Τηλεφωνικές επαφές Παπανδρέου με τους επικεφαλής ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΟΪΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2011 01:42 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12/02/2011 16:13 |

Πυρ ομαδόν από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης κατά των εκπροσώπων της τρόικας προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις περί ανάγκης ιδιωτικοποίησης περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, συνολικής αξίας 50 δις ευρώ. Για απαράδεκτη συμπεριφορά των εκπροσώπων της έκανε λόγο τα ξημερώματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής. Παράλληλα την ενόχληση του διατύπωσε από τη Βέροια και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ενώ αναμένεται διάβημα του πρωθυπουργού προς τους επικεφαλής της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει ο πρωθυπουργός με τον Ζαν-Κλοντ Τρισέ και τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώ ήδη ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν επικοινώνησε με τον Γιώργο Παπανδρέου. Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν ο πρωθυπουργός του εξέφρασε την έντονη δυσφορία της κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράζεται στη χθεσινή ανακοίνωση.

Ο Γάλλος επικεφαλής του ΔΝΤ εξέφρασε την κατανόησή του προς το πνεύμα των επισημάνσεων του πρωθυπουργού και το σεβασμό του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Η ανακοίνωση που έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ έχει ως εξής:

«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας.

Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης. Σε ομιλία του στη Βέροια τόνισε ότι την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να του δίνει μαθήματα, διατυπώνοντας έτσι την ενόχλησή του για τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Κανείς από όλους όσοι οφείλουν να συνδράμουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν μπορεί να παρεξηγεί τον ρόλο του. Και ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή, ή την εξουσιοδότηση, να του δίνει μαθήματα. Και γι αυτό τον λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Η ευθύνη μάς ανήκει, μάς ανήκει αποκλειστικά και είμαστε σε θέση απέναντι στον ελληνικό λαό, ανά πάσα στιγμή, να αιτιολογήσουμε τις αποφάσεις μας», επισήμανε ο υπουργός.

Για «τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές» που δεν πτοούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, έκανε με ανακοίνωσή του λόγο ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας.

 «Οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια. Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα. Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανέναν. Και από κανέναν, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια», τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη και προστίθεται: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία. Γι αυτό πήραμε σκληρές αποφάσεις και σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για αυτό προχωράμε σε ριζικές αλλαγές για να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από την κρίση. Για να μην χρειαστούμε ξανά ούτε Μνημόνια ούτε τρόικες και φυσικά ούτε τους εκπροσώπους τους».

Από τα Γιαννιτσά όπου βρίσκεται, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολίασε τις χθεσινές ανακοινώσεις της τρόικας, λέγοντας: «Ένα πράγμα πρέπει να είναι σαφές από όλους. Ο τόπος αυτός, που διέρχεται τώρα μία βαθιά οικονομική και δημοσιονομική κρίση, έχει πλήρη συνείδηση του προβλήματος. Οι Έλληνες πολίτες, η ελληνική κοινωνία, είναι αυτοί που στηρίζουν τις αναγκαίες αλλαγές. Αυτό που κάνουμε είναι επώδυνο αλλά έχει προοπτική, δίνει ελπίδα στην ελληνική οικονομία, στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός όμως, μέσω της Βουλής και της Κυβέρνησής του και στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών, κυβερνά την Ελλάδα. Δεν την κυβερνά και δεν την διαφεντεύει κανείς άλλος. Όσοι βοηθούν την προσπάθειά μας -και τους ευχαριστούμε γι' αυτό- ξέρουν πως πρέπει να σέβονται την αξιοπρέπεια και τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού».

Αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Από την πλευρά του ΚΚΕ επισημαίνεται: «οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά που αξιώνει η τρόικα είναι σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση».

«Επί της ουσίας συμφωνεί και η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αποτελεί στρατηγική τους επιλογή, για να ισχυροποιηθούν οι επιχειρηματική όμιλοι, η προώθηση μέτρων όπως: η με κάθε τρόπο κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και θεσμοθέτηση ατομικών, η δραστική μείωση των μισθών, η γενίκευση της ελαστικής προσωρινής εργασίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υποδομών.»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, τόνισε ότι «ούτε οι καθυστερημένοι κλαυθμοί του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι στείροι πανηγυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας θα τιθασεύσουν την αγριότητα των επελαυνόντων 'τροϊκανών'».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει από κανέναν σαφές ποια είναι τα επιτρεπτά όρια που μπορούν να κινηθούν εντός της Ελληνικής επικράτειας.

«Δεν είναι ανθύπατοι, αλλά υπάλληλοι της ΕΕ και ένα από τα 27 αφεντικά τους είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος. Αυθαδιάζουν γιατί εμείς δεν έχουμε επιδείξει την πρέπουσα στιβαρότητα αλλά και σύμπνοια.»

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει συνειδητά με ποιανού το μέρος είναι και όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, όλα αυτά, περί κατοχής ξένων δυνάμεων, των κακών τροϊκανών και της κακιάς Μέρκελ είναι εύπεπτα παραμύθια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης έκανε λόγο για ιταμό ύφος και απαράδεκτο περιεχόμενο απαιτήσεων.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί επέτρεψε σε εκπροσώπους των δανειστών να ξεπερνούν τα όρια τους.  Είναι υπόλογη στον ελληνικό λαό για τις ακολουθούμενες πολιτικές της».207
ανοιχτη επιστολη-υστατη εκκληση-υστατη διαμαρτυρια -υστατη προσκληση στον Κο Πρωθυπουργο.
14/02/2011 23:15
Κυριε Παπανδρεου ,ειστε ο αιρετος αρχοντας αυτης της χωρας;;;για ακουστε λιγο λοιπον !!Φωνη Λαου:Φερτε τα κλοπιμαια ολα πισω! πιαστε ολους τους κλεφτες επιορκους,εξ''''ορισμου προστατες μας(!) και τις παρειτσες τους που λυμαστηκαν και καταληστεψαν τον τοπο μας.!δημευστε τις περιουσιες τους !Βαλτε τους ισοβια στις φυλακες!Κι αν δεν χωρανε οι φυλακες,κρατηστε τους φονιαδες μονο μεσα και αδειαστε τες για να μπουν αυτοι(ετσι κι αλλοιως αυτοι εδω ειναι πιο επικινδυνοι απο τους αλλους)Εισπραξτε τα προστιμα εκατονταδων εκατομμυριων που εχουν διαχρονικα επιβληθει στα παντος ειδους καρτελ επιχειρησεις,στους μεγαλοφοροφυγαδες,στους μεγαλοαυθαιρετους ιδιοκτητες,καταπατητες,. μαζεψτε οοολους τους επιορκους δημοσιους υπαλληλους σας ,οοολων των εξουσιων,,που τα παιρνουνε χοντρα και κανονικα για να συγκαλυπτουν ,να κουκουλωνουν-ο καθενας απο το ποστο του- βρωμιες και βρωμιαρηδες,εμποδιζοντας την εισροη χρηματος στο Δημοσιο ταμειο και δημευστε και αυτων τις περιουσιες και χωστε τους βαθεια φυλακη,να ξεβρωμισει ο τοπος .Ειστε ο αιρετος αρχοντας αυτης της χωρας, κε Πρωθυπουργε!Καντε το !Αυτη ειναι η δουλεια σας.Να ενεργειτε υπερ του συμφεροντος του Ελληνικου Λαου ,εν Ονοματι αυτου!την εξουσια σας την δωσαμε !Λοιπον!καντε την δουλεια σας , κε Πρωθυπουργε!Εκει ειναι τα λεφτα .Παρτε τα και πληρωστε τις ...οφειλες σας να ,να διασωθει η χωρα! φτανουνε και περισσευουνε για να δωσετε και αυξησεις στους μισθους και τις συνταξεις! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ..''''ΠΟΥΛΑΤΕ'''',΄΄ΕΚΧΩΡΕΙΤΕ'''' και λοιπες φαντασιωσεις ..Τα ..αλλα τα οποια.. λετε και ..κανετε ,η κυβερνησης σας και οι λοιποι της Βουλης ειναι απλως..σταχτη στα ματια του λαου για να μην..μπορει να βλεπει την ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΣΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑς δηλ.ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑς δηλ.ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Θα εχετε το 90% των ψηφων του ελληνικου λαου.Αντε .ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ να καθαρισετε αυτον τον συλλημενο ,καταντημενο τοπο απο την κοπρο του Αυγεια .ενας ευγενης πολιτης
ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ στους δολιους δανειστες σας..
14/02/2011 21:41
Απευθυνομαι στους πατριδοκαπηλους ,τους δραστες του
εθνικου εγκληματος που συντελειται -ΠΑΛΙ -
ξεδιαντροπα,ενωπιον μας :
ΜΗΝ διανοηθειτε κυριοι ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ
ΡΥΠΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ (ΟΠΟΙΑ...) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΧΕ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ
ΣΑς.!!ΜΑΚΡΙΑ .ΜΑΚΡΙΑ.ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΗΔΗ, ΔΕΝ
ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΙ''''ΟΛΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ για να ξεπληρωσετε τις οφειλες σας ,που
εσεις δημιουργησατε!! ΤΙ εκανε λεει;; ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥΣΙΑ;;ΔΗΛ.ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:::ΓΙΑΤΙ::ΠΩΣ;;ΔΙΚΗ
ΣΑς ΕΙΝΑΙ;;ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΟΙ,που την δημιουργησατε στις πλατες του Ελληνικου
Λαου!!!!.ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΩΣ
ΔΟΥΛΟΥΣ στους δολιους δανειστες σας,που ειχαν αμεσως
καταλαβει ,την κοροιδια σας,αλλα δεν μιλαγανε αμεσως ...για
να φααατε, να φααατε λιμαρηδες λαιμαργα ,που τους το
παιζατε και..πονηρουληδες ...και τωρα, τζαμπα μαγκες
μας,που σας πιασανε απο τον ..καρυτζαφλα!..πατε να
ξεπουλησετε την ....ΓΗ ΜΑΣ και ΤΟ..ΥΔΩΡ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ των
ΕΛΛΗΝΩΝ .ΔΕΝ σας ανηκει η ΕΛΛΑΔΑ αποδειχτηκατε
χιλιακις ΑΝΑΞΙΟΙ της..
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
14/02/2011 18:10
Κάνε εκλογές Γιωργάκη για να δεις την γλύκα της μούντζας εσύ και τα τσιράκια σου .
Αγιε μου Ντινο ..
14/02/2011 17:32
Αγιε μου Ντινο ,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η
χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που
ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του
Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας
εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει
οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο
τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!Αν παλι -τετοιο κακο να μην μας τρεξει-αυτο ειναι,αληθεια,η
πραγματικοτητα ,τοτε κανε Αγιε μαυ Ντινο,να ξυπνησω σε
μια χωρα ,που δεν με δουλευει σκαια ,που δεν με κοροιδευει
αισχρα,που δεν με διαπομπευει με τις πομπες της στα περατα της γης,που δεν κινειται ενωπιον μου με την συνενοχη συμμοριας,που δεν
πλαστογραφει την ψηφο μου μετατρεποντας την σε
συναινεση για την διαπραξη οικονομικων ,εθνικων και
κοινωνικων εγκληματων,που δεν συγκαλυπτει,δεν
κουκουλωνει βρωμιες και βρωμιαρηδες που δεν με
χρησιμοποιει σαν σφουγγαρι των ανομιων της,ουτε σαν
χαλακι για να σκουπισει τα λερα παπουτσια της,βουτηγμενα
στην ρυπαροτητα της διαφθορας της,,που δεν ενεργει
ενωπιον του λαου της εξωμοτικα,ουτε με την συνενοχη
μυστικης οργανωσης! !!.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΕΡΜΟ Αγιε μου
και πως να προστατεψουμε απο ολα αυτα και τα
παιδια μας, καντο για μενα και σωσε μας κι εγω κερακι θα
σου αναψω κι ας μην σε ηξερα μεχρι τωρα. !!!!!
ΣΙΚ!
14/02/2011 17:25

''''Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση {!!!(ΣΙΚ)βλεπε

ξεπουλημα! } της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε

καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης''''....ειπε

ο..πονηρος πολιτευτης ..για μια ακομη φορα ,εκμαυλιζοντας

και αποκοιμιζοντας το λοβοτομημενο ποπολο,οπως το ειχε

επι τριαντα χρονια επανειλημμενα αξιολογησει!Αλλα αυτη

την φορα επεσε εξω, γιατι το ειχε ριξει-σπρωξε ,σπρωξε επι

30 χρονια- ..πολυ μεσα..στα Ταρταραι..! και υπαρχει

αντιδραση ,ξεσηκωμος!Το ατιμουλικο ...το ποπολο ξυπνησε!.
δημοκρατικα;;
14/02/2011 17:23
Που ειναι τα σχολια μαου,οεεοο;;Τα κοψατε παλι δημοκρατικα -δημοκρατικα;;Γιατι αραγε;;κατω απο το πρισμα της ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑς,θολωσε η κριση σας περι δημοκρατικων διεργασιων;;Αχχχχ ξαδερφια μου,η αληθεια δεν φιμωνεται και δεν αποκρυβεται ,ο,τι και να κανετε!Τζαμπα το κανετε! Ματαιοπονειτε και απλως εκτιθεστε !!καλα λεει ο κοσμος και εδω ακομη...Τοση Δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο τον καιρο της Χουντας!!!!
Γ(η).Α(ερα).Π(ουλαω)
14/02/2011 01:47
Καπιτάλας με καταθέσεις στην Ελβετία 12/2/2011 21:08@ Κοιτα φιλαρα,ο Παρθενωνας μας τελειωσε ,αλλα σου εχω ΄΄Τον Ναο Του Ποσειδωνα ΄΄στο Σουνιο!Τεφαρικι πραγμα και με θεα στην θαλασσα !Θα σου κοψω και κατι...για να σε κανω πελατη.Αντε δωσε κατι μπροστατζα να σου τον κρατησω γιατι περιμενουν κι αλλοι στην σειρα! Και πουσαι;εχω και κατι νησακια ...μμμμ μουρλια!Αν ακουσεις κανενα να ενδιαφερεται,εδω ειμαι γω! και θα βγαλεις και συ το κατιτι σου!!
Γ(η).Α(ερα).Π(ουλαω)
Αγια μου Πρισκιλλα,που εχεις σημερα την γιορτη σου
14/02/2011 01:24
Για προσθεστε οτι

το κυριο αιτιο για ''''την δημιοιυργια αυτης της κοινωνικης

διεργασιας, διαδικασίας απονοιοποίησης της πολιτικής'''' η

οποια με εξαιρετικη ταχυτητα και πρωτοφανη σφοδροτητα

συντελειται ,ειναι η ..Απονοιοποίηση των Πολιτικων μας

(!) ,οι οποιοι αφου απεμπολησαν πρωτοι και τσαλαπατησαν

ολους τους Ορκους τους ,ξεμπερδευοντας με οτι τους

δεσμευε και τους υποχρεωνε να ενεργουν για τον ελληνικο

λαο και υπερ αυτου ,τον καταλυμαστηκαν,τον διεφθειραν

,τον καταντησαν αναγκεμενο και ντροπιασμενον!! Γι''''αυτο

σας λεω ,συμπολιτες μου,αφηστε με να συνεχισω την προσευχη

μου ησυχα -ησυχα και προσευχηθητε κι εσεις μαζι μας ,μπας

και εισακουστουμε...λοιπον ,που ειχαμε μεινει..α ναι! Αγια

μου Πρισκιλλα,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η

χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που

ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του

Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας

εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει

οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο

τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!
το λοβοτομημενο ποπολο
14/02/2011 01:20
''''Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση {!!!(ΣΙΚ)βλεπε

ξεπουλημα! } της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε

καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης''''....ειπε

ο..πονηρος πολιτευτης ..για μια ακομη φορα ,εκμαυλιζοντας

και αποκοιμιζοντας το λοβοτομημενο ποπολο,οπως το ειχε

επι τριαντα χρονια επανειλημμενα αξιολογησει!Αλλα αυτη

την φορα επεσε εξω, γιατι το ειχε ριξει-σπρωξε ,σπρωξε επι

30 χρονια- ..πολυ μεσα..στα Ταρταραι..! και υπαρχει

αντιδραση ,ξεσηκωμος!Το ατιμουλικο ...το ποπολο ξυπνησε!.
Αγια μου Πρισκιλλα,που εχεις σημερα την γιορτη σου..
14/02/2011 01:17
το κυριο αιτιο για ''''την δημιοιυργια αυτης της κοινωνικης

διεργασιας, διαδικασίας απονοιοποίησης της πολιτικής'''' η

οποια με εξαιρετικη ταχυτητα και πρωτοφανη σφοδροτητα

συντελειται ,ειναι η ..Απονοιοποίηση των Πολιτικων μας

(!) ,οι οποιοι αφου απεμπολησαν πρωτοι και τσαλαπατησαν

ολους τους Ορκους τους ,ξεμπερδευοντας με οτι τους

δεσμευε και τους υποχρεωνε να ενεργουν για τον ελληνικο

λαο και υπερ αυτου ,τον καταλυμαστηκαν,τον διεφθειραν

,τον καταντησαν αναγκεμενο και ντροπιασμενον!! Γι''''αυτο

σας λεω κε Τσιμα μου..αφηστε με να συνεχισω την προσευχη

μου ησυχα -ησυχα και προσευχηθητε κι εσεις μαζι μας ,μπας

και εισακουστουμε...λοιπον ,που ειχαμε μεινει..α ναι! Αγια

μου Πρισκιλλα,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η

χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που

ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του

Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας

εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει

οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο

τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!
Δημήτρης Κορίνθιος
14/02/2011 00:33
Καί οί 300 ξεβράκωτοι στ'' άγγούρια ντάλα μεσημέρι
ΝΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
13/02/2011 23:51
Αν η τρόϊκα έλεγε "η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση" τότε ο Πεταλωτής θα πανηγύριζε και σε καμία περίπτωση δεν θα έβλεπε επέμβαση στα εσωτερικά μας. Τώρα είπαν πως "κινείται σε λάθος κατεύθυνση" και ο Πεταλωτής το βρήκε σαν επέμβαση. Επέμβαση λοιπόν είναι όταν διαφωνεί κανείς με το Πασοκ. Φυσικά δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα αριστερόστροφο κόμμα. Σε άλλες εποχές θα είχαν πάει φυλακή οι αντιφρονούντες ή θα είχαν εκτελεστεί, σαν εχθροί του λαού. Θα πληρώσετε ξεφτίλες και όχι 50 δις αλλά πολλά περισσότερα και δεν σας σώζουν οι σοσιαλιστικές κορώνες, αυτές είναι για κατανάλωση στα ΚΑΠΗ.
dimitrios7
13/02/2011 23:33
Δεν τους νοιαζει που στηθηκαν τους πειραζει το προφυλακτικο.
Μπάμπης
13/02/2011 21:14
Ωραία θεατρική παράσταση
Ο Λύκος Που Φυλάει Τα Πρόβατα
13/02/2011 21:02
Με τούτα και με τα άλλα η δημοκρατία στην Ελλάδα πέθανε.

Τώρα πρέπει ο καθένας μας να διαλέξει με ποιον είναι.

Με τη δικτατορία της αγοράς ή με τη δικτατορία του προλεταριάτου.
Ίων
13/02/2011 15:45
Και για να θυμηθούμε τον Καραγκιόζη που έλεγε στον Χτζηαβάτη: "Θα κάνω εγώ ότι σε βαράω και συ θα κάνεις ότι κλαις"..... (κατάλαβες;;;)
Χαχα
13/02/2011 15:26
Μετωπική?? Σιγά μην σκίσετε κανά καλσόν. Άκου μετωπική.....
Θοικος
13/02/2011 11:00
Καλα,που σας ειχαν κλεισμενους εσας ωρε παλληκαραδες μου; Σε ποιο Σχολειο πηγατε και τι γραμματα μαθατε; Κι αυτα τα λεω,γιατι δειχνετε οτι δεν μπορειτε να μοιρασετε δυό γαιδουριων αχερα. Ολο μπλα μπλα μπλα και ακροαση Λιακοπουλου στο φουλ. Αμα εχεις δσανειστει λεφτα,ποιος εχει το πανω χερι ωρε πατριωτη,εσυ;Και αμα δεν μπορεις να αποπληρωσεις,δε σου βγαζει την περιουσια στο σφυρι; Γιατι λοιπον,σας μαρανε το τι ειπαν οι εκπροσωποι των δανειστων;Τα λεφτα τους θελουν,με καθε τροπο. Ενταξει ,δεν προκειται να γυρεψουν και τη μια λιβρα κρεας,οπως εκανε ο γνωστος "Εμπορος της Βενετιας",αλλα τα κινητα κι ακινητα,θα τα παρουν. Αν δεν,τοτε θα σας κοψουν τους μισθουλακους σας,και τις συνταξουλες σας. Διαλεγετε και παιρνετε.
Ανδρεας Νικακις Αρχιτέκτων Μηχανικός
13/02/2011 10:34
δεν καταλαβαίνω την τόση μεγάλη αναταραχή και φασαρία για ττην έκφραση της πραγματικής αλήθειας. Ο κ. Thomson δεν μίλησε ότι πλουταίνουν οι μάζες στην ελληνική κοινωνία, αλλά ειπε πως μερικές προνομοιούχες κοινωνιικές ομάδες δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμοιά τους.
Δεν αναφέρθηκε δυστυχώς για τα φακελάκια των γιατρών, αυτών των μεγαλεμπόρων της υγείας, οι οποίοι κατεβαίνουν στους δρόμους όχι γιατί θα χάσουν τα φακελάκια, όχι δα, αλλά για να μην πληρώνουν οι φτωχοί τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία/
Δεν βλέπετε την μεγαλοψυχία τους;..............
Η συμπεριφορά των αντιπροσώπων τους στις συζητήσεις στηντηλεόραση σκανδαλώδης, δικτατορική, λες και βρίσκονται στο ιατρείο τους και έχουν να κάνουν με τους φτωχούς κι απλούς ασθενείς που τους ταλαιπωρούν και τους φωνάζουν,
ύφος Ben Ali,........
O k. Thomson μίλησε για τα κλειστά επαγγέλματα που πλουτίζουν σε βάρος των ελλήνων πολιτών! Ποιό το κακό?
Γιάννης
13/02/2011 10:27
Ανέστιος 12/2/2011 18:48
Ναι όπως στην Αίγυπτο...και μετά εμείς θα τρώμε σκ**ά..
Θα είγε γίνει της Αιγύπτου στην Ελλάδα για το φαϊ αν δεν υπήρχε η τρόικα...Θα βγαίναμε στους δρόμους και θα τρώγαμε ο ένας τον άλλον για να ζήσουμε...
Οι αγρότες και οι λίγες παραγωγικές τάξεις στην Ελλάδα ξύπνησαν και δεν ανέχονται να πληρώνουν τους μη παραγωγικούς έλληνες δημόσιους υπάλληλους και όχι μόνο...
Η μάχη των τάξεων αν δεν υπήρχε το δάνειο θα είχε αρχίσει...
αντωνης
13/02/2011 10:10
Κ. Πεταλωτη, με την αξιοπρεπεια συμβαινει το εξης περιεργο. Οταν κανεις θεωρει αναγκιαιο να την τονιζει, τοτε δεν την εχει... Κι εσεις την αξιοπρεπεια σας απολεσατε οταν τους φερατε στη χωρα μας. Εσεις τους δωσατε το δικαιωμα να μπερδευονται στα εσωτερικα μας, εσεις μας ξεπουλησατε. Αφηστε λοιπον κατα μερος τους θεατρινισμους. Δεν πειθετε κανεναν λογικο..
cs
13/02/2011 09:38
τι σημασια εχει η συμπεριφορα του ΔΝΤ..???...Επειδη ανακοινωσε στον ελληνικο λαο κατι για το οποιο συμφωνησε η κυβερνηση...???Καλα εκανε και το ανακοινωσε.....!Θα ηταν καλυτερα να το περνουσε μουλωχτα στα ψιλα γραμματα η κυβερνηση...???Μα ειμαστε σοβαροι....???? Ειμαστε εντελως ηλιθιος λαος....Αντι να μας φταινε αυτοι που ξεπουλανε την Ελλαδα,μας φταιει το ΔΝΤ,που ανακοινωσε οτι καποιοι ξεπουλανε την Ελλαδα....Τελικα μας αξιζει να περναμε οσα περναμε...!
petros ellinas
13/02/2011 09:31
μια ερωτηση κρισεως: το Γουδι εξακλουθει να ειναι υπο ελληνικη κυριαρχια?
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
13/02/2011 09:29
@synfot
Φταίει η Τρόϊκα, ή η Κυβέρνηση, ή η αντιπολίτευση εάν, 28 χιλιάδες υπάλληλοι της ΔΕΗ, ψηφίζουν για να τους αντιπροσωπεύουν στο ανώτατο συνδικαλιστικό τους όργανο, την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζους και κάτι άλλα φρούτα; Έχει σημασία τί είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτός που έδωσε τις πληροφορίες στον Τριανταφυλλόπουλο, ή αυτές οι ίδιες οι πράξεις των συνδικαλισταράδων της ΔΕΗ; Θεωρείς δηλαδή, επειδή οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έχουν προγραμματίσει απεργιακές κινητοποιήσεις, δέν πρέπει κανείς ν''αγγίξει αυτά τα λαμόγια; Τώρα, εαν 28 χιλιάδες εργαζόμενοι, συρθούν απ''αυτά τα λαμόγια σε κινητοποιήσεις, είναι δικό τους θέμα!!! Αρκεί που έμαθαν έστω και αργά, ότι οι δήθεν εκπρόσωποί τους, χρησιμοποιούν ιδιοτελώς την τεράστια δύναμη που τους έδωσαν με την ψήφο τους, ανταλλάσσοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων με την δική τους ατιμωρησία και κουκούλωμα των λαμογιών τους! Δυστυχώς είναι πολλοί οι συνδικαλιστές που μετέτρεψαν σε προσωπική περιουσία τα δικαιώματα αυτών που εκπροσωπούν!
Ίων
13/02/2011 08:08
Τελικά, στη ζωή, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τη δεύτερη φορά ως φαρσοτραγωδία. Κάποτε, η αποτίμηση ενός συμβολαίου σταυρικού θανάτου ισοδυναμούσε με ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, για να θυμηθούμε και τη Μεγάλη Εβδομάδα που πλησιάζει. Όμως ο προδότης κατέληγε σε κρέμασμα. Σήμερα η αποτίμηση ενός συμβολαίου σταυρώματος ενός ΛΑΟΥ ισοδυναμεί με ποσά της τάξεως των 100 δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ περίπου. Τουτέστιν, 80 δις για την περίπτωση Μουμπάρακ, 110 δις για το δάνειο της τρόικας, 160 δις (τουλάχιστον) για τα Κατοχικά των Ναζί. Να δούμε σήμερα ποια θα είναι η κατάληξη του κάθε προδότη!!!!
σταυρος
13/02/2011 03:19
σιγά τα καλσόν κορίτσια .... μη συγκρούεστε πολύ σφοδρά με τη τρόικα !!!!! θα σας φυγουν και οι υπόλοιποι πόντοι !!!! χαχαχαχα .... αντε στο καλό , άρχισαν να σας κάνουν νερά οι συνεργάτες σας. ετσι ειναι κάποτε αρχίζει η φαγωμάρα, ειδικά μεταξύ αρπακτικών ... εκτός αν έχει μπει η χαζή ιδέα στα μικρά μυαλά σας, ότι θα πείσετε πια μετά απο τόσα ψέματα ........ που είσαι γιωργάκη .... "λύκος, λύκος" !!!!!!
η ..αξιοποιηση της ελληνικης περιουσιας!Ημαρτον Πανγια μου!
13/02/2011 02:06
''''Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση {!!!(ΣΙΚ)βλεπε ξεπουλημα! } της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης''''....ειπε ο..πονηρος πολιτευτης ..για μια ακομη φορα ,εκμαυλιζοντας και αποκοιμιζοντας το λοβοτομημενο ποπολο,οπως το ειχε επι τριαντα χρονια επανειλημμενα αξιολογησει!Αλλα αυτη την φορα επεσε εξω, γιατι το ειχε ριξει-σπρωξε ,σπρωξε επι 30 χρονια- ..πολυ μεσα..στα Ταρταραι..! και υπαρχει αντιδραση ,ξεσηκωμος!Το ατιμουλικο ...το ποπολο ξυπνησε!.
Αγιε μου Πλωτινε ,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η
χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που
ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του
Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας
εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει
οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο
τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!Αν παλι -τετοιο κακο να μην μας τρεξει-αυτο ειναι,αληθεια,η
πραγματικοτητα ,τοτε κανε Αγιε μαυ Πλωτινε ,να ξυπνησω σε
μια χωρα ,που δεν με δουλευει σκαια ,που δεν με κοροιδευει
αισχρα,που δεν με διαπομπευει με τις πομπες της στα περατα της γης,που δεν κινειται ενωπιον μου με την συνενοχη συμμοριας,που δεν
πλαστογραφει την ψηφο μου μετατρεποντας την σε
συναινεση για την διαπραξη οικονομικων ,εθνικων και
κοινωνικων εγκληματων,που δεν συγκαλυπτει,δεν
κουκουλωνει βρωμιες και βρωμιαρηδες που δεν με
χρησιμοποιει σαν σφουγγαρι των ανομιων της,ουτε σαν
χαλακι για να σκουπισει τα λερα παπουτσια της,βουτηγμενα
στην ρυπαροτητα της διαφθορας της,,που δεν ενεργει
ενωπιον του λαου της εξωμοτικα,ουτε με την συνενοχη
μυστικης οργανωσης! !!.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΕΡΜΟ Αγιε μου
Πλωτινε και πως να προστατεψουμε απο ολα αυτα και τα
παιδια μας, καντο για μενα και σωσε μας κι εγω κερακι θα
σου αναψω κι ας μην σε ηξερα μεχρι τωρα. !!!!!
ΚΔ
13/02/2011 01:54
Αγαπητέ Προβελέγγιε,
λες πως εκπλήσονται που δεν βλέπουν αντιδράσεις απο το λαό. Όλα σε αυτή τη ζωή γίνονται στην ώρα τους.
Στάδιο 1 Σοκ
Στάδιο 2 Φόβος
Στάδιο 3 Αίσθημα αδυναμίας και απώλειας ελέγχου
Στάδιο 4 Μοιρολατρία
Στάδιο 5 Συνειδητοποίηση του απόλυτου αδιέξοδου
Στάδιο 6 Απέραντη οργή
Στάδιο 7 Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Στοιχιματίζω πως είμαστε κάπου ανάμεσα στο 3 και στο 4. Τα καλύτερα έρχονται
Αντρεας
13/02/2011 01:15
Τελικα μαλλον το παει καλα ο Γιωργακης. Ποιος να το περιμενε…
QM
13/02/2011 00:56
Παρατηρώ πάντως ότι η κυβέρνηση δεν διαψεύδει ότι θα κάνει ιδιωτικοποιήσιες 50 δις Ευρω !!! Ούτε ο Παπακωνσταντίνου έχει εμφανισθεί να πεί ότι δεν το συμφώνησε πριν η Τροικα δώσει συνέντευξη τύπου ! Προφανώς η ενόχληση προέρχεται από τον εξευτελισμό του το ότι πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχηματα δημοσίως !
κανεις δεν βλεπει;κανεις δεν ακουει;
13/02/2011 00:50
Να συγκληθει το Ανωτατο Δικαστικο Συμβουλιο της χωρας και να ελεγξει την Συνταγματικοτητα ολων των ενεργειων της Βουλης πριν διαλυθει η χωρα μας.
Mastoras
13/02/2011 00:48
Έχετε δανείσει100ευρώ σε έναν με μισθό100ευρώ και500ευρώ σε κάποιον με μισθό1000ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει;Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500; Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ. Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά: -Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της. -Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της. -ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της. Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος. Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες: Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς; Ερώτηση 2.Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα; Ερώτηση 3.Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου; Ερώτηση 4.Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας υψηλόμισθος τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία; Ερώτηση 5.Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές; Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τι έπαθε εκεί: α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό! β) Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν ψυχικά κουρασμένος και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών! γ) Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές. δ) Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα! Ερώτηση 6.Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς; Ερώτηση 7.Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του; Ερώτηση 8.Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να αντέχουν να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα; Ερώτηση 9.Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα; Ερώτηση 10.Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους; Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα,ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζώνμόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;
Μπραβο
13/02/2011 00:40
Μπραβο Μπραβο Μπραβο συμπατριωτες μου ,μπραβο σε
ολους σας που δεν μασατε πια.που δεν τρωτε το κουτοχορτο
που μας ταιζουν οι αχρηστοι,ανευθυνοι ΠΟΔΟΔΗΓΕΤΕΣ
ΜΑΣ,που τους το φτηνετε στα μουτρα,!!! Επιτελους αρχιζω
να αισθανομαι παλι υπεριηφανη και ΔΗΛΩΝΩ ευτυχης που
σας εχω Συμπολιτες μου!!Επιτελους
Απευθυνομαι στους πατριδοκαπηλους ,τους δραστες του εθνικου εγκληματος που συντελειται -ΠΑΛΙ -
ξεδιαντροπα,ενωπιον μας :
ΜΗΝ διανοηθειτε κυριοι ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ
ΡΥΠΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ (ΟΠΟΙΑ...) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΧΕ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ
ΣΑς.!!ΜΑΚΡΙΑ .ΜΑΚΡΙΑ.ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΗΔΗ, ΔΕΝ
ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΙ''''ΟΛΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ για να ξεπληρωσετε τις οφειλεςσας ,που
εσεις δημιουργησατε!! .ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΩΣ
ΔΟΥΛΟΥΣ στους δολιους δανειστες σας,που ειχαν αμεσως
καταλαβει ,την κοροιδια σας,αλλα δεν μιλαγανε αμεσως ...για
να φααατε, να φααατε λιμαρηδες λαιμαργα ,που τους το
παιζατε και..πονηρουληδες ...και τωρα, τζαμπα μαγκες
μας,που σας πιασανε απο τον ..καρυτζαφλα!..πατε να
ξεπουλησετε την ....ΓΗ ΜΑΣ και ΤΟ..ΥΔΩΡ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ των
ΕΛΛΗΝΩΝ .ΔΕΝ σας ανηκει η ΕΛΛΑΔΑ αποδειχτηκατε
χιλιακις ΑΝΑΞΙΟΙ της..
Το ερμο
13/02/2011 00:37
Α ΠΑ ΠΑ!! Τι ειναι τουτο παλι;;Βρε, βρεεε...Τι εγινε
λεει;;Μα βλεπω καλα η ειμαι εξουθενωμενο το ατομο απο τα
τοσα καθημερινα ερχονται στο προσκηνιο και των οποιων
γινομαι κοινωνος στην χωΜετωπική κυβέρνησης με τρόικα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2011 16:13
ρα ετουτη την αδιεξοδη,την
απεριγραπτη;;;ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΙ εκανε λεει;; ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥΣΙΑ;;ΔΗΛ.ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:::ΓΙΑΤΙ::ΠΩΣ;;ΔΙΚΗ
ΣΑς ΕΙΝΑΙ;;ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΟΙ,που την δημιουργησατε στις πλατες του Ελληνικου
Λαου!!!!Ημαρτον Παναγιτσα μου!Τι εκανα ο..πολιτης και το
πληρωνω διαβαζοντας τετοιες ειδησεις;;ΜΑ ΑΥΤΗ Η
ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ Α-ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
!!!!Τι λεει,???Και εγω που νομιζα οτι ταχα δει ολα στην ζωη
μου ;Ε οχι !!! Εχει και πιο κατω;;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑΤΟ ΖΗΣΩ
ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟ Ν βλεπω να ξεπουλανε τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!
Αγιε μου Πλωτινε ,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η
χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που
ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του
Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας
εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει
οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο
τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!Αν παλι -τετοιο κακο να μην μας τρεξει-αυτο ειναι,αληθεια,η
πραγματικοτητα ,τοτε κανε Αγιε μαυ Πλωτινε ,να ξυπνησω σε
μια χωρα ,που δεν με δουλευει σκαια ,που δεν με κοροιδευει
αισχρα,που δεν με διαπομπευει με τις πομπες της στα περατα της γης,που δεν κινειται ενωπιον μου με την συνενοχη συμμοριας,που δεν πλαστογραφει την ψηφο μου μετατρεποντας την σε συναινεση για την διαπραξη οικονομικων ,εθνικων και κοινωνικων εγκληματων,που δεν συγκαλυπτει,δεν κουκουλωνει βρωμιες και βρωμιαρηδες που δεν με χρησιμοποιει σαν σφουγγαρι των ανομιων της,ουτε σαν χαλακι για να σκουπισει τα λερα παπουτσια της,βουτηγμενα στην ρυπαροτητα της διαφθορας της,,που δεν ενεργει ενωπιον του λαου της εξωμοτικα,ουτε με την συνενοχη μυστικης οργανωσης! !!.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΕΡΜΟ Αγιε μου Πλωτινε και πως να προστατεψουμε απο ολα αυτα και τα
παιδια μας, καντο για μενα και σωσε μας κι εγω κερακι θα
σου αναψω κι ας μην σε ηξερα μεχρι τωρα. !!!!!

Δημήτρης Κορίνθιος
13/02/2011 00:36
;Eφόσον είναι άπλός πολίτης ό ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ
σάν δωτός , καί όχι έκλεγόμενος ύπουργός γιατί δέν δίνει λόγο στήν δικαιωσύνη ?????
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
13/02/2011 00:23
Να φύγουν οι προδότες. ΤΩΡΑ....
Σ
12/02/2011 23:59
αυτα ακριβως που ειπαν πρεπει να γεινουν
Π.Μ.
12/02/2011 23:54
Τώρα γιατί προσπαθούν να μας πείσουν όλοι οι κυβερνώντες ότι τους έχουν ενοχλήσει οι συνεντεύξεις που δίνουν οι κ.κ. της Τρόικας? Αφού αυτοί οι ίδιοι τους δίνουν το δικαίωμα! Και οι άνθρωποι λένε ακριβώς ότι είδαν κατά τον έλεγχο και ότι συμφωνήθηκε! Αφού, ως φαίνεται, κανένας απο την κυβέρνηση δεν διαθέτει τα... λαλα να τα πει δημόσια, τον αντικαθιστά η Τρόικα. Απλό και άκρως "επικοινωνιακό" για να μπορούν να τα ... μαζέψουν κάπως στην συνέχεια. Θυμάστε την περίπτωση του 13 και 14 μισθού στον ιδιωτικό τομέα και το μπάχαλο που ο καθένας έλεγε ότι ήθελε για φανεί μετά ως μεγάλη επιτυχία ..... Όμως το θέμα δεν είναι στο ποιός το είπε και τι είπε. Το μείζον θέμα είναι στο ΤΙ συμφωνήθηκε! Γιατί μη μου πείτε ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας και η επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχείας στην ΕΕ είναι άγνωστες μέθοδοι στους κυβερνώντες ? Δεν μπορεί να κατεβάζεις παντελόνια και να στήνεσαι και μετά να φταίνε οι πίσω σου...Το άρθρο στο ΒΗΜΑ ααφέρει ότι οι Τροικανοί είναι εντυπωσιασμένοι γιατί δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση απο την Κυβέρνηση στα συμφωνημένα του μνημονίου για τα 50 δις Ευρώ ! Και ο επικεφαλής του ΔΝΤ τι είπε? Καταλαβαίνω την θέση κ Πρωθυπουργέ ! Έλεος με αυτά τα επικοινωνιακά τρικάκια Πεταλωτή, Ραγκούση, Καρχιμάκη κλπ. Και τέλος πάντων θα μας πουν τι ακριβώς συμφωνήθηκε ή θα το δούμε και αυτό στην πορεία ? Λυπάμαι για την κατάντια της χώρας μου και πιο πολύ λυπάμαι για το μέλλον των παιδιών αυτής της χώρας που δεν έχουν εναλλακτική πατρίδα για ώρα ανάγκης και ηθικού ξεπεσμού... Και ο νοών νοείτο
ΚΟΣΜΑΣ
12/02/2011 23:48
Παπανδρέου Τσολάκογλου μάθε πως τη προδοσία πολλοί αγάπησαν , το προδότη κανείς. Σου την έφεραν αφού έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα διάβασε τί έκανε ο ΙΟΥΔΑΣ και κάνε το ίδιο. ΑΕΙ ΣΗΧΤΙΡ
Thomas
12/02/2011 23:38
Privatisation should have started 40 years ago. I totally agree 100% with the troika. Greece can no longer have a left wing anarchy/soviet style economy. Greece must move forward. You have a 150% of GDP of Debt to repay with interest.
Ι.Μ.
12/02/2011 23:32
Στο θέατρο "Μαξίμου" ο θίασος του ΠΑΣΟΚ ανεβάζει το έργο "Μετωπική με την τρόικα" σε σκηνοθεσία ΓΑΠ. Το έργο από την πρώτη στιγμή απέσπασε κακές κριτικές για την κακή του σκηνοθεσία και τους στημένους διαλόγους.
Η παράσταση αναμένεται να διαρκέσει έως τις 25 Μαρτίου.
Το θέατρο φρουρείται σε 24ωρη βάση από την Αστυνομία μετά από το όργιο φημών για επικείμενη εισβολή χούλιγκανς της ομάδας "Δεν πληρώνω" κατά την πρεμιέρα του έργου.
L.S.
12/02/2011 23:22
Μην σκίσουν κανένα καλτσόν οι κυβερνώντες μας...ουστ εμπρός στο δρομο που χάραξε ο Μπεν αλί
dd
12/02/2011 23:14
επιστρέφουμε στην Δρχμ
ST
12/02/2011 23:04
χαχαχαχα

τι τραβανε και οι ξευτιλοπασοκοι!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΣΤ μπαζα!!!!!!!!!!!!!!!!! "υπερασπιστες" του λαου....
Σαρκαζί
12/02/2011 22:54
Η Γιώργος Μαλούχος στο σημερινό Βήμα ("Κακιά πεθερά") τα λέει πολύ καλά για αυτό το θέατρο!
αργυρώ
12/02/2011 22:34
καλά....πειαθήκαμε ότι υπάρχει Κυβέρνηση κι έτσι στις εντός ολίγου εκλογές που ετοιμάζονται θα την ξαναψηφήσουμε......!

(το ότι είναι γελοίοι τόχουμε δεί,
τό ότι εμείς δεν είμαστε γελοίοι μάλλον ούτε το υποπτεύονται!!)
Φόν Φούφουτος.
12/02/2011 22:26
Τι?
Θύμωσε ο Γιώργος?
Θύμωσε πολύ - πολύ, αρκετά πολύ ή λίγο πολύ?
Γιατί θύμωσε?
Δεν διάβασε τι υπόγραψε?
Άλλη μία, απαράδεκτα κακή παράσταση, από την Κυβέρνηση, που έχει την εντύπωση, ότι, απευθύνεται σε ηλιθίους.

Γιαννης Μ
12/02/2011 21:50
Εκεινος ο Φιλιπινεζος παρατηρητης ξερει κανεις τι εγινε.
Μια μεγαλη πεννα με αποψη γιατι σιγησε?
Manos
12/02/2011 21:50
Ξυπνήστε! Θέατρο παίζουν για τα μάτια του κόσμου. Μα είμαστε με τα καλά μας; Αφού προχθές συμφωνούσαν απόλυτα με όσα έλεγε η τρόικα και έκαναν σχέδια για το πως θα επιτευχθούν οι ιδιωτικοποιήσεις και γενικώς το ξεπούλημα της χώρας. Επίσης, τα μέτρα -όπως δήλωσε άλλωστε ευθαρσώς ο Ρουμελιώτης, εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ- δεν προτάθηκαν από το ΔΝΤ αλλά από την ίδια την κυβέρνηση που κατόπιν τα κατέθεσε στην τρόικα για να πεισθούν να μας δανείσουν. Συνεπώς, όλα αυτά είναι θεατρινισμοί και μάλλον είναι όλα προ-συνεννοημένα με την τρόικα. Το πιο πιθανό είναι ότι (με την ανοχή και την έγκριση της τρόικας) προσπαθούν να περάσουν στο λαό το μήνυμα ότι είναι ηρωϊκοί υπερασπιστές των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας της χώρας καθώς και της κρατικής περιουσίας, ενώ παράλληλα (αφού μας μπουκώσουν με ηρωϊσμό και ψευτοπαληκαρισμούς) θα περάσουν τα μέτρα που συμφώνησαν με τους τροϊκανούς και που προφανώς θα συμπιέσουν ακόμη προς τα κάτω το βιοτικό μας επίπεδο. Αυτοί οι άνθρωποι θα αποτελειώσουν την Ελλάδα. Δυστυχώς.
Να σας πάρει ο διάολος!
12/02/2011 21:41
Τι λέτε ρε νούμερα, εεεεε; Να ξεπουληθεί η χώρα για να σώσετε το τομάρι σας; Πείνα και ξερό ψωμί να σώσουμε τη χώρα ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
Obama bin Laden
12/02/2011 21:40
Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας που ο Πρωθυπουργός έδειξε το ανάστημα του σε αυτούς τους κακούς ανθρώπους που θέλουν να μας βλάψουν.
κανεις δεν βλεπει; κανεις δεν ακουει;
12/02/2011 21:29
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;Που ειναι ο Εισαγγελεας του Αρειου Παγου να πραξει τα νομιμα;Κυριε Εισαγγελεα εμεις οι ταλαιπωροι,,καταντημενοι,με τσαλαπατημενη την τιμη και την αξιοπρεπεια μας,νομοταγεις Πολιτες σας καταγγελλουμε οτι επικειται τελεση εγγληματος κατα του λαου και αιτουμεθα την παρεμβαση σας για να αποσοβηθει καθως οι συνεπειες διαπραξης του θα ειναι σοβαροτατες και μη αναστρεψιμες για την χωρα μας ,Παρακαλουμε να παρεμβετε και να ενεργησετε υπερ του Ελληνικου Λαου και των προδηλως διακυβευομενων συμφεροντων Του..
Ξεσηκωθείτε!! Μας ξεπουλάνε σ'' αυτούς που μας έκλεψαν....
12/02/2011 21:19
Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει μόνο μια πλατιά ευρεία συμμαχία αριστερών προοδευτικών δυνάμεων. Από τα αριστερά της αριστεράς ως τα αριστερά του ΠΑΣΟΚ, με μίνιμουμ στόχο την απεμπλοκή από τη πολιτική του μνημονίου, τη διάσωση της κοινωνίας και του δημόσιου πλούτου. - Για την αναδιαπραγμάτευση του χρέους. - Για τη στήριξη της απασχόλησης, της ασφάλισης και την αναδιανομή του πλούτου. - Με μίνιμουμ στόχο την ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να τους φοβίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ioannis
12/02/2011 21:15
kai tous ekane tin mouri kreas o giwrgakis,ta ekanan panw tous oi daneistes mas!!!
Καπιτάλας με καταθέσεις στην Ελβετία
12/02/2011 21:08
Ζήτω η τρόικα, ζήτω το μνημόνιο, ζήτω το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Γιατί η εναλλακτική είναι να βγει καμμιά αριστερά και να αποχτήσουν οι εργάτες δικαιώματα.

Αν πουλάτε τον Παρθενώνα τον αγοράζω.
Τροϊκανική -τρόπος του λέγειν- δημοκρατία της Ελλάδος
12/02/2011 21:03
Βρωμεροί και τρισάθλιοι νεοφιλελεύθεροι είναι οι κύριοι της τρόικας και μας λένε το αυτονόητο για το σύστημα που ζούμε.

Επειδή τα υπερκέρδη των αφεντικών είναι ιερά, πούλα την Ελλάδα μαζί με την εργατική δύναμη των πολιτών της κοψοχρονιά.
ΓΗ και ΥΔΩΡ;;Δηλ. την χωρα μας;
12/02/2011 20:55
Μπραβο Μπραβο Μπραβο συμπατριωτες μου ,μπραβο σε ολους σας που δεν μασατε πια.που δεν τρωτε το κουτοχορτο που μας ταιζουν οι αχρηστοι,ανευθυνοι ΠΟΔΟΔΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ,που τους το φτηνετε στα μουτρα,!!! Επιτελους αρχιζω να αισθανομαι παλι υπερηφανη και ΔΗΛΩΝΩ ευτυχης που σας εχω Συμπολιτες μου!!Επιτελους
Απευθυνομαι στους πατριδοκαπηλους ,τους δραστες του εθνικου εγκληματος που συντελειται -ΠΑΛΙ - ξεδιαντροπα,ενωπιον μας :
ΜΗΝ διανοηθειτε κυριοι ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ
ΡΥΠΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ (ΟΠΟΙΑ...) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΧΕ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ
ΣΑς.!!ΜΑΚΡΙΑ .ΜΑΚΡΙΑ.ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΗΔΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΙ''''ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ για να ξεπληρωσετε τις οφειλες σας ,που εσεις δημιουργησατε!! .ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ στους δολιους δανειστες σας,που ειχαν αμεσως καταλαβει ,την κοροιδια σας,αλλα δεν μιλαγανε αμεσως ...για να φααατε, να φααατε λιμαρηδες λαιμαργα ,που τους το παιζατε και..πονηρουληδες ...και τωρα, τζαμπα μαγκες μας,που σας πιασανε απο τον ..καρυτζαφλα!..πατε να ξεπουλησετε την ....ΓΗ ΜΑΣ και ΤΟ..ΥΔΩΡ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ .ΔΕΝ σας ανηκει η ΕΛΛΑΔΑ αποδειχτηκατε χιλιακις ΑΝΑΞΙΟΙ της..
Κωνσταντινος Γ.
12/02/2011 20:18
Εγω θα ελεγα οτι θα πρεπει να ευχαριστουμε την Ευρωπη που μας ανεχεται και δεν μας εχει εκπαραθυρωσει.

Και ας μην ξεχνουμε τα Ελληνικα Πανεπιστημια, την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το ηρωα Αλεξη Γρηγοροπουλο, το κεντρο της Αθηνας και ολα τα αλλα Ελληνοκεντρικα.
QM
12/02/2011 20:05
Εκλογές !!! Αυτά που συμβαίνουν είναι αίσχος !
carmon
12/02/2011 20:01
ΠΑΣΟΚ. 8 ΟΣΚΑΡ !
Δημητρης
12/02/2011 19:59
Ενοχληθηκαν οι εκτελεστικοι βασανιστες που τους ειπαν οι ηθικοι βασανιστες πως να βασανισουν (κι αλλο) τους βασανιζομενους...
Πολιτικος
12/02/2011 19:58
Συμφωνω στην αντιδραση! Δεν ξερουμε πως να ξεπουλησουμε την περιουσια του δημοσιου; Την τροϊκα περιμεναμε να μας πει; Εδω την εχουμε εκποιησει με τα χερια μας στο ταμειο, τις μιζες και τα ρουσφετια 37 χρονια τωρα! Την δουλεια μας δεν ξερουμε να κανουμε εμεις οι ελληνες πολιτικοι; Καλα καναμε και εκνευριστηκαμε με τις υποδειξεις των τροϊκανων. "Ξερουμε πολυ καλα την δουλεια μας, κυριοι!"
ξυπνατε βρεεε,ξεπουλανε την Ελλαδααα
12/02/2011 19:42
Α ΠΑ ΠΑ!! Τι ειναι τουτο παλι;;Βρε, βρεεε...Τι εγινε
λεει;;Μα βλεπω καλα η ειμαι εξουθενωμενο το ατομο απο τα
τοσα καθημερινα ερχονται στο προσκηνιο και των οποιων
γινομαι κοινωνος στην χωρα ετουτη την αδιεξοδη,την
απεριγραπτη;;;ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΙ εκανε λεει;; ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥΣΙΑ;;ΔΗΛ.ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:::ΓΙΑΤΙ::ΠΩΣ;;ΔΙΚΗ
ΣΑς ΕΙΝΑΙ;;ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΟΙ,που την δημιουργησατε στις πλατες του Ελληνικου
Λαου!!!!Ημαρτον Παναγιτσα μου!Τι εκανα ο..πολιτης και το
πληρωνω διαβαζοντας τετοιες ειδησεις;;ΜΑ ΑΥΤΗ Η
ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ Α-ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
!!!!Τι λεει,???Και εγω που νομιζα οτι ταχα δει ολα στην ζωη
μου ;Ε οχι !!! Εχει και πιο κατω;;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑΤΟ ΖΗΣΩ
ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟ Ν βλεπω να ξεπουλανε τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!
Αγιε μου Πλωτινε ,που εχεις σημερα την γιορτη σου,μεγαλη η
χαρη σου,κανε το θαυμα σου και κανε οοοολο αυτο που
ζουμε σε αυτη την ρημαγμενη χωρα του Πουθενα ,του
Κανενος ,του Τιποτα ,να ειναι απλως ενα κακο ονειρο ,ενας
εφιαλτης!Να ξυπνησουμε το πρωι και ναχουν εξαφανιστει
οοολα τα λαμογια απο προσωπου Ελλαδας,,ναχει καθαρισει ο
τοπος μας,να αναπνευσουμε καθαρο αερα επιτελους!!Αν παλι -τετοιο κακο να μην μας τρεξει-αυτο ειναι,αληθεια,η
πραγματικοτητα ,τοτε κανε Αγιε μαυ Πλωτινε ,να ξυπνησω σε
μια χωρα ,που δεν με δουλευει σκαια ,που δεν με κοροιδευει
αισχρα,που δεν με διαπομπευει με τις πομπες της στα περατα της γης,που δεν κινειται ενωπιον μου με την συνενοχη συμμοριας,που δεν
πλαστογραφει την ψηφο μου μετατρεποντας την σε
συναινεση για την διαπραξη οικονομικων ,εθνικων και
κοινωνικων εγκληματων,που δεν συγκαλυπτει,δεν
κουκουλωνει βρωμιες και βρωμιαρηδες που δεν με
χρησιμοποιει σαν σφουγγαρι των ανομιων της,ουτε σαν
χαλακι για να σκουπισει τα λερα παπουτσια της,βουτηγμενα
στην ρυπαροτητα της διαφθορας της,,που δεν ενεργει
ενωπιον του λαου της εξωμοτικα,ουτε με την συνενοχη
μυστικης οργανωσης! !!.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΕΡΜΟ Αγιε μου
Πλωτινε και πως να προστατεψουμε απο ολα αυτα και τα
παιδια μας, καντο για μενα και σωσε μας κι εγω κερακι θα
σου αναψω κι ας μην σε ηξερα μεχρι τωρα. !!!!!
ΚΓ
12/02/2011 19:42
Προσεξτε να δειτε: μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα τα έχουν πάρει ΟΛΑ πίσω και θα τα έχουν καταπιεί..
δημ ξεν
12/02/2011 19:38
Όπως θα έχετε καταλάβει το Ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 110 δις.Ο λαός μπήκε στη μέγγενη,οι μισθοί μειώθηκαν,συντάξεις ψαλιδίστηκαν,υγεία διαλύθηκε,όρια ηλικίας θα πάνε στα 80,για να αποκαλυφθεί ότι οι τραπεζίτες πήραν μέχρι στιγμής 28 25 30=83 από τα 110.Πιθανόν στο εγγύς μέλλον,στη 5 η 6 δόση να πάρουν και τα υπόλοιπα 110-83=27.Α στο μεσοδιάστημα θα σώσουν το σπάταλο δημόσιο,αγοράζοντας μισοτιμής διάφορα φιλέτα που βγαίνουν στο σφυρί για να καλύψει το δημόσιο τα λεφτά που δανείστηκε για να τα δώσει στους τραπεζίτες.Λαμπρή ευρεσιτεχνία,η εφεύρεση του αεικίνητου στη παραγωγή χρήματος.Και που και που τραβάνε και μια βαθυστόχαστη ανάλυση ότι φταίνε οι τεμπέληδες εργαζόμενοι και οι συντεχνίες.
pasokos
12/02/2011 19:32
....σιγα,παιδια εκει στην κυβερνηση....!!!σιγα-σιγα μην κανετε πολυ φασαρια κυριε γαπ,κυριε παπακωνσταντινπυ ,κυριε πεταλωτη............γιατι μπορει να τρομαξει η τροικα απο την αγριαδα σας και να .........το βαλλει στα ποδια!!!!!!!!!!!!!σιγα παιδια,μην....σκισετε το καλσον....!!!!!!!!!και βρε παιδια μου ,δεν κανετε εκλογες τωρα που ο λαος ειναι ομοθυμα μαζι σας????ελατε βρε ,παιδια μου τολμηστε το!!!! εξαλλου τοπε και ο superαξιοπιστος γαπ..........ο κυριαρχος λαος του δινει εντολες...!!!!!!!!!!! αχ ,πιπερι και παλι πιπερι που χρειαζονται στην γλωσσα,οσοι παραμυθιαζουν τους πολιτεςοτι εντολες δινει αποκλειστικα η τροικα!!!!!!!!!!!! ρωτηστε ,κυριε γαπ και τους αντικειμενικους δημοσκοπους..αυτοι ξερουν!!!!!!!
Άκος Μπαραμπάς Ελβετία
12/02/2011 19:31
Α! ρε μεγαλε Ζήκο *(Χατζηχρηστος) Μακαρίτη,Αθανατε, Κρατάτε με για τι θα τον δείρω.. Κρατάτε τούρκοι τα άλογα ..γελοιότητες και εντυπωσιασμοί που δεν έχουν καμια αξια,είναι μονο για έσωτερική κατανάλωση.
Κοπρίτης
12/02/2011 19:29
Σιγά κ. Πεταλωτή, σιγά για ν αμην σκίσετε κανένα καλσόν. Δεν πρεπει να μιλάτε έτσι στα αφεντικά σας. Και λίγος σεβασμός.
Καλά κάνει η Τρόικα
12/02/2011 19:22
Δυο παρατηρήσεις...1) Καλά κάνει η Τρόικα... Θέλουν τα λεφτά τους πίσω. Κι εμείς κάνουμε τους ψωροπερήφανους. 2) Απορώ που τα ΤΑ ΝΕΑ αφήνουν όλα αυτά τα τρολ να γράφουν. Εγκάθετοι της ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ας γράφετε προβοκατόρικα στις δικές φυλλάδες. Ο Ελληνικός λαός ξέρει ότι χρειάζονται θυσίες. Τους τεμπέληδες "συνδικαλιστές" δεν τους θέλουμε.
ΧΡ.ΡΕΠΠΑΣ
12/02/2011 19:20
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ; ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ , ΩΣ ΠΑΡΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΣΑΚΗΣ
12/02/2011 19:16
Σωστό να εκποιηθεί δημόσια περιουσία. Εξάλλου και που είναι αναξιοποίητη, ωφελείται κανείς εκτός από τους καταπατητές?? Όσοι κάνουν λεονταρισμούς περί ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, ας θυμηθούν ότι:
1) όλα τα ανεπτυγμένα κράτη ξεπουλήσανε προ πολλού τη δημόσιας περιουσία τους
2) το ξεπούλημα θα φέρει νέες επενδύσεις, μείωση ανεργίας, αύξηση εσόδων από φόρους, βελτίωση του ισοζυγίου αδήλων πόρων, μείωση των δαπανών για πληρωμή τόκων, μείωση επιτοκίων κλπ
3) όποιος είναι σε δύσκολη θέση προτιμάει να πουλάει μέρος της αναξιοποίητης περιουσίας του, παρά να πληρώνει υπέρογκους τόκους.
Αρχικά πρέπει να πουληθούν αναξιοποίητα οικόπεδα και αγροί. Εν συνεχεία δημόσιες εταιρείες χωρίς κέρδη και τέλος οι κερδοφόρες δημόσιες εταιρείες.
Γενικώς γεμίσαμε Ελληναράδες, που ο καθένας καταστρέφει όσο μπορεί την πατρίδα του (λαδώνει και λαδώνεται, δεν πληρώνει φόρους, προτιμάει τα εισαγόμενα από τα Ελληνικά προϊόντα, ενισχύει τη μαύρη εργασία, αδιαφορεί για τους νόμους κλπ-κλπ). Όμως πάλι για τον Ελληναρά αυτόν η πατρίδα που καταστρέφει είναι το παν, την υπεραγαπά (με τα λόγια…) και όλο άλλοι φταίνε για τα χάλια της και ποτέ αυτός (κατά προτίμηση οι πολιτικοί που δε τους εξέλεξε αυτός, αλλά κατέβηκαν από τον …Άρη).
Ας κοιτάξει ο Ελληνικός λαός στον καθρέφτη πρώτα και ας δει κατά πόσο κάμει αυτός το καθήκον του προς την πατρίδα, πριν στραφεί εναντίον οποιουδήποτε και κυρίως του Γιώργου που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, από τη χειρότερη διακυβέρνηση όλων των εποχών του…καταλληλότερου!
τροικανος - μιζαδορος
12/02/2011 19:13
Ας τολμαγε η κυβερνηση να μην υπεγραφε το μνημονιο , και που θα εβρισκε τα λεφτα για να πληρωσει 600.000 αργομισθους Δ.Υ . σιγουρη εκλογικη πελατεια στις επικειμενες εκλογες , .

βεβαια τι θα απογινουν οι υπολοιποι 3.000.000 Ι.Υ , ειναι δικο τους προβλημα .
Αγαπητοι σε λιγο η ανεργια θα ξεπερασει το 25% ,εντος του 13 και τοτε να δουμε ποσοι απο τους πολιτες που τωρα υπερασπιζονται αφρονα την αργομισθια θα συνεχισουν να το κανουν .
ερχεται θυελλα , και δεν σας εχει προετοιμασει κανεις , γιαυτο αφηστε κατα μερος τα εθνικοαπελευθερωτικα , τις μαγκιες , , και να αποφασισουμε τι θα κανουμε σαν εθνος γιατι θα πεσει μεγαλη πεινα μετα το 13 , οταν θα εχει λιωσει ολο το λιπος που ακομη ολοι εχουμε , και ακομα συντηρει λιγο την οικονομια μας .

με τρελα και κορδελα..έλα, έεεελα..
12/02/2011 19:08
Ω ρε γέλια!! Η Ελλάδα θα ακολουθήσει το δρόμων των ιθαγεννών ινδιάνων της Αμερικής...κοινώς θα εξαφανιστεί από το χάρτη!! ...μην τα θέλουμε κ όλα και πολύ κρατήσαμε...τόσες χιλιάδες χρόνια ιστορία σου λέει ο άλλος!!! Α ρε γλέντια που θα κάνουν οι Σκοπιανοί,,,ουπς "Μακεντονσκι" εννοούσα...
Ανυπακοή στους νόμους της ξεφτιλισμένης "κατοχικής" κυβέρνησης!
12/02/2011 19:07
Στο πλαίσιο της Ε.Ε. και ειδικότερα της ΟΝΕ και του ευρώ, οι αδύνατες χώρες χάνουν και τους τελευταίους μηχανισμούς προστασίας. Σε περιόδους κρίσεων, μάλιστα, ξεπέφτουν, όπως η Ελλάδα, σε καταστάσεις μισοαποικιοποίησης. Η Ε.Ε. αναλαμβάνει στις συνθήκες αυτές να μετατρέπει τις περιφερειακές χώρες σε προτεκτοράτα του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου στο όνομα της διάσωσής τους! Συμπαράταξη τώρα από την άκρα αριστερά μέχρι την αριστερά του ΠΑΣΟΚ για την ανατροπή του 4ου Ράιχ! Για μια Ελλάδα λεύτερη ανεξάρτητη στηριγμένη στις δικές της δυνάμεις για μια ισόρροπη οικολογική και σοσιαλιστική ανάπτυξη.
ΠΑΚ
12/02/2011 19:02
Ξέρετε γιατί μάλλωσε ο Παπανδρέου με τα παλληκάρια? Γιατί αυτός πρώτα θέλει ναρχίσει το ξεπούλημα από νησιά , ενώ εκείνοι από την Ακερόπολη και Ολυμπία
Παράγκας
12/02/2011 19:01
Αχ, παιδιά η γρηγοράδα σας, σε αυτά που είπαν τα παλικάρια της Τρόικα!!! Παγκόσμια Πρωτοτυπία!!!!!!!!
NICK
12/02/2011 18:58
Σήμερα μας λένε τα κανάλια τι αφορούν τα 50 δις. Ποιοι θα πάνε φυλακή θα μας πουν??? Γιωργάκη πες αλεύρη.
Π.Κ.
12/02/2011 18:58
Μας ενημέρωναν οι γερμανοί (παρακαλώ όχι οι δικοί μας) τον τελευταίο καιρό γιά τα υποβρύχια και γιά τα 600 σας ελβετικά δις?
Εδώ εκτός από τα λεφτά, έρχονται ακόμα και τα σκάνδαλα από έξω.
Μην τους εκνευρίσετε πολύ, διότι ενδέχεται να σας μπουκοτάρουν τα Λέοπαρντ, και πως θα αντιμετωπίσετε το πλήθος μετά.
Δεν πάτε να πουλήσετε και την Ακρόπολη !!!
Καρφάκι δε μου καίγεται πιά...
NICK
12/02/2011 18:56
Αν ο Γιωργάκης θύμωσε πέστε του ξύδι κάνει καλό.
τρα λα λο λι λα
12/02/2011 18:55
σε παρακαλω θεούλη μου , κανε να μην φύγει η τροικα ποτε!
NICK
12/02/2011 18:54
Εδώ χθές ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου μας έκανε μάθημα για την ΑΝΟΜΙΑ και δεν μπόρεσε να απαντήσει στο παιδάκι τον Τσίπρα γιατί δεν πήγε κανείς φυλακή και γιατί αθωώθηκαν όλοι και έχει το θράσος σήμερα να οργίζεται για γή και ύδωρ που έδωσε εδώ και ένα χρόνο στα αφεντικά του. ????
ΚΟΣΜΑΣ
12/02/2011 18:54
Τον ξεμπρόστιασαν το Τσολάκογλου. Του χάλασαν τα σχέδια. Έδειξαν ποιοί κυβερνούν τη χώρα και προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμάζευτα. ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ανέστιος
12/02/2011 18:48
Η Αίγυπτος δείχνει το δρόμο! Ο υπερήφανος λαός της που σάρωσε με το ξέσπασμά του 30 χρονών δικτατορία, διαφθορά και παρακμή! Ναι, μπορούμε κι εμείς, η ώρα πλησιάζει!
Δημήτρης Κορίνθιος
12/02/2011 18:43
όταν τό καράβι βουλιαζει ό καπετάνιος πάει μαζί. Τώρα τί κάνουμε ? πρέπει όλοι αύτοί νά αύτοκτονήσουν? ? έκτός καί δέν ύπάρχει περιεχόμενο στό παντελόνι τους όπότε περιτά τά λόγια........
Gaetano Di Giulio
12/02/2011 18:35
Δωσε θάρος στον χωριατη και θα ανεβεί στο κρεβάτι λέει η παροιμία . Οι χωριάτες των τοκογλυφων δανειστων της χώρας θέλουν να ανέβουν στο σβέρκο μας . Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αν μας ζητήσουν φεύγουμε απο το ευρω , επιστρέφουμε στην Δρχμ , μηδενιζουμε το χρεος σε μια νύχτα και υποτιμησης την δρχμ 100% . Η ερυρωζωνη τους και το τραπεζικό τους σύστημα θα χρειαστούν 4 με 5 τρις ευρω για να διασωθούν . Εμείς ποιο γρήγορα θα συνελθουμε απο την ξεφτίλα που μας οδηγεί το μνημόνιο . Τώρα θα μας φτωχυνει σε 15 χρόνια ( Ρουμελιωτης) .Φτωχαινοντας τώρα σε 5 με 10 χρόνια θα έχουμε ανάπτυξη 10% και θα μας παρακαλανε να μας δανείσουν .
Παράγκας
12/02/2011 18:23
Παιδιά, σιγά. Μόλις καθάρισα το πάτωμα!!!
ΑΠΟΨΗ
12/02/2011 18:15
οι κυβερνώντες νομίζουν ότι είμαστε κάφροι και δεν καταλαβαίνουμε τους θεατρινισμούς της. Εφόσον υπογράψανε το μνημόνιο τώρα δεν μπορούν να το παίζουν "επαναστάτες" ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!
αντωνης
12/02/2011 18:06
Οταν δανειζεσαι λεφτα καποτε πρεπει να τα ξοφλησεις. Αν τωρα τα λεφτα τα δανειστικες για να φτιαξεις το σπιτι σου και ανταυτου τα εφαγε οι γυναικα σου σε λουσα και γκομενους δεν παει να πει πως φταιει αυτος που σε δανεισε.
ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ
12/02/2011 17:52
Ρε για χαζούς μας περνάτε;Είστε τόσο κοτόπουλα πλέον ρε τσαγματασφαλίτες της τρόϊκας που τους βάζετε μπροστά να τα πούν αυτοί γιατί εσείς δεν τολμάτε.

Με το ίδιο αεροπλάνο θα φύγετε σύντομα (αν προλάβετε)
ΜΠΕΝ ΑΛΙ - ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΑΠ
Βασίλης
12/02/2011 17:39
Μετωπική κυβέρνησης με τρόικα,...εντολές που δεν πτοούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό,..κτλ. ..........Σιγά τα αίματα παιδιά. Βασίλης
Παύλος Ξανθόπουλος
12/02/2011 17:35
Εφόσον δεν θέλατε μια κοινωνία όπου το κουμάντο στην Ελλάδα να το έχουμε κίνα όλοι εμείς οι Έλληνες, και προτιμήσατε να αφήνετε τους ξένους να καθορίζουν ...,φάτε τώρα τα σκατά και "βουλοστετο" ! Νομίσατε πως εάν πουλάγατε εμάς τους αριστερούς και κάποιους άλλους στα ξένα κέντρα θα γλιτώνατε εσείς και τα "παιδιασας"...?
Παυλιτο
12/02/2011 17:16
Γιαλατζη αντιδραση,ειπανε για πενηντα δις,μετα απο την γιαλατζη αντιδραση θα ερθει η χουντα του πασοκ και θα μιλησει για 30 δις ξεπουλημα και θα προσπαθησει να πεισει τον λαο οτι κερδισαμε 20 δις,γιατι η τροικα μας ελεγε 50.Δεν ξεγελατε τον λαο προδωτες της Ελλαδας και της δημοκρατιας.
Γεωργιος
12/02/2011 17:01
Ηρθε η ωρα η κυβερνηση να κανει αυτο που χρειαζεται η χωρα δηλ να προχωρησει σε αναδιαρθρωση του χρεους αμεσα. Ενα 25% "κουρεμα" σε πρωτη φαση. Ειναι η μονη λυση για να εχουμε ελπιδες αναπτυξης. Αν γινει αυτο, η Τροικα θα μπει στο καβουκι της και θα παψει να μας τα πρηζει.
Παναγιώτης Μ
12/02/2011 16:56
Αρε Καραμανλή, τι σου φταίξαμε, τι σου φταίξαμε βρε ανίκανε; Καταραμένη δεξιά της Ελλάδος, πότε θα πεθάνεις;
mpaountolino
12/02/2011 16:42
χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!! καλό...!!!!
Θεατρική παράσταση
12/02/2011 16:31
Ο ελληνικός λαός όμως, μέσω της Βουλής και της Κυβέρνησής του και στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών, κυβερνά την Ελλάδα. Δεν την κυβερνά και δεν την διαφεντεύει κανείς άλλος. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
Λοιπόν το σενάριο έχει ως εξής: Γιωργάκης:Ρε παιδιά εσείς της τρόϊκας σας παρακαλούμε πείτε ότι πρέπει να ξεπουλήσουμε τις Καρυάτιδες, κάνα βρωμονησάκι όπως η Σαντορίνη (τι άθλιο ξερονήσι κι αυτό....ποιός μωρε να το πάρει?) Και Ακρόπολη έχω....διαλιέχτε! Εδώ οι καλές Μυκήνες με πίτα, τζατζίκι και κρεμμύδι!
Τρόϊκα: Γιατί μπρε Γιωργάκη να πάιξουμε αυτό το σκετσάκι αφού δεν τα είπαμε από πέρυσι αυτά?
Γιωργάκης: Ναι ρε παλικάρια...αλλά πως θα το πω εγώ αυτό στους μ@λ@κες τους Ελληνάρες? Θα με φάνε ψητό! Πείτε τα εσείς αυτά που συμφωνήσαμε, εγώ θα το παίξω σκληρός και παραπονούμενος τάχαμου, θα τα φορτώσω όλα στους άλλους τους αλήτες της ΝΔ, για να σώσω και το image μου.
Τρόικα: Καλά βρε Γιωργάκη...αφού είσαι καλό παιδάκι θα σου κάνουμε το χατήρι! Αλλά πού ''σαι? Θέλουμε ακόμη μεγαλίτερο σκόντο! Είναι και Φεβρουάριος! Περίοδος εκπτώσεων
τροικανος - μιζαδορος
12/02/2011 16:29
η τροικα ζητα το αυτονοητο 30 %-35% μειωσεις μισθων στον δημοσιο τομεα , εφοσον εχουμε υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους , εχουμε υφεση 5 % , ανεργια που μεσα στο 2012 θα φτασει 16 % -18 % , και μαλιστα σε μια χωρα με μηδενικη παραγωγη ( εισαγουμε ακομα και το ελαιολαδο χα χα χα χα ) και πληρωνουμε δημοσιους υπαλληλους με μισθο 3000 και 4000 ευρω μηνιαιως , φετος το 2010 ενας ελευθερος επαγγελματιας δεν εβγαλε πανω απο 20.000 ευρω τον χρονο και δεν μπορω να καταλαβω πως θα πληρωνει δημοσιο υπαλληλο με μισθο 4000 τον μηνα ;;;;;;;;;;;;;; τι να κανει να πουλησει ολα του τα υπαρχοντα για να ικανοποιησει την ελιτ τα αγαπημενα παιδια του ΠΑΣΟΚ

το εχουμε ξαναπει ο ιδιωτικος υπαλληλος που φερνει πλουτο 1000 ευρω τον μηνα και ο δημοσιος 3000 , με την φοροδιαφυγη ανεξελεχτη , σημαινει χρεωκοπια και η χωρα το εκανε για πολλα πολλα χρονια ......... φτανει πια
τσαντιλας
12/02/2011 16:24
η κυβερνηση αντιδρα... το αλλο με τον Τοτο το ξέρετε;
Μιχάλης Γ.
12/02/2011 16:22
Οι διαμαρτυρίες της Κυβάρνησης θυμίζουν κηρύγματα περί παρθενίας σε πορνείο, Υποκρισία και επικοινωνιακά παιχνίδια...
γιάννης
12/02/2011 16:10
Ευτυχώς βρήκαμε θέματα για να ασχοληθούμε. Τα 50 δις ευρώ πρέπει να τα βρούμε. Η τρόικα είπε π.χ. απο εκεί-εκεί. Καλύτερα όσοι τους κακοφάνηκε να πουν άλλες πηγές. Απ την ολιγαρχία, την πλουτοκρατία, τους βιομηχάνους που προλάβαμε τα πήραμε αλλά βιοτέχνες φύγανε για τη Βουλγαρία φοβούμενοι με τη φόρα των κινημάτων θα τους πάρουμε και τα σώβρακα. Λέτε από φόβο για την αγανάκτηση να μας δωρίσει η τρόικα;
Δ.ΒΑΡΕΛΑΣ
12/02/2011 16:07
Σιγα τα νευρακια της Κυβερνησης,μη τρελλαθουμε, η Τροικα εκανε αυτο που της ειπε ο κ. Παπακων. για να μη τον γιουχαρουν αν τα μετρα τα ανηγγειλε μονος του.Το θεατρο ειναι υπεροχο, θα μας δω οταν θα αρχισει η πραγματοποιηση των μετρων που ανηγγειλε η Τροικα.
Η Κυβερνηση ''ενοχληθηκε'' απο το πως τα ειπε η Τροικα, οχι απο την ουσια των μετρων ? Τα διεψευσε ?
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
12/02/2011 16:05
Τα χαμαντράκια γίνανε τώρα αντράκια.Μέχρι τώρα τους γλείφανε και τώρα τους βρίζουν.Ετσι και η τρόικα πεί δεν έχει δόση τότε πάλι οι γλώσσες θα φθάσουν μέχρι το πάτωμα για να οικτείρουν για βοήθεια.Τώρα βέβαια μας έπεισε ο ΓΠ και η κλίκα του ότι αγαπάνε τον ελληνικό λαό και τον προστατεύουν. Κύριοι δεν χρειαζόμαστε την προστασία σας. Τα λεφτά μας θέλουμε που μας κλέψατε και εξακολουθείτε να κλέβεται με δικαιολογία το μνημόνιο και την τρόικα. Αλοίμονο ποιος θα μας σώσει από τους προστάτες;;;;;
Giwrgos Papas
12/02/2011 16:02
"...Σώσαμε την χωρα από την χρεωκοπία..." Όχι κύριοι η τρόικα δυστυχώς έσωσε την Ελλάδα από την χρεωκοπία με το μεγαλύτερο δάνειο όλων των εποχών σε μια χωρα τις Ευρώπης. Για αυτό, αφήστε τις μαλακίες και κραυγές αδικίας και συνηθίστε σε αυτά τα "ξεκολοωματα" που μας κάνουν όλοι τώρα γιατί...μας αξίζουν. Amin!
αννα
12/02/2011 16:01
Να ξανακυκλοφορήσετε τα σημερινά cd διότι ψάξαμε παντου και η εφημερίδα είχε εξαντληθεί από νωρίς
Ο Λύκος Που Φυλάει Τα Πρόβατα
12/02/2011 15:52
Αφού πρώτα έχουν κάνει ότι τους έχει ζητήσει η τρόικα, τώρα μας παίζουν τους δυσαρεστημένους.

Αφήστε τις μαγκιές για εκεί που σας παίρνει, για τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο.

Στην τρόικα μπροστά είστε ημιανάπαυση, προσοχή κι άμα σιγουρευτείτε ότι έχουν φύγει, τότε αρχίζετε τα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?"

Κάντε ότι είναι να κάνετε, αλλά αφήστε την υποκρισία. Και την Ακρόπολη άμα σας πούνε, θα την πουλήσετε.
No passaran!
12/02/2011 15:51
Ωχ! Ανησυχώ.... Δηλαδή, μετά την δήλωση του εγγονού του τίμιου μεροκαματιάρη που έβγαζε το ψωμί του πεταλώνοντας άλογα, αλλά κυρίως μετά τα αυριανά διαβήματα του ποδηλάτη από την Μινεσότα, οι δανειστές μας θα κλάσουν μέντες;
Ph.J
12/02/2011 15:09
Κροκοδείλια δάκρυα από όλους, πρωτίστως βεβαίως από την χυδαία μας αντιπολίτευση και τους Πρετεντέρηδες παντός τύπου για την ριγμένη αξιοπρέπεια των πτωχών Ελλήνων. Αν λοιπόν αυτό το "των πτωχών" μπορούσε να συνοδευτεί από δύο λέξεις ("πλην τίμιων") όπως είθισται, τότε πάω πάσο. Μπορεί όμως? Οχι... και πτωχών και άτιμων λοιπόν. ή έχετε αντίρρηση κύριοι? Αν έχετε, τότε συνεχίστε τα κροκοδείλια δάκρυα και τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σας, αυτή που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε... Και συνεχίστε ακόμα να θίγεστε (τάχαμου τάχαμου) από τα σχόλια διαφόρων. Συνεχίστε να μη σας ενδιαφέρει αν επί της ουσίας είναι σωστά τα σχόλια, αλλά να τα κρίνετε από το αν σας θίγουν τον υποτιθέμενο εθνικό καθωπρεπισμό σας... αυτόν που όταν βάλεται εξ'' ιδίων σφυρίζετε αδιάφορα. Ντροπή και αίσχος!
Μιχαήλ Λαοκράτης Κομνηνός
12/02/2011 14:46
Οι σκληρές αντιδράσεις, αγαπητοί κύριοι της κυβέρνησης και οι σθεναρές δηλώσεις, έχουν νόημα μόνον όταν γίνονται παρόντος του αποδέκτη.

Εαν κάποιος οποιοσδήποτε θεωρεί ότι θίγεται από τα λεγόμενα ενός άλλου, αντιδρά άμεσα και ανταπαντά επιτόπου. Δεν περιμένει, δίκην δαρμένου παιδιού, να ανταπαντήσει αφού βεβαιωθεί πως ο νταής της γειτονιάς έχει απομακρυνθεί αρκετά ώστε να μην ακούει πιά.

Θα ήταν σωφρονέστερο για μια κυβέρνηση που τους λεονταρισμούς τους έχει μονάχα για τους αδικούμενους πολίτες αυτής της χώρας, να απέχει από κατόπιν εορτής υλακές στον από ώρα αποχωρήσαντα διαρρήκτη και να προσπαθήσει να επιτύχει την κατανόηση των πολιτών παραδεχόμενη το πασίγνωστο και αυτονόητο:

Ότι σε μια χώρα υπό οικονομική κατοχή ο κατακτητής είναι αυτός που διατάζει και ότι ο ρόλος της συνεργαζόμενης κυβέρνησης είναι να επιβάλλει τις οικονομικές επιταγές των δανειστών έτσι όπως αυτοί επιθυμούν ώστε να κατευνάσει το μένος τους, εαν γίνεται.

Ως εκ τούτου, αυτή η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιταχτεί σε οποιαδήποτε απαίτηση της τρόικας, όσο παράλογη, αντικοινωνική ή προσβλητική και αν είναι. Αν μάλιστα παριστάνει ότι το κάνει, λεκτικά όμως και τόσο θρασύδειλα, προκαλεί τη θλίψη.

Από τη στιγμή που τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι πιο ευκατάστατες κοινωνικές τάξης απορρίπτουν ως ασύμφορη για τα συμφέροντά τους την μόνη εναλλακτική δυνατότητα σωτηρίας της χώρας ήτοι την ανυπακοή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αγορές, τότε είναι απολύτως αναγκαία η πλήρης υποταγή στα κελεύσματα των δυνάμεων δανεισμού.

Εφόσον το σχέδιο της τρόικας για την Ελλάδα προβλέψει κάποια στιγμή στο μέλλον ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, ή ακόμη και νησιού ή μνημείου ή και του Αιγαίου ολόκληρου ακόμα, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να υλοποιήσει αυτή την πολιτική, όχι μόνον χάριν της ισχύος του αιτούντος, αλλά και διότι είναι βαθύτατα ταυτισμένη με αυτή την πολιτική. Όπως συνέπραξε στους αντεργατικούς νόμους, στις αντικοινωνικές ιδιωτικοποιήσεις και στη φορομπηξία, έτσι θα πρέπει να εκτελέσει και οποιαδήποτε άλλη εντολή λάβει από την τρόικα. Διότι λαμβάνει εντολές και δεν διαπραγματεύεται, μη έχουσα άλλωστε τέτοια δυνατότητα.

Κάθε εκ των υστέρων "σκληρή απάντηση" γίνεται αντιληπτή από την κοινωνία ως κακή επικοινωνιακή πολιτική εσωτερικής κατανάλωσης. Μια κακή παράσταση του τύπου "δεν θέλουμε αλλά μας αναγκάζουν" που κανέναν δε θα πείσει. Όση αντίσταση έφερε ως τώρα, άλλη τόση θα δείξει η κυβέρνηση και στο μέλλον.

Ατυχώς και η ελληνική κοινωνία φαίνεται να στερείται διεργασιών που θα αναδείξουν κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που θα επιτύγχαναν με το χρόνο το ευκταίο, να ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση κάποια στιγμή ει δυνατόν οριστικά και αμετάκλητα. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να βιώσουμε την οριστική παρακμή μέχρις αφανισμού της κοινωνίας μας και ανήμποροι να την παρακολουθούμε να βουλιάζει στην ένδεια, την εκμετάλλευση και τον κυβερνητικό αυταρχισμό ως την οριστική διάλυσή της.

Τέλος, αφού αυτή η Κυριακή είναι Τελώνου και Φαρισαίου (μεγάλη η χάρη τους) δεν μπορώ παρά να την αφιερώσω στην κυβέρνηση γενικά και στον κ. Παπακωνσταντίνου ειδικότερα. Διότι είναι και τελώνες με την ρωμαϊκή έννοια του όρου, αλλά και Πασόκοι Φαρισαίοι υποκριτές...
Καίσαρ
12/02/2011 14:46
Σιγά σας χάλασαν τον φερετζέ, ο Πάγκαλος εχει πεί χειροτερα
stefanos
12/02/2011 14:41
ειναι πολυ αργα για τζαμπα μαγκιες....οταν υπεγραφαν το ξεπουλημα της χωρας τα ηξεραν ολα, τωρα γιατι αντιδρουν? για να μας δειξουν τι δηλαδη? οτι δεν ειναι προδοτες?
ουστ
12/02/2011 14:37
Τέτοιο δούλεμα πια....
Αγύριγο κεφάλι
12/02/2011 14:31
Ας αφήσει η κυβέρνηση τους προσωπικούς εγωισμούς και τις προσωπικές αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους της τρόικας, οι οποίοι έστω και εάν κάνουν λάθη επικοινωνιακά, δεν παύει να είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ γιά τον τόπο, εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Μία τέτοια κίνηση της κυβέρνησης θα συμπαρασύρει κατά της τρόικας και τον λαό (ο λαός θα βρεί σαν ΑΦΟΡΜΗ την αντίδραση της κυβέρνησης, ενώ τα ΑΙΤΙΑ που θα ξεσηκωθεί αυτός θα είναι ουσιαστικά ΑΛΛΑ) και τότε οι ξένοι βέβαια θα αποσυρθούν μεν ,αλλά θα κηρυχθεί σε ΒΕΒΑΙΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ η χώρα και τότε η εσχάτη πλάνη θα είναι χείρων της πρώτης. Απαιτείται όθεν , μεγάλη προσοχή, υπομονή και υπευθυνότητα, γιατί αυτό που απείλησαν οι Γερμανοί γιά τα νησιά μας να μην το φέρουμε έτσι ώστε να γίνει εμείς οι ίδιοι. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, στον μέγιστο βαθμό και ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ των όποιων κινήσεων προς όφελος της πατρίδας και μόνο. Αρκετά εδώ που την φέραμε. Μη το τραβήξουμε πιό κάτω. Ελλοχεύει η άβυσσος ...των Μαριανών, απ΄όπου ΔΕΝ υπάρχει πισωγύρισμα.
Γιαννης Ανδρεαδακης
12/02/2011 14:25
Καλα εκει στην κυβερνηση προσεξτε μην σκισετε κανενα καλσον. Σταματησαμε πια να σας πιστευουμε.Ειστε η κυβερνηση του ψεμματος.Προδοτες!
APA
12/02/2011 14:21
Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα. Τωρα τρεμουν ολοι απο το φοβο! Οι ψευτοπαλληκαρισμοι μου μυριζουν εκλογες...
θεμης
12/02/2011 14:14
Νυχτερινή βόμβα από την κυβέρνηση:
Απαράδεκτη στάση από την τρόικα
έχει σχέση αυτή η απάντηση τον ξένον ΔΝΤ με τα κλεφτρόνια τον πολιτικών?
η ''πιάτσα'' λέει ΝΑΙ διότι "" η έλλειψη "" δημιουργήθηκε από τους 300 της βουλής, με ένα σορό κλεψίματα τους , που σήμερα αδυνατούν να βάλουν έστω και "ΕΝΑΝ'' στην φυλακή! διότι θα παρασύρει προς φυλάκιση και τους 300.

Έλληνα πλήρωσε τώρα και αυτά για να μάθεις !!!! ,
1ον να διαβάζεις .
2ον έλληνες όπως Ροΐδη λασκαρατο Καζαντζάκη Κοραή και έλληνες κλασικούς .
3ον μαθαίνοντας το ότι ''''ψηφίζω'' εφόσον γνωρίζω καλά τον 100% Έλληνα πολιτικό ,ας μην είναι ρήτορας απλά νάνε έλληνας . κανένα κώμα σήμερα δεν γνωρίζει τον ελληνισμό ! από την ρίζα του, αφήνοντας τον Έλληνα συνεχώς να αγχώνετε με την επιστολή του κιζινκερ Αττίλα !!!.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
12/02/2011 14:11
Γιατί νομίζω ότι τα περί σκληρής απάντησης της κυβέρνησης είναι τσάμπα μαγκιά;;;!! Δεν έχει καταλάβει η κυβέρνηση αλλά και η οποιαδήποτε αντιπολίτευση ότι η μόνη μας ελπίδα ότι θα γίνει κάτι σωστό (κτύπημα της φοροδιαφυγής , της διαφθοράς) είναι η επιτήρηση των αρμοδίων της τροικα;;!! Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν απολαμβάνουν καμμιάς εμπιστοσύνης από τον ( μη κομματικοποιημένο) κοσμάκη ;; Ας αφήσουν τα περί αξιοπρέπειας και ευθιξίας , όλοι ανεξαιρέτως (αν είχαν έστω και λίγη από αυτές θα είχαν προωεί σε δημεύσεις περιουσιών(αυτών που κατέστρεψαν τα ταμεία και καταδίκασαν στην μιζέρια τον λαό) .
Α. Παπαϊωάννου
12/02/2011 14:11
Απαράδεκτη είναι η στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων και ειδικά κυβέρνησης και ΝΔ που κρύβονται πίσω από τα δάχτυλό τους, συνεχίζουν την ίδια λαϊκίστικη πολιτική και δεν κάνουν κανένα σοβαρό άνθρωπο να ελπίζει ότι μ'' αυτούς κάτι μπορεί ν''΄αλλάξει σ'' αυτή τη χώρα. Από την τρόϊκα ακούμε προτάσεις σκληρές αλλά υπεύθυνης διαχείρησης της δημόσιας περιουσίας. Από τους Έλληενς πολιτικούς συνεχίζουμε να ακούμε λόγια του αέρα και προτάσεις μη ρεαλιστικές. Η μόνη ελπίδα για τις επόμενες γενιές Ελλήνων είναι 90 χρόνια τρόϊκας.
egm
12/02/2011 13:50
"εντολές παίρνουμε ΜΟΝΟ από τον ελληνικό λαό".. Χεχε..να το πιστέψουνε εμείς ο ελληνικός λαός αυτό? Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε?
Κυνικός
12/02/2011 13:36
Ντροπή κε. Πεταλωτή, φιλοξενούμενοι άνθρωποι...μέχρι εδώ άκουγα τα κλάμματά τους και μένω στο Χαλάνδρι. Δεν το αφήνουμε να τους κατατροπώσουμε μία άλλη φορά?
γιαννης μ
12/02/2011 13:22
σιγά άγρια παιδιά της κυβέρνησης μην σχίσετε κανα καλσόν...
Γιάννης Νεαμονίτης
12/02/2011 13:05
Να πάει να γ........η η κόλο τρόικα και το ΔΝΤ μαζί αγανακτήσαμαι ......δεν πάει άλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........!
Γιάννης Στεριανός
12/02/2011 13:02
Η κυβέρνηση κάτω από απαίτηση της κοινής γνώμης, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ΜΜΕ, προβαίνει σε κινήσεις διαμαρτυρίας προς την τρόικα για να κρατά τα προσχήματα. Από τη στιγμή που προβάλαμε το χέρι για οικονομική διάσωση, η φράση "Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας" είναι ουσιαστικά χωρίς περιεχόμενο. Δυστυχώς η στάση μερίδας ανώριμου λαού, ΜΜΕ και πολιτικών φορέων οδηγούν την κυβέρνηση σε μια ανούσια αντιπαράθεση με τους δανειστές του ξεχαρβαλωμένου κράτους μας. Είναι καιρός να ανοίξουν τα μάτια όλοι και να πουν τα σύκα σύκα, εκτός αν θέλουν να εξακολουθούν να έχουν παραισθήσεις.
Αδικημενος
12/02/2011 12:58
Σιγα μην σκισετε κανα καλσον, κυριοι κυβερνωντες...
Αει..
12/02/2011 12:53
εστι λεβέντες μου κανετε τους σκληρούς για να βαλετε την ουρά κάτω απο τα σκέλια αργότερα.
ΚΕΣΚΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
12/02/2011 12:41
O k. Πεταλωτής πρέπει να γνωρίζει και αν δεν γνωρίζει πρέπει να το μάθει, οτι οποιοσδήποτε πολίτης ,επιχ/ση.δήμος και το ίδιο το κράτος μαςόταν χρωστάει και αδυνατει να εξοξλήσει , η αξιοπρέπεια πάει περίπατο.
Το κράτος μας δυστυχώς χρωστάει τόσα πολλα που γιά να συνεχίσει να λειτουργεί πρέπει ν''α κολουθήει κατά γράμμα το μνημόνιο της τροικας και οχι μονο αυτό αλλά και τις εκάστοτε οδηγίες της όταν υπαρχουν παρεκλήσεις.
Γιά να βγούμε στις αγορές προκειμένου να δανειστούμε, με κάποια αξιοπρέπεια ,πρέπει να εκποιήσουμε περουσιακά στοιχεία μας.Οσο γρηγορότερα το κάνουμε αυτό τοσο το καλήτερο διότι οι τόκοι των δανικών ΄θα γίνουν δυσβάστακτοι γιά τον έλληνα πολίτη. Υπογρφή Θανάσης
ellada wra mhden
12/02/2011 12:41
Μια χαρά τα λέει η τρόικα. Αφού τελικά με το κράτος που έχουμε όλα τα πληρώνουμε απο την τσέπη μας, Παιδεία, Υγεία κλπ.... Αν ιδιωτικοποιηθούν τουλάχιστον θα υπάρχει ένας έλεγχος και οι ζημιογόνες κρατικές υπηρεσίες θα γίνουν παραγωγικές επιχειρήσεις. Εμείς τα πληρώνουμε ούτως ή άλλως. Απλά τώρα δε θα "χάνεται" το δημόσιο χρήμα σε λογαριασμούς επιτηδείων, οι οποίοι μένουν ακόα ατιμώρητοι. Δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες για το λαό, χρόνια τώρα υφίστανται μόνο στα λόγια. Συμφωνώ απόλυτα με τις ιδιωτικοποιήσεις
Κωστής Λέων
12/02/2011 12:27
Υποθέτω ότι αυτή η κυβέρνηση αστειεύεται βγάζοντας έξω τέτοια φανφαρονίστικα λόγια. Και υποθέτω επίσης ότι οι περισσότερες εφημερίδες την σιγοντάρουν σε αυτό το ψόφιο παιχνιδάκι της. Διότι διάβασα και κάπου αλλού ότι η κυβέρνησε έδωσε ένα... "ηχηρό χαστούκι" στην τρόϊκα. Φεύγει ο νους τού ανθρώπου όταν διαβάζει τέτοια ανυπόστατα κείμενα. Από πού κι ως πού βρε παιδιά μάς προέκυψε ξαφνικά "επαναστάτρια" αυτή η κυβέρνηση τών yesmen που γλύφει κατουρημένες ποδιές για να πάρει κάποια φράγκα από τούς Φράγκους? Τα έχετε χαμένα εντελώς ή απλώς σιγοντάρεται την κυβέρνηση ετούτη? Μάλλον και τα δύο...
Ίων
12/02/2011 12:25
Τώρα εκδηλώθηκαν και οι τροϊκανοί που θέλουν να κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ στα του οίκου μας. Που ακούστηκε να θέλει ο δανειστής να μπει ΚΑΙ στο σπίτι μας και να μας π..... Δάνειο πήραμε, δεν μας τα χάρισαν. Και μάλιστα με τοκογλυφικούς τόκους για να... κονομήσουν και να σωθούν ΕΚΕΙΝΟΙ από την χρεωκοπία και όχι εμείς, αφού λεφτά υπάρχουν . Που αλλού θα έβρισκαν τέτοιους πελάτες ΟΣΦΥΚΑΜΠΤΕΣ;;;;; Να μας πούνε βέβαια και από την Κυβέρνηση και τι ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ πήρανε οι διαμεσολαβητές;;;;; 1%, 1,5% ;;;;; (δηλαδή ένα ή δύο δις, ψιλοπράγματα δηλαδή, έτσι για τη φουκαριάρα τη...φαμίλια μας) Όσο για τους εκβιασμούς και τις υποδείξεις τους, ας μην πολυκουνιώνται γιατί δεν τους συμφέρει να αποτύχουν με την Ελλάδα, αφού θα συγκλονιστεί το ΕΥΡΩ, η Ευρώπη, οι ισορροπίες. Εμείς πρέπει να εκβιάζουμε και να τα στυλώνουμε. Αλλά πού τέτοια... κότσια. Φοβούμαστε να κοντράρουμε, μήπως και αποκαλυφθεί το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και οι μίζες;;;;; Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Είναι τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ χρέη. Πού θα πάει αυτή η ιστορία;;;; Θα ψωμολυσσάμε και θα τους τα χαρίζουμε, όταν εκείνοι σκοτώνανε και σκοτώνουν και εξοντώνουν για το παραδάκι;;;; Μας χρωστάνε δεν χρωστάμε. Βλέπουμε όμως, ότι πρώτοι ΕΚΕΙΝΟΙ που μας χρωστάνε εφαρμόζουν τη μέθοδο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε!!!! Άντε να πάρουμε τα Κατοχικά χρέη, να μετατρέψουμε αυτά τα χρέη σε ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ και τότε που τους πονεί και που τους σφάζει!!!!!!
AIR
12/02/2011 12:23
'''' ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ "

" Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό "
είπε ο κ. Πεταλωτής .... συμφωνώ..... αλλά ..
" λεφτά παίρνουμε μόνο από το ΔΝΤ και την ΕΚΤ "
προσθέτω εγώ !!!
Bella Vlahopoulou
12/02/2011 12:23
...ένα σύγχρονο "ΟΧΙ"... ...θα δώσουμε τη μάχη μας ε;...ΜΠΡΑΒΟ!
ΤΙΜΟΣ ΗΛ.
12/02/2011 12:20
ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ..ΟΡΚΟΙ !!!!
ΤΕΟΣ ΠΑΣΟΚ
12/02/2011 12:16
αχαχαχαχα
Ε ρε πλάκα που έχετε.
Βάραει η τρόϊκα και χωρεύετε Γιωργάκη σαν τις αρκούδες στο τσίρκο.
Και λίγα με την τρόικα γιατί δεν σηκώνουν πολλά πολλά.
demis
12/02/2011 11:58
παιδιά ...σιγά, μην σκίσετε κανένα καλτσόν... τώρα κάνετε και "αντίσταση".... χα χα χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;
Εξω το πασοκ αποτην Ελλαδα
12/02/2011 11:58
ρε σταματηστε να μας δουλευετε η κυβερνηση την εφερε εδω την Τροικα αφου τα ειχε κανονισει μαζι της απο πριν!!
Πατε να κανετε τους προδοτες πατριωτες!!!!
Αμερικανοτσοπλιαδες δε γνονται Ελληνες πατριωτες!!
Θρασύδειλοι πασόκοι
12/02/2011 11:53
Προδότες!
Antonios Xanthopoulos
12/02/2011 11:46
Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει ο κ. Πεταλωτής σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Διώξτε τους από τον τόπο μας επιτέλους.
νικος
12/02/2011 11:35
βομβιστες ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ πρωτη φορα βλεπω ..σιγα τα ωα δεν ηλθαν μονοι τους ο κατοχικοσς πρωθυπουργος τους φωναξε 4ος στη σειρα μη ξεχνιομαστε Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.
Spyros Giokas
12/02/2011 11:34
Μήπως η τρόϊκα τους έβγαλε κατά λάθος στην φόρα την κρυφή ατζέντα και τώρα πάνε όπως, όπως να περισώσουν ό,τι μπορούν;;
SPYROS GIOKAS
12/02/2011 11:29
ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ, ΟΠΩΣ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
Α.Λ.Π.
12/02/2011 11:16
Όπως ένας πολίτης δεν μπορεί να δηλώνει 12.000 ευρώ εισόδημα και να έχει ακίνητη και κινητή περιουσία εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και ένα κράτος δεν μπορεί να ζει με δανικά και να καμαρώνει για τα ασημικά του. Ας τα είχε "αξιοποιήσει" πριν βγει στη... "ζητιανιά". Δώστε μας και μη μιλάτε δεν είναι και τόσο υπερήφανο...
Κ.Πολίτης
12/02/2011 11:15
Αυτοί οι υπαλληλίσκοι τής Κοινότητας καλά τά άκουσαν από τήν Κυβέρνηση, καί θά τούς ταίριαζε καί κάποιος χαρακτηρισμός από στόματος Παγκάλου. Μόνο πού η Κυβέρνηση άργησε νά τούς βάλει σέ ένα πλαίσιο κινήσεων, επαφών καί κυρίωςσυμπεριφοράς απέναντι σέ μιά ελεύθερη -ακόμη- χώρα, καί τούς άφησε νά αλωνίζουν κάθε φορά πού έρχονται.
γιωργος
12/02/2011 11:00
Μετα απο πολυμηνη απουσια απο το φορουμ να μου επιτραπει να παραθεσω ορισμενα ενδιαφεροντα θεματα. Η δημοκρατία είναι συγκεκριμένη διαδικασία λήψης, εφαρμογής και επιτήρησης αποφάσεων και απονομής δικαιοσύνης, με συμμετοχή όλων και άμεσα χωρίς αντιπροσώπους. Στην δημοκρατία ο λαός διοικεί, νομοθετεί και δικάζει. Άμεσα και χωρίς αντιπροσώπους-βουλευτές, επαγγελματίες δικαστές ή επαγγελματίες πολιτικούς. οι άρχοντες αναδεικνύονται με κλήρωση και όχι εκλογή. Με εκλογή αναδεικνύονται οι λίγοι εκείνοι των οποίων το αξίωμα απαιτεί μια κάποια κατάρτιση. οι άρχοντες μπορούν να ανακληθούν πριν λήξει η θητεία τους. Κανείς δυο φορές στο ίδιο αξίωμα. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. η θητεία των αρχόντων δεν διαρκείπάνω από ένα έτος. οι άρχοντες λογοδοτούν για τα πεπραγμένα τους, σε επιτροπή πολιτών που συγκροτήθηκε με κλήρωση. οι περιουσίες των αρχόντων καταγράφονται πριν και μετά την ανάληψη του αξιώματος. Και των συγγενών τους, ακόμη και μακρινών. οποιος ζημιώσει το δημόσιο συμφέρον, δημόσιος άρχοντας ή απλός πολίτης, είτε από δόλο είτε από ανικανότητα, αυθημερόν τελευτησάτω. Επίσης η Δημοκρατία εγγυάται την ελευθερία έκφρασης και δημοσίευσης της γνώμης, της διαφωνίας την ισονομία και την ίση κατανομή των βαρών (φόροι) τις ίσες ευκαιρίες σε όλους (εξ ου και η κλήρωση, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό) τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων την ασφάλεια, τη περιουσία, την τιμή και την αξιοπρέπεια όλων Επίσης η Δημοκρατία φροντίζει να μην υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί, κυρίως διότι αυτό την θέτει σε μεγάλο κίνδυνο να μην υπάρχουν, άρα, αναξιοπαθούντες που αναγκάζονται να ζητιανέψουν την παιδεία των νέων την κρατική θρησκεία την προπαγάνδα των αξιών της δημοκρατίας σε όλους. Προπαγάνδα. Όπως κάνουν με το life-style τώρα Έχουμε πάνω κάτω 35 αιώνες καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας. Σε όλο αυτό το αχανές χρονικό διάστημα δημοκρατίες είχαμε μόνο για μια περίοδο 2 περίπου αιώνων σε ορισμένες, και όχι όλες, από τις ελληνικές πόλεις της αρχαιότητας στην Μεσόγειο. Δημοκρατίες που δεν πρόλαβαν ούτε να ολοκληρωθούν αλλά ούτε και κατάφεραν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Και τελικά υπέκυψαν στην ολιγαρχία και την απολυταρχία που τους επιβλήθηκε από την αριστοκρατική τάξη των πόλεων της αρχαιότητας. Η δημοκρατία βέβαια δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Είναι ένα δυναμικό σύστημα. Που διαρκώς αυτοθεσμίζεται. Δημοκρατία σημαίνει αυτονομία, με την έννοια ότι οι νόμοι του κράτους προέρχονται από τον λαό. Όχι τον θεό ή τους αρχόντους. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι είναι δημοκρατία. Νομίζουμε ότι δημοκρατία είναι αντιπρόσωποι-βουλευτές με 4-ετείς θητείες και κόμματα και βουλή που νομοθετεί και ηγεσία της δικαιοσύνης διορισμένη από την κυβέρνηση. Αλλά κάνουμε λάθος. Μεγάλο. Και το πληρώνουμε καθημερινά. Για γενεές επί γενεών. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι δημοκρατία. Είναι ολιγαρχία ελαφρώς καλυμμένη. Στην δημοκρατία οι πολίτες διοικούν, νομοθετούν και δικάζουν άμεσα. Αν είχαμε δημοκρατία, τότε οι πολίτες δεν θα άφηναν το χρέος να φτάσει στα 300 δις, με δάνεια επί δανείων δεν θα παράγγελναν υποβρύχια που γέρνουν και Απάτσι που πέφτουν δεν θα ψήφιζαν νόμους υπέρ των πανωτοκίων των τραπεζών δεν θα ψήφιζαν νόμο που εξαιρεί υπουργούς από την απονομή δικαιοσύνης δεν θα έπαιζαν τα αποθεματικά των ταμείων σε τοξικά ομόλογα δεν θα πουλούσαν αντί πινακίου φακής κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικής μάλιστα σημασίας δεν θα…. Το μεγάλο στήριγμα της δημοκρατίας είναι η μικρή ελεύθερη ιδιοκτησία. Η μικρή επιχείρηση δηλαδή. Είτε πρόκειται για αγρότη ή αυτο-απασχολούμενο επαγγελματία είτε πρόκειται για αυτό που λέμε μικρο-μεσαία επιχείρηση. Η σχέση της δημοκρατίας με την μικρή ελεύθερη ιδιοκτησία και επιχείρηση είναι ζήτημα επιβίωσης της ίδιας της δημοκρατίας. Ζωής και θανάτου. Της δημοκρατίας. Οπως αντλαμβάνεστε όλοι σας έχουμε ένα μεγάλο έλλειμα Δημοκρατίας. Τι μπορούμε να κάνουμε? Καλη μέρα σε όλους και καλή τυχή.
Europe
12/02/2011 10:47
Greeks get the hell out of here!
Γιαννης Δ.
12/02/2011 10:46
Ερώτηση. Τι είναι κρατική περιουσία. Καινούργιο φρούτο! Οταν ο Καραμανλής, ξεπούλησε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, τους εθνικούς δρόμους, τα ναυπηγία κλπ, αυτό τι ήταν; Επένδυση ! Οταν ο Παπανδρέου απαξιώνει τον ΟΣΕ, ο Λοβέρδος το ασφαλιστικό και την υγεία, οι άλλοι υπουργοί την παιδεία, την γεωργία και τα προσφέρουν στις Διεθνείς τράπεζες που είναι πίσω από το ΔΝΤ, τι είναι; Μελλοντική επένδυση ! Πάντως σίγουρα ήταν και είναι καλές επενδύσεις για τους αγοραστές. Σ'' ένα χρόνο ξεπλήρωσε η DT τον ΟΤΕ, τα αεροπλάνα τα δώσαμε τζάμπα, και μην πεί κανείς για το κόστος της Ο.Α γιατί συνεχίζουμε να την πληρώνουμε χωρίς αυτήν να την έχουμε. Τα διόδια έγιναν αφορμή να μας πουν τζαμπατζήδες, στα δημόσια νοσοκομεία με το καλημέρα, πληρώνουμε 5 Ε, το ΙΚΑ μας τελείωσε. Υπάρχουν υπογραμμένες συμβάσεις για τα διόδια από την προηγούμενη κυβέρνηση, λέει ο κ. Παπανδρέου (κρίμα το όνομα) και δεν μπορεί να καταργηθούν. Οι συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων που καταργήθηκαν ή που γίναν επιχειρησιακές, τι ήταν; Παλιόχαρτα. Μην κοροϊδευόμαστε. Ολα θα τα ξεπουλησουν.Ας αφήσουν το θέατρο. Τους μάθαμε πια. Απλώς το σενάριο εξέλιξης του μνημονίου προβλέπει μια μικρή αγανάκτηση (δήθεν) από την Ελληνική κυβέρνηση. Μπορεί και ένα μπράβο απο τον Καρατζαφέρη. Δυστυχώς. Ας σταματήσουν όμως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μας δουλεύουν και να το παίζουν τσαμπουκάδες με τους νταβατζήδες του ΔΝΤ, που αυτοί τους φέρανε . Και φυσικά μην στείλουν τους βουλευτές τους προς την επαρχία. Η ατυχία του Ελληνικού λαού είναι ότι έχει δυσκολία μιας άλλης επιλογή ψήφου (τουλάχιστον), γιατί τα κόμματα της Αριστεράς βρίσκονται αλλού. Σε άλλη χώρα, σε άλλο τόπο. Δέκα μέρες συζητούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ και διαλύθηκαν για ένα Δήμαρχο που δεν θα βγάζανε. Το ΚΚΕ πάλι θέλει καθαρόαιμες και ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες. Ας δουν και οι δυό τους την κατάσταση με γυαλια της εποχής. Ισως είναι η ώρα τους.
ΚΔ
12/02/2011 10:40
Η τρόϊκα απλώς είπε σε τι δεσμεύθηκε η κυβέρνηση για να πάρει την επόμενη δόση του δανείου. Η κυβέρνηση αγρίεψε γιατί αυτό δημοσιοποιήθηκε στο λαό? Πότε θα μάθει ο λαός την αλήθεια για τις δεσμεύσεις τηε κυβέρνησης, χωρίς "θεολογία"?
Νίκος
12/02/2011 10:39
Κ. Παπανδρέου, κυβερνήτες της χώρας μας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη στάση σας και την απάντηση σας σε όλους που θα ζητήσουν ή αναμένουν το ξεπούλημα της Ελλάδας. Δεν πρέπει να συμβεί ποτέ αυτό. Γι αυτό τον τόπο αγωνίσθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι, που τιμούμε με την υπερήφανη στάση μας αλλά και με την ανάληψη των όποιων επιπτώσεων των σωστών και υπερήφανων αποφάσεων μας! Προς όλους τους φίλους σχολιαστές: Δώστε τα χέρια και ενωθείτε να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή της πατρίδας μας και την αναίσχυντη επιβολή όρων, που υπηρετούν πονηρούς σκοπούς και δε συνδράμουν στην σταθεροποιητική και αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Από Γερμανία
Νίκος
12/02/2011 10:38
Κ. Παπανδρέου, κυβερνήτες της χώρας μας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη στάση σας και την απάντηση σας σε όλους που θα ζητήσουν ή αναμένουν το ξεπούλημα της Ελλάδας. Δεν πρέπει να συμβεί ποτέ αυτό. Γι αυτό τον τόπο αγωνίσθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι, που τιμούμε με την υπερήφανη στάση μας αλλά και με την ανάληψη των όποιων επιπτώσεων των σωστών και υπερήφανων αποφάσεων μας! Προς όλους τους φίλους σχολιαστές: Δώστε τα χέρια και ενωθείτε να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή της πατρίδας μας και την αναίσχυντη επιβολή όρων, που υπηρετούν πονηρούς σκοπούς και δε συνδράμουν στην σταθεροποιητική και αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. Από Γερμανία
matteo papaioannou
12/02/2011 10:33
Ας απχισουμε τισ πωλησεις απο το Καστρι
A_K
12/02/2011 10:31
Μπράβο στην Κυβέρνηση! Καιρός ήταν να καταλάβει η τρόικα πως ο ρόλος της είναι να μας δίνει λεφτά, όχι να έχει άποψη!
b.tip
12/02/2011 10:28
Καλά να πάθουμε.
Ζητήσαμε δμτ και έξωθεν βοήθεια γονυπετείς γιατί φάγαμε καλά μετά το τέλος της δικτατορίας.
Σαν πύργος από χαρτί έπεσε ένα κρατίδιο που θεμελιώθηκε με τη διαφθορά, τις μίζες και τα ρουσφέτια.
Τι περιμέναμε δηλαδή;
Παντου βλέπουμε USA, σιωνιστές, ξένους πράκτορες και μαλακίες. Λες και έχουν συμφέρον να ασχολούνται με μας. Γελοιότητες.
Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Δεν είμαστε ο περιούσιος λαός που νομίζαμε.
Κώστας Κ
12/02/2011 10:23
Πολύ σωστή η πρόταση του "Ιδωτικοποιησεις !!!!! " αλλά φίλε μου αυτοί δεν πιάνουν μία. Μάλλον θα πρέπει να τους πληρώσουμε εμείς για να τους ξεφορτωθούμε
και που είσαι ακόμα ...
12/02/2011 10:19
Όταν ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ (στην εξουσία) υπογράφατε το μνημόνιο 1 (ανάθεμα δηλαδή αν ξέρατε τι υπογράφατε) το κάνατε για να σώσετε την χώρα. Τώρα που ότι υπογράψατε πρέπει να υλοποιηθεί βρίσκετε απαράδεκτη την στάση της Τρόικας. Εσείς δεν τους παραχωρήσατε - υποθηκεύσατε όλο το πλούτο φυσικό - πνευματικό και υλικό της χώρας έναντι των χρεών στα λαμόγια "επενδυτές" και στους τραπεζίτες? Αλλά μάλλον άρχισαν να φθάνουν στην Αθήνα οι επιπτώσεις από Αίγυπτο και Τυνησία των σοσιαλ-ηστών φίλων του πρωθυπουργού και αρχίζετε να εφαρμόζετε το γνωστό ...κράτα και καμία πισινή .... Όπως στρώσατε όμως θα κοιμηθείτε. Το κακό κύριοι για εσάς είναι ότι υποτιμήσατε τον ελληνικό λαό και παρερμηνεύσατε την όποια παγωμάρα του από την επιστροφή της ελληνικής κοινωνίας στην εποχή του τσιφλικά σε νεώτερη βέβαια εκδοχή. Η οργή και το μίσος όμως συσσωρεύονται και όπως είπε και ο κύριος πρωθυπουργός θα σας πάρουν με τις πέτρες...
Σπύρος
12/02/2011 10:14
Δυστυχώς, ο λογαριασμός μετά την μεταπολίτευση είναι τεράστιος και οι θυσίες που απαιτούνται μεγάλες. Θα πρέπει όμως να ισοσκελιστούν και επιτέλους να πληρώσουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες των φοροφυγάδων. Αυτό είναι ένα μείζον πρόβλημα, για το οποίο η κυβέρνηση δεν δείχνει διαθέσιμη να το αντιμετωπίσει ριζικά.
οτιναναι..
12/02/2011 10:03
Τωρα θέλει να μας πείσει η κυβέρνηση ότι όλα θα πάνε καλά - και ότι αντιστέκονται ''ταχαμου'' στην τρόικα. Θα μας πουλήσουν ολους μαζι. Ξεφτιλισμένοι όλοι! Που μπλέξαμε, το κερατο μου.
Γιαννης Καπες
12/02/2011 09:56
Υπαρχει κυβερνηση; Εγω ειμαι σιγουρος πως οχι.Ερχονται υπαλληλοι τις τροικας βγαινουν κανουν δηλωσεις για ξεπουλημα των παντων βαζουν τον κοσμο να ξενυχταει απο το αγχος του για το τη του ξημερωνει και δεν τρεχει τιποτα.Μια κυβερνηση απουσα απο τα παντα μια κυβερνηση καφενειο κοιμαται τον υπνο του δικαιου.Δεν παειι αλλο κυριοι εχουν σπασει τα νευρα μας.Εκλογες εδω και τωρα και δεν μας ενδιαφερει ποιος θα βγει παντως οχι ξανα το Πασοκ.Ουτε στα χαρτια δεν θελω να ξαναδω αυτο το ονομα κομματος.
ιδιωτικοποιήσεις... τι λέτε?
12/02/2011 09:52
Εγώ αγαπητε φίλε/φίλη με την υπογραφή ιδιωτικοποιήσεις - μιας και ζητάς την γνώμη μας- λέω ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. Καλημέρα και καλά ...ξυπνητούρια...
Ν.Κ.
12/02/2011 09:49
"Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα", δήλωση ΓΑΠ μετά την τελευταία σύνοδο στις Βρυξέλλες. Εσύ δεν θα πάρεις νέα μέτρα κύριε ΓΑΠ, γιατί δεν έχεις καμιά αρμοδιότητα. Τα μέτρα θα τα πάρουν οι τροικανοί, που κυβερνάνε την χώρα. Εσύ κύριε ΓΑΠ ένα μέτρο πήρες στον 1,5 χρόνο, εξουσιοδότησες εν λευκω την κυβέρνηση της Ελλάδας στους τοκογλύφους τροικανούς. Γι αυτό το έγκλημά σου πήρες και βραβείο από τα αφεντικά σου.
Η βουλή μαζί με τους 300 πουλιέται? Μάλλον όχι, γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς για ευτελούς αξίας πράγματα.
Θύμωσε λέει ο Πεταλωτής και έδωσε σκληρή απάντηση στους τροικανούς. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
12/02/2011 09:47
Πονάει σίγουρα που ξένοι εκπρόσωποι των Πιστωτών μας κάνουν τέτοιες προσβλητικές για τον λαό μας προτάσεις! Φταίνε όμως αυτοί που η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δανείστηκε μόνο για το 2009 97 δις ευρώ; Φταίνε αυτοί που η φοροδιαφυγή στην χώρα μας, υπό την ανοχή των Κοπριτών πολιτικών μας, ξεπέρασε τα 600 δις ευρώ στην διάρκεια της Κοπριτοκρατικής περιόδου; Φταίνε αυτοί που οι εθνικόφρονες Ελληναράδες κεφαλαιοκράτες έβγαλαν 600 δις ευρώ σε Καταθέσεις στις Ελβετικές Τράπεζες; Φταίνε αυτοί που λαμόγια
φοροκλέφτες και λωποδύτες διάγουν βίο πολυτελή, χαίρονται τις βιλάρες τα Καγιέν και τα φουσκωτά τους, χωρίς να τους αγγίζει κανείς ελέγχοντας το πόθεν έσχες; Φταίνε αυτοί που λόγω ατιμωρησίας, οι παραπάνω λωποδύτες συνεχίζουν και σήμερα το ίδιο βιολί; Ειλικρινά φίλοι μου, δέν ξέρω για πιό πράμα πρέπει να ντραπώ πιό πολύ! Για τα λόγια των Τροϊκανών ή για το ποιόν αυτών που Κυβέρνησαν τον τόπο μέχρι σήμερα;
Αρενιος Αρεφενίτσας
12/02/2011 09:43
Επιτέλους, τώρα και επισήμος αποκαλύπτεται πως ο βασιλιάς είναι γυμνός αλλά αυτός συνεχίζει και προχωρά αλόβητος αν και έχει ξεφτιλιστεί.
Επισήμος η Ελλάδαε είναι υπό κατοχή και ας μην έχει χυθεί αίμα. Το αίμα θα χυθεί μακροπρόθεσμα πλέον και Ελληνα ξέχνα την Ελλάδα που ήξερες.
Μπράβο την σημερινή κυβέρνηση που κατάφερε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και δεν δήλωσε χρεωοκπία από την πρώτη στιγμή.
Αγανάκτηση
12/02/2011 09:40

Σιγά μην σκίσουν κάνα καλτσόν, στα άγρια χαράματα απάντηση. Ποιος ξέρει τι χαμός έγινε μέχρι να πάρουν απόφαση να βγει κάποιος να μιλήσει.

Εκείνη την ώρα που κάνουν τις δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου, βγαίνεις και τους απαντάς. Παλικαρίσια και λεβέντικα. Αλλά τι ζητάμε ε ? παλικαριά και λεβεντιά από ποιους ? Και πως θα μπορούσαν να αντιμιλήσουν εκείνη την ώρα στον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας Τόμσεν ?

Ενώ πριν το χάραμα, πετάμε μια δήθεν αγανακτισμένη ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου.

Για τη Βουλή, όπως αναφέρει και ένας φίλος, γιατί δεν γίνεται κουβέντα ? Τι χρειάζονται όλοι αυτοί οι τύποι εκεί μέσα αφού δεν προσφέρουν τίποτε ? Εγώ χθες κατάλαβα πως με δυο μετταφραστές μια χαρά γίνεται η δουλειά. Μιλάει ο Τόμσεν, μεταφράζουν και τελειώσαμε.

χρηστος γεωργοπουλος
12/02/2011 09:38
προςΙδωτικοποιησεις !!!!! μου κανει εντυπωση που με ολα οσα συμβαινουν, προφανως απο το κοματα που εχεις ψηφισει εδω και χρονια, εσυ τα εχεις με την αριστερα και τον τσιπρα τον ασημαντο που σε τελευταια αναλυση δεν εχουν κλεψει και ποτε τιποτα. γενικα αυτο το μισος εδω μεσα προς την αριστερα ειναι εντυπωσιακο. σαν πρεπει ολοι σας καποιον να μισειτε οποτε ειναι πιο ευκολο με τους μικρους και ασημαντους (η παπαρηγα ειναι αστεια δεν ειναι ομως υπεθυνη). για αυτο ειστε ανθρωπακια και ειναι ολα οπως ειναι.
a.kor
12/02/2011 09:38
Που τα πουλανε αυτα τα παραμυθια? Ηδη τα εχουνε κανονισει με την τροικα. ΚΙ αυτες τις ψευτοπαλικαριες , ταχα οτι εναντιωθηκανε στρην τροικα, δεν τις πιστευει κανεις! Ελεος πια! Τα εχετε κανονισει να τα πουλησετε ολα αλλα μην μας περνατε για ηλιθιους!
Ι.Μ
12/02/2011 09:38
Σε αυτή την τραγικά κρίσιμη στιγμή δίδεται η μοναδική ευκαιρία να απιαιτήσει η Χώρα την επιστροφή όλων των κλεμένων έργων τέχνης, πχ. Ελγίνεια, Αφαίας κ.οκ., που βρίσκονται υπό κατοχή στα ευρωπαϊκά Μουσεία. Θα ήταν μία ισχυρή αύξηση της ανάπτυξης της τουριστικής οικονομίας και θα συνέβαλε σημαντικά στην μείωση ελλειμάτων και χρέους. Προφανώς μας λείπει ο σεβασμός στην δική μας αξιοπρέπεια, να καθήσουμε και να συντάξουμε μία τέτοια επιστολή, που να περιέχει την ευγενική απαίτηση και κατανόηση στην δύσκολη οικονομική θέση που περιήλθε η Ελληνική οικονομία. Πρέπει να τους πείσουμε, ότι και δικό τους συμφέρον είναι να τα επιστρέψουν. Δεν υπάρχει κανένα νομικό επιχείρημα να τα "κατέχουν!". Οι συμβολαιογράφοι όλων των Κρατών-Μέλων δεν αντιλαμβάνονται νομιμοποίηση τέτοιυ είδους υποκλοπών. Σύμφωνο βρίσκει και το μεγαλύτερο μέρος του Λαού των Κρατών-Μελών. Με μία εξαιρετική πολιτική σε ευγενές και επιχειρηματικό στυλ, η επιτυχία στην κρίσιμη αυτή φάση, θα πρέπει να πιθανολογηθεί ως ιδιαίτερα υψηλή. Τι, λοιπόν, καθώμαστε; Τι κάνουμε; Τι, αναμένουμε; Θα ήταν τιμή για την Ελλάδα να υποδείξει σε μια πολιτισμένη Ευρώπη τι, πρέπει να πράξει.
ΠΙΣΤΙΑΝΟΣ
12/02/2011 09:35
Μα γιατί διαμαρτύρεστε;;!! Είναι ένας τρόπος να διευκολυνθούμε στην αποπληρωμή των δανείων. Μην ξεχνάτε τα ασημικά της οικογένειας που πρέπι να πουληθούν για να ανασάνει η οικογένεια . . . . . . . . ! Από την ''αλλη μεριά δεν γράφει κανείς προτάσεις , για το πώς θα ξεχρεώσουμε εάν δεν ξε..πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε . πχ. Μία πρόταση είναι να δεσμευτούν όλες οι καταθέσεις που δεν έχουν επαρκή αιτιολογία για το πως αποκτήθηκαν . οπότε τελειώσαμε . ξωφλήσαμε . Άλλος τρόπος είναι να εντοπιστούν οι χιλιάδες φοροφυγάδες (τεκμήρια βιωσιμότητας πόθεν έσχες κλπ κλπ . και να εξαναγκαστούν να πληρώσουν . οπότε πάλι μεγάλο μέρος τους χρέους θα εξοφληθεί . μπορεί να απιτηθεί συνδυασμός και των δύο. Πάντως ότι και να γίνει η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη.
Γ.Μ.
12/02/2011 09:31
Είσαι βαθειά νυχτωμένος-η MS,μετά την στάση πληρωμών αν κάποιοι θα ανέκαμπταν αυτά θα ήταν τα δισέγγονά σου σε ηλικία γάμου.
γαυρος
12/02/2011 09:27

<< .....σκληρή απάντηση στην Τροϊκα .........κλπ κλπ >>

σιγά ρε κορίτσια του ΠΑΣΟΚ

θα σκίσετε τα καλσόν σας.
Δημήτρης
12/02/2011 09:24
Και η τρόικα .... φοβήθηκε;!!!!
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
12/02/2011 09:24

Πιθανόν να θυμάσθε, όταν προφητικά σας έλεγα ότι,

<< τον Σημίτη και τον Αλογοσκούφη
θα τους πληρώνωμε γιά πολλά χρόνια.>>

Οχι μόνον δεν με πιστεύατε, αλλά με χλευάζαρε από πάνω.

Απλώς χρειάζονταν ένας ....Τζέφρι, για να μας αποτελειώσει.

Και αυτό γίνεται τώρα.
K.T.
12/02/2011 09:24
Τελικά ο στρουθοκαμιλισμος της ελληνικης πολιτικής ειναι απιστευτος. Ζητησαμε την βοηθεια απο ΕΕ και ΔΝΤ γιατι δεν ειχαμε να πληρωσουμε μισθους κ συνταξεις και τωρα που λενε τα αυτονοητα - οτι δηλ καποιες επαγγελματικες ομάδες εχουν απιστευτα προνομια - κανουμε σαν παρεξηγημενες .... μεγαλοκυριες οταν τις πουν οτι πια οτι μεγάλωσαν και δεν πουλάνε πια.... (Κυβερνηση , ΜΜΕ συναγωνιζονται στη γελειότητα... Δηλαδη τι περιμενατε κυριοι να σας δωσουν και ευσημα οικονομικης διαχειρησης? Και οσον αφορα τα ΜΜΕ εχετε κανεναν αλλον λογο υπαρξης απο το να οξυνετε τα πραγματα? Ενημερωση θελουμεκαι οχι οπωσδήποτε την παρουσιαση θεατρικου θυμου οπως του Πρετεντερη χθες που ειχε αγανακτηση δηθεν γιατι ως της 8.30 μμ η κευβερνηση δεν διαμαρτηρηθηκε για τισ "εμπριστικες " δηλώσεις του ΔΝΤ... Απο που και ως που βρε Πρετεντερη τοσο στομφος και θεμα για την πιο αυτονοητη δηλωση? Αρχιζουμε και σας βαριομαστε κυριοι των ΜΜΕ!!!
Manos
12/02/2011 09:21
Μα καλά αυτοί δεν κάλεσαν τους χαρτογιακάδες της τρόικας στην Ελλάδα και αυτοί δεν τους πρότειναν τα μέτρα;;;; Γιατί τα διαψεύδουν τώρα με ανόητες ανακοινώσεις μέσω του αχυρανθρώπου Πεταλωτή; Το είπε ξεκάθαρα και ο (δικός τους) Ρουμελιώτης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ: τα μέτρα σχεδιάσθηκαν και προτάθηκαν από την κυβέρνηση στην τρόικα και η τρόικα απλώς τα δέχθηκε. Τώρα πηγαινοέρχεται και ελέγχει για να δει αν εφαρμόζονται και αν μαζεύουμε αρκετά λεφτά για να τα κατευθύνουμε στα αδηφάγα στομάχια των χρηματιστών της ΝΥ και του Σίτι. Τα λεφτά μας, με λίγα λόγια, επενδύονται σε πολυτελή λοφτ της Παρκ Άβενιου, σε κότερα για να αρμενίζουν οι πολυάσχολοι χρηματιστές και οι κακομαθημένες σύζυγοί τους στα νερά της Καραϊβικής, σε ιδιωτικά αεροπλάνα παλιόπαιδων που αποφοίτησαν από τα Ivy League πανεπιστήμια και κατσικώθηκαν σε θέσεις-κλειδιά της οικονομικής ζωής των ΗΠΑ και γενικότερα της Δύσης, σε πανάκριβα δίδακτρα για τα παιδιά τους. Γιατί φωνάζουν τώρα οι κυβερνώντες μας και γελοιοποιούνται; Αυτή η πολιτική είναι ΔΙΚΗ τους, δεν είναι της τρόικας. Για κάφρους μας περνούν; Ή νομίζουν ότι είμαστε ακόμη ραγιάδες (κάτι βέβαια έχει μείνει στο DNA μας, δεδομένης της απραξίας και της υποταγής που παρατηρούμε καθημερινά γύρω μας)
γεια σου γιωργακη
12/02/2011 09:19
Σιγά μην σκισττεί κανα καλσόν απ΄την σκληρή κυβερνητική ανακοίνωση. Κι είναι κι εισαγωγής....
Α. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ
12/02/2011 09:19
Αντιδρούμε γιά το κάπνισμα και ήμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα όπλα γιά κάτι που σίγουρα είναι βλαβερό. Και τώρα που ρήμαξαν τις ζωές μας οι μάγκες, τα ρίχνουμε ο ενας στον άλλο. ΚΟ< ΚΟ< ΚΟ οι κότες. Ο μόνος που επήρε το όπλο του είναι ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ. Ε! άι σιχτιρ σαββατιάτικα πρωΪ πρωϊ απατεώνες. Και παρακαλώ πρσέξτε μην θυμώση ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους αλλάξη τα τρίδημα.
στεφανος
12/02/2011 09:18
δεν καταλαβαινω σημερα γιατι εξοργιστηκαν με την τροικα...αυτα που ειπε η τροικα ειναι αυτα που υπεγραψε ο πρωθυπουργος του μεσαιωνα και της κατοχης πριν ενα χρονο....τι παιχνιδακια ειναι παλι αυτα? μεχρι τωρα ελεγε θα τιμησει την υπογραφη του , τωρα τι τον πειραξε? την αληθεια λενε οι τροικανοι, τα ιδια εκαναν και στην αργεντινη, οι δικοι μας γιατι κανουν οτι δηθεν ενοχληθηκαν? ετσι κι αλλιως η τροικα κυβερναει....μονο ηλιθιοι πιστευαν οτι δεν θα ξεπουληθει η ελλαδα, ελπιζω να αλλαξουν γνωμη και να δουν επιτελους την πραγματικοτητα του μνημοσυνου που μεχρι τωρα υπερασπιζονταν....
ΚΟΣΜΑΣ
12/02/2011 09:17
Γιατί παραξενεύεσαι κ.Τσολάκογλου? Αυτούς έβαλες να μας κυβερνούν. <<Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα ανέβει στο κρεββάτι>> λέμε στην Ήπειρο.Αλλά πού να ξέρεις από αυτά εσύ? Σωστά αναφέρει ο @ Παράγκας @ πως 162 δις μας χρωστάει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Τους τάπες αυτά? ΟΧΙ. Ξούτ τότε
Καραμπιφτέκας
12/02/2011 09:14
Για τα μάτια του κόσμου όλα !!! Τσιράκια της ΕΕ και του ΔΝΤ, τώρα και καλά δείχνετε την δύναμή σας ; Ποια δύναμη ρε κακομοίρηδες, ποια δύναμη ; Και πότε πήρατε εντολή από τον ελληνικό λαό να φωνάξουμε το ΔΝΤ ; Προδότες, η δικαιοσύνη δεν θα αργήσει να λάμψει, από τον ίδιο τον λαό που τόσο φοβάστε... Να φοβάστε...
ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ
12/02/2011 09:12
Φυσικα την ανακοινωση την βγαλανε νυχτα, μην αρπαξουν και καμια φαπα απο τα αφεντικα που τους εχουν σηκω-κατσε...τσαμπα μαγγιες για εσωτερικη καταναλωση,ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ,ΑΙΣΧΟΣ !!
Bασίλης
12/02/2011 09:12
Nα ζητήσουμε επιτέλους απο τους Ναζί να επιστρέψουν το αίμα των γονέων μας,των παπούδων μας,που μας έκαψαν,βίασαν,σκότωσαν,λεηλάτησαν ως γνήσιοι ούνοι,αφησαν κατεστραμένες πόλεις και χωριά,και τώρα έρχονται σ΄αυτή την πολύπαθη χώρα-δεν λέω ότι και εμεις δεν έχουμε ευθύνες-και ζητούν πλήρη εκποίηση.Ολοι μαζί ενωμένοι ας απαιτήσουμε-χωρίς αυτές τις ανοησίες π.χ.δεξιοί -αριστεροί που τόσα δεινά μας επέφεραν-απο τους πολιτικούς να σηκώσουν ανάστημα ως Ελληνες και να ζητήσουμε επιτέλους τις αποζημιώσεις και τα κλεμένα.Τώρα εστω και σ΄ αυτη την συγκυρία να σηκώσουμε το ανάστημα και στην συνέχεια να γίνει μια πραγματικη κάθαρση και όλοι οσοι ευθύνονται να τιμωρηθούν.Ισως για κάποιους να φανεί "ονειρο'''' αλλά πιστεύω ότι ο Ιστορικός του μέλλοντος - πιστεύω να μην είναι ο sky-θα κρίνει την γενιά αυτή ως την χειρότερη στην ιστορία του ελλήνικού γένους.
Χρήστος Πάτρας
12/02/2011 09:08
Λυπάμαι πραγματικά Κύριε Πρωθυπουργέ...

Όχι για το γεγονός ότι το μνημονιό σας αλλά και η κυβερνησή σας αποτύχατε.. Αυτό ήταν σίγουρο με την πορεία που ακολουθούσατε, ακόμη και για μένα τον απλό, ...ανώνυμο, ..άσχετο πλήν όμως σκεπτόμενο και ενεργό πολίτη.. Πόσες και πόσες φορές δεν το έγραψα εδώ από τον Νοέμβρη του 2009 ότι αυτή θα ήταν η θλιβερή κατάληξη...

Εμπιστευθήκατε ασχέτους, γλάστρες, μαυρογιαλούρους και χαρτογιακάδες Κύριε Πρωθυπουργέ και ιδού η κατάληξη....!

Λυπάμαι γιατί όχι μόνο χάσατε την ευκαιρία να περάσετε στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που έσωσε και αναμόρφωσε την χώρα, αλλά γιατί καταφέρατε να περάσετε στην ιστορία ως ένας εκ των κατοχικών Πρωθυπουργών....!!

Κρίμα Κύριε Πρωθυπουργέ...!!

Τώρα που πιά το νερό έφτασε στο στόμα, μόνο κάτι πολύ μεγάλο, δραστικό και άμεσο θα μπορούσε να σας βγάλει από την πιό πάνω κατηγορία..

Τολμήστε το επιτέλους....!

Χρήστος
ΑΝΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛ
12/02/2011 08:59
Θάλεγα να τούς "εξάγουμε" λαθρομετανάστες ,για πρώτη δόση, γιατί μόνο απο αυτούς εχουμε υπερεπάρκεια σε αυτήν την χώρα.
ανωνυμος
12/02/2011 08:37
Ναι αλλα αν οι Ιταλοι ζητησουν την ροδο και τα αλλα νησια που πριν απο τον πολεμο ηταν δικα τους, και μας ταδωσαν οι συμμαχοι σαν αποζημιωση, τι γινεται?
Theo G.
12/02/2011 08:30
Είναι αξιολύπητο σε ποιό χάλι έφθασε η χώρα.Αυτό που ακούσαμε είναι νομίζω η κορυφή του παγόβουνου. Τα χειρότερα έπονται. Ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί να συνεννοηθεί, όι δημόσιες υπηρεσίες αδυνατούν ν'' ανταποκριθούν στις επ''ικαιρες επιταγές, Οι " έχοντες " φρόντισαν να βγάλουν τα χρήματά τους από τηνΈλλάδα και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες αδυνατούν ν'' αντιληφθούν την έκταση του προβλήματος και επιδίδονται σε πράξεις που συμβάλλουν στην παραπέρα χειροτέρευση της κατάστασης. Η μόνη επιλογή που μπορεί μακροχρόνια να βγάλει τη χώρα από την κρίση είναι μία συστράτευση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας για έναν και μοναδικό στόχο τη σωτηρία της χώρας.
Σταύρος Α.
12/02/2011 08:28
Εγώ λέω ο Γιωργάκης μας πούλησε στην Αμερική και στο ΔΝΤ να τον πουλήσουμε στους Ρώσους ή στους Κινέζους! Πότε θα ξεσηκωθεί ο λαός χαμπάρι δεν θα το πάρουνε....
thanasis@hotmail.com
12/02/2011 08:28
Καλη η ιδέα κάποιου να πουλήσουμε το ΚΚΕ, το πρόβλημα είναι ποιος αγοράζει ένα τόσο παλιακό και βλαβερό πράγμα.
Γιάννης
12/02/2011 08:22
Χε! Χε! Ήρθε η ώρα του λογαριασμού παλιομπαταχτζήδες. Τί νομίζατε; Ότι θα συνεχίζατε το πάρτυ εις βάρος των άλλων λαών επ'' άπειρον; Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, Δημ. Υπάλληλοι, συνδικαλιστές, υψηλοσυνταξιούχοι, φαρμακοποιοί, γιατροί, φορτηγατζήδες, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι και όλα τα άλλα παράσιτα, ώστε να ξεπληρωθεί το χρέος.Κι επειδή δεν τα δίνετε πίσω, πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία. Τί παραπονιέστε λοιπόν; Είτε αυτό, είτε να κατασχεθεί η δική σας κλεμμένη περιουσία.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τ.
12/02/2011 08:17
Ιδιωτικοποιήσεις ????????????????????????Πολύ χαριτομένο ????????? Καλό θα ήταν να μας πεις κάτι και
για τα λαμόγια που καταστρέψανε την οικονομία μας ??????
Τα 600.000.000 δις. στις ελβετικές τράπεζες ,μη μου πεις
ότι τάβγαλαν όλοι αυτοί που αναφέρεις ???????????????
Sakis
12/02/2011 08:16
Δυστυχώς η ευτυχώς ήρθε η ώρα να επαναστατήσουμε. Είναι ολοφάνερο ότι μας οδηγούν με ένα κατά συνείδηση ψεύτη πρωθυπουργό σε βαθιά δυστυχία και φτώχια. Πρέπει να αντιδράσουμε, για τα παιδία μας !!
φρανκ
12/02/2011 08:16
Παντα οι αριστεριστικες οργανωσεις αποτελουθσαν τα εργαλεια χειρισμου των ηλιθιων. Χαιρομαι που εχουμε τη Παπαρηγα. Λεει 5 μπουρδες, τσεπωνει εταιρικα κερδη για το ευτραφες κομμα της κτλ. Τα ιδια και για το σαχλο Τσιπρα που με υφος μεγαλου πολιτικου εκστομιζει κοινοτυπιες και σαχλμαααααρες που λεει και ο Λαζοπουλος. Εν τω μεταξυ, ο φιλελευθερισμος κανει αποτελεσματικα τη δουλεια του βημα βημα. Θελουν δεν θελουν. Οποτε αφηστε τους να ουρλιαζουν. Λιγο μας αφορα.
Στέλιος
12/02/2011 08:11
Η τρόικα εκτός των άλλων είπε, έστω και με άκομψο τρόπο, σκληρές αλήθειες για προνόμια ομάδων και ασύδοτη φοροδιαφυγή. Αλήθειες που πονάνε και που αμέσως ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά των πολιτικών που έχουν υπό τη σκέπη τους τα συμφέροντα των ομάδων αυτών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ο κουτός
12/02/2011 08:08
Αναδημοσίευση απόψεων ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΖΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!! 11/2/2011 19: Ερώτημα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ
Giorgos
12/02/2011 08:00
Προς κυβερνητικούς τροικανούς οσφυοκάμπτες: Σιγά μη σας φύγει κάνας πόντος από την "οργισμένη" αντίδραση.
Η ανακοίνωση της τρόικας έγινε μεσημέρι και οι υποτακτικοί της αντέδρασαν κάτω από την πίεση του κόσμου αργά το βράδυ. Το ξεπούλημα είναι προσυμφωνημένο, αλλά οι οσφυοκάμπτες δεν έχουν τα κότσια να το ανακοινώσουν οι ίδιοι. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...
teras
12/02/2011 08:00
ετοιμάζει την μεγάλη έξοδο και εκλογές ο τζέφρυ... η αποστολή του τελειώνει στην Ελλάδα...
Τακης.Χ.
12/02/2011 07:48
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.Κατεδαφίζεται μού είπαν τό όνειρό μου μου.Αφιερωμένο..
ΜΑΡΟΥΛΗΣ Γ.
12/02/2011 07:25
αιδως παπανρδεοτροικανοι.
Γ. Διαμαντης
12/02/2011 05:52
""Ο πιο καλος ο μαθητης ημουνα γω στην ταξι"" Οποτε και οι αγγελιοφοροι των αφεντικων μας λενε στους υποτακτικους τους: Θα μας τα δωσης ολα οτι εχεις και δεν εχεις. Δεν θα πληρωνουμε φορους κερδοφοριας, ουτε εργατικες εισφορες για 10 -20 χρονια και οταν σε στραγγισουμε παλι θα μας χρωστας τα διπλα και τριπλα. Και τερμα να τρως τζαμπα απο τα σκουπιδια. Και στις χωματερες θα βαλουμε διοδια.
Panos M.
12/02/2011 05:21
Όταν δεν έχεις λεφτά και χρειάζεσαι να σε δανείσουν βάζεις ενεχυρο την περιουσία σου και δεν μπορείς να την χειρισθείς όπως θέλεις αν δεν πάρεις το οκ από τους δανειστές. Αυτό είναι κανόνας που τον γνωρίζει και ο τελευταίος νοικοκύρης. Εκτός αν νομίζουμε ότι η Ελλάδα θα πάρει τα λεφτά και μετά θα ενταχθεί στο κίνημα "δεν πληρώνω". Η τρόικα δεν έχει ευθύνη για το χάλι μας. Στο κάτω κάτω εμείς την καλέσαμε. Αντί να κάνουν λεονταρισμούς με την τρόικα (περι εθνικής αξιοπρέπειας κλπ) ας ψάξουν να βρουν λεφτά. Και είναι γνωστό τοις πάσι ότι αν δεν έχεις ρευστό και δεν σου δανείζουν πουλάς μέρος της περιουσίας σου για να κάνεις την δουλειά σου. Εμείς γιατί να είμαστε η εξαίρεση;
rovespiere
12/02/2011 05:17
Ο ΑΚΗΣ - Ο ΤΟΛΗΣ - Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ - Η ΣΙΜΕΝΣ - ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ - Ο ΑΓΓΕΛΟΥ - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - Η ΘΕΙΤΣΑ ΑΓΛΑΙΑ - Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ - αυτοί επειδή είναι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ και πονάνε την πατρίδα τους στη δύσκολη αυτή στιγμή - αμέσως θα επιστρέψουν όσα κάνανε φτερά - θα πληρώσουν όσα χρωστάνε - θα επιστρέψουν όσα δεν τους ανείκουν. Όχι τίποτα γιατί είναι λεβέντες! Και τίμιοι δε λέω. Εδώ η κωμωδία λήγει!
Νικήτας
12/02/2011 05:09
Παπάς κρεμάμενος έγραφε κι απόγραφε...
EU, IMF and ECB FUCK OFF
12/02/2011 04:30
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
EU, IMF and ECB FUCK OFF.
KIOANNIS
12/02/2011 04:23
ψυχραιμια παιδια !!!......ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...... ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
teras
12/02/2011 04:04
ανακοινώσεις κάνουν, αλλά για να δούμε τα έργα...
Spiro Dhima
12/02/2011 03:49
Η Ελλάδα είναι φτωχή; Ελλάδα χορηγεί συντάξεις σε 100.000 Αλβανούς, Ρόμα και Βλάχοι στη νότια Αλβανία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσει μια μίζα για να Κορυτσάς προξενείο και παίρνουν τουλάχιστον 300 ευρώ το μήνα, αλλά μέχρι EUR 780. Tanea, διερευνά αυτό, Vasil Bollano και άλλες Έλληνες είναι να γίνεις πλούσιος και την οικοδόμηση βίλες με ελληνικά χρήματα και με την πώληση των συντάξεων. Ορισμένοι Vorio Epiriotes θα πουλήσει μητέρες τους για σύνταξη, πόσο μάλλον για την εθνικότητά τους. Γιατί η Ελλάδα τόσο ηλίθιος; Κόψτε ελληνική μισθούς να πληρώσει οπορτουνιστικές και τεμπέληδες στην Αλβανία;
Spiro Dhima
12/02/2011 03:48
Η Ελλάδα είναι φτωχή; Ελλάδα χορηγεί συντάξεις σε 100.000 Αλβανούς, Ρόμα και Βλάχοι στη νότια Αλβανία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσει μια μίζα για να Κορυτσάς προξενείο και παίρνουν τουλάχιστον 300 ευρώ το μήνα, αλλά μέχρι EUR 780. Tanea, διερευνά αυτό, Vasil Bollano και άλλες Έλληνες είναι να γίνεις πλούσιος και την οικοδόμηση βίλες με ελληνικά χρήματα και με την πώληση των συντάξεων. Ορισμένοι Vorio Epiriotes θα πουλήσει μητέρες τους για σύνταξη, πόσο μάλλον για την εθνικότητά τους. Γιατί η Ελλάδα τόσο ηλίθιος; Κόψτε ελληνική μισθούς να πληρώσει οπορτουνιστικές και τεμπέληδες στην Αλβανία;
George Langadinos
12/02/2011 03:44
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά Προφανώς η Τρόικα προσπαθεί να μας πουλήσει το μύθο ότι η Ευρωπαϊκή κρίση του χρέους δεν σημαίνει κρίση για το ευρώ; Όταν η Κίνα θα σταματήσει την υποστήριξη του ευρώ, η μεγάλη καταιγίδα έρχεται για τη Γερμανία και την οντότητάτης. Όπως ανέφερα νωρίτερα, ο καιρός πλησιάζει για την Χώρα μας να ρίξει την κατάληλη "βόμβα" στά λαμόγια της Τρόικας. Yπομουνή Ελληναρες μου, Εγώ θα έλεγα ξανά.. Την γλυκιά Δραχμούλα μας στο στόμα θα φιλούμε! Από Καναδά, πάντα με αγάπη! Γιώργος Λαγκαδινός
τσαντιλας
12/02/2011 02:53
εγω καταλαβαινω οτι αντιδρατε για τα ματια του κοσμου. οτι σας πουνε θα κανετε... τσολακογλου...
Α.Π.
12/02/2011 02:34
τσαμπα μαγκιες κυριε πεταλωτη στα αφεντικα σας...
A,X
12/02/2011 02:23
Μας δουλευουν τωρα ,οτι ταχα ειναι εξοργισμενοι με την συνεντευξη του Τροικαναυ , Μηπως στην πραγματικοτητα του ζητησαν να πη οσα μας εσυρε ,επειδη οι ιδιοι δεν διεθεταν τα guts?
Νίκος Αξιώτης
12/02/2011 02:07
Σωστός, αλλά το θέμα είναι....ποιος τους αγοράζει ;;;;