Κάτι τρέχει µε τον Πάγκαλο

Αδειάζει η κυβέρνηση τις δηλώσεις του αντιπροέδρου

ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Βούλα Κεχαγιά   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2011 07:00 |
 Κάτι τρέχει µε τον Πάγκαλο
Ιδιαίτερα ενοχληµένος είναι ο Πρωθυπουργός από τις δηλώσεις Πάγκαλου (φωτογραφία αρχείου) και µάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να τον ενηµερώνουν λεπτοµερώς για κάθε νεώτερη δήλωση του αντιπροέδρου

Διχάζει το ΠΑΣΟΚ το θέµα Πάγκαλου, την ώρα που η κυβέρνηση εµµέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει ότι... κάτι τρέχει σε σχέση µε τον αντιπρόεδρό της. Το Μέγαρο Μαξίµου δεν έκλεισε ούτε χθες το θέµα που έχει προκληθεί από τις εµπρηστικές δηλώσεις του. Αντιθέτως, το συντήρησε κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τις αναφορές του αντιπροέδρου της.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής όχι µόνο αποδοκίµασε τις δηµόσιες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, αλλά προχώρησε ένα βήµα παραπάνω, κάνοντας ένα σχόλιο που επιδέχεται πολλών ερµηνειών. «Οι αναφορέςχαρακτηρίζουν αυτόν που κάνειτις δηλώσεις και φυσικά είναι απόψεις αυτούπου τις λέει», είπε ο κ. Πεταλωτής στην ενηµέρωση των πολιτικών συντακτών, για νααπορρίψει τις αιτιάσεις ότι οι θέσεις Πάγκαλου εκφράζουν και την κυβέρνηση.

Με το συγκεκριµένο σχόλιο, όπως παρατηρούσαν αργότερα κυβερνητικοί παράγοντες, το Μέγαρο Μαξίµου πήρε για πρώτη φορά θέση όχι µόνο για το περιεχόµενο των δηλώσεων Πάγκαλου µε αναφορές στους πολίτες και τους δηµοσίους υπαλλήλους, αλλά και για το ύφος του προσώπου που κάνει αυτές τις δηλώσεις. Οι ίδιοι παράγοντες έλεγαν ότι ο Πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ενοχληµένος για τις τελευταίες δηλώσεις τουΘεόδωρου Πάγκαλου και µάλιστα έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να τον ενηµερώνουν λεπτοµερώς για κάθε νεώτερηδήλωση του αντιπροέδρου. Το Μέγαρο Μαξίµουθεωρεί ότι οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου και οι αναφορές σε... κοπρίτες, διεφθαρµένους δηµοσίους υπαλλήλους καιζώα, προκάλεσαν τεράστιο πολιτικό κόστοςστην κυβέρνηση. Οι δηλώσεις έγιναν ακριβώς τη στιγµή που το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθούσε συντονισµένα να πλησιάσει την κοινωνία µε θετικές πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγµα οι εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών Ι. Ραγκούση για τα οικονοµικά των κοµµάτων και τον έλεγχο των πόθεν έσχες, αλλά και οι επιδροµές του Σ∆ΟΕ σε νυχτερινά κέντρα που επιδίδονταν σε φοροδιαφυγή. Παρ’ όλα αυτά, ουδείς στην κυβέρνηση γνωρίζει πώς ακριβώς θα χειριστεί το ζήτηµα που έχει ανακύψει µε τον Θ. Πάγκαλο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος στην παρούσα τουλάχιστον φάση εµφανίζεται απρόθυµος να κάνει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήµα.

Αλλα στελέχη
Παράλληλα µε το άδειασµα του κυβερνητικού εκπροσώπου αναπτύχθηκαν χθες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας και από άλλα κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες του ΠΑΣΟΚ. Ο αναπληρωτής υπουργός Αµυνας Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε πως «κατά καιρούς µε ενοχλούν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου», ανέφερε πως «δεν µε βρίσκει και αισθητικά σύµφωνο ο χαρακτηρισµός κοπρίτες» και κατέληξε λέγοντας ότι «θα ήταν άδικο ορισµένες επιµέρους δηλώσεις να σκιάσουν µια συλλογική προσπάθεια, ηρωική όλων των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου για την υπέρβαση της κρίσης».

Επίσης, ο υπουργός Πολιτισµού Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια συνοµιλίας του µε δηµοσιογράφους, πήρε αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης: «Ο Θόδωρος είναι ο Θόδωρος», είπε ο υπουργός παραπέµποντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά σηµειώνοντας ότι ο κ. Πάγκαλοςέχει το δικαίωµα να λέει πράγµατα «που δεν έχουµε εµείς οι νεώτεροι».

Από την πλευρά του, οπρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαµάνης ανέφερε (ράδιο 9) ότι ο Θ.Πάγκαλος πρέπει να σκέφτεται αρκετά πράγµατα που µπορεί να τα θεωρεί σωστά, πώς τα διατυπώνει κάθε φορά, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάµπρος Μίχος σχολίασε στον 9.84 ότι η δηµόσια εξουσία είναι άσκηση ταπεινότητας για να προσθέσει πως «η αλαζονεία, η επίδειξη τέτοιου ύφους από καθέδρας που “όλα τα σφάζει όλα τα µαχαιρώνει” είναι απαράδεκτη».

Παρέµβαση για τον Θ. Πάγκαλο έκανε όµως χθες και η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, επισηµαίνοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες. «Μετά το “µαζί τα φάγαµε”, την “ανακάλυψη” της αντιπαραγωγικής δραστηριότητας των στελεχών της Πολεµικής Αεροπορίας, ήρθαν οι βαρύτατοι και παντελώς άδικοι χαρακτηρισµοί για τους δηµοσίους υπαλλήλους», σχολίασε µε ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία καλώντας τον Γ. Παπανδρέου να λάβει όλα τα απαραίτητα µέτρα, γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλοςσυµπαρασύρουν όσους τις ανέχονται.

Παρ’ όλα αυτά στο ΠΑΣΟΚ πολλά στελέχη παραδέχονται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ουσία «διατυπώνει αλήθειες» τόσο για τη λειτουργία της ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης όσο και για την αντίληψη τµήµατος της κοινωνίας σε σχέση µε τις προσλήψεις στο ∆ηµόσιο. Ωστόσο οι διατυπώσεις που χρησιµοποιεί, θεωρούνται ακραίες µε αποτέλεσµα ο κ. Πάγκαλος να εµφανίζεται προκλητικός και υβριστικός. «Χάνει το δίκιο του», δήλωσε προσφάτως και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισµού Τηλέµαχος Χυτήρης, εξηγώντας ότι πολλές από τις απόψεις του Θ. Πάγκαλου απηχούν σε µεγάλο βαθµό τις θέσεις που έχουν και πολλοί πολίτες.

ΕΝΟΧΛΗΣΗ
Ενοχληµένος ο Πρωθυπουργός θεωρεί ότι µε τα όσα λέει, προκαλεί τεράστιο πολιτικό κόστος

76
Δημοσθενης Μπογδης
13/01/2011 01:19
Εδω σε τουτο το αρθρο , η γραμμη ειναι να μην μπαινουν οι απαντησεις , η , οι αντιθετες γνωμες , που θα παρουσιασουν το ποσο δικιο εχει ο Παγκαλος με το << ισως και πολιτες τα εχουν φαει μαζι με τους πολιτικους >> και ποσο <<κοπριτες >> ειναι οι συνδικαλιστες των εργαζομενων στα Λεοφορεια της Αθηνας , οταν προτρινουν στους πολιτες να μην ακυρωνουν τα εισητηρια τους...
Ο κοπριτισμος εξαπλωνεται τριγυρω μας !

Δ.Μ. 13/1/11 00:19
Εριφυλη
13/01/2011 00:20
Με ποιο ΦΕΚ διορισε την κορη του. ? Αφου τακτοποιησε την κορη του ολοι οι αλλοι ειναι κοπριτες.. Αλλα την κορη του φροντισε να την βαλει στο Δημοσιο και δεν την εβαλε στον ιδιωτικο τομεα να ειναι προκομενη μια και ειναι και γυναικα. Λοιπον μην μας δουλευει ξυπνηστε.
Δημήτρης Κορίνθιος
12/01/2011 23:45
@ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. 12/1/2011 15:29
Νομίζω ότι κατάλαβαν τά λόγια σου τά βαλσαμωμένα
πράσινα Παπαγαλάκια........ ίσως τούς χάλασες τήν ήσυχία
καί άρχίσουν τό κελαιδημα
paratiriths
12/01/2011 23:09
Σε μια Ελληνικη Δημοκρατια, πρεπει καπου καπου να λεμε και την Αλληθεια, γιατη τα ΜΜΕ μας εχουν φλωμοση στο σκιζοφρενισμο,( αλλα λενε, αλλα υποστιριζουν και αλλα κανουν),
Ο Πακγαλος λεει αυτο που τα ΜΜΕ δεν τολμουν να πουν!! αααα βεβεα! μιν θηκσουνε κανενα και αλλαξη το καναλι!
Τορα αν ειναι Το ΚΚΕ κοπριτες δεν ειναι σωστο, επρεπε να ελεγε και τα αλλα, δεν θελουν να πετιχη η Χωρα, δεν θελουν να δουν τον Ελληνα να περνα καλα οτι καταστροφικο μπορουν να κανουν εναντια της οικονομιας. Κλυστε τα Λιμανια! μαυριστε την Ακροπολη, κλυστε δρομους και στενα, να παραλυση η χωρα, βαρατε τους φτοχους τουριστες για ναρθουν οι πλουσιοι ολα για το προλεταριατο! Κλιστε και το ματι στους τρομοκρατες που βαζουν βομβουλες.
Εχουμε την πιο απειθανη εφκερεια τορα για να αλλακση η Χωρα προς το καλο και καλιτερο και δυστιχος η Αριστερα εμεινε πισο στο Σαραντα.
Δεξεια και Αριστερα ο Καρκινος του κοσμου.
Βεβαίως κάτι τρέχει ε τον Πάγκαλο
12/01/2011 18:56
Βεβαίως κάτι τρέχει ε τον Πάγκαλο.ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ
Γιαννης Πολιτης
12/01/2011 18:50
Καλα τα ειπε ο Παγκαλος. οτι κοπριζουν οι διμοσιοι υπαληλοι δεν εινε μυστικο. το οτι τελικα το πληρονουμε ολοι το κοπρισμα τους δεν πρεπει να το εχουμε θαμένο μυστικό. Βραβο Πάγκαλε.
ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.
12/01/2011 18:27
Άμα τους κρατάς όλους στο χέρι, δεν σε κουνάει κανένας. Όσο γι'' αυτούς που βρίσκουν αλήθειες στα λόγια του Πάγκαλου, μάλλον έχουν τη μύγα !
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
12/01/2011 18:15

Ο Πάγκαλος ανήκει στον φυσικό πολιτικό του χώρο,
και πάντα κρίνοντας εξ ιδίων γιά τους άλλους
αποφαίνεται περί των κοπριτών.

Ειδικά δε στον πολιτικό χώρο που ανήκει,
οι κοπρίτες περισσεύουν

Κοπρίζει και με το στόμα ο ......Πάνκακος
K.K.
12/01/2011 16:29
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ....ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ Τ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑΩΜΑΤΑ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΗΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!
Γιάννης Μ
12/01/2011 16:21
Δεν τρέχει τίποτα με τον Πάγκαλο ...με το ΠΑΣΟΚ στο οποίο είναι μέσα ο Πάγκαλος τρέχει. Δεν ξέρουν αν τον θέλουν να λέει όσα λέει .... και μέχρι να το βρουν ...θα αραχνιάσουν πολιτικά. Αλλιώς θα τον είχαν ήδη βάλει στη θέση του από καιρό , ήσυχα και αθόρυβα . Αλλά το ΠΑΣΟΚ και με πολλούς άλλους που δεν βρίζουν μεν ηχηρά αλλά ''δεν παράγουν'' θετικό πολιτικό έργο ...έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Τυχαίο είναι ;
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
12/01/2011 15:29
Του Πάγκαλου πάντα αρέσανε τα μεγάλα και κούφια λόγια , τι να θυμηθούμε , ότι η Γερμανία είναι γίγαντας με πήλινα πόδια , και εκ τον υστερών έτρεχε και δεν έφτανε για να ζητά άφεση αμαρτιών , η μήπως το πανί , την Ελληνική σημαία στα Ιμια , βέβαια ο κάθε υβριστής έχει και τους οπαδούς του , αλλά ήθελα να τους ρωτήσω εγώ εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα , οι κοπρίτες αυτοδιοριστήκανε με το έτσι θέλω στο δημόσιο η μήπως κοπρίτης σαν τον Πάγκαλο τους διόρισε για να εξαγοράση την ψήφο τους , και σήμερα βλέποντας ότι η διάδοχος του για την βουλή ούτε δήμαρχος δεν εκλέχτηκε άρχισε να βρίζει δεξιά και αριστερά , ο Πάγκαλος σαν πολιτικός είναι τελειωμένος , το ευχάριστο είναι ότι ούτε άλλος Πάγκαλος στο μέλλον δεν πρόκειται να εκλεγεί στην βουλή τον Ελλήνων , και μαζί του βέβαια και οι άλλοι ιδιοκτήτες της Ελληνικής βουλής , ένας ένας χάνουνε το σκήπτρο και το θρόνο .
Στο καλό καλέ μας άνθρωπε ,και να μας γράφεις .
Αντώνης
12/01/2011 15:12
Ας κάνουμε τον κ. Ρεχάγκελ πρωθυπουργό μπας και μας βάλει σε μια τάξη επιτέλους...
Παγκαλική
12/01/2011 14:30
Πες τα Πάγκαλε, επιτέλους! Ρώτα με γιατί δεν μπήκα σε ΔΕΚΟ μετά από 5-6 διαγωνισμούς! Ευτυχώς μπήκα Παναπιστήμιο διότι εκεί δεν χρειαζόνταν μέσο! Ένας πολιτικός βρέθηκε ειλικρινής και πέσατε να τον φάτε! Όρμα Πάγκαλε.Η νεολαία είναι μαζί σου!
s.
12/01/2011 13:20
Κάποιος δεν πρέπει να πεί την αλήθεια επιτέλους?
Εάν ντρεπόμαστε γι αυτή τότε δεν είναι πρόβλημα του Πάγκαλου αλλά δικό μας
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
12/01/2011 12:46
Εμπαινε σημαιοφορε των τεως Ιμιων και νυν Ιικιτζε Καρντακ ! Αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται . Ενεργουν βασει του σχετικου προγραμματισμου ξεπουληματος , αλλα εσυ εισαι ο ακοιμητος φρουρος της Ελλαδας. Σαν τον παππου σου.
NN
12/01/2011 11:48
Συμφωνώ ότ ιυπάρχουν κοπρίτες και μάλιστα πολλοί! Άσχετα αν ο Πάγκαλος πολλές φορές είναι υπερβολικός σε αυτό το θέμα έχει δίκιο και μάλιστα μεγάλο (άσχετα αν μας πικραίνει). Πόσοι κοπρίτες έχουν βολευτεί στις ΔΕΚΟ και τώρα θα πάρουνε θέση στο Δημόσιο κόβοντας θέσεις από αξιοκρατικές προσλήψεις; Μην ξεχνάτε ότι έτσι η κυβέρνησ έχει την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! και πηγαίνει με τις επιταγές του ΔΝΤ και βολεύει ξανά στο Δημόσιο συνδικαλοκοπρόσκυλα του βαθιου ΠΑΣΟΚ! Έτσι ξεχάστε οι υπόλοιποι τις προλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, αν δεν βγουν στην σύνταξη οι κ....τες δεν βλέπετε προσλήψεις.
Κοπρίτης Kopritopoulos
12/01/2011 11:35
>>>>προώθηση επενδύσεων. !!! τό πιό σύντομο αστείο διότι γιά να προωθήσεις επενδύσεις πρέπει κάτι να γνωρίζεις περί τούτου όπως ο μέγας Παμπούκης πού έφερε στήν Ελλάδα τόσες επενδύσεις όσες και η θεία Ερασμία από τήν Κάτω Ραχούλα. Ρέ Πάγκαλε, οι επενδύσεις δέν είναι ούτε Οτσαλάν ούτε Ιμια. Καλή χρονιά.
ΛΕΩΝΒΕΝΕΤΟΣ
12/01/2011 11:18
Λάθος έκανε ο κος Πάγκαλος. Το σωστό ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ! Βέβαια ,εαν δεν ηταν αυτοί ,τι λογο΄υπαρξης θα ειχε ο Συνήγορος του Πολίτη?
S.Stathakis
12/01/2011 10:57
Απόλυτες αλήθειες. Οι περισσότεροι πολίτες συμφωνούν με τις αλήθειες που ξεστομίζει ο Πάγκαλος. Το πρόβλημα είναι ότι τις λέει τώρα ενώ τις ξέρουμε όλοι εδώ και 30 χρόνια που αυτός ήταν σε κυβερνητικές θέσεις αλλά εσώπαινε!!!!! Αν τις ακούγαμε από νέο πολιτικό θα τον ψηφίζαμε όλοι.
Ι. Μποφίλιας
12/01/2011 09:35
Ο κ. Πάγκαλος φαίνεται ότι ξέρει τι λέει, Αυτά που είπε είναι λίγα. Της φωτιάς! Εξαίρεση αποτελεί εκείνη η κατηγορία προσλήψεων που διεξήχθει φυσιολογικά, αξιοκρατικά. Σίγουρα δεν εννεοεί αυτούς ο κ. Πάγκαλος. Φυσιολογικό είναι, όταν έχεις δημιουργήσει ένα παχύσαρκο, υπερτροφικό, δημοσιονομικό τέρας που κινδυνεύει να καταβροχθίσει τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο τον κ. Πάγκαλο ( κατέστρψε, εξαφάνισε την ανταγωνιστηκότητα και αξιοκρατία του τόπου, αδράνεια, απραξία, εσκεμένη καθυστέρηση εχθρότητα, αρνητικό πνεύμα εξυπηρέτησης προς τον πολίτη και φορολογούμενο, αστείρευτο σε λαιμαργία, έρριξε ανόητα την οικονομία στα χέρια κερδοσκόπων) δηλ. ένα τέρας που δεν συμμαζεύεται με τίποτα, έτοιμο να κατασπαράξει τους πάντες και τα πάντα, μοναδικό φαινόμενο μέσα στην ΕΕ, έρχεται η στιγμή που ξεχνάς όλους τους κανόνες ηθικής και αξιοπρέπειας και ξεσπάς αυθόρμητα καίγοντας ακόμα και τα χλωρά. Η πράξη του κ. Πάγκαλου χαρακτηρίζεται από θάρρος και τόλμη. Αν αυτό εκφράζει και πραγματική συνείδηση αλήθειας, τότε πτρόκειται για σπάνια αρετή, που σίγουρα δεν διαθέτουν οι επικριτές του. Αυτοί πάλι εκφράζοντας την παντελώς ανικανότητά τους (μετατροπή/ρύθμιση του τέρατος σε ρολόϊ, Fit για το μέλλον και την ανταγωνιστηκότητα) το τρέφουν και χαϊδεύουν, ελπίζοντας έτσι να διασώσουν τουλάχιστο το τομάρι τους. Πέφτουν όμως έξω. Αργά η γρήγορα, αν οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου δεν συνειδητοποιηθούν ειλικρινά, η υπερτροφική του διάθεση θα κατασπαράξει πρώτα αυτούς και κατόπιν εμάς.
vana
12/01/2011 09:07
Γιατί δεν τον απομακρίνουν? γιατί υπάρχει κολοσσός διαπλοκής πίσω από το όνομά του. ο κ. Πάγκαλος μπορεί να λέει αλήθειες αλλά μέσα στους κοπρίτες τους διεφθαρμένους και τα ζώα βρίσκεται και ο ίδιος που τόσα χρόνια βρίσκεται στην εξουσία. Αυτός και οι συνδετιμώνες του προσλαμβάνανε τους κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους. Είναι ο ίδιος ένας από τους κοπρίτες που αναφέρει, αφού συντηρούσε με την πολιτική του θέση τα γρανάζια της διαφθοράς και της αχρηστίας. Μήπως για αυτό το λόγο δεν τον απομακρύνουν? τον φοβούνται τον πάγκαλο γιατί τώρα βρίζει τον κόσμο και δεν υπάρχει πρόβλημα αύριο θα βρίζει και θα ξεβράσει αλήθειες για τους άλλους που έχουνε το στόμα τους κλειστό αλλά θεωρούν και αυτοί τον κόσμο κοπρίτες! όμως τους δικαιώνω! Ο κόσμος φταίει για τους πάγκαλους και όλους αυτούς που αναίσχυντα τους φτύνουν κατάμουτρα με λόγια και με πράξεις!
RAN
12/01/2011 00:34
Ρε παιδιά τι σχολιάζεται εδώ ?? Την δήλωση του Πάγκαλου οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες , η την άποψη του ότι οι επαναστάτες του 1821 ήταν αδαείς και αγράμματοι χωριάτες , γιατί αν δεν ήταν θα αναγνώριζαν το μεγαλείο της οθωμανικής αυτοκρατορίας και δεν θα είχαν αποσχιστεί..... Οτι οι Ελληνες έχουν ψευδαισθήσεις οτι κατάγονται από τον Περικλή και τους αρχαίους. άρα είναι ένας λαός μπάσταρδος , ο μοναδικός μπάσταρδος λαός στον πλανήτη , δεν το ακούσατε ? Μονο οι βρισιές για το δημόσιο σας πείραξαν , η η ελεγχόμενη παροχή ειδήσεων στο μαντρί έχει πετύχει απόλυτα ??? .... Ρε είσαστε Ελληνες και υπερασπίζετε αυτό το απολίθωμα της Παγκαλικης δικτατορίας , η εθελοτυφλείτε στην προδοσία του στην Πατρίδα ??.... Σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο θα είχε καρατομηθεί με συνοπτικές διαδικασίες , και στην Ιαπωνία θα είχε εξαναγκαστεί σε χαρακίρι ο Εγγονός , και μόνο εδώ παραμένει σε πλήρη εξουσία , αυτός που θα αντικαταστήσει τον Παπανδρέου στην προεδρία της κυβέρνησης αν πάθει κάτι.... Όταν κρατάς στην θέση του τον υβριστή των ηρώων , σημαίνει οτι συμφωνείς μαζί του και τίποτα αλλο.... Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες της πλάκας και υπεκφυγές από πολιτικούς προδότες και ξεπουλημένους , και απόδειξη ότι ένας τυφλός μπορεί και να βασιλεύει στους μονόφθαλμους . Ντροπή σας....
JIM
12/01/2011 00:09
Γραψτε - Παγκαλος Πρεπεντερης - στη Google να γελασει ο καθε πικραμενος. O τιμητης του Οτσαλαν και της σημαιας , των αγωνιστων της ελευθεριας , και του Περικλη , δινει μαθηματα αυτοσυγκρατησης. Και μην ξεχασεται να διαβασεται τα σχολια , μετα το βιντεο , ειναι ολα τα λεφτα.
Δημήτρης Κορίνθιος
11/01/2011 21:37
Γιά όσες περισσότερες πράξεις ό άνθρωπος έντρέπεται, τόσο ποιό εύυπόληπτος είναι ... Αυτό είπε ό.Bernard Shaw....
Όταν δέν έντρέπεται γιά τίποτε άντιλαμβάνεσθε τί είναι
Εδώ άπαντά ό κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ! ! ! !
test iq
11/01/2011 19:43
Οι αναφορέςχαρακτηρίζουν αυτόν που κάνειτις δηλώσεις και φυσικά είναι απόψεις αυτούπου τις λέει και αυτός που τον κάλύπτει? δεν έχει ευθύνη?
κ.κ.
11/01/2011 19:42
δηλαδή άν ο Πάγκαλος δέν έβριζε τους πάντες και τα πάντα, δέν σας ενοχλεί ως πρωταγωνιστής των ιμίων και του οτσαλάν. γιατί άν είχε ενοχλήσει η αχαρακτήριστη αυτή συμπεριφορά του και οι πράξεις τους, φυσικά δέν θα ειχε ξαναεκλεγεί, δε΄ν θα ήταν αντιπρόεδρος και οπωσδήποτε δέν θα ξεστόμιζε και τις βρισιές του και οι χαρακτηρισμοί ως ανεγκέφαλων οσων ψηφίζουν ΚΚΕ και ζώων οσων εκδίδουν και διαβάζουν τον ελεύθερο τύπο. Ειλικιρινά αρχίζω να αναρω τιέμαι για πολλά πράγματα. είμαστε εμείς οι απόγονοι των αποκαλούμενων από τον Πάγκαλο ως αγράμματων του 1821 ή μήπως είμαστε μεταλλαγμένοι οπως και οι τροφές που τρώμε?
Κάτοικος Ελλαδιστάν
11/01/2011 19:24
Έχω μια απορία ! Αν ο κ Πάγκαλος διόρισε κοπρίτες στο Δημόσιο για μια ψήφο, τι έχει κάνει για κάτι πιό δελεαστικό (πχ μια τσάντα "τούβλα") ??? Και κάτι ακόμη: δεν ορκίζονται οι υπουργοί όταν αναλαμβάνουν ότι θα προστατεύουν το Σύνταγμα, τους Νόμους και το Δημόσιο συμφέρον ???
Δημοσθενης Μπογδης
11/01/2011 18:22
ΚΑΙ μαζι τα φαγαμει ΚΑΙ κοπριτες ειμαστε !
Δημοσθενης Μπογδης
11/01/2011 18:17
Καλην Εσπεραν Αρχοντες της διακινησης ιδεων
sotos
11/01/2011 18:02
Έτσι είναι οι χοντροί και απολίτιστοι έλληνες. Τσαμπουκάδες, παλικαριές και αποτέλεσμα μηδέν. Πάρτε γραμμή τον άλλο χοντρό, τον Καραμανλή, απειλούσε όλο τον κόσμο ότι θα τους πατάξει, τιμωρήσει κτλ. και φυσικά τιμώρησε όλους τους άλλους εκτός από αυτούς που υποσχέθηκε.

vag
11/01/2011 16:35
αχ.... ας ήμουν στο δημόσιο και ας με λέγαν και βόδι... :P
Γιαννης
11/01/2011 16:14
Τα ΜΜΕ αναγαγουν αλα και αναχαραζουν τι λεει ο Παγκαλος, ΠΟΥΛΑΕΙ.
Αληθεια ποσοι ΔΥ διαβαζουν και γραφουν στισ εφημεριδες σε ωρα εργασιας;
Νίκος Βουρτς
11/01/2011 16:02
".........αν σε δύο μήνες δεν αποδείξω ότι το ΚΚΕ είχε σχέση με την "Γερμανος" θα παραιτηθώ από την πολιτική......"
.....πέρασε ήδη σχεδόν χρόνος........

ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ.

" ......η Γερμανία είναι γίγαντας με πήλινα πόδια.......
την άλλη μέρα έβαλε την ουρά στα σκέλια και ζήτησε ταπεινά συγνώμη

2 ΦΟΡΈΣ ΓΙΑ ΣΟΥ...ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ
Στέλλα Πετρίδου
11/01/2011 15:55
Κάτι τρέχει ε τον Πάγκαλο
Αδειάζει η κυβέρνηση τις δηλώσεις του αντιπροέδρου

Λές νά τού χάλασε καί αυτουνού ο Ηλιακός θερμοσίφουνας;;;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧ είχατε πολύ σκόνη από Αφρική τήν τελευταία χρονιά καί χάλασαν οι καθρέφτες.....................................
Φταίει καί τό ΆΑΑΑΑΑΑΑΛΑς στό νερόοοοοοοοοοοο!
Θά βρούν δουλειά οι ηλεκτρολόγοι καί οι υδραυλικοί, τρέχτε υποφέρουν οι Αυλικοί..........................................
KG
11/01/2011 13:33
Αρα δεν ειναι κοπριτες οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο: το θέμα κλείνει και είμαστε και πάλι ευχαριστημένοι. Ελα όμως που το Δημόσιο δεν λειτουργεί?
ΑΡΜΕΝΗΣ
11/01/2011 13:23
Ώστε ο κύριος Πάγκαλος λέει αλήθειες. Ωραία. Εφ'' όσον έχουν έτσι τα πράγματα,ενώ οι ενάρετοι πολιτικοί, κάθονται ήσυχα-ήσυχα στα γραφεία τους, πάει ο διεφθαρμένος λαός και απαιτεί διορισμούς. Οι κακόμοιροι πολιτικοί, τι να κάνουν, προκειμένου να χάσουν τη βουλευτική έδρα στις επόμενες εκλογές κάθονται και... διαφθείρονται ακουσίως! Αυτά δεν είπε στην Οξφόρδη;
Μπορεί να μας πει ο κύριος Πάγκαλος πόσους ο ίδιος διόρισε εξ αυτών δε, πόσοι του προέκυψαν κοπρίται;
Οι υπ'' αυτού διορισθέντες κοπρίται ή μη, προφανώς εξακαλούθησαν να τον ψηφίζουν. Εξ αυτού συνάγεται ότι, εν μέρει, οφείλει τις επανεκλογές του ΚΑΙ σε ψήφους κοπριτών.
Με την συντροφία ποίων "τα συνέτρωγε"; Μαζί μου πάντως, όχι.
Για να παραστήσει κάποιος τον Εθνικό Κήνσορα, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει σκληρή αυτοκριτική, και μάλιστα δημόσια. Όχι απλές αοριστολογίες του είδους "μαζί τα φάγαμε" και λοιπά.
Χοντροθόδωρος
11/01/2011 12:49
Ρε μάγκες, αυτά τα είπα γιατί οι άξεστοι χωριάτες που έκαναν την επανάσταση , ζήτησαν κι έγιναν ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Κολοκοτρώνης ήταν διευθυντής υπουργείου. Το ίδιο κι ο Μάρκο Μπότσαρης, ο Αθαν.Διάκος(ψέμματα λένε πως τον σούβλισαν) και ο Παπαφλέσσας ,ακόμη κι ο καλόγηρος Σαμουήλ Αν δεν με πιστεύετε , σας ορκίζομαι στη δημοκρετικότητα του παππού μου!!
Χοντροθόδωρος
11/01/2011 12:49
Ρε μάγκες, αυτά τα είπα γιατί οι άξεστοι χωριάτες που έκαναν την επανάσταση , ζήτησαν κι έγιναν ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Κολοκοτρώνης ήταν διευθυντής υπουργείου. Το ίδιο κι ο Μάρκο Μπότσαρης, ο Αθαν.Διάκος(ψέμματα λένε πως τον σούβλισαν) και ο Παπαφλέσσας ,ακόμη κι ο καλόγηρος Σαμουήλ Αν δεν με πιστεύετε , σας ορκίζομαι στη δημοκρετικότητα του παππού μου!!
ULI CHRIS
11/01/2011 12:48
Αν κάποιος συμφωνεί με τον Πάγκαλο, αυτό παραμένει... ΑΜΙΓΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ πρόβλημα. Καθώς ο Πάγκαλος δεν διακρίνειται για το υψηλό IQ του - απεναντίας, τις σοφιστείες του, ούτε οι... νομάδες των υψιπεδίων του Αφγανιστάν ενδέχεται να τις εκλάβουν ως "σοφίες".

Κι εδώ που τα λέμε, ούτε στη MENSA είδα πουθενά το όνομά του. Αυτό, βέβαια, ΣΟΦΙΣΤΙΚΑ είναι καλό, αφού... δεν τον έχουν "γραμμένο"!

Αλλά...
Ζάχος Καρατσιουμπάνης
11/01/2011 12:40
Το ρήμα "επιδέχομαι" συντάσσεται εκ γενετής με αιτιατική και όχι με γενική.
@παρθένιος
11/01/2011 12:34
Πρώτον ακόμα καί αν το 50% των ΔΥ είναι κοπρίτες, σ'' αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ οι βουλευτές; Αρα είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα; Δεύτερον, ένας απλός ΔΥ -κοπρίτης κοστίζει πολύ λιγώτερο καί κάνει πολύ μικρότερη ζημιά από τον αρχικοπρίτη Πάγκαλο(βλ. μόνο καί μόνο δηλώσεις γιά Γερμανούς, Οτσαλάν κλπ). Καί τρίτον οι αστικές συγκοινωνίες π.χ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Η ΔΕΗ, λειτουργεί καί παράγει. Ο Πάγκαλος τί ακριβώς παράγει εκτός από λίπος καί αρλούμπα; Υ.Γ. Δεν είμαι ΔΥ.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ
11/01/2011 12:34
Αν ο κ. Πάγκαλος είχε εμφανιστει ξαφνικά από το πουθενά και έκανε αυτή την κριτική θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι δικαιολογημένος, με μόνη εξαίρεση βέβαια την χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί η οποία είναι απαράδεκτη.

Αλλά ο κ. Πάγκαλος είναι μέσα σε όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Για να δικαιούται να λέει ό,τι λέει πρέπει να κάνει πρώτα μια δημόσια δήλωση ότι τα λεγόμενά του απευθύνονται πρωτίστως στο ίδιο του το πρόσωπο.

Επίσης, δικαίωμά του είναι να μισεί την Αριστερά, αλλά όχι οι αστήριχτες καταγγελίες. Αν φερ'' ειπείν ο πολιτικός αρχηγός κ. Τσίπρας συναναστρέφεται τρομοκράτες, ο υπεύθυνος πολιτικός άνδρας και Αντιπρόεδρος Κυβερνήσεώς δεν το αμολάει έτσι απλά σε μια συνέντευξη, πηγαίνει στον εισαγγελέα με στοιχεία ώστε να δούμε τον τρομοκράτη σιδηροδέσμιο, αλλιώς είναι συκοφάντης. Επιπλέον, είναι δεν είναι "συχωρεμένος" (ασυγχώρητος λέω εγώ) ο κομμουνισμός της κ. Παπαρρήγα, εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο από νόμιμο πολιτικό κόμμα και είναι απαράδεκτο να θίγονται πολίτες για τις απολύτως νόμιμες πεποιθήσεις τους. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να διωχτούν για τα πιστεύω τους χωρίς να έχουν κάν κάνει κάτι. Και πως θα απάνταγε ο ίδιος σε μια κατηγορία ότι "η σοσιαλδημοκρατία είναι παντού διεφθαρμένη"; Με ad hominem επιθέσεις να υποθέσω;

Ο κατά κ. Γερουλάνο "Θόδωρος που είναι Θόδωρος", είναι επίσης μέλος της ελληνικής κυβέρνησης που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό στα διεθνή fora σε περιόδους κρίσιμες για το έθνος. Πως μπορώ να είμαι βέβαιος ότι κάποιος που έχει τόσο αρνητική γνώμη για τους συμπολίτες του, εκπροσωπεί σε διεθνές επίπεδο με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους;
χωματερη
11/01/2011 12:33
..ο πανγκαλος λεει μονο ομες αληθειες που απλα.τσουζουν..
Όταν η βλακεία πάει "σύννεφο"
11/01/2011 12:24
Βρε τι καλός...πάνκαλος είναι ο άνθρωπος, άγιος και κυρίως χρυσόστομος. Δεν φταίει αυτός όμως, τόσο τον "κόβει" τον άνθρωπο. Ας όψονται αυτοί, που τον κρατάνε στην πολυθρόνα. Εκτός κι αν τον κρατάνε λόγω ... ειδικού βάρους.

Ειρήνη καλογεράκη
11/01/2011 12:24
Πράγματι, έχει άδικο ο Κύριος Πάγκαλος να λέει ότι ...μόνο στο δημόσιο τομέα υπάρχουν .....κοπρίτες! Υπάρχουν και στον ιδιωτικό!
GG
11/01/2011 12:18
Μιά χαρά τα λέει ο Πάνγκαλος. Μακάρι να ήταν όλοι οι πολιτικοί έτσι. Πόσοι από εμάς τους έλληνες δεν έχουν πάει σε κάποια δημόσια υπηρεσία και έπρεπε να περιμένουν ώρες μέχρι να εξυπηρετηθούν γιατί ο τάχα μου υπάληλλος έπινε το καφεδάκι του με την υπάληλλο του διπλανού γραφείου ή δεν είχε ιδέα γιά το τι έπρεπε να κάνει. Εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει πολλές φορές αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί την επόμενη φορά που θα πας στην υπηρεσία αυτή θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο, έτσι από γινάτι. Κοπρίτες λοιπόν και από τη δική μου πλευρά.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
11/01/2011 12:08
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,
Ανδρέας Χ.
11/01/2011 12:06
Στημένα είναι όλα ρε κορόιδα.... Ο κακός Πάγκαλος που προσβάλει το ΠΑΣΟΚ και τον Πρωθυπουργό με τις δηλώσεις του κλπ κλπ κλπ... ένα γελοίο επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο παίζει και ο ΔΟΛ και το Μέγκα. Τώρα θα διώξουν τον πανκαλο και θα λέει ο κόσμος μπράβο στο πασοκ και στο γιώργο... άσε ρε χθεσινοί είμαστε? Αυτά τα κάνανε και το 80 ρεεεεεεεεεεε....
Σωτήρης
11/01/2011 11:55
Γιατί; Που διαφωνείτε επί της ουσίας με τον Πάγκαλο έχει πει κάτι που δεν είναι 100% αλήθεια;
Γερμανοβιων
11/01/2011 11:47
Θα παει ο παληκαρας στο Καταρ,θα τους σκυλοβρισει,μπορει και να τους δειρει,και θα επιστρεψει εμπλεος εθνικης υπερηφανιας,δηλωνοντας οτι η Ελλας κερδισε και αυτον τον πολεμο!
Καλα:απο την μια ψαχνουμε επενδυτες,και απο την αλλη τους στελνουμε εναν κουτσαβακη;!
Δεν θα ηταν καλυτερο για ολους μας να ορισθει ο κ.Παγκαλος,πρεσβευτης της χωρας στην Ανταρκτικη;(στο κρυο θα συντηρηθει καλυτερα-μη τον χασουμε!)
parthenios christos
11/01/2011 11:35
Δεν καταλαβαινω σε τι εχει και ποιους εχει ενοχλησει οι κατα καιρους δηλωσεις του κου Παγκαλου.
Βρισκω οτι ειναι ο μονος πολιτικος που δεν χαιδευει τα αυτια καποιων,αλλα λεει αυτα που λειε ο καθε ενας απο εμας.
Κοπριτες δεν ειναι το 50%(και μικρο ποσοστο δινω)των δημοσιων υπαλληλων?
Αυτο το νοιωθουν περισσοτερο οσοι εχουν εμπλακει σε υποθεσεις τους με το δημοσιο.
Το εργο των στρατιωτικων ποιο ειναι?Εκτος των παιδιων στις αναχετισεις Τουρκικων αεροσκαφων.
Ποιο ειναι το μεχρι σημερα εργο των Κρατικων νοσοκομειων?Μονον ρατσιστικη συμπεριφορα εχω διαπιστωσει απο επισκεψεις μου σ αυτους τους ναους της υγειας.
Ασ τον αυτον ειναι μεγαλος-η,ασχολισου με τον νεο-α,ποιος τους δινει αυτο το δικαιωμα επιλογης των ασθενων?(ρατσισμος)
Φακελακι,διοτι θεωρουν οτι ειναι αδικημενοι απο το συστημα,στο θεμα αμοιβης,οποτε να τα παρουμε πλαγιως εις βαρος του καθε φτωχου πολιτη,διοτι σε ατομα καποιας επιφανειας δεν τολμουν να ζητησουν εξτρα χρηματα.
Προσωπικα συμφωνω με τις κατα καιρους δηλωσεις του κου Παγκαλου,εχει το θαρρος να λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
χ.π
Φάνης Π.
11/01/2011 11:23
Να αγιάσει το στόμα του Πάγκολου. Επιτέλους ένας πολιτικός με... κότσια, που λέει την ωμή αλήθεια χωρίς να υπολογίζει το μπαμπούλα του πολιτικού κόστους!
Κωστής Λέων
11/01/2011 11:03
Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν μόνιμα σε φάση διακοπών και playstation κλπ, η σημερινή είναι σε μόνιμη αφασία, ή ας πούμε καλλίτερα σε μόνιμη κατάσταση αφασίας με ολοφάνερες ενδείξεις σχιζοφρενικής παράνοιας. Μα καλά τώρα, είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Πόσο πια γελοία κατάντησε ετούτη η χώρα? Στέλνουμε τον πανχοντρο στο Κατάρ για να κάνει τι? Να φάει κι άλλες καραβίδες κι αστακούς μέχρι να σκάσει απ''το πολύ φαί και να ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτός? Και τι νόημα έχουν οι ψευτο-αποκηρύξεις τού Πάγκαλου από μέλη τού κόμματος άμα το ίδιο το κόμμα τον έχει χρίσει αντιπρόεδρό του και τον διατηρεί ως τέτοιον ακόμα? Πάνε καλάου αυτά όλα τα καλόπαιδα στο ΠΑΣΟΚ ή τα έχουν παίξει εντελώς όλες κι όλοι εκεί πέρα? Αν αυτό είναι σοβαρό κόμμα κι ικανό να κυβερνήσει μια χώρα τότε εγώ είμαι γιαπωνέζα γκέϊσα και τραγουδάω το "sayonara" που θα πει αντίο στα Γιαπωνέζικα. Έλεος πια με δαύτους.
Επισήμανση
11/01/2011 11:00
Με τον κ. Πάγκαλο κάτι τρέχει εδώ και δεκαετίες. Είναι η συμπεριφορά Πάγκαλου συμπεριφορά λογικού ανθρώπου;
megas219
11/01/2011 10:56
αλήθειες για τη σάπια λειτουργία του βουλευτικού και τραπεζικού κατεστημένου θα διατυπώσει ή εκεί δεν τον παίρνει;
menelaos
11/01/2011 10:47
ο πάγκαλος ειναι πολυ γέρος, δεν εχει υπομονή, ειναι και υπέρβαρος, έχει συμπεριφορά ενος μικρού παιδιού, ειναι επικινδυνη η παραμονή του ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δεν ξέρει τι λεέι, ουτε καν σκέφτεται αυτά που λέει, εφόσον συγκεντρώνει τα απαραίτητα ένσημα, καλό ειναι να βγε΄ι στη σύνταξη, για το καλό όλων μας!
cs
11/01/2011 10:46
Φυσικα και οι αποψεις του Παγκαλου απηχουν την αποψη πολλων πολιτων.Εξαλλου δεν ειπε ολους τους δημοσιους υπαλληλους κοπριτες,αλλα ειπε πως ο κοπριτης,ο,που κι αν τον βαλεις δεν θα παψει να ειναι κοπριτης...Που ειναι η υβρις σε ολο αυτο...?????Την αληθεια ειπε ο ανθρωπος...!
Αθανάσιος Σαμαράς
11/01/2011 10:32
Η ορθή διατύπωση έχει ώς εξής : Όλοι αυτοί που διατυπώνουν τις απόψεις τους για τις απόψεις που διατύπωσε ο Θ. Πάγκαλος, καλά θα κάνουν πριν τις διατυπώσουν να ρίξουν μια ματιά στην ακριβή διατύπωση του Θ. Πάγκαλου και όχι όπως την μετέφεραν κάθε φορά οι διάφοροι "δημοσιογράφοι". Οι δημοσιογράφοι αντί να μεταφέρουν τις φράσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της αντιπολίτευσης καλά είναι να ρίξουν μια ματιά στο "Απολογισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, 7 Οκτωβρίου 2009 – 15 Δεκεμβρίου 2010"
Αθανάσιος Σαμαράς
11/01/2011 10:24
Όλοι αυτοί που διατυπώνουν τις απόψεις τους για τις απόψεις που διατύπωσε ο Θ. Πάγκαλος, καλά θα κάνουν πριν τις διατυπώσουν να ρίξουν μια ματιά στην ακριβή διατύπωση του Θ. Πάγκαλου και όχι στην πως το μετέφεραν κάθε φορά οι διάφοροι "δημοσιογράφοι". Οι δημοσιογράφοι αντί να μεταφέρουν τις φράσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της αντιπολίτευσης καλά είναι να ρίξουν μια ματιά στο "Απολογισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, 7 Οκτωβρίου 2009 – 15 Δεκεμβρίου 2010" (pdf)
Νίκος Νικολαΐδης
11/01/2011 10:22
Τόσο το ύφος, όσο και το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πάγκαλου είναι το ίδιο απαράδεκτα. Χρησιμοποιείται σαν "κράχτης" από την κυβέρνηση που εξέθρεψε και ανέχεται τη νοοτροπία του και απαξιώνει τα πάντα εκτός από τον εαυτό του. Απηχεί τις απόψεις του ίδιου του πρωθυπουργού και λειτουργεί ως "μαντρόσκυλο" της εξουσίας! Αφού πρώτα του εκχώρησαν περίπου "εν λευκώ" το ρόλο να διχάσει την κοινωνία στο πλαίσιο του γνωστότατου "διαίρει ακι βασίλευε", τώρα τρέχουν να τον μαζέψουν διότι προφανώς το παράκανε. Έπρεπε ωστόσο να το περιμένουν αυτό. Έναν κοπρίτη (γιατί τέτοιος είναι ο ίδιος και όχι οι εργαζόμενοι) όταν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο, αποθρασύνεται και ξεπερνάει κάθε όριο! Να τον χαίρεστε "σύντροφοι", τρίψτε τον τώρα στην κασίδα σας, μήπως και αλλάξετε όλοι ρότα!
timos magalios
11/01/2011 10:15
εχει φαρωσι ,,βλ..φαρουχ.. που ειχαι κανει τα μουτρα του σαν τον ΚΩΛΟ του
Κώστας
11/01/2011 09:58
Ο υψηλά ιστάμενος Θόδωρος, έχει και καμιά άλλη αρμοδιότητα, πέρα από το να κάνει διάφορες διαπιστώσεις και να τις διατυπώνει με τρόπο που προκαλεί τους πάντες, ζημιώνει το Πασοκ και που προσβάλει το αξίωμα του;
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ Ι. ΗΛΙΑΣ
11/01/2011 09:49
Ο κόσμος θυμάτε ακόμα τους λάθος χειρησμους στα Ιμια...
kostas
11/01/2011 09:38
akoma meilai oklefths
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
11/01/2011 09:33
Κατα τη γνώμη μου αυτό που ενόχλησε περισσότερο στις δηλώσεις Παγκάλου είναι πως έχει δίκιο σε αυτά που λέει περι κοπρητών αλλα λέει τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως ορδές κοπρητών άρχισαν και βγαίνουν στη σύνταξη απο τα σαράντα τους και εγώ ο Ι.Υ θα τους πληρώνω με τη φορολόγηση μου έως τα βαθειά τους γεράματα.. και εκεί να δεις προσδόκημο ζωής... και άσε τον κάθε μουτζούρη ή άνθρωπο της οικοδομής να τραβιέται σαν το "λάστιχο"ως τα εξήνταεπτά του και σιγά μην έχει δουλειά ως τότε αλλα και να έχει ακόμα σιγά μη ζήσει ως τότε. Θα ζουν και θα βασιλεύουν τα κομματικά θρεφτάρια που ούτε ήλιος τα είδε , ούτε η βροχή τα έδειρε , ούτε και αγχωθήκανε πως και αν θα γεμίσει η κατσαρόλα ή πως θα σπουδάσει τα παιδιά του.Ζωοπανηγυρις
Κώστας
11/01/2011 09:33
"στο ΠΑΣΟΚ πολλά στελέχη παραδέχονται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ουσία διατυπώνει αλήθειες " Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα. Οτι και οι άλλοι συμφωνούν με αυτά πού λέει ο χοντρός
Ελεος!
11/01/2011 09:27
Κοπρίτες, ζώα, διεφθαρμένοι.... Προφανώς ο "κύριος" Πάγκαλος κρίνει εξ ιδίων τ΄αλλότρια...

Και οι δηλώσεις του Πεταλωτή όμως... πανέξυπνες. Λες και ο Πάγκαλος είναι αυτόνομος και δεν ανήκει στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Διαχώρισε τη θέση των υπολοίπων τώρα! Τον πιστεύουμε όμως ε;
ΒΜ
11/01/2011 09:26
Αφήστε τον Πάγκαλο ήσυχο. Αυτα που λέει απαιτούν αυξημένο IQ που δυστυχώς λίγοι διαθέτουν στην έλλάδα.
KostasG4
11/01/2011 09:24
Καθόμαστε και ασχολούμαστε με ένα γίδι που ξυπνάει κάθε μέρα και για να δικαιολογήσει ένα μισθό ~ 5000 € (και λίγα λέω) καθώς και την κορούλα του σαν υπάλληλο της Βουλής, πετάει μια βλακεία και ασχολούνται όλα τα κανάλια...
Kakos
11/01/2011 09:21
Ο Βουβαλος εκτελει εντολες του Εθνοσωτηρα George!
Σπύρος Γιακουμάκης
11/01/2011 09:09
Μια καλή ιδέα θα ήταν να τον κρατήσουν στο Κατάρ όπου έχει και πανάκριβα ξενοδοχεία για αξέχαστες ρεβεγιόν! Βέβαια αν αποκαλέσει και τους σείχηδες "κοπρίτες" δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορέσει μετά να παρατείνει τη διαμονή του εκεί...
ΓΙΑΝΝΗΣ Σ.
11/01/2011 09:04
Η χώρα ας είναι βυθισένη στην πιο τροακτική κρίση ετά τον Β’ Παγκόσιο Πόλεο, χωρίς άλιστα να υπάρχει ελπίδα ότι τα πράγατα θα πάνε καλύτερα για τους φτωχότερους αυτού του τόπου. Δυστυχώς, η χώρα ας δεν βρίσκεται όνο στα πρόθυρα οικονοικής κατάρρευσης, αλλά περνάει και ια απίθανη κρίση αξιών .Αυτοί που ξεσηκώνονται είναι οι καλοπληρωμένοι ,οι βολεμένοι που τους έχει πιάσει ο ψυχόπονος για τη φτωχολογιά. Νομίζουν ότι υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα τους υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού. Μέχρι τώρα στηρίζονταν στην αναξιοκρατία γιατί αυτοί μοίραζαν την πίτα .Τώρα που καλούνται να φτιάξουμε τη πίτα χωρίς ελλείμματα ,χωρίς προβλήματα και να την μοιράσουμε αξιοκρατικά με ενιαία μισθολόγια με κατώτερους μισθούς, με ίδιες αποδοχές με ίδια προσόντα αντιστέκονται γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται αναξιοκρατικά, ρουσφετολογικά σε ποσοστό πάνω από 90%.Ο καθένας από αυτούς έχει κάνει τις μπάζες του, έχει κτίσει τις βίλες του ,έχει σπουδάσει παιδιά στο εξωτερικό ακόμη αν χάσει αυτός και χρεοκοπήσει η χώρα θα είναι σε καλύτερη μοίρα όπως και είναι. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν χρεοκοπήσει η χώρα ότι αυτός που περνά καλύτερα σήμερα δεν θα περνά καλύτερα και μετά; Τις αλήθειες του Πάγκαλου μην τις ερμηνεύουν μερικοί επειδή θέλουν να στηρίξουν τους βολεμένους. Καλά δεν έχετε επαφή με το δημόσιο; Ήταν ανάγκη να σας το πει ο Πάγκαλος ότι υπάρχουν πολλοί κοπρίτες; Εδω αυτοί δεν σέβονται και τον διπλανό τους συνάδελφο πόσο μάλλον τον πολίτη. Υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι ένα ποσοστό πάνω από 90% κατέλαβε θέση ρουσφετολογικά;
ΘΟΔΩΡΗΣ
11/01/2011 08:51
Ωραίο το προβοκατόρικο παιχνιδάκι της κυβέρνησης....μόνο που ο κόσμος δε μασάει κανένα κουτόχορτο πλέον....Παίζουμε με τις δηλώσεις του κου Πάγκαλου καθημερινά, προφανώς για να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη από τα προβλήματα της..Ούτε χαζός είναι ο κος Πάγκαλος ούτε λέει ότι του κατέβει. Δυστυχώς όλη η παλιά φρουρά του ΠΑΣΟΚ είχε καλό δάσκαλο...που σε αντίστοιχες πολιτικές-οικονομικές συνθήκες τους έβαζε όλους στη θέση τους γιατί ως γνωστό ήταν καλός δημαγωγός!!!
Κεραμάρης Νίκος
11/01/2011 08:50
Στο Κατάρ πήγε ο Θοδωράκης. Δεν τον κρατάν εκεί μερικά χρόνια τον καραγκιόζη λέω εγώ...
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
11/01/2011 08:42
Ο Θ. Πάγκαλος ξεχωριζει μέσα από την υποκρισία του "τσούρμου" των λοιπών πολιτικών, που δυστυχώς. εξακολουθούν να ψάλλουν το τροπάρι της (βρυ)κολακίας..
Η ουσία είναι εάν τα σχόλια του Πάγκαλου εκφράζουν αλήθειες κι όχι το πώς τις εκφράζει. Καιρός για όλους να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα και ορισμένα πράγματα να ειπωθούν με το όνομά τους!
Γιωργος Λιαγκας
11/01/2011 08:40
Η υπομονη εχει και τα ορια της.Εχουμε μια κυβερνηση που ο αντιπροεδρος της βριζει τον κοσμο τον απλο εργαζομενο συνεχεια.Τη κοπριτες ,τη ζωα,τη διεφθαρμενους και ενα σωρο αλλα.Αν ειμουν δημοσιος υπαλληλος θα ειχα κανει μυνηση στον παγκαλο.Απορω με αυτη την κυβερνηση πραγματικα.Ο δε παγκαλος οσοι τον ψηφισουν στο μελλον θα πρεπει να μπουν στο βιβλιο γκινες.Η εκλογες δεν ειναι μακρια και αυτοι του Πασοκ θα πρεπει να αλλαξουν κομμα και χωρα στο μελλον με την κατακραυγη του κοσμου.Η οργη η αγανακτηση θα ξεσπασει 100% πανω τους.Τον παγκαλο ποιος τον πληρωνει μηπως ξερει;Μηπως γνωριζει οτι ειναι υπαλληλος του δημοσιου και στην υπηρεσια του απλου πολιτη;