Η Κάρτα του Πολίτη ξαναζωντανεύει το 666

Θυµήθηκαν πάλι τον «αντίχριστο» µε αφορµή τη νέα ταυτότητα

ΡεΠοΡτάζ: Στέλιος Βραδέλης   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2010 07:00 |
 Η Κάρτα του Πολίτη  ξαναζωντανεύει το 666
Φανατικοί χριστιανοί και παραεκκλησιαστικές οργανώσεις έχουν πραγµατοποιήσει συλλαλητήρια και διαµαρτυρίες έξω από τη Βουλή µε αφορµή τον αριθµό του «αντίχριστου». Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη διαµαρτυρία

Το «θηρίο» της Αποκάλυψης ή, αλλιώς, το σηµάδι του «αντίχριστου», ο αριθµός 666 (στα ελληνικά χξστ) απασχολεί ακόµη µία φορά τους φανατικούς χριστιανούς, µε αφορµή την επικείµενη έκδοση της Κάρτας του Πολίτη που θα αντικαταστήσει από την ερχόµενη χρονιά τηναστυνοµική ταυτότητα.

Ο αριθµός του «αντίχριστου» έχει προκαλέσει διαδηλώσεις, εντάσεις και διαµαρτυρίες κατά το παρελθόν. Το 1999, µε αφορµή την πρόθεση τουυπουργείου Εσωτερικών να θεσπιστεί για όλους τους πολίτες ο Ενιαίος Κωδικός Αριθµός Μητρώου (ΕΚΑΜ), φανατικοί χριστιανοί και παραεκκλησιαστικές οργανώσεις είχαν κάνει συλλαλητήρια και διαµαρτυρίες έξω από τη Βουλή που σε ορισµένες περιπτώσεις είχαν συνοδευτεί από επεισόδια.

Οι αντιδράσεις για την Κάρτα τουΠολίτη εκφράζονταιτόσο απότην Εκκλησία όσο και από πιστούς. Είναιχαρακτηριστικά όσα είπε προ ηµερών από άµβωνος ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιµος: «Αν θα χάσουµε την κάρτα κάπου,η αναπλήρωσηθα γίνει µε έναν ηλεκτρονικό σχηµατισµό που θα γίνειεπί του δέρµατός µας, για να µπορέσουν να αναπληρώσουν την απουσία αυτής της κάρτας. Τι είναι αυτά; Είναι γνήσια; Είναι φιλελληνικά, είναι ορθόδοξα; Ποιοι τα σκέφτηκαν, ποιοι τα επιβάλλουν; Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουµε την παγκοσµιοποίηση;».

Το βιβλίο της Αποκάλυψης
Το «θηρίο» όµως κρύβεται στο βιβλίοτης Αποκάλυψης του Ιωάννη, του αγαπηµένου µαθητή του Ιησού, ενόσω βρισκόταν στην Πάτµο. Στο κεφάλαιο 13 καιστις παραγράφους 16,17, και 18 προειδοποιεί πως το «θηρίο» έκανε τους πάντες να λάβουν το χάραγµά του. Κανένας δεν θα µπορούσε να πουλάει και να αγοράζει αν δεν είχε το χάραγµα τοοποίο θαείχε τοναριθµό «χξστ», που είναι στα ελληνικά ο αριθµός 666. ∆εκάδες θεολόγοι καιλοιποί επιστήµονες έχουν προσπαθήσει να ερµηνεύσουν ταοµολογουµένως τροµακτικάπου περιγράφονται στην Αποκάλυψη. Οιπρώτοι χριστιανοί βρήκαν πως το 666 αντιστοιχεί µε το άθροισµα των γραµµάτων της λέξης Νέρων, συµπέρασµα λογικό µε δεδοµένους τους διωγµούς των χριστιανών από τον ρωµαίο αυτοκράτορα. Οι ερµηνείες που δόθηκαν έκτοτε ήταν πολλές. Για παράδειγµα, όταν συζητήθηκε πρώτηφορά η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚπου τότε µετρούσε 7 κράτη null µέλη, ο ρόλος του «αντίχριστου» έπεσε στην Οικονοµική Κοινότητα. Είχε προηγηθεί η µάχη ενάντια στους δέκτες της τηλεόρασης, εφόσον οι παλιέςσυσκευές είχαν στο πάνω µέρος τους 2 κεραίες, οι οποίες θεωρήθηκαν τα κέρατα του «αντίχριστου».

Ακολούθησε το 1986, όταν πρώτη φορά προέκυψε το θέµα της ταυτότητας νέου τύπου, ο αστικός µύθος για την ενσάρκωση του «αντίχριστου» σε θνητό που κυκλοφορούσε στο Λονδίνο ενδεδυµένος µε λευκά, διαδόθηκε εκτενώς. Μεταξύ των φανατικών κυκλοφορούσε ακόµη και το... όνοµά του, ενώ πιο προχωρηµένοι θρησκευτικοί ντετέκτιβ είχαν βρει και πού έµενε. Ο «αντίχριστος» πάντως έχει αποτελέσει αγαπηµένο πεδίο για σεναριογράφους ταινιών καταστροφής και τρόµου µε την «Προφητεία» να κατέχει εξέχουσα θέση ανάµεσά τους.

svradelis@dolnet.gr
Η Ιερά Σύνοδος σε στάση αναµονής

Σέ θέση αναµονής µέχρις ότου η κυβέρνηση παρουσιάσει το τελικό σχέδιο για την Κάρτα του Πολίτη αποφάσισε πως θα βρίσκεται η Ιερά Σύνοδος. Σε κοινή συνεδρίαση µε τη συµµετοχή ανώτερων κληρικών, κυβερνητικών στελεχών, νοµικών αλλά και επιστηµόνων της Πληροφορικής παρουσιάστηκαν τα τεχνικά στοιχεία της νέας Κάρτας προκειµένου να καµφθούν οι αντιδράσεις των σκληρών της Συνόδου.

Η Εκκλησία ακόµη µία φορά επανέλαβε πως η Κάρτα δεν πρέπει να περιέχει τον αριθµό 666 και να µην παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες. Από πλευράς της κυβέρνησης υπήρξε η δέσµευση πως στις αρχές του 2011 θα δοθεί προς δηµόσια διαβούλευση σχέδιο κειµένου µε τις τεχνικές και νοµικές προϋποθέσεις για την έκδοση της Κάρτας.

64
γιωτα παπαθεμιστοκλεους
15/05/2011 14:20
ακούω πάρα πολλά για τον αντίχριστο ,ποίος είναι ,τι θα κάνει,πέρα όμως απο τους αριθμούς και τις προφητείες,δεν μπορώ να σκεφτώ, να φανταστώ μάλλον οτι ξεκινάει μια καινούργια εποχή που όλοι θα είμαστε ηλεκτρονικά φακελομένοι και οτι κάποιος θα εχει τα στοιχεία μας μέσα σε ενα ηλεκτρονικό δισκο,και θα μπορεί να εισβάλει στη ζωή μας και να μας επιβάλλει απόψεις,νομοσχέδια χωρίς να μας δίνουν χρόνο για να σκεφτουμέ ούτε να επιλέξουμε,ας σκεφτούμε πρίν απο 15 χρονία μας παίρναγε απο το μυάλο οτι θα ζούσαμε τέτοιες εποχές που έρχονται κάποιοι, για να μας δίνουνε δάνεια και να ονομάζονται άγγελοι, για να μας σώσουν και ζητανέ, να πουλήθει η ακρόπολη ή τα νησία και ο πρωθύπουργος απαντάει οτι είναι σχεδόν προσβλητικό,γίνανε τόσοι πόλεμοι χάθηκαν τόσες ζωές για να έρχονται σήμερα οι άγγελοι και να μας λένε πουλήστε τα τίποτα πια δεν είναι δεδομένο, δεν υπάρχει πια το εκ του ασφάλους, όλα γίνονται ένα για να έρθει η στιγμή, που θα μας κυβερνήσει ένας που θα πρέπει να κάνουμε οτι λέει και οτι θέλει οχι στις κάρτες λοίπον για μένα, κάνεις δεν μπόρει να προβλέψει το μέλλον αλλα σίγουρα οδηγούνται ετσι ώστε η νέα εποχή να αποτελεί εξιδικευμένους βλάκες, ψηφιακές ταυτότητες στοιχεία, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα,τυχαίο δε νομίζω, εγώ ένα πράγμα λέω αφηστέ την εκκλησία να κάνει αυτό που νομίζει μη κρίνετε,αφήνουμε τα πράγματα κοιλίσουν και θα κρίνουμε απο το αποτέλεσμα.
Πατερ νικ
21/04/2011 00:31
Καλα θα ειναι να υπαρξει κατι αλλο παρα η πλαστικη καρτα.πχ ψηφιοποιηση ονοματεπωνυμου με αρχικα μητρονυμο κ πατρονυμο.η με το ντιενει του καθενος.
Ελενη μελιτα
17/04/2011 02:11
νομιζω οτι θα πρεπει να σε βαστουν της αποψεις του κοσμου και να μην εκδοσουν την καρτα με το σιγκεκριμενο νουμερο.. υπαρχει κοσμος που πιστευει και πρεπει να τον σεβαστουνε.. αν θελουν να βγαλουν καρτα οπως διποτε τοτε μπορουν να την κανουν διαφορετικη.μας υποχρεωσαν για της ταυτοτητες να μην γραφουν το θρισκεμα ομως αυτο παει πολυ δεν πρεπει να κανουμε πισω. ειναι τα πιστευω μας στο κατω κατω..
sakis
11/04/2011 23:43
Aυτό ήταν το πρόβλημα τώρα ... η κάρτα του πολίτη!!Ίσως η Εκκλησία θα έπρεπε να κοιτάξει πρώτα απ''όλα να βοηθά τους φτωχούς και άπορους και να αφήσει ζητήματα που δεν την αφορούν!Είναι νωπά ακόμη στην μνήμη μου τα συλλαλητήρια που γινόντουσαν για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.Δηλαδή τώρα μετά από τόσα χρόνια που χιλιάδες πολίτες έχουν βγάλει την νέα ταυτότητα χωρίς το θρήσκευμα δεν είναι χριστιανοί?!Έχουν ''χασει'' τον παράδεισο??''Το θρήσκευμα του καθενός χρειάζεται και πιστοποιητικό???Το πόσο καλός και πιστός χριστιανός είναι ο καθένας φαίνεται από τις πράξεις και όχι από πιστοποιητικα!!!Άς αφήσουν τις ηλιθιότητες λοιπόν και επιτέλους ας ασχοληθούν με τίποτα καλύτερο , όπως στην βοήθεια του φτωχού κόσμου!!!Έπειτα δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με την κάρτα του πολίτη?!Ότι καθιερώνει τον ένα και μοναδικό αριθμό που θα αντιπροσωπεύει την οποιαδήποτε συναλλαγή μας με το κράτος??!!Δηλαδή τώρα που υπάρχει και ένας διαφορετικός αριθμός για κάθε επίσημο έγγραφο είναι καλύτερα??!!Ένας αριμός για την ταυτότητα,άλλος για το δίπλωμα οδήγησης,άλλος για το Α.Φ.Μ. ,άλλος για το ΑΜΚΑ και πάει λεγοντας και στο τέλος επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο!!Στο μπάχαλο όμως οι κομπίνες γίνονται ευκολότερα έτσι δεν είναι...??Γι''αυτο γίνεται όλη αυτή η ''ιστορία'' ...
anonimos
18/03/2011 19:54
i karta tis malakias
Δεσποινα
04/03/2011 18:12
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Λ. ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΡΑΤΗ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΚΕΡ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤOIΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ; Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΚΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;ΘΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ; ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ;( ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)
Δεσποινα
04/03/2011 18:12
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Λ. ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΡΑΤΗ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΚΕΡ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤOIΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ; Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΚΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;ΘΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ; ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ;( ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)
αγγελικη
03/03/2011 13:51
εκτος το οτι ολα αυτα ειναι γραμμενα στην αποκαλυψη και οι σημερινοι γερονταδες συνεχιζουν να μιλανε για το φεκελωμα που ειναι ειδη προγραμματισμενο απο την νεα ταξη πραγματων.στο κατω κατω γιατι να φακελωθουμε?ρωτηστε τον αστυνομικο για πιο λογο τον διωξανε απο την υπηρεσια του,γιατι επρεπε να θπογραψη ενα απορριτο κειμενο δηλ. να μην ξερει τι υπογραφει.δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα.αν δεν αντισταθουμε θα μας κανουν τα πιονια τους.μαθετε και το αλλο,βγηκε νομος να μην μπορουμε να καλλιεργουμε στα χωραφακια μας η στους κηπους μας λαχανικα κλπ. γιατι ολα θα παιρνανε απο εγκριση(ταχα) για να μην αρρωστενουμε(ταχα).μας κοροιδευουν οι προδωτες?και το προβλημα μας πιο ειναι τελικα,το τι λενε οι παπαδες οι ολα αυτα που λενε ειναι αληθεια και ειμαστε εγωιστες και δεν θελουμε να το δουμε ?
vaggelis panagiotopoulos
26/02/2011 22:57
re magkes gia sta8ite dld 8elete na pistepsoume oti olo ayto ginete tyxaia dia vaste kai ligo tin kaini dia8iki kai 8a li8oyn h a poriesas otan omos er8ei h orgi tou 8eou tote 8a eine arga kai metanoite kai ligos eine oxronos pou apomenei gia olousmas ayto eine fainomeno pou prepei na ala3oume oxi stin karta tou politi o8eos exei eley8eri voulisei oxi filakismeni
Γιαννης Λ.
03/01/2011 23:25
Απλα θα ηθελα να τονισω οτι το Ην. Βασιλειο δεν εχει καν ταυτοτητες. Εχει μονο διαβατηρια. Γιατι τοση φασαρια για νεα ταυτοτητα?? Απλα χρειαζοταν καταργηση των ταυτοτητων και χρηση του διαβατηριου...Δηλ αν δεν εχω καρτα πολιτη και εχω διαβατηριο αυτο δεν θα αποτελει επισημο αποδεικτικο εγγραφο ταυτοπροσωπιας?? Επιπλεον με την 5ετη ανανεωση του διαβατηριου ολα τα στοιχεια επιβεβαιωνονται καθε 5 χρονια...
Δηλ προς τι η καρτουλα???
ΠΤ
19/11/2010 23:43
Μιλάτε όλοι για φακέλωμα λες και δεν υπάρχουν "ευαίσθητες" πληροφορίες που ο κάθε ιδιωτικός και δημόσιος υπάλληλος μπορεί να δει στις υπηρεσίες που συναλλάσεστε! Από που να ξεκινήσω:
*ΤΕΙΡΕΣΙΑ (ξερουν όλα τα χρωστούμενά σας και τις οικονομικές σας ατασταλείες).
*Τράπεζες (ξέρουν πόσο πληρώνεστε, πόσα λεφτά έχετε, από που σηκώνετε χρήματα και από ποιο ΑΤΜ και πόσα, τι ψωνίσατε και από που με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα).
*Εφορία (όλες οι πληροφορίες για την οικογένειά σας, το εισόδημά σας και την κινητή και ακίνητη περιουσία σας).
*Εταιρείες Κινητής/Σταθερής Τηλεφωνίας (πόσο μιλάτε στο τηλέφωνο, με ποιούς και πότε. Επίσης που περίπου βρίσκεστε ανα πάσα στιγμή).
*Αεροπορικές εταιρείες (που ταξιδέψατε και πότε και για πόσες μέρες).
*Εταιρείες παροχής ίντερνετ (μπορούν να δουν τι σελίδες επισκευθήκατε, τι κατεβάσατε).
*ΙΚΑ/Νοσοκομεία/Ασφαλιστικές εταιρείες/Ιατρικός φάκελος (από τι πάσχετε, τι φάρμακα παίρνετε, τι εγχειρίσεις κάνατε)

κτλ κτλ κτλ. Έλεος πια με τα "φακελώματα"! Αστείο βέβαια που οι θρήσκοι παραπονιούνται για σημαδια του διαβόλου και ελευθερία και προσωπική ζωή και μετά φωνάζουν όταν βγάζουμε το θρήσκευμα από τις ταυτοτητες (κάτι που σταμπάρει άτομα και είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στην Ελλάδα)!
βασιλης
19/11/2010 22:38
Ειμαι υπερ της καρτας, οσα στοιχεια και αν ειναι αποθηκευμενα σε αυτην, με την προϋποθεση, οτι δε θα μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλον σε περιπτωση απωλειας. Αυτη η καρτα θα διευκολυνει τις υπηρεσιες για γρηγορη εξυπηρετηση και για αποφυγη λαθων, οπως π.χ. εκεινων που πεθαινουν και για χρονια καποιοι "καπατσοι" εισπραττουν τη συνταξη τους. Καλα λεει ο φιλος απο τη Βαλτικη, οτι η Ελλαδα βρισκεται στην εποχη της χειρογραφης ταυτοτητας. Αυτο πρεπει να αλλαξει και να συνδεθουν ολες οι υπηρεσιες του κρατους μεταξυ τους με τους υπολογιστες για να γλιτωσουμε απο τη γραφειοκρατεία και ισως σε καποιους απο εμας φανει σωτηρια με τη γρηγορη αναγνωση της ομαδας αίματος σε περιπτωση ατυχηματος και σε αλλες περιπτωσεις. "Θα ειμαστε φακελωμενοι" λενε καποιοι φιλοι και θα μας ελεγχουν στα παντα (ακομη και στο σεξ...!). Επιτρεψτε μου να διατυπωσω, πως "θυσιαζω" τετοιες προσωπικες πληροφοριες, που δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, για να μπορει το κρατος να ελεγχει τους επικινσυνους, οπως μαφιοζους, απατεωνες, κλεφτες και "αρματωλους". Οσο για το 666...οσοι το φοβουνται, αυτο και τον υποτιθεμενο Αντιχριστο, τους λυπαμε, αλλα, κατα τη γνωμη μου ειναι δεσμιοι της αφελειας τους και ειναι πολυ δυσκολο να βοηθηθουν για να απαλλαχτουν απο αυτη την ιδεα...
ΓΙΩΡΓΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟ
19/11/2010 20:01
Αν και περίεργη η σύγκριση παρομοιάζω τους θρησκόληπτους με τους αναρχοαριστερούς στη χώρα μας..φαντάσματα παντού-αντίθεση σε κάθετι καινούριο και επιχειρήματα γραφικά και αναπόδεικτα τα οποία απλα αναφέρονται σε μια αλήθεια. πραγματικά έχετε αναρωτηθεί ποτε γιατι τους αποκαλούν προοδευτικούς και τους διαχωρίζουν απο τους συντηρητικους; τι το προοδευτικό έχουν ποτέ προσφέρει ή προτείνει;;; εγώ το μόνο που βλέπω είναι μια αδιέξοδη και επίμονη άρνηση σε κάθετι καινούριο - ακριβώς σαν τους ''''φανατικούς χριστιανούς''''
Ελληνας της Γερμανίας
19/11/2010 19:29
Βλέπουμε το δέντρο (αντίδραση της Εκκλησίας) και χάνουμε το δάσος (μεγαλύτερο μαζικό φακέλλωμα της Ιστορίας).

Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με το 666, ούτε με το 222 ή ό,τι άλλο σκεφτούν οι παπάδες. Έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με φακελλώματα που δεν τα τόλμησε ούτε η δικτατορία. Έχω μεγάλο πρόβλημα με φακελλώματα που ενδύονται με τον μανδύα του μοντερνισμού και δεν έχουν άλλο σκοπό από την κατάργηση βασικών ελευθεριών. Και εκφράζω την απορία μου, που υπάρχουν ακόμα αφελείς που δέχονται τέτοιο φακέλλωμα και το θεωρούν και πρόοδο.

Δηλαδή αν ήθελαν να μας βάλλουν και κανένα σημάδι στο μέτωπο, όπως έκανε ο Χίτλερ με τους Εβραίους, και οι παπάδες ήταν αντίθετοι, οι υπόλοιποι θα δέχονταν το σημάδι;

Η αντίδραση της εκκλησίας βοηθάει στην προώθηση τέτοιων αντιδραστικών και ολοκληρωτικών μέτρων, γιατί αποσπά την προσοχή από το κύριο θέμα που είναι το φακέλλωμα και φθάνουμε να ασχολούμαστε με γραφικά, όπως είναι ένας αριθμός.
Αθεΐα - www.atheia.gr
19/11/2010 18:29
Μιας και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι δεν υπάρχει θεός, και μάλιστα όπως τον περιγράφει η εβραϊκή Θρησκεία, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με φαιδρές προκαταλήψεις. Ζείστε την ζωή σας με καλλιέργεια και αρχές, και αποδυναμώστε την υποκριτική-φαρισαϊκή κλίκα των κουσούρηδων "αντιπροσώπων" του επί της γής, γυρνώντας τους την πλάτη.
Ζιούτος Χριστόφορος
19/11/2010 18:15
Είμαι 66 χρονών, η φοιτητική μου ταυτότητα έχει αύξοντα αριθμό 666, μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό; Έχω άραγε κάποια σχέση με τον αντίχριστο; Την επόμενη χρονία απαλλάσσομαι από το 66 μια και θα γίνω 67, τι γίνεται όμως με το 666 της ταυτότητάς μου; Περιμένω επισκοπική απάντηση και όχι καφετζούς.
GS
19/11/2010 17:58
Παράξενο μου φαίνεται με τα εξάρια έμενα η Κινεζα μου διάλεξε αριθμό αυτοκινήτου με 3 εξάρια γιατί λέει φέρνει καλό τώρα ποιον να πιστεύσω τους παπάδες μας η τον Κομφουκιο, δεν αλλάζω νούμερα έχω εμπιστοσύνη στον Κομφουκιο
Γίαννης
19/11/2010 17:31
Επιτελους η αγνοια εξαφανιζεται .

Ειτε 666 ειτε αλλο το πενυμα ειναι ελευθερο και τιποτε δεν το κυριευει .

Ακομα και κλωνοποιηση να γινιει ανθρώπων το πενυμα σε καθε ανρθωπο θξα ειναι διαφορετικο .
Σπύρος Γιακουμάκης
19/11/2010 17:29
Ο Μπουτάρηε με σημερινή συνέντευξή του σε απογευματινή εφημερίδα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ωστόσο είμαι εν γένει κατά των χαρακτηρισμών και υπέρ των επιχειρημάτων. Σκοταδιστικές αντιλήψεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν έχω καταλάβει δε ακόμη γιατί ο 666 (που κατά φαντασίαν υπάρχει σε ταυτότητες) είναι ο αριθμός ταυτότητας του σατανά υποτίθεται και όχι ο 999 πχ ή ο σκέτος 69 που θα είχε και περισσότερο ενδιαφέρον, μιας και ο σατανάς -είναι τοις πάσι γνωστό- αρέσκεται πάντα στην ακολασία!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
19/11/2010 17:16
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι ,με τίς απόψεις σας ,γελοιοποίησατε και το 666 και τον αντίχρηστο και όλους που ασχολούνται με αυτά τα θέματα , ή απο σκταδισμό ή για να αποκομίσουν κάποιο όφελος απο το καϊμένο ποίμνιο τους ?????Οπότε το μόνο που μένει είναι να σας συγχαρώ για τις εύστοχες και εύστροφες παρεμβάσεις σας ???
Mar
19/11/2010 17:01
Είναι δυνατόν να καθήσει η Εκκλησία στα αυγά της, να αποδεχτεί ότι ο ρόλος της είναι καθαρά και μονο θρησκευτικός, να ασχοληθεί με τα συσίτιά της και να αφήσει την πολιτική να κάνει τη δουλειά της;
ΓΙΑΝΝΗΣ Φ.
19/11/2010 16:18
Ασφαλώς και δεν πιστεύω τους άρρωστους περί Σατανά... ΟΜΩΣ, μια ψηφιακή κάρτα όπου καταγράφονται κρίσιμες πληροφορίες, πολλές εκ των οποίων και υπερευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, είναι ένα εν δυνάμει επικίνδυνο όπλο στα χέρια ανθρώπων που νέμονται μεγάλο πλούτο και πολιτική εξουσία (αυτά συνήθως πάνε χέρι χέρι). Σκεφτείτε για ένα λεπτό λ.χ. σύντομα να μας υποχρεώσουν να κινούμαστε (συναλλασσόμεθα) μονάχα με αυτές τις πλαστικές κάρτες. Απόλυτως έλεγχος. Πού, πότε, πόσο, πώς τρώμε, ζούμε... Τί συνήθειες έχουμε (δηλ. ποιοί είμαστε σε 90% ποσοστό)... τί ζητήματα υγείας έχουμε... και λοιπά................
Ph.J
19/11/2010 14:43
Aν κάτι χαίρομαι στον Μπουτάρη είναι το ό,τι κοίταξε στα μάτια το θηρίο και του είπε, άκου να δείς, δεν σε φοβάμαι, θα σε πολεμήσω στα ίσια... Κάτι που κανείς δεν τόλμησε ως τώρα να κάνει... Τι κατάλαβε πχ ο Σημίτης, τότε με τις περίφημες λαοσυνάξεις, που δεν γύρισε να βάλει χωρίς ενδοιασμούς και γύρω-γύρω ί τον μακαριστό και τη συνοδεία του στη θέση που του ανήκει... αυτοί τον έφτηναν και αυτός έκανε πως ψιχαλίζει, αφήνοντας τόσους αφελείς ανθρώπους έρμαια στη σκληρή προπαγάνδα τους...
Ετσι πρέπει πλέον... η πρόκληση να αντιμετωπίζεται χωρίς τσιριμόνιες, να μην αφήσουμε το σκοταδισμό να ξεμυτίσει πάλι Υ.Γ με την ευκαιρία: θυμάστε πόσα πρωτοκλασάτα στελέχη της "φιλελεύθερης" (!!!!!!!!) παράταξης (ναι, αυτής της οποίας ήταν μεγαλοστέλεχος και η "προοδευτική" Ντόρα) συμμετείχαν στην λαοσύναξη του Συντάγματος επευφημόντας τον κραδαίνοντα το (τάχα μου τάχα μου) λάβαρο της επανάστασης, Μακαριστό?
Δημητρης Π
19/11/2010 14:12
Η γνωστη βλακώδης δεξια προπαγάνδα αφορα μονο τους θρησκοληπτους και τους ηλιθιους.
ροδανθος
19/11/2010 14:08
Αντε να δουμε αν καποιοι απο εμας ειναι Ταλιμπαν. Η ανθρωπινη βλακεια που συνδεεται με την δισειδεμονια ειναι ατελειωτη και πολλες φορες ανικητη. Να δουμε τον Ανθιμο τι εχει να πει για το θεμα. Τι εχει να τραβηξει ο καημενος ο Μπουταρης.....
RAN
19/11/2010 13:05
Ο φιλος που λεει οτι δεν υπαρχουν εξαρια στα ακρα του κωδικα γιατι ειδε ενα εξαρι μεσα και δεν εμοιαζε με τα ακρα , αρκει να βρει ενα προιον με περισσοτερα εξαρια μεσα στον αριθμο και θα δει οτι κανενα εξαρι δεν μοιαζει με το αλλο ουτε μεσα στον κωδικα... Τα πλαινα εξαρια βγαινουν με την χρησιμοποιηση του λευκου κενου στα δυο ακρα του barcode ..που λεγεται σιωπηλο κενο ( νομιζω ) Για αυτο απαγορευεται να βαζεις το barcode μεσα σε μαυρο πλαισιο...
RAN
19/11/2010 12:47
Την κάρτα αυτή την επέβαλαν ήδη στα σώματα ασφαλείας που δεν μπορούν να αντιδράσουν.. Όπως και στους Αλβανούς που θέλουν να μπουν στην Ευρώπη , σε μορφή βίζας με βιομετρικο τσιπ... Στα βίντεο του youtube αναλύουν που βρίσκεται ο αριθμός 666 στο barcode άνθρωποι που έχουν την ειδικότητα... Η ελευθερία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό γιατι μας το δωσαν κληρονομιά άλλοι , αλλά μόνοι μας το χάνουμε... και οι αγώνες μας μόνο θα το μεταφέρουν στα παιδιά μας... Διαβάστε τα αίσχη του Καλιγούλα στο Ίντερνετ που περιφερόταν στο παλάτι όταν είδε την γιαγιά του, και κατάλαβε έκπληκτος πως το κεφάλι της δεν ταίριαζε αισθητικά στους ώμους της , και έχετε μπροστά σας τον επόμενο παγκόσμιο δικτάτορα.... Ολοι θελουμε ειρηνη και αδελφοσυνη στη γη.. και ισονομια .. και δικαιοσύνη , η μάλλον μια γη που η δικαιοσύνη θα είναι άχρηστη γιατί όλοι οι άνθρωποι θα κινούνται από μόνοι τους στο καλό... Αλλά μόνο οι επικίνδυνα ανόητοι πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει μια μέρα....
RAN
19/11/2010 12:20
Δεν καταλαβαίνεται που είναι το πρόβλημα ? Υπάρχουν 999 επιλογές για τον αριθμό της κάρτας. 999 αριθμοί που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το περίφημο 666 , και παρ όλα αυτά οι σχεδιαστές του διάλεξαν αυτόν τον αριθμό.... Το 666 συμβολίζει την υποταγή των γειτονικών εθνών στην βασιλεία του Σολομώντα που είχε βάλει φόρο 666 τάλαντα χρυσού το χρόνο στα υποτελή έθνη . Αυτό ονειρεύονται οι δημιουργοί του . Την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία των τραπεζών και της Ελίτ που δυναστεύει στους λαούς... Η κάρτα αυτή προωθείτε και από την δεξιά και από το Πασοκ με την ίδια θέρμη ...Αρκεί να κάνετε μια βόλτα στο youtube και θα δείτε με τι πάθος την υπερασπίζονται... Το προβλημα δεν ειναι ο αριθμός , αλλα οτι υπάρχουν άνθρωποι που υιοθετώντας τον και επιβάλλοντας τον παγκόσμια, πιστεύουν οτι εκπροσωπούν το αναμενόμενο κακό στη γη.. Άρα είναι εκ φύσεως ύποπτοι για μελλοντικά εγκλήματα και αφαίρεση ελευθεριών.... Η κάρτα αυτή σύμφωνα με τα λόγια των εμπνευστών της θα χρησιμοποιείτε στο κοντινό μέλλον για όλες τις συναλλαγές αντικαθιστώντας το χρήμα... Κάθε αγορά σας θα καταγράφεται και θα φακελώνονται οι προτιμήσεις σας σε θρησκεία πολιτική , σεξ , μουσική ,διατροφή ,κλπ, όπως και το ιατρικό σας παρελθόν με πρόσχημα την σωστή καταβολή φόρων που η πολιτεία αδυνατεί να ελέγξει. Σε ερώτημα κιόλας αν υπάρχει τέτοιο σύστημα αλλού , η απάντηση ήταν , οτι στα άλλα κράτη υπάρχουν νόμοι για την φορολογία που επιβάλλονται ενώ εδώ δεν επιβάλλεται τίποτα. Τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν συμφωνήσει σε αυτό , αφού η κάρτα προετοιμαζόταν από τους δεξιούς όπως θα δείτε στα βίντεο, και θεωρώ ηλίθιο να δεχόσαστε αδιαμαρτύρητα κάτι επειδή το επιβάλει τώρα το πασοκ που το βρήκε έτοιμο και το αρνείται η θρησκεία , όταν η πηγή του βρίσκεται δεξιά και ο σχεδιασμός του στην λέσχη Μπιλντερμπεργκ.... Ανοίξτε τα μάτια σας όσο είναι καιρός , τώρα που μπορείτε ακόμα να αντιδράσετε , γιατί αν αδρανήσετε τώρα , όταν θα ξανανοιξεται τα μάτια σας θα είναι πολύ αργά.. Θα είσαστε δεμένοι χειροπόδαρα πάνω σε ένα κάρο , και θα σας τραβάνε ομαδικά στα κρεματόρια.... Δεν θα είναι πάντα κάποιος που συμπαθείτε και σας συμπαθεί στην εξουσία.... Οι δικτάτορες στον πλανήτη των πιθήκων είναι το συνηθέστερο φρούτο...Και κάθε ένας είναι χειρότερος από τους προηγούμενους.... Έχετε το νου σας..
Nikos G
19/11/2010 12:02
Και 666 να ηταν, που δεν ειναι, συγχαιρω αυτον που δημιουργησε το συστημα για εχει χιουμορ. Θα σκεφτοταν ο ανθρωπος, "τι νουμερο να βαλω, τι νουμερο, α! Ας βαλω ενα να μοιαζει με το 666 οπως λεει στην Αποκαλυψη για να γελασουμε λιγο με το παπαδαριο", θα γινει μεγαλος ντορος και θα γινει παγκοσμιως γνωστο το συστημα μου και θα τα κονομαω μια ζωη με τα πνευματικα δικαιωματα της πατεντας. Οσο για τους παπαδες, ας κοψουν τις ταριφες τους πρωτα και μετα ας ανοιξουν το στομα για Αντιχριστους. Ενα θεμα που πρεπει να γινει γνωστο ειναι αν μπορει να ελεγχει ο πολιτης τα στοιχεια που βρισκονται στο τσιπακι της ταυτοτητας του, ειναι προσωπικα δεδομενα και πρεπει να γνωριζει τι υπαρχει εκει και τι οχι.
Ζαχαρίας Μπατάλιας
19/11/2010 11:42
Αφού τα έχει γράψει ο Ιωάννης στην αποκάλυψη και η αποκάλυψη είναι προφητικό κέιμενο, ποιος ο λόγος να αγωνίζονται οι θρησκόληπτοι ενάντια σε κάποιες αποφάσεις?

Αφού κατά τη γνώμη τους υπάρχει θεός παντοδύναμος, όλα αυτά όχι μόνο είναι αναπόφευκτα αλλά είναι και θέλημά του...

Πάντως νομίζω ότι ακροαριστεροί και θρησκόληπτοι έχουν πολλά κοινά, με πρώτο απ''όλα την κατοχή της "απόλυτης αλήθειας"...
Δημητρης
19/11/2010 10:42
Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τόσοι ηλίθιοι ανάμεσα μας. Στο κάτω κάτω της γραφής αυτή η περιβόητη αποκάλυψη του Ιωάννη που έχει την τόσο σημαντική πληροφορία γιατί δεν μας αποκαλύπτει και τον αριθμό κλήσεως του θεού ώστε να αλλαχτεί όλο το πρωτόκολλο αναγνώρισης των bar code και αντί για το 666 να βάλουμε τον αριθμό του θεού στο τσεπάκι μας να μας προστατεύει. Σε κάθε περίπτωση να μην ξεχνάμε ότι το ίδιο αυτό βιβλίο, αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πριν από εβδομήντα χρόνια ήταν απορριπτέο από την ίδια την εκκλησία, της οποίας τώρα κάποιοι εκπρόσωποι της εθισμένοι στην δημοσιότητα το χρησιμοποιούν να ασχολούμαστε μαζί τους. Ας προστατέψει επιτέλους κάποιος τον χριστιανισμό απ όλους αυτούς τους άθλιους.
ARHS
19/11/2010 10:41
Πέρα από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία ταυτοποίησής μας επάνω σε μια αστυνομική μας ταυτότητα, οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο για εκμετάλλευση περιορισμού ατομικών ελευθεριών υπέρ Κράτους και ημέτερων αυτού ιδιωτικών συμφερόντων. Προσωπικά, δεν στέκομαι στη γνωστή εμμονή των εμπνευστών του ηκ/κου κωδίκελου που επέλεξαν το 666. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει ότι εντοπίζω μια εκ των έξω κέντρων παρέμβαση να υιοθετηθούν σώνει και ντε τσιπάκια, αρχικά πάω σε πλαστικά και αύριο μεθαύριο, γιατί όχι και πάνω σε ανθρώπους... Καλή η μηχανοργάνωση, δεν λέμε, άλλα ακόμα καλύτερη η ατομική ελευθερία. Ελευθερία του πού επιλέγω λόγου χάριν να ξοδεύω τα λεφτά μου, του πώς κινούμε και πότε και με τί, σεβασμός σε προσωπικά δεδομένα όπως αυτά της υγείας, των πολιτικών πεποιθήσεων κ.ο.κ.
Αντιχρηστος, ο εξ Ελληνων γρουσουζιασμενος
19/11/2010 10:05
@Κωστας Τ. 18/11/2010 17:52: Ωχ αμαν, τωρα που το ειπατε το ξανασκεφτηκα και βλεπω οτι την πατησα με την εμμονη μου στο αρχικο σεναριο Ξερετε, ειχα ακουσει αυτο που λενε, οτι ο Αρμενης ξεγελαει τον Τουρκο, ο Εβραιος τον Αρμενη, ο Διαολος τον Εβραιο, και ο Ελληνας τον Διαολο, κι ετσι σκεφτηκα να σας βαλω καρτα για να σας τουμπαρω, αλλα απο οτι διαβαζω... δυστυχως παλι με βλεπω χ___νο. Μα τοσο γκαντεμηδες βρε παιδι μου αυτοι οι Ελληνες, που να μην επιτρεπουν να εξελιχθει κανονικα το αγιο σεναριο του δραματος <<Θεος κατα Διαολου>>; Και ειχαμε γραψει και τοσο ωραιο φιναλε... (Το δραμα θα εληγε με 7-6, 7-6, 7-6, 7-6 στα σετ υπερ Θεου στο Ουιμπλετον, και θα ειχε και γκομενες απο το Ουινσορ, αλλα τα αλλα δεν τα λεω.) Τεσπα, να δουμε τωρα πως θα συνεχισουμε την ταινια.... Ετσι, με κανατε, ετσι! Καθομαι και ασχολουμε μαζι σας! Θα πω στο Θεο να σας βγαλει απο το δραμα ρε! Δεν τρωγεστε με τιποτα!!
Κ. Αράπικος
19/11/2010 10:04
Kostas K. 18/11/2010 15:28
"Όχι για τους φανατικούς χριστιανούς αγαπητές κύριε, αλλά για τους Χριστιανούς. Και ναι, ότι έχει προφητευτεί σιγά σιγά αποκαλύπτεται...Αυτός που έχει μάτια βλέπει κι αυτός που έχει αυτιά ακούει... Έλεος πια με όλους τους άθεους ! "
Ε όχι και έλεος με όλους τους άθεους. Έλεος μ΄ όλους αυτούς που κάθονται και βασανίζονται με παραμύθια. Δεν φτάνουν τα βάσανα της ζωής πρέπει να προσθέσουμε κι άλλα. Κι αυτό που λέτε αγαπητέ ότι οι προφητείες σιγά - σιγά αποκαλύπτονται, τίποτα δεν αποκαλύπτεται. Όταν λες κάτι τόσο γενικόλογο που μπορείς επάνω του να προσαρμόσεις τα πάντα αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκε η προφητεία. Παράδειγμα: Ένας θρησκόληπτος μας έλεγε κάποτε ότι βγήκε η προφητεία με τις ακρίδες. Είναι, λέει, τα ισραηλινά αεροπλάνα στον πόλεμο του 1967. Άρα να, βγήκε η προφητεία. Μα έτσι να σου προφητεύσω κι εγώ ότι θέλεις.
"Και θά τρέξει σφαίρα με ταχύτητα που άνθρωπος δεν θα μπορεί να την προλάβει. Κι εκεί που θα στέκονται ακίνητοι, εμπόδιο θα φανεί και θα τη σταματήσει. Κι όλοι θα θαυμάσουν που η σφαίρα δεν βρήκε τελικά το στόχο της"
Λοιπόν αυτή η προφητεία σίγουρα θα επαληθευτεί την Κυριακή. Τι στο καλό. Τόσοι αγώνες θα γίνουν κανένα σουτ δεν θα βρει δοκάρι;
για δεσιμο
19/11/2010 09:49
Αν οντως υπαρχει προβλημα αυτοι που θα το καψουν ειναι οι φανατικοι.Εξαλλου το εξουσιαστικο συστημα οταν θελει να περασει κατι, συνηθως πονηρο, ξεσηκωνει κατα περιεργο τροπο καποιους φανατικους,τους εχει κατα κορον στα καναλια να ουρλιαζουν,στη συνεχεια τους αναδεικνυει γραφικους,και τελος αφου εχει φιμωσει καθε λογικη τεκμηριωμενη αντιθετη αποψη καιει το θεμα γελοιοποιωντας και τους φανατικους που αρχικα σιγονταριζε. Αυτη ειναι η εξουσια διαχρονικα,με μεθοδους δοκιμασμενες και πετυχημενες. Οσο για το 666, ας μη το κανουμε εδω παπας εκει παπας πουν ο παπας γιατι θα μας γινει ψυχωση, και τελικα οσο δεν εμφανιζεται θα το επιζητουμε με μανια,προς το παρον ας ασχοληθουμε με τους αντιχριστους παγκοσμιους εξουσιαστες και τα μνημονια τους.
ANEST
19/11/2010 09:44
αντι 666 γινεται ευκολα 555!
Μην περιμένεται να σας παρουσιαστη ο διαβολος και να σας πει:
Με συγχωρείτε, στο χάραγμα (barcode) δεν βαζετε και το 666!
Απόστολος
19/11/2010 09:37
Δεν είναι θέμα του 666 μόνο. Είναι βασικά θέμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Αξιοπρέπειας και Δημοκρατίας.

Δεν θα μας επιβάλλουν δικτατορίες και φασιστικά καθεστώτα που όμοιά του δεν είδε ποτέ ο πλανήτητς και θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Οπως έχει πει κι ο Θ. Παπακωνσταντίνου Προτιμώ να είμαι ελεύθερος παρά ασφαλής ("ασφαλής" λέω εγώ).
Αλέξανδρος
19/11/2010 09:35
Τι βλάξ που είναι κ αυτός ο Αντίχριστος, μα μέσω barcode βρήκε να περάσει το μήνυμά του; Αν ήταν τώρα σοβαρός Άγγελος του Κακού θα ανέβαζε τον ελάχιστο μισθό σε 666 ευρώ. Τότε να δείτε πόσοι θα αντιστέκονταν στο Θελημά Του... όλη η ελληνική επαρχία θα θυσίαζε τα γίδια της!
Παναγιώτης Κουτελιδάκης
19/11/2010 09:17
Εν αντιθέσει με τα πολλώς λεγόμενα, οι ραβδωτοί κώδικες δε φέρουν τον αριθμό 6 τρεις φορές, όπως λέγεται, κάτι που ούτως ή άλλως είναι, τελικά, και λίγο αλλοπρόσαλλο σαν παρατήρηση, καθότι τότε θα έπρεπε, ιδία τη λογική, να αποφεύγεται πάντα και παντού το εν λόγω στοιχείο (κάτι σαν το αμερικανικό φαινόμενο, όπου συχνά... απουσιάζουν το δωμάτιο και ο όροφος 13 στην... αρίθμηση των ξενοδοχειακών μονάδων, και ας υπάρχουν, φυσικά).

Όσο για την αλλαγή του συστήματος αυτών των κωδικών, μάλλον κυριαρχεί άγνοια σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να αναδιαρθρώσεις ένα σύστημα που έχει ήδη πιάσει και μάλιστα καλά... Σκεφτείτε, μόνον, τι θα χρειαζόταν να γίνει για να έρθει εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού μιλάμε για αντικατάσταση!

Υπάρχουν καλοί λόγοι αντίθεσης στις διατάξεις στα της κάρτας, αλλά οι θρησκοληπτικοί παροξυσμοί δεν είναι τέτοιοι.
talaiporos...
19/11/2010 09:16
Εάν η αστυνομική ταυτότητα έχει μορφή πλαστικής κάρτας με μαγνητική ταινία και chip, περιέχει ψηφιακή φωτογραφία και δακτυλικό αποτύπωμα, και μεταξύ άλλων υπηρεσιών ενσωματώνει, κάρτα υγείας, κάρτα τραπέζης, ΑΦΜ, κάρτα αιμοδοσίας, πιστωτική κάρτα, δανειστική βιβλιοθήκη κ.α., και εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο αστικών συγκοινωνιών δεν θα ειχα κανένα πρόβλημα να την αποκτήσω.... Η μηχανοργάνωση και η ηλεκτρονική επιτήρηση εξαλείφει κάθε πλαστογραφία ή διαφθορά σε μια χώρα δε μεγάλο βαθμό....Αλλο οι θρησκευτικές απόψεις-αντιλήψεις καθενός κι αλλο η εξυπηρέτηση-εκσυγχρονισμός-πρόοδος...Ο φανατισμός δεν εκανε ποτέ καλό σε κανένα και πουθενά...Και στο κάτω-κάτω γιατί να παρακαλώ τον κάθε βολεμένο χαρτογιακά ο οποίος μισεί τη μηχανογράφιση (για να διασφαλίσει την αργομισθία του) να μου βγάλει ενα χαρτί οταν μια καρτούλα θα εχει ολες αυτές τις δυνατότητες...Ρε παιδιά...ειμαστε ολοι γνωστοι σε ολους (τράπεζες-ταμεία-αρχές-κλπ....) η κάρτα σας φοβίζει....Εδώ οι δορυφόροι εβλεπαν τις τιμές των αγγουριών στα τελάρα των μανάβηδων της Μόσχας πρίν 30 χρόνια.....Ααααχχχχ !!!!
888
19/11/2010 08:49
Η προηγούμενη κινητοποίηση κατά του 666, (θυμάστε πότε;)
Τοτε που υπέγραψαν 2.500.000 Ελληνάρες για τις καινούργιες ταυτότητες (με τα δίδυμα παιδάκια!!) έφερε ΟΦΕΛΟΣ στους εμπνευστές της κινητοποίησης (αλήθεια ποιοι ηταν ταχα!) €25 εκατομυρια!!!!!!
€10 η υπεξαίρεση κάθε υπογραφής.
Αλλαξε τότε η κυβέρνηση, και έφυγε!!!
Ζήτησε κανένας συγνώμη για την υπεξαίρεση;
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ έλεγαν και επραταν!!!
Αντε και εις άλλα με υγεία ΠΑΛΙ!!!!
Γιάννης
19/11/2010 08:30
Πρέπει να έχουμε καβαλήσει το καλάμι για να πιστεύουμε οτι όλες οι προφητείες εκπληρώνονται στην εποχή που ζούμε εμείς τρομάρα μας!
Κώστας Θωμάς
19/11/2010 08:02
Είμαι αλλεργικός στην πενικιλίνη και έχω κάνει τατουάζ κάτω από τη μασχάλη με αυτή την πληροφορία καθώς και την ομάδα αίματος, καλό θα ήταν να κουβαλάω μια κάρτα με όλα αυτά τα στοιχειά.
Α ναι, και το θρήσκευμα, “απελευθερωμένος”
Γιώργος Γ.
19/11/2010 08:00
Ότι ειπώθηκε 2000 χρόνια πριν και γίνεται κατά γράμμα είναι τυχαίο και εντελώς συμπτωματικό. Μη δίνεται σημασία. Μας ενοχλούν και αυτοί οι φανατικοί Χριστιανοί και οι παραθρησκευτικές οργανώσεις... Ας συνεχίσουμε να βλέπουμε master chef...
Κ. Αράπικος
19/11/2010 07:48
Kostas K. 18/11/2010 15:28
"Όχι για τους φανατικούς χριστιανούς αγαπητές κύριε, αλλά για τους Χριστιανούς. Και ναι, ότι έχει προφητευτεί σιγά σιγά αποκαλύπτεται...Αυτός που έχει μάτια βλέπει κι αυτός που έχει αυτιά ακούει... Έλεος πια με όλους τους άθεους ! "
Ε όχι και έλεος με όλους τους άθεους. Έλεος μ΄ όλους αυτούς που κάθονται και βασανίζονται με παραμύθια. Δεν φτάνουν τα βάσανα της ζωής πρέπει να προσθέσουμε κι άλλα. Κι αυτό που λέτε αγαπητέ ότι οι προφητείες σιγά - σιγά αποκαλύπτονται, τίποτα δεν αποκαλύπτεται. Όταν λες κάτι τόσο γενικόλογο που μπορείς επάνω του να προσαρμόσεις τα πάντα αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκε η προφητεία. Παράδειγμα: Ένας θρησκόληπτος μας έλεγε κάποτε ότι βγήκε η προφητεία με τις ακρίδες. Είναι, λέει, τα ισραηλινά αεροπλάνα στον πόλεμο του 1967. Άρα να, βγήκε η προφητεία. Μα έτσι να σου προφητεύσω κι εγώ ότι θέλεις.
"Και θά τρέξει σφαίρα με ταχύτητα που άνθρωπος δεν θα μπορεί να την προλάβει. Κι εκεί που θα στέκονται ακίνητοι, εμπόδιο θα φανεί και θα τη σταματήσει. Κι όλοι θα θαυμάσουν που η σφαίρα δεν βρήκε τελικά το στόχο της"
Λοιπόν αυτή η προφητεία σίγουρα θα επαληθευτεί την Κυριακή. Τι στο καλό. Τόσοι αγώνες θα γίνουν κανένα σουτ δεν θα βρει δοκάρι;
Dim avr
19/11/2010 04:11
απλά μια επισήμανση: το χξστ είναι το 666 στα ελληνικά.δεν πρόκειται για μετάφραση από αλλή γλώσσα .ευχαριστώ
Ο Ιωάννης ήταν υπέρ της ελευθερίας των συναλλαγών, μήπως να ζητήσει και συγνώμη;
19/11/2010 01:07

Επί της ουσίας υπάρχει το δεδομένο ότι η κάρτα αυτή δύναται να καταργήσει το ελεύθερο το συναλλαγών.

Όποιος είναι υπέρ της ελευθερίας των συναλλαγών είναι κατά της κάρτας και

όποιος είναι κατά της ελευθερίας των συναλλαγών είναι υπέρ της κάρτας.

Απλά πράγματα.
Nikos G
18/11/2010 22:03
@Spyros. Σπυρο τι να πω, εγω ποτε δεν ειδα barcode με τρεις 6αδες, συνηθως υπαρχουν δυο εξαδες αριθμων,μια αριστερα και η αλλη δεξια της μεσαιας διαχωριστικης "κολονας", συνολο 12 ψηφια.
αγγελος
18/11/2010 20:28
το 666 δεν ειναι αριθμος.ειναι αρχικα εσυ που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα.επισης το 666 υπαρχει σε ολα τα barcode.κοιτα λιγο καλυτερα
_
18/11/2010 19:56
ΞΕΧΑΣΑ!!! Βγαλτε και τα 9αρια απο τα πληκτρολογια/ κινητα σας!! Αν τα γυρισετε ΑΝΑΠΟΔΑ ειναι παλι 6αρια (φτου φτου αντιχριστος). Ρε πώς μας τη φεραν οι αντιχριστοι που εφτιαξαν τα αριθμητικα συμβολα! Σου λεει αν παρουμε χαμπαρι τα "666" (και τις λοιπες αηδιες με εξαδες γραμμων στα barcode) θα παιζει και το εννιαρακι και πολυ ευκολα το γυρνας αναποδα και το κανεις.. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!
SPYROS
18/11/2010 18:24
M., Nikos G.,

Μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα. Δεν ειπα οτι οι γραμμες του barcode εμπεριεχουν τον αριθμο 6! Απλα ειναι 18 (γραμμες λεπτες ''η χοντρες οπως σε ολα τα barcode) και χωριζονται σε 3 ενοτητες των 6 γραμμων η καθε μια. Δηλαδη 6 γραμμες Χ 3 φορες. Δηλαδη ο αριθμος που οι χριστιανοι αναγνωριζουν σαν ενα δαιμονικο συμβολο! Και αναρωτιεμαι, ειναι τοσο δυσκολο να αλλαξουν οι σειρες των barcode και να γινει 6-5-7 ''η 5-8-4 ''η 3 7αρια ''η 3 4αρια ''η οτι αλλο ηθελε προκειμενου να διευκολυνθει μια κατασταση?
Οσον αφορα το θεμα των πληροφοριων στην μαυρη ταινια, αυτο ειναι ''αλλου παπα ευαγγελιο'' και σε αυτο ειμαι καθετα αρνητικος! Δεν μπορει η ταυτοτητα μου να περιεχει πληροφοριες που εγω, ο νομιμος κατοχος, δεν γνωριζω αλλα μπορει να διαβαζει ο καθε σκατας εντεταλμενος της οποιας εξουσιας! Σε αυτο δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρρηση! Αν υπαρχει τετοια επιμονη εγω προσωπικα θα αρνηθω να παρω νεα ταυτοτητα.
Κωστας Τ.
18/11/2010 17:52
Δηλαδη, για να καταλαβω, αν 10 εκατ. Ελληνες δεν παρουν ταυτοτητες, θα καταρρευσουν τα σχεδια του Αντιχριστου. Ειναι τοσο ηλιθιος αυτος ο Αντιχριστος που ενω τα σκοτεινα του σχεδια εχουν αποκαλυφτει αδω και δυο χιλιαδες χρονια, εκει αυτος επιμενει να ακολουθει τη γραμμη. Βεβαια, ειναι γεγονος οτι εκει που αρχιζει η θρησκεια, τελειωνει η λογικη. Κι οσο για τον Ιωαννη, τον βλεπω εκει στην Πατμο αραχτο, να διαβαζει Μιθρα και Ζωροαστρη, να μασαει δαφνοφυλλα μεσα στη νηστεια του, και να βλεπει οραματα. Απορει κανενας με το αποτελεσμα;
paparopoylos nikos
18/11/2010 17:19
ντροπη και αισχος η καρτα πολιτη...666
_
18/11/2010 17:18
Προτεινω να βγαλετε το κουμπι με τον αριθμο "6" απο τα πληκτρολογια των υπολογιστων σας (ισως και των κινητων σας).. Επισης σβηστε απο τις τηλεφωνικες ατζεντες σας τα νουμερα οσων εχουν "666" μεσα στο string.. Καλου κακου σβηστε και οσα εχουν "66" (δεν ξερεις ποτε εκεινο το "6" απο το πληκτρολογιο που θα εχετε ηδη βγαλει, θα παει και θα ενωθει με τα αδελφακια του για να κανει "666"). ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ?? Ακομα κι αν υπαρχει διαολος (αφου για σας υπαρχει θεος) ειναι ποτε δυνατον να βασιζεται στο να υπαρχει αυτος ο αριθμος στις καρτες σας για να εχει την ισχυ που λετε οτι εχει;;;;;;;;;
Kostas K.
18/11/2010 15:28
Όχι για τους φανατικούς χριστιανούς αγαπητές κύριε, αλλά για τους Χριστιανούς. Και ναι, ότι έχει προφητευτεί σιγά σιγά αποκαλύπτεται...Αυτός που έχει μάτια βλέπει κι αυτός που έχει αυτιά ακούει... Έλεος πια με όλους τους άθεους !
Nikos G
18/11/2010 15:04
@SPYROS. Ελα ρε Σπυρο που πιστευεις οτι σου λεει το παπαδαριο, οι γραμμωσεις αρχης, μεσης και τελους ενος barcode δεν ειναι εξαρια. Ματια εχεις, δες μονος σου, βρες ενα 6αρι μεσα στον κωδικο και συγκρινε το, θα διαπιστωσεις οτι το πλατος( μαυρο χρωμα) αυτου του 6αριου ειναι διαφορετικο απο το παχος των ακραιων και μεσης γραμμης και συνηθως σε μια πλευρα θα υπαρχει ενα μεγαλο πλατος λευκου(οχι σε ολες). Το θεμα ειναι το συστημα αυτο μας βοηθα παρα πολυ στην μεταφορα προιοντων και αλλων συναλλαγων απο την στιγμη που εχουμε ηλεκτρονικα συστηματα, δεν μπα να ειναι 666, 888 6969 το θεμα παραμενει το ιδιο, το συστημα ηρθε για να μεινει και να διευκολυνει, δηλαδη εσενα αν σε φακελωνανε με barcode 888 θα αισθανοσουν καλυτερα. Αντε να ξοδεψουμε δισεκατομυρια για να αλλαξουμε τις κολονες αρχης μεσης και τελους και να τις κανουνε να μοιαζουν με 8αρια, θα αλλάξει κατι?
Κ. Αράπικος
18/11/2010 15:03
Γνωρίζει κάποιος να μας πει υπεύθυνα - υπεύθυνα όμως - τι θα περιλαμβάνει ακριβώς αυτή η κάρτα; Γιατί αν περιλαμβάνει το πολιτικό φρόνημά μου ή τα θρησκευτικά μου πιστεύω, είναι απαράδεκτο. Αν όμως περιλαμβάνει την ομάδα αίματός μου και σε περίπτωση ατυχήματος σωθώ, τούτο θα είναι κάτι χρήσιμο.
th
18/11/2010 14:33
οι παπαδες παιδιά εχουν δίκιο...
M
18/11/2010 13:47
Αμαν πια με το 666. Έχουμε δεμονοποιήσει έναν απλό αριθμό. συνέλθετε πια.
@Spyros.
Μπορείς να τον κάνεις όπως θέλεις. Με 5, με 10, με 18 στήλες. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι το standard και αναγνωρίζετε από συμβατικά μηχανήματα. Επίσεις όλα τα προγράμματα που δουλεύουν διαβάζωντας τον γραμμοτό κώδικα είναι γραμμένα για να δουλεύουν με αυτό το format. Στον δε κώδικα δεν υπάρχει πουθενά το 666. Βάλε ένα scanner πάνω από έναν κώδικα και θα δεις. Αν έχεις smartphone, υπάρχουν επισεις προγράμματα για να τον διαβάσεις. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το 666. Από τις μεγαλήτερες βλακείες που έχω ακούσει στην ζωή μου. Συνέλθετε επιτέλους θρησκόλυπτοι που βλέπετε παντου δαίμονες και 666. Λίγο έρευνα πριν πεσετε στα νύχια των επιτήδιων δεν βλάπτει. ΑΜΑΝ
Θ.Γ.
18/11/2010 13:35
Στην Εσθονία όπου συμβαίνει να διαμένω, η εσθονική αστυνομική ταυτότητα έχει μορφή πλαστικής κάρτας με μαγνητική ταινία και chip, που περιέχει ψηφιακή φωτογραφία και δακτυλικό αποτύπωμα, μεταξύ άλλων υπηρεσιών που ενσωματώνει, όπως κάρτα υγείας, κάρτα τραπέζης, ΑΦΜ, κάρτα αιμοδοσίας, πιστωτική κάρτα, δανειστική βιβλιοθήκη κ.α., μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο αστικών συγκοινωνιών. Η μηχανοργάνωση και η ηλεκτρονική επιτήρηση εξαλείφει κάθε πλαστογραφία ή διαφθορά σε μια χώρα. Η Ελλάδα βεβαίως ακόμη ζει στην εποχή της χειρόγραφης αστυνομικής ταυτότητας...
petros
18/11/2010 13:32
Οι κυβερνώντες, που θέλουν να ενσωματώσουν τον ιατρικό φάκελο του καθενός μας στην νέα ταυτότητα και ίσως και "φάκελο" κοινωνικών φρονημάτων και χρεωστική κάρτα, δεν είναι περισσότερο σοβαροί από τους παπάδες.
gp
18/11/2010 12:16
Ισως τελικά οι παπάδες να μην έχουν και τόσο άδικο...
SPYROS
18/11/2010 12:13
Χωρις να θελω να τεθω υπερ της θρησκευτικης αποψης πανω στις νεες ταυτοτητες αλλα και χωρις να θελω να δεχτω ασυζητητι την δρομολογημενη εκδοση των νεων ταυτοτητων που φαινεται οτι θα ειναι ενα μικρο κινουμενο νεο φακελωμα ολων μας μεταφεροντας τις πληροφοριες της ασφαλειας απο τους κιτρινισμενους χαρτινους φακελλους στην μαυρη ζωνη στο πισω μερος της καρτας, εχω μια απορια. Ειδικος δεν ειμαι με τις γραμμωσεις των πιστωτικων και λοιπων καρτων οπως οι νεες ταυτοτητες αλλα ειναι μονοδρομος να υπαρχουν οι διαγραμμισεις των 6 στηλων? Δηλαδη 6 στηλες επι 3? Δεν μπορουν οι γραμμωσεις να ειναι 4 ''η 5 ''η 7 ''η 8? Δηλαδη δεν δουλευει αλλοιως το συστημα? Γιατι οσο και να θελω να κοροιδεψω την θρησκευτικη αποψη για τον σημαδιακο αυτο αριθμο μολις βλεπω αυτην την επιμονη της κυβερνησις (που παιρνει οδηγιες απο το εξωτερικο και μαλιστα αν και οι νεες καρτες προωθουνται απο την Ε.Ε. εντουτοις η ιδεα ειναι αμερικανικη) αρχιζω και αναρωτιεμαι, ρε μπας και........
σιντελα αρφαραχ
18/11/2010 10:33
Καλέ να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές απίστευτου νεοελληνικού κιτς κάλλους στους δρόμους της Αθήνας και τι στον κόσμο.