Των νησιών ημών εμπιμπραμένων… υμείς παραθερίζετε! Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους εκείνους τους πολιτικούς της κυβέρνησης που παραθερίζουν σε νησιά που δεν καίγονται..!

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Το θυμάστε; Προς το παρόν βέβαια ούτε αλλάζουμε ούτε βουλιάζουμε! Απλώς… κολυμπάμε!

Το υπουργείο Εργασίας κυκλοφόρησε σχετικά με το Ασφαλιστικό οδηγούς που μας πληροφορούν τα όρια ηλικίας για τις συντάξεις. Μήπως θα ήταν σκόπιμο και το υπουργείο Υγείας να κυκλοφορούσε κάποιους οδηγούς που να μας πληροφορούν πότε τελειώνουν και τα όρια της αντοχής μας;

Αν και το πρόβλημα πλέον των περισσοτέρων δεν είναι πότε θα βγούνε στη σύνταξη, αλλά πότε θα μπούνε σε καμιά δουλειά…

Με μπλακ άουτ μάς φοβίζουν ότι μπορεί να περάσουμε τον Αύγουστο οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Πρέπει να έχουν πολύ σκοτάδι, μπλακ-ίν, στο μυαλό τους, αν χωρίς ν΄ αναλογισθούν τις συνέπειες, κατεβάσουν τελικά τον διακόπτη!

Τελικά ήταν φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών προχθές λίγο πριν ξεκινήσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε. Το κακό είναι ότι οι οικονομικές βόμβες που μας επιβάλλονται κάθε άλλο παρά φάρσες είναι!

Ξέρετε τι ευχή κάνουν οι νέοι της γενιάς των 520 ευρώ, όταν τσουγκρίζουν αυτόν τον καιρό τα ποτήρια τους; «Αντε,και του χρόνου να ΄χουμε ακόμη αυτή τη δουλειά..!». Απαισιοδοξία; Δεν νομίζω! Εκτίμηση της πραγματικότητας!

Αυξάνονται καθημερινά τα κλειστά εμπορικά μαγαζιά που ή πουλιούνται ή νοικιάζονται ή διατίθενται γενικώς. Δεν μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση, όπως αποφάσισε ν΄ ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα, για ν΄ ανοίξει και τα κλειστά μαγαζιά;

Κοίτα να δεις: Τώρα που σταμάτησαν να έρχονται στη χώρα μας μετανάστες για εργασία, αφού δεν βρίσκουν δουλειά, μας προέκυψαν τα ψάρια- μετανάστες, που επιθετικά εισβάλλουν στις θάλασσές μας, αναστατώνοντας τη βιοποικιλότητα της Μεσογείου. Και άντε τώρα ν΄ αρχίσουμε να φυλάμε τα περάσματα των ψαριών ή να προσπαθούμε την «απέλαση» των συλληφθέντων θαλάσσιων λαθρομετανα- στών..!

Ρεύμα καλλιτεχνών προς την Κύπρο. Ολο και περισσότεροι καλλιτέχνες μας ηθοποιοί και τραγουδιστές αναζητούν θέση εργασίας στην Κύπρο ή προγραμματίζουν περιοδείες και εμφανίσεις στη Μεγαλόνησο. Είναι γνωστό ότι η οικονομία της Κύπρου βρίσκεται στα καλύτερά της, οπότε τυχαίο; Δεν νομίζω..!

Διαβάζω: «Μείωση έως και 40% στις τιμές των φαρμάκων!». Από τη μια μας φαρμακώνουνε καλά καλά και από την άλλη μάς φτηναίνουν τα φάρμακα. «Να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω μέλι» που λέει και ο λαός… Η πανσέληνος της 24ης Αυγούστου πλησιάζει. Με κλειστούς ή ανοικτούς τους αρχαιολογικούς χώρους, η πανσέληνος θα είναι εκεί. Φωτεινή, ερωτική, ολοστρόγγυλη. Βλέπετε, ο συνδικαλισμός εκεί ψηλά δεν έχει φθάσει ακόμη..!

Θυμάστε τον κ. Ουμπέρτο Εκο που μας έλεγε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις; Πάνε αυτά τα παλιά καλά χρόνια. Τα χρόνια μας «Π.Τ.», όπως λέμε Προ Τρόικας.