Πλήρωσε για τον Τόλη

Το παρασκήνιο της παραίτησης της Αντζελας Γκερέκου για οφειλές του συζύγου της στην Εφορία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2010 07:00 |
 Πλήρωσε για τον Τόλη
Η Αντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο την ημέρα του γάμου τους. Υπό την πίεση του Μαξίμου η υφυπουργός Τουρισμού τέθηκε χθες εκτός κυβέρνησης

Εκτός κυβέρνησης οδηγήθηκε η κ. Αντζελα Γκερέκου έπειτα από τις αποκαλύψεις για τις τεράστιες φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της, του γνωστού καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλου. Σύμφωνα με στελέχη του Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θέλησε να στείλει ένα ακόμη μήνυμα ότι είναι άτεγκτος σε θέματα ηθικής και πολιτικής τάξεως.

O κ. Παπανδρέου αποδέχθηκε την παραίτηση παρά το γεγονός ότι η τέως υφυπουργός Τουρισμού τον διαβεβαίωσε ότι «δεν είχε καμία σχέση με τις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της». Κυβερνητικοί παράγοντες υποστήριζαν σχετικά, ύστερα από την αποκάλυψη του θέματος στην «Ελευθεροτυπία», ότι «για τα στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ζητήματα που τους αφορούν εμμέσως ή αμέσως και έχουν να κάνουν με θέματα διαφάνειας, δεοντολογίας, ηθικής και πολιτικής τάξεως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την παραίτηση». Ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική συνομιλία με την κ. Γκερέκου, κατά τη διάρκεια της οποίας η τέως υφυπουργός Τουρισμού φέρεται να δήλωσε στον Πρωθυπουργό ότι «υποβάλλει την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας και ευαισθησίας» και επειδή «δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή αφορμή να πληγεί η κυβέρνηση».

Το θρίλερ
Πριν από την υποβολή της παραίτησης, αργά χθες το απόγευμα, παίχτηκε ένα ολόκληρο θρίλερ, με την τέως υφυπουργό να δηλώνει δημοσίως (από την Καλαμάτα όπου βρισκόταν για τα εγκαίνια αεροπορικής γραμμής με την Αθήνα) ότι «θα δοθούν απαντήσεις για όλα τα θέματα» και την κυβέρνηση να ψάχνεται να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί σε σχέση με τις κατηγορίες κατά του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου ότι οφείλει στην Εφορία ποσό της τάξεως των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Κανείς από την κυβέρνηση δεν μπορούσε να τοποθετηθεί σχετικά με την τύχη της κ. Γκερέκου, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στο αεροπλάνο προς τη Μαδρίτη. Στο διάστημα των περίπου 4 ωρών που διήρκεσε η πτήση Αθήνα- Μαδρίτη, πολλά κυβερνητικά στελέχη ζητούσαν την άμεση αποπομπή της κ. Γκερέκου από την κυβέρνηση «προκειμένου να δοθεί ένα σαφές μήνυμα προς την κοινωνία όπου δοκιμάζεται συνολικά η εικόνα του πολιτικού κόσμου». Αποδέκτης των σχολίων έγινε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, που πάντως τηρούσε στάση αναμονής μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο του Πρωθυπουργού στην ισπανική πρωτεύουσα και να γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του. Τόσο ο κ. Πάγκαλος, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ήταν υπέρ της αποπομπής της κ. Γκερέκου, ανεξαρτήτως των εξηγήσεων που θα έδινε.

Οι πληροφορίες φέρουν τον Πρωθυπουργό να είχε ζητήσει έρευνα στο υπουργείο Οικονομικών για την «υπόθεση Βοσκόπουλου» πριν αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, εξαρτώντας προφανώς την απόφασή του από το πόρισμα της έρευνας αυτής. Η έρευνα διεξήχθη από τις υπηρεσίες με προσωπική επίβλεψη τόσο του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, όσο και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δ. Γεωργακόπουλου και διαπίστωνε ότι ανεξαρτήτως των αιτίων που τις προκάλεσαν οι φορολογικές εκκρεμότητες του κ. Βοσκόπουλου, όχι μόνον ήταν υπαρκτές, αλλά σημειωνόταν απαράδεκτη καθυστέρηση των αρμοδίων υπηρεσιών να εκτελέσουν αποφάσεις κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων του.

Η ίδια η κ. Γκερέκου με δήλωσή της αργά το βράδυ, επεξηγώντας γιατί υπέβαλε την παραίτησή της, τόνισε: «Στη μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική, ποτέ δεν διεκδίκησα την κατοχή του ΄΄αλάθητου΄΄. Ενδεχομένως να μπορεί κανείς να συμφωνεί ή και να διαφωνεί με τις πολιτικές κρίσεις μου. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο να μου καταλογίσει ατομική ιδιοτέλεια με σκοπό το προσωπικό όφελος. Πολύ δε περισσότερο δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να επιτρέψω, ειδικά αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, η υπόθεση αυτή του συζύγου μου να αποτελέσει τη βάση για γενικευμένες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού».

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, η αποπομπή της κ. Γκερέκου από το κυβερνητικό σχήμα κατέστη αναπότρεπτη μετά την ενημέρωση που έκανε στον Πρωθυπουργό ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης ότι όντως υπάρχει ζήτημα με τις φορολογικές εκκρεμότητες του Τόλη Βοσκόπουλου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε στην κ. Γκερέκου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος συνοδεύει επίσης τον Πρωθυπουργό στο ταξίδι του στη Μαδρίτη. Νωρίτερα, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε κρατήσει επιφυλακτική στάση απέναντι στις αποκαλύψεις και είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Είναι η δεύτερη παραίτηση υφυπουργού από την κυβέρνηση Παπανδρέου στο διάστημα των 7 μηνών από τη συγκρότησή της. Προηγήθηκε η παραίτηση του τέως υφυπουργού Εσωτερικών Ντ. Ρόβλια με την κατηγορία της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, επειδή βρέθηκαν στα σκουπίδια αντίγραφα «εξυπηρετήσεων» που είχε ζητήσει το γραφείο του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αντικαταστήσει την κ. Γκερέκου στο υφυπουργείο Τουρισμού και αν η κάλυψη της θέσης θα γίνει τώρα ή θα αφεθεί κενή, προκειμένου να καλυφθεί στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Η ΔΗΛΩΣΗ
«Λόγω ευθιξίας» και προκειμένου να μην πληγεί η κυβέρνηση δήλωσε ότι αποχωρεί η υφυπουργός

191
faros2
21/05/2010 13:10
Δεν είναι μόνον ο Τόλης και η Γκερέκου να βάλετε χέρι και εκεί που Ονομάζετε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπαρχή Δικαιοσύνη. Καταδικάζουν αθώους, και αθωώνουν αλήτες μην αφήσετε τίποτα άχρηστο αν θέλετε να κάνετε Κράτος σωστό. Ο σημερινός Υπουργός της Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης σαν να δείχνει ότι έχει Όρεξη και τον προκαλώ να προχώρηση γιατί κάτι βρωμάει. Και ο Εφέτης που απεκάλεσε Αμερικανό ότι είναι Γκάνξτερ έκανε πολύ μεγάλο λάθος, αλλά αυτός είναι Γκάνξτερ και να τον στήλη στο σπίτι του.
Φαρος 2
21/05/2010 12:39
Στενοχωρήθηκα πολύ που ο κύριος Τράγκας Υποστήριξε πολύ τον Κύριο Τόλη και την Κα Γκέρεκου. Μπας και πείρε καμιά μίζα και αυτός όλοι στον ίδιο ντορβά είναι. Καμιά συχώρεση για κανέναν ΤΕΛΟΣ
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
20/05/2010 13:45
Φίλε Δημοσθένη Μπόγδη ό,τι κι αν πώ για το εύστοχο σχόλιό σου θα είναι περιττό! Τα είπες όλα πολύ σωστά και τόσο σύντομα! Έχεις δίκιο. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ τσακιστό ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε σε κανένα κόμμα ποτέ μου.. Θεωρώ πως αρκετά λεφτά πήραν τόσα χρόνια από τους Κρατικούς Προϋπολογισμούς!! Καιρός είναι τώρα να σταματήσει αυτό το κονδύλι με τις επιχορηγήσεις των κομμάτων διότι τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο. Όποιος θέλει διαφήμιση, προβολή κλπ να την πληρώσει από την τσέπη και όχι με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Σε αυτά που λες για τον Καραμανλή πάλι έχεις δίκιο. Το ΠΑΣΟΚ στις περασμένες Εκλογές δεν ξόδεψε ούτε ευρώ για αφίσες και ανοησίες. Μόνο τα τηλεοπτικά του σποτ και τα φυλλάδια. Αντιθέτως ο πρώην καταλληλότερος είχε γεμίσει όλες τις πόλεις της Ελλάδας με γιγαντιαίες αφίσες με το πρόσωπό του ξοδεύοντας τεράστια ποσά, την στιγμή που ήξερε ότι παρέδιδε μια κατεστραμμένη οικονομία στα πρόθυρα της χρεωκοπίας!! Σήμερα δεν θέλει να τον βλέπει κανείς μέσα στην Ν.Δ. αλλά ουσιαστικά κρατάει όμηρο τον Σαμαρά γιατί χάρις στην δική του συμβολή εκλέχθηκε. Αλλά αυτός δεν έχει καμμία τύχη. Κάθε μέρα υποπίπτει σε νέες γκάφες, τρέχει πίσω σπό την Παπαρήγα και τον Τσίπρα και έχει εξοργίσει τους ομοϊδεάτες του στην Ε.Ε. , όπως γράφουν και σήμερα ΤΑ ΝΕΑ! Να'' σαι καλά και θα κάνουμε το παν για να σωθεί η Ελλάδα. Τον πρωθυπουργό δεν τον χαϊδεύουμε, του κάνουμε κριτική όποτε χρειάζεται με σκοπό να πάρει τις πιο σωστές αποφάσεις για τον τόπο. Θα τον κρίνουμε συνολικά όταν πρέπει. Αλλά είναι τόσο δύσκολο το έργο που έχει πέσει στις πλάτες του, με αυτά που παρέλαβε, που σίγουρα θα χρειαστεί την βοήθεια όλων των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο.
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
20/05/2010 13:33
@ Φιλιπννεζος Παρατηρητης!! Ελπίζω το.. τέρμα τα δίφραγκα να απευθύνεται και στους δικούς σας στην ΝΔ!! Αλήθεια τί θα κάνει ο Σαμαράς;; Θα τολμήσει να διαγράψει τον Καραμανλή ή θα αρκεστεί στον Παυλίδη και στην Ντόρα;; Τον Γιάννη Βαρθολομαίο τον ξεχνάς;; Σου λέει τίποτα το όνομα αυτό;; Και γ'' αυτό μίλησε ο Χριτοφοράκος! Αλήθεια γιατί άφησαν πέρυσι τον Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα να φύγουν ανενόχλητοι; Τα ταξίδια του Λιάπη first class με τον Χριστοφοράκο στην Γερμανία το 2005 σου θυμίζουν τίποτα;; Τα καινούργια σκάνδαλα κατασπατάλησης χρήματος την περίοδο 2004 - 2009 στα ΕΛ.ΤΑ. και στην Ε.Τ.Α. ( Εταιρεία Τουριστικά Ακίνητα ) τα άκουσες ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Όταν θα μάθουμε την πλήρη αλήθεια τότε θα τρίβεις τα μάτια σου!!
Δημοσθενης Μπογδης
20/05/2010 08:10
Φίλε Γιαπωνέζε Παρατηρητή ,

Δεν έρχομαι προς βοήθεια σου ,είσαι από μονός σου τόσο καταρτισμένος και τόσο λογικός στα σχόλια σου που μπορείς να αποστομώνεις πολλούς άλλους παρατηρητές από αλλα μήκη και πλάτη του κόσμου και να τους βγάζεις νοκ άουτ , με άνεση και ευκολία . Απλνως παιρνω πασα απο το δικο σου σχολιο .......
Αυτά άλλωστε που λεν αυτοί μας τα έχουν πει πριν.
Τα ιδία και τα ιδία για κοντά 2,5 χρονιά που παρακολουθώ εγώ την συζήτηση …….
Για τα περί Τσουκατου λοιπόν , εν τάξει ας παραδεχτούμε ότι<< τα πήρε>> …..
Πήρε Όμως ο κυριος αυτος και το πασαπόρτι του , αμέσως μόλις έγινε αντιληπτός από τον ίδιο τον Σημίτη .
Επί Γιώργου δε , ούτε από την συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ιπποκράτους δεν μπορεί να εμφανίσει .
Μακάρι οι Αρχηγοί των Κόμματων της Βουλής να συμφωνήσουν σε κάτι που να μετατρέψει σήμερα , τώρα το σύνταγμα σε μια διάταξη του και να μπει ο κ. Τσουκατος αν αποδεδειχθεί σε δικαστήριο ένοχος .
Μέσα για το υπόλοιπο της ζωής του .Τα πολιτικά Χρήματα των κόμματων διαφθείρουν , κόμματα , ανθρώπους και την Χωρά μας .
Γι ‘αυτό ο Παπανδρέου , θέσπισε για το ΠΑΣΟΚ την συνδρομή μέσω Τραπέζης των μέλλων και φίλων προς το κόμμα .
Πολλοί με λίγα και όχι λίγοι με πολλά είναι το σύνθημα !
Έτσι ξέρεις ποιος και ποσά δίνει . Εγώ παραδείγματος χάριν έχω δώσει 36 ολόκληρα Ευρώ στο ΠΑΣΟΚ για το 2009 .
Έτσι κάθονται όλοι …σούζα όταν τους μιλώ !!!

Για να σοβαρευτώ όμως ρωτώ τους φίλους της στήλης :
Ο Καραμανλής εξόδεψε στις Εκλογές του περασμένου Οκτωβρη τρία (3 ) εκατομμύρια Ευρώ πιάνοντας όλες τις διαφημιστικές επιγραφές της …. Ελλάδας με το σαρκωδες και λαδωμένο (σαν Τούρκου παλαιστή ) πρόσωπο .
Που βρήκε αυτός και το κόμμα του τα χρήματα αυτά ; Ας έρθει ο Αρχιμαφιόζος και τα μαφιοδκια του <<σεμνα και ταπεινα >> στην επιτροπή της Βουλής.... και έτσι να μάθει και ο Ελληνικός Λαός να μας πει από που βρήκε τα χρήματα αυτά . Ποιος κουνούσε τα νήματα που κουνούσαν τα χέρια του κ. Κ. Καραμανλή ;
Διαφανεια λοιπον και στο ποιος πληρωνει ,η οχι τους φορους που του αναλογουν .
Στο σπιτι του ποιπον οποιος , η οποια κανει λαθος επιλογης , απο αγνοια , αφελεια η εσκεμμμενα !
Η πολιτικη ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να αφεθει στα χερια των πολιτικων μοναχα ....
Ειμαστε και μεις εδω που δεω δεχομαστε μυγα στο σπαθι μας .
τιρλιτιρλι
20/05/2010 06:44
εγω νομιζω πως ηρθε η ωρα να σκασουν οι ''''φουσκες''''
και να πανε να πλυνουν κανα πιατακι στο σπιτακι και να κανουν κανα χαμομιλακι,υπαρχουν πολλοι και πολλες σαν αυτους που δεν προσφερουν τιποτα,ωρα να πανε σπιτια τους
Επισήμανση
20/05/2010 01:52
Το ότι είναι όμορφη δεν είναι επιχείρημα ούτε να την ψηφίζει κανείς, αλλά ούτε και να μην την ψηφίζει
Mits_Mets 19/5/2010 17:12

Δυστυχώς αγαπητέ, εδώ κάνεις λάθος. Τα μεγαλύτερα επιχειρήματα σήμερα για να ψηφισθεί κάποια είναι να είναι όμορφη ή διάσημη ή έστω γυναίκα διάσημου.

Σύζυγος Βοσκόπουλου, σύζυγος Νταλάρα, σύζυγος Πασχάλη, Βικυ Λέανδρος, Πατουλίδου, Νάνα Μούσχουρη, Άννα Φόνσου, Τζούλια. Συγγνώμη η τελευταία δεν έγινε ακόμα βουλευτής.Τζαναμπετ
20/05/2010 00:11
Ευθηνη φερουν και οι Κερκυραιοι ψηφοφοροι..
Αλοιμονο βρε τζαναμπετηδες, δεν υπηρχαν καποιοι ακεραιοι
και ικανοι ανθρωποι για να στειλετε στη βουλη?
Η Γκερεκου ειχε την ηθικη υποχρεωση να τον παει τον κ Τολη απο το αφτι και στο ταμειο της εφοριας.
Κερκυραιοι θυμηθητε στις επομενες εκλογες, μαυρο..
Ελληνες θυμηθειτε στις επομενες εκλογες μαυρο σε ολους τους υποψηφιους που συμετειχαν στη φαυλοτητα της μεταπολιτευτικης περιοδου.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
19/05/2010 23:27
@ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 19-5-2010 : Ειπαμε τερμα τα
διφραγκα ! Ο Τσουκατος δεν ηταν ταμιας του ΠΑΣΟΚ αλλα οι δυο ταμιες του ΠΑΣΟΚ δηλωσαν στον Ανακριτη οτι ο κ. Τσουκατος εδωσε το ενα εκατομμυριο DM καθως και αλλα ποσα στο ταμειο, χωρις να τα εγγραψουν στα βιβλια.
Το ΠΑΣΟΚ σημερα χαρακτηριζει κλεφτες του Δημοσιου τους αλλους , και εξαιρει την καμπουρα του !!... 19-5-2010 Φ.Π.
Μπόμπος
19/05/2010 20:44

Σπαράζει η καρδιά μου για το δράμα της Κας Γκερέκου. Σπαράζει διότι η αγάπη έγινε δίκοπο μαχαίρι...

Βέβαια, είμαι βέβαιος ότι αν προσθέσουμε όλες τις οφειλές προς το Ελληνικό κράτος καθώς και τα ποσά που έχουν καταχρασθεί οι κατά καιρούς επιτήδειοι, το ποσό που χρωστά ο κ. Βοσκόπουλος θα φανεί ασήμαντο. Πρέπει βέβαια να πληρώσει. Με τους άλλους όμως τι θα γίνει; Αυτό που με φοβίζει είναι ότι στη Ελλάδα ένας αποδιοπομπαίος τράγος είναι αρκετός για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τους υπόλοιπος τράγους οι οποίοι μένουν ατιμώρητοι και ανενόχλητοι.

Πειραιωτης Μαουνιερης
19/05/2010 19:15
Διαβαζοντας τα "πονηματα" καποιων ανεγκεφαλων ΝΔκρατων,καταλαβαινω,γιατι φτασανε τη Χωρα,οι δικοι τους,εδω που τη φτασανε. Καλα λενε οτι η βλακεια,ειναι ανικητη. Μα βρε μπουζουκοκεφαλοι,και αγραμματοι μπατιρηδες,τι εκανε επι 5 χρονια η ΝΔ,για να εισπραξει τα χρεη του Βοσκοπουλου;Ε,τι εκανε; Αφου ειχαν κανει ετσι το νομο ολοι,κι απο δω,κι απο κει,που μπορουσε καποιος,που ειχε καλο δικηγορο,να τραβαει την υποθεση για 100 χρονια.Και να ηταν και νομιμος κι απο πανω. Αλλα αυτο,δεν μπορειτε ουτε να το σκεφτειτε καν,οχι να το απαντησετε. Μπουμπουνες.
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
19/05/2010 18:48
Δεν τον έβγαλα εγώ νεοδημοκράτη.. Μόνος του το είχε πει μποροστά στις κάμερες.. Τώρα αν εσύ διαφωνείς δικαίωμά σου.. Όλη η Ελλάδα θυμάται τί είχε πει τότε.. Την επιστολή Χριστοφοράκου στον Καραμανλή μετά τις Εκλογές του 2004 ( δημοσιεύθηκε στην Ελευυθεροτυπία ) την ξέχασες; Την κουμπαριά της Γιαννάκου με τον Καραβέλα;; Ο Τσουκάτος δεν ήταν ταμίας του Πασοκ.. Μήπως δεν τα έδωσε τελικά στο Πασοκ αλλά διοχετεύθηκαν αλλού; Ποιός ξέρει..
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
19/05/2010 18:44
@ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Δεν ξέρω τί γνωρίζεις, εγώ θυμάμαι τον Βοσκόπουλο το 1992 να δηλώνει δίπλα στον Τσοβόλα: " Εγώ ανήκω στο άλλο κόμμα, αλλά θεωρ''ω πως αυτό που έγινε με τον Τσοβόλα ήταν λάθος! Προσφέρομαι να πληρώσω εγώ την εγγύση που όρισε το δικαστήριο " ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Τώρα δεν ξέρω τί εννοείς εσύ, αλλά αν έλεγε τότε ψέμματα ο Βοσκόπουλος, αυτό είναι άλλο θέμα!! Φημολογία το.. Βατοπέδι;; Έτσι να νομίζεις!! Είσαι οφ - σάϊντ άλλη μια φορά.. Αλήθεια για τους υπουργούς του Καραμανλή γιατί δεν έλεγες τα ίδια;; Τότε με τα σκάνδαλα;; 2 μέτρα και 2 σταθμά ρε Φιλιπιννέζε; Αμάν βρε! Όσον αφορά τον Καστανίδη, σας ενοχλούν οι αλήθειες που λέει!! Τί να κάνουμε;
ροδανθος
19/05/2010 18:42
Πολυ σωστος Νικολα μου. Ετσι ειναι. Να σου πω και την αληθεια θα ηταν καλυτερα να μην επιστρεψει και ποτε η κ. Γκερεκου. Τελειωσαν οι εκπτωσεις. Η ενεγειες της αποδεικνυουν οτι δεν ειναι ακεραιος χαρακτηρας. Αποδεχεται και καλυπτει τον συζυγο της για δεκαετιες παρολο που χρωσταει εκατ. Ευρω. Οχι μονο αυτο εμπαιζει με δικονομικα παιγχνιδια το δημοσιο και αυτος και εκεινη (μιας και αυτη καταθετει την φορολογικη δηλωση) εις βαρος του Ελλ. λαου αλλα ακρπουται και τα ωφελη της κλεψιας αυτης μιας και αυτη ωφελουνταν απο αυτα τα χρηματα. Να παει απο κει που ηρθε η κ. Γκερεκου. Υπαρχουν χιλιαδες ικανοι ανθρωποι.
Πέτρος Κ.
19/05/2010 18:41
Είχα μέρες να διαβάσω το φόρουμ των ΝΕΩΝ. Σήμερα ''μπήκα'' να διαβάσω τα σχόλια σχετικά με το θέμα της Γκερέκου. Τα πράγματα λοιπόν είναι όπως ακριβώς τα περίμενα. Όλοι τους φρικτά προβλέψιμοι και υπερβολικά αστείοι. Ανακάλυψαν την σκανδαλάρα του ΠΑΣΟΚ. Λοιπόν ναι. Με αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ, (ναι το ΠΑΣΟΚ, όχι ο Βοσκόπουλος) όχι μόνο θα πέσει η κυβέρνηση, προβλέπω ότι ο Σαμαράς θα γίνει αυτοκράτορας, η Παπαρήγα βεζυροπούλα, θα πάρει η Παναχαϊκή το Τσάμπιονς Λιγκ, θα στερέψουν οι ωκεανοί, θα μεταναστεύσουν οι φώκιες κατά τον Αμαζόνιο και ο ήλιος να εξαφανιστεί από το πλανητικό μας σύστημα.
…………..
Συνεχίστε έτσι. Με τέτοια μυαλά (λέμε τώρα και κανένα αστείο) που κουβαλάτε μας κάνετε να ξεχνάμε για λίγο τα δύσκολα…
jp
19/05/2010 17:55
αν δεν το αποκάλυπτε κάποιος η κα. (θεός να την κάνει) Γκερέκου θα εξακολουθούσε να μας κάνει κήρυγμα για την ανάγκη συστράτευσης στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας....1ον δεν ήξερε η κύριος είχε τόσα χρέη? δεν θα έπρεπε ως συνεπής -συνετής-πατριώτισσα να καταγγείλει τα γεγονότα???? νομίχω πια ότι κοροιδευόμαστε.....ΟΧΙ πια ψήφος....σε ΚΑΝΕΝΑΝ....αποχή και καφεδάκι την ημέρα των εκλογών! μόνη λύση είναι αυτή ......τέλος εποχής για μια ένδοξη κάποτε χώρα.......
Mits_Mets
19/05/2010 17:12
Σωστή η παραίτηση της κ. Γκερέκου. Ο καθένας ξέρει αν ο /η σύντροφός του χρωστάει 500 ευρώ στην κάρτα, δεν γνώριζε για οφειλή 5εκ?? Ωστόσο να επισημάνω ότι είχε χτίσει ένα πολυ πολύ καλό προφίλ με δουλειά αυτούς τους 7 μήνες στο εξωτερικό. αρκεί να ψάξετε στα χτεσινά ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Και κάτι άλλο. Ρε παιδιά, λίγη ψυχραιμία στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει... Το ότι είναι όμορφη δεν είναι επιχείρημα ούτε να την ψηφίζει κανείς, αλλά ούτε και να μην την ψηφίζει
ΚΟΡ
19/05/2010 16:55
Προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν οι απατεώνες ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ και το σκυλολόι τους. Δηλωμένα-Αδήλωτα. Αν είναι δηλωμένα είναι καθαρά. Κι ας έχουν άγνωστη προέλευση. Το ΚΑΣΤΡΙ από πού τόχει? Τα κληρονομηθέντα απτόν πατέρα του? Πάψτε να τους; πιστεύετε
Μετανάστης
19/05/2010 16:00
Α, ρε κάφροι, σφαλιάρα που θέλετε όλοι σας. Εδώ η Ελλάδα καίγεται και οι Πασόκοι αλληλοδείχνονται με τις ΝουΔούλες, τους Σύριζες και τα ΚΚεδάκια. Καλά ρε πατριώτες, λίγο φιλότιμο δεν έχετε; Ξέχασα όμως, είναι η ώρα της φραπεδιάς. Ουστ από δω, όλοι σας. Αγωνιστές του καναπέ.
Nikolas
19/05/2010 15:28
Ε ρε παιδιά, δεν πειράζει...ας πληρώσει και κάποιος για κάποιον άλλο...ο ελληνικός λαός μια ζωή πληρώνει αμαρτίες άλλων. Αν ήθελε η Κα Γκερέκου να μη γίνει Ιφιγένεια, και τρίχες κατσαρές, ας φρόντιζε να τακτοποιήσει τις οφειλές του συζύγου της. Αν θέλει κάποιος να είναι στην πολιτκή φροντίζει τα του οίκου του! Ας προσέχατε Κυρία Γκερέκου! Ο ελληνικός λαός δεν θα έχει καμία αντίρρηση, φαντάζομαι, να επανέλθετε στην θέση σας αμέσως μόλις εξοφλήσετε τα χρέη της οικογένειάς σας (5,5 εκ €).
Γιαννης
19/05/2010 15:11
Κινητη μοναδα ΣΔΟΕ εξω απο καθε μπουζουκομαγαζο. Εκει ξεπλενονται τα λεφτα ολα και σπαταλουνται τα φαγοθεντα.
Αγγελος
19/05/2010 14:42
Με το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ να λένε ψέμματα για το θέμα της Γκερέκου για να μην πληγεί η εικόνα του ΠΑΣΟΚ το τσουνάμι της παραπληροφόρησης συνεχίζεται στις εφημερίδες και τα κανάλια. Οι περισσότεροι λένε πως δήθεν η υπουργός δεν γνώριζε τα του συζύγου της και ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη.
Λένε πως παραιτήθηκε λόγω ευθυξίας και θα μπορούσε να παρέμενε στη θέση της....
Πλην μια η δυο εφημερίδων το σκάνδαλο πνίγεται....αλλά η σκληρή πραγματικότητα για τη κυβέρνηση παραμένει.
Η Γκερέκου γνώριζε τα πάντα, ο υπουργός οικονομικών γνώριζε κι'' αυτός και μάλλον γνώριζε και ο Πρωθυπουργός.
Επομένως το σκάνδαλο είναι πολύ μεγάλο και δύσκολα κρύβεται πίσω από τα βαρύγδουπα περί Βατοπεδίου το οποίο το έκανε σκάνδαλο η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ.
Χλιδή και πολλά χρήματα και γκλαμουριά είναι το προφίλ της πρώην υπουργού σε μια κυβέρνηση που παριστάνει τον εισαγγελέα για τη δήθεν φοροδιαφυγή, όταν αυτή οργιάζει στο περιβάλλον της.
Η κυβέρνηση καταρρέει και πριν καταρεύσει μαζί της και η ΕΛΛάδα είναι καλύτερα να φύγει όσο είναι καιρός για να σώσει έστω κάτι από την αξιοπρέπεια της.

KK
19/05/2010 14:12
Μα αφού σαν παντρεμένοι κάνανε κοινή φορολογική δήλωση. Πως δε γνώριζε, που τα πουλάει αυτά... Και αν δε γνωρίζει τι συμβαίνει σπίτι της πως θα γνωρίζει τι συμβαίνει στη χώρα? Μεγάλα ψέματα και σίγουρα μας παιρνάνε για ηλίθιους.. Εθνική προδοσία λέγεται το αδίκημα αλλά η Γκερέκου δε θα κυνηγηθεί ποτέ.. Ο Βοσκόπουλος να πάει μέσα!! Εδώ πήρανε μέσα την πουτάνα και της περάσανε χειροπέδες για 250€ που πήρε απο τον πελάτη χωρίς αποδειξη και λογιστικά βιβλία! Τελοσπάντων δε θα του χαλάσουνε τον τρόπο ζωής του Βοσκόπουλου.. θα το δείτε.. το πολύ πολύ να επιστρέψει τα χρήματα και θα πούνε μερικοί ότι υπάρχει διαφάνεια και καταπολέμιση της διαφθοράς..
Κερκυραίοι πολίτες φταίτε
19/05/2010 13:54
@ cs 18/5/2010 15:59 "Η Γκερεκου ηταν ηθοποιος της σειρας,που ο γαμος της με τον 150 χρονια μεγαλυτερο της Βοσκοπουλο της εδωσε χρημα και δημοσιοτητα.....Δεν εχει να επιδειξει κατι σημαντικο,ουτε καν στο χωρο της υποκριτικης...!.......Το μοναδικο της χαρισμα ειναι οτι ειναι πολυ ομορφη γυναικα,με υπεροχα ματια......!!!!!Αυτο ειναι ολο...! " Και πρέπει δηλαδή να εκλέγεται απο το λαό κάποια απλά και μόνο για τα παραπάνω χαρακτηριστικα?? Κερκυραίοι πολίτες φταίτε γιατί αγνοείτε την ουσία και δώσατε βάση στην επιφάνεια.
ΠΑΝΟΣ
19/05/2010 12:08
Εγώ νομίζω ότι η Ντούβλη είναι καλλίτερη για υπουργός από τη Τζούλια.
george
19/05/2010 11:48
@Μανωλίδης όπωες φυσικά τα χρέη του τραγουδιστή δεν έχουν καμία σχέση με τα ΔΙσεκατομύρια που φαγώθηκαν στο χρηματηστήριο και στις μίζες στα οπλικά συστήματα. σίγουρα όμως είναι μεγαλύτερο το χρέος του απο το ενα εκατομύριο ευρώ που τσέπωσε το πασοκ απο την siemens, κατα παραδοχή του βουλευτή τους. το τραγικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι οτι υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι που επευημούν τον γιωργάκη για αυτό που έκανε...πόσο κολλημένοι μπορεί να είναι, πως μπορούν να πιστεύουν οτι ο γωργάκης και όλο το πασοκ δεν ήξερε για αυτά τα χρέη όταν ταυτόχρονα η γκερέκου έκανε ζωάρα σε βίλες και σε ταξίδια. αλλά δυστυχως δεν σας έμαθαν να σκέφτεστε δεν σας έμαθαν οτι η προσωπολατρεία σε ανθρώπους που έχουν καταστρέψει την ελλάδα είναι λάθος.
lenia
19/05/2010 11:44
Ολοι γραφουν, πληρωσε η Ατζελα, Ιφιγεννεια η Ατζελα... Δε λεω εχει πολιτικη ευαισθησια γι αυτη την κινηση. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ????
ομηροσ.,τ
19/05/2010 11:22
Η κ.Γκερέκου αν δεν γνώριζε ότι ο άνδρας της χρωστάει στην εφορία,
πρέπει να είναι μεγάλο .....βλήμα !

Αλλά επειδή δεν είναι βλήμα, αλλά ΠΑΣΟΚολαμόγιο και αυτή,
παει να την κάνει με ελαφρά ....πηδηματάκια.

Εγώ αναλογίζομε πόσα χρήματα γλιτώσαμε από αυτήν την κυρία στο ΥΠ.Τουρισμού.

Βέβαια υο ζευγάρι την πάτησε κατά το κοινώς λεγόμενο.
Διότι, αν πλήρωναν τα λεφτά στην εφορία,
πολλαπλάσια θα τα έβγαζαν αν η κυρία εξακολουθούσε να είναι ΥΦ.Τουρισμου/

Έκαναν λάθος εκτίμηση και λάθος κίνηση, και μάλλον υπό το ΠΑΣΟΚικό πνεύμα διαπνεόμενοι, δηλαδή
της πλήρους ατιμωρησίας.

Θ Κ
19/05/2010 11:10
Όλοι συμφωνούν στη διαπίστωση ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας. Αν δεχτούμε την αλήθεια του πράγματος, είναι πραγματικά αδιανόητο πως κάποιος με στοιχειώδη νοημοσύνη και κοινό νου, εμπιστεύεται τη γενική διεύθυνση του τουρισμού σε ένα άτομο προκλητικά ανεπαρκές τόσο σε ουσιαστικά όσο και σε τυπικά προσόντα. Επεκτείνοντας τα προαναφερθέντα, ποια είναι τα προσόντα της Μαριλίζας η οποία εκλήθη να βάλει τάξη στην καταβόθρα που αποκαλείται δημόσια υγεία; Βεβαίως ο ηγέτης μπορεί να διορίζει όποιον και όπου επιθυμεί με δυσεξήγητα κριτήρια, όταν μάλιστα υπάρχει το ιστορικό προηγούμενο του ρωμαίου Καλιγούλα ο οποίος διόρισε το άλογό του συγκλητικό, επιτρέπει όμως η κατάσταση, τέτοιου είδους επιπολαιότητες;
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
19/05/2010 09:54
H κ. Γκερέκου, δέν δικαιούται νάναι Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, αφού ο λαός που την εξέλεξε, αγνοούσε τις φορολογικές υποχρεώσεις της οικογένειας!
Αλλά, καί κάποιοι άλλοι δεν δικαιούνται νάναι βουλευτές, που κατά κάποια δημοσιεύματα έχουν ανάλογες φορολογικές εκκρεμότητες!
Η Κυβέρνηση οφείλει να δημοσιεύσει όλα τα ονόματα βουλευτών, ανεξαρτήτως χρώματος, που έχουν σοβαρές φορολογικές εκκρεμότητες, είτε οι ίδιοι, είτε στενά συγγενικά τους πρόσωπα! Κανένας φοροφυγάς δέν δικαιούται να εκπροσωπεί τον λαό! Εξωστρακισμός στούς φοροφυγάδες!
Καλα φαγαμε.
19/05/2010 09:51
Τωρα ο,τι και να λετε,εσεις,στα συσσιτια θα καταληξετε,αφου κανετε πρωτα,το @κατό σας παξιμαδι. Ας ειμαστε καλα εμεις,που τα φαγαμε στην υγεια σας,κοροιδα. Kαι μη μας ψαξετε,γιατι ειμαστε με τα εισιτήρια ανα χειρας,για Ελβετια. Αντε γεια...
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
19/05/2010 09:45
Bρέ παιδιά, υπάρχει καμιά σχέση ανάμεσα στα 5,5 εκατομ. ευρώ που χρωστάει ο Τόλης καί στά 5,5 καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης από τήν Ν.Δ.; Ή είναι διαβολική σύμπτωση; Ακόμη ένα τέτοιο 5,5 να μας προκύψει και θα φτύνουμε τον κόρφο μας μόλις βλέπουμε 5,5! Θα κηρυχθεί "αποφράς αριθμός"!
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
19/05/2010 09:40
Tελικά αυτοί της Νέας Δημοκρατίας, ή είναι τόσο πολύ ηλίθιοι, ή μας περνάνε όλους εμάς για ηλίθιους! Δεν λέω βέβαια ότι δέν υπάρχουν και στις τάξεις μας ηλίθιοι, μα οι δημοσκοπήσεις
κ. Σαμαρά δείχνουν ότι, όλο καί λιγοστεύουν! Κοντά 18% έμειναν, καί μήνα με τον μήνα ξυπνούν καί άλλοι! Θα μείνετε τελικά μόνο με τους μισθοφόρους σας!
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
19/05/2010 09:34
Kύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου,
Είστε βέβαιοι ότι, η περίπτωση Γκερέκου είναι μοναδική; Είστε βέβαιοι ότι, καί οι 300 της βουλής μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση ότι δέν έχουν εκκρεμότητες με την εφορία; Πώς είναι δυνατόν να εγκρίνεται η υποψηφιότητα βουλευτή οιουδήποτε κόματός, χωρίς την προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας; Κάτι γράφεται στα διάφορα blogs για καμιά 50ριά λουλούδια της βουλής, με χοντρά πακέτα φορολογικών υποχρεώσεων, δεν το ψάχνετε λίγο; Είναι δυνατόν ο Ναός της Δημοκρατίας, να καταντήσει καί ασφαλές καταφύγιο φοροφυγάδων; Να δημοσιοποιηθούν άμεσα τα ονόματα πολιτικών ή στενών συγγενών τους με φορολογικές εκκρεμότητες τύπου Βοσκόπουλου! Δεν μπορούν αυτοί οι κοπρίτες να ψηφίζουν περικοπή δώρων συνταξιούχων και να χρωστούν εκατομμύρια
στήν εφορία!
Και εσείς σαϊνια δημοσιογράφοι, δεν το σκαλίζετε λίγο να δούμε πόσους Βοσκόπουλους έχει η Βουλή;
Τροβαδούρος Χαμουτζής
19/05/2010 09:17
Σε φάγανε Γκερέκου!

Σε φάγανε Τόλη!

Το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει επιτέλους πως αν μια λαμπρή πολιτικός όπως η Γκερέκου φύγει, θα ακολουθήσουν κι άλλοι;

Αμάν πια!

Αδικία!
ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
19/05/2010 09:14
Η κυρία Γκερέκου από ευθιξία και μόνο αυτή την ώρα είναι βουλευτής .ΠΑΣΟΚ!!!
Παρατηρητης απο το Γυθειο
19/05/2010 08:52
@ Φιλιππινεζος Παρατηρητης 19/5/2010 00:35
Ασε μαζί και ένα κοινο φίλο πηγαμε τα 60.000 δρχ και τα παραδόσαμε στο μακαρίτη Τζανετάκη πάιρνωντας κουπόνια το 1999.
Αρκετα η λασπη σου.
Πλούταρχος Λευκαδίτης
19/05/2010 08:52
Μια απλή ερώτηση: Κόβω το κεφάλι μου ότι η κυρία Γκερέκου, ως σύζυγος του κου. Βοσκόπουλου, γνώριζε πλήρως τις φορολογικές εκκρεμότητές του. Και με τη σειρά του το ΠΑΣΟΚ, η Μάργκαρετ, ο Νικ, ο Άντι και έσχατος ο Τζεφ γνώριζαν ότι η κυρία Γκερέκου είχε τέτοιου είδους "περιπέτειες" με το σύζυγό της. Επομένως ο απλός, καθημερινός άνθρωπος θα κάνει την εξής απλή ερώτηση: Γιατί βάζει η οικογένεια ως υποψήφια βουλευτή και εν συνεχεία υφυπουργό την Άντζελα, όταν μάλιστα ευαγγελίζεται την κάθαρση και την τιμωρία των υπευθύνων; Τελικά οδηγούμαστε στο εξής απλό συμπέρασμα: Μία ακόμα επικοινωνιακή μπαρούφα της νέας Νέας Διακυβέρνησης, από τις πολλές στις οποίες μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια που κυβερνάει...
Τζαναμπετ
19/05/2010 08:47
Τα 5 εκ. του Τολη ειναι ψιχουλα μπροστα στα εκκατομυρια που χρωστανε η εχουν βουτηξει αυτοι που χαριεντιζονται στα πρωτα τραπεζια στις πιστες των διαφορων Τοληδων...
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ
19/05/2010 05:21
Μη τσιμπάτε! Προσοχή! Προσοχή!

Τέτοια ύλη συρταριού, οι φυλλάδες τη δημοσιεύουν για δύο λόγους:

α) Αποπροσανατολισμό από ένα άλλο θέμα.
β) Για να υποστηρίξουν μια έμμεση απόφαση / εντύπωση.

Δηλαδή αν η Ελευθεροτυπία υποστήριζε την Γκερέκου, θα το κράταγε κι άλλο στο συρτάτι.
Νομίζω ότι τα λαμόγια προσπαθούν να πείσουνότι και καλά το πολιτικό σύστημα καθαρίζει...

"Φαντασία"... στην Πολεοδομία, Βοσκόπουλος στα υπουργεία...
Μανούλα μου μανίτσα μου έτσι μου ''ρχεται να πάρω την βαλίτσα μου και να την κοπανήσω...

Τραγούδα Θεατρίνε....
Τι να πει κανείς!
19/05/2010 03:39
Φίλες, φίλοι αναγνώστες, αν το προσέξατε, η κ. Γκερέκου δηλώνει μεταξύ άλλων 200.000 Ευρώ σε μετοχές, πράγμα που χρειάζεται κάποια οικονομική ευφυΐα, γνώση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των οικονομικών επιχειρήσεων στις οποίες επενδύει κανείς, επενδυτική στρατηγική, έτσι; Είναι λοιπόν δυνατόν να μη γνωρίζει τα οικονομικά του συζύγου της; Αδιάσειστο το επιχείρημα; Έξω αμέσως από τη βουλή! Και ξέρετε κάτι, δεν εκφράζομαι γιατί υπάρχει δικαιολογημένα η λογοκρισία για τις περιπτώσεις εξύβρισης, αλλά η κ. Γκερέκου και η όποια κυρία ας υποπτευθεί τους προσβλητικότερους χαρακτηρισμούς. Αίσχος!
@ΓΚΟΥΛ, Βαρμαξίζης
19/05/2010 03:16
Πολύ εύστοχα σχόλια, συμφωνώ μαζί σας και σας ευχαριστώ.
Θεόσταλτος
19/05/2010 02:18
Πώς είναι δυνατόν, υπεύθυνος Πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας, να διορίζει υφυπουργό τήν σύζυγο μεγαλοοφειλέτη της εφορίας;
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 18/5/2010 13:17

Κ. Μανωλίδη μη μας τα χαλάς! Η κ. Γκερέκου είναι ωραία. Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;
Βασιλιάς Καρνάβαλος
19/05/2010 00:50
Αγαπητέ Αντωνάκη, ο Γιώργος άργησε μισή μέρα. Εσύ τι θα κάνεις με τα φιντάνια που ρήμαξαν το υπουργείο Τουρισμού επί ένδοξης κυβέρνησης Καραμανλή; Πόσα χρόνια θα περάσουν για να στείλεις έναν κάποιον κύριο Μαρκόπουλο, πιστό οπλαρχηγό σου, εκεί που του πρέπει; Έχεις και μούτρα...
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
19/05/2010 00:35
@ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 18-5-2010/17:05 :
Ο κ. Απ. Βοσκόπουλος τον οποίον εγώ γνωρίζω προσωπικώς , ήταν φίλος και θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου και φανατικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ. Εσύ τον έβγαλες νεοδημοκράτη , όπως όλους τους απατεώνες υπουργούς κ.λ.π. του ΠΑΣΟΚ , που αποδεικνύονται οι απάτες τους . Μέχρι τώρα πάντως εκτός από τη φημολογία της μαύρης προπαγάνδας για το “Βατοπέδι” , γιά τη Siedmens , τα υποβρύχια τα αδήλωτα χρήματα του ταμείου του ΠΑΣΟΚ που έδινε ο κ. Τσουκάτος και γενικώς σε κάθε λοβιτούρα , είναι αναμεμιγμένοι υπουργοί και παράγοντες του ΠΑΣΟΚ .

Εχεις πάντως δίκιο η κ. Α. Γκερέκου ήταν προφανώς πράκτορας της Ν.Δ. , και η Ν.Δ. την κάλυπτε επί δέκα επτά έτη που τα δώδεκα από αυτά κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

Oυδείς πιστεύει τον κ. Γ. Παπανδρέου και τον κ. Χ. Καστανίδη , που δήθεν αλλάζουν το νόμο περί ευθύνης υπουργών , δίνοντας χάρη , αλλά και χαρίζοντάς τους τα κλοπιμαία σ’ αυτούς που αναφέρεις για κλέφτες υπουργούς της Ν.Δ , στην ουσία όμως του ΠΑΣΟΚ !... 18-5-2010 Φ.Π.
tstststtsts
18/05/2010 22:58
καλε εμεις θέλουμε ωραιες που να μας φερνουν λεφτά στην βουλή ......

Και εγω συμφονω να βαλουμε την ΤΖΟΥΛΙΑ κατι θα βγάλουμε για τα εδρανα............χαχαχαχχαχαχαχαχ
ΚΦ - ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
18/05/2010 22:44
Και η Δικαιοσύνη τι λέει για όλα αυτά ?
Απλά παρακολουθεί αμήχανη αφού κατά την κρίση τους
οι αποφάσεις είναι σωστές, αλλά ο ασθενής ....απέθανε !
Τι θα γίνει λοιπόν με τους επίορκους , δυστυχώς ..πολλούς, παραβάτες του καθήκοντος κρατικούς και δικαστικούς λειτουργούς που τυράνισαν και κατέστρεψαν όλα αυτά τα χρόνια ανυποψίαστους συμπολίτες μας ? Θα κυκλοφορούν ελεύθερα σφυρίζοντας αμέριμνα ?
Μήπως οι κάθε είδους δικαστικές αποφάσεις και παρεμβάσεις τους είναι αόριστες , ασαφείς και εσκεμμένα δυσκολοεκτελεστέες ? Αν όχι γιατί δεν εκτελούνται ?
Δεν φοβάται κανείς τις συνέπειες ?

Βέβαια όλοι ελπίζουν στην γνωστή ατιμωρησία, την παραγραφή και την ....ασυλία. Επικαλούνται δήθεν ....άνωθεν εντολές και πάντα το ...έρημο δημόσιο συμφέρον για να καλύψουν τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους.

Βρέστε κ. Δικαστές τρόπους-άμα θέλετε μπορείτε-για γρήγορη και δίκαιη απονομή της δικαιοσύνης, ως το μόνο μέσο αποκατάστασης της πολυπόθητης ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομικής δραστηριότητας. Η έλλειψη προσωπικού και ..μέσων δεν μπορεί να είναι άλλοθι !

Διανοείσθε ποιό θα ήταν το μέγεθος του δημοσιονομικού ελλείμματος εάν μειωθούν και διορθωθούν σωστά τα στοιχεία των...φερόμενων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ?

Γιατί ακόμη και σήμερα συνεχίζετε να δέχεστε την παρελκυστική τακτική των ενόχων και να αφήνετε να σας παραπλανούν οι διοικούντες και κάθε είδους υπηρεσιακοί παράγοντες με δόλιες ...δήθεν ερμηνευτικές εγκυκλίους ( ο νόμος είναι σαφής , αλλά προς αποφυγήν παρερμηνειών κλπ.κλπ. = δηλαδή τόσο σαφής ! ) , αυθαίρετες ερμηνίες νόμων και κανονισμών , καθώς και υπέρογκες , νόμιμες μεν ...αλλά τοκογλυφικές επιβαρύνσεις και ανήθικα πρόστιμα ?

Ετσι είναι προφανές , ότι συμβάλλετε στη διαιώνιση της ταλαιπωρίας , όχι μόνο των αδύναμων να αντιδράσουν στις αυθαιρεσίες των κρατικών λειτουργών και οργάνων, καθώς και στην σταδιακή αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας. αλλά και αυτού του ίδιου του κράτους επιτείνοντας τη περαιτέρω σύγχυση γύρω από τα ορθά δημοσιονομικά στοιχεία , π.χ. το ύψος του ελλείμματος !

Δηλαδή εάν τα φερόμενα οφειλόμενα , δηλαδή προς είσπραξη 35 δίς , όπως λένε είναι εικονικά , ή ακόμα και κατασκευασμένα ? Ασε που θα πρέπει να αποζημιωθούν τα θύματα για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, η όχι ?

Και εάν έπειτα απο πολυετή δικαστική διένεξη αποδειχθεί τόσο η αδυναμία πληρωμής, όσο και η ανυπαρξία των υποτιθέμενων οφειλών, ποιός θα ευθύνεται για την παραπληροφόρηση των πάντων ?
Μήπως η κα. Μέρκελ, ο κ. Σαρκοζί, ή ο κ. Πάγκαλος ?
Για πόσο καιρό θα σας καλύπτει ...ο φόρτος εργασίας , ή το ...ανέλεγκτο της κρίσης σας ?
χεχε
18/05/2010 21:52
Μπραβο στον πρωθυπουργο μας..ηρωιδα και αμετοχη η Γκερεκου..αλλα την εφαγαν οι δεξιοι,ειναι μια σκευωρια
χεχε δεν μπορουσα να το γραψω ολο χωρις να με πιασουν τα γελια...
χχ
18/05/2010 21:49
Προς Νιονιο

η αμετανοητη πασοκιλα πολλων εδω περα αξιζει βραβειο.Σ''ενα ασχετο θεμα, εσυ ασχολεισαι με τον Πακη που εκαψε την Αθηνα (και οχι καποιοι που θελανε να ερθει η συζυγος του Τολ στην εξουσια...).
Και δεν πληρωνει τα κερατιατικα του Τολη πριν απο 20 χρονια.Ειναι ενα διαρκες εγκλημα που γινεται επι 17 χρονια.Τα τελευταια χρονια κανουν κοινη δηλωση,και επειδη ο φτωχουλςη των 3.000 ευρω δεν μπορουσε να τα εμφανιζει δικα του,τα δινει στην γυναικουλα του.Δεν το ηξερε ? Τωρα την επιασε η ευαισθησια ? Παπαγαλακια του ΠΑΣΟΚ δεν μασαμε πια....
Τζαναμπετ
18/05/2010 21:02

Ονοματα..
Ονοματα..
Ονοματα..
Ονοματα..
Ονοματα...

Ολα στο φως για να φανει ποσοι "καταξιωμενοι πατρηκιοι"
"VIPΛωποδητες" και λοιποι φελοι επιπλεουν χρονια στο λαδι
των πληβιων-κομπαρσων της νεοελληνικης αφασιας..
Νικολακης
18/05/2010 20:29
Ευτυχως που δεν τα εχασε στα χαρτια και του μεινανε καποια ακινητα για να πληρωση τα χρεωστουμενα
Πρόταση
18/05/2010 20:05
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έφυγε από την άθλια αυτή Κυβέρνηση η ωραιότερη παρουσία της, η Άντζελα και έμειναν κάτι καρακάξες... ονόματα μη λέμε, τις ξέρετε όλοι!
Πλούταρχος Λευκαδίτης 18/5/2010 09:24

Να γίνει υπουργός η Τζούλια! Μήπως οι καρακάξες είναι καλύτερες;

Sylas
18/05/2010 19:58
Άξια συγχαρητηρίων ένέργεια.

Συγχαρητήρια στον κυβερνήτη μας. Επιτέλους βρέθηκε το χαμένο νήμα της ηθικής από έναν άξιο πρωθυπουργό, δεν δέχεται καμιά δικαιολογία, ούτε καλύπτει κανέναν, ούτε δέχεται εξηγήσεις για παραλείψεις έστω κι αν έρχονται από το παρελθόν.
Συγκρίνετε τον Καραμανλή που κάλυπτε, που παρεμπόδιζε, που αποχωρούσε από την βουλή, που έκλεινε την βουλή για να προστατέψει τους κλέφτες και τους λωποδύτες του κόμματός του, συγκρίνετέ τον με τον Γιώργο, σε όποιον τομέα εσείς νομίζετε, εσείς που είστε δίκαιοι κριτές, ουδέτεροι και ακέραιοι, όχι εμπαθείς δεξιοί και μονοκόμματοι κομμουνιστές και άκαπνοι νεοαριστεροί. Τι λες εσύ γιώργο εγκλεζάκη;
Sylas
666
18/05/2010 19:05
H φύση έδωσε στα δυο φύλα μια ακατανίκητη ροπή για την ηδονή και προσφεροντάς τους το χάρισμα του να αρέσουν, δεν θέλησε να τους αρνηθεί το να είναι ευαίσθητοι. Ο έρωτας αποτελεί για τους Ελληνες τη σημαντικότερη υπόθεση και καθώς αγαπούν με πάθος, θέλουν να αγαπιούνται κατ΄αποκλειστικότητα. Ο γιωργάκης έχει καρδιά για όλους σας και σας αγαπά.Πόσο ευτυχής είναι ο γιωργάκης όταν πιστεύει ότι επιτέλεσε το καθήκον που του ανάθεσαν.
Τολης
18/05/2010 18:56
Κι εσύ θα φύγεις και θα περάσεις και θα ξεχάσεις κι εγώ θα μείνω να αργοσβήνω σε μιά γωνιά Ένα ρολόι σταματημένο ένα καράβι ναυαγισμένο ένα σπουργίτι κυνηγημένο e απ΄το χιονιά
nionios
18/05/2010 18:45
Εντάξει το καταλάβαμε, για τα κερατιάτικα του Βοσκόπουλου πριν 20 χρόνια φταίει η Γκερέκου. Τουλάχιστον παραιτήθηκε.

Αλήθεια, ο Πάκης που έκαψε την Αθήνα πότε σκοπεύει να παραιτηθεί?

Βρε η Ελευθεροτυπία!! Η εφημερίδα που έδωσε ψωμί αλλά και πολιτική καριέρα στο Ρουσόπουλο! Που ήταν λάβρα κατά των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά έπαιρνε εργάκια για στάδια από το Σημίτη και τον Καραμαλή. Γι` αυτό μάλλον προσπαθούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο τους καταδικασμένους από τον λαό βερελήδες και παπαδόπουλους. Επειδή καλοπερνούσαν κάποτε. Περασμένα μεγαλεία.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
18/05/2010 18:39
Σαμαρα,
Χρειαστήκατε ένα χρόνο να διαγράψετε τον Παυλίδη με το κινούμενο δάχτυλο και έχεις το θράσσος να μιλάς για καθυστέρηση στην αποδοχή της παραίτησης Γκερέκου; Ε, το παράκανες βρέ Σαμαρά!
giogud
18/05/2010 18:27
Ο τομεάρχης της ΝΔ Θ. Καράογλου με δήλωσή του υπογραμμίζει ότι επί 7 και πλέον μήνες δεν κινήθηκε καμία διαδικασία σε βάρος του Τ. Βοσκόπουλου και κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι δεν κίνησε καμία διαδικασία. Ο τομεάρχης της Ν.Δ διερωτάται τι... ...έκανε για το συγκεκριμένο θέμα το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών και ο αρμόδιος Υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου και γιατί, για 7 μήνες, δεν κινήθηκε καμία διαδικασία σε βάρος του μεγαλοοφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου. Πλάκα έχουν
Γιωργος ο αναιδης
18/05/2010 18:25
Ναι φυσικα η Γκερεκου δεν ειχε ιδεαν......Μασαει η κατσικα ταραμα? Φτυνει και τα κουκουτσια ειπε ο ΓΑΠ.
Mίλος Γιανίδης
18/05/2010 18:20
Για δες κάτι πρόσωπα που θέλουν και δημόσια αξιώματα!! ...Και που περισσότερο θα κρίνουν και τη μοίρα σου με τις αποφάσεις τους...
Eλληνας απο εξωτερικο
18/05/2010 18:13
Μπραβο στην κυβερνηση και τον πρωθυπουργο μας, που δειχει οτι μπορει και θελει να αλλαξει με γοργα βηματα ολα τα κακως κειμενα που ταλαιπωρουν και ταλανιζουν χρονια την κοινωνια μας, η αρχη εγινε και η κυβερνηση εχει ολη την συμπαρασταση του κοσμου, ευχομαστε πραγματικα να πετυχετε στο δυσκολο εργο σας.
Σταυρος
18/05/2010 18:11
Αντε, αντε να περνουν σειρα κι αλλοι
κατι τινες κατι κηφηνες οοοοξω
ΝΔ Λαμόγια
18/05/2010 18:07
Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου.Δέν θυμαμαι να έγινε κατι παρόιο με πρώην Υπουργους της ΝΔ.....που περνούσαν εν λευκω απο την ψηφο για παραπομπη απο την Βουλή...Και υπόψιν ότι κατηγορούμενος δεν ήταν η Γκερεκου άλλα ο συζηγός της....
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΟΥΛΗΣ
18/05/2010 17:57
Μπράβο στον Γιώργο που δείχνει και είναι άτεγκτος σε θέματα ηθικής και τάξης.
666
18/05/2010 17:57
Δεν μας έφταναν οι πολύχρονες της Ελλάδας δυστυχίες, ήλθε και ο επαίτης-ζητιάνος και βίασε πολλά από τα πιστά αυτής παιδιά με αποτέλεσμα να αφήσουν το ιερό της έδαφος και να περιπλανώνται σε ξένους τόπους, ζητώντας τύχη καλυτέραν. Εσεις φίλοι μου και συμπατριώτες όσους η τύχη η κακιά έσυρε στας επαρχίας της Ανατολίας μετά από την επίσκεψη του Τουρκόγυφτου που μας τον παρουσίασε ως φιλέλληνα ο γιωργάκης, εβιάσθητε.Περιφρόνηση και ύβρις για το ελληνικό έθνος και τους κατοίκους της Ελλαδικής γης, ο επαίτης και ξενόφερτος.Ιδού λοιπόν σας ανοίγεται στάδιον λαμπρόν, ο υπέρ της πατρίδας και πίστης ιερός αγώνας. Σπεύσατε ν αποπλύνετε την μεγάλην αυτήν ύβρι και η ευγνωμούσα πατρίδα θα σας συγχωρέσει γενναίως το πρώτο σας αμάρτημα που το πιστέψατε, και είναι έτοιμη να ανοίξει τας αγκάλας της προς υποδεξιωσίν σας και να στέψη τα κεφάλια σας με τους πατριωτικούς στεφάνους δόξας, αφού βέβαια πρώτα στείλετε όλους τους προδότες στο Γουδί και στον αγύριστο.
pasokara
18/05/2010 17:45
@ΠΑΣΧΑΛΗΣ 18/5/2010 14:17

Που σε βολεψε εσενα η Μπατζελη και την υποστηριζεις;Αυτοι οι οποιοι πρεπει οπωσδηποτε να φυγουν ειναι:Κατσελη,Μπατζελη,Μπιρμπιλη,Γερουλανος,Ρεππας και Ξενογιαννακοπουλου.Αυτοι πρεπει να φυγουν πολυ γρηγηρα.Για ολους τους αλλους δεχομαι συζυτηση εκτος απο Χρυσοχοιδη και Λοβερδο ο οποιος βρεθηκε σε μια πολυ δυσκολη θεση.Κοινως,βρεθηκε στην λαθος θεση, την λαθος στιγμη.Αλλα επειδη ειναι μαγκας εκατσε.

Υ.Γ. Σε καποιους οι οποιοι ενθουσιαζονται ευκολα, εχω πρωτον να τους πω οτι δεν πρεπει να συγχεουν τους απεργους με τα λαμογια ΔΥ αλλα κυριως να τους πω οτι δεν υπαρχει παλιο και νεο ΠΑΣΟΚ.Υπαρχει μονο το αληθινο,σοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚ και το ψευτικο,προδοτικο ΠΑΣΟΚ.Εσεις με ποιο ειστε;;;
pasokara
18/05/2010 17:36
Μου αρεσε η αντιδραση του σαμαρα.Ειπε οτι αργησε η παραιτηση γιατι η υποθεση βγηκε το πρωι.Χαχαχαχα κοιτα ποιος μιλαει.Η ΝΔ.Αυτοι που εκαναν 1,5 χρονο για να διωξουν οσους μπλχετηκαν προσωπικα σε πολυ μεγαλυτερα σκανδαλα.Αντωνη δεν βρεχει,σε φτυνουν.
ΚΟΣΜΑΣ
18/05/2010 17:34
Χάσαμε το μπούσουλα. Ποιός είναι ο Αγαμέμνων? Αυτό το ...κόμμα βρωμάει από παντού. Σαν τη ΝΔ.Βέβαια ο ελληνικός λαός μοιάζει σαν τους κατοίκους που έμεναν στα ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ. Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, μεθυσμένοι ακόμη απτή μαλ.....α που τον δέρνει. Βλέπει τις φωτιές νάρχονται και πιστεύουν πως ο <<ΣΩΤΗΡΑΣ>>-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τους στέλνει κεράκια για τη τούρτα!!! Κοιμηθείτε όρνια και χαρείτε. Το Σεπτέμβρη θα με θυμηθείτε, αλλά θα τσουρουφλίζεστε τότε
Efentzoglou Panos
18/05/2010 17:08
Παλιόσκυλα πολιτικοί, καταφέρατε να γίνετε πρωτοσέλιδα πάλι σε όλο τον Ξένο τύπο, για να μας κάνετε πάλι Υπερήφανους που είμαστε Ελληνες.....
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
18/05/2010 17:05
@ Φιλιπιννεζος Παρατηρητης: Ο Τόλης Βοσκόπουλος φίλε δεξιός ήταν, ψηφοφόρος της Ν.Δ.! Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ζωντανά στην τηλεόραση! Πολύ καλά έκανε και παραιτήθηκε η Άντζελα κι ας μην φταίει άμεσαν για τα χρέη του συζύγου της. Να ξεχάσουμε τις αντίστοιχες συμπεριφορές πρώην υπουργών της ΝΔ; Να ξεχάσουμε τον Καραμανλή που του πήρε 3 ολόκληρους μήνες για να παραδεχθεί δημοσίως ότι έκανε λάθος με το Βατοπαίδι και ότι καθυστέρησε να απομακρύνει τον Ρουσσόπουλο και τους άλλους; Σε ποιούς τα λέτε αυτά μωρέ; Γιατί τόσα χρόνια δεν τον έπιαναν τον Βοσκόπουλο οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων; Η κυβέρνηση της Ν.Δ. γιατί δεν μπόρεσε να αποκαλύψει αυτό το θέμα; Η υπορισία έχει και τα όριά της.. Μπράβο στον Παπανδρέου για την ταχύτατη αντίδρασή του.
Γιώργος Βλάχος
18/05/2010 16:58
"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μονο τίμια, αλλά και να φαίνεται" ... Έτσι λοιπόν ακόμη κι'' αν δεν ήξερε για το χρέος έπρεπε να παραιτηθεί. Η άγνοια όμως ενός τέτοιου θέματος δεν δικαιολογείται, ειδικά όταν κάποιος διεκδικεί ηγετική θέση στην κοινωνία. Έχω όμως και την απορία γιατί η κυβέρνηση ενώ κάνει τόσους μήνες να επιλέξει "σωστούς" ανθρώπους για τις διάφορες θέσεις, έκανε επιπόλαιες επιλογές στους βουλευτές της ?
Παναγιώτης Μπένος Αμβούργο Γερμανίας
18/05/2010 16:47
Μπράβο στον Πρωθυπουργό μας Ο οποιος μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι είναι ο άξιος και αποτελεσματικός αρχηγός τον συγχαίρω δείχνει δείγματα ότι το συμφέρον της χώρας είναι υπεράνω όλον ,τα γνωστά παπαγαλάκια και οι γκρινιάρηδες να θυμηθούν τον άχρηστο καραμανλή που επί μια ολόκληρη πενταετία σπούδαζε και τιμούσε δεόντως τον τσελεμεντέ με η ανέυ διδασκάλου και έκανε μια τρυπα στο νερό ένας Αχαΐρευτος που φόρτωσε με δραματικά προβλήματα τον τόπο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια σαν "μπαλαρίνα" εάν είναι άνδρας γιατί δεν βγαίνει να πει δυο κουβέντες έστω να δικαιολογηση κάτι από την λεηλασία της διακυβέρνησης του,δεν τολμά όμως γιατί δεν είναι παλληκάρι,κρύβεται.Στην Ευρώπη πολιτικοί και δημοσιογράφοι τον θέλουν οι περισσότεροι πίσω από τα κάγκελα.Γιώργο έτσι προχωρα άλλαξε τα όλα είμαστε μαζί σου,δηλώνω ότι δεν είμαι οπαδός του Πασοκ ούτε κανενός κόμματος είμαι με την Ελλάδα μια Ελλάδα που την ντροπιάσανε όλοι οι ξεφτίλες τον περασμένων ετων μηδενός εξαιρουμένου από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά ,ουστ ξεφτίλες που ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε έλληνες,και μας κοροϊδεύουν ποιοι οι ξένοι που δεν έχουν βρακί να αλλάξουν και γιατί ? γιατί οι Έλληνες πολιτικοί ήτανε κοπρίτες, και άχρηστοι βλεπε περιπτωση Βοσκόπουλου και ειμαι σίγουρος και αρκετων αλλων σιγα- σιγα θα γινη που λεμε στην Hπειρο η αγουρίδα μελι ,που θα έρθει το παιδί μου κλαμένο από το σχoλειο γιατί το κοροιδευουνε τα παιδια απο χωρες της σάρας και της μάρας ότι όλοι οι έλληνες είναι απατεώνες και κλεφτες .....
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
18/05/2010 16:43
Eνα δείγμα φτηνιάρικης αντιπολίτευσης από τον Σαμαρά:
Λέει ότι άργησε να δεχτεί την παραίτηση Γκερέκου ο πρωθυπουργός! (όντας σε συνέδριο στη Μαδρίτη) Καλά δεν
ντρέπεται;
Schwartze Sonne
18/05/2010 16:33
5,5 εκατομμύρια € χρωστάει και φυσικά έκανε ζωάρα με τη βοήθεια της συζύγου !!!!

Άντε σιγά σιγά να τους βρίσκουμε τους φοροφυγάδες και να τους σκίζομυε !!!!!!!!!!!
666
18/05/2010 16:32
Προδοσία:Είναι το πικρό ποτήρι που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα μπορούσε να στο προσφέρει ο γιωργάκης την στιγμή που τον ψήφιζες, αλλά τελικά αυτό που έπαθες αδυνατείς να το πιστέψεις. Όπως και να το κάνουμε είναι μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Πως το αντιμετωπίζεις; μεγαλόψυχα; ΟΧΙ δα.Προσωπικά όταν έχω τραυματιστεί από προδοσία έχω συγχωρήσει όταν όμως το τραύμα είναι θανάσιμο δεν συγχωρώ και δεν φεύγω , φεύγει ή τον αναγκάζω να φύγει αυτός που με πρόδωσε διότι η παραμονή του πλέον δεν έχει κανένα νόημα."
ένας αναγνώστης(rdc)
18/05/2010 16:30
Καλή αρχή!!!!.Μακάρι να περάσουν από αυστηρό, έλεγχο πόθεν έσχες όλοι οι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια μπας και εξηγηθεί πως από τόσα πακέτα στήριξης έμεινε φτωχότερη η ελλάδα -όπως και οι περισσότεροι έλληνες- και πάμπλουτοι μερικοί και δικτυωμένοι".
Μηχανισμοί υπάρχουν ,και ό έλεγχος είναι εύκολη υπόθεση αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.
Αντε να δούμε και κανα βουλγαράκη να "δίνει εξηγήσεις" στην εφορία.
Μόνο μια παράκληση.
Να κρατηθούν τα ονόματα των "εξυπνάκηδων φοροφυγάδων" μυστικά μέχρι την τελευταία στιγμή που θα στοιχειοθετούνται βάσιμες κατηγορίες, και να ανακοινώνονται ένα-ένα με διαφορά μερικών ημερών με το μαρτύριο της κινέζικης σταγόνας.
Αδέκαστος
18/05/2010 16:28
Να πληρώσει και ο Τόλης για τον Τόλη τωρα! Οσο για την Γκερεκου γιατι μας το παίζει οσία; Αυτη δεν ήξερε για τα χρεη; Αλλα δεν φταινε μόνο αυτοι! Το κράτος τι κάνει; 17 χρονια εχουν περασει 4 κυβερνησεις!!! Κανεις δεν γνωριζε;! Α ρε λαμογια!!! Μονο οταν χρωσταει κανας κακομοιρης κανα χιλιαρικο του βγαζετε αμεσα το σπιτι στο σφυρι!!! Αντε ρε ξεφτιλες!!!
Κώστας Π.
18/05/2010 16:08
Κατάσχεση και άμεση εκπλειστηρίαση των περιουσιακών στοιχείων του Βοσκόπουλου ΤΩΡΑ...και όλων των αισχρών και βρωμερών αυτών στοιχείων που χασκογελούσαν επί χρόνια εις βάρος του μικρομεσαίου μισθωτού...και μετά τον πλειστηριασμό ανασκολοπισμός στο Σύνταγμα για τον Τόλη και τους ομοίους τους..η υπομονή μας εξαντλήθηκε
cs
18/05/2010 15:59
Ευγε που εφυγε η Γκερεκου απο την κυβερνηση....Δεν ειχε καμμια δουλεια ετσι κι αλλιως να ειναι υπουργος........!!!!!!!........Διαφωνω με τη λογικη να βαζουν υποψηφιοτητα για βουλευτικα αξιωματα ηθοποιοι,αθλητες κλπ.Η χωρα τεχνοκρατες χρειαζεται,ανθρωπους που να ξερουν.....Η Γκερεκου ηταν ηθοποιος της σειρας,που ο γαμος της με τον 150 χρονια μεγαλυτερο της Βοσκοπουλο της εδωσε χρημα και δημοσιοτητα.....Δεν εχει να επιδειξει κατι σημαντικο,ουτε καν στο χωρο της υποκριτικης...!.......Το μοναδικο της χαρισμα ειναι οτι ειναι πολυ ομορφη γυναικα,με υπεροχα ματια......!!!!!Αυτο ειναι ολο...!
polylogou
18/05/2010 15:50
Θά μ?ς τρελλάνουν ?ντελ?ς "ΤΑ ΝΕΑ" σήμερα μέ τήν προσπάθεια συγκάλυψης τ?ς ?φυπουργο? Γκερέκου μέ τό προσωνύμιο "?φιγένεια";; Θα τρίζουν τά κόκκαλα σύσσωμων τ?ν Μυκηναίων κι ?χι μόνο το? ?γαμέμνονα, ?φο? τή θυσία τ?ς ?θώας δεκάχρονης παρθένας ?φιγένειας, τήν παρομοιάζουν μέ τίς ?ν πλήρει συνειδήσει καί ?πευθυνότητι πράξεις της κ. Γκερέκου!! Βρέ ο?στ!!
Δημοσθενης Μπογδης
18/05/2010 15:46
Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα/υποχρέωση να πας πει την γνώμη του για το τι έγινε και το τι πρέπει να γίνει στην υπόθεση οφειλής του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου των 5,5 εκατομμυρίων Ευρώ προς την Εφορία . Προς το κράτος μας δηλ. , την υπέρ- χρεωμένη Ελλάδα μας .

Η ανάγκη να πάρουμε θέση γίνεται περισσότερο επιτακτική και είναι τόσο επίκαιρη όσο είναι οι περικοπές ορισμένων επιδοτήσεων σε ορισμένους πρώην δικαιούχους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα γιατί η οικονομική μας κατάσταση είναι στην Χειρότερη δυνατή κατάσταση .
Η δική μου θέση είναι να μαζέψει η εφορία τα χρωστούμενα αμέσως .
Ακόμη και αν χρειαστεί να δημεύσει και να βγάλει σε πλειστηριασμό την κινητή και ακίνητη περιούσια του Λαϊκού Τροβαδούρου .
Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο και να συμπεριλαβει την πιθανή ευθύνη των όσων υπάλληλων κρατούσαν την υπόθεση των οφειλών του Βοσκόπουλου .
Μετά είναι η θέση που πρέπει να πάρει η Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Αγγελική Γκερεκου .
Καλώς , άγια , έκανε που παραιτήθηκε από υφυπουργός στην Κυβέρνηση Παπανδρέου .
Ακόμη καλύτερα έκανε και ο Πρωθυπουργός που απεδέχθη (αν δεν την ζήτησε ο ίδιος ) τονίζοντας την ευνομία , την διαφάνεια όταν ήδη σε αεροπορική πτήση προς Μαδρίτη .
Τελικά πρέπει όλοι μας να παραδεχθούμε ότι όσο δυσάρεστη και αν είναι μια παράνομη περίπτωση αποφυγής η παράληψης της πληρωμής των φόρων μας δεν συγκρίνεται με την παραγραφή που έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος από κρατικούς ύποπτους λειτουργούς .
Στην έσχατη περίπτωση και σε κατάσταση προδοσίας κατατάσσεται η πράξη καταστρατήγησης και συγκάλυψης της οποιασδήποτε φόρο διαφυγής .
Θωμάς Βαρμαξίζης
18/05/2010 15:44
Ο Γιωργάκης δεν ξέρει τι του γίνεται, τον έβαλαν σε ενα χώρο με πρόσωπα που είχαν κληρονομικά δικαιώματα οπως ο ίδιος, και αντιλαμβάνεται τους πολιτικούς σαν ατομα που πρέπει να αποδείξουν την αξία τους μέσα απο επιτροπές οπως αυτή του "Greek Idol".

Αφήστε τον άνθρωπο να ασχολείται και να εκπαιδεύεται πάνω στη πράσινη ανάπτυξη, να ακούει τους σοφούς, να κάνει Joking, να περηφανεύεται οτι εχει δουλέψει κάποιους μήνες σαν μπογιατζής ή σερβιτόρος, και να μην τον περιφέρουν απο εδώ και απο κεί μονο και μόνο επειδή εχει το ονομα Παπανδρέου.:)
ΓΚΟΥΛ
18/05/2010 15:40
Αυτη η ιστορια και αλλες που δεν ξερουμε(και θα ειναι πολλες) δειχνει την αβασταχτη προχειροτητα και ερασιτεχνισμο του πολιτικου συστηματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(που
νεμονται την εξουσια απο το 1974).Κανεις την κυρια βουλευτη
και λυνει το προβλημα της δια βιου και μετα την κανεις και υφυπουργο στον Τουρισμο που ειναι με την Ναυτιλια οι πυλωνες της οικονομιας σου σε εποχες που κανενας λαος και
κανενας πολιτικος δεν θα ηθελε να βρισκεται.Και δεν βρεθηκε
ουτε ενας απο ολους τους "παρατρεχαμενους" να ρωτησει αν εχει τιποτε ανοιχτο με το κρατος.Εδω για ψυλλου πηδημα πρεπει να προσκομισουμε φορολογικη, ασφαλιστικη ενημεροτητες ποινικο μητρωο για συγγενεις μεχρι δεκατου
βαθμου.Και μετα ζητουν να μην απαξιωνουμε το δημοκρατικο πολιτευμα δηθεν με την κριτικη που κανουμε στους ταγους μας.Αλλα δεν φταινε αυτοι.....Πουθενα να μεταναστευσουμε?
Βαρεθηκα να ντρεπομαι...Ο Τριτος Κοσμος στον σκληρο πυρηνα της Ευρωπαικης Ενωσης.
Χάρης
18/05/2010 15:36
Εφόσον δεν μπορούν αυτοί (πολιτικοί) να πάνε μπροστά την χώρα μας ας το πράξουμε εμείς οι ίδιοι στο βαθμό που μπορούμε. Ας κοιτάξει ο καθένας απο εμάς να είναι σωστός και να μεταλαμπαδεύει σωστές αρχές στις επόμενες γενίες. Γιατί τελικά το πρόβλημα δεν είναι ούτε καθαρά οικονομικό ούτε καθαρά πολιτικό. Ειναι βαθιά αξιακό. Είναι κρίμα μια χώρα με πραγματικά αρκετούς έξυπνους ανθρώπους (μεταξύ αυτών και πολλοί διακεκριμένοι έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού) να οδεύει προς την καταστροφή.
Χρήστος
18/05/2010 15:35
Η χώρα έχει γεμίσει από δήθεν "Ιφιγένειες" αρσενικού και
θυληκού γένους γι'' αυτό και φτάσαμε στη χρεοκοπία.
Θωμάς Βαρμαξίζης
18/05/2010 15:23
"Πλήρωσε για τον Τόλη". Απο που πληρώνονται οι δημοσιογράφοι των "Νεων"?)

Αντί να ζητήσετε ο κάθε υπουργός να είναι υπεύθυνος για το σύνολο των υπαλλήλων του σε κάθε υπουργείο ώστε να μην φοροδιαφεύγουν ή να έχουν δεύτερη δουλειά, αλλιώς να απολύονται από την κυβέρνηση οι υπουργοί και οι υπάλληλοι,...

προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
AIR
18/05/2010 15:22
Γιατι νομιζετε οτι η Αντζελα μπηκε κι εγινε βουλευτης ???
Την ευκαιρια περιμενε για να ξελασπωσει τον Τολη της...
αλλα ..... ατυχησε....
Και αυτος ο ατεγκτος πρωθυπουργος μας.....πριν βαλει υποψηφιοτητα η Αντζελα δεν ζητησε ποθεν εσχες κλπ....για να ξερει τι κουμασια θα εχει η κυβερνηση του ?????
Αλεξανδρος
18/05/2010 15:17
Προτεινω την Αντζελα Δημητριου για το υπουργειο τουρισμου, τη Πατουλιδου για το υπουργειο εξωτερικων, τον Τουρνα για τον υπουργο παρα τω πρωθυπουργω, και ας μην αδικησουμε και τον καυμενο τον φασουλα που εβαλε πολλα καλαθια, ο οποιος θα μποροyσε να ειναi ο ειδικος συμβουλος του πρωθυπουργου για αμυντικα θεματα. Οσο για την Κουρκουλα θα μποροθσε να βοηθησει τον Ομπαμα σε εργασιακα θεματα.

Πατριδα μου Ελλαδα τι σου κανουνε οι παληανθρωποι...
Συντ/χος
18/05/2010 15:16
Οταν καποιος βρει χρηματα ή κατι πολυτιμο και το παραδωσει δικαιουται ενα ποσο χρηματων. Και λεω, μηπως, ηρθε η ωρα να λειτουργησει ενα γραφειο,διπλα στο γραφειο του υπουργου οικονομικων, με καμια δεκαρια τηλεφωνα, που να περνουν καθημερινα στο κατω μερος της κρατικης τηλεορασης,οπου να καταγγελλονται, επωνυμα και ανωνυμα, οικονομικα αδικηματα,και οσοι επωνυμα καταγγελνουν να παιρνουν το αναλογο ποσο;
Ισως ετσι, πιστευω, σε ενα χρονο το πολυ,να ξεχρεωθει το κρατος και να εχει και περισευμα.
Θωμας Βαρμαξιζης
18/05/2010 15:15
Δεν φταιει η Γκερέκου αλλά ο Παπανδρεου.
Οποιος διαλέγει γυμνόστηθες και φοροφυγάδες σαν υπουργούς, πρέπει να παραιτείται και να απελαυνεται απο την Ελλάδα, αντι να βγαζει φωτογραφίες στο Καστελλόριζο και σε άλλα εξωτικά μέρη..

Αν ο οποιοσδήποτε πολιτικός δεν σέβεται τον πόνο του Απλού Ελληνα, έρχεται πιό γρήγορα η ώρα για να απαλλαγούμε από τα πολιτικά τζάκια που ποτέ δεν τα θέλαμε. Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Βαρβιτσιώτηδες, Κεφαλογιάννηδες, Αλευράδες, Γεννηματάδες,..., είναι ώρα να διαγραψουμε την όποια εμπλοκή τους στα δρώμενα στην Ελληνική κοινωνία για δεκάδες χρόνια.
akis
18/05/2010 15:04
Aηδια ,απογοητευση , θυμος . Καθε μερα ξεσκατιζουμε την βρωμια μας .
Βαρεθηκα πια .....Κοινωνια παλιανθρωπων ....Παντου ακομα και στο περιπτερο .
Αι στα τσακιδια
Manos
18/05/2010 14:58
Κανονικά η κα Γκερέκου θα έπρεπε να παραιτηθεί πάραυτα και από το αξίωμα του βουλευτού...διότι ΟΚ να δεχτούμε ότι δεν το ήξερε, όταν το έμαθε όμως δεν επωφελήθηκε ως σύζυγος? Εγώ μαζί με τη σύζυγό μου κάνω φορολογική δήλωση.....
Αδιακρητος
18/05/2010 14:53
Το οτι η Βοσκοπουλιαδα επι 17 χρονια παρεμενε στο απυροβλητο ενω για καποιο φουκαρα εχουμε δει οτι και για περνταροδεκαρες τον πετουν στο δρομο!!!! ειναι μια τρανη αποδειξη το πως δουλεβε το κρατος ο Τολης λαδωνε κανονοικα τους εκαστοτε αρμοδειους και εκαναν μοκο!!!! ενω ο φουκαρας πεθαινε στη ψαθα σαν να υπαρχει καποιο φως στο τουνελ και ισος ξημερωση ασπρη μερα!!!
Δημητριος Παπας
18/05/2010 14:49
ουστ λαμογιο Γκερεκου που πηρες και υπουργειο. Αλλα οι αφελεις που σε ψηφησαν ας τα βλεπουν τωρα. Αψογη η κινηση Γιωργακη να την διωξη.
12
18/05/2010 14:39
Δηλαδη η Αντζελα θα συνεχισει να ειναι βουλευτης του Ελληνικου Κοινοβουλιου οταν εχει συνυποβαλει με τον παππου Τολη ψευδεις δηλωσεις Ποθεν Εσχες;;; (Με εισοδημα του παππου 3.000€ μηνιαιως);;;;;;;;;;;;;; Και εδιωξε ο Τζεφφρυ τους βουλευτες που δεν δεχτηκαν τα επαισχυντα μετρα του για τους μισθωτους και τους συνταξιουχους;
Συντ/χος
18/05/2010 14:33
Οταν δεν μπορεις να λυσεις τα οικονομικα προβληματα του σπιτιου σου, ειναι δυνατον να λυσεις τα προβληματα του κρατους;
Κωστας
18/05/2010 14:31
Οχι ρε παιδια παρεξηγησατε... η γυναικα δεν ηξερε τιποτα πριν αλλα ευτυχως ηρθε σαν απο μηχανης η ... εφημεριδα και της ανοιξε τα ματια. Φανταζομαι ποσοι υπευθυνοι-ανευθυνοι, σημαινοντα προσωπα της πολιτικης ζωης <αγνοουν> τι γινεται στα του οικου τους και παραπερα και κανουν το σταυρο τους μην τους ξεσκεπασει καποιος <ρεπορτερ> και αναγκαστει ο Ο΄μαμα να τους παραιτησει(τωρα γιατι πριν τους παραιτουσε ο Κωστακης-Μπαιρακταρης). Ενω εσυ μικρε μικρε μικρομεσαιε επιχειρηματακο μικρε υπαλληλησκε και ποταπε συνταξιουχε ειναι γνωστο τις πασει οτι φοροδιαφευγεις και κατασπαταλησες το δημοσιο βιος εις βαρος της τρις αριστης ελιτ-αλητ αυτου του τοπου η οποια μαχεται με νυχια δοντια και χρυσα κουταλια να παταξει αυτα τα φαινομενα. Γι ''αυτο και επειδη ειμαστε ικανοι-ανικανοι να σας πιασουμε εσας τις βδελες και τα παρασιτα της ελληνικης κοινωνιας θα σας βαλουμε να πληρωσετε προκαταβολικα. Με αγωνιστικους-αγανακτισμενους χαιρετισμους στους 300 που βρισκονται στον Ολυμπο της Αμαλιας και Β.Σοφιας γωνια και που πινουν νεκταρ-το αιμα μας και τρωνε αμβροσια-τη ζωη μας. Υ.Γ. Αντε βγαλτε καποιο μικρο δημοσιο υπαλληλο στη σεντρα να εξευμενισετε το πληθος.
Πειραιωτης Μαουνιερης
18/05/2010 14:18
@Joe Charis ...Κι εσυ δικηο εχεις.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
18/05/2010 14:17
Αμα διώξει και τη Μπατζελή πάει χάθηκε κάθε ελπίδα... Ολα τα μπάζα θα του μείνουν... Κάνε μεταγραφές ρεεεεεεεεε.
ετσι κιαλλιώς δε κάνεις που δε κάνεις τιποτα παρε κανα ντραφτ
Lila
18/05/2010 14:15
Αν χρωστούσε κανένας φουκαράς, θα του είχαν βγάλει το σπίτι στο σφυρί σε χρόνο μηδέν. Μια προσωπικότητα του βεληνεκούς του Βοσκόπουλου κατάφερε να χρωστάει επί 17 χρόνια ένα τεράστιο ποσό χωρίς να έχει πληρώσει ούτε 1 ευρώ και χωρίς να έχει υποστεί συνέπειες.
Πειραιωτης Μαουνιερης
18/05/2010 14:15
Νικολακη,απο το 93,ειναι η δουλεια,και ακομα εκκρεμοδικει,αφου υπαρχει κι αλλο δικαστηριο το Σ/βριο. Αρα,ηταν ετσι,και επι ΝΔ,που και αυτη δε κινησε τους μηχανισμους για την εισπραξη,αφου οι νομοι που υπαρχουν,επιτρεπουν το ρεζιλικι αυτο. Γι αυτο,μαλλον λες σαχλαμαρες.
Αλέξης Γούσης
18/05/2010 14:13
Τί κρίμα!!! Μου θυμίζεις συν Έλληνα την εποχή Καματερού , ξέρετεται με το νερό για όλες τις παθήσεις...Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...Μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα είναι ο κακός Έλληνας πολίτης και πολιτικός.Επί τέλους θα βάλουμε το "είναι μας" σε καμιά σειρά. Μη , ό κλάδος των δικηγόρων , μή των συμβολαιογράφων, των Μηχανικών, καλλιτεχνών, γιατρών πολιτικών δικαστικών , βρε να πάρει η ευχή να πάρει ποιός τελικά θα πληρώσει σ αυτόν τόν τόπο που και ο κάθε δημοσιογράφος σκάβει βρίσκει τρόπο. Πολύ λιβάνισμα , αδερφέ μου, και χθές ,προχθές, παραπροχθές, σήμερα με τους άλλους και πετροβολαέι τους προγούμενους. Κρίμα!!!Δεοντολογία σου λένε. Ποιά δεοντολογία, αφού οι εξαιρέσεις υπερτερούν τον κανόνων. Αν δεν είσαι "αχαρακτήριστος" δεν είσαι "in" .Τί να πω κρίμα που οι λέξεις σεμνά και ταπεινά κάνανε τον συν ελληνα ευρέως να πεινά, και βέβαια κάποια στιγμή -θυμάται δεν ξεχνά. Με εν Χριστώ αγάπη. Ζήτω η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.ΥΓ: Για βάλτε βιντεοκασετες των καναλιών να δείτε και να ακούσετε στα πρωινάδικά, μεσημεριά αλλά και τα βραδινα τί λιβάνισμα έπεφτε αδέρφια. απο όλους τους δημοσιογραφο-παρουσιαστές...όλους πέρα για πέρα.Τεράστιο το μερίδιο ευθύνης, τεράστιο ...Σας ευχαριστώ.
καυτερος
18/05/2010 14:01
αν ο μπαρμπας μας εκλεβε τόσα χρονια ας βγει σημερα να μας τραγουδα τζαμπα απο σπιτι σε σπιτι μεχρι να ξεχρεωσει - αν παλι λογω ηλικιας ουτε αυτό μπορει να κανει τοτε ας ερθει η γκομεναρα πορτα πορτα - κατι θα βρούμε να μας τακτοποιήσει
χα χα χα χα
ορε ρεζιλικια
Κ.Γ.
18/05/2010 13:55
Πειρμένω να δω πόσο γρήγορα θα ξεχαστεί κ αυτό!!!έγινε ντόρος τώρα με το συγκεκριμένο και σε μια εβδομάδα κανείς δεν θα θυμάται...κανένας δημοσιογράφος δεν θα αναζητήσει τις αποφάσεις να μας πει αν πληρώθηκαν ή πότε θα πληρωθούν.θα ξεχαστεί κ αυτό όπως τόσα άλλα κ εμείς εδώ θα συνεχίζουμε να εξαγριωνόμαστε με τα απίστευτα αυτού του τόπου..να πληρωθούν άμεσα τα χρωστούμενα και του Βοσκόπουλου και όλων όσων χρωστάνε κ να αφήσουν τους συνταξιούχους κ τους απλούς μισθωτούς που δεν μπορούνε να φοροδιαφύγουν.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
Alex
18/05/2010 13:53
Όταν υπάρχουν πολιτικοί με ήθος, αυτά τα φαινόμενα δεν συμβαίνουν. Η κ. Γκερέκου παρέμενε στη θέση της παρ'' ότι γνώριζε το τεράστιο χρέος του συζύγου της. Αυτό είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της σαπίλας που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα σήμερα.
Kolonios
18/05/2010 13:50
Απαράδεκτος ο τίτλος του άρθρου, να μη μιλήσουμε για τους συσχετισμούς με Ιφιγένειες κτλ. Χρόνια βουλευτής και, για λιγότερο διάστημα ευτυχώς, υπουργός δεν ήξερε τα οικονομικά και τις παρανομίες του οίκου της; Και τώρα ηρωοποιείται με μια παραίτηση; Μα σε τι μπανανία ζούμε; Δηλαδή να πούμε όλοι ότι δεν πληρώνουμε. Θα έχουμε άδικο;
Γιώργος, Χανιά.
18/05/2010 13:49
Έτσι πρέπει να γίνεται με όλα τα δημόσια πρόσωπα και με κάθε κυβερνητικό στέλεχος μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς. Η άμεση αντίδραση του Πρωθυπουργού χαροποιεί τον κόσμο και δείχνει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τι πρέπει να κάνουν γιατί αλλοιώς είναι εκτός. Τι σημασία και αξία θα είχε αν έβγαινε ο Γιώργος και έλεγε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και η κυρία Γκερέκου έμενε στην θέση της; Τα είχαμε εμπαιδώσει αυτά για 5,5 χρόνια που με τόσα σκάνδαλα, λαμογιές, κουμπαριές και δομημένα ομόλογα κανείς δεν ήταν υπεύθυνος, κανείς δεν πλήρωσε τη νύφη. Όλα ήταν καλά και άγια, απλά υπήρχαν παραπλανηθέντες υπουργοί, ανίδεοι πρόεδροι ασφαλιστικών ταμείων και άπλειστοι χρηματιστές και έτσι ξεμπλέκαμε. Ποιος παρατήθηκε για κάτι στα 5,5 χρόνια της δεξιάς διακυβέρνησης; Και τώρα βγαίνουνε και τιμητές!!! Η γυναίκα του καίσαρα δεν οφείλει να φαίνεται τίμια, κύριοι αλλά και να είναι.
3 ΣΕΠΤΕΒΡΗ 74
18/05/2010 13:35
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ συνεχιζεται και παει πολυ καλα,αναμεσα στην συνηδιοκτητρια της Ελευθεροτυπιας Τεγοπουλου και το ΠΑΣΟΚ και την κυβερνηση του. Αλλη μια συληψη απο τον Χρυσοχωιδη ξανα της Τεγοπουλου και οι δημοσιογραφοι της θα ψαχνουν μεχρι τα γενοφασια των προπαπων ολων αυτων των ΔΗΘΕΝ δημοκρατων και σοσιαλιστων που αρεσκονται να αυτοπροσδιοριζονται ετσι, μονο και μονο για να εξαπατουν τις απολιτικες και αγραμματες και αμορφωτες μαζες,ωστε να αρπαζουν δια της κλεμενης ψηφου την εξουσια,και υστερα να εφαρμοζουν μονεταριστικη δεξια πολιτικη. Ακομη μια συληψη της Τεγοπουλου ,λοιπον και επεται συνεχεια ,και αμα δειτε ασπρη μερα εκει στο νεο Πασοδεξιο κομμα οχι ο Μητσοτακης ,οχι ο Καρατζαφυρερ δεν σας σωζουν,αλλα ουτε ο εκτος Αμερικανικος στολος Γεωργακη .Την Ελευθερωτυπια την διαβαζει η αριστερη πτερυγα των πραγματικων αγωνιστων του πρασγματικου δημοκρατικου και βεβαια αριστερου χωρου, χρονια τωρα και μην το ξεχνατε αυτο.
Νικήτας
18/05/2010 13:27
Θα πρότεινα να παρθεί μια απόφαση από την Ευρωπαική τράπεζα ώστε τα χαρτονομίσματα των ευρώ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα να είναι απρόμαυρα.

Διότι αποδεικνύεται ότι η πλειονότητα του χρήματος που κυκλοφορεί στη χώρα μας είναι μαύρο και κανείς δεν λέει τίποτε, έστω και όταν βλέπει πόθεν έσχες βουλευτών και φορολογικές δηλώσεις μεγαλογιατρών και ανθρώπων με πολλά ακίνητα που βγάζουν μάτι. Εμείς οι Έλληνες είμαστε ο λαός με την περισσότερη υποκρισία ανά τον κόσμο.
οκ.
18/05/2010 13:23
το βρίσκω βλακεία να απολύουν πχ την γκερέκου επειδή ο σύζυγός της έκανε φοροδιαφυγή. επίσης γιατί τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα η εφορία?? άρα το βρίσκω λίγο κακόβουλο. επίσης αν η γκερέκου ήτανε καλή στη δουλειά της το βρίσκω άδικο. τέλος το να μπερδεύουμε την δημόσια με την ιδιωτική ζωή είναι κακό.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
18/05/2010 13:17
Δεν πλήρωσε η Γκερέκου τον Τόλη! Χρησιμοποιήθηκε από τον Τόλη, για να τραινάρει ένα χρέος πρός το Δημόσιο επί 17 χρόνια, να δηλώνει ο αδιάντροπος αδυναμία πληρωμής και ν''αγοράζει ακίνητα με χρήματα δικά μας, παίρνοντας φυσικά φορολογική ενημερότητα από επίορκους εφοριακούς!
Θέλω όμως να ξέρω, είσαι κόμα εξουσίας, περιμένεις να πάρεις την κυβέρνηση στα χέρια σου, γνωρίζεις ότι οι απλήρωτες οφειλές πρός το Δημόσιο σκαρφάλωσαν στα 30 δίς καί δέν παίρνεις μια κατάσταση μεγαλοοφειλετών πρός την εφορία για να ξέρεις και με ποιούς έχεις να κάνεις; Πώς είναι δυνατόν, υπεύθυνος Πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας, να διορίζει υφυπουργό τήν σύζυγο μεγαλοοφειλέτη της εφορίας;
Μήπως κ.Παπακωνσταντίνου, πρέπει να δημοσιευτούν τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών της εφορίας, για να ξέρει καί ο λαός, πόσοι απ''αυτούς είναι διαπλεκόμενοι με την εξουσία;
Είναι δυνατόν ν''αφήνετε αυτούς τους αχρειους να επενδύουν τα λεφτά μας σε ακίνητα, την στιγμή που περικόπτετε τις συντάξεις μας;
s.k
18/05/2010 13:11
η γκερεκου δεν το ηξερε δηλαδη οτι υπαρχει προβλημα στη φορολογικη (κοινη) με του αντρα της?και βγαινει και ζηταει και τη ψηφο του βιοπαλαιστη ελληνα? ουστ
Αλεκος Παναγουλης
18/05/2010 13:04
Προεκλογικά, ο Γ. Παπανδρέου συμμετείχε σε μυστικό δείπνο που οργάνωσε στο σπίτι του στην Εκάλη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης. Συνέφαγε με τον Μ. Βασιλάκη της Aegean, τον Ευάγ. Σπανό, πρόεδρο της Βιοϊατρικής, τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ Δ. Παπαλεξόπουλο και ιδιοκτήτη της τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν, τον εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη, τον Μ. Σκλαβενίτη, ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, τον Σπ. Θεοδωρόπουλο της Vivardia, τον ιδιοκτήτη της ΜΕΤΚΑ Ευάγ. Μυτιληναίο, τον Σπ. Διβάνη, μεγαλοξενοδόχο, τον Αγ. Πλακόπητα, ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής, τον Γ. Γεράρδο της εταιρείας Πλαίσιο, τον Σ. Καλλιντσάντση της Ελληνικής Τεχνοδομικής και τον Αρ. Μπελλέ που έχει τα ιχθυοτροφεία Νηρέας. Χτες, ο Γ. Παπανδρέου συνέφαγε με ομογενείς εκπροσώπους πολυεθνικών απ'' όλο τον κόσμο. Προεκλογικά, έταξε ανατροπές για να αυξήσουν την κερδοφορία τους οι καπιταλιστές και γι'' αυτό να τον επιλέξουν σαν τον επόμενο πρωθυπουργό. Μετεκλογικά ήρθε να παρουσιάσει σαν κράχτη το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων, προκειμένου να πειστούν οι μεγαλοκαπιταλιστές να επενδύσουν τα κεφάλαιά τους. Η σχέση του κεφαλαίου με τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους είναι σχέσεις αίματος. Γι'' αυτό και η πρόσφατη κατασκευασμένη ένταση, μετά τις δηλώσεις Δασκαλόπουλου για το πολιτικό σύστημα, μόνο οργή μπορεί να προκαλεί στο λαό για την προσπάθεια που κάνουν από κοινού οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι να τον κοροϊδέψουν. Μαζί τρώνε, μαζί πίνουν, μαζί στήνουν στον τοίχο τα λαϊκά δικαιώματα και τα πυροβολούν. Μαζί επιδιώκουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος ώστε να περάσουν αλλαγές που θωρακίζουν το αστικό πολιτικό σύστημα και αποπροσανατολίζουν το λαό. Κατά συνέπεια, μαζί πρέπει να τους στοχοποιήσει πολιτικά και ο λαός. Να κετευθύνει τη μαζική ταξική του πάλη κατευθείαν πάνω στην πολιτική που θρέφει το καπιταλιστικό κέρδος και θεωρεί την ανέχεια του λαού εχέγγυο για την κερδοφορία μιας χούφτας μεγαλοεργοδοτών.
Σπύρος
18/05/2010 12:59
Πώς θα πιστέψουμε τις πρόσφατες καταγγελίες της κ. Γκερέκου για πλήρη κακοδιαχείριση στο Υπ. Τουρισμού από στελέχη της πρώην κυβέρνησης όταν ενώ ο σύζυγός της δήλωνε αδυναμία αποπληρωμής των φόρων, από κοινού αγόραζαν ακίνητα; Δικαιούτε η κ. Γκερέκου να παραμένει βουλευτής;
aperiskeptos
18/05/2010 12:57
Ποια Ιφιγένεια; Αθώα δηλαδή η κ. Γκερέκου; Η φορολογική δήλωση των δύο συζύγων είναι κοινή. Δεν μπορεί να μη γνώριζε η κ. Γκερέκου τι δήλωνε ο άντρας της. Αν δεν το γνώριζε ήταν ανίκανη για τη θέση που κατείχε. Όσο για τον αποφασιστικό ΓΑΠ... Πριν την κάνει υπουργό δε θα''πρεπε να''χε ψάξει λίγο περισσότερο το πόθεν έσχες της; Το πιο αστείο δε είναι η ολιγωρία των εφοριακών τόσα χρόνια. Για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται, για να προβεί ο εφοριακός σε πλειστηριασμό των σκινήτων Βοσκόπουλου απαιτείται εντολή και όχι από υπηρεσιακό αλλά από πολιτικό παράγοντα.
Η μπέμπα βλέπει όνειρα πως όταν μεγαλώσει θα γίνει πορνοστάρ
18/05/2010 12:56
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη! Κάποτε εκλέγονταν αντιπρόσωποι του λαού τεράστιοι άνθρωποι, διανοούμενοι, επιστήμονες, συγγραφείς. Σήμερα και η κουτσή Μαριώ χώνεται στον ντορβά της πολιτικής. Ηθοποιοί, πρώην μοντέλα, τραγουδιστές β’ διαλογής εξαργυρώνουν την πρόσκαιρη διασημότητα τους με σκοπό να μπουν στη βουλή. Αναρωτιέμαι πόσο πιο χαμηλά θα πάμε ακόμα. Ήδη μας ενημέρωσε κι η Τζούλια πως της έγινε πρόταση από μεγάλο κόμμα να κολυμπήσει … στα βαθιά νερά της πολιτικής. Μην απορήσετε αν γίνει πραγματικότητα κι αυτό. Μήπως υστερεί σε τίποτα από την Τσιτσιολίνα; Σε έναν κόσμο απείρου κάλους όπου κυριαρχούν διάφορες Τζούλιες που μας δηλώνουν ανερυθρίαστα πως οι γυμνές φωτογραφήσεις τους έγιναν υπό καθεστώς … αξιοπρέπειας, επαγγελματισμού και άριστων συνθηκών και οι τσόντες τους διαφημίζονται από τα ΜΜΕ σα να είναι κάτι φυσιολογικό, τα πάντα είναι πιθανά.
Γεωργιος Α. Βλαχος
18/05/2010 12:55
Ελλαδα το Μεγαλειο της Ανοησιας σου, της Υποκρισιας σου,
της Ιλαροτραγωδιας σου.
Ε, οχι και εξιλαστηριο αθωο θυμα ,προς θυσια. κατοπιν σφα-
γης.Παει πολυ να αποκαλειται η ωραια Αντζελα, Ιφιγενεια!
Εκτος αν μερικοι προσδοκουν σε αποκατασταση της.Διαφορε
τικα δεν ειναι δυνατο να εξηγηθουν οι δηλωσεις του κ. Πεταλω
τη . Πως ειναι δυνατο να αναφερεται ο Εκπροσωπος Τυπου της κυβερνησης σε ευθιξια,ευαισθησια και αλλα πολλα φαι-
δρα ,οπως ουδεμια εμπλοκη εχει η κ.Γκερεκου στις εκκρεμο-
τες του συζυγου της ,οταν συνυπογραφει την κοινη φορολο-
γικη τους δηλωση;Αν υπηρχε ευθιξια δεν θα επρεπε να απο-
δεχθει την θεση που της προταθηκε στο αμαρτωλο Υπουργει
ο Πολιτισμου και βασικα ουτε καν επρεπε να της προταθειι η
αναληψη της θεσης.Απο οτι γνωριζω ζητηθηκε απο τηνκ.Σα-
κοραφα,τους κυριους Οικονομου και Δημαρα να παραιτηθουν
απο το βουλευτικο τους αξιωμα, επειδη ειχαν το θαρρος και δεν υπερψηφισαν τη συμφωνια για τον μηχανισμο στηριξης.
Με την κ Γκερεκου τι θα γινει, αντι αυτης της σκεψης,θα προω
θησουμε το Βιντεο που καλει τους τουριστες να επισκεφθουν
την Ελλαδα;

Διατελω με τιμη, Γεωργιος Α.Βλαχος
Κόλαφος
18/05/2010 12:44
Ατυχής η επιλογή του χαρακτηρισμού της πρώην υφυπουργού ως ''Ιφιγένεια'', μιας και οδηγεί το μυαλό σε ''ανεπιθύμητους'' συνειρμούς:
Η Ιφιγένειο ήτο μια αγνή και αθώα κορασίς, την οποία απεφάσισε να θυσιάσει ο φιλόδοξος, άκαρδος, υποκριτής και ψεύτης πατήρ της για το δήθεν κοινό καλό - τον επιτυχή απόπλου του στρατού των Αχαιών που στόχευαν στην αρπαγή των θησαυρών του ''άγιου κάστρου της Τροίας'', προφασιζόμενοι την ''αρπαγή της ωραίας Ελένης''... Η έκβαση, τόσο της εκστρατείας (''Ιλιάδα''), όσο και της... ''Οδύσσειας'', είναι γνωστή...
Κόλαφος
18/05/2010 12:43
Απορίες ενός αφελούς...
- Θα εζητείτο η παραίτηση της κυρίας Γκερέκου, εάν δεν αποκαλυπτόταν το γεγονός στην κοινή γνώμη;
- Η κυρία Γκερέκου εγνώριζε τα περί της οφειλής κι από πότε;
- Επί 17 συναπτά έτη, γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση;
- Ποιος και γιατί αποφάσισε να ''αποκαλύψει'' αυτή την υπόθεση τώρα;
ΚΟΣΜΑΣ
18/05/2010 12:37
Αφηστε το ΤΟΛΗ κι δες τε την <<ΑΠΟΦΑΣΗ>> της αλοίθωρης ελληνικής <<δικαιοσύνης>> χθες.....ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ απεφάνθη!!!! Τί λένε τώρα? ΦΤΟΥ ΣΑΣ..
Ζωή
18/05/2010 12:32
Μετά την αναγγελία γιατρών του Κολωνακίου (που άγνωστο πότε θα δικασθούν), μετά την κατεδάφιση του επί 10 χρόνια καμμένου κτιρίου (δήθεν γκρεμίζουμε τα αυθαίρετα), νέο πυροτέχνημα από την κυβέρνηση: υφυπουργός που κατά καιρούς έχει απασχολήσει αρνητικά τα ΜΜΕ (βλέπε spa, βλέπε έπιπλα), που πιστεύει πως εμφανίζοντας τον πρωθυπουργό ως τουριστική ατραξόν οι τουρίστες φέτος θα συρρεύσουν στη χώρα μας, παραιτήται και ο πρωθυπουργός κάνει δεκτή την παραίτησή της... Πώς θα πορευτεί αυτή η χώρα χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της κ. Γκερέκου;
Αναρωτιέμαι, αυτοί οι πολιτικοί έχουν πλήρη άγνοια; Γιατί περιμένουν τις αποκαλύψεις από ΜΜΕ για να διώξουν τους σάπιους; Δεν ξέρουν τι κάνει ο διπλανός τους, ο συνάδελφός τους; Πρέπει να τους το πει μια εφημερίδα; Η διαφθορά πρέπει να παταχθεί όχι επειδή αποκαλύφθηκε, αλλά επειδή το επιβάλλουν οι θυσίες που κάνουμε οι πολίτες καθημερινά.
Νίκος
18/05/2010 12:30
To θέμα Γκερέκου κάνει το γύρω και στα διεθνή ΜΜΕ. Ας δούμε πως θα διαπραγματευθεί ο Πρωθυπουργός και ο Υπ. Οικονομικών τα σοβαρά θέματα της χώρας στο εξωτερικό όταν αποκαλύπτεται ότι δεν γνώριζαν (ή ακόμη χειρότερα, μήπως γνώριζαν;) ότι στέλεχος της Κυβέρνησης είχε ένα τέτοιο τεράστιο θέμα σε εκκρεμότητα εδώ και τόσα χρόνια;
Για γιαούρτια
18/05/2010 12:28
Ντροπή κ. Βοσκόπουλε! ΑΙΣΧΟΣ! Έλεος!
SKT
18/05/2010 12:28
Χάθηκε να φοροδιαφεύγει ο Αρσένης?
OYΟΥΞΩ ΑΠΟ ΔΩ
18/05/2010 12:27
Και την ίδια στιγμή η καιρά να έχει το ομορφότερο διαμέρισμα στο Λιστόν με τα λεφτά του Τόλη, που ασφαλώς, ήταν αδήλωτα. Πλήρωνε εσύ έλληνα συτνταξιούχε τον κάθε κατεργάρο! Να βράσω το χαρισματικό του τραγουδιστή, αν δε σέβεται και το λαό, του πόνους του οποίου τραγουδάει.
Γ. Σ....
18/05/2010 12:27
Άντζελα ξεφτίλισες την Κέρκυρα και εγώ σε συμπαθούσα όχι σαν υπουργό αλά σαν γυναίκα, πάντως αν μου έκανες πρόταση γάμου θα ήταν καλύτερα ούτε στην εφορία χρωστάω ούτε φοροδιαφυγή κάνω η διαφορά είναι ότι δεν ξέρω να τραγουδάω και εγώ μπατίρης είμαι όπως τον Τολη. Είμαστε ο ποιο διεφθαρμένος λαός του κόσμου τη φταίνε ο φοροφυγάδες τώρα ξέρουμε μερικών τα ονόματα τους καλό, εγώ θέλω και το όνομά από αυτών που τον άφησε να κάνει φοροδιαφυγή του εφοριακού, ποιος δουλεύει στην Ελλάδα για 300 € τον χρόνο και επιστήμονας. Υπολογιζόταν έως τώρα ότι το 30 % του χρήματος στην Ελλάδα κυκλοφορεί μαύρο τώρα γνωρίζομαι όλοι ότι είναι το 70 %, πάνω στην φοροδιαφυγή και απλήρωτες ασφάλειες να υπολογισθεί συν 30 % τα φακελάκια και λαδώματα, μόνο τα κορόιδα πληρώνουν
ροδανθος
18/05/2010 12:23
Κανενα οικτο στον Βοσκοπουλο και στην Γκερεκου. Σκιστε τους.
george
18/05/2010 12:21
@ ροδανθός πόσο βαθά νυχτωμένος μπορεί ναι είσαι. αυτή η ιστορία τραβάει πάρα πολλά χρόνια και γινόταν με την ανοχή και του αρχηγού σου. εκτός αν είσαι τόσο αφελής να πιστεύεις οτι ολοκληρο πασοκ δεν ηξερε τι συμβαίνει. ήξεραν για τα καλά και δεν κάναν τίποτα. τώρα που έδιωξε την γκερέκου χαίρω πολύ. αν είναι μαγκας και σωστός να του πάρει την περιουσία και να τον βάλει φυλακή....και ξεκολήστε επιτέλους με τον μπούλη, άλλος κυβερνάει την χώρα, άλλος είναι υπεύθυνος για τα σκ__ που τρώμε
ροδανθος
18/05/2010 12:11
Ηταν που ο Γιωργακης ηταν soft για αυτο δεν ηταν ο "καταλληλοτερος". Η απολυση της Γκερεκου εγινε σχεδον ενω ο Γιωργακης ηταν εν πτηση. Η διαφορα με τον "καταλληλοτερο" ειναι οτι ο Γιωργακης απελυσε λογω σοβαρων ενδειξεων, ενω ο "καταλληλοτερος" απελυσε τον ανθρωπο που ειχε πει οτι καποιοι τα παιρνουν μεσα σε ενα λεπτο ενω κρατουσε αυτους που τα επαιρναν για μηνες στην κυβερνηση μπας και κοπασει ο θορυβος. Αυτα περι καταλληλοτερου και soft Γιωργακη. Ελπιζουμε να συνεχισει ετσι ο soft Γιωργακης. Συγγνωμη, τωρα ο κοσμος τον λεει Γιωργο. Ειναι το "αλαθητο ενστικτο" του Ελληνα. Δεν μιλα τελεια Ελληνικα = βλακας. Οι μεγαλυτερες ανακαλυψεις στον κοσμο γινονται απο ανθρωπους που δεν μιλουν καθολου Ελληνικα. Ειναι βλακες?
Joe Charis Bedok Singapore
18/05/2010 12:10
Αγαπητέ κύριε Παπαχρήστου,Τελικά περισσεύει η υποκρισία στην Ελλάδα αυτός που μέχρι και εχθές ήτανε το είδωλο,η φωνή,η ψυχή του κάθε "καψουριαρη"και οχι μονον ! νεοέλληνα τώρα λοιδορείται και ρίχνετε στην πυρά,το φαινόμενο δεν είναι Ελληνικό είναι παγκόσμιο ότι αγαπούμε και λατρεύουμε την επομενη στιγμή το μισούμε και το καταστρέφουμε είμαστε όλοι τελικά υποκριτές,ποιος δεν τραγούδησε τον Τόλη δεν διασκέδασε με ένα τραγούδι του,τώρα που βρέθηκε σε αυτήν την "δυσχερή" θέση με δικια του ειμαι βέβαιος ευθύνη σφυράνε οι πάντες κλέφτικα,αυτό δείχνει έλλειψη χαρακτήρα και απαράδεκτη προσωπικότητα, εγώ είμαι λάτρης του Βοσκόπουλου και μεγάλωσα με τα τραγούδια του και πάντα θα τον έχω στην καρδια μου να είσαι καλά Τόλη σε ευχαριστώ . Στην πατρίδα υπάρχει κάτι που δεν θα το βρείς πουθενά στον κόσμο σας το βεβαιώνω πουθενά είναι η γνωστη φράση ..Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρυπα..?μα ποιος θα το βγαλει ο Μιμίκος ο Γιατρός ?ανεξάλειπτος ανευθυνότης, τι να πουμε πια ..πάντως σίγουρα έχει εκατομμύρια "Βοσκόπουλους" με αυτήν την φορολογική συνείδηση η Πατρίδα ,τρεχα γύρευε δηλαδη...
O - Π
18/05/2010 12:08
Κοιτα ποσοι νομιμοφρονες ξεφυτρωσαν ξαφνικα λες και δεν γνωριζαν το θεμα αυτο εδω και χρονια απο τοτε που γινοτανε πρωτο θεμα στα καναλια με την πρωην του. Εσεις που γραφετε δωσατε στην γυναικα σας την φορολογικη σας ενημερωτητα πριν το στεφανι??? Η ευθυνη ειναι συλλογικη αν ο συζιγος εχει δικαστικη διαμαχη καλως ή κακως με την εφορια?? και αν το γνωριζε επρεπει να εξαφανιστει απο προσωπου γης?? Για οσους δεν το γνωριζουν να μαθουν οτι ο ανθρωπος ειναι δηλωμενος δεξιος αρα να γιατι 5.5 χρονια δεν εγινε τιποτα και το βγαλανε τωρα τα τρωκτικα.
Ο ΓΑΠ ομως δεν ειναι Σαμαρας να τους παρακαλαει να παραιτηθουν τους αποκεφαλιζει εντουαμα.
Nikitas P
18/05/2010 12:05
@Ζηνων Σωστα τα λες φιλε μου, συμφωνω και επαυξανω, ξυπνηστε επιτελους ανθρωποι και καταλαβετε οτι το μονο που δεν ενδιαφερει τους κυβερνωντες ειναι εμεις και οι ζωες μας. Εχουμε πραγματικα μια ευκαιρια τωρα να ανατρεψουμε αυτο το σαπιο συστημα. Σιγουρα οι περισσοτεροι κοιμαστε ακομα η τα βλεπετε τα πραγματα ακομα μεσα απο το κομματικο σας πρισμα, αλλα σιγουρα πολλοι περισσοτεροι σημερα εχουν αφυπνιστει μπροστα σε αυτη τη ξεδιαντροπη προδοσια και κοροιδια που γινεται εις βαρος μας. Ολοι που μας κυβερνουν ειναι προδοτες, αν καποιοι απο αυτους δεν ειναι κλευτες, τοτε ειναι σιγουρα συνενοχοι στο εγκλημα, μια και δεν εχουν καν προσπαθησει να αποκαλυψουν τους κλευτες. Μη πιστευετε τιποτα απο οσα μας λενε, ειναι τελειως διεφθαρμενοι και αναξιοπιστοι!!!!!!!!!!!!!!!
KOSTAS GIAVASOGLOU
18/05/2010 12:04
Τι στιγμή που γίνεται ένα πόλεμος και δει οικονομικός, η φοροδιαφυγή ισοδυναμεί με λιποταξία εν καιρώ πολέμου.
Δεν πιστεύω ότι δεν ήξερε η Γκερέκου νομίζω ότι θα έπρεπε να γνώριζε ακόμη και αν δεν γνώριζε φέρει ευθύνη διότι όταν είσαι πολιτικός οφείλεις να γνωρίζεις.
Ο Πρωθυπουργός ό τόσο έντιμος ηθικός και ακέραιος θα πρέπει να την διαγράψει και απο την κοινοβουλευτική ομάδα και από το κόμα.
Οι εφοριακοί που ολιγώρησαν να παραπεμφθούν στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο,ο δε Βοσκόπουλος να συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο μεγάλης αξίας και η περιουσία του να εκποιηθεί για να πληρωθούν αυτά.
Η χώρα διέρχεται κρισίμους στιγμάς και δεν επιτρέπεται οιαδήποτε οιλιγωρία είναι καιρός να αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος.
Οι άρχοντες που κυβερνούν θα πρέπει να είναι υποδείγματα ηθικής και η διακυβέρνηση απολύτως διαφανής και ηθική. Δεν μας μένουν πολλά πράγματα ο λαός καλείται να κάνει θυσίες η χρεοκοπία είναι προ των πυλών. Το μόνο που μας μένει είναι να είμαστε τίμιοι, ηθικοί, και να έχουμε συνείδηση.
αγαλμα
18/05/2010 12:03
Ο Τολης χρωσταει στην Εφορια γιατι τα εδινε αλλου! Π.χ. στην διατροφη της πρωην του, στην κορη του, που την εστειλε σε κολλεγιο της Ελβετιας και για ευχαριστω ηθελε να τον βαλει να κανει εξεταση DNA για να δει αν ειναι οντως κορη του κτλ...
afelis
18/05/2010 11:57
Αν πονάει η κεφαλή ….

Καθετί σωστό και αυτονόητο στην Ελλάδα γίνεται πάντα συνοδευόμενο με εκδικητικότητα κ αδικία. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του κου Βοσκόπουλου κ η παραίτηση της κας Γκερέκου για λόγους ευθιξίας κ -κακοπροαίρετα σκεπτόμενος- για την ενδεχόμενη αποκάλυψη της συνενοχής της.. δεν διαφωνώ με την ουσία έφταιξαν κ πρέπει να πληρώσουν γιατί έτσι είναι το νόμιμο, το ηθικό κ το δίκαιο…κ συγχωρώ μια μικρή υπερβολή…διαφωνώ για όσα δεν έγιναν, δεν γίνονται κ όσα θα κρυφτούν στα "εξιλαστήρια(?)" θυματα… κ ακόμα περισσότερο που δεν πείθομαι ότι κάτι θα αλλάξει….κι αυτό γιατί τα παράνομα εντοπίζονται από τον τύπο (κατά παραγγελίαν συνήθως) κ όχι από τους μηχανισμούς του κράτους…
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ.
18/05/2010 11:56
Τα λουλούδια στην κυρία από μένα …
Τι να σε κάνω Τόλλλη! Σε φάγανε οι ανθοδέσμες στις κυρίες της ζωής σου.
Και τώρα Τόλλλη! Μανούλα μου … μανίτσα μου … θα πάρω τη βαλίτσα μου ...
Ωχ, βάσανα και καημούς που με ποτίζει τούτη η χώρα. Μήπως ήρθε η ώρα κι η στιγμή να ξενιτευτώ κι εγώ μπας και βρω στην Αστραλία την τύχη μου;

Υ.Γ. Ζήτησα τηλεφωνικά από τον μπρούκλη θείο μου να μου κάνει πρόσκληση στον Καναδά και μου είπε πως υπάρχει κρίση και εκεί, γιατί τώρα τελευταία φτερνίζεται συχνά η Αμερική και παθαίνουνε πνευμονία οι Καναδοί.

Νίκος
18/05/2010 11:55
Ενα μεγάλο ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί δεν είναι ότι πιάστηκε ο Τόλης -σύζηγος Γκερέκου- να μην έχει πληρώσει την εφορία 17 χρόνια(άκουσον άκουσον) αλλα πόσα ακόμα παραμένουν κρυφά και δεν αποκαλύπτονται και για άλλους υπουργούς,δημαρχους,αντιδημάρχους και νομάρχες πρώην και νύν. Φανταστείτε οτι πιάστηκε μόνο ένας να χρωστάει 5,5 εκ.€!!Η ουσία είναι ότι το μάθαμε απο σπόντα.Τουλάχιστον αφου την τρώει ένας ας καρφωσει και τους υπόλοιπους μπας και δούμε προκοπή σε αυτό τον τόπο.
Θανάσης
18/05/2010 11:54
Ώστε Ιφιγένεια λοιπόν. Ηρωίδα δηλαδή. Συνεχίστε τον υπνωτισμό.
Handelsblattleser
18/05/2010 11:32
Αφηστε κατα μερος τα λαικιστικα/αποπροσανατολιστικα:στις εποχες που ζουμε,πρεπει ο πελεκυς της δικαιοσυνης να πιπτει αμειληκτος στους ενοχους(Βοσκοπουλους η οποιον αλλον),ομως εσεις σαν εφημεριδα μην στελνετε τις σκεψεις των αναγνωστων σας σε τετοια περιστατικα,αλλα παρουσιαστε τους τα πραγματικα προβληματα της οικονομιας(χρεη,ΔΝΤ,ΕΚΤ,€ κλπ)Για τους Βοσκοπουλους υπαρχουν οι εισαγγελεις!
Πρωτοσελιδο ΟΦΕΙΛΕΤΕ να βαζετε αποφασεις-δηλωσεις-αποτελεσματα κινησεων αυτων που μας ελεουν αυτες τις μερες!
Προσωπικα με ενδιαφερει τι σκοπευουν να κανουν οι Μερκελ,Ρεν,Τρισε,παρα ο....Τολης....
Αχαιός
18/05/2010 11:19
...Και τι έγινε, μπάς και νομίζετε ότι ο Βοσκόπουλος θα πληρώσει τώρα δηλαδή;

Χθές έλεγε ότι τα λεφτά για τα οποία φορολογήθηκε δεν τα έβγαλε ποτέ. Και στο κάτω-κάτω, το θέμα δεν είναι ο Βοσκόπουλος αλλά πόσοι σαν και δαύτονε υπάρχουν και παρασιτούν σε βάρους του κράτους.

Το κράτος όπου ζούμε είναι ένα απίστευτα διεφθαρμένο Κράτος, ρωτήστε τους αστυνομικούς να σας πούν πόση βρωμιά ξέρουν για την κοινωνία μας να δείτε. Προσωπικά δεν πιστεύω πλέον ότι υπάρχει περίπτωση για αλλαγή.
maria
18/05/2010 11:13
τοσά λεφτά πέρασαν απο τα χέρια του τόλη αλλα έκανε το κοροιδο.
νόμιζε οτι θα γλίτωνε.
Να πληρώσει ! εμεις τι είμαστε οι μ ες τις υπόθεσης .
Θωμάς
18/05/2010 11:10
Μήπως η κ. Γκερέκου πρέπει να παραιτηθεί άμεσα και από το βουλευτικό της αξίωμα; Εκτός και αν μας πείσει, σαν κοινωνία, πως προέβει σε καλοπροαίρετες προσπάθειες για το διακανοσιμό και την πληρωμή του χρέους της συζύγου της προς την εφορία.

Γιατί το τεράστιο αυτό χρέος δεν εμφανίστηκε στο πόθεν έσχες που κατέθετε χρόνια τώρα ως βουλευτής, έστω και αν αφορά το σύζυγό της; Αυτό δεν είναι ευθεία παραβίαση του πόθεν έσχες που πρέπει να τιμωρηθεί; Οι συντάκτες των ΝΕΩΝ θα πρέπει να το ψάξουν και να μας ενημερώσουν γι'''' αυτό το θέμα.

Τέλος, πόσο ηθικό είναι να προχωρά με το σύζυγό της σε αγορά ακινήτων ενώ το χρέος προς την εφορία εκκρεμούσε;
Φίκος
18/05/2010 11:07
Είμαι συνταξιούχος και με το μισθό μου συντηρώ και τα δύο άνεργα παιδιά μου. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μου περικόψει δραματικά το μισθό για να μη πληρώνουν οι υπουργοί, οι τραγουδιστές, οι παρακοιμώμενοι τους φόρους τους. Τί λέτε? Εγώ ποιός είμαι? Εγώ πάντως αισθάνομαι σκέτος μ....ας.
@ΟΜΗΡΟΣ.Τ
18/05/2010 11:06
Μου έχει περάσει και μένα απ''το μυαλό γιατί δε μαγκώνουν το Θέμο τον ντι-βι-ντι-άδη..απ''ότι φένεται ζει και βασιλεύει.. Ε όταν οι έρευνες αγγίζουν υψηλά πολιτικά πρόσωπα, όλα σταματούν γιατί μετά θα αρχίσουν να αλληλοκαρφώνονται !
Ο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ Λ Α Ο Σ
18/05/2010 11:04
Η ευθιξία και η ευαισθησία της κας Γκερέκου την "υποχρέωσαν" να παραιτηθεί από τη θέση υφυπουργού που κατείχε, όχι όμως και από το βουλευτικό ... αξίωμα! Μήπως κάποιος πρέπει να της αυξήσει την ευθιξία και την ευαισθησία; Τι λέτε κ. Πρωθυπουργέ;
ΠΣς
18/05/2010 11:03
Αυτά να τα βλέπουν οι κάθε ανεγκέφαλοι που αγοράζουν τα τραγούδια του και τον ραντίζουν με λουλούδια στις πίστες. Για να αρχίσει να ξυπνάει ο κόσμος, που έχει θεοποιήσει τα λαμόγια και τους φοροφυγάδες. ΟΛΟΙ αυτοι οι καλλιτέχνες είναι καλλιτέχνες της Απάτης. Καλά η κ. Γκερέκου ΔΕΝ ήξερε τι λεφτά μάζευει ο Βοσκόπουλος? Μαζί δεν έκαναν την φορολογικη δήλωση? Ειναι ΚΑΙ αυτή υπεύθυνη.
THOMAS
18/05/2010 10:53
Η αξιότιμη κυρία υπουργός δεν γνώριζε τίποτα για την κοινή φορολογική δήλωσή της με τον Τόλη;Έλεος, πληρώνουμε φόρους και ξέρουμε , πως συμπληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις και οπωσδήποτε μαθαίνουμε για τα εκκαθριστικά και οι δύο σύζυγοι. Σε τόσο χαχόλους νομίζουν ότι απευθύνοντται οι άνθρωποι τη σόυ Μπιζ; Κορυδαλλός, υπάρχει γιαυτούς, ή μόνο για τους φτωχούς και ανυπεράσπιστους;
Α.Λ.Π.
18/05/2010 10:47
Η καρδιά μου πληγωμένη -σαν καμπάνα ραγισμένη -μυστικά με βασανίζει με μανία -η ζωή πριν μας χωρίσει -(πεντέμισι εκατομμύρια θα κοστίσει) -προσπαθώ να βρω μια λύση -αγωνία αγωνία
Ζήνων
18/05/2010 10:45
Ξυπνήστε μισθωτοί, συνταξιούχοι. Αυτοί οι κλέφτες συσκέπτονται κάθε μέρα να αποφασίσουν πόσο πολύ θα πεινάσουμε, πόσο ακόμα θα μας κόψουν τους μισθούς. Πιστεύετε ότι υπάρχει ευαισθησία στους πολιτικούς, τους νταβατζήδες του λαού? Σηκωθείτε από τους καναπέδες. Τί ναρκωτικό σας έδωσαν και σας κοίμισαν? Όλοι οι άνομοι, οι απατεώνες, οι κλέφτες, τα λαμόγια, μαζεύονται σ'' αυτό που το λένε ΒΟΥΛΗ και αποφασίζουν πώς θα εξοντώσουν τους άνεργους και τους συνταξιούχους.
ΒΑΣΙΛΗΣ
18/05/2010 10:40
13 χρόνια οφειλής...
Και τόσα χρόνια γιατί δεν τακτοποιήθηκε το θέμα?
Και πως η κυρία έγινε εκτός από βουλευτής και υφυπουργός?
Και γιατί το κόμμα δεν ελέγχει το ποιόν του κάθε υποψήφιου πριν τον θέσει σε υποψηφιότητα?
Είναι ιδιαίτερα βολικό το ''τώρα'' που πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός όπως έχει ήδη δρομολογηθεί προ 3 μηνών? Το έχουν προτείνει πολλοί κατά διαστήματα...
Αυτοί που πρόκειται να πάρουν υπουργεία είναι ΄καθαροί''?
Δημοσθένης
18/05/2010 10:27
H κυβέρνηση τελείωσε με τα εύκολα που λέγονται μείωση μισθών και συντάξεων. Τώρα καλείται να δώσει εξετάσεις στα δύσκολα που λέγονται φοροδιαφυγή, σπατάλες σε οργανισμούς και νοσοκομεία, τοποθέτηση άσχετων κομματικών φίλων σε θέσεις κλειδιά και απρόσκοπτη συνέχιση των δωροδοκιών σε κρατικούς οργανισμούς, νοσοκομεία και δήμους. Αν τα καταφέρει με επιτυχία σε όλα τα παραπάνω, τότε ίσως η χώρα θα έχει την ευκαιρία να γλιτώσει τη χρεοκοπία και την κοινωνική κατάρρευση.
tina
18/05/2010 10:24
Πληρώνει τα λάθη Ρουσόπουλου, Βουλγαράκη και λοιπών η αριστοκρατική κ.Γκερέκου. Ο Βοσκόπουλος το ξέρουμε όλοι έχει περίεργη σχέση με το χρήμα, ίσως απλά δεν ήξερε τι χρωστάει, ίσως δεν έλεγε στην αγαπημένη του παναγιά το χρέος για να μην την στεναχωρήσει. Όμως πως μπορούσαν να κάνουν αγορές ακινήτων με χρέος προς την εφορία?( δεν έχουν φορολογική ενημερότητα άρα δεν μπορούν και να αγοράσουν ακίνητο) και αφου η Φορολογική δήλωση των συζύγων είναι ΚΟΙΝΗ αποκλείεται να μην ήξερε τι χρωστάνε.Τα γούστα πλήρώνονται κ.Γκερέκου, ρώτα τον Βοσκόπουλο να σου πει...
μαναβης
18/05/2010 10:18
@888

το 92 που λες προφανως θα διαπιστωθηκαν τα χρεη και θα ξεκινησε η διαδικασια.

οποτε το επιχειρημα σου ειναι απλα ασχετο και υπαγορευεται απο το πολιτικο σου μενος.

οχι οτι δεν ειναι αχρηστοι ολοι, αλλα μην τα βλεπεις μονο οπως σου κατεβουν.
ΚΟΣΜΑΣ
18/05/2010 10:14
Άρτος και Θέαμα. Ουδόλως νοιάζουν το λαό αυτά τα εγκλήματα. Υπάρχουν αρχές και υπηρεσίες που οφείλουν να τα εξαλείψουν. Αυτή είναι η υποχρέωσή τους. Εμας μας νοιάζει η εξαθλίωση που καλά κρατεί και που τη σκεπάζουν με τέτοιες μα.....ές!! Που την υποχρέωση της ευνομίας τη βαφτίζουν ηρωική πράξη!!!! Εμάς μας νοιάζει που ο Παπανδρέου τρέχει σε Ισπανίες,μάλλον για να προχωρήσει το ΠΕΙΡΑΜΑ, ενώ έπρεπε νάναι στη χώρα του που υποφέρει , που δοκιμάζεται και που χρειάζεται να εμψυχωθεί ο λαός. Νά μια ακόμη απόδειξη που δείχνει το ξεπούλημά μας.
Πολυνεικης
18/05/2010 10:13
Καιρος ηταν. Τι θα πει βοσκοπουλος γκερεκου και καθε νυκτοβιος κλεφτης ; Εκλεψαν ; να πληρωσουν. Οπως πληρωνει καθε νομιμος πολιτης ρε καθηκια επωνυμοι. Τερμα οι παραγραφες και τα στραβα ματια.
ΣΑ.ΒΑΣ
18/05/2010 10:12
Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτιι.
Η πεθερά μου φέτος θα φοροδιαφύγη !!!! Δεν πρόκειται να υποβάλει ΄την φορολογική δήλωση που της έστειλε το υπουργείο.
Εγω θα πάρω αμοιβή που την καταγγέλλω;
Α συγνώμη έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια και φυσικά εχούν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργιες με όλα τα παραστατικά, αλλά το υπουργείο συνεχίζιε να στέλνει τα φορολογικά έντυπα.
Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεται να σώσεται την χώρα όταν θέλεται να φορολογήσεται τους πεθαμένους ενώ οι φοφρφυγάδες είναι ανάμεσα σας;
χ.κ.
18/05/2010 10:09
Είναι πολλά τα λεφτά - Άρηηηηη!!!!

(Ωχ, όπου νάναι, έρχετε το άσπρο βαν, να πάρει τη γιαγιά,
που έχει αλτσχάϊμερ.)

ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
18/05/2010 10:07
Αλήθεια οι εφοριακοι που εδιδαν τις φορολογικες ενημερώσεις δεν θα ελεγχθούν? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν παραιτήθηκε , δεν έπρεπε καν να ηταν υπουργός και μάλιστα έπρεπε να ήταν και εκτός ΠΑΣΟΚ... τα 5,5 εκατομμύρια να πληρώσουν οπως πληρώνουμε όλοι.... 17 ακίνητα έχουν, ας τα πουλήσουν. Αγνοούσε ότι ο σύζυγος της η κ. υφυπουργος χρωστούσε ένα τέτοιο ποσό;
Θα πάει κανείς κοπρίτης εφοριακός στον εισαγγελέα για το τρενάρισμα της υπόθεσης επί 17 χρόνια;
Αιδώς Αργείοι!
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
18/05/2010 10:03
Με εκείνα τα 5εκ. του Θέμου του καραμποζουκλή,
του τσίφτη, και του αστέρα της TV μας
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ? ?

Πολιτης
18/05/2010 09:59
Και γιατι οχι διαγραφη; Διαγραφουμε οταν εχουμε διαφορετικη αποψη και τωρα που ειναι φιλαρακια και φοροδιαφευγουν δε τρεχει τιποτα;
OMHΡΟΣ.Τ
18/05/2010 09:58
Πολυ σωστά ο κ.Βοσκόπουλος δεν πλήρωνε την εφορία

διότι, κανείς τσιγγάνος δεν πληρώνει.

Δηλαδή αυτός θέλατε να χαλάσει την πιάτσα ?
Να απαξιώσει τη φυλή του ?

Όσο γιά την κ.Γκερέκου,
αφού ο Τόλης της καλύπτει την .....γεροντοφιλία της
να πληρώσει αυτή.
Μαζί υπέγραφαν την κοινή φορολογική δήλωση.
κιτσος
18/05/2010 09:54
Ποιός ; ο Τόλης .
Δηλαδή ένα καλλιτενχικό ΤΊΠΟΤΑ .
Τι στιγμή που, έναντι πινακίου φακής, διακεκριμένοι επιστήμονες ή γιατροί χωρίς σύνορα σώζουν ζωές, διάφοροι Τόληδες (τραγουδιστές, ποδοσφαίριστές, πόρνες και νταβατζήδες της πολιτικής ζωής) φτιάχνουν αμύθητες περιουσίες γιατί βρήκαν τη σωστή σπηλιά όπου φώναξαν "ανοιξε σουσάμι" και γέμισαν ξαφνικά οι τσέπες τους απο - κλεμμένα - πλούτη.
Μας κοιτάν δήθεν έκπληκτοι "εγω ρε παιδιά δεν έχω ιδέα" σα να λένε........
"Α. για αυτά τα 5,5 εκ λέτε; Ναι μωρέ ήταν μια παλιά ιστορία... Το τι έχω τραβήξει δε λέγεται .... Αστα η εφορία με έχει ξεσκίσει ....."

και εμείς κοιτάμε σα χάνοι αντί να τους παρουμε με τα γιαούτρια .........

ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. ! ! ! ΡΕ Ο Υ Σ Τ ! ! ! !
ND=FasistoPatridokapiloi
18/05/2010 09:51
Εσύ που αποκαλείς ληστές τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ , αν πρόσεξες καλά όλα ξεκίνησαν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη! Τελικά όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από πίσω είναι η κυβέρνηση των άχρηστων ΝΔ (Μητσοτάκης-Καραμανλής), που είναι και τα μεγαλύτερα λαμόγια. Τώρα βέβαια δεν είναι σαν την Αλέκα ηθική και τίμια (απαγορεύονται οι έλεγχοι στο ΚΚΕ), ούτε σαν τον κύριο Τσίπρα που έχει κατασκευαστική και παίρνει έργα Δημοσίου.

Και κάτι πληροφοριακά:

Το Χρεός της Ελλάδας έχει ώς εξής:

1981 : 30 % του τότε ΑΕΠ (για να μην λέμε ότι δεν υπήρχε χρέος το 1981),
1989:30 ΔΙΣ Ευρώ,
1989-1993 : έφτασε τα 110 ΔΙΣ Ευρώ (σε τρία χρόνια μαζί με την οικουμενική της Αριστεράς) είχαμε 80 ΔΙΣ χρέος (Απίστευτο ρεκόρ και κανείς δεν μιλάει για την περίοδο Οικουμενικής - Μητσοτάκη)
1994-2004 : έφτασε τα 160 ΔΙΣ Ευρώ, δηλαδή 50 Δισ ευρώ σε 11 χρόνια (Ολυμπιακοί , έργα κλπ)
2004 - 2009 : 340 ΔΙΣ Ευρώ (καινούργιο απίστευτο ρεκόρ από τους πατρίδα - θρησκεία - οικογένεις). Σκεφτείτε να μην αγαπούσανε και τόσο πολύ την πατρίδα τους τί θα γινότανε.
K.M.
18/05/2010 09:49
Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ'' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά''χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;
Νά ''χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Maxmara
18/05/2010 09:48
Το θέμα δίνει βάση στην λαϊκή σοφία:
"Αν χρωστάς χίλια ευρώ, πάς φυλακή.
- Αν χρωστάς εκατομμύρια, δεν σε κυνηγάει κανείς!!!"


ΥΓ Καλά έκανε η Γκερέκου και παραιτήθηκε/διώχθηκε. Φταίς/δεν φταίς, αν ο άντρας σου είναι μεγαλο-απατεώνας (για να τα πούμε με το όνομά τους), ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ υπουργός. Tough, αλλά έτσι είναι.
Β.Ζ
18/05/2010 09:48
Αν χρωσταει ο κυριος Βοσκοπουλος 5,5 εκατομμυριακια φανταστειτε τι χρωστανε η υπολοιποι....Η κυρια Γκερεκου θελει να πεισει ποιον λεγοντας οτι δεν ηξερε πως χρωσταει ο ερωτας της ζωης της?Αν ειναι δυνατον....Αλλά οπως παντα στην Ελλαδα ολοι περιμενουν να πληρωσει ο φτωχος λαος,τωρα θα καταλαβει και ο Τολης των νοημα των λαικων τραγουδιων του!!σαν της γαρδενιας των ανθο ...μονο που η γαρδενια ηταν απο χρυσο πολλων καρατιων!!
Σπυπος απο γερμανια
18/05/2010 09:46
Ναι, και αυριο θα χιονισει στιν Αθηνα!... Τι φανερο αστιακι της κυβερνισεις! Θελει να μας αποδιξει τι κανει για τιν φοροδιαφιγει. Ποσο πλυροσε για να πεξουν αυτι οι δυο το παιχνιδι;.. Μας δουλευουν φανερα για να μιν βγειτε στους δρομους. Τι γελεια προσπαθεια... Τι μαλ....ες ειναι....
ΒΓΚ
18/05/2010 09:44
Συμφωνώ απόλυτα με τον /την κ.Φ.Π., έτσι έπρεπε να κάνει η κ.Γκερέκου, έστω και ετεροχρονισμένα. Είμαι βέβαιη ότι ο Πρόεδρος θα την διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Έτσι δείχνει η μέχρι τώρα σταθερή πορεία του. Προχωρήστε, κ.Σαχινίδη, με τη μέθοδο Ηρακλή, γιατί πρόκειται πραγματικά για περίπτωση "Λερναία Ύδρα", σε κάθε κεφάλι που κόβεται δέκα ξεφυτρώνουν κι αν δεν καούν με πυρσό τα κομμένα -εν ολίγοις να πληρώνουν οι οφειλέτες περνώντας πάραυτα από το ταμείο- το τέρας της φοροδιαφυγής θα αναπτύσσεται.
aiolos
18/05/2010 09:44
Υποχρεωτική φορολογική καί ασφαλιστική ενημερότητα γιά όλους της δημόσιας ζωής από την τοπική διοίκηση μέχρι το κοινοβούλιο. Το ίδιο και για τους δικαστικούς και εφοριακούς!
Ευτυχώς
18/05/2010 09:39
Ευτυχώς που έγινε υφυπουργός η Γκερέκου και έμαθε τι χρωστάει άντρας της, Μας δουλεύουν;
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
18/05/2010 09:37
Οχι δεν αμαυρώνεται η εικονα μιας κυβέρνησης με το να απομακρυνθεί η Υπουργός επειδή ο σύζηγος ειχε οικονομικές φορολογικές εκρεμότητες με το Κράτος. Δεν ειναι η μοναδική περίπτωση γιατι οι υπόλοιποι χιλιαδες που την κοπανήσαν τα εχουν σε φορολογικούς παραδείσους τράπεζες τις Ελβετίας κ.λ.π.Η εικόνα αμαυρώνεται απο πιθανή ελλειψη Διαφάνειας το γιατί πρέπει σύμφωνα με τα Μέτρα να μειωθεί το εισόδημα των εργαζομένων και συνταξιούχων και απο το ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Μεγάλο πακέτο του ΔΝΤ και της ΕΕ ενα μέρος θα πρέπει επιτακτικά να πάει για την αγορά υποβρυχίων και οπλικών συστημάτων απο τις χώρες εκτός της κατά τα άλλα μικρής Ελλάδος.
Δημήτρης
18/05/2010 09:32
Μήπως θα πρέπει η κ. Γκερέκου να παραιτηθεί και από βουλευτής στην περίπτωση που γνώριζε την έκταση της φοροδιαφυγής του συζύγου της και υπέγραφε και η ίδια αγορές ακινήτων ενώ η υπόθεση αυτή εκκρεμούσε; Τέλος, παράκληση να δημοσιοποιήσουν οι συντάκτες των ΝΕΩΝ τα πόθεν έσχες της κ. Γκερέκου ως βουλευτή. Δεν θα έπρεπε η κ. Γκερέκου να καταγράφει και τα οικογενειακά χρέη στην εφορία στο πόθεν έσχες που υπέβαλε;
Ηλίας
18/05/2010 09:28
Αυτή η αθλιότητα με τους φοροφυγάδες που δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ πρέπει να σταματήσει, ως εδώ ήταν. Αυτό όμως δεν θα γίνει όσο καλά και αν κάνει τη δουλειά του το ΣΔΟΕ, αν δεν υπάρξει ειδικό σώμα δικαστών που να ασχολείται μόνο με άμεσα μόνο με φορολογικές υποθέσεις. Γιατί αν περιμένει κανείς από τη πλήρως διαλυμένη δικαιοσύνη να εκδικαστούν οι πολλές φορολογικές υποθέσεις τότε ματαιοπονεί.

Αποδυκνύεται στην υπόθεση Τόλη-Άντζελας ότι η κυβέρνηση στελεχώθηκε με προχειρότητα,άρα δίνει και πρόχειρες λύσεις.
Α.Λ.Π.
18/05/2010 09:26
(...για τα στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ζητήματα που τους αφορούν εμμέσως ή αμέσως και έχουν να κάνουν με θέματα διαφάνειας, δεοντολογίας, ηθικής και πολιτικής τάξεως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την παραίτηση." ... παραίτηση που πρέπει να είναι αυτόβουλη όχι μόνο από τα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και από τα στελέχη όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη βουλή. Ας μην περιμένουν πρώτα τις αποκαλύψεις και μετά η παραίτηση μετά ή άνευ συγγνώμης. Παραιτήσεις εδώ και τώρα από όλους που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Ρε ουστ απ` εδώ, αλήτες λαμόγια πουλιά...
Πλούταρχος Λευκαδίτης
18/05/2010 09:24
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έφυγε από την άθλια αυτή Κυβέρνηση η ωραιότερη παρουσία της, η Άντζελα και έμειναν κάτι καρακάξες... ονόματα μη λέμε, τις ξέρετε όλοι!
Λαζαρος
18/05/2010 09:22
σιγα το νεο δεν μας εκπλησει τιποτα πλεον ειναι τοσο σαπια τα πραγματα...αντι να προβαλοντε η αριστη προβαλοντε η αθλιοι ωραια μου ελλας!
Μανώλης
18/05/2010 09:22
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το Κυβερνητικό σχήμα εκτός από λίγες εξαιρέσεις είναι παιδική χαρά. Απέραντη άγνοια των προβλημάτων του αντικειμένου τοκαι συνεπώς αδυναμία λύσεων. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση,η οποία στελεχώθηκε με κομματικούς φίλους και συγγενείς με άτομα που στην πλειοψηφία τους έχουν βαθιά μεσάνυχτα για το αντικείμενό τους.

Πρέπει κάτι να γίνει γρήγορα μήπως και μπορέσουμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει με αποφασιστικότητα να αλλάζει πρόσωπα κλειδιά σε διαρκή βάση όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά και στη διοίκηση, γιατί αλλιώς οι αλλαγές που απαιτούνται δεν θα γίνουν ποτέ.
Μητσος
18/05/2010 09:13
Καλή η παραίτηση, αλλα τα λεφτά θα τα πάρει ποτέ το κράτος να πληρώσει κανα έλλειμα;
Μιχάλης
18/05/2010 09:13
To χαβαλέ σε όλο του το μεγαλείο! Πώς θα βάλει χέρι στους φοροφυγάδες Ο Πρωθυπουργός όταν δεν ξέρει πόσοι φοροδιαφεύγουν στην ίδια την Κυβέρνησή του;
costas dourtounis
18/05/2010 09:09
Μετα απο τοσα χρονια γαμου και ενω ολοι μας γνωριζουμε οτι τα ζευγαρια καταθετουν κοινη φορολογικη δηλωση η Κα υφυπουργος δηλωνει πως δεν γνωριζε τι ποιει ο συζυγος!Αχ αυτα τα μοντερνα ζευγαρια!!Και καλα ο προεδρας δεν μας ελεγε τοσο καιρο οτι τα θελει ολα στο φως;;Εχει αφησει τοσους μηνες το κρατος χωρις στελεχη διοτι "ξεσκονιζει" βιογραφικα ωστε να βαλει τους καταλληλοτερους και καθαροτερους και δεν ειχε φροντισει να ελεγξει δηλωσεις και ποθεν εσχες αν οχι των βουλευτων τουλαχιστον του υπουργικου συμβουλιου;;;Τι εγινε του ξεφτισε το ξεσκονοπανο;Ή μηπως το φως ειναι το...ρομαντικο των κεριων;Αει σιχτιρ λεω εγω!!!!
:)
18/05/2010 09:07

Εντάξει πως κάνετε έτσι, μπορεί το κορίτσι να είχε λίγο πιο ακριβό γούστο στις κουρτίνες.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
18/05/2010 09:05
Το χασαμε το κορμί πατριώτ.
JJJ
18/05/2010 08:55
Αγαπητα πασοκακια,

Μετα τον ροβλια....η γκερεκου.....σε 7 μηνες μεσα.

Τι εχετε να πειτε για το σοσιαληστρικο σας κομμα?

Πολυ σοσιαλισμος επεσα και βαρυνε τις τσεπες.

Να παραδωσει την βουλευτικη εδρα αμα εχει κοτσια η κυρια. Και ας αφησει τους δηθεν ετνυπωσιασμους.

Οσο για τον Βοσκοπουλο να πληρωσει μεχρι τελευταιας δεκαρας και να παει στον εισαγγελεα.

Μαζι του και ολοι αυτοι που τοσα χρονια τον καλυπταν.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
18/05/2010 08:48
OI ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ [Ιφιγένεις εν Αυλίδι ] ; Πάντως τον τίτλο “Ο Μεγάλος”, τον απένειμε ο κ. Βοσκόπουλος στον Ανδρέα Παπανδρέου . Μια ζωή πούλαγε σώτα αυτό το παιδί . Τι παιδί ; “Γέρων εραστής εσχάτη κακή τύχη”. Σαν τον Μεγάλο κι’ αυτός !...

Σχετικώς με το θέμα της μικροοφειλής του κ. Απόστολου Βοσκόπουλου και της υφυπουργίνας κ. συζύγου του, με την οποίαν έκαναν κοινή δήλωση στην εφορία , δηλαδή ήταν εν γνώσει της εν λόγω κυρίας , που για … λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε μόλις το έμαθαν και τα κορόϊδα που την ψήφισαν. Πόσο κόστισε η εκλογή της και πόθεν έσχε τα χρήματα , το γνωρίζει ο λαϊκός βάρδος κ. Βοσκόπουλος ! Πάντως περισσότερα από τα χρεωστούμενα !...

Ομως δεν υπάρχει πρόβλημα άμεσο , γιατί καλύπτονται από τον σύγχρονο τριπλό τοίχο, που καλύπτει τους επώνυμους Δηλαδή : Χρήμα , διαφθορά των κρατούντων και επιδέξιοι δικηγόροι, αφού κατά τα λεγόμενα της κ. υφυπουργίνας , η υπόθεση αυτή χρονολογείται πριν από δεκαεπτά έτη !... Επίσης ο κ. Βοσκόπουλος δεν κινδυνεύει από προσωπική κράτηση για χρέη , αφού είναι ήδη εβδομήκοντα ετών !... Η δική μου απορία είναι με ποία προσόντα αυτή η κυρία διορίσθηκε υφυπουργός . Μήπως με το γενικό σχέδιο περί ουτιδανών, για να μην επισκιάσουν τους αδελφούς Παπανδρέου που κυβερνούν την Ελλάδα ;

Για να δούμε θα προχωρήσει η πολιτεία και σε ουσιαστικό έλεγχο πόθεν έσχες , για την κ. Α. Γκερέκου και των άμεσων συγγενών της ; Ιδού η απορία , γιατί αν θα προχωρήσει το πόθεν έσχες στους πολιτικούς και στις οικογένειές τους από από το 1981 μέχρι σήμερα , θα διαπιστωθεί ποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία και στο Δ.Ν.Τ. !... Αυτός είναι ο λόγος που κ. Γ. Παπανδρέου δεν επιθυμεί τον έλεγχο από το 1981, άντε από το 1985, γιατί τότε αποκτήθηκε η μυθική περιουσία των Παπανδρέου υπό την μορφή “Shopping Center “ , κ.λ.π. ανηκόντων σε διάφορες εταιρίες , όπως δήλωσε στο δικαστήριο επισήμως ο κ. Γ. Κοσκωτάς !... Αντε να δούμε και λίγα έργα όχι μόνο λόγια. Αν και δεν το νομίζω ;

Επίσης η κ. Γκερέκου , αν όντως έχει ευθιξία {απίθανο} οφείλει να παραιτηθεί και από την βουλευτική έδρα. Αν δεν το πράξει , πρέπει να διαγραφεί παραχρήμα από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ !... Διέγραψε ο κ. Γ. Παπανδρέου εγνωσμένης εντιμότητας βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , επειδή τόλμησαν να έχουν προσωπική αντίληψη και να μην συμφωνήσουν με τις φασιστικές μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ , και ειδικώς του αρχηγού του , και διατηρεί αυτούς που βρίσκονται υπό κατηγορίαν οικονομικών ατασθαλιών ; Μήπως όμως εδώ θα πρέπει να αντιληφθούμεν ότι : “Ομοιος ομοίω αεί πελάζει ; ”. Τα σέβη μου στους αδιάφθορους του ΠΑΣΟΚ . Τα σέβη μου επίσης στον κ. Δημοσθένη Μπόγδη , που εκθείαζε τα προσόντα της εν λόγω κυρίας σε σχετική κριτική μου κατά την υφυπουργοποίησή της !... 18-5-2010 Φ.Π.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
18/05/2010 08:44
Τί σημαίνει στην Ελλάδα "έρωτας" καί "γάμος";
Έρωτας και γάμος σημαίνει ότι, όταν χρωστάς 5 εκατομμύρια ευρώ στήν εφορία, τότε ερωτεύεσαι καί παντρεύεσαι πολιτικό κόματος εξουσίας, για να παίζεις κρυφτούλι με την εφορία!
Τί σημαίνει "Θράσσος" στήν Ελλάδα;
Θράσσος σημαίνει, να χρωστάς τα μαλιά της κεφαλής σου στην εφορία, να μήν πληρώνεις σέντς και ν''αγοράζεις ακίνητα κατ''εξακολούθησιν, βγάζοντας την γλώσσα στους εφοριακούς!
Επίσης, θράσσος σημαίνει, να είσαι ιδιοκτήτης 17 ακινήτων καί να κάνεις στην εφορία αίτηση διαγραφής χρεών λόγω αδυναμίας πληρωμής, συνεπικορούμενος στις διαπραγματεύσεις από την πολιτικό σύζυγό σου! Τώρα, αν αυτά που δέν πληρώνεις εσύ, κληθεί να τα πληρώσει κάποιος συνταξιούχος με περικοπή του δώρου του, στ''αρχεία σου!
Πολιτική γκάφα είναι, να είσαι πρωθυπουργός καί να κάνεις υπουργό την σύζυγο οφειλέτη 5,5 εκατομ. ευρώ! Όταν για να πάρει κάποιος ένα δανειάκι, χρειάζεται να προσκομίσει φορολογική καί ασφαλιστική ενημερότητα, γιατί να μήν ελέγχει ένας πρωθυπουργός τις ανάλογες υποχρεώσεις στελεχών του κόματός του, πρίν τους χρίσει υπουργούς καί υφυπουργούς; Τί έκανε ο υπουργός οικονομικών; Δεν είχε στο γραφείο του τουλάχιστον μια λίστα μεγαλοοφειλετών της εφορίας; Αγνοούσε ότι ο σύζυγος της υφυπουργού χρωστούσε
ένα τέτοιο ποσό; Θα πάει κανείς κοπρίτης εφοριακός στον εισαγγελέα για το τρενάρισμα της υπόθεσης επί 17 χρόνια;
Αιδώς Αργείοι!
Dimitrios Kirkos
18/05/2010 08:42
Η κα. Αγγελική (Άντζελα) Γκερέκου έχει και ξενοδοχείο στην Κεφαλλονιά, το οποίο διαχειρίζεται μέσα από offshore. Δεν είναι μεμπτό αυτό; Θυμίζει το Βουλγαράκη με το πλήθος των offshore. Μάλιστα μια εξ'' αυτών, η Art-gas marine s.a. (νησιά Μάρσαλ), στην οποία o κ. Βουλγαράκης είναι μέτοχος, μαζί με τους Πετρίδη (εφοπλιστή) και τους Μπουλά και Ζουγανέλη, είναι αυτή που είχε στην κυριότητά της, το γκαζάδικο πλοίο "Friedship Gas" στο οποίο έγινε πριν από 2 χρόνια η έκρηξη στον Πέραμα και σκοτώθηκαν 8 άτομα. Την περίοδο εκείνη ο Βουλγαράκης ήταν Υπουργός Ναυτιλίας!!! και η έκρηξη ήταν στημένη ώστε οι παραπάνω πλοιοκτήτες να εισπράξουν το ασφάλιστρο ένεκα τις κρίσης που υπήρχε και το σκάφος δεν είχε ναύλο!!! Πράγμα που έγινε, δηλαδή εισέπραξαν το ασφάλιστρο ενώ το πλοίο σήμερα είναι σε άλλο πλοιοκτήτη!!!
888
18/05/2010 08:41
18 χρόνια δικαστική διένεξη.

Κοίτα να δεις!!!

2010 μειον 18 = 1992.

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην περίοδο 1990 - 1993.
Την πιο βρώμικη περίοδο ΜΑΥΟνέζας, που επιμελώς ορισμένοι προσπαθούν μαε κάθε τρόπο να αποκρύψουν.

Λετε νε έχουν σχέση;
ετσι μπραβο
18/05/2010 08:40
ετσι ετσι σιγα σιγα θα μαζεψουμε το χρεος προς το δντ επο τις οφειλες ολων αυτων των λαμογιων που ζουσα και πλουτιζαν και μαλιστα το διαφημιζαν ολα αυτα τα χρονια και προσπαθουσε ο απλος πολιτης να καταλαβει πως γινονται τοσα λεφτα. οταν ερχεται οκαιρος για φορολογικη δηλωση ο απλος λαουτζικος τρεχει να την υποβαλει για να μην καθυστερησει και του επιβαλουν προστιμο ,ζει με το αγχος της εφοριας και αλλοι γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια το κρατος και τους νομους ετσι γινονται τα λεφτα.κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν ειδα ακομα τα τρανταχτα πολιτικα προσωπα που ακουστηκαν ολα αυτα τα χρονια για παρομοιες καταστασεις ,να τιμωρουνται.
ΑΚ
18/05/2010 08:39
Τουλαχιστον εδω φαινεται μια διαφορα απο την ΝΔ αν θημωμαστε τον Παυλιδη που δεν ελεγε να παρετηθη απο την θεση του και προκαλουσε τον κοσμο, μπραβο στην Γκερεκου που αναλαμβανει την ευθηνη και δειχνει οτι η πολιτικη δεν πρεπει να ειναι κολημενη στην καρεκλα, μακαρι να ηταν ολοι η πολιτικη μας τοσο ευαισθητη, αυτο ειναι μια καλη αρχη για να αλλαξει κατι καλυτερο, οποιος παρανομει να παει σπιτι του, αυτο θελει ο κοσμος, και αυτο πρεπει να προσεξει η κυβερνηση.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
18/05/2010 08:30
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν παραιτήθηκε... τα 5,5 εκατομμύρια να πληρώσουν οπως πληρώνουμε όλοι.... 17 ακίνητα έχουν, ας τα πουλήσουν. Απλά φανταστείτε τον τρόπο σκέψης τους...αντανακλά το θρασος των ελλήνων πολιτικών... και σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ....
Επαγγελματίες socialληστές οι ΠΑΣΟΚοι
18/05/2010 08:30

Δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έχει γίνει.

Δεν μπορεί να είναι δυνατόν ένας απλός υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ χρωστάει στην εφορία περισσότερα ακόμη και από όσα είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ περιουσία του προέδρου των ΗΠΑ.