«Στην ξενιτιά παλέψαμε για λόγο και ψήφο...»

Οι Έλληνες απόδημοι χαρακτηρίζουν δίκαια τα μέτρα για την ψήφο των μεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολέττα Μουτούση Στέλιος Βραδέλης   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/12/2009 07:00 |
 «Στην ξενιτιά παλέψαμε για λόγο και ψήφο...»
Γιώργος Κοντορίνης. «Είναι ένας δρόμος που έπρεπε να είχε ακολουθήσει η Ελλάδα από πολύ καιρό» λέει ο Έλληνας δημοτικός σύμβουλος στη Σόλνα της Σουηδίας

«Το 1962 που ήρθα στη Σουηδία οι μετανάστες δεν είχαμε δικαίωμα ψήφου. Αυτό το αποκτήσαμε το 1976, αλλά είναι αυτό που μας έδωσε υπόσταση μέσα στην κοινωνία και μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο μας στη σουηδική κοινωνία» λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου για 4η τετραετία, ο οποίος έχει διατελέσει 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Στοκχόλμης και 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Σκάρπελκ.

Απάντηση στις αντιδράσεις που διατυπώνονται για τη χορήγηση δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα δίνουν οι περισσότεροι από 300 Έλληνες απόδημοι που όχι μόνο μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωπαϊκές χώρες όπου διαμένουν, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί και σε θέσεις δημοτικών, νομαρχιακών και περιφερειακών συμβούλων. «Είναι ένας δρόμος που έπρεπε να είχε ακολουθήσει η Ελλάδα από πολύ καιρό» λέει ο κ. Γιώργος Κοντορίνης, δημοτικός σύμβουλος στη Σόλνα της Σουηδίας και πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

«Όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από διάφορες εθνικότητες, που μπορούν να βοηθήσουν με τις εμπειρίες τους, με τα διαφορετικά ήθη και έθιμα, μπορούν να δώσουν διαφορετικό χρώμα στους δήμους» υποστηρίζει ο κ. Κοντορίνης. Χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικά και δίκαια τα προωθούμενα από την κυβέρνηση μέτρα για την ψήφο των μεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας, ο πρόεδρος του Δικτύου φέρνει το παράδειγμα των δικών του παιδιών ηλικίας 3 και 10 χρόνων. «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Σουηδούς πολίτες. Θα ήταν παράλογο να μην τα έχουν αφού εδώ μεγαλώνουν, εδώ πηγαίνουν σχολείο, εδώ γεννήθηκαν. Δεν θα θέλουν να έχουν άνιση μεταχείριση επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλη χώρα» τονίζει.

Χαρακτηριστικά εξάλλου είναι όσα θυμάται ο κ. Παπαδόπουλος από τότε που ήταν πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών στη Σουηδία και συναντήθηκε με τον Ούλοφ Πάλμε ως υπουργό Παιδείας τότε. «Εγώ του ζητούσα να μας δοθεί το δικαίωμα ψήφου τουλάχιστον στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκείνος όμως μου απάντησε πως το πρώτο που θα έπρεπε να κατακτήσουμε ήταν το δικαίωμα της ιθαγένειας και ύστερα θα έρχονταν όλα τα άλλα. “Διαφορετικά Νίκο, κανένας πολιτικός δεν θα ενδιαφερθεί ποτέ για εσάς” μου είχε πει ο Πάλμε» λέει και προσθέτει:

«Τριάντα τρία χρόνια μετά δεν υπάρχει κανένας στη Σουηδία που να υποστηρίζει πως ήταν λάθος η ιθαγένεια και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες».

Ο κ. Αχμέτ Μοαβία, πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, κάνει λόγο για αίτημα πολλών χρόνων που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. «Είναι ένα βασικό μέτρο ουσιαστικής κοινωνικής ένταξης, τουλάχιστον για μετανάστες που είναι εδώ αρκετά χρόνια» λέει και αναφέρει πως «σπάει αυτή η προσωρινότητα που χαρακτήριζε τις παλιές νομοθεσίες, ενώ η κοινωνία απορροφά ένα κομμάτι, τουλάχιστον αυτό της δεύτερης γενιάς μεταναστών». Ο κ. Μοαβία πιστεύει πως το δικαίωμα ψήφου «θα είναι αφορμή και κίνητρο ώστε και οι ίδιοι οι μετανάστες να εντείνουν τις προσπάθειές τους προς μια ουσιαστικότερη ένταξη στην κοινωνία» και σχολιάζοντας τις ακραίες αντιδράσεις σημειώνει: «Κάθε νέο μέτρο δεν μπορεί να βρίσκει γενική αποδοχή. Το θέμα είναι φλέγον και θα είναι για αρκετά χρόνια, αλλά τα ζητήματα αυτά πρέπει να συζητιούνται βάσει του κράτους δικαίου, των αρχών της δημοκρατίας και των αξιών της ανοικτής κοινωνίας».

«Μακριά από ρατσισμούς. Δεν μας τιμούν και εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού τέτοια φαινόμενα» σχολιάζει και ο κ. Γρηγόρης Ζαρκάδας, δημοτικός σύμβουλος Φρανκφούρτης και τονίζει: «Η κοινωνική ενσωμάτωση δεν πραγματοποιείται χωρίς τουλάχιστον το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές, δεν νοείται δημοκρατία αν όλοι όσοι πληρώνουν τη φορολογία τους δεν συναποφασίζουν».

Χαρακτηρίζει και αυτός θετικότατο το μέτρο της κυβέρνησης τόσο για τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα όσο και για τους νόμιμους μετανάστες και επισημαίνει πως με τον τρόπο αυτό «θα γίνει ξεκαθάρισμα για το ποιος είναι νόμιμος και ποιος παράνομος». Εξάλλου, όπως σημειώνει, για τη Γερμανία «μπορεί να μην είναι εύκολα, αλλά είναι οργανωμένα, είναι ελάχιστοι οι αλλοδαποί που δεν είναι δηλωμένοι». Στο ίδιο μήκος κύματος για τις θετικές επιδράσεις που θα έχουν τα κυβερνητικά μέτρα κινείται και ο κ. Κώστας Δημητρίου, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κολωνίας και πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας, ο οποίος πάντως εφιστά την προσοχή στο εξής: «Θα πρέπει ωστόσο να γίνει προσεκτική διαχείριση του θέματος και να μην εξελιχθεί σε μάχη των δύο μεγαλύτερων κομμάτων για τον αριθμό των μεταναστών που θα καταφέρουν να ελέγξουν».

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ
απόδημοι όχι μόνο ψηφίζουν στις ευρωπαϊκές χώρες, όπου διαμένουν, αλλά βρίσκονται και σε διοικητικές θέσεις

Ο ΛΑΟΣ στήνει μετωπική για την ψήφο των μεταναστών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος nasopoulos@dolnet.gr

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ μετωπικής σύγκρουσης με τη Ν.Δ. και τον ΛΑΟΣ μπαίνει η κυβέρνηση για τα πολιτικά δικαιώματα των μεταναστών. Οι αντιδράσεις των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης που διαφωνούν στη νέα μεταναστευτική πολιτική, παίρνουν ακραία μορφή, καθώς το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη ξεκινά εκστρατεία συλλογής υπογραφών σε όλη τη χώρα, με στόχο η τύχη των επίμαχων αλλαγών να κριθεί σε δημοψήφισμα.

Είναι προφανές ότι στον ΛΑΟΣ επενδύουν σε φοβικά σύνδρομα των πολιτών και προεξοφλούν ότι μέσα από ένα δημοψήφισμα θα απορριφθεί κάθε κίνηση για αναγνώριση πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες. Το στίγμα αυτό εξέπεμψε χθες ο Γ. Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας ουσιαστικά ότι το σχέδιο που επεξεργάζεται το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την εθνική κυριαρχία. «Αυτό που κάνουμε έχει μεγάλους κινδύνους. Όταν εντάξουμε 500.000 μετανάστες και τους κάνουμε Έλληνες, αυτομάτως την επόμενη μέρα λόγω ανεργίας θα πληρώνουμε στον ΟΑΕΔ άλλους 500.000 ανθρώπους... Δεύτερον, έχουμε ευαίσθητα σύνορα... Να προσθέσω άλλες 400.000 μουσουλμάνους. Θα γίνει ένα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα, όπως και στη Βουλγαρία. Δεν έχω την ηρεμία της καλής γειτονιάς για να προχωρήσω σε μια τέτοια αλλοίωση», ανέφερε με έμφαση (στον Real FΜ), προσθέτοντας ότι οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει κρίνουν εάν θα χορηγηθεί ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε ξένους που διαμένουν μόνιμα στη χώρα.

Πιέζονται στη Ν.Δ.
Η σφήνα του ΛΑΟΣ συμπιέζει τη Ν.Δ. και την αναγκάζει να υιοθετήσει και από την πλευρά της σκληρή στάση για τις αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική. Το πρόβλημα για τη Ρηγίλλης, όπως αναγνωρίζουν και επιτελικά στελέχη του κόμματος, είναι ότι δεν θέλει να εμφανίζεται πως σύρεται από τον Γ. Καρατζαφέρη και ότι προχωρεί στη σύμπτυξη ενός κοινού μετώπου με τον ΛΑΟΣ. Και για αυτόν τον λόγο αναζητεί διαφορετική γραμμή πλεύσης για τον ίδιο προορισμό, την απόρριψη δηλαδή της κυβερνητικής πρότασης.

Η Ν.Δ. δεν απορρίπτει κάθε αλλαγή στο νομικό πλαίσιο για τα δικαιώματα των μεταναστών, αλλά επιδιώκει το επίμαχο νομοσχέδιο να μπει στην παρούσα φάση στο «ψυγείο», όπως εκτιμούν κυβερνητικοί παράγοντες. Κι αυτό γιατί το βασικό αίτημα που προβάλλει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να προηγηθεί διάλογος εις βάθος για τις αλλαγές, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, η Ν.Δ. εμφανίζεται κατηγορηματικά αντίθετη με το ελάχιστο όριο των πέντε ετών που τίθεται για την απόκτηση ιθαγένειας (σ.σ. αφορά ένα παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα από γονέα που ζει νόμιμα και εργάζεται στη χώρα μας τουλάχιστον επί πέντε χρόνια). Εναντιώνεται επίσης και στην αναγνώριση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για νόμιμους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα τουλάχιστον επί πέντε χρόνια.

«Βασική ένσταση»
Την προσπάθεια της Ν.Δ. να διαχωρίσει τη θέση της από τον ΛΑΟΣ κατέστησε σαφή χθες και ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Χρ. Ζώης. «Η Ν.Δ. δεν αισθάνεται να βρίσκεται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Βρίσκεται απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση...», ανέφερε (στον Αθήνα 9,84) και πρόσθεσε: «Η βασική μας ένσταση έχει να κάνει με το γεγονός ότι για την απόκτηση ιθαγένειας υιοθετείται το ελάχιστο χρονικό όριο σε σχέση με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία και αξία, δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία προϊστορία αποικιοκρατικής δύναμης, αλλά είναι πύλη εισόδου των μεταναστών για όλη την Ε.Ε... Δεν μπορεί εμείς να διεκδικούμε τη δημοκρατική ευαισθησία που δεν έχουν οι Γερμανοί, οι Βρετανοί ή οι Γάλλοι...».

313
Παναγιώτης Μόραλης.
09/02/2010 04:02
Παρακαλώ πείτε στο συντάκτη σας κ.Διονύση Νασόπουλο οτι ,ανεξάρτητα απο την Έλληνική ρίζα της, η νεα λέξη του συρμού που χρησιμοποιούν κατά κόρο οι αγράμματοι αριστεροί "φοβικά " βασικώς δεν είναι Ελληνική. Εχει υιοθετηθή προσφάτως απο Έλληνες ομοφυλοφίλους και προέρχται απο το Αγγλικό "homophobic" μια λέξη που την σύνθεσαν οι Αγγλοσάξωνες κίναιδοι στήν προσπ?θειά τους να ανταπεξέλθουν τη χλεύη της κοινωνίας απέναντί τους. Την ακούσαμε και απο το βήμα της Βουλής απο έναν τραμπούκο του χώρου και είναι κρίμα. Ευχαριστώ.
papayiannakis adonis
09/02/2010 03:04
i polipsifia ton ellinon ine arnitiki stin apodosi ithagenias stous metanastes,ti ine auto pou den katalaveni i kivernisi,ohi den ehi kanis to dikeoma na dosi ithagenia stous metanastes ektos ta pedia pou geniounte stin ellada.giati auta den ehoun alli eklogi.gia ta alla ta pedakia pourhonte mikra mporoun na tin paroun sta 18tous ke afou to theloun auta.oso gia tous gonis mia karta paramonis epi aoristou ,pou vlepoun i fostires to provlima.oso gia aftous pou den sinfonoun me to kivernon koma ine ethnikistes giati ponan afton ton topo.pekste alla pehnidia afiste tin ithagenia ke kitakste na asholithita me alla poli pio sovara pragmata.
Χαριλαος Γιωτης.
09/02/2010 01:54
Η λαθρομετανάστευση είναι στρατηγικό όπλο του εχθρού. Η εξουδετέρωση αυτού του όπλου υπάγεται στήν αρμοδιότητα του? υπουργείου Ε.Αμύνης .
ποσειδωνας
09/02/2010 00:50
Εχουν κανει την ριμαδα την διαβουλευσει και το 85%ειναι κατα του νομοσχεδιου.Αφου λοιπον δεν λογαριαζουν τους Ελληνες γιατι κανουν τις διαβουλευσεις και τετοιες σαχλαμαρες
Αυτοι απο την Σουηδια και την Γερμανια μιλαναι εκ του ασφαλους ,εκει υπαρχουν νομοι που υποχρεωνονται ολοι
να τους τηρησουν ,Ως τοσο ομως λαθρομεταναστες δεν υπαρχουν ουτε στην Γερμανια ουτε στην Σουηδια.Και αυτες οι χωρες δεν συνορευοθν ουτε με Τουρκια ουτε με Αλβανια κτλ.
Αλλα και εσεις απο τα ΝΕΑ γραφεται τους αναγνωστες σας στα παλια σας τα παπουτσια.
Ανθρωπος
08/02/2010 23:54
Το θεμα ειναι οτι αυτος που νομιμα εργαζεται εδω,φορολογειται εδω,ζει εδω πρεπει να εχει το δικαιωμα να συναποφασιζει και να ψηφιζει μαζι με ολους τους αλλου και οχι να ειναι ανθρωπος δευτερης κατηγοριας με ισες(αν οχι παραπανω...) υποχρεωσεις αλλα με διαφορετικα δικαιωματα. Και οσοι λενε οτι εχει δικαιωματα στη χωρα ειναι εντελως ανοητοι.Γιατι να αποφασιζω για μια πολιτικη την οποια δεν επροκειτο να νιωσω και η οποια δεν με αφορα?Ο μεταναστης πηγαινει σε ελληνικα νοσοκομεια,υπακουει στους ελληνικους νομους,πληρωνει φορους στο ελληνικο κρατος,αρα θα συναποφασιζει για το ελληνικο κρατος και οχι για το κρατος απο το οποιο ηρθαν καποτε οι γονεις του...
Χριστινα
08/02/2010 22:34
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι σε αυτο το φορουμ δεν εχετε μαθει να διαβαζετε...ποιος ειπε οτι θα δωθει ιθαγενεια σε παρανομους μεταναστες που σου καθαριζουν τα τζαμια στα φαναρια?????? Αν ειχατε μπει στον κοπο να ενημερωθειτε η ολη συζητηση γινεται για ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ μεταναστες που ενδεχομενως γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην Ελλαδα και ειναι η μοναδικη χωρα που γνωριζουν ως "πατριδα". Τα περισσοτερα σχολια εδω μεσα ειναι απλα ξενοφοβικα και ακυρα. Μακαρι να γινει δημοψηφισμα για να αποδειχθει οτι η πλειοψηφια ειναι ΥΠΕΡ του νομοσχεδιου απλα δεν μας εχει πιασει υστερια να το διαλαλησουμε για τον απλο λογω οτι ειναι κατι το οποιο επρεπε να ειχε γινει εδω και καιρο σε μια κατα τα αλλα "δημοκρατικη" και "ελευθερη" χωρα.
Giorgos
08/02/2010 22:33
Tha ithela na mathw ean yparxei anoikti diavoulefsi gia to thema sto opengov.gr Episis tha ithela na pw ta eksis: de me noiazei ti synevaine stin Ameriki kai sti Germania me tous ellines metanastes. Kata tin idia ennoia tha eprepe kai simera na metakinoumai me to gaidouri kai na skavw ta xwrafia me to tsapi opws kai o pappous mou. O simerinos agrotis exei trakter, etsi den einai? Tha ithela parakalw opoios gnwrizei kai/i fantazetai na mas pei ean na ginei ena dimopsifisma sti Germania na petaksoun tous GermanoTourkous eskw, akoma ki an einai afti ti stigmi Germanoi polites, ti apotelesma tha vgazane? Apantisi = Germanoi-Germanotourkoi Episis tha ithela na mathw poses fores exei epithethei sto Giorgaki ena mpougio apo PakistanoBagladeshianous na tou vrwmisoun to par-mpriz kai na tou poulisoun maimoudes. Tha ithela episis na mathw ean eksw apo to Kastri perimenoun Alvanoi, Kinezoi kai Pakistanoi na tous mazepsei kanas ergolavos na kanoun merokamato, an kai nomizw oti oi Alvanoi exoun ginei idi ergolavoi. Eipe kaneis na mi dexomaste metanastes gia douleia? Einai ratsistiko na mi theleis na gineis san tin Ameriki kai tin Agglia? Einai paranomo na eisai ratsistis? Oi mavroi pou den goustaroun tous lefkous einai ratsistes? Stin Alvania ti ginetai me to Elliniko komma? En oligois... Giwrgaki psifizoume Pasok apo tote pou akoma den eixame dikaiwma psifou! kai trexame me tis simaies stis sugkentrwseis tou Andrea pio prin apo tote pou eixes Commodore Amiga (nai, eixes giati se eixa petyxei san pitsiriki se ena magazi me Computer tote pou eixame mono egw ki esy kai kana dyo xiliades atoma computer stin Ellada). Ean pas na to peraseis afto tsampouka tha fas mavro tin epomeni eklogi 100 kala na kaneis....your choice (to epiases to yponooumeno) Mono to dimopsifisma se swnei, alla ekei einai sigouro oti den tha perasei, OUTE ME SFAIRES....kanonise na mas kaneis Chicago Egw tha elega na vreis tropo na pane apo ekei pou irthane, giati emeis kala kala den mporoume na taisoume ton Eayto mas etsi opws ta ekane o Kwstakis o Xontros
ελλην πολιτισμενος η οπως λεμε αφγανη τοπ μοντελ
08/02/2010 22:16
καλα ειμαστε σοβαροι? συγκρινουμε την πολιτισμενη σουηδια με το καφρισταν των βαλκανιων η αλλιως την νοτια αλβανια? ελεος πια !!!
JOHN LONG JOHN
08/02/2010 22:12
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ,ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ
Τους ψήφους τους
08/02/2010 22:03
Τους ψήφους και μόνο αυτό θέλουν..Τίποτα άλλο.Την εξουσία θέλουν.Δεν τους νοιάζει τίποτα.Μην κουράζεστε.Εδώ η πατρίδα μας διαλύεται ,φορολογικό νομοσχέδιο δεν έβγαλαν,οικονομικά μέτρα δεν πήραν,αλλά τους μετανάστες και κ...θα τους δώσουν αρκεί να τους ψηφήσουν.
πόση προπαγανδα ακόμη;
08/02/2010 20:55
Ωραία! Μας πείσατε! Οι λαθρομετανάστες είναι φίλοι μας! Όπως και οι Γερμανοί την κατοχή! Μπορείτε τώρα να σταματήσετε την προπαγάνδα απόγονοι του Γκέμπελς! Ασχοληθείτε καλυτέρα με το χωρισμό της Μενεγάκη!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ!!! ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!!!
Φ.Στυλίτης
08/02/2010 20:38
Για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα η λύση αρχίζει απο άλφα,και τελειώνει σε πέλαση.. Κάθε άλλη ρύθμιση είναι αντεθνική πράξη,ενώ το διακαίωμα ψήφου για αυτούς είναι και αντισυνταγματικό. Ο Ελληνικός λαός αφήνει πολλά στούς πολιτικούς και αδιαφορεί παρόλο που ξέρει οτι οι εννιά στούς δέκα απο τούς "πολιτικούς" μας είναι, είτε αλήτες,είτε προδότες ,είτε κλεφτοκοτάδες,είτε τραμπούκοι.είτε πράκτορες των ξένων. Και ενω μερικοί απο αυτούς μάλιστα συγκεντρώνουν ολα τα παραπάνω "χαρίσματα" η τουλάχιστον συνδυασμούς. Στη παρούσα φάση,μαζί με το σχέδιο αποσταθεροποίησης απο την τουρκία ,κάνει εντύπωση και η επιμονή των αριστερών που αντί να είναι υπέρ του ανέργου Ελληνα, αυτοί είναι υπερ του λαθρομετανάστη...
A.BΓ.
08/02/2010 20:07
Τη στιγμή που η Ελλάδα καταποντίζεται οικονομικά και δεν τολμας να μιλήσεις με ευρωπαίο πριν σου εκφράσει με ειρωνικό τρόπο τις επικρίσεις του για τα του οίκου μας, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης οφείλει να είναι το (λαθρο)μεταναστευτικό; Τί γραμμάτια εξοφλεί ο Παπανδρέου υιός; Μάλλον τα γραμμάτια της άλωσης της Ελλάδας από εποίκους που ήδη την έχουν καταστρέψει με απόλυτη ευθύνη και των δύο μεγάλων κομμάτων και διεθνιστικό σεγοντάρισμα από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Φθάσαμε στην απίστευτη κατάσταση να λέει κάποιες αλήθειες μόνον ο Καρατζαφέρης (προφανώς για τους δικούς του στόχους) και οι πολίτες να μένουν ξεκρέμαστοι χωρίς οι πολιτικοί να υπερασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα.
antisofistes.blogspot.com
19/01/2010 17:33
1. Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών, τους οποίους αφορά το νομοσχέδιο, ήταν παράνομοι μετανάστες που κακώς – και παρανόμως – νομιμοποιήθηκαν εξ αρχής. Άρα τίθεται – εκτός των άλλων – και ένα τεράστιο ηθικό θέμα: Θα ανταμειφθεί αυτός που μπήκε παρανόμως πριν λίγο καιρό στην χώρα με δικαίωμα ψήφου; 2. Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι Μουσουλμάνοι. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλά θέματα θα ψηφίσουν υπέρ των Τουρκικών συμφερόντων εις βάρος των Ελληνικών. Η απόδειξη: Μήπως ξεχνάτε τι έγινε στην Θράκη στις περασμένες Εθνικές Εκλογές όπου η Τουρκία έστελνε πούλμαν με Μουσουλμάνους που έχουν δικαίωμα ψήφου για να βγάλουν τους δικούς τους Βουλευτές; 3. Μερικοί προβάλουν το επιχείρημα ότι σε άλλες χώρες οι μετανάστες ψηφίζουν κανονικά. Δυστυχώς δεν έχουμε τους ίδιους γείτονες με τους Άγγλους κύριοι, μακάρι να τους είχαμε. Η Αγγλία και η Ελβετία δεν συνορεύουν με μουσουλμανικό κράτος όπως εμείς με την Τουρκία, άρα άτοπη η σύγκριση. 4. Το δικαίωμα ψήφου στον μετανάστη δεν θα του βελτιώσει την ζωή – όπως προσπαθούν να μας πείσουν – διότι ο μετανάστης έχει άλλες πολύ σημαντικότερες ανάγκες και προτεραιότητες (δουλειά ίσως;). Άλλωστε και οι Έλληνες, που έχουμε δικαίωμα ψήφου, πάμε και ψηφίζουμε; Οι μισοί βαριούνται να πάνε. 5. Οι μετανάστες - λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑ πολλοί. Το λογικό είναι πρώτον να βρούμε τρόπο να εμποδίσουμε να έρθουν μέσα κι άλλοι, δεύτερον να δούμε πώς θα φύγουν οι παραπανίσιοι, και ΤΕΛΟΣ να δούμε πώς θα εντάξουμε αυτούς που θα μείνουν. Εμείς, ως ανάποδοι άνθρωποι που είμαστε, ξεκινάμε από το τέλος. Γιατί; 6. Τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι μετανάστες που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη όταν μάθουν ότι ενώ οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες προσπαθούν να μειώσουν τους μετανάστες (Μειώνει τις άδειες εργασίας για μετανάστες η Ελβετία και Μορατόριουμ στην είσοδο νέων μεταναστών θα επιβάλει η Ιταλία λόγω ύφεσης), η Ελλάδα δίνει ιθαγένεια & πολιτικά δικαιώματα; Για μαντέψτε... 7. Αν δεν τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου και διαπιστώσουμε στην πορεία ότι κάναμε λάθος μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Εάν όμως τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου και αργότερα διαπιστώσουμε ότι ήταν λάθος τι θα μπορούμε να κάνουμε; Τίποτα. http://antisofistes.blogspot.com/
Άννα Βασιλοπούλου
06/01/2010 20:16
Ο βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ. Παπαδόπουλος πήγε στη Σουηδία το 1962 και απέκτησε το δικαίωμα ψήφου το 1976 και όχι μετά από 3 χρόνια. Επίσης είμαι 100% σίγουρη ότι όλα αυτά τα χρόνια πριν το δικαίωμα του εκλέγειν, είχε καθαρό ποινικό μητρώο και σταθερή δουλειά. Λέγοντας σταθερή δουλειά δεν εννοώ να καθαρίζει τζάμια αυτοκινήτων στο δρόμο, ούτε να πουλάει μαϊμούδες-προϊόντα στο πεζοδρόμιο και να προκαλεί οικονομικό πρόβλημα στους Σουηδούς καταστηματάρχες. Με όλες αυτές τις συνθήκες σίγουρα ήξερε και τη γλώσσα και μάλλον πέρασε και εξετάσεις Σουηδικής γλώσσας και ιστορίας όπως γίνεται στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά αυτό ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος καλύτερα. Τέλος, θα ήθελα να τον ρωτήσετε τι κάνουν στη Σουηδία τους λαθρομεταναστες. Τους αφήνουν εκεί ή τους στέλνουν πίσω; Και κάποιους από αυτούς (γιατί όλους αποκλείεται) τους κρατάνε, με τι κρίτηρια τους επιλέγουν; Και παίρνουν την ιθαγένεια το ίδιο εύκολα με τους νομιμους μετανάστες;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ
04/01/2010 01:05
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΚΑΝΕΛΗ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙΙ ΤΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ...
parthenios christos
03/01/2010 14:32
M ενοχλη το οτι ενα καθαρα δικαιωμα ΜΟΥ το δικαιωμα σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,απο το πιο απλο θεμα μεχρι το πλεον πολυσυνθετο,κατα περιεργο τροπο εδω στην χωρα της ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΑΣ,να το απεμπολουν,ως καταρα,και οχι ως υψιστο αγαθο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ιδιαιτερα για θεματα τα οποια διχαζουν τον Ελληνικο λαο οπως και το θεμα της πληρους αποδοχης η οχι των λαθρομεταναστων,θεμα το οποιο μας επεβαλαν οι φιλοι και συμμαχοι μας,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...............................
Το αποφασιζω και διαταζω ανοικει σε αλλες εποχες................
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η ΤΟΝ κο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΕ.
ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΕΒΩΝΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ................
ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.................
Χ.Π
athousakis fotis
02/01/2010 21:58
Kυριε Καρατζαφερη εχεται χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας με τις αποψεις σας για τους μεταναστες.Αν λιγο σας <πηγαινα > τωρα δεν θελω οχι μονο να σας ακουω αλλα και να σας βλεπω.Το ΛΑΟΣ πρεπει να το κλεισετε τωρα δεν εχει λογο υπαρξεις .Εχετε πεσει πολυ χαμηλα.Ντροπης σας
blogger Άναυδος
02/01/2010 21:13
Που θα φτάσει αυτή η αισχρή προπαγάνδα πιά;

Ως πότε αυτή η κατάσταση, αισχρής προώθησης με λυτούς και δεμένους, θα μένει εκτός εισαγγελικού ελέγχου;Σταματήστε να μιλάτε για το παράδειγμα της Σουηδίας, ή της Γερμανίας, ή της Δανίας.

Σταματήστε το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο φύτεψαν οι ίδιοι οι πολιτικοί στην πατρίδα μας, στην ιδιοκτησία μας, στο σπίτι μας, να το ντύνετε με αναφορές σε πολιτικούς χώρους και ορολογίες.Προσθέτετε, αναφορές ελεγχόμενων πολιτικάντηδων στις Ελληνικές κοινότητες εξωτερικού, και το άρθρο είναι έτοιμο για δημοσίευση.Εκμεταλλεύεστε το ότι ο πολύς κόσμος δεν ξέρει, ή δεν έχει καταλάβει, πως οι δικοί μας Μετανάστες πήγαν με πρόσκληση, ή αποδοχή για εργασία.Οι εδώ Μετανάστες, ΟΛΟΙ, μπήκαν παραβιάζοντας τους νόμους μας, περνάνε την Ακτοφυλακή, ή περνάνε νύχτα τα σύνορα, ή κρυμμένοι σε καρότσες.Οι Μετανάστες στην όποια Δανία είναι νόμιμα διερχόμενοι τα σύνορα. Δεν παραβιάζουν τους νόμους εκείνης της χώρας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;Έχουν πάει με πρόσκληση, ή αποδοχή εργασίας, καλύπτουν ανάγκες της χώρας εκείνης, που εκείνη η χώρα δήλωσε πως έχει, και ΣΙΓΟΥΡΑ αυτή η χώρα, και η κάθε Γερμανία, πρέπει κάποτε να βελτιώσει το καθεστώς αυτών των ανθρώπων.

Δεν μπορεί να τους έχει δια βίου, αυτούς και τα παιδιά τους, σαν υποχείρια. Πιστεύω όλοι οι άνθρωποι συμφωνούμε σε αυτό.Με τους εδώ Μετανάστες, ΟΛΟΥΣ, τι σχέση έχουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ;


Blogger Άναυδος
Dimitris T
02/01/2010 12:56
Δέστε αυτήν την άλλη, ανδιαφέρουσα άποψη http://shareholder-cs.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=21752&blid=14 Γενικά είμαι υπέρ του δικαιώματος ψήφου και της υπηκοότητας σε παιδιά που γεννήθηκαν εδώ από μετανάστες, όπως το λέει η Κυβέρνηση, αν έχω καταλάβει καλά. Οι γονείς τους, μπορεί να είναι "φιλοξενούμενοι εργαζόμενοι", όπως οι Έλληνες στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Τα παιδιά όμως πρέπει να έχεουν την υπηκοότητα του κράτους που γνώρισαν ως Πατρίδα. Δε θεωρώ ούτε τη φυλή μας ανώτερη, ούτε τους μετανάστες εγκληματίες. Τα ίδια έλεγαν και γιά εμάς και στις ΗΠΑ και στη Γερμανία. Όπως σε Ελληνικό λεξικό είχε μεταφερθεί στο λήμμα "Βούλγαρος" ή "Τούρκος" μιά ερμηνεία από την Καθομιλουμένη ότι σημαίνει εκτός της καταγωγής, τον βίαιο ή μαινόμενο άνθρωπο (καλώς ή κακώς ο συγγραφέας του λεξικού αποτύπωσε κάτι που λέγεται), έτσι και από Γαλλικό λεξικό του ''70, ο τότε πρόεδρος Ζισκάρ ντ'' Εστέν παρενέβη ώστε να απαληφθεί η ερμηνεία στο λήμμα "Έλληνας" που παρέπεμπε σε εγκληματική συμπεριφορά. Φίλος του Καραμανλή, ήταν και λίγο πριν μπούμε στην ΕΟΚ τότε. Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Ελλάδα ενώ έχει υπογράψει τη Σύμβαση γιά τις Μειονότητες από το 1997 ή -8, δεν την έχει κυρώσει στη Βουλή, ενώ σήμερα αυτό η ΕΕ το απαιτεί ως προαπαιτούμενο γιά να μπει μιά χώρα στην ΕΕ, με αποτέλεσμα να φωνάζουμε να την κυρώσει η Τουρκία, ενώ δεν την έχουμε κυρώσει εμείς! Μάλλον προλάβαμε και μπήκαμε νωρίς, πριν σφίξουν τα πράγματα και σε πολλά μοιάζουμε με χώρες της νέας Ευρώπης, κάπως σα λαθρεπιβάτες στο πλοίο της ΕΕ, όπως και της ΟΝΕ, στο Ευρώ. Όχι μόνο δεν επιθυμώ, αλλά θεωρώ πολύ λανθασμένη και τη γκετοποίηση των μεταναστών. Να αυτοχρηματοδοτούν τις Εκκλησίες τους, που ασφαλώς πρέπει να γίνουν, αλλά ούτε να χρηματοδοτούνται από άλλα Κράτη, ίσως βέβαια κάποιες δωρεές να μπορούν να γίνουν, αλλά κυρίως να μην αποστέλλονται πχ ιμάμηδες από την Σαουδική Αραβία και να απαγορεύεται το κύρηγμα μίσους και η απόθαλψη βίαιων ενεργειών. Πρέπει τα νέα παιδιά των μεταναστών να διαπαιδαγωγούνται στις αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, στην ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη, παρά τις διαφωνίες μεταξύ των κοινωνικών ομάδων. Να μην αισθάνονται ότι απειλούνται τα παιδιά, όταν πχ μιά κοπέλα δε θέλει να ακολουθήσει το μουσουλμανικό τρόπο ζωής και θέλει να έχει προγαμιαίες σχέσεις κλπ. Τότε τι θα κάνουμε; Θα δικαιολογήσουμε τα εγκλήματα μίσους; ΠΟΤΕ! Ο γονιός θα πρέπει να καταπιεί ακόμα και τις επιλογές της ελευθεριάζουσας κόρης ή του ομοφυλόφιλου γιού! Αν δηλαδή θέλει να περιστρέφεται σαν τους περιστρεφόμενους Δερβίσηδες,να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του! Ακολούθως θα μάθει να σέβεται και το γείτονά του, παρόλο που εκείνος τρώει χοιρινό, ή είναι μουσουλμάνος gay! Αν δεν τον γουστάρει, μπορεί να μην τον συναναστρέφεται, τίποτα περισσότερο. Να πάμε όλοι μαζί ένα βημα μπροστά, και όχι πίσω. Όλες οι παραδόσεις, δικές μας και ξένες, έχουν στοιχεία που χρήζουν αναθεωρήσεως ή και καταργήσεως. Ποιός δε συμφωνεί γιά παράδειγμα να εγκαταλειφθεί η βεντέτα; Έτσι, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνονται κλειτοριδεκτομές σε κορίτσια επιδή λχ αυτό προβλέπουν κάποιες παραδόσεις. Μαστίγιο και καρότο χρειάζεται. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αφορούν μόνο μουσουλμάνους. Δε θέλω ούτε να φύγουν οι μετανάστες, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα τιμωρούνται, και μάλιστα πιό αυστηρά, τα εγκλήματα που έχουν ως κίνητρο το μίσος. Εδώ συγκαταλέγονται τα ρατσιστικά, αλλά και μέσα στις μεταναστευτικές υποκουλτούρες υπάρχει το λεγόμενο "έγκλημα τιμής" (μίσους, ουσιαστικά). Οι παραδόσεις πρέπει να χωνευτούν μέσα στις Δυτικές αξίες, να μεταβολιστούν σε ένα απλό: εσύ τρως χοιρινό, ενώ εγώ δεν τρώω".
Δημοσθενης
02/01/2010 12:34
Αισχος,
παραπληροφορετιτε τον κοσμο.
H Eλλαδα θα γινει τοπος εισδοχης εγγυων που ουτε να απελαθουν δε θα μπορουν και θα εξασφαλιζουν για τα παιδια τους υπηκοοτητα ΕΕ,τεφαρικι προιον για πωληση στους ανθρωποδιακινητες.
Φαινεται οτι τα τεραστια κερδη τους γαργαλανε τα χερια και τις συνειδησεις των πουλημενων πολιτικων.
Αυστηρα να σωσουμε πολυετεις αδειες παραμονης,και να ισχυουν και για τα παιδια με την εμηλικιωση ΟΧΙ ομως εκλογικα δικαιωματα.
Αν καποιος αυριο διεκδικησει την αυτονομηΤσαμουρια τον απελαυνουμε την ιδια ωρα,αν ειναι ελληνας πολιτης τι θα τον κανουμε?Θα μας παει και στα δικαστηρια.Του χρονου θα κατεβασει η Αγκυρα μουσουλμανικους συνδυασμους σε ολους τους Δημους,η προδοσια ομως δεν θα περασει επειδη η λογικη αποκαλειται ρατσισμος.
Pavlos Xanthopoulos
02/01/2010 12:18
Pros ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕ ''''''''''''''''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'''''''''''''''' 1/1/2010 21:38
Stamata esi pou dithen ta kseris olla...
Oi Ellines efigan kata ekatomiria stin Ameriki kai Australia otan tous kserizosan i m__kies tou Vasilia kai tou Venizelou,gia pia taksi milas?
Meta figane apo enan emfilio kai apo mia hounta...
Ena na kseris: Oi poliethikes pou agorasan ton ploutomas zitoun polla kai ftina ergatika heria kai afto tha to petihoun dioti ehoun na kanoun me ksenoroufianous san kai esena !
Psifizete aftous pou poulisan ton topo kai zitate pali kai paloi to dikeoma na psifisete?
Esas prepi na sas paroun to dikeoma psifou !
Απάντηση
02/01/2010 04:42
μπορειτε να μου πειτε ολοι εσεις ποιος ειχε την φαεινη ιδεα να μεταφρασει στο διαβατηριο την λεξη nationality=ιθαγενεια; γιατι αν ηταν nationality=εθνικοτητα γιαννης 1/1/2010 20:31
Κάποιος που πήρε τη θέση με μέσον και δεν ήξερε ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά.
έχεις δίκαιο
02/01/2010 04:39
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΕΙ ... 1/1/2010 20:23 Φυσικά δεν μπορεί να παιθάνει, αφού ρήμα παιθένω δεν υπάρχει.
Ελληνας της Γερμανίας
02/01/2010 03:53
Οι Έλληνες των Η.Π.Α. και αρκετών χωρών της Ε.Ε. (Μ. Βρετανία, Γερμανία) έχουν εδώ και αρκετά χρόνια δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και μάλιστα όχι μόνο στις τοπικές αλλά και στις εθνικές εκλογές. αριστερος 31/12/2009 15:53 Στη Γερμανία έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές και στις ευρωεκλογές μόνο οι πολίτες της ΕΕ, όχι οι εξωκοινοτικοί. Στις εθνικές εκλογές ψηφίζουν μόνο Γερμανοί πολίτες. Έλληνες που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές έχουν και τη γερμανική υπηκοότητα.
Nikolaou giorgos
02/01/2010 03:39
Afhste re.. tous eida tous ellhnes ths souhdias apo konta,oi megaluteroi panivlakes tou planhth einai. Mhn masate paidia,dhmopshfisma xalara,epeidh einai o,ti pio dhmokratiko.
ΓΙΩΡΓΟΣ
02/01/2010 01:50
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ 100% ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ...............
Δειτε τι παει να κανει το πασοκ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
02/01/2010 01:44
ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΩΞΑΜΕhttp://www.youtube.com/watch?v=IPwbTm_KcFc
Αντωνης Συμεωνακης
02/01/2010 01:27
@Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ Τι εχεις παθει απο τους μουσουλμανους και μιλας ετσι εναντιον τους? Πιστευεις οτι ολοι οι μουσουλμανοι γεννιουντε και μεγαλωνουν για να αγωνιστουν η πεθανουν για την επικρατηση του Ισλαμ? Ξεχνας πως ηταν ν η τι εκαμαν οι χρηστιανικοι λαοι και που βρισκονται σημερα? Ξεχνας τους σταυροφορους που μεταξυ αλλων ρυμαξαν τους χρηστιανους του βυζαντιου? Ξεχνας τους δυο παγκοσμιους πολεμους απο τους αδελφους χρηστιανους που σκοτωσαν εκατομυρια ανθρωπους, που ανακαλυψαν και προωθησαν τα ειδικα σαπουνια απο το ανθρωπινο σωμα στα Νταχαου, Αουσβιτσ η Ματχαουζεν? Ξεχνας τους χρηστιανους αποικιοκρατους που εξαφανισαν εκατονταδες γηγενης πλυθυσμους? Ξεχνας το δουλεμποριου απο τους "αξιοσεβαστους "Χρηστιανους? Ξεχνας την ιερα εξεταση και το εμποριο συνχοροχαρτιων απο την εκκλησια ? Μη με πιεζεις να πω τις βρωμιες μας σαν χρηστιανοι κ''ειμαι χρηστιανος ο καταραμενος!!!! Ενταξυ οι μουσουλμανοι εχουν μεινει λιγο πισω αλλα δεν ειναι ολοι τους οπισθοδρομικοι ουτε στερουνται της δυνατοτητας να ανανεωσουν και εκσυνχρονησουν τις αντιληψεις τους. Μη ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι η μονη Ευρωπαικη χωρα, η μονη δημοκραστικη χωρα, η μονη μη μουσουλμανικη χωρα που δεχεται την σαρια σαν το νομικο συστημα στους συμπατριωτες μας μουσουλμανους της θρακης. Ενα ξεπερασμενο θρησκευτικο συστημα που καταπατει τα βασικα δικαιωματα της γυναικας. Ξερεις ποσοι ελληνικης καταγωγης μουσουλμανοι εγκατελειψαν την ελλαδα και πηγαν στην τουρκια απο το φοβο των εκδηκησεων απο τους χρηστιανους Ταλιμπαν? Ξερεις οτι οι περισσοτεροι Τουρκοκυπριοι ειναι μουσουλμανοι ελληνικης καταγωγης που δεν γνωριζαν τουρκικα και οι εγγλεζοι απικιοκρατες τοτε της Κυπρου ανοιξαν σχολια και πληρωναν ελληνοκυπριους δασκαλους να διδαξουν την τουρκικη γλωσσσα στους μουσουλμανους ελληνοκυπριους? Ξερεις ποσες γνησιες επιστολες υπαρχουν απο ολοκληρες κοινοτητες μας που εκληπαρουσαν να γινουν μουσουλμανοι για να αποφυγουν τους βαρυς φορους και το παιδομαζωμα αλλα η Υψηλη Πυλη αρνιοταν πισματικα φοβουμενη οτι τα εσοδα της θα μειωθουν δραστικα? Ξερεις οτι και σημερα υπαρχουν στην τουρκια μουσουλμανοι ελληνικης καταγωγης που μεταξυ τους μιλανε ελληνικα? Μην τα παραλεμε με τους μουσουλμανους καποιοι απο δαυτους ειναι μακρινοι συγγενης μας! Μην ξεχνας οτι η θρησκεια ειναι εφευρημα των τελευταιων 10 με 15 χιλιαδων χρονων, ενω η κοινη πορειας μας αρχισε εκατομυρια χρονια πριν. Καμια θρησκεια δεν μπορει να αλλαξει τα βασικα ανθρωπινα χαρακτηριστικα, δεν αλλαζετ το DNA μας. Ολοι οι ανθρωποι οποισδηποτε θρησκειας εχουν κοινα βασικα χαρακτηριστικα, κοινη βασικους στοχους και σκοπους, ειναι οι συνθηκες που μεγαλωσαν, οι συνθηκες που ζουν οι επιθεσεις, οι διακρησεις, οι μη αποδοχη τους, οι απομονωση τους, οι εξευτελσμοι που υφησταντε σαν μεταναστες που τους κανουν να συμπεριφερονται οπως συμπεριφεροντε στις χωρες υποδοχης. Οταν και εφ οσον οι συμπεροφορα μας απεναντι τους βελτιωθει τοτε να εισαε σιγουρος οι σταση τους απεναντι μας θα αλλαξει ριζικα. Οι μουσουλμανοι δεν ειναι κακοι ανθρωποι, εχω πολλους φιλους μουσουλμανους απο διαφορες χωρες ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΙ. Το προβλημα δεν ειναι μονο δικο τους αλλα κυριως δικο μας. Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ Δεν περιμενα απο εσενα ενα μυαλομενο ανθρωπο, ενα προοδευτικο αθνρωπο να γραφει αυτα που γραφει εναντια στους μουσουλμανους, να δινει τροφη στους υπερεθνικηστες και χρηστιανους Ταλιμπαν. Ο ρολος των προοδευτικων ανθρωπων ειναι να κτιζουν γεφυρες αναμεσα στους λαους με διαφορετικη θρησκεια, γλωσσα, πολιτισμο η χρωμα, να ανοιγουν μονοπια, λεοφορους στο κοινο μελον του ανθρωπινου ειδους, να προωθουν την κατανοησει, συνεργασια και το κοινο οφελως μεταξυ ολων των ανθρωπων χωρις καμια διακρηση. Λυπαμε που ειμαι σκλυρος μαζι σου αλλα απο σενα περιμενω ενα πιο θετικο, πιο προοδευτικο ρολο σχετικα με την αντιμ,ετωπιση των μουσουλμανων. Αντωνης Συμεωνακης Αδελαιδα
Μακης Τραιανος
02/01/2010 01:05
Ειμαι Ελληνας και ζω στο Εξωτερικο. Μπηκα στην χωρα απο αεροδρομιο και οχι βραδυ κρυμμενος σε νταλικα.
Οταν προσγειωθηκα οχι μονο μου ζητησανε να τους πω που θα μεινω αλλα πηραν το πορτοφολι μου και μετρησαν ποσα λεφτα ειχα μεσα. Επρεπε δε να τους δωσω αναλυτικη αναφορα του τι θα κανω και πως θα ζω. Προσφεροντας του εγγραφα και βεβαιωσεις!
Μετα απο 2 ωρες ανακριση εμεινα και περιμενα καπου μιση ωρα. Μετα μου εδωσαν 6 μηνες παραμονη, με την υποχρεωση να εμφανιζομαι κατα τακτα διαστηματα στην Υπηρεσια Αλλοδαπων. .
Οχο μονο δεν ζητησα χρηματα αλλα και εφερα
Πηρα πολλες παρατασεις και στο τελος εγιαν πολιτης της χωρας

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ


Κυριοι των Νεων .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΣΧΟΣ

Το να παρομοιαζεται την περιπτωση Νομιμων μετανστων πολλων με διακρατικες συμφωνεις με τις ορδες των Λαθρομετανστων ειναι απαραδεκτο.

Σταματηστε να λετε ΨΕΜΜΑΤΑ στους Ελληνες και να του παραπληροφοτ=ρηται και συναισθηματικα να τους εκβιαζεται..


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ !
Γιάννης - Αγανακτισμένος ψηφοφόρος Πασοκ
02/01/2010 00:55
Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί. Να μην δώσουμε άλλοθι πλειοψηφιών σε αυτούς που θέλουν τους μετανάστες και τα παιδιά τους πολίτες τρίτης κατηγορίας. Σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα μια κοινωνία με γκέτο και αδυσώπητες εθνοφυλετικές συγκρούσεις. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες εκκλήσεις. Αλλά νομίζω οτι είναι από εκείνες τις στιγμές που οφείλουμε να μην υποτιμούμε τις φωνές που σπέρνουν μίσος και παραπληροφόρηση. Σας παρακαλώ να μεταδώσετε αυτό το μήνυμα. Αναρτήθηκε από Gazmend Kapllani στις 3:14 μμ Κύριοι των Νέων εγκρίνετε την ανάρτηση του εν λόγω "Δημοκρατικού" σας δημοσιογράφου ; Αν δεν του αρέσει ας γυρίσει στην Αλβανία .
zontanos-nekros
02/01/2010 00:44
Ο παλιός άρχοντας πρόσθεσε τα έσοδα που έχουν οι πο..άνες για να αυξήσει τεχνητά το ΑΕΠ. Ο νέος άρχοντας αυξάνοντας τεχνητά τον πληθυσμό θα μειώσει το κατά κεφαλήν χρέος υπολογίζοντας τα κεφάλια των λαθρομεταναστών. Ας είμαστε πιο συγκρατημένοι και ας δικαιολογήσουμε τις πρασινοκουφιογάλαζες πολιτικές πρακτικές. Αν δεν κάνουν αυτά που τους λένε δεν θα μας δώσουν δάνεια οι ΑΛΛΟΙ ! Και έτσι ο μέσος ουροσυλλέκτης των κομμάτων σωτηρίας του έθνους δεν πρέπει να είναι κακό παιδί και να γαβγίζει για το έργο που δεν του αρέσει αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε ! Αφού στο τέλος αυτός θα πλύνει την πάπια.Και πάντα μέσα στην πάπια υπάρχει και η αμοιβή του.
mixalis
02/01/2010 00:17
Nα εξαιρεθούν πάραυτα οι Αλβανοί, οι Σλαβομακεδόνες, οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι από τη νομιμοποίηση. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας στρατηγικών μειονοτήτων με απώτερο σκοπό την προσάρτηση της Ηπείρου στην Αλβανία, της Δυτ. Μακεδονίας στη Φύρομ, της Αν. Μακεδονίας στην Βουλγαρία της Θράκης και των νησιών Αν. Αιγαίου στην Τουρκία.
Νομιμοποιείστε μόνο Πακιστανούς και Φιλιππινέζους που είναι μακριά οι χώρες τους.
ΞΥΠΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δροσερος
02/01/2010 00:14
Η σαουδικη αραβια απο αυτα που διαβαζω θελει να χρηματοδοτησει για να γινουν τζαμια για τους μουσουλμανους που ειναι εδω στην χωρα μας Εγω παντως επηγα στην σαουδικη αραβια για εργασια με ειδικη βιζα εργασιας και κατοπιν προσκλησεως απο την εταιρια και τον σπονσορα που με προσελαβε Αφου πρωτιστως ξετιναξαν το διαβατηριον μου μαθαινοντας για μενα τα παντα (και την θρησκεια απο την οποια προερχομαι) στο elis island της σαουδικης αραβιας το bahrain μου εδωσαν την αδεια να μπω Στα συνορα μου κρατησαν αποτυπωματα και απο τα δεκα δακτυλα και φωτογραφησαν την ιριδα του ματιων μου. Να σημειωθει οτι επηγα εκει για μολις 3 μηνες.Φυσικα ουτε μπορουσα να διανοηθω οτι θα παραβιαζα τον χρονο παραμονης ουτε για μια ωρα. Η χωρα αυτοι εχει παρα πολλους ξενους που εργαζονται εκει και φυσικα τους εχει μαντρομενους. Ουτε λογος για παραβατικες συμπεριφορες, οποιος τολμησει η απελαση ειναι το λιγοτερο θα ειναι η ευτυχεστερη καταληξη για αυτον. Υπαρχουν ξενοι που μενουν 2 και 3 χρονια συνεχεια εκει με το καθεστως της δια βιου παραμονης δια εργασια και μονο και πανε μονο για 3 μηνες στην πατριδα τους και επιστρεφουν παλι για εργασια,Ουτε ενας παιρνει σαουδαραβικο διαβατηριο οσα χρονια και αν μεινουν εκει. Οσοι ξενοι μενουν εκει για εργασια απαγορευεται να φερουν τις γυναικες τους πλην ελαχιστων εξαιρεσεων για να μην γεννηθουν παιδια στην χωρα.Οσες γυναικες δυτικες εβρισκονται εκει ειναι υποχρεωμενες να φορουν την ενδυμασια των εντοπιων γυναικων σε δημοσιους χωρους αλλως απελαυνονται αμμεσως. Τελος θα πω πως δεν θα καταλαβαινα πως ηταν χριστουγεννα εαν δεν επιανα ενα γερμανικο καναλι στην τηλεοραση.Ουτε ενα σημαδι της χριστιανικης εορτης. Αυτοι λοιπον οι ανθρωποι απαιτουν να δωσουμε στους εισερχομενους ισλαμιστες τους ιθαγενεια και να τους κανουμε και τζαμια. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Totos
02/01/2010 00:04
@Απόστολος 31/12/2009 11:26
ETSI SE IPAN???
MIPOS STO IPOSHETHIKAN KIOLAS???
Totos
02/01/2010 00:01
DEN MAS ENDIAFERI,TO TI LENE I KOUMOUNISTES TIS SOLNAS..
FTANI PIA...
Μπουρνελης Ιπποκρατης
01/01/2010 23:53
κ Δ.Τσατσα

Η Ελληνικη Αλφαβητος ειναι υπεροχη πιος ο λογος να γραφετε με Λατινικους χαρακτηρες.Μηπως εισθε ανορθογραφος? Και εγω μετα απο 36 χρονια στην ξενιτια κανω πολλα ορθογραφικα λαθη.Λοιπον κατα την γνωμη σου εμεις οι Ελληνες ειμαστε "τεμπεληδες"(Τουρκικη λεξη) καλοπερασακηδες κλπ.Ειμαι σε θεση να σε διαβεβαιωσω κυριε οτι στην περιοχη που διαμενω -Βανκουβερ Καναδα- τα 95% των Ελληνων ειναι αξιοπρεπεις ανθρωποι με δικιες του επιχειρησεις.Οι εδω Καναδοι μας σεβονται και μας θεωρουν εξυπνους και εργατικους ανθρωπους.Στην ηλικια που ειμαι δουλευω 12-14 ωρες την ημερα.Αισχος εαν εισαι πραγματικα Ελληνας να μας βριζεις.
Ρατσιστες? Ειναι Η Ελλαδα σε θεση να απορροφηση τους Μουσουλμανους ολου του κοσμου?Εθνικιστης? Ναι ειμαι Εθνικιστης και αγαπω την Πατριδα μου και δεν βριζω τα αδελφια μου.Εσυ τι εισαι?Αισχος κυριε


Ιπποκρατης Μπουρνελης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
01/01/2010 23:48
ΠΡΟΣ ΤΑ "ΝΕΑ": ΚΑΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;;; ΤΟ POLITICALLΥ CORRECT ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΑΗΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
01/01/2010 23:37
ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΣΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ KAΠΟΙΟΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΕ: "ΝΙΩΘΩ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ." ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ?
ΘΚ
01/01/2010 23:36
Και μόνο το γεγονός ότι, το forum αναγνωστών κατακλύζεται από παθιασμένες απόψεις, παρά το γιορτινό των ημερών, φανερώνει πόσο σοβαρό είναι το θέμα. Εκ πρώτης, φαίνεται ότι ο σοβαρός σχεδιασμός με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται το μεταναστευτικό, συναγωνίζεται τη σοβαρότητα που έδειξε στο θέμα των πράσινων τελών κυκλοφορίας. Μόνο που εδώ τυχόν mea culpa (λάθος μου για τους μη λατινομαθείς) θα είναι ολοκληρωτικά μη αναστρέψιμο. Πότε το κυβερνόν κόμμα και σε ποιο προεκλογικό πρόγραμμα πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για τις προθέσεις του στο θέμα, ώστε να αποφασίσουν οι ψηφοφόροι. Πιθανόν οι πανηγυρίζοντες Αφγανοί και Πακιστανοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών να είχαν κάποιο είδος πληροφόρησης, οι υπόλοιποι όμως; Είναι τόσο επείγον το θέμα, που με τόσα μέτωπα ανοικτά, επιλέχθηκε ώστε να διχάσει και μάλιστα στον ύψιστο βαθμό τους πολίτες. Μάλλον η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί πόσο καυτή είναι η πατάτα. Έχω την εντύπωση, ότι τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται σε χαοτική δυσαρμονία με το λεγόμενο λαϊκό αίσθημα. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο η Ελλάδα να διαθέτει τους πλέον αριστερούς- πάμπλουτους εκδότες και τους πλέον πάμπλουτους δημοσιογράφους - αποψολόγους (μιλώ για τους γνωστούς). Από την πλειοψηφία αυτών, όσοι πολίτες αντιδρούν χαρακτηρίζονται ρατσιστές, φασίστες, μισαλλόδοξοι, ενώ η άλλη άποψη είναι εξ ορισμού προοδευτική. Ας δοθούν οι ορισμοί στους παραπάνω χαρακτηρισμούς, (μαζί και του προοδευτικού) για να καταλάβουμε που βρίσκεται ο καθένας μας. Τέλος, ας εκδοθεί ένα είδος ταυτότητας προοδευτικού, με μέριμνα της αρμόδιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της Αλέκας, ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να επιχειρηματολογεί ότι δεν είναι φασίστας, απόγονος μαυραγορίτη, ταγματασφαλίτη, χίτη, μπουραντά και άλλων συναφών ειδικοτήτων. Θα μπορούσε κάποιος να μας πληροφορήσει ποιό είναι το πλαφόν Πακιστανών ως ποσοστό επί των ιθαγενών, ώστε και ρατσιστικές απόψεις να μην εκφράζονται και οι Τούρκοι δουλέμποροι να μπορέσουν να καταρτίσουν ένα αξιοπρεπές πενταετές Business Plan για το πώς θα πάνε οι δουλειές; Για τους μη γνωρίζοντες ο πληθυσμός του Πακιστάν είναι περίπου 177.000.000 άνθρωποι, άρα με 10% αντιπολίτευση ο ενδεχόμενος συνωστισμός στα τουρκικά παράλια (που λέει και μια γνωστή) για την επίσκεψη στα ελληνικά νησιά, θα πρέπει να είναι της τάξης των 17.700.000 ανθρώπων. Προσωπικά πάντως δεν θα με πείραζε καθόλου, αν σε ένα πλήθος υποθέσεων που απασχόλησαν αυτή τη χώρα (Βατοπαίδι, χρηματιστήριο, ρυθμίσεις Πάχτα, δομημένα ομόλογα, βίλλα Λιάνη Εκάλης, Γερμανός κλπ) εφαρμοζόταν, αντί της ελληνικής νομοθεσίας, η μουσουλμανική σαρία. Νομίζω είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ της δημογραφικής αναδόμησης της χώρας. Από την άλλη αν σοβαρευτούμε και αν εξαιρέσουμε την παντελώς ηλίθια άποψη περί δημοψηφίσματος, εκχωρούνται με εντυπωσιακή ευκολία θέματα κοινής λογικής στο κόμμα του Καρατζαφέρη, τα οποία παρά την επικοινωνιακή δεινότητα του ίδιου και των βουλευτών του, δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούν να τα χειριστούν στο βάθος που απαιτείται. Παρόλα αυτά, εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχει κάποια πρόνοια στο ελληνικό σύνταγμα ότι (ακόμη και) οι φασίστες δεν δικαιούνται να εκφέρουν άποψη. Διάλογος χρειάζεται και αυτό σημαίνει επιχειρήματα και αντίλογο, και βεβαίως όχι υβριστικούς, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές. Ας αναλυθούν επιτέλους τα επιχειρήματα όσων συμφωνούν και όσων αντιδρούν ανεξάρτητα από ετικέτες. Μήπως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πολυδιάστατο, ώστε να ξεφεύγει από την κομματική αρμοδιότητα (και επάρκεια) οποιουδήποτε κόμματος; Ποιο σοβαρό θέμα έλυσαν τα κόμματα για να ασχοληθούν και με αυτό; Πιστεύω ότι μια ομάδα εργασίας κοινής αποδοχής, που θα περιλάμβανε σοβαρούς ανθρώπους από την πολιτική, την εκκλησία, το στρατό, ανθρωπιστικές οργανώσεις, συλλόγους, ακαδημαϊκούς κλπ με τεχνοκρατική βοήθεια από καταρτισμένους εμπειρογνώμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα μπορούσε να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.
Γιάννης Παπ.
01/01/2010 23:29
Εντωμεταξύ... ΞΕΧΑΣΑΜΕ! 1) Οι Αλβανοί χτυπούσαν και απειλουσαν τους Ελληνες με οπλα το 1993-98 μέσα σε Καστοριά, Φλωρινα, Ιωαννινα,Κοζάνη και λοιπές πόλεις κατα την είσοδο τους για την μετάβαση τους στις μεγαλυτερες πόλεις. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΛΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ? Εμείς είχαμε πόλεμο με τους Αλβανούς κύριοι το 1993-98 και εσεις που τωρα ζητάτε να τους δωσετε δικαιώματα ,τότε στημένα δεν λέγατε τιποτα για τις δολοφονίες που κάνανε στα χωριά μας. 2) Ξεχάσατε οτι αυτοι οι Αλβανοί ητανε με τους ΝΑΖΙ? ή μηπως αλλάξαμε ολως τυχαίως την ιστορία και ξαφνικά ο Ελληνας εγινε ο φασιστας και οι Αλβανοι οι καλοι και αθωοι? 3) Μου ζητάτε στα σύνορα που εχουμε γεμισει με δαυτους να ψηφιζουν και να βγάλουν αλβανό δημαρχο?ΟΤαν αυτοι οι τυποι εχουνε επιρροη απο UCKαδες κτλ? ΟΧΙ Κύριοι, δεν ειμαστε ρατσιστές εμείς, λάθος κάνετε... Για αυτους : 1) Κατεβάσαμε τις εικόνες απο τα σχολεία για να μη γινουμε ρατσιστές 2) Για αυτούς χτιζουμε τζαμιά με τα δικά μας χρηματα για να μη γινουμε ρατσιστές 3) Για αυτούς χάσαμε δουλειές γιατι ητανε πιο φτηνά εργατικά χέρια 4) Για αυτούς βάλαμε στο βιβλίο του Δημοτικού αντι να λέει Λο και ΛΑ ισον ΛΟΛΑ να λέει Τσα και λμπι ισον Τσαλμπι απο την Αλβανία 5) Για αυτούς βγάλαμε το θρησκευμα απο ταυτότητες 6) Για αυτούς σκιψαμε κεφάλι πολλές φορές κύριοι. Δώσαμε πάρα πολλά και δεν ειναι ευχαρηστημένοι, μα και ακομα περισσότερα να δώσουμε ποτέ δεν θα ειναι ευχαριστημένοι. Μέχρι εδώ ητανε η ανοχή του Ελληνα κύριοι ,δώσαμε πολλά και πήραμε μη πω τι... Σκιψαμε κεφάλι κύριοι εμεις στα σύνορα για εσας τους μπαγάσηδες στις μεγάλες πόλεις κύριοι για να εχετε εργατικά χέρια φτηνά. Μέχρι εδώ κύριοι. Αν συνεχίσετε έτσι εμείς θα την κάνουμε κύριοι ... Θα κάνουμε δικιά μας χώρα κύριοι της Αθήνας , να δούμε απο ποιον κάμπο θα τρώτε μετά, που μας έχετε βγάλει τα βυζιά αρμέγοντας μας για να τρωτε εσεις εκει κάτω και να ακουμε κάθε φορά τα κουφά σας και τις αποφάσεις τις Ευρωπαικές σας κύριοι. Γειά σας κύριοι... Ενας απο Καστοριά. Και όχι δεν ειμαι Ν.Δ κύριοι μη το πάρετε ως αντιπολιτευση. ΠΑΣΟΚ ημουνα κύριοι αλλα τωρα ειμαι σκέτο Ελληνας.
realisths
01/01/2010 23:24
σας ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΥΡΙΟΙ και τους μεν και τους δε...καθεστε και βριζετε τους ματαναστες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΦΤΩΧΟΙ??????ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ???????ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ????Η ΜΑΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ?????
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
01/01/2010 23:14
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο Αμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου, πρέπει να ενημερώσει τον ελληνικό τα εξής : α} Εχει έτοιμη την άμεση παροχή εργασίας , γιά {500.000} μετανάστες , που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι , που κατ’εντολή των κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου δηλώνει ότι θα ελληνοποιήσει , προφανώς για να τους ανταμείψει , λόγω των υπηρεσιών τους , για τη δημιουργία του κλίματος για την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης ; Εκτός κι’αν έχει πρόγραμμα να τους εντάξει στον ΟΑΕΔ για να τους πληρώνουν οι παλαιοί Ελληνες και να κάθονται , παριστάνοντας τους γενίτσαρους εντός των τειχών της Ελλάδας , με τον βαρύ οπλισμό που διαθέτουν !... β} Στη γειτονική Βουλγαρία ρυθμιστής της πολιτικής της είναι το τουρκικό – ισλαμικό κόμμα , που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις . Στη Δυτική Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα από την εποχή της τουρκοκρατίας , τους οποίους ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας και εντολέας της παγκοσμιοποίησης τους αποκαλεί "Τούρκους". Πως έχει το θράσος να μας ομιλεί ότι θα ελληνοποιήσει Αλβανούς Αφρικανούς , Πακιστανούς κ.λ.π. που είχαν ζητήσει το 1974 να καταταγούν εθελοντές στον τουρκικό στρατό, για να πολεμήσουν εναντίον των Ελλήνων στην Κύπρο ; Δηλαδή θα τους αποκαλεί και αυτούς Τούρκους ; γ} Οι μουσουλμάνοι αυτοί έχουν εξοπλιστεί με βαρύ οπλισμό, εν γνώσει της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , που αποκρύπτει αυτή την πραγματικότητα από τον ελληνικό λαό, κατόπιν σχεδίου. Ο δε ελληνικός { ;} Τύπος επίσης αποκρύπτει αυτό το γεγονός και αποσιωπεί τις σχετικές ειδήσεις ή τις υποβαθμίζει όπως π.χ. του Σκοπιανού "Μισούνωφ", που συνελήφθη με εκοξευτές πυραύλων RPG 7 και πέρασε στα ψιλά , και έκτοτε δεν ανεφέρθη εκ νέου αυτό το συνταρακτικό γεγονός . Μάλιστα κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι που πιθανώς δεν γνωρίζουν ότι αυτό το όπλο συμπεριλαμβάνεται στα βαρέα και δεν έχει καμία χρησιμότητα στους ληστές , παρά μόνο στο στρατό παι σπανίως σε τρομοκράτες , ανέφεραν ότι προορίζονταν για τον Παλαιοκώστα !... Αγνοια , ή μήπως σκόπιμη συσκότιση ; Τι έγινε με αυτή την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος Μισούνωφ ; δ} Δηλαδή Κυβέρνηση και Τύπος επιχειρούν δι’ αυτού του τρόπου την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας στον τουρκικό επεκτατισμό, δεδομένου ότι εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές στο σχέδιο της Τουρκίας. Οταν το 1990 ανήγγελεν ο Τοργούτ Οζάλ , ότι η Τουρκία έχει τη δυνατότητα της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , του επεσήμαναν κάποιοι δημοσιογράφοι ότι χωρίς τη συναίνεση ή την κατάκτηση της Ελλάδας που ελέγχει το Αιγαίο δεν είναι αυτό δυνατό, η απάντησή του ήταν η εξής : "Η Ελλάδα δεν είναι πρόβλημα , θα της στείλουμε δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες και θα τη διαλύσουμε". Ηδη μαζί με τους Αλβανούς υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθραίοι μετανάστες , που τους έστειλε η τουρκική ΜΙΤ με έξοδά της στην Ελλάδα , τους οποίους εξοπλίζει και καθοδηγεί . ε} Επειδή οι δράστες αυτής της προδοσίας για να τη δικαιολογήσουν επικαλούνται ότι και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν μετανάστες , δεν θα αναφερθώ στα προβλήματα και στην αντιμετώπιση από αυτές , των όχι πάντως λαθραίων και ούτω ελεγχομένων μεταναστών, αλλά και μη δυναμένων να απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητά τους , αλλά στην ελληνική πραγματικότητα . Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πληθυσμό λίγο πιό πάνω από δέκα εκατομμύρια και έχει σήμερα πάνω από τρία εκατομμύρια μεταναστες που συνεχώς αυξάνονται . Κατόπιν δε των κυβερνητικών εξαγγελιών όλες οι έγκυες έγχρωμες θα κατακλύσουν την Ελλάδα , αυτές δε που βρίσκονται ήδη σ’αυτήν, θα φροντίσουν να γκαστρωθούν. Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των εν Ελλάδι μεταναστών διεκδικούν εδάφη της , θα έχει τεράστιο πρόβλημα η Ελλάδα . Ηδη οι Αλβανοί δημιουρ- γούν σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τεχνητές πλειοψηφίες σε συγκεκριμένες περιοχές . Εν ολίγοις αυτή η κυβέρνηση δυστυχώς είναι έρμαιο του Club Bilderberg και εκτελώντας τις εντολές του. Δηλαδή είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα . Ούτω όλοι οι Ελληνες πρέπει να αντιδράσουν σ’ αυτό το εθνικό ξεπούλημα , και να απομακρύνουν τις έχιδνες που δηλητηριάζουν το λαό μας με ψεύτικες υποσχέσεις μέχρι να πραγματοποιήσουν τα ξενοκίνητα σχέδιά τους . Εν εναντία περιπτώσει , αυτοί που έχουν τη δύναμη , έχουν και το δικαίωμα να προασπίσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες από τους δήθεν δημοκράτες πράκτορες των νέο – Οθωμανών. Εύχομαι καλή χρονιά και καλή λευτεριά σε όλους . 1-1-2010 Φ.Π.
ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
01/01/2010 22:55
Ειμαι ενας Ελληνας του εξωτερικου.Ειναι αληθεια οτι ο Καναδας ειναι
φιλελευθερη χωρα και αποτελειτε απο φυλες ολου του κοσμου.Δεν εχει ομως ουτε την Ιστορια ουτε τους εχθρους της
Ελλαδος.Εαν επιτρεψουμε στους μουσουλμανους να ψηφησουν για τα Εθνικα μας συμφεροντα χαθηκαμε.
Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.
Εχω μεγαλη συμπαθεια για τους φτωχους ολου του κοσμου
και δεν ειμαι φασιστας.Δεν μπορει ομως μια μικρη χωρα οπως η Πατριδα μας να λυσει τα οικονομικα προβληματα τους

Ιπποκρατης
michail kostopoulos
01/01/2010 22:50
metanastes!!!!!!!!!!!! pio metanastes.i eisbolis albani pou irthan perpatontas apo ta bouna ti dekaetia tou 90 san ordes barbaron.i i kakomiri pakistani,afrikani,somali,ktl pou irthan kai auti san isbolis meso thalasis me ti boithia panta tis gitonas tourkias!!! ala stin ellada mathame to lathreo na to baptizoume nomimo kai to paralogo logiko. i albani sto kosobo kai i fontometalistes mousoulmani sta inomena arabika imirata stous omothriskous tous.sinelina ksipna epitelous.katantisame emis i gigenis isbolis kai i isbolis gigenis!!!
ΣΙΔΗΡΟΣ
01/01/2010 22:43
ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 150000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ
ακαλυπτος
01/01/2010 22:34
η πλειονοτης των μεταναστων στην ελλαδα ειναι παρανομοι εισβολεις που τωρα ζητουν να νομιμοποιηθουν ...ηλθαν εδω καταπατοντας τους νομους της πατριδος μας, παραβιαζοντας τα συνορα μας οι κυβερνησεις εδω και δεκαετιες αδιαφορουν και αδρανουν για το προβλημα μη εφαρμοζοντας τους νομους καταστρατηγοντας το συνταγμα... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ???
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 22:32
Pros ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕ ''''''''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'''''''' 1/1/2010 21:38
Stamata esi pou dithen ta kseris olla...
Oi Ellines efigan kata ekatomiria stin Ameriki kai Australia otan tous kserizosan i m__kies tou Vasilia kai tou Venizelou,gia pia taksi milas?
Meta figane apo enan emfilio kai apo mia hounta...
Ena na kseris: Oi poliethikes pou agorasan ton ploutomas zitoun polla kai ftina ergatika heria kai afto tha to petihoun dioti ehoun na kanoun me ksenoroufianous san kai esena !
Psifizete aftous pou poulisan ton topo kai zitate pali kai paloi to dikeoma na psifisete?
Esas prepi na sas paroun to dikeoma psifou !
επισκεπτης
01/01/2010 22:18
θα παιρνουνε τα επιδοματα που θα τους δινουμε για να κινουνται και θα πουλουν ναρκωτικα υπαρχουν παραδειγματα απο αλλες δυτικες χωρες
ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕ ''''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ''''
01/01/2010 21:38
Σταματήστε επιτέλους να συγχέετε τον νόμιμο και τον παράνομο μετανάστη!Οι Έλληνες οι οποίοι πήγαιναν Σουηδία,Αμερική,Γερμανία κλπ ήταν νόμιμοι μετανάστες και οι χώρες υποδοχής είχαν οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική ενώ κάποιες απο αυτές όπως η Αγγλιά, εκμεταλλευόντουσαν τις χώρες προέλευσης ως αποικίες τους. Αυτοί που έρχονται εδώ είναι στην πραγματικότητα εισβολείς.Πάντα υπήρχε φτώχεια στον πλανήτη και πάντα οι φτωχοί εισέβαλαν ως ορδές στην Ευρώπη.Ήδη κάνουν πλιάτσικο βιάζοντας γυναίκες καθημερινα και μπαίνοντας σε μαγαζιά και σπίτια.Καταλάβετε επιτέλους οτι αυτοί που έρχονται είναι παράνομοι φοταμενταλιστές μουσουλμάνοι που δεν καταλαβαίνουν απο Δημοκρατία.Δείτε τι γίνεται στις χώρες τους και θα καταλάβετε τι εννοώ.Βιτριολι στη μούρη των γυναικων επειδη πάνε σχολείο ή δεν κάθονται να τις βιάσουν,κλειτοριδεκτομές κλπ.Αλλά αυτά τα κρύβουν επιμελώς τα πρακτοράκια του Σόρος που τους κουβαλούν εδώ.Όλοι που ήρθαν εδώ είναι λαθρομετανάστες και τίποτα άλλο είτε σας αρέσει είτε όχι.Όλα τα υπόλοιπα "πολιτικώς ορθά" περι πολιτικών προσφύγων, νομιμοποιηθέντων κλπ είναι παραμύθια αφου η Ελλάδα δεν έχει μεταναστευτική πολιτική. Ενημερωθείτε επιτέλους και μην ανέχεστε να σας κοροιδεύουν άλλο!!!
xvassilis
01/01/2010 21:21
Eimai Ellinas tou exoterikou kai i hora opou meno mou edose to dikaioma na gino politis tis. Ta paidia mou einai episis polites tis horas pou meno. Gia auton ton logo den mporo na katalabo osous einai antithetoi me tin apoktisi ellinikis tautotitas tis deuteris genias ton metataston. Kai gia enan kogo akomi: Pos mporoun oi amyntores tou Ellinismou na theloun na tou sterisoun tis 2-3 akatontades foreis tis Ellinikis glossas kai kat epektasin tou politismou tou. Kali hronia
AX NIKOLETA
01/01/2010 21:14
KAMIA SKESH DEN EXEI TO REPORTAZ SAS ME TON ELLHNA METANASTH. O ELLHN METANASTHS OPU KAI AN PHGE DEN ZITHSE POLLA DULEPSE SKLHRA
EKANE KOBODEMA KAI GIRISE
OPOIOS DEN GIRISE AKOMA PERIMENH THN SINTAXIODOTISH TU
KAI META FEVGEI PISW ISON PALINOSTISHS
O ELLHN DEN ESTHSE GETO DEN HRISIMOPIHSE THN VIVLO GIA SKOPUS EMA8E NA ZEI OPWS STHN XWRA THS DIAMONHS OLOS O KOSMOS ESTEILE TA PEDIA TU
STO TOPIKO SKOLEIO EMA8E KALA THN KULTURA THS XWRAS KAI PANTA HTAN YPERHFANOS PU HTAN ELLHN
OI MUSULMANOI STHN ELLADA KANUN AKRIVWS TO ANTI8ETO AFTOI HR8AN NA ZHSUN STHN DISH
ME THN IDIA KEFALA PU KRATUSAN STO AVGANISTAN KLP MUSULMANIKES XWRES ...VLEPWNTAS XWRIS FERENZE THN ELLINIDA.. SKEFTWNTAI POLLA PARAXENA IDIWS TO KALOKAIRI.. KAI OTAN PINEI O KOSMAKHS ALKOOL AFTH XWRKIZUN KAI MAS KATARAZUN GURUNIA KLP
THS DISHS TA KALA TA 8ELUN ALLA THN KEFALA TUS THN IDIA KRATANE UTE METAXY TUS AFTOI DEN KANUN OLO POLEMUS EXUN MONO MUSULMANOI EINAI OI YPOPSIFIOI PROSFHGES ALLOI DEN PRWSFERUNTAI
ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΖΕΨΟΥ
01/01/2010 21:10
Βέβαια δημιουργούμε το πρόβλημα και τους κουβαλάμε εδώ και μετά δίνουμε και τη λύση να τους κάνουμε "Έλληνες". Θα λυθεί το πρόβλημα έτσι;Πάνω απο 5 δις πεινάνε στον κόσμο.Θα σταματήσουν να έρχονται αν τους ελληνοποιήσουμε;Πιο πολλοί θα έρθουν μετά.Κάνει μπαμ οτι είναι εκ του πονηρού η δήθεν ελληνοποίηση.Οι εκδότες ξαφνικά έγιναν φιλάνθρωποι ρε παιδιά.Μόνο που η φιλανθρωπία τους εξαντλείται στους Αλβανούς.Δεν είδα να σηκώνουν το θέμα της Βορείου Ηπείρου ή της Ίμβρου και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων αδελφών μας εκεί.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
κωστας κ.
01/01/2010 21:07
σταματηστε τα κατευθυνομενα γκαλοπ επιτελους,ετσι που ρωτατε προτρεπετε να πουνε ναι αλλα και παλι δεν σας βγηκε.τι δουλεια εχει κυριοι η σουηδια με την ελλαδα?κινδυνευει η σουηδια απο τους φιλανδους οπως εμεις απο αλβανους και τουρκους?ασχετοι ειστε,επισης κατι ψευτοκουλτουριαρηδες του κολωνακιου δηθεν προοδευτικοι εαν δεν τους αρεσει να πανε να μεινουνε στο πακισταν και στη νιγηρια,να δουμε εαν θα λενε εκει τις θεωριες τους.ψηφιζω πασοκ απο τοτε που αρχισα να ψηφιζω,πανω απ ολα ειμαι ελληνας ομως και νοιωθω οτι με εξαπατησε,δεν θελω να φυγουν οι νομιμοι μεταναστες,εχει και καποια θετικα η παραμονη τους,οχι ομως και δικαιωμα ψηφου,φανταστειτε σε 10 χρονια 3.000.000 μουσουλμανοι να ψηφιζουν για τα εθνικα θεματα της ελλαδας.
η ελλαδα ανηκει στους ελληνες-ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ALLA DALLON
01/01/2010 21:05
@Αντωνης Συμεωνακης Συμφωνώ 100% Με τις απόψεις σου. Παιδιά χαλαρώστε λιγο θα καραφλιάσουμε τελείως με τις απόψεις ορισμένων εδώ μέσα. Εκτός απο υπερβολικές είναι και επικίνδυνες. To αγαπημένο θέμα του Ελληναρά -και καλά- πατριώτη. Υπάρχουν πολυ σοβάρα θέματα που θα έπρεπα να μας απασχολούν και εχετε φάει κόλλημα με τους μετανάστες. Σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα,και αλλοi λαοί τους αξιοποιούν με δημιουργικό τροπο. Επίσης οι απόψεις σας ντροπιάζουν τους Ελληνες της ομογένειας οι οποιοι προάγουν τα Ελληνικα ιδεώδη στα πέρατα του κόσμου. Καλη Χρονιά και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
o kosovaros dolofonos metanasths
01/01/2010 21:01
8avmaste ton Alvano pu kataskwtose en psyxpw tus finlandus ..patre kai allus ..na ginei h Ellas skupidotopos
h aplws keli musulmanwn dulies den exun oi Ellhnes tus la8rwmetanastes ypostirhzete eseis edw
dwste dulia stus Ellhnes prin ginun kai aftoi metanastes
MISSIRLIS N
01/01/2010 20:51
Nomimopoiiste tin marijuana prota gia na ginoume opos tin Ollandia, meioste to ellima gia na ginoume opos tin Germania, veltioste to sistima igias gia na ginoume opos tin Souidia, afiste ton mousoulmaniko plithismo na gini dipsifios gia na ginoume opos to Belgio kai meta as milisoume gia dikaioma psifou stous allothriskous.... Ola ta exei i mariori, o feretzes tis lipi... Ti allo na skeftei kapoios...
ΜΑΚΕΔΝΟΣ
01/01/2010 20:34
Παπαδοπουλε απο τα βουνα πηγες παρανομα παραβιαζοντας τους νομους της Σουηδιας και σου δωσανε γιαυτο δικαιωμα ψηφου????ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ???καλο θα ηταν να ειχαμε μια πληροφορηση γιαυτο γιατι ειναι σημαντικο
γιαννης
01/01/2010 20:31
το εδαφος ειναι καλα προετοιμασμενο απο τους προδοτες δυστυχως. μπορειτε να μου πειτε ολοι εσεις ποιος ειχε την φαεινη ιδεα να μεταφρασει στο διαβατηριο την λεξη nationality=ιθαγενεια; γιατι αν ηταν nationality=εθνικοτητα ισως να προσβαλονταν τα απομειναρια των οθωμανων και να μην την αποδεχονταν......αυτα.καλη χρονια ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
01/01/2010 20:26
Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ! ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΕΙ ...
01/01/2010 20:23
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
01/01/2010 20:19
ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 31/12/2009 19:27 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ...
ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
01/01/2010 20:16
ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΑ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
01/01/2010 20:06
http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf
Ορβ
01/01/2010 19:48
Παρατηρώ ότι η πλεοψηφία των αναγνωστών τάσσεται κατα του νομοσχεδίου - εκτρώματος.Αυτό δεν έγινε επειδή ξαφνικά γίναμε όλοι ρατσιστές ή φασίστες όπως θέλετε να πιστεύετε.Είναι η συσσωρευμένη οργή πολλών χρόνων που βγαίνει απότομα και κατακλύζει όλο το διαδίκτυο.Οργή η οποία προήλθε από την αδιαφορία του κράτους να φυλάξει αποτελεσματικά τα σύνορα.Όταν ακούγαμε καθημερινά για λαθρομετανάστες και οι υπεύθυνοι σφύριζαν αδιάφορα.Όταν ακούγαμε καθημερινά για κλοπές, ληστείες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.Όταν φοβόμασταν να περπατήσουμε στο κέντρο(!) της πρωτεύουσας(!) της Ελλάδας.Όταν ακούγαμε ότι υπάρχουν κυκλώματα παράνομων ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών.

Και χωρίς η κυβέρνηση να μεριμνήσει για τίποτα από αυτά έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο και θέλει όλοι οι Έλληνες να το αγκαλίασουν και να το στηρίξουν.Είναι δυνατόν να μην υπάρχει συσσωρευμένη οργή;Είναι δυνατόν να υπάρχει συναίνεση;Όχι βέβαια! Κύριοι της κυβέρνησης από λάθος βάση ξεκινήσατε να λύσετε το πρόβλημα...

Υ.Γ.
Μιας και μιλάμε για δικαιώματα θέλω κι εγώ να ζητήσω κάτι :
1) Θέλω να κοιμάμαι με τα παράθυρα ανοιχτά όπως παλιά.
2) Θέλω να περπατάω στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να φοβάμαι.
Μήπως είμαι φασίστας;
Giorgos
01/01/2010 19:37
Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ. Να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες για αυτό το τεράστιο θέμα και όχι 100 άτομα. Το ΠΑΣΟΚ δεν το ψήφισαν οι έλληνες πολίτες για να αλλοιώσει την εκλογική βάση αλλά για άλλα θέματα. Η νομιμοποίηση μεταναστών δεν ήταν στις προεκλογικές δεσμέυσεις άρα είναι κάτι extra. Αν θέλουν να προσωρήσουν σε νομιμοποίηση θα τρωτήσουν τον ελληνικό λαό με Δημοψήφισμα. Εδώ θα γίνεται ότι θέλουν οι πολίτες και όχι τα κανάλια και οι επιχειρηματίες. Είναι προφανής η προσπάθεια όλων των ΜΜΕ να "ευνοήσουν" αυτό το νομοσχέδιο βαφτίζοντας "ακροδεξιά" όποια αντίδραση. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Διαδώστε το http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf
TZΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
01/01/2010 19:34
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΛΟΣΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
Δειτε τι παει να κανει το πασοκ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
01/01/2010 19:33
ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΩΞΑΜΕhttp://www.youtube.com/watch?v=IPwbTm_KcFc
shareholder-cs
01/01/2010 19:26
Δειτε μια προσέγγιση του θέματος με επιχειρήματα στο

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1504445&pg=1
ικ
01/01/2010 19:24
Σύμφωνα με τους προοδευτικούς, στην Ελλάδα ή θα είσαι αντιρατσιστής, δημοκράτης και ανοιχτόμυαλος ή θα είσαι φασίστας,ρατσιστής,χουντικός,σάπιος,αγράμματος φοροφυγάς και λαμόγιο.Μέση λύση γι''αυτούς δεν υπάρχει...
ΑΚΗΣ
01/01/2010 19:23
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ... ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ...ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ ...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ... Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ... ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ... ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ Η ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΙ... ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ??? ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΔΡΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ (ΝΟΜΟ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
nick vlastos
01/01/2010 18:38
Ellines kateveite stous dromous. OXI stin ellinopoiisi mousoulmanon metanaston. I ellada na mi ginei Pakistan
Άναυδος blogger
01/01/2010 17:46
http://o-anavdos.blogspot.com/Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει, ή δεν έχει καταλάβει, πως οι δικοί μας Μετανάστες πήγαν με πρόσκληση, ή αποδοχή για εργασία.Οι εδώ Μετανάστες, ΟΛΟΙ, μπήκαν παραβιάζοντας τους νόμους μας, καραβοτσακίζονται να περνάνε την Ακτοφυλακή, ή περνάνε νύχτα τα σύνορα από δέντρο σε δέντρο, ή κρυμμένοι σε καρότσες.Οι Μετανάστες στην όποια Δανία είναι νόμιμα διερχόμενοι τα σύνορα. Δεν παραβιάζουν τους νόμους κείνης της χώρας. Έχουν πάει με την προ-συνεννόηση του είδους που είπα πιο πάνω, και ΣΙΓΟΥΡΑ η Δανία, και κάθε Δανία, πρέπει κάποτε να βελτιώσει το καθεστώς αυτών των ανθρώπων.
Δεν μπορεί να τους έχει δια βίου, αυτούς και τα παιδιά τους, σαν υποχείρια. Πιστεύω όλοι όσοι είμαστε άνθρωποι συμφωνούμε σε αυτό.Με τους εδώ Μετανάστες, ΟΛΟΥΣ, τι σχέση έχουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
 
τσαλτας κωστας
01/01/2010 17:19
Η πατριδα μας δεν φημιζεται για την παραγωγικη της και ορθολογιστικη της νομοθεσια. Η παιδεια, το ασφαλιστικο, το τραπεζικο συστημα, το περιβαλλλον κτλ. ειναι το αποτελεσμα της ισχιουσας νομοθεσιας επ αυτων. Δεν νομιζω οτι πρεπει να αισθανομαστε ιδιαιτερα υπερηφανοι για τις αποδοσεις μας σε αυτους τους τομεις. Το ιδιο προκειται να γινει και με τους μεταναστες. Κατασκευαζουμε ενα νομοσχεδιο στο ποδι, για να δειξουμε καποια εικονα η εχοντας κατα νου ψηφοθηρικα ωφελη. Ετσι οπως συνηθως εγινε και στο παρελθον, ιδιαιτερα με την δημοσια διοιηκηση και τις δημοσιες επιχειρησεις. Το καταντημα το γνωρισαμε και μας στοιχισε πολλα δις, θαβοντας συγχρονως τα ονειρα γενεων. Το ιδιο ακριβως επιχειρειται τωρα με τους μεταναστες. Μονο που στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα αυτης της ανεπιτυχους πολιτικης και νομοθεσιας θα μας φερει πολυ περισσοτερα προβληματα απο μια αποτυχημενη οικονομικη πολιτικη. Εδω ο νομοθετης θα πρεπει να λαβει υποψη του διαφορους, συνθετους, πολυπλοκους και απροβλεπτους παραγοντες. Πολυ περισσσοτερο δε, πρεπει να λαβει υποψη του τις ανησυχιες και φοβιες ενος ολοκληρου εθνους, εστω και αν αυτες κατεχονται φαινομενικα απο ενα ειδους υστεριας. Σε καθε περιπτωση ο νομοθετης θα πρεπει να λαβει υποψη του το συμφερον του λαου μακροπροθεσμα. Τι δηλαδη μπορει να προκειψει μελλοντικα απο μια ενδεχομενη θρησκευτικη διαφορετικοτητα. Το γεγονος οτι ο μεταναστευτικος πληθυσμος εφερε πλεονεκτηματα στην προσφορα εργασιας στην υπεθρο και την οικοδομη ιδιαιτερα, ειναι αναμφισβητητο. Το γεγονος ομως οτι υπαρχει διαφορετικη κουλτουρα μεταξυ των μεταναστων που ενεργοποιουνται στην Ελλαδα ειναι και αυτο αναμφισβητητο. Εδω γενναται τωρα το ερωτημα. Ειναι δυνατον η ελληνικη κοινωνια με τα ιδια προβληματα που σερνει στην πλατη της να αποροφησει και να αφομοιωσει χωρις κραδασμους σε τοσο συντομα διαστημα ενα τοσο διαφορετικο πληθυσμο; Και αν προκειψουν προβληματα ενδεχομενως πως μπορουν να αντιμετωπιστουν; Ας μην ξεχναμε οτι καθε κυβερνηση που αναλαμβανει την εξουσια εντελεται να εξυπηρετησει αντιπροσωπευτικα τα συμφεροντα του λαου και οχι οιονδηποτε αλλων. Στα πλαιισια ομως της αλληλεγυης και ανθρωπιας, ειναι ακριβως απανθρωπο και ανελληλεγγυο να καταπατα και να θετει υπο κινδυνο την κοινωνικη γαληνη, ηρεμια και προπαντων την ειρηνη του λαου. Για αυτο τον λογο η μεταναστευτικη πολιτικη, οπως και τα τεραστια δημοσιονομικα ελλειμματα ειναι η μεγαλιτερη προκληση της ελληνικης κοινωναις, και της κυβερνητικης πολιτικης μετα τον 2ο παγκοσμιο πολεμο. Ο νομοθετης θα πρεπει να λαβει υποψη του οτι η φυση του ελληνικου λαου ειναι φιλοξενη .. ξενιος Διας... και το εχει αποδειξει με την συμπεριφορα του απεναντι στους μεταναστες και ιδιαιτερα τους Αλβανους. Ο ελληνικος λαος δεν επιθυμει την ξενηλασια. Αυτο που τον φοβιζει ειναι το γεγονος της θρησκευτικης ιδιαιτεροτητος των μουσουλμανων μεταναστων, οχι ενεκα του χρωματος της επιδερμιδας των, αλλα πολυ περισσοτερο για τον επικινδυνο θρησκετικο φανατισμο με τον οποιο διακατεχονται και για τους πολιτικους στοχους και επιδειωξεις που φερονται μεσα απο απο αυτη τη θρησκευτικη ιδιαιτεροτητα. Κανενας Ελληνας δεν ειναι εναντιον της παροχης πολιτικων δικαιωματων πχ σε πολωνους, τσεχους, ρωσους, λιθουανους, ρουμανους, βουλγαρους κτλ. γιατι αυτοι απλα εχουν ηδη προσαρμοστει στην ελληνικη κοινωνια και την εχουν πραγματι εμπλουτισει. Οσο αναφορα τους Αλβανους εγω νομιζω, οτι αυτοι δεν εχουν θρησκευτικο φανατισμο, ειναι ηδη αφομοιωμενοι στα ελληνικα δεδομενα, μιλουν απταιστα ελληνικα, τα παιδια τους που γεννηθηκαν στην Ελλαδα εχουν ελληνικη παιδεια και δεν διαφερουν προς τιποτε απο τα ελληνοπουλα. Οι πολιτικες μας διαφωνιες με την Αλβανια μπορει να λυθουν στα πλαισια των ενταξιακων διαπραγματευσεων με την ΕΕ. Αρα δεν πρεπει να υφισταται ιδιαιτερος προβληματισμος με την θεσμικη τους ενταξη στην Ελληνικη κοινωνια. Βεβαια η ελληνικη ανεκτικοτητα, και προ παντον η ελληνικη προχειροτητα βρηκε απροετοιμαστα τα μεσα προστασιας του πολιτη ετσι ωστε να υπαρχει μια επιφοβη εξαρση της εγκληματικοτητος προερχομενη απο τους κολπους αυτων των μεταναστων, η οποια απλωνεται επικινδυνα, και παιρνει ανεξελεκτες διαστασεις. Ο κινδυνος που πηγαζει ενδεχομενως απο τους μουσουλμανους μεταναστες θα εμφανιστει στην δευτερη και τριτη γενεα. Οταν αυτοι θα εχουν εδραιωθει στην ελληνικη κοινωνια, θα εχουν αποκτησει οικονομικη επιφανεια και οταν θα εχουν το δικαιωμα να προβαλουν πολιτικες αξιωσεις που θα προερχονται απο εξωτερικες θρησκευτοπολιτικες κατευθυνσεις. Ως τρανταχτο παραδειγμα αναφερω το προβλημα που αντιμετωπιζει τωρα το Βερολινο με την γκετοποιηση δυο μεγαλων συνοικιων, οπου ο μουσουλμανικος πληθυσμος ζητα διαφοροποιηση του απο το ισχυον γερμανικο ποινικο δικαιο και αντικατασταση του εν μερει απο την σαρια, οπως, ακομα χειροτερα, ζητα αυτονομηση αυτων των συνοικιων. Το αγκαθι αυτο στα πλευρα του Βερολινου το χειριζονται με μαγαλη τεχνη οι επιτειδιοι πολιτικοι της Αγκυρας. Ετσι λοιπον ο νομοθετης δεν πρεπει να αποβλεπει μονο σε παραγοντες ηθους και ανθρωπιας στην επιλυση αυτου του προβληματος, αλλα πολυ περισσοτερο στην μακροπροθεσμη πολιτικη θεση που ενδεχομενως βρεθει η ελληνικη κοινωνια μετα παρελευσης εικοσι, τριαντα και πλεον ετων. Η ιστορια μας εχει διδαξει οτι ο θρησκευτικος φανατισμος δεν εχει περιθορια ελεγχου και δεν καθοδηγειται απο την κοινη λογικη. Επειδη το Κορανιο δεν αρκειται μονο στην σωτηρια της ψυχης και μιας καλλιτερης ζωης στον παραδεισο, αλλα επιδιωκει την σωτηρια ολου του κοσμου συμφωνα με τα προτυπα που πηγαζουν μεσα απο τις αντιληψεις του, χρησημοποιοντας καθε μεσω, ακομα και αυτου της ωμης βιας. Εγω πιστευω οτι το δυναμικο της ελληνικης κοινωνιας δεν θα μπορεσει να ταθισευσει καποτε αυτα τα στοιχεια, να τα οριοθετησει και να τα προσαρμοσει στις αξιες της, οποτε σιγουρα θα επελθει ενα ειδους συγκρουσης με αγνωστα αποτελεσματα. Αυτα τα φαινομενα τα παρατηρουμε συνεχως σε αλλες κοινωνιες, της Ασιας, στην Ινδια και ακομα στην βαλκανικη Ευρωπη. Καλο ειναι για ενα διορατικο πολιτικο να προβλεπει πρωτα απο ολα τα προβληματα και οχι μετα, οταν θα ειναι αργα, να αναζητα λυσεις.
Δημοκρατης
01/01/2010 17:15
Προπαγανδιστικο Γκαλοπ Νεων

''Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα μας, πιστεύετε ότι:

Πρέπει και αυτοί να έχουν το ίδιο δικαίωμα, διότι ζουν τα καθημερινά προβλήματα στις πόλεις τους?

Δεν πρέπει να ψηφίζουν. Είναι εδώ μόνο για να εργαστούν.
Βρε καλα μου ΝΕΑ για τοσο ηλιθιους θεωρηται τους αναγνωστες σας!

Αν θελεται ντε και καλα να περασετε την προπαγανδα σας και αν υπεχρεωσεται την συντριπτικη πλειοψηφια να υποστηριξει την Λαθρομεταναστευση καλυτερα να αλλαξετε λιγο τις ερωτησεις σε
''Πιστεύετε ότι πρέπει οι μετανάστες να εκτελεστούν πάραυτα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα παιδιά τους να γίνουν στιφάδο ώστε να ταϊστούν Ναζί ανθρωποφάγοι;

-Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουν ζωντανοί, να μην τους πάρουν τα παιδιά και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφουΧΑΧΑΧΑ Τετοιο ρεζιλι κιτρινης δημοσιογραφιας δεν εχει ξαναγινει!
Dimitrios Tsatsas
01/01/2010 17:12
Ntrepomai pou gennhthhka Ellhnas! Eiste swrhdon amorfwtoi (kai anepidektoi mathhsews), tempelxanades, ethnikistes kai ratsistes.

Euxomai oi Ellhnes pou symfwnoun me tis apopseis mou, kathws kai oloi oi metanastes na egkataleipsoun thn Ellada, to karabi pou bouliazei stigmh me stigmh. Thelw na dw poios tha kanei tis anagkaies skatodouleies tou Manolidh, Totou kai loipwn omilhtwn tou site.
Aisxos kyrioi; krinete tous anthrwpous symfwna me th thrhskeia, th glwssa h to xrwma tou dermatos tous kai oxi symfwna me thn paragwgikothta tous.

A, ksexasa na rwthsw: yparxei amighs Ellhnas shmera meta tosous aiwnes Tourkokratias kai metakinhseis plhthysmwn?

Oso gia thn orthodoxia sas (ton mystikismo pou panta diepei ton "Ellhna") den einai para ena akomh hthiko systhma me mono skopo thn "probatopoihsh" twn pistwn wste h ypakoh stis ekastote arxes na einai apolyth.

Oso gia tous arxaious ymwn progonous, den tha prokoban pote se episthmes kai texnes xwris tous metoikous kai tous sklabous. Gia deite to etsi....
Κ.Αγιακατσικας
01/01/2010 17:04
Δωστε ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ και ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε οσους ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η χωρα , ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.
Γεννηθηκα ,ζω και εργαζομαι στην Γερμανια και ουδεποτε ζητησα πολτικα δικαωματα και ιθαγενεια Γερμανικη.
Μας καλεσανε στην χωρα τους για εργασια και ηρθαμε,και δεν ειναι σωστο να θελουμε να κανουμε κουμαντο στην πατριδα τους,
οπως κι εγω δεν θελω, να κανη κουμαντο αργοτερα, καποιος που καλεσα στο σπιτι μου για εργασια!
ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
01/01/2010 16:51
@ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΦΣΚΙ 31/12/2009 18:22

Η Μακεδονία έχει οριστικά απαλλαγεί από Οχράνες και Κομιτατζήδες και όποιος επιχειρήσει να τους ξαναφέρει θα περάσει πάνω από το πτώμα μας.
Ευχομαι η Ελλάδα να διατηρήσει και αυτό τον χρόνο την εδαφική της ακεραιότητα.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΛΛΑΔΑ & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!
Angelo
01/01/2010 16:25
Καλη Χρονια σε ολους! Εχω ψηφισει 2 φορες στην Μεγαλη Βρετανια παροτι φοιτητης και οχι εργαζομενος εκει! Η κοπελα μου που διαμενει μονιμα στην Ελλαδα εδω και μια 5ετια, εργαζεται και φυσικα μπορει να εκφερει τεκμηριωμενη αποψη για την Ελληνικη πραγματικοτητα στερειταιι δικαιωματος ψηφου, οπως και πολλων ακομα βασικων δικαιωματων. Τετοια προνομια ομως απολαμβανει κολλητος φιλος με 10χρονη παρουσια στην Αμερικη, παντρεμενος και μονιμος κατοικος της χωρας, ο οποιος ερχεται στην Ελλαδα μια φορα τα 3-4 χρονια, συνηθως με τις πτησεις sponsored by ΠΑΣΟΚ και μαζι με χιλιαδες αλλους ομογενεις επηρεαζουν σημαντικα το εκλογικο αποτελεσμα. Θα πρεπει λοιπον διαφοροι δεξιοστροφοι εδω μεσα να αντιληφθουν οτι αλλο πραγμα η ψηφοφορια για τον πιο μαγκα και καραμπουζουκλη Ελληνα και αλλο η επιλογη των ικανοτερων ανθρωπων για να στελεχωσουν την δημοσια διοικηση και να βοηθησουν στην βελτιωση της ποιοτητας ζωης των κατοικουντων εν΄ελλαδι. Επισης αλλο μεταναστης και αλλο λαθρομεταναστης, παρα την προσπαθεια πολιτικων και δημοσιογραφικων κυκλων να τα ταυτισουν! Φυσικα και θα πρεπει τα παιδια μεταναστων που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εδω να εχουν πληρη δικαιωματα Ελληνα πολιτη. Πολλα απο αυτα αλλωστε δυσκολα μπορει κανεις να τα ξεχωρισει απο τα παιδια Ελληνων γονεων. Στο θεμα της ιθαγενειας ομως για μονιμους κατοικους Ελλαδος (που ηρθαν ενηλικοι στην χωρα μας) συμφωνω οτι θα πρεπει να γινουμε λιγο πιο αυστηροι και να εισαγουμε γλωσσικες και πολιτιστικες εξετασεις οπως κανουν η Γερμανια, η Ολλανδια και πιθανον και αλλες χωρες της ΕΕ. Για να ειμαστε βεβαιοι οτι οι ανθρωποι αυτοι, που δεν διαμορφωσαν παιδεια και χαρακτηρα στην Ελλαδα οντως εχουν τις δυνατοτητες ομαλης συμβιωσης και ενταξης στην κοινωνια μας. Τελος να αρθει το δικαιωμα ψηφου για τους Ελληνες,μακροχρονια μονιμους κατοικους εξωτερικου, ειναι τουλαχιστον γελοιο να ναυλωνουν τα κομματα charter για να ερθει να ψηφισει ο θειος Μπομπ απο το Australia που σε πολλες περιπτωσεις εχει μαυρα μεσανυχτα για το ποια ειναι σημερα η Ελληνικη πραγματικοτητα. Να ευχηθω η κυβερνηση να μην κανει πισω σε αυτο το θεμα, και η γνωστη φασιστικη μειοψηφια των βολεμενων, διαπλεκομενων και μηδενιστων Ελληνων (ολων αυτων που διαδηλωνουν,προπηλακιζουν και σπανε καθε προσπαθεια εκσυγχρονισμου και εκδημοκρατισμου) να κοιταξουν το ημερολογιο και να αντιληφθουν οτι λεει 2010 και οχι 1453 η 1821.
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 16:08
Anthelines eiste esis pou dioksate emas sto eksoteriko stirizontas ksena stratiotika kai politika simferonta...
Anthelines kai epikindini gia ton Elladiko topo eiste esis pou poulisate tin Smirni,Ponto,Kapadokia,Thraki kai ton plouto tis Ellados se ksena simferonta !
Ksenoroufiani hathite apo ton topo tou Ellinismou...
Mazi me tous Pakistanous tha ftiaksoume kaliteri patrida !
ΤΙΜ
01/01/2010 16:06
Καταρχήν δεν υπαρχουν νομιμοι μεταναστες στην Ελλαδα...διοτι αυτοι που θελει το ΠΑΣΟΚ να νομιμοποιησει το λεει και μονο του,δεν ειναι νομιμοι...απο εκει και περα...αν τους δηθεν ελληνες της σουηδιας και της γερμανιας που συνεχεια βριζουν την ελλαδα γιατι δεν ειναι σαν εκει(οι δρομοι,η φορολογια,η εξυπηρετηση κτλ)δεν τους αρεσει που αντιδραμε ουτε που μας ενδιαφερει...ας αποβαλλουν και την εννοια απο το μυαλο τους οτι ηταν ελληνες καποτε και ας ζησουν στις χωρες τους.....δεν θα πληρωσουμε εμεις επειδη εκεινοι ειναι αλλου για αλλου....και ναι κυριοι,εμεις δεν θελουμε να γινουμε ουτε σουηδια,ουτε γερμανια ουτε βελγιο ουτε τιποτα...Ελλαδα θελουμε να ειμαστε με Ελληνες το γενος που θα ψηφιζουν για τις τυχες της χωρας μας...δεν θα μας επιβαλουν οι καθε ειδους μεταναστες τις αποψεις τους...τωρα αν τους δηθεν ελληνες της διασπορας δεν τους ευχαριστει αυτο ουτε που μας κοπτει...εξαλλου αποκομμενοι ειναι με την Ελλαδα...Λες και προσφεραν πολλα που εκλεγονται....ειδαμε και για τα σκοπια και για την τουρκια και για αλλα θεματα....ΑΝΤΕ ΒΡΕ....
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 16:05
Pros k. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ – ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! 1/1/2010 07:31 "ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΣΤΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο Λ.Α.Ο.Σ., ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ... ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ: ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ!!! "
Ma re laki....
Eseis ferate tous mousoulmanous sta valkania kai tous iperetisate pista eos to telos...
Oi Hristiani eisan pou ekanan tin diahirisi sta valkania iper tou Soultanou...
Tora zitate kai retsa?
Ti diaferete esis apo daftous?
Latres tou ioudaikou monotheismou iste kai oi dio...
Oust !
posidonas
01/01/2010 16:04
πολλοι γραφουν οτι τα ολυμπιακα εργα τα εφτιαξαν ξενοι,μπορει να ειναι και ετσι,και τι εγει νε δηλαδη επιδη δουλεψαν και εβγαλαν χρηματα και δημιουργησαν περιουσιες στον τοπο τους παει να πει οτι θα μας κατακτησουν κιολας;
Στα ναυπηγια τις Γερμανιας εργαζωνται χιλιαδες Ελληνες αυτο ειναι και θεμιτο και καλο αλλα αυτοι οι εργατες καθε τρεις μηνες φευγουν για Ελλαδα και ξαναγυριζουν μετα απο 6 μηνες πησω,για να μην αποχτησουν δικαιωματα και ειμαστε ΕΕ
εχουν οι Γερμανοι νομους που τηρουνται.Εμεις θα τηρησουμε
τους νομους ετσι χυμα που ειμαστε;Επικυνδηνα πραγματα
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
01/01/2010 15:58
Τον Γιωργακη δεν τον ενδιαφερει τι θα γινει με την Ελλαδα μετα την μονιμοποιηση των εισβολλεων ξυπολυτων αλβανων και σια ,γιατι αυτος διαθετει και αλλα διαβατηρια και αν κατι συμβει θα την κοπανισει παλι για Σουηδια η Αμερικη. Με μανα αμερικανα εχει την αμερικανικη υπηκοοτητα στην τσεπη ο "ΕΛΛΗΝ" Γιωργακης......
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 15:49
Opos kai se emas etsi kai stis hores tou Islam iparhoun fanatika pisti,alloi pisti alla ohi fanatika kai alloi mi pisti...
Alla eseis oi hristiani giati vgazete ta enterasas...?
To idio legate gia emas tous Ellines komounistes kai mas dioksate apo tin Ellada meta vias....
Poulisate tis Ellinikes epihirisis ton plouto tou topou gia mia houfta dolars kai tora sas fenete parakseno pou oi agotastes theloun na feroun neous kai ftinous ergates apo to eksoteriko...?
Ti nimizate?
Tha sas ekanan sineterous?
Mpori na sas lipithoun ka na sas petaksoun kanena kokalo...!
posidonas
01/01/2010 15:33
δεν παιρνω μερος στο gallopγιατι δεν ειναι σαφεις οι ερωτησεις
θα ηθελα να μου δειξεται εσεις απο τα ΝΕΑ εναν δικο μας πολιτικο που πολιτευεται σε μουσουλμανικη χωρα.Οι κατικοι
της ευρωπης(ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)ειδη μενουν στην Ελλαδα χωρις πολλες διαδικασιες,αρα η συζητηση γεινεται για τα εκκατομυρια μουσουλμανους και ειδη λαθρεους χωρις να ξερει κανεις μας απο που προερχονται και τι θελουν και μην μου πειτε οτι καποιος που πληρωνει 7000 ευρω να ερθη στην Ελλαδα οτι ειναι φτωχος.Γιαυτο σταματηστε με τις αηδιες Ελλας Ελληνων Χριστιανων και σοβαρευτειται
Χρηστος απο Γερμανια
01/01/2010 15:29
@ Από την χιονισμένη Γερμανία να ευχηθώ καλή χρονια σε όλους τους έλληνες. Ακόμη στον κύριο βασίλη Λαδόπουλο ΛΑBAΣ για την ονομαστική του εορτή χρονια πολλά γεμάτα υγεία ,και πάντα με ένα όμορφο ποίημα . Κυριε Βασίλη τι είναι χαζοβιόλης ? και από που προέρχεται η λέξη? Ειναι ελληνικη ?
Παντα φιλικα Χρηστος
μαρία Μυρτώ Δρακοπούλου
01/01/2010 15:27
Βάλατε το όνομα μου σε ένα σχόλιο που δεν έγραψα! Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με όλους αυτούς που εναντιόνονται στην ψήφο στους μετανάστες, κυρίως για το ότι η μουσουλμανική θρησκεία τους δεν συμβιβάζεται με την δική μας και με την Ευρωπαική κουλτούρα και κινδυνεύουμε να έχουμε τα ίδια προβλήματα όπως και οι άλλες δυτικές χώρες που τους έχουν δεχθεί κατά χιλιάδες και τώρα έχουν το θράσος να απαιτούν από χριστιανικές χώρες να απαρνηθούν τα ήθη και έθιμα τους γιατί τάχα τους προσβλάλλουν, Αν τους προσμάλλουν να γυρίσουν από κει που ήρθαν....Γίνομαι έξαλλη όταν διαβάζω αυτά τα πράγματα. Αν θέλουν την ψήφο να απαρνηθούν το Ισλάμ και να βαπτισθούν Χριστιανοί γιατί όπως πολλοί έγραψαν παρα πάνω το Ισλάμ είναι μια βάρβαρη και οπισθοδρομική θρησκεία-τρόπος ζωής που τελευταία ωθεί και σε τρομοκρατικής πράξεις παντού στον κόσμο. Ακόμα και στις χώρες τους σκοτώνουν με καμικάζι τους ίδιους τους συμπατριώτες τους, και θέλουμε να τους δεχθούμε εδώ με ανοικτές αγκάλες?
papayiannakis adonis
01/01/2010 15:06
meriki mperdevoun ta pragmata. otan i ellines metanastes pigan se ales hores mehri pou tous eksetasan ke ta kopranatous na doun an ine igiis ,edo mazeftike olli i holera ke mas fernoun tis arosties pou ihame kataferi na eksalipsoume(2)ta krati pou dinoun ipikouotita epi ton pliston ine ta klemena edafi apo tou ithagenis eki plithimous ameriki aftralia ke alla(3)se alles hores ton ethnon opos europi gia na paris ipikouotita prepi na perasis apo sarenta kimata gia na min poume gia paradigma na paris germaniko diavatirio prepi na ginis kaliteros ke apo germanos.ta pedakia pou genithikan ellada den mporis na tous sterisis tin alliniki ipikouotita alla ohi ithagenia potes. ithagenia tha erthe se kanadio genies meta fisika afou kani miksi me tos entopious.aftin ine i dikimou apopsi.dimopsifizma prepi na gini se tetia sovara themata gia na ehi i polipsifia tin efthini ke ohi monon i 300 stin vouli
Ιωαννης Τσακνης
01/01/2010 14:54
Τι θα κερδίσουμε αν επιτέλους απαλλαγούμε απο τους λαθρομετανάστες; ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ για την λαθρομεταναστευση. Οι Ελληνες αποφασιζουν και οχι οι ξεπουλημενοι πολιτικοι 1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας 2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ 3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ. 4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90% 5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά........ 40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων . 6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια . 7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό. 8. Μείωση άστεγων κατά 90% 9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50% 10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90% 11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90% 12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90% 13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί 14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα 15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας. 16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις. 17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών. 18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς. 19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες. 20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής. 21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν. 22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή. 23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο. 24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας. 25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών. 26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ. 27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση. 28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά. 29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν. 30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες. 31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής. 32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ; Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας. Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών. Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες. Αν θέλεις να βοηθήσεις τους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ
01/01/2010 14:29
Δημοψηφισμα τωρα για το Λαθρομεταναστευτικο!

Οχι στις πραξικοπιματικες αποφασεις μιας ισχνης μειοψηφιας που πανατ προσπαθησαν να κανουν κακαο στο Εθνος και στην πατριδα.

Ολη η Ελλαδα θα ξεσηκωθει και θα σας παρει με τις πετρες!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
01/01/2010 14:25
ΤΑ ''ΝΕΑ'' ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΠΗΓΑΝ ΝΟΜΙΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΙΑΝ ΧΑΩΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. ΑΗΝΤΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!''
αργους
01/01/2010 14:13
προς ακις...δεν εχουν δικαιωμα οπως και στην πατριδα τους που οι ιδιοι στερουν απο τον εαυτο τους γιατι να στερησουμε και εμεις το δικαωμα μας να μιλαμε? δες για τους μουσουλμανους στην αγγλια και θα δεις τους εκει ηγετες να λενε οτι δεν ειναι καθολου υπερ τις δημοκρατιας...σου συνιστω να εισαι πιο προσεχτικος με τις σκεψεις σου και πιο διορατικος οταν ασχολεισαι με το μελλον τον παιδιων μας και τις δημοκρατιας
Κων/τινος Φραντζεσκακης
01/01/2010 14:05
Όσοι λένε ότι η τωρινή κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες είναι ανεξέλεγκτη, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει να μπεί μια τάξη. Να τους στείλουμε πίσω και να γυρίσουμε τα ρολόγια πίσω δεν γίνεται. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να νομιμοποίησουμε αυτούς που πληρούν τις προυποθέσεις που θα ψηφίσει η βουλή και ταυτόχρονα να προσφέρουμε τις κατάληλες συνθήκες στα παιδιά τους να ενσωματοθούν στην ελληνική κοινωνία και να προσφέρουν στην παραγωγική διαδικασία, και όχι μόνο, του τόπου. Έτσι έκαναν με επιτυχία άλλες χώρες με μεταναστευτική πολιτική, όπου έλαμψαν πολλές χιλιάδες Έλληνες, όπως ο Καναδάς, Αυστραλία, Αμερική κλπ. Μην ξεχνάμε πόσοι Έλληνες ναυτικοί αυτομολούσαν στα λιμάνια και πήδαγαν από την κουπαστή των πλοίων, χωρίς χαρτιά και μετά έγιναν νόμιμοι πολίτες... Η στρατηγική είναι διπλή : 1/Νομιμοποίηση και ενσωμάτωση, με ανάληψη των αντίστοιχων υποχρεώσεων τους προς το ελληνικό κράτος και 2/Επίτευξη εθνικών στόχων, όπως εισφορές στα ασφ. ταμεία, υπογεννητικότητα, εργατικά χέρια κοκ. Ας θυμηθούμε όλοι ποιοί έφτιαξαν με τα χέρια τους τα Ολυμπιακά έργα και πόσοι πλήρωσαν με το αίμα τους, στα πολλαπλά ατυχήματα λόγω της πίεσης της τελευταίας στιγμής για να τελειώσουν στην ώρα τους. Γιά να μην πούμε και πόσοι "ομογενείς" Ολυμπιονίκες πρόσφεραν μετάλια στη χώρα μας και πόσο υπερήφανους μας έκαναν όταν ακούγαμε τον εθνικό μας ύμνο στα πέρατα της γης!
ΜΗ
01/01/2010 14:04
Θα ηθελα να ρωτησω τους διαφορους ξενοφοβους χαζοβιολιδες , να μου πουνε κατι απλο οι ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , εχουν η δεν εχουν δικαιωματτα στην Ελλαδα ; Γιατι ολοι αναφερεστε στους λαθρομεταναστες ; Για τους νομιμους μιλαμε akis Για μας ολοι ειναι παρανομοι, εφοσον εγιναν Ελληνες με λαθραιους νομους η με μιζες. Δεν υπαρχει νομιμος μεταναστης. Ειναι ολοι παρανομοι. Ο Θεος τους εδωσε μια χωρα, αν αυτη η χωρα εχει προβληματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. Αν ολοι ερχονται εδω, δεν θα αλλαξει τιποτα στην χωρα τους και μια ζωη θα ειναι τα ιδια. Οι μεταναστες ειναι δειλοι ανθρωποι που παρατανε την χωρα τους και κλεβουν τις δουλειες αλλων. Αν ειχαμε την οικονομια της Ελβετιας και ζητουσαμε εργατικα χερια τοτε το συζηταμε αλλα αυτο ομως δεν γινεται και το ξερεις πολυ καλα. Προσωπικα το θεωρω και αυτο προβλημα. Ακομα και αν ζητα ενα κρατος εργατικα χερια και δεν υπαρχουν να μην ψαχνει για μεταναστες. Γιατι θα πρεπει να τους δωσουμε και σπιτια, να τους ταισουμε και ολα καλα μεχρι εδω, αν η οικονομια καταρρευσει τι θα γινει? Θα τους πουμε πατε σπιτια σας, δεν ειναι σωστο, θα τους κρατησουμε να μας ειναι βαρος... για σκεφτειται λιγακι. Μαλλον εσυ εισαι Ελληνοφοβος. Το να αγαπας την πατριδα σου και να θελεις τον Ελληνα πρωτα και μετα τον ξενο ειναι ξενοφοβια... το να θελεις οι δικοι σου ανθρωποι να ειναι σιγουροι για το μελλον ειναι ξενοφοβια. Ας δουμε τι γινεται στις αλλες πολυπολιτισμικες χωρες. Γιατι η Ελλαδα ηταν η ποιο ασφαλης χωρα του κοσμου και τωρα εχει γινει μια μικρη Αμερικη, καθε μερα δολοφονιες, ληστειες??? Τι αλλαξε στην Ελλαδα, η ματαναστευση μηπως? ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΗΣΥΔΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 14:03
Pros k. Savvas Karagiannidis 31/12/2009 18:43
Evgesou patrioti,evgesou!
Theloun oi pisti kai ipotagis tou ioudaismou (monotheistes) stin Ellada na mas kanoun ksenofovous kai kakous,opos tous ekanan tous idious oi pisti tou ioudeou...
"Hathesten ason toponemoun skil"paidia"...
Aforime"n...
Emeis oi latres tou orthologikou Ellinismou den haftoume miges...
Se ollous tous kakous tou: Ella Ellinon Hristianon:
Mono ean vrite paloi ksenous simahous tha kataferete na epivalete tin vromiasas ston topo tou Ellinismou...
www.olympier.eu
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
01/01/2010 14:02
ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ: ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. EAN ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.
Pavlos Xanthopoulos
01/01/2010 13:06
To na erhonte metanastes se mia hora dihos melon epete pos kati den pigeni sosta ston kosmo...
Ti kanoun oi akomi kai oi Ellines fantari se alles hores???
Mipos i etia tis metanastepsis eimaste emeis???
Mipos hriazete mia pio sovari politiki apenanti se alles ftohes hores?
Pantos o ratsismos den einai kallo gia mia hora...
Alla stin Ellada den epikrati ratsismos...
Emeis ehoume kakia , san kai aftin pou evale Ellines na skotonoun mazi me tous Angloamerikanous allous Ellines kanontas hrisi akomi kai napalm...
ΛΑΒΑΣ
01/01/2010 13:04
Το δημοψήφισμα.

Όσα παιδιά γεννήθηκαν εδώ ή ήλθαν μικρά και πήγαν ή πάνε σε ελληνικά σχολεία. να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και οι γονείς τους την ελληνική υπηκοότητα , οι δοξασίες και τα υπερφυσικά επαφίενται στη δράση της εκκλησίας.

Όλοι οι άλλοι, οι παράνομοι, εκτός των πολιτικώς διωκομένων, να προωθηθούν στις χώρες τους.

Το δημοψήφισμα δεν νομίζω ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα και εξαρτάται από το ερώτημα που θα τεθεί.

Τι θα απαντήσουμε αν τεθεί το ερώτημα: Είστε υπέρ της απονομής ιθαγενείας στα παιδιά, νομίμων αλλοδαπών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αποφοίτησαν από ελληνικά σχολεία και θεωρούν την Ελλάδα την μόνη πατρίδα τους διότι αυτήν γνώρισαν και αυτήν γνωρίζουν;

Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
01/01/2010 13:02
Επεισόδια (καί όχι μόνο ψυχρά) του γ'' Παγκοσμίου πολέμου μεταξύ των πολιτισμών, ζούμε σχεδόν καθημερινά. Το Ισλάμ, μιά αναχρονιστική καί βάρβαρη θρησκεία, χρησιμοποιεί την μετανάστευση πληθυσμών πρός την Ευρώπη, ως μέσο εξάπλωσής του καί μεταφοράς της βάρβαρης κουλτούρας τους στην κοιτίδα του Δυτικού πολιτισμού. Είμαι υπέρ της ενσωμάτωσης των ξένων μεταναστών στήν Ελληνική κοινωνία καί κουλτούρα. Ο ξένος που θέλει να ζήσει μαζί μας, να πάρει την Ελληνική παιδεία, ν''ακολουθήσει καί να εμπλουτίσει τα ήθη καί έθιμά μας, ν''αποδεχτεί τον τρόπο ζωής μας, είναι ευπρόσδεκτος. Ο ξένος όμως που θέλει να επιβάλλει την αναχρονιστική κουλτούρα της πατρίδας του καί της θρησκείας του, τα βάρβαρα ήθη καί έθιμά του, να μεταφέρει τον θρησκευτικό φανατισμό καί φονταμελισμό του, ν''απαιτεί από τούς ντόπιους προσαρμογή στις επιταγές του βάρβαρου πολιτισμού του, καλόν είναι, να κρατηθεί εκτός Ελληνικής κοινωνίας, μέχρις ώτου, μιά κατάλληλη πολιτική επαναπροώθησής του στην πατρίδα του, μας απαλλάξει από τήν παρουσία του. Οι μουσουλμάνοι μετανάστες, είναι σχεδόν όλοι τους στρατευμένοι στην εξυπηρέτηση των στόχων του Ισλάμ για παγκόσμια κυριαρχία. Πουθενά στον κόσμο, μουσουλμάνος δέν εντάχθηκε στην ντόπια κοινωνία καί κουλτούρα, αποτελώντας διαρκή κίνδυνο. Χρειάζεται λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή ο χειρισμός των μουσουλμάνων μεταναστών. Θα είναι ένας διαρκής κίνδυνος για τον πολιτισμό μας καί φόβητρο για τους ντόπιους κατοίκους.
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ- ΣΟΥΗΔΙΑ
01/01/2010 13:01
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ.ΣΟΥΗΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ. Ποιος τους δινει σημασια στην Σουηδια??? ΟΥΔΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ,τους εβαλαν για τα ματια του κοσμου για να το βουλλωσουν οι ξενοι ,που ποτε δεν ειχαν πραγματικα δικαιωματα στην Σουηδια, και ουτε δεν εχουν και σημερα. Οι ξενοι στην χωρα αυτη ειναι δευτερας κατηγοριας πολιτες , καθημερινα ακουνε απο τους καλους Σουηδους ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ (ΓΙΑΒΛΑ ΜΠΛΑΤΕ ΑΠΑ ΟΚ ΧΕΜ). Η "ΔΙΚΑΙΗ "Σουηδια που βαζει τους μεταναστες σε ΓΚΕΤΟ περιοχες και που δεν εχουν δικαιωμα στο που θα κατοικησουν, η θα αγορασουν σπιτι γιατι οι σουηδοι σε παρα πολλες περιοχες δεν πουλανε σπιτια σε ξενους, και ας εχουν δωσει οι ξενοι καλυτερες προσφορες . Η "ΔΙΚΑΙΗ" Σουηδια που ανεπισημα εχει δυο λιστες στην περιθαλψη- υγεια , μια για ξενους και αλλη πρωτης προτεραιοτητας για Σουηδους με το αποτελεσμα ενας καρκινοπαθης σουηδος να περιμενει 2-3 μηνες για βοηθεια και ο ξενος 3-4, αυτο το λεω γιατι εχω δουλεψει παρα πολλα χρονια στο συστημα υγειας της Σουηδιας. Αυτα οι δυο κυριοι απο την Σουηδια δεν τα λενε ομως πως καθημερινα γραφουν οι Σουηδικες εφημεριδες για φαινομενα ξενοφοβιας, για ξενους που τους "βρισκουν" κρεμασμενους στα σουηδικα κρατητηρια και που η χωρα αυτη κλειδωνει ανηλικους μεταναστες μολις ερθουν στην χωρα στην απομονωση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Και ακομα ξεχασαν να σας πουν οτι οι Σουηδοι ειναι θερμοι υποστηρικτες των τουρκων ,το ειδατε αυτο το εξαμηνο που περασε με την Σουηδικη προεδρια στην Ευρωπαικη κοινοτητα οπου η τουρκια εκανε ενα "βημα" μπροστα στο περιβαλλον ,για ενταξη , με τις ευλογιες της Σουηδικης κυβερνησης. Οταν τα τουρκικα πολεμικα πετουσαν πανω απο την Ελλαδα και μας γεμιζαν με καυσαερια. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Πολλοι Ελληνες της Σουηδιας ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και εχουν καλυτερα την χωρα αυτη απο την Ελλαδα,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Γιατι πουθενα δεν αναφερουν οτι πριν ακριβως ενα χρονο οταν ο Γεωργιος Παπαριζος προεδρος της Ελληνικης κοινοτητος του Γκετεμποργκ και πατερας της γνωστης τραγουδιστριας επαθε εμφραγμα, και ψυχομαχουσε μια ωρα την ωρα της γιορτης στην Ελληνικη κοινοτητα ,επεσαν εκατονταδες τηλεφωνηματα στο Σουηδικο ασθενοφωρο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ αλλα τον αφησαν να ΠΕΘΑΝΕΙ.Μετα απο μηνυσεις των Ελληνων οι Σουηδοι το σκεπασαν λεγοντας οτι ηταν λαθος συνεννοηση........ Ρωτηστε την Πασχαλιδου τι εμπειριες ειχε απο τους "καλους" Σουηδους που προσπαθησαν να την σκοτωσουν και που την κυνηγανε ακομα..... Ρωτηστε ακομα την Ελενα Παπαριζου γιατι εφυγε απο την Σουηδια οπου γεννηθηκε, και κατεβηκε στην Ελλαδα.
ΜΗ
01/01/2010 12:47
Για οσα προειπα (ψαξε προηγουμενες σελιδες των σχολιων μου) και για ολα αυτα που βλεπω, εγω προτεινω ΟΧΙ στην μεταναστευση. Νομιζω οτι ειναι πλεον κοινη λογικη, υπαρρχουν ανθρωποι που πεθαναν για την Ελλαδα να ειναι Ελληνικη, ανθρωποι πεθαναν για να μην καταληξει η Ελλαδα στα χερια των Αραβων και οι πολιτικοι μας κανουν το αντιθετο. Ειναι θεμα σεβασμου πανω απο ολα Για αυτο λοιπον, επειδη δεν μπορω να επιβαλλω την γνωμη μου, προτεινω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. Βλεπω οτι ο λαος προτεινει ΟΧΙ στο νομοσχεδιο και η γνωμη της πλειοψηφειας πρεπει να υπερυσχησει. Ακομα και αν συνεβενε το αντιθετο παλυ θα ημουν υπερ του δημοψηφισματος. Θελουμε λοιπον ΑΜΕΣΑ δημοψηφισμα. Και ειμαι σιγουρος οτι θα υπερισχυσει η φωνη της πλειοψηφειας. Θα αισθανθω πολυ ασχημα αν εστω και ενα 10% ψηφισει ναι στο νομοσχεδιο.
μαρία Φ
01/01/2010 12:25
λυπάμαι γιατί λείπουν οι λογικές φωνές απο αυτή τη διαβούλευση ,το site κυριαρχείται απο ιδέες για τη δήθεν φυλετική καθαρότητα των ελλήνων που θα νοθευτεί και την άρνηση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης(για την οποία υπάρχει νομοθεσία της ΕΕ οτι μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται )και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να το ακολουθήσουμε και εμείς.
Δεν θέλω να αφήσω αυτες τις καταστρεπτικές ιδέες να κυριαρχούν.Αλλά πρέπει και εγώ να εκφράσω την άποψή μου για το ότι επιχειρείται εξομοίωση με άλλες χώρες της ευρώπης με τις οποίες όμως δεν έχουμε μεγάλες ομοιότητες.Π.χ στην βρεττανία τα σύνορα δεν είναι διατρητα και υπάρχει αστυνομία και κοινωνικός ιστος που δεν επιτρέπει την ελεύθερη έως και ασύδοτη είσοδο και διαμονή οιουδήποτε.Η Σουηδία βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Ευρώπης και δεν αποτελεί διάδρομο διέλευσης ,αλλά χώρα προορισμού στην οποία για να φτάσεις περνάς μια σειρά απο άλλες χώρες και σύνορα.Η καυμένη η Ελλάδα που να συγκριθεί οταν τα προηγούμενα χρόνια τους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονταν στις ακτές και τα νησιά τους επιβίβαζαν σε ένα καράβι της γραμμης και τους έστελναν ελεύθερα στην Αθήνα να καταλάβουν κάποιο κτίριο του κέντρου και να δημιουργούν τις απιστευτες συνθήκες βρωμιάς καιι εγκληματικότητας που όλοι είδαμε στις τηλεοράσεις μας.Η Ομόνοια ειχε σχεδόν μεταβληθεί σε άβατο για μια γυναίκα.Ολοι οι μελαψοί αργόσχολοι που στέκονταν εκεί με τις ώρες ηταν νόμμοι μετανάστες?
Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά σε υπεράσπιση των φτωχών ελλήνων που ζουν στίς περιοχές που έχουν κατακλυσθεί απο μεγάλους αριθμούς παράνομων μεταναστών και που δυστυχώς δεν ξέρουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ενδίδουν σε "ομάδες αυτοπροστασίας" και άλλες τέτοιες καταστρεπτικές κινήσεις.
Θα έλεγα λοιπόν να σταματήσουν οι υποστηρικτές της όπως όπως νομιμοποίησης να μας δείχνουν στις ειδήσεις κατι συμπαθέστατα παιδιά μεταναστών που μιλάνε τέλεια ελληνικά,έχουν τελειώσει το σχολείο στην ελλάδα και είναι πιο ενσωματωμένα στην ελληνική κοινωνία απο μένα.Αυτά είναι εμφανέστατο ότι αδικούνται κατάφωρα και πρέπει να τους χορηγηθείι η ιθαγένεια αμέσως.Αλλά αυτά τα παιδιά δεν ζουν 5 χρόνια στην ελλάδα.Αυτα και γεννήθηκαν εδώ και δεν ξερουν καμμία άλλη πραγματικότητα.
Δεν θα αποπειραθώ να σχεδιάσω ενα νομοσχέδιο,δεν έχω τη δυνατότητα.Αλλά νομίζω οτι πρέπει πολλά να αλλάξουν στο δικό σας για να μην τραβάμε τα μαλλιά μας σύντομα.
ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που δίνετε
thanos
01/01/2010 12:01
Να τι θα γινει θα καταντησουμε μειονοτητα στην ιδια μας τη χωρα και μετα μην αντεχοντας αυτη την αρρωστημενη κατααταση θα ξενιτευτουμε σε αλλα κρατη που ειναι πιο σοβαρα απο το δικο μας.Αγαπητοι μου φιλοι σε χωρες οπως η Γαλλια η Ελβετια εχετε δει το κεντρο της πολης να ειναι τοσο υποβαθμισμενο?Πειτε μου.Σε καμια ,αφηστε και που οι χωρες αυτες εχουν αποικιες ακομα και σημερα αρα εχουν και υποχρεωσεις.Εμεις ειμαστε το μονο κρατος που εχει ζημιωθει τοσο πολυ σε ολα τα επιπεδα.Καλη Χρονια!!
kai egw eimai edw gia na ergaste kai meta girnaw Ellada
01/01/2010 11:32
den me noiazun to ti kanun aftoi edw egw ahkw sthn ellinikh koinwnia.. Eimai edw gia dulia... Kai otan girisw sthn ellada
opu anhkw ekei psifhzw an kai eimai edw tosa xponia
Totos
01/01/2010 10:36
KE META SOU LENE HRONIA POLA...
O DIAS NA VALI TO HERI TOU..
Totos
01/01/2010 10:26
MA TOSI MANIA NA GINI I EUROPI MOUSOULMANIKI??????
νικος
01/01/2010 10:26
ΑΝ και η ερωτηση στο <<δημοψηφισμα>> της εφημεριδας ειναι παραπλανητικη ΔΗΛΑΔΗ<<Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα σας, πιστεύετε ότι...>>>ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ εναντιον της κατευθυνομενης δημοσιογραφιας που δυστυχως ακολουθουν τα ΝΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ και τα ερωτηματα ειναι μεροληπτικα.ΚΡΙΜΑ σε ενα τοσο σοβαρο θεμα να μην στεκεστε στο υψος των περιστασεων. ΑΛΛΑ τι λεω ΠΟΙΟΙ ευθυνονται για τη σημερινη καταντια της ΕΛΛΑΔΟΣ???ΑΣΦΑΛΩΣ η πολιτικη και πνευματικη ηγεσια της χωρας μας .ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ που λεει και ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩς ΑΞΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗς ΤΥΧΗΣ.
Totos
01/01/2010 10:16
@ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Χ. 31/12/2009 12:03
fisika ke se ligo tha isaste i poli...
πανος
01/01/2010 10:14
Ο ΤΙΤΛΟΣ του αρθρου<<<Οι Έλληνες απόδημοι χαρακτηρίζουν δίκαια τα μέτρα για την ψήφο των μεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας >>>ΑΛΗΘΕΙΑ Κ.Κ.ΜΟΥΤΟΥΣΗ και ΒΡΑΔΕΛΗ τους ρωτήσατε όλους !!!!!τους ελληνες απόδημους??ΑΥΤΟ και αν δεν είναι στρεβλη διαμόρφωση της κοινης γνώμης ΚΑΙ κατευθυνόμενη δημοσιογραφια, ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΈΣ.....γνωστων ....δημοκρατικων κομματων. ΑΥΤΑ αποτην παλαι ποτε σοβαρη εφημεριδα.
Totos
01/01/2010 10:11
TELIKA O KISINGER KATAFERE OTI EUHITHIKE GIA TIN ELLADA..DEN VLEPOUME TA HALIA MAS,TO AN PSIFIZOUN I 5 ELLINES STI SOUIDIA MAS MARANE..
GIA SOVAREUTITE..NA FAME DEN EHOUME O PSIFOS TON MOUSOULMANON MAS ELIPE..
GIA HARA..
Totos
01/01/2010 10:04
AFOU IMASTE ILITHII AS FEROUME KE ALOUS MOUSOULMANOUS , KE META OMOS NA MIN KLEGEMASTE,
GIA HARA..
ελλην
01/01/2010 09:41
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ 6 ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ – ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
01/01/2010 07:31
Κύριε ΑΚ μιλάς για επίπεδο κι απ''την άλλη υβρίζεις όλους εμας που διαφωνούμε μαζί σου με προσβλητικότατους χαρακτηρισμούς... Δεν πειράζει, δείχνεις το πραγματικό πρόσωπο της δήθεν δημοκρατικής/θολοκουλτουριάρικης/ανθελληνικής αριστεράς... (Υπάρχει κι η πατριωτική αριστερά βέβαια, π.χ. Μ. Θεοδωράκης, Μ. Γλέζος κ.ά.) Όποιος τολμήσει να μιλήσει για Ελλάδα κ Έλληνες -αυτομάτως- βαφτίζεται ρατσιστής/φασίστας/υπάνθρωπος(!) κι άλλα τέτοια κουραφέξαλα... Ενώ η Ρεπούση κ η Δραγώνα είναι προοδευτικές κι εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας των αναρχοκομμουνιστών-μισελλήνων... ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ Κ. ΔΡΑΓΩΝΑ, που θέλει να κάνει τα παιδιά μας ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ λέγοντάς τους πως: 1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού 2) εθνικιστικές τάσεις κρύβει η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3) ρατσιστής είναι όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας 4) ρατσιστής είναι όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό 5) ρατσιστής είναι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες 6) Ψιλορατσισμός είναι το να ισχυριζόμαστε πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού 7) Ρατσιστικό είναι το να ανησυχούμε (!!) για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας 8) Ρατσισμός είναι το να θέλουμε να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά κλπ κλπ... Σ’αυτό το ΡΑΜΟΛΥΜΕΝΤΟ (Θάλεια Δραγώνα - γ.γ. υπουργείου παιδείας...χωρίς να διαθέτει ΠΤΥΧΙΟ!!!) Ανέθεσε ο κύριος Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την διαπαιδαγώγηση των Ελληνόπουλων...!!!! Πρώτα είχαμε την ΡΕΠΟΥΣΗ κ τον περίφημο συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης, μετά την ΔΡΑΓΩΝΑ και τώρα το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ: Το Ν/Σ για την ψήφο στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ = ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στον Αμπντουλάχ, στον Χασαν, στον Μοχάμεντ... Θα ΡΙΖΩΣΟΥΜΕ δηλαδή στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ όλους αυτούς -που από τότε που εισήλθαν- ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ στην χώρα, μας έχουν κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας... Από τις αρχές της 10ετίας του 90, οπότε κι εισέρευσαν μαζικά οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ στην χώρα ΜΑΣ, η πάλαι ποτέ φιλήσυχη Ελλάδα -η χώρα που κάποτε φίλε Έλληνα, άφηνες ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο κι ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σου- έχει μεταβληθεί σε άντρο παρανόμων και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ οι οποίοι έχουν ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αλβανοί, Πακιστανοί, Κούρδοι, Ρουμάνοι, Ιρακινοί, Αφγανοί, Ρώσοι, Βούλγαροι κ.ο.κ. > Ληστείες μετα φόνου, (κάθε μέρα!) διαρρήξεις, κλοπές, απαγωγές, βιασμοί, πορνεία, ναρκωτικά, γκετοποιημένες περιοχές όπως Ομόνοια, πλατεία Βάθη, Αγ. Παντελεήμονας κλπ, εμπόριο οργάνων κλπ. Τα περισσότερα απ’ αυτά μπορεί να προϋπήρχαν στην χώρα, ΑΛΛΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ σαν φαινόμενο ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ από το 1990 κι ύστερα, οπότε κι οι Αλλοδαποί εισέβαλαν μαζικά στην χώρα. Υπάρχουν επίσημες στατιστικές του κράτους που το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μόνοι μας τα βράδια στην Αθήνα κ σε άλλες ελληνικές πόλεις, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!! Κι έρχονται μετά οι ψευτο-προοδευτικοί και προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο-μαύρο... Υπερασπίζονται τους ξένους κι απαιτούν να τους δώσουμε κ ίσα δικαιώματα με μας!!! Ξεχνούν οι κύριοι αυτοί πως ψηφίζονται ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ κ θα έπρεπε πάνω από όλα να υπερασπίζονται τα δικαιώματα τα δικά μας κι υστερα οποιονδήποτε άλλων... Και το γεγονός ότι τώρα κόπτονται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ για την ψήφο στους ξένους αποδεικνύει πως ΠΡΩΤΑ ενδιαφέρονται για αυτούς κι ύστερα για μας (τους Έλληνες) αν ενδιαφέρονται καν... ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ για την ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για να γλιτώσουμε!!! Και μια ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ για να μην ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: Τις υπογραφές συλλέγει το ΙΔΡΥΜΑ Εθνικών και Κοινωνικών μελετών του ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, όχι ο Λ.Α.Ο.Σ... Δείτε το κάτω κάτω: http://www.laos.gr/1front.pdf Μόνο την αφίσα έφτιαξε ο Λ.Α.Ο.Σ... ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΣΤΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο Λ.Α.Ο.Σ., ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ... ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ: ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ!!!
Αναστάσης Κανελλόπουλος - Από Καναδά μεριά
01/01/2010 05:30
Αυτοί πού αντιδρούν στή χωρήγηση ιθαγένειας στούς νόμιμους αλλά καί στούς παράνομους, πού όμως δέν βαρύνονται μέ ποινικά αδικήματα, μετανάστες, είναι τουλάχιστο ανιστόριτοι. Καί πώς νά μήν είναι όταν σύμφωνα μέ μιά πρόσφατη δημοσκόπηση τό 48% τών Ελλήνων περνάει τή ζωή του χωρίς νά διαβάσει ποτέ του
ένα βιβλίο. Πόσοι Ελληνες γνωρίζουν ότι οι κάτοικοι τής αίγινας στήν συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν Αλβανική
καταγωγή αφού είναι αρβανίτες. Η περιοχή τών Μεσογείων
στήν Αττική, η περιοχή τής Θήβας, τής Περαχώρας, μιά περιοχή τής Αργολίδας, η ορεινή Τριφυλία καί τόσες άλλες περιοχές τής Ελλάδας κατοικούνται από τούς λεγόμενους Αρβανίτες πού τώρα όμως είναι Ελληνες καί
μάλιστα πολύ καλλίτεροι από αυτούς πού κόπτονται σήμερα γιά τό μέλλον τής φυλής μας. Κύριοι εθνικόφρονες
οι μετανάστες είναι μετάγκυση αίματος καί κάνουν τίς δουλειές πού τά δικά σας λουκουμόπαιδα οι κανακάριδες
απαξιούν νά κάνουν, αφού τούς προορίζετε όλους γιά γιατρούς καί δικηγόρους. Αυτοί οι μετανάστες χτίζουν τήν
Ελλάδα τού αύριο καί δέν ξεχνούν τή Σημαία μετά τήν παρέλαση στήν καφεταίρια. Ο Οδυσσέας Τσενάη ένα ς πανέξυπνος καί άριστος μαθητής σπουδάζει σήμερα στό ποιό φημισμένο πανεπιστήμειο τής Αμερικής, στό Μ.Ι.Τ.
μ.ε υποτροφία. Τόν πήραν οι κουτόφραγκοι γιατί εσείς μπροστά σας βλέπετε μόνο τούβλα ότι ακριβώς έχετε μέσα στό κεφάλι σας.
Αυτοί οι μετανάστες έχτισαν τά ολυμπιακά έργα καί σ΄αυτούς ανήκει ο έπαινος τών αγώνων. Ενώ στά χέρια τά δικά σας τά έργα αυτά έγιναν αιτία διασυρμού τής χώρας στόν κ''οσμο. ΄Ολα τά αγαθά πού καταναλώνετε εσείς οι υποτιθέμενοι γαλαζιοαίματοι παράγωνται από τά χέρια αυτων τών μεταναστών. Γιά αφήστε τό κλεινόν άστυ καί κάνετε μιά βόλτα στήν επαρχία νά δείτε πόσοι από τούς νέους (( Ελληναράδες σας )) ασχολούνται στή γεωργία στήν οικοδομή καί άλλες απαξιωτικές εργασίες γιά τούς κανακάριδές σας.
Αυτά τά λίγα γιά τούς ανησυχούντες εθνικόφρονες καί όποιος κατάλαβε, καταλαβεπολλά
spiros zervopoulos kerkira
01/01/2010 05:12
IME ELINAS NAUTIKOS POU DOULEVI STIN AMERIKI.
LIPAME GIA TIS KAKES IPIRESIES POU PROSFERETE STIN PATRIDA MOU KIRIOI TON NEON.
AN AUTOS O NOMOS GINI PRAGMATIKOTITA I ELADA ESVISE.....KATE ELINAS KANI TO POLI 2 PEDIA KATE MOUSOULMANOS 10 SE 15 XRONIA THA IMASTE MOUSOULMANIKI XORA ......NTROPI SAS
IME ANAGNOSTIS AUTIS TIS EFIMERIDAS KAI LIPAME GIA TIN KATANTIA TIS........KALH XRONIA
IBM
01/01/2010 04:45
O kathe ratsistis ellinaras fernei os paradeigma pros mimisi tin Ameriki. An gnorize omos pos leitourgoun ta pragmata edo, tha tin eferne os paradeigma pros apofygi. Filoi ellinarades parte to xampari, oi antropoi edo sto Amerika sas rixnoun kai se proodeutikotita kai se anthropia. Oi anagnostes ton NEON (to 60% toulaxiston) griniazoun gia tin xorigisi dikaiomatos psifou se nomimous metanastes kai paidia metanaston pou genithikan stin Ellada otan i Ameriki einai i monadiki "leuki" xora pou exei dimokratika eklegmeno mauro proedro, tou opoiou o pateras itan metanastis apo tin Kenya.

Kali xronia se olous!
oreinos4
01/01/2010 03:59
Ειναι αβασιμο να συγχεει κανεις τους Ελληνες μεταναστες με το σημερινο προβλημα.Και εδω ειναι η ουσια...το μεταναστευτικο στην Ελλαδα ειναι προβλημα μεγαλο.Οι Ελληνες οταν μεταναστευαν 1ον) δν πηγαν απροσκαλεστοι,2ον)πηγαν αφου ειχαν περασει ολους τους ελεγχους υγειονομικους νομικους κλπ και πηγαν οσοι κ οποιοι χρειαζοταν οι χωρες υποδοχης,
Επισης να σημειωθει οτι οι Ελληνες πηγαν μεταναστες σε χωρες που οι πολιτες τους ειναι καυκασιοι.Δν το παω σαφως ρατσιστικα αλλα ειναι φυσιολογικο να μην ειχαν και τοσο μεγαλες διαφορες στη κουλτουρα,στην ιδιοσυγκρασια κλπ,κλπ με τους γηγενεις κατοικους.Τελος φιλοξενουμε μεταναστες οι οποιοι ευκολα μπορουν να υποκινηθουν απο τη τουρκια η απο την αλβανια για εξεγερσεις στη χωρα ειτε σε περιοδο κρισης ειτε οχι ειτε και σε τυχον περιοδο πολεμου.
Ας κανουμε επιτελους δημοψηφισμα εφοσων οι υπευθυνοι θελουν να λεγονται δημοκρατες ωστε να δουμε και τι θελει ο λαος.μαλλον φοβουνται και δν το πραττουν...
ΗΗ
01/01/2010 03:18
ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ!ΠΡΩΤΟΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ,ΟΙ ΤΟΥΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!!!!!ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΟΤΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.....ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ!ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ,ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ????????
AlexP
01/01/2010 03:08
Πάντως εγώ μπορώ να κοιμάμαι ήσυχα μετά από τα μηνύματα που διάβασα. Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι πάρα πολλοί οι φύλακες άγγελοι της Ελληνικότητάς μας. Έτσι μπράβο παιδιά! Έτσι θα εξασφαλίσουμε τη διαιώνιση του Ελληνικού έθνους. Σιγά τώρα μην αφήσουμε τα βρωμερά σκουλήκια να μας αφανήσουν!! Συγχαρητήρια για τις ιδέες σας!!!!!
Αντωνης Συμεωνακης
01/01/2010 02:46
Γιατι μου τι δινουν τοσο πολυ οι ελληνες ρατσισυες? Ισως γιατι ζητανε για τους ελληνες μεταναστες και αλλα για τους ξενους μεταναστες στην Ελλαδα. Ισως ομως επειδη μας το παιζουν σουπερ πατριωτες, μονοπολωντας την αγαπη προς την ελλαδα οταν οι πραξεις τους με τα ρουσφετια, την διαφθορα, την φοροδιαφυγη, την υποκρησια, το γλυψιμο και τον γενικο ξεπεσμο τους φανερωνουν καθημερινα την τεραστια ζημια που προξενουν στην Ελλαδα. Ισως ομως γιατι ειναι υπερβολικα κοντοφθαλμοι, στενομυαλοι και βαρεμενοι. Δεν βλεπετε οτι χωρις τους μεταναστες η ελλαδα λογω υπογετητικοτητας αντ να αυξανεται θα μειωνεται και δεν θα υπαρχουν εργατικα χερια για να καλυψουμε τις αναγκες μας, στην παραγωγη, στις υπηρεσιες, στην αμυνα της χωρας, στην εισφορα στα ταμεια του κρατους και τα διαφορα ασφαλιστικα ταμεια? Δεν καταλαβενεται οτι λογω υπογεννητικοτητας και αυξησης της μακροζωιας ολο και λιγοτερα ατομα θα εχουν να συντηρουν ολο και περισσοτερο ατομα? Παλια 6-7 ατομα δουλευαν για ενα συνταξιουχο τωρα ειμαστε στο σχεδον στο ενα ατομο για καθε συνταξιουχο και αυριο θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα. Χωρις τους μεταναστες, χωρις το δυναμισμο, την ζωνταντια και τα παιδια των μεταναστων θα μας παρει ο διαωολος και θα σας σηκωσει . Τι νομιζεται θα εχεται τους μεταναστες στριμωγμενους μονιμα στην γωνια? νομιζεται ολοι οι ελληνες, ολοι οι Ευρωπαιοι ειναι σαν και εσας? Νομιζεται οτι μπορειτε να καταπατητε επ''αορηστο τα δικαιωματα των μεταναστων, να καταπατητε το διεθνες δικαιο, να ρεζιλευεται τι χωρα διεθνως χωριςνα πληρωσει η χωρα ακριβα για τα καμοματα σας? Δεν το πηρατε χαμπαρι οτι δεν μπορουμε να γυρισουμε στο μεσαιωνα? οτι δεν υπαρχει τροπος να γυρισουμε το ρολοι πισω, οτι ακομα και προσωρινα εστω πισωγυρισματα θα εχουν ενα υπερβολικα μεγαλο κοστος για την ελλαδα? Δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ο καλυτερος τροπος για να προωθησουμε το γενικο καλο, το εθνικο συμφερον ειναι η κατανοηση και συνεργασια και αλλυλεγγυη μεταξυ ολων των κατοικων της ελλαδας, οτι η κατανοηση και η αποδοχη της διαφορετικοτητας, ειναι ο καλυτερος τροπος για ενσωματωση των ξενων? Νομιζεται οτι ειστε οι εξυπνοι και οι αλλοι λαοι ηληθιοι? Αν η ελλαδα αρχισε να δεχεται μεταναστες στα τελευταια 30 χρονια αλλες χωρες εχουν πολλυ περισσοτερα χρονια και οι αλλες χωρες γνωριζουν να χρησιμοποιουν πιο δημιουργικα το μυαλο τους και να μην οδηγουν την χωρα τους σε επικυνδυνα μονοπατια στα προθυρα της χρεωκοπιας η σε ενα ρατσισμο που μου προκαλει ι αναγουλα. Σωστα ειναι τα μετρα της κυβερνησης Παπανδρεου υπερ των μεταναστων αλλα δεν ειναι αρκετα. Εκεινο ομως που πρωτιστως χρειαζεται η χωρα ειναι μια διαφωτιστικη εξτρατια για τα δικαιωματα και το ρολο των μεταναστων. Απο ρατσισμο σχιζουμε!!! Αντωνης Συμεωνακης Αδελαιδα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΝΤΗΣ
01/01/2010 02:44
το δικαιωμα μας στην αρνηση του μοντερνου πολυφυλετικου χαους ηταν και παραμενει ενας ολοζωντανος εφιαλτης.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
01/01/2010 02:34
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 12 XΡONIA ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΘΕΣΤΕ ΥΠΌ ΚΡΆΤΗΣΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΑΤΕ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΚΟΥΠΌΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟΎ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Η ΈΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΈΝΑ ΣΠΙΤΙ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ,ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
yannis zagorakis
01/01/2010 02:24
Otan oloi ksypnisetai tote that to parete hampari alla oloi eistai zoa. Then iparhei allos tropos na ksefortothoumai toys metanastes apo tin ellada horis na tous nomopoiisoume oste na mporoun na pane se alles hores.
Kai tote oi ypotitthetai etairoi that antidrasoun kai tha mas dosoun kapia voitheia gia na stamatisei o hamos.
An ehetai kanena allo tropo peste to mou.
Kai gia ton itypo apo tin agglia me indous kaneis parea pou itan episis allodapoi otan protoeirthan stin Agglia opote giati na eimaste diaforetikoi apo tin stigmi pou apodextikame tous kanonismous tis EEC.
A RE HAIVANIA
Χάρης
01/01/2010 02:11
Ντρέπομαι και γω που η ταυτότητα μου λέει ''έλληνας''. Με τόσους φασίστες και κτήνη που έχει πιά αυτη η χώρα έχει γίνει ανυπόφορη και πνιγηρή. Την έκαναν σαν τα μούτρα τους, κατακαμμένη, μέσα στα σκουπίδια και στη μόλυνση, και μιλάνε και απο πάνω. Οι κλέφτες και οι φοροφυγάδες οι έλληνες, με τις κοιλιές και τη μούρη, που κάνανε περιουσίες πάνω στον ιδρώτα φτωχών ανθρώπων. Ευτυχώς που αποκαλύπτεται η κοινωνία τώρα, και βλέπουμε το πρόσωπό της πια, βρωμερό και αναισχυντο. Τέρμα τα ψέμματα. Εύχομαι σε όσους έχουν ακόμα αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, καλή δύναμη και κουράγιο στη δύσκολη χρονιά που έρχεται.
Διονύσης Μ.
31/12/2009 23:00
Τα φοβικά σύνδρομα τα οποία επικαλείστε ποια είναι; Είναι ψέμματα ότι η χώρα απειλείται με casus belli από την Τουρκία; Είναι ψέμματα ότι έχουμε δημογραφικό πρόβλημα; Είναι ψέμματα ότι κινδυνεύουμε με χρεωκοπία; Η χώρα πρώτα θα πρέπει να φυλάξει τα σύνορα της και να αποφασίσει πόσοι αλλοδαποί (και από ποιες χώρες) μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα και μετά να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Το να δίδονται πολιτικά δικαιώματα σε ανθρώπους που γεννιούνται σε μία χώρα και αποκτούν την ίδια παιδεία με τους ιθαγενείς πολίτες είναι απολύτως σωστό. Ωστόσο, στη χώρα μας όπου ποτέ δεν ασκήσαμε στοιχειώδη μεταναστευτική πολιτική και αντιμετωπίζουμε υπερμεγέθη προβλήματα πρώτα θα σοβαρευτούμε ως κράτος και πολιτεία και μετά θα φροντίσουμε για αυτό το θέμα.
maria
31/12/2009 22:39
@grigori opws emeis pigame sti xwra tous to strato mas xwris na tous rwtisoume,etsi ki autoi irthan sti xwra mas xwris na mas rwtisoun!!!
λλλ
31/12/2009 22:18
ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΠΟΤΕ ΑΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΔΩ Ε ? ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Χάρης Αναστασίου
31/12/2009 22:09
Όλοι εμείς οι Έλληνες που ζήσαμε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό είμαστε περήφανοι που πήραμε την υπηκοότητα της χώρας στην οποία ζήσαμε. Θεώρησα προνόμιό μου να πάρω την Αυστραλική υπηκοότητα το 1996 και την Καναδική το 1971. Η απόφαση του κράτους μας να δώσει την Ελληνική υπηκοότητα σε άτομα που την δικαιούνται όπως οι Έλληνες που έζησαν στο εξωτερικό πρέπει να είναι δεδομένη. Μπράβο σου ΕΛΛΑΔΑ μας. Νάμαστε περήφανοι για τους Έλληνες του εξωτερικού και για τους μετανάστες που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα. Χάρης Αναστασίου
Zanglos
31/12/2009 22:04
Δηλαδή συγκρίνετε τους Έλληνες τις Σουηδίας με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες? Μα τον Δία κάλιο να ξεσπούσε μια επανάσταση, η ακόμη και μια δικτατορία να μας γλυτώσει από την γάγγραινα τον ΜΜΕ και το λοιπόν προδοτών.
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
31/12/2009 21:56
ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΤΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!! ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ - ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ!! ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 5 ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;; ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;; ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ Ν Ο Μ Ι Μ Ο Υ Σ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ.. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΛΠ.. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ, ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..
γιαννης
31/12/2009 21:48
κυριοι των μεσων ενημερωσης επαναλαμβανω τους αποκαλειτε οικονομικους μεταναστες η οχι; να πληρωσουν εισφορες στα ασφαλιστικα ταμεια οπως οι ελληνες και να εχουν καταλημα για να τους βρισκει η αστυνομια γιατι το 90% ειναι εκγληματιες και μετα δωστε την ''ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ..τρομαρασας ολοι καταντησαμε ιθαγενεις στην χωρα μας και μη συκγρινετε τους ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο με αυτα τα ρεμαλια οι ελληνες ειναι κοσμοπολιτες οπου πηγαν δημιουργησαν και εγιναν πολος ελξις για τους αλλους
Αλεξανδρος Βρατζιδης
31/12/2009 21:32
Μακαρι να ειχαμε κι εμεις για γειτονες τους "επιθετικους" Νορβηγους και Δανους, και μια χαρα θα ηταν να μοιραζαμε υπηκοοτητες. Αλλα δυστυχως τα Βαλκανια εχουν επικινδυνες ισορροπιες.
Maria M
31/12/2009 21:10
THE LAST THOUGHTS OF THE YEAR 2009

As usual I got up this morning at 4.30 A.M after having my peaceful cup of coffee I did my exercese and Yoga and an other 15 minutes of meditation.
By that time my husband came downstairs and had an other cup,we chit chat for a while till he left for work.
Now all alone full of energy I started to fix all the wonderful appetizers,a lobster,some shrimps,and yes these beautiful meat balls that my mother used to make. My thoughts took me back to Greece,New Years eve.All my siblings five of us at about 11 p.m. mother would bring at the table all these goodies,and father would gather us and after sitting all around,he would give us an equal amount of money to play the traditional 31 cards. I, the youngest one I would carry along my piggy bank and every time I won I would put it inside the piggy bank.I am laughing now because I was always the winner,because all my winning would be in the bank,and when I lost my father would give me more because I had tears in my eyes. You see I was the apple of his eye.
As I was cooking the lobster I heard outside the Cardinal serenate for me, I looked at the bird feeder and it did not looked that was too much food in it. I left every thing and run to feed my birdies,they all know my habits and they started to come closer. Oh here is my beautiful blue jay, eh you little chick a dees aren''t you cold?
My dog beautiful white samoyed followed me and she gave me her ball to play, O K Ok I said here is here you go,the ball fell accidentally into the frozen pond,I was paniched,Oh my God what if the pond is not complete frozen? but it was fine.
I sat at the corner of the garden and listened to the quitness while the snow was falling on my hair very gracefully.
I do not know how long I stood there but when I came back to leality I realized that the sweet potatoes on the stove they would be be mashed by now.,I harried back inside.
When I finished I looked at the fine arrangements of my appetizers and was proud of it,till a little shadow of sadness touched my heart and my thoughts went to all these poor people and how many would go without food tonight?The thought kept on going and how sad this world of ours is,half of the world is fighting and the other half is fighting for Peace.
Yesterday 8 American and 4 Canadian soldiers and one of our finest reporter got killed in Afghanistan.
What a horrible pain for their loved ones that are left behind...

So tonight my friends,no matter of your Nationality,no matter of the colour of your skin,or your religious,just as the 12 midnight strikes before you make a toss and take a sip of your Champagne,whine,or sparkling wine make a metal wish for 2010 PEACE ON EARTH .

HAPPY NEW YEAR EVERY ONE.

Maria M Canada
Π.Π. ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
31/12/2009 20:30
Δημοκρατία στα μέτρα σας όπως πάντα! Οι Έλληνες του εξωτερικού να μην ψηφίζουν στην Ελλάδα είπαν ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και φυσικά ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι Πακιστανοαλβανοί να ψηφίζουν ε;Απο το πρώτο τους βήμα δεν σεβάστηκαν τη χώρα μας και να καθορίζουν και το μέλλον των παιδιών μας απο πάνω. Κάντε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν είστε δημοκράτες αλλά το τι είστε φαίνεται καθημερινά!Λες και όταν ξεκίνησαν απο το Ισλαμαμπάντ ή τη Λαχώρη το όνειρο τους ήταν να πάνε στην Ελλάδα για να ψηφίσουν!Το ισλαμικό κόμμα είναι έτοιμο!Στα δύσκολα οι προδότες που θα περάσουν το νομοσχέδιο όμως θα την κοπανήσουν για το μαμά Αμέρικα και το φίδι απο την τρύπα θα βγάλει για άλλη μια φορά ο Ελληνικός λαός.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
μικροεπιδοματάκι & μονοκούκι
31/12/2009 20:07
Αφήστε να ψηφίζουν και οι μετανάστες. Αυτοί με ένα μικροεπιδοματάκι κοινωνικής αλληλεγγύης θα ψηφίσουν όλοι μονοκούκι και δεν ξαναπέφτουμε από την εξουσία
ST
31/12/2009 20:00
GIA OSOUS GRAFIKOUS THS "DHTHEN OMOGENEIAS" LENE TIS ARLOUMPES PERI METANASTON KALO THA HTAN NA MAS DIAFOTISOUNE ME TA ISXUONTA STIS XORES OPOU ZOUN KAI TI SXESH EXOUN AUTA ME TIS PASOKOARLOUMPES TOU SHMERA...

OI AKROARISTEROI, ANOMALOI, PLHROMENOI PRAKTORES, APO MIT, CIA KAI MOSANT TOU PASOK KAI THS PSEUTOARISTERAS EXOUN BALEI SKOPO NA DIALUSOUN THN ELLADA...ERGO POU BLEPOUME KATHIMERINA MPROSTA STA MATIA MAS TA TELEUTAIA 40 XRONIA...

STOXOS TOUS NA BALOUN ANTHROPOUS POU DEN EXOUN KAMOIA SXESH ME THN ELLADA KAI APODEDEIGMENA MISOUN KATHETI XRISTIANIKO KAI ELLHNIKO SE THESH PRAITORIANON OSTE ME PROSXHMA TA DHTHEN "ANTHROPINA DIKAIOMATA" METHAURIO NA MPOROUN NA ANAKURHKSOUN MOUSOULMANISTAN STHN ELLADA OPOS KANANE STHN BOSNIA, STO KOSSUFOPEDIO KAI ETOIMAZOUN KAI ALLOU...

GIA UTO LAOI ME ASUGKRITA ANOTEROUS HGETES APO TOUS ATHLIOUS DIKOUS MAS EIPAN OXI STHN SUNTHIKH THS LISBON MEXRI NA KATOXUROTHEI H SAFHS KAI RHTH EKSAIRESH TOUS APO TETOIOUS KINDUNOUS BLEPE TSEXIA KAI POLONIA KAI THEMATA EPISTROFHS GERMANIKON PERIOUSION....POU TOUS APEILOUSAN...

H LUSH GIA TOUS METANASTES EINAI APLH:

SE OSOUS XREIAZOMASTE ADEIA PARAMONHS SAN TO GREEN CARD TON AMERIKANON...NO POLITICAL RIGHTS...

SE OSOUS APO AUTOUS THELOUN POLITICAL RIGHTS AUSTHRES PROUPOTHESEIS APODEIKSHS OTI THELOUN NA EINAI KAI NA AISTHANONTAI ELLHNES...

ASFALISTIKES DIKLEIDES AMESHS AFAIRESHS THS YPHKOOTHTAS SE PERIPTOSH EKDHLOSHS ANTHELLINIKHS SUMPERIFORAS OPOIADHPOTE STIGMH STO MELLON..KAPSIMO SHMAION..., GRAPTA KEIMENA...KLP...

SE KATHE PERIPTOSH KATI TETOIO THA PAIRNEI TOULAXISTON 5 XRONIA META APO THN APOKTHSH TOU GREEN CARD... KAI AFOU EXEIS DIABIOSEI TOULAXISTON ALLA 5 OS GREEN CARD HOLDER...

OI PARANOMOI METANASTES PREPEI NA KRATOUNTAI SE STRATOPEDA SUGKENTROSHS.
NA APOLUTHOUN PARAUTA OLOI OI KHFHNES TOU DHMOSIOU KAI TA LEFTA NA XRHSIMOPOIHTHOUN NA GINOUN OI UPODOMES SE AUTOUS TOUS XOROUS KRATHSHS, OPOU THA LEITOURGOUN SAN MIKRES POLEIS APLA OI KATOIKOI DEN THA MPOROUN NA FUGOUN.

EKEI THA EXOUN SOSTH FRONTIDA KAI BOHTHEIA MEXRI NA STALOUN PISO STIS XORES TOUS H SE XORES POU EINAI DIATETHEIMENES NA TOUS DEXTOUN.

TERMA STHN ARISTERH KAI SOSIALISTIKH ALHTEIA TOU NA KOIMOUNTAI ANTHROPOI STON DROMO, NHSTIKOI KAI TALAIPORHMENOI, NA EKPORNEUONTAI KAI NA PEFTOUN STHN PARABATIKOTHTA...ONTAS TAXATES "ELEUTHEROI"...GIA TOUS ARISTERO ALHTES....

EINAI KAIROS OLOI OI OI LOGIKA SKEPTOMENOI ELLHNES NA KATALABOUN OTI OI ARISTEROI KAI AKROARISTEROI ALHTES EXOUN KSESALOSEI...ANA DEN TOUS STAMATHSOUME TORA STO MELLON AUTO THA GINEI ME AIMA....

THUMHTHEITE OSOI APO ESAS EXETE ZHSEI THN KATOXH KAI THN ARISTERH ALHTEIA POS KSEKINHSAN OLA KAI TOTE...

πολιτικές ανθελληνικές
31/12/2009 19:48
Τόσα χρόνια ψηφίζουν μόνο Έλληνες και οι πολιτικές είναι ανθελληνικές. Φανταστείτε τι μας περιμένει αν στο εκλογικό σώμα συμμετέχουν και μη Έλληνες!
kosovaros ka8arise 5 en psyxpw sthn finlandia
31/12/2009 19:47
hr8e san prosfygas alla katelhxe dilofonos
ara emeis oi ellhnes swsta einai pu den ta pame kala me tus alvanus
oi monoi pu prosferontai san prosfhges einai oi musulmanoi
opu kai na pane fasaries anoigun
πανος σωτηρης
31/12/2009 19:43
Μια προταση για το επομενο gallop που θα βαλετε....παντα αντικειμενικα Πιστεύετε ότι πρέπει οι μετανάστες να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα ή πρέπει να εκτελεστούν πάραυτα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα παιδιά τους να γίνουν στιφάδο ώστε να ταϊστούν Ναζί ανθρωποφάγοι; -Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουν ζωντανοί, να μην τους πάρουν τα παιδιά και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου. -Όχι, είμαι νεοναζί ανθρωποφάγος, πιστεύω ότι πρέπει να εκτελεστούν οικογενειακώς και να μην αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου. -Δεν ξέρω τι μου γίνεται γιατί διαβάζω Τα Νέα.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ
31/12/2009 19:27
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Η'' ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Βορειοηπειρώτης
31/12/2009 19:24
 Εμας τους Ρωσοπόντιους ομογενείς πότε θα μας δώσουν δικαίωμα ψήφου.. Οι Πακιστανοαλβανοί ψηφοφόροι σας μαράνανε τρομάρα σας. Σας εύχομαι ολόψυχα να σας κυβερνήσει Μουσουλμάνος ή Αλβανός πρωθυπουργός σε λίγα χρόνια,με την ευγενική χορηγία του ΔΟΛιοφθορέα της Ελλάδας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
31/12/2009 19:16
ΜΗΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΛΗΣΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΛΠ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΒΑΛΑΝ ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ;
Γ Φ
31/12/2009 18:46
Oi Ελληνες του εξωτερικού χρειάστηκαν δεκαετίες για να αποκ΄τησουν δικαίωμα ψήφου.Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα γιατί να το αποκ΄τησουν γρήγορα?
Είναι ύποπτος ο σκοπός των αριστερών και τω ν ψευτοπροοδευτικών . Ακολουθούν εντολές διεθνιστικών συμφερόντων ,ελπίζουν να πάρουν κανένα ψήφο παραπάνω και έχουν μια απέχθεια σε κάθε τι εθνικό. Εχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την χώρα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Savvas Karagiannidis
31/12/2009 18:43
Oi anthropoi pou erchontai stin Ellada, perimenoun apo tous Ellines na tous kanoun na orthopodisoun apo monoi tous kai ochi na sernontai kai pali opos stin patrida tous, mprosta se theotites kai dynastes. Oi Ellines epeisan ton anthropo, oti itan kai einai dikaiomatika o katochos kai kyrios tou eautou tou kai dimiourgisan nomous gia na periphrourisoun tis prosopikes tou eleutheries. Chreiazetai omos to prattein kai simera gia na sosoume tin aksioprepoia mas. Prepei akoma, na mathoume na philodoksoume choris periorismous, na eimaste opos eipe o Aristotelis, athanatoi merchi ekei pou mas einai dynato. . . Me Sevasmo kai Timi Savvas Karagiannidis.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
31/12/2009 18:22
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ...!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!
akis
31/12/2009 18:16
Θα ηθελα να ρωτησω τους διαφορους ξενοφοβους χαζοβιολιδες , να μου πουνε κατι απλο οι ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , εχουν η δεν εχουν δικαιωματτα στην Ελλαδα ; Γιατι ολοι αναφερεστε στους λαθρομεταναστες ; Για τους νομιμους μιλαμε
Pavlos Xanthopoulos
31/12/2009 18:05
Na psifizoun stis dimotikes ekloges..
Kai otan ginoun Ellines ypikoui tote stis vouleftikes...
Ta katharmata tis Ellados pou eknana tin patridamas san ta moutratous na to voulosoun...
Alios tha enothoume kai emis me tous ksenous(opos afti me tous Anglo amerikanous) kai tha tous riksoume stin thalasa...
Pavlos Xanthopoulos
31/12/2009 18:03
To ean eisaste anthropi kai mohi haivania einai dikosas provlima na mas to apodiksete..
To oti stin Ella ta 56% den theloun tous ksenpous na ehoun dikeomata den einai katholou parakseno dioti pio paliotera ta 80% den eithelan Ellines me aristeres topothetisis na ehoun dikeomata...
Min ksehname pos mazi me tous Jankides erihnan napalm na kapsoun allous Ellines...!
Ta apovlita stin Ellada eirthan polloi pio prin...
Polloi pio prin...!
ΛΙΤΣΑ
31/12/2009 17:35
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μανος Δημητριάδης
31/12/2009 17:30
Κύριοι των Νέων, εσεις και η ανθελληνική σας προπαγάνδα
μου προκαλού αηδία.

Ζερβός Γεώργιος
31/12/2009 17:09
Δεν θεωρώ σωστό να συζητείται αίτημα παρανόμως εισερχομένου στην πατρίδα μου (εκτός πολιτικού ασύλου). Το ότι κάποιοι νομιμοποίησαν την παρουσία τους δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να εισήλθαν παράνομα. Αλήθεια, πόσοι άραγε εισήλθαν νόμιμα;
Ένας "ακροδεξιός"
31/12/2009 17:05
Ντροπή σας ΠOY βρίζετε τους έλληνες πολίτες λέγοντάς τους φασίστες KAI ΌΤΙ AΛΛO. Εσείς αποφασίζετε ΓIA MAΣ χωρίς εμάς, ωραία δημοκρατία!!! ΔEN πειράζει όμως εσείς ΠOY θέλετε TO καλό όλων TΩN λαθρομεταναστών NA ξέρετε πως η οργή TΩN EΛΛHNΩN ΔEN ΘA αργήσει KAI τότε ΔEN ΘA ξέρετε ΠOY NA κρυφτείτε KI εσείς KAI οι φίλοι σας οι λαθρομετανάστες...!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
31/12/2009 16:23
Να δω τι γέλια θα κάνουμε όταν η Πάτρα αποκτήσει τον πρώτο Αφγανό... δήμαρχο!
Ιωαννης Στυγας
31/12/2009 16:22
ΟΧΙ! δεν θελουμε να εχουνε δικαιωμα ψηφου γιατι εδω ειναι φιλοξενουμενοι κ στ σπιτι οπου φιλοξενειται καποιος τις αποφασεις τις παιρνει ο νοικοκυρης φυσικα κ οχι ο μουσαφιρης. Λοιπον, να πλαισιωθουν νομοι οπου θα παρακινουν-αναγκασουν καθε βαλκανιο-ασιατη-νιγηριανο αλλοδαπο να γυρισουν στις εστιες κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛ. ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ & ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
jackpot
31/12/2009 16:14
Δεν καταλαβαινω γιατι εσεις στα Νεα θεωρειτε ακραια την αποψη του Καρατζαφερη οτι η νομιμοποιηση των μεταναστων απειλει την εθνικη ασφαλεια της χωρας. Εσεις δεν βαζετε καθε μερα αρθρα που λενε οτι η χωρα δεχεται απειλες; Αρα τι θελετε να μας πειτε, οτι αυτα που γραφετε ειναι ακραια;
PROF GEORGIOS
31/12/2009 16:13
KURIE KARATZAFERH, PANTA SAS BLEPO NA KANETE TO STAVRO SAS.

KURIE KARATZAFERH PANTA SAS AKOUO NA TA BAZETE ME TOUS METANASTES.

KAI SAS ROTO EUTHEOS.
TO RATSISTIKO MISOS, FERNH KALA APOTELLESMATA MAKROXRONIOS;

AUTH OI ANTHROPOI POS BLEPOUN THN DIKH MAS THRISKIA, OTAN ESIS GINATE O EKPROSOPOS THS;(GIA TOUS PSIFOUS BEBEA)

ME PIO KOSMO THELETE NA ZHTE;
H ELLHNES POU SAS UPOSTIRIZOUN HNAI KALHTERH DYLADI;;; PROSFEROUN PERISOTERO;;;

GIATH AKOUO POS O BIASMOS KAI EKBIASMOS STOUS METANASTES ORGIAZH, APO TA DIKA SAS
SUNAFO-SALONIA KURIOS!.
KREMIDAS
31/12/2009 16:07
AFTOI H ISTORIKH KYBERNHSH DEN EXEI ALLA PROBLIMATA APO TO NA DOSI IPIKOOTITA STOUS PARANOMOUS METANASTES NA ALONIZOUN ETSI TIHN ELLADA ANENOXLITI DEN KSERO POIOS EDOSE PSIFO STON ASXETO AFTO PROTHIPOURGO TO MOSXO SISTEFTO POU LENE POU METRAEI ME TA DAKTILA NA KANEI LOGARIASMOUS KSIPANATE ELLINES KITAXTE TI KIBERNISI EXETE TRIS FORES XEIROTERI APO TON ALLI KSIPAN ELLINIKE LAE
ΠΑΝΟΣ
31/12/2009 16:01
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΟΙ Δημοσιογραφοι: ΜΟΥΤΟΥΣΗ,ΒΡΑΔΕΛΛΗΣ εγραψαν:::<<Οι Έλληνες απόδημοι χαρακτηρίζουν δίκαια τα μέτρα για την ψήφο των μεταναστών>>. ΑΛΗΘΕΙΑ ρωτησατε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες???Ή μήπως οι 3-απόδημοι εκφραζουν όλους τους ΕΛΛΗΝΕς απόδημους??? Ή μήπως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΣΟΥΗΔΙΑ ή ΔΑΝΙΑ???ΕΔΩ είναι βαλκανια. ΣΕ ενα τοσο κρίσιμο θέμα δυστυχώς οι δημοσιογράφοι δεν στεκονται στο ύψος τους. ΕΙΝΑΙ μεροληπτικοι και δεν βοηθούν να γινει ένας αντικειμενικός διάλογος.
Iason
31/12/2009 16:00
Citizenship only to those who came with Legal Papers the rest should be Deported as soon as possible.
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
31/12/2009 15:57
ΚΥΡΙΕ MS ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
Kωνσταντίνος Aθανασιάδης Πόντιος που μεγάλωσε στην Τασκένδη
31/12/2009 15:55
Είστε πραγματικά για τα γέλια εκεί στα ΝΕΑ.. Γιατί λέτε ψέματα στον κόσμο?? Για εμάς τους ομογενείς που γυρίσαμε πίσω,κανένας σας δεν έχει ενδιαφερθεί τόσο όσο για τους Αλβανοπακιστανούς. Οι χώρες που αναφέρεστε είναι εκτός απο 10πλάσιες απο την Ελλάδα,είναι και κράτη που έχουν σοβαρή νομοθεσία και δεν παίζουν με την εθνική κυριαρχία τους,ούτε για πλάκα. Εσείς θέλετε να γεμίσετε την γερασμένη Ελλάδα με μουσουλμάνους και σε λίγα χρόνια,ούτε καν η εφημερίδα σας δεν θα υπάρχει.Ο νόμος της Σαρίας θα κυριαρχ?σει και η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη Ευρωπαίκή χώρα με μουσουλμανικό θρήσκευμα.Γιατί οι υπόλοιποι Αλβανοί που θα μένουν είναι άθεοι και δεν τους νοίαζει. Για ελευθερία λόγου και λοιπά είναι περιττό να αναφερθώ..Μπορείτε να δείτε και της χώρες αυτές πως είναι απο πλευράς ελευθερίας και ισσότητας. Και απο πλευράς εθνικής κυριαρχίας,σας πληροφορώ να ετοιμάσετε τα διαβατήριά σας για επίσκεψεις στην μαγευτική ?πειρο ή την όμορφη Θράκη..όσο για τα νησιά δεν το συζητώ..σε λίγο θα αρχίσουν τα όργανα..
αριστερος
31/12/2009 15:53
Οι Έλληνες των Η.Π.Α. και αρκετών χωρών της Ε.Ε. (Μ. Βρετανία, Γερμανία) έχουν εδώ και αρκετά χρόνια δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και μάλιστα όχι μόνο στις τοπικές αλλά και στις εθνικές εκλογές. Αν στην Γερμανία έλεγε ένας Γερμανός πολιτικός για τους Έλληνες αυτά που διατυπώνουν άτομα όπως ο Καρατζαφέρης αλλά και αρκετά στελέχη της Ν.Δ. θα ξεσηκωνόμασταν πολλοί Έλληνες και θα κατηγορούσαμε τους Γερμανούς για ακροδεξιές αντιλήψεις. Από ότι φαίνεται αρέσει σε πολλούς η ιδέα της εκμετάλλευσης αυτών των ανθρώπων (ανασφάλιστη εργασία) οι οποίοι εγκατέλειψαν τις χώρες τους επειδή αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και εμείς στην Ελλάδα το 1950.
ένας λαϊκός τύπος απο το εξωτερικό
31/12/2009 15:53
Όπως και να έχει το θέμα ένα δημοψήφισμα (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη) δεν προσβάλει την δημοκρατία , αντιθέτως . Οι απόψεις του καθένα διαφέρουν και αυτό είναι καλό , μαθαίνουμε απο της διαφωνίες, ψαχνόμαστε, αναθεωρούμε. Πολλά πράγματα που κάποιοι τα θεωρούνε δεδομένα για μερικούς άλλους δεν είναι και δεν είναι "βλάκες" , "φασιστες" ,"άπλυτοι" ή απλά "γραφικόι" απλά είναι θέμα εμπειρiών, αξιών κλπ του καθενός . Προσωπική μου άποψη είναι ότι Έλληνας μπόρεί να γίνει όποιος πραγματικά το θέλει αλλά πραγματικά και όχι ο καθένας.Σε σημαντικά θέματα όπως π.χ. το συγκεκριμένο (κατ'' εμέ τουλάχιστον) θέλω να ρωτηθώ απο το κράτος. και ναι θέλω δημοψήφισμα αν αυτό με κάνει ακροδεξιό τότε να μου πέιτε σας παρακαλώ πως να γίνω Δημοκράτης
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
31/12/2009 15:36
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ...
Dimitrios Tsatsas
31/12/2009 15:35
Na to pragmatiko proswpo tou Ellhna: ratsisths kai ethnikisths (fysika ektos apo kaloperasakias kai tempelhs). De ntrepestai kyrioi pou ta rixnete ola stous ksenous? Xwris ksenous oi brwmodouleies den tha ginotan, spitia den tha ktizontan, ta frouta tha sapizan sta dentra kai eseis oloi sas tha kynhgousate mia thesh sto dhmosio.


Kalh xronia se olous tous, lathraious kai mh, metanastes tou kosmou!
LAKIS GALIOURIS.
31/12/2009 15:34
Αγαπητέ Νίκο Αθ.,

το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έδωσε το δικαίωμα σε χιλιάδες Έλληνες μετανάστες να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες της Ευρώπης και της Αμερικής και να διαπρέψουν επαγγελματικά κάνοντάς υπερήφανους τους συμπατριώτες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, οι κοινωνίες είναι παγκοσμιοποιημένες και οι φασιστικές νοοτροπίες που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να θεωρούμαστε ανώτεροι απο κάποιες άλλες φυλές θα πρέπει να φιμώνονται και να αντιμετωπίζονται ως επικίνδυνες.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΗΝ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. KP 31/12/2009 09:58
.................................................................................................

SOPA ORE PATRIOTH....?????

H PSEFTODHMOKRATIA SOU SKOTONH KA8E MERA.... DES TA NEA.. KAI EXH VLAPSH THN ELLADA POLIIIIII PERISOTERO APO THN DIKTATORIA..

ALH8EIA POSA LEFTA EKLEPSAN OI, METAXAS KAI PAPADOPOULOS....

POSA DHMOPSHFHSMATA EKANE H DHMOKRATIA SOU..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
31/12/2009 15:33
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΝΞ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΌΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΌΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
styauros staurou
31/12/2009 15:31
λογο;τι εννοει ο ποιητης μεταναστες,αλλοδαπους; oi παρανομως εισβολεις στη χωρα μασ πρεπει να δικασθουν και να απελαθουν με εξοδα της πατριδας τους. οσοι σε συνεργασια με κεντρα διαφορων ιδεων και παχυλων χρηματοδοτησεων απο ε.ε ,εκδιδουν εγγραφα παραμονης θα πρεπει αυτα τα εγγραφα να ελεγχονται για τη γνησιοτητα πολλακις και να τιμωρουνται οι ψευτες.και απατεωνες δες τι γινεται με τα πλαστα διαβατηρια !!!!!τα ελληνικα δεν τα δεχεται η αμερικη... οσοι λαθροξενοι διαλαθουν του ελληνικου κρατους,μετα παρελευση 20ετιας να κανουν αιτηση πολιτογραφησης. ποτε καλεσε ελληνικη κυβερνηση μεταναστες,kai για ποιο η πτωχη ελλαδα και υπο χρεοκοπια θα μιμηθει την παμπλουτη αμερικη και θα θρεφει 500 εκατομμυρια αφγανους,πακιστανους,κοσοβαρους,τουρκους,αλβανους ,γεωργιανου,ς....
ΑΡΗΣ
31/12/2009 15:28
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΧ 100.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΘΟΔΩΡΗΣ Β
31/12/2009 15:28
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ !!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΚΟ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ "ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΚΕΤΟ" ? ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ Μ''ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ? ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΧΑΘΗΚΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ (=ΘΕΛΗΣΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ) ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ (=ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? Ε? ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ... ΥΓ1: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΩΣ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΩΟ, ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΥΓ2: ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ (Η ΟΝ Η ΟFF, ΔΗΛ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ), ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΑΞΗ
KOINH ΛΟΓΙΚΗ
31/12/2009 15:26
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο Χ Ι Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ.΄
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ).
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Σ''ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΛΕΒΕΙ, ΒΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ.
SPYROS
31/12/2009 15:26
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ.
ΕΛΛΗΝ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ Μ. ΑΣΙΑ
31/12/2009 15:22
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ - ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟ 1922 - ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !
ΕΛΛΑΣ - ΦΩΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
31/12/2009 15:18
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ Η DNA ! ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ - ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ -ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ- ΘΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! ! !
ζιου
31/12/2009 15:14
Η εφημερίδα συγκρίνει χώρες-πρότυπα όπως η Ολλανδία, η Σουηδία και η Δανία με το ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα που όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει.

Κύριοι των Νέων, για ρωτήστε στη Σουηδία αν υπάρχουν λαθρομετανάστες που νομιμοποιήθηκαν με λαδώματα όπως στην Ελλάδα .

Για ρωτήστε στην Ολλανδία πόσοι λαθρομετανάστες μπαίνουν καθημερινά στη χώρα όπως γίνεται στην Ελλάδα.

Για ρωτήστε στη Δανία τι ποσοστό επί των ημεδαπών είναι οι αλλοδαποί.Είναι 20% όπως στην Ελλάδα;

Ξαναρωτήστε στη Σουηδία πόσα γκέτο λαθρομεταναστών υπάρχουν; Οι Σουηδοί περπατούνε άφοβα στη Στοκχόλμη ή φοβούνται όπως γίνεται στην Αθήνα;

Επίσης οι παραπάνω χώρες έχουν τα ίδια ποσοστά ανεργίας, ελλείματος και εγκληματικότητας όπως στην Ελλάδα;

Άντε γιατί η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της.
Fotis
31/12/2009 15:13
Επιτέλους! Ο Γιώργος Παπανδρέου σε άλλο ένα θέμα θα μας πάει όλους με το ζόρι μπροστά!
κοτο πουλας
31/12/2009 15:10
αμα θες να χτισεις σπιτι ξεκινας απ τις βασεις Τι βασεις εχουν καθε διωγμενος η ανικανος να σκεφτει και να προστατεψει τον τοπο του η ακομα και την οικογενεια του? Οικονομικος μεταναστης σημαινει πως θα παρει ενα μεροκαματο και θα παει στο σπιτι του να ξοδεψει η να δημιουργησει τη δικη του χωρα οχι να τον βαλω στο σπιτι μου να φαει το δικο μου ψωμι. Και δεν εχουμες τοσο ψωμι πια σαν ελληνες...
S.K
31/12/2009 15:06
Τι πιό δημοκρατικό από το δημοψήφισμα; Δεν ισχύει το ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για δημοψηφίσματα εξορίας τής μίας ή της άλλη παράταξης. Οι ελληνικές παρατάξεις πολιτικές ή οτιδήποτε άλλο αποτελούνται από έλληνες πολίτες και καμία δίωξή τους δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα, ό,τι και να λένε. Στο θέμα των μεταναστών όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι εν λόγω άνθρωποι είναι πολίτες άλλων χωρών. Έρχονται κατά χιλιάδες από οργανωμένα κυκλώματα που τους απομυζούν και διαβιούν σε άθλιες συνθήκες στη χώρα, η οποία δεν μπορεί να τους παρέχει ούτε τα βασικά. Για τη μετατροπή τους σε έλληνες πολίτες δεν πρέπει να έχουμε κάποιο λόγο κι εμείς; Γιατί π.χ για την εισδοχή μίας χώρας στην ΕΕ απαιτείται ομοφωνία, ενώ για την εισδοχή πληθυσμιακών ομάδων τάξεως εκατομμυρίων ανθρώπων δεν απαιτείται ούτε η απόλυτη πλειοψηφία που διασφαλίζεται με ένα δημοψήφισμα;
Το ΠΑΣΟΚ εάν θέλει να δικαιολογήσει τον χαρακτήρα του ως δημοκρατικό και σοσιαλιστικό κόμμα δεν πρέπει να αρνηθεί το μέγιστο θεσμό της δημοκρατίας που είναι το δημοψήφισμα. Εκτός αυτού έχει ήδη βεβαρυμένο παρελθόν με ένα άλλο δημοψήφισμα το οποίο είχε αρνηθεί να διεξάγει με πολύ μεγάλο αριθμό υπογραφών.
Μητσος
31/12/2009 15:04
@ΚΡ "Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΗΝ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ." Σωστα. Γιά τον λόγο αυτό έξω οι χειρότεροι φασίστες από όλους, οι ισλαμοφασίστες. Φασισμός είναι να εκφραζόμαστε υποτιμητικά γιά την πλειοψηφία των συμπολιτών μας πού δεν συμφωνούν με ένα ακραίο καί εξτρεμιστικό νομοσχέδιο. Οι βομβιστικές επιθέσεις στίς ευρωπαικές πρωτεύουσες(π.χ .Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη) έγιναν από μετανάστες 2ης γενιάς πού έιχαν την υπηκοότητα. Εχουμε πολλά να ζηλέψουμε από τους Ευρωπαίους, αλλά σίγουρα όχι τις βομβιστικές επιθέσεις Οι δολοφονίες ακόμα καί πολιτικών στην Ολλανδία, οι απόπειρες λόγω φεφτά εναντίον των Δανών σκιτσογράφων καί λοιπά είναι επίσης έργο μεταναστών 2ης γενιάς με υπηκοότητα. Οσοι από μας πολεμάμε τις ηλίθιες καί παρανοικές ιδέες του νέου νομοσχέδιου δεν είναι λόγω εθνικιστικών, φασιστικών η άλλων αντιλήψεων περί φυλετικής καθαρότητας. Ειναι θέμα κοινής λογικής καί το ίδιο κάνουν καί απόλυτα ευρωπαικοί λαοι όπως οι Ελβετοί: Αν κάποιος έχει μείνει αρκετά χρόνια στην χώρα μας, του αρέσει καί μας αρέσει, τότε να μπορεί να ελληνοποιηθεί. Σαν ευκαιρία, σαν κατάκτηση καί σαν παραχώρηση, ΟΧΙ σαν δικαίωμα σε ολους, ανεξάρτητα αν έχουν 10 καταδίκες, εμφορούνται από ισλαμοφασιστικές αντιλήψεις, έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα νεο Κόσσοβο καί φτύνουν την ιστορία καί τις ευαισθησίες μας.
κ.
31/12/2009 15:01
ελεος πια με την δήθεν ακροδεξιά. ο καρατζαφέρης έχει 5%, δεν έχει 95%. δεν σας λέει κάτι ότι το σύνολο των πολιτών είναι εναντίον; ως πότε οι τσιπροαλαβάνοι του 3% θα βρίζουν την πλειοψηφία των ελλήνων λέγοντας για ακροδεξιούς επειδή τολμάμε να μιλάμε για ελλάδα;;;;
είναι δυνατόν 3.000.000 ξένοι(γιατί τόσοι είναι και αφήστε τα ψέματα για 500.000) να μπουν στην ελληνική κοινωνία και να ψηφίζουν κιόλας; στην ομόνοια δεν υπάρχει έλληνας και οι τσιπρας από την δροσιά και ο αλβάνος από την πεντέλη λένε ρατσιστές τους έλληνες. αφήστε το κολωνάκι και την πεντέλη, κατεβείτε στο κέντρο και μετά μιλήστε(αφού δείτε τι γίνετε). ντροπη ρε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ
31/12/2009 15:00
ΠΡΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ 31/12/2009 08:32 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ! ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ... ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ - ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !
Χ.Α.Δ.
31/12/2009 14:59
Ως Έλληνες και Ελλάδα, αν δεν έχουμε να χάσουμε,
τί έχουμε να κερδίσουμε από την χορήγηση δικαιωμάτων στους μετανάστες; Γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο, αν δεν έχουμε εξαιρετικά μεγάλο εθνικό και οικονομικό συμφέρον;
Οι δικοί μας, τουλάχιστον στη πλειοψηφία, δεν πήγαν λάθρα σε άλλες χώρες, αλλά κλήθηκαν για να δουλέψουν.
Σκεφθείτε στη γειτονιά σας το τζαμί με τον μιναρέ, τον μουεζίνη να καλεί τους πιστούς, να έχουν άποψη επί παντός οι μετανάστες, με δικαιώματα, που θα μας κάνουν να βογκήξουμε.
Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται για τα παιδιά μας;
Όχι κύριοι, δεν είμαστε μασσόνοι και δεν θα γίνουμε, δεν είμαστε γραικίλοι και δεν θα γίνουμε, δεν είμαστε μουσουλμάνοι και δεν θα γίνουμε ποτέ, δεν είμαστε νεοέλληνες, είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας.
Ο Κύριος να φωτίσει τους ηγέτες μας να ξαναδούν το θέμα.
(Βέβαια πολλοί απο τους ηγέτες μας είναι άθεοι ή μασσόνοι ή προέρχονται από μεικτούς γάμους, και ο νοών, νοήτω).
LAKIS GALIOURIS.
31/12/2009 14:57
ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 4000-5000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΛΛΛΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ?ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ?ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
lekker 31/12/2009 09:43

OPOS TO PVDA APO KOMA TOU ERGATH OLLANDOU, EGINE KOMA TOU LA8ROMETANASTH EGKLHMATIA...
KAI RHMAKSANE THN OLLANDIA, KAI GEMISANE TIS FYLAKES ME TOURKOUS, MOUSOULMANOUS , ARAPHDES .
POU PERNOUNE KATAXRHSTHKA TA EPIDOMATA, GEMIZOUNE TIS FYLAKES. KAI OSOI ERGAZONTE KSESOUMIAZONTE STOUS FOROUS... GIA OLA AFTA MOUSOULMANIKA KOPROSKYLA.
GIA AFTO KAI OLOI OI OLLANDOI STIS EPOMENES VOULEFTIKES 8A PSHFHSOUNE MAZIKA TON WILDERS ( PVV )..

VGALTE TO KEFALI APO THN AMMO, H BANANIA BOULIAZH,
OIKONOMIKA KAI KOINONIKA...

KSYPNHSTE OREEEE....

KAHMENE KOLOKOTRONH KAI KARAHSKAKH, NA KSERATE TIS SAPILA APELEF8EROSATE......!

LAKIS GALIOURIS.
Ελληνας Φορολογουμενος Πολητης!
31/12/2009 14:55
Αυτη τη στιγμη μας επιβαλουν την μεγαλητερη φασιστικη πολητικη μετα την 21η Απριλιου.Η δημοκρατια καταδιναστευεται.Με το προσχιμα οτι "νοιαζοντε" για τους μεταναστες.
Τα ΜΜΕ μας επιβαλουν την αποψη οτι προκειται για μεταναστες.Δεν ειναι μεταναστες,ειναι λαθρομεταναστες.Δεν τους καλεσε κανεις,εισηλθαν στην χωρα μας παρανομος!
Ας σταματισει αυτη η καραμελα με τους Ελληνες μεταναστες του εξωτερικου.Οι Ελληνες δεν πηγαν παρανομος.
Και εν τελη αν ειναι ολοι τους τοσο Δημοκρατες,γιατι φοβουντε ενα δημοψηφισμα?Μονο στις μοναρχικες και φασιστηκες χωρες δεν γεινοντε δημοψηφισματα!!

Δημοψηφισμα εδω και τωρα!
ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ
31/12/2009 14:54
ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.. ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !
ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ
31/12/2009 14:54
@ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ. ΟΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ DNA KAI META NA ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΘΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΥΛΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ .... ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΦΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....."ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ"
ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ
31/12/2009 14:51
Ο ''''ΦΑΣΙΣΤΑΣ'''' ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ (ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟ 1949 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΤΗΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ
31/12/2009 14:50
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ -ΣΟΥΗΔΙΑ
31/12/2009 14:49
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ.ΣΟΥΗΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.
Ποιος τους δινει σημασια στην Σουηδια??? ΟΥΔΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ,τους εβαλαν για τα ματια του κοσμου για να το βουλλωσουν οι ξενοι ,που ποτε δεν ειχαν πραγματικα δικαιωματα στην Σουηδια, και ουτε δεν εχουν και σημερα.
Οι ξενοι στην χωρα αυτη ειναι δευτερας κατηγοριας πολιτες , καθημερινα ακουνε απο τους καλους Σουηδους ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ (ΓΙΑΒΛΑ ΜΠΛΑΤΕ ΑΠΑ ΟΚ ΧΕΜ).
Η "ΔΙΚΑΙΗ "Σουηδια που βαζει τους μεταναστες σε ΓΚΕΤΟ περιοχες και που δεν εχουν δικαιωμα στο που θα κατοικησουν, η θα αγορασουν σπιτι γιατι οι σουηδοι σε παρα πολλες περιοχες δεν πουλανε σπιτια σε ξενους, και ας εχουν δωσει οι ξενοι καλυτερες προσφορες .
Η "ΔΙΚΑΙΗ" Σουηδια που ανεπισημα εχει δυο λιστες στην περιθαλψη- υγεια , μια για ξενους και αλλη πρωτης προτεραιοτητας για Σουηδους με το αποτελεσμα ενας καρκινοπαθης σουηδος να περιμενει 2-3 μηνες για βοηθεια και ο ξενος 3-4, αυτο το λεω γιατι εχω δουλεψει παρα πολλα χρονια στο συστημα υγειας της Σουηδιας.
Αυτα οι δυο κυριοι απο την Σουηδια δεν τα λενε ομως πως καθημερινα γραφουν οι Σουηδικες εφημεριδες για φαινομενα ξενοφοβιας, για ξενους που τους "βρισκουν" κρεμασμενους στα σουηδικα κρατητηρια και που η χωρα αυτη κλειδωνει ανηλικους μεταναστες μολις ερθουν στην χωρα στην απομονωση.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
Και ακομα ξεχασαν να σας πουν οτι οι Σουηδοι ειναι θερμοι υποστηρικτες των τουρκων ,το ειδατε αυτο το εξαμηνο που περασε με την Σουηδικη προεδρια στην Ευρωπαικη κοινοτητα οπου η τουρκια εκανε ενα "βημα" μπροστα στο περιβαλλον ,για ενταξη , με τις ευλογιες της Σουηδικης κυβερνησης. Οταν τα τουρκικα πολεμικα πετουσαν πανω απο την Ελλαδα και μας γεμιζαν με καυσαερια.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Πολλοι Ελληνες της Σουηδιας ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και εχουν καλυτερα την χωρα αυτη απο την Ελλαδα,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.
Γιατι πουθενα δεν αναφερουν οτι πριν ακριβως ενα χρονο οταν ο Γεωργιος Παπαριζος προεδρος της Ελληνικης κοινοτητος του Γκετεμποργκ και πατερας της γνωστης τραγουδιστριας επαθε εμφραγμα, και ψυχομαχουσε μια ωρα την ωρα της γιορτης στην Ελληνικη κοινοτητα ,επεσαν εκατονταδες τηλεφωνηματα στο Σουηδικο ασθενοφωρο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ αλλα τον αφησαν να ΠΕΘΑΝΕΙ.Μετα απο μηνυσεις των Ελληνων οι Σουηδοι το σκεπασαν λεγοντας οτι ηταν λαθος συνεννοηση........
Ρωτηστε την Πασχαλιδου τι εμπειριες ειχε απο τους "καλους" Σουηδους που προσπαθησαν να την σκοτωσουν και που την κυνηγανε ακομα.....
Ρωτηστε ακομα την Ελενα Παπαριζου γιατι εφυγε απο την Σουηδια οπου γεννηθηκε, και κατεβηκε στην Ελλαδα.
ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
31/12/2009 14:48
ΠΡΟΣ ΕΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ : ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΙΕΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...
LAKIS GALIOURIS.
31/12/2009 14:48
((Στην ξενιτιά παλέψαμε για λόγο και ψήφο))

Στην ξενιτιά δεν πήγατε σαν λαθρομετανάστες κυρ.Ν. Παπαδόπουλος,και κυρ. Γ Κοντορίνης ,αλλά με προσκλήσεις τον εργοδοτών όσοι ήτανε για εργασία , περάσατε υγειονομικές εξετάσεις , και όχι όπως εδώ έρχεται ο κάθε συφιληαρις ,και οι άλλοι σαν φοιτητές ακολουθώντας της νόμιμες διαδικασίες , μην νομίζετε ότι μόνο εσείς έχετε πάει στο εξωτερικό ,έχουνε πάει και άλλοι .
Εξάλλου οι ΈΛΛΗΝΕΣ δεν είναι πυγή κινδύνου για της χώρες διαμονής τους , ενώ όλο αυτό το τσούρμο τον μουσουλμάνων που κατακλύζει την ΕΛΛΑΔΑ είναι όχι απλά πυγή κινδύνου αλλά το τέλος της .
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι που δεν άκουσα κανένα από εσάς τους τάχα μου πολίτες του κόσμου να έχετε αντιδράσει στην άρνηση του ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ στην πρόταση της ΝΔ για το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς ΈΛΛΗΝΕΣ , δεν ξέρω εάν εσείς έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε , αλλά σίγουρα δεν έχουνε τα παιδία σας που γεννηθήκανε στο εξωτερικό , για αυτό τι κάνατε ? που και ποτέ διαμαρτυρηθήκατε ? κατά τα αλλά η προπαγάνδα προπαγάνδα , και μάλιστα από συγκεκριμένη χώρα .
Εξάλλου πόσοι από εσάς θα ντυθούνε στο χακί την ώρα της κρίσης , πόσοι από τα δικά σας παιδία θα πέσουνε στο πεδίο τον μαχών , όταν θα τους χρειαστεί η ΕΛΛΑΔΑ , κανένας από εσάς δεν θα πολεμήσει , το μόνο που θα κάνετε είναι ότι θα γαβγίζετε εκ του ασφαλούς από εκεί που είσαστε , δουλεύοντας για ξένα προς την ΕΛΛΑΔΑ συμφέροντα .
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 31/12/2009 09:42

AKRIVOS OPOS TA LES EINAI FILE MOU.....
OMOS POU NA PAROUNE XAMPARI OI PRODOTES.....!
DIO
31/12/2009 14:47
άνρθρωποι τον άκρον ποτε θα σταματήστε από δεξιά και αριστερά
Gιατί τα πράγματα τα κάνετε περίπλοκα gιατί χρησιμοποιείτε κάθε κατάσταση για την εμετική προβολή σας και μιλώ για τον τύπο και τους δημοσιογράφους
τα πράγματα είναι απλά Πως eίνα δυνατόν να phs σε ένα παιδί που γεννήθηκε στην ελλάδα και μεγάλωσε δεν έχεις δικαώματα
Πως είναι δυνατόν να του πεις δεν υπάρxεις είσαι τίποτα
Gia τους μετανάστες απλά πράγματα για ένα διάστημα άδεια εργασίας και αφού περάσει ένα "διaστημα" αρκετό να μπει στην ελληνική κοινωνία όλα τα "δικaioματα" Ας αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας εμείς φέραμε τους μετανάστες και εμείς τους εκμεταλλευτήκαμε Άλλος στο χωράφι άλλος στην "οικοδοmη" άλλος στο μαγαζί και άλλος στο BAR Έχω όμως μια ερώτηση????????????
Είμαι έλληνας -πριν από 17 χρονια παντρεύτηκα αλλοδαπή "παντρεφτικα" στην ελλάδα αφού βαπτίστηκε χριστιανή (ο παπας την έβαλε στην κολυμπήθρα 26 χρόνον)έκανα τρία παιδεία τα οποια ξόδεψα αρκετά χρήματα και ήρθα και τα βάπτισα στην ελλάδα ξέρει ελληνική ιστορία καλύτερα από πόλους έλληνες γνωρίζει την κολτούρα μας πολύ καλά έδωσε χιλιάδες ώρες τα δεκαεφτά χρονια στην ελληνική κοινότητα που ζούμε Megalonh ta paideia mas me thn ellhnikh koltoura
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ πουθενά στο καινούργιο "νομοσχεδειo" δεν αναφέρεται τίποτα για αυτές τις περιπτώσεις γιατί???????????????????????
LAKIS GALIOURHS
31/12/2009 14:46
DHMOPSHFHSMA GIA NA APOFASHSH O LAOS..

ALLIOS TI SKATA DHMOKRATIA EXOUME ???

AMA OI ELLHNES TOU EKSOTERIKOU KANANE 5% APO TA EGKLHMATA POU KANOUNE OI ALODAPOI STHN ELLADA SHMERA...! 8A MAS EIXANE STHLH OLOUS PAKETO PISO..

DHMOPSHFHSMA TORA.......!!!

ASIATES KAI MOUSOULMANOI DEN AFOMIONONTE POTEEEEEE.........!

KAI OUTE PROKHTE NA FYGOUNE POTEEEE.!

PETAKSTE TOUS TORA EKSO OSO EINAI KAIROS......

POTE AFTA TA MOUSOULMANIKA STIFOI YPOSTHRHKSANE THN ELLADA ?????

DHMOPSHFHSMA TORA.!

LAKIS GALIOURIS.
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ
31/12/2009 14:45
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ? ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ : ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΑΝΑΔΑ ΚΛΠ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ! Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝ ...
Ελληνας Φορολογουμενος Πολητης
31/12/2009 14:36
Ειναι η μεγαλητερη φασιστικη ενεργεια που κανει καποια κυβερνιση μετα την 21η Απριλη,αν και μου φαινεται χειροτερη!!!
Καταπατα την Δημοκρατια προσπαθωντας να δειξει καλο προσωπο σε ανθρωπους που παρανομος εισεβαλαν στη χωρα μας και την εκμεταλευοντε τοσα χρονια με την αναιχια μας.
Απορο γιατι ολα τα ΜΜΕ τους ονομαζουν μεταναστε ενω δεν ειναι,ειναι λαθρομεταναστες,και με ποιο δικαιομα τους συγκροινουν με τους Ελληνες μεταναστες.Κανενας Ελλην δεν πηγε να δουλεψει σε αλλη χωρα παρανομος!!
Dimitris T
31/12/2009 14:28
Οι φασιστικές και ακροδεξιές νοοτροπίες δεν είναι πραγματικά πατριωτικές. Σκεφτείτε που οδηγήθηκε η Σερβία επί Μιλόσεβιτς. Αυτά θέλετε και γιά την Ελλάδα κύριοι υπερπατριώτες; Οι έλληνες δε ΔΗΛΩΝΟΥΝ (ακόμα) ανοιχτά φασίστες, αλλά οι αντιλήψεις από τις οποίες εμποτίζονται σε μεγάλο βαθμό είναι τέτοιες. Δέστε πόσοι λένε ότι οι μετανάστες είναι μαυριδεροί και τέτοια. Δεν έχουμε, ενώ θα έπρεπε, παδεία που να καλλιεργεί το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Η χορήγηση δικαιώματος ψήφου θα γίνει σε άτομα που έχουν γεννηθεί εδώ από νόμιμους μετανάστες, δηλαδή με αρκετούς περιορισμούς. Και είναι το μίνιμουμ της υποχρέωσης απέναντι σε ανθρώπους που μόνο την Ελλάδα γνωρίζουν ως πατρίδα και όχι την πατρίδα των γονιών τους, μιλούν άπταιστα τα Ελληνικά, δουλεύουν, σπουδάζουν, ζουν μέσα στα καθημερινά προβλήματα της Ελλάδας. Αυτοί θα είναι οι άνθρωποι χωρίς νομική υπόσταση, χωρίς υπηκοότητα, με ένα πιστοποιητικό γέννησης μόνο; Όλοι γνωρίζουμε ότι ζευγάρι Ελλήνων που έτυχε να γεννήσει η γυναίκα ενώ βρίσκονταν πχ στην Αγγλία, το παιδί μπορούσε να πάρει Αγγλκή υπηκοότητα. Δίκαιο του Εδάφους λέγεται αυτό και όχι Δίκαιο του Αίματος, που είναι ουσιαστικά ναζιστικό. Η Ελλάδα έχει μιά τελευταία ίσως ευκαιρία να γίνει ένα κανονικό Ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου. Να μην αφήσουμε να κατρακυλήσει στον εκφασισμό και στην κατάντια της Μπερλουσκονικής Ιταλίας.
Δημητρης Νικου
31/12/2009 14:24
Καθολικη θα ειναι η αντιδραση και η αντισταση στην περιπτωση που περασει το νομοσχεδιο.

Ακεραια θα ειναι η ευθυνη της Κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ για τον διχασμο και την ανωμαλια που θα επιθκρατησει.

Ειχαμε πιστεψει οτι εχει επελθει εθνικη συμφιλιωση αλλα ο δολος της βιαιαης αλλαγης της εθνικης συστασης της Πατριδας μας θα βρει απεναντι τα ΣΥΝΟΛΟ της Ελληνικης Κοινωνιας.
Δυσκολες μερες μπροστα.
Συμπολιτες δεν θα αφησουμε την επιβολη τουυ ανιερου αυτου μετρου δικτατορικα.
Αν θελουν να μπουν στο φρενοκομειο ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
31/12/2009 14:24
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! !!! ΓΚ.Τ Τριπολις.
kostakis
31/12/2009 14:22
Κυριοι "δημοσιογράφοι" των ΝΕΩΝ, 1) οι Ελληνες στην ΑΛΒΑΝΙΑ και την ΟΥΚΡΑΝΙΑ δεν πήγαν μετανάστες εκει!!! Είναι γηγενεις! Πάντα εκεί ζούσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια όπως οι υπόλοιποι Ελληνες εντός της επικράτειας!! 2)Στην Γερμανία, Βρετανία κλπ. οι Έλληνες δεν πήγαν λαθρομετανάστες, αλλά οι αρχές της χώρας ξέρανε και σε ποιο δόντι έχουν σφράγισμα! Έλεος πια!!!Για προβατα μας περνατε;Λυσάξατε!! Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει ΗΠΑ όσο και αν ο Jeffrey το προσπαθήσει! Η Ελλάδα δεν σβήνει έτσι απλά, ρωτήστε όσους το προσπάθησαν....
PLOUTARXOS
31/12/2009 14:20
OXI STHN PSHFO TWN LA8ROMETANASTWN
Jimbo Jr
31/12/2009 14:15
OI "KOULTOURIARHDES" THS DEKARAS EXOUN BAL8EI NA TELEIWSOUN THN ELLADA TELESIDIKA ME MH ANASTREPSIMH ALLOIWSH TOU DHMOGRAFIKOU.

AKOMA KAI O GELOIOS POU EBALE THN ERWTHSH TOU "GALLOP" FRONTHSE NA MAS PEI OTI YPARXOUN "ELLHNES DHMOTIKOI ARXONTES" (TI BLAKAS 8EE MOU) STO E3WTERIKO, PRIN KANEI THN ERWTHSH TOU "GALLOP".
ASE NA MANTEPSOUME ARXHGE THN APANTHSH POU 8A H8ELES - MH MAS TO PEIS.
antonis
31/12/2009 14:12
θα μας τρελανεται..η οικονομικη και κοινωνικη κατασταση σουηδιας-φερμανιας ειναι ιδια με την δικη μας? η γερμανια χωρα 80.000.000 εχει το 9 τοις εκατο μεταναστες εμεις χωρα 11.000.000 εχου το 20 τοισ εκατα{23κ περιπου}.οι ελληνες δεν πηγαν γερμανια σουηδια παρανομα οπως ηρθαν εδω αλβανοι και αφγανοπακιστανοι στην μεγαλη τους πλειοψηφια και τελος η ελλαδα δεν διεκδικουσε ουτε εδαφη της σουηδιας ουτε της γερμανιας..οι ουτσεκαδες ομως ζητουν την τσαμουρια..ερωτω αν 100.000 αλβανοι β γενειας παρουν υπηκοοτητα και εγκατασταθουν μονιμα -αφου θα ειναι ελληνες υπηκοοι-στην παραμεθωριο ηπειρο κατι που τωρα ως αλλοδαποι δεν μπορουν αφου το συνταγμα απαγορευει την κτιση περιουσιας ακινιτης στην παραμεθωριο απο αλλοδαπους ερωτω αν γινει αυτο θα εχουμε σε συντομο χρονο θεμα "αλβανικης" μειονοτητας ναι η οχι? ναι!! αν εχεται διαβασει ιστορια θα ξερατε οτι καπως ετσι ξεκινησε και το κοσσοβο..ανοιξε ο τιτο τα συνορα στους αλβανους το 46 αρχησε να δινει πολιτικα δικαιωματα και οι 200.000 αλβανοι του 44 εγιναν 1,5 εκ το 94 και το 99 ειχαμε τα γνωστα γεγονοτα..γιατι πρεπει παντα να βαζουμε τα χερια μας και να βφαζουμε τα ματια μας..Α! τα νεα ειχαν ενα ηλεκτρονικο δημοψηφισμα για την ψηφο των μεταναστων..γιατι το βγαλατε τοσο γριγορα? φοβηθηκατε τις αρνητικες γνωμες του κοσμου? αν γινει δημοψηφισμα το "οχι" θα φτασει το 80 τοις εκατο!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
31/12/2009 14:10
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΘΡΟΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ . ΑΝΗΚΩ , ΜΑΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1981. ΟΙ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ , ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ κλπ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΩΣΤΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ . ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΣΟΥΗΔΙΑ , Η ΑΜΕΡΙΚΗ , Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;; ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ;; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ;;;; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;; ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ , ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
arsinoe
31/12/2009 14:08
30 Χρόνια πολίτης αυτής της χώρας ποτέ θυμάμαι δημοψήφισμα για κάποιο θέμα που επηρρεάζει άμεση τις ζωές μας. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.
ΑΛΒΑΝΟΣ άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στη Φινλανδία και σκοτωσε 4
31/12/2009 14:04
ΑΛΒΑΝΟΣ άνοιξε πυρ σημερα σε εμπορικό κέντρο στη Φινλανδία και σκοτωσε 4 και τραυματισε πολλους αλλους .Τον λενε Ibrahim Shkupolli και ειναι Κοσοβοαλβανος
SPYROS
31/12/2009 14:02
ΘΕΩΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΓΩ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ). ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.
τσαλτας κωστας
31/12/2009 14:01
Γιατι δεν διδει πρωτα απο ολα ο Γεωργακης το δικαιωμα ψηφου στους Ελληνες του εξωτερικου με επιστολικη ψηφο ετσι οπως προβλεπεται στο Συνταγμα; Καιρος ειναι πατριωτες να πεταξουμε στα αζητητα το συστημα της γενικης αντιπροσωπευσης, της αντιπροσωπευτικης δημοκρατιας δηλαδη, και να ριξουμε μια ματια στο πολιτικο συστημα της Ελβετιας. Εκει το θεμα μεταναυστευσης και ιθαγενειας καθοριστηκε και καθοριζεται με αλλεπαλληλα δημοψηφισματα απο το 1866. Στις 14.01.1866 καθορισαν με δημοψηφισμα το δικαιωμα εγκαταστασης, ιθαγενειας και ψηφου των ξενων μεταναστων. Εκτοτε εως σημερα μεσολαβησαν 31 δημοψηφισματα γυρο απο αυτο το θεμα . Το τελευταιο δημοψηφισμα ελαβε χωρα στις 24.09.2006 για την αλλαγη του νομου περι ασυλιας. Στην πατριδα μας, την γεννετηρα της δημοκρατιας, η δημοκρατια πεθανε το 146 μ.Χ και εκτοτε αναζηταται. Ετσι καταντησαμε εμεις οι Ελληνες, ερμαια στους εμπαιγμους των κομματων και των υποστηρικτων τους που θελουν σωνει και καλα να μας πεισουν οτι εχουμε δημοκρατια και μας οδηγουν αργα αλλα σταθερα στην οικονομικη και εθνικη καταστροφη. Το θεμα λοιπον των μεταναστων, οπως και πολλα αλλα θεματα που αγγιζουν την ουσια του εθνους, ειναι καλο να αποφασιζονται με δημοψηφισματα γιατι δεν ειναι φυσικον και πρεπον μια μικρη ομαδα ανδρων και γυναικων να αποφασιζει καθοριστικα για για την συνοχη και το μελλον ενος ολοκληρου εθνους. Για αυτον τον λογο λοιπον στα παλισια της εξελιξης της δημοκρατιας και της κοινωνικης μεταλλαξης που οι καιροι μας φερουν, ειναι αμεση αναγκαιοτητα η παροχη διευρυμενων πολιτικων δικαιωματων στους Ελληνες και Ελληνιδες. Το δικαιωμα του να αποφασιζει ο λαος σε δημοψηφισματα αυτοβουλα κατοπιν συλλογης ενος ορισμενου αριθμου υπογραφων και τηρουμενης μιας σχετικης διαδικασιας, θα πρεπει να αποτελεσει στο αμεσο μελλον την κυρια διεκδηση του. Δυστυχως ομως η ελληνικη διανοηση και η καλλιτεχνικη κουλτουρα εχει συμβιβαστει με το κατεστημενο, απολαμβανει τα προνομια της, αυτολιβανιζεται στα καναλια, και αφησε τον λαο και την εξελιξη της δημοκρατιας στα χερια των επαγγελματιων και φαυλων πολιτικων. Μια καθοριστικη συνταγματικη αλλαγη ειναι η λυση που να θεσμοθετει αυτο το δικαιωμα και εδω επανω θα πρειπει να επικεντρωσουν την μελλοντικη τους πολιτικη αυτα τα μικρα κομματα που θελουν τουλαχιστον να λεγονται πατριωτικα και δημοκρατικα. Για περισσοτερα επ αυτου, tsaltas@web.de
ekal
31/12/2009 13:58
Κύριοι των ΝΕΩΝ μην εξισώνετε τους νόμιμους μετανάστες χωρών όπως η Σουηδία με τις ορδές πεινασμένων μουσουλμάνων που εισέρχονται στο Ελλαδιστάν χωρίς κανέναν έλεγχο και προϋποθέσεις. Όταν φυλάξουμε τα σύνορα μας, αποφασίσουμε πόσους και ποιους μετανάστες χρειαζόμαστε και γίνουμε Σουηδία τότε ΝΑΙ να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και να τους χορηγηθεί η ιθαγένεια. Η πολιτική δεν είναι διατύπωση φιλοσοφιών αλλά ενέργειες που γίνονται σε συγκεκριμένες συνθήκες και οι οποίες θα προκαλέσουν αποτελέσματα. Σκεφτείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
31/12/2009 13:56
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ? ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΣΥΝΤΑΚΤΗ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟ..ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΛΟΓΩ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ? ΚΑΡΑ [ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ] [ΤΖΑΦΕΡΗ] ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΥ ΤΣΕΚΑ ..ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ '''' ΑΝ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΤΟΥΤΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ?
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
31/12/2009 13:50
Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΙΑ Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΣΤΑΣΗ!..Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ!
George
31/12/2009 13:45
@καποιος που γενηθηκε στην γερμανια πριν 40 χρονια 31/12/2009 09:36

Φιλε δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις
Η γερμανια οπωςσιγουρα θα ξερεις αντιμετοπιζει προβληματα ηδη με το μεγαλο αριθμο τουρκων και ειναι απο τις χωρες που αντιδρουν στην εισοδο της τουρκιας στην ΕΕ για τους λογους οτι φοβαται οτι πολυτ μεγαλος αριθμος τουρκων θα παει στην γερμανια
Η ελλαδα εχει ηδη προβλημα με τα συνορα της, διαβασε λιγο ιστορια και θα καταλαβεις.
Εμεις εδω δεν συνορευουμε με κρατη οπως Αυστρια , Ελβετια , Ολλανδια , Λουξεμβουργο αλλα με την τουρκια που παντα εχει επεκτατικες βλεψεις προς την Ελλαδα με την Αλβανια κλπ
Δεν μπορουμε να συνγκρινουμε την μια χωρα με την αλλη
Ειμαι αντιθετος σε οποιοδηποτε δικαιωμα προς τους ΛΑθρομετανστες οσα χρονια και αν ζουν στην Ελλαδα
Κωνσταντίνος Δ. Τσιακμάκης
31/12/2009 13:42
Προσοχή! Το ισλάμ δεν είναι απλός θρησκεία, είναι τρόπος ζωής. Θα δημιουργήσουμε τρομερά μεκροπρόθεσμα προβλήματα στον τόπο μας με αυτό το νομοσχέδιο.
Επίσης, δεν είναι δυνατόν να εκτονώνουμε τα πληθυσμιακά πλεονάσματα της Ασίας και της Αφρικής. Δεχόμαστε μετανάστες από χώρες που θα έπρεπε να δούν κάποια στιγμή το ζήτημα του υπερπληθυσμού σε σχέση με το μέλλον του πλανήτη.
Το να επιβεβαιώνουμε τα πολιτισμικά τους πρότυπα, την αχαλίνωτη αύξηση του πληθυσμό και τις ακραίες κοινωνικές συμπεριφορές, βλάπτει και τον δικό μας ιδιαίτερο πολιτισμό και το μέλλον του ίδιου του πλανήτη.
Ας βάλουμε ένα φρένο στους λαούς της ανατολής και του νότου διότι δεν βλέπω να έχουν ιδιαίτερες ανησυχίες.
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
31/12/2009 13:41
Ο. κ. Παπανδρέου που θέλει ψήφους δεν ζει σε συνοικίες μαζί τους. Αν τουσ αγαπάει γιατί δεν έρχεται να ζήσει πατήσια Κυψέλη; Απλά θέλει ψήφους και πρέπει να τα πληρώσουμε πάλι οι υπόλοιποι έλληνες. Κανω μάθημα καθημερινά σε αλλοδαπούς. Οι περισσότεροι βρίζουν την Ελλάδα και προσπαθούν μόνο να κερδίσουν κάτι ή να κυριαρχήσουν όπως μπορουν επάνω μας. Ενω πάρλληλα λένε θα φύγουμε για τη χώρα μας. Απο μικρά παιδιά ίσως μάθεισ την αλήθεια οτι δεν είχαν να φάνε, οτι φύλαγαν πρόβατα και με αυτά τα λίγα έπαιρναν ψωμί το μεσημέρι, και τέτοια. Οι ενήλικες γονείς πέρα απο τον εγωισμό που εχουν φέρει και πολλές αρρώστειες όπως φυματίωση και πρέπει να είαμστε πολύ προσκετικοί να μη κολλήσουμε εμέις που συναναστρεφόμαστε. Την γλώσσα μας και μιλάω ως εκπαιδευτικός την εχουν κατακρεουργήσει ενω εμέις δεν περνάγαμε τις τάξεις αν κάναμε λάθος ενα τόνο. Τους δίνουμε καθημερινά τον πολιτισμό μας , που ενω δεν είναι Ελλάδα Ελληνων κάτι έχει μείνει. Ας μη κάνει ΚΑΙ αυτό το λάθος το ΠΑΣΟΚ και μετά ζητάει συγνώμη με κλάψες, γιατί θάναι αργά. Αλλά ας δείξουν την αγάπη τους ολοι αυτοί οχι με τα χαρτάκια αλλά να ερθουν να ζουν μαζίν τους. Ασ ελπίσουμε οτι τα λογικά κόμματα θα αντιδράσουν σε αυτό το δράμα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοτέλη.
Dimitris Canada
31/12/2009 13:41
Egw to 1966 pou ekana ta xartia mou gia Kanada prwton zitisan ta koinonika mou fronimata defteron an eimai ygihs triton ean exw dikasti K.T.Lipa oloi aftoi pou mazeftikan stin Ellada oi perisoteroi einai Tyxodioktes kai englimaties.
ΚΒ
31/12/2009 13:39
Η αληθεια για την Σουηδια ειναι οτι εναι μια χωρα με τεραστια προβλυματα με τους νομιμους μουσουλμανουσ προσφυγες που εχουν ερθει τα τελευτεα χρονια. Ο προεδρος τοις μουσουλμανικοις κοινοτοιτας ειχαι ζυτηση, πριν λιγο καιρο ειδικος νομους για τους ομοθροισκους του. Υπαρχουνε περιοχες γγετο που οι αστυνομια αποφευγει και οι πυροσβετικη και τα ασθενοφορα χρειαζουνται αστυνομικοι προστασια για να επεμβουν. Ενα προσφατο τραγικο παραδειγμα εναι οταν ο πατερας της γνωστης τραγουδιστριασ Ελενας Παπαριζου επαθε καρδιακο επεισοδιο και η πρωτες βοηθειες αρνηθηκαν να επεμβουν πριν ερθει και οι αστυνομια με τραγικη συνεπεια τον θανατο του πατερα της. Επαθε δυστιχωσ καρδιακο σε μια περιοχη με τα προαναφερνομενα προβληματα. Οι σουδοι φοβονται φιλλετικο μολεμω μεταξυ μουσουλμανων και σουδων. Και στην Σουηδια οι προσφυγες εχουν τα παντα εξοδα καλιμενα απο το κρατος. Λοιγα πραματα για την κατασταση με τους προσφυγες στην Σουηδια οπου διαμενω τα τελευτεα 30 χρωνια.
Βραχιολίδης Μάριος - Γεώργιος
31/12/2009 13:36
Ανρωτιέμε ποιός έγραψε το άρθρο αυτό για να ξέρω όταν γελάω να ξέρω με ποιόν γελάω... γιατί δεν αναφέρει, ποιός από τους 300 απόδημους έλληνες μπήκε παράνομα στην χώρα; ποιός από όλους αυτούς τους απόδημους επί μια 20ετία τον έτρεφαν και του παρείχαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τσάμπα; ποιός από όλους αυτούς έσπαγαν και έκαναν εκτρόπα και λειλασίες σε καταστηματα των πρωτευουσών όπου και διαμένουν; ποιός από όλους αυτούς είχαν δημιουργήσει το τεράστιο πρόβλημα του παραεμπορίου; Φυσικά και δεν τα αναφέρει όλα αυτά.. γιατι όταν μεταναστευαν οι Έλληνες, πρώτα υπέγραφαν συμβάσεις εργασιάς και μετά τους έδιναν το ok για να προχωρήσουν... τους έλεγχαν καθημερινά για το αν πήγαινάν στην εργασιά τους και φυσικά αν ήταν άρρωστοι δεν τους δεχονταν στην χώρα γιατί δεν ήταν υποχρεωμένοι να τους γιατρέψουν οι γιατοί των άλλων χωρών... ναι μετα από όλα αυτά και όπως λέει ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος έκανα και μεγάλο αγώνα για να έχουν το δικαίωμα ψήφου... Εσείς αφού λέτε ΨΕΜΑΤΑ με τα αρθρά σας στον κόσμο, γιατί παρουσιάζετε μόνο την μιά πλευρά του νομίσματος αποκρύπτοντας ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ της μιας περίπτωσεις με την άλλη λέτε ότι χωρίς αγώνα πρέπει να τους δώσετε και δικαίομα ψήφου. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ αν εσείς έχετε ανάγκη από φτηνά εργατικά χέρια για να σας κάνουν τις χαμαλοδουλειές σας, δεν θα μας επιβάλετε εδώ ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε και φυσικά ούτε θα τους μάθουμε ποτέ... Στο σπιτί του ο Έλληνας δεν βάζει αγνωστους... και όταν ο κύριος που έγραψε το άθλιο αρθράκι φυλοξενίσει στο σπίτι του 20-30 λαθρομετανάστες τότε να έρθει και να μας πεί με μαγκιά να φιλοξενήσουμε και εμείς... αλλά δεν θα το κάνει... και εφόσον ο ίδιος είναι αντίθετος μεαυτα που γράφει... δεν εχει δικαίομα να μας λέει οτι έχει σωστή άποψη για το θέμα... εμείς δεν έχουμε άποψη γύρο από το θέμα... εχουμέ γνώση χρόνια πολλά και καλά μυαλά!
Μιχαηλ Παπαρηγας
31/12/2009 13:35
Τα Συνχαρητηρια και τον Σεβασμο μου στον @ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, για την σωστη και λαμπερη Γνωμη που εχει για αυτα τα θεματα!!!
Ο φασισμος εχει πλεον "αριστερο" προσωπο, αλλα σιγουρα δεν θα του περασει!!!
Οι Πολιτες εχουν πλεον την Γνωση να Κρινουν και θα ολοι θα το διαπιστωσουμε στο εγγυς μελλον.
George
31/12/2009 13:34
ΕΡΩΤΗΣΗ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ?
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.................
αγνωστος που αγαπα αυτο το αμοιρο τοπο
31/12/2009 13:26
Αυτους που θελετε να κανετε ελληνες για να διασπασετε οτι πιο ελληνικο και χριστιανικο εχει μεινει,σε αυτη τη χωρα πεστε μας στις χωρες τους οπως ,η αλβανια.η τουρκια, η αφρικη ,η μπακλαντες ,ιρακ, και αλλες, τη δικαιωματα, προσφερουν στους αλλους λαους.Κυριοι του Πασοκ και οσοι αλλοι σας υποστηριζουν,πιστεω οτι δεν θελετε το καλο αυτης της χωρας.κριμα γιατι πολλοι Ελληνες εχουν πεσει μεσα στη Παγιδα σας.Ελπιζω οτι εφτασε ο καιρος οι πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕΣ να ξυπνισουν πια και να παρουν τη τυχη τους στα χερια τους πριν να εινε πολυ αργα.
Πολυζούδης Χρυσοβαλάντης
31/12/2009 13:20
Ευτυχώς που ο Γιωργάκης είναι Έλληνας και όχι Αμερικανός αλλιώς φανταστήτε τι θα έκανε... Έχω όμως και μια απορία, είμαστε έτοιμοι να έχουμε ένα αλβανικό κόμμα στη χώρα μας? άλλωστε γνωρίζουμε πως τα usa boys χρησιμοποιουν τους Αλβανούς στην περιοχή, ένα ισλαμικό? Έχουμε υπογεννητικότητα ή κάνω λαθος? γι αυτο όμως κανένα μέτρο δεν παίρνουμε, θα γεννάν οι ξένοι όμως και έτσι θα το λύσουμε. Θα τους αποροφήσουμε στην κοινωνία και θα τους κάνουμε Έλληνες?? μα σε χώρες με μεταστευτική πολιτική παλαιότερη απο έμας, αν παραδεχτούμε οτι κάτι έχουμε και φυσικά κράτος, όχι πανηγύρι, όπως εμείς ειδικά οι μουσουλμάνοι δεν αποροφούνται και δεν εντάσονται. Έχω και μια άλλη απορία ποια μουσουλμανική χώρα έχει δημοκρατεία ???? απάντηση? ΚΑΜΙΑ γιατί άραγε? Αλλά δυστυχώς έχουμε αυτα που μας αξίζουν να έχουμε ως λαός ως μάζα και όχι ως δημος.
ΜΗ
31/12/2009 13:18
Ειμαι υπερ ενος ρεαλιστικου μεταναστευτικου μοντελου 1)Αμεσο επαναπατρισμο των αλλοδαπων, Ευρωπαιων και μη. 2)Εξοδος απο την Ευρωπαικη Ενωση και το ΝΑΤΟ, ετσι ωστε να μην υπαρχει η δυνατοτητα να ερχονται συνεχεια μεταναστες με το δικαιωμα του να μενουν διχως visa παραμονης. Δικαιωμα παραμονης διχως visa μονο σε τουριστες. Η Ελλαδα δεν πρεπει να κυβερνιεται απο τις Βρυξελες αλλα απο τον Ελληνικο λαο. Αμεση επιστροφη στην δραχμη 3)Υποχρεωση στους Ελληνες εργοδοτες να προσλαμβανουν Ελληνες ανεργους και ΟΧΙ αλλοδαπους. ΜΟΝΟ σε περιπτωση που δεν μπορει να βρεθει Ελληνας να γινει αναζητηση αλλοδαπου, και μολις βρεθει Ελληνας ο αλλοδαπος να του παραχωρησει την θεση και εντος μιας ημερας να εγκαταλειψη την χωρα. Ολες οι αιτησεις βιογραφικων θα ελεγχονται απο αρμοδια οργανα που θα εξεταζουν αν υπαρχει ξενο ονομα. Εαν βρεθει κατι τετοιο το βιογραφικο θα πετιεται στον καδο 4)Οχι στο δικαιωμα των μεταναστων να φερνουν συγγενεις και οικογενεια στην χωρα 5)Αμεση επαναφορα στην Ελλαδα των Ελληνων του εξωτερικου. 6)Πυρποληση στα καραβια που κουβαλαν λαθρομεταναστες ενω οι λαθρομεταναστες θα συλλαμανονται και θα απελαυονται αμεσα 7)Καταργηση του αντιρατσιστικου νομου 8)Καταργηση Ελληνικης ιθαγενειας σε οσους τους δωθηκε με λαθραιους νομους των προηγουμενων κυβερνησεων Η Ελλαδα πρεπει να αναζητησει αλλες πηγες επενδυσης και οχι να περιμενει απο την Ευρωπη να γινουν κινησεις εξδου απο την κριση. Η καραμελα του "κακου ακροδεξιου" πρεπει να παψει Οι καιροι ειναι ακραιοι συνεπως οι μονες λυσεις που μπορει να βρεθουν ειναι οι ακραιες λυσεις. Οσο για αυτους που λενε "οι Ελληνες γιατι μεταναστευσαν"... παιδες του αντιρατσισμου Οι Ελληνες εφυγαν απο μια χωρα και πηγαν σε Αμερικη Αυστραλια και Καναδα, χωρες που εγιναν απο μεταναστευση Δεν κατεκλεισαν μια χωρα απο πανω ως κατω. Πραγμα που και εγω το βρησκω λαθος μιας και το να εγκαταλειπεις τον τοπο σου σε μια δυσκολη στιγμη δειχνει δειλεια. Η φυγη δεν ειναι λυση. Οσο για τον KP Πριν απο μια βδομαδα βγηκαν οι στατιστικες που ελεγαν το 55 θεωρει οτι οι μεταναστες ειναι απειλη, μονο 30% πιστευει οτι ειναι ευκαιρια, και ενα 15% δεν εκφερει γνωμη. Αν βγαλουνμε στην ακρη το 15% που δεν τους αφορα, τοτε το ποσοστο των ενεργων πολιτων που λεει ΟΧΙ στην μεταναστευση ειναι γυρω στα 70%. Θα μας πεις λοιπον οτι ολοι ειμαστε φασιστες? Συγνωμη αλλα δεν ζουμε στο κοσμο του walt dysney. Η πραγματικοτητα ειναι δυσκολη, απειλειται ο Ελληνικος λαος να μεινει μειονοτητα (οπως και οι υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες). Σε οτι αφορα το θεμα ανωτερωτητας ναι πιστυεω οτι σαν Ελληνες ειμαστε ανωτεροι απο αλλους λαους γιατι 1)δεν εγκληματουμε, δεν πινουμε και σφαζουμε ο ενας τον αλλον 2)ειμαστε ο ΜΟΝΟΣ λαος που γνωριζει τι ειναι και τι δεν ειναι καλο απο μονοι μας διχως την επιβολη του νομου 3)Το μορφωτικο επιπεδο του Ελληνα, ακομα και αυτου που δεν πηγε ποτε σχολειο ειναι ανωτερο κατα πολυ απο του μεσου Ευρωπαιου, 4)Η λεξη σεβασμος ειναι βασικα στοιχεια του Ελληνικου πολιτισμου που προσωπικα το εχω δει να λειπει απο ολες τις κοινωνιες και κυριως τις πολυπολιτισμικες. Οπου και αν πηγαν οι Ελληνες αφησαν στολιδια και μυαλα που αν δεν υπηρχαν οι ξενοι θα ζουσαν ακομα σαν σκλαβοι, οποτε λοιπον μην λεμε βλακειες. Πιστευω οτι ειμαστε ανωτεροι απο ολους και σθγουρα ετσι ειναι. Τωρα αν αυτο σας φαινεται ακραιο... δεν μπορω να κανω κατι για αυτο παρα να σας δειξω την πραγματικοτητα. Καλως ηρθατε στον πλανητη γη.
.NL
31/12/2009 13:18
Αύριο μεθαύριο να μην σας φανεί καθόλου παράξενο όταν τις ειδήσεις τις ακούτε από μια Κινεζα,Αφρικανα,η και Πακιστανη, σας προετοιμάζω.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ
31/12/2009 13:10
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΛΑΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ? ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΑ, ΠΟΥ ΑΠ'' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

1) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΑΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ
ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ.

2) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ
ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

3) ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ.

4) ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 800.000 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ... !!!), ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 1.200.000. ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ "ΣΚΙΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ - ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ - ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤ'' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

5) ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ( ! ) ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....( !!! )
ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ....ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ....

6) ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ. Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΗΓΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΘΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ). ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

7) ΚΛΕΙΝΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΩΑΜΕΘ. Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Τ Α Υ Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Α ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΝΙΑ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ") "ΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ."

ΑΥΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ.ΜΥΤΑ ΝΙΚΗ
31/12/2009 13:09
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ , ΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ...ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟI ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ " ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΚΤΛ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΡΟΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...) , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΓΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥΣ? ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ . ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΧΛΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ!!! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ... ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΤΗ -ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙ''ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ "ΨΗΦΟΦΟΡΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ". ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ , ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ( ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1500ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ? ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ -ΜΑΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ, ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ/ΓΝΩΣΗ/ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΟΥΣ (ΦΤΩΧΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΤΛ)... ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ"....?
ΓΙΑΝΝΗΣ
31/12/2009 13:02
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΕΡΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ . ΟΤΑΝ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ.
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ
31/12/2009 13:01
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ.ΣΟΥΗΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ. Ποιος τους δινει σημασια στην Σουηδια??? ΟΥΔΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ,τους εβαλαν για τα ματια του κοσμου για να το βουλλωσουν οι ξενοι ,που ποτε δεν ειχαν πραγματικα δικαιωματα στην Σουηδια, και ουτε δεν εχουν και σημερα. Οι ξενοι στην χωρα αυτη ειναι δευτερας κατηγοριας πολιτες , καθημερινα ακουνε απο τους καλους Σουηδους ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ (ΓΙΑΒΛΑ ΜΠΛΑΤΕ ΑΠΑ ΟΚ ΧΕΜ). Η "ΔΙΚΑΙΗ "Σουηδια που βαζει τους μεταναστες σε ΓΚΕΤΟ περιοχες και που δεν εχουν δικαιωμα στο που θα κατοικησουν, η θα αγορασουν σπιτι γιατι οι σουηδοι σε παρα πολλες περιοχες δεν πουλανε σπιτια σε ξενους, και ας εχουν δωσει οι ξενοι καλυτερες προσφορες . Η "ΔΙΚΑΙΗ" Σουηδια που ανεπισημα εχει δυο λιστες στην περιθαλψη- υγεια , μια για ξενους και αλλη πρωτης προτεραιοτητας για Σουηδους με το αποτελεσμα ενας καρκινοπαθης σουηδος να περιμενει 2-3 μηνες για βοηθεια και ο ξενος 3-4, αυτο το λεω γιατι εχω δουλεψει παρα πολλα χρονια στο συστημα υγειας της Σουηδιας. Αυτα οι δυο κυριοι απο την Σουηδια δεν τα λενε ομως πως καθημερινα γραφουν οι Σουηδικες εφημεριδες για φαινομενα ξενοφοβιας, για ξενους που τους "βρισκουν" κρεμασμενους στα σουηδικα κρατητηρια και που η χωρα αυτη κλειδωνει ανηλικους μεταναστες μολις ερθουν στην χωρα στην απομονωση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Και ακομα ξεχασαν να σας πουν οτι οι Σουηδοι ειναι θερμοι υποστηρικτες των τουρκων ,το ειδατε αυτο το εξαμηνο που περασε με την Σουηδικη προεδρια στην Ευρωπαικη κοινοτητα οπου η τουρκια εκανε ενα "βημα" μπροστα στο περιβαλλον ,για ενταξη , με τις ευλογιες της Σουηδικης κυβερνησης. Οταν τα τουρκικα πολεμικα πετουσαν πανω απο την Ελλαδα και μας γεμιζαν με καυσαερια. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Πολλοι Ελληνες της Σουηδιας ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και εχουν καλυτερα την χωρα αυτη απο την Ελλαδα,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Γιατι πουθενα δεν αναφερουν οτι πριν ακριβως ενα χρονο οταν ο Γεωργιος Παπαριζος προεδρος της Ελληνικης κοινοτητος του Γκετεμποργκ και πατερας της γνωστης τραγουδιστριας επαθε εμφραγμα, και ψυχομαχουσε μια ωρα την ωρα της γιορτης στην Ελληνικη κοινοτητα ,επεσαν εκατονταδες τηλεφωνηματα στο Σουηδικο ασθενοφωρο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ αλλα τον αφησαν να ΠΕΘΑΝΕΙ.Μετα απο μηνυσεις των Ελληνων οι Σουηδοι το σκεπασαν λεγοντας οτι ηταν λαθος συνεννοηση........ Ρωτηστε την Πασχαλιδου τι εμπειριες ειχε απο τους "καλους" Σουηδους που προσπαθησαν να την σκοτωσουν και που την κυνηγανε ακομα..... Ρωτηστε ακομα την Ελενα Παπαριζου γιατι εφυγε απο την Σουηδια οπου γεννηθηκε, και κατεβηκε στην Ελλαδα.
chris
31/12/2009 13:01
ο κυριος καρατζαφερης εκ αρβανιτων της αρκαδιας, ποσο ελληνας ειναι; επισης κυριοι εθνικογκαγκα του ΛΑΟΣ, εχω δυο δεντρα και μια γατα, να βαλουν υπογραφες; εχω και κατι νεκρους που ψηφισαν και το 2000 για τις ταυτοτητες...
X.M.
31/12/2009 13:00
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ,, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ..ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ "ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ...ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ Τ Ο ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ...ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ?? ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ...ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ??? ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ...ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ? ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?? ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ..ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ....!!!!!!!!
Φοβικός
31/12/2009 12:54
Φασισμός δεν είναι η βίαιη, απότομη αλλοίωση του πληθυσμού μιας περιοχής;
Φασισμός δεν είναι να θέλεις να περάσεις αυταρχικά ένα νόμο;
Φασισμός δεν είναι η πρόταξη του ανθρωπισμού ως κάλυψη για τη χρησιμοποίηση των μεταναστών από το παγκόσμιο εμπόριο και την παγκοσμιοποίηση;
γιωργος
31/12/2009 12:53
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΕΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΡΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ.ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΧ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ .ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Stergios Bakas
31/12/2009 12:52
Μετά και το τελευταίο τρομοκρατικό περιστατικό, όπου 300 αθώοι άνθρωποι κινδύνεψαν την ζωή τους για έναν ακραίο ισλαμιστή, δεν υπάρχει ανεκτικότητα για τους μετανάστες ισλαμικών χωρών. Αυτά που αναφέρουν οι πολιτικοί από την Σουηδία, στην ουσία δεν ισχύουν. Ο σουηδικός λαός δεν ανέχεται, πλέον, τους μετανάστες εκτός Ευρώπης και τα επεισόδια είναι καθημερινά. Απλούστατα, οι σουηδοί υποκρίνονται για να είναι εντάξει με το γράμμα του ΟΗΕ και της ΕΕ. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν νοιάζονται για την θρησκεία των ιμάμηδων. Οι ακραίοι ισλαμιστές, όμως, κατάφεραν να διχάσουν την κοινή γνώμη και σύντομα θα έχουμε πολύ σημαντικές εξελίξεις με την ενίσχυση της ακροδεξιάς. Οι Παπαδόπουλος και Κονταρίνης μιλούν για μεταρρυθμίσεις πριν από 35 χρόνια που επιβλήθηκαν από τις Ομοσπονδίες των Φιλανδών, Γιουγκοσλάβων, Ελλήνων, Ιταλών, Τούρκων και Ισπανών, σε εποχές έλλειψης εργατικής δύναμης. Η σημερινή εποχή είναι πολύ διαφορετική και η καχυποψία πολύ μεγάλη. Γιαυτό και οι έλληνες πολιτικοί δεν θα πρέπει να ευθυγραμμισθούν με τον ΟΗΕ και την ΕΕ, αλλά να διενεργήσουν ένα δημοψήφισμα, ώστε να έχουν την λαϊκή ετυμηγορία. Ο ΟΗΕ και η ΕΕ διευθύνονται από αδιάφορους γραφειοκράτες της μεσαίας και ανώτερης αστικής τάξης και δεν ενδιαφέρονται, ούτε έχουν ευαισθησίες απέναντι στους λαούς. Φροντίζουν, όμως, πολύ καλά τις καριέρες τους. Οι λαοί έχουν να λάβουν υπόψιν τους πολλές άλλες παραμέτρους και γιαυτό είναι, αντικειμενικά, ένα πολύ σοβαρό θέμα για δημοψήφισμα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
31/12/2009 12:46
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.....ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΚΡΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ......ΣΟΦΟΣ...ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
Χρήστος Διοδώρου
31/12/2009 12:44
Ήρθε η στιγμή για να λάβει χώρα, επιτέλους, ένα δημοψήφισμα, καθώς αυτό που πρόκειται να γίνει αφορά ΑΜΕΣΑ όλους τους ΠΟΛΙΤΕΣ του κράτους της Ελλάδας, είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν με τις αποφάσεις της δημοκρατικής παράταξης που κυβερνάει.

Το θετικό είναι πως η δεξιά παράταξη ζητά ΣΥΝΕΧΩΣ δημοψιφίσματα. Απορώ γιατί δεν ζητάει το αντίστοιχο και η κεντροαριστερά παράταξη....
Μήπως γιατί είναι αντιδημοκράτες οι αριστεροί και οι σοσιαλιστές;;; Το τελευταίο δεν θέλω να το πιστέψω!

Ο Δήμος απαιτεί δημοψηφίσματα! Κάντε το καθήκον σας κύριοι του Πα.Σο.Κ.

666
31/12/2009 12:43
OXI στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΎΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ,ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΝΑΙ στους ΑΛΒΑΝΟΥΣ, και γενικά σε όλους όσους προέρχονται από ευρωπαϊκές ΧΩΡΕΣ, όπως κάνουν και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη. ΟΧΙ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ που δεν ανήκουν στην Ευρώπη.
gs
31/12/2009 12:42
κυριοι των μεσων τους αποκαλειτε οικονομοικους μεταναστες και θελετε να τους δωσατε δικαιωμα ψηφου, αυτο ειναι ασυμβηβαστο. Οπως πρεπει να γνωριζετε οτι για να εκλεγουν και να εκλεγονται πρεπει να πληρωνουν τις ασφαλιστικες εισφορες που πληρωνουμε και εμεις. Και κατι ακομη οσοι διαφονουμε δεν ειμαστε ολοι του ΛΑΟΣ...
mirko norotz
31/12/2009 12:42
Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ελλάδα. Αλλοδαποί παράνομοι είναι όλοι που ήρθαν λόγω των προδοτών που μας κυβερνούν χρόνια.
Να φύγει λοιπόν η λέρα από την Ελλάδα. Να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών τα βρωμερά ανθρωποειδή που σκοτώνουν και κακοποιούν τους Έλληνες.
Ο Μπερλουσκόνι έχει δίκιο που τους βουλιάζει και τους πνίγει. Αλλά αυτός είναι άνδρας και όχι αδερφή.
Στο κάτω κάτω είναι προτιμότερο να πεθάνουν 1000 ή και 10000 αλλοδαποί στην προσπάθειά τους να μπουν παράνομα στη χώρα από το να δολοφονηθεί ένας Έλληνας.
Tsimenidis Konstantinos
31/12/2009 12:39
Gia poso xazous mas exoune fenete apo ton tropo pou parousiazoun to thema.Oti ine kalo gia tin Ellada na dimiourgisoume mia isxiri mousoulmaniki mionotita xa...xa...xa Nai stous lathrometanastes (merokamato pinas, kai pola lefta gia tous kapitalistes).Oxi stis xenes etairies (doulia stin elada). Ama imoun exthros tis Elladas tha xeromoun gia tous politikous tis Elladas.XIPNISTE ELLINES oxi se neo Libano oxi se neo kossifopedio.
ΝΙΚΟΣ Σ.
31/12/2009 12:39
ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ συμφωνώ και προσυπογράφω.

απάντηση ΚΡ 9:58
Φίλε δεν έχεις καταλάβει 2 πράγματα. ΠΡΩΤΟΝ και κύριον το ότι ΕΣΥ είσαι ο φασίστας όταν θέλεις με οιανδήποτε αιτιολογία να φιμώσεις κάποιον. Και χιλιάδες φορές πιό επικίνδυνος επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και επιμένεις στο να κάνεις το άσπρο - μαύρο. Οταν θέλεις να επιβάλλεις κάτι είσαι φασίστας ασχετα να αυτοαποκαλείσαι αριστερός, προοδευτικός, αντιρατσιστής και ευαίσθητος.
ΔΕΥΤΕΡΟ το θέμα δεν είναι ότι θεωρούμε εαυτόν ανώτερης φυλής. Αλλά θέλουμε να έχουμε άποψη δημοκρατική (ας γίνει δημοψήφισμα) και ναι δεν μοιραζόμαστε ότι κέρδισαν οι πρόγονοί μας με αίμα και στερήσεις. Ο ΓΑΠ (25% έλληνας, 50% αμερικάνος, 25% πολωνοεβραίος) ανέφερε ποτέ αυτό στην προεκλογική του καμπάνια ;;. Μήν πεις ότι δεν είναι σοβαρό όταν αλλοιώνεται ένα κράτος ολόκληρο. Και στο φινάλε γιατί ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα όπως αλλού;;;
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ -ΣΟΥΗΔΙΑ
31/12/2009 12:35
Δειτε τις εξεργεσεις των μεταναστων στην Σουηδια που ειναι καθημερινες στις μεγαλες πολεις. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ,Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ????????????? ΣΤΟ ΜΑΛΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ http://www.youtube.com/watch?v=aVksKOxL0sI http://www.youtube.com/watch?v=u_x16LG0MOM http://www.youtube.com/watch?v=NRIkZDyHTcE ΣΤΟ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ http://www.youtube.com/watch?v=zY2YUZpxj5Y http://www.youtube.com/watch?v=6mRalDFv_oE
ΓΣ
31/12/2009 12:35
Για άλλη μια φορά η ελληνική βλακεία στο μεγαλείο της. Είναι ηλίθιοι οι ευρωπαίοι που κάνουν τα στραβά μάτια για το μεταναστευτικό στην Ελλάδα; Σου λέει άσε αυτούς να τους έχουν και να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Εδώ πριν 1-2 μέρες ανακοινώθηκε ότι πολλοί μετανάστες μπήκαν στο κόλπο και πήραν επιστροφές φόρου και εξαφανίστηκαν. Βρίσκονται νόμιμα στη χώρα; Τι έχουν κάνει για την Ελλάδα; Στρατό πήγαν; Φόρους πληρώνουν; Ασφαλιστικές εισφορές; Ενδιαφέρονται για το συμφέρον της Ελλάδας; Οι καταθέσεις τους μένουν Ελλάδα; Προσφέρουν στη χώρα; Έχυσαν αίμα για αυτή την αιματοβαμένη σημαία που έχουμε; Εδώ δεν μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, των άλλων θα λύσουμε; Κι εμείς μείναμε στο εξωτερικό για πάνω από 10 χρόνια, αλλά όλα ήταν με το γράμμα του νόμου. Γιατί πρέπει το ελληνικό κράτος να κάνει κάτι πάντοτε με τον ηλίθιο τρόπο; Έχει γίνει συγκριτική παρουσίαση των στοιχείων της εγκληματικότητας κατ'' έτος από το 90 και μετά; Για κάποια θέματα πρέπει επιτέλους οι κυβερνήσεις να αρχίσουν να ακούνε τους πολίτες απευθείας και όχι να έχουν την αλλαζονική συμπεριφορά ότι ξέρουν τι θέλουμε. Έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα στην Ελλάδα ο νόμιμος έχει μόνο υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα ενώ ο παράνομος μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις.
akaz
31/12/2009 12:34
Απαράδεκτο να ταυτίζεται τους προβληματισμένους πολίτες με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης με ακροδεξιούς.
Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα είναι σήμερα μαζί με την οικονομία τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Αν δεν είσαι κομμάτι τις κρατούσας ελίτ που χρειάζονται φθηνές οικιακές βοηθούς και κηπουρούς για την βίλλα τους στα γνωστά προάστια καταλαβαίνεις στο πετσί σου το πρόβλημα με όλους αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους που έχουν γεμίσει την Ελληνική κοινωνία που όμως δεν μπορεί και να τους βαστάξει.
Ο ανθρωπισμός είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα αλλά και η δουλοκτημοσύνη που κυριαρχεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.
INVINCIBLE
31/12/2009 12:27
ρε λαμογια νομιζετε οτι δεν διακρινουμε την προπαγανδα και τα στημενα... το ασπρο απ το μαυρο οτι μαλακιες και να δημοσιευσεται να ξερεται τουτο αλλο ελληνας αλλο λαθροδολοφομουσουλμανοπρωτογονοαρρωστοανενταχτος.. παρτε το χαμπαρι σας ξερουμε (χρονια τωρα) ανθελληνες εφιαλτες δεν θα γινουμε ιδιοι ΠΟΤΕ
κωστας κ.
31/12/2009 12:27
δηλαδη το 55% της δημοσκοπησης ειναι φασιστες κατα εσας τους δημοκρατες?μαθετε λοιπον οτι εγω και ολη η οικογενεια μου ψηφιζω πασοκ αλλα πανω απ ολα ειμαι ελληνας,δεν καταλαβαινω γιατι τοση σπουδη για την ψηφο και την ιθαγενεια των μεταναστων,το παραδειγμα της σουηδιας ειναι αστοχο,πρωτον γιατι πηγαν νομιμα ενω εδω εχουν ερθει παρανομα και δευτερον γιατι η σουηδια δεν απειλειτε απο γειτονες οπως εμεις.θα παει να υπερσασπιστει τα εδαφη μας ο αλβανος και ο πακιστανος?με ποια εθνικη συνειδηση?λοιπον δημοκρατες του κολωνακιου εστειλα και μηνυμα στο πασοκ με τα στοιχεια μου και στους βουλευτες που ψηφισα στην αιτωλοακαρνια και να μου κοπουν τα χερια εαν ξαναψηφισω εφοσον περσαι το νομοσχεδιο που θελει να αφανισει τον ελληνισμο,η ελλαδα δεν θα γινει πακισταν ουτε αλβανια
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
31/12/2009 12:27
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΥΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ..ΠΟΙΟΝ ?? ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑ ..'''' ΚΑΡΑ''''= [ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ] '''' ΤΖΑΦΕΡΗ'''' [ΖΑΦΥΡΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ]..ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ '''' ΤΖΑΦΕΡΗΣ '''' ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ...ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΑΤΣΙΦΑΣΙΣΤΕΣ !!ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ? ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ..ΑΡΜΑ ?
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
31/12/2009 12:21
Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης στο νομό Ηλείας για την σύλληψη ενός 30χρονου Ρομά που τους τελευταίους μήνες είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές και ληστείες στην περιοχή! ήταν φυγόποινος αφού σε βάρος του εκκρεμεί εδώ και επτά χρόνια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για την τέλεση διακεκριμένων κλοπών
Ένας 35χρονος Ρουμάνος διεθνής κακοποιός με πλούσιο παρελθόν σε όλων των ειδών τα αδικήματα είναι, σύμφωνα με την Ασφάλεια Λιβαδειάς, ο δράστης εννέα διαρρήξεων και τεσσάρων αποτυχημένων αποπειρών που έγιναν από τον περασμένο Φεβρουάριο στην περιοχή. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους δράστες της αιματηρής ληστείας στα ΕΛΤΑ Κάτω Αχαΐας, που αποδίδεται σε σπείρα αδίστακτων Αλβανών και Ρουμάνων κακοποιών με επικεφαλής έναν γνωστό Έλληνα κακοποιό. Όλοι έχουν βαρύ οπλισμό, τον οποίο δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν.
πηγή πρώτο θέμα
Δημήτρης Π (2007)
31/12/2009 12:20
Και οι περίοικοι της αρχαίας Αθήνας γινότανε πολίτες επ ανδραγαθεία. Στην Ελλάδα το να πληρώνει κανείς φόρο θεωρήται ανδραγαθεία. Οσοι λοιπόν πληρώνουν νόμιμα τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές...τι λέτε να τους διώξουμε;
Οσον αφορά το δικαίωμα να ψηφίζουν στην τοπική αυτοδιοίκηση μέτά από κάποια χρόνια,σιγά το δικαίωμα. Να ψηφίζουν ποιός μαζέβει τα σκουπίδια και ποιός διαχειρίζεται τα νεκροταφία.
Ο κίνδυνος αφελληνισμού είναι ελάχιστος.
Ο μόνος κίνδυνος που βλέπω είναι να αποκτήσουν ^πολιτική παιδεία^ από τους δικούς μας και να αρχίσουν και αυτοί τα μικροκομματικά.
Αρα η συμμετοχή στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης των μεταναστών μόνο συμβολικό χαρακτήρα και παιδαγωγικό με την καλή την έννοια της άσκησης στην δημοκρατία μπορεί να έχει αφού και γιά τους Έλληνες δεν υπάρχουν επαρκείς αρμοδιώτητες.
Επειδή πατώσαμε σαν κράτος καλά θα είναι να τα συζητήσουμε όλα γιατί δεν πάει άλλο και να πάρουμε και αποφάσεις.
Αν αγαπάμε την Ελλάδα.
Ηλίας Π.
31/12/2009 12:16
Στην Ελλάδα, η χρήση της λέξεως "φασισμός" γίνεται από κάθε ηλίθιο φασίστα αριστερό που θέλει να επιβάλλει τη γνώμη του, με το έτσι θέλω, αλλά φροντίζει να φιμώνει τους υπόλοιπους με το υποτειθέμενα ενοχικό σύνδρομο που ακολουθεί τη λέξη φασίστα και φασισμός. Καλό θα ήταν όλα αυτά τα κουνάβια της υποτειθέμενης "προοδευτικής" αριστεράς να τελειώνανε πια με την ιδεολογική καθοδήγηση του κ... Άλλωστε, ποιός το λέει ότι είναι προοδευτική η αριστερά στην Ελλάδα αλλά και εν γένει;; Εμένα για φασίστες, σκοταδιστές και φονταμενταλιστές μου κάνουν αριστεροί και κουμουνιστές (δες τα χαϊρια όπου κι αν επικράτησαν - Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Αν. Γερμανία, Κίνα κ.λ.π. και άλλες τρελές επιτυχίες της παγκόσμιας ιστορίας.) Βουλώστε το λοιπόν, επιτέλους, χυδαίες και ανερμάτιστες βλαχομπαρόκ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΦΗΝΕΣ Δεν μπορούν όλοι οι αλλοδαποί να γίνουν δεκτοί από αυτή την κοινωνία άκριτα, ακριβώς επειδή η Ελλάδα έχει όντως πρόβλημα με τα σύνορά της και βόρεια και ανατολικά. Ο μόνος, κατ'' εμέ τρόπος να μπορέσουν να ενταχθούν αρκετοί, είναι να εξελληνιστούν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αμερικανοί εξαμερικανίζουν όποιον πατάει το πόδι του στη χώρα τους, υποχρεώνοντάς τον να γίνει μέρος της κοινωνίας τους και ίσως και πιο φανατικός αμερικανός και από τους γηγενείς. Βλέπετε πως φέρνουν το χέρι στην καρδιά με υπερηφάνια οι μετανάστες στην ορκομωσία τους για να γίνουν αμερικανοί πολίτες; Ε, αν γίνει αυτό και στην Ελλάδα, τότε καλοδεχούμενοι. Διαφορετικά δε νομίζω ότι θα επιτευχθεί τίποτα. Και αν οι "προοπδευτικοί κύριοι" της αριστεράς και των Νέων νοιάζονται όντως γι'' αυτή τη χώρα, ας αφήσουν τις γελοίες κορώνες περί δήθεν προοδευτικότητας και ας ενσκύψουν στο θέμα, γαλουχώντας τους μετανάστες να νιώθουν ευγνώμονες για την αποδοχή τους από την Ελλάδα. Όχι ότι τους έχουμε και καμία υποχρέωση. Ντε και σου μπαίνει παράνομα, ντε και πρέπει να σου κατσικωθεί και στο σβέρκο. Έλεος! Ή ευγνομωσύνη γι'' αυτή τη χώρα έμπρακτα και διάθεση ουσιαστικής αφοοίωσης ή απέλαση.
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ
31/12/2009 12:15
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ.ΣΟΥΗΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ. Ποιος τους δινει σημασια στην Σουηδια??? ΟΥΔΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ,τους εβαλαν για τα ματια του κοσμου για να το βουλλωσουν οι ξενοι ,που ποτε δεν ειχαν πραγματικα δικαιωματα στην Σουηδια, και ουτε δεν εχουν και σημερα. Οι ξενοι στην χωρα αυτη ειναι δευτερας κατηγοριας πολιτες , καθημερινα ακουνε απο τους καλους Σουηδους ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ (ΓΙΑΒΛΑ ΜΠΛΑΤΕ ΑΠΑ ΟΚ ΧΕΜ). Η "ΔΙΚΑΙΗ "Σουηδια που βαζει τους μεταναστες σε ΓΚΕΤΟ περιοχες και που δεν εχουν δικαιωμα στο που θα κατοικησουν, η θα αγορασουν σπιτι γιατι οι σουηδοι σε παρα πολλες περιοχες δεν πουλανε σπιτια σε ξενους, και ας εχουν δωσει οι ξενοι καλυτερες προσφορες . Η "ΔΙΚΑΙΗ" Σουηδια που ανεπισημα εχει δυο λιστες στην περιθαλψη- υγεια , μια για ξενους και αλλη πρωτης προτεραιοτητας για Σουηδους με το αποτελεσμα ενας καρκινοπαθης σουηδος να περιμενει 2-3 μηνες για βοηθεια και ο ξενος 3-4, αυτο το λεω γιατι εχω δουλεψει παρα πολλα χρονια στο συστημα υγειας της Σουηδιας. Αυτα οι δυο κυριοι απο την Σουηδια δεν τα λενε ομως πως καθημερινα γραφουν οι Σουηδικες εφημεριδες για φαινομενα ξενοφοβιας, για ξενους που τους "βρισκουν" κρεμασμενους στα σουηδικα κρατητηρια και που η χωρα αυτη κλειδωνει ανηλικους μεταναστες μολις ερθουν στην χωρα στην απομονωση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Και ακομα ξεχασαν να σας πουν οτι οι Σουηδοι ειναι θερμοι υποστηρικτες των τουρκων ,το ειδατε αυτο το εξαμηνο που περασε με την Σουηδικη προεδρια στην Ευρωπαικη κοινοτητα οπου η τουρκια εκανε ενα "βημα" μπροστα στο περιβαλλον ,για ενταξη , με τις ευλογιες της Σουηδικης κυβερνησης. Οταν τα τουρκικα πολεμικα πετουσαν πανω απο την Ελλαδα και μας γεμιζαν με καυσαερια. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Πολλοι Ελληνες της Σουηδιας ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και εχουν καλυτερα την χωρα αυτη απο την Ελλαδα,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Γιατι πουθενα δεν αναφερουν οτι πριν ακριβως ενα χρονο οταν ο Γεωργιος Παπαριζος προεδρος της Ελληνικης κοινοτητος του Γκετεμποργκ και πατερας της γνωστης τραγουδιστριας επαθε εμφραγμα, και ψυχομαχουσε μια ωρα την ωρα της γιορτης στην Ελληνικη κοινοτητα ,επεσαν εκατονταδες τηλεφωνηματα στο Σουηδικο ασθενοφωρο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ αλλα τον αφησαν να ΠΕΘΑΝΕΙ.Μετα απο μηνυσεις των Ελληνων οι Σουηδοι το σκεπασαν λεγοντας οτι ηταν λαθος συνεννοηση........ Ρωτηστε την Πασχαλιδου τι εμπειριες ειχε απο τους "καλους" Σουηδους που προσπαθησαν να την σκοτωσουν και που την κυνηγανε ακομα..... Ρωτηστε ακομα την Ελενα Παπαριζου γιατι εφυγε απο την Σουηδια οπου γεννηθηκε, και κατεβηκε στην Ελλαδα.
ΑΓΓΕΛΟΣ
31/12/2009 12:12
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ? Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ.
Γεωργόπουλος Γιαννης
31/12/2009 12:10
Προκειται για την επιτομή της της μονόπλευρης δημοσιογραφίας! Κυριοι, οι Έλληνες, μετανάστες πήγαν στο εξωτερικό ΝΟΜΙΜΑ κατόπιν υποβολής τους σε εξονυχιστικό έλεγχο. Στην Ελλαδα το 99% των ξένων ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Επίσης είναι άλλο να ζείς σε μία χώρα και να εργάζεσαι, και ΑΛΛΟ ΕΣΥ Ο ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ.
Εν τέλει, για ένα τόσο κρίσιμο θέμα με ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ συνεπειες, μόνο ο λαός έχει νομιμοποίηση να αποφασίσει.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
ΔΧ
31/12/2009 12:09
κ. Παπαδόπουλε και κύριοι των Νέων η εθνική κυριαρχία της Σουηδίας, η εθνική ταυτότητα των Σουηδών και η κοινωνική ειρήνη της εν λόγω κοινωνίας δεν είναι ευαίσθητη διότι οι μετανάστες της Σουηδίας δεν ήταν άγριοι ούτε αμόρφωτοι όπως οι μετανάστες που βρίσκονται στην χώρας μας. Εξετάστε πόσα απο τα εγκληματα που γίνονται καθημερινά προκαλούνται απο μετανάστες και θα διαπιστώσεται το οτι υπάρχουν χιλιάδες άγριοι κι αμόρφωτοι μετανάστες στην χώρα μας. Επιπλέον οι μετανάστες της Σουηδίας δεν προέρχονταν απο όμορα κράτη με τα οποία στο παρελθόν (ποιος ξέρει εαν αυτό γίνει και στο μέλλον?) διεκδικούσαν αλλαγή συνόρων ή είχαν εμπλακεί σε πολεμικές περιπέτειες με την χώρα αυτή. Αντίθετα αυτό ισχύει στην περίπτωση της χώρας μας, βλέπε τσαμουριά και Αλβανούς.
Ερωτώ γιατί εσείς οι αριστεροί, οι περήφανοι για τα δημοκρατικά τους αισθήματα, δεν θέλεται να τεθεί το θέμα σε δημοψήφισμα? το σύνταγμα μας προβλέπει κατί τέτοιο.

Υ.Γ Οπως έλεγε και ο Ανδρέας, "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"
Ioannis
31/12/2009 12:09
H Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες! Εξω ολοι οι λαθρομεταναστες! Ναι στην εθνικη ομοιογενεια! Οχι στην θολοκουλτουρα της πολυπολιτισμικοτητας!
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Χ.
31/12/2009 12:03
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ''ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ. Π Ρ Ο Χ Ω Ρ Α Τ Ε Μ Ε Θ Α Ρ Ρ Ο Σ. Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε Ο Ι Π Ο Λ Λ Ο Ι
zervas
31/12/2009 12:02
να γίνει δημοψήφισμα
μαρία Μυρτώ Δρακοπούλου
31/12/2009 12:00
Συμφωνώ με όλες τις παραπάνω απόψεις ενάντια στην απόδοση της ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Δεν είμαστε το ίδιο με την Σουηδία γιατί τα σύνορα μας είναι ευάλωτα και περιτριγυριζόμαστε από μουσουλμανικούς λαούς που μας εχθρεύονται. Οι Ελληνες που μετανάστευσαν στις δυτικές χώρες δεν δημιόυργησαν προβλήματα αλλά αντιθέτως αφομοιώθηκαν εύκολα και διέπρεψαν. Δεν ε.ιναι το ίδιο με τους μουσουλμάνους που μας έρχονται εδώ ασταμάτητα. Εχουμε μεγάλες διαφορές κουλτούρας και δεν μπορούν να αφομοιωθούν. Επι πλέον, είναι ορατός ο κίνδυνος πολέμου των πολιτισμών και τρομοκρατία. Ισλαμ εναντίον του Χριστιανισμού και της Δυτικής κουλτούρας που δεν υπήρξε ποτέ στην Αμερική και στην Σουηδία από τους Ελληνες!!!!!
νικος δημου
31/12/2009 11:56
κυριοι σε αλλες χωρες κανουν με 100.000 υπογραφες δημοψηφησμα για θεματα πολυ λιγωτερο σοβαρα, οπως αυτο της νομιμοποιησης μεταναστων η'' για το θεμα των περιφερειων που ουσιαστικα σημαινει αλλαγη της κρατικης δομης απο εννιαιο σε ομοσπονδιακο κρατος,και βρισκω την αντιδραση σας υπερβολικη.
Νίκος
31/12/2009 11:51
Καταρχήν έτσι όπως είναι η δημοσκόπηση της εφημερίδας είναι καθαρά προβοκατόρικη. Ή ψήφο δλδ σε ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες ή ΜΗ ψήφος;;
Διαλλέξτε και παρτε δλδ, μας δίνετε και το δικαίωμα σε ένα τετοιο γκάλλοπ να ψηφίσουμε. Αγαπητή εφημερίδα. Τα σάπια σας με το θέμα με τις παπαριές περί φοβικών συνδρόμων τα ρατσιστικά στερεότυπα είναι δικό σας εφεύρημα. Μπείτε στην Διαβούλευση να δείτε ποιοί μιλούν με προβληματισμό και ενστάσεις σε ιδιαίτερες πρόνοιες του νομοσχεδίου και δείτε πώς απαντούν αυτοί που είναι άκριτα υπέρ.
Οι φασίστες και οι φοβικοί όπως αποκαλείτε έχουν επιχειρρήματα συγκεκριμένα, ενστάσεις για συγκεκριμένα άρθρα, και ζητούν ναι οι φασίστες ζητούν δημοψήφισμα στην περίπτωση που οι τροποποιήσεις δεν είναι σημαντικές σε συγκεκριμμένα σημεία.
Οι άλλοι οι δημοκράτες είναι με την πιπίλα στο στόμα και τις περισσότερες φορές φέρνουν επιχειρήματα του στυλ για τους ελληνες της Γερμανίας {που πήγαν με διακρατική συμφωνία όμως}, όπως και στην αμερική όπου πέρασαν ένα Elis island νομίζω ξέρετε τί είναι αυτό και στο τέλος ρίχνουν και ένα "ρατσιστες ξενοφοβικοί" για το όσους δεν συμφωνούν με το νομοσχέδιο ως έχει..
Και προσπαθείτε να ξυπνήσετε και ως εφημερίδα τα κομματικά ανακλαστικά. Προσωπικά γνωρίζω ότι μέσα στην κυβέρνηση δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση και έχουν θορυβηθεί. Ας κάνουν αυτό που πρέπει. ΑΠΌΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ιθαγένειας και υπηκοότητας ΟΧΙ με ποιό ελαστικά κριτήρια απο εκείνα που παρέχουν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης προσαρμοσμένα και στις ελληνικές ιδιαιτερότητες.
Ψήφος στους μετανάστες να δωθεί για τις δημοτικες εκλογές με στανταρ που ισχύουν σε άλλες ευρωπαικές χώρες...αλλά η ψήφος για εθνικές εκλογές η παροχή ιθαγενειας και υπηκότητας με ον τρόπο που πάει να γίνει είναι έκρωμα.
Και σας το λέει ένας πολίτης που ψηφίζει κατα παράδοση κεντροαριστερά.
αργους
31/12/2009 11:51
δεν εχετε καταλαβει πως το προβλημα; δεν ειναι οι ξενοι αλλα οι συγκεκριμενοι ξενοι.μουσουλμανοι δευτερης γενιας ειναι αυτοι οι οποιοι θα σας κανουν να σκεφεστε να ταξιδεψετε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα αν ηταν βουδιστεςε αθεοι και οτι αλλο,και πως μπορεις να λες καποιον ρατσιστη που στην δεκαετια του 80 γινονυαν καμπανια να αποταξουμε την ξενολαγνεια (ελληνικα μονο )πως εγινε αυτο?σαρια θελεται να βλεπετε?εκει δεν υπαρχουν ανθρωπινα δικαιωματα?ελατε στην σαμο και αν μπορειται μεινεται διπλα αν εισαι γυναικα,και αν πας να την υποστιρηξεις 7 το λιγοτερο την αλλη μερα θα σου στησουν καρτρερι γιατι δεν αφησες να την βιασουν μπραβο στα κουμουνια λοιπον για την ιδανικη κοινωνια που θελουν να στησουνασ ερθουν ολοσ ο κοσμος εκτος απο μουσουλμανους η ευρωπη εδιωξε τον μεσσαιωνα γιατι παλι μεσσαιωνα?ντροπη σε οσους απλα δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους
σκ
31/12/2009 11:47
είσαι σίγουρος πως οι σλάβοι έφυγαν; η αλήθεια είναι πως πολλοί από αυτούς έμειναν και ενσωματώθηκαν σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε ελληνικό έθνος.
καλή χρονιά σε όλους!
ΠΟΣΟΣΤΑ
31/12/2009 11:46
Στη θεωρία όλα είναι υπέροχα, αλλά τα παραδείγματα που φέρνετε από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν μία μεγάλη διαφορά. Εκεί οι μετανάστες δεν αποτελούν το 20%-25% της κοινωνίας. Δεν πήγε κανένας Ευρωπαϊκός υπεύθυνος να πει ότι απειλείται η κοινωνική συνοχή. Δεν έχουν ανεργία 15.5% που αυξάνει καθημερινά. Έχουν όμως μεταναστευτική πολιτική. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Ελέγχουν τα σύνορα τους και επιτρέπουν συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών που είναι αναγκαίοι για την οικονομία τους. Μήπως είναι φασίστες γιαυτό; Στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες μεσογειακές χώρες, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα μετανάστευσης λόγω γεωγραφικής θέσης, Οι περισσότεροι από αυτούς δε που έρχονται δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά θέλουν να πάνε στους συγγενείς τους στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτές οι χώρες λοιπόν, οι καλές που δίνουν ιθαγένεια, δεν τους δέχονται λόγω της μεταναστευτικής τους πολιτικής. Η δε Τουρκία δεν δέχεται επαναπροώθηση και μένουν στην Ελλάδα, που δυστυχώς δεν τους χωράει, σύμφωνα με τις απόψεις ειδικών της ΕΕ. Τελικά θέλουμε να γίνουμε σαν τις Ευρωπαϊκές χώρες να κρατήσουμε το 5% των μεταναστών που δεν απειλεί τη συνοχή και να τους νομιμοποιήσουμε ή θέλουμε απλά να νομιμοποιούμε όποιον μπαίνει και μετά να τους χρησιμοποιούμε σαν εργαλεία ψηφοθηρικής πολιτικής, απειλώντας ότι αν βγούνε οι άλλοι θα σας διώξουν;
AKSIOS
31/12/2009 11:45
ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΦΟΜΙΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ??? ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ???? ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ... ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΚΕΣ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΟΥΚΟΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
31/12/2009 11:44
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ?....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ Σ'' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ [ΕΛΛΑΔΑ].ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΗΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ.
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
31/12/2009 11:39
Δυστυχώς το φαινόμενο της μετανάαστευσης δεν έχει την μοφή προηγούμενων δεκαετιών.
Κακώς συγχέεται η ελληνική μετανάστευση σε Καναδά,Αυστραλία,Αμερική και Γερμανία με τα σημερινά φαινόμενα μαζικής λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα....

Δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα της παροχής ιθαγένεις και ψήφου.

Για να προχωρήσουμε σε τέτοιου είδους δικαιώματα πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι καλές προθέσεις από όσους θα ζητήσουν να γίνουν Έλληνες πολίτες με δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Δεν μπορεί ο κάθε αλήτης-δολοφόνος επιδή ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 3-5 μπαινοβγαίνοντας στα κρατητήρια και ζώντας ώς κηφήνας να ζητάει ψήφο...
Δεν μπορεί να μιλάμε για 250.000 ελληνοποιήσεις όταν δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα...
Πρώτα καταγραφή και μετά ας εφαρμόσουμε το σύστημα της ΗΠΑ γαι ιθαγένεια..
Και τέλος πάντων ας αφήσουν οι διάφοροι διεθνιστές-υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης την καραμέλα για οικουμενισμό και αγάπη μεταξύ αλλήλων....
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
31/12/2009 11:35
Ο Φασισμός έχει πολλά πρόσωπα τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ λαϊκίστικα δεν εξαιρούνται .

Zanglos
31/12/2009 11:31
Είναι λυπηρό να γίνετε σύγκριση Ελλήνων μονίμων μεταναστών στην Σουηδία με τους μουσουλμάνους λαθροματανάστες στην Ελλάδα. Το μίσος τον μαρξιστών κατά τις Ελλάδας όπως του k. Παπαδόπουλου που έκανε σταδιοδρομία στο ΠΑΣΟΚ τις Σουηδίας, είναι σιχαμερό!

Οι λαθρομετανάστες ήρθαν στην πατρίδα μας για να εργασθούν, δεν τους καλέσαμε 3 εκατ. γύφτους! Να τους στείλετε πίσω στην χωρα από όπου ήρθαν.
Δημοψήφισμα τώρα!
ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
31/12/2009 11:29
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ (;) ΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ .ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.
Απόστολος
31/12/2009 11:26
Βρε είσαστε καλά ; Την ιθαγένεια θα την δώσουν σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες που πληρούν ορισμένα κριτήρια. Που κολλάτε δηλαδή ; Δεν καταλαβαίνω.
THN BAPSAME
31/12/2009 11:18
XAXAXA TI HLITHOIOI EINE OI PROODEFTIKOI.EDO 1000000 ELLHNES EINE ANERGOI KAI THELOUN NA ELHNOPIIHSOUN TOSOUS XENOUS.MONO FADASTHTE 1000000 ALBANOUS ME DIKEOMA PSHFOU
PA
31/12/2009 11:16
Ντροπή σας. Δεν μπορείτε να αποδίδετε χαρακτηρισμούς ακροδεξιάς σε οποιον λέει αντίθετη άποψη από αυτή που θέλετε. Εμείς όταν πήγαμε στο εξωτερικό είχαμε ήθος και πολιτισμό,μην κάνετε ατυχείς συγκρίσεις. Σταματήστε την προπαγάνδα. Δεν μπορείτε να βαπτίζετε την πλειοψηφία των Ελλήνων ακροδεξιούς επειδή θέλουν την Ελλάδα για τους Έλληνες. Απαιτούμε άμεσο πάγωμα του Νομοσχεδίου και δημοψήφισμα γιατί το Σύνταγμα ορίζει ρητά: ΑΡΘΡΟ 1 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
X
31/12/2009 11:14
GIATI DEN KANETE DHMOPSIFISMA NA DIALEXH O ELLHNIKOS LAOS AN TOUS THELH.ALLA DEN TOLMATE GREKYLOI GIATI XERETE TO APOTELESMA
X
31/12/2009 11:13
O KARATZAFERHS MIA XARA TA LEI.TA NEA KAI ALLES EFHNMERIDES KAI POLITIKOI ERGAZONTE GIA XENA KENTRA POU THELOUN PAGOSMIOPIHSH GIA NA KYBERNANE KALYTERA.BLEPE SIONISTES
Βασίλης
31/12/2009 11:13
ΟΧΙ σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δικαίωμα στους "νόμιμους" λαθρομετανάστες. Με την λήξη των προσωρινών αδειών να αρχίσει άμεσα η διαδικασία επιστροφής τους στις χώρες καταγωγής τους.
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" γιατί :
1. Η εγκληματικότητα, εξ αιτίας τους, παρουσιάζει πρωτοφανή έξαρση και ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ.
2. Τα νοσοκομεία είναι ΓΕΜΑΤΑ λαθρομετανάστες και δεν υπάρχει κρεβάτι για δείγμα για τους Έλληνες.
3. Κάθε χρόνο εξάγουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ εξασθενίζοντας ακόμη περισσότερο την Ελληνική οικονομία.
4. Προέρχονται, κατά βάση, απο χώρες ΜΗ ΦΙΛΙΚΕΣ πρός την Ελλάδα (Αλβανία, μουσουλμανικές χώρες υπέρ Τουρκίας).
5. Με τυχόν περαιτέρω νομιμοποίηση τους θα κληθούμε να ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ δισεκατομμύρια σε επιδόματα, βοηθήματα και συντάξεις την στιγμή που τα χρήματα δεν φθάνουν για εμάς.
6. Η ανεργία βρίσκεται σε ύψος ΡΕΚΟΡ, και αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο, καθώς καθημερινά παίρνουν τις θέσεις Ελλήνων εργαζομένων.
7. Έχουν μεταφέρει στην Ελλάδα τις δικές τους έχθρες και βλέπουμε μέρα μεσημέρι Αφρικανούς στην Αθήνα να ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ με σπαθιά και τσεκούρια επιτιθέμενοι μάλιστα και εναντίον αστυνομικών !
8. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι του εμπορίου ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ιδιαίτερα οι Αφρικανοί και οι Αλβανοί, που καθημερινά σπέρνει τον θάνατο.
9. ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ κατά πρωτοφανή τρόπο όποια περιοχή και αν κατοίκησαν, αναγκάζοντας πολλούς οικογενειάρχες να μετακομίσουν φοβούμενοι για την ζωή και την περιουσία τους.
10. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ απολύτως τίποτα, γραπτούς και άγραφους νόμους, συμπεριφερόμενοι κατά τρόπο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ σε οποιονδήποτε έχει την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο τους. (πανηγυρισμοί των Αλβανών στην ποδοσφαιρική τους νίκη επί της Εθνικής μας καίγοντας Ελληνικές σημαίες)

20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ
31/12/2009 11:10
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ''''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ'''' , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ''''ΑΡΠΑΞΕΙ'''' ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ''''ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ'''' ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..! ΤΟ 2004 ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Α(υ)ΝΑΝ...!! ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ...! ΓΙ'' ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ..! ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ??????? Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...............!!!!!!!
αφηστε τα παραμύθια για δήθεν φασισμό
31/12/2009 11:03
η ελληνική κοινωνία δεν είναι ρατσιστική. αν είμασταν ρατσιστές θα λέγαμε να φύγουν όλοι οι ξένοι. εμείς λέμε να μείνουν όσοι μπορούν να αντέξουμε και αυτοί δεν μπορεί να είναι πάνω από 1.000.000. τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. δεν μπορεί σε κάθε φανάρι να είναι 30 πακιστανοί που με το έτσι θέλω τρομοκρατούν τις γυναίκες που αναγκάζονται να τους δώσουν χρήματα. κάντε δημοψήφισμα, που είναι το πιο δημοκρατικό. και στο κάτω-κάτω ο γιωργάκης γιατί δεν το έλεγε αυτό προεκλογικά; αν το κάνει αυτό, ας ξέρει ότι θα φύγει νύχτα όπως ο καραμανλής.
Γιάννης Παναγιωτακόπουλος
31/12/2009 11:02
Η απαίτηση για Δημοψήφισμα είναι ακροδεξιά; Δημοκρατική δηλαδή είναι η προσπάθεια επιβολής σημαντικών εθνικών και κοινωνικών μεταβολών παρά την αντίθετη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας; Θα έπρεπε πιστεύω να είστε πιο σοβαροί. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
ΙΩΑΝΝΗΣ
31/12/2009 11:02
Μα δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με την ακροδεξιά καραμέλα. Επειδή ως διαπλεκόμενοι και συνδιαχειριστές της εξουσίας έχετε συνηθίσει να μην αντιστέκεται κανείς στις αποφάσεις σας , βαφτίζετε ως ακροδεξιά λογική,. την διενέργεια δημοψηφίσματος. Αυτό μόνο σε αρρωστημένα μυαλά μπορεί να σταθεί. Αρρωστημένα όπως τα δικά σας. Τελικά οι λόγω προοδευτικοί και έργω φασίστες είσαστε εσείς που δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την πεμπτουσία της Δημοκρατίας που είναι το Δημοψήφισμα.
Λαυρέντης
31/12/2009 11:01
Όσο και να κοπανηθήτε ννα βγάλετε τις αντιδράσεις ρατσιστικές, από την στιγμή που οι Έλληνες θεωρούν τον Σκορτσιανίτη Έλληνα ημίθεο, μόνοι σας θα τα λέτε μόνοι σας θα τ'' ακούτε... Γίνετε λοιπόν έστω και τώρα λίγο δημοκράτες και αφήστε κατά μέρος την καθαρά φασιστική σας αντίληψη για την γνώμη της πλειοψηφίας.
Sotiris Xognos
31/12/2009 10:57
Kapote eixe pei gia tous metanastes-Gastarbeiter kapoios Germanos biomhxanos: zhthsame xeria mas hr8an an8rwpoi. Autoi pou douleuoun sthn Hellada den einai ligwtero an8rwpoi apo emas. Exoun perasei sxedon 20 xronia apo tote pou anoi3an ta synora, oi 3enoi einai anamesa mas kai to problhma einai edw, den 8ymamai na egine kapoia sobarh kinhsh gia thn enta3h autwn twn an8rwpwn etsi wste h Hellinopoihsh tous na einai to autonohto. To einai edw gia na douleuoun einai ratsistiko kata thn gnwmh mou, einai eleu8eroi an8rwpoi kai oxi douloi, exoun dikaiwma gia na exoun gia thn idia douleia idies apolabes kai asfalish. To problhma den 8a antimetwpistei me ysterikes fwnes kai stixous tou Omhrou alla me gennaia bhmata. Mia metenasteutikh politikh pou 8a einai yperanw kommatwn: braxypro8esmh, mesopro8esmh kai makropro8esmh. Oxi opoios pernaei ta synora na ginetai Hellinas, alla kai na mhn einai 20 xronia kai na krybetai. O Isokraths elege: Hellhnas einai opoios etyxe Hellinikhs Paideias, auto einai 8ewrhtiko, alla autos pou pairnei thn Hellinikh yphkoothta, oxi i8ageneia na katalabainei oti thn wra ths orkwmosias tou koinwnei me auto pou legetai oikoumenikos Hellinismos. Einai ntroph na xairwmaste pou exoume panw apo 200 aireta eklegomenous sthn Eurwph, ena par oligo proedro Amerikhs kai na arnoumaste ston plhsion to idio dikaiwma. Makropro8esma isws boh8hsei h anakopsei thn ypogennhtikothta eisferei sta Asfalistika tameia kai oi Hellinarades parountis Synta3eis tous.
Κωστας αθηνα
31/12/2009 10:57
να μην δωθει το δικαιωμα ψηφου.Θελουμε δημοψηφισμα τωρα,αφου ειστε τοσο δημοκρατικοι γιαι δεν κανετε?
1984
31/12/2009 10:54
Έτσι είναι, ό,τι δε μας αρέσει το βαφτίζουμε ακροδεξιό και τελειώσαμε...
vana
31/12/2009 10:52
Πρώτον οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει ένα αγαπημένο σπόρ κερδοσκόπων. Οι οποίοι εισπράττουν υπέρογκα ποσά για να τους μεταφέρουν στη χώρα μας.! Δεύτερον, οι μετανάστες στην ελλάδα είναι ανεξέλεγκτοι και δραστηριοποιούνται ή χρησιμοποιούνται και για παράνομες δραστηριότητες. Τρίτον, θα πρέπει πρώτα να τους εντάξεις κάπου, εννοώ εργασιακά να τους γνωρίσεις. Τέταρτον το δικαίωμα ψήφου είναι το τελευταίο που απασχολεί τους ίδιους, πιστεύω ότι όπως όλοι οι άλλοι έλληνες έτσι και εκείνοι θα αντιμετωπίζουν περισσότερο την παθογένεια της κοινωνίας μας. Αναρωτιέμαι εάν οι πολιτικοί ψάχνουν ανάμεσα στους μετανάστες τους επόμενους χειραγωγήσιμους ψηφοφόρους! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΝΑΒΗΣ
31/12/2009 10:50
ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΕΣΥ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΙ !
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
31/12/2009 10:49
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ. ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ?
ΑΚ
31/12/2009 10:47
Είστε υπάνθρωποι με ξενοφοβικά σύνδρομα και χαμηλότατο μορφωτικό επίπεδο. Δεν εξηγείται αλλιώς ο χαρακτηρισμός όλων των μεταναστών ως άρρωστους σιφιλιάρηδες. Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο του μέσου Έλληνα και ντρέπομαι για αυτό. Είναι τρομερό να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας λόγω του επιπέδου των συμπολιτών σου. Τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων προγόνων μας οι οποίοι είμαι σίγουρος πως δεν θα ήθελαν να ονομαζόμαστε σήμερα Έλληνες γιατί σπιλώνουμε την μνήμη - υστεροφημία τους.

Σε όλες τις προηγμένες χώρες η αναγνώριση αυτών των δικαιωμάτων στους μετανάστες δεύτερης γενιάς είναι γεγονός. Εδώ στην χώρα των υπάνθρωπων βλάχων δεν το θέλουμε μήπως και αλλοιωθεί η υπόσταση των Ελλήνων. Δηλαδή μήπως γίνουν λιγότερο βλάχοι και υπάνθρωποι.

Τέλος για το παραμύθι του ότι είναι παράνομοι, αυτοί που θα πάρουν τα δικαιώματα είναι δεύτερης γενιάς, φοίτησαν στα Ελληνικά σχολεία και είναι καθ'' όλα νόμιμοι. Δεν θα πάρει κανείς παράνομος χωρίς πράσινη κάρτα, ένσημα και δουλειά δικαιώματα. Οπότε τζάμπα κόπτεστε κύριοι.
aa
31/12/2009 10:46
Προς ΚΠ
Κανείς μας δεν ρωτήθηκε για το αν θέλει πολυπολιτισμική κοινωνία ούτε συναινέσαμε σ’ αυτό . Αν κάποια κέντρα προωθούν για δικά τους συμφέροντα την αναγκαιότητα τής και τα πλεονεκτήματα τέτοιων κοινωνιών, υπάρχουν άλλα τόσα μειονεκτήματα που αν τα ψάξεις είναι στο μέλλον καταστροφικά για μας
Το αν θα αποδεχτούμε την κατάσταση αυτή είναι θέμα πολιτικής του κράτους μας , αλλά δυστυχώς κανείς δεν ρωτά εμάς που θα υποστούμε τις συνέπειες.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να γίνει ένα δημοψήφισμα για να εκφραστεί ο κόσμος για το θέμα.

Για την καραμέλα για τους δικούς μας μετανάστες, πήραν τις αποφάσεις τους και τα ρίσκα τους και έφυγαν και θα υποστούν τα θετικά και αρνητικά της απόφασής τους. Δεν έχουν ποια καμιά σχέση με το τι αποφάσεις θα παρθούν εδώ γι εμάς
Γρηγορις
31/12/2009 10:42
Η ελλαδα ΔΕΝ ειναι Σουηδια ! δεν εχει την γεωγραφικη ασφαλεια της Σουηδιας..Γιαυτο αφηστε αφτες τις ατοπες συγγρησεις..να αρχισει ΑΜΕΣΩΣ ο επαναπατρισμος τον μεταναστων..τους καλεσε κανεις να ερθουν εδω?
pantws sthn finlandia
31/12/2009 10:39
edw den yparhei sthn vulh kaneis meionothkos
mono oi suhdofwnoi kai finlandofwnoi vuleftes ypapxun
h finlandia dixnetai exw san enas tafos pu apo exw yializei kai entos vrwmaei....H. Xenofwvia kaliptetai me ton nomo
pu fernei ton xeno an thelei na einai isothmos na milaei kai na grafei swsta kai finlandika kai suhdika aliws den pernei to axiwma pu tu armwzei sthn edw koinwnia
exun kai kolpa pu den ta xerete eseis
an sthn Ellada zithseis apo ton xeno na xerei na grafei kai na milaei ta ellinika swsta gia na parei dikaiwmata tha se pune ratsisth. opwte moko twra pseftoproodeftikoi
Ιθαγενης
31/12/2009 10:39
Κυριοι ποιος ειναι ακριβως ο ορισμος του "ακροδεξιου"; Μηπως οποιος διαφωνει μαζι σας; Αν ναι μου φαινεται πως πολλοι ειναι οι "ακροδεξιοι" αναγνωστες σας. Σε ποια πολιτισμενη χωρα εισερχεσαι παρανομα και γινεσαι ανεκτος; Μηπως στην ανοικτη κοινωνια της Αμερικης; Για δοκιμαστε! Αυτο που κανετε ειναι αθλια προοπαγανδα κατα του Ελληνικου λαου. Θα σας τιμωρησει. Σε λιγο θα δινετε δωρεαν ακομα και και τα CD σας προκειμενου να σας διαβασουν, Ενας "ακροδεξιος", πρωην αριστερος, αηδιασμενος πρωην αναγνωστης σας.
JASON
31/12/2009 10:38
@ Kyrioi twn NEWN: poios einai o akrodexsios kai o fasistas se auti tin periptwsi? oloi osoi nai men tazontai kata twn metanastwn kai zitoun dimopsifisma h to PASOK pou arneitai to dimopsifisma? o idios o arxigos tou PASOK pron ena xrono me aformi ton nomo gia to asfalistiko zitouse dimopsifisma legontas oti apotelei ekfrasi dimokratias? toso grigora xsexnaei o kurios Jeffrey Chant Papandreou? proeklogika den ekane kouventa gia tous metanastes kai twra emfanizei nea atzenta.....pou xsanakoustike kurioi twn NEWN na zitoun dimopsifisma fasistes kai akrodexsioi? exete mperdepsei tous orous kai tis lexseis.....eseis eiste oi fasistes me tis sike dimoskopiseis kai ta sike arthra san auto, opou oti sxolio anagnwsti pou den tautizetai me ta legomena sas kovetai....h mipws na milisoume gia tin sike dimoskopisi pou anevasate prin 2 meres kai tin opoia kratisate sto site gia elaxistes wres ews otou psifisoun oloi oi dikoi sas me apotelesma na fainetai oti dithen se pososto 65% oi Ellines sumfwnoun me to nomosxedio auto. omws molis enimerwthike o kosmos kai arxise na psifizei kanonika kai oxi stimena eidate ta pososta na peftoun se xrono dt kai amesws aposurate tin en logw dimoskopisi kai anevasate mia alli....to poios loipon einai o akrodexsios kai o fasistas fainetai nomizw kathara kurioi twn NEWN....h xwra auti paei kata diaolou oxi gia tous logous pou kathimerina anaferoume oloi mas alla giati o kathe enas mas vazei to atomiko tou sumferon (vlepe konoma) panw apo to sullogiko....eseis loipon kurioi dimosiografoi anti na enimrwnete antikeimenika ton kosmo, gineste plirwmenoi kolduloforoi travesti-dithen-aristerwn parataxsewn kai mesw tis penas sas gineste sugxronoi dourioi ippoi.....vlepw oti se olas sas ta arthra kata kairous gia tous metanastes vazete fwtografies sumpathitikwn metanastwn pou dithen zitoun dikaiwmata klp kai to paizoun dithen katatregmenoi....den pigainete omws na parete sunenteuxsi apo tous katastimatarxes tou kentrou tis Athinas oi tous katoikous pou tremoun na vgoun sto dromo? den mas lete gia to poso auxsithike h kathe eidous egklimatikotita apo tote pou irthe olos autos o surfetos? milate parallila gia dikaiwmata twn mousoulmanwn stin xwra mas...den eipate omws posa dikaiwmata dinoun oi mousoulmanoi stous xristianous stis mousoulmanikes xwres.....tous thelete olous autous stin Ellada alla oxi sta spitia sas alla sta spitia tou aplou kosmaki na ton viazoun kai na ton klevoun h na ton skotwnoun....o "kurios " Vougias tis proalles otan tou etethi thema gia ta stratopeda metanastwn stin Limno kai to oti oi katoikoi diamartyrontai kai upoferoun girise kai eipe oti oi katoikoi den exoun provlima...den tous efere omws olous autous sto spiti tou na tous filoxsenisei gia na dei kai autos oti den dimiourgoun provlimata opws leei.... egw kurioi twn NEWN zw proswrina sto exswteriko kai sugkekrimena stin Agglia...irtha stin Ellada gia liges imeres gia tis giortes kai efrixsa me auta pou eida kai auta pou akousa...eida to kentro tis Athinas apo plateia Viktwrias, Omonoia, Suntagma mexri kai Monastiraki na einai kuriolektika plumirismeno apo metanastes....irthan duo Indoi sumfoitites mou stin Athina gia tourismo kai gurnwntas stin Agglia mou eipan oti eniwthan san sto spiti tous logw tis parousias toso pollwn metanastwn sumpatriwtwn tous kai mh....eida kata tin paramoni mou dromous sto kentro tis Athinas na min uparxei Ellinas oute gia deigma...stin odo Euripidou tis proalles metanastes stamatagan autokinita pou eixan kolisei logw kinisis anoigan tis portes kai listeuan tous epivates....eida ekatontades lathraious na poulane tin pramateia tous sto dromo se times ekseutelistikes....skeftikate kurioi twn NEWN posa disekatommuria Euro xanei h xwra apo auto to paraemporio mias kai milame gia elleimata? skeftikate posoi mikroiepixeirimaties kai antrhwpoi merokamatiarides plitwntai apo tin parousia olwn autwn twn metanastwn? alla pou na sas noiaxsei esas...eseis menete stis spitarones sas (frouroumenes parakalw) kai pernete ta fragka sas (nomima kai ,h), giati na sas noixsei gia tous allous Ellines....epipleon kata tin paramoni mou stin Athina ematha (dustuxws) apo filo mou pou upiretei stin astunomia oti ton teleutaio xrono oi viasmoi Ellinwn apo metanastes exoun spasei kathe record....to poses Ellinides viastikan eseis kurioi twn NEWN den endiaferthikate na mathete kai na grapsete sxetika.....milisa akoma me adelfiko mou filo kai mou eipe oti prin 2 evdomades gurnage vradu kata tis 11 stin Ermou, h opoia itan gemati metanastes kai se kapoio simeio 3 Pakistanoi eixan strimwxei 2 Ellinides kai an o filos mou den evaze tis fwnes kai egw den xserw ti tha ginotan.....auta einai loipon kurioi twn NEWN ta kala twn metanastwn pou toso proklitika upostirizete....gia to telos sas kratisa ta kalutera prin 2 xronia o pateras mou proselave ena sunergeio na strwsei tin auli tou spitiou mas me plakes...oi perissoteroi itan Alvanoi....enas loipon ex autwn elege oti o pateras tou einai Alvanos kai h mana tou Ellinida apo tin Hpeiro, elege oti einai Tsamis kai oti misei tous Ellines dioti eklepsan tis periousies twn Tsamidwn...sto telos elege apeilitika oti oi periosies pou exasan tha xsanaginoun dikes tous kai alla tetoia ethnikistika....kai sas rwtaw kurioi twn NEWN: me dedomeno oti oi Alvanoi einai me diafora h pio megali fuli metanastwn stin Ellada autoi tha einai kai oi pleon wfelimenoi apo ton nomo peri ithageneias.....poios egguatai oti den tha exoume istories stul Kosovou sto mellon? ta idia kai me Skopianous, Tourkous kai Voulgarous.edw otan h China exei provlimata me meionotites stin epikrateia tis, h China me pluthismo anw tou 1 disekatommuriou katoikwn (ara den kinduneuei oute o koinwnikos istos oute to na allaxsei h thriskeia stin xwra ) me merikes xiliades mousoulmanous oi opoio sunexws agwnizontai kai zitoun anexsartisia, fantasteite ti provlimata kinduneuei na antimetwpisei h Ellada twn 11 ekatommuriwn apo tin parousia toulaxisto 1 ekatommuriou xsenwn...einai asteio na anafereste se paradeigmata Ellinwn metanastwn se alles dutikes xwres opws Germania, Souidia kai Dania....autes oi xwres kurioi den exoun geitones pou epivouleuontai edafi tous opws h Ellada....ta paradeigmata kai ta epixeirimata sas einai loipon to ligotero sathra kai epikinduna..... gia to telos kratisa to kalutero to opoio kai daneistika apo istologio pou exei kanei ekteni anafora sto metanasteutiko.ta osa grafomena apodeiknuoun me ton pio xsekatharo tropo to pou aposkopei to PASOK Όταν διαβάσαμε για τα σχέδια της “νέας διακυβέρνησης” με την αλλαγή των προϋποθέσεων για την ιθαγένεια, αναφωνήσαμε ότι το ΠΑΣΟΚ ψάχνει νέους τρόπους για να αυξήσει την εκλογική του βάση αφού οι διορισμοί στο δημόσιο στέρεψαν. Δυστυχώς η δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου από τον κύριο Ραγκούση μας επιβεβαίωσε οικτρά: Το ΠΑΣΟΚ είν'' εδώ, ενωμένο δυνατό! “για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση αρκεί, μεταξύ άλλων, να αποδείξει ο αλλοδαπός ότι μπορεί να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας (άρθρο 2 περίπτ. στ). Η προϋπόθεση αυτή ελέγχεται μάλιστα και από την Επιτροπή Πολιτογράφησης, η οποία εισηγείται σχετικώς στον Υπουργό. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα πώς μπορεί ο αλλοδαπός να αποδείξει αυτή τη συμμετοχή στην πολιτική ζωή της Ελλάδας; Μήπως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να αποδείξει ότι είναι φίλος κάποιου Κόμματος και συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη Αρχηγού του; Με δεδομένο λοιπόν ότι το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας δεν προβλέπει κάτι τέτοιο είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι μετανάστες είναι αυτοί που έχουν την προϋπόθεση αυτή και θα πολιτογραφηθούν αμέσως Έλληνες: Αυτοί που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του κ. Παπανδρέου ή έστω αυτοί που έχουν γίνει ή θα γίνουν φίλοι του ΠΑΣΟΚ! Έτσι θα μπορέσουν να τον ξαναψηφίσουν και στις επόμενες εθνικές εκλογές. Καταβάλλοντας, λοιπόν, παράβολο 1.000 ευρώ και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό των κομματικών φρονημάτων τους οι μετανάστες γίνονται Έλληνες και με τη βούλα. Το ξεπούλημα της ελληνικότητας σε όλο του το μεγαλείο! autoi einai kurioi twn NEWN oi kurioi pou upostirizete...anthelines kai epikindunoi pou to mono tous melima einai to pws tha exsakoluthisoun na einai stin kuvernisi kai na listeuoun tin xwra opws ekana xronia twra.Egw kurioi twn NEWN peran tou dimopsifismatos auto pou thelw einai na katharisei h xwra mou apo kathe parasito. as kanoume mia katagrafi twn thesewn ergasias pou xreiazomaste kai tis opoies kaluptoun xsenoi, as kanoume ena endelexi elegxo gia to poion tou kathe enos apo autous, as kratisoume osous pragmatika xreiazomaste kai tous upoloipous na tous diwxsoume. sas kalw loipon na stamatisete auto ton polemo katheuthunomenis propagandas uper twn dithen agathwn kai dusmoirwn metanastwn kai kata twn kakwn kai akrodexsiwn Ellinwn. auti h allazoneia sas prepei na stamatisei...alliws h mera pou o laos tha sas tsakisei den einai makrua....papste pia na leitorgeite san pempti falaga....an eiste h niwthete estw kai ligo Ellines prepei na valete panw apo ola tous Ellines kai to kalo tis patridas sas....to xrwstame oloi mas stis epomenes genies Ellinwn.
Nikos
31/12/2009 10:37
Η εφημερίδα σας σαν ιδεολογικο δεκανικι του ΠΑΣΟΚ εδω και δεκαετιες, συνεχίζει προκλητικα την φθηνη προπαγανδα για τους λαθρομεταναστες, η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου εχει παρει ηδη θεση και θα την εκφρασει και με δημοψηφισμα, σταματηστε λοιπον την καραμελα περι ταλαιπωρων ανθρωπων, και την ιθαγενεια να την παρουν προκλητικα και αντισυνταγματικα πραξικοπηματικα απο το ΠΑΣΟΚ, Ελληνες δεν ειναι, δεν ηταν και δεν θα γινουν ποτε. Δεν θα αναγνωρισω κανενα απο αυτους και τα παιδια τους για συμπατριωτη μου οσο ζω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.
31/12/2009 10:36
Συγκρίνετε την Ελλάδα με την Σουηδία και την Γερμανία; Έχουμε μήπως τους ίδιους γείτονες ή τις ίδιες βιομηχανίες; Ή μήπως το ποσοστό σε μετανάστες είναι το ίδιο; Γνωρίζετε τον έλεγχο που πέρναγε ένας Ελληνας να πάει στην Γερμανία ή ακόμη και τώρα στην Γαλλία για σπουδές; Βάζετε στο ίδιο τσουβάλι την- μοναδική στον κόσμο- ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα της Αλβανίας;

Με ποια ακροδεξιά σύνδρομα τολμάτε να κατηγορείται τους Έλληνες; Κάντε καμιά βόλτα και ρεπορτάζ στο Αγαθονήσι των 1000 προβλημάτων να δείτε τους Ελληνες. Είστε επιεικέστατα απαράδεκτοι κι επικίνδυνοι! Κύριοι των ΝΕΩΝ είστε φασίστες γιατί χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα προσπαθείτε να διαμορφώσετε την κοινή γνώμη.
ΓΒ
31/12/2009 10:31
Προς όλους τους επαγγελματίες "δημοκράτες".
Κάντε δημοψήφισμα.
Για να δούμε αν η πολιτική της κυβέρνησης σ''αυτό το θέμα συμβαδίζει με την βούληση των Ελλήνων πολιτών τους οποίους και υποτίθετε (η κυβέρνηση) υπηρετεί.
Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
31/12/2009 10:30
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΔΑΝΟ, ΣΟΥΗΔΟ, ΓΕΡΜΑΝΟ, ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ ΚΟΚ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ... ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ Μ... ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, "ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ". Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ...
΄Γιάννης
31/12/2009 10:27
Αν μπείτε στην Διαβούλευση που γίνεται θα δείτε ότι το 70% τουλάχιστον των πολιτών δηλώνουν αντίθετοι όχι ακριβώς στο πνεύμα του Νόμου αλλά σε δύο άρθρα και παραγράφους οι οποίες παραείναι ελαστικές.
Η αποδοση ιθαγένειας δεν είναι τσίχλα να μοιράζεται στα πλήθη. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να γράφουν ΤΑ ΝΕΑ και τα κάθε ΝΕΑ για φοβικά σύνδρομα και άλλα τέτοια συμπαθητικά. Όποιος πολιτης ανησυχεί για την προχειρότητα του νομοσχεδίου έτσι όπως έχει συνταχθεί είναι φασίστας φοβικός είναι Καρατζαφερικός ή αρκετά δεξιός της ΝΔ. Και τεχνηέντως η εφημερίδα το παρουσιάζει και σαν κομματική διαφορά και επίθεση κατά της κυβέρνησης για να συσπειρώσει εκείνους που τσιμπάνε στον κομματικό πατριωτισμό.
Ναι πρέπει να προχωρήσει η υπόθεση με τις αδικίες πολλών παιδιών που χουν γεννηθεί εδώ ΑΜΕΣΑ. Όπου υπάρχουν αδικίες να αποκατασταθούν.
Σε ποιό κράτος της Ε.Ε έχουν πρόνοια για την παροχή ιθαγένειας σε 5 έτη παρακάλώ;;Σε ποιό κράτος δίνεται ιθαγένεια με 3 έτη φοίτησης στο δημοτικό;;;
Σε ποιό σοβαρό κρατος ΔΕΝ υπάρχουν πρόνοιες για εξετάσεις επάρκειας της γλώσσας αλλά και της κουλτούρας του τόπου στον οποίο θέλουν να γίνουν πολίτες;;
Στα σοβαρά κράτη ΑΝ είμασταν σοβαροί θα μπορούσαμε να δώσουμε υπο προυποθέσεις την ιθαγένεια σε παιδιά που ενηλικιώνονται. Στα 18 τους χρόνια μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν την ελληνική υπηκοότητα. Αν ναι θα έχουν τα αντίστοιχα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Απ την άλλη τί εκπαιδευτικό σύστημα έχουμε για να ενσωματώσουμε και να παιδεύσουμε ανθρώπους να αγαπήσουν ετούτο τον τόπο σαν πατρίδα τους;; Εδώ καλά καλά δεν το κάνουμε για τα ίδια μας τα παιδιά...η Αμερική έχει ένα προιον να πουλήσει το μεγαλείο της υπερδύνμαμης μιας μεγάλης χώρας η οποία έχει τις δυνατότητες τις δομές και την οικονομια να απορροφήσει ανθρώπους οι οποίοι βέβαια για να πάρουν την αμερικανική υηπηκοόητα σήμερα φτύνουν αίμα. Κι εμείς την δίνουμε στα περίπτερα για ψηφοθηρικούς λόγους εντελώς πρόχειρα και αποσπασματικά.
Η ψωρωκώσταινα τί έχει;;; την οικονομία;; το αρχαίο μεγαλείο;;; την εθνοκεντρική ΄δηθεν εκπαίδευση που κάποιοι που γραφουν εδώ στα ΝΕΑ το ακούν και βγάζουν σπυράκια;;; Να μην πώ και για το Υπουργείο Παιδείας και την Δραγώνα..αυτούς τους ανθρώπους πώς θα τους εντάξουμε μέσω της παιδείας την οποία ΔΕΝ έχουμε σε ένα πολυπολιτισμικό πολυμορφικό άμορφο άοσμο περιβάλλον;;τ ί πολίτες θα έχουμε στο μέλλον και με τί συνεκτικό κρίκο ως κοινωνία;;
Έχετε υπόψιν σας ότι η Ιταλία και η Δανία με πολύ λιγότερο αναλογικά αριθμό μεταναστών μεριμνούν για τα δικαιώματά τους αλλά η υπηκοότητα και η ιθαγένεια δίνεται με φειδώ και προσοχή...Εμείς εδώ είμαστε απλόχεροι. Μόνο μην μας γυρίσει με ανοιχτή παλάμη.
Επίσης αν κάποιος επιλέξει την ελληνική υπηκοότητα ΘΑ πρέπει να είναι υποχρεωμένος να απαρνηθεί την προηγούμενη υπηκοότητα. Θα πρέπει να διαμένει τουλάχιστον 10 συναπτά έτη στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια και χωρίς ποινικό μητρώο. Να έχει σχετικά αντίστοιχες εισφορές και όχι τα 150 ένσημα το χρόνο. Ποσόστωση στην ελληνοποίηση ανθρώπων καταγόμενων από όμορες χώρες για ευνόητους λόγους.
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Τί έκανε η κυβέρνηση σχετικά με την ανάγκη αναμόρφωσης της Δουβλίνο ΙΙ;;; Πολλοί Έλληνες δεν ξέρουν ότι όσοι μας έρθουν με όποιον τρόπο απ την φίλη και γείτονα Τουρκία ακολυθούν την εξής διαδρομή. Τρείς μήνες σε άθλια κέντρα εγκατάστασης και μετά επειδή γεμίζουν και δεν έχουν τί να τους κάνουν γιατί έρχονται κι άλλοι τους αφήνουν στην Ομόνοια και αλλού. Χωρίς χαρτιά κάνουν δουλειες λαθρεμπορίου με τα παραμάγαζα που στηνουν με ναρκωτικά με δουλειές στα φανάρια για το παραγωγικό έργο του καθαρισμού τζαμιών αυτοκινήτων. Μετά πάνε σε δικηγορους λαδιάρηδες ή δημόσιους λειτουργούς, δόξα τω θεώ εκεί με την μείωση κατά 10% των επιδομάτων κάποιοι αρκετοί θα τα βγάλουν και με το παραπάνω απο κει, αποκτούν νομιμοποιητικά χαρτιά αγοράζουν και τα απαιτούμενα ένσημα και μετά απο 5 χρονάκια όπως προβλέπει και το νομοσχέδιο θα μπορούν και να πολιτογραφηθούν. Έτσι απλά!!!
Όσοι δεν μπουν αμέσως σε αυτήν την διαδικασία και ως παράνομοι εισέλθουν σε χώρες τις Ε.Ε βάση της Δουβλίνο ΙΙ μας επιστρέφονται πακέτο. Στην Τουρκία δεν μπόρούμε να τους στείλουμε γιατί εκείνοι δεν είναι όπως δηλώσανε κορόιδα για να εφαρμόσουν την Συμφωνία Επανεισδοχής που υπέγραψαν με μας το 2001 και να κάνουν την χώρα τους παγκόσμιο καταυλισμό μεταναστών από ασιατικές και αφρικανικές χώρες...ενώ εμείς το κανουμε εν τοις πράγμασι.
Και θα μένουν εδώ και θα λιμνάζουν....και τί θα τους κάνουμε;; Απέλαση σε 1000,000 και πλέον λαθρομετανάστες;;; Αδύνατον.....οικονομικά να το βάλεις κάτω δεν στέκει...και είμαστε και ήδη μια χρεωκοπημένη οικονομία
Αντί να κάνουμε αυτό που πρέπει, να αποκαταστήσουμε αδικίες του παρελθόντως, να δώσουμε την υπηκοοτητα και την ιθαγένεια σε ομογενείς και παλινοστούντες αλλά και όσους άλλους πληρούν τα εχέγγυα κάτω απο αυστηρούς κανόνες εμείς εδώ για άλλη μια φορά πρωτοτυπούμε. Δίνουμε το λάθος σήμα....και μετά να δείτε χορούς και πανηγύρια που θα σκάνε στην Σομαλία στο Πακιστάν στο Μπαγκλαντές και στο Αφγανιστάν σαν μάθουν ότι εδώ δίνουμε αβέρα κουβέρτα και σχετικά εύκολα σε σχέση με άλλες χώρες ιθαγένεια και υπηκοότητα που συγχρόνως είναι και χώρα μέλους της Ε.Ε
Το νομοσχέδιο ειναι πρόχειρο χωρίς πρόνοιες και δικλείδες ασφαλείας. Δεν είναι νομοσχέδιο τυπου "τέλη κυκλοφορίας" για να πείτε μετά mea culpa. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά απο την απομάκρυνση.
Και στην τελική ο λαός του ΠΑΣΟΚ δεν σας ψήφισε για να ξεκινήσετε την αλλαγη του εκλογικού σώματος και μάλιστα με έναν τέτοιο άγαρμπο και βιαστικό και πρόχειρο τρόπο.
Τώρα μπορείτε να μου πείτε και να μου καταλογίσετε ρατσισμό ξενοφοβία σύνδρομα κλπ..........αφού πρώτα απαντήσει η εφημερίδα πόσοι και ποιοί δημοσιογράφοι της έχουν μετάσχει σε σεμινάρια που κυκλοφορούν για τον ρατσισμό για την ξενοφοβία πόσα φράγκα έχουν πάρει ως εκδότες για να συμμετέχσουν σε αυτά τα έργα που είναι και κονδύλια της Ε.Ε αλλά και δικά μας. Τα λεφτά είναι πολλά Αρη!
Στην ξενιτιά
31/12/2009 10:13
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΜΙΣΗ, Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΘΑ ΤΡΕΜΑΤΕ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΟΡΜΟΖΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
FRANK PALAIOLOG
31/12/2009 10:12
ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Η ΧΩΡΑ-ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
Metanasths
31/12/2009 10:09
Ο ΓΑΠ για μια ακομη φορα εδειξε οτι δεν ξερει ελληνικα. Δεν μπορει καποιος να του εξηγησει αλλο η ηθαγενεια και αλλο η υπικοοτητα. Μια φορα στην χωρα αυτη να γινει δημοψηφισμα. Ναι να αποφασισουμε εμεις ! Τι φοβουνται οι φασιστες αριστεροι, το παραξενο ... το προτεινουν οι φασιστες δεξιοι..
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
31/12/2009 09:58
Κύριοι των ΝΕΩΝ γιατί έχετε λυσσάξει με τους λαθρομετανάστες;;;
Μιλάμε για παράνομους και γεμάτους αρρώστιες ανθρώπους!!!
Καθημερινά κακοποιούν την ελληνική κοινωνία.
Αφήστε αυτά που λένε κάποιοι <<έλληνες>> του εξωτερικού.
Εδώ μιλάμε για μουσουλμάνους παρανόμους και όχι μόνο.
Μα καλά οι πέρσες τόσο χαζοί ήταν όταν μας επιτέθηκαν;;
Γιατί δε ζητούσαν οι βλάκες ανθρώπινα δικαιώματα;;
Ίσως ο Λεωνίδας και να τους τα έδινε χαχαχαχαχ
Στο προηγούμενο άρθρο σας φάνηκε καθαρά ότι μας μισούν!!!
Πως γίνετε ρε αδέρφια να αγαπάτε την μάνα 1 πακιστανού κ όχι την δική σας;;;
KP
31/12/2009 09:58
Αγαπητέ Νίκο Αθ.,

το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έδωσε το δικαίωμα σε χιλιάδες Έλληνες μετανάστες να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες της Ευρώπης και της Αμερικής και να διαπρέψουν επαγγελματικά κάνοντάς υπερήφανους τους συμπατριώτες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, οι κοινωνίες είναι παγκοσμιοποιημένες και οι φασιστικές νοοτροπίες που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να θεωρούμαστε ανώτεροι απο κάποιες άλλες φυλές θα πρέπει να φιμώνονται και να αντιμετωπίζονται ως επικίνδυνες.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΗΝ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
ms
31/12/2009 09:47
Κύριε Καραμπίνα σε ποια ακριβως εθνικη ομοιγένεια αναφέρεστε ??
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
31/12/2009 09:46
Σταματήστε πια με αυτή την "ακροδεξιά" καραμέλλα.Για οτιδήποτε γίνεται μόνο αυτό γράφετε.Γράψτε κάτι πιο πρωτότυπο.Το ανέκδοτο πάλιωσε.Ολη η Ελληνική κοινωνία φωνάζει για τους λαθρομετανάστες κι εσείς....την καραμέλλα.Και δεν νομίζω όλοι οι Έλληνες να είναι ακροδεξιοί,φασίστες,σωβινιστές,εθνικιστές,ρατσιστές,ελληναράδες κλπ κλπ.Σταματήστε πια την παρερμήνευση, αλλοίωση, μετάφραση κατά το δοκούν των παραπάνω εννοιών.
Αν είναι κάποιος πατριώτης και νοιάζεται και αγαπάει την πατρίδα του, αμέσως να τον "χαρακτηρίσετε" με όλα τα παραπάνω "κοσμητικά επίθετα". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Αν κάποιος "τολμήσει" και ζητήσει δημοψήφισμα, όπως γίνεται σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη, αμέσως αρχίζετε όλοι εσείς μαζί με ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και ακολουθεί λιγότερο και η ΝΔ. Τον ρατσιστή, τον εθνικιστή, τον φασίστα κλπ κλπ.
Από πότε γίνεται κάποιος κάτι από τα παραπάνω ; Οταν τολμάει και ζητάει να ασκεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα ;
Δηλαδή για να καταλάβω :
Συμφωνείς μαζί μας, ΟΚ είσαι καλός και μας κάνεις, στο μαντρί.
Διαφωνείς, εις το πυρ το εξώτερον με τη ρετσινιά του ρατσιστή, εθνικιστή, φασίστα κλπ κλπ
Μπράβο, ωραίοι δημοκράτες είστε !!!!!
Αυτό κ.κ δεν λέγεται δημοκρατία αλλά άκρατος φασισμός του αισχίστου είδους.
Αλλωστε για να μην το τραβάμε και πολύ, κάποτε ο Μπακούνιν είχε πει :
"Η Δημοκρατία είναι μια μικρή, όμορφη και άβγαλτη κοπέλα, που όλοι......την πηδάνε",
Μην νομίζετε όμως ότι επειδή έχετε κάποιες κιτρινοφυλλάδες και κάποια κανάλια της κακιάς ώρας, όλοι σας βλέπουν και όλοι σας εκτιμάνε. Το αντίθετο μάλιστα. Ο κόσμος μόνο βλάκας δεν είναι όπως τον παρουσιάζετε. Και γνώση έχει και κρίση και προπάντων........δεν ξεχνάει.
Που πήγαν όλοι οι καλοί παλιοί δημοσιογράφοι, που δεν έγραφαν μόνο για το χρήμα ή κατ΄εντολήν ;
Που πήγαν οι αληθινοί βράχοι της ενημέρωσης και άφησαν πίσω τους μικρές, άσχημες πετρούλες ;
Που πήγε η πραγματική και ολόπλευρη ενημέρωση και άφησε πίσω της μόνο επιλεκτική, αλλοιωμένη-παραποιημένη και "πληρωμένη" ενημέρωση ;
Που πήγε ο αγνός, όμορφος πατριωτισμός των Ελλήνων, που νοιάζονταν, αγαπούσαν και ζητούσαν μόνο το συμφέρον της πατρίδας ;
Που πήγαν όλοι εκείνει εύποροι Έλληνες, που άφηναν πίσω τους κτίρια στολίδια, πολεμικά πλοιά για τις ανάγκες της πατρίδας, τόσα και τόσα και άφησαν πίσω τους, τους απάτριδες, τους ωχαδερφιστές, τους στυγνούς κυνηγούς του κέρδους και αγνώμωνες σημερινούς επιχειρηματίες της "πλάκας" ;
Που, που, που, που και γιατί, γιατί, γιατί ;
Τιμήστε την πέννα που κρατάτε γιατί η ίδια κάποτε θα σας λερώσει με αυτά που γράφετε και κάνετε.
Ενας απλός, αγνός πατριώτης κατ'' εμέ και ένας αρχιφασίσταρος, εθνικισταράς, σωβινισταράς, ακραίος ρατσιστής, Ελληναράς και ηλίθιος ρομαντικός για εσάς..........
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
Νίκος Αθανασάκης
31/12/2009 09:44
Στη δική σας δημοσκόπηση το 54,6 των αναγνωστών σας (σήμερα 31-12-09, ώρα 09.35) ψηφίζει να μην έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες.
Φρονείτε, λοιπόν, ότι το 54,6 των αναγνωστών σας που μετέχει στη δημοσκόπηση είναι ακροδεξιοί και φασίστες;
Όποιος εκφράζει αντίθετη άποψη είναι φασίστας;
Σκεφθείτε και μια φορά λογικά.
Μήπως είναι φασίστες αυτοί που δεν επιτρέπουν να εκφραστεί αντίθετη άποψη;
lekker
31/12/2009 09:43
ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 4000-5000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΛΛΛΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ?ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ?ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
31/12/2009 09:42
((Στην ξενιτιά παλέψαμε για λόγο και ψήφο))

Στην ξενιτιά δεν πήγατε σαν λαθρομετανάστες κυρ.Ν. Παπαδόπουλος,και κυρ. Γ Κοντορίνης ,αλλά με προσκλήσεις τον εργοδοτών όσοι ήτανε για εργασία , περάσατε υγειονομικές εξετάσεις , και όχι όπως εδώ έρχεται ο κάθε συφιληαρις ,και οι άλλοι σαν φοιτητές ακολουθώντας της νόμιμες διαδικασίες , μην νομίζετε ότι μόνο εσείς έχετε πάει στο εξωτερικό ,έχουνε πάει και άλλοι .
Εξάλλου οι ΈΛΛΗΝΕΣ δεν είναι πυγή κινδύνου για της χώρες διαμονής τους , ενώ όλο αυτό το τσούρμο τον μουσουλμάνων που κατακλύζει την ΕΛΛΑΔΑ είναι όχι απλά πυγή κινδύνου αλλά το τέλος της .
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι που δεν άκουσα κανένα από εσάς τους τάχα μου πολίτες του κόσμου να έχετε αντιδράσει στην άρνηση του ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ στην πρόταση της ΝΔ για το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς ΈΛΛΗΝΕΣ , δεν ξέρω εάν εσείς έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε , αλλά σίγουρα δεν έχουνε τα παιδία σας που γεννηθήκανε στο εξωτερικό , για αυτό τι κάνατε ? που και ποτέ διαμαρτυρηθήκατε ? κατά τα αλλά η προπαγάνδα προπαγάνδα , και μάλιστα από συγκεκριμένη χώρα .
Εξάλλου πόσοι από εσάς θα ντυθούνε στο χακί την ώρα της κρίσης , πόσοι από τα δικά σας παιδία θα πέσουνε στο πεδίο τον μαχών , όταν θα τους χρειαστεί η ΕΛΛΑΔΑ , κανένας από εσάς δεν θα πολεμήσει , το μόνο που θα κάνετε είναι ότι θα γαβγίζετε εκ του ασφαλούς από εκεί που είσαστε , δουλεύοντας για ξένα προς την ΕΛΛΑΔΑ συμφέροντα .
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
31/12/2009 09:40
Κύριοι των Νέων αφήστε τις "καραμέλες" περι "Ακροδεξιάς σφήνας". Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών (άνω του 80%) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ του προδοτικού αυτού Ν/Σ. Και αυτό θα αποδειχθεί λείαν συντόμως... Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, θέμα εθνικής ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε πως "τα 2/3 του συνολικού αριθμού λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, περνούν από την Ελλάδα" Και ως γνωστόν το 90% από αυτούς είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Το γεγονός ότι η Ελλάδα, είναι μια χώρα που μαστίζεται από την ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, (ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πληθυσμός της από το 1997 κι έπειτα μειώνεται) σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ των αλλοδαπών και δη των Μουσουλμάνων, θα οδηγήσει σύντομα την ΧΩΡΑ ΜΑΣ σε ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ. Οι Έλληνες θα γίνουμε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην ίδια μας την ΠΑΤΡΙΔΑ κ κουμάντο θα κάνουν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Κούρδοι κ.ο.κ Ήδη στα 11 εκ. υπάρχουν 3 εκ. αλλοδαπών (νομίμων ή μη) Συνεχώς εισέρχονται από τα σύνορά μας εκατοντάδες χιλιάδες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, οπότε τα ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ για να σώσουμε την ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ πατρίδα κ τους ευατούς μας, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ σε ΟΠΟΙΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ και αν ανήκεις : http://www.laos.gr/1front.pdf
καποιος που γενηθηκε στην γερμανια πριν 40 χρονια
31/12/2009 09:36
αν τον κατοχυρωσεις συνταγματικα τον μεταναστη με αναγνωριση ιθαγενειας,αν τον υποχρεωσεις να κανει φορολογικη δηλωση ,να δηλωνει τουλαχιστον στα πρωτα 5 χρονια τον τοπο κατοικιας και να ελεγχεται ο τοπος κατοικιας ,και πολλα αλλα που εχουν γινει χρονια τωρα σε αλλες χωρες, με πρωτη και καλυτερη την γερμανια που δεχθηκε οικονομικους μεταναστες απο την χωρα μας τοτε φαινεται ποιος ηρθε για να δουλεψει, ποιος ηρθε για να κλεψει και ποιος ειναι περαστικος.
αλλα οταν ο ελληνας τον θελει για τις δυσκολες δουλειες δεν τον πληρωνει,δεν τον δηλωνει και ολα αυτα τα δεν, τοτε εχουμε αυτο το μπαχαλο.
οι κυριοι της αντιπολιτευσης που ειναι κατα της αναγνωρισης ιθαγενειας και προβαλουν ως επιχειρημα την επεκτατικη πολιτικη των μουσουλμανων γενικοτερα, και των τουρκων ειδικοτερα,κρυβονται πισω απο την ανυπαρξια τουσ ολα αυτα τα χρονια στην θεσπιση νομων για την αντιμετωπιση του προβληματος τησ μεταναστευσης στην χωρα μας.
φτιαξτε λοιπον κυριοι τους θεσμους που θα επιτρεπουν -αποτρεπουν καθε ξενο να εκμεταλευτει την χωρα μας ειτε προς οφελοσ του ειτε εις βαρος της.ειμαι περηφανος για την χωρα που γεννηθηκα γερμανια αλλα και για την χωρα που ζω ελλαδα.
KA
31/12/2009 09:32
Οι μετανάστες δεν είναι Έλληνες ήρθαν εδώ υποτίθεται για να εργαστούν και κάποια στιγμή να ξαναγυρίσουν στην πατρίδα τους .
Θεωρώ απαράδεκτο να ψηφίζουν και να αποφασίζουν για το μέλλον της Ελλάδας και το δικό μας
Χρήστος Κ
31/12/2009 09:27
Εντάξει, άλλοι είναι υπέρ και άλλοι κατά της ιθαγένειας. ΠΟΙΟΣ όμως διαφωνεί να γίνει δημοψήφισμα; Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να αρχίσει να ισχύει αυτό το μέτρο, που είναι συστατικό της πραγματικής ελευθερίας. Βαρέθηκα να δίνω λευκή επιταγή σε ένα κόμμα να κυβερνήσει όσο θέλει και να κάνει ό,τι θέλει και στο τέλος να έρχεται και να μου λέει ποιό <<πακέτο> προτιμώ - ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Θέλω να έχω λόγο σε σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα ΧΩΡΙΣ να αποφασίζει ένα κόμμα για μένα.
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
31/12/2009 09:11
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
31/12/2009 09:07
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ,
ΤΗΝ "Ε Ρ Τ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ"


ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
31/12/2009 08:44
ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ
31/12/2009 08:32
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ 2-3-4000000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
Ε Ρ Ω Τ Ω ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΦΟΡΟ!