Όλες οι προσλήψεις στο ΑΣΕΠ

Οριστική κατάργηση των stage και εξάλειψη των εξαιρέσεων με το νομοσχέδιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γεωργία Κανδρή   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/12/2009 07:00 |
 Όλες οι προσλήψεις στο ΑΣΕΠ

Νέο τοπίο στις προσλήψεις του Δημοσίου, με οριστική κατάργηση των stage και εξάλειψη των εξαιρέσεων από το ΑΣΕΠ, φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπηρεσίες όπως η Πυροσβεστική, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό και οι ειδικοί φρουροί, θα υπάγονται στο εξής στο ΑΣΕΠ για την εξέταση ενστάσεων, ενώ οι νοσηλευτές θα υποχρεούνται να υπηρετούν για τουλάχιστον 5 χρόνια εκεί όπου προσλαμβάνονται, προκειμένου να αποφευχθούν οι αποσπάσεις.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα πρόσληψης νέων συμβασιούχων στους δήμους και τις νομαρχίες της χώρας έως και το τέλος του 2011, υπό την προϋπόθεση ότι οι σχετικές συμβάσεις θα εγκρίνονται από το ΑΣΕΠ και θα γίνονται με τα αντικειμενικά κριτήρια του Νόμου Πεπονή.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, αυτή η αλλαγή συμπεριελήφθη στο τελικό νομοσχέδιο, έπειτα από αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), εν όψει της επικείμενης διοικητικής μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή φέρει συνολικά έντεκα αλλαγές σε σχέση με το αρχικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς, όπως εξήγησε ο κ. Ραγκούσης, έπρεπε να ληφθούν υπόψη οι 5.000 προτάσεις και τα σχόλια πολιτών κατά τη διάρκεια της ανοιχτής διαβούλευσης, όπου η ιστοσελίδα δέχθηκε περίπου 170.000 επισκέψεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Υπηρεσίες όπως η Πυροσβεστική, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό και οι ειδικοί φρουροί, θα υπάγονται στο εξής στο ΑΣΕΠ για την εξέταση ενστάσεων

Αυξήθηκαν κατά 100.000 σε έναν μήνα οι άνεργοι!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηλίας Γεωργάκης

ΚΑΤΑ 100.000 μέσα σε έναν μόλις μήνα αυξήθηκαν οι άνεργοι! Τα νέα στοιχεία του ΟΑΕΔ δείχνουν ότι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον περασμένο μήνα ήταν 715.000 έναντι 615.831 τον Οκτώβριο (99.169 άνεργοι προστέθηκαν) ενώ εκτιμάται ότι στις αρχές του 2010 θα ξεπεράσουν τους 800.000.

Η κυβέρνηση με εξπρές σχέδιο νόμου προχωρεί στο μέτρο της εφαρμογής τετραετούς προγράμματος πρόσληψης άνεργων νέων, ηλικίας μέχρι 30 ετών, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που κατά την ημέρα έναρξης του προγράμματος απασχολούν έως 50 άτομα με την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος. Πρόκειται για επιδότηση τόσο των εργοδοτικών εισφορών όσο και των εισφορών του εργαζόμενου που τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος θα αφορά το 100%, τον δεύτερο το 75%, τον τρίτο το 50% και τον τέταρτο το 25% των εισφορών. Για την προστασία των ήδη εργαζομένων, εισάγεται ως προϋπόθεση ότι ο εργοδότης που επιθυμεί να προσλαμβάνει ανέργους με επιδότηση των εισφορών δεν θα πρέπει να προβαίνει σε απολύσεις προσωπικού, χωρίς την ύπαρξη μείζονος λόγου τόσο στη διάρκεια ισχύος του προγράμματος όσο και για ένα έτος πριν και μετά. Αλλιώς θα χάνουν το δικαίωμα της επιδότησης.

Να σημειωθεί ότι στις ευέλικτες μορφές απασχόλησης η οικονομική κρίση επέφερε θραύση. Όπως τονίζεται σε έκθεση του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ για τις μεταβολές της μισθωτής εργασίας 2008-2009, βασικοί αποδέκτες της κρίσης είναι οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που απασχολούνται στους κλάδους κυρίως των κατασκευών, της μεταποίησης και άλλων δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών.


Καμία απόσπαση αν πρώτα δεν έχει καλυφθεί η κενή θέση

ΑΛΛΑΖΕΙ το σύστημα των αποσπάσεων και στο εξής κανείς δεν θα αποσπάται εάν δεν πληρώνεται πρώτα η κενή θέση, ενώ στο τραπέζι πέφτει και η πρόταση να μη δίνονται επιπλέον μόρια σε όσους παίρνουν απόσπαση, ενώ υπηρετούν σε ακριτική περιοχή. Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου φέρνει στο τραπέζι του διαλόγου τον θεσμό του «δόκιμου εκπαιδευτικού», λέγοντας ότι δεν κάνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί για την τάξη και ο θεσμός εφαρμόζεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η υπουργός επισήμανε ότι αν και η Ελλάδα είναι πρώτη σε αναλογία εκπαιδευτικών- μαθητών, ωστόσο υπάρχουν 5.500

κενά στις τάξεις! «Υπήρξαν νομοί της χώρας όπου το 45%- 50% όχι μόνο δεν ήταν στην τάξη αλλά δεν ήταν καν στον νομό», υπογράμμισε. Η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι ένας εκπαιδευτικός που δηλώνει ακριτική περιοχή και στη συνέχεια αποσπάται δεν πρέπει να «κουβαλάει μαζί του και τα επιπλέον μόρια εξαιτίας της ακριτικής του τοποθέτησης όπως γίνεται έως σήμερα».

73
(10*7plus4)plus(x=0)= that’s all
05/12/2009 13:49
Κατερίνα 3/12/2009 15:51 _______________________________________________________________ Μην τους παίρνεις από το μούτρα, αυτοί ζήτησαν να τους εξαποστείλει ο λαός το 2007 γιατί, λέει, δεν μπορούσαν να συντάξουν τον προϋπολογισμό! Ο λαός τότε τους είπε: Θα τον συντάξετε και θα πείτε κι ένα τραγούδι! Ήταν κάτι που δεν το περίμεναν, γι αυτό στη συνέχεια τα έκαναν σαν το μούτρα τους! Που θα πάει, τώρα θα μας διώξουν είπαν, και πράγματι ο λαός τους έστειλε από κει που ήρθαν! Και ζουν μες την καλή χαρά! Όχι που θα κάτσουν να σκάσουν…
(10*7plus4)plus(x=0)= that’s all
05/12/2009 09:37
mhtsos 4/12/2009 22:17 ante pame na ftesume tus ispanus sthn anrgeia άντε πάμε να "φτεσουμε" τους ισπανούς στην anrgeia ____________________________________Σε ο, τι αγαπάτε ...INFO:http://services.innoetics.com/greeklish/
exel
05/12/2009 01:45
Na xaro to Greek Dream. Koinos mia thesoula sto dhmosio.
mhtsos
04/12/2009 22:17
ante pame na ftesume tus ispanus sthn anrgeia
(10*7plus4)plus(x=0)= that’s all
04/12/2009 21:25
@ ΑΠΟΡΙΑ 3/12/2009 08:12 ΘΥΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΩς ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!) ################################################################################### Με σύμβαση έργου τεσσάρων ετών από τον ελληνικό λαό. Αν εσείς θέλετε να πιστεύεται κάτι άλλο για παρηγοριά, ανθρώπινο και κατανοητό. Οι ψευδαισθήσεις βοηθούν στο να περνάει ο καιρός ευκολότερα …
Παππούς
04/12/2009 17:30
@JSIFF: Ακόμα πονάει η 4η Οκτωβρίου ε; Από τώρα μας λες ουστ; Και που να δεις τι θα λές του χρόνου και του παραχρόνου και μετά από μια πενταετία! Ο Γιώργος και η παρέα του δεν ήρθαν για να φύγουν ... Άλλοι είναι αυτοί που τα τελευταία 20 χρόνια ανέβηκαν δύο φορές στην εξουσία και τις δύο την κοπάνησαν κακήν κακώς ... Όσο για το nintendo θα το χρειαστείς εσύ για να κάνεις υπομονή ...
GGI
04/12/2009 17:13
@ΣΤΑΥΡΟΣ Χ., συμφωνώ, αλλά πολλοί στειτζάδες έχουν και πτυχία και μεταπτυχιακά...και, το τραγικότερο, βγάζουν τριπλή δουλειά από κάποιους μονιμάδες...Οι στεητζάδες μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση, γιατί στην πράξη, αντί να κάνουν πρακτική, κάναν εργασία με επαχθείς όρους. Δυστυχώς, το εργατικό δίκαιο στη χώρα μας είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, αφού γλείφει τους επιχιρηματίες θεωρώντας τους σωτηρές της οικονομίας μας. Από την άλλη μεριά, ο κ. Παπανδρέου πολύ απλά θα μπορούσε να άρει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Απλά αναγνωρίζει κάτι που όλοι μας γνωρίζουμε: Δημόσιο for ever. Η καλύτερη αποκατάσταση για τον Έλληνα...Και αντίθετα τα βάζει με τα τους στέητζερ και τα 400€ τους, καλά κάνει, αλλά είναι υποκρισία μεγάλη, όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν πλιάτσικο με ελάχιστη προσφορά.
Politis
04/12/2009 16:58
Mia erwthsh afou loipon 8elete aksiokratia kai ises eukairies gia olous giati den vazete se diadikasia ASEP kai tous ypallhlous ths olympiakhs?Autoi giati na dioristoun xwris kanena krithrio?Giati?Auto den einai antisyntagmatiko?Oi symvasiouxoi htan antisyntagmatiko na ginoun aoristou oi tis olympiakhs to leei sto syntagma na dioristoun xwris kammia diadikasia?
sakis
04/12/2009 14:51
oloi klegeste alla oloi exete autokinito kai isws kai mia wraia mhxanh,apo pou phgazei auto to xrima?
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
04/12/2009 08:58
Kύριε Παπανδρέου συγχαρητήρια,
Προχωρήστε στην θεσμική κατοχύρωση της αξιοκρατίας στο Δημόσιο, τόσο στό θέμα των προσλήψεων, όσο καί στο θέμα της υπηρεσιακής εξέλιξης. Δημιουργείστε τις προϋποθέσεις ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία των Δ.Υ. στούς χώρους εργασίας τους αλλά καί η αντικειμενική τους αξιολόγηση. Εαν κ. Παπανδρέου, δέν αμοιφθεί ο ικανός, φιλότιμος καί εργατικός καί δέν τιμωρηθεί ο φυγόπονος, ο κοπανατζής καί ο πονηρός τότε, η παραγωγικότητα στο Δημόσιο θα παραμείνει στα σημερινά χαμηλά επίπεδα. Καμία βελτίωση των δημοσιοοικονομικών μας δεν θα δούμε, καμία ανάπτυξη δέν θα πετύχουμε αν δεν θέσουμε υπό έλεγχο αυτό το καταστροφικό λεφούσι των Δημοσίων υπαλλήλων, δημιούργημα της ρουσφετολογικής δράσης των πολιτικών της μεταπολίτευσης.
Για να είμαστε όμως βέβαιοι ότι, κανείς υπουργός, κανείς βουλευτής, κανείς Δήμαρχος ή Νομάρχης, δεν θα παραβιάσει στο μέλον το νόμο περί προσλήψεων, ποινικοποιείστε το ρουσφέτι. Όποιος από τούς παραπάνω προβεί σε παράνομες προσλήψεις να χάνει τα πολιτικά του διακαιώματα για μια 10ετία.
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
03/12/2009 21:21
ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ'' ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΑΓΡΟΓΗ;
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ;
ΣΤΑΥΡΟΣ Χ.
03/12/2009 21:08
Λύσσαξαν οι στειτζάδες, τραμπούκοι και Σια. Τους χαλάει η σούπα με το μπ**έλο που υπήρχε πριν. Ήθελαν με το φραπέ που έφτιαχναν στο Πάκη και τους λοιπούς δεξιούς δουλέμπορους, κάθε πρωί, να διοριστούν. Τέλος παίδες, ξεστραβωθείτε να πάρετε κανα πτυχίο, να μάθετε καμμιά γλώσσα, και να δουλέψετε κάπου σοβαρά για τυχόν προυπηρεσία.
nionios
03/12/2009 20:54
AAA ψού!


Κρύωσες! Να το κοιτάξεις μήπως εξελιχθεί σε τίποτα χειρότερο...
ANTI-JSIFF
03/12/2009 20:06
@JSIFF 3/12/2009 18:50 Έχει μία θέση καθαρίστρας σε μία από τις 153 μεζονέτες που έκλεψαν ΔΕΞΙΑ ΟΦΣΟΡΟ-ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ σαν και της γουρουνόφατσάς σου 5 χρόνια. ...που ζητάτε και ρέστα αλήτες!!!
sos
03/12/2009 19:09
καλα αυτοι στο πασοκ ΟΤΑΝ βρουν γεν. γραμματείς για τα υπουργεία σε 2-3 χρόνια τότε θα κυβερνήσουν.
Παράγκας(για να μην ξεχνιόμαστε)
03/12/2009 19:04
“Αγώνας_ Αγώνα για να διορθωθεί μία αδικία δίνουν οι περίπου 1.000 απολυμένοι συμβασιούχοι της Ολυμπιακής, οι οποίοι έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του κτηρίου της εταιρείας στην οδό Συγγρού. Ο ΥπΥΜεΔ, Δημ. Ρέππας, έχει ενημερωθεί για το θέμα και μάλιστα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης. Μάλιστα για αυτό το λόγο θα δεχτεί αντιπροσωπία τους στο υπουργείο, σήμερα. Φ.Ζ. Στήλη: Υποδιαστολές” Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009, εφημερίδα Ναυτεμπορική._ Κε Ρέππα πως είχαν προσληφθεί όλοι αυτοί;;;. Μπορούμε να μάθουμε σε αυτή τη δημοκρατική, ευρωπαική χώρα;;;;…….
Παράγκας(ζω ανάμεσα σε 1.005.000(!!!!) Δημοσίους Υπαλλήλους)
03/12/2009 18:56
#ΠΑΡΑΓΚΑ ,έχεις θέμα με τους Δημ.υπαλλήλους .Κοίταξέ το σε γιατρό ή κανόνισε να διοριστείς.Παίξε τέλος πάντων με τις κούκλες σου και άσε τον χώρο για ελεύθερη συζήτηση!!!! @ 3/12/2009 15:39#____ (Μίλησες και είπες Παράγκα σε μεγααααααάλη ηλικία)._Μήπως γίνατε πολλοί εσείς(1.005.000, στοιχεία ΓΣΕΕ) και είναι θέμα;;;;;. Λέω μήπως.......
JSIFF
03/12/2009 18:50
@ANTI-JSIFF

πηγαινε πρωτα εσυ στη ανοιχτη σου διακυβερνηση με την πρασινη βουλα στο κουτελο πρασινοφρουρε ...

αλλα ειναι μ.....ο καραμανλης που κρατουσε ολα τα πασοκομουτρα στο δημοσιο
μην ανησυχεις οι ωρες σας ειναι μετρημενες,

φιλακια και πες στο γιωργο να σου δινει κ εσενα το nintendo να παιζετε μαζι

ουστ!
afiste mas. den theloume alleges
03/12/2009 16:48
i ellada telika (oi prisoteroi polites) den ine etimoi gia allagi tou sistimatos. Aksiokratia mas lene, emeis ponira tous koitame. Diafania mas lene, emeis leme entaksi oso den akoumbisi emena.

giafto afiste mas stin isihia mas kai pigenete alou na kanete allages
barba-mitrousis
03/12/2009 16:12
ο καθένας που ζει σε αυτό το ....μην το χαρακτηρίσω που λέγεται ελλάς κοιτάει την πάρτη του και μόνο αυτή. εάν τυχόν κανένα κορόϊδο ξεμιτήσει από το ασκέρι και αναζητήσει συλλογικότητα στις αποφάσεις, κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοκρατία, σε τελική ανάλυση μια πιο ικανοποιητική δημοκρατία (=ισονομία, αντικειμενικότητα, εξορθολογισμός συτήματος,τέλος στην αστείρευτη γκρίνια) θα πέσουν όλοι να τον φάνε ζωντάνο εδώ πέρα στο κράτος της μπανανίας. ο ρόλος του σολωμόντα λοιπόν που επέλεξε η κυβέρνηση είναι (καταρχήν) ικανοποιητικός για αυτήν, εφόσον διαχειριζόταν ένα πλήρες χάος που ο καθέ ένας κοιτάει μόνο να εξυπηρετήσει το ατομικό του συμφέρον ξεχνώντας (γιατί έτσι έχει μάθει και έτσι γουστάρει) ότι είναι μέρος ενός κοινωνικού συνόλου στο οποίο υπάρχουν πολλές διαφορετικές πορείες, ανάγκες, πολλές "αποχρώσεις" που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλες. το εσωτερικών έπραξε ως σολωμόντας για μένα αν ανατρέξω στα 5.000 σχόλια της δημόσιας διαβούλευσης για τις προσλήψεις. γιατί; διότι πολύ απλά ο κάθε πολίτης κοιτούσε να διαφυλάξει ότι διαθέτει ως προσόν. άλλοι τα πολλά μεταπτυχιακά, άλλοι τα διδακτορικά, άλλοι την ανεργεία, άλλοι τα τέκνα, άλλοι την εργασιακή εμπειρία και πάει λέγοντας... έτσι μπήκαν δεύτερο μεταπτυχιακό, συνάφεια κ.λπ. η καλύτερη λύση για μένα σε επίπεδο "σολωμόντα" που δίνει κιόλας στίγμα στους πολίτες να ακολουθήσουν εκεί που δεν "τα βρίσκουν" θα ήταν η εξής: 1.μόνο γραπτές εξέτασεις με ένα αποδεκτό τρόπο (π.χ. απολύτως επιστημονικά τεστ δεξιοτήτων) χωριστά για βασικές κατηγορίες προσόντων (π.χ. πτυχίο, μεταπτυχιακό, εμπειρία κ.λπ) ή κοινωνικών κριτηρίων(π.χ. τέκνα, συγγενείς αμέα, ανεργία κ.λπ) σε πλήρη αναλογία με το αντικείμενο της θέσης εφόσον αυτό έχει αποσαφισνιστεί επαρκώς (βλέπε οργανόγραμματα υπηρεσιών, μετατάξεις, ελλείψεις κ.λπ).δεν μπορεί παντού το δημόσιο να έχει ανάγκες μόνο από γενικά ή μόνο από εξειδικευμένα κριτήρια. 2. μετά όλοι οι επιτυχόντες θα πρέπει όλοι να περνούν από καθεστώς δόκιμου για να αποδείξουν ότι ανταποκρίνονται, πριν μονιμοποιηθούν. 3. να μην γίνονται μετατάξεις σε μικρά χρονικά διαστήματα (ισχύει μόνο για νοσιλευτές) αυτά τα ολίγα
Κατερίνα
03/12/2009 15:51

ΑΑΑ

Και τι θα γίνει το Μάρτιο ΑΑΑ για πές μας ? Τι περιμένεις δηλαδή να γίνει από άλλους ? Για δώσε μας στοιχεία !

Και αν είχαν δυνατότητες και λύσεις γιατί δεν τις πραγματοποιούσαν τα προηγούμενα χρόνια που ήταν εξουσία ?

Να σου πω εγώ γιατί θέλετε μερικοί εκλογές τον Μάρτιο ?

Απλά ελπίζετε να "φάτε" κι εσείς κανένα "παντεσπάνι" αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό και ποιά το είχε πει !!

Μη μας πείτε τώρα ότι σας έπιασε ο πόνος για το καλό της χώρας ! Εδώ εσείς θέλατε και δεύτερη τετραετία για να "προλάβετε" να αποτελειώσετε τη χώρα γιατί βέβαια με την πρώτη δεν τα καταφέρατε !

Απορώ πως μερικοί έχετε μούτρα και μιλάτε στην κατάσταση που μας φέρατε !

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ !! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΘΑΥΜΑΤΑ ?

Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FORUM KAI ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ?
999
03/12/2009 15:49
@Κατσαπλιας 3/12/2009 10:06 Φίλε η 10ετία ισχύει μόνο για τις παραμεθόριες περιοχές.
LENA
03/12/2009 15:49
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?
@
03/12/2009 15:39
ΠΑΡΑΓΚΑ ,έχεις θέμα με τους Δημ.υπαλλήλους .Κοίταξέ το σε γιατρό ή κανόνισε να διοριστείς.Παίξε τέλος πάντων με τις κούκλες σου και άσε τον χώρο για ελεύθερη συζήτηση!!!!
nionios
03/12/2009 15:25
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαμαράς θα ζητήσει εκλογές το Μάρτη για να επαναφέρει την "αξιοκρατική" γαλάζια συνέντευξη!!!
ΑΑ
03/12/2009 14:11
ΝΑΙ 666 ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΑΚΩΝΩΝΤΑΙ Κ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΑΖΑΝΕ Κ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝΕ ΑΥΤΟΙ Γ ΠΡΩΟΡΕΣ ΠΡΩΤΟΙ.Ν ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
anti-jsiff
03/12/2009 14:06
@jsiff 3/12/2009 12:07 Στην οφσόρ σου δεξιό λαμόγιο!
Φωνάζει ο κλέφτης!!!!!!!!!!
03/12/2009 14:03
Ας φορολογήσει πρώτα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους συστηματικούς φοροκλέφτες και απατεώνες Ελεύθερους Επαγγελματίες που πληρώνουν μόλις το 4% των φόρων ενώ συνταξιούχοι και μισθωτοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πληρώνουν το 75% (!!!!!!!), μαζεύοντας έτσι περίπου 25 Δις επιπλέον φόρο απο αυτούς κάθε έτος και μετά ας κόψει και μισθούς, ας κόψει και επιδόματα, ας κόψει συντάξεις, ας άρει μονιμότητα, να κάνει οτι χρειαστεί αν δε πέσει το έλλειμα!!!
Germany via Greece
03/12/2009 14:02
Edo merika noumera gia na dite ti ginete stin Ellada:
Katikous Germania: ca. 90.000.000
Dim. Ypalili: 1.645.000

....and what about Greece????????
spyros
03/12/2009 14:02
ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΒΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΟ 20, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΔ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΟΙ. ΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ 400 ΜΟΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΑΑΑ
03/12/2009 13:49
@JSIFF ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ .Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ .ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΕΠ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ
ΙΚΑΡΟΣ
03/12/2009 13:25
Για να δούμε, αν πάρουμε ένα μέσο μισθό 800 ευρώ μικτά με ΙΚΑ 44,06% έχουμε 800Χ44,06%= 352,48 ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και εργαζόμενου κατ΄άτομο το μήνα. 352,48χ30.000=10.574.400,00 το μήνα. 12χ10.574.400,00=126.892.800,00 το χρόνο. Άρα 126.892.800,00 95.169.600,00 63.446.400,00 31.723.200,00=317.232.000,00 για τέσσερα χρόνια σύμφωνα με το πρόγραμμα και τους ποιο απλούς και πρόχειρους υπολογισμούς, χάρισμα στους επιχειρηματίες. Ξέρετε αυτούς που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα που πεινάνε. Θα πληρώνει ο εργαζόμενος δύο φορές την ασφαλιστική του εισφορά, μία με την καθημερινή του δουλειά και μία με τη φορολογία που θα πληρώνει στο κράτος και αυτό θα τα χαρίζει με τη σειρά του στους εργοδότες. Οι επιχειρήσεις επειδή δεν έχουν, δε χρειάζεται να πληρώνουν τίποτα. Οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν μόνο κέρδη! Δεν πειράζει που οι εργαζόμενοι χρωστάνε και της "Μιχαλούς" αντέχουν!!! Υπάρχει η εμπειρία από τη δουλεία στη δουλειά!!! Αυτή είναι πραγματική αναδιανομή πλούτου, τα παίρνεις από τους εργαζόμενους και τα δίνεις στους φτωχοεπιχειρηματίες. Και αν δε τους φτάνουν θα βγουν και καινούργια προγράμματα καινούργιες ρυθμίσεις αρκεί να μη μας κακοκαρδιστούν και μας φύγουν και πως θα ζήσουμε χωρίς αυτούς!!! Και άντε μετά να τα μπαλώνουμε στην ΕΕ που θα μας κακοχαρακτηρίσει!
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 13:12
Όλα τα κόμματα (Πα.ΣοΚ, Ν.Δ, Κ.Κ.Ε., ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΛΑ.Ο.Σ.) τα οποία το καθένα με τον τον τρόπο του έβαζε το λιθαράκι (είτε με εξουσία, είτε με πίεση για τακτοποίηση όσων δούλευαν στο “Δημόσιο Α.Ε.” και φορείς του, για το άδειασμα των Ταμείων και ταμείων) του να πουν συγνώμη στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ (τον ταμία, τον courier, τον security, τον υπάλληλο γραφείου, τον διανομέα, τον οδηγό φορτηγού σε εταιρεία, εργάτη, οικοδόμο, υπάλληλο σε εφημερίδα, υπάλληλο σούπερ μάρκετ, υπάλληλο σε κατάστημα ένδυσης κ.ο.κ)…..ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ(sic) Δημοσίου!!!!!.....
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 13:06
ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;_ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;_ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!!!!!!!..........
αααα
03/12/2009 12:45
@HELEN ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΕΗΤΖ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Κ ΠΟΛΛΑ
Τακης
03/12/2009 12:45
στο νοσοκομείο Σερρών...(γαλάζιος νομός) η ΠΑΣΠ παίρνει 85%!!!! όχι στους γιατρούς...στους αγράμματους που μπαίνουν με μέσο... Κι έρχονται οι πασοκοι να μας μιλήσουν για αξιοκρατία... ου ρε λαμόγια ε λαμόγια!!!
SKEPTIKISTIS
03/12/2009 12:39
EGO IME DIORISMENOS KAPOU...SIMFONO ME TIN TROPOLOGIA TOU KIRIOU IPOURGOU.EKTOS TIS DIADIKASIAS PROSLIPSIS TON IDIKON FROURON POU ITAN VASISMENI SE TROPOLOGIA TOU KIRIOU HRISOHOIDI KAI IPIRHE TRIMELIS EPITROPI ASEP...KAI MORIODOTISI HORIS SINENTEUCSI...OLES OI ALLES PROSLIPSIS V,LEPE PIROSVESTIKI LIMENIKO SOMA ITAN DIAVLITES KAI APO POLLOUS HARAKTIRISTIKAN OS FOTOGRAFIKES...KANIS DEN INE MONIMOS STO DIMOSIO STO DIMOSIO DOULEVIS GIA TIN KINONIA..DEN PREPI ACSIOLOGA ATOMA NA PARAGONIZONTE KAI NA VLEPIS GIDOVOSKOUS NA STO PEZOUN KAI ISTORIA...EVGE STO NOMOTHET ANI INE NA FERI TIN ACSIOCRATIA KAI STA SOMATA ASFALIAS.ALLIOS AN KAI AUTO THELISI NA DIMIOURGISI DIKES TOU ADIKIES IS VAROS TON ACSION TOTE I KRITIKI THA PESI DIPLI STOUS EPIKRITES TON KAKOS ESFALMENON...
Ιωαννης Ιωαννου
03/12/2009 12:25
Δεν θελουμε να μας πετανε κοκαλακια λες και ειμαστε σκυλια. Θελουμε να πανε φυλακη οι πολιτικαντηδες. Θελουμε να πεσουνε οι τιμες να μπορουμε να ζησουμε ανθρωπινα. Θελουμε τα λεφτα μας αυτα που μας παιρνατε τοσα χρονια μεσω των ταμειων μας και τωρα μας λετε για ελειματα.
Να αρχισει το ξεκαθαρισμα των βουλευτων που στο ονομα της βουλευτικης ασυλιας εχουν κανει τα χειροτερα και ειναι ακομα εξω. Ανθρωποι αδουλευτοι βρεθηκαν με εκατομυρια .. δικα μας λεφτα δλδ .. Τελειωνει η υπομονη μας.........
Θελουμε να λεγομαστε ελληνες...
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 12:17
Μετά το DUBAI, εν τω μεταξύ, όλη η ανθρωπότητα, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, την προσπάθεια-πείραμα μιας κουκίδας 11.000.000 πολιτών, να σπάσει το φράγμα του 1.005.000(!!!!!!!) Δημοσιουπαλλήλων (Μονιμοποίηση χιλιάδων s-t-a-g-e στο Κράτος Α.Ε….). Χορηγός του πειράματος, τα εκατομμύρια δανεικά που δίνουν κατά καιρούς σε αυτή τη χώρα-πρότυπο…….. Go For It Greece, Go!!!. Live your myth in Greece…..
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 12:11
ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;;;;;;;;_ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ;;;;;!!!!_ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;;;;....
jsiff
03/12/2009 12:07
ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΜΟΥΦΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΣΕΠ ΜΕ ΒΕΗ
S.P.
03/12/2009 11:59
Κ. Ραγκούση, Πρέπει να χωρίσω με την γυναίκα μου για να έχουν κάποια ελπίδα τα παιδιά μου να βρούνε δουλειά; (Θα είναι τότε μονογονεική οικογένεια)
Τheo
03/12/2009 11:45
Για "το πράσινο ασεπ" 3/12/2009 09:07

Επειδή στο μυαλό σας (εάν και όσο τυχόν ''εχετε) δεν είναι δυνατόν να χωρέσει ο όρος "αξιοκρατία" εξ ου και η χωρίς μέτρο δυσπιστία που σας διακρίνει, και αφού λέτε αυτά που λέτε, εγώ θα σας παραδεχόμουν, εάν διαμαρτυρόμενοι ξεσκίζατε τα ρούχα σας, για να αφήσει την κατ εσάς αξιοκρατική συνέντευξη ως έχει και μάλιστα για ακόμη μεγαλύτερη αξιοκρατία, να θεσμοθετούσε το ΠΑΣΟΚ 2 συνεντεύξεις. Και ακόμη όπως έκανε η Ν.Δ. να διόριζε με τα STAGE εκατοντάδες χιλιάδες νέων μέσω των βουλευτικών γραφείων και μόνον, να μοριοδοτούσε τους νέους αυτούς όχι με 50% προσαύξηση στη μοριοδότηση, αλλά για ακόμη μεγαλύτερη αξιοκρατία και δικαιοσύνη, προσαύξηση 80%.
Σαν δεν ντρεπόσαστε ! Μιλάτε ακόμα! Ισοπεδωτες και καταστροφείς των πάντων!
΄Αλλοι πρέπει να διαμαρτύρονται και δεν το κάνουν.
Ποιοί είναι αυτοί; Είναι οι Πασόκοι για τον απλούστατο λόγο:
΄Οταν είναι η ΝΔ στην κυβέρνηση, προσλαμβάνονται μόνο τα δικά τους "γαλάζια" παιδιά και μόνο.
΄Οταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, αυτό μιλάει . θεσμοθετεί και λειτουργεί αξιοκρατικά (μόνο μέσω ΑΣΕΠ προσλήψεις).
Συμπέρασμα : Μόνιμα ευνοϊμένοι οι ΝΔ/τες. Μόνιμα αδικημένα τα παιδιά των πασόκων.
Και μιλάτε ακόμη!!! Σαρκοφάγα και αρπακτικά.
antonis apo Kastoria
03/12/2009 11:36
ΩΡΑΙΑ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ
ΔΗΜΤΡΗΣ
03/12/2009 11:35
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣΜΕΦΤΙΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ .
Μαρια με τα κιτρινα
03/12/2009 11:29
Συμφωνω απόλυτα με την τεκμηριωμένη άποψη του Ροδανθού η ακης από ολλανδία.3/12/2009 10:23.
Μαρια με τα κιτρινα
750 - 1000 = ??????????/
03/12/2009 11:18
25 000 Δ.Υ TO 2010 ????????????
Maestro
03/12/2009 11:17
Σαπίλα και αναξιοκρατία δηλαδή εώς τώρα αλλά την πληρώνουν πάλι μόνο οι νεώτεροι. Κανένας προιστάμενος, κανένας γενικός γραμματέας ή υπουργός δεν τιμωρήθηκε για παράνομη ή αναξιοκρατική πρόσληψη. Γέμισε ο δημόσιος τομέας πράσινα και γαλάζια βύσματα. Ξαφνικά όλα αλλάζουν από τους...σοσιαλιστές και θα την πληρώσουν οι νέοι που θα πρέπει να έχουν 40 πτυχία για να βρουν μια αξιοπρεπή δουλειά με εργασιακά δικαιώματα στο Δημόσιο των 1000 ευρώ. Λεηλάτησαν τα ταμεία και τις συνειδήσεις μας και τώρα θέλουν τη σύμπραξη μας. Πρώτα δικαιοσύνη για τις εκοτοντάδες χιλιάδες παράτυπες και παράνομες προσλήψεις δεκάδων χρόνων και μετά θα έχετε κυβερνώντες το δικαίωμα να μιλάτε. Χωρίς δικαιοσύνη καμιά κοινωνική ειρήνη.
Πέτρος Κ.
03/12/2009 11:07
Κάποιοι (οι περισσότεροι δηλαδή) της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς και κάποιοι κομπλεξικοί που περιφέρουν την ασυναρτησία τους στο φόρουμ, πιστεύουν ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα λυθεί εάν λιγοστέψουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, εάν δεν δοθούν αυξήσεις στους μισθούς, εάν μειωθούν οι αποδοχές τους, εάν σταματήσουν οι διορισμοί και άλλα τέτοια.
Συμφωνώ – και το έχω ξαναγράψει – να διώξουν τους τεμπέληδες , χαραμοφάηδες, αγενείς, άεργους – κομματόσκυλα – συνδικαλιστές της πλάκας και γενικά τους κοπρίτες. Για να σφίξουν οι κωλ… και των υπολοίπων και να αποφασίσουν ότι πρέπει να δουλέψουν.
Όλοι όμως παραπονούνται όταν πάνε σε Νοσοκομείο και αναγκάζονται να πληρώσουν Αποκλειστική, γιατί υπάρχει μία Νοσοκόμα για 40-50 ασθενείς.
Όλοι παραπονούνται όταν στοιβάζονται 25-35 παιδιά σε κάθε τάξη ή υπάρχουν κενές ώρες διδασκαλίας, λόγω έλλειψης δασκάλων και καθηγητών.
Όλοι παραπονούνται όταν η εγκληματικότητα και η αυθαιρεσία οργιάζει, λόγω έλλειψης αστυνόμευσης.
Όλοι παραπονούνται για τη μη έγκαιρη κατάσβεση των πυρκαγιών που οφείλεται στις ελλείψεις που έχουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης.
Οι διορισμοί σε συγκεκριμένους τομείς επιβάλλονται. Η πλήρης ισοπέδωση των πάντων εκτός από κόμπλεξ φανερώνει και πρόβλημα εγκεφάλου. Κατά τη γνώμη των φωστήρων που αντιδρούν σε όλες τις προσλήψεις δεν πρέπει να αντικαθίστανται ούτε οι συνταξιοδοτηθέντες, ούτε …οι νεκροί. Καληνύχτα…
Θα χαρούν, επειδή τόσο τους κόβει, όταν διαβάσουν ότι στην Ιρλανδία έγιναν μειώσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν πρόκειται να τους ενδιαφέρει φυσικά ούτε το ποσοστό της μείωσης, ούτε τα οικονομικά περιθώρια που υπήρχαν για να γίνουν αυτές οι μειώσεις, ούτε με ποια άλλα μέτρα συνδυάστηκαν (π.χ. αυξήσεις φόρων σε επιχειρήσεις), ούτε για πόσο καιρό θα διαρκέσει το μέτρο.
Φαντάζονται ότι τα χρήματα που παίρνουν οι Δ.Υ. επενδύονται σε οφ-σορ εταιρείες, κατατίθενται σε Ελβετικές τράπεζες ή δεν δηλώνονται και φοροκλέβουν.
Οι υπόλοιποι (εφοπλιστές, βιομήχανοι, βιοτέχνες, έμποροι, ταξιτζήδες, υδραυλικοί, δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, περιπτεράδες και και και και και ……) δηλώνουν τα εισοδήματά τους;;;; Όλα;;;;;
Δεν ήμαστε μόνο χώρα των δημοσίων υπαλλήλων. Ήμαστε και η χώρα όπου η φορολογική ασυδοσία ονομάζεται ‘’ελεύθερος επαγγελματίας’’. Με τις εξαιρέσεις που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.
ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ
03/12/2009 10:49
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. Ο ΥΓΙΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ.
as
03/12/2009 10:47
Αφήσανε ΠΑΡΑΘΥΡΟ στους Δήμους και τις Νομαρχίες μεχρι το 2011.

Έρχονται βλέπετε οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και το μόνο σίγουρο "όπλο" στην μάχη είναι πάλι οι ρουσφετολογικές προσλήψεις με τις πλάτες των ανέγων!

Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι ΕΔΩ...οι εποχές όμως άλλαξανε Ραγκουση!
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 10:44
ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ-ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ(ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ), ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Φ.Ε.Κ.......
Georg
03/12/2009 10:43
Σαν δεν ντρεπομαστε και λιγο ξεξαρεψε ηΝΔ και θα μας πουλησουν και μουση, μηπως πρεπει να σας υπενθυμισω, τα σκανδαλα, τους κουμπαρους, τα διαφορα λαμογια που καταληστεψαν επι 5,5 χρονια την ελλαδα, και μας εφεραν σε αυτα τα χαλια, η χειροτερη κυβερνηση που περασε ποτε απο την απελευθερωση της ελλαδος, πεντε χρονια μας ειχε ταραξει η δεξια στα ψεμματα, μας ελεγαν προεκλογικα οτι το ελλειμα ειναι 6% ενω αυτο ηταν 12%, Δεν μας λετε με τον κουρασμενο , αχρηστο, ανικανο, και τους γυρους υπουργους ολοι εκλεβαν. ε , λοιπον αυτα τα χρεει δεν ειναι του πασοκ, αλλα της ΝΔ, αυτα πληρωνουμε κυριοι σημερα, την ανικανοτητα, και τις κλεψιες και ρεμουλες της ΝΔ, και μην μου πητε οτι τα μετρα που παιρνει το πασοκ, ειναι αυστηρα, διοτι ο δικο σας αρχηγος ειχε προτεινει παγωμα μισθων για διο χρονια, τι λετε λοιπον το ξεχασατε τοσο γρηγορα, εσεις μπορει, εμεις οχι,ειστε ικανοι να μας πητε οτι το πασοκ φταιει πριν ακομα κυβερνησει.
HELEN
03/12/2009 10:42
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ''H ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ??????ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......
Akis apo Ollandia
03/12/2009 10:38
Eidika gia tous ekpaideutikous, oi kanones pou ishuoun os simera einai aparadektoi. Atoma pou ehoun spoudasei Filologia, Mathimatika, Fusiki, Himeia ktl theoroun ton eauto tous ekpaideutiko. I alitheia einai oti einai apla auto pou ehoun spoudasei, diladi Filologoi, mathimatikoi, fusikoi, himikoi ktl. Apoktontas ptuhio stis parapano eidikoties den kathista kapoion en dunamei ekpaideutiko.

Ekpaideutikos einai ena diaforetiko epaggelma. Prepei na laveis analogi panepistimiaki ekpaideusi (tupou metaptuhiakou, afou mono meta to ptuhio mporeis na tin laveis) kata tin opoia tha didaskonte diafores methodoi didaskalias, paidopsuhologias ktl, me parallili praktiki exaskisi se sholeia upo tin epoptia monimou ekpaideutikou o opoios omos tha ehei ta APARAITITA prosonta na krinei ton dokimo ekpaideutiko. Me liga logia, i apli ergasiaki empeiria tou monimou ekpaideutikou den ton kathista katallilo na krinei ton mathiteuomeno ekpaideutiko, hreiazetai na ehei episis exidikeumeni morfosi.

Teleionontas auti tin ekpaideusi, kai me ti VASIKI proupothesi oti i apodosi tou mathiteuomenou einai ikanopoiitiki, i proslipsi tha prepei na ginete to suntomotero dunato, me kritirio tin katallilotita kai tin apodosi tou mathiteuomenou ekpaideutikou stin ekpaideusi pou proanefera.

Ennoeitai vevaia oti psuhologika test kai eleghos tou poinikou mitroou gia adikimata opos sexoualiki parenohlisi, sumperifora vias ktl tha prepei na pragmatopoiounte kata tin entaxi tou mathiteuomenou stin sholi foitisis (me liga logia, prin apoktithei o titlos tou ekpaideutikou).

Osa leo efarmozonte me epituhia se polles hores tou kosmou (Agglia, Elvetia, Ollandia, Gallia kl) kai einai kairos na efarmostoun kai sti hora mas. Prepei na lavoume to mellon ton paidion sovara upopsin mas kai na katanoisoume oti to kathe paidi pernaei ises ores me ton daskalo/kathigiti oses me tous goneis kai tous filous. Anapofeukta i sumperifora tou epirreazetai analoga apo ton kathe ekpaideutiko.

Prepei na dialexoume: Theloume na proslavoume olous tous ptuhiouhous stin ekpaideusi, i theloume na proslavoume autous pou ehoun dipsa gia morfosi, ithos kai tehnognosia; Theloume ta paidia mas stin idia taxi me ekpaideutikous me psuhologika provlimata i akoma kai sexoualikes diatarahes pou xespan epano tous, i theloume ekpaideutikous pou einai asfaleis gia ta paidia mas; Theloume ekpaideutikous me dipsa gia metekpaideusi kai metavivasi gnosis, i ekpaideutikous pou den mporoun na metadosoun tis gnoseis tous kai adiaforoun gia tin apodosi tous gnorizontas kala oti ehoun to asulo tou dimosiou tomea; Theloume ekpaideutikous pou tha apotelesoun lampro paradeigma pros mimisi gia ta paidia mas, i ekpaideutikous pou to mono pou ehoun na epideixoun einai o ohaderfismos tous;

Kanenas den xehnaei enan kalo daskalo/kathigiti. Osa hronia kai an perasoun. Ta paidia tou simera, einai i koinonia tou aurio, an den paroume sovara tin ekpaideusi tous i auriani koinonia den mporei para na einai provlimatiki.
Νίκος
03/12/2009 10:34
το πρασινο ασεπ 3/12/2009 09:04
Για φραπεδοστειτζή σε κόβω.
ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ
03/12/2009 10:27
προχωρηστε ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΚΡΙΤΗΣ
03/12/2009 10:25
Αυτά που διαβασαμε στο ανωτέρω άρθρο για εμένα σαν πολίτη που έχει ζήσει από κοντά και τη ζωή δημοσίου υπαλλήλου αλλά και του ιδιωτικού είναι πάρα πολύ σημαντικά και μόνο που τα λένε. Δεν θυμαμαι κανέναν, ασχέτως κόμματος, να λέει ποτέ, πόσο μάλλον να εμπερικλείει σε νομοσχέδιο, βασικές αρχές ώστε σιγά σιγά να εξαλείφονται αδικίες στο δημόσιο τομέα και κατ''επέκταση να επέρχεται σιγά σιγά αξιοκρατία. Εγώ μόλις διάβασα το άρθρο είπα "Μμμ πολύ καλό. Άντε να δούμε θα πραγματοποιηθεί και αν ναι πως?" και αυτό για εμένα είναι θετική στάση σε οτιδήποτε καινούργιο. Όμως όλοι εσείς συνεχίζετε την αιώνια γκρίνια των Ελλήνων, των δύσπιστων και ειρωνικών. Και τα δικά σας σχόλια με ώθησαν στο να απαντήσω. Θα έπρεπε τουλάχισον να επικροτούμε τη στάση όποιων πολιτικών, ασχέτου κόμματος επαναλαμβάνω, τολμάει να αποσπάσει μόρια από ακριτικές περιοχές, τολμαει να εισάγει αξιοκρατία σε δημόσιους φορείς και τολμάει να ξεκαθαρίζει την αθλιότητα των αποσπάσεων στα νοσοκομεία. Και αν το τολμάει σας είναι υπερβολικό τότε και μόνο που τα κυρήσσει ΔΗΜΟΣΙΑ και σε νομοσχέδιο για εμένα είναι αρκετό. Εδώ θα είμαι εδώ σαν πολίτης να δω αν όντως τεθούν σωστά σε πράξη. Θα περιμένω όμως να τεθούν και μετά θα κρίνω. Όχι ήδη από την αρχή. ..
Akis apo Ollandia
03/12/2009 10:23
Agapite APORIA, 6 hronia douleuate etsi; Me liga logia apo tote pou vgike i ND kuvernisi;

Oson afora tous 100,000 epipleon anergous, einai mipos kalutera na apasholeis kai na plironeis kufines kai prosorinous (eidika sto dimosio) oi opoioi den ehoun ta katallila prosonta i/kai tin diathesi na doulepsoun i na eheis ena ergatiko dunamiko me meraki kai tehnognosia;

To dimosio den einai koinoniki pronoia, den simainei oti prepei na proslavei olous tou anergous apla kai mono gia na meiothoun ta pososta anergias. Kai oute simainei oti tha prepei na monimopoiithoun ta atoma me stage apla kai mono giati doulepsan kapoia hronia. To sumvolaio tous itan prosorino, to gnorizan kala otan to upegrapsan. Me poio skeptiko apaitoun monimopoiisi; Pou akrivos egrafe kati tetoio to sumvolaio tous; Ti paralogi apaitisi einai auti; San na noikiazeis ena spiti kai meta apo merika hronia o enoikiastis sou na apaitei na pare to spiti proika giati plirone enoikio gia 5 hronia. Eimaste sovaroi;
ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ
03/12/2009 10:06
Φυσικα και θα υπαρχουν αντιδρασεις, γιατι εχουμε γεμισει κοπροσκυλα.
Κατσαπλιας
03/12/2009 10:06
Κε Ραγκούση χαιρετίσματα. "ενώ οι νοσηλευτές θα υποχρεούνται να υπηρετούν για τουλάχιστον 5 χρόνια εκεί όπου προσλαμβάνονται, προκειμένου να αποφευχθούν οι αποσπάσεις." Γνωρίζετε οτι ισχύει 10ετία;;;;;;
kostas
03/12/2009 10:05
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΟΙ (ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 1993,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΣΤΡΑΤΟ,ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ, STAGE ΚΛΠ) ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!
ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
03/12/2009 09:41
Η νεα κυβερνηση μας υποσχεθηκε δουλεια ειμαι ωρομισθιος εκπαιδευτικος και υστερα απο 5 χρονια αν δεν περασω ΑΣΕΠ η γραψω λιγο πανω απο την βαση θα περιμενω τον αλλο ΑΣΕΠ και παει λεγοντας λυπαμαι για τα χρονια που εδινα χρηματα απο την τσεπη μου να πηγαινω 100 χιλιομετρα την ημερα για να διδαξω με σκοπο βεβαια σε 2-3 χρονια να διοριστω αυτο ηταν ενα καθεστως που υπηρχε και ειχε το ελληνικο κρατος παντως δεν φταιω εγω και χιλιαδες αλλοι συναδελφαι που πιστεψαμε και πιστευουμε στο ΠΑΣΟΚ για μια θεση εργασιας .
Stella Petrides
03/12/2009 09:36
Όλες οι προσλήψεις στο ΑΣΕΠ
Οριστική κατάργηση των stage και εξάλειψη των εξαιρέσεων με το νομοσχέδιο
MA EINAI DYNATON OI PSYXAS8ENEIS TWN POLYTIKWN PARATAKSWEWN NA EPILEKSOUN KALO GIATRO KAI NA TOUS KLEISEI OLOUS MESA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
H EPILOGH EIS TIS PROSLHPSEIS GINETAI GIA NA PROSTATEY8OUN OI BITSIOTAKHDES ME TIS SOULTANINES TOUS KAI MPEKA, BGAIKA OI MPALARHNES TOUS.................
np
03/12/2009 09:34
Αν είχατε μια επιχείρηση και ξέρατε ότι σε μία θέση χρειάζομαι κάποιον να ξέρει μόνο τις 4 πράξεις και να κάνει καλά γραμματα και να είναι και τυπικός, άντε και να ξέρει Word και Excel, τότε θα του δίνατε αυξήσεις ανάλογα με τα πόσα μεταπτυχιακά έχει ? Κορεσμός από πτυχία, σε θέσεις που δεν τα χρειάζονται ! Το μέτρο της μοριοδότησης των μεταπτυχιακών αυξάνει άσκοπα τις απαιτήσεις προς τους νέους και τις οικογένειες.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
03/12/2009 09:33
ΝA Διατηρηθουν οι πινακες των εκπαιδευτικων διοτι πολλα χρονια 4 και πανω εχουμε καλυψει αναγκε ς εκπαιδευτικε και ειναι αδικο να εχουμε χαλασει τοσο χρονο και χρημα διοτι ακομη δεν εχουμε πληρωθει για το περσινο ετος
Akis apo Ollandia
03/12/2009 09:31
Eidika gia tous ekpaideutikous, oi kanones pou ishuoun os simera einai aparadektoi. Atoma pou ehoun spoudasei Filologia, Mathimatika, Fusiki, Himeia ktl theoroun ton eauto tous ekpaideutiko. I alitheia einai oti einai apla auto pou ehoun spoudasei, diladi Filologoi, mathimatikoi, fusikoi, himikoi ktl. Apoktontas ptuhio stis parapano eidikoties den kathista kapoion en dunamei ekpaideutiko.

Ekpaideutikos einai ena diaforetiko epaggelma. Prepei na laveis analogi panepistimiaki ekpaideusi (tupou metaptuhiakou, afou mono meta to ptuhio mporeis na tin laveis) kata tin opoia tha didaskonte diafores methodoi didaskalias, paidopsuhologias ktl, me parallili praktiki exaskisi se sholeia upo tin epoptia monimou ekpaideutikou o opoios omos tha ehei ta APARAITITA prosonta na krinei ton dokimo ekpaideutiko. Me liga logia, i apli ergasiaki empeiria tou monimou ekpaideutikou den ton kathista katallilo na krinei ton mathiteuomeno ekpaideutiko, hreiazetai na ehei episis exidikeumeni morfosi.

Teleionontas auti tin ekpaideusi, kai me ti VASIKI proupothesi oti i apodosi tou mathiteuomenou einai ikanopoiitiki, i proslipsi tha prepei na ginete to suntomotero dunato, me kritirio tin katallilotita kai tin apodosi tou mathiteuomenou ekpaideutikou stin ekpaideusi pou proanefera.

Ennoeitai vevaia oti psuhologika test kai eleghos tou poinikou mitroou gia adikimata opos sexoualiki parenohlisi, sumperifora vias ktl tha prepei na pragmatopoiounte kata tin entaxi tou mathiteuomenou stin sholi foitisis (me liga logia, prin apoktithei o titlos tou ekpaideutikou).

Osa leo efarmozonte me epituhia se polles hores tou kosmou (Agglia, Elvetia, Ollandia, Gallia kl) kai einai kairos na efarmostoun kai sti hora mas. Prepei na lavoume to mellon ton paidion sovara upopsin mas kai na katanoisoume oti to kathe paidi pernaei ises ores me ton daskalo/kathigiti oses me tous goneis kai tous filous. Anapofeukta i sumperifora tou epirreazetai analoga apo ton kathe ekpaideutiko.

Prepei na dialexoume: Theloume na proslavoume olous tous ptuhiouhous stin ekpaideusi, i theloume na proslavoume autous pou ehoun dipsa gia morfosi, ithos kai tehnognosia; Theloume ta paidia mas stin idia taxi me ekpaideutikous me psuhologika provlimata i akoma kai sexoualikes diatarahes pou xespan epano tous, i theloume ekpaideutikous pou einai asfaleis gia ta paidia mas; Theloume ekpaideutikous me dipsa gia metekpaideusi kai metavivasi gnosis, i ekpaideutikous pou den mporoun na metadosoun tis gnoseis tous kai adiaforoun gia tin apodosi tous gnorizontas kala oti ehoun to asulo tou dimosiou tomea; Theloume ekpaideutikous pou tha apotelesoun lampro paradeigma pros mimisi gia ta paidia mas, i ekpaideutikous pou to mono pou ehoun na epideixoun einai o ohaderfismos tous;

Kanenas den xehnaei enan kalo daskalo/kathigiti. Osa hronia kai an perasoun. Ta paidia tou simera, einai i koinonia tou aurio, an den paroume sovara tin ekpaideusi tous i auriani koinonia den mporei para na einai provlimatiki.
christi
03/12/2009 09:07
Φυσικά και θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο.... Ας μην ξεχνάμε ότι για πάααρα πολλά χρόνια στην πυροσβεστική και κυρίως στην δημοτική αστυνομία ΒΟΛΕΥΑΝ οι βουλευτές τους πελάτες τους-συγνώμη τους ψηφοφόρους τους ήθελα να πω- ενώ τα παιδιά που οι γονείς τους δεν ήταν πελάτες κανενός παλεύουν με την αξία τους την καθημερινότητα. Άντε κύριε Ραγκούση μας να το δούμε και στην πράξη, γιατί έχω την αίσθηση ότι λίγη αξιοκρατία θα δώσει μεγάλη ώθηση σ''αυτήν την χώρα.....
το πρασινο ασεπ
03/12/2009 09:04
μιλανε για αξιοκρατια.ανεκδοτο.χιλιαδες απολυσεισ κ αναλγησια .καλα.οκ.το ξερουμε τι παιζει .ολα τα πρασινοπαιδια θα μπουνε .το εθιμο δεν αλλαζει.ασ κοιταξουν τον ξεσηκωμο του κοσμακι που σε55μερες ξεσηκωσανε τα ψεματα που πανε που κανουν οτι κατηγορουσαν κ τα λεμε.
μμμ
03/12/2009 08:53
ελατε η ανεργια αυξανει ,απολυσεισ κ η αλαζονια συνεχιζετε της ανικανης κυβερνησης.
Παράγκας(ζω στη γη των 1.005.000(!!!!!!!!!!!!!!!!), στοιχεία ΓΣΕΕ) Δ/Υ
03/12/2009 08:52
Έντεκα Αλλαγές(σωστά).... ΚΑΙ.....Έντεκα Χρόνια Πάγωμα Κρατικών Προσλήψεων!!!!!.....(Πως προσλήφθηκαν στους Δήμους;;;;;;)......
jsiff
03/12/2009 08:31
ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΜΥΑΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΞΑΝ ΚΑΤΑ 100.000 ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ?????????????

ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ??

___________ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ????????___________

ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ!
ΑΠΟΡΙΑ
03/12/2009 08:12
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ , ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ!!!
ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ ΤΙ ΛΕΕΙ;;; ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙς ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ !!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ !! ΘΥΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΩς ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!