«ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ» ΒΟΜΒΕΣ

Σε κατσαρόλες έβαζαν τα υλικά οι εικοσάχρονοι βομβιστές σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λία Νεσφυγέ, Στέλιος Βραδέλης   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2009 07:00 |
 «Μαγείρευαν» βόμβες

Στοιχεία που συνδέουν τους 4 συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς με τις βομβιστικές επιθέσεις στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, το σπίτι της Λούκας Κατσέλη και το σπίτι του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη έδειξε η εργαστηριακή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί είχαν κατασκευαστεί από όμοια ή παρόμοια υλικά με εκείνα που βρέθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των συλληφθέντων, στο Χαλάνδρι.

Η Αντιτρομοκρατική που έχει στα χέρια της εικοσάχρονους βομβιστές εκτιμά ότι «μπορεί να την οδηγήσουν στη σύλληψη σκληρών τρομοκρατών». Οι συλληφθέντες είναι όλοι γεννημένοι το 1988 και το 1989. Οι τρεις νεαροί είναι σπουδαστές ιδιωτικών σχολών (οι δύο εξ αυτών μάλιστα, με καλλιτεχνικό αντικείμενο), ενώ η κοπέλα είναι φοιτήτρια στο Λονδίνο. Όλοι τους προέρχονται από οικογένειες μέσου και υψηλού εισοδήματος και σύμφωνα με τις περιγραφές γνωστών και γειτόνων τους ποτέ δεν είχαν δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια. Αυτήν τη στιγμή πάντως βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα με βασική κατηγορία αυτή της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.

Από τον Μάιο
Η παρακολούθηση των συλληφθέντων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε αρχίσει από τον Μάιο του 2008 ύστερα από επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατάστημα. Όπως υποστηρίζει στα «ΝΕΑ» αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, «ειδικά οι τρεις νεαροί είχαν δημιουργήσει στενές σχέσεις με τον χώρο των αντιεξουσιαστών και κινούνταν στον χώρο των Εξαρχείων και υπήρχε μια διακριτική παρακολούθησή τους». Το περασμένο Ιανουάριο ύστερα από τη δολοφονική επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα εναντίον αστυνομικών στο υπουργείο Πολιτισμού, οι 2 από τους συλληφθέντες είχαν προσαχθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχε προκύψει τίποτα εις βάρος τους, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο και στα σπίτια τους. Το σπίτι στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι βρισκόταν επίσης σε διακριτική παρακολούθηση από την αστυνομία καθώς αρκετοί από τους αντιεξουσιαστες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής το επισκέπτονταν συχνά. Η Αστυνομία υποστηρίζει μάλιστα ότι οι συλληφθέντες ανήκαν σε κύκλο αντιεξουσιαστών που τοποθετούσαν γκαζάκια σε τράπεζες και δημόσια κτίρια, στο πρότυπο ιταλικών αναρχικών ομάδων και σταδιακά πέρασε στην κατασκευή βομβών μικρής ισχύος με πυρίτιδα.

Εκρηκτική ύλη σε κάδο
Τη Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, ένας από την ομάδα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων μια σακούλα στην οποία βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και καλωδίων. Οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την παρακολούθηση του σπιτιού ειδοποίησαν την Αντιτρομοκρατική. Η αρχική απόφαση ήταν να πραγματοποιηθεί αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της Τρίτης. Αποφασίστηκε τελικά νέα αναμονή.

Στη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται φέρεται να συμμετείχε ο ένας από τους 4 συλληφθέντες. Μετά την έκρηξη του αυτοσχέδιου ωρολογιακού μηχανισμού δόθηκε το πράσινο φως για την παράλληλη επιχείρηση σε Χαλάνδρι και Γαλάτσι όπου αρχικά προσήχθησαν 5 άτομα, από τα οποία το ένα αφέθηκε τελικά ελεύθερο. Ιδιαίτερα κρίσιμη για την Αστυνομία ήταν η μαρτυρία πολίτη που περιέγραψε έναν νεαρό ο οποίος είχε μπλοκάρει με χαρτί την πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία της οδού Τσακάλωφ, όπου κατοικεί η κ. Κατσέλη, προκειμένου να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή. Η περιγραφή ταίριαξε με τον ύποπτο και η επιχείρηση άρχισε.

ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Στοιχεία που συνδέουν τις βομβιστικές επιθέσεις στα σπίτια Π. Χηνοφώτη, Λ. Κατσέλη και στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης έχει η ΕΛ.ΑΣ.

Υλικά και στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στη «Σέχτα»

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ εντοπίστηκε βόμβα έτοιμη προς χρήση μέσα σε κατσαρόλα, η οποία, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική είναι ίδια με εκείνη που τοποθετήθηκε στο σπίτι της κ. Κατσέλη. Επίσης κατασχέθηκαν εξαρτήματα συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών, ποσότητες εκρηκτικής ύλης, σχεδιαγράμματα από υποψήφιους στόχους, αναφορές με τις αλλαγές βάρδιας αστυνομικών που φρουρούν στόχους, ενώ κατασχέθηκαν και 3 υπολογιστές προκειμένου να εξετασθεί το περιεχόμενό τους:

σημειώνεται ότι οι προκηρύξεις της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς δημοσιοποιούνταν στο Διαδίκτυο. Στο Γαλάτσι όπου συνελήφθη ο 20χρονος Π. Μ. βρέθηκαν 3.800 ευρώ τα οποία ήταν κρυμμένα στον πάτο μιας φιάλης υγραερίου. Η προέλευση των χρημάτων δεν δικαιολογήθηκε, ενώ ακόμη βρέθηκαν ένα πιστόλι-μπρελόκ, εργαλεία και εξαρτήματα συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών. Στην Αντιτρομοκρατική επικρατεί υπεραισιοδοξία πως η σύλληψη των 4 θα οδηγήσει και στη σύλληψη και άλλων τρομοκρατών και ενδεχομένως στα ίχνη της Σέχτας Επαναστατών. Η προσδοκία της Αντιτρομοκρατικής είναι πως κάποιος από τους 4 θα σπάσει και θα αποκαλύψει ονόματα και άλλων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., είναι τουλάχιστον 10 άτομα, και κυρίως των ανθρώπων που τους στρατολόγησαν και τους έμαθαν να κατασκευάζουν τις βόμβες.


«Καλά δασκαλεμένα άτομα» που αρνούνται να δώσουν αποτυπώματα

«Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ που δίνουν από την παραμονή τους στην Αντιτρομοκρατική είναι πως πρόκειται για καλά "δασκαλεμένα" άτομα», που στρατολογήθηκαν στην εγχώρια τρομοκρατία και θέλουν να εμφανίσουν το πρόσωπο του αποφασισμένου τρομοκράτη», υποστηρίζει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, που συμπληρώνει: «Φαίνεται πως τους είχε υποδειχθεί ακόμη και το πώς θα αντιδρούσαν σε περίπτωση σύλληψης και αυτό δείχνει συμμετοχή σε έναν ευρύτερο χώρο». Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι συλληφθέντες δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι με τις αστυνομικές αρχές, αρνούνται να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα κρατώντας σφιχτά δεμένα τα χέρια τους και επαναλαμβάνουν πως «είναι μηδενιστές και θα τα πούμε όλα στο δικαστήριο». Εξαίρεση αποτελεί η στάση της κοπέλας, η οποία ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τη βόμβα και την εκρηκτική ύλη που βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι, αφού η ίδια πήγε εκεί προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της.
Συγκρούσεις και μολότοφ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ επεισόδια με συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών των ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων, έγιναν χθες στα Εξάρχεια, έξω από το αστυνομικό τμήμα και στην πλατεία. Οι συγκρούσεις άρχισαν μετά το τέλος εκδήλωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία με αίτημα την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή και την απαγόρευση χρήσης χημικών.

Τα επεισόδια πήραν έκταση, ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους, μέχρι που αστυνομικοί των ΜΑΤ απώθησαν τους νεαρούς στην Πλατεία Εξαρχείων. Ακολούθησαν και άλλες συμπλοκές.

53
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ
26/09/2009 22:44
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΩΛΙΔΗ. ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΡΙΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑΝ ΧΡΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΤΣΑ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
Stella Petrides
26/09/2009 20:54
LOIPON ARSENH, H KATASTASH SOU KATAXWRH8EIKE NTEMONTE DIOTI KAI GIATI O GIORGAKHS AKSIOPOIEISE TIS KOKOT MOUNIOUT LANGOSTHNEI KAI AYTON TA STEINEI MPANAL, APO EDW EMPROS LEEI O AINSTAIN THS POLHTIKHS KATASTROFHS XREIAZOMASTE AINSTAIN ME DHMIOURGEIKES EKRHKSEIS GIA NA GINEI MEGAAAAAALOS NTOOOOOOOROS KAI NA XOREPSEI KAI O KABO NTOOOOOOOOROS.....................................
XAAAAAAAAARH KLYN, MASKES KAI BATRAXOPEDHLA EEEEEEEXEIS GIATI MAS EPNHKSAN TA SAHHHHHNIA STHN ELLADA, IDEES AFROZO ME POLLES MPOURMPOULH8RES...
VB
26/09/2009 20:10
ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝΕ (ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ) ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ARISTEROS FRAPEDOPNIXTHS
26/09/2009 18:07
Ououousttt kathikakia.
Bombistes tis xeftilas.
Anarxo-a*nanes.
Stella Petrides
26/09/2009 12:01
GIATI APOREITE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; MPOMPES DEN PARANGELNOUN OI TEMPELOLAXANOMAMMADES STOUS ZAXAROPLASTES GIA TA PARTY TWN ASTERIWN TOUS;;;;;;
META THN MPOMPA PEFTEI KAI H TOURTA WALT NTISNEY...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
26/09/2009 11:50
ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΕ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ. ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ,ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.
fuser
26/09/2009 11:19
Τρομοκρατια , βομβες και μ****ες.....η μονη πραξη αντιστασης στην τρομοκρατια του κρατους ειναι να συνεννοηθουμε ολοι να μην παει ΚΑΝΕΙΣ να πληρωσει την Εφορια και τις δοσεις δανειων..... ΥΓ: Η IP μου στην διαθεση της ΔΟΥ......:ppppp
"Ζήκο θα προβώ σε ωμότητες!"
26/09/2009 03:22
Νοικοκυραίοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο από τις....κατσαρόλες σας!!!
η φωνη του λαου
25/09/2009 23:01
Αυτο ξεφευγει απο οποιαδηποτε "νεανικη τρελα"...
Τωρα ας κανουν παρεα τον Κουφοντινα κ τον Ξηρο πισω απο τα σιδερα...κ ισως καποια στιγμη να βαλουν λιγο μυαλο...αλλωστε θα εχουν πολυυυυ καιρο μπροστα τους να σκεφτουν την μ...κια που εκαναν...
pnatos
25/09/2009 17:57
δεν έχουν χρήματα για το καινούριο κινητό μωρέ
cthulhu
25/09/2009 16:59
@VAGGELIS Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Μικροαστέ φραπεδοπνίχτη...
Linda
25/09/2009 16:56
Συγχαρητήρια στην Αστυνομία για την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, επιτυχία! Ας μην τελειώσει εδώ...
Vasilis Spartiatis
25/09/2009 15:56
@ Ph ; I got an objection. Tromokratia ine tromokratia. Foni, listies, katadtrofes periusion prepi na katadikastun apo olus ke gia olus..pedia ke tetia ego den katalaveno. Paradisi iremias otan vazune ekriktika se katikimenus xorus ? Iparxi i psifos ...alloste imaste ke zume se mia dimokratia. Na katadikasi to KKE ke i alli kukuedes ke pseftokulturiarides to fenomeno pu eksakoluthi na paratirite. As afisume ola ta alla gia ksenes mistikes ipiresies, sionistes, amerikanus ke pardala katsisikia. Alla ke an itane etsi tote as ixame sovarefti ke as ixame ftiaksi kratos me ekepdevmeni astinomia ke efarmogi nomon ke tha to skeftode poli i "apekso" ke i apo "mesa" !
Σχολιαστής
25/09/2009 15:56
Σε φωτογραφία που τους είδα με θολωμένα τα πρόσωπα, φαίνεται ότι τους έχουν κουρέψει γουλί! Τι ξεφτίλα. Αναρχικοί κουρεμένοι γουλί σαν skinheads!
VAGGELIS
25/09/2009 15:29
ΑΡΕ ΚΑΨΙΜΟ! Ε ΡΕ ΤΙΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΡΓΙΑ, Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΤΣΟΣ... ΟΥΣΤ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΣΑΣ ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΘΑ ΤΡΕΑΧΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ! ΟΥΣΤ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ
vasilis1
25/09/2009 15:23
oti simveni ftei to sistima!!!oi oikogenies pote!!!!prota tous anarxoaftonomous goneis na xosoun mesa mazi me ta foustakia tous!!!!kai meta na milisoume kai gia dimokratia!!!!eleos!!!bravo stin astinomia!!1
Vasilis Spartiatis
25/09/2009 14:49
@ Catrine ; kala ola afta pu les alla edo iparxi sovaro provlima. I ikona pu dixni i xora ine poli artinitki. Prepi na limfune sovara metra. Iparxi megalo provlima ke an ke simfono mazi sou den nomizis pos ola afta me gnostus agnostus (ziimies ekatomirion), asilo sta panepistimia pu dinun tin ikona katastrofis (zimies ekatomirion) ke i tromokrates (megali zimia stin xora ke zoes skotomenes)....pu plironume oli mas ..giati na plirono ego tous alites pu ta spazune sta panepistimia i tis listies se trapezes pu den exune cameres. As katadikasume tis katastrofes, ke as efarmostun i nomi. As imaste ligo sovari. Den exume junta ke den ginete junta .distixos ! As sevastume oli ton nomo allios tote tha parume ton nomo sta xeria mas na iperaspistume tis periusies mas ke tous anthropus mas an to kratos adinati epidi i polites tou ine toso adinami na parun sovares apofasis.
Maxmara
25/09/2009 14:44
Απαράδεκτο που ο κ.Αλαβάνος δεν έχει επισκεφθεί ακόμα τους νεαρούς αγωνιστές στην φυλακή!
Νίκος
25/09/2009 14:32
Εικοσάχρονοι βομβιστές ?! Μα καλά πότε πρόλαβαν να απογοητευθούν απο την ζωή ,τον μόχθο για την βιοπάλη και τις αδικίες, πότε πρόλαβαν?!!! ΕΛΕΟΣ! Δεν τους έπαιρνε ο μπαμπάς τους Playstation ή μήπως τους αρνήθηκε την Μ3 και γιαυτό στεναχωρήθηκαν τόσο και αντέδρασαν έτσι τα καημένα?

Τους άντρες και τους μάγκες τους κάνει η ζωή κ όχι τα όπλα κ οι θρασύδειλοι αυτοσχέδιοι μηχανισμοί.

Ας πάνε να δουλέψουν πρώτα κ μετά να μιλήσουνε. Σέχτα ηλιθίων.
elena
25/09/2009 14:25
Katerina 25/9/2009 08:37
sorry δεν ξερω καποιο μπλέξιμο εγινε.. σωστα τα ειπες...
Τ.Μ.
25/09/2009 13:38
...εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Βέφα!
katerina
25/09/2009 13:14
@elena
koykla den katalaves ti egrapsa ! se kamia periptosi den uperaspizomai ta dikaiomata ton tromokraton!!!!! diavase ksana ti egrapsa!!! kai exo faei toso kraksimo edo mesa apo kati eksupnoys pou akoma kai gia tin sexoualiki mou zoi ekanan sxolia!!!
@dimitris
dear dimitris gia sena leo ........
ti astoxo kai ilithio sxolio peri apohavnosis mou!!!! an den mporeis na kratiseis to dialogo se ena sovaro epipedo na min grafeis edo mesa tis aidies sou!! oloi exoume ti gnomi mas alla den vrizoume o enas ton allon ........prosexe pos milas agori moy ..ntopi !
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
25/09/2009 13:14
TA ERGALEIA KAI O OPLISMOS PREPEI NA PERASOUN APO ANALYSH KOINONIKON PSYXOLOGON KAI ANTHROPOLOGON. YPARXEI FANERH APODEIXH ANISOTHTAS STH MAXH TON AORATON ENANTIA STH TROMOKRATIA THS KYBERNHSHS . H KYBERNHSH KARAMANLH XRHSIMOPOIEI METHODOUS MIKROOIKONOMIAS KATAPATHSEIS ANTHROPINON DIKAIOMATON, KAI EVREIA PERIBANTOLLOGIKH TROMOKRATIA, ENO OI EIKOSAXRONOI XRHSIMOPOIOUN TA KATSAROLIKA THS GIAGIAS TON. OI EKRHKTIKOI MHXANISMOI APODEIKNYOUN LEPTOMEREIES FRONTISTHRIAKON BIBLION FYSIKHS KAI XHMEIAS. KATHE FORA POU BLEPO TO "GREEK MBATSO-CSI" NA SKYBEI ME BOURTSES KAI ANIXNEFTES MBROSTA STA AFTOKINHTA H NA GONATIZEI MPROSTA SE ENA SKOUPIDONTENEKE ME KATHE EIDOUS HLEKTRONIKES SYSKEVES PANTA EXO THN ENTYPOSH POS BRISKOMAI MBROSTA SE MIA KYRIOLEKSIA ANAKALYPSHS ME APEIRES EPIPTOSEIS GIA THN ASFALEIA TOU DYTIKOU POLITISMOU THS NOTIAS EVROPHS. PAPUTSIA KALYMMENA ME SAKKOULES XEIROURHEIOU, GANTIA ASTRONAFTON, OMOSOMES STOLES TSIRKOU, GYALIA THS NASA.....THAREI KANEIS POS PSAXNOUN NA BROUN POIOS SKOTOSE TON JOHN KENNEDY......KAI XAFNIKA MAS ANAKOINONOUN MESA STO ZENITH THS THLEOPTIKHS AGONIAS MAS.......OTI BRHKAN TH KATSAROLA, TA GKAZAKIA TOU KAFE, KAI ENA SORO MYSTIKA TOU KODIKA DAVINCI. LIGO PRIN TIS EKLOGES THA SYLLABOUN KAI TON IDIOKTHTH THS BIOTEXNIAS POU KATASKEVASE THN KATSAROLA H TON OROLOGIAKO MHXANISMO THS TOSTIERAS.
Νίκος
25/09/2009 12:51
elena 25/9/2009 11:04
Ελενάκι μου αναφέρομαι στην @Κατερίνα 8:37
Νομίζω πως υπάρχει η Κατερινα αλλά και η Catrine 10:21 διαφορετικά πρόσωπα διαφορετικές αντιλήψεις.
Φυσικά συμφωνώ με την Κατερίνα 8:37 και με σένα...κάποιοι βέβαια ίσως βιαστούν να μας φορεσουν "ταμπέλες".
dimitrios karras
25/09/2009 12:51
i astinomia gnorize arketo kero prin gia tin giafka kai pou vriskotan alla perimene na kani silipsis tin paramoni ton eklogon gia na kani reklama tou kostaki kai evale se kindino ti zoi anthropon kraa reeee kraaa!!!!!!!!!!!!!
Ph. J
25/09/2009 12:40
Ηρεμία.... Η αλήθεια είναι στη μέση και το ξέρετε.
1. Ναι μεν καλό είναι που πιάστηκαν τα κακά αυτά παιδιά. (Εχετε αντίρρηση για το "κακά" αλλά και για το "παιδιά"?)
2. Αν σαν αυτά τα "κακά παιδιά" ήταν όλοι οι τρομοκράτες της Ελλάδας και του κόσμου, τότε θα μιλάγαμε για παραδείσους ηρεμίας...
Any objection folks?
κατα τα αλλα καλα
25/09/2009 11:33
Εδώ θα συμφωνήσω με τα ΝΕΑ. Μόνο κάτι χαζοχαρούμενα (και ο γιωργάκης) θα μπορούσαν ποτέ να ασχοληθούν με την λούκα.
mm
25/09/2009 11:31
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ? ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ? ΑΝ ΕΠΙΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ Η΄ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ? ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! Η ΒΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ . - ΚΑΙ ΝΑΙ... ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ . ΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΖΗΣΑ ΑΓΓΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.:: ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΟΜΩΣ , ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 8 ΕΤΩΝ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΝ "anonymous" ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑ Η ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΜΕ "ΟΤΙ" ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
SPYROS
25/09/2009 11:16
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 20ΧΡΟΝΟΥΣ"? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ 17 Ν ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Η 17Ν ???
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 4 ''ΩΣ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΙ ΝΕΑΡΟΙ''. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
KATERINA M.
25/09/2009 11:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ!!!!!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ . ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ !!!!! ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
elena
25/09/2009 11:04
@Νίκος 25/9/2009 10:25 βρε Νικο τι εμπαινε Κατερινάκι?? Ελενάκι επρεπε να πεις.. χι χι..
Το Κατερινάκι θέλει δημοκρατικά μέτρα .. γράφει για τα δικαιώματα του κοπρίτη....
no affence Κατερίνα μου αλλα..... ελεος!!!
elena
25/09/2009 10:59
θα ήθελα να ήξερα .. Της μαμάς που έμενε πάνω από το σπίτι του νεαρού που φέρεται να είναι ο τρομοκράτης δεν της έκανε εντύπωση ότι έλειπαν όλα τα κατσαρολικά της;
Πήγαινε φαγητό στον 20χρονο και δεν ζητούσε πίσω της χύτρες της; Δεν καθάρισε ποτέ το σπίτι του για να δει...
ότι στις ντουλάπες του είχε χύτρες με μπόλικη πυρίτιδα; Πιπέρι νόμιζε ότι ήταν; Τελικά αυτή η οικογένεια ήταν μόνο εύπορη αλλά όχι και δεμένη. Έχει διαφορά το ένα από το άλλο.
Σχολιαστής
25/09/2009 10:52
Δεν συνεργάζονται; Ας ρωτήσουν οι σημερινοί αστυνομικοί τους παλιότερους για να πάρουν μερικά μαθήματα. Είναι τόσο βουτυρόπαιδα που ανατριχιάζουν όταν ακούνε τις λέξεις "φάλαγγα" και "ηλεκτροσόκ". Δεν ξέρουν ούτε το πιο απλό: για να ανοίξει η παλάμη πιάνουμε το χέρι από τον καρπό και πιέζουμε το πάνω μέρος του χεριού προς τα εμπρός.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
25/09/2009 10:40
Επιτρέψτε μου μια ακόμη ερώτηςη. Αν το έγκλημα ήταν κάποιο βίαιο γεγονός με ακροδεξιές προεκτάσεις και οι δράστε ήταν από την Νίκαια ή τα Πατήσια φοβάμαι πως τα ονόματα των 20χρονων δραστών θα φιγουράριζαν σε όλα τα πρωτοσέλιδα. Τώρα που οι δράστες είναι από τα Β.Π. και το έγκλημα είναι αριστερών προεκτάσεων, πουθενά τα ονόματα. ΟΜΕΡΤΑ.
Νίκος
25/09/2009 10:38
toka 25/9/2009 10:14
Σε διαβάζω εδώ και ένα χρόνο περίπου. Πρώτη φορά που θα επικροτήσω τα λόγια σου στο έπακρο! Παλιότερα βεβαια δεν συμφωνούσες και τόσο στα παραπάνω δικά σου λόγια και έβρισκες άλλοθι να δικαιολογείς. Φαίνεται πώς ωρίμασες, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
anonymous
25/09/2009 10:34
mm Να ξέρεις ότι άνθρωποι που είναι τόσο απόλυτοι στις απόψεις τους χειραγωγούνται πολύ εύκολα. Σκέψου κατά πόσο οι απόψεις σου για τις κάμερες είναι προϊόν ώριμης σκέψης, ή βιαστικό και επιπόλαιο ξέσπασμα και αναζήτηση απολυταρχικής λύσης σε ένα πολυσύνθετο πρόβλημα. Για μένα είσαι πιο επικύνδυνος από το ληστή.
ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
25/09/2009 10:33
Αγαπητοί συντάκτες ΤΩΝ ΝΕΩΝ δηλαδή τι ηλικίας θα έπρεπε να είναι οι βομβιστές ώστε να είναι σκληροί τρομοκράτες; Κρίμα, πραγματικά. Θα ήθελα να σταθώ στο ότι Α. είναι παιδιά από σχετικά εύπορες οικογένειες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Β. είναι κάποιοι από αυτούς φοιτητές. Ποια, όπου φοιτητές και βία αντί γνώσης και δημιουργίας. Πάντως κύριοι των Νέων μην αρχίσετε το γνωστό παραμύθι της έμμεσης δημιουργίας αθωωτικών εντυπώσεων. Πραγματικά δεν σας παίρνει.
Νίκος
25/09/2009 10:25
Έμπαινε Κατερινιώ έμπαινε στα μούτρα κατευθείαν θέλουν όλα τα καθαρματα που έκαψαν τον τόπο τον Δεκέμβρη και που σε λίγο θα θελουν να γιορτάσουν και επέτειο. Μαγκιά κλανιά με τα λεφτά του μπαμπα επαναστάτες του κώλου παλιοαδερφίτσες των βορείων προαστείων...λες και δεν ξέραμε ότι απο κει θα ήταν τα φουστάκια!!
Να τους πάρουν αποτυπώματα με το ζόρι εν ανάγκη να τους ξεριζώσουν και τα νύχια για να φτάσουν στους δολοφόνους και στα καθάρματα της ΣΕΧΤΑΣ και του Επαναστατικού Αγώνα! Λαμόγια των Εξαρχείων η "επαναστατική γυμναστική" σας θα λάβει σύντομα τέλος. Άντε γιατί πολύ μας τα ζαλίσατε εδώ στο κέντρο με τις πορείες σας που σε ευθεια γραμμή θα χατε φτάσει στο αμέρικα και στο στρατό το παίζατε "γιωτάδες" κοπρόσκυλα!
Οι τύποι με τα εκρηκτικά της κατσαρόλας είναι στην βάση της πυραμίδας. Όλα αυτά τα καθίκια λειτουργούν οργανωμένα με "στεγανά", αυτοί που πιάσανε είναι η βάση της πυραμίδας. Οι γκαζάκηδες, αυτοί που έκαψαν τρένα στο Μαρούσι, λεωφορεία στην ΕΘΕΛ, πιο ψηλά είναι η ΣΕΧΤΑ, και στην κορυφή ο Επαναστατικός Αγώνας. Πιάσανε τα "μωρά" τα οποία τα εκπαιδεύανε σε πιο χαμηλής αξίας στόχους. Σε μερικά χρονάκια θα παίρνανε και προαγωγή. Τραβήξτε τους την γλώσσα τόσο όσο χρειάζεται για να μιλήσουν τα φουστάκια να καρφώσουν και τους απο πάνω σαν καλά ρουφιανάκια που είναι. Η φυλακή θα ναι ωραία και με τα μεταξένια πωπουδάκια που έχουν....τους περιμένουν πώς και πώς!
Catrine
25/09/2009 10:21
To thema den einai oti kapoioi theoroun eautous ikanous na diaxorizoun tous "anthropous" apo tous mi "anthropous". To thema einai oti kapoioi ston kosmo den antilamvanontai oti an katapatithoun ta dikaiomata kapoiou "kolopaidou" simera tha katapatithoun avrio ta dika tous...
ΜΑΚΟ
25/09/2009 10:15
Όσο η κρατική τρομοκρατία διογκώνεται και όσο τα ΜΜΕ εκπορθεύουν το κάστρο της δημοκρατίας στο όνομα συμφερόντων ανεβάζοντας και κατεβάζοντας κυβερνήσεις, αφήνοντας όμως στο σκοτάδι τόσο τα πραγματικά σκάνδαλα γιατί είναι και αυτά που οφελούνται όσο και πραγματικές πολιτικές κινήσεις που μένουν στο παρασκήνιο γιατί "ενοχλούν", τόσο η λαϊκή τρομοκρατία θα εμφανίζεται με αυτό το καλυμμένο τρόπο και χωρίς το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον άλλον κατάματα και ντόμπρα παρά μόνο με δειλές και σκοτεινές κάποιες φορές, επιθέσεις.
toka
25/09/2009 10:14
Μάγκες με βόμβες και δολοφονίες δεν γίνεται τίποτα...Η αντίσταση και η πραγματική τρομοκρατία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του νου...
Dimitris K.
25/09/2009 10:00
@mm na valoun kameres sto spiti sou, afou den exeis kati na krypseis. na valoun kameres k sta vouleutika grafeia k tis tsepes twn politikwn. an i koinwnia leitourgouse swsta 8a ypirxan tetoioi an8rwpoi? auti ti stigmi vlepoume to symptwma. Oi anegkefaloi pou grafoun edw k to paizoun eksypnoi, 8a prepe na skeftoun oti pisw apo to symptwma yparxei i aitia. gia valte ti fantasia sas ti mporei na einai??? @ Katerina Esy k an exeis provlimata. Poios sou eipe oti stoxos tous einai oikogeneies? prosexe auti i apoxavnwsi pou exeis ypostei proerxetai apo tin parakolou8isi tileoptikwn deltiwn se syndyasmo me tin apousia erwtikis zwis!
Vassilios Sougioltzis
25/09/2009 09:54

ORE SYNTEKNOI ,

TA XAMOGELA TOU MARKOGIANNAKA ...MOU

THIMIZOUN TIN SOUPA ME TOUS KOUMPAROUS .

".......TIS VLEPETE TIS XEIROPEDES ?????"

I PIO VROMIKI DEKSIA ,POU EXEI GNORISEI

TOULAXISTON I EUROPI !!!!!!!!
Vasilis Spartiatis
25/09/2009 09:52
Akoma sizitate gia kameres ke prosopikes elefheries ke oles tis asxetes kuvedes. Molis tha erthun mesa i mogoli exete idi di ti kanune me tous exmalotus polemou ! Tetia xalia kratus den eiparxune tulaxiston stin EOK ! Na katastrefode ke kegode epixirisis periodikon, vivliopolia, i anarxiki na dimiurgune sinexi provlimata ke i tromokrates na metaxirizode san "pedia". Sovareftite..... Ke an dexto pos ola afta katefthinode apo "ksena kedra, mistikes ipiresies, sionistes, amerikanus, klp" to dexome alla vevea na dextite ke esis pos oli afti i "kseni" vriskune xaos ke dialisi kratus ke lau ke giafto ta kenun. Afiste tin astinomia na kani tin dulia tis ke stilte ta pedia sto Guadanamo gia "na mathun tropus siberiforas"
elena
25/09/2009 09:48
τι λεμε τώρα?? ακου κρατούν τα χέρια σφιχτά.... εφόσον είναι αθώοι γιατί?? τωρα δηλαδή που το διαβάζω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,... και για να γίνω ακραία θα πώ... σπάστε τους τα χέρια... και παρτε αποτυπώματα...
τι είδους δικαιώματα είναι αυτά που έχουν τα βλαμένα καλοαναθρεμένα που δεν δέχονται να τηρήσουν την νομοθεσία.??? οι γονείς τους τι λένε?? αλλα κι αυτοί μια απο τα ίδια θα είναι.. θα τα υποστηρίζουν... αυτό δεν λέγεται αγάπη προς τα παιδιά τους λέγεται αρρώστια ψυχοπάθειας... εφόσον διοργάνωναν βομβιστικές επιθέσεις με οποιονδήποτε τρόπο και το είχαν δει ώς παιχνίδι ... ας υποστούν τις κυρώσεις.. ακου εκεί δεν δέχονται δεν είναι συνεργάσιμοι ... ετσι οπως το διαβάζω ενα τελευταίο θα πω.. υπομονή στους αστυνομικούς γιατί αν ήμουν στην θέση τους με τις κλωτσιές θα τα έπαιρνα τα βουτυρόπαιδα και μαζί και τους γονείς τους που δεν τα έμαθαν να σέβονται τις ζωές των άλλων παρά τα σπρώχνουν κι αυτοί απο την πλευρά τους να γλείφουν την καραμέλα,.. του και καλά... η εποχή ειναι μηδενική και όλοι εμείς που δουλεύουμε και ριμαζόμαστε για να εχουν αυτά καλύτερο αύριο μηδενιστές.... Ελεος ...ας γίνουν νόμοι επιτέλους.... και σε εμάς τους γονείς ας γίνει ενα ακόμα μάθημα... η καλομάθεια εχει και όρια...και σημασία δεν έχουν τα διπλώματα όσο η κοινωνική μόρφωση... Απο ότι καταλαβαίνω αυτά που συλλήφθηκαν πήγαιναν μόνο για "πτυχία"... απο το άλλο ... πήραν κουλούρα!!!!!
katerina
25/09/2009 09:43
Apo ta omorfa soy logia dear eugenia fainetai kai to epipedo sou ..........profanos anikeis ki esu mesa se omada anegkefalon pseuto ideologon...

mm
25/09/2009 09:40
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ . Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΑΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" !!! ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
S. Zanglos
25/09/2009 09:38
Αν και τους λυπάμαι γιατί είναι νέα παιδιά και κατέστρεψαν την ζωή τους, εύχομαι να σαπίσουν στην φυλακή για να παραδειγματιστούν και τα αλλα απόβλητα τις αναρχίας.
Σταύρος
25/09/2009 09:32
@Katerina Ούτε δικαιοσύνη σημαίνει : " .....σπάστε τους στο ξύλο όλους να δούμε αν θα δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα" Δεν νομίζω να σας έδωσε κανείς την εξουσία να ξεχωρίζετε ποιοι είναι άξιοι να ανήκουν στους "ανθρώπους" και ποιοι όχι.
Maria
25/09/2009 09:26
Συμφωνώ απόλυτα. Απο χθές ακούω αηδίες περι δικαιωμάτων του πολίτη! Τα δικαιώματα αυτών που σκοτώνουν, τα ορφανά που αφήνουν η θα αφήσουν στο μέλλον αυτά τα "20χρονα" αλητάκια τα σκέφτεται κανείς ?Να παρακολουθούν όσο θέλουν αν πρόκειται για την ασφάλεια μας. Μπράβο που τους έπιασαν και ευχομαι να τους χωσουν για τα καλά μέσα. Μου αρέσει, που άκουγα χθες στη Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, να κατακρίνουν τις παρακολουθήσεις της Αστυνομίας με κάμερες!!!!!! Και αμέσως μετά φώναζε που του απογορεύει το Ραδιοτηλεπτικό Συμβούλιο να δείχνει τα ευρήματα των δικών του κρυφών καμερών!!!!!!!!! Μαζέψτε τους! Γέλασα παρά πολύ με το θέατρο του παραλόγου!
ΤΤ
25/09/2009 09:23
ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΘΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ.
Ευγενία
25/09/2009 09:17
@Κατερίνα
Για την ενθουσιώδη πρότασή σου για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σου έχω ένα δώρο κοπέλα μου: εισιτήριο χωρίς επιστροφή για ΔΙΑΟΛΟΣΤΑΝ. Ουστ...
Katerina
25/09/2009 08:37
Ερώτηση: Πάει με την ηλικία το πόσο σκληρός τρομοκράτης είσαι!!!!! Γιατί τόση ειρωνεία στον τίτλο ότι πέσανε πάνω σε 20 χρονους!!!! αντί να δεχτείτε ότι η αντιτρομοκρατική κάνει καλή δουλειά και βρίσκει αυτούς τους ‘ μικρούς’ κατά εσάς ταραξίες που σπάνε και καταστρέφουν περιουσίες όποτε τους τη δώσει....... και ως προς το ότι δεν συνεργάζονται με τις αρχές .....σπάστε τους στο ξύλο όλους να δούμε αν θα δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα.......τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν τους ‘ανθρώπους’ και όχι κάτι μπερδεμένα και επικύνδυνα τυπάκια που το παίζουν κάπως αναρχικοί..... που δεν ξέρουν καν τι υποστηρίζουν και γιατί........αναρχία δεν σημαίνει σου σπάω την περιουσία σου κύριε ούτε σου βάζω βόμβες σε κατσαρόλες και σε ανατινάζω και σένα και την οικογένεια σου. Ντροπή !