Ταυτοποιήθηκε από το όπλο της επίθεσης

Η Σέχτα Επαναστατών πίσω από τη δολοφονία
του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/06/2009 08:18 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17/06/2009 17:28 |
Αστυνομικοί του Εγκληματολογικού διενεργούν έρευνα στο σημείο της δολοφονίας.

Η Σέχτα Επαναστατών πραγματοποίησε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όπως ταυτοποιήθηκε από τις σφαίρες του όπλου των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε.

Σημειώνεται ότι σε προκήρυξη της στα «ΝΕΑ», η Σέχτα Επαναστατών είχε αναφέρει ότι κάθε αστυνομικός αποτελεί στόχο.

Νωρίς σήμερα το πρωί, εν ώρα υπηρεσίας στα Άνω Πατήσια, έπεσε νεκρός, χτυπημένος από περισσότερες από 20 σφαίρες ο υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας, 41 ετών. Ο αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό του όχημα και φρουρούσε μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση του ΕΛΑ. Η γυναίκα βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από το 2002.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τέσσερις κουκουλοφόροι πλησίασαν τον αστυνομικό και τον πυροβόλησαν. Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6:20 το πρωί, στην οδό Δημητρακοπούλου στα Άνω Πατήσια, λίγη ώρα αφότου ο αστυνομικός είχε αναλάβει υπηρεσία.

Ο αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού, δέχτηκε τουλάχιστον 23 σφαίρες, από τουλάχιστον δύο όπλα. Ένα από τα όπλα είναι αυτόματο και οι 23 κάλυκες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί είναι όλες των 9 mm και εξετάζονται στα γραφεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες γνώριζαν την ώρα που αλλάζει η βάρδια των αστυνομικών. Οι δράστες φαίνεται να κατέβηκαν την Δημητρακοπούλου, πλησίασαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν με δύο πιστόλια από την πλευρά του αστυνομικού αλλά και από την πίσω πλευρά του οχήματος.

Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης της επίθεσης.

Δηλώσεις Παναγιώτη Στάθη

«Δολοφονικά πυρά κατά αστυνομικού, του τρίτου κατά σειρά το τελευταίο χρονικό διάστημα, που φρουρούσε μάρτυρα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, σημειώθηκε στις 6:20 το πρωΐ στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου 2 στα Άνω Πατήσια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Στάθης.

Σύμφωνα με τον κ. Στάθη, ο αστυνομικός, ο οποίος είχε αναλάβει υπηρεσία στις 6 π.μ., δέχθηκε τουλάχιστον 15 – 20 σφαίρες. Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας-στόχος φυλασσόταν σε 24ωρη βάση. Αλλοτε η βάρδια αποτελείτο από δύο άνδρες, άλλοτε από έναν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός αστυνομικών σε συγκεκριμένες ώρες.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση», ανέφερε ο κ. Στάθης.

Προανάκριση διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δηλώσεις του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Τσιατούρας έκανε την εξής δήλωση:

«Ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου για την δολοφονία του Υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα, ύστερα από την άνανδρη εγκληματική επίθεση που έγινε εναντίον του το πρωί.

Η Ελληνική Αστυνομία το ηθικό της οποίας είναι υψηλό γιατί υπηρετεί με προσήλωση ηθικές αξίες της κοινωνίας, θα πράξει το καθήκον της για την αποκάλυψη των δολοφόνων και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

«Στην οικογένεια του ηρωικού αστυνομικού, στην τραγική σύζυγό του, στους γονείς και το ανήλικο παιδί του δηλώνω με συγκίνηση, ότι θα σταθούμε δίπλα, ως Μεγάλη Αστυνομική Οικογένεια».


Προειδοποίησαν σε προηγούμενη προκήρυξη

Η προκήρυξη που έστειλε στα «ΝΕΑ» η ΣΕXΤΑ Επαναστατών για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού στις 4 Φεβρουαρίου είχε ως εξής:


«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν. Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαίνουργιες κουζίνες και κρεβατομαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επί πιστώσει.”(RΑF Φράξια Κόκκινος Στρατός)

Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του υφυπουργού δημόσιας τάξης Μαρκογιαννάκη και του προέδρου του Πασόκ Γιώργου Παπανδρέου σε αστυνομικά τμηματα για την τόνωση του ηθικού της αστυνομίας, αποφασίσαμε και εμείς για τον ίδιο λόγο, τα ξημερώματα της Τρίτης να επισκεφτούμε αιφνιδιαστικά ένα καθόλου τυχαίο Α.Τ., αυτό του Κορυδαλλόυ που απέχει 500 μέτρα απο τα κολαστήρια των φυλακών και να χτυπήσουμε τους τυχαίους μπάτσους που βρίσκονταν εκεί. Στόχος μας ήταν να τους εκτελέσουμε. Γνωρίζαμε οτι στην γωνία του τμήματος βρισκόνταν ο ειδικός φρουρός και συχνά αλλοι δυο-τρεις συνάδελφοι του. Στην επίθεση μας χρησιμοποιήσαμε ένα υποπολυβόλο τύπου scorpion 7.65 mm, ένα πιστόλι των 9 mm καθώς και μια αμυντική χειροβομβίδα που δεν εξεράγη όταν την ρίξαμε καταπάνω τους. Τυχεροί αυτοί, άτυχοι εμείς, την επόμενη φορά δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Οι σφαίρες μας ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.”Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή.”Μια πράξη ξεκάθαρη, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια.

Πίστευε κανείς πως θα μιλάγαμε για αγώνα, χωρίς ταυτόχρονα να οπλιστούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα γι΄αυτόν;


Μήπως τα γαμημένα γουρούνια της αστυνομίας που σκοτώνουν ανενόχλητα, πίστευαν πως θα τους επιτρέπαμε να μας σφάζουν παθητικά σαν τα πρόβατα;

Στην πρώτη μας ενέργεια, ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, στοχοποιήσαμε την αστυνομία. Τώρα είναι οι δικοί μας μαχόμενοι σχηματισμοί ενάντια στο μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος. Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.

Σε αυτούς που ήδη αναρωτιούνται, γιατί επιλέξαμε κάποιους τυχαίους μπάτσους κι όχι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή, τους απαντάμε ότι θα ΄ρθει κι η σειρά τους Επιπλέον, μέσα απ΄την ενέργεια μας αυτή, ξεκινάμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, χρησιμοποιώντας την τακτική της μόνιμης απειλής. Οι σφαίρες εναντίων ανώνυμων αστυνομικών μεταφέρουν ένα τελεσίγραφο σε όλες τις βαθμίδες των σωμάτων ασφαλείας. Τώρα ο κάθε απρόσωπος μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να΄ ναι στραμμένη πάνω του. Αυτά είναι τα “τυχερά” της δουλείας τους.” Όταν έχεις ένα πιστόλι στη ζώνη σου πρέπει να γνωρίζεις τους κινδύνους. Όμως οι μπάτσοι θέλουν να παίρνουν το μισθό τους χωρίς να πληρώνουν τις συνέπειες.”Αρχίστε να υποβάλλετε παραιτήσεις γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε να μετράτε τάφους.

Ίσως κάποιοι να σοκάρονται απ΄την κυνικότητα μας και να μιλάνε για “έλλειψη πολιτικού και ιδεολογικού υπόβαθρου.”Εμείς όμως δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να δικαιολογήσουμε η ακόμα και να επεξηγήσουμε τη δράση μας. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο. Τόσες δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα, η δικαστική και εκτελεστική εξουσία απέδειξαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που εξυπηρετούν. Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει...

Ήδη γνωρίζουμε πως μερικές δεκάδες μαχητές, γυναίκες και άντρες, προειτοιμάζονται να περάσουν στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αντεπίθεσης.

Τους καλωσορίζουμε.

Υ.Γ: Συμφωνούμε με τους αγωνιστές του επαναστατικού αγώνα για την επιλογή τους να στοχοποιήσουν κι αυτοί την αστυνομία.

Διαφωνούμε όμως στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρήθουν με τα γουρούνια. Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής. Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Έτσι συσπειρώνουμε τις δικές μας δυνάμεις και αποφεύγονται καταστάσεις αστυνομικής κατοχής. Ο δεύτερος γύρος του αντάρτικου πόλης ξεκίνησε...

Εκατό λουλούδια άνθισαν, είναι οι εκατό επαναστατικές οργανώσεις.

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ 

270
El Greco
19/06/2009 10:03
Στοιχειώδης Ελληνικός πατριωτισμός επιβάλλει: Όλοι να παραμερίσουμε τα κλισέ και καινές περιεχόμενου αντιπαραθέσεις του τύπου Δεξιός-Αριστερός, Φασίστας-κομουνιστής, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κλπ. και να διατρανώσουμε όλοι με μια φωνή: Πόλεμο μέχρι τελικής συντριβής στους δολοφόνους και στα ντόπια τσιράκια του !!!!! Το χρωστάμε στην πατρίδα, μα πιο πολύ το χρωστάμε στον άτυχο υπαστυνόμο !!!
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
19/06/2009 09:11
@ Αφιερωση στους εραστες της ποιησης. Π. χ. στον 666 τον Εωσφορο !... Τα ποιηματα που γραφονται ποιητικη αδεια, παντα θα μας θυμιζουνε πασοκικη αηδια.
Φιλιππινεζος Παρατηξρητης
19/06/2009 09:07
@ ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 18-6-2009/14.33 Σταλινικο απολθωμα σου υπενθυμιζω το πιο δημοφιλες τραγουδακι σας. Ζητω ο Λενιν ζητω ο Σταλιν ζητω ο κοκκινος στρατος. Ζητω κι ο Ζαχαριαδης ο μεγαλος αρχηγος . Αυτο ειναι το επιπεδο σου. Μην ξεχνας θυμησου, καποτε ποσο αγαπιομαστε, πικρες χαρες πως μοιραζομαστε.
thanasis
19/06/2009 03:23
emeis poy eimaste stin AMERIKH kai osoi exete figei kserome pos doleuei i astinomia ,gia tous ELLHNES POY DEN EXOYN DEI AMERIKH DEN KSEROYN POS DOYLEYEI I ASTINOMIA KAI DEN PREPEI NA TIN KATIGORATE ,EGKLIMATA GINONTE KAI EDO ALLA STIN ELLADA TA PRAGMATA EXOYN PARAGHNEI ,KATANTISAME TRITOXORA MAS FTEEI I KIVERNISI I ASTINOMIA TA LATHI TA RIGNOME STOYS ALLOYS EFTHINES DEN PERNOME GIA TIPOTA............. SIMFONO ME POLLON APOPSEIS ....ALLA DIAFONO ME POLLON ALLON .........AGAPO THN ELLADA GIATI GENITHIKA EKEI EINAI PROTIMOY PATRIDA ....AGAPO THN AMERIKH GIATI EINAI DEYTERH PATRIDA KAI XAIROME OTAN ME FONAZOYN ELLHNA ........
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
19/06/2009 00:54
@ 666 186-2009/19.55 Φιλεμου καλε, οχι μονο το Μαρακι, αλλα και ο θεωρητικος των ανακριβιων στο διαδικτυο, αγαπητος ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ , καθως και ο εχων για τα παντα τοποθετηση 888. Για τους αλλους αστερες των εθνικοσοσιαλιστων τι να πουμε ! Τιποτε αλλο εκτος απο απαξιωση στις φαλτσες αναφορες εν τη ποιητικη αδεια που μας παραπεμπουν στην Πασοκικη αηδια !... Ουτω αδικως θα περιμενουμε απαντηση , οπως περιμενουμε και απο τον "Φευγατο", για το φονευθεν ξαδερφακι του στο Πολυτεχνειο !... Με αγαπη.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
19/06/2009 00:43
@ 666 18-6-2009/19.55 Αγαπητε φιλε . Η λαικη σοφια ειναι αδιαψευστη. Επ'' αυτου μας αναφερει τα εξης : "Ολα ταχει η Μαριωρη, ο φερετζες της λειπει". Ετσι αυτοδιοριστηκε προστατιδα των απανταχου μουζταχεντιν. Κατι θα ξερει αυτη. Το προβλημα της ομως ειναι ειναι οτι οι μουσουλμανοι αξιολογουν τη γυναικα , λιγο πιο κατω απο αυτη της αιγας !... Με αγαπη Φ.Π.
B.G
19/06/2009 00:03
RE LENE TIN ELLADA TIN AGAPAS TI MAS LES. GREECE EGO STO ATHENS DEN MENO OUTE MIA MERA EKTOS KE AN MOINO PELOPONISO KE TO ALLO TI AFOU DEN MBORI TO KRATOS GREECE NA KANOI KOUMADO STIN KIBERNISI THA MBORESI NA LISOI TIN ASFALIA TOU KATHE POLITI ALLA STIN ELLADA IPARXOUN OI ROUFIANOI POU TA LENE OLLA KALI SOU DIAMONOI STO GREECE LENA KE MI XEXNAS KE EMAS TOUS U.S.A. B.G.
chris
18/06/2009 23:46
ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.
ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ............
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ & ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
ΜΟΝΟ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Karapanos
18/06/2009 23:22
Σέχτα Επαναστατών = Deiloi, k**radomages me pistolia.
Eseis mallon eksipiretite ksena simferonta. Ellines then eiste.
Pavlos Xanthopoulos
18/06/2009 21:58
Simfono me tin apopsi pos i dolofoni einai kseni praktores kai pos ean to Israil mazi me tin USA apofasisi na ktiipisi to Iran tote sigoura epithimoun tin stiriksi teis Ellados kai mia Ellada dihos kivernisi tha einai pio prothimi na tous dosi stiriksi !
Me tourko stratigo stin Larisa kai prosorini kivernisi tha mporoun i kseni na kanoun oti epithimoun !
Ta gnosta roufianakia arhisan na kanoun "doulia", politikopioun tin dolofonia oste na mas valoun se riksi ....
APOMONOSTETOUS !
Α.Α.
18/06/2009 21:00
Οι ψευτοεπαναστάτες που χτυπούν πισώπλατα αθώους μεροκαματιάρηδες δεν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τους λύκους και σφάζουν τα πρόβατα.
rar
18/06/2009 20:43
ps3, tsigarilikia, tv, internet, molis fas thnepomenh sfera xipnises
888
18/06/2009 20:31
@ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΟΚΟΥΤΑΒΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ REAL FM OTI: < TO 2004 Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ> ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. 888
666
18/06/2009 20:01
Ενώ η σωρός του δολοφονημένου αδικοχαμένου αστυνομικού ήταν ακόμα στο δρόμο, και τα κοράκια δημοσιογράφοι ,έκαναν πανήγυρη ,με απευθείας συνδέσεις ,και ατελείωτες συνεντεύξεις ,και ρεπορτάζ από τον τόπο του εγκλήματος, τα μεγαλοστελεχη του ΠΑΣΟΚ υπεύθυνα για την ασφάλεια ,οι μελλοντικοί υπουργοί τάξης του ΠΑΣΟΚ ,περιφερόντουσαν από τηλεόραση σε ραδιόφωνο ,για να καταγγείλουν την ανίκανη και άφαντη κυβέρνηση την χαμένη και διαλυμένη αστυνομία ,και κυρίως ,να θυμίσουν πόσο ασφάλεια παρείχαν στους πολίτες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και βεβαίως την μεγάλη επιτυχία τις διάλυσης της 17Ν Ανάμεσα σε αυτά τα μεγαλοστελεχη του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν ευκαιρία για μαύρη αντιπολίτευση ,και xxxxxxένας πρώην αστυνομικός Α ,υποψήφιος του πασοκ στην περιοχή αιτολωακαρνανιας και κολλητός του Γιωργάκη , βγαίνει σήμερα στις 8 το πρωί στον ρ/σ city 99,5, έξαλλος οργισμένος αγανακτισμένος ,έκτος εαυτού,και καταγγέλλει ,όχι βέβαια τα άνανδρα καθάρματα που δολοφόνησαν τον πρώην συνάδελφο του ,άλλα την ελληνική κυβέρνηση τους αρμόδιους υπουργούς ,και κυρίως τους πρώην συνάδελφους που είναι ακόμα στην υπηρεσία και που σκοτώνονται στους δρόμους.ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη για να στηλίτευση να καταγγείλει να βρίσει έστω διάολε , τους άνανδρους δολοφόνους ,έστω για τα προσχήματα παρά μόνο ένας ποταμός ύβρεων ,και απροσδιόριστων κατηγοριών και καταγγελιών για τους πρώην συνάδελφους του ,ενώ το άψυχο σώμα του αστυνομικού το έβλεπε όλη η Ελλάδα σε απευθείας σύνδεση.Με αυτά τα στελέχη ,θα κάνει την μεγάλη αλλαγή ο Γιώργος ,και θα σώσει ,την Ελλάδα ,από τον εφιάλτη της δεξιάς διακυβέρνησης ,με ανθρώπους ,που βλέπουν σαν ευκαιρία την άνανδρη δολοφονία συνάδελφου τους,για να προβληθούν και κυρίως να καταγγείλουν για καθαρά κομματικά συμφέροντα συνολικά την υπηρεσία που τους ανέδειξε και ,το σύνολο των πρώην συνάδελφων τους,από την βολεμένη θέση του κομματικού στελέχους ,του κόμματος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ,και παίζονται καρέκλες εξουσίες; Ντροπή σας ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
αμιαντος
18/06/2009 19:56
komanto να προσεξουν τα ηλεκτροφορα συρματα πρωτα γιατι τα καλα κομαντα απο ηλεκτροπληξια πανε ΒΛΕΠΕ β''μοιρα καταδρομων
666
18/06/2009 19:55
@ MARIA 18/6/2009 15:32,@Αγαπητέ ΦΠΑ το Μαρακι δεν μας είπε ακόμα ΠΟΣΟΥΣ νεκρούς ΜΕΤΡΗΣΕ στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
ΜΑ( ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ)
18/06/2009 19:27
ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΘΟΛΟΥΡΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ
ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΗ
ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ.ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 24 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΝΑΔΡΟΙ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ..ΚΑΘΙΚΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.
Νίκος
18/06/2009 19:20
Δράμα μεγάλο... Γέμισαν αριστερούς τα κανάλια και λένε πάλι ότι τους κατέβει στο κλούβιο μυαλό τους... Δυστυχώς...
888
18/06/2009 18:58
@ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΟΚΟΥΤΑΒΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ <240 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ> ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔΤΕΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ. 888
888
18/06/2009 18:55
@ ΦΠΑ 888 18/6/2009 14:29 ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ? ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ) ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! 888
XRHSTOS
18/06/2009 18:20
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ
KOMMANDO
18/06/2009 18:18
AT ALL: ....re magkes mh lete M...kies gia poioys epanastates anarxikoys milate ? ...opoios;exei kanei Kommando gnwrizei ooti apo th stash kai ton tropo poy kratoysan to oplo einai 100% ekpedeymenoi ektelestes ths MOSSAD kai ths MIT (praktores dikoi mas ths EYP, mporoyn na ksexwrisoyn kai metaksy twn dyo gia to poia ek twn dyo ekane thn ekpaideysh !!!)..... Kopste th karamela me ''''antartiko polewn kai m...." Prokeitai gia ekpaideymenoys EKTELESTES.....to katalabate....??? Apla SYRIZA, MME, klp. paizoyn ton rolo twn..... nerokoybalhtwn.... Y.G. Enas LOXOS twn EIDIKWN DYNAMEWN EXEI "KATHARISEI" thn ATHNA se 24 wres !!!!! Amfibalete ??? Fwnaxte toys kai tha deite.....
giann
18/06/2009 17:36
Αυτα να τα βλεπουν οι οποιοι <<επαναστατες του Δεκεμβρη>>.Αν και δε νομιζω να τους πολυνοιαζει η να το πολυκαταλαβαινουν.Αλλωστε αυτοι οι ιδιοι προτρεπουν τον κοσμο σε ανυπακοη κτλ.Ηλυση ειναι μια.Οι απανταχου δολοφονοι να οδηγουνται στην ηλεκτρικη καρεκλα.Οτι κι αν ειναι αυτοι.Εμποροι ναρκωτικων, τρομοκρατες κτλ. Ηκοινωνια μας ηδη εχει δειξει τεραστια ανοχη.Αληθεια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγει στους δρομους να διαδηλωσει;;;;;;;;; Εργαζομενος δεν ηταν κι αυτος;;;;;;;;;;; Που κρυβονται οι ορδες των υπολοιπων απλυτων;;;;;;;;;;;
Ανοιχτομάτης
18/06/2009 17:06
Το βρήκα σε διπλανό Forum και μου άρεσε, ριξτε μια ματιά... Το πρόβλημα κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πατριώτη: Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα με την επιβολή πλήρους φαυλοκρατίας της κοινωνικής και πολικής ζωής του τόπου, με εκατοντάδες εξω-έλληνες πράκτορες, με 1,500,000 λαθρομετανάστες, με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό, με ξεχαρβαλωμένη παιδεία, και πουλημένα ΜΜΕ, δηλ. αυτό που στη φυσική ονομάζουμε εκφυλισμένο σύστημα, στο οποίο δεν λαμβάνει χώρα πια καμιά διεργασία, υπάρχει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ άρσης του εκφυλισμού – αυτή της εξωτερικής επέμβασης και επανακαθορισμού των αρχικών συνθηκών στο σύστημα !!! Η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να επέμβει και να τερματίσει το Μπάχαλο είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ. Το εγχείρημα εμπεριέχει τους εξής κινδύνους: εάν είναι πατριωτικό και εκτός ΝΑΤΟ-ΕΕ προδιαγραφών τότε με μαθηματική ακρίβεια αυτό θα οδηγούσε σε κατευθυνόμενο (θα έβρισκαν πάρα πολλούς αντιφασίστες στο εσωτερικό για να το πετύχουν) κατακερματισμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας (Αιγαίο, Θράκη, Μακεδόνες, Τσάμηδες) – δηλ. ΝΕΑ Εθνική καταστροφή. Εάν τα αφήσουμε έτσι να κυλούν τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια πάμε σε σταδιακή Κοσσοβο-ποίσηση της Ελλάδας, όπου σιγά-σιγά θα φεύγουν οι Έλληνες και θα μπαίνουν συνεχώς κατευθυνόμενοι μουσουλμανο-λαθρομεταναστες ! Υ.Γ. και μη βγει κανένας και μου πει ότι η μόνη λύση είναι η δημοκρατία ! γιατί αυτό πράγματι ισχύει σε στοιχειωδώς-έστω δημοκρατικά καθεστώτα και σε δημοκρατικούς θεσμούς – ΟΧΙ σε ενα εκφυλισμένο σύστημα.! ΠΕΡΙΚΛΗΣ 18/6/2009 16:05
ΤΖΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
18/06/2009 16:16
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

"Ο ελληνικός λαός πρέπει να προβληματιστεί για το ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις αξιοποιούν για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή, των προαποφασισμένων στην Ε.Ε. και σε άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, τρομοκρατικών νόμων και την ισχυροποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών, που στρέφονται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Η λαϊκή επαγρύπνηση και η κλιμάκωση της πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των πολύμορφων μηχανισμών που την υπηρετούν είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους και μορφή προβοκάτσιας και αντιλαϊκών σχεδιασμών".
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
18/06/2009 15:56
@ 888 18-6-2009/13.38 Στο θεατρο που παιζει απο την αρχη της ιδρυσης του το ΠΑΣΟΚ που προηλθε απο το επαναστατικο - αναρχοληστρικο ΠΑΚ , συνεπαγεται και ο ρολος της μανιατισσας μοιρολογιστρας. Εγω δηλωσα αυτα που επρεπε, αρχης γενομενης απο το κινητρο που ειναι το ζητουμενο σε ολες τις δολοφονιες. Ο ατυχης αστυνομικος ειναι ενα ακομα θυμα στον Μολωχ της εξουσιας !... Δεν λυπαμαι μονο γι''αυτον , αλλα και γι'' αυτους που θα ακολουθησουν αν η κυβερνηση δεν λαβει αυστηρα μετρα για την παταξη της τρομοκρατιας , η οποια δεν εξαρθρωνεται με υποκριτικες δηλωσεις για το ποσο στενοχωρηθησαν οι εθνικοσοσιαλιστες του ΠΑΣΟΚ, οι οποιοι, σαφως ευνοουμται απο την αποσταθεροποιηση, την οποιαν επιδιωκουν με το να διατηρουν προεκλογικο κλιμα, δυο και ημισυ ετη πριν απο τις εθνικες εκλογες. Αυτο το κλιμα ειναι ο κυριοτερος ενοχος !... Κατοπιν απο τη μεγαλη στενοχωρια θα ριξουν και μερικες ζειμπεκιες να πανε τα φαρμακια κατω !... Σας μαθαμε πλεον, δεν κουραστηκατε τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια ?
Δημήτρης
18/06/2009 15:50
Για τις κάμερες ήμουν σαφής. Ζήτησα κάμερες σε όλους τους δρόμους, όχι στα σπίτια. Τώρα, αν ο δρόμος είναι το σπίτι σου (δηλαδή είσαι παιδί του δρόμου) τότε λυπούμαι. Ο νομοταγής πολίτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις κάμερες στους δρόμους. Όλους τους δρόμους του κέντρου. Θα χτυπήσουν τόσο την εγκληματικότητα, όσο και την τρομοκρατία. Θα λύσουν τα χέρια και της αστυνομίας, αλλά και των δικαστών (δεν θα χρειάζονται 10 μάρτυρες να στοιχειοθετήσουνπχ ένα τροχαίο ατύχημα. Ένας θα φθάνει και θα περισσεύει). Ο maestro είπε ότι τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται μέσα στα σπίτια. Δεν αναφέρομαι στα οικογενειακά εγκλήματα. Αυτά σίγουρα δεν πρόκειται να προληφθούν με τις κάμερες. Αναφέρομαι στις ληστείες, στους τσαντάκηδες, στις διαρρήξεις, στους βανδαλισμούς, στα μαχαιρώματα, στις οπλοφορίες, στα τρομοκρατικά χτυπήματα κλπ εγκλήματα που τελούνται στους δρόμους σε καθημερινή πλέον βάση.
MARIA
18/06/2009 15:32
@ Φιλιππινεζος Παρατηρητης 18/6/2009 13:04

APO OSA EGRAPSES ENA KATALAVAINO:
POTE 8A KANEI KSASTERIA POTE 8A FLEVARISEI, NA PARO TO NTOUFEKI MOU...KAI TA LOIPA..
EXEIS SOVARA PROVLIMA, 8RINOUME ENA NEKRO KAI SY KANEIS ANTIPOLITEYSI STO PASOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POU DEN EINAI I KUVERNISI!!!!!!!!!!!!NOMIZO OTI TO MONO POU SE APASXOLEI EINAI NA MIN PEI KANEIS KAKO GIA TIN KUVERNISI SOU...EINAI 8LIVERO ''H KALUTERA TROMAKTIKO OTI YPARXOUN ATOMA TOU SINAFIOU SOU.
EISTE EPIKINDYNOS KYRIE, TROMAKTIKA EPIKINDYNOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμιαντος
18/06/2009 15:07
λοιπον τερμα τα ψεμματα κυριοι καιρος να λογοδοτησετε ολοι οι πολιτικοι Ζητησατε απο τον ελληνικο λαο και το υστερηματα του εκατομμυρια ευρω για να μας κρατατε ασφαλεις και να μας προστατευευτε απο τον καθε ψυχανωμαλο που με τα κουμπουρια του νομιζει ειναι ο "εκδικητης της νυχτας". Πλουτισαν ημετεροι και καθε λογης λαμογια για να μας παρεχουν εξοπλισμους και τεχνολογικα συστηματα ασφαλειας και ξαφνικα ανακαλυπτουμε οτι το συστημα ειναι τρυπιο σαν το βρακι του καραγκιοζη. Τις πταιει κυριοι ? Η Δικαιοσυνη τι κανει ?
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
18/06/2009 14:47
Φιλιππινεζε ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΕΡΕ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΗ ΚΟΙΘΝΩΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
18/06/2009 14:33
Φιλιππινεζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΛΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΩΡΕ? ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΟΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ? ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
Maestro
18/06/2009 14:31
Το έγκλημα είναι κοινωνικό φαινόμενο με συγκεκριμένες αιτίες, φτώχεια, έλλειψη παιδείας, έλλειψη συνεκτικών δεσμών στις κοινωνικές τάξεις, μεγάλες ανισότητες και άλλα. Οι κάμερες δεν λύνουν τίποτα από όλα αυτά. Στο Λονδίνο το έγκλημα απλώς μεταφέρθηκε στις περιοχές όπου δεν υπάρχουν κάμερες. Η σκέψη για κάμερες παντού απλά ικανοποιεί τα ταπεινά ένστικτα απαίδευτων όπως ο golden boy που νομίζουν ότι θα είναι για πάντα φιλήσυχοι και νόμιμοι. Οι εξουσίες μεταβάλλονται όμως και δε θα έχουν για πάντα ανάγκη τσιράκια όπως ο golden boy που μπορεί να δει τον κόσμο ανάποδα κάποια μέρα.
Ν.Κ Συμφωνώ στο κομμάτι του μηνύματος που αναφέραται στα εργατικά ατυχήματα. Όντως ο νόμος παρερμηνεύεται στην πράξη συνήθως απλά ήθελα να υποδείξω το λάθος του. Κώστας 13.
888
18/06/2009 14:29
@ Φιλιππινεζος Παρατηρητης 18/6/2009 13:04

<...Στην προκειμένη περίπτωση το κίνητρο είναι ένα και μοναδικό : "Η πτώση της κυβέρνησης". ...>

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!!!
ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ:

ΟΤΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ 2007 ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ €1450 (ΠΑΝΩ ΑΠΟ €1000) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ €70 ΣΥΝΟΛΟ € 1520 ΓΙΑΤΙ ΑΘΡΗΣΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΤΜ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2008, Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!!!
ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ?
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ? ΟΧΙ ΕΞΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΘΑΜΑΙ.
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΘΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ:
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

888
ΙΙΙ
18/06/2009 14:22
ΤΖΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ

οτι γραφω και υπογραφω με ιιι ειιναι αρθρα που βρισκω στο διαδυκτιο αυτουσια και προερχονται απο διαφορες πηγες δεν ειναι δικες μου αποψεις η πληρωφοριες Ειναι στην κριση του καθε αναγνωστη να τα
αξιολογισει.
Μακαρι να ειναι ολα ψεματα για σκεψου ομως να ειναι αληθεια
Και τα δυο αρθρα που δημοσιευω συγουρα τα εγραψαν ανθρωποι που εχουν πληρωφοριες που δεν μπορει να εχει ο μεσος ανθρωπος και σιγουρα δεν κανουν πλακα.
Χρηστος απο Γερμανια
18/06/2009 14:20
@ Εκτιμω απεριοριστα της γνωσεις του Κυριου Φ.Παρατηρητη
σταρατα λογια ,ντοκουμεντα,σοφα λογια,υπεθυνα,βγαλμενα
απο εμπειρια ,απο σταση ζωης,γεια σου Φιλιππινεζε να εισαι
παντα γερός .
παντα φιλικα Χρηστος
GOLDEN BOY
18/06/2009 14:08
"Απαντώντας σε μήνυμα του Δημήτρη που ζητάει παντού κάμερες για να μειωθεί η εγκληματικότητα ρώτησα για το αν αποδέχεται κάμερες και εντός οικογενειακού ασύλου, δηλαδή στα σπίτια μας."

KALA, POSO GKAGKA EISASTE MERIKOI;; PAIDIA TOY NHPIAGWGEIOY EXOYN PERISSOTERO MYALO. KAMERES PANTOY (SE OLOYS TOYS DHMOSIOYS XWROYS) TWRA!!
888
18/06/2009 13:38
@ Φιλιππινεζος Παρατηρητης 18/6/2009 12:31

ΠΑΡ'' ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΕΙΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΝ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΥΜΠΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.


888
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
18/06/2009 13:04
ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ {Δημοσιεύθηκε 14-3-2009, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω}. Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να επαναλάβω αυτά που ανέφερα παλαιότερα και που οι παριστάνοντες τους δημοκράτες οπαδοί του ΠΑΣΟΚ με έβριζαν. Είναι δε πιθανό, τινές εξ αυτών να είναι ενεργά μέλη του προγράμματος αποσταθεροποίησης της κατάστασης στην Ελλάδα , για την πτώση της κυβέρνησης και την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία . Οταν γίνεται κάποιο έγκλημα το πρώτο που αναζητείται είναι το κίνητρο δηλαδή ποιός έχει συμφέρον από αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση το κίνητρο είναι ένα και μοναδικό : "Η πτώση της κυβέρνησης". Αν αυτό συμβεί ποίος θα τη διαδεχθεί κατά {100%} ? Να λοιπόν ένα βασικό κίνητρο. Δεν μας διαφεύγει το γεγονός ότι και κατά τις τελευταίες εκλογές είχε ξεσπάσει κύμα εμπρησμών. Κάποιοι δε, εκφωνούσαν πύρινους λόγους ενάντια στην κυβέρνηση ! Και που αν το ΠΑΣΟΚ είχε άλλον αρχηγό εκτός του... χαρισματικού Γιωργάκη θα είχε κερδίσει τις εκλογές και με διαφορά . Ελα όμως που η γραμμή των Boss είναι να κυβερνήσει ο συμπατριώτης τους κ. Γ. Παπανδρέου για να πραγματοποιήσουν τα ενθελληνικά τους σχέδια ? Ούτω με το δημοψήφισμα της πλάκας και που όλη η Ν.Δ. ψήφισε υπέρ του Γιωργάκη , το ΠΑΣΟΚ επέλεξε αρχηγό αυτόν που τους επέβαλε ο Μπάρμπα Σαμ !... Ετσι ενεργοποιήθησαν εκ νέου οι μηχανισμούς αποσταθεροποίησης για την άνοδο του εκλεκτού τους στην εξουσία . Το παραμύθι της δήθεν εξάρθρωσης της Ε.Ο 17 Νοέμβρη δε νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί Ελληνες που το πιστεύουν ! Ετσι η κυβέρνηση πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά αυτή την πλευρά και να εκδιώξει από την "Αντιτρομοκρατική" τους εγκάθετους που διεβίβαζαν και διαβιβάζουν τις υπεραπόρ- ρητες πληροφορίες στους τρομοκράτες . Πρέπει επίσης να αναβαθμίσει την Ε.Υ.Π. την οποίαν διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, και να την επανδρώσει εκ νέου με πεπειραμένα στελέχη, όπως ήταν πριν την υπαγωγή της στους Α.Παπανδρέου, Κ.Τσίμα και Μ.Ζιάγκα !... Να γίνει επίσης εκκαθάριση από τους νονούς που τοποθέτησε το ΠΑΣΟΚ στην Αστυνομία και που όπως ανέφερα παλαιότερα ο διοικητής της ασφάλειας επί παντοδυναμίας Α. Παπανδρέου κ. Μ...έπαιξε πέντε εκατομμύρια με μια ζαριά , και απλός αστυφύλακας κυκλοφορούσε με μεγάλου κυβισμού BMW και ολόχρυσο ROLEX στο χέρι αξίας εκατομμυρίων ! Να δημιουργηθούν ομάδες πραγματικά αδιάφθορων αστυνομικών με αυξημένες αρμοδιότητες και με την εντολή να χτυπούν στο ψαχνό τους ληστές και τους τρομοκράτες και να προβαίνουν στη μαζική απέλαση ξενόφερτων κακοποιών. Ενθυμούμαι παλαιότερα είχεν εφαρμοσθεί αυτό το μέτρο για την εκκαθάριση της Τρούμπας στον Πειραιά επί δημοκρατίας και με διοικητή Ασφάλειας του Πειραιά τον Ελ. Γιαννακόπουλο. Επικεφαλής δε της ομάδας αυτής αν θυμάμαι καλά , ήταν ο τότε υπαστυνόμος Γιαννούλης από το Καρπενήσι . Το αποτελεσμα ήταν ότι σε βραχύ χρονικό διάστημα να διαλύσουν όλες τις συμμορίες που δρούσαν στην περιοχή. Ξένοι πράκτορες σε συνεργασία μέ απάτριδες Ελληνες , εμπρηστές , τρομοκράτες κ.λ.π.. δρούν στην Ελλάδα . Αν δε μελετήσουμε προσεκτικά τα σχόλια που αναγράφονται σε αυτό το Forum , βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων, εκτός ότι είναι λούμπεν προλεταριάτο , είναι άσχετοι , αγράμματοι και αδίστακτοι ινστρούχτορες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεράσουν το μίσος και τα απωθημένα τους έναντι του κοινωνικού συνόλου ! Οπωσδήποτε υπάρχουν και αξιόλογα άτομα καθώς και έντιμα . Αλλά οι ινστρούχτορες εθνικοσοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ τους βρίζουν χυδαία και τους απειλούν μόλις εναντιωθούν στις ανακρίβειες και στη φτηνή προπαγάνδα τους , για να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν το φόρουμ . Ούτω κατόπιν της δήλωσης του αρμόδιου υπουργού {που ανέλαβε αυτό το πόστο λόγω του κουκουλώματος του σκανδάλου "Βατοπέδι" στην Εξεταστική και που όπως είχα προβλέψει θα γινόταν υπουργός, ότι η Αστυνομία αδυνατεί στην καταστολή της βίας , ας εφοδιασθούν και οι νομιμόφρονες πολίτες με όπλα, έστω και παράνομα. Καλύτερα χωροφύλακας παρά παπάς αναφέρει η λαϊκή σοφία !... Επίσης αν η Αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει όλους αυτούς, υπάρχει και ο στρατός. Κατεβάστε τις ειδικές δυνάμεις με εντολή την τήρηση της τάξης , ώστε να μην είναι οι Ελληνες έρμαια των ξένων πρακτόρων και των κακοποιών που δρούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα . Εχουμε πόλεμο εντός των τειχών και όσο πιό γρήγορα αντιδράσει το κράτος τόσο καλύτερα !... Κύριε Πρωθυπουργέ προχωρείστε χωρίς φόβο και ενδοιασμούς διότι έχετε ευθύνη να προστατέψετε το λαό και μην ξεχνάτε τούτο : “SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO”. 14-3-2009 Φ.Π.
Ν.Κ
18/06/2009 12:33
"..........Στα εργατικά ατυχήματα δεν απαιτείται δόλος αλλά βαριά αμέλεια από την πλευρά του εργοδότηγια να καταδικαστεί."

Επι που προκειμενου,να πω πως οταν στο κατεργο του εργοδοτη που το ξερει καλα..κι αμελει-ο εργοδοτης- απο καρμηρια και μονο.., τοτε ο θανατος εργαζομενου μεσα εκει,ειναι δολοφονια εκ προμελετης,κι οχι αμελεια!
Τωρα ο νομος κανει μαλλον τα στραβα ματια και παιζει με την ερμηνεια των παραγραφων της νομοθεισας κι οι αρπαγες-εργοδοτες βγαινουν λαδι κατα... συμπτωση παντα..ετσι!
Μην βγουμε και παρανομοι, γιατι ξερω πως καπου καποιοι,παρακολουθουν οσα γραφουμε.
Παντως κυριοι,εσας λεω που μας παρακολουθειτε, εμεις λοιπον δεν ξερουμε απο οπλα κι απο εν ψυχρω δολοφονιες
Το να σκοτωσεις ειναι τεχνη πολεμου που την εκ-παιδευεσαι!Συνεπως,ψαχτε κατα μεση ανατολη μερια, καποιους που εχουν πειρα πολεμου,γι αυτο και ξερουν καλα την δουλεια..
να σας σκοτωνουν δηλ εν ψυχρω!
Κριμα στους νεους ανθρωπους που χανουν την ζωη τους για ενα φτωχο-μισθο!Κριμα κι αδικο! οταν την ιδια στιγμη,λιγο πιο περα, αλλοι δεν ξερουν τι ανωμαλια να κανουν ετσι ωστε να καλυψουν το υπαρξιακο τους κενο.
αμιαντος
18/06/2009 11:52
ρε παιδια οχι καμερες παντου συμφωνω αλλα εκει που φυλαμε ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα συστημα παρακολουθησης Ο ατυχος αστυνομικος δεν φυλαγε κανενα πολιτικο η δημοσιογραφο αλλα βασικο μαρτυρα σε υποθεση τρομοκρατιας. Πληρωσαμε εκαττομυρια σαν ελληνες πολιτες για να παρουμε το C4I ειδικα οχηματα παρακολουθησης και η αντιτρομοκρατικη φυλαγε μαρτυρα κατηγοριας με ενα σαραβαλο αυτοκινητο. Καποιος δεν πρεπει να μας πει που ειναι αυτα που "πληρωσαμε" η τα εχουνε πεταμενα σε τιποτα αποθηκες σαν τις μηχανοκινητες σκουπες. Ο εισαγγελεας που ειχε διαταξει την συνδρομη της αστυνομιας για προστασια βασικου μαρτυρα δεν πρεπει να ζητησει εξηγησεις απο την ηγεσια της ΕΛΛΑΣ γιατι εθεσαν τον μαρτυρα σε κινδυνο λογω αναποτελεσματικης φυλαξης?
cthulhu
18/06/2009 11:29
@NIKOS Και να φανταστείς ότι στο συγκεκριμένο post αυτό που είπα είναι ότι φταίνε αυτοί που κινούν τα νήματα από όπου κι αν προέρχονται.Σου είπα,διάβασε καλύτερα! Είπα ότι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και οι μεν και οι δε με θύματα εμάς.Δε το κατάλαβες,δε πειράζει.Και αυτά ως πιθανό στόχο προς διερεύνηση κλπ,μη τα λες σου λέω είναι για γέλια.Και όσο γι''αυτό που λες,ναι είμαι αναρχικός.Πάντα ήμουν και θα είμαι.Και φυσικά δεν υπάρχει βία σε αυτά που αντιπροσωπεύω και δεν έχω χρησημοποιήση ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται,όχι μόνο απέναντι σε ανθρώπους αλλά και σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Από την άλλη πάλι να ξέρεις ότι δε θα στεναχωρηθώ περισσότερο για ένα νεκρό συμπολίτη μας από ότι στεναχωριέμαι για κάθε παιδί νεκρό από πείνα που συμβαίνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και για κάθε νεκρό του σάπιου συστήματος που κυβερνά τον πλανήτη.Απλά δε το δέχομαι να γίνεται τόσος θόρυβος για ένα τέτοιο θέμα ενώ γύρω μας ο θάνατος γλεντάει καθημερινά! Δεν έχει διαφορά για μένα αυτό που έγινε από π.χ μια οποιαδήποτε δολοφονία που ακούμε κάθε μέρα.Για σένα έχει διαφορά? Δεν είδα κανένα φυσικά να αναστατώνεται τόσο πολύ.Το διαβάζεις και καπάκι πας στα αθλητικά! Τώρα με τέτοια θέματα γιατί γίνεται όλο αυτό? Ξέρεις γιατί? Γιατί στη μέση είναι το κράτος που χορεύει πάνω σε πτώματα και συνειδήσεις!! Και εμείς σαν καλοί ακόλουθοι χορεύουμε στο ρυθμό του.Σπέρνουν δυχώνια για να μπορούν να μας μαστιγώνουν ευκολότερα και να λέμε και ευχαριστώ.Εγώ επειδή μαστιγώνουν εσένα τον ''κακό'' και αντίστροφα.Και των δύο μας οι πλάτες όμως στο τέλος θα είναι ματωμένες... Αυτά...
O allos
18/06/2009 11:28
Αλέκο θα ήθελες να ακολουθήσουν δημοψηφίσματα για την ελεύθερη χρήση του διαδικτύου, για την οπλοφορία χωρίς άδεια, για τη διάλυση του Συριζα, για την τοποθέτηση καμερών πάνω από τα κρεβάτια μας...;
Vasilis Spartiatis
18/06/2009 11:23
Lipon o Liakopulos exi dikio...sas psekazune stin Ellada. Vrika meta apo efkoles erevnes pos to iliko legete : ILITHIUM ! Aporo pos milate etsi gia ena toso sovaro thema. I dianoitika anapiri itane afti pu apo to 1974 ke meta xasane xrises efkeries na kanune mia sosti xora me ena IPSILO ekpedeftiko epipedo...pu tha boruse na voithisi ....etsi oste ... pu thimata pirkagion den petane amesos meta ta skupidia sta dasi pu apominane.. I kapnistes den petane tis gopes tous stis paralies ke stis stasis ton leoforion ...ke gia oti ginete stin xora KSEFRAGO ABELI na min ftene i Inomenes Polities ! ..iste aksii giati esis epileksate na zite sto xaos... Ekpedefste tin astinomia ke afiste tin na kani tin dulia tis !
Maestro
18/06/2009 11:21
Γιάννη δεν κατάλαβες σε τι αναφερόμουν. Απαντώντας σε μήνυμα του Δημήτρη που ζητάει παντού κάμερες για να μειωθεί η εγκληματικότητα ρώτησα για το αν αποδέχεται κάμερες και εντός οικογενειακού ασύλου, δηλαδή στα σπίτια μας. Οι περισσότερες δολοφονίες του κοινού ποινικού δικαίου γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους άρα για τη μείωση τους με τη νοοτροπία του Δημήττρη θα έπρεπε να μπουν και στα σπίτια. Άλλωστε, στατιστικά και μόνο, οι δολοφονίες που έχουν σχέση με τη λεγόμενη τρομοκρατία είιναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Καμία αναφορά δεν έκανα σε πανεπιστημιακό άσυλο (το οποίο γελοιοποιείς παρεμπιπτόντως). Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι άστοχα, τα ένστικτα πρέπει να μπαίνουν κάτω από τη λογική.
Κώστας 13- Στα εργατικά ατυχήματα δεν απαιτείται δόλος αλλά βαριά αμέλεια από την πλευρά του εργοδότηγια να καταδικαστεί.
Έχω την αίσθηση πάντως ότι η αστυνομία συνεχίζοντας να προστατεύει τους εξουσιάζοντες και την εξουσία που τους παραχωρούν αυτοί, σε υπέρβαση και του νόμου πολλές φορές, και όχι τον πολίτη θα βρίσκεται στο στόχαστρο άρρωστων εγκεφάλων.
N.A
18/06/2009 11:02
Αρκετα με το παραμυθι της ταχα αριστεριστικης τρομοκρατιας! Οι ανθωποι αυτοι ειναι πρακτορες μυστικων υπηρεσιων, μ εμπειρια πολεμου.Γι αυτο και τοσο ευκολα,δολοφονουν εν ψυχρω.! Αν μπορουσαν -μενουν λογω οικονομικων- να παραιτηθουν οι εργαζομενοι στην αντι-τρομοκρατικη!.. να δω μετα τους πολιτικους-υπουργους τι θα εκαναν! θα ηταν χαριτωμενο/σουρεαλιστικο κυριολεχτηκα να βλεπεις να ιδρωμενα μουτρα τους! Aμαν λαχταρα!Να γινουν μετα οι ιδιοι στοχοι της Mossad
Νίκος
18/06/2009 10:41
cthulhu 18/6/2009 00:25
Δεν καταλαβες. Δεν σε αναγάγω σε τρομοκράτη απλά οι απόψεις που εκφερεις που κινούνται στον γνωστό "χώρο" που δικαιολογείς δολοφονίες και πράξεις τρομοκρατών σε καθιστούν πιθανό "στόχο" προς διερευνηση ή προς τους γύρω σου..γιατί η δεξαμενη τον ανθρωπων που δολοφονούν και τρομοκρατούνφαίνεται πως έχουν αναφορες στον Δεκέμβρη και στους πέριξ του αναρχικού χώρου που τα καναν λαμπογυαλο στις διάφορες ΑΝΤΙΦΑ -άλλωστε ο γνησιος αναρχικος δεν είναι βίαιος- και στην ιδεοληψία που αναπαραγαγει αυτος ο "χώρος". Ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι έχεις μια συνεπή σταση απ την αρχη του φορουμ μαρκάρεις απο μόνος σου τον εαυτό σου
Aduan
18/06/2009 10:30
@ XXX

Γεια σου ρε μεγαλε ανθρωπιστη....
Απο σημερα θα περιμενω να διαβαζω την εκφραση λυπης σου σε καθε αρθρο των ΝΕΩΝ.....που θα εχει σαν θεμα τους αδικους θανατους πολιτων απο αμελεια του κρατους και των εργοδοτων.....
Το νου σου ΜΗΝ ξεχαστεις ΠΟΤΕ και δεν γραψεις κατι.....
Γιατι τοτε θα σου πω εγω για υποκριτες και Φαρισαιους......
λουκη Λουκ
18/06/2009 10:16
Αυτος που παταει την σκανδαλη και πυροβολει πισωπλατα τον ΣΕΡΙΦΗ λεγετε εγκληματιας, δολοφονος, κακοποιος. Οσοι προσπαθουν να του βαλουν αλλοι ταμπελα ειναι εκτος τοπου και χρονου καθως και αυτοι που την πραξη αυτοι την αποδιδουνε στους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.
1&1=2
18/06/2009 09:27
@B.G U.S.A FOR EVER. 18/6/2009 02:08, ΜΠΡΟΥΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ???

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΣ, ΨΩΡΟΚΑΙΣΤΑΙΝΑ, ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ???

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΕΣ ΤΟΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ???
Aduan
18/06/2009 09:26
@ cthulhu

Ναι φιλαρακι...αυτα καταλαβα ή τουλαχιστον αυτα μου εδωσες να καταλαβω....
Μιλα ξεκαθαρα για να καταλαβαινει ο αλλος τι θεση παιρνεις εσυ...
Μη μας μιλας για σαπιες δημοκρατιες, και για δολοφονικα κρατη...
Αυτα τα ξερουμε...
Τι θεση σου πες μας....
Antonio
18/06/2009 09:21
@ cthulhu

Το ξερω ρε φιλαρακι..
Κι'' εγω ξαφνιαστικα που το ειδα εδω μεσα μετα απο τοσους μηνες...
Δεν πειραζει, καλημερα.
ALEKOS
18/06/2009 09:19
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (ΜΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ) ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.
alekos
18/06/2009 09:15
ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ". ΝΑ ΒΓΗ ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ "ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ". ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΡΙΠΟΥ" ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.
ΤΖΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
18/06/2009 09:02
@iii
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. ΤΟ 1967 ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, 25 ΧΡΟΝΙΑ Η 17 Ν ( Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΖΗΣ, Ο ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ) ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΧΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ.
ΕΛΕΟΣ... ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.
Mitsos
18/06/2009 08:59
Ellhnes...o Pio fanatismenos laos.Pio fanatikoi kai apo tous taliban.Eidika oi neo fasistes pou nomizoun oti einai apogonoi tou periklh alla gia kapio logo zoun se mia tritokosmikh xwra. A ksexasa ftaine oi amerikanoi pou zhleuoun to megalio ths elladas alla mporoun na thn suntripsoun me mia kl*nia.
Vasilis Spartiatis
18/06/2009 07:36
Stamatiste na iste afelis. An pistevete pos iparxune ksenes ipiresies anamigmenes tote as anaskoubothi to elliniko kratos ke as sovarefti afinodas piso komatikes skopimotites se tetia themata asfalias...opos ke aminis ! Epitrepete se tetio programa prostasias martira na to kseri oli i gitonia me to pia ine i prostatevomeni ? Meta afto to peristatiko pos perimeni to kratos na voithisi o politis otan den niothune asfalis i martires ? Epitrepete o astinomikos na exi to pistoli stin thiki ? To ena..apo ta pistolia eprepe na ine kato..apo mia..efimerida ke na ine etimos pinodas akoma ke ton cafe tou. Fisika stin ipno tin piasane afu ..den ine sosta ekpedevmeni. KRIMA giati xathike mia zoe ! O anthropos...piastike ston ipno epidi..APLA den ine sosta ekpedevmenos. Exune gini toses epithesis ke eksakoluthume na vlepume XALARIS astinomia se ola ta simia tis xoras alla idika stin Athina. Exume episis asxetus POLITIKA proistamenus pu ine ektos topus ke xronu ke pipilane tis karameles tou kratous dikeou ke ola afta ta telios asxeta. An iparxi pu iparxi SOVARO provlima asfalaias parte sovara metra ke afiste ta "blah blah" sas Kirii Markogianakides tis ND ke ton allon komaton pu to peksate i tha to peksete ipurgi dimosias takseos. EKPEDEFSIS ! EKEDEFSIS ! EKPEDEFSIS...ke ekpedeftite me tous kaliterous..an thelume pragmatika ekpedevmeni astinomia as sinergastume me amerikanikes astinomikes dinamis gia na mas diksune ti simeni na ise astinomikos ke malista se teties thesis adi tromokratias ! Min arxisete me ton koblkeksiko adi amerikanismo sas. Ke me ton diaolo na pame an ine odos o kaliteros gia na mas mathi merika sosta pragmata. Fisika i amerikaniki astinomia ine i kaliteri para tis ekseresis pu iparxune alla as sovareftume ke na min milame gia tis ekseresis alla gia tous kanones.
ΣΜ
18/06/2009 06:53
Ως μόνη λύση του προβλήματος της τρομοκρατίας βλέπω την προσωρινή κήρυξη στρατιωτικού νόμου (3 εικοσιτετράωρα). Μέσα σ'' αυτό το διάστημα θα συγκληθούν έκτακτα "στρατοδικεία" τα οποία θα καταδικάσουν σε θάνατο τους ήδη φυλακισμένους και αποδεδειγμένους ως μέλη της 17Ν καθώς και όσους ενέχονται σε πρώτο βαθμό για τη συμμετοχή στον ΕΛΑ. (Τσιγαρίδες, Κανάδες κλπ). Εκτέλεση στου Γουδή για συμβολικούς λόγους. Παράλογο; Φασιστικό; Το δέχομαι. Μήπως όμως ξέρετε με πόσα τέτοια "παράλογα" και φασιστικά κινήθηκε ο μύλος της Ιστορίας σ'' αυτό τον άμοιρο τόπο; Ήταν άραγε δίκαιο (τυπικά-νομικά) να εκτελεστούν (και) οι "έξι" το Νοέμβριο του ''22; Ανταποκρινόταν όμως στο περί δικαίου αίσθημα. Έτσι προχωρήσαμε και φθάσαμε εδώ, ελεύθερα σ'' αυτό το βήμα διαλόγου, να λέμε ο καθένας αδέσμευτα ό,τι θέλει. Φτάνει πια με το μεταπολιτευτικό αριστερίστικο χάιδεμα των δολοφόνων. Αλλιώς ας ετοιμαστούμε για το επόμενο θύμα που θα είναι ένας από μας.
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
18/06/2009 06:51
@ ΝΙΟΝΙΟΣ !!!εισαι παντα ,ηξεις αφηξεις.υπεκφυγες,μασημενα λογια,διφορρουμενα πραγματα....
το σπουδαιοτερο ομως, εισαι παντα ενας πασοκος πρασινοφρουρος..... και θα σε εχω παντα στο μυαλο μου.
ροδανθος
18/06/2009 03:41
Εκανε λαθος η κυβερνηση να νομιζει οτι εχει ξεμπερδεψει απο την τρομοκρατια. Η Ελλαδα δεν θα ξεμπερδεψει ποτε απο την τρομοκρατια οπως και ποτε καμια χωρα δεν ξεμπερδεψε απο αυτην. Απο συστασεως του Ελληνικου κρατους η τρομοκρατια υπαρχει και αλλωστε αυτη ειναι που εφαγε και τον πρωτο κυβερνητη της Ελλαδας. Τωρα τρεχει ο χαβαλεδιαρης Καραμανλης αλλα δυστυχως εχει χασει το τραινο και τον μπουσουλα.
B.G U.S.A FOR EVER.
18/06/2009 02:08
EGO SIMFONO ME TON YIANNII GIA TIN ASTINOMIA TON U.S.A ALLA OXI OTI KE DEN GINODE TETIA PERISTATIKA IPARXOUN KE STIN AMERIKI ALLA OXI SE TETIO BATHMO OPOS STIN PSOROKOSTENA POU 300 HUNDRED MILLION PEOPLE KE POU TO GREECE ME 11 MILLION SO BLEPETE TIN DIAFORA KE TO ALLO MIN BLEPETE POLLI AMERIKANOIKES TENOIES GIATI DEN EINE OLLA ALOITHIA KE TO ALLO DEN EFTEGE O ASTINOMIKOS EFTEXE TO KRATOS POU LEGETE GREECE.
ιιι
18/06/2009 01:56
εγραψαν

Ο Παυλόπουλος ως όργανο της Αγγλικής Μασονιας, έχει πάρει εντολές ως ανθελλην να μην πειράξει τους Αφγανούς, του Πακιστανούς, τους Αραβες, και γενικά, κάθε μουσουλμάνο λαθρομετανάστη, και ο λόγος είναι προφανής.Έχουν αποφασίσει τα εν Ελλάδι φερεφωνα της μασονιας που ανήκουν στο κοινό της Σιών, να προκαλέσουν αιματηρή εξέγερση "αγανακτισμένων μουσουλμάνων" με την συμμετοχή 100.000 η και 200.000 φανατικών κύριος αφγανων και πακιστανών ιρακινών και κούρδων με πολλά θύματα από την πλευρά των Ελλήνων το προσεχές διάστημα στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και σε άλλες πόλης της χώρας, και ο λόγος είναι προφανής, ο κρατικός μηχανισμός θα αδυνατεί να επιβάλει την τάξη, και τότε θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της εξωτερικής βοήθειας δηλαδή της στρατιωτικής Νατοϊκής επέμβασης στην Ελλάδα για αποκατάσταση πολιτικής και κοινωνικής της συνοχής ενός συμμάχου, δηλαδή η Ελλάδα θα περιέλθει σε μια κατάσταση Νατοϊκής κατοχής, κατ επιταγήν του μασονικου σχεδίου διαμελισμού κατά τα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας.Έτσι θα λυθούν τα χέρια του Διεθνούς Σιωνισμο τόσο στο θέμα της Μακεδονίας, αλλά τόσο και στο θέμα των νήσων του Αιγαίου, αφού στην ουσία η οποία κυβέρνηση εθνικής ενωτιτας θα είναι υποχείριο του εκάστοτε νατοϊκού διοικητή της νοτιανατολικής πτέρυγας της "συμμαχίας"
οθνβτχ
18/06/2009 01:32
@ Φ.Π. Εσυ το βολί βιολάκι.Και τώρα φτάιει το ΠΑΣΟΚ καί ο Ανδρέας Παπανδρέου ?
Yorgos
18/06/2009 01:23
Tin katantisame tin Ellada ena terastio dialimeno mpou***lo ... Bravo mas ta kataferame telika .... Me tis ili0iotites twn ili0iwn pou exoume balei, se ka0e epipedo (apo dimotiko, se periferiako, nomou, kai kubernitiko) ... Stin Agia Paraskeui, Attikis ... akoma perimenoume (2 dekaeties twra) na kanoun kati me ta pezodromia tis Agiou Iwannou, kai me tin kikloforiaki anwmalia epi tou idiou dromou / artirias ... Ti na pw ... Ena terastio MPOU***LO ...
soros
18/06/2009 00:47
@ Π Αν ρωτησεις τον Φ.Π. θα σου πεί οτι φταίει το ΠΑΣΟΚ καί η οικογένεια Παπανρδέου.
Μας βλέπω και με σοσιαλισμό και με βαρβαρότητα.
18/06/2009 00:45
Το έχει η μοίρα τους των αστυνομικών να πληρώνουν ξένες αμαρτίες.
cthulhu
18/06/2009 00:25
@ΝΙΚΟΣ Το ότι μπορεί να με ''δώσει'' η εφημερίδα η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω μαζί σου. ;-) Πέρα από την ''πλάκα'' όμως σταμάτα να λες βλακείες.Με έχεις αναγάγει το λιγότερο σε τρομοκράτη.Έλεος! Λίγη σοβαρότητα δε θα έβλαπτε... 26 χρονών είμαι,δε μιλάς σε κανένα παιδάκι... Η γλώσσα και τα επιχειρήματα σου είναι τουλάχιστον σα να μιλάς σε 10χρονο. Χαλάρωσε και μην ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό με τακτικές που σε εμένα τουλάχιστον προκαλούν γέλιο...
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
18/06/2009 00:13
ΠΡΟΣ DK: Μετα απο αυτο τι μπορω να απαντησω; Σεβασμο στο ατομο σου και ευχες για καλη νυχτα!!!
ΚΩΣΤΑΣ 13
18/06/2009 00:10
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΤΟΥ 4%. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ(ΟΣΟ ΕΛΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ). ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ, ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ(ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ), ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
"ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ΠΑΡ'' ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ". ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ-ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ), ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ!!
ΙΙΙ
17/06/2009 23:17
EΓΡΑΨΑΝ

Σύσκεψη Αναρχικών Πράκτορων της ΕΥΠ, με σύνδεσμο της Ισραηλινής Mossad, και ανδρών του παραστρατιωτικού σκέλους του ΟΥΤΣΕΚΑ αυτή την ώρα στο χώρο του Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την Ώρα "Αναρχικών" μασόνων πρακτόρων της ΕΥΠ Με σύνδεσμο των μυστικών Ισραηλινών υπηρεσιων.

Θέμα η δημιουργία προβοκάτσιας με θύματα μουσουλμάνους, στην περίπτωση που οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν επέμβαση στον χώρο του Εφετείου που έχουν καταλάβει οι Λαθρομετανάστες, και η δημιουργία εξεγέρσεως μεγάλου μέρους των μουσουλμάνων σε όλο το λεκανοπέδιο μετά από "τυχαία" δολοφονία λαθρομετανάστη από αστυνομικό.

Μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί η εγκατάσταση ενός μικρού αριθμού μιας μικτής ομάδας πρακτόρων από Από το Κλιμάκιο της Κατεχάκη και της Μοσάντ και ανδρων του Αλβανικου ΟΥΤΣΕΚΑ στο Κτίριο του Εφετείου, και η μεταφορά μεγάλου αριθμού όπλων από διάφορες μυστικές κρύπτες των Αλβανών ανταρτών δια τον αρχικό εξοπλισμό της πρώτης ομάδας κρούσης εντός του κτηριου.

Στην σύσκεψη περνούν μέρος, εκπρόσωποι των οικολόγων πρασίνων, του Σύριζα και ομάδα συντονισμού του indymedia.
THANASI
17/06/2009 23:06
PROS ARXHGO THS EL.AS.MIN PERIMENIS PROKHRIKSEIS PIASTE OLA TA KATHARMATA TIS ELLHNIKIS KINONIAS KAI KSENOUS KLISTOUS MESA KAI AN OI DIKIGOROI FONAZOUN VALTETOUS MESA MAZI NA DOUME POS THA TOUS ARESEI TO IDIO KAI GIA TOUS POLITIKOUS..............
Tthanasi
17/06/2009 22:53
PROTA TO KRATOS KAI H DIKEOSINI NA AKOLOUTHISOUN TOUS NOMOUS ,NA AFISOUN STIN PANTA TIN ROUSFETOLOGIA .NA DOSOUN DIKEOMATA STIN ASTINOMIA NA PROSTATEFSI TON ELLHNA POLITI KAI PROSTASIA STOUS ASTINOMIKOUS... PARADIGMA OLOI PREPEI NA FOROUN PROSOPIKA ALEKSISFORA .....OPOS VLEPO STHN ELLADA DEN MPOROUN PIASOUS TOUS DIARIXTES ,EGKLIMATIES ANARXOUS ,ANTIEKSOUSIAKOUS KAI LATHROMETANASTES ....AN H[[ N.D]][[ PASOK ]]DEN POROUN.. TOTE ENAS KANOURGIOS PAPADOPOYLOS MPOREI NA TO KANEI.........
Βασίλης
17/06/2009 22:27
Εργατικό ατύχημα κλπ κλπ κάτι μου θυμίζει τις παράπλευρες απώλειες σε αυτή τη λογική...φαντάζομαι και οι καθηγητές αν τους σκοτώσει κάποιος διαταραγμένος φοιτητής θα είναι ''εργατικό'' ατύχημα...αν έχεται απωθημένα με τις πόρνες γίνεται και εσείς Τζάκ ο Αντεροβγάλτης και ονομάστε τα ξεκοιλιάσματα εργατικά ατυχήματα... βαπτίζουμε τα κεφτεδάκια φασόλια και καλή Σαρακοστή...οι ανήθικοι αυτουργοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, το κράτος να χρησιμοποιήση την ισχύ του λαού ήρεμα και όμορφα με τους διαταραγμένους.
ΛΕΝΑ
17/06/2009 22:20
@ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ DONUTS OI ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΠΟ ΤΗΣ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ "DUNKIN DONUTS" ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝΕ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ... ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ.... ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΑΠΙΑ...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΙΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΩ...
Κατερίνα
17/06/2009 22:13
Κύριε nionio ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιός άλλος ευθύνεται πέραν από τους τρεις ή τέσσερις αδίστακτους δολοφόνους. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα πήγαινα σε κάποιον που του έχουν σκοτώσει τον άνθρωπο σα σκυλί να του πω ότι ήταν εργατικό ατύχημα, εκτός κι αν ήθελα τσάμπα λίφτινγκ.
DK
17/06/2009 22:01
Ntario Fo, katalabainw thn prospatheia sou na breis logikh pisw apo to symban. Ela omws pou h blakeia einai eksorismou paralogh! To oti o ptwxos tw pneymati en telei xanei pou ofeiletai? Sto oti oi energeies tou sthn ousia eynooun ton antipalo!
Π
17/06/2009 21:37
ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ

ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΝ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ.
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΟΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ

1 ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ
2.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
3.ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

nionios
17/06/2009 21:29
@ Κατερίνα 17/6/2009 20:17

""Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ΧΧΧ να χαρακτηρίζεις εργατικό ατύχημα αυτή την κτηνωδία. Ντροπή σου, δολοφονήθηκε άγρια ένας άνθρωπος. ""

Και ποιός φταίει?

Ο ψυχοπαθής διαταραγμένος σκ***δολοφόνος ή μαζί μ` αυτόν καί ο υπηρεσιακός και πολιτικός του προιστάμενος???
ΑΣΤΡΑΧΑΝ
17/06/2009 21:13
που θα παει.. θα βρεθει καποιος του στυλ mad max και θα σας στειλει ολους να πινετε καφεδακι με τον che και τον σταλιν... κοντη γιορτη.
Νίκος
17/06/2009 21:12
@cthulhu
ο παππους μου ευτυχως ήταν απο κείνους που δεν έβαψαν τα χέρια τους με αίμα ούτε ρουφιανεψαν κόσμο ή απ τη μια ή απ την άλλη μεριά. Αρνηθηκε να μπει στην λογική των κομμουνιστών και των χουντοβασιλικών να σκοτωσει αδελφό για αλλότρια συμφεροντα. Για τον δικό σου τον παππού να μας πεις θα χει ενδιαφερον. Πάντως να σαι σίγουρος ότι απ τη στιγμη που προβάλλεις απόψεις του χωρου τις αναπαραγαγεις, δικαιολογεις την δολοφονία αθώων που ασκει βια τρομοκρατία και αφαιρεί ζωες και μάλιστα με τέτοιο μίσος μην αναρωτηθείς αν αύριο μεθαύριο κάποιοι αύριο μεθαυριο χρυπήσουν στην πόρτα του σπιτιού σου. Το διαδικτυο είναι σίγουρα χαοτικό αλλά αποψεις σαν τις δικες σου δεν περνουν απαρατήρητες. Που σημαίνει ότι ή απλά ανήκεις σε ένα συγκεκριμένο ρευμα ελαχιστο κατακριτεο, μπορεί όμως να γνωρίζεις και κοσμο με παρόμιες αποψεις που θα ήταν εν δυναμει δολοφόνοι ή και οι πραγματικοί δολοφόνοι.
Και δεν καταλαβες, την ip δε θα την ζητησω εγώ ποτε δε θα το κανα παρα κάποιο άλλος ίσως υπηρεσία κλπ και δε θα μαι εγώ που θα σε "δώσω" αλλά η εφημερίδα. Αυτην να παρακαλέσεις ή σε αυτην να αποτανθεις αν σου παρουσιαστεί ζήτημα
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
17/06/2009 21:03
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΝΟΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΘΩΟΥ) ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ........

ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ U.S.A. ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΗΓΟΡΑ...

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ????
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
17/06/2009 21:02
@MAKARI NA GINEI PANATHINAIKO KAI PANELLHNIO SYLLALHTHRIO ORGHS GIA TO STYGNO EGKLHMA. FILOI MOU SAS PROTREPO NA PAREVRETHEITE STH KHDEIA TOU ANTHROPOU KAI NA GINEI ERANOS NA DOSOUME OLOI LEFTA STHN OIKOGENEIA TOU. EGO KAI OI GEITONES MOU STH PLAKA THA PAME OLOI.
ΓΙΑΝΝΗΣΧ
17/06/2009 20:56
ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ....
Γιαννης
17/06/2009 20:46
@ Maestro

Δεν νομιζω οτι εισαι σωστος. Οι περισσοτερες απο αυτου του ειδους δολοφονιες γινονται στον δρομο με θρασος και μαλιστα πολλες φορες μπροστα σε πολυ κοσμο (βλεπε 17Ν).
Επισης αναφερεις την λεξη ασυλο. Φιλε μου πισω απο αυτη την λεξη κρυβονται ψευτοαναρχικοι (σεβαστος ο χωρος οταν εχουν αποψη και συζητουν σαν ανθρωποι...αναφερομαι στους "αλλους"), αληταμπουρες, ζακια, ακομα και πλουσιοπαιδα που δεν ξερουν τι να κανουν τον χρονο τους επειδη τα εχουν ολα ετοιμα.
Οι καμερες δεν μπαινουν στα σπιτια (παρα μονο καμερες καποιων δημοσιογραφων που νομιζουν οτι χαριν της ελευθεριας λογου πρεπει να καταπατουν πολλα απο τα δικαιωματα μας). Μιλαμε για τις καμερες σε χωρους δημοσιας χρησης που πολλες φορες μπορει να αποδειχτουν σωτηριες! Να δωσουμε παραδειγματα? Αν καποιος μεθυσμενος οδηγος χτυπουσε βραδυ τον αδερφο σου, οδηγο μηχανης, και τον σκοτωνε δεν θα ηθελες να μπορεις να τον βρεις χρησιμοποιωντας τις καμερες? Εαν ειχες μαγαζι και σε εκλεβαν και σε εσπαγαν και στο ξυλο στην καλυτερη, δεν θα ηθελες να του βρεις? και αλλα πολλα...

@ Λενα

Τι ακριβως θελεις να πεις για τους αστυνομικους της Αμερικης? Επειδη ζω Αμερικη, πιστεψε με, δεν ειναι οτι βλεπεις στις ταινιες. Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες, ξερουν να φαιρονται και καθημερινα αντιμετωπιζουν φοβερες καταστασεις τρελας. Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δεν μιλαμε για εξαιρεσεις αυτη την στιγμη. Και Αμερικη πηγα μεγαλος στα 27 οποτε εχω ζησει την Ελλαδα πολυ καλα...
BLADE
17/06/2009 20:39
@XXX
ΦΙΛΕ ΤΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ . ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ . ΦΡΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ
ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ '''' ΕΞΟΥΣΙΑΣ '''' ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ '''' ΛΑΟΣ''''
ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
Δημήτρης Π
17/06/2009 20:38
Στέργιο που βλέπεις το ανέυθυνο στο να αναδεικύεται η ανυπαρξία του κράτους. Είναι τυχαίο το μπάχαλο παντού η εννοείς ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Το ξέρεις πολύ καλά ότι πολλά μπορούν να γίνουν όπως γίνονται παντού στις ευρωπαικές χώρες.
Δημήτρης Π
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
17/06/2009 20:37
ΠΡΟΣ DK: Ολα ισχυουν γιατι δυστυχως δε θα μαθουμε ποτε την αληθεια. Το εγραψα και πριν. Το θεμα ειναι να μην εχουμε τετοια γεγονοτα. Ποιον συμφερει ομως να τα εχουμε; Εκει δε μου βγαινει και κανω τις σκεψεις που ανεφερα. Απλα δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα γνωσεων. Η λογικη μου μου λεει οτι αν δε θες να συντηρηθει κατι δε συντηρειται και η ιστορια οτι οταν πιανανε τρομοκρατικες οργανωσεις παντα υπηρχε κατι μαυρο πισω. Ευχομαι να κανω λαθος και να ισχυει η δικη σου αποψη γιατι τοτε ελπιδες υπαρχουν. Στο δικο μου σεναριο ομως ειμαστε δεμενοι με κλωστες και παιζουμε το παιχνιδι τους σα μαριονετες.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
17/06/2009 20:37
ΠΡΟΣ DK: Ολα ισχυουν γιατι δυστυχως δε θα μαθουμε ποτε την αληθεια. Το εγραψα και πριν. Το θεμα ειναι να μην εχουμε τετοια γεγονοτα. Ποιον συμφερει ομως να τα εχουμε; Εκει δε μου βγαινει και κανω τις σκεψεις που ανεφερα. Απλα δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα γνωσεων. Η λογικη μου μου λεει οτι αν δε θες να συντηρηθει κατι δε συντηρειται και η ιστορια οτι οταν πιανανε τρομοκρατικες οργανωσεις παντα υπηρχε κατι μαυρο πισω. Ευχομαι να κανω λαθος και να ισχυει η δικη σου αποψη γιατι τοτε ελπιδες υπαρχουν. Στο δικο μου σεναριο ομως ειμαστε δεμενοι με κλωστες και παιζουμε το παιχνιδι τους σα μαριονετες.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
17/06/2009 20:32
Ειναι κριμα οταν δολοφονειται ενας ανθρωπος ο καημος μας να ειναι αν θα γινει πορεια. Αν εγιναν πορειες για τον Γρηγοροπουλο ηταν γιατι ηταν δολοφονια απο αυτον που θεωρητικα επρεπε να τον προστατευει. Δε νομιζω να γιναν και πολλες πορειες επειδη σκοτωσανε καποιον κακοποιο. Και αν στο κατω κατω σαν ενοχλει τοσο πολυ οργανωστε εσεις μια. Ομως τι συνθηματα θα εχετε; "Οχι αλλο θανατο στα αδερφια μας τους αστυνομικους"; Συμφωνω. Ομως η δουλεια τους εχει να κανει με εγκληματιες δολοφονους τρομοκρατες και οχι με το Λυκειο Ελληνιδων. Σαφεστατα η δολοφονια ειναι καταδικαστεα πραξη απο οπου και αν προερχεται. Οπως ομως δε θα γινουν πορειες διαμαρτυριας για τον φανταρο που σκοτωθηκε εν καιρο πολεμου ετσι λογικο ειναι να μη γινονται και για τον αστυνομικο που σκοτωθηκε κανοντας τη δουλεια του. Και μη σας περασει απο το μυαλο οτι χαρηκα για το χαμο του ουτε οτι θα στενοχωριομουν περισσοτερο αν σκοτωνε καποιον απο τα καθαρματα που τον σκοτωσαν. Αυτα δεν πρεπει να γινονται. Μπορουμε να τα σταματησουμε; Γινεται να μην ξανακλαψει καμμια γυναικα και κανενα παιδι αστυνομικου αλλα και καμμια μητερα διαδηλωτη; Αν ναι πειτε τον τροπο και ξεκιναμε!
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
17/06/2009 20:32
Ειναι κριμα οταν δολοφονειται ενας ανθρωπος ο καημος μας να ειναι αν θα γινει πορεια. Αν εγιναν πορειες για τον Γρηγοροπουλο ηταν γιατι ηταν δολοφονια απο αυτον που θεωρητικα επρεπε να τον προστατευει. Δε νομιζω να γιναν και πολλες πορειες επειδη σκοτωσανε καποιον κακοποιο. Και αν στο κατω κατω σαν ενοχλει τοσο πολυ οργανωστε εσεις μια. Ομως τι συνθηματα θα εχετε; "Οχι αλλο θανατο στα αδερφια μας τους αστυνομικους"; Συμφωνω. Ομως η δουλεια τους εχει να κανει με εγκληματιες δολοφονους τρομοκρατες και οχι με το Λυκειο Ελληνιδων. Σαφεστατα η δολοφονια ειναι καταδικαστεα πραξη απο οπου και αν προερχεται. Οπως ομως δε θα γινουν πορειες διαμαρτυριας για τον φανταρο που σκοτωθηκε εν καιρο πολεμου ετσι λογικο ειναι να μη γινονται και για τον αστυνομικο που σκοτωθηκε κανοντας τη δουλεια του. Και μη σας περασει απο το μυαλο οτι χαρηκα για το χαμο του ουτε οτι θα στενοχωριομουν περισσοτερο αν σκοτωνε καποιον απο τα καθαρματα που τον σκοτωσαν. Αυτα δεν πρεπει να γινονται. Μπορουμε να τα σταματησουμε; Γινεται να μην ξανακλαψει καμμια γυναικα και κανενα παιδι αστυνομικου αλλα και καμμια μητερα διαδηλωτη; Αν ναι πειτε τον τροπο και ξεκιναμε!
H ARISTERA PRODIDH
17/06/2009 20:17
kanete xOUNTA GIA MERIKA XRONIA NA XEBROMISH H ELLADA
Κατερίνα
17/06/2009 20:17
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ΧΧΧ να χαρακτηρίζεις εργατικό ατύχημα αυτή την κτηνωδία. Ντροπή σου, δολοφονήθηκε άγρια ένας άνθρωπος.
O allos
17/06/2009 20:14
Blade ένα ατύχημα είναι πάντα και δυστύχημα (κακή τύχη, όχι ευτύχημα) δε χρειάζεται ένα εργατικό ατύχημα να είναι θανατηφόρο για να χαρακτηριστεί ως δυστύχημα. Πάντως στα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα αναφερόμουν. Πάνω σε αυτά χτίζονται οι καινούργιοι δρόμοι που χρησιμοποιούμε, οι ολυμπιακοί αγώνες για τους οποίους οι περισσότεροι έλληνες καμάρωσαν, τα κτίρια μέσα στα οποία ζούμε. Για αυτούς τους θανάτους οι περισσότεροι αδιαφορούν, αν δεν τους αγνοούν, για το σημερινό ταράζονται. Αντιστρόφως για το χαμό του ένστολου ως άνθρωπος και χριστιανός στενοχωριέμαι, ως πολίτης σχεδόν αδιαφορώ και δεν εξοργίζομαι με τους δράστες. Τα αίτια ποικίλα, θα τα αναφέρω αργότερα.
XXX
17/06/2009 20:04
ΠΡΟΣ BLADE 17/6/2009 19:44:ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ...ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...
Antonis
17/06/2009 20:04
THANATOS ME SINOPTIKES DIADIKASIES GIA TOUS DOLOFONOUS ALITES POU SKOTOSAN TON ASTINOMIKO
ΛΑΒΑΣ
17/06/2009 19:51

@ Επειδή και πάλι κάποιοι θα σπεύσουν να βρουν διάφορες δικαιολογίες για τις εγκληματικές πράξεις των θρασύδειλων δολοφόνων όπως έγινε και με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη, παραθέτω κατωτέρω ένα μέρους άρθρου μου που δημοσιεύτηκε τότε σε τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου.

Η δημοκρατία είναι ένας όρος που κακόπαθε πολύ εδώ και 28 χρόνια από την μεταχουντική δράση, εκ του ασφαλούς, κάποιων ψευτοεπαναστατών που αποφάσιζαν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και αφαιρούσαν τις ζωές αθώων πολιτών αντικαθιστώντας τον Θεό.

Κακοπαθαίνει όμως και σήμερα από τους κάθε λογής και είδους δήθεν προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι των αγρίως δολοφονηθέντων αθώων θυμάτων αλλά των δολοφόνων.
Ποιο είναι το νόημα της δημοκρατίας μας σήμερα; Δεν μπορεί παρά να είναι αυτό που η συλλογική συνείδηση του λαού συλλαμβάνει, δηλαδή ένα σύνολο δικαιωμάτων και ελευθεριών αλλά και υποχρεώσεων που εξασφαλίζουν την ιδιότητα του ελεύθερου πολίτη να λεει και να εκφράζει ελεύθερα αυτό που πιστεύει, να εκλέγει αβίαστα τους κυβερνήτες του να τους κρίνει να τους αντικαθιστά, πάντα όμως με απόλυτο σεβασμό στην ανώτατη ηθική αξία, τον άνθρωπο.
Όσοι κινούνται εκτός αυτών των πλαισίων και ενάντια στη συλλογική συνείδηση του λαού, αυτομάτως απεκδύονται και των δικαιωμάτων και των ωφελημάτων που απορρέουν εξ αυτών, αφού προηγουμένως αυτοβούλως και αβίαστα αρνήθηκαν τις υποχρεώσεις προς το δημοκρατικό μας πολίτευμα και το κοινωνικό σύνολο όχι παραμένοντας ουδέτεροι και αμέτοχοι αλλά ενεργούντες εγκληματικές και κακουργηματικές πράξεις.

Δεν μπορεί να έχουν τα ίδια δικαιώματα με έναν ακούσιο δολοφόνο, ή ένα δολοφόνο εξ αμελείας.

Μια τέτοια εξίσωση θα ήταν εγκληματική επιείκεια στους μελλοντικούς μιμητές και ασυγχώρητη παράληψη καθήκοντος στα μελλοντικά θύματα.

Όσοι εκ των συμπολιτών μας νοιάζονται για τα δικαιώματα των στυγερών δολοφόνων σε όλες τις λεπτομέρειες, ας αναλογισθούν τα δικαιώματα των αθώων θυμάτων όχι σε λεπτομέρειες αλλά στο βασικότερο δικαίωμα, αυτό της ζωής.

Στην προκειμένη περίπτωση των τρομοκρατών η μεγίστη πλειοψηφία των πολιτών θα ευχόταν εάν ήταν δυνατόν να ανασταλεί η κατάργηση της θανατικής ποινής.

Δηλαδή όταν κάποιος πολίτης εκφράζει μια διαφορετική άποψη για τα δικαιώματα των τρομοκρατών, όπως για παράδειγμα ότι δεν μπορούν να έχουν τηλεόραση ή τηλέφωνο ή ραδιόφωνο, είναι φασισμός; Είναι στέρηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων; Δεν είναι η επιδαψίλευση τέτοιων δικαιωμάτων και πολύ περισσότερο η απρόσκλητη συνηγορία αυτών ασέβεια και ύβρις στην μνήμη των άφταιγων αθώων θυμάτων;

Είμαι σίγουρος πως θα δούμε και πάλι κάποιους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοαριστερούς να προστρέχουν σε υπεράσπιση των δολοφόνων όταν συλληφθούν και θα συλληφθούν. Αυτό είναι βέβαιο.
ΛΕΝΑ
17/06/2009 19:45
ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΝ. ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ.....

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ!!!!

ΩΡΑΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

BLADE
17/06/2009 19:44
@ O allos
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ '''' ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ΄'''' ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ;
ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ( 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 1) ΚΑΙ ΣΥΓΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ;
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ( ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ;;;;;;)

Υ.Γ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΘΑΝΑΤΟ .....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ ΑΣΤΟΧΟΣ
Maestro
17/06/2009 19:41
Δημήτρη η πλειοψηφία των φόνων γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους. Άρα κατάργηση του αναχρονιστικού οικογενειακού ασύλου και κάμερες στα σπίτια; Αν το έγκλημα γίνει στο μπάνιο; Κάμερα εκεί ή μόνο μικρόφωνο;
BLADE
17/06/2009 19:36
Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ .
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ '''' ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ '''' ΤΟΥΣ .
ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ - ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κλπ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ .
ΠΑΛΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΟΥΖΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ .
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΡΕΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ , ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .........
ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 100 ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ '''' ΑΘΩΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ '''' ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ .....

GOLDEN BOY
17/06/2009 19:33
@DK

POLY SWSTOS!!
ΚΩΣΤΑΣ 13
17/06/2009 19:31
ΠΡΟΣ ΧΧΧ
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4% ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 96% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 8.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ). ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4% ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ). ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4% ΛΕΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 96% ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ(ΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΗΧΤΗ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ-ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΣΑΤΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ. ΟΥΣΤ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ-ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ.
O allos
17/06/2009 19:27
Εργατικό ατύχημα υπό την έννοια της βαριάς αμέλειας του εργοδότη συμβαίνει κάθε 7 ημέρες στην Ελλάδα, άλλο ένα λοιπόν δυστυχώς.
π
17/06/2009 19:18
στην τουρκια ανακαλυψαν οτι πισω απο την τρομοκρατικη οργανωση εργκενεκον κρυβεται η μοσαρντ
να δουμε πισω απο τις δικες μας ποιος κρυβεται
cthulhu
17/06/2009 19:14
@NIKOS Με έκανες και γέλασα.Αυτά έκανε ο παππούς σου ο ταγματασφαλίτης? Ρε ούστ,γκεμπελίσκε που θέλεις και ip. Προς το παρόν πάρε ένα i-ce tea...
Δημήτρης
17/06/2009 19:11
Κάμερες σε όλους τους δρόμους και κατάργηση του αναχρονιστικού ασύλου εδώ και τώρα. Εύκολες, σχετικά φθηνές, και αποτελεσματικές λύσεις ενάντια τόσο στην εγκληματικότητα όσο και την τρομοκρατία. Αλήθεια, αν γινόνταν δημοψήφισμα για τις κάμερες και το άσυλο, τι νομίζετε θα ήταν το αποτέλεσμα; Γιατί δεν κάνει ένα δημοψήφισμα η κυβέρνηση; Εδώ και τώρα.
Αντωνης Συμεωνακης
17/06/2009 19:05
Να μην τα παραλεμε! παλαβοι και θεοπαλαβοι παντα θα υπαρχουν! Η παλαβωμαρα της Σέχτας Επαναστατών ειναι οτι βαλθηκαν απροσκαλεστοι να μας "σωσουν" με το ετσι θελω με δολοφονιες και αλλες τρομοκρατικες πραξεις.
Για μενα τα ατομα αυτα δεν τα''χουν τετρακοσια εχουν ομως πολυ μισος μεσα τους, ειναι αδυστακτοι και ειναι οπλησμενοι.
Δεν ειναι ευκολο να τους συλλαβεις, επειδη προκειτε για οληγομελης ομαδες, κλειστες στον εαυτον τους και υπερανω πασης υποψιας. Που να πηγαινει ο νους στα παιδια του παπα να αποτελουν την μιση σχεδον 17η Νοεμβρη.
Χρειαζεται τυχη και η αστυνομια να ειναι ετοιμη καθε στιγμη για πιστολιδι με τους τρομοκρατες. Ενας απο δαυτους αν τραυματησθει και συλληφθει η υποθεση εκλεισε!
Προς το παρον η αστυνομια δεν εχει αλλη επιλογη απο το κυνηγι φαντασματων.καποια στιγμη θα πιαστουν οι τρομοκρατες, ευχομαι αυτο να γινει το συντομοτερο δυνατον.
Αντωνης Συμεωνακης
Αδελαιδα
Α.ΑΓΓΕΛΗΣ
17/06/2009 19:04
Πώς μπορεί μια συντεταγμένη πολιτεία να είναι όμηρη αυτών των άνανδρων ανδρείκελων που αυτοαποκαλούνται επαναστάτες;
666
17/06/2009 18:53
@ DK, αγαπητέ φίλε, εγώ ρώτησα κάτι που πολλοί ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ εδώ στο Φόρουμ.Εσύ έδωσες την απάντηση ή μάλλον είπες τα πάντα σε 20 γραμμές.Η ΜΙΣΗ Ελλαδα έχει τέτοιους.Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις.Όλοι παίζουν τον ρόλο τους και αυτοί που τους στρατολογούν ξέρουν που θα τους βρουν.Αγαπητέ φίλε, έμενα πάντως δεν θα μου βγάλεις ποτέ από το μυαλό την υποψία πως η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τους ξέρει.ΟΤΑΝ εγώ πάω στον π.χ. στον Ουρολόγο και του πληρώσω μέσω της τράπεζας την επίσκεψη ξέρει όλο το γερμανικό κράτος ότι έκανα έμβασμα.ΖΟΥΜΕ σε έναν κόσμο που είναι διάφανος πλέον.Λυπάμαι για τον άνθρωπο που έφυγε.Λυπάμαι όμως περισσότερο που το κράτος και το παρακράτος καταφεύγει σε τέτοιες ΜΕΘΟΔΟΥΣ.Έχω την εντύπωση πως και με τον ΞΗΡΟ τότε που ΕΠΙΑΣΑΝ τον έπιασαν γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο και να κρύψουν το γεγονός.Σ ευχαριστώ για τα καλά σου ΛΟΓΙΑ.
Νίκος
17/06/2009 18:44
cthulhu 17/6/2009 14:49
Τον παραπάνω η εφημερίδα ή η όποια δημόσια υπηρεσία πρέπει να αναρωτηθεί και να αναζητηθεί η ταυτότητα και το ip του. Για ευνόητους λόγους. Νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσω..πολλοί ινστρούχτορες και υποστηρικτες δολοφόνων πλάκωσαν με μπόλικη σαλτσα ενίοτε απο ντομάτα και ενίοτε απο αίμα για να εμφανίσετε την φασιστική σας νοοτροπία και νοοτροπία της αίσχιστης μορφής βίας, την αφαίρεση μιας ανθρωπινηςν ζωης που στο τέλος τελος ο συγκεκριμενος ήταν ο τελευταιος τροχός της αμάξης..
τ
17/06/2009 18:33
Ποιος ελληνας θα εκανε τρομοκρατικο χτυπιμα
4 ημερες πριν τα εγκαινια του μουσειου
λιγες μερες πριν την συσκεψη του ΟΑΣΑ
σε τουριστικη περιοδο.Λιιγο πριν συζητηθουν τα μετρα στην διακοματικη για τους μεταναστες
σε ενα εντελος αθωο θυμα που φυλαγε χαραματα μια γυναικα
με αυταπαρνηση.
Ξενος δακτυλος ειναι στη μεση
DK
17/06/2009 18:20
666 poly kalh h analysh sou. Pisteyw oti katabathws ksereis en merh thn apanthsh. Prepei na labei kaneis yp opsin kai to rolo ths blakeias kai to lew sobara. Ta atoma ayta einai "ideologoi", omws me periorismeno pedio anitlypshs. Otan kapoios trlenetai giati to nionio tou den ta bgazei pera anakalyptei skeyories ksena kefalaia kai dolofonous batsous. Bebaia den anarwtietai giati emeis oi ypoloipoi den exoume faei pote ksylo apo batso, giati ta bgazoume pera mia xara, giati den mas pairnoun tilefwno oi trapezes na mas zhtane ta leyta tous pisw, giati eimaste xaroumenoi (en pash periptosh den eimaste mizeroi aytoktwnikoi typoi) giati? Kai ksereis ti apantoun? Giati emeis eimaste "oi alloi". Eimaste to systhma enw aytoi einai oi "kaloi" pou den endidoun. Emeis blepeis endosame. Endosame me to na skeytwmaste kai na mhn pairnoume daneia pou den boroume na apolhrwsoume, endwsame giati morfwthikame kai praksame swsta wste na proodepsoume timia, endwsame giati otan pesame balame ta dynata mas kai ksanashkwthikame anti na griniazoume gia ton atimo dounia. Kai periergws kaneis mpatsos den mas embodise na ksanasikwthoume. Ena allo synafes thema einai, ti symbainei otan oi blakes synathristoun kai arxisoun na symfwnoun metaksy tous gia ta kaka tou kosmou. Tote exoume ideologiko reyma! H tragodia ksereis poia einai? Oti aytoi oi ideologoi den boroun na nikisoun pote. Giati h blakia eksorismou xanei, se ena aytodomoumeno symban!
ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
17/06/2009 18:19
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΤΟΥΤΗ ΓΗ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ Η ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ Η ΕΝΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ: ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΑ ΚΕΡΙ.
ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΜΕ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

ΟΧΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ –ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ- ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ (ΟΠΟΙΑΣ ΝΑΝΑΙ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΑΣ, Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η –ΑΝΤΙΘΕΤΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Η ΣΒΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΤΟΝΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ. Η ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. Η ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ –ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ, ΣΕ ΤΑΦΟ ΓΝΩΣΤΟ Η ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕΛΙΓΟ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ Η ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΠΡΙΖΑΝ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΜΠΑΖΩΘΗΚΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ. ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΘΡΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙΑ ΜΑΖΙ, ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΩΜΑ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠ-ΟΛΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΙΧΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΝΑΙ, ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΤΙ. ΜΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΕΝΧΙΖΕΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ‘ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ’ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ. ΝΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ: ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΝΑΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ. Η (ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΛΩΧ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.

ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ , ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ.
αμιαντος
17/06/2009 18:13
Σκεφτητε οτι ο αστυνομικος φυλαγε βασικο μαρτρα κατηγοριας σε τρομοκρατικη υποθεση. Και τον ειχανε στο δρομο μονο του μεσα σε αυτοκινητο (περιορισμενο χωρο) ΧΩΡΙΣ καμερες να καταγραφουν τις κινησεις στην περιοχη που φυλαγε και ολοι οι ανθρωποι στην περιοχη ηξεραν τι δουλεια κανει και τι φυλαει. Αυτη δεν ειναι Αστυνομια αλλα ο ΚΛΟΥΖΩ
DK
17/06/2009 18:07
Ntario Fo, logiko ayto pou les alla kata th gnwmh mou prepei na labeis ypo opsin sou to gegonos oti oi tromokrates den einai 10 tyxaioi anthrwpoi alla 10 anthrwpoi pou exoun makra praktikh empiria me tous mhxanismous tou kratous kai kseroun sthn praksh pou einai ta oria. Esy h'' egw epidh den kseroume pou einai ta oria, an kaname kati tetoio, mesa sta 10 swsta tha kaname kai 1 lathos kai tha mas pianane. Aytoi kanoun ena lathos sta 100 swsta gi ayto einai pio dyskwlo. Allwste to Elliniko kratos mono apotelesmatiko den einai kai to kseroume ayto. Exei terasties trypes aplws prepei na ksereis pou einai. Oxi oti apokleietai ayto pou les. Aplws pisteyw oti to antitheto einai pithanotero.
Απο Γερμανία
17/06/2009 18:04
Δεν ρώτησε κανείς πως γίνεται οι τρομοκράτες να ξέρουν που κρύβονται οι μάρτυρες και να σκοτώνουν τους φυλακές τους. τι μαρτυρία να κάνει τώρα η μάρτυρας. Κάπως μου μυρίζει η υπόθεση.
XXX
17/06/2009 18:03
ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 13 17/6/2009 17:10:ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ?ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 4 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ...ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 13 ΣΤΟ NIKNAME ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
αμιαντος
17/06/2009 17:49
Oι ευθυνες της ηγεσιας της Αστυνομιας τεραστιες!!!!!! Οι κυριοι εκτος οτι δεν μπορουν να προφυλαξουν μαρτυρες κατηγοριες αποδεικνειται δυστυχως οτι δεν μπορουν να προφυλαξουν ουτε τους ευατους τους. Αυτη δεν ειναι Αστυνομια αλλα η χαρα του κακοποιου. Παραιτησεις εδω και τωρα το μαχαιρι να μπει στο κοκαλο των στρατηγων γιατι οι ΑΠΛΟΙ αστυνομικοι συνεχιζουν να αποτελουν αφυλακτο στοχο των οποιων τρελλων κακοποιων. Γιατι δεν ειχαν οργανωσει δικτυο παρακολουθησεως ωστε να καταγραφονται ολες οι κινησεις πλησιον στο σημειο που φυλασσοταν ο μαρτυρας. Γιατι στελνεται τους ανδρες σας στο στομα του λυκου οι τρελλοι και οι κακοποιοι δεν προκειται να συληηφθουν με λιτανειες και προσευχες στον μεγαλοδυναμο αλλα με σοβαρο επιχειρησιακο σχεδιασμο και αυστηρα μετρα ασφαλειας. Δεν ειστε δημοσιοι υπαλληλοι αλλα οι φυλακες που ταχθηκατε να υπερασπιστητε την ασφαλεια του ελληνα πολιτη με ολο το κοστος.
666
17/06/2009 17:47
@ Aduan, ΦΠΑ, αγαπητοί φίλοι,τρομοκρατία και δολοφονία αυτού του είδους έχει ένα μόνο στόχο.Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας των οργανώσεων ΑΥΤΩΝ με το ακροατήριο και σκοπό έχει να στρέψει την προσοχή του κόσμου προς τις πολιτικές θέσεις τους. Ίσως να μην σας λέω κάτι το καινούργιο.Όμως εμένα με απασχολεί πως έφτασε κάποιος στο σημείο να γίνει ενεργός τρομοκράτης. Είναι γι αυτόν η δολοφονία εκτόνωση. ΗΤΑΝ ταπεινωμένος και τώρα νιώθει δικαιωμένος, είναι υπόγειος άνθρωπος, τι είναι. ΟΤΙ όμως και να κάνει με την βια δεν αλλάζει τίποτα.Εγώ νομίζω πως είναι γνωστοί στο σύστημα όπως και οι γνωστοί άγνωστοι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ με το ΑΣΥΛΟ.Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί δεν τους πιάνουν;
ΜασταΡΑκουνας Ευαγγελος
17/06/2009 17:46
1) Σεχτα = θρησκευτικη η πολιτικη ομαδα που χαρακτηριζεται απο δογματικες αντιληψεις........ Δηλαδη κατι σαν τον ιουδαισμο, χριστιανισμο,ισλαμ,κομμουνισμο, εθνικοσοσιαλισμο(ναζισμο), μασωνια, iluminati, κλπ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ..... 2)Επαναστατων = απο το επαν ησταμαι δηλαδη ανασηκωνομαι. Σεχτα επαναστατων = αυτοι που θελουν να επιβαλουν το δογμα τους.ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ απο τον αστυνομικο σημερα θελουν να επιβαλουν τη δικη τους αντιληψη.Στοχοι 1)μισος μεταξυ μπατσων και πολιτων 2)ληψη ακραιων μετρων απο την πλευρα της αστυνομιας 3)εκβιασμο για την υποθεση του ΕΛΑ 4)να παρουσιαστουν ως δηθεν αγωνιστες του λαου εναντια στο κατεστημενο......... Τα γουρουνια που σκοτωσαν τον τυχαιο αστυνομικο υπαλληλο οι ΚΟΤΕΣ που επαγγελονται τους λαικους αγωνιστες επαναστατες ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ απο ΕΒΡΑΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ συμφεροντα που στοχο εχουν το διαιρει και βασιλευε. Οι δηθεν λαικοι αγωνιστες με τις πραξεις τους το μονο που καταφερνουν ειναι να εκβιαζουν την αστυνομια να παρει αντιλαικα μετρα κατα του συνολου των πολιτων εξαιτιας των πραξεων τους. Οι ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ γι αυτο και τους σκοτωνουν . ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ειναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και τους θελουμε ΗΘΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ για να κανουν τη δουλεια τους ειδικα αυτους που ειναι στο δρομο.Οσο για τα ΛΑΜΟΓΙΑ που γλυφουν τους κωλους των εβραιοδουλων πολιτικων του τοπου μας τους ευχομαι ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ που δεν φροντιζουν να λαμβανονται τα καταλληλα μετρα ασφαλειας για τους μπατσους του δρομου. Οι ΚΟΤΕΣ που κανουν τους λαικους αγωνιστες θα σκοτωσουν κι αλλους ΑΘΩΟΥΣ ανθρωπους προκειμενου να πετυχαινουν τους στοχους τους.Τα εβραιοφασιστικα συμφεροντα με λιγο χρημα, δολοφονιες και μπολικη προπαγανδα καταφερνουν να επικρατουν στα μεσα μαζικης ενημερωσης και τη κοινη γνωμη του τοπου μας. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕ
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
17/06/2009 17:46
WHO WATCHES THE WATCHMEN ? Το έτος 1979, ο Ραυτόπουλος που επί ΠΑΣΟΚ έγινε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τότε {Αστυνομίας Πόλεως} είχε καταγγείλλει εγγράφως τον μετέπειτα υφυπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Σήφη Βαλυράκη , σαν μέλος της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη καθώς και σαν συντάκτη των προκηρύξεών της . Ο δε γραμματέας τότε της Ασφάλειας , ήταν ο κατόπιν - επί ΠΑΣΟΚ πάντα - υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κοκκινάκης . Μήπως απέκτησαν αυτά τα αξιώματα για να κρατήσουν κλειστά τα στοματά τους ? {ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σελ. 149}. Επίσης ο κ. Σήφης Βαλυράκης είχε τεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ με δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν κατόπιν έρευνας αποκαλύφθηκε ότι το πλοίο "ΑΡΙΩΝ" στην Κρήτη ήταν φορτωμένο με λαθραία αυτόματα κ.λ.π. ελαφρά όπλα και πυρομαχικά , από τον κ. Σήφη Βαλυράκη. Τελικώς διέδωσαν ότι αυτά προορίζονταν δήθεν για την Κύπρο. Κατόπιν όταν τον επανέφερε στο ΠΑΣΟΚ , τον έκανε και υφυπουργό Δημόσιας Τάξης , για να ελέγχουν τον κ. Στ. Παπαθεμελή γιατί αυτός είχε κάνει προόδους στην υπόθεση τρομοκρατία , κατόπιν του ανοίγματος των αρχείων της ΣΤΑΖΙ και υπήρχε έτοιμος κατάλογος σύλληψης ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας. Μια μέρα πριν από την έκδοση των ενταλμάτων αυτών οι Ανδρέας Παπανδρέου και Σήφης Βαλυράκης κατάργησαν από υπουργό Δημόσιας Τάξης τον κ. Στυλιανό Παπαθεμελή. 17-6-2009 Φ.Π.
νικ δε γκρηκ
17/06/2009 17:44
Τρομάζω με αυτά που διαβάζω σήμερα εδώ. "Σκοτώστε κανένα βιομήχανο, κανένα δημοσιογράφο!" Έτσι αναφανδόν, πρόκληση για λαϊκά αρεστες δολοφονίες! Μήπως να κάνουμε και κανένα γκαλοπ: διαλέξτε το επόμενο θύμα της σέχτας! Μεγάλα δώρα στους νικητές!
cthulhu
17/06/2009 17:41
@aduan Αυτά κατάλαβες εσύ ε? Πάω πάσο.Αλλά καλό θα ήταν μέσα στον παροξυσμό τις επιβολής των απόψεων μας που καθιστά αυτόματα όλους τους άλλους εχθρικές φωνές να μπορούμε να διαβάζουμε λίγο πιο καθαρά! Άν το προσπαθούσες αυτό θα καταλάβαινες τι έγραψα... Πραγματικά απορώ για τα συμπεράσματά σου...
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
17/06/2009 17:40
O STATHMARXHS TOU FBI STHN ATHINA KAI O ANOTATOS SYMBOULOS THS SCOTLAND YARD THA SYMBOULEPSOUN THN EL.AS NA PRAXEI AFTO POU EINAI ROUTINA STIS XORES TOUS, DHLADH, NA PROSPATHISOUN ME KATHE TROPO NA SYLLABOUN ENA TROMOKRATIKO MELOS KAI NA TON ANAGKASOUN ME SYXRONES METHODOUS NA APOKALYPSEI TA ONOMATA OLON TON YPOLOIPON: OTI EGINE PERIPOU KAI ME THN 17H NOEMBRH. OI PSYXASTHENEIS POU ERIXAN ZARIES GIA THN EKLOGH TOU STOXOU TOUS THA ANTIMETOPISOUN MIA KOINH GNOMH POU EINAI KATAFATIKA ENANTION TON. OI APOGOHTEVMENOI THS ATHINAS EDEIXAN KATHARA TON DEKEMBRH ME SOBARES DIADHLOSEIS KAI KATASTROFES THN SYLLOGIKH ISXY THS PIKRAMENHS MAZAS, DHLADH, ME ENAN TROPO POU DEN STOIXHSE ANTHROPINES ZOES ME THN EXERAISH THS EGKLHMATIKHS DOLOFONIAS TOU PAIDIOU. OI EMPNEFSTES TON DIADHLOSEON TOU DEKEMBRH KATORTHOSAN NA APODEIXOUN STA MATIA TON AGATHON ATHINAION THN YPOLOGISHMH ISXY TON APOGOHTEVMENON KAI TA AMESA APOTELESMATA THS. TO APOTELESMA THS STYGNHS DOLOFONIAS TOU ASTYNOMIKOU KAI OLON TON ASTYNOMIKON POU THA AKOLOUTHISOUN META APO AFTON DEN THA FTASEI POTE SE ENTASH AFTO POU SYNEBH TON DEKEMBRH, DHLADH, TMHMA THS APOGOHTEVMENHS NEOLAIAS NA BRISKEI TOULAXISTON KAPOIA KRYFH IDEOLOGIKH TAVTISH ME TOUS NEAROUS KOUKOULOFOROUS. H SYGKEKRIMENH EPITHESH EINAI TOSO STYGNH POU H ELAS EXEI HDH HROPOIHTHEI KAI MARTYROPOIHTHEI STA MATIA TON ATHOON ATHINAION. SE AFTO AKRIBOS TO SHMEIO, H TROMOKRATIKH ORGANOSH POU EKANE THN EPITHESH APETYXE TELEIOS. AN EXETASEI KAI ANALYSEI KANEIS TIS PALIES PROKHRYXEIS KAI ANAKOINOSEIS TOU ARXHGOU THS 17HS NOEMBRH KAI PROSPATHISEI NA BALH NOHMA STO KINHTRO THS YPARXHS THS , EINAI EFKOLO NA XEXORISEIS APO TA GRAPTA TOU OTI PROKEITAI GIA ENAN PSYXASTHENH POU PROSPATHOUSE ME KATHE TROPO NA PEISH THN KOINH GNOMH OTI YPARXEI OLOKLHRH KINHSH KAI MAZA YPOSTHRIXHS PISO APO TOUS THYTES, ENO STH PRAGMATIKOTHTA YPHRXE MONO TO ASTHIMA FOBOU. STH SHMERINH EPITHESH, YPARXEI OLOKLIROTIKO PANELLHNIO SYNAISTHIMA FOBOU KAI AHDIAS.
ΟΜΗΡΟΣ .Τ
17/06/2009 17:38
ΤΟΣΟΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΤΟΣΟΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ...........
ΕΚΤΟΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΓΕΡΟ
ΣΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Kων/νος
17/06/2009 17:38
@Γιαννης 17/6/2009 17:21

Συμφωνώ απόλυτα: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εδώ και τώρα κάμερες, εδώ και τώρα τράπεζα DNA. Μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από αυτούς.

Αν δεν τους αρέσει οι κοινωνία μας ας πάρουν τα όρη και τα βουνά όπως οι διάφοροι μοναχοί.
ΜΑΝΟΣ ΚΡΗΤΗ
17/06/2009 17:35
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΣΟΑΠΑΥΤΗ ΑΠΛΥΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΩΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ 1 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ (ΜΠΑΤΣΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕ ΠΑΣ ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΡΡΥ ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
ΛΟΙΠΟΝ Γ...... ΑΠΛΥΤΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΖΟΛΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
cthulhu
17/06/2009 17:32
@antonio Φίλε αυτό που με ρωτάς έχει γραφτεί εδώ και πολλούς μήνες. Δε μπορώ να μπω στην ίδια κατάσταση που ήμουνα όταν το έγραφα.Οπότε δε μπορώ και να σου απαντήσω.Αν τύχαινε και με ρωτούσες τότε ευχαρίστως να σου απαντούσα... Έχουνε βάλει τα post από το φεβρουάριο... Όχι ότι δεν έχω ένα ''σχετικά'' σταθερό ιδεολογικό πλαίσιο,όμως άλλα γεγονότα τότε άλλα τώρα.
Γιαννης
17/06/2009 17:21
Αυτο που δεν εχει καταλαβει η ηγεσια της Αστυνομιας ειναι οτι πρεπει να γυρισουν τον κοσμο αναποδα για να βρουν αυτα τα καθικια. Δηλαδη τι καταλαβαινουν με το να δολοφονουν εργαζομενους σε ενα πολυ δυσκολο επαγγελμα. Ελεγχο απο σπιτι σε σπιτι σε ολους τους γνωστους αγνωστους, λειτουργια των καμερων, προσαγωγες, κλπ. Ακουγομαι ακραιος αλλα οι ακραιες δρασεις (σαν αυτη) θελουν και ακραιες αντιδρασεις.
Υ.Γ. και μην ακουσω κουταμαρες για τις καμερες. Αυτοι που φοβουνται τις καμερες ειναι αυτοι που εχουν να κρυψουν κατι. Προσωπικη μου αποψη και πρεπει να τις σεβαστειτε δημοκρατικοι και "δημοκρατικοι".
ΚΩΣΤΑΣ 13
17/06/2009 17:10
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ. ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ; ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ; ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΤΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;;
george
17/06/2009 17:06
Για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη διαβάστε την επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού στη ζούγκλα του κιτρινιάρη. Τι? Ποιος είναι ο Ξηρός? χαχαχα...
Kων/νος
17/06/2009 17:02
Λοιπόν παιδιά για να τελειώνουμε... δυο συμπεράσματα:

1) Ο Νεκτάριος Σάββας που θα άρχησε να σκέφτεται αν πρέπει να απαντήσει στα πυρά μην τυχόν και <<εξοστρακηστεί>> η σφαίρα τώρα είναι νεκρός. Μην ξανακούσω πλέον λέξη για τον Επαμεινώντα που έριξε στον 15-χρονο όπως όφειλε στον κάθε παραβάτη του νόμου.

2) Ο Γρηγορόπουλος ήταν μέλος τηε Επαναστατικής Σέχτας: με το που έπεσε νεκρός, όλοκληρος μηχάνισμός ήταν έτοιμος, τα SMS με ταχύτητα φωτός έφτασαν παντού προκειμένου να τα κάψουν... τώρα γιατί δεν κατέβηκε ο ίδιος κοσμάκης να τα ξανακάψει; Ο Νεκτάριος Σάββας βλέπετε δεν ανήκει στην Σέχτα...
koolio
17/06/2009 17:00
Otan kapoios apofasizei na ginei mpatsos afta prepei na ta skeftetai. Den einai mono tsampoukades se paidakia, metanastes k opoion aboithito. Pou k pou tha sunantisei kanan sobaro eglimatia i kanan tromokrati. Kata ta alla adiaforo me afinei. Tosoi pethainoun kathe mina se ergatika atyximata logw twn eglimatikwn paraleipsewn twn ergodotwn tous. De thumamai ap olous sas tetoia evaisthisia gia tous nekrous sto skaramaga gia paradeigma..
Aduan
17/06/2009 16:59
@ cthulhu

Ρε φιλε, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, και αυτα που λες μας τα ειπανε κι'' αλλοι πολυ πριν δεις το φως του ηλιου εσυ κι'' εγω.
Και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ρε συ, και πολλοι αλλοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
Εσυ εδω τι ρολο παιζεις. Μας γραφεις συνθηματα τοιχων...?
Η προταση σου ποια ειναι δηλαδη, ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ...?
Ποιο ειναι το αγαπημενο σου συνθημα εσενα.....πες μας ρε ανθρωπε....
Εχεις καποια σοβαρη προταση, που να μην παραπεμπει σε αναρχικες καραμελες και μεγαλοστομες διακυρηξεις.....
Αν εχεις πες μας την. Αν οχι, μη μας μοστραρεις ολα τα συνθηματα που βγαζετε κατα καιρους οι του χωρου σας.
Τα ξερουμε, τα εχουμε διαβασει, τα βλεπουμε καθε μερα στους τοιχους.......δε χρειαζομαστε υποβολεα !!!
Αμα θες να μιλας με συνθηματα, τραβα σε καμια πορεια.....
Κραυγες και φοβερες δεν εχουν αποτελεσμα ουτε στα ζωα, ποσο μαλλον σ''εμας.
Σε ποιους απευθυνεσαι μ'' αυτα που γραφεις σ''εμας. Εμεις ειμαστε η δημοκρατια η σαπια...? Γραναζια στην ολη μηχανη ειμαστε οπως κι'' εσυ. Δε διαφερουμε και δεν εισαι καλυτερος μας. Πολλοι εξυπνοι μαζευτηκαμε εδω μεσα και εχουν αρχισει να μου λειπουν οι βλακες........
sindelah arfarakh
17/06/2009 16:48
κόκκινη πρόβια!!!!
μ
17/06/2009 16:46
την καλυτερη δηλωση την εκανε ο βενιζελος
.......
Το τεραστιο και οξυτατο προβλημα της ασφαλειας σε ολα τα επιπεδα δεν λυνεται με αυταρχισμο σκληροτητα πανικο
αλλα με ψυχραιμια,επαγκελματισμο ανοιχτη σκεψη
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
17/06/2009 16:45
Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Δηλαδη αν εγω βουρλιστω και μαζι με αλλους δεκα εξισου βουρλισμενους παρουμε τα κουμπουρια και βγουμε να σκοτωσουμε οχι αστυνομικο αλλα και απλο πολιτη πιστευετε στο Θεο σας οτι θα τη γλυτωσουμε;; Ο λογος που κανω αυτη τη ρητορικη ερωτηση ειναι γιατι απλα δεν πιστευω στην τρομοκτατια ως επαναστατικη κινηση. Αν δεν εχεις πλατες και δεν εξυπηρετεις μεγαλα συμφεροντα ουτε να σκοτωσεις μπορεις ατιμωρητος ουτε να κλεψεις ουτε φωτιες να βαλεις. Ολοι αυτοι δρουν εκ του ασφαλους για λογους που ειναι πολυ διεστραμμενοι για να τους συλλαβουμε. Με λιγα λογια στειλανε τον ανθρωπο μονο του (αν ειναι δυνατον!) υποτιθεται να κανει τη δουλεια του ενω ειχαν αλλα σχεδια για αυτον. Απλα ενας αριθμος στο Σωμα που εξυπηρετησε καποιο σκοπο και τις λυπες των ανωτερων του τις ακουω τζαμπα. Ας εχει το κουραγιο η οικογενεια του να ορθοποδησει μετα απο αυτο που της ετυχε και αυτος ας ειναι αναπαυμενος. Μην παραμυθιαζεστε οτι ειναι νεοι αναρχικοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο,τιδηποτε αλλο. Εχουν πολυ πιο γερες πλατες και δε θα αποκαλυφθουν ποτε. Ακομα κι αν πιασουν καποιους το πιο πιθανο ειναι να παισουν τους δικους αναλωσιμους οπου αυτοι ειναι απλα φανατικοι ηλιθιοι οπως συμβαινει παντα. Ουτε ψυχοπαθεις ειναι ουτε επαναστατες. Υπαλληλοι των πολυ μεγαλων αφεντικων τους ειναι με σκοπο τη διχονοια.
Aduan
17/06/2009 16:43
Giannis

Πως οριζεις φιλε μου την ολοκληρωση της ελευθεριας...?
Τι ειναι αυτο που σε κανει να θεωρεις τον εαυτο σου μη ελευθερο....?
Ειναι το οικονομικο μας συστημα, ειναι η αστυνομια, ειναι η οικογενεια...ειναι ολα αυτα μαζι και πολλα ακομα....??
Τι ακριβως ειναι..?
Μη μου πεις τις αοριστιες του cthulhu....πες μου κατι συγκεκριμενο και επισης πες μου και τι προτεινεις....
nikos4878
17/06/2009 16:40
ΨΙΧΑΚΙΔΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!
Antonio
17/06/2009 16:38
@ cthulhu

Οτι θες καταλαβαινεις εσυ.....οποτε καλυτερα να μας λες ανεκδοτα. Μας πετας μια μπουρδα περι κυνηγιου ελευθεριας που μονο ουτοπικη δεν ειναι και εμεις πρεπει να θεωρησουμε τωρα οτι εσυ ειπες κατι βαθυστοχαστο.
Ορισε μας λοιπον τι εστι κυνηγι της ελευθεριας κατα τα δικα σου μετρα......
Ο αφεντης πανω απο το κεφαλι σου ειναι αυτος που σου στερει την ελευθερια που τοσο απεγνωσμενα κυνηγας...?
Αμα δεν τον ειχες δηλαδη θα ησουν ελευθερος....??
Εξηγησε μας τι θελει να μας πει ο ποιητης.....
ALFA
17/06/2009 16:37
AFU O FILAKAS UTE TON EAFTO TU DEN BORESE NA FILAXI
TI EKPEDEFSI EHUN AFTI ANARWTIUME...
MALLON 8A TON DIORISAN ME KOMATIKA KRITIRIA KE OXI EPAGELMATIKA OPOS DIHNI TO PRAMA
Βασίλης
17/06/2009 16:34
@ΧΧΧ
εργατικά ατυχήματα, αυτοκινητιστικά ατυχήματα και άλλα ατυχήματα απο παραλείψεις και λάθη είναι διαφορετικά απο εν ψυχρώ δολοφονία απο διαταραγμένους δολοφόνους- serial killers -απλό και κατανοητό απο αυτούς που θέλουν να το καταλάβουν. Δεν αξίζει καν το τίτλο ''τρομοκρατία'' είναι απλά εγκλήματα ψυχικά διαταραγμένων- τύπου Columbine και Virginia Tech, όπου και εκεί οι δράστες είχαν δικαιολογίες αντίστοιχες για την ''άτιμη κοινωνία'', τους ''συμμαθητές και δασκάλους που τους αδίκησαν'', ''την γκόμενα'' κλπ. Για ένοπλη δράση βλέπε Χαμάς κλπ- αλλά αυτοί θα ήσαν τσικό για αυτές τις καταστάσεις (ο τοτός και η χειροβομβίδα που δε σκάει και άλλα ανέκδοτα)- καλύτερα έδω στην ειρηνική κοινωνία ''μάχιμοι'' παρά εκεί ''χανουμάκια''...
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
17/06/2009 16:33
@ ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 17-6-2009/15.10. Ασφαλως και δεν γνωριζεις τι εστι τρομοκρατια. Αυτη ειναι μια ειδεχθης δολοφονια και οχι τρομοκρατια. Στυγνη τρομοκρατια ασκουσε το ινδαλμα σου ο Πατερουλης Σταλιν που εσυ μας τον αναφερεις για αξιολογο και ηρωα !... Και φυσικα Θα πρεπει οι δραστες να πληρωσουν αναλογως. Αλλα ολοι οι υποκριτες διεθνιστες δηθεν δημοκρατες, αν θα συλληφθουν θα κανουν και παλι διαδηλωσεις υπερ τους, οπως εκαναν τα πρωτοκλασατα στελεχη του ΠΑΣΟΚ για τον Σεριφη, τον Σκυφτουλη, τους Μπαλαφα, Λεσπερογλου που μαζι με τον Τσουτσουβη ειχαν δολοφονησει τρεις αστυνομικους και παει λεγοντας. Αυτες οι αληθειες σας ετσουξαν και μπερδεψατε τους ορους.
Μάριος
17/06/2009 16:18
με λίγα λόγια οι τρομοκράτες διαβάζουν ΤΑ ΝΕΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Αυτό τα λέει όλα για την ύλη και την ιδεολογία των δύο αυτών εφημερίδων. Κρίμα...
Iasonas
17/06/2009 16:18
Ahdia gia tous pseuto-epanastates, enas anthrwpos, opws oloi mas, phge to prwi sthn douleia tou k den tha ksanagyrisei sthn gynaika tou k to paidi tou... Den mporei na to xwresei to myalo mou.
Gia poio logo? Epeidh kapoio epenastates tou glykou nerou theloun na apodeiksoun thn yparksh toys?
Dektes oles oi ideologies k apopseis, na tis akousoume, alla na afaireis mia zwh einai aplws APANTHRWPO.

Gia poia epanastash milate otan oi prakseis einai katakritees apo olh thn koinwnia?
Na pate na gia ''paintball'' an thelete na paiksete polemo.
Den sas theloume, den mas ekfrazete
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
17/06/2009 16:15
@ Κωστας Μ.17-6-2009/14.26 Αγαπητε Κωστα, αν καποιος ειναι εκτος θεματος και φευγατος εισαι εσυ. Αναφερεις τον ορο βια και εγω αναλυω τον ορο τρομοκρατια. Ουδεις λογικος ανθρωπος εγκρινει τη βια απο οπουδηποτε κι''αν προερχεται. Η πραξη αυτη ειναι μια ειδεχθης δολοφονια και οχι τρομοκρατια . Αλλη η βια, αλλη η δολοφονια και αλλη η τρομοκρατια. Λυπαμαι αν το μυαλο και οι γνωσεις σου δεν σου επιτρεπουν να αντιληφθεις αυτους τους ορους. Οσο για τη συγνμη που αναφερεις , για πιο πραγμα να ζητησω ? Διαβασε καλυτερα αυτα που αναφερω και να μην προβαινεις σε βιαστικες κρισεις. Υπαρχουν ευθυνες για τη δολοφονια του ατυχους οργανου της ταξης και απο αυτους που του ανεθεσαν, χωρις την απαιτουμενη καλυψη να επιτελεσει αυτο το εργο. Εχω προειδοποιησει επανειλημενως οτι η Ε.Ο. 17 Ν και τα παρακλαδια της δεν εχουν εξαρθρωθει και θα πρεπει να ανασυσταθει η Αντιτρομοκρατικη , και η Αστυνομια να αποκατασταθει και οχι να το σκεπτεται ο καθε αστυνομικος να ελεγξει εναν παραβατη γιατι μπορει να βρει το μπελα του !
ΒΑΣΙΛΗΣ
17/06/2009 16:14
Πρακτοριλίκια.... Εκτός αν είναι τόσο βλάκες και δειλοί.
Δημήτρης
17/06/2009 16:12
ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταδικάσει το γεγονός, ή θα σιωπήσει; Τσίπρα για πες αλεύρι;
ΟΙΚ
17/06/2009 16:09
Ακομα ενα αθωο θυμα στον βωμο του αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης. Ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη του και εας ειναι ελαφρη το χωμα που θα σκεπασεη το παλικαρι. Οσο για την Αστυνομια, πρεπει απο μονοι τους να προσπαθησουν να βρουν αυτους που ενορχηστρωνουν αυτα τα αποτροπαια εκληματα γιατι εαν περιμενουν απο την πολιτικη ηγεσια αυτου του τοπου τοτε δεν υπαρχει καμια ελπιδα! Αυτα...
Τζων Αυλακιωτης
17/06/2009 16:07
@andreas
Κανενας δεν χρειαζεται να δολοφονηθει!!!!
Με σφαιρες δεν φτιαχνεται η δημοκρατια, αρρωστο μυαλο
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 16:06
ΕΛΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ <<ΣΕΧΤΑ ΚΛΠΚΛΠ>> ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ........<< ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΜΤΑΙ ΣΕΧΤΑ...ΚΛΠ>>
Foufoutos
17/06/2009 15:55
@Nikos

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ)!
ΤΑ-SOS
17/06/2009 15:53
ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...
Κωνσταντινος Μ.
17/06/2009 15:52
Εχω μια απορια...Αφου σκοτωσαν τον φρουρο του μαρτυρα,γιατι δεν ανεβηκαν πανω να καθαρισουν και τον ιδιο;Ποιος ο λογος να σκοτωσουν εναν αστυνομικο εν ψυχρω ενω ο μαρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε δικη τρομοκρατικης οργανωσης ειναι 3 λεπτα αποσταση απροστατευτος;Μπερδεμα...
giann
17/06/2009 15:50
ΣΕΧΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ. .......................................................
Προς τους γονεις των ηλιθιων επαναστατων: Κοψτε τους το χαρτζιλικι συντομα γιατι τα παιδια σας ειναι δολοφονοι και θα φανε κοσμο.Στειλτε τα <<παλικαρια>> για μεροκαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιάννης αγγέλου
17/06/2009 15:46
από την προκήρυξη αυτό που θεωρώ αξιοπρόσεκτο είναι η ειρωνεία για την μαχητική ικανότητα της αστυνομίας που κατάντησε διαλυμένο δημόσιο. ελπίζω οι αστυνομικοί να εννοήσουν τι σημαίνει επαγγελματισμός, και να αναδιοργανωθούν. ελπίζω να πάρουν μαθήματα από τους Άγγλους, και να τα αξιοποιήσουν. οι τρομοκράτες είναι άρρωστοι άνθρωποι, φαίνονται ιδεολόγοι κλπ αλλά είναι άνθρωποι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, απλώς την περιβάλλουν με την δράση τους. πιθανόν να χρησιμοποιούνται με την γενικότερη έννοια από τρίτους.
ότι και να είναι πιστεύω στην ελληνική ιδιοφυΐα, να την αφήσουν να εκδηλωθεί, σε αυτό το πολύ σοβαρό φαινόμενο.
andreas
17/06/2009 15:36
anti na fate kana bouleuti-politiko-ipourgo trote aplous ergazomenous-oikogeneiarxes!!!!! ti na sas po?!!! tha eprepe kanonika na arxizate apo MME -kanalarxes ferefona kommaton kai meta na trogate kana ipourgo(iparxoun bolikoi)
lathos stoxous exete kirioi!!!! epanaprosdioriste tous gia to kalo olon mas!!!
o topos thelei katharisma!!!! alla oxi tixaio!!!!!
to kefali bromaei apo to kefali!!!!!!
kai opos ipe eipe kai kapoios mia xounta tha mas sosei tetoios klolaos pou eimaste!!!! theloume mastigio to exoume sto DNA mas!!mazoxes genithikame!!!!
pAnos Den Haag
17/06/2009 15:30
PALI ATHWO AIMA GIA NA KALYFTOUN OI MAKAKIES THS KYBERNHSHS (BLEPE NEOI FOROI, FWTIES, NTORA, EMETOS GENIKA) . TI AXIA EXEI H ZWH ENOS YPALLHLAKOU MPROSTA STA XIL.STR. GHS POU THA GINOUN OIKOPEDA,???? F.PA. KALES OI ROZ YPOTHESEIS , ALLA TWRA THN KOUTALA THN EXOUN ALLOI, EDW KAI MERIKA XRONAKIA, (EAN TO"''XEIS KATALABEI) KAI OPWS KATALABENEIS STON MONON POU EXYPHRETEI AYTH H KATASTASH,EINAI H KYBERNHSH KAI KANENAN ALLON.. APLH ERWTHSH: O ELA KAI O KA8E ELA 8A MPOROUSE ANETA NA SKOTWSEI TON MARTYRA, APLA , GIATI GNWRIZAN TA PANTA, POU EMENE, PIWS THN FYLAGE KAI POTE , TA PANTA.. LOIPON ? GIATI NA KANOUN KATI (DOLOFONIA TOU SKOPOU) POU 8A TOUS EDINE MONO ARNHTIKA APOTELESMATA???. NA XASOUN THN EPAFH ME TO 8YMATOUS, NA BROUN KALITERH KAI PERISSOTERH ISWS FROURA,MA PROPANTWN,TO PLEONEKTHMA TOU AIFNIASMOU. MA KALA , GIA TOSO MEGALOUS MALAKES TOUS EXEIS??? TON SKOPO TON FAGANE MONO KAI MONO GIA NA RIXOUN TA FWTA THS DHMOSIOTHTAS KAPOU ALLOU, KAI TIPOTA ALLO. ALIMONO STHN OIKOGENEIA TOU. KRIMA. PANTA FILIKA
depon
17/06/2009 15:26
πυροβολήστε ρε κανά πολιτικό, κανα βιομήχανο, και αφήστε τους αστυνομικούς - τότε μπορεί να κερδίσετε και κάποια λαϊκή υποστήριξη για τις πράξεις σας - τώρα είστε απλά ανεγκέφαλα ζώα, ισάξια των χρυσαυγίτων (δόγμα "βαράμε τους αδύνατους").
nik
17/06/2009 15:25
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου αστυνομικου που δολοφονηθηκε εν ψυχρο απο ανανδρους με 20 σφαιρες!
Κατερίνα
17/06/2009 15:23
Ράγισε η καρδιά μας και μάτωσε η ψυχή μας με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει κουράγιο στην γυναίκα του και το παιδάκι του.
Μιχάλης.
17/06/2009 15:21
Αυτός ο Αστυνομικός σκοτώθηκε άδικα. Είναι κρίμα που η πολιτική και αστυνομική ηγεσία, στέλνει το κατώτερο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς τα απαραίτητα στην μάχη κατά της τρομοκρατίας. Διαβάζω και μένω έκπληκτος. Υπήρχε ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, που το ήξερε όλη η γειτονιά και η ευρύτερη περιοχή. Τι σοι πρόγραμμα είναι αυτό. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει γίνει ανέκδοτο. Μόνο που όταν υπάρχουν νεκροί, το πράγμα γίνεται επικίνδυνο. Ξεφεύγει. Θα ακούσουμε πάλι, δηλώσεις επί δηλώσεων, αλλά από ουσία μηδέν. Κανονικά θα έπρεπε να ξηλωθούν όλοι οι ανώτεροι και να παραιτηθεί η πολιτική ηγεσία. Τρεις θάνατοι αστυνομικών, μέχρι τώρα, είναι πολλοί. Δε δικαιολογούνται σε μια σοβαρή Ευρωπαϊκή χώρα. Δηλαδή τι θα πει ο Μαρκογιανακης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στο ανήλικο παιδί του αστυνομικού; Συλλυπητήρια; Τον σκότωσαν οι τρομοκράτες. Κι αν αυτό τους ρωτήσει: εσείς τι κάνατε για να τον προστατεύσετε; Τα κάνατε όλα όπως έπρεπε; Λειτούργησε το σύστημα σας; Αυτοί τι θα του απαντήσουν; Ναι λειτούργησε! Η Ελλάδα καταρρέει. Το βλέπεις παντού. Είχαμε τις πρώτες φωτιές και ακούσαμε απίστευτα πράγματα και τώρα ακούμε και διαβάζουμε πάλι απίστευτα πράγματα. Όσοι δε βρίσκονται στο ρετιρέ, αλλά στα υπόγεια της Πολυκατοικίας που λέγεται Ελλάδα, υποφέρουν και δέχονται τεράστια πίεση.
Ria
17/06/2009 15:16
WELCOME TO THE JUNGLE!!! OPOY, jUNGLE=ELLADA TA SYLLHPHTHRIA MOU STHN OIKOGENEIA TOY ASTYNOMIKOY.
Kostas M
17/06/2009 15:11
Τα φαινόμενα άνανδρων δολοφονιών είναι επίσης αποτέλεσμα της βαθειάς έλλειψης ηθικών αξιών. Κάποτε ΑΝΔΡΑΣ ήταν όποιος μπορούσε να αντιμετωπίσει με τα μπράτσα και την λεβεντιά του έναν και περισσότερους αντιπάλους. Σήμερα, η λέξη ΑΝΔΡΑΣ έχει ξεφτιλιστεί και συσχετίζεται με κουκούλες, πισώπλατα χτυπήματα, εν ψυχρώ δολοφονίες κλπ Από την άλλη, να σας αναφέρω ένα περιστατικό που θα το θυμάμαι μέχρι να πάθω αλτσχάϊμερ. Ένας ΔΑΣΚΑΛΟΣ απο το Ιραν, μας ρώτησε μέσα σε μάθημα Αγγλικών, ποιός είναι πιό ισχυρός. Αυτός που προσπαθεί να πείσει με τον λόγο ή αυτός που προσπαθεί να πείσει με τα όπλα. Λόγω μικρής ηλικίας αιφνιδιαστήκαμε και ψελίσσαμε ότι ισχυρός είναι εκείνος με το όπλο. Φυσικά κάναμε λάθος. ΙΣΧΥΡΟΣ είναι αυτός που μπορεί με την πειθώ να καθοδηγεί τις ενέργειες των υπολοίπων. Και επομένως οι άνανδροι τρομοκράτες, είναι ανίσχυρα ανθρωποειδή που δεν μπορούν να πείσουν με την αρρωστημένη λογική τους.
elena
17/06/2009 15:11
σα δεν ντρεπόμαστε λεω γω... τι Σεχτα Επαναστατών γραφουν και λένε τα ραδιόφωνα/τηλεοράσεις... γιατί τους αποκαλούν όπως θέλουν εκείνοι και όχι "ΨΥΧΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" να ακουει και να καταλαβαίνει ο κόσμος ..
να αντιλαμβάνονται τα παιδιά που θα ακουν επαναστάτες και θα νομίζουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να σκοτώνουν γιατί ετσι επαναστατούν??
Λαθος μηνύματα παιρνούν ... σε όλο τον κόσμο.. την κοινωνία..
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ να τους λετε.. γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία στην αφαίρεση ζωής... καμία δικαιολογία.. καμια επανάσταση δεν δικαιολογείτε όταν σκοτώνουν αθώους προκειμένου να συγκαλήφθούν πράξεις χωρίς αιτία...
Επιτέλους.. ας μιλήσει και ας εκφράσει κάποιος τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα...
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 15:10
ΦΙΛΙΠΠΙΘΝΕΖΕ ΞΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΑΛΕΓΑ............ ΗΛΙΘΙΤΗΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ? ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ Π***ΡΟΕΙΔΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 2 ΦΡΑΣςΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΡΙΕΣ
eri meri
17/06/2009 15:07
Pragmatika, οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να ντρέπονται που λένε ''έκτέλεση'' συνέχεια τις δολοφονίες.
Για τον Γρηγορόπουλο λέγανε, δολοφονία.
Για τον αστυνομικό έκτέλεση''!
ΔΗλαδή οι ''σέχτες επαναστατών'' έχουν δικαίωμα να ''εκτελούν'' ; Εϊναι κράτος;
ΜΑΝΟΣ
17/06/2009 15:06
ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΗΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...
VAG THESS
17/06/2009 15:02
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!! Μ****ΕΣ ΕΙΣΤΕ!! Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ 100 ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΟΙΡΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΡΦΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟ ΔΙ΄ΚΟ ΤΟΥ. ΗΛΙΘΙΟΙ !!!! ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΝΔΡΩΠΟΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝΕ
H ALHTHIA DEN KRIVETE !
17/06/2009 15:02
"X*STA"

Antrakia san ki esas....eixame sto Parelthon.
Priromenoi Dolofonoi...to paizane "Aristeroi Epanastates" me Oplismo apo Mauro Xrima narkotikwn ...pou tous trofodotousan
maures Ypirisies allwn kratwn gia na dimiourgisoun katastasis se olon to Kosmo ( tous) !
KATHARMATA... PSEUTO ARISTEROI EPANASTATES ...
TOUS EIDAME KAI STIN ITALIA....PRIROMENOI DOLOFONOI
APO KAPITALISTIKES KYVERNISEIS NA DIMIOURGOUN "CHAOS"....KAI NA LENE...NA OI KOUMOUNISTES TI KANOUN . DOLOFONOUN ATHOOUS !..

ANAROTIEME......TO"LAOS" KAI ESEIS TI SXESH EXETE?
MHPOS EISASTE KRIFA ADERFAKIA?
FTOUSAS
John Fistikis
17/06/2009 14:57
Mia xounta xreiazetai na sas ftiaksei olous tous ellinares, exete katantisei ti xwra mp@urdelo. H poli dimokratia sas exei ginei anarxia. Ferte to strato na sfiksoun oi k**oi!
Γιάννης Κάκανος
17/06/2009 14:56
Αισθάνομαι θλίψη και μεγάλο πόνο για τον άδικο χαμό του αστυνομικού, αλλά και οργή για τους δολοφόνους του όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν ανήκουν. Είναι εγκληματίες, δεν είναι αγωνιστές. Όσο κι αν ο κρατικός μηχανισμός, το πολιτικό σύστημα είναι διαβρωμένο πού αναμφισβήτητα είναι, οι αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα δεν γίνονται με όπλα. Συλληπητήρια στην προσφιλή του οικογένεια και αιωνία του η μνήμη.
nionios
17/06/2009 14:54
Καταδικαστέα η δολοφονία του αστυνομικού. Εκεί που έλεγαν οι "ειδικοί" ότι μετά την εξάρθρωση της 17Ν η τρομοκρατία θα σιγήσει για μια 15ετία, να ` σου πάλι τα ίδια και χειρότερα. Βέβαια υπάρχουν ευθύνες της κυβέρνησης αλλά ποιος ηθικός με τσίπα θα τις αναλάβει?
ΧΧΧ
17/06/2009 14:53
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ... ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ...
cthulhu
17/06/2009 14:49
Η δημοκρατία σας βρωμάει θάνατο και σαπίλα... Αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε για παιδιά θύματα του κράτους σας νοιάζει ούτε για τους υπηρέτες σας τους ίδιους. Όλοι είναι αναλώσιμοι μπροστά στη μανία σας για εξουσία,στο μίσος σας για τον άνθρωπο και στο κυνήγι του τίποτα που εσείς ονομάζετε ''επιτυχία''.Απλές στατιστικές και αριθμοί. Όταν κάποτε αποχωρήσετε και εσείς από τη ζωή δε θα σας θυμάται κανείς για τίποτα.Σαν σκουλήκια ήρθατε και σαν σκουλήκια θα φύγετε. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ...
Βασίλης
17/06/2009 14:49
Αν και κατ''αρχάς είμαι αντίθετος στη δημοσίευση προκυρήξεων, από τη στιγμή που έγινε το σχόλιο είναι ότι στοχεύει τα κατώτερα ένστικτα νέων και είναι ουσιαστικά ανάξια σχολιασμού, εν αντιθέση με λ.χ. προκηρύξεις 17Ν που είχαν πολιτικο-κοινωνικές αναλύσεις.

Η αδυναμία άρθρωσης λόγου, έστω και υποτυπώδους δείχνει διαταραγμένες προσωπικότητες αιμοδιψείς ανάλογες με αυτούς που σκοτώνουν στα σχολεία και πανεπιστήμια του εξωτερικου (και πρόσφατα εγχώριο κρούσμα).

Αυτή δεν είναι ''γενιά τρομοκρατών'' με πολιτικά κίνητρα και θα γελάσω πικρά αν στελέχη της 17Ν και υποστηρικτές της την αγκαλιάσουν αφού θε είναι όντως ξεπεσμός...

Αυτοί είναι διαταραγμένοι serial killers...απλά φόρεσαν ένα προσωπείο της μόδας που πούλησε...
ΑΠΟΡΕΙΕΣ
17/06/2009 14:48
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΓΙΑΤΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ)
ΓΙΑΤΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ
ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΠΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΣΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Πολίτης Γιώργος
17/06/2009 14:40
..η τρομοκρατία δεν ειναι λύση , αλλά αφού υπάρχει θα ήταν προτιμότερο να είχε και στόχους που εχουν διαπράξει εγκλήματα κατα της κοινωνίας που θέλουν να ''''προστατέψουν''''..

..αν οι τρομοκράτες αντι να χτυπούν υπαλλήλους και μισθοσυντήρητους που σε τίποτα δεν ευθύνονται για δημιουργία του συστήματος που ''''πολεμούν'''', θα ήταν χρησιμότερο να χτυπούν καταπατητές δασικών εκτάσεων και καταχραστές δημοσίου χρήματος που μένουν πάντα ατιμώρητοι..
wassilis
17/06/2009 14:36
epanastetes tu k**u einai. as skotosun kapion apo autus pu katachrazonte .to dimosio xpima ke oxi enan fukara ton 1300 euro pu den fernei kamia evthini ja to burdelokratos.
Τζων Αυλακιωτης
17/06/2009 14:35
Αν πιστευουν αυτα που γραφουν στις προκυρηξεις τοτε πρεπει να ειναι παιδια του δημοτικου!
Αιντε μαζευτε τους μωρε, τους επαναστατες της βουρτσας. Τους Τσε Παπ*ρα που θελουν και ανταρτικο πολεων τα παιδακια της γιαγιας και του παστιτσιου.
Mitsos
17/06/2009 14:34
@NNA
Den 8a mporouna na ta pw kalutera. Eiste tragikoi pragmatika tragikoi. Sigoura h dolofonia einai la8os. Alla kalo 8a einai na ma8ete thn ennoia tou orou tromokratia.gidiaaaaaaaaaaaaaaa, provata.Telika h ellada odeuei me akriveia pros ta akrodexia.Pogroms kata twn metanastwn, propaganda kata opioudhpote diafwnwi me tous patridokaphlous klp. Eimaste o pio apan8rwpos laos dustuxws kai meta luphs mou lew oti gi ato eu8unetai to PASOK pou se tosa xronia sthn exousia den katafere na ka8arisei ligo ton topo apo ta xountika kataka8ia p mas kratane omhrous tosa xronia.Fate loipon ton karatzaferh sthn kuvernhsh kai ante geia. Egw lew o nazistikos xairetismos na antikatasthsei amesa thn xeirapsia 8a xaroun polloi ellines anwteroi,pefwtismenoi.Ante geiaaaaaaaaaaaaaaaa
πρωην ελληνας γκολτσιος α.
17/06/2009 14:32
για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει πρωτα να το εντοπισεις.
οσο η πολιτεια ισχυριζεται οτι ολα ειναι μελι γαλα καλα μεσανυχτα.αλοιμονο στις χαμενες ζωες
manavis
17/06/2009 14:29
gia des ti kanun ta xamila apotelesmata stis ekloges ...

mexri kai o tsipras anagastike na kani diloseis enantion twn paidiwn tu ........
Kostas M
17/06/2009 14:26
Αγαπητέ Φιλιππινέζε, είσαι τελείως φευγάτος. Αν δεν είναι τρομοκρατία η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός αστυνομικού, τί είναι; Η βία φίλε, είναι βία και κατακριτέα από όπου και αν προέρχεται. Είτε ασκείται από αστυνομικούς είτε από πολίτες τό ίδιο είναι. Και όταν μιλάμε για εν ψυχρώ θάνατο, είναι και έλλειψη στοιχειώδους ανθρωπιάς. Από τέτοια αποβράσματα περιμένεις την σωτηρία μιας κοινωνίας; Ή μήπως πιστεύεις ότι η κοινωνία μας θα βελτιωθεί αν οι αυτοαπακολούμενοι σωτήρες βγούν με καλάσνικοφ και σκοτώνουν ένοχους και αθώους; Που ζείς φιλιπινέζε; Και αν σκοτώνουμε τους αστυνομικούς, ποιός θα μας προστατεύσει από την κάθε μορφής βία; Που θα ζητήσεις συμπαράσταση αν σου βιάσουν την γυναίκα, την αδελφή; Που θα ζητήσεις συμπαράσταση αν σε κτυπήσουν στον δρόμο, στο σπίτι και όπου αλλού;; Θα τηλεφωνήσεις στην μαφία, στους πολιτικούς, στους τρομοκράτες; Λυπάμαι πολύ φίλε, αλλά με τέτοιες νοοτροπίες, δεν βλέπω να διαφοροποιείσα από τα περιθωριακά αποβράσματα. Εύχομαι και Ελπίζω να ζητήσεις συγνώμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους που σκοτώθηκαν χωρίς να φταίνε.
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 14:24
Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!!! ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΕΙΔΗ!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΤΕΡΑΤΑ ΣΚΑΣΤΕ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ................
Τζων Αυλακιωτης
17/06/2009 14:22
Αυτοι ειναι η Σεχτα Ηλιθιων και Διανοητηκα Στερημενων Μαλθακων. Ζωα και παλι ζωα.Μακαρι τα κορμια σας να σαπισουν οσο εχουν σαπισει και οι "ιδεες" σας. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!
Χρηστος
17/06/2009 14:20
Ημουν σιγουρος οτι ηταν η χ*στρα επαναστατων. Ποιοι αλλοι χ*στηδες θα εψαχναν τοσο καιρο να βρουν αστυνομικο μονο του. Αυτοι δεν εχουν κανενα ανθρωπινο δικαιωμα, δεν λογιζονται καν σαν ανθρωποι, και θα χαρω πολυ οταν τους πιασουν και τους σκοτωσουν χωρις δευτερη σκεψη.
Rigas Ferraios
17/06/2009 14:20
H stugni dolofonia enos astunomikou den einai sosto na theoreitai kai na proballetai os epixeirima gia na nomimopoiisei tin stugni bia tis astunomias enantion politon. Antistoixa h bia enantion politon apo tin astunomia den nomimopoiei tin dolofinia astunomikon. Osoi me ton ena h ton allo tropo prospathoun na baloun taksi stin koinonia h na tin allaksoun, einai exthroi tis koinonias. Oi fasistes, eite proerxontai ek deksion eite eks aristeron einai to idio fasistes kai to idio epikindunoi.
γιωργος
17/06/2009 14:19
Συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αστυνομικού καθώς και στην αστυνομική οικογένεια και στην κοινωνία μας και το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι οι επαναστάτες δεν ενεργούν έτσι αλλά με δημοκρατικά μέσα για να διαδώσουν τις ιδέες τους.
Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στις καρδίες των Ελλήνων, δεν έχει θέση στον απλό πολίτη.
Η αφαίρεση μιας ζωής δεν δηλώνει επανάσταση αλλά μια ψυχρή δολοφονία.
Ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσουν όλα αυτά, διότι κινδυνεύει η ισορροπία της κοινωνίας μας.
Η θλίψη είναι πολύ μεγάλη.
Νικος Παπασπυροπουλος
17/06/2009 14:17
Σε εσενα ,και στον φιλο σου που δολοφονησαν εναν βιοπαλεστη οικογενειαρχη..Δεν αξιζει να αναπνεετε,ευχομαι να πληρωσετε ακριβως οπως σκοτωνετε ,τοσα χρονια ,αθωους εργαζομενους αστυνομικους..
Εχει ο καιρος γυρισματα..
Υ.Σ.Αληθεια αυτοι που καταδικασθηκαν 25 χρονια φυλακη, για παρομοιες ενεργειες κατα αστυνομικων,γιατι απολυθηκαν και κανουν διακοπες στο νησι τους?
βασίλης
17/06/2009 14:13
@Φ.Π.
Τρόμο προκαλεί αυτός που μπορεί να σου κάψει το αυτοκίνητο, το περίπτερο, το σπίτι να σε κλωτσήσει χωρίς κανένα λόγω και όχι κατά λάθος (ταυτοπροσωπίας) και να μην υπάρχει περίπτωση να δικαστή ή έστω να γράψει κάποιος γι''αυτη την αδικία κάπου και να σου ζητάν και τα ρέστα.

Φ.Π. : ''...Επειδή δε κάποιοι είναι πιθανό να μιλήσουν για τις δολοφονίες τις Ε.Ο. 17 Νοέμβρη, αύτές δεν ήσαν τροκρατιτικές πράξεις αλλά ένοπλη βία στην πόλη και δεν τρομοκρατούσαν, παρά εκείνους που είχαν βλάψει το κοινωνικό σύνολο και είχαν μείνει ατιμώρητοι , λόγω του ότι καλύπτοντο από το κράτος . Μη σκεφθήτε ότι επιχειρώ να καλύψω κάποιους δολοφόνους . Απλώς ακριβολογώ ως προς τον όρο τρομοκρατία ...''

Ένοπλη βία στην πόλη...αυτούς που έκλεβαν...ποιός θα τα κρίνει αυτα????????? εσύ και εγώ?????? αυτοδικία και κατάλυση θεσμών και δημοκρατίας? ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? αν κάποιος είναι αθώως θα τον φέρουμε πίσω? το κράτος δεν καλύπτει αυτούς που κλέβουν και άν το κάνει απο αδυναμία θεσμών ή κατάχρηση εξουσίας ας το βελτιώσουμε και όχι να το καταλύσουμε και να το αντικαταστήσουμε από την εξουσία επί της ζωής μας δειλών και ανήθικων αυτουργών.

Προσέξτε μήπως στην προσπάθεια για το τέλειο χάσουμε και το ελάχιστο...
ALFA
17/06/2009 14:01
TI TUS EFTEGE AFTOS
AS TO PUNE STON LAO MIPWS KE APOSPASUN SYMPA8IA
ME AFTA PU KANETE KERDIZETE MONO TIN ANTIPA8IA KE TO MISOS TU KOSMAKH
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μ.
17/06/2009 13:58
Κριμα για τον ανθρωπο κριμα για την Ελλαδα.Τι επαναστατες του κωλου εισθε βρε ξεδιαντροποι δολοφονοι του αισχιστου ειδους.Ποιος σας εδωσε το δικαιωμα βρε καθικια του κερατα να αφαιρειτε την ζωη του αλλου και να αφηνεται ορφανα και να καταστρεφεται οικογενειες.Εισθε εγγληματιες του κοινου ποινικου δικαιου και οχι επαναστατες.Επαναστατες ειναι εκεινοι που μαχονται δημοκρατικα να διαιωνισουν τις ιδεες τους στον κοσμο και οχι εσεις τα σκουπιδια .Ηοργη του κοσμου θα πεσει στα κεφαλια σας.Εισθε καταπτιστοι.
αντωνης
17/06/2009 13:55
@ΑΣΤΡΑΧΑΝ 17/6/2009 12:56 Ναι, αστραχαν, να αναλαβει ο στρατος την διακυβερνηση της χωρας. θα φυλακιζει, θα βασανιζει και θα σκοτωνει βεβαια αδιακριτως πολιτες (κι αστυνομικους βεβαιως) που δεν θα ειναι αποδεκτων κοινωνικων φρονηματων, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες. Τουλαχιστον με την λογοκρισια, δεν θα μας λενε τι κανουν και ποιους εκτελουν και θα μας "ευτυχισουν με την αγνοια του κοσμου" (παραφραση του Καρυωτακη). Ειναι πανω κατω αυτο που θελεις?
αβεβαιος
17/06/2009 13:54
απλώς τρομάζεις όταν ένας άνθρωπος κάνοντας απλά τη δουλειά του δολοφονείται
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
17/06/2009 13:52
H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ {Δημοσιεύτηκε 19-2-2009} Αγαπητοί φίλοι , όταν ομιλούμε για τρομοκρατία καλό θα είναι νε δούμε πρώτα από που προέρχεται αυτή η λέξη, ποίον ωφελεί και για ποίον δουλεύει. Η λέξη αυτή προέρχεται από τον λατινικό όρο Terror = Τρόμος . Δηλαδή η τρομοκρατία και οι τρομοκράτες κάποιους τρομοκρατούν . Το θέμα λοιπόν είναι ποιός τρομοκρατεί ποιόν ; Οι φερόμενες ως τρομοκρατικές οργανώσεις και οι φερόμενοι επίσης ως τρομοκράτες συγκεντρώνουν αυτά τα στοιχεία για τον σχετικό χαρακτηρισμό ; Μήπως και τα κράτη ασκούν τρομοκρατία , η οποία διαικολογείται από κάποιους άδικους νόμους που θεσπίζουν , ή που δεν τηρούν τους υπάρχοντες νόμους ; Οι κατοχικές δυνάμεις π.χ. σε συνεργασία με τις τύπου Κουΐσλιγκ κυβερνήσεις που εγκαθιστούσαν στις κατεχόμενες από αυτούς χώρες ,χαρακ-τήριζαν ως τρομοκράτες τους αγωνιστές της ελευθερίας της πατρίδος τους . Οι βασανιστές του ΕΑΤ/ΕΣΑ επί Ιωαννίδη χαρακτήριζαν τους αντιφρονούντες Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις των ΜΑΤ και ΜΕΑ τους διαδηλωτές . Οι αμερικανικές εταιρίες πετρελαίου τις πετρελαιούχες αραβικές χώρες , όπου με το πρόσχημα της καταστολής της τρομοκρατίας , τους λήστευαν και τους ληστεύουν ενόπλως τον φυσικό πλούτο της πατρίδας τους. Ολα αυτά λοιπόν μας βάζουν σε σκέψεις για το αν υπάρχει τρομοκρατία , ποιός την κατευθύνει και ποιός την συντηρεί . Επί παραδείγματι Ο Σαντάμ Χουσείν ενεργούσε καθ’ υπόδειξη των Αμερικανών οι οποίοι τον εξόπλιζαν εναντίον του Ιράν ! Ο υπ’ αριθ. ένα τρομοκράτης κατά τη C.I.A., είναι ο Μπιν Λάντεν που ενεργούσεν επίσης για τις ΗΠΑ , εναντίον των Ρώσων στο Αφγανιστάν. Ο δε Ιωαννίδης στην Ελλάδα μιά από τα ίδια !...Μόλις εξεπλήρωναν την αποστολή τους , οι Αμερικανοί τους εξόντωναν είτε φυσικώς είτε ηθικώς . Ούτω επειδή το θέμα αυτό είναι πολύπλοκο και μέγιστο δεν είναι δυνατό να δοθούν απαντήσεις στον περιορισμένο αυτό χώρο και χρόνο. Kλείνοντας λοιπόν θα θέσω ένα ερώτημα και ο καθένας ας δώσει ην απάντηση στον εαυτό του, κατά πως αυτός αντιλαμβάνεται την τρομοκρατία . Σε κάποια αντιπαράθεση κράτους διαδηλωτών , από τη μια πλευρά βλέπουμε τους διαδηλωτές με ξύλα , πέτρες χωνιά και φωνές και από την άλλη την αστυνομία με , αστυνομικές ράβδους, ασπίδες , αύρες , όπλα , πυροσβεστικά οχήματα με έγχρωμο νερό , ειδικές στολές κ.λ.π.! Ποίος προκαλεί τρόμο ; Δεδομένου για να λάβει τις τον όρο τρομοκράτης πρέπει να προκαλεί τρόμο !... Επειδή δε κάποιοι είναι πιθανό να μιλήσουν για τις δολοφονίες τις Ε.Ο. 17 Νοέμβρη, αύτές δεν ήσαν τροκρατιτικές πράξεις αλλά ένοπλη βία στην πόλη και δεν τρομοκρατούσαν, παρά εκείνους που είχαν βλάψει το κοινωνικό σύνολο και είχαν μείνει ατιμώρητοι , λόγω του ότι καλύπτοντο από το κράτος . Μη σκεφθήτε ότι επιχειρώ να καλύψω κάποιους δολοφόνους . Απλώς ακριβολογώ ως προς τον όρο τρομοκρατία . Επίσης πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι , αυτοί οι μικροκακοποιοί που συνελήφθησαν ως η δήθεν 17 Νοέμβρη, είναι πραγματικά μέλη αυτής της οργάνωσης. Απλώς τα πραγμάτικά μέλη της εν λόγω οργάνωσης, τους ανέθεσαν εργολαβία κάποιες δολοφονίες και κατόπιν τους κάρφωσαν οι ίδιοι για να ξεβρωμίσουν. Και έτσι όλα μέλι γάλα .Ομως η C.I.A. κατηγόρησεν ευθέως υπουργούς ως μέλη της . Αυτό ήταν προβοκάτσια , ή υπήρχαν στοιχεία ; Πως είναι δυνατό να αρνείται να συνεργασθεί με τον Ελληνα υπουργό Δημόσιας Τάξης και με τον αρχηγό της ΚΥΠ , με την αιτιολογία ότι είναι πιθανά μέλη της εν λόγω οργάνωσης ; Επίσης πως είναι δυνατόν ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας , να έχει ανοίξει φάκελο υπόπτου ως ηγετικού μέλους της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη , σημαντικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ ? Και που όταν το στέλεχος αυτό ανέλαβεν ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης όχι μόνο ο αστυνομικός δεν παρητήθη όπως ήταν δεοντολογικώς το ενδεδειγμένον, αφού είχε καταγγείλει τον προϊστάμενό του για τρομοκράτη, αλλά προήχθη και σε αρχηγό της Αστυνομίας !... Υπάρχει επίσης επίσημη καταγγελία του κ. Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος κατονομάζει πολιτικούς για συμμετοχή , αρχηγία και ηθική αυτουργία στη 17 Νοέμβρη αλλά φωνή βοώντος εν ερήμω ! Εγινε επίσης συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση υπέρ των τρομοκρατών από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, από τον υπουργό κ. Κουβελάκη με την οποίαν απεφυλακίσθη ο Γ. Μπαλάφας όστις ήταν μαζί με τον Λεσπέρογλου και τον Τσουτσουβή στο μακελειό του Γκύζη.Ο δε Λεσπέρογλου πηγαινοερχόταν στο εξωτερικό με κανονικό διαβατήριο στο όνομά του, έκανε τη δήλωσή του αυτοπροσώπως στην Εφορία Περιστερίου που ηπήγετο, έχοντας συνεργούς άτομα υπεράνω πάσης υποψίας επί πέντε έτη και ουδέποτε συνελήφθη. Οταν δε ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κουβελάκης άλλαξε το νόμο και η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση από κακούργημα έγινε πλημμέλημα, για να αποφυλακισθεί ο Μπαλάφας , τότε η Αστυνομία συνέλαβε τον Αβραάμ Λεσπέρογλου, για να τον αφήσει μετ’ ολίγον ελεύθερο ζητώντας του συγνώμην λόγω της παραγραφής των αδικηματων που κατηγορείτο, δυνάμει του νέου νόμου που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ για την τρομοκρατία. Ο δε αρχηγός της αντιτρομοκρατικής ομάδας Κ. Ρουμελιώτης κατηγορήθηκε άμεσα από τον κ. Μίκη Θεοδωράκη ως μέλος της 17 Νοέμβρη. Υπάρχει επίσης καταγγελία του Α. Λεντάκη ότι όταν το ΠΑΣΟΚ είχε δυσκολίες χτυπούσε η Ε.Ο. 17 Νοέμβρη . Δε νομίζω πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ έχει και τώρα δυσκολίες !... 19-2-2009 Φ.Π. Υ.Γ. Η σημερινή δολοφονία του αστυνομικού που ήταν εντεταλμένος για τη φύλαξη ουσιώδους μάρτυρα κατά του ΕΛΑ , επιβεβαιώνει αυτό το σχόλιο. Δυστυχώς ο εν λόγω αδικοχαμένος αστυνομικός απωλέσθη διότι, το {50%} ίσως και περισσότεροι αστυνομικοί , είναι αποσπασμένοι στη φύλαξη των βουλευτών κ.λ.π. πρώην και νυν. Ακόμα και η κ. Δ. Λιάνη απασχολεί αρκετούς αστυνομικούς , όπως όλοι άλλωστε οι πολυεκατομμυριούχοι που πλούτησαν από το ελληνικό δημόσιο, και φυσικά φοβόνται επίθεση από την ανανεωμένη 17 Νοέμβρη !...
veysel hac?
17/06/2009 13:45
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!
tasos
17/06/2009 13:41
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΈΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΡΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
III
17/06/2009 13:38
Ο κ. Παπαγεωργίου υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα και σε επιστολή του προς τους σε ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε βραβευθεί για τον ρόλο του στην εξάρθρωση της 17Ν και ήταν από τους τελευταίους εκπροσώπους της γενιάς των αξιωματικών που είχαν χειρισθεί τις έρευνες για τη σύλληψη των μελών του ΕΛΑ και της 17Ν το 2002.

Γι'' αυτό και η αποχώρησή του από το Σώμα κρίνεται ως καίριο πλήγμα στις έρευνες για την επονομαζόμενη νέα γενιά τρομοκρατών.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαγεωργίου να ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος επειδή δεν ενημερωνόταν από τους άλλους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τις έρευνές της σχετικά με την προσπάθεια εντοπισμού μελών του Επαναστατικού Αγώνα και της Σέχτας Επαναστατών. ΕΘΝΟΣ 6-5-09
ΝΝΛ
17/06/2009 13:35
@ΑΣΤΡΑΧΑΝ: "μηπως πρεπει να αναλαβει ο στρατος και κανενας χριστιανος της προκοπης τα ηνια αυτης της ρημαδιασμενης απο τους αριστεροφιλελευθερους σταρχιδιστες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΨΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΑ κτλ?" ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΣΥ!!!!!! Κλείσε στα ξερονήσια 10.000 αριστερούς και βασάνισε τους, δολοφόνησε μερικές χιλιάδες, εξαφάνησε (πετώντας στη θάλασσα) τους μετανάστες, κλείσε όλες τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, απέλυσε τους αντιρρησίες από το δημόσιο, και πούλα στους Τούρκους και την άλλη μισή Κύπρο!! ΕΤΣΙ ΠΑΤΑΣΕΤΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Heil ASTRAΗAN! Unsere Fhrer!!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
17/06/2009 13:31
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.........

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ.....

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ..................
κωστας
17/06/2009 13:31
akis τα μικρα κομματα δεν ειναι μονο ο καρατζαφερης εκτος απο πασοκ .νδ κκε και συριζα στις τελευταιες εκλογες υπηρχαν αλλα 30 κομματα δεν ειδα να τα ενισχυουμε εξυπνακια παλι το πασοκ ηρθε πρωτο ρε ραγιαδες δεν το χορτασατε 20 χρονια το πασοκ και αλλα 7 την νδ αντε ραγιαδες ελληνες σας εχει μεινει καταλοιπο απο την τουρκοκρατια τους ψηφιζω για να με βολεψουν αυτο κανετε ολοι αυτος ειναι ο λογοος που δεν εχει ερθει μια καινουργια πολιτικη δυναμη στην χωρα μας να αλλαξει το πολιτικο κατεστημενο
Βασίλης
17/06/2009 13:30
@Λένα
Μακρια από λιντσαρίσματα και συγκοινωνούντα δοχεία αντεκδίκησης. Το ισχυρό κράτος-υπηρέτης είναι το μόνο οχυρό των ηθικά πολιτισμένων. Αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να το αντικαταστήσουμε, ας το βελτιώσουμε. Ως προς τα άλλα το κράτος πρέπει να εξασφαλίσει το ''φωτιά και τσεκούρι'' στους ανήθικους αυτουργούς και τα πιόνια τους που είναι πορωμένοι-

Ελπίζω η κα. που η ζωή της προστατεύτηκε απο το αίμα αθώου να γίνει τιμωρός και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της...
Μάριος
17/06/2009 13:26
Λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνεια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, η σημερινή δολοφονία φανερώνει τον πολιτισμό της νέας Ελλάδας.
alexandros
17/06/2009 13:25
Η 17Ν ΕΙΧΕ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ........ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ............
Α.Α.
17/06/2009 13:25
Είπαμε να χαρούμε και να "ανέβουμε" λίγο αυτή τη βδομάδα που εγκαινιάζεται και το μουσείο της Ακρόπολης, αλλά όλο κάτι γίνεται σ'' αυτή την άθλια χώρα και την ελεεινή πόλη και μας ρίχνει πάλι κάτω. Κατά τα άλλα, η τρομοκρατία ζει και βασιλεύει. Είπατε τίποτα κ. Χρυσοχοϊδη;
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 13:18
Louka Bras......Che bordello vuoi dire.................
nik nikolaou
17/06/2009 13:18
Που ειναι βρε εσεις τωρα τα μαυρα πένθιμα εξώφυλλα στις εφημερίδες και τα μοιρολόγια στα ραδιόφωνα;
Που είναι οι αγανακτισμένοι δημοσιογράφοι (;) που τα καταδικάζουν όλα;
Που είναι οι πορείες και οι καταλήψεις;
Οι σφαίρες δηλαδή χωρίζονται σε "καλές" και σε "κακές";
Φασίστες του κερατά.
Πληρωμένοι οσφυοκάμπτες.
Φτου σας!
ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΦΗΝΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
17/06/2009 13:16
ΑΝΑΝΔΡΗ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,ΣΚΛΗΡΗ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ,ΑΣΤΟΧΗ,
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΙΜΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ
ALEKOS
17/06/2009 13:09
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Π.Χ. ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΟΣΚΙΝΟ!
ALEKOS
17/06/2009 13:01
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
Luca Brasi
17/06/2009 12:58
Che casino !!
ΑΣΤΡΑΧΑΝ
17/06/2009 12:56
μηπως πρεπει να αναλαβει ο στρατος και κανενας χριστιανος της προκοπης τα ηνια αυτης της ρημαδιασμενης απο τους αριστεροφιλελευθερους σταρχιδιστες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΨΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΑ κτλ?
akis
17/06/2009 12:55
Αυτο που ειναι το πιο απιστευτο ολων ειναι οτι σε μια "προοδευτικη" εφημεριδα μπορει κανεις να συναντησει τοσο ακραιους φασιστες.Δυο πραγματα συμβαινουν. Την εχετε οργανωσει καλα τη δουλεια μπραβο σας. Γυριστε στο "στοχο" να ποσταρετε εκει, να γουσταρετε.
toka
17/06/2009 12:46
Τους μετανάστες τους αναφέρουμε ειρώνικα...ελεος πια...όλοι έχουν φαγωθει ότι η εγκληματικότητα είναι προιον μετανάστευσης...όπως βλέπετε οι ελληναραδες είναι χρόνια μπροστα σε αυτον το τομέα..
akis
17/06/2009 12:46
χαχαχαχαχαχαχ ρε κωστας πες μας "ψηφιστε καρατζαφερη" μην ντρεπεσαι! ο οποιος ειναι εκτος συστηματος!χαχαχαχαχαχαχαχα τι σας ταιζουν ρε...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
17/06/2009 12:44
ποταμι μεσα μου πικρο το αιμα της πληγης σου
George
17/06/2009 12:40
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η'' ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ??? ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟ-ΤΣΟΠΑΝΟ-ΓΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ!! (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ)!!! ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΣ! ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ!!! ΟΥΤΕ ΜΕ 5000 ευρο ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ!!!!
toka
17/06/2009 12:40
GOLDEN BOY επειδή βλέπω ότι λαλάει πολύ το στομα σου για να δω απο πράξεις...Θελεις να συναντηθούμε απο κοντά;;;
κωστας
17/06/2009 12:29
ας το παρεδεχτουμε ολοι μας για τα δεινα που μαστιζουν την χωρα μας ευθυνονται οι ψευτοπροοδευτικοι που κυβερνουν την χωρα μας απο το 81 μεχρι σημερα διοτι και η σημερινη κυβερνηση μονο δεξιοι δεν ειναι ακολουθουν τα χναρια του πασοκ σε ολους τους τομεις η λυση ελληνες ειναι ενισχυστε τα μικρα κομματα και οταν λεμε μικρα κομματα δεν εννουμε κκε και συριζα γιατι και αυτα ειναι μεσα στο κατεστημενο του πολιτικου μας συστηματος .
Γεωργία
17/06/2009 12:28
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια .
Το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν άνανδρο όπως και στον Ματζούνη αλλά ευτυχώς στάθηκε τυχερός, κάθε μέρα προσευχόμουν για το παλικάρι....
Νιώθω διαλυμένη!!….
Ανησυχώ και για τον δικό μου σύζυγο που είναι Ήρωας και δεν λέει να αφήσει τις περιπολίες όσο και να τον παρακαλάω ….. πραγματικά γεννήθηκε για να βοηθάει τους συνανθρώπους μας…. Έχω άδικο, πείτε μου? Έχουμε τρελαθεί με τις τελευταίες εξελίξει….
Το κράτος δυστυχώς δεν τους προστατεύει.

Το κράτος τις τελευταίες εβδομάδες ξύπνησε με τους αλλοδαπούς, οτι μας σκοτώνουν- βιάζουν- ληστεύουν δεν τα ξέρανε?

…….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ……
Δεν αντέχουμε άλλο! Ας γίνει κάτι ….. ειδάλλως πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας!
Κ.Υ
17/06/2009 12:22
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΗ........ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ Α.Α ΣΕ ΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΗΧΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ .....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...........
KG
17/06/2009 12:16
"Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα
αντιλαμβάνονται. Η ακοή
αυτών κάποτε εν ώραις σοβαρών σπουδών
ταράτετται. Η μυστική βοή
τους έρχεται τών πλησιαζόντων γεγονότων.
Και την προσεχουν ευλαβείς. Ενω εις την οδόν
έξω, ουδέν ακούουν οι λαοί".

Απο το "Σοφοί δεν προσιόντων"
του Κ.Καβάφη.

Το μόνο που έχω να πω για την στυγνή δολοφονία του αστυνομικού είναι ότι οι τρομοκράτες πέτυχαν το στόχο τους. Ήδη βλέπω μερικούς να κατηγορούν τους μετανάστες για τη δολοφονία (αν είναι δυνατόν!). Δεν χρειάζεται να ειναι μάγος κανείς για να δει τα επόμενα βήματα: καποιοι θα θελησουν να "αντεκδικηθούν" σκοτώνοντας κάποιον που θα τους μοιάζει "υπεύθυνος" για το θάνατο του αστυνομικού. Και θα μπούμε σε ένα κύκλο βιας από τον οποίο δε θα μπορούμε να βγούμε.

Θα ήθελα να μπορούσα να φωνάξω στους συμπατριώτες μου και να τους πω ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο: λέγεται "εμφύλιος" και τελειώνει άσκημα, όποια πλευρά και να νικήσει.

Δυστυχώς όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή: είναι αυτό που η επιστήμη αποκαλεί "Μαλθουσιανός έλεγχος". Κάθε 60 περίπου χρόνια η φύση μας βάζει να αλληλοσκοτωνόμαστε. Ο πληθυσμός μειώνεται, η πείνα και η δυστυχία ελαφρύνουν την πληθυσμιακή πίεση που ασκείται πάνω στη φύση. Οι "κώλοι σφίγγουν" -κατά τη λαική έκφραση, οι άνθρωποι έρχονται στα συγκαλά τους.
Συμβαίνει ανελλιπως εδώ και 10.000 χρόνια σε κάθε κοινωνία. Θα ήταν πρωτόγνωρο να γλιτώναμε εμείς. Oμως μου κάνει εντύπωση: κανείς δε το βλέπει;
ΑΙΣΧΟΣ!
17/06/2009 12:15
Έλεος ρε παιδιά!Σκοτώστε κανένα μιζοβουλευτή,δεν τους φυλάνε και τόσο καλά όσο νομίζετε,είναι ακόμη πολύ ηλίθιοι,νομίζουν πως οι πολίτες κοιμούνται ακόμη όπως πρίν χρόνια που τους είχαμε εμπιστοσύνη και τους στηρίζαμε ό,τι και αν έκαναν...Τα συλληπητήρια μου στους γονείς και συγγενείς του παιδιού που χάθηκε άδικα...
GOLDEN BOY
17/06/2009 12:12
@Κωνσταντινος Μ.

GRAFIKOI EISTE OI AMETANOHTOI ARISTEROI THAYMASTES TOY KARLOS!! AKOMA KI AN EIXAN KALYMENA TA PROSWPA TOYS THA MPOROYSAN NA DOYN APO POY JEKINHSAN KAI POY PHGAN META, POY PARATHSAN TIS MHXANES, APO POY EKLEPSAN TIS MHXANES KTL. POSO MYALO XREIAZETAI;;;
george
17/06/2009 12:07
αντε ρε όλοι εσείς που κατηγορείτε τους πάντες και τα πάντα, για βγείτε σοτυς δρόμους να διαδηλώσετε για τον άδικο χαμό αυτού του ανθρώπου. υποκριτές αλήτες κουκουλοφόροι , που είσαι ρε Τσίπρα να μιλήσεις τώρα , ε που είσαι
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 12:06
ΒΡΕ Νικο ? ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΓΙΑ ΤΙ ΚΕΝΤΡΩΑΡΙΣΤ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ? ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ .....ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ..........ΠΟΥ ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Ράνια Σιδηροπούλου
17/06/2009 12:06
Έχω σιχαθεί αυτή τη χώρα, αυτό το κράτος που παίρνει τα πάντα από εμένα και δεν μου παρέχει Τ Ι Π Ο Τ Α!
evita
17/06/2009 12:01
κριμα το παιδι...ενας ανθρωπος εφυγε παλι αδικα...
Eleni Makridi
17/06/2009 12:00
@Pigoula. Oti egrapses exei idi ginei. Simera oi efimerides edo sto New York afto anaferun.
Κωνσταντινος Μ.
17/06/2009 11:58
Συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες 4 ατομα που ειχαν καλυμενα τα προσωπα τους πλησιασαν και γαζωσαν τον αστυνομικο...Η απαντηση στον γραφικο GOLDEN BOY και στην καμερολαγνεια του...
9999
17/06/2009 11:56
@Golden An baloun kameres, tha syllaboun esena proto.
SOFIA GIANNAKOPOULOU
17/06/2009 11:52
Για ποιό λόγο τα ΜΜΕ καλύπτουν πάντα τους θύτες? Χάριν κάποιου ψευδο-προοδευτισμού? Ποιους εξυπηρετούν?
GOLDEN BOY
17/06/2009 11:41
@ΤΑΣΟΣ Μ.

PRIN APO LIGO KAIRO STH B.IRLANDIA TROMOKRATES SKOTWSAN DYO BRETANOYS STRATIWTES EJW APO ENA STRATOPEDO STH MESH TOY POYTHENA. META APO 2 BDOMADES TOYS EPIASAN!! GIATI ARAGE;; EINAI PIO EJYPNOI APO MAS;; OXI, APLA XRHSIMOPOIOYN TEXNOLOGIA (KAMERES YPARXOYN PANTOY) KAI YPARXEI POLITIKH BOYLHSH NA AGNOHTHOYN OI ANEGKEFALES FWNES TWN ARISTERWN MEIOPSHFIWN!!!
Νίκος
17/06/2009 11:39
@foufoutos από ότι φαίνεται μάλλον κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου. Η κεντροδεξιά είναι η πρώτη δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Επομένως οι άχρηστοι είναι οι αριστεροί που έχουν καταντήσει μια χούφτα άνθρωποι.
akis
17/06/2009 11:37
Απλά πράγματα. Φταιει ο συριζα και η μεταναστες. Οπως και για ολα τα κακα της χωρας (ακριβεια, σκανδαλα, ποταπο πολιτικο συστημα).
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
17/06/2009 11:36
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΖΩΕΣ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΙΟΜΙΑ. ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ. ΜΗ ΤΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑι ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ
toka
17/06/2009 11:35
Ατιμοι μετανάστες τον φάγατε τον μπατσο...!!!
SPYROS
17/06/2009 11:35
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ
ΔΩΣΩ,

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ,
1) ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
2) ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
3) ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ
ΠΡΑΞΕΙΣ.
4) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ
ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ
ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 2).

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝΕ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΙΣΩ? Ε ΡΕ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.
ΚΩΣΤΑΣ 13
17/06/2009 11:33
ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ; ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ; ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ! ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΩΝ.
ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
17/06/2009 11:33
MIA PARA POLY SOBARH EXELIXH KAI TROPH TON PRAGMATON STHN ELLADA. ENA MHNYMA OTI H ENOPLH MAXH STIS POLEIS SYNEXIZETAI, ANEXARTHTA APO THN APOUSIA THS 17HS NOEMBRH. H KYBERNHSH KARAMANLH DIAFHMHSE STH SCOTLAND YARD KAI STO FBI OTI TO KEFALAIO TON "AIMATHRON" TROMOKRATIKON EPITHESEON STHN ELLADA EKLEISE META TH SYLLHPSH TON EGKEFALON THS 17HS NOEMBRH. TO SHMERINO KTYPHMA APODEIKNYEI OTI H EKTIMHSH HTAN TELIKA LANTHASMENH. OI EPIPTOSEIS TOU SHMERINOU EPEISODIOU THANAI SOBARES GIA TH XORA MAS. H ELLADA THA EISELTHEI PALI STH MAVRH LISTA TON KRATON ME ENERGO TROMOKRATIA, OI ELLINES TAXIDIOTES STIS HPA KAI KANADA THA DEXONTAI ENA SORO EXEFTELISTIKES EROTHSEIS STA SYNORA KAI O TOURISMOS THA DEXTHEI PLHGMA. H DOLOFONIA TOU ATYXOU ASTYNOMIKOU "FAINETAI" OTI SYNDEETAI ME TROMOKRATIA. AS MH XEXNAME OMOS OTI STHN GEITONIKH ITALIA, H "COSA NOSTRA" HTAN SYXNA BLEGMENH STH DOLOFONIA AXIOMATIKON THS ITALIKHS ASTYNOMIAS KAI XTYPOUSE METHODIKA KATO APO TO PSEFTIKO ONOMA TON ERYTHRON TAXIARXEION. LYPOUMAI PRAGMATIKA GIA TO DRAMA STA PATHSIA KAI TH STYGNH DOLOFONIA TOU ASTYNOMIKOU. TA SYLLHPHTHRIA MOU STHN OIKOGENOIA TOU.
chris p
17/06/2009 11:19
Συλλυπητήρια ... :(
ΛΕΝΑ
17/06/2009 11:15
ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ...ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΤΕΙ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ.... ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ???? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ???
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ......
ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ? ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....

ΣΥΛΛΗΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.....
Ιωάννης Κρης
17/06/2009 11:07
Δυστυχώς, εδώ στη χώρα της καρπαζιάς, στο κράτος της πλάκας, στο Καπνιστάν, στο Ωχαδερφιστάν, μάθαμε από τα ΜΜΕ να αντιστρέφουμε τις αξίες και να ασχολούμαστε μόνο με τους θύτες και όχι με τα θύματα. Εάν συλληφθεί κάποτε το κάθαρμα που πυροβόλησε τον αθώο αστυνομικό, θα πέσουν οι γνωστοί “διάφοροι” να του προστατεύσουν – δήθεν – τα ανθρώπινά του δικαιώματα, λες και η αφαίρεση της ζωής του αστυνομικού έγινε κατά λάθος, π.χ. σε κάποιο τροχαίο. Εφ'' όσον ο φόνος έγινε εκ ΒΑΘΕΙΑΣ προμελέτης και εν ψυχρώ, η μόνη τιμωρία του φονιά είναι ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ. Για να γίνω πιο πολύ κακός, θα ήθελα να έπινε μόνος του το φάρμακο, το κώνειο, ας πούμε. Θα πρέπει μόνοι τους να πεθαίνουν οι αλήτες αυτοί, ειδάλλως, ως κοινωνία θα έπρεπε να τους δίνουμε την εναλλακτική να τους πετροβολούν ή να τους πυροβολούν οι συγγενείς του θύματος. Γίνομαι πολύ κακός, έτσι; Μήπως είμαι πρωτόγονος; Μήπως είμαι συντηρητικός; Δεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς, που έχετε άλλη άποψη, αλλά θα ήθελα να πηγαίνατε στο σπίτι της γυναίκας του και να τη βλέπατε πώς αισθάνεται, όπως επίσης να βλέπατε το παιδάκι του, τη στιγμή που θα ζητήσει τον πατέρα του και δεν θα πάρει απάντηση, παρά το βουβό κλάμα της γυναίκας του. Δυστυχώς, και πάλι, οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ των ΜΜΕ θα προβάλλουν τους θύτες και όχι το δράμα της οικογενείας των θυμάτων. Θυμηθείτε τι έγινε με τους σατανιστές ή με τον Πάσσαρη. Πρόβαλαν κάποια στιγμή την σατανίστρια Μαργέτη (όταν πήρε άδεια εξόδου από τη φυλακή) και την παρακολουθούσαν πώς ψώνιζε στην οδό Ερμού. Πώς σας φαίνεται; Ωραίο; Δεν πήγαν, όμως, στα σπίτια των 2 γυναικών θυμάτων της Μαργέτη και των άλλων συνεργών να δουν πώς τα έβγαζαν πέρα οι σύζυγοι και τα παιδιά τους μετά το θάνατο της μητέρας τους. Η περιβόητη Άννα Πάνια πήρε συνέντευξη από τον Πάσσαρη (στο κανάλι ΑΛΤΕΡ) για να τον ρωτήσει πώς αισθανόταν μετά από όλα αυτά. Μεταξύ άλλων απάντησε, περίπου, πώς όταν πυροβολούσε, πυροβολούσε τις στολές και όχι τους ανθρώπους. Τώρα είναι ήρεμος και φαίνεται και καλός συζητητής. Το κακό, όμως, έγινε. Ποια είναι η χρησιμότητα ενός τέτοιου εγκληματία στην κοινωνία; Μήπως θα βγει κάποια στιγμή και θα γίνει χρήσιμος κοινωνικά; Και γιατί να βγει; Και ποιος του ζήτησε να γίνει χρήσιμος τώρα πια; Να το πάω πιο μακριά; Γιατί να ζη; Έχει καταντήσει να δικάζονται με τις ίδιες, σχεδόν, ποινές οι φονιάδες εκ προμελέτης με τους κλέφτες. Απαράδεκτο. Έχουν στη φυλακή και τον ταΐζουν, τον φονιά από το Ηράκλειο, που το 2000 έπνιξε τα 3 από τα 4 τέσσερα παιδιά του και έβαλε το μεγαλύτερο – την κόρη – να παρακολουθεί τον πνιγμό των αδελφών της. Και όλα αυτά για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, που ήθελε να τον χωρίσει, διότι ήταν βίαιος, αν θυμάμαι καλά. Γιατί να τον κρατούν ζωντανό; Τι θα ωφεληθεί το κράτος ή η κοινωνία από την παρουσία του; Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής – ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Ας αφήσουμε τα καραγκιοζιλίκια των τρομοκρατών για πολιτικούς και ιδεολογικούς αγώνες. Ούτε χούντα έχουμε, ούτε φασισμό. Καλώς ή κακώς, έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία με τα όποια ελαττώματά της, αλλά τι άλλο να κάνουμε; Να φέρουμε τον Παπαδόπουλο μήπως ή τον Στάλιν; Αν και κάποιοι θα τους βρουν καλύτερους. Αυτοί που λένε ότι κάνουν ιδεολογικό πόλεμο, έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα στο μυαλό τους. Είναι βαθύτατα αντικοινωνικά άτομα, είναι νοητικά και ίσως ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες. Πιθανώς, νομίζουν ότι ζουν σε άλλη εποχή, όπως κάποιοι απομονωμένοι Γιαπωνέζοι, οι οποίοι εξακολουθούσαν να πολεμούν μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, διότι δεν γνώριζαν ή δεν πίστευαν ότι έληξε. Τόσο πωρωμένοι ήσαν.
Από την άλλη πλευρά, τώρα. Αυτοί οι κρετίνοι της Αστυνομίας, έβαλαν μόνο του τον ανθρωπάκο να φυλάει τη μάρτυρα; Μόνο του, μωρέ; Δεν θα έπρεπε να μένει η μάρτυς σε ειδικό χώρο, ειδικά φτιαγμένο για τέτοιες καταστάσεις, ή τουλάχιστον να υπάρχει αστυνομικό μπλόκο στο χώρο; Αστείο δεν είναι; Δυστυχώς, δεν είναι, τώρα πλέον. Είναι τραγικό. Δηλαδή, θεώρησαν ότι ο κάθε εγκληματίας θα πάρει την άδεια του αστυνομικού για να ανέβει στο σπίτι της μάρτυρος; Ποιοι τα σκέφτονται όλα αυτά; Ποιοι σχεδιάζουν τη φύλαξη των μαρτύρων; Αυτοί που σχεδιάζουν και την κατάσβεση των πυρκαγιών, μήπως; Γι'' αυτό δεν πάμε καλά. Εκτός και πουν ότι δεν έχουν προσωπικό, οπότε οδηγείται αλλού η σκέψη μας. Σε ανώτερο κλιμάκιο, δηλαδή. Εκεί, που καταλήγουν όλα τα προβλήματα.
Ο αστυνομικός “έπεσε” την ώρα του καθήκοντος. Εν ώρα εργασίας. Κατ'' αναλογίαν πρόκειται για εργατικό ατύχημα. Άρα θα πρέπει να προστατευθούν αυτού του είδους οι εργαζόμενοι, που εργάζονται κάτω από δυσμενέστατες συνθήκες και θα πρέπει να παίρνουν πολύ νωρίς σύνταξη, διότι ανήκουν στα πολύ βαρέα και πολύ ανθυγιεινά επαγγέλματα. Ή μήπως όχι; Θα βγουν τα κόμματα να μιλήσουν για εργατικό ατύχημα και κακές συνθήκες εργασίας, όπως επίσης για πλημμελή προσοχή του εργοδότη του, δηλ. της Αστυνομίας, η οποία, ουσιαστικά, τον έστειλε στο θάνατο με τα ελλιπή μέτρα προστασίας, που έλαβε για την ασφάλειά του; Για να δούμε.
Τα συλληπητήρια στην οικογένειά του.
Κωνσταντινος Μ.
17/06/2009 11:03
<<"Αφέθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή" δήλωσε ο Γ. Μακρής, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, στο ραδιοφωνικό σταθμό City αναφερόμενος στη δολοφονία του συναδέλφου του, καθώς όπως είπε φύλαγε το στόχο μόνος του>>
menios
17/06/2009 10:51
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού. Αλλά έχω μια απορία. Η μάρτυρας γιατί να μένει στο σπίτι της και όχι σε κάποιο κρησφύγετο της αντιτρομοκρατικής μέχρι να γίνει η δίκη ; Απ ότι γνωρίζω , η ας πούμε, απόλυτη ασφάλεια σε τέτοια πρόσωπα κλειδιά , είναι να μην γνωρίζουν οι θιγόμενοι απο τέτοιες μαρτυρίες, το που μένουν οι μάρτυρες. Έτσι προστατεύονται και αυτοί αλλά και οι αστυνομικοί που τους φυλάνε. Και οπωσδήποτε πάντα διακριτικά. Μακάρι να βρεθούν οι δολοφόνοι. Πάντως εμένα μου μυρίζει φιάσκο της αντιτρομοκρατικής. Τι να το κάνεις όμως. Ο άνθρωπος έφυγε χωρίς επιστροφή. Αυτή είναι η ουσία.
ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
17/06/2009 10:50
Ντροπή και αίσχος το συμβάν αυτό.. Αλλά από μια κυβέρνηση που διέλυσε την ΕΛ.ΑΣ. και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τί να περιμένει κανείς;; Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού. Όταν όμως ένας άλλος " συνάδελφός " του σκότωσε εν ψυχρώ πριν 6 μήνες ένα 15χρονο παιδί στην Αθήνα δεν είδα ανάλογες εκδηλώσεις συμπαράστασης από κάποια ακροδεξιά κόμματα τύπου ΛΑΟΣ.. Μόνο τον αρχηγό του είδα να προσπαθεί να.. δικαιολογήσει την ενέργεια του ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΠΥ δολοφόνου του μικρού παιδιού.. Αλέξη Κούγια κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ..
NIKOS
17/06/2009 10:49
E RE POU KATANDISE H ELLADA....
REZEILIKH SE OLLO TON KOSMO...
SKETOI BROMOXORA GEINAME..
AS EIMASTE KALA, POU ZOUME STO EKSOTERIKO

KAI POU EISEI AKOMA....
Κωνσταντινος Μ.
17/06/2009 10:45
Απο οτι ακουσα το πρωι,απο πρωην αξιωματικο της Αντιτρομοκρατικης και κατοικους της περιοχης,ο αστυνομικος ηταν υπευθυνος για την προστασια μαρτυρα...Για την ακριβεια μαρτυρα πρωτης κατηγοριας σε δικη τρομοκρατικης οργανωσης...Ο ιδιος πρωην αξιωματικος,Κατερινακης,υποστηριξε οτι το κρατος παρειχε στην συγκεκριμενη γυναικα αστυνομικους σε βαρδιες για προστασια και το τελευταιο διαστημα ειχαν αφησει 1 αστυνομικο ανα βαρδια ενω ολη η γειτονια γνωριζε ποιον προστατευαν και γιατι.Με βαρδιες λοιπον σαν ωραριο δημοσιου υπαλληλου με δεδομενες αλλαγες,με ενα αυτοκινητο το οποιο πριν λιγες μερες δεν λειτουργουσε,με εναν αστυνομικο μονο στο σημειο το ελληνικο κρατος <<προστατευε>> μια μαρτυρα που ΟΛΟΙ ηξεραν ποια ειναι και αδιαφορουσε για τον αστυνομικο τον οποιο εκανε την υπηρεσια του....Τα ελεγαν οι ιδιοι οι κατοικοι στους δημοσιογραφους....Οσο για τα γνωστα φασιστικα παπαγαλακια που συχναζουν εδω,ειμουνα σιγουρος ξεροντας την βλακεια τους οτι θα κραυγαζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ...Τι να κανουμε....Τοσο τους κοβει...
cal
17/06/2009 10:38
Δε νομίζω ότι θα έχει ένα αντίκρυσμα η θυσία του αστυνομικού. Μόνον κροκοδείλιια δάκρυα από τους ανίκανους πολιτικούς και μερικά χαμόγελα στην αντίπερα όχθη του στιλ "ένας μπάτσος λιγότερος". Αισθάνομαι ανισχυρη ντροπή για την κατάντια της χώρας μας που εκτρέφει τέτοια ακραία φαινόμενα βίας και δεν μπορεί να εκριζωσει τις εστίες τρομοκρατίας.
Foufoutos
17/06/2009 10:38
@kh

ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΛΙΓΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ) , ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΚΕ). ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ) KAI NA ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 2004 ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ! ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! ΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!
Βασίλης
17/06/2009 10:35
Συλλυπητήρια για τον θάνατο ενός εργαζόμενου πολίτη που ως φαίνεται έπεσε θύμα απο την κοινωνική επάρατη νόσο-

η μηδενική ανοχή που ακολουθείται διαχρονικά τελευταία θα έχει κόστος αλλά φαίνεται να έχει και αποτελέσματα, όπως εκ πρώτης όξεως φαίνεται να είναι αυτή η τακτική αντίδραση πανικού. Επιτέλους έχουμε φύγει απο τη στρατηγική του αντάρτικου και μπαίνουμε στη στρατηγική του ολομέτωπου αγώνα όπου η κοινωνία μας και οι θεσμοί είναι ισχυροί και όλο και πιο ενωμένοι.
OLA BROMANE !!!
17/06/2009 10:20
PIO TO "OFELOS" ;;; POIA, KAI POU H "PALLHKARIA" ;;;
POIOI KAI GIATI "THYSIAZOUN" ANTHROPINES ZOES ;;;
GIATI AYTOS O "STOXOS" ;;;;
TI EXYPHRETOUN ;;; KAI POIOUS ;;;
OLA BROMANE !! OPOS BROMA KAI TO SAPIO SYSTHMA !!!
ΘΩΜΑΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ
17/06/2009 10:19
TO NA ΣΚΟΤΩΝΗΣ ΑΝΘΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑ .ΤΕΛΟΣ
Σταυρος Τ
17/06/2009 10:15
Καλα για περιμενετε να δουμε περι τινος προκειτε. Εμενα δεν μου θυμιζει τρομοκρατικο χτυπημα ... μαλλον για ξεκαθαρισμα λογαριασμων μου φενεται. Γιατι περιμεναν τον συγκεκριμενο για να χτυπησουν? Λιγο περιεργος ηταν ο συγχρονισμος. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγει στην φορα. Μην ξεχναμε οτι η διαφθορα εχει μπει για τα καλα στην αστυνομια τα τελευταια χρονια. Ισως ο ανθρωπος αυτος να ηταν μπλεγμενος καπου.
Τζόε Ντάλτον
17/06/2009 10:10
Tα θερμά μου ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένειά και στο Σώμα του.
ΔΕΝ ήταν τυχαίο το χτύπημα.
Κάποιον φρουρούσε ο αστυνομικός.
Ηταν τόσο πολύτιμος εκείνος ο μάρτυρας και θέλουν να εκφοβίσουν κάποιους;
Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας ξεσηκώσει σε καμια πορεία;
ΤΑΣΟΣ Μ.
17/06/2009 10:07
ΑΣΕ ΡΕ GOLDEN BOY ME TIΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ
Menelaos
17/06/2009 10:03
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΙΖΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
Κ.Α
17/06/2009 09:56
@ Allos

Δηλαδή παλιά σκότωναν με ιδεολογία ρε φίλε ? Και δεν ήταν δολοφονίες ε?

IQ ραδικιού...
elena
17/06/2009 09:54
προσωπικα δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω...
τι στο καλο .. σε τι χώρα ζούμε?? τριτοκοσμικές καταστάσεις.. μικρόκοσμος Las Vegas. απο ποιους παρακινούνται όλα αυτά τα αποβράσματα και σκοτώνουν δίχως έλεος..
τι χάλια... τι σύψη.. τι αίσχος.
Λυπάμαι.... και ντρέπομαι ταυτόχρονα....
Θερμά Συλληπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού...
Ζαχαρίας Μπατάλιας
17/06/2009 09:46
Κάμερες παντού!!!

Οι μόνοι που θα θιγούν πραγματικά είναι αυτά τα τομάρια οι ...δήθεν επαναστάτες και οι λοιποί παράνομοι...
a.p
17/06/2009 09:46
Ειναι γεγονος ότι για ολα τα δεινα αυτης της χωρας φταιει ο συριζα, ο τσιπρας και οι μεταναστες. Τιποτα αλλα ανδρεικελα;
ΛΕΝΑ
17/06/2009 09:44
ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ..... ΝΑ ΚΕΙΤΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ 2 ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.......
ΑΙΣΧΟΣ....ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ...ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΙΤΡΙΝΑ....ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΑΣΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ......ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ....ΔΕΝ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.....ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ....ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ....ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ!!!!!!!!
9999
17/06/2009 09:44
@lakis galiouris, Poia enomi taxi erimeneis na epiballei i dexia pou toso embistevesai kai psifizeis?
akis
17/06/2009 09:44
ksekolliste me to syriza kai me tis pipiles sas.eisai baretoi k kourastikoi. to o,ti exei ginei h zwh mas aggoyri o syriza ftaei?papagalakia
Thanos Linardos
17/06/2009 09:31
Kalimera pedia. Mipos kserete pia mera ke ora tha gini i sigentrosi ton tsipralavanon tou SYRIZA gia na diksoun tin antithesi tous stin via ke tin simparastasi tous ston nekro astinomiko ke tin ikogenia tou? Tsipralavane ke parea, pali vapsate me ema ta heria sas.
GOLDEN BOY
17/06/2009 09:26
ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!
Δημήτρης
17/06/2009 09:25
Ενώ το να σκοτώνεις ανθρώπους με ιδεολογικά κριτήρια είναι "αγώνας κατά του κατεστημένου"; Τι άλλο θα ακούσουμε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης...
kh
17/06/2009 09:09
Θά κάνει μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ πορεία συμπαράστασης στην οικογένεια του νεκρού; Θά καλέσει τον κόσμο και τα ανήλικα να βγούν στον δρόμο; Μα τι λέω τον αστυνομικό φάγανε όχι τον άλλον.
LAKHS GALIOURHS
17/06/2009 09:07
(((Το να σκοτώνεις ανθρώπους με βάση το αν φοράνε στολή ή όχι δεν είναι "αγώνας" κατά του κατεστημένη. Είναι απλώς δολοφονιά εν ψυχρω. ))))

TA 8ERMA MOU SYLHPHTHRIA STHN OIKOGENIA TOU 8YMATOS KAI STHN YPHRHSIA TOU..

AMA H ASTYNOMIA DEN AFE8H ( APO TOUS POLITIKANTIDES ) NA LHTOURGHSH ME8ODHKA KAI NA EPIVALH THN ENOMH TAKSH, TOTE TA PRAGMATA 8A PANE
KATA DIAVOLOU...!

me timh.

LAKHS GALIOURHS.
Allos
17/06/2009 08:53
Δυστυχώς η τρομοκρατία (αν αποδειχεί ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια) έχει περάσει σε φάση τυφλών χτυπημάτων χωρίς καμία "ιδεολογία" όπως παλιά και χωρίς καμία ουσία. Το να σκοτώνεις ανθρώπους με βάση το αν φοράνε στολή ή όχι δεν είναι "αγώνας" κατά του κατεστημένη. Είναι απλώς δολοφονιά εν ψυχρω.