«Σκούπα» 100 ατόμων την ημέρα

Άρχισαν οι επιχειρήσεις κατά των παράνομων μεταναστών στην Αθήνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2009 07:00 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12/06/2009 11:06 |
 «Σκούπα» 100 ατόμων την ημέρα

Με την κωδική ονομασία «Αστραπή» άρχισαν οι επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. σε επιλεγμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας με στόχο την «εξαφάνιση» των παράνομων μεταναστών.

Σε πρώτη φάση δίνεται προτεραιότητα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας- Ομόνοια, Πλατεία Θεάτρου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθηνάς, Πειραιώς, Σοφοκλέους, Μενάνδρου και Ευριπίδου. Στο πλαίσιο της εκκαθάρισης του κέντρου αποφασίστηκε και η μεταφορά μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε χώρους όπου θα υποδείξει το υπουργείο Υγείας.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα διαθέσει επιπλέον 1.500 αστυνομικούς στην υπάρχουσα δύναμη των 3.000 αστυνομικών που έχει επιφορτιστεί με την αστυνόμευση του κέντρου της πρωτεύουσας. «Οι επιχειρήσεις θα είναι "χειρουργικής ακριβείας" και θα στοχεύουν στη σύλληψη, το πολύ, 100 ατόμων κάθε φορά» λέει στα «ΝΕΑ» κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών που εξηγεί: «Και να τους συλλάβουμε, δεν έχουμε πού να τους βάλουμε. Τα κρατητήρια αλλοδαπών έχουν γεμίσει».

Η δημιουργία των κατάλληλων χώρων για τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών ήταν το δεύτερο θέμα που τέθηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή. «Ο αριθμός των στρατοπέδων που θα επιλεγούν θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που δοθούν στο υπουργείο για τις αναγκαίες μετατροπές», είπε στα «ΝΕΑ» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως διαμήνυσε πως θα αντιμετώπιζε θετικά ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιοι από τους χώρους συγκέντρωσης να βρίσκονται στην επαρχία. «Η μεταφορά τους με λεωφορεία είναι εφικτή», αναφέρει ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Στο μοντέλο που παρουσίασαν οι κ.κ. Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης, προβλέπεται πως ύστερα από τη σύλληψη των λαθρομεταναστών και τη μεταφορά τους στα στρατόπεδα θα ακολουθεί επαναπροώθησή τους στις χώρες τους. Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με τις αντίστοιχες πρεσβείες. Η επαναπροώθηση 55 Πακιστανών συνοδεία 40 Ελλήνων αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε με απευθείας πτήση τσάρτερ αποτελεί το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η ΕΛ.ΑΣ. Τα έξοδα των πτήσεων επιστροφής, όπως υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, καλύπτονται από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Χθες αποφασίστηκε η μετατροπή σε κακούργημα του αδικήματος της δουλεμπορίας, αλλά και η παραμονή των λαθρομεταναστών στα κέντρα υποδοχής μέχρι και 12 μήνες.

● Τη λειτουργία του τζαμιού και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό υποσχέθηκε, χθες ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση.

ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΕΣ
Μέχρι και 12 μήνες η παραμονή των λαθρομεταναστών στα κέντρα υποδοχής. Σε κακούργημα μετατράπηκε το αδίκημα της δουλεμπορίας

Για κάθε έναν που συλλαμβάνεται, 7 παραμένουν ασύλληπτοι

ΣΕ ΚΑΘΕ λαθρομετανάστη που συλλαμβάνεται αντιστοιχούν 7 ασύλληπτοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. Εξάλλου, μόνο το 2008 από τα ελληνοτουρκικά σύνορα (χερσαία και θαλάσσια) μπήκαν στην Ελλάδα και συνελήφθησαν περίπου 45.000 παράνομοι μετανάστες. Στο ίδιο διάστημα όμως, οι απελάσεις λαθρομεταναστών από χώρες με πύλη εισόδου στην Ελλάδα τα σύνορα με την Τουρκία, έφτασαν μόλις τις 2.352. Το 2008 απελάθηκαν συνολικά από την Ελλάδα 20.555 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων οι 18.203 ήταν Αλβανοί.
Θέλουν στρατόπεδα- μπαμπούλα για να αποτρέψουν νέους λαθρομετανάστες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ- ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ, όπου οι συνθήκες «στρατωνισμού» και αυστηρού περιορισμού που θα ισχύουν θα λειτουργούν αποτρεπτικά σε άλλους υποψήφιους λαθρομετανάστες, θέλει να δημιουργήσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της πολιτικής «νόμος και τάξη» που προωθεί.

Σ΄ αυτήν τη φάση αναζητά άρον άρον ένα ή δύο εγκαταλελειμμένα αλλά «ειδικών» προδιαγραφών στρατόπεδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δυναμικότητας περίπου 500 ατόμων το καθένα και σε τοποθεσία που να διευκολύνει τη διαδικασία ασφαλούς επαναπροώθησης όταν θα χρειάζεται. Ήδη το Πεντάγωνο έχει στείλει στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης λίστα με 9 παλιά στρατόπεδα- πέραν αυτού, της πρώην ΜΟΜΑ στην Πάτρα- ενώ σήμερα ή αύριο ο αρμόδιος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κώστας Τασούλας θα στείλει και συμπληρωματική λίστα με άλλους 20-25 παρόμοιων προδιαγραφών χώρους την οποία καταρτίζει το Γενικό Επιτελείο.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιλέγει για πρόταση εγκαταστάσεις που το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους είναι απλό (ανήκουν δηλαδή μόνο στο ίδιο ή στην ΚΕΔ) ώστε η παραχώρηση να μην εμπλακεί σε γραφειοκρατικές ή δικαστικές χρονοβόρες διαδικασίες. Επίσης, το «Πεντάγωνο» δεν φαίνεται διατεθειμένο να περιλάβει στη λίστα κάποιο στρατόπεδο στην Αττική παρ΄ ότι στο υπουργείο Εσωτερικών κάποια σχέδια δεν το αποκλείουν.

Αποκαλυπτικό των προθέσεων της κυβέρνησης για το τι επιδιώκει είναι το σκεπτικό που ανέπτυξε στα «ΝΕΑ» κυβερνητικό στέλεχος που εμπλέκεται στον σχεδιασμό: «Με την προώθηση των λαθρομεταναστών σε έναν αυστηρά ελεγχόμενο χώρο "στρατιωτικών" προδιαγραφών και φυλασσόμενο από την ΕΛ.ΑΣ., θέλουμε να στείλουμε σαφές μήνυμα ότι το πέρασμα στην Ελλάδα δεν οδηγεί σε ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς όπου ο καθένας από τους λαθρομετανάστες μπορεί να πάει όπου θέλει, χωρίς έλεγχο», είπε.

176
Philippos
16/06/2009 16:06
Εαν ειχαν ερθει τα τελευταια χρονια τοσοι Ελληνες στην Αθηνα για να εγκατασταθουν και να βρουν δουλεια, οπως ηρθαν σε αυτον τον μεγαλο αριθμο παρανομοι μεταναστες, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οικολογοι πρασινοι θα ειχαν διαμαρτηριθει, και θα ειχαν ζητησει το τελος της εγκατασταθης Ελληνων απο αλλες περιοχες τις Ελλαδας στην Αθηνα. Ξερετε γιατι θα ειχαν διαμαρτηριθει; Για οικολογικους λογους. Και θα ειχαν δικαιο. Διοτι ειναι αληθεια, και χρονια γνωστο, οτι η Αθηνα δεν χωραει απο οικολογικης αποψης αλλους κατοικους. Ανεξαρτητα τι εθνοτητα και αν ειναι.
Νίκος
16/06/2009 00:25
ροδανθος 15/6/2009 13:11
Ο κρετινισμός σου έχει και τα όρια του. Προφανώς εσύ και το αναρχοακροαριστεριστικοφασιστικο συνάφι σου το χετε ξεπεράσει προ πολλού.

Τα κουβαδάκια σου και μπρος μαρσ για την Στουρνάρη με τα αδερφάκια σου που έκαψαν την Αθηνα και με τα αδέρφια σου που στο όνομα του Κορανίου έσπασαν και έκαψαν επίσης.

Τα κουβαδάκια σου λοιπόν και πηγαινε στην παρεα των ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΙΦΑ και των λοιπών ηλιθιων τροτσκιστών της ακροαριστερας. Ο φασισμός απ όπου κι αν προέρχεται δε θα περάσει. Και η πλάκα είναι ότι εσύ ο ανεκτικος ο προοδευτικος ο διεθνιστης αναφερεσε με όρους φασιστικούς ρατσισμού και ταμπέλας με όποιους δεν συμφωνείς. Ο δάσκαλος σου είναι ο γκέμπελς;; Λοιπόν τέρμα η ανοχή. Όπως μας μιλάτε και μας ταμπελιάζετε θα σας τα γυρνάμε και εμείς πίσω αναρχοακροαριστεριστες. φασιστάκια που σε τίποτα δε διαφερετε απ τους Χρυσαυγίτες..
και όπως σας είπε και σας τα "χωσε" καλά εκεί που ξέρετε και όσο δεν παει παραπέρα ο Τριάντης απ την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σας αφιερώνω το απόσπασμα γιατί σας ταιριάζει γάντι. Φορέστε το και καλές διακοπές!

Πώς συμπεριφέρεται η Αριστερά στα πεδία αυτά; Δυστυχώς, αυτοκτονικά. Και αντικοινωνικά... Μιλάει λες και δεν υπάρχει θέμα. Ενδιαφέρθηκε νωρίς για τα δικαιώματα των μεταναστών, πασχίζει συγκινητικά για την εξάλειψη του φρικώδους καθεστώτος που επικρατεί (με τη μη νομιμοποίηση), αλλά περιφρονεί παντελώς υπαρκτά προβλήματα... των Ελλήνων και ανάλογες ευαισθησίες. Αλλά από κει και πέρα κλείνει τα μάτια. Δεν υπάρχει απεριόριστος χώρος, έλεγε προ καιρού η αριστερή συγγραφέας Μάργκαρετ Ατγουντ, μιλώντας για τη μετανάστευση. Ε, μόλις κάποιος διατυπώσει εδώ την άποψη αυτή, χαρακτηρίζεται αμέσως συνοδοιπόρος του Καρατζαφέρη... Το ίδιο συμβαίνει και στα εθνικά. Λόγου χάριν στο Μακεδονικό, στο οποίο η ημέτερη Αριστερά -κυρίως κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αναμασούν ακόμη τα ολέθρια περί... δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού... Οι δυνάμεις της Αριστεράς -έγραψε χθες στην Αυγή ο Γιώργος Κυρίτσης- εκτός από την υποστήριξη των μεταναστών και των προσφύγων, πρέπει να προωθήσουν μια συνεκτική μεταναστευτική πολιτική... Ο διακριτικός υπαινιγμός ανοίγει μια λεωφόρο προβληματισμού. Θα την ακολουθήσει η Αριστερά ή θα βλέπει το τραίνο του Καρατζαφέρη να περνά;
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=52958

Όσο λοιπόν θα συνεχίσετε να ταμπελιάζετε και να χαρακτηριζεται ανθρωπους που δεν ξερετε που κανουν διάλογο μαζί σας ως φασιστες ως ρατσιτες μόνο και μόνο επειδη οι απόψεις διαφερουν απ τις δικές σας χωρίς πάντως κανείς να σας έχει χαρακτηρίσει έτσι απο δω και μπρος όποτε σας συναντώ στα φόρουμ θα λέω καλώς το αναρχοακροαριστερό φασιστάκι που το λένε ρόδανθο. Εντάξει;;
Philippos
15/06/2009 18:02
Απο το 1990 και μετα εχουν ερθει πολλοι μεταναστες στην Ελλαδα. Νομιμα και παρανομα. Πολλοι που ειχαν ερθει παρανομα στην Ελλαδα, αργοτερα νομιμοποιηθηκαν. Ο Υπουργος Εσωτερικων ειχε δηλωσει το 2007, οτι θελει να νομιμοποιησει τους παρανομους μεταναστες. Δηλαδη, θελουν να εφαρμοσουν το ιδιο σχεδιο οπως τοτε με τους Αλβανους. Εαν δεν μπορεσουν να στειλουν ολους τους παρανομους μεταναστες στις χωρες τους, η τουλαχιστον να τους μερασουν και στα αλλα ευρωπαικα κρατη, τι θα κανουν;
1&1=2
15/06/2009 14:06
@ toka,

ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!!!
ροδανθος
15/06/2009 13:11
Φιλιπινεζε,

παρε τον φασιστοεθνικισμο σου και αντε βγαλε το ποδαρακι σου εκτος Ελλαδας πρωτα να δεις λιγο τον κοσμο και μετα να καταλαβεις ποια ειναι η θεση της Ελλαδας. Μην θεωρησεις ταξιδι το να πας να δεις το φιλαρακι σου τον Κοκο που ησασταν συμφοιτητες. Δεν υπαρχει την σημερον ημερα τροπος να εκτοπισεις νομιμα 1-2 εκατομμυριο ανθρωπους. Μονο με Χιτλερικες μεθοδους μπορεις να το κανεις και αυτο προτεινεις εσυ και ολο το φασιστοσυναφι σου. Αυτο θα φερει την καταστροφη της Ελλαδας. Δεν ειμαι εγω αυτος που απειλω. Απλα προβλεπω. Η προβλεψη δεν ειναι απειλη. Κανε οτι θελεις. Απλα λεω οτι η βια θα φερει βια. Αυτο ειναι ολο. Και να θυμασαι. Η Ελλαδα εχει τους πιο σκληρους νομους οσον αφορα τους μεταναστες. Ειδαμε λοιπον την επιτυχια αυτων των σκληρων νομων και της φιλοσοφιας περι ανωτερης φυλης που μονο μεσω αιματος διαιωνιζεται και περι κατωτερων φυλων που πρεσβευει ολο το φασιστοσυναφι σου. Αντε χασου απο εδω...ιστορικε της δεκαρας...πατριδοκαπηλε.
Νίκος
15/06/2009 12:06
toka 13/6/2009 23:19
Εγώ δεν είπα ότι είμαστε απευθειας απογονοι του Περικλη επιμειξιες υπήρααν και ότι κάποια χαρακτηριστικά ισχύουν που δειχνουν την συνεχεια. Φυσικά είμαστε περισσότερο κοντά ως απόγονοι των Βυζαντινών παρα του Περικλή για προφανείς λόγους, δεν πιστευω να θέλεις και επεξήγηση;; Τώρα αν εσύ νοιωθεις Πακιστανος Αφγανος Τούρκος Αλβανός είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στερήσεις όμως το δικαίωμα του άλλου του όποιου αισθανεται και θελει να ονομα΄ζεται Έλληνας΄ούτε να τον μειώνεις επειδη αυτό σημαίνει ρατσισμός και εθνικισμός ο κακός εννούμενος απ την πλευρά σου σε όποιους όσους αισθάνονται διαφορετικά απο σένα. Τώρα το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν Έλληνες και το τι ακριβώς είναι δεν θα το καθορίσεις εσύ ούτε και κανένας άλλος παρα μόνο όποιος το χει μέσα του και αισθάνεται έτσι. Κατάλαβες;;

"Υγρό πυρ" στην διεθνη βιβλιογραφία δεν είναι byzantine fire αλλά greek fire. Κάνε ένα κόπο να γκουγκλάρεις να ανοιξεις και κανενα βιβλίο. Για όσους απο δω που διαβάζουν αν τύχει και πάτε Ιταλία ας πάτε μια βόλτα απ το Μουσείο του Βατικανού να δείτε τα βυζαντινά εκθέματα.

"Η συσχέτιση των όρων Έλληνας και ελληνικός με την ειδωλολατρία οδήγησε στην επιβολή του κρατικού προσδιορισμού ''''Ρωμαίος'''' (πολίτης) για τους υπηκόους της εκχριστιανισμένης πλέον αυτοκρατορίας. Όταν το ανατολικό τμήμα έπεσε στα χέρια των Οθωμανών, οι ελληνόφωνοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι διατήρησαν την ταυτότητα του Ρωμαίου, γεγονός που εξηγεί και τον οθωμανικό προσδιορισμό ''''Ρούμ'''' που στα καθ'' ημάς μεταφράζεται ''''Ρωμιός''''.
..................................................................................................
Οι Λατίνοι Ρωμαίοι ωστόσο αποκαλούσαν και μετά το σχίσμα των εκκλησιών του 1054 τους υπηκόους του Βυζαντίου (όρος που εφευρέθηκε από Γερμανό λόγιο του 16ου αιώνα), Έλληνες.
..........................................................................
Λίγα χρόνια πριν από την άλωση ο Πλήθων Γεμιστός προσφωνούσε τον τελευταίο Παλαιολόγο ''''Έλληνα Βασιλέα''''
Θάνος Βερέμης, Καθημερινή, 31/3/2000

Θέλεις κι άλλα;;
Εμμανουήλ Χρυσολωράς. Το ξέρεις το όνομα;; σου λέει κάτι. Ξέρεις τί είπε ο εν λόγω;; το πότε το αφήνω σε σένα να κάνεις και κάτι μόνο σου.
Ο εν λόγω ανέφερε πως η Κων/πολη ήταν δημιούργημα των Ρωμαίων και των Ελλήνων των δύο φρονιμότερων και δυνατότερων εθνών, των μεν που είχανκυριαρχησει στην Οικουμένη και των δε που είχαν κυριαρχήσει προηγουμενως

Θέλεις άλλα ;;
Π?ς ?ν ε?ην ?γ? τ? βέλτιστον χρ?μα, τ?ν ?στορίαν, τ? κάλλιστον ε?ρημα τ?ν ?λλήνων, βαρβαρικα?ς καθ'' ?λλήνων πράξεσι χαριζόμενος"
Τάδε ΄''εφη Χωνιάτης. Αυτον τον ξέρεις;;
και ένα τελευταίο γιατί πολύ σε φόρτωσα σήμερα για να διαβάσεις
Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια περίοδο συρρίκνωσης του Βυζαντινού Κράτους, ο αυτοκράτορας Ιωάννης Γ'' Βατάτζης (1222-1254) δέχεται την ελληνική εθνική καταγωγή του.

Απαντώντας στον πάπα Γρηγόριο Θ'', ο οποίος απευθύνεται σ'' αυτόν ονομάζοντας τον Γραικό, ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας βεβαιώνει ότι "ο Μέγας Κωνσταντίνος παραχώρησε τη βασιλεία των Ρωμαίων στο γένος των Ελλήνων

/Ο? πέλται ?μ?ν κα? ρομφα?οι κα? τ? τόξα κα? ?κόντια πρ?ς α?το?ς πεμπέτωσαν παρ’?μ?ν. Κα? ο?τως λογίσθητε ?ς ?π? ?γρίων χοίρων κα? πληθ?ν κυνήγιον, ?να γνώσωσιν ο? ?σεβε?ς ?τι ο? μετ? ?λόγων ζώων ?ς α?τοί, παράταξιν ?χουσιν, ?λλ? μετ? κυρίων κα? α?θεντ?ν α?τ?ν κα? ?πογόνων ?λλήνων κα? Ρωμαίων.
............................................................................................
?λθ?ν ο?ν ?δελφοί, ?μ?ς ?πέκλεισε, κα? καθ’?κάστην τ? ?χαν?ς α?το? στόμα χάσκων, π?ς ε?ρη καιρ?ν ?πιτήδειον ?να καταπ?η ?μ?ς κα? τ?ν πόλιν ταύτην, ?ν ?νήγειρεν ? τρισμακάριστος ?κε?νος κα? τ? πανάγνω δεσποίνη ?μ?ν θεοτόκω κα? ?ειπαρθένω Μαρία ?φιέρωσεν κα? ?χαρίσατο του κυρίαν ε?ναι κα? βοηθ?ν κα? σκέπην τ? ?μετέρα πατρίδι κα? καταφύγιον τ?ν Χριστιαν?ν, ?λπίδα κα? χαρ?ν πάντων τ?ν ?λλήνων τ? καύχημα πάσι το?ς ο?σιν ?π? τ?ν το? ?λίου ?νατολήν"
Λοιπόν έτσι και βρεις ποιος είπε τα παραπάνω και ποιά είναι η κεντρική ιδέα του είναι κερδίζεις λουκουμι...

Τα παρακάτω επειδη σου έβαλα δύσκολο έργα με το παραπάνω κάνω την παραχώρηση να σου δώσω πηγες
Νίκος
15/06/2009 11:22
akis 14/6/2009 00:01
Ταμπέλα εσύ;; ταμπέλα κι εγώ ακροαριστερε φασιστάκια που έχει ς μαθει να σε πληρώνει ο μπαμπας και η μαμά να αραζεις για καφε στο Κολωνάκι και στα Λονδίνα και να αμπελοφιλοσοφεις ανθρωπιστικά για τα προβλήματα των άλλων βολεμένος στην δική σου πραγματικοτητα γιατί αν βγεις λίγο πραεξω στην πραγματικη ζωη εκείονη θα σε φτυσει.
Έτσι με βλέπεις;; έτσι σε βλέπω που βάζεις σααν κοινος βλάκας παρωπιδες κομματικες και ιδεοληψιες μπροστα στα προβλήματα. Μπορεί να είσαι winner στην δική σου πραγματικοτητα αλλά αν πας να βγεις στην πραγματική ζωη θα σαι εκτος πραγματικοτητας. Come to reality και άσε τα χαζοαριστεριστικα ιδεοληπτικά γιατί σου κοβουν την επαφη με την πραγματικοτητα. Απ τις 10 φορες που θα στειλεις ποστ τις...11 θα στειλεις για να χαρακτηρισεις και να βαλεις ταμπελάκια ...δεν είσαι ο μναδικος που ξερει να βαζει ταμπέλες ξέρεις το παιχνιδακι αυτο είναι εύκολο πάρα πολύ εύκολο τα επιχειρηματα είναι βλέπεις δύσκολα για ανύπαρκτα μυαλά παραγεμισμένα με indymedia και Αυγη και φίλε επειδη το iq σου είναι περιορισμένης ευθυνης ακολουθεις τον εύκολο δρόμο να χαρακτηριζεις βάζοντας ταμπελάκια και να μειώνεις τον άλλο πέρα απο σοβαρά επιχειρηματα γιατί τα περισσότερα που βαζεις είναι για παιδάκια που δεν έχουν τελειώσει το νηπιαγωγείο.
Spare us και πήγαινε να παίξεις στην παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα μαζί με τους Αφγανούς να κάνεις τραμπάλα μετα τις 11 το βραδάκι μπας και ηρεμήσεις..
Αν θέλεις να συνεχίσουμε το παιχνιδι της ταμπέλας παλιορατσίστα και πλαιοφασίστα προς τους έλληνες και αλλοδαπούς κατοικους νομιμους μεταναστες που υφιστανται μαζί την υποβαθμιση της ποιοτητας της ζωης τους απο την ανεξέλεγκτη κατασταση με τους λαθρομεταναστες be my guest
KANALIS PETROS
14/06/2009 07:54
KALA KRASIA !!! SE KAMIA EYTOMADA THA KINIGANE MIGES PALI !!! WEVEA MEXRI TIS EPOMENES EKLOGES ! POU THA BGOUNE GIA SERGIANH !!!!
ΤΑΚΗΣ
14/06/2009 01:40
Εξήντα πρόσφυγες εντοπίστηκαν στη Μυτιλήνη
Σάββατο, 13.06.09
Τρεις βάρκες με 60 οικονομικούς πρόσφυγες εντόπισε το λιμενικό στην περιοχή Άκρα Πετεινός Μυτιλήνης.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το διακινητή των μεταναστών που σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόλαβε και έπεσε στη θάλασσα για μην συλληφθεί.
.................
ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
9
14/06/2009 00:36
ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ 500 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 6
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
akis
14/06/2009 00:01
Για κοιταξτε τους απογονους του Περικλεους και θαυμαστε ....
1&1 , Νικος , Τοτος ολοι οι loosres , αν εσεις ειστε η συνεχεια των αρχαιων παω για αλλαγη διαβατηριου , για να μην γινω περιγελος της Ευρωπης .
κυριάκος δημητζιδης
13/06/2009 23:45
οσοι βοηθουν τους μετανάστες ειναι ανθέλληνες και προδότες. ο σύριζα απορώ που ξεπέρασε το 1%. πάντα μια ζωή προδότες/.////////////////////
Totos
13/06/2009 23:33
@toka
TO EMATHES KALA TO PARAMITHI.
KE AS POUME OTI EHIS DIKIO.
AFTA POU LES ISHOUN MONO GIA TIN ELLADA?
OHI GIA TA SKOPIA,ALVANIA,TOURKIA,BOULGARIA ?
AFTA POU MAS LES TA EHOUME AKOUSI KE APO TON FILO
MAS VOSKOPOULO,I MLON VOSKOVSKI.
ELLINIKA Totos....
toka
13/06/2009 23:19
Νίκο τι σχέση έχει το βυζάντιο με την ελλάδα;;;;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;;;;ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΜΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!
666
13/06/2009 22:23
@Alexandros 13/6/2009 15:52, φίλε γεια σου και σένα και σ ευχαριστώ.
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
13/06/2009 22:13
@ALVANOS. LYPOUMAI POU THA SE STENOXORHSO ALLA OI PAKISTANOI, OI MAROKINOI, OI SOUDANEZOI, OI AFGANOI KAI OI KOURDOI LATHROMETANASTES, DOULEVOUN STH MAVRH ME LIGOTERA LEFTA APO OTI OI ALVANOI, OPOTE FILARAKI...........PROETOIMASTHTE GIA ANERGIA.
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΗΣ
13/06/2009 22:04
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ. Μετα την πτωση του υπαρκτου Σοσιαλισμου εγινε η μεγαλητερη επιθεση του Καπιταλισμου μεσα απο την πανγκοσμιοποιηση και την δηθεν ελευθερη αγορα η οποια ομως ηταν απολυτα ελενχομενη απο τους Κεφαλαιοκρατες . Στοχος σχεδον ανυπαρκτα κοστολογια και ταυτοχρονα τεραστια κερδη. Επανω στην Βιομηχανικη και τεχνολογικη αναπτηξη επενδυθηκαν πρακτικες για συσωρευση τρομερων κερδων. Για την επιτευξη αυτου του στοχου χρησιμοποιηθηκε κοματι της ποιο λουμπεν προλεταριακης ταξης . Ηταν το κοματι των μεταναστων. Αφου τους επετρεψαν την εισοδο στη χωρα ,τους εκμεταλευτηκαν σε ολους τους τομεις της παραγωγης ,του εμποριου και της αναπτυξης της χωρας κερδιζωντας τεραστια κερδη απο την καθημερινη εκμεταλευση τους και τωρα που εμφανισθηκε και στην χωρα μας η οικονομικη κρισι -που προηλθε απο τα σπλαχνα του Καπιταλισμου-και δεν τους χρειαζονται πια αρχισαν να εφεβρησκουν οι εξουσιαστες και οι αργυρωνιμοι δημοσιογραφοι υπαλληλοι τους διαφορες αφορμες προφασεις για να λυσουν το προβλημα που οι ιδιοι δημηουργησαν.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΒΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ. Αλλα τι φταιει αυτος ο λαος που σε τελικη αναλυση θα πληρωση τον λογαριασμο .Μηπως τον ρωτησατε ποτε ? Παντα στη γωνια τον ειχατε.ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ?
666
13/06/2009 22:00
@toka 13/6/2009 16:44, και έμενα είναι η καταγωγή μου από την Κων/λη και ΑΘΗΝΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι Κων/λιτες ΗΤΑΝ και είναι ανοιχτές καρδιές και ξέραν από τον κόσμο και είχαν μάθει να ζούνε ειρηνικά με όλες τις Εθνότητες.ΚΡΑΤΟΣ θέλουμε με πυγμή, γερή οικονομία για να μας σέβονται και να εφαρμόζονται οι νόμοι. Αν το έκαναν λοιπόν από την αρχή δεν θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα.
Νίκος
13/06/2009 21:50
toka 13/6/2009 17:29
το θέμα δεν είναι εθνικο. Είναι το αν και κατα πόσο μπορούμε να δεχτούμε να ενσωματώσουμε και δώσουμε επαρκείς και αξιοπρεπεις συνθηκες διαβίωσης στους 150.000 νεοφερμένους κατ έτος. Πόσες νέες θέσεις εργασίας φτιάχνουμε κάθε χρόνο;; Τί υποδομές μπορούν να τους στεγάσουν και που;; Που θα εργαστούν;; Στην Μανωλάδα και στο Κιλκις στην πεθαμένη αγροτιά; Στις πολυεθνικες;; Άλλωστε το επίπεδο των περισσοτέρων είναι το κατώτατο δυνατό. Όλοι ή οι περισσότεροι χειρώνακτες δλδ..πώς θα επιβιώσουν;; Θα γίνουν βαποράκια σωματεμποροι΄και όποια άλλη παραβατική συμπεριφορά υπάρχει στο ιστορικο κέντρο.
Επίσης στον Αγιο Παντελεημονα υπάρχουν 3000 υπογραφες το 1/3 αυτών είναι απο αλλοδαπούς νομιμους που επίσης υποβαθμιζεται η ζωη τους. Θα χαρακτηρισεις και τους μεταναστες τους νομιμους ρατσιστες;; Οι άνθρωποι έχουν ενταχθεί έχουν ενσωματωθεί. Καλώς ή κακώς η οικονομικη δομή της χώρας δεν αντεχει άλλους..
τώρα για να είσαι υπέρ αυτης της άποψης να μην ασχολουμαστε με τους λαθρομεταναστες να το κοιτάξεις γιατί που ξέρεις..
μήπως είσαι απο κεινους που τους νοικιάζουν 30, 30 σπίτια για 5 ευρώ το κεφάλι;;
μήπως είσαι απο κείνους που έχεις βιοτεχνιες και επιχειρησεις που δινεις δουλειά σε λαθραιους για ένα κομμάτι ψωμί και επιπλέον εισοφροδιαφεύγεις;;
μήπως είσαι απο κείνους τους δικηγόρους οι οποίοι παίρνουν κάθε τόσο ταρίφα για να τους φτιάξουν νομιμα χαρτιά τα οποία δεν θα πρεπε να χουν;;
μήπως είσαι απο κείνους τους εφοριακούς που δίνουν πλαστά ΑΦΜ και πλουτιζουν νομιμοποιώντας κόσμο ενώ δεν θα έπρεπε;;
μήπως είσαι απο κείνους τους μαγκες αγρότες που έχουν εκτασεις στην Μανωλάδα και αλλού και εκμεταλλεύονται λαθρομεταναστες;;
μήπως έχεις σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών ή θελεις να το βρισκεις πιο εύκολα γιατί πολλοί απ αυτούς γίνονται βαποράκια;;
Προφανώς για κάτι απο όλα τα παραπάνω γουστάρεις την παρούσα κατασταση και αν φύγουν θα σου λείψει κάτι απο τα παραπάνω. Το τί είναι εσύ το γνωρίζεις..και τα περιβάλλεις όλα αυτα με το μανδυα της ιδεολογιας και του ανθρωπισμού λες και όλοι οι υπολοιποι είμαστε ζωα και εσυ η μαμά Τερέζα αλλά όπως είπες πιο πάνω δεν ζεις στην Ελλάδα άρα δεν έχεις δικαίωμα για να μιλάς για το θέμα..αν είσαι ανθρωπιστής πες στη μαμά και το μπαμπά που σε ταιζουν στα Λονδίνα, να πάρουν στο σπίτι σας 1 απ αυτούς να τον υιοθετήσετε..spare us απ την απύθμενη βλακείία και τα πλείστα επιχειρηματα που δειχνουν άνθρωπο μικρο ρηχό χωρίς κριτική σκέψη και με πλήθος κόμπλεξ
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
13/06/2009 21:47
O DITHYRAMBOS THS HLITHIOTHTAS! FASISTAKIA, EMENA DEN ME ENOXLEI H IDEOLOGIA SAS OSO ME TROMAZEI H BLAKEIA SAS. O DIETHNIS KAPITALISMOS KAI TA LATHI TOU, SAS ESTEILAN STIS AKTES SAS FTHNH ERGATIKH DYNAMH KAI SEIS THELETE NA TH XEFORTOTHEITE. OLES OI ANAPTYGMENES XORES ME YPSHLO KATA KEFALHN EISODHMA EPOFELITHIKAN APO TA FTHNA ERGATIKA XERIA TON METANASTON KAI SHMERA EXOUN EVHMERIA. ESEIS PATE ANTITHETA STH PROODO. AN EIXATE MYALO THA PHGAINATE ME FORTHGA STH PANTELEHMONOS, STHN OMONOIA, STO MONASTIRAKI, STH KOUMOUNDOUROU KAI THA DIALEGATE TOUS PIO GEROUS LATHROMETANASTES KAI THA TOUS BAZATE NA DOULEPSOUN STIS AFTAIRETES OIKODOMES SAS, STA XORAFIA SAS, STA PSAROKAIKA SAS KAI ESEIS THA KATHOSASTAN STO SPITI SAS SAN ARXONTES, OPOS KATHOMAI KAI EGO, KAI THA TO XYNATE OLH THN HMERA. TA EXODA PARAGOGHS THATAN TO 1/3 APO OTI PLHRONETE ENAN NTOPIO-POU SYNHTHOS EINAI TEMPELHS KAI THELEI ENSHMA. AFTOI OI FOUKARADES EINAI DOULEFTARADES. GIAFTO OI ALBANOI EXOUN PANIKOBLHTHEI APO THN PAROUSIA TOUS, DIOTI FOBOUNTAI OTI THA MEIOTHOUN TA OFELH GIA AFTOUS KAI THELOUN KAI AFTOI NA TOUS GINEI APELASH. OI ALBANOI OMOS EINAI EXYPNOI, ENO ESEIS ......MA**KES!
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
13/06/2009 21:41
@ Προς τους κοπτομενους υποστηρικτες για τη διαβιωση και την παραμονη των πακιστανων κ.λ.π. μουσουλμανων στην Ελλαδα. Αγαπητοι συμπατριωτες, οι περισσοτεροι απο εσας ψαχνετε πηγες γνωσης {αν και αμφιβολης} στο ινερνετ . Ψαχτε λοιπον να βρητε ποσοι Πακιστανοι δηλωσαν το ετος 1974 να πανε στην Κυπρο για πολεμησουν ενατιον των Ελληνων, προκειμενου να συμπαρασταθουν στους ομοθρησκους τους Τουρκους και μετα φτυστε τα μουτρα σας. Δεν εχετε ακομα συνειδητοποιησει οτι αυτη ειναι μια ακομα ασυμμετρη απειλη για την επιβιωση της Ελλαδας που κατευθυνεται απο την Τουρκια και τους οπισθεν αυτης ?
Totos
13/06/2009 20:40
@g leonard
KE EGO HEROME POU DEN ZO STIN ELLADA.
ALLA TI NA KANOUME IMASTE AXII TIS TIHIS MAS.
GIA HARA...
Kwnstantina Skreka
13/06/2009 20:40
Stratopeda-mpampoules, "eidikwn prodiagrafwn"?Pou tha tromazoun tous lathrometanastes kai tha tous apotrepoun apo to na erxontai sthn Ellada? Giati den ta leme kateytheian STRATOPEDA SYGKENTRWSHS na kseroume peri tinos prokeitai? Etsi na mhn exoume aytapates ti eidous politikes sthrizoume!
Totos
13/06/2009 20:05
@alvanos
EHIS APOLITO DIKIO.
SE KAMIA TRIANDARIA HRONIA THA EHOUME OTI IHE TO LIVANO.ZITO TO ISLAM !!!!!!!!
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
13/06/2009 20:04
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να διαβάζω τις υποκριτικές κριτικές δήθεν αριστερών για το μεταναστευτικό ζήτημα.Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η αποτελεσματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης.Οι δήθεν αριστεροί μαζί με τα μέσα ενημέρωσης παίζουν το παιχνίδι των εντολέων τους. Είμαι φιλάνθρωπος αλλά πιστεύω πως σκόπιμα γίνετε χρήση όρων όπως ρατσισμός και εθνικισμός(αφορούν μικρό αριθμό ανθρώπων στην υφήλιο) και παρακολουθώ εξαιρετικά αηδιασμένος την προσπάθεια κομμάτων και διάφορων μεμονωμένων να προπαγανδίζουν υπέρ των “κακόμοιρων” μεταναστών. Θεωρώ λοιπόν όπως προείπα τον εαυτό μου φιλάνθρωπο,γνήσια διεθνιστή με ειδικό ενδιαφέρον στα οικονομικά ζητήματα και πολιτικές οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους της γης. Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει από τη μια το πρόβλημα της εθνικής της ασφάλειας(σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαικές χώρες) και από την άλλη τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσει (πολιτιστικά,υγείας,ένταξης,εργασίας,ασφάλισης κ.λ.π) με την αύξηση του πληθυσμού και μάλιστα αλλοδαπού χωρίς φυσικά Ελληνική συνείδηση. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε πρώτα πόσους θέλουμε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε στις χώρες τους.Όσοι μείνουν δεν είναι ούτε ζώα ούτε εξωγήινοι αλλά σταδιακά πρέπει να αποκτήσουν αγάπη για τη χώρα μας και σε κάποιο χρονικό διάστημα πλήρη δικαιώματα. Γνωρίζω αλλοδαπές και αλλοδαπούς εξαιρετικούς ανθρώπους παντρεμένους με Έλληνες και Ελληνίδες οι οποίοι αγαπούν τον τόπο ειλικρινά αλλά γνωρίζω από την άλλη πως είναι λίγοι. Η Ελλάδα λοιπόν δε μπορεί να δεχτεί όποιον έρχετε στη χώρα.Ενώ λοιπόν αυτό είναι σαφές κάποιοι δεν προτείνουν μέτρα αλλά φιλάνθρωπες πολιτικές αδιακρίτως και θέλουν σκορποχώρι την Ελλάδα ενώ στις Ευρωπαικές χώρες είναι πολλοί λιγότεροι οι αλλοδαποί και φυσικά νόμιμοι.Οικονομικές πολιτικές υπάρχουν να βοηθηθούν ώστε να μείνουν στις χώρες τους. Το πρόβλημα των φτωχών του πλανήτη δεν μπορεί να το λύσει η χώρα μας.Αν θέλουμε αύξηση πληθυσμού ας δώσουν κίνητρα (όπως το τρίτο παιδί στη Θράκη)και θα πολλαπλασιαστούν οι Έλληνες. Κάποιοι μας μιλάνε για ρατσισμό.Αν αγαπάτε τα παιδιά σας πιο πολύ από τα δικά μου είστε ρατσιστές;Έτσι είναι και οι Έλληνες με τους άλλους λαούς. Μας συνδέει η κοινή γλώσσα,η ιστορικές μας ρίζες,ο τόπος αυτός από πέτρα και θάλασσα.Όπως με τα παιδιά σας σας συνδέουν δεσμοί αίματος έτσι υπάρχουν και δεσμοί μεταξύ μας σε ένα άλλο επίπεδο.Τίποτα δε με εμποδίζει να θέλω για φίλο ένα αλλοδαπό που έχουμε κοινά στοιχεία περισσότερο από ένα ακατάλληλο Έλληνα αλλά από την άλλη δεν επιθυμώ να μετατρέψω την Ελλάδα σε Πακιστάν.Όχι γιατί μισώ το Πακιστάν (έστω και αν υπάρχει χάσμα πολιτισμού) αλλά γιατί πλέον είναι σαν να σκοτώνω την ΕΛΛΑΔΑ και αυτό δεν το θέλω.Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα μας ως τουρίστας(Κινέζος,Πακιστανός,Αφγανός κ.λ.π).Δεχόμαστε τους Κινέζους ως τουρίστες αλλά όχι ως μόνιμους κατοίκους γιατί τότε δεν θα είναι Ελλάδα εδώ αλλά Κίνα.Είμαστε ρατσιστές;Η χώρα δέχετε γύρω στα 9.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο και είναι ξακουστή η άδολη και γνήσια Ελληνική φιλοξενία και ζεστασιά προς τον τουρίστα(κυρίως σε παλαιότερες εποχές),γιατί δεν είμαστε ρατσιστές με αυτούς;
toka
13/06/2009 19:32
1&1=2 χαιρομαι πολύ που σε έφτασε στο σημείο να μην μπορείς να αντιπαραθέσεις τίποτα και να λες ασυναρτησίες του τύπου τραβα μεινε εκεί, αλλα ναταλα της παρασκευης το γαλα και άλλα τέτοια...εκλεισε μαζι σου...κανενας άλλος να αποστομοθέι...αλλα να είναι φιλελεύθερος και χριστιανός να γελάσουμε λίγο...
Κ
13/06/2009 19:10
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ
ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΙΚΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΧΤΥΠΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ.
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΝΑ ΕΝΗΣΧΙΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΝΑ ΕΝΙΣΧΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΥΤΕΣ ΕΝΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ
13/06/2009 18:53
1.Σε ότι έχει να κάνει με τους μετανάστες που έρχονται να δουλέψουν στην Ελλάδα εάν πριν μερικά χρονιά μας εξυπηρετούσαν συμμετέχοντας στα έργα αυτή την στιγμή έχοντας αυτοί αυξηθεί και επειδή έχει σταματήσει κάθε είδους αναπτυξιακή δραστηριότητα στη χώρα
αυτοί αντικαθιστούν τους έλληνες εργαζόμενους σε παρά πολλά επαγγέλματα ακόμα και σε επιστήμες όσο κι αν φαίνεται παράξενο. Σε λίγο καιρό οι έλληνες θα προσλαμβάνονται
υπάλληλοι αλλοδαπών.
Υπαρχή και μια άλλη μερίδα που αφού δεν έχει δουλειά ασχολείται με ναρκωτικά εγκληματικότητα η φέρνει καινούργιους μετανάστες.
Η εργασιακή εκμετάλλευση των μεταναστών είναι δεδομένη δουλεύουν πολλοί 7 ημέρες την εβδομάδα 12-13 ώρες καθημερινά με κανένα η τέσσερα ένσημα το μήνα για να πάρουν την άδεια παραμονής.
Χρειάζεται από την πολιτεία να κάνει έρευνες και να δει τα πραγματικά στοιχειά και την διάσταση του προβλήματος και να μην κάνει γενικές παρεμβάσεις πρέπει να αποτυπώσει την όλη κατάσταση.
Προτείνω να δίνεται άδεια παραμονής μόνο σε αυτούς που έχουν πλήρη απασχόληση
22 ένσημα το μήνα για να μην εκτοπίζουν τους έλληνες από τις δουλείες αλλά και για να έχουν έσοδα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας στην οικοδομή όπου τα έργα δουλεύονται 14 ώρες την ημέρα επί 7 ημέρες την εβδομάδα με τα ιδία άτομα και να θεσπιστεί ανώτερο ωράριο για να αυξηθεί και η απασχόληση.
Το θέμα είναι παρά πολύ μεγάλο και θα μπορούσε να γράψει κάποιος παρά πολλά
Ανέφερα ορισμένα που συνήθως δεν ακούγονται.
Το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα εάν δεν παρθούν δραστικά μετρά θα είναι πολύ μεγαλύτερο αύριο και ανεξέλεγκτο μεθαύριο και ίσως με απρόβλεπτες εθνικές διαστασεις
σε λίγο καιρό.
1&1=2
13/06/2009 18:47
@YIANNHS-LONDON 13/6/2009 08:10, ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΣΤΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...
Philippos
13/06/2009 18:32
Ποιος μπορει να πιστεψει, οτι η Νεα Δημοκρατια θα λυσει το μεταναστευτικο προβλημα; Οταν: 1. Ολα τα χρονια δεν ενδιαφερθηκε για το μεταναστευτικο. 2. Ο Υπουργος Εσωτερικων της Νεας Δημοκρατιας Προκοπης Παυλοπουλος ειχε κανει στις 07.05.2007 την δηλωση: Θα κάνουμε όσες προσπάθειες νομιμοποίησης χρειάζεται ώστε να μην υπάρχει έστω και ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα μας (συνέντευξη Προκόπη Παυλόπουλου στα Νέα, 7/5/2007). (Αναφερεται σε αυτο το αρθρο: http://www.antibaro.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3986&Itemid=153) 3. Οταν ειναι κατι παρανομο στην Ελλαδα, καποτε νομιμοποιητε. Ποσα παρανομα ακινητα εχουν νομιμοποιηθει τις τελευταιες δεκαετιες; Ποσοι Αλβανοι που ειχαν ερθει παρανομα απο το 1990 και μετα στην Ελλαδα εχουν οχι μονο νομιμοποιηθει, αλλα εχουν σημερα και την ελληνικη ιθαγενεια; (και τοτε ο Μητσοτακης για ενα χρονικο διαστημα ειχε βαλει την Αστυνομια να μαζευει τους Αλβανους. Με ποιο αποτελεσμα; Τα ξεχασατε;) 4. Η Νεα Δημοκρατια δεν βλεπει τους κινδυνους της μεταναστευσης, και θεωρει την μεταναστευση σαν κατι ευχαριστο για την Ελλαδα. Διαβαστε εδω ανακοινωση τυπου του Υπουργειο Εσωτερικων (01.07.2008), πως βλεπει την Μεταναστευση: http://ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=6594779 Γραφει μεταξυ αλλων: „ έχουμε δρομολογήσει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μία συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, για τη διαμόρφωση σύγχρονης μεταναστευτικής πολιτικής, βασικοί άξονες της οποίας είναι η διασφάλιση της νομιμότητας της παραμονής των μεταναστών“, και „Ταυτοχρόνως, οι μετανάστες είναι πηγή ανανέωσης και σε πολιτισμικό επίπεδο.“ Η κυβερνηση απλος προσπαθει να κερδησει εντυπωσεις. Μην περιμενετε ουτε σε αυτο το προβλημα λυση απο την Νεα Δημοκρατια.
Totos
13/06/2009 18:11
@χριστινα
I FASISTES THA PLITHENOUN OSO ERHONDE PAKISTANI,
AFGANISTANI KE ALI APO HORES POU TELIONOUN SE STAN.
666
13/06/2009 17:53
@alvanos> emis irthame me ton tsabuka mas ke tha minume edw gia panta etsi gia na skasete tomaria erhonte akoma ke pio poli imaste tosi poli pu den mas vgazete pia exwopote fwnazete oso thelete emis den fevgume alvanos 13/6/2009 13:00>ΑΛΒΑΝΕ, ρίξε λίγο τους τόνους.Μπορεί να σε αδίκησαν ίσως κάπου ή κάποτε, αλλά αν δεν σου αρέσει, έχεις όλη την ελευθεριά να πας στην Πατρίδα σου.Κάνεις και εσύ σαν τους Τούρκους της Γερμανίας που βρίζουν την ΧΩΡΑ που τους φιλοξενεί αλλά η ΜΑΝΤΙΛΑ ΜΑΝΤΙΛΑ και τα Γκέτο τους γνωστά,αλλά κανένας δεν φεύγει.Που να πάει, να κατουράει και να χέζει στα χωράφια;Τους έχει δει αυτούς Που προέρχονται από την ΑΝΑΤΟΛΙΕΝ;
Νίκος
13/06/2009 17:42
Μαριος 13/6/2009 04:07
Πλακώσανε και οι αντιρατσιστες..σέβονται όλες τις άλλες εθνικοτητες οι οποίες είναι "καθαρές" αλλά μη μιλήσουμε για Έλληνες και Ελλάδα είμαστε ρατσιστες προς τους υπολοιπους γιατί δεν υπαρχουν έλληνες καθοτι μοιάζουν στους..πακιστανούς, αφρικανούς τυνησιους κλπ..
Βρε δεν πας για καφεδακι στο indymedia μαζί με τους κάφρους φίλους σου;;
Αλήθεια εσύ που μιλάς για γονίδια και για καθαρότητα δεν προσομοιάζεις στις απόψεις του Χίτλερ παρα στις προοδευτικές;; μήπως τα χεις μπερδεψει στο κουνημένο σου αναρχοκομμουνιστικο εγκέφαλο.
Εδώ δε μίλσε κανείς για "καθαρότητα"..απευθείας απογονοι του Περικλή σίγουρα δεν είμαστε αλλά σίγουρα κατοικουμε στον ίδιο τόπο έχουμε καταβολές βυζαντινες κλπ έχουμε τη γλώσσα και στοιχεία που δείχνουν μια σχέση μια κάποια συνέχεια. Τώρα εσύ αν νοιώθεις και μοιάζεις με Πακιστανό να πας αιτηθείς αλλαγή ιθαγένειας με ότι αυτό συνεπάγεται
666
13/06/2009 17:36
Αγαπητοί συμπατριώτες, ηρεμήστε.Ζω 35 χρόνια στην Γερμανία και έχω δει τέτοια κατάσταση και εδώ. Στην Ιταλία είναι ακόμα χειρότερα.Το παράξενο είναι πως όλοι αυτοί που έρχονται εδώ και στην Ελλαδα είναι περισσότερο ενημερωμένοι από τους κάτοικους της ΕΕ για τα δικαιώματά τους.Άσυλο, παραμονή,θρησκεία κλπ. και τα ζητάνε μετά μανίας ενώ στις πατρίδες τους κάνουν την ΚΟΤΑ..Αυτό που κάνουν πως δεν ξέρουν είναι οι υποχρεώσεις που έχουν.ΜΠΛΕΞΊΜΑΤΑ, αλλά νομίζω πως είναι θέμα της ΕΕ και σύντομα θα λυθεί και ευτυχώς που είμαστε και εμείς ΜΕΛΟΣ της γιατί μόνη της η Ελλαδα θα είχε μεγαλύτερες δυσκολίες.ΗΔΗ στην Ελλαδα κάνουν περιπολία και δυνάμεις από την ΕΕ.Κοιτάξτε επίσης τι κάνουν στην ΣΟΜΑΛΙΑ οι πειρατές.ΑΡΓΑ ή γρήγορα θα τους τελειώσουν και εκεί.Η Δημοκρατία είναι δύσκολη αλλά έχει και πολλές αντοχές.
toka
13/06/2009 17:29
Εγώ φίλοι μου δεν είμαι από καμία φυλή πολύ απλά γιατι δεν υπάρχουν...τώρα αν εσείς θέλετε να πιστεύετε σε αυτά ψάξτε να βγάλετε άκρη περί αρβανιτιάς και μικρασιατισμού.Γιατί όλοι εσείς που λέγεστε έλληνες νομίζετε ότι είστε;;;Για δώστε μου τον ορισμό του ποιος ονομάζεται έλληνας;;;τον ξέρετε...μα φυσικά και όχι...Για να μαθαίνεις λοιπόν είσαι 170χρόνια κράτος μόνο και όταν πρωτοφτιάχτηκες ο ορισμος του συνταγματος ήταν:Ελλην θεωρείτε όποιος κάτοικος του τόπου πιστεύει στο Χριστό"...Πρόσεχε όχι στο Θεο αλλά στο Χριστό...φυσικά αυτή τη βλακεία τρέξαν να την αναθεωρήσουν στα επόμενα συντάγματα χωρίς ποτέ να απαλλαχτεί ο Χριστός από τη μέση.Τι σχέση είχε αυτός ο μέγιστος Εβραίος με τον έλληνα;;;ΕΛΕΟΣ!!!Βλέπεις οτι ούτε το σύνταγμα σου είναι ικανό να δώσει έναν ξεκάθαρο ορισμό για τον ελληνα.Τώρα εσύ πίστευε ότι είσαι απόγονος μεγάλων προγόνων αλλα τώρα πιστεύεις σε εβραιους θεούς, έχεις αυτοκίνητα που ξένοι κατασκευάζουν,διδάσκεσαι ξένες επιστήμες, τρως ξένα φαγητά, ακούς ξένη μουσική και και και πολλά άλλα...αυτή είναι αλήθεια και τσούζει το ξέρω αλλα αυτή είναι...
iii
13/06/2009 17:25
Η φούσκα των επιχειρήσεων σκούπα της ΕΛΑΣ
Πεντακόσιους έλεγξε η ΕΛΑΣ, 180 συνέλαβε, πέντε τελικα βρήκε χωρίς χαρτιά;
Είναι να αναρωτιέται κανείς. Μας δουλεύουν;
Η τελευταία νομιμοποίηση έγινε το 2005. Πως μπορεί να βρίσκονται λοιπόν με χαρτιά όλοι οι 500-600.000 λαθρομετανάστες που ήρθαν τα τελευταία 5 χρόνια;
Κάτι τρέχει!
Κάποιο κύκλωμα τους πουλάει χαρτιά μήπως;
Ναι και αυτό συμβαίνει και είναι γνωστή η δράση διάφορων ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σορος και του ΣΥΡΙΖΑ και των δικηγόρων και κάποιων αστυνομικών…
Δεν είναι όμως αυτό.
Υπάρχει εντολή από το Υπουργείο και τον κ. Παυλοπουλο, να μην συλλαμβάνονται οι Ασιάτες. Γι΄αυτο και η ΕΛΑΣ τους ελέγχει, τους συλλαμβάνει, αλλα στο τέλος τους αμολάει.

Γιατί το κάνει αυτό;
Διοτι, για να απελάσεις τον Πακιστανό..., πρέπει η πρεσβεία του να του εκδώσει διαβατήριο μια χρήσης.
Να όμως που το Πακιστάν αρνείται να τους το εκδώσει. Αρνείται να τους πάρει πίσω. π.
Συναντήθηκε πρόσφατα ο κ. Μπιτσιος (γ.γ. του Υπ. Δημ Τάξης) με τον πακιστανό Πρέσβη, απέσπασε την υπόσχεση ότι θα εκδίδονται αυτά τα διαβατήρια απέλασης, αλλα ο πρέσβης φαίνεται ότι μας δουλεύει.
Όχι βεβαια μόνος του.
Και αυτό διότι δεν πρόκειται περί δράσεως ορισμένων κυκλωμάτων. Πρόκειται περί ωμής και προκλητικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ πολιτικής ορισμένων χωρών.

Η εποικιστική πολιτική των Ασιατών
Σε τεύχος του περιοδικού "Προβλήματα Ειρήνης και Σοσιαλισμού" του 1980 υπάρχει άρθρο στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Μογγολίας που κατάγγελνε την συντονισμένη μεταναστευτική πολιτική του Πεκίνου που σκοπό είχε τον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο των χωρών προορισμού.

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ( ΚΚΕεσ) και το ΚΚΕ, ήταν αντί-μαοϊκοί και δέχονταν ότι υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης, σήμερα όμως, που καποιοι εξ αυτών των δυο έγιναν υπάλληλοι της ανοιχτής κοινωνίας του Τζωρτζ Σόρος, το έριξαν στον ανθρωπισμό!!!
Και αφού πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ πολιτική αυτών των χωρών και όχι απλά περί κυκλωμάτων ( βεβαια λειτουργούν και τα κυκλώματα), πρέπει η Ελλάδα να αντιδράσει αλλιώς.
Ο ανθρωπισμός έχει ένα όριο. Και το όριο αυτό έχει εξαντληθεί. Προέχει η ΕΠΙΒΙΩΣΗ! Πρέπει να ληφθούν μέτρα.
Πρώτον.
Ο Υπεύθυνος για την κατάσταση Υπουργός, Π.. Παυλοπουλος πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από κάθε κυβερνητική θέση. Ο Καραμανλής θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι "σκούπα" που συλλαμβάνονται μόνο 5 άτομα, μόνο βλάβη πολιτική του προκαλεί, γιατί εξαγριώνει τον Λαό (όπως και οι άλλες γελοιότητες που κατά καιρούς εκστομίζει ο κ. Παυλοπουλος).
Δεύτερον.
Οι Ασιάτες όλοι, θα πρέπει να επαναπροωθουνται και με νόμιμο και μη νόμιμο τροπο. Δηλαδή, να ξαναμπαίνουν σε βάρκες, η να οδηγούνται στον Έβρο και να ωθούνται να ξαναπεράσουν προς την Τουρκία, με τον ίδιο ακριβώς τροπο που ωθήθηκαν προς την Ελλάδα. Με τον ίδιο τροπο που εφαρμόζει και η Ιταλία.
Τρίτον.
Ισχυρότατο ΒΕΤΟ σε κάθε συμφωνία και σε κάθε κονδύλιο ενίσχυσης αυτών των Χωρών. Δεν μπορεί να πλήττονται οι Έλληνες καπνοπαραγωγοί και οι Έλληνες Βαμβακοπαραγωγοί, επειδή η Ε.Ε. αποφάσισε να ενισχύσει το Πακιστάν εισάγοντας αυτά τα δυο προϊόντα από εκεί.

Τέταρτον

Δραστηριοποίηση του στρατού και του πολεμικού ναυτικού


Πρέπει το Πακιστάν (και οι άλλοι) να αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, στέλνοντας κάθε τόσο φρεγάτες στο Αιγαίο, να γυμναστούν με τους Τούρκους στα ελληνικά ύδατα, να μας απειλεί κι από πάνω ο Μουσαραφ ότι, σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη, θα στείλει στρατό να καταλάβει και την υπόλοιπη Κύπρο και από την άλλη εμείς , να τους ευχαριστούμε δεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, που εσκεμμένα μας στέλνει με την βοήθεια της Τουρκίας.


Οι Κινεζοι τουρίστες και ο εποικισμός.
Η μετανάστευση ΔΕΝ είναι μόνο δράση κυκλωμάτων. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι περιορισμένος λοιπον, αφού βλέπουμε ότι τους πιάνει και αναγκάζεται κατόπιν να τους αφήσει γιατί δεν ξέρει τι να τους κάνει.

Είναι πρώτιστα πρόβλημα πολιτικής, που θα ενταθεί μάλιστα με τις γελοιότητες περί Κινέζων Τουριστών, που μόλις πατήσουν εδώ το πόδι τους, κάνουν αίτηση άδειας παραμονής ως επιχειρηματίες, με την βοήθεια δικηγόρων, ΜΚΟ, του Συνηγόρου του Πολίτη…

Ο Κινέζος Τουρίστας είναι το άλλοθι που παραχωρήσαμε στην Κίνα να μας στέλνει νόμιμα τους εποίκους. Κι αν τώρα μας προκαλούν το ενδιαφέρον οι μαυριδεροί Ασιάτες, σας πληροφορώ ότι αυτό που θα δούμε τα ερχόμενα χρόνια με πους Κινέζους, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

Είναι ΕΠΙΣΗΜΗ κρατική πολιτική χωρών με υπερπληθυσμό (Η Κίνα μάλιστα τους επιδοτεί να φύγουν από την Κίνα... κάνοντας τους εδώ εισαγωγείς κινεζικών προϊόντων κι έτσι ξεφορτώνεται τον περίσσιο πληθυσμό της, εξάγει δε και τεράστιες ποσότητες προϊόντων . Και τα ελληνικά και αλλα ευρωπαϊκά προξενεία, τους δίνουν μάλιστα και βίζα εμπορικού αντιπρόσωπου, για να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις, αυτές των περιφερόμενων Κινέζων με το καλαθάκι που τριγυρνούν και στις λαικές και τους δρόμους πουλώντας χάντρες και καθρευτακια στους Ιθαγενείς!!!).

Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι την βιώνουμε, την βιώνουν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθηνάς, στην Πάτρα, στον Έβρο, στο Αγαθονήσι…
Αν χρειαστεί, να κάνουμε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και να πάμε και στην πρεσβεία του Πακιστάν (απέναντι από το πολεμικό Μουσείο), να δώσουμε ένα ψήφισμα;


Με εκτίμηση
Στέφανος Σωτηρίου.


Μαρία
13/06/2009 17:24
Η χώρα μας κινδυνεύει από μουσουλμανικό εποικισμό και ανεπανόρθωτη δημογραφική αλλοίωση και το ζήτημα δεν είναι ζήτημα ξενοφοβίας και ρατσιμού, αλλά ζωτικό ζήτημα εθνικής ασφαλείας και επιβίωσης.
κ
13/06/2009 17:04
SPYROS

συμφωνω και επαυξανω
toka
13/06/2009 16:44
666 η καταγωγή μου είναι απο κωνσταντινούπολη και ναξο...Βέβαια λιγο ρόλο παιζει αυτό γιατι φυσικά δεν αγαπάω τους τόπους μου...προτιμώ να είμαι ελεύθερος....οπότε δεν έχω καταγωγη...
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
13/06/2009 16:29
@Bruce from the clan of Lai. I wrote it out of irony and sarcasm because I happened to be in Omonoia square during "operation skoupa". They were gathering people that had no idea what was happening to them. It was surreal. It reminded me of a Nazi pogrom gathering Jews. The only thing they did not do is put the star of David-in this case star of Mitsotakis-on their clothing. I am convinced.....that if you were to put the Dalai Lama in Monastiraki square during "operation Skoupa-they will arrest him and deport him to China. Be good my friend, keep laughing!!!!!
Exarxeiotis
13/06/2009 16:17
@lakis galiouris. Toulaxiston o koureas exei xoumor, kai blepei tin asteia plevra tis olis metanastevsis, eno esy exeis mono ybris kai misos.
Alexandros
13/06/2009 15:52
Geia sou file 666.
Me kalyptoun apolyta ola osa katheteis edw apo kardias kai pou einai oi skepseis kai problhmatismoi olwn twn Ellhnwn.
As elpisomai oti kapote tha afipnisthoume esto kai arga.
Oi Politikoi kai oi politikes tous den exoun kammia sxesei me ta Ellhnika symferonta, afou einai epaffelmaties osfyokamptes.
Panos
13/06/2009 15:50
Eimaste skato laos gia xilious dyo logous. Fasistes eimaste,kseno-fobikoi eimaste,neoellines m****kes eimaste, fanatismena koproskyla me kommata omades eimaste... ti allo?!

Otan riksete ton fanatismos sas me ta kommata, isws na doume mia kalyteri ellada. Isws katalabete oti ta kommata kseroun poly kala tin mesi ideologia tou ellina (Skata ideologia exei!) kai to skeptiko tou. Frape, tsigaro, mpouzoukia kai I.Q gia apopsi stin politiki 0! GI''afto re alania den xrimatodotoun tin Paidia gia na bgainounoume gkazmades, xwris politiki apopsi, xwris proswpika pistebw kai ideologies ktlp.


KSYPNISTE!
cal
13/06/2009 14:58
Το θέμα είναι κορυφαίας σημασίας για την εθνική μας επιβίωση. Ανήκω σε έθνος σημαίνει ανήκω σε μια συγκεκριμένη ομάδα με κοινά κοινωνικά χαρακτηριστικά, συλλογική μνήμη, πολιτιστικό βάθος και διαχρονική πορεία. Δεν ανήκω σε έθνος ή προσπαθούν να μου διαλύσουν το έθνος σημαίνει ότι μέσα στην πολυεθνική πολυπολιτισμική σαλάτα που προσπαθούν να μου σερβίρουν με χίλια δύο περιτυλίγματα οι πράκτορες της Νεας Τάξης είμαι μονάχα πελάτης των πολυεθνικών, μικροκαταναλωτής και αιώνια περιθωριοποιημένος. Το έθνος και αν φτωχήνει και αν ηττηθεί σε πόλεμο και αν περάσει δυστυχία αναγεννάται γιατί έχει μνήμη και δυναμική και ζωτικότητα ενώ ο αποεθνοποιημένος μικροκαταναλωτής είναι χαμένος ένα πιόνι χειρότερο από τον εφιάλτη του Orwell. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τι σας σερβίρουν μέσα στην ισοπεδωτική επέλαση των βαρβάρων εποίκων και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ αν αυτό το έθνος θέλει να ζήσει ή να αυτοχειριαστεί μέσα από πληρωμένους πολιτικούς και άθλιες προδοτικές πολιτικές.
g leonard
13/06/2009 14:12
XAIPOMAI POLY POY DEN ZON PLEON STHN ELLADA
LYPAMAI OMOS POLY GIA THN PATRIDA MAS POY EXEI KATANTHSEI O SKOYPIDOTOPOS THS EYROPHS!

AYTH H KYBERNHSH EINAI EPIKINDYNH, ANIKANH KAI ANTHELLINIKH !

PONAO GIA THN ELLADA POY EXASA
alvanos
13/06/2009 13:00
emis irthame me ton tsabuka mas ke tha minume edw gia panta
etsi gia na skasete tomaria
erhonte akoma ke pio poli
imaste tosi poli pu den mas vgazete pia exw
opote fwnazete oso thelete emis den fevgume
1&1=2
13/06/2009 12:40
@στοκο. ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ..

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ???

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ...

ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ???

ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

ΤΡΑΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ "ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ" ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΤΕ" Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ" ΞΑΝΑ!

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ???

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ "ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ" ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ!!!
ανωνυμος
13/06/2009 12:31
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ: -Για τα Καρτέλ και την ακρίβεια -Για τη ληστεία των τραπεζών -Για τις αυτοκτονίες των δυστυχισμένων μικρομεσαίων -Για τα Ομόλογα -Για το Βατοπαίδι -Για τα σκάνδαλα -Για τις Μίζες -Για το έλειμμα τσακίστε τους o αντ? ΑΥΤΟΥ καρατζαφύρερ
χριστινα
13/06/2009 12:29
οι φασιστες πασης Ελλαδος δινουν και παλι το παρον!!! χαχα ειστε πολυ γραφικοι βρε παιδια!
666
13/06/2009 12:02
@ 666..... 12/6/2009 16:09 ΕΧΕΙΣ δίκαιο δίδυμε με τα 5 αποσιωπητικά, άλλα τι να κάνω.Καλά δεν είμαι εδώ που είμαι;
Totos
13/06/2009 11:22
@toka
ESI RE TI FILI ISE.
Totos
13/06/2009 11:06
SKOUPA KE SKOUPA.
APLOS STAHTI STA MATIA.
XIPNATE ELLINES!!!!!!!!!
condor
13/06/2009 11:04
esi toka apo pia phara vastas[ mipos ise arvanito-alvanos] ipes kati gia pontius-ti ine i pontioi gen ine ellines-ipes oti imaste kotes esis ti iste den iste kotes pu pate 10-10 ke to pezete palikarades
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
13/06/2009 10:37
Νά έρθουν για ένα κομάτι ψωμί επειδή στην πατρίδα τους πεινάνε, το καταλαβαίνω. Να έρθουν γιατί στην πατρίδα τους διώκονται για τα πολιτικά ή θρησκευτικά τους φρονήματα καί κινδυνεύουν, το καταλαβαίνω. Ομως να έρθουν για να μας φέρουν τήν κουλτούρα τους, την θρησκεία τους, τα ήθη καί έθιμά τους και να απαιτούν να προσαρμοστούμε εμείς σ''αυτά αντί να προσαρμοστούν αυτοί στα δικά μας, δεν το δέχομαι. Αν τους λείπουν τόσο πολύ τά τζαμιά, ας γυρίσουν στήν πατρίδα τους ή να πάνε σε άλλη μουσουλμανική χώρα. Δεν θα στήσουμε μιναρέδες δίπλα στην Ακρόπολη επειδή το θέλουν αυτοί.
Μας ζητούν ένα κομάτι ψωμί, τους το δίνουμε και αυτοί μας απειλούν μέσα στο σπίτι μας, ότι είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν (άρα και να σκοτώσουν) για τήν πίστη τους. Εχουμε καί εμείς πίστη, ζούμε στήν χώρα μας και αλοίμονό τους άν κάποιοι αγανακτισμένοι αποφασίσουν να πεθάνουν γι''αυτήν. Οι πρόγονοί μας έχυσαν πολύ αίμα για να μας απελευθερώσουν από τούς Ανατολίτες κατακτητές και την κουλτούρα τους. Δεν θα τούς παραδώσουμε τώρα εμείς την χώρα μας για ανθρωπιστικούς λόγους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ. Αν χρειαζόμαστε κάποιους μετανάστες προκειμένου ν''ασχοληθούν σε τομείς της οικονομίας που έχουν ανάγκη εργατικών χεριών, να τους παίρνουμε με νόμιμο τρόπο, να πληρώνουν τις νόμιμες εισφορές στά Ασφαλιστικά Ταμεία, καί να τούς παρέχουμε παιδεία καί Υγεία. Καί φυσικά να προτιμώνται μετανάστες από χώρες με παραπλήσια σε εμάς κουλτούρα, ήθη καί εθιμά, ώστε να είναι εύκολη η αφομοίωση όσων από αυτούς επιλέξουν τελικά την μόνιμη εγκατάστασή τους στήν χώρα μας.
Καί να μή ξεχνάμε, ότι καί οι Σλάβοι ως βοσκοί καί αγροτοεργάτες μπήκαν κάποτε στό Βυζάντιο καί σήμερα μας το παίζουν ''''Μακεδόνες'''' καί απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου θεωρώντας μας κατακτητές της Μακεδονίας!!!
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
13/06/2009 10:06
ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ <ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ >

ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

Υ.Γ την ιστορία του Δουβλίνου, και την συμφωνία που εκεί υπέγραψε ο Ααρών Αμπουρί, την γνωρίζουν ? ? ?
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
13/06/2009 10:02
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΟΤΙ
<<ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΘΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΧΙ >>

ΚΑΙ. Γ....Ω ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΛΑΔΗ !

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ......

ΚΩΣΤΑΚΗ
ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΙΔΙΑ ΣΟΥΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΣ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ !

ΜΠΟΡΕΙΣ ??? ΕΧΕΙ ΚΑΛΏΣ
ΑΛΛΟΙΩΣ.................... ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ !
Νίκος
13/06/2009 09:41
πολύ ανόητοι οι 2 δημοσιογραφίσκοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν αφήνουν κανέναν να μιλήσει και ρωτάνε μονίμως χαζές ερωτήσεις. Δεν υπάρχουν άλλοι πιο έξυπνοι να τους αντικαταστήσουν επιτέλους? Δεν τραβάνε άλλο οι άνθρωποι. Έχουν μυαλό κουκούτσι...
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
13/06/2009 09:40
ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 5-3-2009 και εισέπραξα γι’ αυτό σωρείαν ύβρεων . Η σύνεση όμως επιβάλλει τα εξής : Πάταξον μεν άκουσον δε. Με αγάπη στους ελληνόψυχους !... Αγαπητέ συμπατριώτη.{;} Με προβλημάτισες και έτσι σκέφτηκα σφαιρικότερα το θέμα των μεταναστών στην Ελλάδα , πού πράγματι είναι επίκαιρο. Το ποσοστό αυτό αγγίζει το 30% ανεπίσημα . Επίσημα άνω του 10% του πληθυσμού. Δεν θα περιχαρακωθώ στη στείρα ξενοφοβία αν και θάπρεπε λόγω των ειδικών συνθηκών των μεταναστών που μεταβαίνουν στην Ελλάδα . Ξεκινώντας αρχικά από την πολιτική κάθε χώρας , η μεταναστευτική πολιτική θά πρέπει να είναι τέτοια που να επιτρέπει στους κατοίκους της να παραμείνουν σ’αυτήν, και όχι να ξενιτεύονται !...Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συντελούν στην αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε χώρες πέρα από τη θάλασσα που λέει και ο ποιητής {Γουόντσγουορθ}. Πόλεμοι, λιμοί κ.λ.π. Ενα από τα σοβαρώτερα προβλήματα στην Ελλάδα είναι η οροφή. Δηλαδή πόσοι μετανάστες χωρούν σ’αυτήν. Αρα το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι χαρτογράφηση ,πόσους και τι ειδικότητες χρειάζεται η Ελλάδα. Οχι άσπρος γάτος μαύρος γάτος ! Είναι γεγονός ότι αυτή η ροή του μετανεστευτικού ρεύματος ενισχύει τη δημόσια ασφάλιση, δεδομένου ότι στο ΙΚΑ οι εισφορές των μεταναστών βρίσκονται στο 12% . Επίσης υπάρχει και πρόβλημα υπογεννητικότητος στην Ελλάδα . Υπάρχουν όμως οι δυσκολίες κοινωνικής ένταξης , καθώς δε εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητος . Δυστυχώς δεν μπορεί να μεταφερθεί η Ελλάδα μεταξύ Ολλανδίας και Βελγίου, ούτως ώστε να μήν αντιμετωπίζει εδαφικά προβλήματα από τους γείτονές της . To κακό δε είναι ότι το μεγάλο ποσοστό των μεταναστών της που πολλοί εξ’αυτών είναι πράκτορες εχθρικών δυνάμεων, είναι από τις χώρες που διεκδικούν εδάφη της . Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με την τυχοδιωκτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ που προκειμένου να καταλάβει και πάλι την εξουσία είναι της νοοτροπίας : "Ας πάει και το παλιάμπελο". Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι και οι τέσσερις χώρες με τις οποίες έχει άμεσα σύνορα η Ελλάδα , διεκδικούν εδάφη της . Τουρκία Αιγαίο και Θράκη προς το παρόν. Σκόπια κατόπιν της προδοσίας του ΕΛΑΣ να εντάξει στη δύναμή του και 14.000 Σλαβομακεδόνες του “S.N.O.F”. “Slavomakentoski Natsionales Oslobotitelen Front” {Σλαβομακεδονικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο}της περιβόητης σλαβομακεδονικής ταξιαρχίας του ΕΛΑΣ, υπό τον Γκότσεφ ! Στις 20 Ιουλίου 1944, ο Γκότσεφ με τη μεσολάβηση του Σαμαρινιώτη {Ανδρέας Τζήμας} αναγνωρίσθηκε επίσημα σαν αρχηγός των ταγμάτων Καστοριάς-Φλώρινας ,και η πρώτη του προκήρυξη ήταν η εξής : "Τι ζητάνε τα σκυλιά οι Πόντιοι στη Μακεδονία μας ; Να φύγουν πίσω στην Τραπεζούντα , γιατί αλλιώς θα τους πετσοκόψουμε". Αυτοί είναι που σήμερα παριστάνουν τους Αιγαιάτες Μακεδόνες και ζητούν τη Θεσσαλονίκη . Το όνειρο δηλαδή των Σλάβων επί Τσάρων, αλλά και επί Σοβιετικής Ενωσης !... Οι Αλβανοί του "Μπαλ Κομπετάρ" κατά την κατοχική περίοδο 1941-1944 με την κάλυψη του φασίστα Μουσολίνι έκαναν κυβέρνηση στη Θεσπωτία {Τσαμουριά} και ζητούν πίσω τις δήθεν περιουσίες τους, που είναι αυτές που είχαν ληστέψει από τους Ελληνες κατοίκους της περιοχής κατά την κατοχή που ελέω Μουσολίνι και Χίτλερ διοικούσαν και διέπρατταν γενοκτονία στην περιοχή για την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της ! Οι Βούλγαροι δεν έχουν καταργήσει την εγγραφή στα υποθηκοφυλακεία τους των εκτάσεων που περιελάμβανε η Μεγάλη Βουλγαρία που επέβαλε η Ρωσία με τη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου το 1878, καθώς και αυτών που ελέω Χίτλερ ιδιοποιήτησαν κατά την κατοχική περίοδο! Το ίδιο επίσης και και οι Αλβανοί με την "Τσαμουριά" {Θεσπρωτία}. Ειδικώς οι Αλβανοί κατόπιν σχεδίου δημιουργούν τοπικές πλειοψηφίες σε διάφορες περιοχές , γεγονός λίαν επικίνδυνο για την Ελλάδα λόγω των επεκτατικών τους βλέψεων και της πολυγονίας τους . Και το πιό κακό είναι ότι η πολιτική αυτών των χωρών κατευθύνεται από την Τουρκία ! Ολα αυτά είναι αρνητικά στοιχεία για την επερχόμενη κρίση που έχουν προγραμματίσει οι Αγγλοαμερικάνοι για το διαμελισμό της Ελλάδος . Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν πάση θυσία τον κ. Γ. Παπανδρέου πρωθυπουργό της Ο κ. Κώστας Καραμανλής είναι καμένο χαρτί για τους Αμερικανούς , αφού ανοιξε business με τους Ρώσους ! Οποιος πιστεύει στις ανεξάρτητες πολιτικές μικρών κρατών όπως η Ελλάς , είναι απλώς εκτός πραγματικότητος . Οι αρλούμπες του Ανδρέα Παπανδρέου, του Μακάριου και του Τίτο περί ανεξάρτητης τριτοκοσμικής πολιτικής , είχαν και έχουν καταστροφικό κόστος όπως επιβεβαιώθηκε για μιά ακόμα φορά . Η Κομοτηνή έχει 55% μουσουλμάνους Ελληνες και η Ξάνθη 40% επίσης μουσουλμάνους Ελληνες.{Τούρκους κατά τον κ. Γ. Παπανδρέου}. Η Κύπρος είχε 18% Τουρκοκύπριους και είδαμε τα αποτελέσματα !... Τελικώς αναλύοντας αυτά που διαδίδεις , συνάγεται το συμπέρασμα ότι είναι πιθανό να είσαι αυτονομιστής, { στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχουν αυτονομιστές !...}. Μήπως θα πρέπει να διερευνησουμε την άλλη εκδοχή , δηλονότι μπορεί να πρεσβεύεις κάποια συμφέροντα ενάντια στα ελληνικά ; Αυτό τελικά συνάγεται από αυτά που αναφέρεις . Πρόσεχε τι αναφέρεις γιατί διαπιστώνω ότι αρχίζουν και άλλοι να δυσφορούν στο νόημα των γραφομένων σου. Αφοπλισμός της Αστυνομίας η οποία είναι εφοδιασμένη με περίστροφα και πιστόλια . Αλλά αφθονία ΑΚ-47 όπλων εφόδου στους εν Ελλάδι Γυφτοσκοπιανούς και Τσάμηδες Αλβανούς ! Η Τουρκία δηλαδή ζητάει αφοπλισμό των νήσων του Αιγαίου και εσύ αφοπλισμό της Αστυνομίας με τουλάχιστον {1.000.000} Αλβανούς στην Ελλάδα , οι περισσότερο των οποίων έχουν όπλα ! Εξίσωση των Ελλήνων με τους Σκοπιανούς , ότι δηλαδή και οι Ελληνες τα ίδια κάνουν κ.λ.π.!... Υποβάθμιση των προδοσιών και των λαθών του παρελθόντος . Στην πυρά η ιστορία !... Στην ιστορία όμως βασίζονται οι διεκδικήσεις του Γκρούεφσκι ! Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά ; Οσο για τις προσμίξεις των Ποντίων που αναφέρεις σε πληροφορώ ότι οι Πόντιοι είναι {100%} Ελληνες . Είναι φυσικό το μίσος των εχθρών της Ελλάδος για τους Ποντίους , γιατί αυτοί υπερασπίζουν σήμερα τα σύνορά μας από τις αρπακτικές διαθέσεις των Νοφικών. Υπάρχουν όμως κάποια Ελληνόπουλα που αντιλαμβάνονται την ανθελληνικότητα αυτών που αναφέρεις, αλλά λόγω της δήθεν υπερελευθερίας του τύπου, προσπαθούν να ανταλλάξουν απόψεις μαζί σου, καθώς και με κάποιον άλλον ανθέλληνα πράκτορα που υπογράφει ως Χάρης Καναδός! Σου συνιστώ προσοχή στα γραφόμενά σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν ως υπονομευτικά για την ελληνική εθνική ενότητα ! Και σου δηλώνω κατηγορηματικώς τα εξής : "Οι Ελληνες προ του εθνικού κινδύνου εγείρονται και αναδεικνύονται παρά δύναμιν τολμηταί , παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδες". Η απόδειξη επ’αυτού είναι ότι ο ΕΛΑΣ που δέχτηκε τη συμμορία αυτή του SNOF στην οργανική του δύναμη, παρά τη γραμμή του κόμματος,περί αυτονόμησης της Μακεδονίας όταν το παράκαναν με δολοφονίες κ.λ.π.σε βάρος Ελλήνων, τους επιτέθηκε για να τους διαλύσει.Τους γλύτωσε δε η κομμουνιστική οργάνωση της Φλώρινας βοηθώντας τους να εξέλθουν από την Ελλάδα . Το λάθος ήταν ήταν ότι ο Δ.Σ.Ε. του ΚΚΕ υπό τους Νίκο Ζαχαριάδη και Μάρκο Βαφειάδη, τους επανέφερε με την ονομασία N.O.F. με έδρα το περιβόητο στρατόπεδο του Μπούλκες , και σχέδιο την ανεξαρτοποίηση της Μακεδονίας και την ένταξή της στη Β.Κ.Ο.{Βαλκανική Κομμονιστική Ομοσπονδία} με αρχηγό τον "Γιόζιπ Μπροζ".{Τίτο}. Ιδού γιατί επιμένω στην ιστορία ! Εσύ όμως επιμένεις ότι δεν εξυπηρετεί να αναφέρω γεγονότα προ τριάνα ετών ! Σ’ αυτά όμως βασίζονται οι Σκοπιανοί και οι Τσάμηδες και εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδος ! Δηλαδή για τους εχθρούς της Ελλάδος επιτρέπεται η αναφορά στο παρελθόν ! Αλλά απαγορεύεται στους Ελληνες να αντικρούσουν τις παράνομες αξιώσεις τους !... Ούτω σου επισημαίνω ότι οι Ελληνες , διαφωνούν για τις πολιτικές διαφορές τους , αλλά πολεμάνε δίπλα δίπλα ενάντια στους εχθρούς της Ελλάδος . 5-3-2009 Φ.Π. Υ.Γ. Διαβάστε επίσης το σχόλιό του της 14ης Απριλίου ροδανθός της 2009/18.28 Θέμα : {Παγιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ.} και θα καταλάβετε πολλά !...
Stergios Bakas
13/06/2009 09:27
Δυστυχώς, τώρα είναι αργά για να λυθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με πολιτικά μέτρα. Η αστυνομία κάνει το καθήκον της και πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει βία με μέτρο. Υπάρχουν σοβαρές προτάσεις από τον γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί που η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποστηρίξει. Επιπλέον, η Τουρκία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που της ανήκουν. Σε ελληνικό χώμα δεν θα πρέπει να κτισθεί άλλος μιναρές, μας φθάνουν τα διατηρητέα των τούρκων, σίγουρα, όμως θα πρέπει να δοθεί χώρος για νεκροταφείο. Αυτά πρέπει να δηλωθούν και στους κουφιοκεφαλάκηδες των Βρυξελλών με την υτπόμνηση ότι αν δεν φρονιμέψουν θα κάνουμε πολύ άγρια διαδήλωση που θα θυμίζει άλλες εποχές και θα δούμε τ΄λοτε τι θα κάνει η βελγική αστυνομία...
Y.T.
13/06/2009 08:44
TO MOUSOULMANIKO PROVLIMA, SE OLLANDIA, BELGIO, GERMANIA, INE AKRIVOS TO IDIO OPOS ANAFEREI O 1&1=2. EPIDI LIPON I KINONIKES EXELIXEIS STIN ELLADA AKOLOUTHOUN TIN KATASTASI TON PROIGMENON EUROPAIKON ETHNON (ME KAPIA KATHISTERISI ) TO PROVLIMA AUTO THA EHI POLI MEGALITERES SINEPIES STIN PATRIDA MAS, POU DISTIHOS DEN EHI TIN IKONOMIKI DINAMI TON HORON AUTON. PAR''OLA TA PARA POLA EKATOMIRIA EURO POU DAPANOUNTE GIA (KIRIOS) MOUSOULMANIKES MIONOTITES, TO PROVLIMA GINETE PIO EMFANES STIS EPOMENES GENIES TOUS. TO MONO POU TOUS MENI APO TIN DITIKOEUROPAIKI KOULTOURA INE TA DIKEOMATA POU TOUS DINI TO DITIKOEUROPAIKI ITHAGENIA, ALLA K A T H I K O N T A ......M I D E N.
GENITHIKA KAI MEGALOSA ATHINA. EFIGA TO 1980 STO EXOTERIKO ALLA ERHOME SIHNA ELLADA. AUTO POU IDA PRIN APO 2 HRONIA METAXI PLAKAS KAI OMONIAS ME SOKARISE TOSO POLI POU APO TOTE DEN THELO NA XANAELTHO STIN ATHINA. LIPAME EKINOUS POU DEN EHOUN TIN DINATOTITA NA FIGOUN KAI ZOUN KATHIMERINA ENAN E F I A L T I. KRIMA KAI ESHOS!!!!
YIANNHS-LONDON
13/06/2009 08:10
@1&1=2

THA KANEIS KALA NA MILAS MONON YIA TA XIROSTASIA

TA DIKA MAS ,KAI OXEI YIA TOUS ANGLOUS POU MAS

KYBERNANE ME TILEKONTROL

MOU FENETE OTI EISAI PARAMORFOMENOS
christos N,J
13/06/2009 04:19
Στή δεκαετία του 20 οι αμερικανκιές εφημερίδες εγραφαν οτι οι ελληνικής καταγωγης μετανάστες ήταν η χειρότερη πάστα ανθρώπων,Σύμφωνα με τίς εφημερίδες τής εποχής οι Ελλήνες ήταν περισότερο γνωστοί για τά εξής εγκλήματα:Βιασμοί,εμπορία καί χρήση ναρκωτικών ουσιών,εκμετάλευση γυναικών ,κλοπές καθε είδους,λαθρενπόριο,πορνεία,εγκλήματα τιμής κλπ.Πολά καταστήματα της Ν.Υόρκης του Ν.Τζερευ και της Βιρττζίνια είχαν πινακίδε που απαγορευαν τήν είσοδο σέ Ελληνες κα΄Μαύρους.Τώρα υπάρχουν 3600 καθηγητές ΉςΠανεπιστημίων,Ελληνες ή Ελληνικής καταγωγής.
Μαριος
13/06/2009 04:07
η ελλαδα ουτως η αλλως ειναι ασιατικη-μεσανατολικη χωρα.Η συνθεση ελληνικου πληθυσμου ειναι αραβικης,τουρκικης,και ρωσοποντιακης και μικρασιατικης καταγωγης.οι καστανοι ελληνες με ευρωπαικα γονιδια ειναι η μειοψηφεια.κοιταξτε τους κρητικους,κυπριους και νησιωτες.ολοιδιοι με αραβες μοιαζουν.οι πακιστανοι σας πειραξαν?
LAKIS GALIOURIS.
12/06/2009 22:52
H LAILAPA TOU BIAIOU EPANAPATRISMOU ME EIDIKA AEROPLANA CHARTER ME TROMAZEI. AN KAI XAIROMAI POU OI ALLODAPOI DEN THA STALLOUN TELIKA STH KAISARIANH GIA EKTELESH, H YPOXREOTIKH EPISTROFH STIS PATRIDES TOUS APO ASTYNOMIKOUS POU EXOUN TO PNEVMATIKO EPIPEDO ENOS SKIOUROU, EPITREPEI TH PITHANOTHTA GIA TON LANTHASMENO EPANAPATRISMO ELLINON POLITON POU ISOS EINAI MELAMPSOI H OMILOUN KAPOIA DIALEKTO APO TA BOUNA THS HPEIROU, TIS PEDIADES THS THRAKHS, TO PSEILOREITH KAI LOIPA. BASILIOS PIGKOULAS,koureas 12/6/2009 15:27

==================================================

BASILAKI AGORI MOU, ME TIS KOTSANES POU AMOLAS, PROSEKSE MHN SE VALOUNE SO XERI KAI SE STHLOUNE PAKETO STO PAKISTAN. KAI META PIOS ALLOS 8A GRAFH MALAKIES GIA NA GELAME.....
EXO OLOI.
12/06/2009 22:07
MHN XEXNAME TOUS ALBANOYS KAI OLOUS TOUS KOLOROSOUS KAI ROUMANOYS.PREPH NA PAROUN PODI GIATI EINE PIO EPIKYNDYNOI.EPISHS TOUS GERMANOUS POU MAS EKANAN TOSA TO 1940-44 KAI TOUS AGLOYS POU EXETRIAS TOUS EXEI GINH MBOURDELO O KOSMOS KAI PLHRONOUME KAI EMEIS THS SYNEPIES.OSO GIA AYTOUS POU NOMIZOUN OTI EINE KALHTEROI APO ALOUS ANTROPOUS BRHTE KAMIA GOMENA ,
ΞΞ
12/06/2009 22:07
@1 1=2
ΑΣΧΕΤΕ, ΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΑ" ΜΗ ΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΟΙΑΖΕΣ....ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ (ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ...ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΤΛ ΚΤΛ)
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΒΡΩΜΟΛΑΙΚΟΥΡΑ
ΑΦΕΛΗΣ
12/06/2009 21:58
Η εφημερίδα του Λαμπράκη προσπαθεί να σαμποτάρει την προσπάθεια που γίνεται γράφωντας για στρατόπεδα μπαμπούλες. Πουλάει πάλι προοδευτισμό στους αφελείς αναγνώστες της. Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους!
ΠΑΝΟΣ, Μ.
12/06/2009 21:57
ΟΜΗΡΟΣ.Τ 12/6/2009 11:24, Γεια σου Όμηρε, σωστός, μια απόφαση σωστή δεν μπορούνε να πάρουνε. Ψήφισε και μια φορά ΠΑΣΟΚ και άσε τον φανατισμό στην μπάντα. Και θα δεις, θα τρίβεις τα μάτια σου με τις αποφάσεις που θα παίρνει ο Γεωργάκης. Φιλικά Πάνος
Thanos Linardos
12/06/2009 20:29
Οι γυναίκες στον αραβικό και τον μουσουλμανικό κόσμο είναι σαν έπιπλα, μπορεί κανείς να τα μετακινήσει όποτε θέλει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό δήλωσε ο Λίβυος ηγέτης Μοαμάρ Καντάφι, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην Ιταλία. LOL. na dite ti tha pathete oli esis pou ferate tous mousoulmanous mesa stin Ellada otan tha ginoun merika ekatomiria. LOL
BRUCE LAI
12/06/2009 20:15
KoUrea, you had me in stitches dude!!!LLOOOOOLLL

MILAME AYTO POU SKEFTOMOUNA ENO DIAVAZA TO ARTHRO TO EIDA GRAMMENO APO SENA (ALLA KAI ME FOVERO HUMOR)

TOO GOOD

D2
12/06/2009 20:13
Apo skoupes kala pame....Farasi den vlepo........
BRUCE LAI
12/06/2009 20:07
Kourea, you had me in stitches dude!!!loolll
DIONYSIS
12/06/2009 19:46
THETIKO TO OTI GINETE TEMENOS GIA TOUS MOUSOULAMANOUS
OPOS THETIKO THA HTAN NA EXOUN TA EIDIA MEROKAMATA ME TOUS ELLINES
THN EIDEIA PEDIA
THN EIDIA IATROFARMAKEUTIKOI PERITHALPSI
KAI SYNTAKSI
OTAN DOULEOUOUN NOMIMA
ALLA DEN GOUSTARO REEEEEEEEEEEEEEEEE
THN XORA MOU KSEFRAGO AMPELI
OPOS SYMPFEROI MERIKOUS KRYFOFASISTES DHTHEN ARISTEROUS
EISE NOMIMOS MENEIS EISE PARANOMOS FEUGEIS

ALLA DEN GINETE TIPOTA O PARANOMOS EINE EUKOLI LEIA EKMETALEYSEIS TO EXOUME DEI TO ERGO POLLES FORES OXI MONO STIN ELLADA
EDO THA MEINOYN GIATI TOUS XREIAZONTE
KG
12/06/2009 19:43
Το πρόβλημα ειναι ότι τα μέτρα λαμβάνονται εκ των ενόντων και είναι , όπως πάντα,άρπα κόλλα.
Σίγουρα πρεπει να ληφθούν παρόμοια μέτρα, με επαναπατρισμούς (σκληρό μεν αλλά αναγκαίο). Αλλά όχι όλοι στο ιδιο σακί τσουβαλιασμένοι. Υπάρχουν διαδικασίες που μπορούν να ακολουθηθούν έτσι ώστε να μη διωχτούν όλοι σωρηδόν, αλλά μόνο αυτοί που δεν τηρούν τα όποια κριτήρια.
Αλλα τι καθόμαστε και συζητάμε? Σε δυο μήνες θα έχει ξεχαστεί η όλη υπόθεση και θα επιστρεψουμε άπαντες , εμείς στους συνηθισμένους μας ρυθμούς και οι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας...
ΟΙΚ
12/06/2009 19:43
Η αφομοιοση των μουσουλμανων αλοδαπων ειναι κατι που δεν μπορει να γινει. Οχι γιατι δεν ειναι εφυκτο αλλα γιατι οι ιδιοι μεταναστες δεν θελουν να αφομοιοσουν οτιδηποτε δυτικο. Για αυτο λοιπον αντε γεια...
666
12/06/2009 18:52
@toka Και τι σχέση έχει η ελλάδα με την ευρώπη;;; τη πας να συγκρινεις τώρα;;;η ελλάδα είναι μείγμα ανατολής και δύσης..τουτέστιν μπάσταρδο κράτος γεμάτο πόντιους, μικρασιάτες, αρβανίτες και άραβες... toka 12/6/2009 15:28 Εσύ που το παίζεις tolerant ή ανεκτικός και ανεξίθρησκος από που είναι η καταγωγή σου;
III
12/06/2009 18:26
1Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε! Στην Ελλάδα δικαιώματα εκτός από τους μετανάστες έχουμε και οι Έλληνες! Ακούστε μας επιτέλους!


1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά.
3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε .
4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να το βιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της παγκοσμιοποίησης και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους.
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες?
Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν συστηματικά?
Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ????
Όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες? Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!!Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ? ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?
6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ . Η Ελλάδα στους Έλληνες.
7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων
8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.
9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.
11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε Καθημερινή 16-01-09).
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564 Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους .
14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.
Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?
15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε προνόμια των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.
16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.
19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.
20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν’ αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός .
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για” ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Φροντιστήρια τους.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για” ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ” και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται?????).
130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας
-ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα . Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , την αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων των παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.


toka
12/06/2009 18:12
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ τι σχέση έχει το εμπόριο με αυτό που σου είπα εγώ;;;σου ζήτησε κανένας μετανάστης να σε μαμήσει;;;Εγω σου αντιπαρέταξα ότι ο έλληνας ανάμεσα στην ιδέα της εθνικότητάς του και την τσέπη του προτιμά το 2ο...Όταν λέω ότι το πρόβλημα δεν λύνεται πολιτικά αλλά κοινωνικά εννοω πως αν οι πολίτες δεν έδιναν δουλειά στους μετανάστες θα είχαν λόγο να κατσουν εδώ;;;Αρα εσυ ο ίδιο που είσαι πολίτης αυτης της χώρας τους στηρίζεις ακόμα και εν αγνοία σου.
666
12/06/2009 18:09
@ Και τι σχέση έχει η Ελλάδα με την Ευρώπη;;; τι πας να συγκρινεις τώρα;;;η ελλάδα είναι μείγμα ανατολής και δύσης..τουτέστιν μπάσταρδο κράτος γεμάτο πόντιους, μικρασιάτες, αρβανίτες και άραβες... toka 12/6/2009 15:28 ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ είσαι εσύ και όλο σου το σόι!
toka
12/06/2009 18:06
Καταρχήν χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου στα υπόλοιπα επιχειρήματα που σου παρέθεσα γι''αυτο ανέφερες μόνο την αγγλια...Κι εκεί όμως πιάστηκες αδιάβαστος...είπες μόνο σου ότι απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του βρετανικού κράτους!!αυτό δε σημαίνει αφομοίωση?μιλάς για γκετοποίηση..δηλ οι έλληνες που έχουν φτιάξει ολόκληρες κοινότητες στο εξωτερικό τι είναι;;;;Και το αποκορύφωμα όλων είναι ότι μπερδεύεις τη θρησκεία με την εθνότητα...τραγέλαφος!!!!Δηλαδη έλληνες μουσουλμάνοι δεν υπάρχουν;;;Εγώ ναι θα προτιμούσα να μείνουν 2000000 μετανάστες στην ελλάδα και να διώξουμε τον κόκκαλη, το βγενόπουλο, τους τριανταφυλόπουλος, τους λάτσηδες και όλους αυτους που κάνουν μεγαλύτερο κακο απο τους μετανάστες...αμφιβάλεις μήπως;;;Βλέπω ότι διακατέχεσαι απο μίσος μιλώντας για το συριζα..η διαφορά μας είναι φίλε μου ότι εγω μισώ όλα τα κόμματα...χωρις να βάζω ταμπέλες...Τελος επειδή πολυ αναφέρεις τα Βόρεια Προάστια θελεις κι εσύ να βρεθούμε απο κοντά να μου δείξεις τα 5 πραγματα που γνωρίζεις παραπάνω;;;όμορφα και ωραία εφόσον είσαι ελληναρας δεν θα μου το αρνηθεις;;;;έεε;;;λοιπον;;;;άσε ρε μεγάλε...όλοι απο τα φόρα έχετε άποψη και απο κοντα εξαφανίζεστε...πουθενάδες και αγράμματοι
Andreas
12/06/2009 18:05
Ti einai afta peri tzami kai xristianikou nekrotafiou? Ta xristianika nekrotafeia stin Tourkia den yparxoun γιατί τα ξεχέρσωσαν οι Τούρκοι από τη γη σαν αγριόχορτα και ελάχιστες εκκλησίες λειτουργούν νόμιμα στην Τουρκία. Αν ανοίξουν την σχολή της Χάλκης στην Τουρκία και ξαναλειτουργήσει ο ναός της Αγίας Σοφίας σαν χριστιανικός ναός τότε συζητάμε για τζαμί και όχι τέμενος στην Αθήνα. Η Τουρκία υποχρεούται βάση συνθήκης που έχει υπογράψει στην UNESCO να δώσει στην αρχική τους χρήση τους πολιτιστικούς χώρους που έχει. Επίσης όταν αποκτήσουν ίσα δικαιώματα οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους στις Αραβικές και μεσανατολικές χώρες τότε ας έχουν και απαιτήσεις για εμάς. Αμάν πια με αυτή την ανοχή και την υποχωρητική πολιτική των πολιτικών μάς. Ξεφτίλα μας κάνουν.....
tonis
12/06/2009 18:02
STO FASISTA TI SXESI EXOUN H PONTIH ME TA APOBKALMATA EMIS EIMASTE ELINOTATI TOULAXISTON AFTI POU KATAFERAN SAN XRISTIANI NA KSEFIKOUN APO TIN KATASTROFI TO 22 KAI NA GIRISOUN STIN MITERA PATRITA META APO 3500 xilites XRONI TEN PASTARTEPSAME TON ELINISMO APENANTIAS TON KANAME PIO HPOLOKISIMO KAI ENISXISAME ME TA SOMATAMAS KAI TIN PSIXIMAS TIN PATRITAMAS LABAME PANTOU KAI SE KATE MAXI MEROS KIA TO KALO TIS PATRITAS PESAME SAN KAI ESAS STA PETIA TIS MAXIS KAI AN XRIASTI PALI TA TO KANOUME NA TA BALETE ME TOUS POLITIKOUSMAS POU ENE PROTOTES EFIALTES KAI TEN TOUS ENTIAFERI TIPOTA PARA MONON O TRONOS SITO H ELLAS
666
12/06/2009 17:56
Το υπουργείο Εσωτερικών –από ότι γνωρίζω έχει ένα πρόγραμμα για την ενσωμάτωση των αλλοδαπών που ζουν νόμιμα στην χώρα μας.Προϋπόθεση είναι, μεταξύ άλλων, οι αλλοδαποί που ζουν στην Ελλάδα να μπορούν να γράφουν και να μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα.. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης καλύπτει τη χρονική περίοδο 2007-2013 και σκοπό έχει θέματα που αφορούν τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και τον περιορισμό φαινομένων περιθωριοποίησης, ρατσισμού και ξενοφοβίας, όσο και στην πληροφόρηση, εξυπηρέτηση και συμβουλευτική υποστήριξη των υπηκόων τρίτων χωρών και τη διευκόλυνση της πρόσβασης τους σε υπηρεσίες απασχόλησης, εκπαίδευσης, υγείας και στέγασης, πολιτισμού και λοιπά δημόσια αγαθά.Οι δράσεις του προγράμματος, το οποίο έχει την ονομασία "ΕΣΤΙΑ" απευθύνονται σε όλους, ανεξαιρέτως, τους νόμιμα διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών.Όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες βρίσκεται και η συνεργασία με τις χώρες προέλευσης των μεταναστών και η σύνδεση, για πρώτη φορά, του μεταναστευτικού φαινομένου με την ανάπτυξη και την πρόοδο σε όλου τους τομείς. Η δημοκρατία που ζούμε έχει σαν αρχή την πλειοψηφία. Αυτό σημαίνει πως αν σε ένα έθνος αλλάξει η εθνολογική σύσταση του πληθυσμού μπορεί να αλλάξει σε μια δεδομένη στιγμή και ο χαρακτήρας του κράτους. Τι θα γίνει λοιπόν αν στην Ελλαδα ξαφνικά αυτή η συγκεκριμένη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αποκτήσει εξουσία. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ΕΛΛΗΝ υπήκοος που ζω στο εξωτερικό. Αυτό το δηλώνω προκαταβολικά για να μην παρεξηγηθώ. Το Ελληνικό κράτος εδώ και χρόνια ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ένα έγκλημα, διότι ενδιαφέρθηκε μόνο για ψήφους- ασχέτως από ποιον προέρχονται- και αγνόησε την φυλή, το έθνος και την ιστορία μας. Αυτό το κράτος-κάστα αφενός με την άρνηση την δια επιστολής ψήφου στους ΕΛΛΗΝΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ έχει προκαλέσει μεγάλες επιπτώσεις στην συνείδηση και το ήθος μας, αφετέρου βγάζει τα μάτια του με την ελληνοποίηση αλλοδαπών που ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ πλέον αργά ή γρήγορα αλλά σίγουρα θα επηρεάσουν την τύχη του Έθνους και των ίδιων των πολίτικων και των παιδιών τους. Η Ελλαδα Κύριοι δεν είναι Γερμανία με 90 εκ. Πληθυσμό και οικονομικό ΤΕΡΑΣ που μπορεί να ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ 5 εκ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Η Ελλαδα είναι ένα μικρο κράτος που κινδυνεύει σύντομα να ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ της.
ALFA
12/06/2009 17:55
AFU DEN EHUN I ARISTERI PIA TIN YPOSTIRIXH TU LAU ME PIO DIKEOMA MILANE GIA TUS LA8ROMETANASTES AS TO VULOSUN PIA PRIN TUS FIGUN KA I TELEFTEI PISTI
I SIOPI INE HRISOS
DEN 8ELUME MULADES STIN ELLADA
DEN THELUME NA APOKALUNE PORNES TIS ADERFES MAS
AN FORANE KONTI FUSTA LOGW ZESTIS I SORTS
AS PANE SE MUSULMANIKH HORA NA ZOSUN OPOS EPI8UMUN
GIATI TO KUVEIT- S ARAVIA DEN TUS DEHETE I I TURKIA
YPOPSIAZWME POS INE FTYAHTO PEHNIDI
IS VAROS TIS EVRWPIS KE EPIROI
Giannis
12/06/2009 17:32
Ti na pei kaneis, ntropi. Oi misoi pou katigoroun tous metanastes de tha mporousan oute to nixi na tous kopsoun oxi na tous kinigisoun ktl. Episis, o metanastis ine o eukoloteros stoxos se epoxi san auti pou pername, me tis oikonomikes ekseliksis. Opote. osa de ftanei i alepou ta rixnei stous metanastes..hahah Episis adi na rixnoume to fteksimo ston metanasti pou erxete apo kapou me tin elpida na zisi kalitera, kalitera tha tan na pigene ston ergodoti pou tous ekmetaleuontai 15 xronia tora is varos ellinon ergazomenon. Sigoura, otan ine para polloi oi metanastes, dimiourgite provlima, auksanete i anergia ktl ktl. Alla o monos pou de ftei ine o metanastis. Merikoi pou vgenoun kai ine toso ntaides ktl ktl...ine apla atoma LOL...to ntai na ton kanete sto afentiko pou glifete oxi sta forum.
im... migrant
12/06/2009 17:25
ολοι εκει στην αθηνα τι φωναζετε και διαμαρτυρεστε για μεταναστες και σεις οι ιδιοι μεταναστες δεν ειστε? .την συνοχη μιας κοινωνιας δεν την κανει η θρησκεια ουτε η φυλετικη καθαροτητα αλλα το κοινο συμφερον!!!
THIA O
12/06/2009 17:24
A copy of my letter to my niece and to the people;

Hi Kido: I hope you were not offended with my answer in regard to the environment you send me. After few week staying away from the News,and because it was rainning,I got to the Competer,and I said to my self"Let''s see what is happening in Greece"To my horror I happened to see these starving people in St Pandeleimonos.It reminded me of Somalia,and other poor Countries,my heart was broken.How Greeks treat so badly these poor people?How could they let them live in such a fealthy environment? I could not believe it.If Greece does not want these people in the Country,then at least give them food,and healthy living until they decide what to do with them.But most that made me upset was, when I read the letters from the people and the reaction of hate,for these individuals.
They run to the churches,they make their prayers and their cross,but when they look at the suffering they remain ignorant,unless they are Greeks. They hate any other Nationality and any other religious.They think that they are so superior,in color,language,and religious. I guess Canada and USA should send every one back home unless they were born in the Country.But, they hate us too because we speak English and we cherish the Country we live and they claim we are not Patriots. I have no idea about Greek Politics,but I know about humanity.
I also read that ttavel has decreased,because of economical reason? That''s nonence,people read your news all around the world,there are a lot of greek newspapers written in English..Whe they desite to travel they are going away to forget their problems and need peace and not trouble.

So Kido forgive me for my nasty letter,it was not for you,please do not condemn me,is just hurts to see people suffering,I was so mad when I wrote this letter,it was not for you!! I even forgot to say I love you. So twice I love you.
H THIA SOU..
P.S. I do not need any comments from the people because I will never again get to the greek news is enough what we hear from the TV.
Βασίλης
12/06/2009 17:22
@1&1=2
ξέχασες να αναφέρεις ότι χωρίς τις κάμερες θα είχε καεί όλη η Αγγλία απο άκρη σε άκρη, επίσης ότι η Αγγλία η Γαλλία Γερμανία κλπ τους πήραν από πρώην αποικίες και βάζουν Πακιστανούς και Ινδούς μαζί και κάνουν το διαιτητή στη μέση...επίσης ότι η Αγγλία ήταν απο τις λίγες χώρες που ενώ έσπρωχνε την εισδοχή Πολωνίας κλπ δεν ήθελε την ελεύθερη διακίνηση τους (ας πάνε όλοι στη Γαλλία και Γερμανία...), κλπ, κλπ...Θυμάμαι την ομιλία με έναν Τούρκο φοιτητή πρίν πολλά χρόνια και την πεποίθηση του ότι το Ισλάμ θα κατακλύση ώς ανώτερη θρησκεία την Ευρώπη όπως άλλοτε ο Χριστιανισμός, μου θύμισε λίγο Μπόρις Τζόνσον (δημ. Λονδίνου με παππού Τούρκο) όταν εκθείαζε την Τουρκία ως συνεχιστή της Οθ. Αυτοκρατορίας σε ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ. Το σχέδιο προχωρά με την εκδίωξη των Χριστιανών απο τα Μουσουλμανικά κράτη (Αίγυπτο- Λίβανος- Τουρκία κλπ) και οι χρήσιμοι ηλίθιοι (όπως τους βλέπει η άρχουσα τάξη απόλυτα ταξικών κοινωνιών) βλέπουν το δέντρο αλλά όποτε μιλάν με ''αλλόθρησκους'' σπανίως ρωτούν τέτοια πράγματα και αναλώνονται σε κοινωνικές συζητήσεις...πως και δεν μείναν Χριστιανοί σε αυτές τις χώρες? μιλήστε με Χριστιανούς του Λιβάνου, της Αιγύπτου, επισκεφτείτε την Αλεξάνδρια τη Βηρυτό, την Κύπρο και την Κων/πολη (συγνώμη Ιστανμπούλ- εις την Πόλη) και μετά πηγαίντε μια βόλτα στα μέρη που αναφέρει ο 1&1 και την κεντρική Ευρώπη και θα δείξεται περισότερη κατανόηση για τον προσβλητικό εκ πρώτης όψεως χαρακτηρισμό...μετά κάντε καμία διαδήλωση, έτσι γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά απο την εποχή του ''μικρή μα τίμια'' που θεσμοθέτησε στο μυαλό των νεοέλληνων το ραγιαδισμό...
PAtriotis Dexios
12/06/2009 17:16
@Pigula. Exeis ypotimisei tin astinomia mas nomizo. Fysika kai gnorizoun poios eine paranomos, pios einai mousoulmanos ke pios eine nomimos. H astynomia mas eine morfomeni.
Περικλιδάκης
12/06/2009 17:16
Ωραία, θα τους πληρώνουμε και Α θέση σε αεροπλάνο...Έχει ακριβύνει πολύ ο <<ανθρωπισμός>> τη σήμερον...
SPYROS
12/06/2009 17:10
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ
ΟΛΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!??? ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
ΝΙΚΟΣ
12/06/2009 17:08
ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ
ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΕΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΜΑΣ ΠΑΤΑΓΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΗΚΑΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Aduan
12/06/2009 17:02
@ Κ.Κ.

Ενταξει μπουλη....μας επεισες...
Ρουφα τωρα το αυγο σου και περιμενε μας στη γωνια.....
Και επειδη μας το παιζεις και ξυπνιος, εχε υποψη σου οτι υπαρχεις ακομα εσυ και οι ομοιοι σου, γιατι το ταξικο κρατος κατα του οποιου - και καλα - αγωνιζεσαι, οπως και τα οργανα εξουσιας - οι μπατσοι, τα γουρουνια,οι δολοφονοι μωρε... - θελουν να υπαρχεις γιατι εισαι οργανο τους.....
Ναι ρε ξυπνιε....οπως σου το λεω....
Οργανο τους εισαι και εξυπηρετεις τις στρατηγικες τους.....
Κι'' ας νομιζεις εσυ οτι δε μπορουν να σε κανουν καλα.....
Απλα ΔΕΝ θελουν....και σε "προστατευουν"...
Εχε υποψη σου, οτι αμα θα σου ερθει απο καπου, θα ειναι απο τους πολιτες.....και αυτοι ουτε θα σε προστατεψουν, ουτε θα σου χαριστουν......
Και τοτε ελα να μας πουλησεις μαγκιες......
Δειλο ανθρωπαριο που κρυβεσαι πισω απο μια κουκουλα και μεσα σ''ενα τσουρμο......
Ουστ ρε...

BILL
12/06/2009 16:52
Stoka @...τουτέστιν μπάσταρδο κράτος γεμάτο πόντιους, μικρασιάτες, αρβανίτες και άραβες...

ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ?
Πολλά μας τα ''χεις πει και σιχάθηκα να σε βρίσκω μπροστά μου όπου ανοίγω να διαβάσω πετάγεσαι παντού σαν μη πω τι...
Δουλεύεις πουθενά, εργάζεσαι δλδ ή μας δουλεύεις όλους με τις ανοησίες σου?
Από βρισιές και απαξίωση ξέρεις τίποτα άλλο να μας πεις?tasos
12/06/2009 16:32
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΙΙΙ
12/06/2009 16:28
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_2295.html

MIA ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
666.....
12/06/2009 16:09
OPOS SE TOSA ALLA ETSI KAI METASTATIKO THEMA H ELLADA PIASTIKAI APROETIMASTH , OPOS PANDA ANORGANOTH KAI ME PROXIROTITA DEXTIKAI METANASTES POLIS XAMILIS PIOTITAS KAI SE TOMOIS THS ELLINIKIS KINONIAS POU DEN XRIAZOTAN KAI ALLA ATOMA , MAZEPSAI SAVOURAAAAA, TETIOUS TRITOKOSMIKHS NOOTROPIAS DOXA TON GIARAMPH EINAI GEMATO H ELLADA, KALA DEN XERATAI , DEN ROTOUSATAII ;
κρουαζιερα για τις πατριδες τους
12/06/2009 16:06
Με το καραβι το γοργο που παει σαν δελφινι
θα στειλουμε ολους τους μουτζαχεντιν και κανενας δεν θα μεινει
1&1=2
12/06/2009 16:00
@stoka
A KAI ΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΔΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Π.Ε. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΘΕΟΥΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ) Ή ΑΠΛΑ ΑΘΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ...

ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ!!!
Κ.Κ.
12/06/2009 15:59
@ΚΚΚ
ΞΕΣΠΑΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Η ΚΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ" ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
@ΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ
ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ.....ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΝΩ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΛΑ ΛΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ....ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.....
ΕΙΠΑΜΕ...ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.....ΟΣΟ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΕΚΕΙ....ΣΗΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ....ΤΟ ΑΝ ΤΙΜΩ ΕΓΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΝΕ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ....;
Theofilos
12/06/2009 15:56
Golden boy, Den 3erw pws vgazeis auto to symperasma pws to Pasok exei skopo na nomimopoihsei tous la8rometanastes. Se poia efhmerida diavases kati tetoio; Se poio kanali to akouses; Pisteueis pws to provlhma lynetai me tetoiou eidous ekfovismous; Edw file xreiazetai sta8erh metanasteutikh politikh me douleia kai programmatismo, kai ean eixes diavasei tis protaseis tou Pasok panw sto 8ema, 8a evlepes pws ta pragmata den einai opws esy 8eleis na pisteueis. 3exnas poios exei ypograyei to symfwno epanaproo8hshs kai poios exei kataferei na to 8esei se efarmogh toulaxiston gia merika xronia. To oloi e3w, fysika kai den ekfrazei tis 8eseis tou Pasok kai ths Neas Dhmokratias. Se dhmokratika ka8estwta den yparxei "oloi e3w". Auto pou esy edw mesa ekfrazeis einai h ka8arh apoyh, olwn twn neofasistikwn kinhsewn ths Eurwphs, me prwtous tous neonazi sthn Germania, oi opoioi antigranontai apo pollous allous, meta3y twn opoiwn kai neofasistika ka8estwta sthn Ellada. Mhn para3eneuesai loipon ean se lene kapoioi de3io, giati isws egines kai den to katalaves akomh. H dikia mou apoyh einai, autoi pou exoun er8ei gia douleia, kalws na meinoun. Sthn periptwsh auth omws na e3asfalistoun oi syn8hkes pou tora den yparxoun gia mia poiotikh zwh tous. Dhladh, douleia me asfalhsh, me ensima, me ygeionomikh peri8alyh klp klp. Oi ypoloipoi na epistreyoun stis xwres tous, alla an8rwpina, me programma kai oxi na peftoun 8umata ths asxetosynhs kai ths vias ths astynomias mono kai mono giati einai "diaforetikoi" Sto katw katw ths grafhs, den ftene se tipota pou 3ekinhsan gia kapou allou, eftasan edw xwris na tous "parei eidhsh" kaneis, kai tora einai ena tipota, mesa se ena systhma pou ousiastika ekfrazetai apo mono mia le3h....mpaxalo. Kai giauto to mpaxalo, h monh pou einai ypeuthinh einai h shmerinh kyvernhsh.
ο
12/06/2009 15:52
παντως εαν ειναι μπαρουφα το σχεδιο και μας κοροιδεψει για αλλη μια φορα θα φαει πολυ περισσοτερο μαυρισμα απο αυτο που εφαγε τωρα
1&1=2
12/06/2009 15:50
@ stoka 12/6/2009 14:28, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝ!!!

ΨΕΜΑΤΑ ΑΒΕΡΤΑ!!!

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ???

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΓΑΝΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ???

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΗΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ???

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΣΙΑΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ?

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ???

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ?

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ, ΣΤΟ ΣΤΟΚΠΟΡΤ, ΣΤΟ ΜΠΕΡΜΙΝΧΑΜ, ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ 80% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ???

ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΛΚΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΗΠΩΣ???

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΖΗΣΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥ. ΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΟΛΑΣ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ...

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ""ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ""" ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ 2 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ???

toka
12/06/2009 15:35
πανος κ μη ταράζεσαι παιδί μου....προσωπικά ούτε αναρχικός είμαι ούτε φασίστας...προσπαθώ να είμαι πάντα δίκαιος και αυτό σας πονάει...και φυσικά μου την έχουν πεσει αθηνα όταν σπούδαζα και φυσικά τους αντιμετώπισα και ποτε ετρωγα τη φαπα μου και ποτε τις ετρωγαν αυτοι...ρουφιανος να παιρνω τους μπατσους ποτε δεν έγινα...στα 27 μου εχω πτυχιο, μετεπτυχιακο και διδακτορικό οπότε ακυρώνεις το επιχείρημα του "τρεχα στον μπαμπα" τεμπέλη ε τεμπέλη νεοέλληνα...σε περίπτωση που εχεις προβλημα μαζι μου μπορούμε όποτε θες να τα πουμε απο κοντα...ηρεμα και ομορφα....θελεις;;;;;
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
12/06/2009 15:28
@toka 12/6/2009 12:22 ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ toka?????? ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 30. ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ Γ**** ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ (ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ Γ***** ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
toka
12/06/2009 15:28
Και τι σχέση έχει η ελλάδα με την ευρώπη;;; τη πας να συγκρινεις τώρα;;;η ελλάδα είναι μείγμα ανατολής και δύσης..τουτέστιν μπάσταρδο κράτος γεμάτο πόντιους, μικρασιάτες, αρβανίτες και άραβες...
BASILIOS PIGKOULAS,koureas
12/06/2009 15:27
H LAILAPA TOU BIAIOU EPANAPATRISMOU ME EIDIKA AEROPLANA CHARTER ME TROMAZEI. AN KAI XAIROMAI POU OI ALLODAPOI DEN THA STALLOUN TELIKA STH KAISARIANH GIA EKTELESH, H YPOXREOTIKH EPISTROFH STIS PATRIDES TOUS APO ASTYNOMIKOUS POU EXOUN TO PNEVMATIKO EPIPEDO ENOS SKIOUROU, EPITREPEI TH PITHANOTHTA GIA TON LANTHASMENO EPANAPATRISMO ELLINON POLITON POU ISOS EINAI MELAMPSOI H OMILOUN KAPOIA DIALEKTO APO TA BOUNA THS HPEIROU, TIS PEDIADES THS THRAKHS, TO PSEILOREITH KAI LOIPA.
GOLDEN BOY
12/06/2009 15:20
@Theofilos

NA BGEI O GIWRGAKHS THA TOYS NOMIMOPOIHSEI KAI META THA ERTHOUYN ALLOI TOSOI KAI THA MAS FEROYN KAI OLO TOYS TO SO''I''. H LYSH EINAI MIA KAI OLOI JEROYN POIA EINAI!! OLOI EJW!!
ΠΑΝΟΣ Κ.
12/06/2009 15:15
ΚΟΙΤΑ ΤΟ STOKAKI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ!!! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ''Η ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ "ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΒΟΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ?!
...
12/06/2009 15:11
Ολη η Ευρωπη θεσπιζει το μετρο της ποσοστοσης. 2.5 - 3.5% επι του συνολου του πληθυσμου.
Ο LaFonden, ισχυρο στελεχος των ακροαριστερων, σε κειμενο του , μιλαει ξεκαθαρα για ποσοστοση κ για το δικαιωμα των ντοπιων στην ασφαλεια, εργασια, παιδεια.υγεια. Μιλαει για λαθρομεταναστευση, σαν να ειναι μια μεγαλη πληγη κ προτεινει ριζοσπαστικες μεθοδους για την αντιμετωπιση της..
Ολα αυτα τα λεει ο LaFonden, ο ακρο αριστερος,
Μηπως ειναι κ αυτος
Φασιστας ??
Ρατσιστης ??
Ναζι ??
Η ευρωπη ?? ειναι κ αυτη φασιστικη ??

Η Ολλανδια ??
Η Ιταλια ??
Η Ισπανια ??
Η Γαλλια ??
Και κατι αλλο ..
Οταν οι μουλαδες δηλωνουν ευθαρσως μπροστα στις καμερες οτι δε φοβουνται τιποτα παρα μονο τον αλλαχ, κ οτι θα πεθαιναν για τη θρησκεια τους , γιατι κανεις δεν αντιδραει ??
Τι θα πει δηλ. οτι " θα πεθαιναν για τη θρησκεια τους ?? "
Αρα κ θα σκοτωναν για τη θρησκεια τους..
Μαλιστα τα ψευτο-αναρχοκομουνια, οταν ακουνε αυτες τις δηλωσεις, τους συγχαιρουν κ τους επαινουν..
Ενω , αν καποιος Ελληνας τολμησει να πει κατι αναλογο,, τοτε αρχιζουν τα παπαγαλακια :

Ρατσιστης.. κλπ

Δηλ. 2 μετρα κ 2 σταθμα..
Λωτοφάγος
12/06/2009 15:11
-Μόνο 5 στους 500 ήταν λαθραίοι!!! Σα τα χρόνια που πέρασαν με την ΝΟΥ ΔΟΥ!!!! Κρύφτηκαν οι άλλοι;;;; -Όσοι δεν θέλουν σκούπα, ας περπατήσουν(βράδυ ή Πρωί) στη Σοφοκλέους, Αγ. Παντελεήμονα, Βάθης...ας περπατήσουν ή ας νοικιάσουν σπίτι!!!! Άντε ρε παιδιά....για πηγαίνετε....
SPYROS
12/06/2009 15:03
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ?
ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ
ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ
ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ(!?). ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ''Η ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ''Η ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ. Η Ε.Ε. ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ. ΑΠΛΑ
ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ
ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΠΟΣΟ ''ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ''. Η ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ. Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
(ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ
(10, 20, 30 ..) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ) ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΟ2 ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΝΟ2, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ
ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ
ΛΗΞΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ.
Grevena
12/06/2009 14:54
Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις μπαρούφες των τάχα ανθρωπιστών τύπου ΣΥΝ κτλ. Το δίλημμα είναι ένα και πραγματικό: 500.000 μετανάστες-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ή... 2.000.000 ΖΩΑ. Και αν δεν αρέσει στους Αλαβάνους, ας πληρώσει ο ίδιος τους υπόλοπους το κόστος φιλοξενείας τους. Μας έφαγαν οι ψευτοΕΝΟΧΕΣ μη μας πούνε ρατσιστές. Ποιός είναι ρατσιστής λοιπόν. Αυτός που θέλει 500χιλ μετανάστες να ζουν ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ή αυτός που θέλει 2-3-4 εκατ. να ζουν ως ΖΩΑ;;;
ΧΡΗΣΤΟΣ
12/06/2009 14:48
Σ αυτή τη χώρα δεν θα πάμε ποτέ μπροστά όσο πίσω από την εκάστοτε κυβέρνηση και αντιπολίτευση διακυβευονται πολιτικά και συνεπώς οικονομικα ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ
Εντάξει η κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα το θέμα της λαθρομετανάστευσης όμως τώρα που προτίθεται να πάρει κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση της οι εφημερίδες τα κατακρίνουν επίσης.
Για να μην περεξηγηθώ το ίδιο πράγμα αφορά όλο τον τύπο αναξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουν οι ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΥΜΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΙΡΟΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗς ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥΣ
Μάριος
12/06/2009 14:33
Δυστυχώς χωρίς 24ωρη αστυνόμευση καλυτέρευση δεν θα δούμε. Αλλά να αφήσουμε και την Αστυνομία να κάνει σωστά την δύσκολη δουλειά της. Μην βγαίνουν πάλι τα κανάλια και προπαγανδίζουν υπέρ των παράνομων μεταναστών. Κάπου οι Μάκηδες και οι Λαζόπουλοι της τηλεόρασης έχουν και αυτοί μεγάλες ευθύνες για την κατάντια.
Theofilos
12/06/2009 14:30
Golgen boy, mia kai hsoun pasok kai tora alla3es, sou 8umizw kati. Den einai o Giwrgos autos pou prin kala kala ginei pro8ypourgos espeuse na kanei koumparia me ton Tourko omologo tou, oute autos pou 3exase sto syrtari thn diakratikh symfwnia gia epanaproothish twn la8rometanastwn. Den einai epishs to Pasok to komma pou edw kai 5 xronia exei 3exasei to 8ema ths la8rometanasteushs. Se anti8esh einai to Pasok to komma pou exei kanei polyari8mes eperwthseis sthn Voulh giauto to 8ema, xwris na parei kamia apanthsh. Ean loipon 8eleis na yhfiseis Karatzaferh h Karamanlh kai na niw8eis mh de3ios, dikaioma sou. Opws eipe kai o Giwrgos o ka8enas se auton ton topo exei to dikaioma tou autoprosdiorismou.
toka
12/06/2009 14:28
μπρε μπρε μπρε πεσαν οι γκιαουρηδες να μας φάνε...Στην αγγλία αφομοιώθηκαν οι μετανάστες;;;στην αμερική και ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη;;;οι έλληνες στη Γερμανία και στο Βέλγιο;;;Οι αλβανοί στην ελλάδα;ειδικα αυτοι ολοι μουσουλμάνοι ήταν και τώρα έγιναν χριστιανοι!!αχ ποιος έχει λογική δημοτικού αχ...Αν δεν έχεις επιχειρήματα μην ανοίγεις το στόμα σου..εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...
k.k.k
12/06/2009 14:12
K.K opos to eipes akrivos. radevou sto dromo. me to gnosto apotelesma omos.... oxi omos na xespaseis se kanena psilikatzidiko os sini8os...
toka
12/06/2009 14:05
Theofilos έχεις απόλυτο δίκιο...ότι ανέφερες ισχύει και με το παραπάνω και το ξέρουν όλοι οι νεοέλληνες..απλά θέλουν να πιστεύουν σε ψέματα του τύπου είναι ανώτεροι έλληνες!!!Για πείτε μας ρε μάγκες σε πουτάνες έχετε πάει;;σε καμιά ρωσίδα ή ουκρανέζα;;;Μη μου πείτε όχι...εκτός άν είστε Ελληναράδεσ και προτιμάτε μόνο ελληνίδες...χαχαχα...και για πείτε μου μπρε γκιαούρηδες τι μουσική ακούτε;;μόνο ελληνικά;;;τι φαγητά τρώτε;;;μόνο ελληνικά;;;αιντε υποκριτες και ψευτες...
ΓΔ
12/06/2009 14:03
ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ, ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
toka
12/06/2009 13:48
Σε στραβοκοιτάζουν στον παντελεήμονα;;και σε βρίζουν;;κι εσυ τι κάνεις;;το κεφάλι κάτω και στην φαπα νεοέλληνα βλάκα..δεν έχεις κότσια να τους στραβοκοοιτάξεις κι εσύ;;που είναι η ανδρεία του νεοέλληνα;;;Πολύ απλά δεν υπάρχει...μεγάλες κότες...γρηγορα τηλεφωνο το 100 να μας σώσει...γρηγοραααααα...
GOLDEN BOY
12/06/2009 13:39
DEN EIMAI DEJIOS. MEXRI PRIN LIGA XRONIA PSHFIZA PASOK. ALLA OTAN AKOYW TO GIWRGAKH NA MILAEI GIA ANTHRWPISMOS KAI DIETHNISMOYS MOY ERXETAI ANAGOYLA!! EPITELOYS O KOSMOS APOFASISE NA ASXOLHTHEI ME TH NOYMERO ENA APEILH GIA TH XWRA!!
1&1=2
12/06/2009 13:26
stoka, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ???

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ???

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΟΝ ΑΥΤΩΝ???

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΟΥΔΑΝ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ. ΚΛΠ.???

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΕΔΩ???

ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ...
watcher
12/06/2009 13:26
@SPYROS

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ. ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ. ΕΛΑΜΠΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ!!!!!!!!
Giorgos
12/06/2009 13:22
Re ti einai etsi aftos o TOKAS? Eisai k gamo tous patriotes, zwo, eugenois san k esena mas elypan stin Ellada...vlakama, fantasou na erxontai metanastes me ton idio rithmo opos simera epi 20 xronia! Exoun dikio merikoi pou lene tin europi EURABIA...
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
12/06/2009 13:14
ΠΡΟΣ TOKA:

1) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ<ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ> ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ......

2) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ-ΓΛΩΣΣΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΟΜΟΥΣ!

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 3 ΕΚ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
12/06/2009 13:06
ΠΡΟΣ K.K.:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΕΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΒΙΣΜΑ..............

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.......

ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΑΝΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!
Δ.Σ.
12/06/2009 12:57
ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΛΒΑΝΟ-ΙΝΔΟ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ, ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΛΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΩΣΤΟ!!!
ovidios
12/06/2009 12:46
me kathisterisi ... POLLWN MINON.... OPOS SYNITHIZEI.... FTASANE TA NEA ston katallilotero arxigo.... TIS ... LESXIS ... TIS ... APATIS
KAI TORA EDOSE ... SYNTHIMA .... POLY KALO SKOYPISMA.
TOSO KAIRO ... DEN TOY TO LEGANE KAI TON //..... PIGAINANE APO ALLO DROMO NA MIN VLEPEI TI VROMIA....
ALLLA FENETAI OTI LOGO ZESTIS EFTASE KAI STIS ORAIES TAVERNES .... POY KATAVROXTHIZEI ..... TA KOPSIDIA
EPITELOYS .... MAS VOITHISE O THEOS...
krima ..... mes to kalokairi ... tha einai ypoxroomenos kai o KATALLILOTEROS .... KAI TA PROTOPALLIKARA TOY ... TIS LESXIS TOY,..... NA TREXOYN MESA STI ZESTI... THA TOYS VGEI I PSIXI
poly AXARISTOS AYTOS O LAOS . DEN TOYS LYPATAI KATHOLOY
Theofilos
12/06/2009 12:38
Nik, pes oti feugoun oi metanastes apo thn Ellada. Mia erwthsh mono. Ti 8a alla3ei sthn dikia sou thn ka8hmerinh zwh; 8a vreis douleia; Den 3erw apo pou krataei h skoufia sou, pantws eimai sigouros pws tis douleies pou kanoun oi metanastes den prokeitai na tis kaneis. Oute Ntanta 8a pas na gineis, oute meremetia 8a kaneis gia 10 kai 20 eurw, oute spitia 8a pas na katharizeis, oute sta xwrafia 8a pas gia thn sygkomhdh, oute stis oikodomes 8a pas na douleyeis. Den mporeis kai den 8eleis na kaneis kati tetoio. Auto pou endiaferei esena, tous goneis sou kai thn ypoloiph koinwnia einai na taktopoiheis sto dhmosio. Na exeis to kefali sou yshxo, va agoraseis kai kanena spitaki kai na vazeis thn Alvanida ka8e paraskeuh na sou to ka8arizei. Kai an voleuteis kala, meta na ya3eis kai kamia rwsida, thn filh ths gkomenas tou geitona sou, gia kamia ekdromoula mazi tou (as poume gia yarema to sabbatokyriako). Auth einai dystyxws h koinwnia pou 8eleis na zeis, kai eisai ki esy enas apo autous pou exei paleyei gia na einai toso skata oso einai. Ean 8eloume na alla3ei kati se authn thn xwra, isws 8a htan kalytera na diwxname esena gia merika xronia sto e3wteriko. Na pas na deis ti shmainei merokammato, na gyriseis pisw me alla myala (auto pou leme kalyteros an8rwpos....) kai na sevesai tis prospa8eies twn allwn gia mia kalyterh poiothta zwhs pou kapote oneireuntan alla den thn vrhkan pote, giati exoun na kounoun me remalia san ki esena. Oso gia ton dromo, stis mia sthn plateia omonoias. 8a se gnwrisw egw apo ton xitleriko stauro sto mpratso......
Κ.Κ.
12/06/2009 12:25
@ ΝΙΚ
ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..... ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ....
ΠΑΝΟΣ Κ.
12/06/2009 12:24
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ Κ.Κ. ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΑΙΗΜΩΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΕΣΥ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ ΣΟΥ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ , ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΗΜΩΝΑΣ!!!!!!
toka
12/06/2009 12:22
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ:φίλε μου δεν σε έχω για τόσο χαζο...πρόσεχε τι γράφω...οταν οι παραπάνω απο τους μισούς έλληνες έχουν μετανάστες στις επιχειρήσεις τους δεν δικαιούνται να έχουν άποψη...παίρνεις έναν νεοέλληνα να σου κάνει μια δουλειά και σου ζητάει 50ευρώ και για την ίδια δουλειά ο μετανάστης παίρνει 30ευρω..Αν είσαι ελληναράς θα προτιμούσες τον νεοέλληνα αλλά ποιο πολύ από την ιδιότητα του έλληνα βάζεις την τσέπη σου...Άρα πολυ απλά δεν μπορει κάποιος σαν τον παραπάνω να έχει άποψη...ότι και να λένε η τσέπη τους το ξέρει...παντα το συμφέρον πανω απ''ολα φτωχε μου νεοέλληνα...
μωρε μήπως είναι το φαίνεσθε....
12/06/2009 12:18
εδω μια απορία.. τι σκουπα ειναι αυτή όταν ανακοινώνεται όμως?? χαζοί είναι να κάτσουν οι πονηροί να τους πιάσουν??
πιανουν καμια 150αρια που δεν εχουν στον ήλιο μοίρα..
οι υπόλοιποι που δεν εχουν χαρτιά αλλα εχουν γραμμένα στα σχολεία μας τα παιδιά τους που επωφελούνται του συστήματος υγείας κλπ και διαμένουν και δουλεύουν -μαυρο χρήμα- χωρίς Ικα που είναι?? που θα τους βρούν... ??
τελικα δεν ξερω,. βάζουμε την αστυνομία τρέχουν οι άνθρωποι πορώνονται και μετά τους φρενάρουμε ξαφνικά λες και φταίνε εκείνοι.. ή αποφασίζουμε ως κράτος να ενεργήσουμε αποτελεσματικά ή δεν ξέρω ας πάψει η φαμφαρονία.. και το και καλά ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. για λίγο και μετά το ξεχνάμε.
Κατα την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε όλες οι υπηρεσίες να ψάχνουν για τους καθιερωμένους εδώ αλλα χωρίς εγγραφα και να τους στείλουν πίσω μια και καλή...
Μιχάλης.
12/06/2009 12:17
Το ποσοστό που πήρε ο Γιώργος Καρατζαφερης, ταρακούνησε το πολιτικό σύστημα. Μια και το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφερη ήταν το μόνο που έθεσε σοβαρά το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης, προβάλλοντας την Ευρωπαϊκή λύση. Ποια είναι αυτή; Ποσοστώσεις και επαναπροώθησή. Η λύση δεν είναι η σύλληψη και το στοιβαγμα σε χώρους υποδοχής που μετατρέπονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα, δεν έχει ευρωπαϊκές δομές και υποδομές. Δίνει ωραία ονόματα, αλλά όποιος πάει εκεί, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του ονόματος με την πραγματικότητα. Η Αριστερά, είναι απούσα. Πολλές συνιστώσες, όποτε χάνεται το νόημα. Χώρια ότι δεν υπάρχει καθόλου δημιουργική δράση, μόνο λόγια. Η πολιτική δεν είναι τηλεόραση. Η αποχή ήταν μεγάλη, αλλά τελικά αυτό που καθορίζει το σημερινό πολιτικό πεδίο, είναι αυτοί που ψήφησαν το Γιώργο Καρατζαφερη. Αυτοί λοιπόν με την ψήφο τους, κατάφεραν να κάνουν την πολιτική σκηνή, να ασχοληθεί με το σοβαρό θέμα της Μετανάστευσης. Θα συμφωνήσω ότι το πρόβλημα δεν είναι καινούριο, αλλά τώρα τρίβει την προσοχή. Χάρη στο ποσοστό που πηρέ ο Γιώργος Καρατζαφερης. Αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Προς ΚΚ
12/06/2009 12:13
Προς ΚΚ

Βγάλε την κουκούλα και μετά αν έχεις .... απείλησε.Μήπως κατεβαίνεις από ασφαλείς περιοχές για χαβαλέ στο κέντρο και θέλεις να γεμίσεις την άδεια ζωή σου με φασαρίες, να καυχηθείς ότι΄΄πέταξα πέτρα και πέτυχα αστυνομικό,πέταξα μία μολότωφ και έκαψα...κλπ΄΄και επιτέλους να νοιώσεις ότι κάτι είσαι κι εσύ.
Πήγαινε σε περιοχή με πρόβλημα και μίλησε κατά πρόσωπο με τους απλούς ανθρώπους να δεις γιατί έχουν πρόβλημα και το κυριώτερο ζήσε για λίγο σ΄αυτήν την περιοχή..
Παρατηρητης
12/06/2009 12:06
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΗΤΟΡΙΑΣ , ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
( ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΙ )
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ( ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΑΡΟ
SPYROS
12/06/2009 12:04
ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ (Κ.Κ.) ΕΙΧΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ
ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ
''ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ''. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ (ΟΧΙ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ 2 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
1) ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ
ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ, ΧΕΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΚΑΙ
ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ (ΩΜΗ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ
1500%. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.
2) ΣΤΟΥΣ ' ΑΝΑΡΧΟ-ΣΥΡΙΖΟ
 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ
ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΟΠΟΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ
ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ''ΕΝΑΡΞΙΣ
ΔΙΑΛΟΓΟΥ'', ''ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ'', ΚΛΠ.
Α, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ
ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΤΙΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ''Η ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
''Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. ΑΦΟΥ
ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, Ε ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ.

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ!
12/06/2009 12:04
@Κ.Κ. 12/6/2009 10:59,

TI ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ???
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ...
ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕΑΛΛΟΥΣ 199 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ?
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ?
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ...
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ!
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΚΕ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ...
ΜΠΟΥΛΗ, Ε ΜΠΟΥΛΗ!
ΑΚ
12/06/2009 12:03
Η κυβέρνηση αυτή δρα μονίμως υπό πανικό. Πέντε χρόνια τι έκανε? Τίποτα. Το σύμφωνο που είχε υπογραφεί το ξέχασε. Δεν πήρε κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου. Και τώρα θα διώχνει εκατό για κάθε 1000 που θα μπαίνουν. Στάχτη στα μάτια και κινήσεις εντυπωσιασμού ως συνήθως!!!
Αετος
12/06/2009 12:00
ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
toka
12/06/2009 11:51
Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλα κοινωνικό.Πάψτε να σχολιάζεται κυβερνητικές πολιτικές..όλοι τα ίδια θα κάνανε γιατι πολύ απλά όλοι οι πολιτικοί δεν διαφέρουν...Οταν ένα πρόβλημα είναι κοινωνικό το λύνει η κοινωνία...Επειδή όμως πλέον η κοινωνία του νεοέλληνα εγκεφαλικά τουλάχιστον δεν είναι ανώτερη απο αυτή των μεταναστών πολυ απλά θα μάθετε να συνυπάρχετε μαζί τους...Είναι πολύ απλό όσο κι αν σας κακοφαίνεται...Γιατί να φύγουν;Τι είστε μισάνθρωποι;;αφομοιώστε τους και όλα θα είναι ειρηνικά..αλλά εσύς πιστεύεται στη καθαρότητα του γένους, γι ''αυτο δεν γουστάρετε...μιλάμε για τρικυμία εν κρανίο σας έχει κυριεύσει...Μάθετε να συνυπάρχετε γιατι είτε το θέλετε είτε όχι έτσι θα γίνει στο τέλος...
Giannis Ts.
12/06/2009 11:45
Ti na pei kaneis....ntropi. Kai mono i sizitisi peri stratopedon...ine lol. I misi ellada exei figei apo ti xora..ta teleutea 50 xronia. I misi ellada ine METANASTATES, kai ALLODAPOI se alles xores. Kai kathontai merikoi kai epiktrotoun apofaseis kivernitikes, i opies ginontai tora meta tis ekloges...den thelei mialo poli. Oute idieteri morfosi thelei na katanoisi kapios oti de xriazontai stratopeda sigkentrosis. Gia ena sxolio, oti oi mousoulmanoi vlepoun tis alles ginekes san ptanes ktl ktl..ok arxige mou. Oi mousoulmanoi de kanan/kanoun staurofories gia xrisa diskopotira kai petrelea. Krima pou , ginontai etsi ta pragmata pou vriskoun prosforo edafos akrodeksia stixia ( eugenia re gmt :)). Kai psss akrodeksioi mi vrizete tous indous kai allous apo kei, i swastiga ine arxeo simvolo ton indouiston....OWNED
ΝίκοςΒ
12/06/2009 11:44
@Κ.Κ. Σιγά τα αίματα Τσε Γκεβάρα του κ.... Να μας πεις σε πιό πεζοδρόμιο θα είσαι να περάσουμε να σου κατουρήσουμε τα παπούτσια.
CD
12/06/2009 11:42
PS: Η συζήτηση μετατράπηκε σε συνέδριο Ελληνοφρονούντων ακροδεξίων...και όλοι οι αντιφρονούντες είναι οι Ανθέλληνες. Σε λίγο θα ακούσουμε και το "αποφασίζομεν και διατάζομεν".
psilos
12/06/2009 11:34
ΚΑΛΑ ΝΑΙ, ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 500 ΑΤΟΜΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ Χ 2 .

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
12/06/2009 11:33
@ΤΣΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 12/6/2009 09:59 ΦΙΛΕ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΣΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ CSI. @toka 12/6/2009 10:02 ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ 2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-2004 ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...
Νικ
12/06/2009 11:32
Mακαρι να σε πετυχω καπου στο δρομο ΚΚ, πες μου που θα εισαι και θα σε φτιαξω καλα αριστερε της πλακας και του καναπε
888
12/06/2009 11:30
Ο κος ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ "ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ?

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ''ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΘΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

888
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
12/06/2009 11:24
ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ? ? ?

5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ?

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΜΗΣΟΥΝ ?

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ,!
ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ !

ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
έτσι και αλλιως, πολεμικη επιχείρηση ειναι

ΤΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.....ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ....
ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ....
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕ ?
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
12/06/2009 11:04
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2.000.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ??????? 5.000?????? 10.000?????? ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ? ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΣΤΙΣ 8 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΣΤΙΣ 9 ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΣΤΗΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΟΥΒΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΧΑΛΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Theofilos
12/06/2009 11:03
Golden boy, to myalo sou den 3epernaei to megethos kopranou mygas me gastrenteritida. Kai den ftes esy giauto, alla oloi oi alloi, prwta prwta oi goneis sou deuteron to kratos gia thn paideia kai thn koinwnikh symperifora pou sou edwse. Ntrepomai gia sena kai tous omoious sou. Eiste h megalh 3eftila ths Elladas, ths gennethras xwras ths dhmokratias.
Κ.Κ.
12/06/2009 10:59
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ.... ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ,,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΝΑ Χ*ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ.....ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.....ΝΤΑΧΑΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
sakis
12/06/2009 10:57
ναι δίκιο έχετε παιδιά μποικοτάζ σε όσους απασχολούν λαθρομετανάστες έτσι για να τους διώξουν από το χωράφι/λάντζα/ψαροκάικο/αποθήκη σκραπ και διάφορες άλλες τετοιες εργασίες και να πάρουν τα παιδιά σας που είναι άνεργα φυσικά όχι μετα ίδια χρήματα που δείνουν μέχρι τώρα αλλά με αυτα που θα θέλετε εσείς οπότε και το καθαρό αίμα του ΕΛΗΝΑΡΑ θα καθαρίση και οι Ελληνες εργάτες θα κανουν την δουλειά που τους αξιζει πραγματικά!!!!!!!!!!

εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο χίτλερ bravoooooo!!!!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΩΡΙΟΣ
12/06/2009 10:56
ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!
greekman
12/06/2009 10:52
tafygoyn apo to kentro kai ua pane se alles perioxes
tk
12/06/2009 10:42
Ναι αυτή είναι λύση.Να τους μαζέψουμε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων να τους ταΐζουμε για 12 μήνες και μετά μέσω πρεσβείας να τους στείλουμε πίσω στις χώρες τους εάν και εφόσον γίνουν δεκτοί πίσω και εάν έχουν πει την αλήθεια για την καταγωγή τους.Επομένος οι 12 μήνες θα γίνουν 14 και 25 κ.τ.λ. επιβαρύνοντας τον κρατικό προυπολογισμό.Το θέμα δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαΐκό, ας ανοίξουμε λοιπόν κι εμείς τα σύνορα και να προωθήσουμε τις χιλιάδες αυτών των ανθρώπων προς τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες.Και μη νομίζεται ότι όσοι έρχονται στην Ελλάδα έρχονται για να μείνουν εδώ.Στην Ευρώπη θέλουν να καταλήξουν και μάλιστα δυτικότερα.Και ούτε το πρόβλημα έχει φυτρώσει ξαφνικά.Πόσα χρόνια τώρα στα ΜΜΜ κάνουμε αμάν να ακούσουμε ελληνικά?Για να καρπωθούν τα κόμματα (και τα δύο μεγάλα) πολιτικά οφέλη γίνονται όλα.Έχουμε καταντήσει ποσοστά κύριοι και κυρίες.ποσοστά έχουμε καταντήσει και πάνω στην καθημερινότητα μας και στα προβλήματά μας παίζουν τα κόμματα τα χειρότερα πολιτικά τους παιχνίδια.
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
12/06/2009 10:35
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!
hello !
12/06/2009 10:35
Να μας πουν που θα γίνει το τζαμί που θα μαζεύει τους αφγανούς ταλιμπάν να ξέρουμε να μην αγοράσουμε τίποτε εκεί γύρω να δω και τους κατοίκους χαρά που θα κάνουν...
ΠΩΣ δεχόμαστε ΠΩΣ να χτίσουμε τζαμί σε κάποιους που βλέπουν τις μη μουσουλμάνες σαν που..νες και τους υπολοίπους άντρες μας βλέπουν άτομα ίδια με τους χοίρους (οι άπιστοι κατά το κοράνι). Αίσχος.
Δημοσθενης Μπογδης
12/06/2009 10:34
Προσοχη , Ψυχραιμια , Προγραμματισμος ,Ανθρωπισμος και
καταλληλες πολιτικες ,συνοδευομενες απο Δημοκρατικες και
διπλοματικες κινησεις χρειαζομαστε στο υπαρχων προβλημα .

Σκουπες , καταιγιδες και ανευθυνες τζαμπα μαγγιες , μονο και μονο για μικροπολιτικα οφελη θα βλαψουν πιο πολυ απ''οσο
μπορουν να βοηθησουν .
Δεν θα δεχθει η Ελληνικη Κοινωνια ενα GREEK ANAMO !

Οχι, οταν θα φταρνιζεται ο κ. Καρατζαφερης να μπαινει στην εντατικη ο κ. Καραμανλης και η Κυβερνησης του .
Πεντε χρονια τι εκανε γιαυτο το προβλημα ο καταλληλοτερος ?

Να παραιτηθει , πριν μας βαλει σε καινουργιες περιπετειες.
Ετσι κι''ετσι μειοψηφια ειναι το κμμα του και μαλιστα εν διαλυσει !
CD
12/06/2009 10:33
Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα αλλά εσείς το γενικεύετε απίστευτα το θέμα. Αναφέρεστε σε "ξένους", σε "αλοδαπούς" και ότι πρέπει να φύγουν. Και ο Έλληνας στο εξωτερικό αλλοδαπός θεωρείται...δηλαδή και εκεί την ίδια τακτική πρέπει να ακολουθήσουν? Τόσα χρόνια πριν όταν οι Ελληνες μετανάστευαν στην Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία είχαν τέτοια αντιμετώπιση? Και μην ξεχνάτε ότι ο Έλληνας αστυνομικός όταν θα δει ένα μαύρο στο δρόμο απευθείας θα τον ελέγξει, αλλά αυτός ο μαύρος μπορεί να είναι από Γαλλία, Πορτογαλία και πολλές άλλες Ευρωπαικές χώρες. Φανταστείτε κάποιον πιο σκουρόχρωμο Έλληνα να πηγαίνει στη Αγγλία και να τον σταματάει ο αστυνομικός γιατί τον πέρασε για Πακιστανό...θα σας άρεσε ή θα το παρουσιάζατε σαν κακόγουστο αστείο στους φίλους σας? Επαναλαμβάνω έλεγχος θα πρέπει να υπάρχει άλλα σε λογικά πλαίσια.
Χάρης
12/06/2009 10:26
τι τραβάνε και οι καημένοι οι Αστυνομικοί κάθε βράδυ....
ροδανθος
12/06/2009 10:22
Golden boy, που το βρηκες τοσο μυαλο αγορι μου? Οι μεταναστες δεν ερχονται στην Ελλαδα για να ζησουν εδω. Εχεις δει εσυ μεταναστη να λεει οτι ονειρευεται να ερθει στην Ελλαδα? Ερχονται στην Ελλαδα για να περασουν καπου αλλου. Ολα αυτα τα εκατομμυρια μεταναστων που βρισκονται στην Β. Ευρωπη πως πηγαν στην Β. Ευρωπη νομιζεις? Μηπως νομιζεις οτι μπηκαν στο ιντερνετ απο το Αφγανισταν, και εκοψαν ενα εισιτηριο για Λονδινο? Εχω δει εγω κοσμο και κοσμακη να μου λεει οτι εχει δουλεψει 1-2 χρονια στην Ελλαδα για να μαζεψει λεφτα για να την σκαπουλαρει στα βορεια. Ζουσα σε μεγαλη Αγγλικη πολη και τουλαχιστον οι μισοι που δουλευαν σε κεμπαπ σε ολη την πολη ειχαν περασει απο την Ελλαδα. Αν κανει η Ελλαδα πιο μαρτυρικες της συνθηκες διαβιωσης τους δεν θα αλλαξει κατι. Η Ελλαδα ειναι σαν το αναγκαιο κακο για να περασει καποιος μετα στον παραδεισο. Το να μην βρισκουν δουλεια ειναι αδυνατο γιατι υπαρχουν τομεις της οικονομιας που βασιζονται σε αυτους και στο κατω κατω της γραφης οι Ελληνες ουτε για πλακα δεν θα ασχολουνταν με αυτες τις δουλειες. Αρα η προταση σου Gloden boy εκτος του οτι ειναι ανεφικτη θα εχει και μηδενικο αποτελεσμα. Απλα θα δημιουργησει πολυ μεγαλυτερα προβληματα στην κοινωνια μας. Εγω λεω το απλο. Και αυτοι θελουν να φυγουν και η Ελλαδα δεν τους θελει. Αρα λοιπον σιγουρα θα υπαρχει καποια καλη λυση μιας και οι δυο πλευρες θελουν το ιδιο πραγμα. Εχει σκεφτει κανενας μηπως ολο αυτο γινεται γιατι κανουμε πλατες στην ΕΕ? Εχει σκεφτει κανενας μηπως ολο αυτο γινεται γιατι στην ουσια η Ελλαδα χρειαζεται τους μεταναστες? Η αποδειξη ειναι απλη. Ενω λοιπον θελουμε να διωξουμε τους μεταναστες εν αντιθεση ολοι μας οι νομοι και ο τροπος που τους εφαρμοζουμε ειναι προς την αντιθετη κατευθυνση. Ουσιαστικα δεν αφηνουν τον μεταναστη να φυγει, τον κρατουν για καμια δεκα-εικοσαετια εδω για να τον ξεζουμισουν. Το Ελληνικο κρατος μοιαζει να λεει. Συγγνωμη ρε παιδια, τοσα εκατομμυρια περνατε απο εδω για τα βορεια, ας τσακωσουμε και εμεις κανεναν να τον εκμεταλλευτουμε. Δεν εχω ακουσει ποτε καμια περιπτωση στην ζωη μου δυο ανθρωποι να θελουν το ιδιο πραγμα και αυτο το πραγμα να μην γινεται. Τοτε ενας απο τους δυο προσποιειται. Οσον αφορα τους μεταναστες ειναι προφανες τι θελουν. Εδω φυγαν απο την Ελλαδα μισο εκατομμυριο Ελληνες τα τελευταια 10 χρονια. Αν ο Ελληνας θελει να φυγει μια, ο μεταναστης θελει να φυγει απο την Ελλαδα 1000 φορες περισσοτερες. Δεν ειναι ο τοπος του η Ελλαδα. Βεβαια η ΕΛλαδα με τους νομους της κρατωντας πολλους μεταναστες εγκλωβισμενους για δεκαετιες ουσιαστικα τους οδηγησε να ριζωθουν εδω και τελικα κατα καποιο τροπο η Ελλαδα να ειναι ο τοπος τους. Η πλειοψηφια ομως δεν θεωρει την Ελλαδα σαν ενα μερος που θα ηθελε να μεινει αν ειχε την δυνατοτητα να παει σε οποιαδηποτε αλλη Ευρωπαικη χωρα. Και οι δυο το θελουμε λοιπον και η λυση ειναι πολυ ευκολη. Μενει απλα να ειμαστε ειλικρινεις και να δουλεψουμε ολοι μαζι ετσι ωστε και αυτοι οι ανθρωποι να βρουν αυτο που θελουν και εμεις να μην μετατρεψουμε την Ελλαδα σε ενα αποθυκευτικο χωρο ονειρων και ανθρωπων που απλα ετυχε να πιαστουν στην τσιμπιδα της αστυνομιας.
giogud
12/06/2009 10:19
Είναι τρόπος αντιμετώπισης αυτός του μεταναστευτικού προβλήματος της χώρας; Πάλι πάμε να πρωτοτυπήσουμε με λάθος τρόπο. Μόνο εντάσεις και μίσος μπορεί να προκαλέσουν τέτοια μέτρα. Φτάσαμε σε σημείο να ακούμε για στρατόπεδα συγκέντρωσης και να το επικροτούμε από πάνω. Από τους ναζί έχουμε να δούμε τέτοια πράγματα στην Ευρώπη και από τους Σοβιετικούς στην Σιβηρία. Αν είναι δυνατόν. Ο κόσμος αυτός που έρχεται από εκει δεν θα σταματήσει να έρχεται όσο υπάρχει πείνα στα μέρη του. Και ο πατέρας μου λαθραίος πήγε στην Αμερική, όπως και πολλοί συμπατριώτες μας. Όταν παντρεύτηκε την μάνα μου νομιμοποιήθηκε. Το κράτος των ΗΠΑ τους συμπεριφέρθηκε σωστά γι'' αυτό και αυτοί έχουν ψηλά στην συνείδηση τους αυτοί την χώρα. Σκεφτείτε να συλληφθεί ο πατέρας μιας οικογένειας, να φυλακιστεί για ένα χρόνο και μετά να απελαθεί. Και η οικογένεια που θα μείνει πίσω αλλά και αυτός που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει πίσω θα μας μισούν θανάσιμα. Ή μήπως νομίζεται οτι θα συλλαμβάνονται οι κακοποιοί; Θα τον βρίσκουν τον τρόπο τους πάλι. Μόνο μέσω πανευρωπαϊκής αντιμετώπισης μπορεί να μειωθεί το πρόβλημα. Γιατί το να αντιμετωπιστεί είναι ουτοπία. Είτε παράνομα είτε νόμιμα, άμα ο άλλος πεινάει θα έρθει στο φαγητό.
mbourdelistan
12/06/2009 10:17
se ligo tha xexastoun.xexnate oti eine ellada edo
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
12/06/2009 10:02
Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ω

ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΘΕ

ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ !

Υ.Γ. 40 αστυνομικοί για να συνοδεψουν 55 Πακιστανους?
θα εχομαι και ταξιδακια τωρα ?

toka
12/06/2009 10:02
Καταρχήν ψευτο ελληναράδες θα καπνίζουμε όσο θέλυμε και όπου θέλουμε κι αν δεν σας αρέσει να φύγετε απο τη χώρααα!!!Κατα δεύτερον όλοι εσείς που φωνάζετε να φύγουν οι μετανάστες είστε εσείς που τους πληρώσατε για να γίνουν οιο ολυμπιακοί αγώνες..άρα τους βάλατε στα σπίτια σας αγαπητοί μου...στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί..
ALFA
12/06/2009 09:59
TA ELLINOTURKIKA SINORA FRAZONTE POLY EFKOLA
KE KAMERES BENUN EFKOLA.. ARKI NA 8ELUN I KYVERNUNTES
AS EFARMWSUN TON NOMO KE TIN YPOGRAFH TIS SEGEN
I NEA DIMOKRATIA PARANOMEI . I SIMFWNIA SEGEN TO LEI
KA8ARA OTI TA SINORA DEN PREPI NA INE TRYPIA
KE NA MIN YPARHI DIAROI PROS TIS HWRES TIS SEGEN LA8ROMETANASTWN.. PESTE TO KA8ARA MIPOS EHUME LADOMENUS
DIAKINITES LA8ROMETANASTWN I MIPOS
8ELETE KE ALLI APOLIA PSIFOFORWN
DIWHNETE 5.000 ERHWNTE 15.000 MINIAIWS
TI PEHNIDI INE AFTO
ΤΣΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
12/06/2009 09:59
Αστραπή να σας βαρέσει ! .. . έλεγε η γιαγιά μου όταν την θύμωνε η αδικία και η αναξιοκρατία στην οποία υποβαλόταν από κάθε λογής τάχα δημοκράτες !! που πέρασαν κατοχή και εμφύλιο στα άνετα σαλόνια τους ως καταδότες αλλά και μετέπειτα στα κυριλέ γραφιάκια τους σνομπάροντας άγρια τους πολίτες που θέλανε να εξηπηρετηθούνε.
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει η μια αστραπή με την άλλη ?
Πιθανά καμία εκτός από το όνομα αλλά μήπως και εδώ στο σήμερα δεν καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι οικονομικοί μετανάστες και πολιτικοί πρόσφυγες ?
Με την σκούπα έχω μάθει από μικρό παιδί μαζεύουμε τα σκουπίδια !!! και όχι τους ανθρώπους ή μήπως η ονομασία παραπέμπει σε ένα κακοπροέρετο συσχετισμό ότι αυτοί οι άνθρωποι .. . δεν είναι άνθρωποι !!!
Πού είναι κύριοι η κοινωνική πολιτική του κράτους ? Αυτοί οι άνθρωποι για μπορέσουν να ενσωματωθούν αν και εφόσον αποφάσισαν να μείνουν εδώ γιατί να μην ξέρουν την ελληνική γλώσσα ? Γιατί να μην έχουν στέγη και τροφή ? εργασία ? Και τελικά είτε θελήσουν να μείνουν είτε όχι γιατί να μην ξέρουμε ποιοί είναι ? Δεν έχουν όνομα ? Είναι απλώς οι λαθρομετανάστες ? Γενικά και αόριστα . Όπως και η ζωή μας ποια σε αυτόν το τόπο που έχει γίνει γενική, αόριστη και αφηρημένη.
elena
12/06/2009 09:39
αντε να δούμε.. και οι Ελληνάρες εδώ που πληρώνονται να τους καλύπτουν να ξεκουκουλωθούν,, επιτέλους,,,
GOLDEN BOY
12/06/2009 09:33
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΤΛ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!! ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;
ΝίκοςΒ
12/06/2009 09:24
Κάλλιο αργά... Πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς όμως - μποϋκοτάζ των επιχειρήσεων που απασχολούν παράνομους αλλοδαπούς (οι περισσότεροι στα μπαρ - εστιατόρια είναι παράνομοι), καταγγελίες για τις επιχειρήσεις αυτές στην αστυνομία και καμμία βοήθεια στην μαφία των φαναριών. Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι η ανοχή τελείωσε.
Βασίλης
12/06/2009 09:22
Αν δεν κλιμακωθούν οι πιέσεις τύπου ''στρατόπεδα μπαμπούλας'' μπορεί και να γίνει σωστή δουλειά- δυστυχώς οι αρνητές κομμάτων (συμπ. ΜΜΕ) δεν τα διαχωρίζουν απο το κράτος και τους υπηρεσιακούς θεσμούς του που εκπροσωπούν και υπηρετούν όλους μας...
Thanos Linardos
12/06/2009 09:20
Tora ine pou tha mavriso ton Karaman-Ali. Diladi hriazotane na tou vali fotia sta mpatzakia o Karatzaferis gia na arhisi na kani kati? Gia mena afto simeni oti mporousan na thesoun telos sto thema tis paranomias ke tou eglimatos ala gia kapious logous den to kanane. Pianon simferonta eksipiretousan? Karatzaferi, htipa tous alipita aftous tous prodotes tis ND ke imaste mazi sou.
toka
12/06/2009 09:19
Ναι όντως επιτέλους κάτι πάει να ξεκινήσει...χαχαχαχαχα.....θα τους μαζέψουν στα στρατόπεδα και μετα θα βγούν οι μανάδες των μπούληδων στρατιωτών και θα διαμαρτύρονται..και μετά θα τους επαναπροωθήσουν λέει λες και δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω...και μετά ο καραμανλής που σημειωτέων έχει τουρκικο επίθετο Καραμάν Αλής, σύμφωνα με τα λεξικα, θα ξυπνησει για να πάει να φάει...αχ εσας πότε θα σας μαζέψουμε.....Έλα νεοέλληνα Ελληναρά ξεσηκώσου που σε κυβερνά ένας με τούρκικο όνομα...χαχα
K P
12/06/2009 09:07
Επιτέλους !!!
Κάτι πάει να ξεκινήσει