Κυβέρνηση Καραμανλή, με μέτρα Καρατζαφέρη

Η Ν.Δ. στη γραμμή ΛΑΟΣ για τη λαθρομετανάστευση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος, nasopoulos@dolnet.gr   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2009 07:00 |
 Κυβέρνηση Καραμανλή,  με μέτρα Καρατζαφέρη
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Πρωθυπουργό και αποσυντονίζει τη Ν.Δ., καθώς χθες πρότεινε στον κ. Καραμανλή να εξετάσει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΛΑΟΣ έως τον προσεχή Μάρτιο

Ο Κ. Καραμανλής ζήτησε χθες από τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής «να πατήσουν γκάζι». Η εικόνα που μεταφέρεται είναι πως ήταν το ίδιο βλοσυρός όπως στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στη Ν.Δ. υπάρχει σύγχυση εάν με την εντολή να ανεβάσει ταχύτητα, η κυβέρνηση θα πρέπει να τρέξει για να προλάβει ή να ξεφύγει- από μια «καταδίωξη», όπως αυτή που έχει ξεκινήσει ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μετά το προσκλητήριο στους γαλάζιους βουλευτές, κάλεσε χθες τον Πρωθυπουργό να συγκυβερνήσουν...

Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτοι που πήραν εντολή να τρέξουν είναι οι κ.κ. Πρ. Παυλόπουλος και Χρ. Μαρκογιαννάκης, οι οποίοι καλούνται με αλλεπάλληλες επιχειρήσεις- σκούπα στα στέκια των παράνομων μεταναστών και ένα αυστηρότερο ποινικό πλαίσιο, να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ρίχνει «νερό στον μύλο» του ΛΑΟΣ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου ευελπιστούν ότι το νέο σχέδιο για τη λαθρομετανάστευση θα φέρει αποτελέσματα και θα δώσει στην κυβέρνηση ανάσες. Συνεργάτες του κ. Καραμανλή εκτιμούν ότι το ζήτημα μπορεί να εξελιχθεί σε «παγίδα» για το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος πάντως έσπευσε χθες να τονίσει ότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, επειδή η χώρα «έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι».

Ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί το επόμενο διάστημα στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και επιδιώκει να αποτελέσει βασικό θέμα στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προσεχή εβδομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έστειλε χθες επιστολή στον πρωθυπουργό της Τσεχίας και προεδρεύοντα της Ε.Ε. την τρέχουσα περίοδο κ. Γιαν Φίσερ, με την οποία ζητεί να υπάρξει άμεσα δράση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχεδιασμός στον αέρα
Κατά τον υπουργό Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο, εξάλλου, το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνον από τη χώρα μας και είναι επιβεβλημένο η Ε.Ε. να πιέσει και να υποχρεώσει τις τρίτες χώρες προκειμένου να υπογράψουν συμφωνίες επανεισδοχής. Καθοριστικό βήμα για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης θεωρεί και τη δημιουργία ευρωπαϊκής ακτοφυλακής.

Προς το παρόν, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει τις επιχειρήσεις- σκούπα στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά ο σχεδιασμός βρίσκεται ουσιαστικά στον αέρα. Στο παρασκήνιο, μάλιστα, καταγράφονται ήδη τριβές ανάμεσα στο υπουργείο Εσωτερικών και το ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς ο κ. Γ. Σουφλιάς δεν αποχαρακτηρίζει την έκταση της πρώην βάσης του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, η οποία έχει δασικό χαρακτήρα και σχεδιάζεται να μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής των λαθρομεταναστών που θα απομακρυνθούν από το κέντρο της Αθήνας.


Το δίλημμα είναι συγκυβέρνηση ή Γιώργος

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ επιχειρεί να αποσυνδέσει την εκλογική άνοδο του ΛΑΟΣ από την εικόνα «τάξης και ηθικής» στην οποία επενδύει μετά τις κάλπες των ευρωεκλογών και υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις για τα μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης είχαν ληφθεί πριν από δύο μήνες. Είναι δεδομένο, ωστόσο, όπως παραδέχονταν κυβερνητικά στελέχη, ότι με τις επόμενες κινήσεις της θα επιχειρήσει να επικαλύψει την «ατζέντα» του κ. Καρατζαφέρη, αφού μετά τα μέτρα για την παράνομη μετανάστευση, ακολουθεί το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της κουκούλας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ωστόσο, συνεχίζει ακάθεκτος τις επιθέσεις στον Πρωθυπουργό και αποσυντονίζει τη Ν.Δ., καθώς μετά την «πολιτική στέγη» που προσέφερε σε όσους γαλάζιους βουλευτές δεν έχουν πιθανότητες επανεκλογής, χθες πρότεινε στον κ. Καραμανλή να εξετάσει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΛΑΟΣ έως τον προσεχή Μάρτιο και κοινή κάθοδο στις εκλογές, για να χάσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές. «Σαφέστατα προτείνω τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση, ως κόμμα... Δεν μπορούν αυτοί. Είναι ανίκανοι. Αν δεν μπούμε μέσα εμείς να αλλάξουμε το τέμπο, δεν γίνεται δουλειά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει κι άλλη πολιτική. Πιο φιλολαϊκή...», είπε ο κ. Καρατζαφέρης (στο Κανάλι 1), ενώ επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον Πρωθυπουργό: «Ο κ. Καραμανλής είναι ανήμπορος, ανίκανος, δεν μπορεί να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρο. Γι΄ αυτό φέρνει τον Παπανδρέου ερήμην στην εξουσία... Ή θα πάμε μαζί και θα πάρουμε τις εκλογές ή θα έρθει ο Παπανδρέου...».

Στην κυβέρνηση εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τον κ. Καρατζαφέρη ως «πολιτικό που κινείται στο περιθώριο», όπως σχολίαζαν χθες συνεργάτες του κ. Καραμανλή, ενώ από Μαξίμου και Ρηγίλλης έχει δοθεί σε βουλευτές και κομματικά στελέχη εντολή να κλείσουν κάθε συζήτηση περί συνεργασιών με τον ΛΑΟΣ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγ. Αντώναρος έκανε χθες λόγο για «αγεφύρωτο χάσμα» ανάμεσα στα δύο κόμματα, ενώ πρόσθεσε ότι η πρόσκληση προς τους βουλευτές της Ν.Δ. «απεικονίζει ανάγλυφα το απαράδεκτο πολιτικό ήθος του αρχηγού του ΛΑΟΣ».

24
ΡΟΔΑΝΘΟΣ
16/06/2009 12:27
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ 1-2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΠΛΑ ΣΚΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΦΑΣΙΣΤΟΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.
ροδανθος
15/06/2009 15:21
Οποιος προσπαθει να περασει την αποψη οτι ο εθνικισμοσοσιαλισμος και ο κομμουνισμος δεν ειναι των ακρων ειναι απλα ενας προδοτης της Ελλαδας. Να θυμαστε οτι ολοι οι φασιστες ανεβηκαν στην εξουσια με προτροπες οτι δεν ειναι ακραιοι. Ειναι δυνατον να εχεις στην παραταξη σου ανθρωπους που να υποστιριζουν ατομα που εχουν σφαξει εκατομμυρια ανθρωπους και να μην εισαι των ακρων? Ο Σταλιν που τον υποστιριζει τελευταια το ΚΚΕ ποσα εκατομμυρια εσφαξε? Ο Χιτλερ που τον υποστιριζει ο Αδωνης και ο Πλευρης ποσα εκατομμυρια εσφαξαν συμπεριλαμβανομενου και εκατονταδων χιλιαδων Ελληνων? Στην χωρα που γεννησε την δημοκρατια δεν εχουν θεση οι ανθρωποι που υποστιριζουν θεσεις που υποβαθμιζουν την ανθρωπινη υποσταση οπως ο Φιλιππινεζος Παρατηρητης και οι παραπανω προδοτες της δημοκρατικης μας παραδοσης.
ΡΟΔΑΝΘΟΣ
15/06/2009 15:13
Ναι βεβαια Φιλιππινεζε μου,

οι μονοι σοβαροι αρχηγοι ηταν η Αλεκα και Καρατζαφυρερ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑ. Ο ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΟΧΙ ... ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΑ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ? ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ.
ροδανθος
15/06/2009 13:12
Φιλιπινεζε,

παρε τον φασιστοεθνικισμο σου και αντε βγαλε το ποδαρακι σου εκτος Ελλαδας πρωτα να δεις λιγο τον κοσμο και μετα να καταλαβεις ποια ειναι η θεση της Ελλαδας. Μην θεωρησεις ταξιδι το να πας να δεις το φιλαρακι σου τον Κοκο που ησασταν συμφοιτητες. Δεν υπαρχει την σημερον ημερα τροπος να εκτοπισεις νομιμα 1-2 εκατομμυριο ανθρωπους. Μονο με Χιτλερικες μεθοδους μπορεις να το κανεις και αυτο προτεινεις εσυ και ολο το φασιστοσυναφι σου. Αυτο θα φερει την καταστροφη της Ελλαδας. Δεν ειμαι εγω αυτος που απειλω. Απλα προβλεπω. Η προβλεψη δεν ειναι απειλη. Κανε οτι θελεις. Απλα λεω οτι η βια θα φερει βια. Αυτο ειναι ολο. Και να θυμασαι. Η Ελλαδα εχει τους πιο σκληρους νομους οσον αφορα τους μεταναστες. Ειδαμε λοιπον την επιτυχια αυτων των σκληρων νομων και της φιλοσοφιας περι ανωτερης φυλης που μονο μεσω αιματος διαιωνιζεται και περι κατωτερων φυλων που πρεσβευει ολο το φασιστοσυναφι σου. Αντε χασου απο εδω...ιστορικε της δεκαρας...πατριδοκαπηλε.
γιωργος
13/06/2009 09:17
Εχουμε ενα πολιτικο προβλημα στην χωρα και αυτο ειναι η ελλειψη σοβαρης πολιτικης σε πολλα θεματα. Ειναι αδιανοητο για μια κυβερνηση να φερνει μετρα κατοπιν εορτης και ηττας. Ποσοι πιστευουν οτι ειναι αργα για μετρα? Η πολιτικη ειναι η χαραξη και η εφαρμογη πολιτικης γραμμης. Εχει η Ν.Δ. πολιτικη γραμμη? Εαν εχει γιατι την εφαρμοζει τωρα κατοπιν ηττας? Με τιμη,
ΡΕΝΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
12/06/2009 18:02
@ ADUAN ,Γεια σου αγαπητε ,και συνετε Φιλε.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αργησα να σου απαντησω ημουν στην πανεμορφη Δηλο ,την καρδια των
Κυκλαδων,τελεια χρωματα. παντα χρωστω μια επισκεψη στον
ιερο χωρο του πανεμορφου νησιου,η εμπειρια ειναι παντα αξεχαστη ειμαι εκπληκτος απο την ομορφια και υπερηφανος που ειμαι Ελλην. Η Πατριδα μας ειναι ενας Ερωτας με διαρκεια..
Να εισαι παντα καλα και να προσεχεις.
Με Τιμη
Ρενος Καζαμιας απο το νησι της Μυκονου
Δημοσθενης Μπογδης
12/06/2009 16:34
Aduan , , Αντωνη , 666 η οτιδηποτε αλλα θελεις να''ποκαλεισαι ,αγαπητε μου κυριε ,
Αυτοπροδιαγραφετε ωραιο το ποιημα σας ...!!

...........Η αυτοευχαριστησης ,βλαπτει οταν γινεται σε τακτα
και επαναλαμβανομενα σταδια .
Λιγο ρεγουλο !
Aduan
12/06/2009 15:55
@ 666

Κι'' εγω σ''ευχαριστω.
Καλη συνεχεια και καλο Σαββατοκυριακο και σ''εσενα.
Ασε και τ'' αλλο.....Τωρα θα το διαβασει αυτο ο Δημοσθενης και ξερεις τι συμπερασμα θα βγαλει....?
Οτι μιλαω με τον εαυτο μου και του ευχομαι καλο σκ......
Χε χε χε.....και ΜΗ χειροτερα.....
666
12/06/2009 15:37
@Aduan,ένα μεγάλο ευχαριστώ.Σου είπα και στο λέω ακόμα μια φορά πως τα καλύτερα θα βγούνε σε βιβλιαράκι και αυτό ήταν το καλύτερο μεχρι τώρα.Έχω πολύ δουλειά και σου εύχομαι πάντα υγεία και καλό ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
12/06/2009 15:33
ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Κατόπιν της κατάρρευσης του κομμουνιστικού καθεστώτος της Σοβιετικής Ενωσης , η Αλβανία προσπαθεί να βρεί το δρόμο της .Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι ότι εκτός από την άσκηση εσφαλμένης πολιτικής στα Βαλκάνια , στην Αλβανία υπάρχει μεγάλη τουρκική επιρροή και με πολύ βαθιές ρίζες από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Η Τουρκία θεωρεί την Αλβανία σαν το προγεφύρωμά της στα νώτα της Ελλάδος , ενώ η Αλβανία βλέπει την Τουρκία σαν τη μεγάλη προστάτιδά της ,όπως δηλαδή την έβλεπε και στο παρελθόν. Επίσης η Ιταλία , η οποία πρωτοστάτησε στη δημιουργία του αλβανικού κράτους ,όπου με το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας της σχετικής διάσκεψης του 1913, η Αλβανία έπαιρνε όλη τη Βόρειο Ηπειρο, αφού οι τότε Μεγάλες Δυνάμεις δεν επιθυμούσαν μια ισχυρή Ελλάδα και συναίνεσαν στην ενσωμάτωση της Βορείου Ηπείρου στο νεοσύστατο "αλβανικό κράτος" , έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Αλβανία , το οποίον αποσκοπεί στον έλεγχο της Αδριατικής . Δεν πρέπει επίσης να ξεχνούμε ότι από το έδαφος της Αλβανίας πραγματοποιήθηκε η φασιστική ιταλική επίθεση ενατίον της Ελλάδος το 1940. Υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και από το Βατικανό, το οποίον επιχειρεί μέσω αυτής να διεισδύσει στον κατ’εξοχήν Ορθόδοξο βαλκανικό χώρο ! Ολα αυτά σημαίνουν ότι πρέπει να αντιληφθούν οι κυβερνώντες την Ελλάδα ,ότι η άσκηση ευκαιριακής εξωτερικής πολιτικής, εγκυμονεί κινδύνους για την εδαφική της ακεραιότητα και ότι η Αλβανία είναι χώρα υψηλού κινδύνου για την ειρήνη στα Βαλκάνια , τόσο λόγω της τουρκικής επιρροής , όσο και λόγω του Κοσσυφοπεδίου. Το μόνο που ενδιαφέρει σ’αυτή τη φάση την Αλβανία στις σχέσχεις της με την Ελλάδα , είναι η αποστολή λαθρομεταναστών με άμεσο σκοπό την ανόρθωση της διαλυμένης οικονομίας της και με απώτερο σκοπό τη δημιουργία "αλβανικής μειονότητος στην Ελλάδα". Δεν συνετίσθηκε δηλαδή η Ελλάδα από το τρανό παράδειγμα της ελληνικής εν Τουρκία μειονότητος του παρελθόντος και της εν Ελλάδι μουσουλμανικής μειονότητος του παρόντος !... Δηλαδή , καλύτερο σύμμαχο από την Ελλάδα για την άσκηση της εξωτερικής τους πολιτικής , ούτε στα πιό τολμηρά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν οι διπλωματίες της Τουρκίας και της Αλβανίας ! Επίσης η Αλβανία καιροφυλακτεί να χτυπήσει την Ελλάδα εκ των νώτων στην πρώτη ευκαιρία , γι’αυτό πρέπει να έχουμε έτοιμο σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης αυτής της απειλής , από την όμορη αλλά και εχθρική αυτή χώρα. Προς το παρόν οι αλβανικές ένοπλες δυνάμεις δεν συνιστούν από μόνες τους απειλή για την Ελλάδα . Σε γενίκευση όμως βαλκανικού πολέμου, από τον οποίον η Τουρκία δεν θα είναι αμέτοχος , ή ακόμα και ελληνοτουρκικής σύρραξης , υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της πισώπλατης μαχαιριάς από τη διεκδικούσα ελληνικά εδάφη Αλβανία . Το ανεξέλεγκτο τεράστιο κύμα προσφύγων, όπου εκ συστήματος εγκαθίστανται μονίμως στην Ελλάδα σε ορισμένες περιοχές , όπου δημιουργούν τοπικές πλειοψηφίες είναι λίαν ανησυχητικό, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις βουτηγμένες στα σκάνδαλα, από το 1981 μέχρι σήμερα, δεν ενδιαφέρονται για το οξύτατο αυτό πρόβλημα , αλλά πως θα πλουτίσουν από την πολιτική. Οσο για τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση , αυτή ενδιαφέρεται για το πώς θα ξαναπάρει την κουτάλα , καθώς και πώς θα πραγματοποιηθεί το σχέδιο των Αμερικανών να καταξιώσουν τον κ. Γ. Παπανδρέου που σίγουρα δεν θα πεί όχι στα μελλοντικά τους σχέδια για την περιοχή. Το πρόβλημα των Αλβανών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα , διότι τα σύνορα με την Αλβανία είναι ξέφραγο αμπέλι . Αν ναρκοθετηθετήσουμε την περιοχή θα μας αποκαλούν δολοφόνους των... ανυπεράσπισων αλλά πάνοπλων Αλβανών που μεταναστεύουν παρνόμως στην Ελλάδα και δη με βαρύ οπλισμό ! Ενα άλλο ανησυχητικό στοιχείο είναι ο αλβανικός υπερεθνικισμός που καθοδηγείται από τον αλυτρωτισμό. Ενθυμούμαι κάποιες παλαιότερες δηλώσεις τους ότι η Αλβανική σημαία θα υψωθεί μέχρι και τη Θήβα . Η έκταση αυτού του στοιχείου φάνηκε καθαρά τόσο στην κρίση του Κοσόβου με τη Σερβία όσο και με τα Σκόπια . Αν δε, προστεθούν στο Κόσοβο και οι αλβανικοί πληθυσμοί της δυτικής πλευράς των Σκοπίων, τότε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ σύντομα μια αναδυόμενη εν δυνάμει πολύ μεγάλη απειλή. Κι’αυτό διότι η Αμερική βοηθάει στο έπακρο τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας , παρά τη δημιουργία μουσουλμανικών θυλάκων, που επιδίδονται ανεξέλεγκτα στο εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και βοηθούν τους τρομοκράτες , με το αζημίωτο φυσικά . Ολα αυτά που γνωρίζουν οι ΗΠΑ και τα επιτρέπουν, αν μή τι άλλο μας βάζουν σε σοβαρές σκέψεις για το αμερικανικό πρόγραμμα στα Βαλκάνια , με πιθανή νέα χάραξη των συνόρων των κρατών τους !... Για το μίσος των Αλβανών έναντι των Ελλήνων παραθέτω κατωτέρω τη δημοσίευση του κ. Σταύρου Τζήμα στον Ελληνικό Τύπο με τίτλο: "Ο Αλβανικός Ανθελληνισμός". Αυτή η δημοσίευση εξόργισε τον παριστάνοντα τον ακαδημαϊκό, υπερασπιστή των αλβανικώνσυμφερόντων υπογράφοντα με το ψευδώνυμο "ροδανθός" , που άρχισε να ψευδολογεί και να λασπολογεί σε βάρος μου. Ομως τα γραπτά του είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, όπως το σχόλιό του της {23-3-2009/21,14} Θέμα εφημ. Παγιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ.που αναφέρει ότι :Αν η Ελλάδα τολμήσει να απελάσει μαζικώς τους κακοποιούς Αλβανούς , θα οδηγηθεί σε πόλεμο και σε οικονομική καταστροφή !... "Ενα έγκλημα κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε στη Χειμάρα της Αλβανίας και το κύμα συμαράστασης στο δολοφόνο που ξέσπασε, δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός . Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του. Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολονία . Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καθαυτή, προκαλεί απέχθεια , τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν. Μέσα από τα blogs στο διαδίκτυο επιχειρείται ηρωποίησητου νεαρού διότι σκότωσε έναν Εληνα ! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων στα οποία παρεμβαίνουν για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες , αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικά σημειωματάρια , πλημμυρίζουν μίσος. "Ολοι μας πρέπει να σκοτώσουμε έναν Ελληνα" γράφει ένας εξ αυτών. Ενας άλλος απευθυνόμενος στο δράστη λέει ότι : "Αν σκότωνες τον Ελληνα δήμαρχο της Χειμάρας θα ήσουν ο νέος "Γκεόργκ Κάστριοτ" και κάποιος τρίτος δηλώνει πως "καλός Ελληνας είναι ο ψόφιος Ελληνας". Το θύμα είχε βεβαρυμένο βιογραφικό : Ετρεχε στις φλέβες του ελληνικό αίμα και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης . -Αλλωστε οι περισσότεροι Αλβανοί θεωρούν συλληβδην τους εργοδότες τους στην Ελλάδα -δυνάστες και ρατσιστές και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης- και ήταν συγγενής του ομογενούς δημάρχου της Χειμάρας, τον οποίο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες τον έχουν φέρει στο στόχστρο του αλβανικού εθνικισμού. Επομένως, "ορθώς έπραξε ο εικοσιτετράχρονος, ο οποίος όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το σωστό και εθνικά πρέπον θα ήταν να αναρτηθεί η φωτογραφία του πλάϊ σ’εκείνη του Σκεντέρμπεη". Υπερβολές και μεμονωμένες αντιδράσεις κάποιων φανατικών ; Οχι ,δυστυχώς παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε και άλλες στο παρελθόν, με χαρακτηριστική εκείνη της απαγωγής του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο εκτελεσθείς, μαζί μ’έναν Ελληνα όμηρό του, από την αλβανική αστυνομία, έξω από το Ελβασάν Φλαμούρ Πίσλι έγινε και λαϊκό τραγούδι, ως ο Αλβανός που συγκρούστηκε με τους Ελληνες ρατσιστές και ας επρόκειτο για την ενέργεια ενός μισότρελου ανθρώπου. {Σταύρος Τζήμας}.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
12/06/2009 13:17
ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΧΙΙΙ Τελικώς οι μόνοι σοβαροί αρχηγοί στις θέσεις τους και με οντότητα ήσαν η κ. Αλέκα Παπαρήγα και ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης . Και ας μην αρχίσουν οι Εθνικοσοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ και οι Κεντροαριστεροί της Ν.Δ. να μιλούν για δήθεν άκρα . Κι’αυτό διότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Ν.Δ. δεν έχουν ούτε μέση ούτε άκρη . *** Η γνώμη της κ. Κατερίνας Παπακώστα , για την επικράτηση της Ν.Δ. στις βουλευτικές εκλογές, είναι η εξής : Κοινή κάθοδος με τον ΛΑ.Ο.Σ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν δέχεται να υπάρχουν βατοπεδινοί στο σχήμα. Μήπως αυτό συμπεριλαμβάνει και την κ.Παπακώστα, που προκειμένου να αποδείξει την αθωώτητα του κ. Καραμανλή και των εμπλεκομένων υπουργών, ως μέλος της της Εξεταστικής Επιτροπής ρώτησε κυρία μάρτυρα , αν όλα τα τέκνα της , έχουν τον ίδιο πατέρα ! Και με αυτήν την ουσιώδη ερώτηση, απέδειξε την αθωώτητά τους . *** Ο Αετός του Βορρά κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσεν ότι ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πιό κοντά στον κ. Κώστα Καραμανλή σε σχέση με στελέχη που εμπιστεύθηκε και αυτά τον πρόδωσαν. Το ερώτημα είναι που τον πρόδωσαν ? Μήπως στη μοιρασιά ? *** Η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Φωτεινή Πιπιλή, είναι και διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που κατοικεί. Κατά τη δήλωσή της έστειλε εξώδικο στον κ. Κ. Καραμανλή για τις χειρονομίες που κάνει όταν ομιλεί !... *** Τα δυο κληρονομικά κόμματα της εξουσίας λειτουργούσαν κα εξακολουθούν να λειτουργούν, με βάση την πελατειακή σχέση με τους πολίτες . Ετσι διαπιστώνουμε την ύπαρξη φανατισμένων κομματικά ανθρώπων, που ο φανατισμός τους δεν έχει ιδεολογικά κίνητρα αλλά ιδιοτελή. *** Το πρόβλημα με τον κ. Γ. Παπανδρέου είναι ότι η διάνοιά του είναι πολύ πιό μπροστά από τους κοινούς θνητούς και έτσι δεν τον βλέπουν , γιατί έχει απομακρυνθεί πολύ από το λαό. Ενα άλλο κακό είναι ότι το ρεπερτόριό του για την πράσινη ανάπτυξη τελείωσε μαζί με την πράσινη μπογιά !... 11-6-2009 Φ.Π.
Aduan
12/06/2009 13:13
@ ΡΕΝΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

Αγαπητε κ. Ρενο καλησπερα σας.
Βλεπω οτι ΔΕΝ σας κανει καρδια να γυρισετε πισω....και σας καταλαβαινω απολυτα....
Αλλος αερας, αλλο φαγητο, και ελευθερια απο το συζυγικο ζυγο...χε χε...
Κι'' εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σας.
Οσο για το θεμα των εκλογων, δικιο εχετε.
Οταν εκλεγουμε μια κυβερνηση την εκλεγουμε για 4 χρονια.
Ετσι οριζει το συνταγμα, και οντως αν δεν συντρεχουν ΣΟΒΑΡΟΙ εθνικοι λογοι η οποιαδηποτε εκλεγμενη κυβερνηση θα πρεπει να εξαντλει την 4ετια.
Δεν ειναι δυνατον καθε τρεις και λιγο να καλειται ο λαος στις καλπες. Στο τελος θα χασει η ολη διαδικασια το κυρος και το νοημα της.
Αυτο δυστυχως δεν το καταλαβαινουν αρκετοι συμπολιτες μας, και συνεχως αναμασανε την καραμελα των εκλογων.
Το χειροτερο δε, ειναι οτι το αιτημα των εκλογων απο την εκαστοτε αξιωματικη αντιπολιτευση - και ειδικα την τωρινη - ειναι απλα ενα επικοινωνιακο παιχνιδι, και μια πολιτικη μπλοφα.
Η αληθεια ειναι τελειως διαφορετικη. Ειδικα η αξιωματικη αντιπολιτευση στην παρουσα φαση απευχεται το ενδεχομενο να γινει κυβερνηση, ασχετως του τι λεει......
Το απευχεται οπως ο διαολος αποφευγει το λιβανι......ή οπως ο κ. Δημοσθενης αποφευγει τον 666......χε χε.....ετσι για να πουμε και το καλαμπουρι μας.....
Οσο για τον Καρατζαφερη, πιστευω οτι αυτο το ανελπιστο ποσοστο που πηρε, τον εχει τυφλωσει και νομιζει οτι μπορει να επηρεασει προσωπα και καταστασεις, αλλα αυτο ακριβως μπορει να γυρισει μπουμεραγκ......γιατι κακα τα ψεμματα, οι σοβαροι πολιτικοι μετρανε το επομενο βημα τους, και δεν αρχιζουν ανοιγματα την επομενη των αποτελσματων, ουτε καλουν σε προσκλητηρια........
Αυτες οι κινησεις δειχνουν βιασυνη και ελειψη πολιτικου σχεδιασμου, και πιθανον να αποβει εις βαρος του.....
Τελος παντων, θα δουμε τι μας επιφυλασει το μελλον......
Ετσι οπως εχουν καταντησει τη χωρα μας πλεον και οι εκπληξεις ακομα μπορουν να θεωρουνται αναμενομενες.......
Τι αλλο να πω... ειλικρινα δε ξερω.
Σας ευχομαι καλα μπανια, και καλη ξεκουραση κ.Ρενο..

Με εκτιμηση και σεβασμο

AduanPh. j
12/06/2009 12:57
Πλάκα έχει... η κυβέρνηση δείχνει να έχει ζαλιστεί... δεν ξέρει από... ποιο Γιώργο θα της έρθει...
Η. Βαζαίος
12/06/2009 12:56
Με τις υπάρχουσες τάσεις η Ελλάδα θα έχει πληθυσμό 3.000.000 μέχρι το τέλος του αιώνα, εκ των οποίων η πλειοψηφία θα είναι συνταξιούχοι. Αυτό σημαίνει απόλυτη υποβάθμιση τις χώρας και εκ των πραγμάτων κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Μια πολιτική που θα επιτρέπει την υποδοχή μεταναστών και την ισότιμη ένταξη αυτών και των παιδιών τους στην κοινωνία μας είναι ζήτημα επιβίωσης. Από τους πολιτικούς αναμένονται σύνθετες και δημιουργικές λύσεις στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και όχι η απλοική και τεμπέλικη εκδοχή πως οι ξένοι ευθύνονται για όλα τα δείνα...
Aduan
12/06/2009 12:48
@ Δημοσθενης Μπογδης

Ο κοσμος των ψευδαισθησεων κ. Δημοσθενη ειναι ενας πολυ περιεργος κοσμος.....
Μπαινεις ευκολα, αλλα βγαινεις δυσκολα.....αν τελικα τα καταφερεις και βγεις.....
Εχετε εξελιχτει στον πλεον γραφικο ανθρωπο της στηλης....
Οποιος μιλαει εναντια στις θεσεις σας αυτοματως για εσας ειναι ο 666 κρυμμενος πισω απο ενα αλλο ψευδωνυμο....
Τα ιδια λετε για ολους οσους απευθυνονται σ''εσας....
Τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει....?
Οτι αυτα που γραφει ο 666 μαλλον πονανε.....και δεν εχετε ισχυρα επιχειρηματα για να τον αντικρουσετε.....
Συνεπως ο εξορκισμος ειναι η μονη σας λυση......
Ετσι ομως, δεν πετυχαινετε τιποτα.....και με το να δινετε συγχαρητηρια στον καθε ομοιδεατη σας που καθεται και γραφει κατεβατα για να αντικρουσει τις θεσεις του 666, ειναι σαν να αναγνωριζετε τη δικη σας αδυναμια εναντι του.....
Επισης θα ηθελα να σας εκμυστηρευθω οτι αν, ποτε νοιωσω την επιθυμια να ξαναβαπτιστω, πιστεψτε με, θα ερθω σ''εσας.....
Προς το παρον ομως δεν νοιωθω αυτη την αναγκη......
Το ονομα μου, μου αρεσει.....και θα σας το προφερω αλλη μια φορα γραμμα προς γραμμα για να σας διευκολυνω στην αναγνωση του, μηπως και το χωνεψετε.......
Α-Ν-Τ-Ω-Ν-Η-Σ ή A-D-U-A-N.......οπως εχει επικρατησει να με φωναζουν απο μικρο !
Και επαναλαμβανω οτι αν ηθελα να υπογραφω με νουμερο, θα επελεγα το νουμερο 1 !!
Και κατι τελευταιο κ Δημοσθενη, το ποιημα μου δεν ηταν κακο, και πρεπει να το παραδεχτειτε.....
Δεν κοστιζει τιποτα να πειτε, " ναι βρε Αduan, δεν ηταν κακο ...."
Τζαμπα ειναι...
Γιώργος
12/06/2009 12:22
Δεν νομίζω αυτη την στιγμή ότι η λαθρομετανάστευση ειναι το Νο 1 αυτή την στιγμή το θέμα που απασχολεί τον κόσμο.Το Νο 1 είναι η κρίση και η απασχόληση.Κινούνται βέβαια προς την σωστή κατεύθηνση τα μέτρα αυτά γιατί το πράγμα εχει ξεφύγει σε ορισμένες περιοχές(απόρεια της οικονομικής κρίσης και αυτο το φαινόμενο) αλλά δεν θα αλάξει πολύ το κλίμα για την λαθρομετανάστευση.Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι βέβαια για ΓΕΛΙΑ ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.Πριν κάμποσο καιρό αναφέραν την κυβέρνηση ως παρακράτος της δεξιάς και την επέμβαση της αστυνομίας υπερβολική σε ορισμένες περιπτώσεις και τωρα βγαίνουν και λένε οτι η Ελλάδα εχει γίνει ξέφραγο αμπέλι.Οι άνθρωποι έχουν αποθρασηνθεί εντελώς μα εντελώς και συν της άλλης εχουν αρχίσει και γίνονται υπερβολικά κουραστικοί.Μια έτσι μία αλλιώς.Ας αποφασίσουν τι θέλουν πραγματικά!!
Kwnstantina Skreka
12/06/2009 12:19
Kala de ntrepomaste? Tosa xronia, twra ksafnika anakyptei problhma me tous lathrometastes?Kai blepw titlous, ''gketo to kentro ths Athinas'' klp. Ntroph!!!Tosa xronia to problhma ths lathrometanasteyshs yparxei alla, an oi kyrioi theloun na to lysoun, na kanoun swsto sxediasmo kai oxi epeixeirhseis skoupas!!!!To problhma ayths ths xwras einai oi anthrwpoi ths kai oi politikoi ths kat''epektash!Ntrepomai gia th xwra mou kai gia opoion apodexetai tetoiou eidous fasistikous sxediasmous. Ksafnika thymhthikame anthrwpous pou ftanoun eksathliwmenoi sth xwra mas, exoun plhrwsei ta kerata tous se lathremporous na perasoun apenanti. Tous stoibazoume olous sto kentro ths Athinas h se athlia kataleimata, pente pente se spitia stena, tous plhrwnoume psixoula gia douleies tou podariou, kai apo thn allh mas enoxloun kiolas pou den zoun kala kai egklhmatoun!Na skefteitai mono pws ta paidia twn NOMIMWN metanastwn pou megalwnoun sthn ellada DEN pairnoun thn ellhnikh yphkoothta, prepei na menoun me adeia paramonhs! akomh kai an olh tous th zwh ezhsan edw, emathan ellhnika kai exoun olous tous filous tous kai th zwh tous sthn ellada!!! Anhkousto! Ayto de ginetai pouthena se kamia allh xwra, osous akrodeksious kai an bgazoun sthn eyrwboulh! To problhma einai terastio kai de tha lythei me epixeirhseis skoupas. Skefteitai oloi pws analoga problhmata exoun oles oi xwres tis Eyrwphs.Thelei swsto sxediasmo. Kai shmeiotewn, kaneis de tha ksaxasei th Siemens kai ta Batopedia etsi. Na feroun prwta pisw ta lefta pou fagane kai blepoume kai ti tha kanoume me ta loipa problhmata. Axrhstoi kai anikanoi!
666
12/06/2009 11:58
<Κυβέρνηση Καραμανλή, με μέτρα Καρατζαφέρη> Θα σας πείραζε να γράφατε-Κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ με ΜΕΤΡΑ Καρατζαφέρη που συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ! Εχθές στο MEGA συμφώνησε και ο ΚύριοςΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ . ΓΙΑΤΙ κάνετε τέτοια Πλύση εγκεφάλου
idem
12/06/2009 11:26
Ώστε, έτσι, λοιπόν. " Κυβέρνηση Καραμανλή, με μέτρα Καρατζαφέρη ". Μπράβο "μας". Φαντάζομαι τι θα γράφουμε σε λίγο : " Κυβέρνηση Γεωργίου με μέτρα Ομπάμα". Θα ... ανοίξει και ο Γεώργιος την πολιτική της Ελλάδας στο Ισλάμ και τότε ... Τότε Ελλάδα δεν θα υπάρχει και οι σκούπες θα γίνουν ηλεκτρικές. Για να ρουφάνε τους ιθαγενείς. -
ALFA
12/06/2009 10:53
ERGA 8ELUME EDW KE TWRA EFARMOSTE TIN SIMFWNIA SEGEN
EXW I LA8ROMETANASTES ELENXOS STA SINORA KE
AMESH APOVOLH INE I MONI LISIS

AISTANOMASTE ANASFALEIS TERMA
Δημοσθενης Μπογδης
12/06/2009 09:51
Φιλε Γιαπονεζε Παρατηρητη ,
Θα εχω λαθος αν παρομοιασω τον τυτλο του αρθρου με το ρεπορταζ του κ. Νασοπουλου εδω " Κυβερνηση Καραμανλη με μετρα Καρατζαφερη " στο δικο μου ρεπορταζ ?
Αυτο το ρεπορταζ λεει " ποιηση Αντωνη με ψυχη πνευμα κινητρο και ψευτο-ψευδωνυμο 666 "

Με την ευκαιρια σε συγχαιρω για το "πυρ ομαδον" με το οποιο τους λουζεις καθημερινα !
Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
12/06/2009 09:26
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΡΕΝΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
12/06/2009 09:09
@ ....η Θα παμε μαζι και θα παρουμε τις εκλογες η θα ερθει
ο Παπανδρεου...Εαν αυτο δεν ειναι μια εκτροπη,μια απειλη
τοτε και εγω τα εχω χαμενα.μα εχουμε Κυβερνηση για 30 μηνες ακομη ουτε καν 2 χρονια δεν εκλεισε .γιατι αυτη η μανια
η Ελληνικη για εκλογες ποιον εξυπηρετουν ; Γιατι να μη εξαντλω την θητεια μου σαν κυβερνηση; αυτη η εξαχρειωση μονον καταστροφη φερνει. 4 χρονια ειναι η υποχρεωση για οποιαδηποτε κυβερνηση,και εκτος απο λογους εθνικους δεν ειναι δυνατη η προσφυγη ξανα σε καλπες.πως να λειτουργισει ετσι μια χωρα μα ειναι αδυνατον!.τι παιχνιδια ειναι
αυτα; τι παζαρια ανατολιτικα.ο καθε ανεκδιηγητος ανοητος
να απειλει.τι νομιζει ο Ακροδεξιος Καρα/τζαφερης θα εχει τον
Ελληνικο λαο σηκω σηκω κατσε κατσε ; ειναι βαθεια νυχτωμενος ,ποιος τον γνωριζει αυτον στην Ευρωπη ;και νομιζει οτι θα χορεψει τον Καραμανλη στο ταψι ;που παρουσιαστηκε σαν φαντης μπαστουνι ,για μενα ειναι ανεπιθυμητος,στην Αμερικη θα εκανε για eminent καρναβαλιστης για celebritys....
Με Τιμη
Ρενος Καζαμιας απο το νησι της Μυκονου
ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ
12/06/2009 08:38
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!