Στρατόπεδα - φυλακές για λαθρομετανάστες

Επιχείρηση- σκούπα από την ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2009 07:00 |
 Στρατόπεδα - φυλακές για λαθρομετανάστες
Το θέμα της αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών βρίσκεται πολύ ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα με τα πρόσφατα αποτελέσματα των ευρωεκλογών να στρέφουν το Μαξίμου στην υιοθέτηση πιο σκληρών μέτρων ασφάλειας

Με πολλές επιχειρήσεις- σκούπα για λαθρομετανάστες εγκαινιάζει η κυβέρνηση τη στροφή της στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, ενώ βρέθηκε τελικά και η λύση για τη δημιουργία των χώρων κράτησης.
Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στάλθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών μια λίστα με 11 στρατόπεδα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών που θα συλλαμβάνονται από την Ελληνική Αστυνομία. Τα στρατόπεδα είναι εγκαταλειμμένα από τον στρατό αλλά οι κτιριακές τους εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση όπως διαβεβαίωσε την ΕΛ.ΑΣ. η διεύθυνση υποδομής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.. Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ», κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών τα διαθέσιμα στρατόπεδα είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. «Πρόκειται για ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στην Αττική, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε Λάρισα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Αχαΐα», αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου.

Ένας λόγος που η ΕΛ.ΑΣ. δεν επέμεινε στη δημιουργία ενός μεγάλου στρατοπέδου μόνο στην Αττική είναι ο φόβος της Αστυνομίας πως ο χώρος θα ήταν εύκολα προσβάσιμος σε ομάδες αντιεξουσιαστών που θα ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια.

Σύμφωνα με τη μέθοδο της «σκούπας» που θα ακολουθηθεί: «θα γίνουν πολλές αλλά μικρές σε όγκο επιχειρήσεις. Στόχος θα είναι η σύλληψη το πολύ 100 ατόμων ανά επιχείρηση. Είναι ένας αριθμός ατόμων που εύκολα μπορεί να μεταφερθεί εκτός Αττικής αλλά και να επαναπροωθηθεί στις πατρίδες τους», αναφέρει ανώτερος παράγοντας του υπουργείου.

Στην Αστυνομία κρατούν μικρό καλάθι για τα 11 «δώρα» του Στρατού ύστερα από τα «παθήματα» του Ασπρόπυργου, της Πάτρας και της Μαλακάσας για την άμεση διαθεσιμότητα των στρατοπέδων και για τον λόγο αυτόν τις επόμενες ημέρες αξιωματικοί πρόκειται να επισκεφθούν τους προτεινόμενους χώρους. Στην περίπτωση του στρατοπέδου Μανουσογιαννάκη στην Πάτρα βρέθηκε πως στον χώρο υπήρχε μεταξύ άλλων μεγάλη αποθήκη οπλισμού που θα καθιστούσε επικίνδυνη τη μεταφορά των 5.000 Αφγανών από το λιμάνι της Πάτρας, και ο Στρατός τελικά διαθέτει μόλις 7 από τα 985 στρέμματα του στρατοπέδου. Στη Μαλακάσα ένας χώρος που αρχικά προτάθηκε, τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε καθώς το ΓΕΣ διαπίστωσε πως διαθέτει εκεί εγκαταστάσεις που είναι αδύνατον να μεταφερθούν.

Στην περίπτωση του Ασπροπύργου, που αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ΕΛ.ΑΣ. για τη δημιουργία ενός χώρου συγκέντρωσης 2.000 λαθρομεταναστών, η υπόθεση δεν προχώρησε όταν αποκαλύφθηκε πως η περιοχή του πρώην νατοϊκού στρατοπέδου είχε χαρακτηρισθεί ως δασική.


«Αγκάθι» η συμπεριφορά της Τουρκίας

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ θα περάσει σήμερα στις 12.30 την πόρτα του Μαξίμου για να συναντήσει τον Κώστα Καραμανλή με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Μια ώρα αργότερα συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή όπου αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Όπως όμως επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, το μεγάλο «αγκάθι» δεν είναι η εύρεση των χώρων αλλά η συμπεριφορά της Τουρκίας στο θέμα των λαθρομεταναστών. «Τις ημέρες αυτές έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των λαθρομεταναστών που μεταφέρονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.», υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών που προαναγγέλλουν πως το θέμα των λαθρομεταναστών θα τεθεί από τον Κώστα Καραμανλή στις 19 Ιουνίου κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας ο Ταγίπ Ερντογάν.

58
ΣΣΣΣΣ...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ
12/07/2009 20:58
@ΚΚ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ .... ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ .... ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (!?!)... 40.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ???? ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΘΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ "ΔΗΘΕΝ", ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ... ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ) ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ... Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΡΥΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ !!!!! ... ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ... ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ .... ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ), ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΛΕΨΟΥΝ" ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .......(ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ)....... ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, Ε.Ε., ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΡΩΣΟΥΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ...... ... ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ .... (ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ... 4.700.000 ΑΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ???? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΖΗΤΑΤΕ ! ! ! ! ... ΔΗΘΕΝ, ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ .... ΦΤΩΧΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ. ΕΝΩ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ .... ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ... ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΥΦΛΕΣ": ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ! ! ! ! ! ! ΑΝΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
12/06/2009 23:05
ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑ8ΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ....ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΙΣΩΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩ8ΟΥΝ..8Α ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...ΙΣΩΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΠΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑ8ΑΝ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝ8ΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ...
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
12/06/2009 14:40
@Κ.Κ. 11/6/2009 22:47. ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΡΘΑ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ “ΒΟΡΕΙΟ” ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ TO BLOG, ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ( ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ.
αμιαντος
12/06/2009 12:28
Επειδη ακομα ειμαστε στην αρχη του προβληματος και οχι στο τελος καλο ειναι να σχεδιασουμε για να ειμαστε ετοιμοι για τα χειροτερα μην βρεθουμε σε καταστασεις που θα μας εκτροχιασουν ως πολιτισμενη κοινωνια. Η Λαθρομεταναστευση ειναι παγκοσμιο προβλημα και δεν λυνεται με μετρα ασπιρινες απο καθε χωρα ξεχωριστα. οι ακροτητες δεν βοηθουν αντιθετως δημιουργουν περισσοτερα προβληματα. ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΔΙΩΚΤΗΣ υπαρχουν θεσμοι που μπορουν να χειριστουν το προβλημα φτανει να αποδεκτουμε οτι σε αυτη την χωρα δεν μπορουμε να ζησουμε μονο οι ελληνες. Ειναι τοσο απλο
dondon
12/06/2009 11:47
st πολυ θα γουσταρα να εστελναν για κανα μηνα τους ΚΚΕδες στην Β. Κορεα για να δουν τι ετσι βερυκοκο. Μετα θα το βουλωναν μια και καλη και θα ηρεμουσαν επιτελους τ'' αυτια μας απο τις μπουρδες τους περι κεφαλαιου, σταλινισμου και ανυπακοης στην Ε.Ε.
ARXI-FASISTAS
12/06/2009 11:36
....koitaxte poy ftasame me tous kathe loghs "aristerous dianooymenous " se ayth th xwra: "Emas mas aresei to mpaxalo me tous lathrometanastes kai an den goustarete eseis oi "fasistes" na fygete se allh xwra.....!!!!!!! Pes moy se poious nomizete tha riksw tis prwtes ntoufekies ?????
ΝίκοςΒ
12/06/2009 11:36
@KK Λόγια, λόγια, λόγια, φτωχέ αριστερέ μου διεθνιστή. Γιατί δεν κάνεις τα λόγια σου πράξεις? Στα βουνά του Αφγανιστάν και του Πακιστάν πολεμούν οι φίλοι σου οι Ταλιμπάν τους κακούς Αγγλοαμερικανούς. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο χέρι χρειάζονται. Αφού βλέπεις η Ελλάδα γέμισε πιά φασίστες και ρατσιστές τι κάθεσαι και χαλιέσαι?
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
12/06/2009 11:32
ΚΑΛΑ ! ! ! ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ Κ.Κ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ! ! !

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ...ΓΚΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
NEO-FASISTAS
12/06/2009 11:11
Ki an den yphrxe o Fasimos kai h diktatoria me auta pou symbainoun sthn Ellada tha eprepe na efeybrrethei AMESA. !!!!
ALFA
12/06/2009 10:55
DEN 8ELUME STRATOPEDA LA8ROMETANASTWN
AS EFARMWSETE EPITELUS TIN SIMFWNIA SEGEN KE AS EPANAPROO8ISETE PISW AFTUS PU BIKAN PARANOMA
K.K.
12/06/2009 10:49
@ ΒΟΡΕΙΕ
ΒΕΡΡΕ ΒΟΡΕΙΕ, ΕΧΩ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ....ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ....ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ.... ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ....ΑΥΤΑ...ΑΝΤΙΟ ΤΩΡΑ
Περικλίδης
12/06/2009 10:44
Φέρτε κι άλλα δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες από Ασία να τους χαίρεστε. Κι αν δεν σας αρέσουν τα στρατόπεδα για φιλοξενία (λες κι εμείς που πάμε στρατό δεν μένουμε σε στρατόπεδα), μπορείτε να κλείσετε το Ελούντα Μπίτς, το Χίλτον και το Μεγάλη Βρετάννια. Μη μας πουν κι αφιλόξενους οι Ασιάτες...
Απόστολος Αποστολίδης
12/06/2009 10:41
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες αρκεί να μην μου δημιουργούνε αυτοί προβλήματα, να ενταχθούνε στον κοινωνικό ιστό χωρίς όμως να προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους πολιτισμικό και αξιακό σύστημα (αν θέλουν να το έχουν ευχαρίστως αλλά μέσα στο σπίτι τους), αλλά αποδεχόμενοι τον τρόπο ζωής τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μου. Δεν θα δεχθώ ποτέ μετανάστη να αποκαλέσει ελληνίδα "σαρμούτα" (πόρνη στα αραβικά) επειδή φοράει κοντή φούστα (όπως συμβαίνει σε περιοχές του Λονδίνου) ή να προσπαθήσει να επιβάλλει την αποκαθήλωση του σταυρού στις σχολικές αίθουσες (όχι ότι είμαι φανατικός χριστιανός) με το πρόσχημα της προσβολής της θρησκείας του (όπως συνέβηκε στην Γαλλία). Αν δεν γουστάρει να σηκωθεί και να φύγει να πάει στην πατρίδα του να κάνει ότι θέλει. Εδώ θα κάνει ότι κάνει με τον τρόπο που το κάνει και ο έλληνας. Δεν θα δεχθώ επίσης να επιβάλλει δικούς του κανόνες συμπεριφοράς στους δημόσιους χώρους ή χώρους επιχειρήσεων. Αν θέλει να δουλέψει μιά κοπέλλα δεν θα πρέπει να φοράει μαντήλα.. πάει και τελείωσε και όπως κια τον χριστιανό υπάλληλο δεν του επιτρέπεται να σηκωθεί να φύγει από την δουλειά του για να πάει στην εκκλησία (καλώς) έτσι και στον μουσουλμάνο υπάλληλο δεν θα πρέπει να επιτραπεί να διακόπτει την εργασία του για να προσευχηθεί. Επίσης δεν θα δεχθώ ποτέ να απαιτεί να συναλλάσεται με το δημόσιο σε άλλη γλώσσα πλήν της ελληνικής. Αν δεν ξέρει να μάθει. Δεν έχω υποχρέωση σαν φορολογούμενος πολίτης να πληρώσω για να μάθει. Ας πληρώσει από την τσέπη του. Οπως επίσης δεν θα ανεχθώ να πληρώσω το κόστος της προσπάθειας ένταξης του στο κοινωνικό σύστημα μας. Αυτό είναι και άμα γουστάρει.
ALFA
12/06/2009 10:39
EHUME MA8I PARADOSIAKA NA TA RIXNUME OLA PANW STUS TURKUS..
DIOTI EHUME ANEFTINUS KIVERNITES
AKOMA KE GIA TIS KAKES MAS SINI8IES KATIGORUME TUS TURKUS
AN FRAXUME TA SINORA MAS OPOS YPOGRAPSAME TIN SEGEN TO PROVLIMA EXALIPTI
OPOTE STIN ISODO NA YPARHI O ELEHOS KE I AMESH EPISTROFH LA8ROMETANASTWN I ALVANIA INE ASFALIS XWRA OPOTE KATEFTIAN PISW TO IDIO KE I TURKIA
KOPSTE TIS DIKEOLOGIES SAS TWRA O ELLINIKOS LAOS
DEN TRWI XORTA SAS VARE8IKE PIA
ALFA
12/06/2009 10:26
I SEGEN LEI POS TA SINORA PREPI NA INE STEGANA TERMA
BULI DIWXTUS DIOTI DEN SEVESE TIN YPOGRAFH TIS PATRIDAS MAS
KE VALE CAMERES STRATO ASTYNOMIA STA SINORA
AN DEN FTANUN AFTA VALE KE NARKES OPWS PRIN
TIN YPOGRAFH SU KE TIN P...TSA SU NA XERIS PU TA VAZIS EVALAME YPOGRAFH SEGEN OPOTE EFARMOGH EDW KE TWRA
KE I VULI TIN YPOGRAPSE TIN SIMFWNIA SEGEN
OPOTE KANTE AFTO PU IPOGRAPSANE I PRWIN KE NYN
FRAXTE TA SINORA STEGANOTIS 100%
EHETE 100 TROPUS NA TO KANETE
I ELLAS DEN INE APO8IKH LA8ROMETANASTWN
ΝίκοςΒ
12/06/2009 09:45
@ paravagos Καλά δεν βαρεθήκατε να γράφετε? Η Ευρώπη είχε λιγότερα από 100 εκ πληθυσμό όταν άρχισε να στέλνει μετανάστες στην σχεδόν ακατοίκητη τότε Αμερική. Ο πληθυσμός των χωρών που στέλνουν σήμερα μετανάστες στην δύση είναι πάνω από 5 δις η δε δύση μόνο ακατοίκητη δεν είναι. Το επιχείρημα "αφου και οι ευρωπαίοι πήγαν μετανάστες ας δεχθούν μερικά δις μεταναστών" είναι απλά γελοίο. Επιπλέον, σας διαφεύγει ότι κάθε πολίτης του τρίτου κόσμου που μεταναστεύει στον Βορρά - ή Δύση αυξάνει το ενεργειακό του αποτύπωμα κατά 17-20 φορές. Για το καλό του πλανήτη οι ανεπτυγμένες χώρες πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό τους - όχι να τον αυξήσουν. Η λύση για μιά καλύτερη ζωή δεν είναι στη μετανάστευση αλλά στη δουλειά και στα πολύ λίγα ή καθόλου παιδιά. Επικαλείστε όλοι τη ανθρωπιά και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας αλλά δεν φαίνεται να αντλαμβάνεστε το αυτονόητο - ο πένητας "Πακιστανός" έχει 15 παιδιά και δεν μπορεί να θρέψει ούτε ένα - γι''αυτό κύριε δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε εσείς ούτε κανένας μας και δεν οφείλω να μοιραστώ τον κόπο μου μαζί του.
Allos
12/06/2009 09:03
Αν βάλετε και πολυβόλα να τους φυλάνε και να τους σκοτώνουν αν επιχειρούν να φύγουν από αυτά θα κάνετε πολύ χαρούμενο τον χιτλεροκαρατζαφέρη...
kon baris
12/06/2009 07:02
ellinas tou sydney eimai,leo leipon na dosoume green cards se zeugaria kai autous pou ehoun douleia,h eihoun mikra paidia oi ypoloipoi ekso !!! tora pos ta katafernete kai oloi eiste toso ellinares ante gia kana banio stamatiste na griniazete kai pieite kamia amstel arvanites
paravagos
12/06/2009 02:43
Ανοιχτό γράμμα του Έβο Μοράλες σχετικά με την "Οδηγία επιστροφής"

Μέχρι το τέλος του 2ου Παγκόσμιου πολέμου η Ευρώπη ήταν ήπειρος μεταναστών. Δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων έφυγαν για την Αμερική, για να την αποικήσουν, να ξεφύγουν από την πείνα, τις οικονομικές κρίσεις, τους πολέμους, τον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό και την εξολόθρευση των εθνικών μειονοτήτων. Σήμερα, παρακολουθώ με προσοχή τη διαδικασία της "Οδηγίας επιστροφής". Το κείμενο, το οποίο εγκρίθηκε από τους υπουργούς Εσωτερικών των 27 κρατών-μελών στις 5 Ιουνίου, πρόκειται να ψηφιστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 18 Ιουνίου. Νιώθω ότι αυτό δυσχεραίνει δραστικά τις συνθήκες κράτησης και απέλασης των μεταναστών χωρίς χαρτιά, ανεξαρτήτως της διάρκειας παραμονής τους στις ευρωπαϊκές χώρες, την εργασιακή τους κατάσταση, τους οικογενειακούς δεσμούς τους, καθώς και τη θέληση και την επιτυχία ενσωμάτωσής τους.


Oι Ευρωπαίοι κατέφτασαν μαζικά στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Βόρειας Αμερικής χωρίς βίζα ή άλλους όρους επιβεβλημένους από τις αρχές. Ήταν πάντα ευπρόσδεκτοι και συνεχίζουν να είναι στις χώρες της αμερικανικής ηπείρου, οι οποίες συνεπώς απορροφούν την οικονομική φτώχεια της Ευρώπης και των πολιτικών της κρίσεων. Ήρθαν στην ήπειρό μας για να εκμεταλλευτούν τον πλούτο της και να τον μεταφέρουν στην Ευρώπη, με μεγάλο κόστος για τον ντόπιο πληθυσμό της Αμερικής. Αυτό συμβαίνει στο δικό μας Cerro Rico, στο Potosi, όπου τα μυθικά μεταλλωρυχεία παρείχαν στην ευρωπαϊκή ήπειρο την πρώτη ύλη για την κοπή νομισμάτων από το 16ο μέχρι το 19ο αιώνα. Τα αγαθά και τα ατομικά δικαιώματα των Ευρωπαίων μεταναστών γίνονταν πάντα σεβαστά.Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο κύριος προορισμός για τους μετανάστες ανά τον κόσμο, ως συνέπεια της θετικής της εικόνας ως μιας περιοχής ευημερίας και προσωπικής ελευθερίας. Η τεράστια πλειονότητα των μεταναστών έρχονται στην Ε.Ε. για να συμβάλουν στην ευημερία της και όχι για να την εκμεταλλευτούν. Καταλαμβάνουν θέσεις στο δημόσιο τομέα, στις κατασκευές, σε προσωπικές υπηρεσίες και νοσοκομεία τις οποίες οι Ευρωπαίοι δε μπορούν ή δεν θέλουν να καλύψουν. Συμβάλλουν δημογραφικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στη διατήρηση του ισοζυγίου μεταξύ του (οικονομικά) ενεργού και ανενεργού πληθυσμού, το οποίο με τη σειρά του καθιστά εφικτά τα γενναιόδωρα ασφαλιστικά συστήματα, την ενίσχυση της εγχώριας αγοράς και την κοινωνική συνοχή. Οι μετανάστες προσφέρουν λύση στα δημογραφικά και οικονομικά προβλήματα της Ε.Ε.
Για μας οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν την αναπτυξιακή βοήθεια την οποία οι Ευρωπαίοι δε μας δίνουν - λαμβάνοντας υπόψη ότι ελάχιστες χώρες στην πραγματικότητα καταφέρνουν να πιάσουν το μίνιμουμ στόχο της χορήγησης αναπτυξιακής βοήθειας από το 0,7% του ΑΕΠ τους. Το 2006 η Λατινική Αμερική έλαβε 68 δισ. δολάρια από εμβάσματα: περισσότερα από το σύνολο των ξένων επενδύσεων στις χώρες μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο φτάνουν τα 300 δισ., ξεπερνώντας τα 104 δισ. που χορηγούνται μέσω του πλάνου της αναπτυξιακής βοήθειας. Η ίδια η χώρα μου, η Βολιβία, έλαβε περισσότερο από το 10% του ΑΕΠ της από εμβάσματα (1,1 δισ. δολάρια) ή αλλιώς το ένα τρίτο των ετήσιων εξαγωγών αερίου.
Και αυτό για να πω ότι τα κύματα μετανάστευσης είναι ευεργετικά για τους Ευρωπαίους και αμελητέα για κάποιους από εμάς στον Τρίτο Κόσμο, αν λάβουμε υπόψη ότι έχουμε επίσης χάσει το αντίστοιχο εκατομμυρίων ειδικευμένων εργατών, στους οποίους τα κράτη μας, φτωχά όπως είναι, έχουν επενδύσει ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δυστυχώς η "Οδηγία επιστροφής" περιπλέκει άσχημα αυτήν την πραγματικότητα. Αν συλλογιστούμε ότι κάθε κράτος ή ομάδα κρατών μπορεί να καθορίσει ανεξάρτητες μεταναστευτικές πολιτικές, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα θα έπρεπε να μη γίνονται δεκτά για τους Λατινοαμερικανούς αδερφούς και συμπατριώτες. Η "Οδηγία επιστροφής" δίνει τη δυνατότητα για φυλάκιση έως 18 μήνες των μεταναστών χωρίς χαρτιά πριν την απέλαση, ή αλλιώς "απομάκρυνσή" τους σύμφωνα με την ορολογία της Οδηγίας. 18 μήνες ! Χωρίς δίκη ή δικαιοσύνη. Όπως είναι σήμερα, το κείμενο της Οδηγίας παραβιάζει ξεκάθαρα τα άρθρα 2, 3, 5, 6, 7, 8 & 9 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του 1948. Συγκεκριμένα, το άρθρο 13 της Διακήρυξης δηλώνει:
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να εκλέγει τον τόπο της διαμονής του στο εσωτερικό ενός κράτους.
2. Καθένας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείπει οποιαδήποτε χώρα, ακόμα και τη δική του, και να επιστρέφει σε αυτήν.
Και χειρότερα απ’ όλα, υπάρχει η πιθανότητα φυλάκισης για μητέρες και παιδιά χωρίς να παίρνουν υπόψη την οικογενειακή ή σχολική κατάστασή τους, σε αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης όπου γνωρίζουμε ότι χαρακτηρίζονται από τη θλίψη, απεργίες πείνας και απόπειρες αυτοκτονίας. Πώς μπορούμε να δεχτούμε οι Λατινοαμερικανοί αδερφοί και συμπατριώτες χωρίς χαρτιά, που έχουν δουλέψει και ενσωματωθεί εδώ και χρόνια, να ρίχνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς να αντιδράσουμε; Σε ποια πλευρά βρίσκεται σήμερα το καθήκον ανθρωπιστικής παρέμβασης; Πού υπάρχει η "ελευθερία κίνησης", η προστασία ενάντια στην αυθαίρετη φυλάκιση;
Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να πείσει την κοινότητα των Άνδεων (Βολιβία, Κολομβία, Εκουαδόρ και Περού) να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας η οποία ως τρίτο πυλώνα περιλαμβάνει συμφωνία ελευθέρου εμπορίου, έχοντας την ίδια φύση και περιεχόμενο με αυτές που επιβάλλονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε κάτω από ασφυκτική πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δεχτούμε βαθιά απελευθερωμένους όρους για το εμπόριο, τις χρηματικές υπηρεσίες, την πνευματική ιδιοκτησία και τις δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον, κάτω από τον τίτλο της νόμιμης προστασίας, δεχόμαστε πίεση πάνω στη διαδικασία εθνικοποίησης του νερού, του αερίου, των τηλεπικοινωνιών, όπως αυτές πραγματώθηκαν τη Διεθνή Μέρα των Εργατών. Και ρωτώ σε αυτήν την περίπτωση, πού είναι η "νόμιμη ασφάλεια" για τις γυναίκες μας, τους εφήβους, τα παιδιά και τους εργάτες που αναζητούν καλύτερους ορίζοντες στην Ευρώπη;
Η ελευθερία μετακίνησης προωθείται για το εμπόριο και το χρήμα, ενώ εμείς ερχόμαστε αντιμέτωποι με φυλάκιση χωρίς δίκη για τους αδερφούς μας που προσπαθούν να μετακινηθούν ελεύθερα. Αυτό ισοδυναμεί με την άρνηση των θεμελίων της ελευθερίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αν εγκριθεί η "Οδηγία επιστροφής" θα το βρίσκαμε ηθικά αδύνατο να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, και ως εκ τούτου διατηρούμε το δικαίωμα να μεταχειριστούμε τους Ευρωπαίους πολίτες με τις ίδιες υποχρεώσεις για την απόκτηση βίζας που έχουν επιβληθεί στους Βολιβιανούς από τις αρχές Απρίλη του 2007, σύμφωνα με τη διπλωματική αρχή της αμοιβαιότητας. Δεν έχουμε ασκήσει αυτό το δικαίωμα μέχρι τώρα, καθώς προσμέναμε σε θετικότερα σημάδια από την Ε.Ε.
Ο κόσμος, οι ήπειροί του, οι ωκεανοί τους και οι πόλοι του αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο: Η παγκόσμια υπερθέρμανση, η μόλυνση, η αργή μα βέβαιη εξαφάνιση των ενεργειακών πόρων και της βιοποικιλότητας, ενώ η πείνα και η φτώχεια αυξάνουν σε όλες τις χώρες, καθιστούν πιο αδύναμες τις κοινωνίες μας. Το να κάνουμε τους μετανάστες, με ή χωρίς χαρτιά, τα εξιλαστήρια θύματα γι’ αυτά τα παγκόσμια προβλήματα δεν είναι καθόλου λύση. Δεν ανταποκρίνεται σε καμία πραγματικότητα. Για τα προβλήματα κοινωνικής συνοχής από τα οποία υποφέρει η Ευρώπη δεν ευθύνονται οι μετανάστες, αλλά είναι αποτέλεσμα του αναπτυξιακού μοντέλου που επιβάλλεται από το Βορρά, το οποίο καταστρέφει τον πλανήτη και διαμελίζει την κοινωνία του ανθρώπινου είδους.
Στο όνομα του λαού της Βολιβίας, όλων των αδερφών μου στις ηπειρωτικές περιοχές του κόσμου όπως στο Maghreb, την Ασία και τις χώρες της Αφρικής, απευθύνομαι στη συνείδηση των Ευρωπαίων ηγετών και ευρωβουλευτών, στους λαούς, τους πολίτες και τους ακτιβιστές στην Ευρώπη, να απορρίψουν το πρώτο προσχέδιο της "Οδηγίας επιστροφής".
Αυτό το οποίο έχουμε μπροστά μας σήμερα είναι μια επαίσχυντη Οδηγία. Ζητώ επίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επεξεργαστεί τους επόμενους μήνες μια μεταναστευτική πολιτική που να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία θα διατηρήσει τον ευεργετικό δυναμισμό και για τις δύο ηπείρους και που ίσως να διορθώσει μια για πάντα το τεράστιο ιστορικό, οικονομικό και οικολογικό χρέος που οφείλουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες σε ένα μεγάλο κομμάτι του Τρίτου Κόσμου, και το οποίο ίσως να κλείσει άμεσα τις πληγές της Λατινικής Αμερικής που είναι ακόμα ανοιχτές. Δεν πρέπει σήμερα να αποτύχουν στις "πολιτικές ενσωμάτωσης" όπως απέτυχαν με την υποτιθέμενη "εκπολιτιστική αποστολή" των αποικιακών χρόνων.
Απευθύνω αδελφικούς χαιρετισμούς από τη Βολιβία σε όλους εσάς, αρχές, ευρωβουλευτές και συντρόφους. Και εκφράζω ειδικότερα την αλληλεγγύη μας σε όλους αυτούς που είναι "κρυμμένοι".

Evo Morales Ayma,
Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βολιβίας

Γιώργος
12/06/2009 00:17
XXX 11/6/2009 18:52
Τούς θέλεις μέσα στις γειτονιές μας αλλά όχι στην δική σου τους λαθρομεταναστες υποκριταρά μοντερνε διεθνιστη
bili.laz
11/06/2009 23:47
εδω και 4 χρονια μενω προσωρινα λογω δουλειας σε γειτονικο κρατος αλλα νομιμως,εχω καθησει εκατονταδες ωρες στην ουρα για να καταθεσω χαρτια,εχω πληρωσει αρκετα χρηματα για χαρτια και υπηρεσιες,εχω παει στην αστυνομια για διασταυρωση στοιχειων αν αποτελω κινδινο η αν ειμαι καταζητουμενος,εχω ανεχτει τη γραφειοκρατεια,πληρωνω φορους,πληρωνω ιατρικη περιθαλψη και σεβομαι τους νομους του κρατους που με φιλοξενει,ειδατε πουθενα ρε καλοπαιδα να γινετε αυτο στην ελλαδα?βγηκα εγω σαν ελληνας μεταναστης να βιασω η να κλεψω?σε αντιθεση με τι σαρα και τι μαρα που κουβαλιεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ελλαδα?οσο για την μεγαλη μουσουλμανικη μειονοτητα που εχει εδω καθε βραδυ ξερνοβολανε εξω απ τις καφετεριες απ το αλκοολ και απ τα χοιροινα κρεατα,και μονο προβληματα διμιουργουν στους κατοικους και υπαρχουν οι ελαχιστες εξαιρεσεις καλων οικογενιων πιστων μουσουλμανων που δεν φτανουν ως αντιβαρο.
Βορειος
11/06/2009 23:38
Βερε Αθηναιε καταρχην δεν εχω ιδεα που ειναι η δουλεια σου, πηγαινεις με τα πόδαρακια σου, χαιρομαι κανεις καλο και στην υγεια σου, συγνωμη που αργησα αλλα μόλις γυρισα απο τον περίπατο. Εχεις απόλυτο δίκιο για τους ζορό τους μπριζολάκιδες και τους απατεώνες, το θέμα μας στο φόρουμ αυτό είναι όμως οι λαθρομετανάστες. Την άποψη μου την ξέρεις, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, ο καθένας έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου θέλει και να περναει από οπου θέλει,δημοκρατία έχουμε, έτσι τουλάχιστον νομίζω. Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλάβω, το μίσος σου και απο που πηγάζει.
Υ.Γ Η οικογένεια μου είναι αριστερή και έχει νοιώσει στο πετσί της την Γυάρο,Μακρόνησο και την Αναφη
Εκανε<< διακοπές >> εκεί για 4 χρόνια γιατι ήθελε δημοκρατια, ηθελε ελευθερια και οχι περιορισμους. Αν πας βερε Αθηναιε διακοπες στην Αναφη κοιτα τα γαιδουράγκαθα, έχουν να σου πουν πολλες ιστοριες, καλο βραδυ καλοφτιαγμενε αστε ψευτοαριστερε Ελληναρα
Κ.Κ.
11/06/2009 22:52
@ΝΙΚ
ΣΟΡΡΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ.... ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ....ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ.....ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΟΥ....ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ...ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
Κ.Κ.
11/06/2009 22:47
@ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή κάτι τέτοιο,
ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΤΛ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΣΥ, Ο CYBER ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!
Κ.Κ.
11/06/2009 22:40
@BADNEWS
ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΩΡΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ;...ΑΣΧΕΤΕ.....ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
@ΒΟΡΕΙΕ
ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΑ"....ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΓΩΝΙΑ....ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ; ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΠ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ...ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΛΑΣ ΦΑΣΗ, ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΖΟΡΟ, ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...
@ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
ΟΣΟΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΦΥΛΕΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ) ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΚΑΤΟΙΚΟΙ".....ΑΙΝΤΕ!!!
βορειος
11/06/2009 22:28
Βερε Αθηναιε ευχομαι σήμερα το βράδυ να πάρεις τα παιδακια σου και να πας μια βόλτα απο Καραισκακη μέχρι Ομόνοια μέσω Πειραιως. Αντε αγορι μου πάνε, οχι με το μετρο, απο τον δρόμο 200μ είναι απο την Πειραιως, όσο για τους χαρακτηρισμούς σου, στους επιστρέφω, είμαι ένας υπερήφανος ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και νοιαζομαι για το καλό της πατρίδας μου και των συμπατριωτών μου. Αντε αγορι μου, εγω παω για περπατημα με τα παιδια μου, πανε και εσυ
ροδανθος
11/06/2009 21:36
Να πουμε και το καλυτερο. Δεν ηρθαν καν στην Ελλαδα οι μεταναστες για να μεινουν. Ηρθαν για να πανε καπου αλλου. Δηλαδη και εμεις θελουμε να τους διωξουμε και αυτοι θελουν να φυγουν. Που κολλαει λοιπον το θεμα? Στο οτι εμεις προσποιουμαστε οτι θελουμε να τους διωξουμε αλλα ολοι μας οι νομοι και οι πραξεις ειναι προς την αντιθετη κατευθυνση. Τους στραγγαλιζουν και τους κραταν αλυσοδεμενους στην Ελλαδα.Εκτος βεβαια αν γυρισουν πισω στην κατεστραμενη χωρα τους και στο σπιτι που πουλησαν για να ερθουν. Ξερουμε εμεις καλυτερα απο αυτους που πρεπει να πανε. Δηλαδη καλουμαστε να κανουμε τον διανομεα μεταναστων και ουτε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε καλα.
st
11/06/2009 20:27
PROTEINO NA STEILOUME THN ALEKA KAI TOUS KKEDES STHN BOREIA KOREA KAI THN KOUBA ANTE KAI STHN BOLIBIA...

TOUS TSIPRALABANOUS KAI TOUS SYN AUTO STON KANTAFI KAI THN ALGERIA NA DIDAKSOUN "EUROPAIKO" ARISTERISMO...

KAI BASIKA NA KATHARISOUME KAI NA PETAKSOUME STHN THALLASA TOUS ANARXOBIOUS.... THN KOPRIA TOU ELLHNISMOU...

META OI METANASTES MPOREI NA APODEIXTHOUN XRHSIMOI STO NA KSANAGENNHTHEI H XORA OTAN OLA AUTA TA MPAZA THA EXOUN EKSAFANISTEI...

AUTO EKSALLOU EXEI GINEI POLLES FORES KATA THN DIARKEIA TON AIONON...

TO PROBLHMA DEN TO DHMIOURGOUN TOSO OI METANASTES PAROLO POU EINAI ADIANOHTH AKAOMA KAI H SKEPSH NA GINOUME MOUSOULMANIKO GETO... OSO AUTOI OI KOPRITES THS ARISTERAS...

POU KOPTONTAI TAXATES GIA TA DIKAIOMATA TOUS... ALLA BASIKA GIA NA DHMIOURGOUN ANARXIA ELPIZONTAS... TOSO BLAMMENOI EINAI OTI THA GINEI "EPANASTASH" OPOS LEGANE KAI OI TSIPRALABANOI TON DEKEMBRIO...

DEN MAS EKSHGEI KANENAS POS SUMBIBAZETAI TO NA LES DEN UPARXEI THEOS KAI NA ZHTAS NA KATARGHTHEI H THRHSKEIA OS OPOIO TOU LAOU.... KAI TAUTOXRONA NA GARIZEIS SAN GAIDAROS GIA TA TZAMIA TAXATES...

EKSO OI PSEUTOARISTEROI APO THN ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!

OUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eleni
11/06/2009 19:55
@Dondon. Eisai sobinistis kai aporo pos se anexontai oi filoi tou Forum
bili.laz
11/06/2009 19:49
τι μεγαλοψυχοι που ναι μερικοι!!!και αφου τους αγαπατε τοσο πολυ να τους παρετε στα σπιτια σας και να τους παντρεψετε και με τις αδελφες σας κυριε xxx,με αυτα που ακουμε σε λιγο θα αρχισουμε να κανουμε και κωλοτουμπες εδω περα,να μεινουν μονο οι νομιμοι και απ αυτους οσοι εχουν τα προσοντα για τις δουλειες που θελουμε,με μεροκαματο οσο και του ελληνα,να πληρωνουν φορους,να πληρωνουν την ιατρικη περιθαλψη,και αφου ζηταν και θρησκευτικη ελευθερια να εισαγουμε και ιμαμιδες μεσω διακρατικων συμφωνιων και να εκτελουν κατα γραμμα τον μουσουλμανικο νομο,εκλεψες κυριε?κοψιμο το χερι,σκοτωσες κυριε?κρεμαλα,κ.α οπως εφαρμοζεται ο μοσουλμανικος νομος σε ολα τα μουσουλμανικα κρατη,ειται ειναι πακισταν ειται αφγανισταν ειται σαουδικη αραβια,καταλαβατε κυριοι προοδευτικοι?
XXX
11/06/2009 18:52
ΠΑΛΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΣΑΣ ΥΠΟΜΕΝΩ...
ALFA
11/06/2009 18:50
ALVANOI KURDI AVGANI EGYPTII PAKISTANI SIRII
ALGERINI MAROKANI KURDI NA I AFROKREMA TIS ASIAS
AFTI INE I PIOTIS ERGAZWMENWN YPSILHS KATARTISEWS
ISAGWGH MIALWN ME ODIGO TO KORANI TOSO PSILA I8ELAN NA PAI I ELLAS I TURKI PU MAS TUS PASARAN KE I NUDU EKANE TIN PALAVI 5 HRONIA
TWRA KOPTWNTE NA TUS DIWXUN AFU NOMIMOPIISAN POLLUS
OPWS SYRIUS ME PLASTA XARTIA OTI DI8EN INE IRAKINI KURDUS OTI DI8EN INE IRANI KLP BURDES
POLI UTE ENA XARTI DEN KUVALAN MAZI TUS
KE DILWNUN OTI 8ELUN E8NIKWTITA KE ONOMA
KE TUS NOMIMOPIISE O BULIS RE TI KARAGIOZISTAN INE I ELLAS KE MI HIROTERA...
ALLES XWRES MOLIS SILAVUN GIA PARANOMIA TON VAZUN MESA VGAZI TA EISITIRIA TU KE META DROMO
APO KI PU IR8E
KA8ARSIS SKUPA I XANESTE POLITIKANTIDES
KY
11/06/2009 17:27
E3W OI METANASTES. ELLADA GIA TOUS ELLHNES. O ANTREAS DEN ELEGE AFTO; GIATI O LIGOS GIWRGAKHS DEN SYMFWNEI;
χαρης
11/06/2009 17:05
στην RAI μας ξεφτιλισανε. Οι ιταλοι που το παιζουν μεγαλοκαρδοι ειπανε οτι τους ξενους τους δερνουμε και τους μπαγλαρωνουμε. Δειξανε κατι κεντρα στην Πατρα σε αθλια κατασταση. Ειχε ολοκληρο ρεπορταζ μια ωρα. Δειξανε εναν αστυνομικο που κυνηγαγε με ενα γκλομπ εναν Αφγανο. Γιναμε ρεζιλι ...
PETROS PANAGIWTOU
11/06/2009 16:29
SKOPOS TWN MOUSOULMANWN LA8ROMETANASTWN EINAI NA ALWSOUN ME THN 8RHSKEIA TOUS. KALA TA LEEI O KARATZAFERHS. DEN EIMAI DEKSIOS ALLA MEXRI NA FYGOUN OI MOUSOULMANOI LA8ROMETANASTES EGW KAI H OIKOGENEIA MOU 8A PSHFIZOUME KARATZAFERH. GIATI TA ALLA KOMMATA DEN LENE KAI DEN KANOUN TIPOTA;
greekman
11/06/2009 15:17
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ......ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΖΟΥΜΕ .ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
cherry logan
11/06/2009 15:12
Pali EMEIS tha tous plirwnoume....

To thema einai na fygoun oxi na tous steiloume kataskinwsi
ΝίκοςΒ
11/06/2009 14:42
Επιτέλους! και όχι μόνο 5000 - όλοι οι λαθραίοι πίσω - ΟΛΟΙ. Ευκαιρία να κάνουν τα λόγια τους πράξεις και όλοι όσοι μας κατηγορούν γιά ξενοφοβία, ρατσισμό, φασιστικές αντιλήψεις κλπ. Πάρτε από ένα λαθρομετανάστη σπίτι σας και σώστε όσους μπορείτε λεβέντες - να δώσετε και σε εμάς τους άκαρδους το καλό παράδειγμα.
gr
11/06/2009 14:20
ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
Ι. Κ.
11/06/2009 14:06
Αγαπητοί,

Κατά την γνώμη μου, καλό θα ήταν όταν παίρνουμε θέση σε κάποιο θέμα, πέρα του να σχολιάζουμε τι είπε ο προηγούμενος, να προτείνουμε και μια λύση.
Εγω είμαι της άποψης, ότι οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι, είναι εδώ απο ανάγκη. Δεν νομίζω ότι ξεκινήσανε 500.000 η 2 εκατομμύρια Αφγανοι, Ιρακινοί, Σομαλοί κτλ με σκοπό να έθουν στην Ελλάδα και να χαλάσουν την αισθητική μας ή να ζήσουν κλέβοντας. Θέλουν απλά να ζήσουν καλύτερα! Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ξεκολλήσει επιτέλους αυτή η γραφειοκρατία (δύο χρόνια για να εξετάσουν εάν πρέπει να δοθεί πολιτικό άσυλο ή οχι) να οδηγούνται αυτοί οι άνθρωποι σε ειδικούς χώρους υποδοχής με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, χωρίς να εξευτελίζονται απο την αστυνομία και στη συνέχεια αυτοί που πρέπει να επαναπροωθούνται στην πατρίδα τους να επανπροωθούνται. Η λύση του "κάνω τα στραβά μάτια" και τους αφήνω στις πλατείες, τα πάρκα και τα εγκαταλειμένα κτίρια να ζούνε σαν τα σκυλιά δεν μας τιμά σαν ανθρώπους. Το κράτος παεναντίας θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ σκληρό με όλα αυτά τα λαμόγια, που εκμεταλλεύονται την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για 20 ευρώ τη μέρα, ανασφάλιστους, χωρίς αργίες και Κυριακές, που πιστεύουν ότι μας κάνουν και χάρη, γιατί λέει άμα δεν τους δώσουμε δουλειά θα μας κλέψουν!!! Για αυτό λοιπόν προλαβαίνουμε να τους κλέψουμε εμείς για να τους δείξουμε πόσο άσχημο είναι να κλέβεις. . .

badnews
11/06/2009 13:51
@KK:
KANE MAS TH XARH RE FILE POY 8A MAS KANEIS KAI MA8HMATA H8IKHS, POLYTAKSIDEMENE, AFOY LES PWS PHGES BRICK LANE DEN PHGAINES KAI STA GYRW STENA NA SOY PETANE MPOYKALIA AP'' TA MPALKONIA? OLOI AFTOI PHGANE UK TO ''80, PHRANE TZAMPA SPITIA KAI EPIDOMA KAI TWRA EXOYN G****EI OLO TO LONDINO.

@B: OI ASIATES STHN A8HNA ARXISAN NA ERXONTAI PRIN TON POLEMO ME THN AMERIKH, POY SE TELIKH ANALYSH VALAN KAI AFTOI TO XERAKI TOYS (PLHN TOY IRAQ)...KAI KATI ALLO: OI XWRES TOYS HTAN HDH KATESTRAMENES LOGW THS ANWMALIAS KAI TOY PRWTOGONISMOY TOYS POY FERNOYN TWRA STHN EVRWPH...KANEIS DEN TOYS FTAIEI. ALH8EIA, STO MAROKO TI POLEMOS GINETAI?!? STO PAKISTAN EMEIS PROKALESAME TON EMFYLIO ME TOYS ISLAMISTES?

KAI TELOS PANTWN GIATI DEN PANE SAOYDIKH ARABIA H SE ALLA PLOYSIA KRATH TOY PERSIKOY POY EINAI PIO KONTA STHN DIKH TOYS KOYLTOYRA? GIATI DEN TOYS AFHNOYNE ! OYTE 8A TOYS DWSOYNE TIPOTA TZAMPA OPWS SE ALLES EVRWPAIKES XWRES.
DDS
11/06/2009 13:47
Πρωταρχική ευθύνη για το χάλι στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει η κυβέρνηση που φοβάται τα αριστερά παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ στα media είτε αυτά είναι δημοσιογράφοι είτε ΣΑΤΥΡΟΙ (το πιάσατε? ). Όλα αυτά ......... ως παπαγαλάκια προέρχονται από εξωτικές περιοχές με πυκνή βλάστηση και καλύτερες συνθήκες ζωής (έστω και λίγο) και δεν ξέρουν πως είναι να ζείς στο κέντρο με γείτονες ξένους. Μέχρι τώρα (σε ότι με αφορά) είναι φιλήσυχοι εργαζόμενοι με οικογένειες. Αλλά όσο πάει αλλάζει και αυτό και έρχονται και διάφοροι φανατικοί που θέλουν να επιβάλλουν την δική τους κουλτούρα αντί να σεβαστούν την δική μας. Βέβαια στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχουν δικαιώματα κι ελευθερίες σύμφωνα με τα παπαγαλάκια. Όταν υπάρχει η παραμικρή υποψία για το αντίθετο να σου τα κατά δεκάδες στα τηλεοπτικά κλαδιά. Έχω γνωστούς Αλβανούς οι οποίοι κι αυτοί, έχοντας σε μεγάλο βαθμό αφομοιωθεί από την κοινωνίας μας, ασφυκτιούν με την συνεχιζόμενη εισροή μεταναστών. Είναι θέμα κυβερνητικής βούλησης που δυστυχώς δεν υπάρχει. Και τέλος όχι μην το πείτε "ευαίσθητοι δημοκράτες"....Δεν είμαι φασίστας.
dondon
11/06/2009 13:40
Eleni που να ξερεις εσυ απο στρατοπεδα; Γυναικα εισαι, σαμπως προκειται να σε απασχολησουν ποτε; Γι ''αυτο βαψε κανενα νυχι, φτιαξε κανενα μαλλι και εβγα να χτυπησεις κανεναν φραγκατο το βραδυ. Τα σοβαρα θεματα αστα για μας που ξερουμε.
edo markogiannakis kalei president
11/06/2009 13:32
καλα ρε παιδιά.. τι χάλια.. επιτέλους ας σταματήσει η αθλιοτητα γενικώς.. στείλτε τους πίσω.. τι σημαινει στρατόπεδα..
γιατί για να κυρήξουν επανάσταση στην ίδια την χώρα μας..??
Δρόμο ούστ σας λέει κάτι και εάν οποιοσδήποτε βοηθήσει παράνομο (Ελληνας) με σκοπό το κέρδος.. υψηλό πρόστιμο και φυλάκιση... τι χάλια είναι αυτά..
Τώρα θα εχουμε και στρατόπεδα να μας κοροιδεύει όλη η Ευρωπη και τα Υπερατλαντικά κράτη??
Δεν ξέρω αυτοί που τους έφεραν να βρούν τις λύσεις.
Επιτέλους εως πότε θα είμαστε έρμαια??
IOANNIS
11/06/2009 13:25
Η ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ , ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΥΧΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.
Γιώργος
11/06/2009 13:18
Για τους λαθρομετανάστες δεν το συζητάμε καθόλου. Πρέπει να φύγουν όλοι. Αλλά τι ακούω για 2000 και 5000. Μάλλον για 500 000 που πρέπει να επαναπροωθηθούν θα πρέπει να μιλάμε. Μετά θα ήθελα να ασχοληθώ με τον Βέρο Αθηναίο. Βέροι Αθηναίοι δεν υπάρχουν. Όταν η Αθήνα απελευθέρώθηκε ήταν ένα χωριό με 3.000 - 6000 κατοίκους που μιλάγανε μία γελοία ρουμελιώτικλη διάλεκτο (πχ έλεγαν το λάδι "λαδιιιιιίφι"). Αυτά εντός των Αθηνών διότι στην υπόλοιπη Αττική επικρατούσαν απόλυτα τα Αρβανίτικα. Η κατάσταση αυτή άλλαξε μετά τον ορισμό της Αθήνας ως πρωτεύσας οπότε δεκάδες χιλιάδες πελοποννήσιοι ήδη από τις αρχές του 19ου αιώνα, κατέκλυσαν την Αθήνα συντελώντας να επικρατήσουν απόλυτα στην πόλη και εν συνεχεία στην υπόλοιπη Ελλάδα η γλώσσα της Πελοποννήσου: τα Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α.....
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
11/06/2009 13:15
@Κ.Κ. 11/6/2009 12:34 ΦΙΛΕ Κ.Κ. ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ". ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ: "3 ΕΚ. ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ". ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ "ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ" ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ "ΒΟΡΕΙΟΣ " Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ Κ.Κ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ...
Eleni
11/06/2009 12:59
@dondon. Poia "kanonika" stratopeda? Xereis ti les? Pali ti petaxes!
nik
11/06/2009 12:56
Αγαπητέ "βέρε αθηναίε φορολογουμενε" "κκ" με τις ουμανιστικές ευαισθησίες σου να παρεις τους λαθρομεταναστες στο ωραίο σπιτακι σου να χεζουν στον καναπε του σαλονιου σου, και οσο για τα μαθηματα ελληνκης ιστοριας που τοσο απλοχερα και γενναιοδωρα μας παρεδωσες θα σου συνιστουσα να την ξαναδιαβασεις πιο προσεκτικα οπως επίσης και το ελληνικο συνταγμα για να δεις ποτε καταλυονται οι ατομικες και κοινωνικες ελευθεριες των πολιτων και ποτε οχι.
Β.
11/06/2009 12:36
έχω κάποιες διασυνδέσεις που μου έιπαν ότι αυτοί οι βρώμικοι στις πλατείες που πεινάν και ζεχνουν βάλανε τις φωτιές στα δάση, καταστρέψαν τους πυροσβεστικούς μηχανισμούς, ενεπλάκησαν στις υποθέσεις βατοπεδίου, πόρτο καρά, ζαχόππουλου, ξυλώσαν δέντρα και πλατείες στην αττική, είχαν τα κοννέ με τους παπάδες βατοπεδίου, θέλανε να ξεπουλήσουν μοναστηριακή γή για να γίνουν γήπεδα γκολφ, μεσολαβήσαν για γερμανικές μιζενς, κλείσαν τα εισητήρια για ουρουγουάη και έχουν αιτηθεί να σταματήσει η εκπομπή του Θέμου όπου βλέπεις τα ξέκωλα μοντέλα με τα οποία θα ήθελες να είσουν μέσα σε μια μερσεντα κάμπριο και να πηγαίνεις στο αυθαιρετό σου. ..
Κ.Κ.
11/06/2009 12:34
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ......ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ.....ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΚ. ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ...ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ....ΤΕΛΟΣ....ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ....ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ!!!! ΚΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ....ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ ΚΑ;Ι ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΚ ΛΕΙΝ Η ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΝΞ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ....ΑΙΝΤΕ...ΖΩΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!
B.
11/06/2009 12:24
Στρατόπεδα συγκέντρωσης επίρριψη ευθυνών στους αδύνατους για την δικιά μας κατάσταση , μή-ανοχή γιατί βρωμάνε-πεινάνε και πιάνουν τις πλατείες, επειδή δείχνουν άσχημα δηλαδή και μας χαλάνε το σαλόνι, κάτι μου θυμίζει όλο αυτό, βρε κάτι μου θυμίζει... Αναρωτηθήκατε ποτέ τι τους έστειλε εδώ..; οι δυτικές πολιτικές μας που τους κατέστρεψε τις χώρες όταν εσείς βλέπατε τηλεόραση και τώρα που θέλετε να το παίξετε ευρωπαίοι με υπερκατανάλωση χωρίς να νοιάζεστε για το τι πάει να πει ανθρώπινη ύπαρξη σας φαίνεται άσχημο να βλέπετε το τι ακριβώς σημαίνει τρίτος κόσμος που εμείς δημιουργήσαμε. Κανένας Χασαν δεν θα είχε όρεξη να έρθει εδώ αν δεν του είχαν γαμήσει την χώρα αυτοί που εσύ υποστήριξες ή αδιαφόρησες για το τι κάνουν, οι απο πάνω σου. Έτσι λοιπόν, μισήστε τους επεισή σας χαλάνε την αισθητική κια δείχνουν βρώμικοι και πεινάνε, αυτοί είναι που φταίνε, λόγω αυτών δεν βρίσκουμε αξιοπρεπή δουλειά και μας πηδάνε με 650 ευρώ και δεν είμαστε βολεμένοι, αυτοί φταίνε λοιπόν κι όχι αυτοί που κολυμπάνε μέσ τις λέξεις μιζα, βόλεμα, ρουσφέτι, άγιο ρουσφέτι καλύτερα. Οϋτε οι πιο μεγάλοι που σχεδιάζουν πως να αρπάξουν απο τις τρίτες χώρες καλύτερα. Έτσι λοιπόν Έλληνα, με την μη-ανοχή σου ξεκινάει ο φασισμός, κι όταν θα αρχίσει να διαλύεται η κατάσταση σιγά σιγά και θα αναγκαστείς να πας προς τα έξω, όπως έκανα κι εγώ και με στραβοκοιτούσαν γιατί είμουνα μελαχροινός και μου άρεσε να κάθομαι έξω μέχρι αργά αντί να λιώνω μπροστά σε τηλερόραση που δεν καταλάβαινα τι λέει, τότε θυμίζυ ότι είσαι υπεύθυνος των πράξεων σου και πιο πολύ της αδιαφορίας σου προς τον αδύνατο. Μέσα σου κρυφά θα θελες νασαι ο ζαχόπουλος αλλά έχει πιο πολλές ομοιότητες με τον μετανάστη, καταλαβέ το...
ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
11/06/2009 12:02
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ? ΣΚΟΥΠΕΣ!!!!!!! ΜΕΤΡΑ!!!!!!! ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ? ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 100 ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ). ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" Η "ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...
oust
11/06/2009 12:01
ΡΕ GOLDEN BOY ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΥ...ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΠΟΥ ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑ...
ALFA
11/06/2009 11:16
KYRIE DIMOSIOGRAFE PARE TUS STO SPITI SU
DEN HORANE PIA STA GETO
EHUME FRAKARI APO TA 2 EKAT LA8ROMETANASTWN
MIPOS 8ELETE NA PARI KI ALLUS PSIFUS O KARAJAFERIS;
VLEPE TIN OLLANDIA ME TIN FILELEFTERI METANASTEFTIKH TIS POLITIKH POS KATANTISE.... EKI EPIKRATISAN I AKREI
DEN EFHOMAI NA SIMVI AFTO KE STIN PATRIDA MAS
IMASTAN PARADOSIAKA FILOXENOS LAOS ALLA TWRA WS EDW KE MI PAREKI
AFTO INE TO MINIMA TWN EVRWEKLOGON AN I NUDU TO KATALAVE AS ARHISI TIS SSSKUPES EDW KE TWRA
DIOTI PARAGINE TO KAKO EHUME KE MIS I ELLHNES ENA 21% FTWHWN KE ENA 12%ANERGUS NEUS
ΒΟΡΕΙΟΣ
11/06/2009 10:44
Ειμαι απο την επαρχία, είχα έρθει στην Αθήνα πριν απο περίππου 10 χρόνια, ήταν μαγικα΄. Είχα την ατυχια να έρθω για συνέδριο πριν απο 1 μήνα, ΄πραγματοποιώτανε στην πλατεια Καραισκακη σε ενα πολυτελες ξενοδοχειο. Η κατασταση γυρω απο αυτο ήταν τραγικη, ολο το κέντρο είναι σε αθλια κατάσταση, δεν το πίστευα, παντου ξένοι, παντου ανέχεια, πως κατάντησατε έτσι το κέντρο σας. Στο ξενοδοχείο είχε σχολικές εκδρομές απο Αγγλία και ΗΠΑ, ολοι κοιτούσαν με περιέργια τα σχόλια ήταν άκρως ειρωνικα και ντροπιαστηκά για την χώρα μας, για την πόλη σας. Ισως πολλοι δεν το αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα, ισως φοβάστε μήπως η γκόμενα με το κόκκινομαυρο σάλι σας χαρακτηρίσει ρατσιστη,θα έχετε στο μέλλον τεράστιο πρόβλημα,πρέπει να ληφθουν μέτρα.
Υ.Γ Αλήθεια πως νοιώθετε που όλοι όπου και να πάτε πηγαίνετε με το μετρο, φοβάστε μήπως να βγείτε στην επιφάνεια λόγω των αλόδαπών;Ειλικρινά ώρες ώρες ένοιθα ποντικός , ΞΥΠΝΑΤΕ
dondon
11/06/2009 09:38
Για τα "κανονικά" στρατόπεδα που πηγαίνουν οι Έλληνες πολίτες και έχουν τα ίδια μαύρα χάλια γιατί δεν λέτε τίποτα;
Σας έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες ή απλώς είναι ο υπερβολικός ζήλος για αντιπολίτευση;
GOLDEN BOY
11/06/2009 09:28
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ!! ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΟΣ!!!