Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες

Σκούπα- μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας μετά τις ευρωεκλογές. Στο στόχαστρο και οι τοξικομανείς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2009 07:00 |
 Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες
▅Η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής λαθρομεταναστών, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης

Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ για χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις ευρωεκλογές.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών φοβήθηκε τυχόν έκτροπα στη διάρκεια των επιχειρήσεων καθώς και την αρνητική δημοσιότητα και άναψε το πράσινο φως για την επιχείρηση- σκούπα μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη- Πλατεία Θεάτρου. «Στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προσβάσιμο στους πολίτες και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας σε όσους ζουν ή κινούνται σε αυτό», λένε στα «ΝΕΑ» κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ζήτημα της δημιουργίας ενός μεγάλου στρατοπέδου- γκέτο στον Ασπρόπυργο της Αττικής, στο οποίο η αστυνομία θα μπορέσει να μεταφέρει εκατοντάδες από τους παράνομους μετανάστες που σήμερα βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μαζική επιχείρηση- σκούπα είναι η έλλειψη χώρου μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός μεταναστών που απελαύνονται.

Ο χώρος ο οποίος έχει εγκριθεί είναι η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, που έχει εγκαταλειφθεί για περισσότερο από μια δεκαετία. Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητά του η έκταση των 100 στρεμμάτων, μέσα στην οποία μπορούν να εγκατασταθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου, έως 2.000 άνθρωποι.

Η υπόθεση σκοντάφτει όμως και σε ενδοκυβερνητικές κόντρες, καθώς την έκταση έχει ζητήσει και το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν οι νέες δικαστι κές φυλακές. Όπως όμως προεξοφλούν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο υπουργείων και θα προχωρήσει η δημιουργία του γκέτο, καθώς στην κυβερνητική ατζέντα το ζήτημα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται πολύ ψηλά.

Οι ανεπιθύμητοι των Ολυμπιακών
Ο χώρος του στρατοπέδου είχε αρχικά παραχωρηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν χώροι υποδοχής για τοξικομανείς, αστέγους και άλλους ανεπιθύμητους στην Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν μπλοκάρισαν τα σχέδια της κυβέρνησης και οι εργασίες κατασκευής έμειναν ημιτελείς. Στα περισσότερα κτίρια που είχαν κατασκευαστεί, είχαν ολοκληρωθεί ακόμη και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κι έμενε μόνο να τοποθετηθούν πόρτες και παράθυρα. Σήμερα όμως ο χώρος έχει λεηλατηθεί και άγνωστοι έχουν ξηλώσει από κουφώματα και καλώδια μέχρι την περίφραξη και τους σιδερένιους στύλους φωτισμού του στρατοπέδου... Στο πρώην στρατόπεδο επίσης υπάρχουν κατάλοιπα του νατοϊκού παρελθόντος του. Αρκετά από αυτά είναι κτίρια και μάλιστα υπογειοποιημένα, καθώς χρησίμευαν ως αποθήκες οπλισμού και καταφύγια πυρηνικού πολέμου. Στις μελέτες που έχουν γίνει, υπάρχει ακόμη και η σκέψη χρησιμοποίησης των κτιρίων αυτών.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές της Αττικής που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κέντρα υποδοχής μεταναστών και κατέληξαν στη συγκεκριμένη έκταση, ενώ και οι πρώτες τεχνικές μελέτες έδειξαν πως από οικονομικής πλευράς είναι η πλέον συμφέρουσα λύση.

ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Το στρατόπεδο- γκέτο θα γίνει στον Ασπρόπυργο στην πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ

Κλείνει ο ΟΚΑΝΑ- μεθαδόνη από δύο νοσοκομεία

Ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει εξαγγείλει τη μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΟΚΑΝΑ από την Πλατεία Θεάτρου, ενώ το πρόγραμμα χορήγησης μεθαδόνης για τα άτομα που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο σταθμό θα μεταφερθεί στα νοσοκομεία Σωτηρία και Γεννηματά. Λόγω αυτής της μεταφοράς οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. υπολογίζουν πως 500-600 άτομα που έχουν μετατρέψει σε πιάτσα ναρκωτικών την περιοχή του κέντρου θα αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν.


Τρεις ακόμα πιθανές λύσεις για «κέντρα υποδοχής»

ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για δημιουργία στρατοπέδουγκέτο είναι ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, ένα επίσης παλιό εργοστάσιο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας και μια παλιά κατασκήνωση- θα χρειαζόταν πολύς χρόνος μέχρις ότου μετατραπούν σε χώρους συγκέντρωσης των μεταναστών. Επιπλέον, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προτεινόμενων αυτών χώρων, δηλαδή το αν έχουν κατασχεθεί από τράπεζα ή το Δημόσιο ή ακόμη ανήκουν σε ιδιώτες, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Πρόθεση της Αστυνομίας είναι να βαφτίσει το «γκέτο» χώρο υποδοχής. Για τον λόγο αυτόν υπήρξε ανταλλαγή επισκέψεων και ιδεών με εκπροσώπους της ιταλικής αστυνομίας, ενώ το κέντρο που δημιουργήθηκε στη Λαμπεντούζα λειτουργεί ως πρότυπο ανάπτυξης.

Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών υπογραμμίζουν πως θα ήθελαν ο χώρος αυτός να φυλάσσεται μόνο εξωτερικά από την Αστυνομία, αλλά την εσωτερική του λειτουργία να την αναλάβει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής.

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ.

προβλέπεται πως σε συνεργασία με την Ε.Ε. το στρατόπεδο του Ασπροπύργου θα χρησιμοποιείται ως χώρος προσωρινής εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρονται με αεροπλάνα στις πατρίδες τους.


Σκούπα και για αντιεξουσιαστές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΣΚΟΥΠΑ θέλει να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. και για τους αντιεξουσιαστές. Εισηγήσεις ανώτερων αξιωματικών για κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τους αντιεξουσιαστές αντιμετωπίζονται θετικά από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, που βλέπει το καλοκαίρι ως την ιδανική περίοδο για την υλοποίηση του σχεδίου. Σύμφωνα με τις εισηγήσεις αυτές, η ΕΛ.ΑΣ. θα επέμβει σε χώρους που έχουν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές και που οι ιδιοκτήτες τους επανειλημμένως έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Όπως τονίζουν σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους ανώτεροι αξιωματικοί, ελπίζουν πως οι επιχειρήσεις αυτές θα αποκαλύψουν μέρος του οπλοστασίου των αντιεξουσιαστών, ενώ θα δώσουν και ένα ηχηρό μήνυμα για τις «σκληρές» προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. έναντι των κουκουλοφόρων.


Ρατσιστικό παραλήρημα και χθες στον Άγιο Παντελεήμονα

ΕΝΤΑΣΗ και ρατσιστικό παραλήρημα από ακροδεξιά στοιχεία ακολούθησε την πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο του ναού του Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών.

Στο υπόγειο βρίσκουν καταφύγιο μετανάστες, αλλά και Έλληνες άστεγοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στο στρώμα Έλληνα αστέγου που εδώ και περίπου έναν χρόνο κοιμάται στο υπόγειο του ναού, από ένα κερί που είχε ξεχάσει αναμμένο. Επεκτάθηκε μάλιστα και σε άλλα στρώματα, αλλά κατασβέσθηκε πολύ γρήγορα από την Πυροσβεστική, χωρίς να προκληθούν ζημιές στον ναό.

Σχεδόν ταυτόχρονα όμως ξεσπούσε νέα «φωτιά» στην πλατεία, όπου συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ακροδεξιοί οι οποίοι προπηλάκισαν μετανάστες υποχρεώνοντάς τους να απομακρυνθούν άρον άρον. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η ατμόσφαιρα ηλεκτρίσθηκε, ενώ νεαροί με ντουντούκες φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα τόσο εναντίον των μεταναστών, όσο και κατά εκείνων που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αποδέκτες μάλιστα έγιναν και δημοσιογράφοι, οι οποίοι απειλήθηκαν και υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν. Οι κάτοικοι περιέγραφαν με οργή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη γειτονιά τους και τις αφόρητες συνθήκες στις οποίες ζουν, στις οποίες έχουν πλέον προστεθεί τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια και η ένταση. Ορισμένοι μάλιστα καταλόγιζαν ευθύνες στην Εκκλησία για το γεγονός ότι φιλοξενούνται μετανάστες στο υπόγειο του ναού.

292
Κωστας
05/06/2009 12:09
Poδανθε, "Ας πουμε δηλαδη οτι υπαρχει ενα μεγαλο σχεδιο να πλυμμηρησει μονο η Ελλαδα μεταναστες και καμια αλλη χωρα. Τοτε τι μπορουμε να κανουμε? Να τους διωξουμε ολους, να τους προπυλακισουμε, να τους βαλουμε φυλακη? Αντε βρες την λυση" Φοβάμαι ότι η λύση δεν θα σου αρέσει. Η Ελβετία γιά παράδειγμα δίνει υπηκοότητα στούς μετανάστες ΜΟΝΟ αν το θέλει η τοπική κοινωνία. Οχι σε όλους. Ετσι ακριβώς: Αν κάποιος έρθει, ζήσει εδώ, του αρέσουμε καί μας αρέσει, τότε θα το σκεφτούμε. Δεν είναι δικαίωμά του. Το γεγονός ότι οι γονείς κάποιου έφυγαν από τον τόπο τους καί ήρθαν εδώ (απρόσκλητοι)δεν σημαίνει οτι τα προβλήματα πού θα αντιμετωπίσουν πρέπει να είναι δικά μας καί ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τους τα λύσουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να δεχτούμε ισλαμιστές πού βάζουν ενα φασιστικό καί οπισθοδρομικό κείμενο πάνω από την χώρα πού τους φιλοξενεί. Αυτοί πρέπει να απελαθούν. Σκληρό; Ναι, αλλά το οφείλουμε στα παιδιά μας να τους παραδώσουμε μιά χώρα ελέυθερη καί όχι πού θα ζεί με τον τρόμο των ισλαμιστών η οποιουδήποτε άλλου. Με τις πρόσφατες ταραχές δείξανε ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. Ουτε ήταν μπροστά στο περιστατικό ολοι αυτοί. Δεν μας χρωστάνε τίποτε τα παιδιά μας να ζήσουν σε μιά χώρα πού δεν θα μπορούν να μιλήσουν η να αστειευτουν η ακόμα να κάνουν ένα σκίτσο γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιος ισλαμοφασίστας. Η πού θα μπαίνουν βόμβες κάθε φορά πού θέλει η Αλ Κάιντα. Η πού θα πάρουν κάποια στιγμή την πλειοψηφία καί θα επιβάλλουν ισλαμικό νόμο. Γιατί με ακριτη νομιμοποίηση πού προωθείται, αυτό θα είναι το τέλος. Συνεπώς χίλες φορές η λύση Μπερλουσκόνι με απελάσεις. Αντιπαρέρχομαι τα άλλα περί Ισραήλ γιατί οι Αμερικανοί δεν πολεμάνε γιά πάρτι τους, ούτε οι Ισραηλινοί κάνουν τον χωροφύλακα -απλώς προστατεύουν την χώρα τους γιατί ξέρουν π΄σο δύσκολα την απέκτησαν καί ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο. Καί σαν χώρα κάνουν αυτά πού χρειάζεται γιά να επιζήσουν καί οχι να καταστραφούν. Καί την βιομηχανία τους έχουν καί παράγουν πράγματα. Μη μου πείς ότι πήραν από Αμερική περισσότερα χρήματα απότι εμείς με την ΕΕ, χωρίς μάλιστα να ξοδεύουμε τα ίδια γιά άμυνα.
ροδανθος
31/05/2009 11:01
Αγαπητε idem, οπως σου ειπα οι ΗΠΑ βολευονται με την αθρωα μετακινηση πληθισμων. Σιγουρα την δημιουργησαν εν μερη. Το θεμα ομως οπως παραδεχεσαι και εσυ ειναι το τι κανουμε τωρα. Αυτο ειναι το θεμα και σε αυτο πρεπει να επικεντρωθουμε. Πρεπει να εκμεταλλευτουμε οτι θετικο μπορει να βγει απο μια αρνητικη κατασταση.
idem
30/05/2009 01:46
(1) Επειδή το θέμα των λαθρομεταναστών συνδέεται και με την αγάπη, η δε αγάπη με τον Χριστιανισμό - αφού λέγεται, και είναι, ως η κατ΄εξοχήν θρησκεία της αγάπης - προκύπτουν τα εξής τρία ζητήματα. Το πρώτο είναι αυτό της αγάπης, το δεύτερο είναι ο πλησίον (λαθρομετανάστης ή άλλος) και η προς αυτόν αγάπη και το τρίτο είναι αυτό της ελεημοσύνης (φιλανθρωπία). Αν ξεκαθαρίσουμε αυτά τα πράγματα, θα γίνει κάπως ευκολότερη η προσέγγιση στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. (2) Ας δούμε λοιπόν πρώτα τι εννοούμε λέγοντας αγάπη και ας αρκεστούμε, για λόγους συντομίας, να πούμε το πασίγνωστο : Ο Θεός αγάπη εστί. Αλλά ως προς την κατά κόσμον και την κατα Θεό αγάπη, είναι απαραίτητη η εξής διευκρίνιση: Τρία είναι τα είδη της αγάπης, "έστιν αγάπη αισθητική ... εξ ού και άλογα ζώα πολλάκις τινά αγαπά (τις, κάποιος). Έστι δε και ετέρα αγάπη, ψυχής έφεσης λογική προς τι (κάτι) νομιζόμενον αγαθόν, επιτυχίας είνεκα δια το αγαθόν. Η δε τριττή νοερά μεν εστί, πλην εκ του Πνεύματος του ζωοποιού. Θέλξις υπερφυής ωθεί το καλόν εν καρδία αθελήτως, πυρέσσουσα και ενεργούσα εν τη του άκρου καλού θεωρία, δήλον δε ότι του Θεού". Αφήνω αμετάφραστο το κείμενο γιατί δεν νομίζω ότι θα υπάρχει δυσχέρεια στην κατανόηση και συνοψίζω λέγοντας: Όποιος θέλει να κάνει πράξη την αληθινή αγάπη ας την αναζητήσει στον Ένα και Τριαδικό Θεό. Θα του δοθεί και τότε θα μάθει ποιά είναι η διαφορά της από αυτή των αισθήσεων (αισθητική) ή από εκείνη "προς τι (κάτι) νομιζόμενον αγαθόν". (3) Ερχόμαστε τώρα στον πλησίον. " Και τίς εστί μου πλησίον"; Ερωτά "ο θέλων δικαιούν εαυτόν" νομικός, για να πάρει τη γνωστή απάντηση με την παραβολή του καλού Σαμαρείτη. Η απάντηση δίνεται παραβολικά, αφού ως γνωστόν "εκείνοις δε τοίς έξω εν παραβολαίς τα πάντα γίνεται, ίνα βλέποντες βλέπωσι και μη ίδωσι, και ακούοντες ακούωσι και μη συνιώσι". Ο νομικός, ο θέλων δικαιούν εαυτόν (: ήθελε να φανεί εξυπνότερος) ήταν από τους έξω. Ισχύει όμως αυτό και για όλους εκείνους που νομίζουν ότι είναι "μέσα", αλλά δεν είναι. (4) Και φτάνουμε στην ελεημοσύνη. Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά δεν το κάνω. Δεν χρειάζεται. Ένα μόνο είναι χρήσιμο να καταλάβουμε. Η ελεημοσύνη πιάνει τόπο όταν γίνεται από το υστέρημα και όχι από το πλεόνασμα. Αυτά που μας περισσεύουν θα μπορούσαμε να τα δώσουμε στις χώρες όθεν και προέρχονται οι λαθρομετανάστες. Να τους φτιάχναμε εργοστάσια για να έχουν δουλειές και όχι να τους τα δίνουμε λέγοντάς τους : "Πάρτε τα και φευγάτε" - για τον τόπο σας ή για τα ξένα. -
idem
29/05/2009 22:46
Errata : (1) "Οι εκλογές, που διεξάγονται σε οικονομικά, και σκοπίμως εδαφικά ευάλωτα, κράτη κατόπιν εκλογών, δεν μπορούν ..." να διορθωθεί σε : "Οι εκλογές, που διεξάγονται σε οικονομικά, και σκοπίμως εδαφικά, ευάλωτα κράτη δεν μπορούν ... κλπ". (2) "ο οικοδεσπότης των προσκεκλημένων ειδικών στο υπό διαπραγμάτευση και ανάλυση θέμα" να διορθωθεί σε : " ο οικοδεσπότης των προσκεκλημένων ειδικών σε ένα υπό διαπραγμάτευση και ανάλυση θέμα". Συνήθως, αυτά που γράφω στο χαρτί με το μολύβι, έχω την ευχέρεια να τα ελέγχω καλύτερα. Με την ψηφιακή γραφή και ανάγνωση δεν τα πηγαίνω και τόσο καλά. Δεν έχω, άλλωστε, printer.
idem
29/05/2009 16:40
Αγαπητέ ροδανθέ. (1). Θα προτιμούσα να μη σας λυπήσω περισσότερο, προκειμένου να δώσω σαφέστερες αποδείξεις ότι πίσω από το σχέδιο της παγκόσμιας ομογενοποίησης, κρύβεται το αυτοκρατορικό πλανηταρχικό δίδυμο. Θα περιοριστώ μόνο σε ένα σημείο : Η Ιστορία διδάσκει και το απλούστερο δίδαγμα που έχει να μας δώσει, είναι ότι ανέκαθεν υπήρχαν εκείνοι που έβαζαν στόχο να κυριαρχήσουν επί της (τότε γνωστής) οικουμένης. Αυτή η τάση του ανθρώπου δεν άλλαξε και δεν αλλάζει. (1α) Η διαλάμψασα και μόλις προ 60 - 70 ετών τελευτήσασα κραταιά αυτοκρατορία των αποικιοκρατών, επαναλαμβάνει αυτό που έκανε στο παρελθόν η ομότεχνος ρωμαϊκή, όταν την εκτόπισε το Βυζάντιο. Με διαφορετικά τεχνάσματα αγωνίζεται να επανακτήσει το απολεσθέν μεγαλείο της. Βρήκε σύμμαχο την ομόγλωσση και ομόθρησκη πλανηταρχία και νομίζει ότι ο στόχος της θα επιτευχθεί με τη μέθοδο των δημοκρατικών διαδικασιών ( εξωνημένα ανδρείκελα που αναγορεύονται βασιλείς, πρόεδροι και πρωθυπουργοί ). Οι εκλογές, που διεξάγονται σε οικονομικά, και σκοπίμως εδαφικά ευάλωτα, κράτη κατόπιν εκλογών, δεν μπορούν από του να αναδεικνύουν όλους εκείνους οι οποίοι, αφ΄ ενός θα εξυπηρετούν τα, άλλοτε άλλα, συμφέροντά της και αφ΄ ετέρου, θα παρέχουν στους ιθαγενείς στοιχειώδεις εγγυήσεις - οικονομικής ή άλλης φύσεως. (1β) Αλλά να, και τα ενθαρρυντικά μηνύματα δεν παύουν να μας έρχονται. Η Βρετανή βασίλισσα δεν προσκλήθηκε στην 65η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία από τους Γάλλους ! Να σημαίνει αυτό ότι οι Γάλλοι δεν θέλουν να παίζουν τον δευτερεύοντα ρόλο που τους αναθέτουν, το ρόλο του θεματοφύλακα, όπως γινόταν στο παλιά τα χρόνια ; Δεν το γνωρίζω. Το υποψιάζομαι και ο χρόνος θα το δείξει. (2) Και ας έρθω τώρα σ΄ αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο : Τι θα γίνει με όλους αυτούς, που σε λίγα χρόνια θα αποτελέσουν και τους "μετα- νεοέλληνες" (κατά το μετα-μοντέρνο και την μετα-νεωτερικότητα). (2α) Θα σας απαντούσα ότι δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα όσο, τουλάχιστον, οι κυβερνήτες μας διακατέχονται από τον έωλο διεθνισμό και τη συναφή συνθηματολογία του "πατρίδα μας ο πλανήτης". Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει και όσο οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι της ημετέρας "δεξαμενής σκέψεων" ( think tank ) δεν αρθρώνουν κριτικό λόγο - τον αφήνουν για τους γλαφυρούς αριστερίζοντες και μαρξιστές - οποία γελοιότης - και εξαγοράζουν τη σιωπή τους εισπράττοντας τα κονδύλια - χορηγούνται με διάφορους τρόπους - για τη λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα. (2β) Τέλος, αφού το "δια ταύτα" σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, θα σας υπενθύμιζα τη γνωστή επωδό των δημοσιογραφικών τηλεοπτικών τοκ-σόου. Συνήθως, ο οικοδεσπότης των προσκεκλημένων ειδικών στο υπό διαπραγμάτευση και ανάλυση θέμα, κατακλείει λέγοντας προς το αδαές (;) τηλεοπτικό του κοινό : " Σας ευχαριστώ που μας παρακολουθήσατε, τα συμπεράσματα δικά σας" . Κι εγώ, αυτή τη δημοκρατικότατη αρχή γιατί να την αλλάξω ;
Σαλο...
29/05/2009 16:35
Basileie Pigoula, kourea
Στο BOSTON υπάρχει το ΗΟLY TRANSFIGURATION MONASTERY.
Eίναι ένα υπέροχο πολυεθνικό Ορθόδοξο Μοναστήρι.
Αν σε βγάλει ο δρόμος απο κει, πήγαινε να μείνεις λίγες μέρες.
Δίνουν πλούσια φιλοξενία...και ο φίλος μου εκεί ο π. Βασίλειος, ο έλληνας, θα σου λύσει πολλές απορίες...
ροδανθος
29/05/2009 13:07
Αγαπητε Λεων Αρμενιε,

συμφωνω απολυτα με αυτα που λες. Σιγουρα οι Τουρκοι κανουν τα στραβα ματια στην λαθροματαναστευση. Ομως απο την αλλη και αυτοι εχουν πολλες μειονοτητες και πολλη μεταναστευση μιας και εχουν συνορα με χωρες εξαγωγης μεταναστων. Θελω να πω δηλαδη οτι και οι Τουρκοι δεχονται μεταναστες και λαθρομεταναστες και δεν κανουν μονο εξαγωγη.


Οσον αφορα τις αντιδρασεις της ΕΕ εαν αποφασισουμε να δινουμε διαβατηρια στα 5 χρονια εργασιας στην Ελλαδα να ξερεις οτι θα ειναι μηδενικες. Μονο η Ελλαδα και η Ιταλια (τα δυο μπουρδ...λα της ΕΕ) απαιτουν 10ετη εργασια για την αποκτηση ιθαγενειας ενω η Γερμανια 8. Ολες οι αλλες χωρες απαιτουν γυρω στα 5 χρονια με την Ιρλανδια που εχει μεγαλυτερα ποσοστα μεταναστων απο την Ελλαδα να απαιτει 3 χρονια. Στην Ιρλανδια μαλιστα μπορεις να ψηφισεις χωρις να εχεις διαβατηριο. Ακολουθουν την λογικη "ζεις στην Ιρλανδια αποφασιζεις για την Ιρλανδια". Σε πληροφορω οτι δεν εχει ανοιξει ρουθουνι στην Ιρλανδια που εχει και οικονομικη κριση. Με την κριση οι μεταναστες πηραν το Ιρλανδικο διαβατηριακι τους και εφυγαν για αλλες χωρες προς εργασια. Ειπαν γεια στην Ιρλανδια και οι Ιρλανδοι τους ειπαν "επισης γεια και οταν ξανανεβει η οικονομια μας ειστε καλοδεχουμενοι". Και μην μου πει κανενας οτι τα προβληματα της Ιρλανδιας με τους Αγγλους ειναι πολυ διαφορετικα απο αυτα που εχουμε με τους Τουρκους γιατι θα ειναι αδικος. Ειναι προφανες οτι καμια Ευρωπαικη χωρα δεν θα τολμησει να πει τιποτα αν μειωσουμε τα χρονια εργασιας για την αποκτηση Ελληνικης ιθαγενειας σε 5. Αλλωστε η Ιταλια και η Γερμανια ειναι στο σταδιο αλλαγης των νομων προς την κατευθυνση αυτη (5 χρονια εργασια για αποκτηση ιθαγενειας). Σε λιγο θα ειμαστε οι μονοι και οι γραφικοι της Ευρωπης που θα εγκλωβιζουμε για δεκαετιες ανθρωπους που απλα περνουσαν απο την χωρα μας. Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που ολες οι χωρες της ΕΕ εχουν εφαρμωσει τετοιους νομους. Νομιζει δηλαδη κανενας οτι ολοι οι αλλοι ευρωπαιοι ειναι λιγοτερο εθνικιστες απο εμας? Οχι βεβαια. Απλα ειναι πιο οργανωμενοι.
ροδανθος
29/05/2009 12:31
Αγαπητε idem,

καλο το κειμενο ομως εχει ενα βασικο λαθος. Βασιζεται ολο στην λογικη οτι υπαρχει ενα μεγαλο σχεδιο αναμιξης ολων των πληθισμων της γης, που προωθειται απο τους Αμερικανους και τους Εγγλεζους. Λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν περιμενα ενας σοβαρος ανθρωπος σαν εσενα να πεφτει στην παγιδα οτι για ολα φταινε οι Αμερικανοι και οι Εγγλεζοι. Λυπαμαι. Οσον αφορα λοιπον αυτο το σχεδιο θα σου πω ενα πραγμα. Τα αεροπορικα εισητηρια εχουν περιπου την ιδια τιμη με αυτην που ειχαν το 1960. Απο το 1960 ομως μεχρι τωρα οι μισθοι μας εχουν πολλαπλασιαστει πολλες φορες. Ο πληθισμος της γης ειναι πολυ μεγαλυτερος οι μετακινησεις πιο ευκολες και οι πιθανοτητες οι ανθρωποι να μετακινουνται αυξανονται λογαριθμικα. Αν μιλησεις με ανθρωπους που εζησαν την ανταλλαγη πληθισμων, το ταξιδι απο την Ανατολικη Θρακη στην Κεντρικη Μακεδονια, το περιγραφουν σαν να διεσχισαν ολο τον πλανητη και τους πηρε μηνες. Η αποσταση αυτη σημερα καλυπτεται σε 6 ωρες με επιγεια μεσα. Οσον αφορα τους δορυφορους απο οσα λιγα ξερω και εμεις οι ιδιοι εποπτευουμε μεσω δορυφορων την περιοχη μας και ανα πασα στιγμη ξερουμε οσα ξερουν και οι Αγγλοι. Το θεμα δεν ειναι να ξερεις το θεμα ειναι τι κανεις μετα που εχεις την πληροφορια. Επισης υπηρχαν και παλαιοτερα μεγαλες μετακινησεις πληθισμων που επηρρεασαν και την Ελλαδα. Αλλα ακομη και αν δεχθουμε ολα αυτα που λες ως πραγματικοτητα, δεν βλεπω να αλλαζει κατι οσον αφορα το τι μπορουμε να κανουμε. Ας πουμε δηλαδη οτι υπαρχει ενα μεγαλο σχεδιο να πλυμμηρησει μονο η Ελλαδα μεταναστες και καμια αλλη χωρα. Τοτε τι μπορουμε να κανουμε? Να τους διωξουμε ολους, να τους προπυλακισουμε, να τους βαλουμε φυλακη? Αντε βρες την λυση. Ελεγε ο Λαζοπουλος προχτες και συμφωνω μαζι του οτι οι Ελληνες ειναι λαος που τους αρεσει να παραπονιεται. Εγω εχω ξεφυγει πια απο το παραπονο. Προσπαθω να λυνω προβληματα. Διαβασε ολο το κειμενο σου. Ειναι ολο μια αναλυση αλλα δεν αναφερεις καμια προοπτικη για το τι πρεπει να γινει. Ωραιες οι αναλυσεις αλλα δεν προσφερουν τιποτα. Ειτε υπαρχει σχεδιο αναμιξης πληθισμων ειτε οχι εμεις καλουμαστε να λυσουμε το προβλημα. Εκτος αν θεωρεις οτι το σωστο ειναι να επιτεθουμε στην κακη Αγγλια και στις ΗΠΑ επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα στις 1000 να τους συμφερει μια τετοια κατασταση και μια στο 1.000.000 πιθανοτητα να εχουν ενα σχεδιο αναμιξης πληθισμων. Οσον αφορα το Ισραηλ επειδη ειδα καποια μυνηματα. Να ξεκαθαρισω οτι ειμαι αντιθετος με τα αισχη που διαπραττει το Ισραηλ. Απο οτι βλεπω ομως το Ισραηλ δινει διαβατηριο στα 3-5 χρονια παραμονης στην χωρα ενω εμεις δινουμε μετα απο 10 -15 χρονια!!!!!! Ομως δεν θα πρεπει να παιρνουμε σαν παραδειγμα το Ισραηλ. Αυτη η χωρα χρηματοδοτειται σχεδον εξολοκληρου απο τις ΗΠΑ και εμεις δυστυχως η ευτυχως δεν χρηματοδοτουμαστε απο καμια χωρα σαν τις ΗΠΑ. Στο κατω κατω της γραφης δεν νομιζω οτι υπαρχει Ελληνας που θα ηθελε να χρηματοδοτουμαστε εξολοκληρου απο τις ΗΠΑ με ανταλλαγμα το να το παιζουμε οι αστυνομικοι της περιοχης και να ειμαστε συνεχως σε εμπολεμη κατασταση με ολους τους γειτονες για να τους εξαμερικανισουμε. Ευτυχως αυτα περασαν. Ολοκληρονωντας ομως θα ηθελα να πω οτι παλι καταληγουμε στο ιδιο ερωτημα. Τι πρεπει να κανουμε με τους μεταναστες και τους λαθρομεταναστες ειτε τους εφερε εδω ενα σατανικο σχεδιο ομογενοποιησης των λαων της γης, ειτε οι ευκολες μεταφορες, ειτε ο πολεμος και η φτωχια, ειτε το φυσικο ενδιαφερον του ανθρωπου για εξερευνηση, ειτε το ονειρο μιας καλυτερης ζωης ειτε οτιδηποτε αλλο? Τι πρεπει να κανουμε? Αυτο ειναι το ερωτημα. Ολα τα αλλα ερωτηματα απλα ειτε στοχοποιουν τους μεταναστες η τους κανουν αγαπητους, η στοχοποιουν τους Αμερικανους ειτε τους κανουν αγαπητους αλλα δεν απαντανε στο τι πρεπει να κανουμε. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι ειναι σαν να ρωταμε αν τα αυτοκινητα ειναι καλα η κακα. Εχει να κανει καθαρα με το σκεπτικο και οχι βεβαια με το οτι οι μεταναστες μπορουν ποτε να παρομοιαστουν με ενα αυτοκινητο.
Tzoe Dalton
29/05/2009 10:45
Foteinh Criba U.S.

Προσωπικά και εγώ και πάρα ΠΟΛΛΟΙ άλλοι το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ.
Εσεις δεν το πιστεύετε γιατί ειστε...αμερικανάκια!
Και γιατί δεν έχετε ιδέα για ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ!
ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!
Σαλογραία εν Πάτραις
29/05/2009 10:34

BASILIE PIGOULA, KOYREA,

άνοιξε την Καινή Διαθήκη και κοίταξε στο τρίτο κεφάλαιο της προς Κολασσαείς επιστολής του Αποστόλου Παύλου , στους στίχους 11 και εξής:
Εκεί γράφει ο μέγας Διδάσκαλος των Εθνών:<<όπου ουκ ένι
(δεν υπάρχει διαφορά, ανάμεσα σε )
Ελλην(α) και Ιουδαίο(ς), περιτομή και ακροβυστία, βάρβαρο(ς) , Σκύθη(ς), δούλο(ς) , ελεύθερο(ς), αλλά τα πάντα και εν πάσι Χριστός>>

Αυτό ήταν το π ι ο ρ η ξ ι κ έ λ ε υ θ ο κήρυγμα Ο Λ Ω Ν
Τ Ω Ν Ε Π Ο Χ Ω Ν απο άποψη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ , κ α ι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
Αυτό ήταν ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν , να το ανεχτούνε οι Ατεγκτοι, οι Ανελέητοι
Φαρισαίοι
γι αυτό-ανάμεσα στα άλλα- και Σταύρωσαν τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ , τον ΛΥΤΡΩΤΗ του Γένους των Ανθρώπων.

Αυτό το ιδανικό, Δ Ε Ν το πλησίασαν καν οι αρχαίοι Ελληνες παρά την υψηλή φιλοσοφία και την θεοσέβειά τους, για τους οποίους η δουλεία, η αγοραπωλησία και ο εξανδραποδισμός ανθρώπων ήταν πρακτικές αναμφισβήτητες και αυτονόητες...

Αυτό το ιδανικό δεν το ασπάζεται σήμερα ούτε η πλειονότητα των παπάδων

( διότι πήγαν και γίνανε παπάδες προκειμένου να τη <<βολέψουν>>
<<Εγώ ελπίζω να τη βολέψω>> λέει και το βιβλιαράκι του Ιταλού δάσκαλου, απολαυστικότατο, με τις σκέψεις των αθώων μαθητών του)

που σιχαίνονται τους βρώμικους, τους κατατρεγμένους και τους φτωχούς

Ομως ο Χριστός είναι κ ό σ τ ο ς και Ξ ε β ό λ ε μ α.

Με αυτό το κριτήριο, Χριστιανοί ακόμα- επι της ουσίας- ανα τους αιώνες, έχουν γίνει ελάχιστοι...

Οποιος γίνει π ρ ά γ μ α τ ι Χριστιανός, μεταβάλλεται σιγά σιγά και σε ά γ ι α ύπαρξη, κατά αναλογίαν του
ε σ ω τ ε ρ ι κ ο ύ αγώνα που κάνει-
κατά
σ υ ν ε ί δ η σ ι ν ενώπιον του Κυρίου- και χαίρεται περισσότερο να είναι Φτωχός και δεδιωγμένος ένεκεν Δικαιοσύνης, κατά μίμησιν Εκείνου που τον Αγάπησε και τον Ελευθέρωσε δια της Σταυρικής του Θυσίας, απο του Θανάτου το σώμα..
Εμείς που λέμε ότι δήθεν πιστεύουμε, απλά πάμε σαν βόδια στους ναούς, και απλά δεν είμαστε φ α ν ε ρ ά κανίβαλοι και ανθρωποφάγοι, κάτι είναι και τούτο, διότι πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα...
Αν ξαναρχόταν ο Κύριος στις εκκλησιές σήμερα, πολλά μαστίγια θα του χρειάζονταν για να πετάξει έξω τους Χριστοκάπηλους , είμαι βέβαιη!

Πιστεύω ότι φωτεινές εξαιρέσεις, ωστόσο, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Οι παπικοί, όπως και οι προτεστάντες, σε θέματα τέτοιας ιεραποστολής, ίσως είναι πιο ε υ φ υ ε ί ς, όχι σαν τους δικούς μας, τους πάβλακες ιερωμένους που μόνο η γαστέρα και τα υπο την γαστέρα, τους ενδιαφέρουν, νομίζοντας ότι παρόλη την αναισθησία τους θα παραμένουν στο απυρόβλητο ες αεί, χωρίς, δηλαδή, να εισπράξουν τις παγκάκιστες συνέπειες της παγωμένης τους Αδιαφορίας απέναντι στον Πόνο του Πλησίον...
US
29/05/2009 08:39
@BASILIOS PIGKOULAS, koureas 28/5/2009 20:37 Mr. Pigkoulas, Your story about greeks "jumping ship" reminds me of a similar situation that took place in a city that you probably know, Stamford, CT., back in the late 70''s. One day our door bell rang and my father answered the door. Right in front of him were standing 3 young men in their 20''s, which my father didn''t recognized. We are here to see you they said, we are from the same village as you (my father grew up in athens) and we got your name and address from our relatives. You should have seen my fathers eyes. How did you get here my father said? Oh! we jumped ship in N.Y they said, and we need a place to stay. And as they say, the rest is history. Here''s what has happened afterwards. One of the three could not take it, got homesick, returned home within a year. The second one, paid a girl for a fake marriage, got his "green card", divorced, went to your beautiful Manhattan (garment district), got in the fur business, made alot of money, lost most of it to POKA games (most favorite game of greeks in n.y), got in trouble with the law, and he may have done some ''time''. The third one, as you said, was "introduced" to a greek-american woman, her father in the restaurant business, got marrried, kids, and now the owner of many upscale italian restaurants. Not the same today with greeks, but, it''s like going back to "memory lane''. Thanks for the memories. Chris
Λέων Ε΄ ο Αρμένιος
29/05/2009 07:57
Αγαπητέ Ροδανθέ,

Αρχικά σου ζητώ συγγνώμη για το... clopyright του πώματος αλλά δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου.

Βρήκα την ανάλυσή σου πολύ ενδιαφέρουσα και νοιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα προς άρση τυχόν παρεξηγήσεων: Δεν είμαι οπαδός της θεωρίας κατά την οποία οι Τούρκοι επίτηδες διοχετεύουν στην Ελλάδα τόσο πολλούς λαθρομετανάστες με σκοπό να μας βλάψουν. Γνώμη μου είναι πως, κάνοντας τα "στραβά μάτια" στο δουλεμπόριο που ανθεί στη χώρα τους, ξεφορτώνονται ανεπιθύμητους. Δεν αυταπατώμαι πως, ασκώντας πίεση στην Τουρκία θα κλείσει η στρόφιγγα. Απλώς, αντί να καταφθάνουν λαθρομετανάστες κρουνηδόν, ας έρχοναι στάγδην...

Η σκέψη σου για απονομή Ελληνικής ιθαγένειας σε όσους ξένους παραμείνουν και εργασθούν στην Ελλάδα 5 χρόνια, νομίζω, πως θα έλυνε σε ικανοποιητικό βαθμό το πρόβλημα. Καθώς η απονομή της Ιθαγένειας αποτελεί (ακόμη) ζήτημα εσωτερικής νομοθεσίας, η δημιουργία "διαβατηρίων ευκαιρίας" (κατά το "σημαία ευκαιρίας"), πιθανότατα θα μας ανακούφιζε. Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι το πώς θ'' αντιδρούσε η Ε.Ε. σε μια τέτοια δική μας ενέργεια ούτε και είμαι τόσο βέβαιος πως οι εντός ή εκτός εισαγωγικών πολιτισμένες και προηγμένες βόρειες χώρες είναι διατεθειμένες να δεχθούν κύματα μεταναστών.

Άποψή μου πάντως είναι πως, τα όσα πολύ ενδιαφέροντα ανέπτυξες καθώς και οι δικές μου απόψεις, αποτελούν παυσίπονα και όχι γιατρικά. Για να λυθεί το πρόβλημα θα πρέπει ν'' αντιμετωπισθεί στη βάση του. Να μη χρειάζεται δηλαδή ο Αφγανός, Ιρακινός ή όποιος άλλος, να εγκαταλείπει την πατρίδα του πηγαίνοντας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Γι αυτό όμως απαιτείται συνεργασία και κοινή δράση των οικονομικά ισχυρών του πλανήτη πράγμα, εάν όχι αδύνατο, πολύ δύσκολο.
ariel
29/05/2009 07:48
και ποιός θα τους ταίζει εκεί, δεν είναι φυλακή να έχει υποδομές. Με ρώτησαν εμένα που δεν έχω σχολείο για τα παιδιά μου αν θέλω να δώσω τα λεφτά μου για αυτούς; Αυτοί θεωρούν τις δυτικές γυναίκες ζώα και τις δικές τους κάτι ανώτερο, κατοικίδια ζώα, άσε που αν λέμε αν το παιδί σου (αγόρι) αύριο μεθαύριο αγαπήσει καποια μουσουλμάνα την έχουν σκοτώσει την κοπέλα από την οικογένειά της εν ψυχρώ -βλέπε Ευρώπη που συμβαίνει αυτό- το ξέρει αυτό ο Συνασπισμός ; Αυτούς συμπαθούμε ; τους τυφλούς από μίσος ;
Foteini Griba, USA
29/05/2009 06:51
Diladi eseis pistevete oti oi lathrometanastevsi einai prosxediasmeno gegonos, apopeira synomosias ton megalon dynameon? Oi epitheseis stous pyrgous tou New York itan kai afto synomosia?
idem
29/05/2009 03:41
Αγαπητέ Βασίλειε Πίγκουλα, σ΄ευχαριστώ για τις επισημάνσεις και τις προσθήκες σε δικές μου παραλείψεις. Θα μακρηγορούσα αν επεκτεινόμουν κι άλλο. Αυτό, που μου δίνεις την ευκαιρία να συμπληρώσω τώρα, μια που ανέφερες τον Λεχ Βαλέσα και τον Πάπα Ιωάννη Παύλο, σε σχέση με την προσέγγιση της δημοκρατικής Δύσης με την σοβιετική Ανατολή, είναι το ακόλουθο. Η προσέγγιση, αν και μη αναμενόμενη, ήταν αναπόφευκτη. Με βάση τις συμφωνίες της Γιάλτας και το διαχωρισμό σε ανατολικό και δυτικό "στρατόπεδο", οφείλουμε να θυμόμαστε ότι αυτές οι συμφωνίες είχαν καταληκτική ημερομηνία. Το σοβιετικό μπλοκ όφειλε να επιτρέψει και να επιστρέψει στις χώρες που υπήχθησαν στη δική του ζώνη επιρροής, το δικαίωμα της ανεξαρτησίας. Η Γερμανία δεν μπορούσε να είναι διηρημένη μονίμως. Όλα είχαν χρονική διάρκεια πενήντα ετών αφότου συνήφθη η συμφωνία της Γιάλτας. Επομένως, αυτό που έγινε ήταν κάτι που γνώριζε η διπλωματία. Αυτό που κανείς δεν είχε προβλέψει, ήταν η κατάρρευση του σοβιετικού κατεστημένου και η αχρήστευση της κομμουνιστικής ιδεολογίας (αν θέλεις, του υπαρκτού σοσιαλισμού). Αλλά όπως φαίνεται, το κομμουνιστικό καθεστώς προέβλεψε ότι θα αντιμετώπιζε βαρύτατο οικονομικό εμπάργκο, και όχι μόνο, αν συνέχιζε να κυβερνά με τον ίδιο απολυταρχικό τρόπο. Γι΄ αυτό προτίμησε να αυτοκαταργηθεί και να ενταχθεί στον ελεύθερο δημοκρατικό κόσμο. Ο οποίος, ας σημειωθεί, ποτέ δεν έπαυε να εποφθαλμιά τα Ρωσικά εδάφη και να προσπαθεί να εφαρμόσει αυτό που έκανε με τον διαμελισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τον ρωσικό διαμελισμό ονειρεύτηκε ο Ναπολέων, αυτό τον ρόλο ανέθεσαν έμμεσα στον Χίτλερ και αυτόν επιδιώκει σήμερα η αυτοκρατορική πλανηταρχία. Το γνωστό αγγλοαμερικανικό δίδυμο. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η αντιπυραυλική ζώνη προστασίας της Ευρώπης από τους ιρανικούς πυραύλους ( ίσως και τους βορειοκορεατικούς !!! ) εκεί αποβλέπει. Και προς τα εκεί είναι στραμμένο το Κόσοβο, η Αλβανία και αργότερα η Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία και η ατύπως νατοϊκή Γεωργία. ΄Αφησα τελευταία τη Ματσεντόνια γιατί εδώ το παιχνίδι είναι δύσκολο και περίπλοκο. Πάντως ένα είναι βέβαιο. Αποτελούμε ασταθή παράγοντα του σχεδίου τους και γι΄ αυτό επιδιώκουν με το μικρότερο κόστος να έχουν το μέγιστο όφελος. Τι τους ενδιαφέρει αυτούς αν τα Σκόπια ονομάζονται Ματσεντόνια ; Την Ιστορία θα κοιτάξουν ή την ... αντιπυραυλική προστατευτική τους ζώνη, που βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία, με "καπάκι" από πάνω τη Ρωσία ; Έτσι λοιπόν ο πληθυσμιακός πολτός εδώ σε μας είναι ό,τι καλύτερο γι΄ αυτούς και η παραχάραξη των ιστορικών δεδομένων η καλύτερη συνταγή για τη "θεσμική αλλοίωση, που πάντα προηγείται της φυλετικής", για να έρθω στα λόγια σου. "Ποιος θα θυμάται σε δέκα χρόνια το όνομα" είχε πει ένας δικός μας πολιτικός αίλουρος ; Και ποιος θα είναι Έλληνας σε λίγα χρόνια, συμπληρώνω εγώ, βλέποντας κάθε φορά τον συμπαθέστατο πρόεδρο του Πασόκ. Οι Έλληνες ψηφοφόροι πάντως δεν θα συμμερίζονται τους προβληματισμούς μου. Είμαι βέβαιος γι΄ αυτό. -
Dior Gucci
29/05/2009 02:34
It is not legitimate for a broad spectrum newspaper like ''TA NEA'' to allow people like the (Ellhn 29/5/2009 00:27) to publish such racist and unlawful opinions. There is freedom of movement, freedom of choice and HUMANITY for Christ’s shake, these people are poor and the society should care for them, not gather them around in Ghettos, BUT vaccinate them, help them get green visa card, think that some of them are doctors, do not forget the people which cause more trouble are the Greek extreme-right wing people which I compare to something like the 1940''s people in Germany, people responsible for the Jewish holocaust. Shame on everyone which believes and agrees that immigrants are only bad moving between the light bind borders of legitimacy, that they only cause harm. Prepare to respect them and let them have freedom of religion, do not tear off The Koran, would you do the same for The Holy book, yeah I speak to you, the extreme-right wing people, I have learnt to respect such things, though I do not even believe there is God around. They take your jobs??? Do you know how many times I have heard that comment behind my ears clearly devoted to me being a foreigner ''''stealing'''' a job from the natives??? Look at them, help them, sympathize them and yeah people that break the law will go to prison, that is though a Greek state problem if they cannot confront those individuals from all the others. Eventually, stop acting like that because you could be blamed to be the new NAZI people, reading of that I know Greeks BUT it sounds you are like that my ear and I feel I have to speak up from their behalf. TA NEA should stingingly have a strict policy about what gets published on their online blog since that clearly insults people.
A.X
29/05/2009 02:08
Me ton rythmo pou n Tourkia ksemparkarei kathimerina xiliades lathrometanastes[ fanatikous Mousoulmanous],se poly liga xronia oi Ellines tha anazitoun xores kai tropous gia na ksenitevthoun .Avto ,oi polloi simera den to skeptontai k''an . Omws ,avtn einai n pikri alithia .Oso pio grigora to antilifthoun Laos kai oloi oi politikoi toso to kalitero ,Se liga xronia tha einai poly arga gia na metanoiwsoun oloi . Dioti en tw Adi ouk esti metanoia . KSYPNISTE PRWTOU EINAI POLY ARGA .
Ellhn
29/05/2009 00:27
OI LATHROMETANASTES POU MAS KOUVALITHIKAN EINE EPIZIMIOI GIA THN PATRIDA MAS KAI GIA EMAS!!!!KOUVALAN KATHE LOGHS AROSTIA TRITOKOSMIKIA....MAS PERNOUN THS DOULIES ME TA ELEINA XAMILA MEROKAMATA...KAI MAS EKTINA SOUN THN EGLIMATIKOTITA STA YPSH...OS EK TOUTOU KAI EPIDH PROTEREOTITA EXEI O GHGENHS...KAI STHN PROKIMENH PERIPTOSH O ELLHNAS....EXO OI XENOI APO THN ELLADA!!!!!!DOULIA STON ELLHNA ERGATH!!!
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 23:51
@SALOGRAIA, AN MENEIS STHN OMORFH ELLADA, POIA EINAI H GNOMH SOU GIA THN MYSTHRIODH SIOPH THS OORTHODOXHS EKKLHSIAS STO THEMA METANASTEVSHS. PARADEIGMA: SE ALLES XORES H ROMAIKH KATHOLIKH EKKLHSIA EINAI ENERGOS STHN YPOSTHRIXH TON FTOXON, ASTEGON, PEINASMENON, ARROSTON METANASTON. STH XORA MAS EPIKRATEI APATHEIA.
Σαλο...
28/05/2009 23:47
Aγιε Βασίλη
Ο καθένας εκεί που γεννιέται, εκείνον τον τόπο αγαπάει αρκεί να έχει ένα στοιχειώδη βαθμό ασφάλειας...
Δεν ξεκινάει κανείς για το άγνωστο αν δεν είναι απελπισμένος ή αν δεν του έχουνε φουσκώσει κάποιοι τα μυαλά, ότι στην καινούργια γή, ρέει μέλι και γάλα!
σαλο...
28/05/2009 23:38
BASILIS PIGOULAS
Υστερόγραφο
και οι δυο μου γονείς ζούνε και ο πατέρας μου είναι πολύ δραστήριος, επαγγελματικά...
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 23:38
Where on earth is @toka, @Harry the Canadian and @Reno Kazamias when you really need them?
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 23:34
@IDEM, FERNEIS TOSO POLLES ENDIAFEROUSES APOPSEIS STIN ANAPTYXH TON SXOLION SOU POU OMOLOGO-KAI THELO NA SE SYGXARO GIAFTO- OTI ANEBASES XAFNIKA THN SYZHTHSH SE POLY ANOTERO EPIPEDO. OI DYO XORES POU ANAFEREIS GIA THN ANAIMAKTH AFOMOIOSH EXOUN THN OIKONOMIKH ISXY NA FEROUN ALLAGES SE OLO TON PLANHTH. TO PARADOXON EINAI OTI H ESKEMMENH PRAKTIKH THS ALOIOSHS DEN EXEI DOULEPSEI OSO SOSTA HTHELAN. O PAPAS IOANNIS PAVLOS KAI O LECH VALESSA, EBALAN THN PROTH FLOGA GIA THN ENOPOIHSH THS SOBIETIKHS ANATOLHS KAI THS "DHMOKRATIKHS" DYSHS ANEXARTHTA AN O REAGAN KAI O GORBATHEV PHRAN OLA TA METALLIA. OI PROSPATHEIES TON PROTON HSAN KATHARA ALTROUISTIKES, TON DEFTERON YPOKEINOUMENES APO THN KRYFH INTELLIGENTSIA TON KATHESTOTON TOUS. H THESMIKH ALOIOSH PROHGEITAI THS FYLETIKHS ALOIOSHS. STHN ELLADA EXEI HDH ARXISEI TO KARKINOGENES PROZESS THS FTHORAS THS PROTHS.
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
28/05/2009 23:19
@ Η Αποψη μου ειναι οτι οι ανθρωποι που λαθραια και
παρανομα ζουν στην Ελλαδα δεν θα ηθελαν να ζησουν στην
Πατριδα ,οι Περισσοτεροι βλεπουν προς την Αμερικη ,Καναδα
Μεγαλη Βρετανια ,Γερμανια,Ελβετια ,κοκ. Το τη σκα.α
πατημενα πατουν το ξερουν αμεσως,δεν χρειαζετε να τους το δειξει η Μανα Ελλας.δεν μπορουν να κανουν αλλιως εαν τους ητανε δυνατον δεν θα εμενε κανεις στην πατριδα του
Ρουσοπουλου,Του Βουλγαρακη,του Παγκαλου και της
Παπαγηγας.δεν εχεις σεβασμο σε εναν τοπο εαν δεν τον αγαπας.ασχημο πραγμα η απελπισια.σε μια διαφορετικη
Χωρα δεν μιλω για τους Ιταλους,Θα ειχανε αμεσως ιατρικη
φροντιδα,σπιτη ,ρουχισμο,προβαση σε καθε υπηρεσια,ακομη
τα παιδια τους κατω απο την προστασια του σχολειου,κοκ.
τα γνωριζουν αυτα ολλοι οι Λαθρομεταναστες.οποιος θελει στοιχεια για αυτα που σας περιεγραψα ειμαι στην διαθεση του
οχι στης Παρλαπιπες και στα μεγαλα λογια.
Σαλογραία
28/05/2009 23:18
BASILIS PIGOULAS, koureas

Kαι βέβαια φύγαμε οικογενειακώς.
Οι γορίλες αστυνομικοί δεν αστειεύονταν.
Τους έβλεπες και σου κοβότανε το αίμα!
Αλίμονο αν ήσουνα σε κάτι παραβάτης...

Ενα μήνα ταξίδι με το καράβι ήτανε τότε, παραλίγο να μας βουλιάξει και Tυφώνας, μας είχε μαζέψει ο καπετάνιος, είχαμε φορέσει όλοι τα σωσίβια, θυμάμαι το χρώμα στα πρόσωπα των ανθρώπων -ήτανε κίτρινοι σαν τα λεμόνια- εγώ μόνο- το βλαμμένο -χαιρόμουνα που θα έγερνε(!) το καράβι και θα έπαιζα με τη θαλασσίτσα(!) ευτυχώς ο Τυφώνας,ήταν ευγενικός και ξυστά μας προσπέρασε.
Ένας Iταλός αυτοκτόνησε πέφτοντας στον ωκεανό όπου τον ακρωτηρίασε καρχαρίας, σταμάτησε τότε το καράβι μεσοπέλαγα.
Τον μαζέψανε με βάρκες, τον πακετάρανε και τον έστειλαν στη μανούλα του κατεψυγμένο...
Κόλαση!

Ιστορίες φρίκης και εμείς δ ε ν ήμασταν λαθρο-μετανάστες.
Είχαμε πάει στην Αυστραλία με πρόσκληση...
Συγκατοικούσαμε στη Μελβούρνη με κάτι ρώσους και κάτι Ιταλούς...
Δεν ήξερα τότε ότι ήμουνα πολυπολιτισμικό μπιζέλι μες στην κονσέρβα.
Δεν μου το είχανε πει.
Ευτυχώς τώρα το εμπέδωσα!

IDEM
πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυσή σου...αλλά για να την δεχτεί κάποιος πρέπει να ξέρει πόσο ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, είναι αυτοί που διαχειρίζονται το ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ισως, ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ...
Τζων Αυλακιωτης
28/05/2009 22:59
AKHS πετυχες το μαλακο μου σημειο. Καλα να χαζολογαμε στο ιντερνετ αλλα υπαρχουν και σοβαρα πραγματα. Να''σαι καλα εσυ και η κορη σου.
idem
28/05/2009 22:48
Ακούστε κ. Ροδανθέ, Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν είναι το ίδιο με αυτό των αυτοκινήτων και το επιχείρημα, για μένα, είναι εντελώς άστοχο. Δεν θα δώσω εξηγήσεις γιατί είναι αλλού το θέμα. Τη λαθρομετανάστευση, και όχι τη μετανάστευση, μας την επέβαλαν άλλοι, επειδή είχαν λόγους να το κάνουν. Το πρόβλημα αυτό, που βασικά εντοπίζεται στη δημογραφική αλλοίωση, το είχαν βασικά οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί, αλλά καμιά ομοιότητα ή σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα σ΄ εμάς. Οι μετανάστες ( ή λαθρομετανάστες) που έβρισκαν καταφύγιο στις χώρες αυτές, διέσχιζαν ωκεανούς. Σύνορα, η Αμερική και η Αγγλία, δεν είχαν με τον τόπο καταγωγής τους. Η θάλασσα που τους χώριζε, παρείχε την ασφαλή εγγύηση ότι προστάτες των μειονοτήτων ποτέ δεν θα υπήρχαν. Τούτο παρείχε και το πλεονέκτημα της αφομοίωσης. Αλλά δεν υπήρχαν και ιστορικά προηγούμενα μακρών διενέξεων ή εδαφικών διεκδικήσεων, μεταξύ των χωρών των (λαθρο)μεταναστών και των χωρών όπου οι τελευταίοι ζητούσαν καταφύγιο ή καλύτερη τύχη. Τη λογική που επιβάλλει η (λαθρο)μετανάστευση θα πρέπει κανείς να την αναζητήσει τόσο σε σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εφαρμογής, δηλαδή πρακτικό. Η θεωρία που διέπει την μετακίνηση και το ανακάτεμα των λαών, είναι συνέχεια των ολιστικών και κυριαρχικών βλέψεων που ανέκαθεν είχε και έχει ο άνθρωπος. Κάποιοι αποφασίζουν να κυριαρχήσουν εφ΄ όλης της οικουμένης. Αν όμως κάποτε αυτό γινόταν με πολέμους, τώρα γίνεται σχεδόν αναίμακτα. Τούτο, οφείλουμε να ομολογήσουμε, δεν θα μπορούσε να γίνει αν προηγουμένως δεν είχε συμβεί κάτι πολύ σημαντικό. Οι λέξεις έπρεπε να αποκτήσουν μονοσήμαντες έννοιες κι έτσι, για παράδειγμα, η λαθρομετανάστευση έγινε απλή μετανάστευση, πράγμα που παρέπεμπε αβίαστα στην αναζήτηση συνθηκών ανθρωπινότερου βίου. Κι ένα ακόμη παράδειγμα, ο γάμος μεταξύ ετεροφύλων έγινε απλά γάμος μεταξύ δυο ανθρώπων. Όποιος ήταν σε θέση να διακρίνει περισσότερα νοήματα από εκείνα που προβάλλονταν, ο χαρακτηρισμός του φασίστα, του φονταμενταλιστή κλπ, τον έθετε εκτός μάχης πάραυτα. Οι χώρες που κινούν τα νήματα της μίξης των εθνών είναι βεβαίως δυο. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο στόχος τους, δηλ. η απόλυτη κυριαρχία τους, δεν μπορεί να επιτευχθεί, αν προηγουμένως δεν επέλθει η εθνοτική αλλοίωση των λαών. Πατρίδα μας είναι ο πλανήτης γη διατυμπανίζουν, αλλά δεν λένε ποιος θα κάνει το "κουμάντο" αυτής της "πατρίδας". Δεν μας αναλύουν βέβαια και το θεωρητικό σκέλος της πληθυσμιακής μίξης. Και δεν το κάνουν, διότι θα ήταν υποχρεωμένοι να δουν ότι, όπως λαθραία είναι η μετανάστευση των λαών που προωθούν, άλλο τόσο λαθραία είναι και η θεωρία τους. Όπως κατηγορούν για ολοκληρωτισμό όσους τους μάχονται, τόσο και περισσότερο ολοκληρωτικοί και απολυταρχικοί είναι οι ίδιοι. Στέλνουν αδίστακτα μέσα σε σαπιοκάραβα χιλιάδες ανθρώπους αδιαφορώντας αν θα φτάσουν - και πολλοί δεν φτάνουν - ζωντανοί εκεί που τους στέλνουν. (Οι δορυφόροι γνωρίζουν τη κάθε στιγμή που, πόσοι και πως κινούνται). Κι έπειτα μας προσάπτουν την κατηγορία της μισανθρωπίας ! Θα μπορούσα να επεκταθώ και σε άλλες πτυχές που κρύβει η λαθρομετανάστευση. Για να μη γίνομαι κουραστικός θα επιμείνω μόνο σε ένα σημείο. Και αυτό είναι το εξής. Οι χώρες που ηγούνται της πληθυσμιακής πολτοποίησης έχουν και είχαν ένα βασικό πρόβλημα : Την εσωτερική ύπαρξη κοινωνικών αναταράξεων από τα ανέκαθεν υπάρχοντα αντιδραστικά στοιχεία. Προκειμένου λοιπόν αυτοί οι κίνδυνοι να εκτονώνονται οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να ενδίδουν στα ποικίλα αιτήματα των αντιδραστικών, που αυτοαποκαλούνται και προοδευτικοί. Οποιαδήποτε θεωρία και κάθε τους αίτημα γίνεται δεκτό, με αποτέλεσμα ό, τι στο παρελθόν θεωρείτο φορέας διαχρονικών αξιών, σήμερα να κλείνεται στο "ντουλάπι" της Ιστορίας (μουσείο στην καλύτερη περίπτωση) ή να αλλοιώνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι στο τέλος άχρηστο. Ωστόσο, αυτές οι συνεχείς υποχωρήσεις δεν εξουδετερώνουν τον μόνιμα ελλοχεύοντα κίνδυνο ανατροπής των εξουσιαστικών δομών. Οι αξίες πρέπει να υπάρχουν για να διαφυλάσσουν το, της δημοκρατίας, πρόσχημα : το άλλοθι της ελευθερίας δια του συνθήματος "πατρίδα μας ο πλανήτης γη". Έτσι, οι ψηφοφόροι καλούνται να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη των αξιών αυτών, για να διαπιστώσουν την άλλη μέρα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σφίγγουν τα δόντια και υπόσχονται ότι την επόμενη φορά θα ρίξουν την ψήφο τους στο αντίπαλο στρατόπεδο. Aυτό θα συνεχίζεται επαναλαμβανόμενο, μέχρις ότου εκπνεύσει αφ΄ εαυτής η δημοκρατική λοιδορία. Η υπάρχουσα ελευθερία δεν μπορεί να εξυπηρετεί μόνιμα τη χυδαιότητα, την ασυδοσία και το ψέμα. Έχει κι αυτή ημερομηνία λήξεως. Όπως φαινομενικά αναίμακτα μας επιβάλλεται, με τον ίδιο τρόπο λαθραία θα χαθεί. -
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 22:40
@SALOGRAIA. DHLADH FYGATE OIKOGENEIAKOS META THN APELASH TOU? EPISTREPSATE STHN ELLADA? ZEI O PATERAS SOU? OI APELASEIS POU EKANAN STHN AMERIKH HTAN DRAMATIKES. XORIZAN OLOKLHRES OIKOGENEIES. STO ELLIS ISLAND THS NEAS YORKHS GIA PARADEIGMA, POU HTAN TO KENTRO EISODOU PRIN TO 1954 , EFTHANE MIA OIKOGENEIA PENTAMELHS, TOUS EKANAN IATRIKH PSHLAFHSH, EBHXE H KAKOMOIRA H MANNA KATA LATHOS, THN BGAZANE FYMATIKIA KAI THN STELNANE PISO ME TO ZORI KAI XORIZAN TA PAIDIA APO TH MANNA, H DEXOTOUSTAN TA DYO PAIDIA KAI ARNIOTOUSAN EISODO STO TRITO, KAI POLLA ALLA DRAMATA. EMEIS OI ELLINES LADONAME TOUS TELONES KAI FARISAIOUS THS YPHRESIAS METANASTEFSHS POLLES FORES GIA NA PERASOUN TOUS SYGGENEIS MAS. OI FTOXOI POU DEN EIXAN XRHMATA EMENAN STO ELEOS TOU THEOU. H ORTHODOXI EKKLHSIA MAS BOITHISE POLLOUS METANASTES NA ARXISOUN NEA ZOH STH NEA PATRIDA.
GOLDEN BOY
28/05/2009 21:56
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟ.Ι. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΟΚ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΟΟΛΛΟΟΙ ΕΕΕΞΩΩΩ"
GOLDEN BOY
28/05/2009 21:52
@british anti-nazi

ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ!!
Σαλογραία
28/05/2009 21:48
Γεια σου Βασίλη Πίγκουλα, κουρεύ
με τα ψαλίδια σου!
Για να μη σχολιάσουμε την υπέροχη ταινία <<Νύφες>> που έκανε ο Βούλγαρης σε συνεργασία με τον Σκορτσέζε- τη σχετική με το θέμα των γάμων με έλληνες του εξωτερικού απο...φωτογραφίες- θα πώ ότι
και μένα ο πατέρας μου πήγε μετανάστης στην Αυστραλία και τον έψαχνε μια μέρα ξαφνικά το FBI διότι είχε κάνει το δωμάτιο το μοναδικό που μέναμε- ιεροκρυφίως, χαρτοπαικτική λέσχη!
Nαι! Αυτό ήτο το αμάρτημα του πατρός μου...
Και θυμάμαι κάτι γορίλες αγέλαστους αστυνομικούς, να ανακρίνουν το σαλο-νήπιο
(τότε δεν είχα καταντήσει σαλο-γραία)
περί του άν έχω δει πράσινη τσόχα -τραπεζομάντιλο στο τραπέζι!
Και δεν καταλάβαινα τι έπρεπε να απαντήσω -για το καλό του μπαμπά μου: την είχα δει την πράσινη τσόχα ή δεν την είχα δει;
Ιδού το δίλημμα! :-)
Εδωσα μια μάλλον συγχυσμένη απάντηση όμως...
τελικά, οι γορίλες εφμπιάιδες, Αυστραλοί-τα βρωμοκτήνη- τον καλό μου μπαμπακούλη-μετά απο τρία χρόνια παραμονής εκεί- τον απέλασαν!


BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 20:37
@ATHEOS. AN KAI DIAFONO ME TO ONOMATAKI POU EDOSES STOUS EKLEKTOUS PISTOUS H "HMI-PISTOUS", SYMFONO APOLYTA ME SXOLIO SOU GIA TOUS PARANOMOUS ELLINES METANASTES, ENA FANTASTIKA OMORFO KAI AGNOSTO KEFALAIO STHN ISTORIA THS ELLADAS. LIGOI DOPIOI GNORIZOUN POSOI ELLINES NAFTIKOI PIDOUSAN APO TA KARABIA STH XIRA-H STH THALASSA-TO BRADY KAI ZHTOUSAN ELEFTERIA STIS NEES AGNOSTES PATRIDES. THA SAS PO MIA ISTORIA TORA POU ANAPSA TO TSIGARO MOU........TH DEKAETIA TOU 40, OTAN EIMASTAN PITSIRIKIA KAI TREXAME ANEMELLA STH PROBLHTA TOU POTAMOU HUDSON STH NEA YORKH, ERXOTOUSAN ELLINIKA PLOIA GIA SYNTHRHSH APO LATINIKH AMERIKH KAI BENEZOUELA. OI ELLINES NAFTES MENANE STO PLOIO. OI KAPETANIOI KATEBAINAN STO OMORFO COSMOPOLITIKO MANHATTAN GIA BYRA KAI GYNAIKES. TA KRYA BRADYA XORIS FEGGARIA LOIPON......POLY ARGA TA MESANYXTA, OTAN OI AROURAIOI THS NEAS YORKHS HTAN TA MONA EMPSYXA ONTA STH BATHEIA MAVRH OMIXLH THS APOBATHRAS, OI ELLINES THARALAIOI SALTADOROI LEBENTES BROMIKOI MOUTSOI, AGKALIAZAN TIS BARIES ALYSIDES TOU PLOIOU KAI EXAFANIZOTOUSAN GIA PANTA STH MAGEFTIKH SIOPH KAI SKOTADI TOU LIMANIOU. TO PROI TOUS EPSAXNE
H AKTOFYLAKH, O KAPETANIOS, H LIMENIKH ASTYNOMIA ALLA OI SYMPATRIOTES MAS EIXAN GINEI KAPNOS-ELEFTEROI PIA, GEMATH AISIODOXIA GIA TO MELLON STH NEA AGNOSTH XORA. META APO LIGOUS MHNES TOUS EBRISKES STIS GEITONIES MAS ME NEA ONOMATA KAI OPSH. OI PATERADES MAS TOUS KRYBANE STA KELLARIA KAI TOUS BOITHOUSANE, OI PAPADES MAS TOUS BRISKANE GYNAIKES KAI TOUS PANTREVANE KAI KANANE POLLA OMORFA PAIDIA KAI HTAN EVTYXISMENOI KAI PERHFANOI GIA TH ZOH TOUS STH NEA XORA. KATI PAROMOIO PROSPATHOUN NA KANOUN KAI OI TALAIPOROI LATHROMETANASTES THS ELLADAS......O IDIOS FAVLOS KYKLOS ....
Μπράβο στα παλικάρια!
28/05/2009 20:25
Οι Εβραίοι δεν γουστάρουνε κανέναν μή εβραίο, όμως έχουν πείσει όλους τους άλλους να μην είναι ...ρατσιστές..
Σχετικά με το δικό τους κράτος είναι σωβινιστές μέχρι αηδίας...
Γάτες με πέταλα ρε οι Εβραίοι, απο τον καιρό του Ιησού του Ναυή!
Vassilis
28/05/2009 20:19
Polemiste gia tin patrida. Koitaxte tous evreous. dehounte xenous? To Elliniko karavi vouliazi. Tha elenxoume poioi einai oi epivates i tha to katalavoun oi pirates to karavi kai tha ipsosoun tin simea ton barvaron. Kai tora pexte ton ETHNIKO YMNON gia na vgite apo tin narkosi.
ροδανθος
28/05/2009 20:03
Παντα οι Ελληνες ηταν εκτος θεματος. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Εχουμε γεμισει μεταναστες και ακομη συζητουν αν ειναι καλο να εχουμε μεταναστες και αν μας αρεσει. Ειναι σαν να ρωτας. Ειναι καλο η κακο να οδηγουμε αυτοκινητο? Μα και βεβαια ειναι κακο μιας και εχουμε θυματα απο την οδηγηση σαν να εχουμε πολεμο στην Ελλαδα. Βεβαια κανενας δεν σκεφτεται να απαγορευτει σε ολους η οδηγηση γιατι ειναι αδυνατο. Παρολα αυτα διεξαγουμε συζητησεις για τους μεταναστες στο στυλ αν ειναι κακοι οι καλοι για εμας. Εγω θα πω λοιπον οτι θεωρητικα (αν και διαφωνω) καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ειναι κακοι για την Ελλαδα. Τι θα κανουμε απο εκει και περα? Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε. Τιποτα δεν μπορεσε να κανει και καμια χωρα του κοσμου. Αρα λοιπον το μονο που καταφερνουμε ειναι να συζηταμε και να συζηταμε και να συζηταμε. Αντε λοιπον συνεχιστε αγαπητοι μου να κυνηγατε ουτοπιες.
atheos
28/05/2009 19:44
Kala ta les re Costa GB, oi psefto xristianoi sto blog xexasan oti kai oi ellines kapote eitan paranomoi metanastes stis aktes tou Atlantikou.
COSTA GB
28/05/2009 19:20
Η ελλαδα στο περασμα της ιστοριας δεν ηταν ποτε ενα χωραφι περιφραγμενο με συρματοπλεγμα και στη μεση μια πρωτευουσα.Εξ αυτου και το ξεφραγκο αμπελι .
idem
28/05/2009 18:50
Από τον akis : [ Υποκριτες χριστιανοι γεματοι "καλοσυνη" για τον πλησιον , αμολουν χολη και σκοτος .Και ολα αυτα με την αγια γραφη ανα χειρας , να δικαιολογει τα ανομηματα τους .....ετσι δεν ειναι υπουλε idem ? Εθνικισμος ανακατεμενος με φανατικο χριστιανισμο ειναι το καταφυγιο των παλιανθρωπων.] και από τον idem : Πάλι βήχα έχει ο ψάλτης. Οπότε, συμφωνώ, " πολλα απο τα μυαλα που κυκλοφορουν εδω μεσα ως ανοιχτα πρεπει να κλεισουν για επισκευη....." (sic) και ψάχνω να βρω φελλούς για να τα επισκευάσω. Έχουν πολλές τρύπες και διαφορετικά δεν κλείνουν. -
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ
28/05/2009 18:49
Διατί ο κύριος 666 ενδιαφέρεται για τα παλιομοδίτικα βρακιά μιας Μπουμπουλίνας;
Παράξενο! :-)
BASILIOS PIGKULAS, koureas
28/05/2009 18:29
@tam tiri ri. MONO TA MIKRA PAIDIA XEROUN NA BLEPOUN XROMATA, NA MYRIZOUN TA LOULOUDIA, NA THAVMAZOUN TON OURANO KAI T''ASTRA, FILTATE. OI ENHLIKES EINAI POLY SOBAROI GIAMENA. H ZOH MAS EINAI TOSO MIKRH.....ALLA H ELLINIKH ZOH PRAGMATIKA OMORFH KAI ASTEIA.
666
28/05/2009 18:09
@ Μπουμπουλίνα άλλαξε βρακί.Καπετάν Χρήστο της Γκερμάνιας σε κλείσανε, καρντάση μου, σε ψυχιατρείο;Γιατί ρε μαύρε μου; Τι τους έκανες;Και ποιος είναι φτούνος ο Ταραντέλος; :-Ο Ο ΧΡΗΣΤΟΣ είναι οικογενειακός μου φίλος.Κάτσε φρόνημα διοτι θα σε περιλάβω και θα σε κάνω μπουρλότο.
Σαλο...
28/05/2009 18:07
Xτες βράδυ, στην Ετ3 ο Χρήστος Γιανναράς είπε μερικά πολύ σοφά πράγματα, για την κατάρα του εθνικισμού που καλλιέργησαν εκκλησιαστικοί ηγέτες ανα τους αιώνες, στα πλαίσια της διαβολικής άσκησης εγκόσμιας εξουσίας, στο Όνομα του Χριστού.
Μίλησε και κάποιος Ορθόδοξος ρώσος ιερομόναχος.
Είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και κρίμα που δεν την είδαν πολλοί...
Αλέξανδρος
28/05/2009 17:45
Ωραίες όλες οι αποψεις σας...Είτε κάτά των λα8ραίων ή υπέρ των λα8ραίων είναι σωστα τεκμηριωμένες...Ομως 8έλω να κάνω μερικές ερωτήσεις...Ποιός φταίει για την όλη αυτήν την εικόνα στο κέντρο της Αθήνας?Ποιός τους επέτρεψε να έρ8ουν?Γιατί πολλοί τους υποστηρίζουν?Γιατί πολλοί 8έλουν να τους διώξουμε από την Ελλάδα?Τι πρέπει να κάνει τελικά η Πολιτεία?Να τους νομιμοποιήσει?Να τους διώξει?Να τους εντάξει στην κοινωνία όσους μπορεί?Τι 8έλει ο ελληνικός λαός τελικά? και τέλος ,μήπως πρέπει να ρίξουμε την ευ8ύνη σε αυτούς που τους έφεραν?Στην Τουρκία μήπως?
Ευχαριστώ
ταμ τιρι ρι
28/05/2009 17:34
BASILIE PIGOULA kourea
είναι κρίμα που δεν γράφεις βιβλία για μικρά παιδάκια...αφηγείσαι με μια σπαραχτική αφέλεια και λες τα πιο σοβαρά πράγματα, με ένα ύφος που μέ κάνει να ευθυμώ...
Να είσαι καλά!
Nameless
28/05/2009 17:33
@GOLDEN BOY 28/5/2009 17:02 "TO AGGLIKO KRATOS DEN KERDIZEI OTAN TOSA LEFTA FEYGOYN APO THN OIKONOMIA TOY" Αγαπητέ, αυτό που νοιάζει το Κράτος είναι να φορολογήσει την εταιρία και σένα. Αν κανείς από το 2 σας δε φοροδιαφεύγει τα χρήματα θα τα πάρει. Εμμέσως πλην σαφώς ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ότι στέλνεις από το εισόδημά σου πίσω και ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΕΚΕΙ. Δεν ισχύει για όλους τους μετανάστες. Πολλοί έχουν προτιμήσει να επενδύσουν (π.χ. σπίτι, αυτοκίνητα, κτλ) στο νέο τόπο τους. Μην ξεχνάς ότι πολλοί π.χ. Άγγλοι αγοράζουν κατοικίες σε Ισπανία, Ελλάδα.
British stud
28/05/2009 17:23
@pigulas. I agree!
Ελληνας λαθρομεταναστης.
28/05/2009 17:19
Οταν καποιοι μαθουν να μεταφραζουν τα ελληνικα, τοτε θα καταλαβουν τι σημαινει η λεξη "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" και τι η λεξη "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ". Εως τοτε αφηστε τους στην τρικυμια του μυαλου τους.
Ioanna Demertzi
28/05/2009 17:17
@pigkoulas....sofa logia apapite kourev. Ligoi perpatoun stous dromous simera......
Νίκος Κ.
28/05/2009 17:13
Μακάρι να άρχιζαν από αύριο το πρωί. Οι "ευαίσθητοι" στα δικαιώματα των μεταναστών, να πάνε από αύριο το πρωί στη Νομαρχία και να δηλώσουν πόσους από τους μετανάστες μπορούν να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη γι αυτούς. Οι συγκεντρώσεις των δήθεν αντιρατσιστών, είναι ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής από τα αριστερά κόμματα τύπου... Νικαράγουας" και κυρίαρχο συστατικό τους είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Αντί να ενοχλούν εμένα να πάω στην δουλειά μου με πορείες και συγκεντρώσεις, μπορούν αν πραγματικά είναι ευαίσθητοι, να δώσουν οι ίδιοι φιλοξενία στους μετανάστες, αντί να ζητούν από το κράτος (δηλαδή εμένα τον φορολογούμενο) να το κάνει. Αν δε μπορούν να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, μπορούν κατά την διάρκεια των ανόητων συγκεντρώσεών τους, να μαζέψουν χρήματα και να διαχειριστούν προς αυτήν την ευγενή κατεύθυνση.
GOLDEN BOY
28/05/2009 17:02
@Nameless

O MONOS POY KERDIZEI APO THN PAROYSIA MOY STO CITY EIMAI EGW KI OI ERGODOTES MOY. TO AGGLIKO KRATOS DEN KERDIZEI OTAN TOSA LEFTA FEYGOYN APO THN OIKONOMIA TOY. EPISHS DEN KERDIZEI O MESOS AGGLOS POY TON EXW EKTOPISEI APO TO KENTRIKO LONDINO KAI ZEI EITE STIS FTWXOGEITONIES EITE MIAMISH WRA EJW. AN KAPOIA MERA EBAZAN OI PSHFOFOROI MYALO KAI MOY LEGANE NA TA MAJEPSW, THA TOYS ELEGA "FAIR ENOUGH, KI EGW TO IDIO THA EKANA"!!
ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
28/05/2009 17:01
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ APAPPA:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ/ΠΡΟΝΟΙΑΣ/ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠ'' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΕΝΤΡΑ;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μπουμπουλίνα
28/05/2009 16:59
Καπετάν Χρήστο της Γκερμάνιας
σε κλείσανε, καρντάση μου, σε ψυχιατρείο;
Γιατί ρε μαύρε μου;
Τι τους έκανες;
Και ποιος είναι φτούνος ο Ταραντέλος; :-Ο
BILL
28/05/2009 16:56
@ iii
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΕΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
28/05/2009 16:56
ΠΡΟΣ british nazi : Ε του χρειαζοτανε που ειναι και υπερηφανος για τον τροπο που φερεται στη χωρα που τον φιλοξενει και το παιζει παραμυθι για τους εδω!
pk
28/05/2009 16:50
Akis
Αν συμπεριφερόμασταν έτσι δεν θα υπήρχαν χριστιανοί ούτε Ελληνές .Σήμερα μάλλον ΙΣΛΑΜ θα είχαμε.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να προστατεύει το σπίτι του την οικογένεια του και την χώρα του .
Αν είναι να τον πουν ρατσιστή η οπισθοδρομικό ας τον πούν
idem
28/05/2009 16:50
Den fevgoun apo tin Ellada. H kybernisi exei paraisthiseis. Τι έκανε, λέει ; Παραισθήσεις η κυβέρνηση ; Οι κυβερνήσεις μάλλον. Δεν είμαστε καλά. Οι επιδοτήσεις που δίνει η ΕΟΚ για τους λαθρομετανάστες είναι παραισθήσεις ; Ζεστό χρήμα είναι και πέφτει αρκετό. Μην ανησυχείς καθόλου. Οι παραισθήσεις είναι μόνο για μας, που περιμένουμε σαν άνθρωποι να χαρούμε έστω για λίγο έναν περίπατο σ΄ αυτό το τσιμέντο που μας πνίγει. Πάει όμως κι αυτός.
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
28/05/2009 16:48
SYMFONO ME THN MARIA KAI ME THN PROTH PROTASH THS MBOUMBOULINAS. DEN PROKEITAI NA FYGOUN KAI THA EXAKOLOUTHISOUN NA ERXONTAI ME PIROGES, ME FORTIGA, ME GAIDOURAKIA. O LOGOS POU TOUS ARESEI NA MEINOUN EDO EINAI TO KLIMA, TO EVRO, H ELEIPSIS ELEGXON. KATHE KYRIAKH POU KANO TO PERIPATO MOU STON ETHNIKO KHPO THS-AKOMH OMORFHS ATHINAS-TOUS BLEPO NA MAZEVOUN KERMATA APO TA SYNTRIBANIA KAI PISO APO TA PAGKAKIA. OTAN OI NERATZIES EXOUN NERATZIA KAI OI MOUSMOULIES MOUSMOULA, TRONE TZAMBA FROUTA, TA PAGKAKIA EINAI TZAMBA XENODOXEIO KAI O KATHE KROUNOS TOU PARKOU.....PHGH ZOHS KAI PROSOPIKHS LOUTRINAS. PERYSI TO KALOKAIRI TOUS EIDA NA KYNHGOUN KAI PAPIES. GIA SKEFTITE TO KALA, OTAN EXEIS TZAMBA FROUTA, KREAS, KREBATI, TOUALETA GIA POIO LOGO NA FYGHS? TA KALOKAIRIA AN PAS STA APOMERA MERH THS BOULAS, BOULIAGMENHS, BARKIZAS, KABOURI, KASTELLA THA TOUS DEIS NA PSAREVOUN. AN PAREIS TO LEOFOREIO KAI BGEIS EXO APO THN ATHINA STHN EXOXH, STA XORAFIA THA BREIS XILIADES STREMMATA ME LAXANIKA, STAFYLIA KAI OPOROFORA DENDRA. MEXRI KAI TZAMBA EMPORIO FROUTON MPOREIS NA KANHS. TA KATASTHMATA THS ATHINAS GEMIZOUN TOUS KADOUS APORIMATON ME ROUXA KAI ANTIKEIMENA POU MBOREIS NA TA METAPOLISEIS. POLLOI AFRIKANOI PSAXNOUN TOUS SKOUPIDOTENEKEDES TA BRADYA. GIATI LOIPON NA FYGOUN KAI NA PANE STHN GERMANIA, AFSTRIA, AGGLIA POU THA PSOFISOUN STO KRYO TON XEIMONA?
Μια ξένη στον τόπο της
28/05/2009 16:44
πάλι πατήθηκε λάθος...το πληκτρολόγιο..
Serba
λέγαμε ότι είσαι 35.
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.
ΞΕΡΩ ΚΑΙ 45 ΚΑΙ 55 έλληνες και αλλοδαπούς που μορφώνονται και επιμορφώνονται και βελτιώνουν τις συνθήκες δουλειάς τους...
ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΜΗ ΛΥΣΣΑΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΣΑς...
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ...
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΑΚΟΜΗ...
Χρηστος απο Γερμανια
28/05/2009 16:36
΅@ Μπουμπουλινα, Νοσοκομειο Ψυχικων Νοσηματων Δαφνι
Χαιδαρι Αττικης..
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...
Λ.Πιραντελλο.
Παντα φιλικα Χρηστος
akis
28/05/2009 16:36
Υποκριτες χριστιανοι γεματοι "καλοσυνη" για τον πλησιον , αμολουν χολη και σκοτος .

Και ολα αυτα με την αγια γραφη ανα χειρας , να δικαιολογει τα ανομηματα τους .....ετσι δεν ειναι υπουλε idem ?
Εθνικισμος ανακατεμενος με φανατικο χριστιανισμο ειναι το καταφυγιο των παλιανθρωπων.

Πολλα απο τα μυαλα που κυκλοφορουν εδω μεσα ως ανοιχτα πρεπει να κλεισουν για επισκευη.....
Maria
28/05/2009 16:14
@PK. den prokeitai na fygoun giati edo mbroun na epibiosoun pio efkola. Ston Aspropyrgo tha ta kanoun ola limba. tha tin lerosoun me tis akatharsies tous kai ta narkotika tous opos kai stin athina. Den fevgoun apo tin Ellada. H kybernisi exei paraisthiseis.
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ
28/05/2009 16:07
Είστε με τα καλά σας;

Τι αγαθομάρα σας δέρνει;

ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, διότι ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
(το είπε, ρε παιδί μου και ο Νιόνιος)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Και βέβαια το σχέδιο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ το προωθούνε οι Σιωνιστές δια των ξεπουλημένων πολιτικών μας, που πορεύονται θησαυρίζοντας, και φορώντας τις

σοβαροφανείς φάτσες των πορνών πολυτελείας

προκειμένου να μας ψαρώνουν -τους πανηλίθιους -και να τους ανεχόμαστε...

Με τρώει η ΣΟΒΑΡΗ υποψία ότι το βάλανε σκοπό- αμέτι μωχαμέτι- να μας μετατρέψουν οι Εχθροί, σε Λωρίδα της Γάζας, των Βαλκανίων, ωραία το έθεσε ο συμπατριώτης...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

(ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝΕ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΤΟΥΣ...ΑΓΩΝΙΑ, ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ! )

Τώρα με τις Ευρωεκλογές, πάντως, μπορούμε να δώσουμε ΗΧΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕ, ΦΥΓΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ...Μ Α Χ Α Ι Ρ Ι! :-()
idem
28/05/2009 15:58
Ένας Έλληνας εκ της Ελλάδας των ηλιθίων έγραφε ότι όποιος γράφει κατά του λαθρομεταναστευτικού βιασμού που υφιστάμεθα είναι υπεύθυνος για το κατάντημα της Ελλάδας (των ηλιθίων). Και μετά, ένας άλλος αναρωτιόταν ποιος θα μιλήσει για το "πώμα". Θα εννοούσε μάλλον πτώμα, αλλά τέλος πάντων, ας αναρωτηθούμε για το "πώμα". Δηλαδή, για το φελλό που θα βουλώσει το λαθρομεταναστευτικό μπουκάλι. Έτσι κι εγώ αναρωτιέμαι και σκέφτομαι, όταν οι φελλοί μιλούν τι μπορεί κανείς να περιμένει ; Ένα μπαμ κάνουν και χειροκροτούν όλοι με τον αφρό της σαμπάνιας. Γιατί, όπως καλά γνωρίζουν οι εκ της Ελλάδος ηλίθιοι, μόνο αυτά τα "λόγια" μπορούν και αρθρώνουν οι φελλοί όταν εκπωματίζονται. -
akis
28/05/2009 15:57
Τελικα ειναι αληθεια , οτι σου λειπει σε μυαλο το συμπληρωνεις σε βλακεια...

Παω να παιξω με την κορη μου , αρκετα "επαιξα" μαζι σου.
Mia Serva metanastria
28/05/2009 15:54
Pragmatika den katalavainw olo auto to misos gia tous metanastes... Eipame o kosmos na paei mprosta k ohi piso.... An k den ehei anafer8i pouthena Servos san anepithimitos metanastis, einai ston idio kouva me tous upoloipous! Den ftaine oi metanastes gia tin katastasi stin Ellada! To pragma thelei taksi k luseis uparhoun gia ola. Proton, mpatso den vlepeis oute zwografisto, kanei o kathenas oti thelei, opote k o ksenos pou erhete edw pera ehi tin entypwsi oti ola epitreponte, epidi kanenas den timorite gia tipota. Den kserw gia esas, alla EGW THELW NA VLEPW TOUS MPATSOUS!!! Eite sas aresei eite ohi, mia gunaika, ena paidaki,niwthei asfaleia... Deuterwn, oso anafora tin ekpaideusi ton metanastwn...Ma den mas afinane stin arhi na ekpaideutoume, mas legane oti den ehoume dikaioma na mpoyme se Ellinikous ekpaideutikous organismous san metanastes. Irtha edw 23 xronwn, k vevaios ithela k kati akoma na mathw(eksallou k Servia fitousa se panepistimio filosofias sto Veligradi), alla akri me tin Elliniki grafiokratia den evgaza. Twra ta pragmata einai ligo kalytera. Alla egw twra eimai 35 xronwn, k pisteuw pos einai ligo arga gia panepistimia. Tritwn, pou itane oi politikoi otan Alvani mpainane eleuthera apo ta sunora!?!?!?! Eimouna paron se astunomiko tmima otan stelnane enan piso stin Alvania, k tous eipe ksekathara: tha ta ksana poume suntoma!!! (Etsi k emas mas fagane to Kosifopedio!!!, poly fovamai oti k edw tha gini to idio) Nai, ehete dikio poy eisaste orgismeni me orismenous metanastes, alla to kratos ti kanei!?!?!?! Kserete posoi apo tous metanastes den ehoun leuko piniko mitro, k to apoktisane plironontas orismenous Ellines!?!?!?! Kserete posa leuta ehoun parei oi sunoriaki na kanoun ta strava matia!?!?!? To kratos pou einai!?!?!? K min mou peite oti den ta gnorizei auta. Otan o ergodotis dialegei enan alodapo gia ergasia horis ensima k me ta misa leuta apo oti tha plirone enan Ellina, pou einai to kratos na to tsekari?!?!!?!?! Otan sas lene oi ergodotes sas, loipon, den vazw ensima, giati den pigainete stous epoptes ergasias!?!?!?! K ta aneheste!?!?! Ean upirhe taksi se autin tin hwra, den tha upirksane tosa provlimata oute me allodapous... O kosmos tha einai kalyteros otan papsoume na skeftomaste egoistika, otan pleon katalavoume oti i patrida mas einai o planitis mas, oti i fusi den ehei kanei synora, giati na ta kanoume emeis, oti oloi eimaste isioi, oti pantou uparhoun kaloi k kakoi, oloi eimaste aderfia! Otan pleon katalavoume poso tipotenioi eimaste se shesi me to sympan, oti me tis aksies mas pame mprosta,ohi me tis mizeries, k mikropsihies. Sunistw se olous eksupnous, anoihtomualous sunanthropous mou na diavasoun tou Stiven Pressfild "Oi pyles tis fwtias" (Gates of fire) , na deite poso omorfa skeftotane oi Ellines kapote...
Νίκος
28/05/2009 15:49
pk 28/5/2009 15:30
"iii τα λές πολύ καλά''"

Συμφωνώ απόλυτα.....και απόψε θα ακούσουμε για όλα αυτά που συζητάμε εδώ στο αποψινό Ντιμπέητ! Το ανέκδοτο! Μαυρίστε τους ΟΛΟΥΣ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ για να βουλιάξουν τα ηλιθια κόμματά μας μπας και αλλάξουν λίγο τα κουνημένα τους μυαλά
pk
28/05/2009 15:30
iii τα λές πολύ καλά

Ας σταματήσουμε πρώτα απ’ όλα να τους ενισχύουμε με οποιοδήποτε τρόπο (φανάρια , παραεμπόριο κλπ ) μπάς και κάποιοι απογοητευθούν και έχουν ένα λόγο παραπάνω να φύγουν μια ώρα πιό γρήγορα
Τζων Αυλακιωτης
28/05/2009 15:18
AKHS παλι τιγκα στα επιχειρηματα, οπως ολοι οι ομοιοι σου. Τι αλλο να πω, στου κουφου την πορτα.... Οι προσωπικες σου επιθεσεις με διασκεδαζουν και με κανουν να κατανοω γιατι αυτη η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο.. Κριμα στα νειατα σου καημενε.... Αντε γεια, μεινε στην γυαλα σου, θα σου ριχνουμε τροφη 3 φορες την ημερα για να μην πεινασεις.
Nameless
28/05/2009 14:43
@GOLDEN BOY 28/5/2009 13:45 Νομίζεις. Διότι η εταιρία από την οποία αμείβεσαι παχυλά φτιάχνει ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. Επειδή στο UK (θέλω να πιστεύω ακόμα από τότε που το άφησα, ότι) δεν είναι Ελλαδιστάν θα πληρώσει αυξημένους φόρους στο Κράτος για τα υπερ-κέρδη. Δηλ. εμμέσως πλην σαφώς το Κράτος θα πάρει τα ΑΥΞΗΜΕΝΑ χρήματά του επειδή είσαι ...καλός (και βάζεις και χρήματα στη μπάντα όπως λες)
Δάσος αμέθυστων...
28/05/2009 14:36
@iii

ΘΕΟΣ!

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δώσε διευθύνσεις τηλέφωνα να οργανώσουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
british nazi
28/05/2009 14:24
golden boy..... get the fuck out from my country , mediterranean nigga...
akis
28/05/2009 14:22
Το δραμα σου μεγαλωνει αφου δηλωνεις στα πρωτα -αντα , η μουχλα που εκπεμπεις ειναι τοσο πνιγηρη που πραγματικα αναρωτιεμαι τι θα λες στα -ηντα σου.Ενα αδειο κουστουμι εισαι που περιφερεσαι ασκοπα .

Εισαι ιδεολογικα ηδη "νεκρος" , απλα περιμενεις να σε θαψουν . Και κατι τελευταιο , αν δεν ξερεις τι γραφεις δεν φταιω εγω, κουμμουνιστοφαγε της πλακας και του γαλακτομπουρεκου.
iii
28/05/2009 14:13
Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε! Στην Ελλάδα δικαιώματα εκτός από τους μετανάστες έχουμε και οι Έλληνες! Ακούστε μας επιτέλους!


1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά.
3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε .
4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ'' αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να το βιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της παγκοσμιοποίησης και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους.
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες?
Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν συστηματικά?
Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ????
Όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες? Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!!Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ? ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?
6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ . Η Ελλάδα στους Έλληνες.
7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων
8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ'' την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ'' τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.
9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.
11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε Καθημερινή 16-01-09).
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564 Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ'' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους .
14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.
Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?
15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε προνόμια των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ'' αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.
16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ'' την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.
19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.
20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν'' αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν'' αποφασίσει ο ελληνικός λαός .
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Φροντιστήρια τους.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ" και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται?????).
130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας
-ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα . Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , την αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων των παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

i
28/05/2009 13:58
Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''''΄ελληνες''''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

Nameless
28/05/2009 13:53
@SPYROS 28/5/2009 12:03 "1) ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ" Νομίζω ότι αυτές έχουν ή σαφή πολιτική και έχουν φτάσει στο πλαφόν τους δηλ. δεν δέχονται άλλους ή ο έλεγχος έχει επίσης χαθεί π.χ. Γαλλία "2) ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΧ1000 Ε ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ)" Εδώ που έχουν φτάσει τα πράματα δείχνει η πιο ρεαλιστική λύση. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΜΩΣ? ή το κράτος θα υποκριθεί για ακόμα μία φορά??? Παραθέτω ξανά post μου. Στη χώρα της υποκρισίας aka Elladistan καλό είναι να ειπωθεί ΚΑΠΟΤΕ η αλήθεια. Και αυτή μας λέει ότι υπάρχει υπερπροσφορά εργ. δυναμικού δηλ. μεγάλη ανεργία σε ορισμένους τομείς ενώ έλλειψη σε άλλους. Το Ελλαδιστάν αν θέλει να γίνει ΚΑΠΟΤΕ Ελλάδα, πρέπει να "καταγράψει" τις ανάγκες του στην παραγωγική διαδικασία. Και να τις συνδέσει με την εκπαίδευση δηλ. αριθμό εισακτέων, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Τεχν. σχολές κτλ. Αντί να χρησιμοποιείται η εισαγωγή στα εκπαιδ. ιδρύματα, για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ψηφοθηρία. Όταν το κάνει αυτό και αποτυπώσει ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα καθορίσει και τη μεταναστευτική πολιτική. Και θα μπορέσει να βγει προς τα έξω και να πει τόσους εργαζόμενους έχουμε, τόσους θέλουμε. Οι οποίοι εργαζόμενοι εδώ δε θα δουλεύουν "μαύρα" ήτοι ανασφάλιστοι, σε απάνθρωπες συνθήκες κτλ. (παρεμπιπτόντως η ανσφάλιστη εργασία πρέπει να παταχθεί). Έτσι θα μπορέσει να πει ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ και ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ στο μετανάστη "έχουμε ανάγκες εκεί και κει" ή "δυστυχώς δεν έχουμε, πρέπει να φύγεις". Η ανέχεια στη μιζέρια έχει τα όριά της και γυρνάει μπούμερανγκ σ'' αυτόν που εθελοτυφλεί και υποκρίνεται (εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες για υπερκέρδος λόγω "μαύρης" εργασίας). Συνεπώς αν δε του δώσεις δουλειά τον "μετατρέπεις" έμμεσα και σταδιακά (ως Κράτος) σε εν δυνάμει ληστή, δολοφόνο, μαφιόζο κτλ. Η ρίζα όμως του κακού είναι η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Η οποία βολεύει πολλούς που θέλουν τον άλλο να δουλεύει με π.χ. 100 € το μήνα. Και οι οποίοι ασκούν πολιτικές πιέσεις στο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ελεγχόμενη (π.χ. με πλαφόν) μετανάστευση σύμφωνα με τις ανάγκες του Ελλαδιστάν. Αυτό όμως δημιουργεί και άλλο έκτροπο (περα από την κατάρρευση των Ασφ. Ταμείων): την σταδιακή καθιέρωση της G700 δηλ. του να παίρνουμε 700 € και να κάνουμε και τεμενάδες.
GOLDEN BOY
28/05/2009 13:45
@ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

DOYLEYW STO CITY PAIRNONTAS 10 FORES PERISSOTERA APO TO MESO AGGLO. TA PERISSOTERA TA APOTAMIEYW KAI TA STELNW STHN ELLADA. AYTO PISTEYEIS OTI EINAI KALO GIA THN AGGLIKH OIKONOMIA; EKMETALLEYOMAI TO SYSTHMA ALLA H AGGLIA DEN KERDIZEI APO MENA OYTE FYSIKA O MESOS AGGLOS!!
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
28/05/2009 13:18
SPYROS

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΥΛ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ......

Τζων Αυλακιωτης
28/05/2009 12:58
ΑΚΗΣ "μας παρεδωσες το εκτρωμα που λεγεται Ελλας Ελληνων Ηλιθιων. " - Της οποιας ΑΚΗ εισαι το λαμπεροτερο τεκνο αν δεν εχεις ακομα καταλαβει τι πρεσβευω αφου μου γραφεις αρλουμπες για αμπεχωνα σταυρους και μακρονησο. Κριμα αγορινα... η ανεπαρκεια κατανοησης που εχεις ειναι ανιατη. Φοβισμενα ανθρωπαρια ειναι οι μηδενιστες μπαχαλολαγνοι. Αν θες να βγεις μπροστα πρεπει να δινεις λυσεις και οχι να ισοπεδωνεις τα παντα σπαζοντας βιτρινες , χωιρς ουσια και χωρις κανενα αποτελεσμα χαριν ενος τσιτατου
ΥΓ δεν μπορει να σου παρεδωσα τιποτα αφου ειμαι στα πρωτα -αντα.
ΡΟΔΑΝΘΟΣ
28/05/2009 12:33
Αγαπητε Λεων Αρμενιε,

σωστα το λες. "Η Ελλάδα μοιάζει με μία μπανιέρα που η βρύση της (Τουρκία) τη γεμίζει νερό ενώ το πώμα (Ε.Ε.) βρίσκεται στη θέση του. Έ, κάποτε δεν θα ξεχειλίσει η μπανιέρα;"

Ειχα πει και εγω το ιδιο πριν απο μερικους μηνες παρομοιαζοντας με ενα μπουκαλι την Ελλαδα. Μπανιερα η μπουκαλι το ιδιο ειναι. Αυτο που λεω και εχουν πεσει να με σκοτωσουν καποιοι ειναι οτι την βρυση δεν μπορουμε να την κλεισουμε κυριως λογω της γεωγραφιας της Ελλαδας. (14.000 χλμ ακτογραμμη, και δυσβατα χερσαια συνορα που προστατευουν απο επιθεση ενος οργανωμενου στρατου αλλα οχι απο εναν μεμονωμενο μεταναστη που θελει να περασει). Βεβαια καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι υπαρχει ενα μεγαλο σχεδιο για να καταστραφει η Ελλαδα, οτι οι εκαστοτε πολιτικοι αδιαφορουν, οτι οι ανθρωποι του περιπολουν δεν κανουν καλα την δουλεια τους. Γενικα δηλαδη δεν περνα ποτε απο το μυαλο τους οτι ειναι ισως αδυνατο να σταματησουμε την λαθρομεταναστευση. Ολα αυτα τα εκατομμυρια ανθρωπων που εχουν περασει δηλαδη δεν μας δειχνουν οτι ειναι αδυνατο να τους σταματησουμε? Και υποψιν. Δεν εχουν περασει μονο 1 - 2 εκατομ. που βρισκονται στην Ελλαδα. Πρεπει να υπολογισουμε και αυτους που εχουν καταφερει να περασουν στην Β. Ευρωπη. Αυτο που μας διαφευγει ειναι οτι τα εκατομμυρια μεταναστων που ζουν και δουλευουν στην Β. Ευρωπη περασαν απο τις 3 μεγαλες Ευρωπαικες χωρες της Μεσογειου. Αν λοιπον σκεφτουμε το ποσα εκατομμυρια ανθρωπων εχουν περασει απο την Ελλαδα καταλαβαινουμε οτι η εξηγηση αλλα και η λυση που προωθειται απο φασιστοειδη κεντρα ελεγχομενα απο τυπους οπως ο Αδωνης και ο Καρατζαφερης δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Δεν ειναι δυνατον να εξηγησεις το περασμα δεκαδων εκατομμυριων ανθρωπων με την προδοσια και την ανικανοτητα των πολιτικων. Επισης δεν μας εχουν πει και κατι αλλο. Ξαφνικα ολοι οι πολιτικοι των Μεσογειακων Ευρωπαικων χωρων αποφασισαν να προδωσουν τις πατριδες τους ανεξαρτητως πολιτικης τοποθετησης (ειτε ειναι αριστεροι η δεξιοι) και αφησαν εκατομμυρια μεταναστες να περασουν? Οχι βεβαια. Ειναι προφανες οτι ειναι αδυνατο να σταματησει η μεταναστευση. Δεν λεω να μην περιπολουμε και να μην προσπαθουμε να κανουμε κατι. Αυτο που λεω ειναι ομως το εξης. Εχουμε επικεντρωσει ολες τις προσπαθειες μας μονο στο να κλεισουμε την βρυση. Αυτο που καταφερνουμε ειναι να μειωνουμε την ροη λιγο η πολυ. Δυστυχως κανενας δεν εχει σκεφτει ουτε μια φορα να ανοιξει το πωμα. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΩΜΑ. Ανοιγοντας το πωμα θα διοχετευσουμε τους ανθρωπους αυτους στον τελικο τους προορισμο που ειναι η Β. Ευρωπη. Ποια θα ειναι τα αποτελεσματα?

1. Θα μενουν στην Ελλαδα μονο οσοι αισθανονται οτι τους αρεσει η Ελλαδα.

2. Δεν θα εχουμε εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους που μενουν αιχμαλωτισμενοι για δεκαετιες στην Ελλαδα ενω θελουν να πανε στην Αγγλια.

3. Τα παραπανω θα εχουν σαν αποτελεσμα την μειωση της εγκληματικοτητας.

4. Θα μειωθουν οι λαθρομεταναστες στην Ελλαδα. Οταν θελεις να αδειασεις την μπανιερα κλεινεις την βρυση αλλα ανοιγεις και το πωμα.

5. Θα εχουμε καλυτερης ποιοτητας μεταναστες που θα βρισκονται στην Ελλαδα γιατι την αγαπανε και θα θελουν να ζησουν εδω της και οχι απο τυχη.

Υπαρχουν πολυ περισσοτερα ωφελη απο κατι τετοιο αλλα δεν θα ηθελα να μακρυγορησω. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΜΑ.

1. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2. ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Οσον αφορα την πρωτη προταση, το διαστημα των 5 χρονων ειναι πολυ σημαντικο. Προκειται για ενα διαστημα το οποιο ειναι ικανο να δωσει την δυνατοτητα σε καποιον να προσφερει τις υπηρεσιες του στην Ελλαδα και να φανει ποιες ειναι οι προθεσεις του. Επιπλεον τα 5 χρονια ειναι ενα χρονικο διαστημα που δεν κανει τον μεταναστη πρακτικα αμετακινητο απο την Ελλαδα. Τι θελω να πω. Το ισχυον πλαισιο που απαιτει 10 χρονια εργασιας που πρακτικα ειναι 12 -15, για την αποκτηση Ελληνικης ιθαγενειας ουσιαστικα κανει τον μεταναστη αμετακινητο απο την Ελλαδα. Συνηθως οι μεταναστες ερχονται σε ηλικια 20 - 22. Μεσα σε 12 -15 χρονια ο μεταναστης εχει παντρευτει εχει κανει παιδια που πανε σχολειο και εχει ριζωσει ειτε το θελει ειτε οχι στην Ελλαδα. Το θεμα λοιπον ειναι να λαβει το διαβατηριο οταν εχει παιδια σε ηλικια μικροτερη των 5 ετων που δεν εχουν παει σχολειο. Τοτε λοιπον θα μπορεσει να φυγει και να παει εκει που θελει παιρνοντας την οικογενεια μαζι του. Επισης τα 5 χρονια ειναι ενας εφικτος στοχος για καποιον που δεν εχει οικογενεια. Δεν ειναι κατι ανεφικτο να δουλεψεις 5 χρονια για να παρεις Ελληνικο διαβατηριο που θα σου δωσει την ελευθερια να βρεις δουλεια σε οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα. Αλλωστε τα Ελληνικα διαβατηρια εδωσαν την δυνατοτητα σε 500.000 Ελληνες να μεταναστευσουν και να εργαστουν σε ολη την Ευρωπη τα τελευταια 10 χρονια. Αν ειχαν παραμεινει στην Ελλαδα ισως να εκαναν παρεα στους μεταναστες.

Αυτα απο εμενα. Τωρα μπορειτε ελευθερα να ακουσετε και την γνωμη των φασιστικων κεντρων Αδωνη - Καρατζαφερη που δεν θα μπορουσαν να καταπιουν ποτε οτι ενας ξενος και δη Αλβανος μπορει ποτε να παρει Ελληνικο διαβατηριο. Θα κουσετε και ολα τα αλλα εθνικιστικα για το μισος με ολους τους αλλους για το ποσο κακοι ειναι, για το οτι ανηκουν σε υποειδη, για το ποσο αιμοσταγεις ειναι κλπ. Το θεμα ομως παραμενει. Ο Καρατζαφερης ο Αδωνης και οι συναφεις τους θεωρουν οτι με ξυλο και στρατοκρατια μπορουν ολα να επιτευχθουν. Απλα να θυμισω οτι οταν σφιξεις με βια την βρυση η οταν την χτυπησεις τοτε απλα την φθειρεις με αποτελεσμα να τρεχει συνεχεια νερο. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΤΟ ΠΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
akis
28/05/2009 12:26
@avlakiotis

Μπουρδολογιας το αναγνωσμα , αλλα απο λιπαρους εγκεφαλους τι να περιμενεις ;

Η στενοτητα της σκεψης σου μπορει να με φανταστει μονο ως καποιον γενειοφορο , με αμπεχονο κα γεματο κοινωνικα απωθημενα ! Κατακαημενε John (sic) ....ενας απο μας τους δουλους του οχταωρου σε πολυεθνικη ειμαι , με σπιτι ,δουλεια , οικογενεια Κε Αυλακιωτη και ξερεις κατι χαιρομαι που σκεπτομαι ακομα και δεν καταντησα ενα φοβισμενο ανθρωπαριο , που ακομα κυνηγαει αριστερους να τους βαλει στην Μακρονησο , ενα απομειναρι του παρελθοντος εισαι John (sic) , ενας τυπακος που σταυροκοπιεται αλλα ειναι ετοιμος να σκοτωσει με το σταυρο στο χερι και εσυ και η αποτυχημενη γενια σου ,μας παρεδωσες το εκτρωμα που λεγεται Ελλας Ελληνων Ηλιθιων.
Τ.Μ.
28/05/2009 12:14
εκλογές σε λίγες μέρες...αλήθεια...τι θα ψηφίσετε? (υπάρχουν ανθρωποι που ακόμα και σήμερα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ?) Έλα τσολιάδες μου ... να ξυπνάμε σιγά-σιγά
T.M.
28/05/2009 12:08
SKAI ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 22/05/09 "...ειδικότερα, στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Ιράκ, επειδή με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξε την τσάντα 46χρονης Κινέζας, αλλά και 26χρονος Αιθίοπας, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21.432 κλεψίτυπα CD και 1.450 κλεψίτυπα DVD. Στην Ομόνοια, τα ξημερώματα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τρεις 18χρονοι Ιρακινοί, οι οποίοι, με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν τσαντάκι από 56χρονο Έλληνα". Τι εγινε ρε παιδια? - Ε! ρε γλεντια !!!
SPYROS
28/05/2009 12:03
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ''Η ΤΗΣ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ''Η ΣΤΟΝ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ''Η ΑΓΓΛΙΑ ''Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΔΑΦΙΚΗ
ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ (ΑΝΩ ΤΩΝ
50 ΕΚΑΤ. ΓΗΓΕΝΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ
ΤΑ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ,

1) ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ
ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,
''Η
2) ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΧ1000 Ε
ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ) ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ
ΤΗΝ ΙΑΤΡΟ/ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΙΝ
ΦΥΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ
ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΔΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ
ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ
ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ 30-40% ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ
ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ? ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΕΛΟΥΝ
ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ
ΣΥΝ ''Η ΚΚΕ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΟΛΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ
ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ''ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ'' ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
28/05/2009 12:02
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ .... ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ
ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ...
ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝ
ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΠ.
ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...
ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ
ΠΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....
ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ...
Νίκος
28/05/2009 11:49
Από τα σημερινά ΝΕΑ

Κάτω απ΄ το χαλί της Ομόνοιας
Της Ματίνας Ηρειώτου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΜΥΡΩΔΙΑ δεν μεταφέρεται στο χαρτί. Μόνο το αίσθημα του κινδύνου που ένιωθα περπατώντας πριν από μερικές ημέρες στους δρόμους κάτω από την Ομόνοια μπορώ να επιχειρήσω να καταγράψω.

Ο αστυνομικός μαζί με τις οδηγίες για να βρω το στενάκι που γύρευα, μου έδωσε συμβουλήδώρο να προσέχω το πορτοφόλι στην τσάντα μου. Σιγά που το΄ χα πάρει μαζί μου.

Ξεκίνησα να περπατάω στο κέντρο της Αθήνας και διακόσια- τριακόσια μέτρα από τον σταθμό του Μετρό σχεδόν έτρεχα, αποφεύγοντας να κοιτάζω αριστερά- δεξιά. Ήταν ο φόβος να παρεξηγήσει κάποιος από τους εκατοντάδες άθλιους του κέντρου το βλέμμα μου και κυρίως η αίσθηση ότι κινδύνευα.

Κι ας ήταν καταμεσήμερο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Έξω από μια εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία η βρώμα από τα περιττώματα με έκανε να σκεφτώ ότι τα παπούτσια μου δεν με προστάτευαν από τα μικρόβια.

Θυμήθηκα την απελπισία στη φωνή μιας αναγνώστριας από την Πάτρα που είχε τηλεφωνήσει προ ημερών για να περιγράψει την κατάσταση στον καταυλισμό του λιμανιού: Κινδυνεύουν και κινδυνεύουμε έλεγε. Έπρεπε να τελειώσω γρήγορα τη δουλειά μου και να φύγω. Όπως έκαναν οι περισσότεροι κάτοικοι του κέντρου, οι επαγγελματίες, οι επισκέπτες του.

Έφτασα ξανά στο Μετρό. Ο φόβος είχε δώσει τη θέση του στη στενοχώρια για τη ζωή χωρίς ελπίδα αυτών των χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και για την ίδια την πόλη. Πώς και ποιος εγκατέλειψε έτσι την Αθήνα;

Τα σημάδια είχαν φανεί από καιρό. Πριν από πέντε χρόνια η επιλογή ήταν να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω απ΄ το χαλί: οι άθλιοι μπήκαν στην αποθήκη όσο κρατούσαν τα φώτα των Ολυμπιακών, οι μάνικες έπλεναν με πίεση τους δρόμους ώστε το νερό να παρασύρει λίγο μακρύτερα και τους εξαρτημένους.

Τώρα πια δεν υπάρχει χαλί για να χωρέσει τους καταραμένους αυτής της πόλης. Είναι η στιγμή να παραδεχτούμε το πρόβλημα και να κάνουμε κάτι για να λυθεί. Αλλιώς θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε πεδίο δράσης στους κάθε λογής αγανακτισμένους, χωρίς ποτέ να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
28/05/2009 11:48
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΚΟ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ....

ΔΕΙΤΕ ΙΤΑΛΙΑ(ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ(ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ % ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.....
Nameless
28/05/2009 11:44
Στη χώρα της υποκρισίας aka Elladistan καλό είναι να ειπωθεί ΚΑΠΟΤΕ η αλήθεια. Και αυτή μας λέει ότι υπάρχει υπερπροσφορά εργ. δυναμικού δηλ. μεγάλη ανεργία σε ορισμένους τομείς ενώ έλλειψη σε άλλους. Το Ελλαδιστάν αν θέλει να γίνει ΚΑΠΟΤΕ Ελλάδα, πρέπει να "καταγράψει" τις ανάγκες του στην παραγωγική διαδικασία. Και να τις συνδέσει με την εκπαίδευση δηλ. αριθμό εισακτέων, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Τεχν. σχολές κτλ. Αντί να χρησιμοποιείται η εισαγωγή εκπαιδ. ιδρύματα ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Όταν το κάνει αυτό και αποτυπώσει ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα καθορίσει και τη μεταναστευτική πολιτική. Και θα μπορέσει να βγει προς τα έξω και να πει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τόσους εργαζόμενους έχουμε, τόσους θέλουμε. Οι οποίοι εργαζόμενοι εδώ δε θα δουλεύουν "μαύρα" ήτοι ανασφάλιστοι, σε απάνθρωπες συνθήκες κτλ. Έτσι θα μπορέσει να πει ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ και ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ στο μετανάστη "έχουμε ανάγκες εκεί και κει" ή "δυστυχώς δεν έχουμε, πρέπει να φύγεις". Η ανέχεια στη μιζέρια έχει τα όριά της και γυρνάει μπούμερανγκ σ'' αυτόν που εθελοτυφλεί και υποκρίνεται (εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες για υπερκέρδος λόγω "μαύρης" εργασίας). Συνεπώς αν δε του δώσεις δουλειά τον "μετατρέπεις" έμμεσα και σταδιακά (ως Κράτος) σε εν δυνάμει ληστή, εγκληματία κτλ. Είναι επίσης σαφές ότι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ πρέπει να καταπολεμηθεί το έτερο στραβό και ανάποσο, η ανσφάλιστη εργασία (αλλά πες τα αυτά στους ΓΙΓΑΝΤΩΜΕΝΟΥΣ πλέον εργολάβους έργων, κτλ).
KOLOKOTRONIS
28/05/2009 11:34
TI GETO VRE....IMASTE POLITISMENO EVRWPAIKO KRATOS...
AFTA 8A INE TA NEA KE POLITELI ............KYMA
KENTRA YPODOHIS MUSULMANON AFROASIATON
OPI 8A DESPOZI O FERENZES EKI 8A EHUN ASYLO KE DEN 8A KINDINEVUN UTE 8A KINDINEVUME APO AFTUS
TO MONO PU 8A YPOSTI O ELLIN FOROLOGUMENOS INE TO
RIPSATE TON OVOLON SAS
OPOTE APANTES MUSULMANI PROSEL8ETE STIN YUNANIA KALOS NA ORISETE
IMASTE FILOXENOS LAOS....SAS PAREHUME TRWFH KE STEGIN DWREAN
KG
28/05/2009 11:33
Αποσπασμα απο τη σημερινη Καθημερινη.


Δημοσιογράφοι προπηλακίσθηκαν προχθές το βράδυ από διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα, που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να διαμαρτυρηθούν κατά της παρουσίας αλλοδαπών. Οι δημοσιογράφοι έφθασαν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, σχεδόν ταυτόχρονα με δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όταν ξέσπασε φωτιά σε βοηθητικό χώρο του ιερού ναού του Αγ. Παντελεήμονα.

Το μένος των διαδηλωτών συγκέντρωσε ο συντάκτης της Κ κ. Κώστας Ονισένκο, που ασχολείται συστηματικά με τα συμβαίνοντα στην περιοχή. Ο κ. Ονισένκο είναι από τους πρώτους που είχαν επισημάνει το έντονο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής και είχε προβλέψει την κατάσταση, στην οποία έχει οδηγήσει η παντελής απουσία κρατικής μέριμνας. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στον κ. Ονισένκο, διότι διαφώνησαν με τα γραφόμενά του και -όπως δήλωσαν στην Κ- σκοπεύουν να επιτίθενται σε όποιον γράφει κείμενα που δεν τους είναι αρεστά. Τελικά, ο συντάκτης της Κ έφυγε με συνοδεία αστυνομικών. Επονείδιστη φραστική επίθεση δέχθηκε και ο εφημέριος του ιερού ναού Αγ. Παντελεήμονα, πατέρας Προκόπιος, που είναι γνωστός για την έντονη ανθρωπιστική του δράση. Ο πατέρας Προκόπιος αντιμετώπισε με ξεχωριστό θάρρος και στωικότητα τις βίαιες φραστικές επιθέσεις και προσβολές, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει το ανθρωπιστικό του έργο.

αστα τα μυαλάκια σου ανακατωμένα
28/05/2009 11:20
ΠΣΥΧΡΕΜΟΙΑ!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!
ΕΧΕΙ Ο ΘΕΌΣ ΚΑΙ Ο ΑΗ ΜΗΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ήτανε και επιστήμων μαία η μανούλα μου...

ΑΚΗ μου
ο θυμός βλάπτει σοβαρά την υγεία...

Η liza21
μίλησε με σύνεση...
Και μένα οι γιοι μου μένουνε κοντά στα Πατήσια και μου περιγράφουνε τα προβλήματα που δημιουργούνται ...

Γιατί δεν τους σμπρώχνουν οι προοδευτικοί τους λαθρομετανάστες προς Εκάλη μεριά και Μαρούσι και Ψυχικό άραγε;
Δημήτρης
28/05/2009 11:14
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Επιχείρηση σκούπα πραγματοποίησε η αστυνομία χθες το βράδυ στην περιοχή της Κυψέλης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία προέβη σε 45 συλλήψεις που αφορούσαν σε παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί εκδιδομένων γυναικών και περί παράνομων παιγνίων. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.
enet.gr, 10:20 Πέμπτη 28 Μαΐου 2009


VP
28/05/2009 10:56
Το να γινουν στρατοπεδα συγκεντρωσης λαθρομεταναστων δεν ειναι λυση. Οκ τους μαζευουν...μετα τι τους κανουν ?? Απο που θα βρεθουν οι ποροι για την "συντηρηση" τους ? Ακουγα στο ραδιο του "Αλφα" 27/05 οτι οι ξενες χωρες ΔΕΝ δεχονται πισω τους λαθρομεταναστες μιας που δεν υπαρχουν στοιχεια για αυτους....Αυτα γιατι δεν λεγονται στα μεγαλα δελτια ή διαβαζονται απο τις μεγαλες εφημεριδες ??? Οποτε μιας που υπαρχει το προβλημα της απελασης η λυση ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, με οποιο κοστος συνεπαγεται αυτο. Το γραφω με καθε επιγνωση αλλα και ο αγιος φοβερα θελει.
dondon
28/05/2009 10:31
"Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες "

Αληθεια; Δηλαδη παει θα τον χασετε τον υπνο σας εσεις οι δημοσιογραφοι, οι Αλαβανοι και οι Παπαρηγες. Δεν θα μπορειτε να κοιμηθειτε απο τη στενοχωρια σας! Να τον χανατε και για πιο σοβαρα θεματα, ξερετε απο αυτα που κουκουλωνετε και διαστρεβλωνετε, καλα θα ηταν. Τοτε ισως να πιστευα οτι ειστε εστω και λιγο ευαισθητοι.
John Avlakiotis
28/05/2009 10:22
Για ξαναδιαβασε τι σου εγραψα γιατι μαλλον δεν εχεις συναισθηση , το μυαλο εγινε πουρες απο τα κομματικα/εξοκοινοβουλευτικα/ γιαλαντζι επαναστατικα σου πιστευω. Προφανως η ισοτητα και η ισονομια μεταξυ των ελληνων πολιτων (ασχετα αν εχουν γεννηθει απο Ελληνες η μεταναστες ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)ειναι κατι κακο για εσενα. Εσυ πιστευεις στην δραση - δηλαδη, οτι λαλακια πιστευει ο καθενας ως απολυτο δογμα το σερβιρουμε επαναστατικα με φωτιες και τσεκουρια. Αν αυτο δεν ειναι φασιστικο μικρε τοτε τι ειναι ? Γουσταρεις να βλεπεις ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ να καταλαμβανουν δημοσια κτιρια και να τα κανουν χαβουζες και γουσταρεις το κεντρο και την Ομονοια μετα τις 8 το βραδυ. Ανθρωποι σαν και εμενα δεν κατηντησαν ετσι την ελλαδα. Μετριοι σαν και εσενα που δεν βαζουν λιγο το μυαλο τους να σκεφτει την κατηντησαν ετσι. Ανθρωποι σαν και εσενα, ultra συντηρητικοι που δεν θελουν να ακουσουν για αλλαγες στα κομματικοποιημενα αθλια πανεπηστημια της χωρας (γιατι θα χασουν την μασα η την μοστρα) που λενε ΟΧΙ by default σε οτι αυτονοητο ισχυει στον πλανητη επειδη ξερουν οτι αν η χωρα παει μπροστα αυτοι θα μεινουν πισω. Γιατι, επετρεψε μου, ανθρωποι σαν και εσας ζουν απο την μιζερια και την κακομοιρια και ονειρευονται αγωνες για να αποδειξουν οτι και αυτοι καπου ειναι χρησιμοι και γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οσα τους εχουν βαλει με ουπα στον εγκεφαλο ειναι μια μη ρεαλιστικη μπαρουφα . Γιατι για πολλους απο εσας τους ΑΚΗΔΕΣ , το να βγαινετε στον δρομο και να τα σπατε ειναι το μονο λιθαρακι που μπορειτε να βαλετε στην κοινωνια μας λογω ελλειψης αλλων προσοντων. Το να βγω και να πω οτι θελω ο πλανητης να ειναι ενα παγκοσμιο χωριο και να περπαταμε ολοι χερακι χερακι και ευτυχισμενοι προς το ηλιο που δυει, ειναι το πιο ευκολο για αυτο το λενε και ολες οι bimbo στα καλλιστεια. Η δυσκολια ειναι να φτιαξεις μια κοινωνια με θεσμους ΜΕΣΑ απο την κοινωνια και οχι με παπαροεπαναστασεις που υπαρχουν ΜΟΝΟ στο μυαλο loosers που θελουν να ζησουν και αυτοι ενα μαη του 68 για να το συζητανε με τους φιλους τους γυρω απο μια πισινα. Καταλαβες αγαπητε ΑΚΙΣ?
thamnos
28/05/2009 10:16
Λογια, λόγια, λόγια!
Ολα σε αυτή τη χώρα γίνονται τυχάρπαστα δεν υπάρχει κανείς να πράξει σωστά και άμεσα με σκοπό ναλύθεί το πρόβλημα.

Αν ψάχνουν χώρο για να τους στεγάσουν δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ που μαραζώνουν και εχουν γίνει χωματερές, ας τους πάνε εκεί.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
28/05/2009 10:16
Πολλοί εδώ μέσα λένε για άλλους που έχουν διαφορετική άποψη για το Θέμα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Λέγω λοιπόν ναι Έλληνες πήγαν σε διάφορες χώρες σαν οικονομικοί μετανάστες αλλά και σαν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ υπήρχαν και παραβατικα άτομα μεταξύ αυτόν αλλά απομονωθήκαν η τους διώξανε
Πιστεύω δέχτηκαν τους Έλληνες και τους εντάξανε 1) ήταν εργατικοί και τίμιοι όχι όλοι. 2) Είχαν ευπρεπή εμφάνιση μπορεί να ήταν φτωχική με ενδύματα καθαρά κ.λπ 3) προσπάθησαν να ενταχθούν στην κουλτούρα της χώρας και γενικότερα
Στην κοινωνία άλλοι παντρευτήκαν έκαναν οικογένειες επιχειρήσεις και όλα αυτά
Γιατί προέρχονται από μια πολιτισμένη ΧΩΡΑ μεγάλωσαν σε οικογένεια με αρχές όχι όλοι αξίες που πήρανε μαζί τους φεύγοντας από την Ελλάδα άνθρωποι
Φτωχοί επαρχιώτες με λίγες η καθόλου γραμματικές γνώσεις αλλά ΜΕ ΑΡΧΕΣ..
ΚΑΙ ρωτώ αυτήν την εικόνα που βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους είναι εικόνα??
Κάποτε στην χώρα μας μπήκαν Πολωνοί αργότερα Αλβανοί μετά Βούλγαροι Ρουμάνοι κ.λπ αυτοί για τη κατάφεραν να ενταχτούν μέσα στην κοινωνία μας? Όχι όλοι.
Μπορούμε να πούμε κάτι για τους Αλβανούς σήμερα? Για τους Πολωνούς κλ.π
Λαούς Βαλκάνιους? Για τη λοιπόν αυτή η Εικόνα από Πακιστανούς Μπαγκλαντές
Ιρακινούς Ινδούς Αυγανους κ.λπ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ Κινέζους ΑΣΙΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ).ΑΧ…Έλληνες Πέταξε οι Κρατούντες την εξουσία σήμερα το Μπαλάκι ότι τάχα θα …..κάνει κάτι με τους λαθρομετανάστες αλλά…..Ψηφοθηρία ΕΙΝΑΙ δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΙΠΑΜΕ!!!!
Νίκος
28/05/2009 10:13
Ν.Α 27/5/2009 22:52
Πόσους έλληνες απρόσκλητους λαθρομεταναστες έχουμε στην Γερμανία;; Ξέρεις;;
Φίλε μου μίλάμε 25 σελίδες για τους λαθρομεταναστες και το μπερδευεις ή γιατί εχεις διανοητικό πρόβλημα ειτε το κάνεις σκόπιμα με τους απλούς νομιμους μετανάστες. Χάρισμά σου τα κοσμητικά
Νίκος
28/05/2009 10:09
ακις 28/5/2009 09:05
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ έχεις δείξει δείγματα ότι είσαι λογικός έξυπνος σκεπτόμενος άνθρωπος ρίχνεις την κουβέντα με ουρλιαχτά;; Μην πέφτεις στο επίπεδο του ΜΙΧΑΛΗΣ Δ., Κόλαφος, και εξ''''''''''ονυχος....αν διαφωνείς με την άποψη των περισσότέρων εδώ υποστηριξέ την με επειχειρήματα. Λογικό είναι σε μια κουβέντα κάποιοι να είναι όχι μόνο υπερ του να ληφθουν μέτρα για τους λαθρομεταναστες άρα για το κοινωνικό σύνολο αλλά κατα του σνόλου των μεταναστών επι δικαίων και αδίκων δλδ. Και απ την άλλη κάποιοι που χρησιμοποιούν επιχειρηματα του τύπου "φασίστες, ρατσιστες, οι καυμένοι φτωχοί και καταφρονεμένοι, για αναπηρίες και άλλα".. Μην πέφτεις στην λούμπα.. δες το με πιο καθαρό μυαλό. Ελπίζω να είδες χτες τις ειδησεις στον ΑΝΤ1 με την κυρία που τα χωνε στον Αγιο Παντελεημονα περιεγραφε την υποβαθμιση της ζωης τους και έριχνε ευθυνες σε μας τους πολίτες που ενοικιαζουμε σε 1 αλλά πίσω του εν γνωση μας είναι 50! στα κόμματα που τους γραφουν κανονικά, στους δημοσιογραφους που ακουν για προβλημα λαθρομεταναστευσης και έχουν την γραμμή να λένε μη γινουμε ρατσιστες.. Πάντα ακούμε δυστυχως τους ανθρώπους που είναι έξω απ το χορό όπως τα διάφορα κομματόσκυλα, τους επαγγελαμτίες αντιρατσιστες και τους κατ επάγγελμα χρυσαυγίτες κλπ.
Ας επικεντρώσουμε στο πρόβλημα γιατί είναι υπαρκτό πέρα απ το δίπολο αριστερός κεντρώος αριστερος. Το πρόβλημα μας αφορά ΟΛΟΥΣ είτε έχουμε είτε ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα στις γειτονιές μας και δυστυχώς η επίλυσή του δεν είναι απλή υπόθεση όπως μας γράφουν στην εφημερίδα..."θα τους κλείσουν σε ενα στρατοπεδο και απο κει με αεροπλανάκια στις χωρες τους", δεν είναι έτσι, δεν γινεται έτσι απλά! Ειλικρινά πάντως πια είναι η δική σου άποψη;; Να συνεχίσουμε να δεχόμαστε κύματα λαθρομεταναστών;; Πόσα ακόμα φανάρια και πλατείες και άλλοι χώροι υπάρχουν για να καθαρίζουν τα τζαμια μας και να απλώνουν την πραμάτεια τους;; Πόσους ακόμα μπορούμε να αντέξουμε;; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτούς που έχουμε;; Τι θα κάνουμε με αυτούς που θα συνχίσουν να έρχονται;; Πόσους έχουμε και πόσους μπορούμε να απορροφήσουμε;; Τί θα κάνουμε με τους παραπάνω;;
Αν αναλωνόμαστε σε χαρακτηρισμός, ο υπερ του λαθρομεταναστη= ψευτοπροοδευτικούλης ψευτοιδεολόγος, και εκείνος που θέλει μέτρα κατα της λαθρομεταναστευσης= φασίστας ρατσιστής δεξιός χούντα κλπ, το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη και όταν το πάρουμε χαμπάρι θα χουμε άλλο 1 εκατομμύριο λαθρο-μετανάστες με επιπτώσεις οικονομικές κοινωνικές και πολιτικές απρόβλεπτες και ίσως και επικίνδυνες!
Φιλικά Νίκος
Αλέξανδρος
28/05/2009 09:58
Ο Ασπρόπυργος είναι καλή προσωρινή λύση...Ισως βέβαια να γίνουν ανάλογες τέτοιες συγκεντρώσεις σε άλλες περιοχές περιφερειακά της Α8ήνας...Πιο γρήγορα όμως...Γιατί πάλι 8α ξαναμαζευτούν πολλοί στο κέντρο της Α8ήνας...Γιατί 2000 αν8ρωποι είναι το 1% των συνολικών λα8ρομεταναστών το 2008....Πρέπει να γίνουν για τουλάχιστον 200000 αν8ρώπους...Οι απελάσεις δν είναι η λύση..Πιστεύω ότι η Ελλάδα ανέκα8εν ήταν ΄πόλος ελξης μεταναστών και προσφύγων(κά8οδος Δωριέων-Ελληνες)κά8οδος Σλάβων,κά8οδος Αλβανών και άλλα....Πρέπει να προσπα8ούμε να τους αφομοιωσουμε πολιτιστικά..Εκει βρίσκεται η ανωτερότητα των Ελλήνων και όχι το αίμα και η φυλή...Αυτό προσπά8εί να κάνει η κυβέρνηση, να τους αφομοιώσει όσους μπορεί στο ελληνικό στοιχείο...όσοι δν τα καταφέρουν παρακαλούνται να αποχωρήσουν από την χώρα!!!
τζων αυλακιωτης
28/05/2009 09:48
AKIS Μαλλον τελικα εχεις μεγαλυτερο προβλημα αντιληψης απο οτι νομιζα. Καημενε, σημαιακια στην ζωη μου δεν κουνησα ποτε, και απο το δημοσιο δεν περναω ουτε απο εξω. Μαλλον πληγωθηκες απο την αληθεια των λογων μου, δεν πειραζει ξυδακι. Φασιστοειδεις ς συμπεριφορες σαν την δικη σου με κανουν και γελαω, γιατι κατω απο τον μανδυα του δηθεν επαναστατισμου σου μαλλον κρυβεται η ανασφαλεια οτι δεν εχεις κατι αλλο να προσφερεις στους συνανθρωπους σου απο σπασμενα τζαμια
magat
28/05/2009 09:32
Έχουμε διερωτηθεί ποτέ γιατί ένα επώνυμο μπλουζάκι έχει κόστος κατασκευής, σε χώρα του τρίτου κόσμου, σχεδόν 1 δολάριο και στα ράφια του δυτικού πωλείται προς 100 ; Αυτή η υπεραξία σε τίνος το πορτοφόλι και το πιάτο καταλήγει;
Μήπως τελικά σε αυτή την άνιση κατανομή πλούτου είμαστε λίγο ως πολύ όλοι σύμμετοχοι;
Μήπως ο διαχωρισμός και η υποβόσκουσα διαμάχη μεταξύ πλούσιου Βορρά και Φτωχού Νότου ώριμασε;
To βέβαιο είναι ότι αυτοί οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι δεν θα μετανάστευαν, αν στις χώρες τους είχαν στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης.
Βέβαια για το επίπεδο διαβίωσης μας, η αθρόα- ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι πρόβλημα, για το δικό τους είναι η ελπίδαvassilis
28/05/2009 09:24
fsixoponiarides=prodotes. ratsistes=patriotes. i tan i epi tas. ti den katalabenete?
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
28/05/2009 09:18
ΜΙΧΑΛΗΣ 27/5/2009 12:48

Εγώ ήξερα πως το νερό το πουλένε 4 και 5 ευρώ κάτι Ελληναράδες πατριώτες!! Ξέρετε αυτοί με τις καντίνες!! που πας να πάρεις μια τυρόπιτα ή ένα μπουκάλι νερό και το πληρώνεις πιο ακριβά και από τα ανάκτορα της Αγγλίας!!!!


Δεν συμφωνώ με κάτι Ελληναράδες πατριώτες που αναφέρεις και εγώ που πωλούν
Ακριβότερα το νερό η την τυρόπιτα κ.λπ. σε καντίνες κ.λπ άλλο δεν είναι το θέμα μας οι ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. Εγώ αναφέρομε στο ότι ΠΙΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
ΝΕΡΟ ΣΕ ((ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΝΟΥΝ (ΕΝΤΟΣ Παρενθέσεως ΑΥΤΟ) ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!)
Λέων Ε΄ ο Αρμένιος
28/05/2009 09:08
Αγαπητοί φίλοι,

Αρχικά, ομολογώ την αδυναμία μου να προτείνω κάποια λύση για το θέμα των λαθρομεταναστών.

Απόγονος προσφύγων κι εγώ ο ίδιος, καθώς οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήλθαν από τη Σμύρνη το 1922, ουδέποτε ένοιωσα ξένος στη χώρα τούτη. Η γυναίκα μου άλλωστε είναι Ελληνίδα. Συνέβαλλε το "ομόθρησκον"; Ίσως.

Θα ήθελα μόνο να καταθέσω δύο σκέψεις μου γύρω από το θέμα:

1.- Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Τείνουν να γίνουν, όχι αδικαιολόγητα θαρρώ, ξενόφοβοι. Άλλο όμως η ξενοφοβία και άλλο ο ρατσισμός δε νομίζετε;

2.- Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης η Ελλάδα δεν μπορεί να το λύσει μόνη της. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις ότι οι ξένοι πρέπει να καταγραφούν, να τύχουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κοινωνικής ένταξης κλπ. Όμως, για να γίνουν ολ'' αυτά χρειάζονται χρήματα. Τα έχουμε; Όταν οι ίδιοι οι ΄Ελληνες φορολογούμενοι απολαμβάνουν υπηρεσιών από τη Δημόσια Διοίκηση τριτοκοσμικού επιπέδου, περιμένουμε στους λαθρομετανάστες να παρέξουμε υπηρεσίες εφάμιλλες των Σκανδιναβικών; Φρονώ ότι, η Ελλάδα θα πρέπει, μέσω της Ε.Ε. και άλλων διεθνών οργανισμών, ν'' ασκήσει ισχυρότατες πιέσεις στην Τουρκία προκειμένου να σταματήσει από εκεί η ροή των μεταναστών. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Η Ελλάδα μοιάζει με μία μπανιέρα που η βρύση της (Τουρκία) τη γεμίζει νερό ενώ το πώμα (Ε.Ε.) βρίσκεται στη θέση του. Έ, κάποτε δεν θα ξεχειλίσει η μπανιέρα;
ακις
28/05/2009 09:05
ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ........ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ...... ΑΜΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΓΑΜΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ , ΑΠΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΒΛΑΧΟΙ
idem
28/05/2009 08:57
Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες !!! Απαξιωτικός ο τίτλος αλλά ο συντάκτης, εμφορούμενος προφανώς από αγνώστου προελεύσεως ανθρωπιστικά αισθήματα, δεν υπολογίζει ότι στο "γκέτο" αυτό, ίσως, οι λαθρομετανάστες να ζουν καλύτερα από τις τρύπες και τα "λαγούμια" στα οποία συνήθως ζουν. Δεν βρισκόμαστε ούτε στην περίοδο των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, ούτε και στην εποχή των φυλετικών διακρίσεων του αμερικανικού Νότου και τη λέξη "γκέτο", θα ήταν προτιμότερο να την αφήσουμε. Ή αν τόσο πολύ τη συμπαθούμε, θα ήταν προτιμότερο να τη χρησιμοποιήσουμε για το "γκέτο" της Κούβας και αυτό που ετοιμάζουν για τη Βόρεια Κορέα. -
riddick
28/05/2009 08:56
thanos

συμφωνώ αλλα βρε παιδια απλοποιούμε το πρόβλημα . Στην ελλαδίτσα , που εμείς την θελουμε ελλαδιτσα και ετσι θα μείνει μια ζωή , δεν υπάρχουν υποδομές για ολους σχεδόν τους τομείς της καθημερινοτητας μας . πολύ δε περισσότερο για τους λαθρομετανάστες κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ειναι λυση να τους αμολας στο κεντρο της πρωτευουσας σου χωρις όχι μονο καποια μέριμνα αλλά ούτε καν καποιο έλεγχο . Ειναι σαν να του λες γινε εγκληματιας αφού με τ καλημερα γινεται παραβατικός . Εξαλλου ρε παιδια μιλαμε για την Γερμανια , Καναδά κλπ κι ξεχναμε ότι εκεί τουλάχιστον η οικονομία είναι σθεναρή, υπάρχει παραγωγη κλπ. εδώ ποιά είναι η παραγωγή μας ;;;;; ανεβαζαμε το Α.Ε.Π. με την κατασκευή των Ολυμπιακών έργων ( τριτοκοσμική πρακτική για να δείχνουμε νουμερα ) . έχουμε χασει και στο θεμα των λαθρομεταναστων το μέτρο και θα το βρούμε μπροστα μας . τελος όλοι οι υπερασπιστες των λαθρομεταναστών , ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΑΘΡΟΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑ , ας πάνε να δούνε τις πρακτικές άλλων κρατών που είναι υπόδειγμα απέναντι στον ξένο και τον πολίτη τους και μετά ας μιλησουν . καλη η θεωρεία αλλα οι λύσεις ειναι παντα πρακτικές .
akis
28/05/2009 08:53
@τζων αυλακιωτης

Η απαντηση σου ,επιβεβαιωσε την μετριοτητα σου η μαλλον την απυθμενη ανοησια σου.

Ενας φουκαρας που κουναει απελπισμενα τα κομματικα σημαιακια μπας και παρει καμμια θεση στο δημοσιο . Ενας οπαδος των μεσημεριαναδικων που αποκτα αποψη κανοντας copy-paste ετοιματζιδικες αποψεις.
Ολη σου η ζωη ειναι μια eurovision , αυτο ειναι το μοναδικο Vision που εχεις στην φτηνη ζωουλα σου.
liza21
28/05/2009 08:46
Η ανεκτικότητα των πολιτών προκύπτει από την αίσθηση ασφάλειας.. Εμείς τι ασφάλεια να νιώσουμε και συνεπώς τι ανεκτικότητα να δείξουμε? Καταστράφηκαν οι γειτονιές μας, το κέντρο της πόλης, στιβαζόμαστε σα ζώα στις συγκοινωνίες και στις δημόσιες υπηρεσίες με υπαλλήλους που μάταια προσπαθούν να συνεννοηθούν στα πακιστανικά..Με αυτά τα δεδομένα, ευχαρίστως γίνομαι ρατσίστρια! Να φύγουν όλοι, δεν αντέχουμε άλλο, υποβιβάστηκε ανεπανόρθωτα η ποιότητα ζωής μας- οι περιουσίες των ανθρώπων σε περιοχές που γέμισαν με λαθρομετανάστες έχασαν την αξία τους, τα ακίνητα και τα μαγαζιά κατά μήκος της Πατησίων μένουν ξενοίκιαστα..δεν είναι απλώς ρατσισμός, είναι οι συνέπειες της κατάστασης που πληρώνουμε καθημερινά..οι φτωχοί δε φταίνε, ούτε εμείς όμως φταίμε που αναγκαστήκαμε να συμβιώνουμε με αυτούς..δε με ενδιαφέρει να σεβαστώ το διαφορετικό όταν το διαφορετικό δε με σέβεται και μου προσβάλλει καθημερινά και συνεχόμενα την ποιότητα ζωής μου!!!
KOLOKOTRONIS
28/05/2009 08:14
I SKUPA 8AAAAA GINI
SKUPES PREPI NA GINWNTE KONTA STA SINORA
ELEXI KANONIKI
OXI OTAN EHUN KIOLAS KATALAVI TO KENTRO A8HNWN KE TOXUN KANI GETO TOTE INE ARGA
TOTE 8A EHUN KLEPSI VIASI KLP TON ELLINA POLITI
MALLON TWRA PU EHUME EVRWEKLOGES GIA TA MATIA MIA SKUPITSA KE META TO XEHASAN TO 8EMA
EHUME KATANTISI O SKUPIDONTENEKES TIS EVRWPIS EHUME ANW TWN 2 EKAT LA8ROMETANASTES AN I MISI
APODIDAN TOTE 8A ITAN ENTAXI ALLA DEN SIMVENI AFTO
TO HRIMA PU PERNUN DEN PEFTI STIN ELLINIKI AGORA ALLA STELNETE PROS EXW EHUME KE ENA 25%ANERGIA TON NEWN MIPOS KYRIE KARAM-ALI DEN SAS KOPTUN AFTA KE MU 8ELETE AKOMA KIALUS
SE MIA ELLADA PU MESA SE ENA 3 MINO IHAME 70.000
NEUS ANERGUS KAPU 10%ANERGI YPARHUN STIN PATRIDA MAS PESTE TO KA8ARA EDW DEN BORUME NA DOSUME DULIA STUS DIKUS MAS DEN EHUME PIA DULIES GIA XENUS
UTE EHUME NA TUS FILOXENISUME IMASTE YPERHREOMENI HWRA
OPOTE OPIOS ERHETE TON STELNIS APO EKI PU IR8E DILADI PISW STIN MUSULMANIKH TURKIA
hello
28/05/2009 07:53
ωραία, και ποιος θα τους ταϊζει αυτούς τώρα εκεί και ποιός θα τους ...προσέχει. Τα πολύπαθα λεφτά μου θα πάνε τώρα ΚΑΙ για τα μουσουλμανάκια ; Δρόμους δεν είδα, παιδεία δεν είδα, υγεία δεν είδα, catering για ταλιμπαν θα δω όμως, ωραία.
thanos
28/05/2009 05:04
και εγω γενηθηκα σε μια γερμανια που με θεωρουσε γυφτο και τουρκο γιατι σαν ελληνας δεν ειχα τα καταλληλα χαρακτηριστικα για αυτους.Ναι ο παππους μου δεν μπηκε παρανομα τοτε, δεν ειχε φυγει απο πολεμο στην πατριδα του, και η γερμανια ηθελε φτωχους εργατες για να χτισει ξανα την οικονομια της.Παρολα αυτα απο μικρο παιδι θυμαμαι ιστοριες για τον ρατσισμο και τις επιθεσεις των φασιστων στους μεταναστες... Ψαξτε τα βαθυτερα αιτια της μεταναστευσης στην καθε εποχη.Κανενας ανθρωπος δεν θελει να αφησει το σπιτι του,την πατριδα του και την οικογενεια του για να μπει με τα χιλια ζορια και με κινδυνο της ζωης του σε μια ξενη χωρα. Το ξερω ειναι δυσκολη η αποδοχη του διαφορετικου αλλα σαν λαος ειμασταν παντα πιο ανεκτικοι... Και μην ξεχνατε αυτοι οι ανθρωποι φευγουν απο καποιες χωρες που τα δυτικα κρατη και η ελλαδα μας εχει βοηθησει στην καταστροφη τους! Τελος γιατι δεν ασχολειστε με τους πολιτικους σας που εχουν βουτηκτει στο χρημα και φαει ολο το δημοσιο χρημα... xairetismata apo to berolino
Tollis
28/05/2009 03:59
Siga re paidia. Kai emeis eixame paranomous metanastes stin Afstralia, Kanada, Ameriki. Giati emas mas dexthikane? Ti fasistikes idees einai aftes? Xerete istoria i eiste ploi agrammatoi?
Πολίτης Χ
28/05/2009 01:00
ΠΡΟΣ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ: Είδες που τα βρίσκουμε με λίγη καλή θέληση; Και εγώ σε εκτιμώ σαν συνομιλητή παρά τις διαφωνίες μας κατά καιρούς...
dionisis kampiotis
28/05/2009 00:55
to provlima den einai oi metanastes alla emeis... i anikanotita enos laou na metadosei ton politismo tou(isws kai na min exoume)!den sebastikame tin idiaiterotita tous....ton politismo tous...thn thriskia tous....pws na min antidrasoun?kai kati allo!to provlima den einai oi politikoi alla emeis...emeis tous dialegoume!!o kathe laos exei autous tous politikous pou tous aksizoun!!!
ca
28/05/2009 00:48
Επειδή πράγματι θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση των λαθρομεταναστών (θεωρητικά) η άκρως ρεαλιστική λύση των προοδευτικών εγκεφάλων είναι να κηρυχθεί η Ελλάδα ελευθέρας εισόδου (και επίσημα πλεόν) ανοικτή σε όποιον γουστάρει. Αλλά και στα μπορντέλα κάτι πληρώνεις. Εδώ που δεν πληρώνει κανείς τίποτε, είμαστε χειρότεροι από μπορντέλο...
madroste kai tous proodeftikous
27/05/2009 23:39
gelao me ta myala pou koubalate oi proodeftikoi.eytyxos eisaste ligoi alios pah h ellada den tha yphrxe
APO THN NEA KABOUL
27/05/2009 23:21
KALA PISTEVETE OTI THA KANOUN TIPOTA;PROEKLOGIKES BLAKIES EINE.KAI ETSI KAI VGI O PAPADREOU ETIMASTITE NA ALAXOUME ONOMA STHN ATHINA.
S.
27/05/2009 23:13
@B.PIGOULAS , koureas
Και ο πατέρας μου έχει ένδεκα συγγενείς μ έ σ α στην Πηγάδα...
Κανιβαλικά άγρια, τα χρόνια εκείνα..
Να ΜΗΝ ξανάρθουν με κανένα τρόπο...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
27/05/2009 22:54
Η αστυνομία πρέπει αλλά και επιβάλλεται να κάνει ότι χρειάζεται έτσι ώστε να καθαρίσει ο τόπος, από τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Έτσι ώστε να μπορούν οι σωστοί και τίμιοι πολίτες της χώρας να ζουν αρμονικά μεταξύ τους και να δημιουργούν.
Δυστυχώς όμως η αδιαφορία της Ελληνικής Κυβέρνησης για δημιουργία κλίματος ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη δεν είναι στην πρώτη προτεραιότητα.
Για αυτό φτάσαμε τη χώρα μας στον πάτο.
Ν.Α
27/05/2009 22:52
Το ξαναγραφω και σκεφτητε το!
Εκει στην Γερμανια ποσους δικους μας εχουμε ακομη?οι Γερμανοι που κι αυτοι εχουν ενδοξους προγονους.. πως να σκεφτονται αραγε για τους δικους μας αλλα και τους αλλους μεταναστες?μηπως αρχισει κι εκει καμια σκουπα..γιατι κι ο μεταναστης εχει τον Γερμανο του!Κι αν αρχισουν την σκουπα..τοτε να δω τι θα λετε εδω μεσα, οταν η ξενοφοβια κι η λορδα απο την κριση, ζωσει τους ενδοξους απογονους της αριας φυλης,και κανουν ντου στους ξενους!Γιατι εστι θα γινει!Μην και χαριστουν στους δικους μας γιατι εχουν προγονο τον Μεγα-Αλεξανδρο?Αμεεε!Καταλαβαινει ο γερμανο-φασιστας απο τετοια!εκει να δεις!
Παναγια μου!ουτε να το
σκεφτομαι!
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
27/05/2009 22:34
@S. POLY ENDIAFERON KAI PERIERGO, SALO. ENDIAFERON GIATI H MONH FORA POU SYNANTHTHIKA ME KAPOION APO TO XORIO TOU PATERA SOU ME AFTO TO ONOMA HTAN STHN ASTORIA THS NEAS YORKHS EDO KAI 50 XRONIA. TA MELH TOUS EPEZHSAN THN TROMERH EKTELESH POU ELABE XORA STO XORIO TOU PATROS SOU. PERIERGO DIOTI H OIKOGENEIA POU ANAFERO EIXE ESTIATORIO- KAI TORA POU TO KALOSKEPTOMAI- EXAFANISTIKE TELEIOS. EGO GENNITHIKA STHN ATHINA, TO IDIO KAI O PATERAS MOU KAI O PAPOUS MOU KAI OLOI OI SYGGENEIS MAS POU TORA EXOUN PETHANEI.
Ladas
27/05/2009 22:10
Oloi oi Proodeutikoi bahalkakides na yiothetisoun ena Taliban edo kai tora... Kai meta tha doume poios einai poios..Eleos Ekso oi Taliban kai Bahalakides...Ekso ftani pia..........O tsipras kai O alekos na dosoun to kalo paradeigma olo ton Plouto tous stous Metanastes....kai meta vlepoume..
Taσσος
27/05/2009 21:56
Με την ευκαιρια αυτη καντε και ενα καλο, μαζεψτε ολους τους κουκουλοφορους, τσιπροαλαβανους, ψευτοεπαναστατες, και στειλτε τους στο αφγανισταν, για να βωηθησουν τους φιλους μας αμερικανους, εναντιον τον ταλιπαν, κατι γνωριζουν και αυτη, απο επανασταση, εχουν εμπειρια να σπανε βιτρινες, αντε πουλακια μου να γλητωσει η ελλαδιτσα μας , και εμεις απο τις βλακειες σας.
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
27/05/2009 21:47
ΠΡΟΣ Πολίτης Χ: Απο τα καλυτερα που διαβασα εδω! Πραγματικα κατα τη γνωμη μου ηταν η πιο ανθρωπινη προταση. Ουτε υστεριες ουτε ανακριβειες. Τελικα οταν δεν πεφτει το κοκκινο πανι μια χαρα τα παμε!(χι χι χι) Περα απο την πλακα παντα μου αρεσε τοσο η λογικη σου οσο και ο τροπος που τεκμηριωνες τα λεγομενα σου.
S...
27/05/2009 21:13
@BASILIOS PIGOULAS

O πατέρας μου κατάγεται απο το Μελιγαλά Μεσσηνίας....
Εκεί είχανε Βασίλειο Πίκουλα , κουρέα κιόλας! :-)
ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
27/05/2009 21:13
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ-ΓΚΕΤΟ....ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΡΑΓΕ ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε (ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΚΤΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ!!!!), ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΚΡΙΜΑ....
apappa
27/05/2009 20:56
Κρίμα γιατί ο τελευταίος Επιζών Ναζι παραδόθηκε από τους Αμερικάνους! Θα είχε πολλά να μας μάθει γιά τα Κρεματόρια! Πρώτα οι Μουσουλμάνοι,Μετά οι Μετανάστες, Μετά οι Ομοφυλόφιλοι,οι Αναρχικοί,οι κομμουνιστές,οι Κεντρώοι, οι εργάτες, οι Δημόσιοι υπάλληλοι,οι Ιδιωτικοί υπάλληλοι, τό παιδί σου και στο τέλος η Αυτού Μεγαλοιότης Η Γελοιοτητά Σου!
Mancunian
27/05/2009 20:53
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο ότι χρειάζεται να καθαρίσει ο τόπος, πρώτα και κύρια από τους φασίστες. Φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, κάποιοι κονομάνε δισεκατομμύρια φορτώνοντας την κρίση στους φτωχούς, κάποιοι εκμεταλλεύονται τις αραβικές χώρες και αυτές του τρίτου κόσμου, ενίοτε κάνοντας εμπάργκο και πολέμους αφήνοντας εκατόμβες θυμάτων, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. Κοράκια, προσπαθείτε να πάρετε τα πάνω σας τώρα μέσα στην κρίση που ο κόσμος είναι απελπισμένος, φοβάται και εσείς προσπαθείτε να στρέψετε την οργή του στους γης τους κολασμένους. Δυστυχώς όμως η βλακεία είναι μεταδοτική, η ηλιθιότητα διαδεδομένη, διαφορετικά δεν θα είχαμε φτάσει στο χάλι που είμαστε. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
LADAS
27/05/2009 20:52
Ekso oloi oi paranomoi Epitelous.... Osoi sevontai tin Ellinikin Dimokratian na tous sevasti kai auti.. Oloi Oi TALIBAN kai oi BAHALAKIDES tou SYRIZA EKSO I STO DIALO OLOI TOUS
zavu69
27/05/2009 20:51
As poume oti tha ginei skoupa gia tous metanastes, tous fasistotrampoukous, tous akrodexious kai kati mpoumpoukous pou parathetoun edw ta "epistimonika" tous sxolia poios tha tous mantrwsei arage? I kivernisi einai toso adinami, dili kai ithika xreokopimeni pou paizei ta psifothirika tis paixnidia stis plates talaipwrwn anthrwpwn gia na ikanopoiisei mia xoufta mizerwn, symplegmatikwn noikokyraiwn. Ki avto einai to pio epikindyno ap ola...
666
27/05/2009 20:48
@ Χρηστο Πατρα.<Το θέμα της λαθρομετανάστευσης για μένα σαν Έλληνα είναι κορυφαίας σημασίας και γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (γιατί στα αρχ...μου απαξιώ καν να τους γράψω) τον κάθε γυμνοσάλιαγκα της πολιτικής ή των ΜΜΕ που θα τολμήσει να με πή ρατσιστή.> ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ τα ΕΧΕΙΣ φίλε; Μην τα παραλές.Άλλο το ΜΑΟΥΝΑ και ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ στην λίμνη ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ και ΑΛΛΟ Ωκεανός.ΤΡΙΚΥΜΙΑ στο ΚΕΦΑΛΙ έχεις.
...
27/05/2009 20:41
Άρε, Ελληνάρες του φωτός... φύσηξε αέρας και έσβησε ο δαυλός ...και ο σκοταδισμός επιστρέφει.... και μαζί του ο φανατισμός και ο ρατσισμός.
akis
27/05/2009 20:36
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ν.Α
27/05/2009 20:17
Σκουπα χρειαζεται και το γνωστο λαικο- ορθοδοξο κομμα με τις υπερβολες του!υπερβολες εκ του πονηρου βεβαια, που σπεκουλαρει αγρια με την ευκαιρια,προς αγραν μικρο-αστικων ψηφων!
Οσο για τ αλλα, η υπο-γεννητικοτητα ειναι γνωρισμα της αγορας!
Οταν δεν εχεις εξασφαλισμενο εισοδημα,θα κανεις οικογενεια?πατε καλα?
Το μοιραιον λοιπον κ Αδωνη μου,ειναι αναποφευκτο οσο κι αν καθεται στο εθνικα περηφανο και καλο-ταισμνενο σου στομαχι!.
Παιδακια ελληνακια τελος!Δωστε στον κοσμο να εχει να ζησει για να κανει παιδια!Κι αν βεβαια! γιατι αλλαξαν κι οι γυναικες που δεν γουσταρουν παιδια,αλλα καριερα! Αρα,ετοιμαστειτε για το κορανι...
Μην σας κακοφαινεται! συγγενης θρησκεια με τον Ιουδαισμο και τον χριστιανισμο ειναι..οποτε χαλαρα..
Εχει ο Αλαχ..
ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
27/05/2009 20:15
Δε μπορω να λυσω το μεταναστευτικο. Για την ακριβεια δεν εχω τιποτα απολυτως να προτεινω. Μονο αποριες εχω. Πρωτον: Πως γινεται ενας ανθρωπος να ειναι λαθραιος; Δευτερον: Ολοι οσοι αντιδρουν για το φακελωμα ειναι οι ιδιοι που θελουν να φακελωσουν πληρως τους μεταναστες και μαλιστα να τους περασουν και απο κοσκινο για να τους κανουν την τιμη να ερθουν στην Ελλαδα μας; Τριτον: Για αυτους τους συγκεκριμενους ανθρωπους που προτεινουν να πεταχτουν οι μεταναστες στη θαλασσα γιατι τους χαλανε την αισθητικη λογω βρωμιας κ.α. θεωρουν οτι ειναι πιο ομορφο ενα πτωμα; Τεταρτον: Τι εχει μεγαλυτερη αξια ο ανθρωπος η τα χωματα; Να τονισω οτι επειδη μενω στην Πατρα βλεπω απο κοντα το προβλημα. Οντως θελει πολυ θαρρος να πας βραδακι στο λιμανι να χαλαρωσεις. Καταννοω το γεγονος οτι ειναι ανθρωποι βασανισμενοι σχεδον χαμενοι αρα ικανοι για πολλα. Τι μπορει να γινει ομως; Εδω βιασανε 17 Αφγανοι ενα ζευγαρι που επεστρεφε απο το γαμηλιο γλεντι του. Και να δεχτω οτι ειναι απελπισμενοι και ηρθαν εδω για καλυτερα. Δε γ...μουσαν στη χωρα τους; Το προβλημα ειναι τεραστιο αλλα λυση δεν ειναι η απαξιωση των ανθρωπων αυτων. Δε χασανε αυτη την ιδιοτητα επειδη φυγαν απο τη χωρα τους. Απο την αλλη ας παραδεχτουμε οτι οι βιασμοι δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια. Αν καποιος εχει τη λυση περιμενουμε ολοι να την ακουσουμε. Εγω δεν εχω καμια. Πιστευω ομως οτι ολοι θελουμε ανθρωπινη λυση.
Πολίτης Χ
27/05/2009 20:13
Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι αυτοί, πρέπει καταρχήν να απογραφούν, να εξεταστούν από κάποιον γιατρό και να εμβολιαστούν. Οι νόμιμοι μετανάστες να μείνουν και να έχουν όλη την στήριξη από το κράτος, όσοι είναι να ζητήσουν άσυλο να το κάνουν, οι καταζητούμενοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη κλπ. Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο φαίνονται, και δε μπορεί να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοί είναι και από που ήρθαν. Ρε παιδιά έχετε σκεφτεί ότι αν πάθουν κάτι πώς θα ξέρουν οι αρχές ποιά είναι η οικογένειά τους; Σα το σκυλί στο αμπέλι. Ας γίνει κάτι και αν δούμε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά τους κατά την επιχείρηση φωνάζουμε τότε όλοι μαζί.
ΤΑΙ - PAN
27/05/2009 20:01
Φίλοι αριστεροί στο θέμα της μετανάστευσης φαίνεται να έχετε παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα.

Ωραία η αντίθεση σε κάθε κατασταλτικό μέτρο κατά των μεταναστών. Εσείς όμως τι έχετε να προτείνετε για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης??

Μήπως να τους βοηθήσουμε όλους με κανένα επίδομα κοινωνικής πρόνοιας για να φύγουν από τα φανάρια? Με τι λεφτά θα γίνει την στιγμή που πηγαίνουμε για πτώχευση? Και ακόμη και εάν είχαμε λεφτά, τι θα εμποδίσει στη συνέχεια τα πεινασμένα πλήθη από ολες τις αποτυχημένες χώρες του κόσμου να μεταναστεύσουν μαζικά στην Ελλάδα? Ειδικά όταν μάθουν ότι αντί να τιμωρεί την παράνομη είσοδο δίνει επιδόματα για ανταμοιβή? Θα ήθελα μια ρεαλιστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Επίσης θα παρατηρήσω το εξής: Ο πραγματικός πλούτος μιας χώρας δεν είναι ο φυσικός της πλούτος. Είναι οι κάτοικοί της. Το ανθρώπινο κεφάλαιό της.

Φαίνετε να μην σας απασχολεί η προοπτική το ανθρώπινο κεφάλαιο στην Ελλάδα να υποβαθμισθεί με την είσοδο εκατομυρίων μεταναστών με τριτοκοσμική κουλτούρα από υπανάπτυκτες και αποτυχημένες χώρες. Μα εάν φέρουμε εδώ μερικά εκατομύρια Πακιστανών η Ελλάδα θα γίνει Πακιστάν, ναι ή όχι? Το θέλετε αυτό?
.
Μπορεί οι Ελληνες να έχουν χίλια κακά αλλά είναι ασύγκριτα πιο μπροστά από αυτούς τους μετανάστες. Εσείς, που - σωστά - απεχθάνεστε τον θρησκευτικό φανατισμό των χριστιανών, νιώθετε άραγε άνετα ανάμεσα σε εκατομύρια ασύγκριτα πιο φανατικούς μουσουλμάνους που ζούν ακόμη σε μεσαίωνα? Και που βγαίνουν στους δρόμους αρπαγμένοι και έξαλλοι μόνο με την φήμη ότι κάποιος προσέβαλε το κοράνι τους? Θα ήθελα και εδώ μια ειλικρινή απάντηση.

Πείτε μας τι προτείνετε τελος πάντων. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και σοβαρό. Και απασχολεί πραγματικά τον κόσμο, όπως φαίνεται και από την συμμετοχή στο φόρουμ αυτό.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
27/05/2009 19:54
ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ .......ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.....ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.........[ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ?]
Γ.Μ.
27/05/2009 19:46
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ..

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΜασταΡΑκουνας Ευαγγελος
27/05/2009 19:46
Και για οσους δεν καταλαβαν .................................... Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας............................. <<"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού">> ..................................Αποσπασματα απο το Κορανι....................................... Σουρα ελ-Μαιντε μερος 6................... <<17.ΑΠΙΣΤΟΙ ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εκεινοι που λενε οτι ο ΑΛΛΑΧ ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο γιος της Μαριαμ.Λεγε...Ποιος εχει την ελαχιστη δυναμη εναντι του ΑΛΛΑΧ που αν ηθελε μπορουσε να θανατωσει τον Χριστο, το γιο της Μαριαμ και τη μητερα του και ολους που βρισκονται στη γη? Γιατι στον Αλλαχ ανηκει η κυριαρχια των ουρανων και της γης κι οτι βρισκεται αναμεσα τους. Δημιουργει οτι θελει. Κι ο Αλλαχ ειναι Παντοδυναμος.......... 73.Πραγματι ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΑΝ οσοι ειπαν...Ο ΑΛΛΑΧ ειναι ΕΝΑΣ απο του τρεις της ΤΡΙΑΔΑΣ γιατι δεν υπαρχει αλλος Θεος εκτος απο ενα Θεο. Και αν δεν παραιτηθουν απο το λογο τους αυτο, τοτε αυτοι ειναι ΑΠΙΣΤΟΙ και ΦΟΒΕΡΑ βασανιστηρια θα πεσουν στους ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΣ>>.......................
Παπατριανταφυλλίδης Κώστας
27/05/2009 19:44
Πρέπει άμεσα να δράσει η αστυνομία ώστε οι λαθρομετανάστες να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι άσυλο. Όπως τους διώχνουν από άλλες χώρες έτσι πρέπει να γίνει και εδώ ώστε να μην γίνει ανεξέλεγχτη η κατάσταση.
Totos
27/05/2009 19:35
@ΝΝ TI PSIHI THA PARADOSOUME??? ..PAS KALA RE!!!!..........STA PEDIA MAS TI KRATOS THA PARADOSOUME...??
antonis
27/05/2009 19:30
EPITELOUS!!!! Sto mono pou den simfono einai oti tha prepei kai na tous stegasoume kai apo pano. Kanonika eprepe na tous stiloume apo ekei pou irthan.
Νικος Κωστοπουλος
27/05/2009 19:27
Αγαπητη Αννα, ο μεταναστης ειναι παντα ξενος, οσο κι αν η ευγενεια των εκει κατοικων δεν τους το δειχνει!Οταν τους ζωσουν τα δυσκολα τοτε να δεις πως θ αλλαξουν συμπεριφορα!
Το ποσο σκληρο ειναι να εισαι οικονομικος μεταναστης το καταλαβα ο ιδιος μετα απο πολλαπλα μου ταξιδια στην Ολλανδια.
Στο τελος ενοιωσα, οτι πιθανοτατα αισθανεται κι ενας μεταναστης!Οτι δεν μπορεις να εισαι ουτε Ολλανδος ουτε Ελληνας!Εισαι ξενος για ολους!
Σκληρη η πραγματικοτητα!Η μοναξια αυτων των ανθρωπων δεν ξερω,αλλα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη και το σθενος τους αξιοθαυμαστο.
Εγω αισθανθηκα πως δεν θα τα καταφερνα να ζω σαν μεταναστης, τ ομολογω.
Τωρα τουτοι κουρεληδες που οι αμερικανοι με τα καμωματα τους,τους αναγκασαν να ξευχυθουν οπου γης, εινια προβλημα σοβαροτατο που σιγουρα χρειαζεται ψυχραιμη κι επιστημονικη αντιμετωπιση.
Ουτε βια ουτε επιπολαιοτητα!Καποιοι πρεπει να ξερουν πως να διαχειριζονται τετοιες κρισεις μετακινησης ανθρωπων.
Ετσι φανταζομαι..
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
27/05/2009 19:24
@SALO. APO POIO XORIO THS OMORFHS PATRIDAS MAS SALO? (EINAI LIGOI AFTOI POU GNORIZOUN OTI TO ONOMA PROERXETAI APO THN KATO ITALIA, xoris to "s")
george
27/05/2009 19:12
ναι ρε να γίνει σκούπα να καθαρίσει ο τόπος αμαν πιια με αυτη την εξαθλίωση, να τους μαζέψουν όλους. Οι λαθρομετανάστες να επιστρέψουν στις χώρες τους ή να μείνουν στο σπίτι του Τσίπρα που τόσο πολύ τους υποστηρίζει και οι ναρκομανείς να μπούν όλοι σε προγράμματα απεξάρτησης. αντε να εχουμε λίγο καθαρο αέρα
Αλεξ
27/05/2009 18:53
Δεν ειναι η Αθηνα βρε παιδια. Ειναι ολη η Ελλαδα. Γενιουνται μολις 70.000 Ελληνοπουλα το χρονο εναντι 1.600.000 Τουρκοπουλων. Πεθανουν δε 105.000 Ελληνες. Μειονομαστε με ραγδαιους ρυθμους. Με το 4% του ΑΕΠ να ξοδευεται προς περιθαλψη των αλλοδαπων, και με μoλις 1%ΟΟ ( ενα τοις χιλιοις) για τις γεννησεις Ελληνοπουλων και με αυτη την ανασφαλεια, δικαιως οι Σουηδοι ( η Ακαδημια Επιστημων) [προεβλεψε οτι στο τελςο του αιωνα θα ειμαστε μιολις 2.000.000 γηρασμενοι Ελληνες!!! Οι Ξενοι ΠΡΕΠΕΙ να φΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. Η προταση Καρατζαφερη για πσοσστο 2% επι του συνολικου πληθυσμου, ειναι μια σοφη προταση. Ας μην ειναι 2% , ας γινουn 3%, αλλα οχι 25% που ειναι σημερα και 50% , που θα ειναι το 2025!!! Λιγη Λογικη. Ας μην παρασυρομαστε απο τις αθλιοτητες του Λαζοπουλου και τους αριστερισμούς του Τσιπρα
Μασελος
27/05/2009 18:26
Τώρα που οι παλαιοί ιδιοκτήτες έφυγαν άρον άρον από το κέντρο και οι μιλημένοι μάγκες αγόρασαν φτηνά τις περιουσίες τους, η κυβέρνηση αποφάσισε να επέμβει. Ωραία μπίζνα μα το θεό
Τζων Αυλακιωτης
27/05/2009 18:22
AKIS μπραβο λεβεντη μου τον ελυσες τον γορδιο δεσμο του καταντηματος της Ελλαδασ. Φταινε τυποι σαν και εμενα που πιστευουν στο Συνταγμα και στην τηρηση των δημοκρατικα εκλεγμενων νομων απο την ελληνικη βουλη (παρα την καταντια της). Προφανως η ισοτητα και η ισονομια μεταξυ των ελληνων πολιτων (ασχετα αν εχουν γεννηθει απο Ελληνες η μεταναστες ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)ειναι κατι κακο για εσενα. Εσυ πιστευεις στην δραση - δηλαδη, οτι λαλακια πιστευει ο καθενας ως απολυτο δογμα το σερβιρουμε επαναστατικα με φωτιες και τσεκουρια. Αν αυτο δεν ειναι φασιστικο μικρε τοτε τι ειναι ? Γουσταρεις να βλεπεις ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ να καταλαμβανουν δημοσια κτιρια και να τα κανουν χαβουζες και γουσταρεις το κεντρο και την Ομονοια μετα τις 8 το βραδυ. Ανθρωποι σαν και εμενα δεν κατηντησαν ετσι την ελλαδα. Μετριοι σαν και εσενα που δεν βαζουν λιγο το μυαλο τους να σκεφτει την κατηντησαν ετσι. Ανθρωποι σαν και εσενα, ultra συντηρητικοι που δεν θελουν να ακουσουν για αλλαγες στα κομματικοποιημενα αθλια πανεπηστημια της χωρας (γιατι θα χασουν την μασα η την μοστρα) που λενε ΟΧΙ by default σε οτι αυτονοητο ισχυει στον πλανητη επειδη ξερουν οτι αν η χωρα παει μπροστα αυτοι θα μεινουν πισω. Γιατι, επετρεψε μου, ανθρωποι σαν και εσας ζουν απο την μιζερια και την κακομοιρια και ονειρευονται αγωνες για να αποδειξουν οτι και αυτοι καπου ειναι χρησιμοι και γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οσα τους εχουν βαλει με ουπα στον εγκεφαλο ειναι μια μη ρεαλιστικη μπαρουφα . Γιατι για πολλους απο εσας, το να βγαινετε στον δρομο και να τα σπατε ειναι το μονο λιθαρακι που μπορειτε να βαλετε στην κοινωνια μας λογω ελλειψης αλλων προσοντων. Το να βγω και να πω οτι θελω ο πλανητης να ειναι ενα παγκοσμιο χωριο και να περπαταμε ολοι χερακι χερακι και ευτυχισμενοι προς το ηλιο που δυει, ειναι το πιο ευκολο για αυτο το λενε και ολες οι bimbo στα καλλιστεια. Η δυσκολια ειναι να φτιαξεις μια κοινωνια με θεσμους ΜΕΣΑ απο την κοινωνια και οχι με παπαροεπαναστασεις που υπαρχουν ΜΟΝΟ στο μυαλο loosers που θελουν να ζησουν και αυτοι ενα μαη του 68 για να το συζητανε με τους φιλους τους γυρω απο μια πισινα. Καταλαβες αγαπητε ΑΚΙΣ?
III
27/05/2009 18:00
Του Θόδωρου Κατσανέβα
.
Το πρόβλημα της εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας με την Τουρκία τείνει να μεταβληθεί σε ωρολογιακή βόμβα για την υπόσταση της χώρας και του κέντρου της Αθήνας ειδικότερα, όπου σωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος τους. Σε σχέση με τον πληθυσμό της, η Ελλάδα έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών και ειδικότερα λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και πιθανώς σε όλο τον κόσμο. Ο μέσος όρος των μεταναστών σε σχέση με το γηγενή πληθυσμό στην Ευρώπη είναι 3,8%, ενώ στην Ελλάδα πρέπει να ξεπερνά ήδη το 12-15% και να τραβάει ταχύτατα την ανηφόρα. Με δεδομένη την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή τους, σε συνδυασμό με την υπεργενητικότητά τους και την υπογενητικότητα των ελληνογενών, σύντομα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία, θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς να αμφισβητείται η συμβολή των μεταναστών στην ευημερία και ανάπτυξη της χώρας, δεν μπορεί να μην προκαλεί ανησυχία η διαφαινόμενη αλλοίωση της εθνολογικής της βάσης και οι διαγραφόμενες φυλετικές συγκρούσεις, με δεδομένη και τη δυστοκία για κοινωνική ενσωμάτωση των μουσουλμάνων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των νεοεισερχόμενων.

Για το ίδιο ζήτημα, το ελληνικό κράτος απουσιάζει παντελώς. Τα σύνορά μας είναι εντελώς διάτρητα. Οι σωματέμποροι και από τις δύο πλευρές των συνόρων, με τους συνεργάτες τους στις δημόσιες υπηρεσίες, θησαυρίζουν ανεξέλεγκτοι από τη διακίνηση του εμπορεύματος. Η ισχύουσα νομοθεσία και δικαστική πρακτική εδώ είναι περίπου ανύπαρκτη. Η παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών τιμωρείται, αν τιμωρείται, ως απλό πλημμέλημα! Από τη διεύθυνση της Αστυνομίας Αλλοδαπών, στους λαθρομετανάστες χορηγείται άδεια παραμονής για ένα μήνα, με την αστεία διαδικασία της λεγόμενης διοικητικής απέλασης, την οποία οι πάντες γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα αφού, εκτός των άλλων, πλαστογραφείται ευκολότατα και διατηρείται στο διηνεκές. Επιπλέον, τους χορηγείται επίδομα 18 Ευρώ την ημέρα, όσο δηλ. η κατώτερη σύνταξη του ΙΚΑ, ενώ οι χρυσοκάνθαροι σωματέμποροι τους στεγάζουν σε πολυκατοικίες-γκέτο, προσβάσιμες σε κάθε είδους βρωμιά, παρανομία, σωματεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών, παραβατική συμπεριφορά και τρομοκρατία των ιθαγενών που διεκδικούν κι’ αυτοί ίσα δικαιώματα.

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και ειδικότερα ο χώρος της αριστεράς, βλέπει μονόπλευρα και απλοϊκά το όλο θέμα από τη στενή φιλανθρωπική του διάσταση. Όποιος διαφορετικός πολυσύνθετος προβληματισμός, τιτλοφορείται αβίαστα ρατσιστική αντίληψη. Κανένας δημοκρατικά σκεπτόμενος, δεν αρνείται ότι οι μετανάστες αποτελούν θύματα της ανισόμερους παγκόσμιας κατανομής του πλούτου, των παρενεργειών του άγριου καπιταλισμού της εποχής και των εμφύλιων σπαραγμών. Όμως, είναι τουλάχιστον αφελές, ουτοπικό έως επικίνδυνο, να δεχτούμε ότι η Ψωροκώσταινα θα επιλύσει μόνη της το τεράστιο αυτό διεθνές πρόβλημα. Μια τέτοια παιδαριώδης αντίληψη, αν δεν είναι ύποπτη άλλων προθέσεων, μοιάζει με την συντηρητική άποψη ότι η φτώχεια μπορεί να αντιμετωπιστεί αποκλειστικά και μόνο από την ατομική φιλανθρωπία !

Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα τεράστιας διεθνούς σημασίας που πρέπει να αποτελέσει κεντρικό σημείο στην πολιτική ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ε.Ε. οφείλει να κάνει σαφές στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια για ένταξη, όταν με τη μεθοδευμένη συμμετοχή του βαθέως κράτους της, διοχετεύονται κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας, στα ανατολικά δηλ. σύνορά της Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν κρατικά πλοιάρια του λιμενικού σώματος της Τουρκίας να μεταφέρουν λαθρομετανάστες, όπως είδαμε σε αποκαλυπτικό σχετικό βίντεο, και οι υπεύθυνοι να παραμένουν ατιμώρητοι. Η καλή γείτονας θα πρέπει να υποχρεωθεί να τιμήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει για το ίδιο θέμα και να δεχτεί την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που διακινούνται συστηματικά μέσα από το έδαφός της στις χώρες καταγωγής τους και με την οικονομική συνδρομή της Ε.Ε. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να απειληθεί με πάγωμα των διαδικασιών ένταξης, μαζί με άλλες ισχυρές συνακόλουθες κυρώσεις. Οι χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών στην Αφρική και στην Ασία, οφείλουν επίσης να υποχρεωθούν και αυτές να δεχτούν πίσω τους ομοεθνείς τους, υπό την απειλή σοβαρών κυρώσεων, αλλά και μέριμνας για συναρτούμενη ισχυρή οικονομική βοήθεια. Αλλά για να γίνουν πράξη όλα αυτά, το ζήτημα πρέπει να τεθεί σε επίπεδο αρχηγών κρατών, προέδρων, Πρωθυπουργών και Υπουργών Εξωτερικών, καθώς και σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωκοινοβούλιο, κλπ. Οι Ευρωβουλευτές μας οφείλουν να βομβαρδίσουν το Ευρωκοινοβούλιο με παρόμοιες ερωτήσεις. Οι ανίσχυρες διαμαρτυρίες του αρμόδιου Υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος της Αθήνας, δεν μπορούν να επικαλούνται ως άλλοθι για την απραξία τους, το γεγονός ότι δε βοηθιούνται από την αντιπολίτευση !

Οι παραπάνω απόψεις και προτάσεις βέβαια, αφορούν μόνο την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ή αντικανονική μετανάστευση και όχι τους νόμιμους μετανάστες ή τα μέλη οικογενειών νόμιμων μεταναστών που διαβιούν ήδη στις χώρες υποδοχής, όπως ορίζει και το πρόσφατο σύμφωνο για τη μετανάστευση της Ε.Ε. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες, αυτοί θα πρέπει να τύχουν ειδικής προστασίας και του δικαιώματος να μπορούν να προωθούνται και να ενσωματώνονται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στη δική μας, αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού της κάθε μίας απ’ αυτές.

Η ανεξέλεγκτη και ασύδοτη εισροή χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί άλλο. Τα νησιά μας, η Αθήνα, το ιστορικό της κέντρο, η βιτρίνα της χώρας, δεν μπορεί να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικά γκέτο, εμπορίας ναρκωτικών, πορνείας, εγκλήματος, υγειονομικής νοσηρότητας, βρομιάς, πολεοδομικής αθλιότητας, βίαιων φυλετικών συγκρούσεων και αναγκαστικού εξοβελισμού των κατοίκων και επαγγελματιών του κέντρου από τις παραδοσιακές τους εστίες. Το δράμα των μεταναστών είναι πράγματι οδυνηρό, αλλά η λύση του δε βρίσκεται στη σώρευση τους σε άθλιες πολυκατοικίες στο κέντρο της χώρας, όπου μεταβάλλονται σε υποχείρια των κυκλωμάτων της εγκλήματος και της παρανομίας που αναγορεύεται σε ανθρωπιστική μας υποχρέωση από ορισμένους αριστερο-Κολονακιώτες προοδευτικούς τύπους. Για τους οποίους οι τελευταίοι εναπομείναντες ιθαγενείς, άδουν το γνωστό άσμα : έλα να μάθεις στην Πλατεία Βάθης τι ζωή περνώ.....

Οι πολυκατοικίες-γκέτο του ταλαίπωρου κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται χωρίς στοιχειώδεις υγειονομικές και άλλες προϋποθέσεις εκατοντάδες λαθρομετανάστες, θα πρέπει άμεσα να σφραγιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να κλείσουν. Αν δεν το πράξουν, οι υπεύθυνοι δημόσιοι λειτουργοί θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Μέχρις ότου βρεθεί η λύση της επαναπροώθησης στις χώρες τους για όσους λαθρομετανάστες δεν είναι πραγματικοί πολιτικοί πρόσφυγες, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για προσωρινή εγκατάστασή και σίτισή τους σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις σε περιοχές στην ύπαιθρο, μακριά από τις πόλεις και την Αθήνα ειδικότερα και για το σκοπό αυτό, μπορεί να ενεργοποιηθούν μη - κυβερνητικές οργανώσεις. Η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οφείλουν να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά.

B
27/05/2009 17:55
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/05/blog-post_370.html

Ο αφανισμός Ευρωπαϊκών κρατών και η επικράτηση του Ισλαμισμού στην Ευρώπη...και ολόκληρο τον κόσμο...
Χρήστος Πάτρας
27/05/2009 17:50
Οι τυπούκιτοι του Μαξίμου και της Ριγγήλης τρέχουν και δεν φτάνουν..

Μέχρι τώρα η όποια φωνή για το μέγιστο πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν τους απασχολούσε γιατί άνετα κολλούσαν στον όποιο διαμαρτυρόμενο την ταμπέλλα "ρατσιστής" και τελείωναν.

Όταν όμως ακούστηκαν σοβαρές και πολλές φωνές για το θέμα αυτό, και κυρίως όταν είδαν ότι πολλοί απευθύνονται και στο ΠΑΣΟΚ για την επιλυσή του, το πολιτικό πτώμα της ΝΔ αναδεύτηκε, και μέσα στην μαύρη τους τύφλα είπαν "αμάν κάτι πρέπει να ΦΑΝΕΙ ότι κάνουμε... Εξ΄ άλλου δεν έχει και μεγάλο κόστος.."

Μια ακόμη κοροιδία και όποιος περιμένει κάτι σοβαρό από αυτούς ας πάρει παράδειγμα από τα άλλα ...μεγάλα έργα και ημέρες τους..

Θα πάρει όμως και το ΠΑΣΟΚ ο διάολος αν από τώρα δεν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει για το θέμα αυτό.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο να σταματήσει η καθημερινή ροή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας -όπως άκουσα να λέει ο Κος Παπανδρέου, αυτή είναι μόνο η πρώτη φάση της επίλυσης του προβλήματος- αλλά και ο συντονισμένος και οργανωμένος επαναπατρισμός των ήδη παρανόμως εισελθόντων. Και μάλιστα με έξοδα της ΕΕ..

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης για μένα σαν Έλληνα είναι κορυφαίας σημασίας και γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (γιατί στα αρχ...μου απαξιώ καν να τους γράψω) τον κάθε γυμνοσάλιαγκα της πολιτικής ή των ΜΜΕ που θα τολμήσει να με πή ρατσιστή.

Για μένα μετρά μόνο η γνώμη των δεκάδων αλλοδαπών κάθε φυλής που υπηρέτησαν στα υπό την Πλοιαρχία μου πλοία και προσφύγων που διέσωσα στους ωκεανούς, πολλές φορές όχι χωρίς ρίσκο, η ταλαιπωρία...

Χρήστος
exei shmasia poios eimai...?
27/05/2009 17:47
Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι τοξικομανείς, το ίδιο οι μετανάστες; Και η "σκούπα" είναι λύση; Εκτός αν τους θεωρούμε "σκουπίδια"! Λυπάμαι αλλά η λύση δεν είναι να διώχνεις ανθρώπους που έχουν (και πιθανώς δημιουργούν άλλα) προβλήματα... Στο κάτω-κάτω θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην θέση τους...
αννα
27/05/2009 17:28
@Νικος κωστοπουλος 27/5/2009 15:16, Κύριε Κωστόπολυε μια χαρά τα λέει το golden girl. Οι μισοί συγγενείς μου βρίσκονται σε Γερμανία και ΗΠΑ. ο παππούς μου έφυγε για να γίνει εργάτης στη Γερμανία βγάζοντας νόμιμα χαρτιά και αφού πέρασε από ειδικές επιτροπές στην Ελλάδα και στη χώρα υποδοχής-Γερμανία. δούλεψε νόμιμα και χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, αγάπησε τη χώρα και τους κατοίκους της και σεβάστηκε νόμους, ήθη και έθιμα. Έμαθε την γλώσσα φυσικά και έφυγε όταν συνταξιοδοτήθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επειδή βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε παραμεθώριο περιοχή (Λέσβος) σας ενημερώνω ότι καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν τα σύνορα. για να μην μιλήσουμε για τον Έβρο και την Ήπειρο. Εαν σταματήσουμε να είμαστε ξέφραγκο αμπέλι και τηρήσουμε την αυστηρότητα και τους νόμους των υπόλοιπων κρατών-μελών της ΕΕ για την μετανάστευση και τους λαθρομετανάστες τότε θα δούμε όλοι μας και καλύτερες ημέρες.
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έβλεπα σε καράβια όλους τους λαθρομετανάστες να επιστρέφουν στις πατρίδες τους. Δεν με ενοχλεί το κοράνι και το τζαμί. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται για τη μη δημιουργία ενός χώρου προσευχής. Όπως στην Αυστραλία υπάρχουν ορθόδοξες εκκλησίες έτσι οφείλουμε να υπερασπιστούμε και όλους αυτούς που ζούνε μαζί μας ακόμα και αν δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Σκεφτείτε ότι καθολικές εκκλησίες υπάρχουν στην Ελλάδα.
Ψυχραιμία,σε κάθε περίπτωση
27/05/2009 17:22
Δεν θα αναφερθώ στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης,γιατί πολλά έχουν ειπωθεί,με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι - και, πάντως, με το κλίμα που επικρατεί, πρέπει με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να δράσουν οι κρατικοί και κοινωνικοί φορείς πριν αρχίσουν οι άνθρωποι να"σκοτώνονται" μεταξύ τους.
Ως προς το ζήτημα των ναρκωτικών,έχω μία απορία:Αν η πολιτεία πιστεύει ότι δεν πρέπει να διανέμεται η μεθαδόνη από τον ΟΚΑΝΑ,γιατί θα πρέπει να γίνεται η διαδικασία αυτή από δύο μόνο νοσοκομεία (που απέχουν μεταξύ τους, μάλιστα, περίπου 300-400 μέτρα)και όχι από όλα τα γενικά νοσοκομεία της χώρας ( της Αττικής εν προκειμένω ),ώστε να μοιραστεί μεταξύ όλων των υγειονομικών υπηρεσιών και περιοχών το πρόβλημα και όχι απλώς να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή.Δηλαδή,θα εμποδιστούν αυτοί που εμπορεύονται τη δυστυχία των ανθρώπων να μεταφερθούν εν σώματι από την πλατεία Θεάτρου στην περιοχή μεταξύ Κατεχάκη και Εθνικής Άμυνας και να μετατρέψουν σε νέες πιάτσες αυτές τις περιοχές;;Δεν θα ήταν καλύτερο να υπάρξει "χωροταξική" διευθέτηση του προβλήματος ,με ταυτόχρονες κοινωνικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπισή του,ώστε να μη δημιουργηθούν νέα γκέτο και απλώς να μετατίθεται αλλού το πρόβλημα αντί να λυθεί αν ήταν δυνατό, ή ,έστω,να απαλυνθούν οι συνέπειές του;;
Λωτοφάγος
27/05/2009 17:16
Κοίτα να δεις που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την τόσο "βιασμένη" ελλαδίτσα μας!!!!!!!!!!!!! Από την μια οι "κηφίνες" δημόσιοι υπάλληλοι και από την άλλη οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην χώρα του xefrago abeli!!!!!!!!. ( Δεν είμαι εθνικιστής, ούτε φασίστας, ούτε βασιλικός, ούτε ακροδεξιός,) Είμαι έλληνας ιδιωτικός Υπάλληλος!!!!!
σαλο...
27/05/2009 17:14
@Basilis Pigoulas koureas
(άσχετο με το θέμα)
στο χωριο του πατέρα μου είχανε κάποιον με το δικό σου όνομα και επάγγελμα.
Υπάρχει σχέση; :-)
Γιώργος
27/05/2009 17:06
Όσον αφορά τους Αυστραλούς, φαντάζομαι ότι οι Αβοριγίνοι τους κάλεσαν εκεί και δέχτηκαν επίσης να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και να μιλάνε Αγγλικά γιατί ήταν τιμή τους να συμμετέχουν σε μια ανώτερη κοινωνία, και μετά εντάχθηκαν ειρηνικά και εύκολα στο Αγγλοσαξωνικό σύστημα.
νικ
27/05/2009 16:57
Επιτελους ενα καλο νεο, ευχομαι να γινει πραγματικοτητα, εχει γινει η Αθηνα γκετο μεταναστων. Εσεις παντως στην εφημεριδα υποστηριζεται αλλοδαπους λαθρομεταναστες, αναρχικους & ακραια στοιχεια, τους ελληνες φυλησυχους πολιτες και τους ελληνες αστυνομικους τους εχετε ξεχασμενους η στη μπουκα!
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
27/05/2009 16:41
EPITELOUS! TORA THA EPEKTEINOUN KAI TO METRO MEXRI TON ASPROPYRGO. THA XREIASTOUN SYGKOINONIA OI ANTHROPOI GIA NA PANE STIS DOULEIES TOUS. GIATI DEN METAFEROUN KAI TA EXARXEIA STHN ELEFSINA?
george
27/05/2009 16:32
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν : ??Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!??
aiantas petrou
27/05/2009 16:22
Τετάρτη, 27 Μάϊος 2009 "Η είδηση της δεκαετίας, για ψαγμένους πολίτες μόνο !" "Στις 2 Ιουνίου του 1967 και ενώ στην Ευρώπη φουντώνει το φιλειρηνικό κίνημα, τη Γερμανία επισκέπτεται ο Σάχης της Περσίας. Το τυρρανικό καθεστώς της Περσίας, γεννά αντιδράσεις, αντιστασιακούς στο Ιράν και "συνοδοιπόρους" σε όλη... την Ευρώπη. Η επίσκεψη του Σάχη (Mohammad Reza Shah Pahlavi για τους φιλομαθείς), δημιουργεί κύμα από πορείες ενάντια στο τυρρανικό καθεστώς. Πρωτεργάτες στις πορείες, η Γερμανική νεολαία, που βρίσκεται σε επαφή με τη Γαλλική νεολαία με σύνδεσμο την παρέα του Γερμανοεβραίου Ντάνιελ Κοεν Μπεντίτ (του "κόκκινου Ντάνι", σημερινού ευρωβουλευτή των πρασίνων -αυτού που ουρλιάζει στο βιντεο που σας παρουσιάσαμε "Ματσεντόνια, ιστ Ματσεντόνια ουντ Ματσεντόνια ....." ) Μέχρι τότε το μαζικό κίνημα στη Γερμανία, ήταν φιλειρηνικό και αποκήρυσσε τη χρήση βίας. Στις 2 Ιουνίου του 1967, λοιπόν, την ημέρα της επίσκεψης του Σάχη, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, ένας Γερμανός Αστυνομικός, ο Karl-Heinz Kurras (Κάρλ-Χάινς Κούρας), πυροβολεί και σκοτώνει μπροστά από το Δημαρχείο Σένεμπεργκ του Δυτικού Βερολίνου, έναν διαδηλωτή. Ο διαδηλωτής ήταν ο Benno Ohnesorg (Μπένο Όνεζοργκ) (Ονεζοργκ στα Γερμανικά σημαίνει "ανέμελος"). Η ριζοσπαστικοποίηση του φοιτητικού κινήματος με επικεφαλής τη Σοσιαλιστική Γερμανική Φοιτητική Ενωση (SDS) ήταν πια μονόδρομος. Η σορός του Ονεζοργκ μεταφέρθηκε συνοδεία χιλιάδων αυτοκινήτων από το Δυτικό Βερολίνο στη γενέτειρά του, κοντά στην πόλη του Ανοβέρου, όπου και θάφτηκε. Στο επίκεντρο των συζητήσεων του συνεδρίου Πανεπιστήμιο και δημοκρατία: Προϋποθέσεις και οργάνωση της Αντίστασης, που έγινε στο Ανόβερο αμέσως μετά την κηδεία του φοιτητή και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 5.000 φοιτητές, βοηθοί και καθηγητές από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, βρέθηκε το θέμα της βίας ενάντια στο κατεστημένο. Ο θάνατος του Ohnezorg, άλλαξε το είδος δράσης του μαζικού κινήματος, που έγινε πιό βίαιο. Άνοιξε πλέον ο δρόμος για το αντάρτικο πόλεων και τους γνωστούς σε πολλούς από εσάς Baader-Meinhof (Μπάαντερ-Μάινχοφ), RAF, "Φράξια Κόκκινος Στρατός" και άλλες επαναστατικές οργανώσεις. Ο Όνεζοργκ έγινε το σύμβολο της "εξέγερσης". Ο αστυνομικός Κούρας, που πυροβόλησε έγινε το σύμβολο της "αστυνομικής βίας". Πριν από λίγες μέρες όμως, δύο ερευνητές, σκαλίζοντας τα περίφημα αρχεία της Stazi (Στάζι), που απασχόλησαν ουκ ολίγον και τη χώρα μας, κυρίως λόγω του πράκτορα Ρόκο ή Κασκαντέρ, έπεσαν σε μια συγκλονιστική "ανακάλυψη": Ο αστυνομικός Karl-Heinz Kurras, που πυροβόλησε και σκότωσε από "υπερβάλλοντα ζήλο", τον διαδηλωτή Benno Ohnesorg ήταν πράκτορας της κομμουνιστικής Στάζι !!!! Πώς άραγε θα γραφόταν η ιστορία, αν γινόταν τότε γνωστό; Αυτά για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν, τι σημαίνει προβοκάτσια. Και όλοι εσείς να ξέρετε, ότι η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται και πρέπει πάντα να ΄μαστε πολύ προσεκτικοί ! Για αυτό στο taxalia λέμε και ξαναλέμε: μακριά από φανατισμούς. Μη μάθετε χρόνια μετά, ότι πιαστήκατε κορόϊδα, όπως ο όχλος των Τούρκων, που κατέστρεψε την ελληνική παροικία της Κωνσταντινούπολης, επειδή κάποια Τουρκικά ΜΜΕ παρουσίασαν πειστικά, την ψεύτικη είδηση ότι "οι Χριστιανοί έκαψαν το σπίτι του "πατέρα μας" Κεμάλ Ατατούρκ". Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύονται στα Γερμανικά περιοδικά, η αστυνομική ταυτοτητα του, η ιδιόχειρη δήλωσή του προς τη Stazi και άλλες φωτογραφίες από την κηδεία, τις διαδηλώσεις κ.λ.π. Το θέμα είναι φυσικά πρώτο σε όλα τα Γερμανικά μέσα, οπότε περιττεύει η αναφορά πηγών. Ρίξτε μια ματιά στη Deutsche-Welle αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, ή στο Spiegel κλπ" http://taxalia.blogspot.com/2009/05/blog-post_6101.html
KG
27/05/2009 16:22
Εγω αντιθετα υποστηριζω μια πιο ριζοσπαστικη λυση: αφου το κατελαβαν το κεντρο οι λαθρομεταναστες και αφου κανενας δεν εχει τα κοτσια να βρει μια λυση, να το ανακηρυξουμε ανεξαρτητο κρατος και να τους το παραδωσουμε. Τα συνορα θα αρχιζουν στο τελος της Πανεπιστημιου, θα υπαρχει και τελωνειακος ελεγχος και το πρωην Εφετειο θα μετατραπει σε Τζαμι. Θα εγκαθιδρυθει ενας Μεγάλος Ιμαμης στην Ομονοια και από τον Μιναρέ του-κάπου πάνω σε κάποιο πρωην ξενοδοχείο- θα ακουγεται η μελωδική του προσευχη κάθε πρωι, πάνω από όλο το Κέντρο. Το Κράτος αυτό θα ονομάζεται Ομονοιαμπάντ.
GR
27/05/2009 16:20
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΟΡΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ?? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ?
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ
27/05/2009 16:17
Είμαι κατά της λάθρομετανάστευσης αλλά και κατά της κατασκευής στρατοπέδου για τους λάθρομετανάστες. Πολύ απλά θα μετατεθεί το πρόβλημα σε άλλη περιοχή της Αττικής, για να μην τους βλέπουν οι τουρίστες.
Η λύση είναι ο απευθείας επαναπατρισμός τους σε όσους δεν μπορεί να δοθεί εργασία.
Nikiforos
27/05/2009 16:00
Πωπωπω... Τι είστε εσεις ρε? χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζοντε να έρθουν στην χώρα μας γιατί στην χώρα τους θα ζούσαν 3 φορές χειρότερα μέχρι να πεθάνουν, πληρώνουν τεράστια ποσά γιατί νομίζουν ότι θα έρθουν στην γη της επαγγελίας σε περίεργα κυκλώματα (που κανείς δεν τα πειράζει), έρχοντε εδώ, τους προσβάλουν τα σώματα ασφαλέιας με κάθε τρόπο, τώρα θα τους πάνε σε γκέτο για το θεΑθήναι, και για όλα αυτά φταίει ο κακος ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας επειδή ΔΕΝ ειναι ρατσιστές και φασίστες? Σοβαρευτείτε λίγο όπως υπάρχουν άθρωποι που τα βλέπουν αυτά και νιώθουν οργή, υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν θλίψη, και ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Άλλος που νιώθει οργή πάει και τους πλακώνει στο ξύλο, άλλοι φλώροι που νιώθουν οργή κάθοντε και γράφουν πίπες για τον ΣΥΡΙΖΑ! Άλλοι που νιώθουν θλίψη διαδηλώνουν, άλλοι πάνε εκεί κόντα τους. Τώρα όσοι το πάνε στο θειστικό μέρος, να έρθουν να μου πούνε ότι οι ίδιοι είναι καλοί χριστιανοί, ζούνε με τις αρχές του χριστιανισμού, και μετά ας σκεφτούν το "αγάπα τον πλησίον σου" πριν αρχίσουν να λένε ότι αφού είναι μουσουλμάνοι ασ πάνε να ψοφήσουν.
Κόλαφος
27/05/2009 15:55
@ Νικος κωστοπουλος 27/5/2009 15:16

Μπράβο Νίκο! Επίτρεψέ μου να παραθέσω αυτό το σημείο του σχολίου σου:

''... ας ειμαστε προσεχτικοι γιατι ο μικροαστος γενικα στον κοσμο τα βαζει πρωτα και σε καθε δυσκολια με τους εκει ξενους εργατες μεταναστες,κι οχι με τ αφεντικα του, που, απο την απληστια τους,φτιαχνουν καθε φορα το οικονομικο προβλημα!''

Αυτή είναι όλη η ουσία! Αλλά δυστυχώς, λίγοι από τους γράφοντες εδώ μπoρούν και θέλουν να το καταλάβουν...
Κώστας Α.
27/05/2009 15:52
Να τους βάλει στο κ΄τημα του ο Ρουσσόπουλος......
Νίκος
27/05/2009 15:43
Μιχάλης Δ 27/5/2009 14:02
Κατλάβετέ το επιτέλους!!!!! Εδώ θα μείνουν θα τους δωθεί και δικαίωμα ψήφου έτσι να γουστάρετε και να βράζετε στο ζουμί σας!!!!!
εξ'''''''' ονυχος 27/5/2009
Κόλαφος 27/5/2009 12:45

Πίσω φασίστες! Δικαίωμα ψήφου θα δωθεί στους μεταναστες τους νόμιμους κάποια στιγμη σταδιακά και με φειδώ όπως γίνεται στις χωρες που σεβονται τον εαυτό τους. Αν εννοείς να δώσουμε δικαίωμα ψήφου σε ΟΛΟΥΣ νομιμους και παράνομους έτσι αυθαίρετα χωρίς κανένα έλεγχο επειδή έτσι σου γουστάρει εσένα και στα φιλαράκια σου δεν είστε τίποτα άλλο παρα φασίστες χρώματος κοκκινόμαυρου. Και νομίζω ότι διαφερετε με τα Χρυσά Αυγα! Τρίχες και εσεις και εκείνοι ποσώς ενδιαφέρεστε για την άποψη ή την γνώμη των άλλων άσχετα αν είστε μια ασήμαντη γεολία ισχνή μειοψηφία αλλά θέλετε να περασετε την δική σας στους πολλούς με το έτσι γουστάρω. Ε δε θα σας περάσει φασιστόμουτρα!
GOLDEN BOY
27/05/2009 15:37
TO STRATOPEDO PREPEI NA XWRAEI OXI 2.000 ALLA 200.000 ATOMA.
ΧΡΗΣΤΟΣ Μ
27/05/2009 15:21
Ας υποθεσουμε οτι σε ενα μικρο καραβι 70 ατομων ανεβουν
1000 ατομα οπως πχ Φιλλιπινες τοτε τι θα συμβει; Η το καραβι θα ανατραπει στο πρωτο κυμα η θα βυθιστει λογω βαρους και στις 2 περιπτωσεις τα αποτελεσματα ειναι ολεθρια. πρεπει λοιπον ο καπετανιος να ορισει ποσοι θα
ανεβουν. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
( αυτος που υποτιθεται οτι ειναι καπετανιος εχει παπαγαλο
ομως παπαγαλο ειχαν μονο οι πειρατες
Νικος κωστοπουλος
27/05/2009 15:16
Προς golden girl

Κοιτα αγαπητη, ο μεταναστης ειναι παντα μεταναστης=παντα ξενος.Κι επειδη εχω μικρη προσωπικη εμπειρα να σου πω πως κι οι δικοι μας δεν εινια αγιοι ετσι!ενοχλουν,kι αυτο το εζησα ο ιδιος σε ταξιδι μου στην Αυστραλια-sydney-, οταν απο Ελληνικο μπουζουκο-γλεντι ο πασταρας σε διπλανη εκκλησια δεν μπορσε να κανει το τελετουργικο του, αφου το αρμονιο που προσπαθουσε να παιξει χανοταν μεσα στις αγριοφωναρες και τα μπουζουκο-σκυλοτραγουδα των Ελληνων,που αρκουδο-γλενταγαν παραδιπλα της εκκλησιας τους!
Τι να σκεφτονταν εκεινοι τοτε αραγε για τους δικους μας???Nα μην πω μαλιστα οτι στην γειτονια τιην φασαρια την εκαναν οι δικοι μας ως αργα την νυχτα,καθε μερα! Δια ταυτα, ας ειμαστε προσεχτικοι γιατι ο μικρο-αστος γενικα στον κοσμο τα βαζει πρωτα και σε καθε δυσκολια με τους εκει ξενους εργατες μεταναστες,κι οχι με τ αφεντηκα του, που, απο την απληστια τους,φτιαχνουν καθε φορα το οικονομικο προβλημα!
Κι εχουμε ακομη πολλους δικους μας ακομη,εργαζομενους, σ επικινδυνα για μεταναστες σημεια του κοσμου-Γερμανια π.χ!
Για σκεφτειτε λιγο πιο προσεχτηκα κι εξυπνα!!..
ακις
27/05/2009 15:07
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ GOLDEN BOY KAI AYΛΑΚΙΩΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ...
Ο νόμιμος
27/05/2009 15:07
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
Του έλληνα ο τράχηλος πολλά αντέχει εκ φύσεως, αλλά άμα μουλαρώσει το ζωντανό...

Σ''αυτήν την φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαυρίσουμε αυτό το άθλιο ΣΥΝονθύλευμα των καιροσκόπων κ'' δημαγωγών, που προκειμένου να ψαρέψουν στα θολά καμμιά ψήφο παραπάνω, δεν διστάζουν να υιοθετήσουν ό,τι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι.

Είναι αλήθεια οτι σήμερα συναντήθηκε το αργηγικό δίδυμο της συμφοράς με εκπροσώπους των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών; Γιατί αλήθεια; Για να ζητήσουν συγγνώμη ή μήπως για να τους προσφέρουν δουλειά, μαύρη κ'' ανασφάλιστη βέβαια, στην Τεχνική Εταιρία με ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που διατηρεί έτερος των αστέρων ;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος
27/05/2009 15:02
Κωνσταντινος Μ. 27/5/2009 13:05
Δεν διαφωνώ μαζί σου αγαπητέ! Μάλλον για το θεαθηναι θα γινουν όλα για κανα μήνα δύο το πολύ θα μαζευτεί λίγο ή ελαχιστα κατασταση αλλά επειδη οι καραβιες των "νέων" είναι συνεχεις σε χρόνο ελάχιστο θα ξαναγεμίσουν οι περιοχές που θα ξαλαφρ''ωσουν απ τους "παλιούς" λαθρομεταναστες. Και πες ότι θέλουμε να τους απελάσουμε πίσω στο Αφγανιστάν Σουδάν Πακισταν για παραδειγμα που μαίνονται διαφορες συγκρούσεις είναι εφικτό νομικά να γίνει ή μας γράφουν "π**ες";; Πάντως αν δεν μπόρεί να γίνει κάτι θα πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει επιτέλους μαζι με την Ε.Ε για χωρους για να γινει κάτι. Δεν μπορεί η Ελλάδα μονη της να επωμιστεί το βαρος τόσων ανθρώπων.
Τζων Αυλακιωτης
27/05/2009 14:55
3-4 φυλλα πακεταρισμενα με μονωτικη ταινεια και αραβικα γραμματα ανοιχθηκαν απο αστυφυλακα την ωρα σωματικου ελεγχου σε μουσουλμανους στο κεντρο της Αθηνας. Αν αυτα τα φυλλα ηταν σελιδες ιερου βιβλιου, σελιδες καζαμια, σελιδες αστρολογιας, η συνταγη για λαγο ραγου, λιγη σημασια εχει αφου δεν συζηταμε για βιβλιο αλλα για σελιδες.
Ξαφνικα καποιες εκατονταδες μουσουλμανοι διαδηλωνουν γιατι η αστυνομια εσκισε το ιερο τους βιβλιο, απαιτουν συγγνωμη και απειλουν. Και ερωτω εγω... Απειλεις ποιον? Αυτον που σε ανεχεται μες στα ποδια του ενω εισαι παρανομος, που εχεις γεμισει τα φαναρια με ζητιανους και δεν μπορεις να κανεις 1χλμ στην πολη χωρις να πεσεις σε 38 καθαριστες παρμπριζ και 15 αφρικανες τροτεζες μετα τις 20.00? Και καλα αυτοι, την δουλεια τους κανουνε, καταλαβανε τι μπαχαλο ειμαστε και σου λεει, που ξερεις... Οι δικοι μας οι προοδευτικοι (γιαλαντζι) τι ακριβως θελουν? Πως συμβαδιζει η Τσιπρικη κοινωνια του γαμου ομοφυλοφιλων με την ισλαμικη ιδεολογια του ομοφυλοφιλος=αμαρτωλος=λιθοβολισμος, καθε αντρας μεχρι 4 γυναικες, αν η γυναικα βιαστει λιθοβολιστε την και ο Αλλαχ πανω απο ολα, αυτο ας το εξηγησουν στους προοδευτικους μονολιθικους ισλαμολατρες του ΣΥΝ.
Αυτο που πραγματικα ενοχλει ολους αυτους τους κουρκουμεδες ειναι οτι ΞΕΡΟΥΝ οτι ολα αυτα τα δικαιωματα που απολαμβανουμε ειναι προνομια των ΔΥΤΙΚΩΝ κοινωνιων, κατα βαση και πλειοψηφια φιλελευθερων και (λιγο-πολυ) καπιταλιστικων. ΑΥΤΟ δεν το αντεχουν. Δεν αντεχουν οτι στην Σοβιετικη Ενωση οι γκει πηγαιναν στα Γκουλαγκ ενω την ιδια περιοδο στις και καλα καταπιεσμενες Δυτικες κοινωνιες γινονταν πολιτικα προσωπα, δεν αντεχουν οτι στις ΔΥΤΙΚΕΣ χωρες του Καναδα και των ΗΠΑ ξεκινησαν τον 20 αιωνα ολες οι ζυμωσεις για κοινωνικη ελευθερια και ισοτητα. ΔΕΝ αντεχουν οτι ολες οι αποπειρες για το συστημα που υποστηριζουν ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ με τεραστιο κοστος για τους ντοπιους πληθυσμους , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ την αληθεια οτι αυτα που λενε δεν ειναι προοδευτικα αλλα βαθεια συντηρητικα και οπισθοδρομικα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ γι αυτο και τσιριζουν υστερικα με καθε ευκαιρια ρατσιστες ρατσιστες. Γι''αυτο και μαζευουν μετα βιας 5% στις εκλογες και απορουν. Δεν ειναι στραβος ο γυαλος καημενοι, στραβα αρμενιζετε.
Τζων Αυλακιωτης
27/05/2009 14:54
Ολοι οι ψευτοεπαναστατες της πατατας, που απειλειτε με νεο Δεκεμβρη, σιγα τα αιματα. Πιστευετε οτι αν σπασετε 4 βιτρινες στην Σταδιου θα γινετε Τσε Γκεβαρα? Να σας δω να διαδηλωνετε στην Τεχερανη και το Ριαντ για τα δικαιωματα των καταπιεσμενων γυναικων, την πολυγαμια, τον λιθοβολισμο, την καταργηση της κλειτεριδοκτομμης και την ελευθερια εκφρασης στις Ισλαμικες χωρες να σας παραδεκτω. Οχι επανασταση εκ του ασφαλους με μολοτωφ το μεσημερι και μετα σπιτι στην Φιλοθεη για να φατε το παστιτσιο της μαμας (αφου διπλωσετε προσεκτικα το παλαιστινιακο φουλαρι). Επαναστατες του φουφουτου και αντεξουσιαστες της αρπαχτης μπας και κανουμε κομματι στις φοιτητριες. Αιντε καημενοι πατε λιγο να δουλεψετε, η τεμπελια σας εχει κανει το μυαλο πουρε
Λωτοφάγος
27/05/2009 14:45
ALEXdk 27/5/2009 14:37 .....Θα είναι όπως οι ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....(που τον περιμένουν οι κάμερες)!!!!!!!!!!!!!.....
Grevena
27/05/2009 14:41
Πόσους δηλαδή πρέπει να φιλοξενούμε σε αυτή την χώρα για να είναι ευχαριστημένοι οι ΔΗΘΕΝ υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων; 3εκ; 5εκ; 10εκ; Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να φιλοξενηθούν αυτοί σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ; Είναι ή όχι μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να λέμε ότι αφού ήρθαν οφείλουμε να τους φιλοξενούμε, και από την άλλη να τους αφήνουμε να ζουν σαν ΖΩΑ; Εγώ προτιμώ να φιλοξενούμε όσους πραγματικά αντέχει η ελληνική κοινωνία να φιλοξενεί ως ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες...
golden girl
27/05/2009 14:40
Για να τελειώνουμε οι έλληνες που ξενητεύθηκαν έφυγαν συντεταγμένα, με εξετάσεις με αυστηρή επιτήρηση από το κράτος υποδοχής με συγκεκριμένο τόπο κατοικίας.Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.Δεν πήγαν λαθρομετανάστες αλλά καλεσμένοι.Οι υπερευαίσθητοι ας βάλουν λίγο να δουλέψει το μυαλό τους και ας σκεφτούν που βρίσκουν τα λεφτά για τους δουλεμπορους αφού ο μέσος μισθός στην πατρίδα τους είναι 17 ευρώ.Αυτό για τους μπουμπούνες.
ALEXdk
27/05/2009 14:37
Kai twra pou graftike kai stis efimerides akoma kai oi imerominies tha einai standar oloi ekei........not!!!!!
Αντικειμενικός
27/05/2009 14:34
Αμήν και πότε παναγιά μου. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι μια πονεμένη ιστορία. Από το 1980 μην πω και πιο νωρίς υπάρχουν αλλοδαποί και πρεζόνια στην Ομόνοια. Πακιστανοί Αφρικανοί... Στην Παναγή Τσαλδάρη γεμάτο σήμερα δεν τολμάς να περάσεις. Το χειρότερο δυστυχώς είναι ότι όποια κυβέρνηση πέρασε από τότε μέχρι και σήμερα δεν έκανε τίποτα για να τους δίώξει. Εδώ καταρχάς σε οποιοδήποτε τρόλει να μπεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αλλοδαπό. Οι περισσότεροι αλλοδαποί είναι και από έλληνες ελάχιστοι. Και από ζητιάνους άλλο τίποτα. Αφού μέχρι και εδώ που μένω εγώ έχουν φτάσει. Τι να λέμε τώρα... το κακό έχει παραγίνει.
Λωτοφάγος
27/05/2009 14:33
"Κι εκεί στο στρατόπεδο που θα τους χώσετε κάψτε τους και κάντε τους σαπούνια....Βρωμοφασισταριά του κερατά. " .....ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ να κατηφορίσεις την Σοφοκλέους τώρα που μιλάμε, και αν δεν βρεθείς ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ σύριγγα ή "έμπορος" ή Πεινασμένος Μετανάστης (ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πεινασμενους, ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ)..... να μη με λένε ΛΩΤΟΦΑΓΟ....... ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ..........
Ι
27/05/2009 14:31
δεν ειναι μονο αυτη η διαμαρτιρια συγκεντρωση που κανανε
στις 8 μαρτιου κατεβηκα στο κεντρο για δω τι εκδηλωσεις ειχε για την γιορτη της γυναικας και αντι αυτου ηταν καλυμενη ολη η πλατεια συνταγματος με μουσουλμανου που φωναζαν με κατι κραυγες δεν μπορουσες να περασεις και γιορταζαν μια γιορτη τους επαθα σοκ απο τις εικονες θα μας επιβαλουν να ακουμε καθε μερα το αλαχ,αλαχ η κατασταση εχει φτασει στο απροχωριτο ως εδω και μη παρεκει

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΙΥΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΥΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΣΟΙ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
fidiassss
27/05/2009 14:26
Kairos einai!!

EPIKROTW
ΜασταΡΑκουνας Ευαγγελος
27/05/2009 14:18
Επειδη το πολυτιμοτερο αγαθο ειναι η ζωη και ο σεβασμος της αξιοπρεπειας του ανθρωπου το καλυτερο που πρεπει να γινει ειναι, εφ οσον οι Μουσουλμανοι ερχονται καταφορα εναντιον της πιστης των Ελληνων των Ορθοδοξων Χριστιανων και του πολιτευματος, με σεβασμο ο ενας προς τον αλλον να αποχωρησουν απο την Ελλαδα γιατι προμηνυονται κοινωνικες θυελλες.Αρκετα χαλια εχουμε. ................... Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας................. "Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού"
%
27/05/2009 14:16
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
Χρήστος
27/05/2009 14:15
Αυτή η κοινωνία έχει χάσει προ καιρού την ευαισθησία της και την αλληλεγγύη τους προς άλλους ανθρώπους. Ντρέπομαι για την κατάντια του σύχρονου νεοέλληνα.Οι Tool το είπανε με το Aenima. Learn to swim...
aiantas petrou
27/05/2009 14:10
"Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε , γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ'' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά. Την απάντηση την πήραμε και... είναι άκρως σοκαριστική! Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές. Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής. Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας. Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο". Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες. Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών. Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους". Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας..." ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ troktiko: Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτό το σενάριο γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε. Όμως πρέπει να το αναρτήσουμε για να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του. Το περιοδικό "Στρατηγική" δεν είναι τυχαίο και ούτε ανώνυμο. Πάντως όταν κάηκε η Ελλάδα μην νομίζει κανείς ότι έγινε τυχαία. Με κάποιον άλλον τρόπο έγινε η δολοφονία.
ΓΙΑΝΝΗΣ
27/05/2009 14:06
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ?
Ελλαδιστανός
27/05/2009 14:03
Απ'' τη στιγμή πού το Ελληνικό "κράτος"αντιμετωπίζει τούς Ελληνες πολίτες σαν λαθρομετανάστες,τι να περιμένουν οι πραγματικοι λαθρομετανάστες?Την συμπόνοια του "κράτους"?
Μιχάλης Δ
27/05/2009 14:02
εξ'''' ονυχος 27/5/2009 12:14 Κόλαφος 27/5/2009 12:45
Συμφωνώα πόλυτα μαζί σας και επευξάνω!!!!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 27/5/2009 12:09
Πώς το ξέρεις; Το έχεις κάνει και εσύ ε;

Αδωνης 27/5/2009 12:12
Μάθε πως ο πρώτος που θα πέι εκεί θα είσαι εσύ και οι ομοιοι σου!!!!!! Αυτά ονειρεύεσαι; Δεν μας τα λες καλά!!!!! Μάλλον κάποοιος δικός σου ή εσύ θα τρώγατε καλά τον καιρό της 7ετίας για αυτό νοσταλγείς την περίοδο αυτή!! Κατλάβετέ το επιτέλους η μπογιά σας δεν περνάει πια!!!

np 27/5/2009 11:24
Κατλάβετέ το επιτέλους!!!!! Εδώ θα μείνουν θα τους δωθεί και δικαίωμα ψήφου έτσι να γουστάρετε και να βράζετε στο ζουμί σας!!!!!
Λωτοφάγος
27/05/2009 14:01
"Κι εκεί στο στρατόπεδο που θα τους χώσετε κάψτε τους και κάντε τους σαπούνια....Βρωμοφασισταριά του κερατά. " .....ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ να κατηφορίσεις την Σοφοκλέους τώρα που μιλάμε, και αν δεν βρεθείς ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ σύριγγα ή "έμπορος" να μη με λένε ΛΩΤΟΦΑΓΟ........
γιαννησ
27/05/2009 14:01
Πρόκειται για κατάντια αυτό , που συμβαίνει στην ΕΛΛΑΔΑ
Σε κανένα αλλο κράτος του κόσμου δεν γίνονται αυτά.
Οι πακιστανοί ας ελλαττώσουν τα πυρινικά τους και ας κοιτάξουν τον λαό τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ
27/05/2009 13:51
ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ?
golden girl
27/05/2009 13:44
το ΠΑΣΟΚ αν θέλει να ξαναέλθει στην εξουσία να πάρει σαφή θέση για τους λαθρομετανάστες και όχι μισόλογα. Τό θέμα απασχολεί πολύ σοβαρά την κοινή γνώμη και ας μην προβάλετε από τα ΜΜΕ γιατί φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν ως φασιστικά όπως πολλοί αποκαλούν αυτούς που ενδιαφέρονται γι αυτήν την έρμη χώρα.
Λ.Ζ
27/05/2009 13:43
Ειναι θλιβερο και αθλιο να μαστε τοσο ρατσιστες και φασιστες.
Ποιοι εμεις που μεχρι πριν λιγα χρονια χορτασαμε ψωμι σε ξενες χωρες. Καλα που ηρθαν οι ξενοι για να νιωσουμε οι κομπλεξαρες ελληναραδες κυριοι. Ουστ ρε φασιστομουτρα!
σ.μ.
27/05/2009 13:42
@ Παλλιροια & Στρατια Καμαρουλια,
παρτε κι εσεις απο εναν λαθρομεταναστη στο σπιτι σας να τον "απορροφησετε" αφου ειστε τοσο "ανοιχτα μυαλα". Οχι μονο μεγαλα λογια.
Δημητρης Μ
27/05/2009 13:41
Μιλωντας εντελως ψυχρα δεν μπορουμε να αντεξουμε αλλους δεν μπορει να γινει υγιης ενσωματωση τους απο την Ελληνικη κοινωνια φερτε κι αλλους αν θελετε...η κοινωνια εχει ηδη κορεστει...νομιζετε πως μπορειτε να απαλυνετε ολο των πονο των ανθρωπων.ομως σιγα σιγα αυτο θα κανει την Ελλαδα απο στοχο ενος ανθρωπου που ψαχνει ουρανο σε χωρο αναμονης για την ΕΕ και στο τελος ως εξαγωγεα μεταναστων,ντοπιων ή αλλοδαπων...
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
27/05/2009 13:39
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ,
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
ΤΟΤΕ
ΑΣ ΚΑΝΩΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ
ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ.........
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ....ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
πυθος Δαναίδων...
27/05/2009 13:39
Μακάρι, αλλά....τον έχετε το Χοντρό για ΤΟΣΟ ...ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ;
Δεν το πιστεύω!
Γι αυτό θα τον φάει το Σκότος...
Ellada ton ideon kai tis eleftherias
27/05/2009 13:36
Stin Germania gia paradeigma se synolo plithismou 85.000.000 ipaehoun 8.000.000 metanastes / ksenoi.
Iparhei omos stihiodes organosi tou kratous. Ohi to haos tou kratous tis elladas.
Ara to prowlima den ine oi metanastes.
stelios
27/05/2009 13:30
oloi oi anthropoi imaste kapote kapou xenoi. Oloi.
sotos
27/05/2009 13:22
na katharisei i poli epitelous.vaftiste mas olous ratsistes den peirazei.
Μιχάλης.
27/05/2009 13:19
Όταν οι λαθρομετανάστες δεν εντάσσονται ομαλά σε μια κοινωνία, τότε η κατάσταση γίνεται εκρηκτική. Όσο αφορά το στρατόπεδο υποδοχής, είναι σίγουρο ότι θα στεγάσει όχι 2.000 όπως υπολογίζουν, αλλά πάνω από 2.000. Ίσως φτάσουμε στις 4.000 χιλιάδες, ίσως και στις 6.000. Είναι βολικό μέρος. Είναι εκτός Αθηνών, όποτε σίγουρα θα γίνει μια ανθρώπινη αποθήκη. Η καλύτερη λύση είναι να γίνονται απελάσεις.
Κ.Γ.
27/05/2009 13:17
Κι εκεί στο στρατόπεδο που θα τους χώσετε κάψτε τους και κάντε τους σαπούνια....Βρωμοφασισταριά του κερατά.
ΜασταΡΑκουνας Ευαγγελος
27/05/2009 13:16
Αυτο προς γνωση και συμμορφωση.....................................................Αποσπασματα απο το Κορανι Σουρα ελ-Μαιντε μερος 6 17.Απιστοι ειναι πραγματικα εκεινοι που λενε οτι ο ΑΛΛΑΧ ειναι ο Χριστος ο γιος της Μαριαμ.Λεγε...Ποιος εχει την ελαχιστη δυναμη εναντι του ΑΛΛΑΧ που αν ηθελε μπορουσε να θανατωσει τον Χριστο, το γιο της Μαριαμ και τη μητερα του και ολους που βρισκονται στη γη? Γιατι στον Αλλαχ ανηκει η κυριαρχια των ουρανων και της γης κι οτι βρισκεται αναμεσα τους. Δημιουργει οτι θελει. Κι ο Αλλαχ ειναι Παντοδυναμος. 73.Πραγματι βλαστημησαν οσοι ειπαν...Ο ΑΛΛΑΧ ειναι ενας απο του τρεις της Τριαδας γιατι δεν υπαρχει αλλος Θεος εκτος απο ενα Θεο. Και αν δεν παραιτηθουν απο το λογο τους αυτο, τοτε αυτοι ειναι απιστοι και φοβερα βασανιστηρια θα πεσουν στους βλαστημους......................................Αν τα ξερουν αυτα οι ΠαππαρηγοΤσιπρες τοτε να μας πουν γιατι ερχονται οι Μουσουλμανοι στη χωρα των απιστων
σ.μ.
27/05/2009 13:11
@ΝΝ
Σαν καλος/η Χριστιανος/η που εισαι παρε μερικους απο αυτους στο σπιτι σου. Δεν χρειαζεται πολυς χωρος, βολευονται και στρωματσαδα.
Λωτοφάγος
27/05/2009 13:10
γιατί δε τους Πάνε προς Βου-Που ή Νότια Προάστια μεριά;;;;;;;;;
Λωτοφάγος
27/05/2009 13:09
....θα μετατεθεί το πρόβλημα, έρε γλέντια!!!!!!!!! .........Δεν αντέχει η Αθήνα άλλους μετανάστες....
GOLDEN BOY
27/05/2009 13:08
@Νίκος Π

EXW ZHSEI TO EJWERIKO PANW APO 5 XRONIA KAI POYTHENA DEN ANTIMETWPISTHKA ME KAXYPOPSIA. DEN EINAI GIATI OI ANTHRWPOI EKEI EIXAN KALH PSYXH. EINAI GIATI H EIKONA POY EBGAZA DEN TOYS EPETREPE NA ME THEWRHSOYN KATWTERO TOYS.
Κωνσταντινος Μ.
27/05/2009 13:05
Αν ψαξουμε τις εφημεριδες στο παρελθον θα καταλαβουμε το επικοινωνιακο τρικ των εκαστοτε κυβερνησεων οσο αφορα τις επιχειρησεις σκουπα για να καλυψουν την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πολιτικη της χωρας (και) στο μεταναστευτικο...Θα πιασουν 50-100 ανθρωπους,θα τους πανε μεσα,αν βρεθει κατι παρανομο θα στειλουν μερικους στην φυλακη και οι υπολοιποι πισω στο γκετο...Δεν λυνεται τιποτα ετσι...Οσο η μεταναστευτικη πολιτικη περιοριζεται σε επιπεδο αριστερων και ακροδεξιων οργανωσεων και επιχειρησεων σκουπα ΔΕΝ θα γινει τιποτα...Θα υποφερουμε παρεα Ελληνες και ξενοι ενω ο Μαρκογιαννακης θα μας πουλαει ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης,ρε που φτασαμε,ως την λυση στο προβλημα...Να υπαρξει αμεση απαιτηση κοινης μεταναστευτικης πολιτικης στην ΕΕ γιατι μας αφορα ολους....Δεν μπορει εμεις να κανουμε πολεμο στις χωρες τους και να τους κλεινουμε και την πορτα...
Ελισάβετ Ι.
27/05/2009 13:02
Χτύπησαν πάλι οι γνωστοί επαγγελματίες "προοδευτικοί" μόνο που δεν καταλαβαίνουμε πιοα είναι η πρότασή τους. Να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητα, οι οποίοι περιφέρονται ασχολούμενοι με νόμιμες ή λιγότερες νόμιμες δουλειές και καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω πάρκα, πλατείες, ή κτίρια;Αυτό όμως δε συμβαίνει σε καμία ευνομούμενη χώρα. Να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες άνευ όρων, ώστε να προσελκύσουν ως μαγνήτης ακόμη μερικά εκατομμύρια στην Ελλάδα, ή μήπως να εξαφανιστούμε όλοι οι Έλληνες από τη χώρα για να αφήσουμε περισσότερο χώρο σε όποιον κακότυχο της ζωής θέλει να εγκατασταθεί εδώ;
Xenophon K.
27/05/2009 13:02
"HUMANS" ...ARE TO BE TREATED AS HUMANS....
NO MATTER THEIR COLOR, RELIGION OR NATIONALITY.!
PUT YOUR SELF IN THEIR SHOOES...AND THEN ASK YOUR SELF....HOW DO I FEEL ?
IS THE WORK OF OUR STATE TO BENEFIT OUR SOCIETY..
INCLUDING THE MISFORTUNATE ONES...NOT IN THE NAME OF " POLITICAL-SHOWS" ...BUT WITH HONEST INTENTIONS...FOR THE COMMON GOOD OF PEOPLE..
THE CITIZENS OF GREECE...INCLUDING IMMIGRANTS WHO THEY FEEL AND THEY ARE PROUD TO BE CALLING THEMSELVES.... THE NEW " GREEKS" !
WE SHOULD WELCOME THEM IN OUR NEW WORLD...
WE SHOULD WELCOME THE NEW GREEK CITIZEN...
THE SAME WAY...OTHER COUNTRIES ARE WELCOMING "GREEKS" AS ONE OF THEIR OWN.!

www.xenophonblog.com
s.m.
27/05/2009 13:00

@Αριστερος και πατριωτης
Πολυ σωστα τα λες φιλε μου. Εχουν και οι Ελληνες δικαιωματα σ αυτη τη χωρα.
konstantinos
27/05/2009 12:59
Το πρόβλημα ρε παιδιά δεν είναι μόνο ο επαναπατρισμός τους (γιατί ως γνωστόν οι πρεσβείες τους δεν δίνουν φράγκο για να τους πάρουν πίσω και τα κονδύλια που εισπράττει η χώρα μας για τον επαναπατρισμό λαθρομεταναστών φτάνουν μέχρι το μήνα Μάρτιο!!, και μετά πρέπει να τα βάζουμε από την τσεπη μας) ειναι και η καταγραφή τους, ο εμβολιασμός τους ( δυστυχώς από τα κράτη που έρχονται, δεν εμβολιάζονται ούτε για τη φυματίωση και την ευλογιά, ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί από τον υγειονομικό μας χάρτη και τώρα τελευταία εμφανίζονται πάλι στη χώρα μας σε βαθμό πολύ ανησυχητικό μάλιστα). Συμφωνώ με το θεσμό του πολιτικού πρόσφυγα ( άλλωστε και πολλοί έλληνες κατά τη περίοδο της δικτατορίας ήταν πολιτικοί πρόσφυγες σε ευρωπαικά κράτη) αλλά με κάποια κριτήρια και τον απαραίτητο προγραμματισμό! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Ακόμα όποιος από αυτούς έχει καταδικαστεί για αξιόποινη πράξη ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!! ΟΧΙ να του πληρώνουμε και τη διαμονή του στη φυλακή!
KOLOKOTRONIS
27/05/2009 12:54
MIPOS INE PROEKLOGIKO KA8ISTIHASTIKO METRO
GIA NA SAS APOSPASUN TIN PSIFO KE META TIS EKLOGES TUS AMOLANE ELEFTERUS
AFTO IHE GINI KE TIS PROIGUMENES EKLOGES XYPNISTE KE EPAGRIPNATE PSIFOFORI
META TIS EKLOGES I SKUPES XEHNIONTE
I SKUPES EPREPE NA GINWNTE STA SINORA KE OHI MESA STIN HWRA NA FILAGONTE TA SINORA OPOS LEI I SIMFWNIA SEGEN
bilderberg fan, mas fylagan oyk kai ekam
27/05/2009 12:51
να μην χαιρονται τα πατριωτακια.Η ΕΛΑΣ είναι ανεκδοτο!
ΜΙΧΑΛΗΣ
27/05/2009 12:48
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ 27/5/2009 09:02
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!! Αυτό το έρμο κέντρο και ο Παρθενώνας
Είναι γεμάτο με λαθρομετανάστες άλλοι ασχολούνται με τα ναρκωτικά
και άλλοι με το εμπόριο νερού μέσα σε μεταχειρισμένα πλαστικά μπουκαλάκια που συλλέγουν από τα σκουπίδια και αφού τα γεμίσουν με νερό τα πωλούν προς 3 η 4 ευρώ πιέστηκα στους τουρίστες!!!!!
Εγώ ήξερα πως το νερό το πουλένε 4 και 5 ευρώ κάτι Ελληναράδες πατριώτες!! Ξέρετε αυτοί με τις καντίνες!! που πας να πάρεις μια τυρόπιτα ή ένα μπουκάλι νερό και το πληρώνεις πιο ακριβά και από τα ανάκτορα της Αγγλίας!!!! Να και κάτι άλλο να φορτώσουμε στους μεταναστες!!!! Μήπως φταίνε αυτοί για τη ζέστη που κάνει αυτές τις μέρες;
Όσο για τα στρατόπεδα το μόνο που θα κάνουν είναι να κρύψουν το πρόβλημα!!!!
Καταγράψτε τους όλους και βοηθήστε τους να ζήσουν με αξιοπρέπεια!!!!
Όσο για τις εκφράσεις του τύπου κάπρος του Αυγεία σαβούρα σκουπίδια κλπ ωραία πιστέψτε με δεν σας τιμούν ούτε εσάς ούτε τον πολιτισμό που θέλετε να λέτε ότι έχετε!! Ανθρωποι είναι και αυτοί αν δεν το έχετε καταλάβει!! Ανθρωποι σαν και εσάς!! Αλλά εκεί φαίνεται η μαγκιά σας και ο ανδρισμός σας!!! Σκύβετε το κεφάλι στα αφεντικά σας που σας έχουν και δουλεύετε 12 ώρες για 600 ευρώ και τα βάζετε με αδύνατους και περιθωριακούς!!
Εδώ θα μείνουν και θα τους σέβεστε και θα τους δωθεί και δικαίωμα ψήφου έτσι να γουστάρετε και να βράζετε στο ζουμί σας!!
Και κάτι τελευταίο. Μήπως να απομακρυνθούν και οι ανάπηροι από το κέντρο ως ανεπιθύμιτοι;;;;;
Κόλαφος
27/05/2009 12:45
Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από όσους ''ξεχαρμανιάζετε'' γράφοντας εδώ είστε μες στη μπίχλα, τίγκα στο σπυρί και πλένεστε κάνα-δυο φορές το χρόνο, στην καλύτερη περίπτωση.

Τσαμπουκαλίκια πουλάτε μόνον όταν είστε πολλοί μαζί σε αγέλες κραδαίνοντας λοστούς και ρόπαλα και φορώντας κουκούλες ή κράνη. Ακόμα και τότε όμως, κρύβεστε πίσω από τα ΜΑΤ που σας προστατεύουν μπας και χαθεί κανένας ''ανθός'' από τη ''στρατιά'' τού Αδώνιδος.

Κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν είστε τίποτ΄ άλλο παρά δειλά ανθρωπάρια, ανύπαρκτες, αναλώσιμες, αμόρφωτες μονάδες. Μια εύπλαστη ύλη στα επιτήδεια χέρια ενός σάπιου συστήματος.

Σε αυτό το φόρουμ φαίνεστε πολλοί. Δεν είστε όμως. Απλώς, είστε φανατικοί κι ακούγονται δυνατότερα οι υστερικές ''ψινάκειες'' κραυγές σας.
ΖΩΗ
27/05/2009 12:41
@ stratia kamaroulia
τι λες καλή μου ??????????
Για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μιλάμε!!!!!!!!!!!!!
Για την ΕΛΛΑΔΑ μιλάμε.
ΔΕΝ έχουμε την ίδια δημόσια διοίκηση με την Αγγλία!!!!!!!!
Αυτές οι αποικιοκρατικές χώρες αφομοίωσαν εδώ και χρόνια όλους αυτούς ως πρώην σκλάβους!!
Η Ελλάδα δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία.
Δεν ζητήσαμε εργάτες. Αυτό το έκαναν άλλες χώρες και τους δέχθηκαν ελεγχόμενα.
ΔΕΝ είμαστε Αμερική. Στην Αμερική ΟΛΟΙ είναι μετανάστες εκτός από τους Ιθαγενείς που οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εξολόθρευσαν!!!!
Οι μόνοι μετανάστες ήταν όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Μικρασιάτες Πόντιοι κλπ. που προσπάθησαν να αφομοιωθούν με τον γηγενή πληθυσμό.
Μη μπερδεύεσαι λοιπόν και μη τρελένεστε γιατί το πράγμα καταντάει γελοίο!!!!!!!!!!!!
Και όσον αφορά το ζήτημα με τους Έλληνες που παίρνουν στις δουλειές τους αλλοδαπούς γιατί κανένας Ελληνας δεν πηγαίνει θα ήθελα να ξέρω πριν μας κουβαληθούν όλοι αυτοί ποιοί έκαναν όλες αυτές τις χειρονακτικές εργασίες????????
ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ!!!!!!
Αντε γιατί μας κάνατε τα νεύρα κρόσσια με τις ασυναρτησίες σας!!!
Διάβασε λοιπόν όσα γράφουν όλοι οι υπόλοιποι.
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??????

lolo
27/05/2009 12:31
να παει καθε μεταναστης στη χωρα του.φοβασαι να κατεβεις στο κεντρο απο τους κλεφτες,τις ιεροδουλες στην αθηνας και τους ναρκομανεις.ελεοσ,πια!!να πανε στη χωρα τους και οχι στην ελλαδα μας!!!
Aduan
27/05/2009 12:26
@ εξ'''' ονυχος

Αν νομιζεις οτι ο περασμενος Δεκεμβρης θα επαναλαμβανεται καθε τοσο, εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος μεγαλε !
Οτι εγινε ειχε πολυ βαθυτερα αιτια, και οτι κανατε στους δρομους εγινε με την σιωπηρη αποδοχη της κοινωνιας.
Για βγειτε ρε μαγκες να κανετε τα ιδια με προσχημα τον δηθεν ρατσισμο και τις λοιπες παπαριες, κοντρα στο αισθημα των ανθρωπων που ζουν στις περιοχες που εχουν μεγαλο αριθμο λαθρομεταναστων και υψηλα ποσοστα εγκληματικοτητας και θα σου πω εγω ποιο θα ειναι το μικρο αστειακι. Θα βρεξει γλαστρα απο βεραντα και θα φατε τετοιο βρωμοξυλο απο τον απλο πολιτη που θα ξεχασετε και το ονομα σας. Ψευτομαγκες της κουκουλας και της μολοτοφ.....
Αντε να σας δουμε ρε......
Επειδη η αστυνομια σας χαιδευει νομιζεις οτι το ιδιο θα κανει και ο απλος πολιτης, αμα το παρατραβηξετε το σχοινι.
APOSTOLAKIS
27/05/2009 12:26
piso fasistes
Ηλίας Π.
27/05/2009 12:20
Επιτέλους.
Αρκεί να σταλούν και από κει που ήρθαν, διαφορετικά απλά θα γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα. Και το σημαντικό είναι να τους μαζέψουν πραγματικά όλους.
Όσο για την αριστερίστικη μ.... που μας έπνιξε ΕΛΕΟΣ!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!! Δεν αφορούν κανέναν τα σκουξίματά σας παρά ένα συνάφι κομπλεξικών, δήθεν, προοδευτικών που πασάρονται ως πασιονάριες της ανθρωπότητας. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τις κραυγές σας. Αν δεν σας αρέσει, μια χούφτα άνθρωπι είστε, για να μη σας την χαλάμε οι υπόλοιποι σηκωθείτε και φύγετε.Δεν θα αλλάξουμε όλοι οι υπόλοιποι για σας. Πηγαίνετε κάπου αλλού να διδάξετε και να σκούξετε. Μακριά από δω
ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΣΟΚ
27/05/2009 12:15
5 % ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΙΑ ΛΛΙΩΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ
εξ'' ονυχος
27/05/2009 12:14
Τα τελευταία φτηνά τρικ μιας παραπαίουσας κυβέρνησης...
τι άλλο θα δοκιμασει για να καταφέρει να βγει απο το τέλμα που έχει πέσει;
Αρχικά θα αρχίσει τα φακιρικά κόλπα (δηλαδη θα παίζει την φλογέρα στα φίδια της χρυσής αυγής), αν δεν πιάσει αυτό θα αρχίσει να καταπίνει σπαθια για να δείξει την γενναιότητα της.
Δυστηχώς όμως τίποτα δεν σώζει πια αυτο τον θίασο.
Απλα ανακατεύει τα σκατα που κυλιέται τοσο καιρο και βγαίνουν στην επιφάνεια τα φασιστικά βοθρολύματα για να απαιτήσουν ησυχία ταξη και ασφάλεια ...
Όσο για τους "μάγκες" αγανακτισμένους, ο κόσμος το χει τούμπανο οτι λειτουργούν πάντα νύχτα και πολλοί εναντίον ενός.Φυσικά και με τις πλάτες του φασισταριού της ΕΛ.ΑΣ. που στα μουλοχτά τους προμηθεύει και με τα κατάλληλα εργαλεία . Βλέπε http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080323.htm
Όσο για τους αγαπητούς εθνικόφρονες και "πατριώτες" που το έχουν κάνει καφενείο εδω μέσα με τα κυρήγματα μίσους, το μόνο που έχω να πώ είναι οτι σας λυπάμαι.
Ειλίκρινα το λέω οτι είστε για λύπηση αφενός γιατί νομίζετε οτι βρίσκεστε ακόμα στον κόσμο του 1960 και με τέτοια εργαλεία αναλύετε την υπάρχουσα κατάσταση, αφετέρου επειδή η φοβικότητα και η μιανθρωπία δείχνουν άσχημα παιδκά χρόνια με κακοποιήση και εξαναγκασμό που σας έχει χάραξει βαθιά την ψυχή μέχρι σήμερα !!! Σε λάθος κατυθυνση απευθύνετε την οργή σας καθώς πρώτα πρέπει να ψάξετε μέσα σας για τα παιδικά τραύματα που σας έχουν οδηγήσει σε αυτό το αδιέξοδο.

Αδωνης
27/05/2009 12:12
να βαλουμε και τους σοσιαλιστες (πασοκους κλπ) στα στρατοπεδα μαζι με τους μεταναστες.... να ανοιξει ξανα η μακρονησος
eva
27/05/2009 12:11
Anti na lysoune to provlhma koitane na to koukoulwsoun. Kai fysika, oloi 8eloume na ka8arisei h polh, na mh vlepoume thn a8liothta. Alla h a8liothta de fevgei kleinontas ta matia h koitwntas ap thn allh. Xreiazetai kati pou legetai koinwnikh pronoia kai pou s afth th xwra exoume 3exasei apo kairo. Se mia xwra pou de dinei defterh efkairia stous narkomaneis, stous apofylakismenous, stous pamftwxous, mono xeirotera mporoun na pane ta pragmata. Kai peri8wriopoiwntas tous a8lious den tous voh8as, tous apelpizeis. Mas to edei3e h Amerikh alla gia kapoio logo e8elotyfloume. Mhpws epeidh den fantazomaste pote oti o ka8enas mas mporei poly efkola na ftasei thn a8liothta? Epixeirhsh-skoupa en telei, alla xwris farasi. H klasikh me8odos pairnoume ta skoupidia mas kai ta kryvoume katw ap''to xali.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
27/05/2009 12:09
Πολλοί που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες έχουν βρεί τσάμπα ερωτικούς συντροφους γι αυτό κόπτονται .Τόχετε πάρει χαμπάρι
Αντωνης
27/05/2009 12:07
εποικινωνιακα τρικ του τεμπελη μαξιμου για να κερδισει ψηφους με φημες και διαδοσεις .
οτι μετα την 7 ιουνιου θα γινουν μεγαλες τομες μεταρυθμισεις θα τα φτιαξουμε ολα , θα ζησουμε σε παραδεισο ,θα μειωσουμε την εγληματικοτητα ,
Ας τα πουνε στα γαλαζια παπαγαλακια τα οποια θα κραζουν
"θα γινουμε παραδεισος , θα γινουμε παραδεισος " .......
μετα τις εκλογες ΟΜΩΣ ...............
Αυτα γιατι δεν τα σκεπτοσασταν και δεν τα υλοποιουσατε το γεναρη τον μαρτη τον απριλιο τον μαη και τα αφηνεται σαν υποσχεσεις για μετα τις εκλογες ...........φτουουουου σας.
Ζούγκλας
27/05/2009 12:05
Έξω όλοι από το κέντρο για να χτίσει κανά εμπορικό ο Βωβός. Άντε γιατί πολύ αφήσαμε τους χίπηδες και τους μαλλιάδες ελεύθερους. Σαπούνι, σκοινί και κρέμασμα!!! Εμπρός να χτίσουμε μια ELLADA μεγάλη :)
kores
27/05/2009 12:01
An ginei ayto pou proanaggeloyn prin tis ekloges, vlepw ti ND me 5% mprosta. Alla fovountai oi mlks min tous kakoxaraktirisoun oi aristeroi.Deite ta pososta tou Berlusconi stin Italia.Lamvanontas ypospsin kai tis vlakeies pou kanei stin prosopiki tou zoi, exoun ektokseytei!!Oute kan afinei tous metanastes na plisiasoun ta xorika ydata. Vgikan merikoi "proodeytikoi" , o OHE kai kapoies organoseis na tou tin mpoun alla tous egrapse kanonikotata!! Mporei na to kanei ayto o Kostakis? Amfivallw.....
george
27/05/2009 11:59
εξ''ονυχε, προσέχετε μόνο μην αρχίσουν να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ οι κακομοιρήδες στη ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ και αρχίσουν να σας λιώνουν στις γωνίες σαν τις κατσαρίδες...
Μάριος
27/05/2009 11:49
μαζεύτε και όλους τους κουλτουριάρηδες Τσιπραλαβάνους να ησυχάσουμε από τις χαζομάρες τους...
K.K.
27/05/2009 11:45
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΠΕΣ, ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ.....; ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ....Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ!
TATIANA ΧΡΗΣΤΑΚΗ
27/05/2009 11:38
Για τους αντιεξουσιαστές δεν θα πω γιατί μπορεί να μην είναι καν αντιεξουσιαστές αυτοί που εχουν καταλάβει εγκαταλελειμένα κτίρια-εν πάσει περιπτώσει τα κτίρια αυτά ας μεριμνούσε το κράτος να τα κάνει ξενώνες για άστεγους.
Οσο αφορά τους λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας-είναι αλήθεια οτι εχει αγριέψει η κατάσταση και δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς φόβο σε περιοχές που ειναι η ψυχή της Αθήνας.
Συμφωνώ να τους πάνε κάπου εστω προσωρινά -αλλα να μην τους μαντρώσουν και εγκαταλείψουν -θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα να μάθουν την γλώσσα μας και να τους εκπαιδευσουν εστω στοιχειωδώς να μπορούν να φτιάχνουν κάτι και να το πωλούν για να βγάζουν εστω κάποια απο τα έξοδά τους -πιστεύω οτι ολοι θα αγοράζαμε απο κάτι μικρό για να τους ενισχύσουμε να αισθάνονται σαν άνθρωποι και οχι σαν ζώα-εξάλλου ειναι παιδιά του ίδιου Θεού -απλά ειχαν την ατυχία να γεννηθούν σε φτωχή΄χώρα.
Θεόδωρος
27/05/2009 11:37
Χρειάζεται
1. Αυστηρός έλεγχος στα χαρτιά τους.
2. Απέλαση των παρανόμων
3. Αποφυγή γκέτο αυτών που μένουν.
4. Δικαιώματα , αλλά και ανάλογες υποχρεώσεις
5. Να τους επιτραπεί η λειτουργία δικών τους σχολείων , με ειδικό πρόγραμμα και έλεγχο από το Υπουργείο Παιδείας μας.
6. Να τους επιτραπεί η ανέγερση τζαμιού σε σημείο που δεν προκαλεί τους άλλους κατοίκους.
7. Δημιουργία πολιτιστικών κέντρων, επάνδρωση με κοινωνικούς λειτουργούς κλπ. ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Αυτά γίνονται στις πολιτισμένες χώρες.΄
Οι λύσεις που χαρακτηρίζονατι από μη σχεδιασμό, από μίσος, από προσπάθεια να προκληθούν απλά εντυπώσεις στον κόσμο, δεν πρόκειται να πετυχουν.
T.M.
27/05/2009 11:32
SKAI ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 22/05/09 "...ειδικότερα, στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Ιράκ, επειδή με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξε την τσάντα 46χρονης Κινέζας, αλλά και 26χρονος Αιθίοπας, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21.432 κλεψίτυπα CD και 1.450 κλεψίτυπα DVD. Στην Ομόνοια, τα ξημερώματα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τρεις 18χρονοι Ιρακινοί, οι οποίοι, με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν τσαντάκι από 56χρονο Έλληνα". Τι εγινε ρε παιδια? - Ε! ρε γλεντια !!!
np
27/05/2009 11:24
Στην πατρίδα τους, όλους, παράνομους ή όχι
Mallia
27/05/2009 11:18
O/H stratia kamaroulia 27/5/2009 09:15 eipe oti sto eksoteriko den simvenoun tetoia pragmata alla mono stin Ellada? kala se poia xora tou eksoterikou anaferete? prosopika meno sto Belgio, exo prosvasi se tileoraseis ton geitonikon xoron kai mporo na sas veveoso oti iparxoun kai xeirotera, poli xeirotera oson afora ta kentra ipodoxis ke tin simperifora ton astinomikon.
Liga paradeigmata (apo ta xeirotera). (1) Prin apo merika xronia, Belgi astinomikoi eskasan lathrometanastria me maxilari mesa sto aeroplano pou eixe metaferthei gia apelasi epeidi fonaze ke ktipiotan. (2) Xilo se lathrometanastes pou tolmoun na milisoun ke na exigithoun (3) apeiles lathrometanaston na aftoktonisoun gia asximi metaxeirisi apo astinomikous mesa se kentra ipodoxis, (4) pedia metanaston pou molis enilikiothikan tous apelasan, parolo pou oi goneis ergazontan me adeia, ktl.

To drama einai oti oi perisoteroi lathrometanastes einai oikonomikoi kai oxi aftoi pou pragmatika exoun anangi prostasia logo ton politikon tous ideon
Κωστας
27/05/2009 11:18
Ημαρτον ρε ανθρωποι, τι ειστε εσεις? Επιχειρηση σκουπα για λαθρομεταναστες, τοξικομανεις και αντιεξουσιαστες...τα αγκαθια της κοινωνιας (ή μηπως της εξουσιας?). Και νομιζετε ολοι εσεις οτι ειναι θεμα αισθητικης για το κεντρο? Που θα πανε ολοι αυτοι? Σε ενα στρατοπεδο που χωραει 2000 ατομα? Θα απομακρυνουν λεει τον ΟΚΑΝΑ για να φυγουν οι τοξικομανεις...ειστε γελοιοι ρε. Οι αλλοι κατηγορουν την εκκλησια επειδη στεγαζει αστεγους...ο Ελληνας παρουσιαζει την μεγαλυτερη συγχυση αξιων στην ιστορια του. Ελα παμε ολοι ενωμενοι για ενα καλυτερο αυριο, ενα αυριο που δεν θα βλεπουμε αστεγους, μεταναστες και τοξικομανεις...το τι θα κανουν, δικο τους θεμα...ντροπη και παλι ντροπη.
ΧΗΜΙΚΟΣ
27/05/2009 11:17
Να δω τι θα τους κανουν και που θα τους πανε......
Αλέξανδρος Σ.
27/05/2009 11:13
Αυτή η επιχείριση της Αστυνομίας κάτω από την εποπτία της κυβέρνησης είναι ότι καλύτερο έχει κάνει εδώ και χρόνια.....Από την σύλληψη της 17Ν μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι το αξιόλογο...Αλλά ακόμα δν μπορώ να φανταστώ την Ομόνοια χωρίς ναρκομανείς,την Φυλής χωρίς πόρνες,τον Αγ.Παντελεήμονα και το κέντρο γενικά χωρίς λα8ρομετανάστες,τα Εξάρχεια χωρίς αναρχικούς....Εχουμε συνη8ίσει και εμείς αυτήν την εικόνα για το κέντρο της Α8ήνας..Αλλά πάλι για καλό γίνεται....
κώστας
27/05/2009 11:05
μας δουλεύουνε...σκούπα για 500-1.000 άτομα??? εδώ πρέπει να πετ΄ξουν έξω από τη χώρα δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να ναθεωρήσουν και το καθεστώς νομιμοποίησης αυτών...έχουμε μετατρέψει την πόλη μας σε ζούγκλα...σε πιάνει ένα σίχαμα, μια αηδία όταν κατεβαίνεις στο κέντρο, στην ομόνοια, τη ζήνωνος, την αθηνάς, την ευρυπίδου, τον αγ. παντελεήμονα, την πλατεία βικτωρίας και πολλές άλλες περιοχές...φτάνει πια!!!
jiannis apo germania
27/05/2009 11:04
@ stratia kamaroulia

den sas katalabenw me tipota. kai egw sto eksoteriko menw, alla oute edw den yparxei tetoio problima san stin ellada, kai kyrios opos stin athina. dld 700.000 mousoulmanoi kseni se mia poli ton 3-4 ekatomirion einai ligi kseni???? kai oti i pio poli einai lathrometanastes ti sas leei esas??? eseis kserete ti tha ginotan sto eksoteriko, p.x. stin germania, an sto berolino me 3 ekat. katoikous zousan kai 700.000 mousoulmanolathrei??? to kserete???

egw pantos, den exw sizitisi me germano edw stin germania pou zw kai ergazomai, pou na katalabeni jiati tous anexomaste tous lathreous toso kairo.

osa metra exoun anakinosi jia dithen skoupa kai mlks einai liga se sigrisi me afta, pou pragmatika xreiazontai. egw tha ebaza tous lathreous pou kiolas zoune stin ellada, na doulepsoun 10 xronia se koinonikes theseis ergasias. p.x. as katharizoun tous dromous sta ghetto. den theleis file lathrometanasti??? pare dromo kai dose xairetismous ston topo ap''ton opoio irthes.
Παλλιροια
27/05/2009 11:03
Συμφωνω μαζι σου Στρατια Καμαρουλια. Και εγω ως κατοικος πλεον Αγγλιας βλεπω ποσο καλα εχουν απορροφηθει οι μεταναστες και αντιμετωπιζονται ως ισοι και ομοιοι. Και εμεις εδω ακομα συζηταμε αν θα φτιαξουμε τζαμι. Καποιοι φοβουνται για τις δουλειες. Πρεπει να πω ομως οτι δουλευα στα χωραφια απο 12 χρονων και οταν ο πατερας μου ηθελε βοηθεια μονο αλβανοι και ρουμανοι ερχοντουσαν, ποτε ελληνες. Και το μεροκαμματο ηταν 12.000δρχ. (γιαυτους που λενε οτι οι αλλοδαποι χτυπανε τις τιμες και μιλαμε για την δεκαετια του 90). Απο την αλλη ομως καταλαβαινω και τους συμπατριωτες μου (αλλα δεν τους δικαιολογω) γιατι ξαφνικα (αρχες τις δεκαετιας του 90) τα συνορα ανοιξαν και πολλοι μεταναστες μπηκαν στην ζωη μας ξαφνικα. Δεν μπορει επομενως να γινει συγκριση με αλλες ευρωπαικες χωρες που εχουν μια εμπειρια αιωνων υποδοχης μεταναστων. Ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θυμαμαι μια ιστορια που διαβασα σε εφημεριδα οταν ενα καραβι με λαθ/στες θαλασσοδερνε ανοιχτα της Ζακυνθου και οταν καταφερε να ελλημενιστει οι κατοικοι αρχισαν να χειροκροτουν και φροντισαν τους δυστυχους. Και ναι, οταν δεν εχεις χρηματα μπορεις να οδηγηθεις στο εγκλημα και δεν χρειαζεται να εισαι μεταναστης. Ελληνας, μπαιινει σε ζαχαροπλαστειο και κλεβει τις εισπραξεις. Πριν φυγει λεει στον ιδιοκτητη οτι λυπαται για την πραξη του αλλα ειναι ανεργος εδω και 2 χρονια. Ο ιδιοκτητης αρνηθηκε να δωσει το υλικο απο τις καμερες ασφαλειας στην αστυνομια γιατι ειπε οτι τον καταλαβαινει. Σορρυ για το σεντονι.
tpap
27/05/2009 10:58
Pros kk,

Simfwnw me to erwtima sou kai prosthetw,

Dioti apla den einai dimosiografoi alla tsatsoi mikropolitikwn simferontwn

Dimosiografos einai aftos o opoios katagrafei tin tasi kai tis antidraseis tou kosmou........Aftoi apla blogaroun diatipwnontas tis apopseis tous. Pio poli gia politikous tous vlepw, para gia dimosiogrfous

Deite tis ekpompes "egkritwn" dimosiografwn sxetika me to thema tis metanastefsis.........oles iothetoun mia stasi yper twn lathrometanastwn...bl.Theodoraki prosfata
ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΙΔΗΣ
27/05/2009 10:58
Το ζήτημα έχει πολλές γωνίες - είναι πολυπρισματικό.
Όποιος ζει και εργάζεται μακριά από τη ζώνη κινδύνου, σιωπά ή αδιαφορεί. Όποιος έχει συμφέρον να διέρχεται μέσα από αυτήν τη ζώνη, εξεγείρεται και γίνεται λάβα κατά των αποβρασμάτων αυτών. Όποιος επιχειρεί σύγκριση με το παρελθόν, θλίβεται και συναινεί για οποιαδήποτε επιχείρηση. Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που σηκώνουν τη σημαία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βλέπουν το ναυάγιο του Ανθρώπου ως Καθολικής Οντότητας, ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης, φυλής και δέρματος.
Άραγε πώς αλλιώς (πέραν της ανομίας) θα μπορούσε να αντιδράσει ένας όχλος μελλοθανάτων;
Άραγε πώς αλλιώς (πέραν της οργίλης αντίδρασης) θα μπορούσε να αντιδράσει ένα πλήθος αυτοχθόνων που έχουν πέσει θύματα αυτής της ανομίας;

Μοιάζει όλοι να έχουν δίκιο, όταν ακούγεται η φωνή τους.

Αλλά οι καλές νοικοκυρές το γνωρίζουν καλά: προτού τις φάει η βρόμα και η δυσωδία, δεν αφήνουν να διογκώνονται οι εστίες ρύπων και σκουπιδιών. Αλλά το να μαζέψουν τα σκουπίδια και να τα ρίψουν στο σπίτι του γείτονα, δεν λύνει το πρόβλημα, απλώς το μεταφέρει αλλού.

Ούτε χάδι και ιδεαλισμός ούτε a posteriori βαρβαρότητα. Πρόληψη και ορθή πρόβλεψη. Μαθηματική λογική... εν όψει ενός μεγάλου απωθητικού τριγώνου.
Aporw!
27/05/2009 10:57
Pros stratia kamaroulia,

Sta logia ola wraia akougontai, omws alitheia se poia perioxi tis Athinas diamenete? An zousate kathimerina auto pou zoume emeis tote sigoura tha eixate alli apopsi. Fusika kai den prepei na katafeugoume se akraia metra, omws kati prepei na ginei. To kratos exei upoxrewsh na prosexei prwta tous dikous tou polites kai sti sunexeia tous upoloipous. An ta kentra upodoxis twn metanastwn einai panw ap''ola anthrwpina (kai den parapempoun se gketo ''h stratopeda sugkentrwsewn) tote isws kai na einai mia kali arxi. Bebaia to problima prepei na antimetwpistei apo ti riza tou, diladi tha prepei na uparxei prostasia twn sunorwn wste na apotrepetai auti i aneksenkti eisroh lathrometanastwn.
Oson afora ta alla krati den nomizw oti exete dikio. Ti plithismo exei to UK, h Gallia? Ta pososta twn metanastwn prepei na sumbadizoun me ton plithismo ths ekastote xwras. Min ksexnate oti oi Galloi exoun pleon stamatisei na dinoun alles vizes, oi Italoi stamatoun ta karabia me tous metanastes prin akoma ftasoun sti steria enw oi Ollandoi exoun proxwrisei se mazikes apelaseis!! Me ti sunthiki tou Douvlinou exoume katantisei o skoupidotenekes tis Evrwpis. Apo ti stigmi pou h Ellada den exei ti dunatotita (kalws ''h kakws) na aporrofisei tosous metanastes ti prepei na ginei? As elpisoume se mia lusi kai gia emas kai gia tous metanastes.
ΝΝ
27/05/2009 10:57
δηλαδή επειδή οι άνθρωποι ήρθαν στη "χριστιανική" χώρα μας ψάχνοντας για κάτι καλύτερο αυτό μας δίνει το δικαίωμα να γίνουμε χειρότεροι από τους παλαιότερους κατακτητές μας παραβιάζοντας ΚΑΘΕ ανθρώπινο δικαίωμα? αρκετά ταλαιπωριμένοι δεν είναι οι άνθρωποι ? θα πρέπει να τους βάλουμε και σε φυλακές τώρα? ανοίξτε λίγο το μυαλό σας!!! παναγία μου!!! τι ψυχή θα παραδώσετε???
PATHSIOTHS
27/05/2009 10:54
Πριν αρκετο καιρο σε περιοδικο διαβασα το εξεις:
Σε τηλεοπτικη εκπομπη με θεμα την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων παρευρισκοντο δημοσιαγραφοι απο διαφορες πολτικες παραταξεις. Ενας λοιπον δημοσιογραφος προσκειμενος στο συνασπισμο ελεγε οτι ειμαστε ρατσιστες, οτι δεν υπαρχει θεμα εγκληματικοτητας απο μεταναστες κτλ. Οταν με το καλο τελειωσε η εκπομπη ο δημοσιαγρος του συνασπισμου εφυγε με το αυτοκινητο του δημοσγραφου που υπογραφε το αρθρο.Στη διαδρομη αρχισε να λεει οτι ξερει 2 περιπτωσεις γνωστων του που αντιμετωπισαν προβλημα με αλβανους και οτι κατι τρεχει με αυτη την φυλη κτλ. Του δημοσιγραφου που οδηγουσε κοντεψε να του φυγει το τιμονι απο τα χερια και γυρναει και ρωταει τον δημοσιογραφο του συνασπισμου Καλά, εσυ δεν μας ελεγες οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι ειμαστε υπερβολικοι?" και η απαντηση: "αλλο τι πρεπει να λεμε προς τα εξω και αλλο τι πιστεουμε" ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
27/05/2009 10:45
ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!"ΣΤΟΧΟΣ"
http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_7398.html
Νίκος
27/05/2009 10:44
Λες και δεν βιώνουμε ήδη τα γκέτο μέσα στις πολεις μας, Πλατεια Αττικης Μεταξουργειο Αθηνας Σωκρατους Πατησιων Αχαρνων. Προφανώς η εφημερίδα προτιμά τα γκέτο εντός των πόλεων των λαθρο-μεταναστών από την συγκέντρωσή τους σε χωρους εκτος του αστικού ιστού και επαναπροώθησή τους στις χώρες τους. Γιατί μήπως;; Μήπως υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα τέτοια που βολεύουν την εφημεριδα η υπάρχουσα χαοτική κατασταση με στόχο να μπουν κάποιοι στην αγορά ακινήτων στο Κέντρο και αλλού;;
Ωραίος τίτλος! Για γκέτο στις γειτονιες μας δεν εχετε γραψει ποτε! Αλλα βεβαια εσεις που να δειτε στις γειτονιες σας δημοσιογραφοι των 2000 ευρώ και τα αφεντικά σας των 5000 ευρώ και οι ιδιοκτητες σας τα αφεντικά σας των μερικών μυριων ευρώ στα πάρκα σας στις πλατειες σας σε ερημες πολοικατοικιες στις γειτονιες σας στοιβαγμενους ανθρωπους ρακενδυτους ίσως άρρωστους φτωχους πεινασμένους και κάποιους απ αυτούς επικινδυνους να τα βγαζουν πέρα με το να ασχολουνται με παρανομες ενασχολήσεις;;
Έτσι να σας διαβάζουμε να βλέπουμε το ποιών σας και να μη σας αγοράζουμε!
"Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες "
Δημήτρης Λυμπερόπουλος
27/05/2009 10:42
Οι δημοσιογράφοι που γράφουν για παραληρήματα κατά μεταναστών ούτε κατοικούν στις περιοχές όπου παράνομα βρίσκονται οι λαθρομετανάστες ούτε καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξυ ''μετανάστη'' και ''λαθρομετανάστη'' και ούτε καταλαβαίνουν ότι με το να προβάλλουν ένα αριστερίστικο τρόπο σκέψεως μόνο γελαίοι γίνονται. Αν πραγματικά θέλουν οι δημοσιογράφοι να ασχολούν με τα σοβαρά αυτα θέματα και όχι με την κυλότα της κάθε κυρίας άς γίνουν πρώτα δημοσιογράφοι ....
Χρήστος, Κυψέλη
27/05/2009 10:41
Γιατί παιδιά "Ρατσιστικό παραλήρημα"; Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής διεκδικούν την ασφάλεια στην περιοχή τους; Επειδή διεκδικούν να μη ζουν μέσα στη βρώμα και τη μπόχα; Επειδή θέλουν οι παιδικές χαρές και οι πλατείες της περιοχής να μην είναι δημόσια αφοδευτήρια; Το παραμύθι περί ρατσισμού δεν πιάνει πλέον όπως και η διαστρέβλωση της λέξης ρατσισμός.
Ας μας δώσουν πίσω την όποια ποιότητα ζωής μας έχει απομείνει επιτέλους.
Δημήτρης Ν.
27/05/2009 10:35
Το κέντρο χρειάζεται να καθαριστεί από τα παραβατικά στοιχεία... Αυτοί λοιπόν μπορεί να είναι και Έλληνες, όχι μόνο αλλοδαποί. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η θλιβερή εικόνα των επαιτών που σε περιτρυγιρίζουν σε κάθε στενό αλλά και στην πλατεία Ομονοίας, των τοξικομανών που έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια και των εμπόρων ναρκωτικών που κάνουν αγοραπωλησίες όπου κάτσει....
Κάθε ευρωπαϊκή πολή είναι περήφανη για το κέντρο της, μόνο στην Αθήνα επικρατεί αυτή η άσχημη εικόνα.... Δεν είμαι καθόλου ρατσιστής. Οι νόμιμοι μετανάστες, αυτοί που έχουν τις οικογένειές τους εδώ και ζουν τίμια δουλεύοντας και μη πειράζοντας κανένα, δεν δημιουργούν την άσχημη εικόνα. Το πρόβλημα το δημιουργούν οι ρακένδυτοι, κακόμοιροι άνθρωποι, που τους έφεραν λαθραία και τους στίβαξαν σε ετοιμόροπα σπίτια και ζουν μέσα στην ανέχεια προκειμένου να επιβιώσουν. Αυτό δεν είναι ανθρώπινο, πρέπει κάτι να γίνει.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι αστυνομικοί μόλις συγκεντρώσουν τους λαθρομετανάστες θα πρέπει να τους σαπίσουν στο ξύλο. Ας γίνει η διαδικασία που προβλέπεται ανθρώπινα και πολιτισμένα...
Νίκος Π
27/05/2009 10:30
Να θυμίσω τους χιλιάδες Έλληνες μετανάστες που βρέθηκαν σε ξένες χώρες και αντιμετωπίστικαν με έχθρα, σνομπισμό και καχυποψία στα μέρη όπου βρέθηκαν (πολλοί μάλιστα εκ των οποίων δεν ήταν και τα καλύτερα δείγνατα ανθρώπων); Αντί λοιπόν να τα φορτώνουμε στους φουκαράδες μετανάστες ας δούμε ποιοι πραγματικά ευθύνονται για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Η λέξη αρχίζει με π και τελειώνει -ολιτικοί. Σας Θυμίζει κάτι; Μήπως θα έπρεπε να είχε χαραχθεί μια σωστή μεταναστευτική πολιτική εδώ και πολύ καιρό προτού το πρόβλημα διογκοθεί και παρει τις διαστάσεις που έχει σήμερα;
ο Αδέξιος
27/05/2009 10:24
Περαστε και απο το σπιτι μου να σκουπισετε!
Τ.Μ
27/05/2009 10:17
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΥΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ (ΠΧ ΠΟΛΩΝΟΙ )
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗ ΕΒΑΛΕ ΠΛΟΙΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ .
ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ
27/05/2009 10:17
Ζω και εργάζομαι στα β. προάστεια και δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας
Νίκος
27/05/2009 10:17
stratia kamaroulia 27/5/2009 09:15
Ναι έχουμε πολύ λίγους! Εκτίμηση ΕΥΠ 2007 2,500,000! 650,000 νόμιμοι και 1,750,000 παράνομοι! Κάθε χρόνο 150,000 μας έρχονται με καραβιές απ τη φιλη Τουρκια βαλε΄πόσοι δεν συλλαμβανονται προσθεστε και όσους μας γυρίζουν πίσω τα κράτη τις Ε.Ε αφου οσοι συλληφθουν εκεί χωρις χαρτια με χωρα προελευσης Ελλάδα μας τους γυριζουν πίσω να τους κάνουμε τί;;; Έχουμε την οικονομια τις υποδομές για να δημιουργησουμε 2,000,000 νεες θεσεις εργασίες τα επόμενα χρόνια ενώ υπολογιζεται ότι θα χαθούν απ τις ήδη υπάρχουσες φετος και τοιυ χρονου 300,000;;Μπορούμε να φτιάξουμε νεους χωρους στεγασης τους επειδη το προβλημα τα επόμενα χρονια θα ενταθεί και η λαθρομεταναστευση θα ενταθεί απο Αφγανισταν Πακισταν Σουδαν Σομαλία κλπ. Εδώ 1,500,000 Έλληνες πρόσφυγες΄είχαμε το 22'' απ τη Μικρασία και τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα.

Μία είναι η λύση! Συγκέντρωσή τους σταδιακά αφου δεν μπορούν εδώ να ζησουν και τους καταπιέζουμε να τους στειλουμε πίσω στις χωρες τους οπου δεν θα χουν προβληματα με αστυνομικούς ελέγχους ούτε με περιπτωσεις αστυνομικών να τους σκιζουν καταλαθος ή επίτηδες το Κοράνι. Θα τους παρέχουμε ένα εισητηριο χωρίς επιστροφή Αθηνα Ισλαμαμπαντ, Αθηνα Καμπουλ, Αθηνα Μογκαντισου, Αθηνα Βαγδατη, Αθήνα Ντάκα ένα καλό γευμα να απολαύσουν την πτήση και άνετ στην ευχή του Αλλάχ!
Tommo
27/05/2009 10:16
Προτείνω σε παλία πλοία λαθρομετανάστες - αντιεξουσιαστές και δήθεν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στον πάτο της θάλασσας. Αντί να πίασουμε πάτο εμείς ας ΄πιάσουν αυτοί. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
επιτέλους
27/05/2009 10:09
κέντρα υποδοχής όσον αφορά αυτά τα κέντρα διαφωνώ ....
να τους συγκεντρώσουν εκεί και να στείλουν τον καθένα στην χώρα του ναι... αλλά το να παραμένουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αυτό ειναι απο τα μεγαλύτερα ξεφτιλίκια που μπορούμε να ζήσουμε ως λαός.
Επιτέλους καποιος με τσαγανό υπάρχει σε αυτόν τον τόπο να παίρνει ουσιαστικές αποφάσεις ?? ή θα πρέπει ο λαος να πάρει τον νόμο στα χέρια του???
Απορώ!!!!
Λ
27/05/2009 10:06
EKEINO ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ
ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΣΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΣΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ
Κώστας
27/05/2009 10:04
Καιρός είναι, να ξεβρωμίσει το κέντρο. Το θέμα είναι όμως να ακολουθήσει απέλαση, αλλιώς αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν εκεί που είναι τώρα.
KK
27/05/2009 10:04
Αντε να το δουμε και στη Θεσσαλονικη...
THOMAS
27/05/2009 09:59
Έξω η κόπρος του Αυγείου. Σώστε, το ιστορικό κέντρο, την Ακρόπολη , τον Παρθενώνα.Πρόκειται για κατάντια αυτό , που συμβαίνει τριγύρω από την Ακρόπολη. Λαθρομετανάστες πωλούν νερά σε μεταχειρσμένα πλαστικά μπουκάλια, κλέβουν τους τουρίστες, που έχουν έλθει από την άκρη του κόσμου για να γνωρίσουν τον πολιτισμό και να αποτίσουν φόρο τιμής στους δημιουργούς του. Και εμείς, έχουμε αφήσει τον ιερό χώρο, την ισρορία μας, τον πολιτισμό μας, το είναι μας, στους μουτζαχεντίν και τους ΣΙΧ. Αυτό είναι ιεροσυλία,βεβήλωση. Επτέλους σκούπα.
ovidios
27/05/2009 09:57
NAI TORA TO PIRAN EIDISI TO PROVLIMA......
SE LIGO KAIRO PALI TA IDIA THA EINAI . apla piran tis kameres kai synergeia tileorasi na deixoyn .... oti otan theloyn ..... kai vevaia den mporoyn allo kanoyn doyleia.....MAZI ME TIS KAMERES ...
ΧΧ
27/05/2009 09:56
Προς εξ'''' ονυχος Σύγχρονος Χουντικός = Φασίστας = Ακροαριστερός
dhmhtrhsp
27/05/2009 09:55
sygentrosh se gipeda (tosa einai axreisimopoihta, meta to 2004..), apografh olon, poioi exoun xartia kai poioi oxi, emboliasmos..
kai oi paranomoi apelash..
Αριστερός και πατριώτης
27/05/2009 09:51
Η στάση σας είναι ολοφάνερα προβοκατόρικη. Το μοναδικό "γκέτο" είναι η ζωή μας στην Αθήνα, όπως την καταντήσατε με την "ανοχή" σας. Ντροπή σας. Όποιος τολμήσει και κάνει απελάσεις αψηφώντας τους επαγγελματίες αριστερούς, όπως είστε και εσείς στα Νέα, θα εξασφαλίσει την υποστήριξη του ελληνικού λαού. Εντέχνως μπερδεύεται τους ναρκομανείς με τους λαθρομετανάστες. Οι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν παρανόμως στη χώρα να απελαθούν. Για παράδειγμα το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη. Να μειώσει λοιπόν τους εξοπλισμούς του και να φροντίσει το λαό του. Οι "πολιτικοί" πρόσφυγες του Ιράκ και του Αφγανιστάν να μεταφερθούν στην χώρα που πρωτοστάτησε στις εισβολές στις χώρες τους. Όχι στον βίαιο πολυπολιστισμό σας. Χάρισμα σας.
Panagiotis
27/05/2009 09:51
Επιτέλους !!!
Να δούμε αν θα γίνει κιόλας ή είναι μόνο λόγια.
(και όχι να καθαρίσουν το κέντρο και να τους πάνε αλλού να κάνουν τα ίδια)
Τζων Αυλακιωτης
27/05/2009 09:49
εξ'''' ονυχος - σιγα μην σκισεις κανενα καλσον, επαναστατη του γλυκου νερου. Απειλεις με τι Να σπασεις 3 βιτρινες στην Βουκουρεστιου? Σιγα τα αιματα ρε Τσε από τα Γκραβαρα. . Να σε δω να υποστηριζεις τα δικαιωματα των καταπιεσμενων γυναικων, την ελευθερια του λογου και την ανεξιθρησκεια live στις Ισλαμικες χωρες, να σε δω να κανεις πορεια στο Ριαντ η στην Τεχερανη και να σε χαρω. Τοτε θα σου βγαλω το καπελο. Όλα τα αλλα είναι μπας και μπορεσεις να στριμωξεις καμμια αξυριστη σε κανενα αμφιθεατρο. Κρατα τα για αυτές, αλλα μην νομιζεις ότι εισαι και κανενας αγριος επαναστατης.
Δημήτρης
27/05/2009 09:49
εξ'''' ονυχος ... 27/5/2009 08:54

Έρχεται και η σειρά σου μάγκα. Να ετοιμάζεσαι..ξερεις, τσιγαρα
Σκούπα και για αντιεξουσιαστές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΣΚΟΥΠΑ θέλει να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. και για τους αντιεξουσιαστές. Εισηγήσεις ανώτερων αξιωματικών για κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τους αντιεξουσιαστές αντιμετωπίζονται θετικά από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, που βλέπει το καλοκαίρι ως την ιδανική περίοδο για την υλοποίηση του σχεδίου. Σύμφωνα με τις εισηγήσεις αυτές, η ΕΛ.ΑΣ. θα επέμβει σε χώρους που έχουν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές και που οι ιδιοκτήτες τους επανειλημμένως έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Όπως τονίζουν σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους ανώτεροι αξιωματικοί, ελπίζουν πως οι επιχειρήσεις αυτές θα αποκαλύψουν μέρος του οπλοστασίου των αντιεξουσιαστών, ενώ θα δώσουν και ένα ηχηρό μήνυμα για τις σκληρές προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. έναντι των κουκουλοφόρων.
k.k
27/05/2009 09:47
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?? . ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΟΒΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
27/05/2009 09:46
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ......ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ........ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΩΝ, (κοντός ψαλμός....)
ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗΣΑΝ
stratia
27/05/2009 09:46
exo zhsei sto exoteriko kai sigekrimena agglia sto londino.oxi gia na spudaso alla gia an dulepso. proistamenos mu htan ayganos me dyo ptixia pu ebgaze 60.000 lires ton xrono. aytos o antropos an pote ertei ellada na dulepsei mono kai mono gia thn katagogh tu h kaliterh prosfora pu ta eixe gia ergasia 8a htan na pulaei mpixlimpidia se fanaria...giati etsi eimaste emeis. ekei pu phga ezhsa kai dulepsa pote mu den me eide kaneis yperoptika oyte me fobo. kai pisteyte me to na les pos eisai ellhnas sthn agglia einai san na les pos eisai albanos sthn ellada. kai omos mu simperifertikan me ton kalitero tropo. den asxolitike pote kaneis an eimai ortodoxh oyte to idio mu to afentiko. se mia xora pu xaraktirizontai gia ton ateismo tus kai as dhlonontai protestantes ''h katolikoi. giati mono sthn ellada eimaste toso piso kai tos aytokatastrofikoi?

an to kratos tus pernuse apo elegxo kai tus edine tis adeies pu xreiazontai gia na zun nomima. kai ta hxere poioi einai kai ta mporuse na tus fakelone kai na tus eixe ypo elenxo kai akoma kalitera oloi aytoi ta plironan forus kai asfalistika tameia me apotelesma na mazeye to kratos kai perissotera xrimata.
alla protimaei na tus peritoriopiei gia na megalonei to xasma, h extra, kai na asxoluntai oi ellhnes me temata pu alles xores ta elisan prin 20 xronia.
ΟΜΗΡΟΣ.Τ
27/05/2009 09:39
ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΘΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΚΑΜΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,

ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΔΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ !
GOLDEN BOY
27/05/2009 09:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΨΗΦΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!
επιτελους
27/05/2009 09:27
Καιρός ήταν.. αλλά για να δουμε στην ουσία τι είδους σκούπα θα είναι αυτή και πόσο στο κόκκαλο θα φτάσει (απελάσεις) εφόσον η Αθήνα και τα περίχωρα έχουν γίνει σταθμός - στάσεις των μεταναστών για άλλες Ευρωπαικές χώρες.
Ενας αρχηγός αστυνομίας με σθένος και αποφασιστηκότητα υπάρχει??
Αντε να ξεσκαρτάρουμε λίγο!!!
kk
27/05/2009 09:23
κύριοι δημοσιογράφοι, τι συμφέροντα εξυπηρετείτε; Όλη η κοινωνία είναι υπέρ της σύλληψης και απομάκρυνσης των Λαθρομεταναστών κι εσείς τον χαβά σας.
Σχολιαστής
27/05/2009 09:21
Γιατί μετά τις Ευρωεκλογές; Αν η ΝΔ θέλει να τις κερδίσει, πρέπει να αρχίσει την επιχείρηση ξεκαθαρίσματος του κέντρου από τη σαβούρα ΠΡΙΝ από τις Ευρωεκλογές.
stratia kamaroulia
27/05/2009 09:15
skoypa kai stratopeda sigentroshs, ayta mono sthn ellada simbainun. antropos pu exei taxidepsei kai exei zhsei sto exoteriko ta katalabei pos h ellada exei poli ligus allodapus se sigrisi me alles ditikoeuropaikes xores pu omos kataferan kai kseperasan tis diafores kai ta problhmata me politismenus tropus, kataferan kai tus aporofisan kai mporun kai zun oloi isixa. mono emeis toun apomononume kai tus peritoriopiume me apotelesma na anagazontai orismenoi apo aytus na kataligun sto eglima. to ellhniko kratos einai ypeytino gia ayto kai emeis oi ellhnes me tis fobies mas, me tis opoies mas megalosan oi oikogeneies mas,ta sxoleia kai fisika h ekklisia mas pu monimos niotei pos apilite apo otidipote mh xristianiko...
Ανώνυμος
27/05/2009 09:11
Επιτακτική η ανάγκη διάλυσης τον γκέτο από το κέντρο της Αθήνας. Είναι απαράδεκτο - εξοργιστικό αυτό που συναντούμε στο κέντρο με την παντελή απουσία της πολιτείας . Δεν με αρέσει η ηδέα των στρατοπέδων αλλά δυστυχώς δεν βλέπω και άλλη προσωρινή λύση. Θα πρέπει να μετακινηθούν στης χώρες τους και να αυξηθούν τα μέτρα στα σύνορα της χώρας . Σε περίπτωση που συλλαμβάνονται στης είσοδο της χώρας να μετακινούνται αυτόματα στα κέντρα αυτά. Επίσης να ζητήσουμε από της χώρες που προέρχονται οι λαθρομετανάστες τα έξοδα συντηρείς- διαβιώσεις τους.
EPITELOUS
27/05/2009 09:09
NA TO DO KAI NA MHN TO PISTEPSO
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
27/05/2009 09:02
….ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!! Αυτό το έρμο κέντρο και ο Παρθενώνας
Είναι γεμάτο με λαθρομετανάστες άλλοι ασχολούνται με τα ναρκωτικά
Άλλοι με κλοπές άλλοι με άγνωστο σκοπό έτσι… και άλλοι με το εμπόριο νερού μέσα σε μεταχειρισμένα πλαστικά μπουκαλάκια που συλλέγουν από τα σκουπίδια και αφού τα γεμίσουν με νερό τα πωλούν προς 3 η 4 ευρώ πιέστηκα στους τουρίστες!!!!!
Αυτή είναι Η εικόνα τις Ελλάδας σήμερα …μήπως τελικά είναι η ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει??? ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!!
Μας ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ Καιρούς…..ΟΙ Κρατούντες ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΜΑ…..ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΗΦΙΣΙΑ Κ.ΛΠ ΘΑ
ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ….Ε4ΙΝΑΙ ΣΕ3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Λαϊκές ΑΧ ….ΈΛΛΗΝΕΣ……
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ
27/05/2009 09:00
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛ. ΒΑΘΗΣ, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ 54. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ Β. ΑΡΡΕΝΩΝ. ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ. ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ? ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΓΔ
27/05/2009 08:58
ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
εξ'' ονυχος ...
27/05/2009 08:54
Κούνια που σας κούναγε κακομοίρηδες, βασικά καποιο δεν βαζουν μυαλό με τίποτα ...
Μακαρι να γίνουν όλα αυτά, ο Δεκεμβρης θα είναι απλά ενα μικρο αστειακι.
Τελικά ένας χουντικός εισαγγελέας- υπουργός είναι παντα χρήσιμος για μια ολιγαρχία, αλλα ταυτοχρονα επιταχυνει κοινωνικες εξελίξεις.
Αυτος ο υπουργός ειναι καλύτερος απο τον Πολύδωρα, εκείνος με τις μαλακιες του απλά μας διπλασίασε, τώρα με τους μαρκογιαννάκειους λεωνταρισμούς θα πολλαπλασιαστούμε ακόμα περισσότερο

ΔΡΑΣΗ = ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (φυσική 6ης δημοτικού)
Totos
27/05/2009 08:26
NA GELASO. TI SKOUPA,ENA MIKRO KSESKONISMA APLOS..