Η αστυνομία χθες το βράδυ πραγματοποίησε «επιχείρηση σκούπα» σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμετείχαν 500 αστυνομικοί οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης στο πλαίσιο της εξάλειψης της εγκληματικότητας.

Έλεγχοι έγιναν στις πλατείες Κολιάτσου, Κυψέλης, Ομονοίας, Αμερικής, Καραϊσκάκη και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Σταθμό Λαρίσης.

Τουλάχιστον 56 άτομα συνελήφθησαν κατά την εξόρμηση της αστυνομίας τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της ομάδας «Δέλτα».

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 56 συλληφθέντες, Έλληνες και αλλοδαποί, κατά τη χθεσινοβραδυνή επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

712 έλεγχοι

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 712 έλεγχοι και προσήχθησαν 92 άτομα (40 Γεωργιανοί, 15 Αλβανοί, έξι Ρώσοι, δύο Σύριοι και άλλες εθνικότητες).

Συνελήφθησαν συνολικά 56 άτομα και συγκεκριμένα 13 για ναρκωτικά (πέντε Έλληνες και οκτώ αλλοδαποί), οκτώ για παράβαση του νόμου περί ηθών, οκτώ για όπλα (ένας Έλληνας και επτά Αλβανοί), ένας Γεωργιανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο, περούκα και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και 26 λαθρομετανάστες.

Έγιναν ακόμα 126 έλεγχοι σε αυτοκίνητα, 60 σε δίκυκλα και 39 σε καταστήματα, ενώ κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, 21,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 64 ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι και 17 φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου, τέσσερα μαχαίρια, ένας σιδηρολοστός και σιδερογροθιές