Από τη Σέχτα Επαναστατών για την επίθεση στο Αlter

Προκήρυξη - απειλή για δημοσιογράφους

Την άφησαν σε CD έξω από το σπίτι της Αμαλίας Γκινάκη στην οδό Νιόβης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΤΙΝΑ ΗΡΕΙΩΤΟΥ   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/02/2009 07:00 |
 Προκήρυξη - απειλή για δημοσιογράφους
Οι τρομοκράτες κλιμακώνουν τις απειλές σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξή τους και προαναγγέλλουν μπαράζ νέων χτυπημάτων (φωτό από την επίθεση στο Αlter)

Χτύπημα - «τελεσίγραφο» προς όλους τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter η οργάνωση Σέχτα Επαναστατών στην προκήρυξή της στα «ΝΕΑ» με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη. Η οργάνωση προαναγγέλλει νέα χτυπήματα και στοχοποιεί κάθε δημοσιογράφο. «Ο καιρός που είσασταν στο απυρόβλητο τελείωσε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η προκήρυξη είχε αφεθεί στην οδό Νιόβης 4, στα Κάτω Πατήσια αργά το απόγευμα και ενώ είχε αρχίσει η εκτύπωση της εφημερίδας. Ήταν- όπως και η προηγούμενη της ίδιας οργάνωσης- σε CD. Και αυτή τη φορά με την επιλογή του σημείου όπου οι τρομοκράτες άφησαν την προκήρυξή τους επιχειρείται συμβολισμός, αφού στην οδό Νιόβης 4 ήταν το σπίτι της Αμαλίας Γκινάκη, της άτυχης κοπέλας που στις 23 Σεπτεμβρίου του 1998 είχε τραυματισθεί θανάσιμα κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στο διαμέρισμά της όπου είχε κρατηθεί επί ώρες όμηρος από τον κακοποιό Σορίν Ματέι.

Στο κείμενό τους, οι τρομοκράτες κλιμακώνουν τις απειλές σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξή τους με την οποία αναλάμβαναν την ευθύνη για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορυδαλλού (είχε αφεθεί στον τάφο του Αλέξη Γρηγορόπουλου). Προαναγγέλλουν μπαράζ νέων χτυπημάτων και χαρακτηριστικά αναφέρουν: Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια τους που αφήνουν πίσω τους σύντομα θα αφήσουν κι αίμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Στην ελληνική κοινωνία των δεκαετιών 1980-90 οι θεσμοί που οργάνωναν και ακόμα οργανώνουν τη δημόσια σφαίρα έπασχαν από αξιοπιστία. Τα πολιτικά κόμματα εξουσίας ταλανίζονταν από σκάνδαλα, οι δικαστικοί φορείς από διαφθορά, το εκπαιδευτικό σύστημα από αναχρονισμό και η αστυνομία από βιαιότητα και αυθαιρεσίες. Ήταν εποχές έντονων κοινωνικών συγκρούσεων και πολιτικής αμφισβήτησης. Απέναντι στην συνεχιζόμενη κοινωνική αστάθεια, ο καλύτερος σύμμαχος των κρατούντων ήταν η δημιουργία ενός φαινομενικού αντιπάλου. Ήταν αυτός που θα αφουγκραζόταν και θα «ικανοποι ούσε» την κοινωνική κριτική και αμφισβήτηση, μετατρέποντας την σε ακίνδυνη εικόνα και θέαμα, με δόση καταγγελίας. Είναι ο αντίπαλος στα χαρτιά, όμως στην πραγματικότητα είναι ο σύμμαχος του κατεστημένου. Αναφερόμαστε στη 4η εξουσία της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφία που αποκαλύπτει σκάνδαλα, ξεμπροστιάζει διεφθαρμένους πολιτικούς, καταγγέλει τους μπάτσους που αυθαιρετούν, δίνει λόγο στον πολίτη να μίλησει για τα καθημερινά προβλήματα του, δικάζει, ερευνά εγκλήματα, ψυχαγωγεί, διασκεδάζει, δίνει συμβουλές καταναλωτικής συμπεριφοράς, διαφημίζει και ξαναδιαφη μίζει, κάνει ανθρωπιστικούς εράνους και πάνω απ΄όλα ενημερώνει. Για να γίνει αυτό η δημοσιογραφία έδωσε τα πειστήρεια της στο λαό. Για να την εμπιστευτούν έπρεπε να πείσει. Από τις πορείες του 90΄ που διαδηλωτές και δημοσιογράφοι πορεύονταν μαζί στα ίδια μπλόκ μέχρι τη φυλάκιση 8 εκδοτών για τη δημοσίευση προκύρηξης της Ε.Ο. 17Ν,η « μαχόμενη» και «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία πέτυχε αυτό που ήθελε. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας ότι είναι δίπλα της κι απέναντι στην εξουσία κι αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση. Στην ουσία; Η δημοσιογραφία δεν είναι μετάδοση γεγονότων. Είναι η αναπαράσταση γεγονότων. Είναι ο σχολιασμός, η κρίση, η εκτίμηση και τα συμπεράσματα σ΄ένα φασιστικό μονόλογο. Όσο και να ρωτήσεις την οθόνη δεν θα σου απαντήσει. Όπως σε κάθε παράσταση έτσι και δώ έχουμε σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και θεατές. Όμως πέρα από τα ιδεολογήματα, τα media αποτέλουν μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση. Εκδότες διαχειρίζονται πολιτικά συμφέροντα, όπως και πληροφορίες γι΄αυτό στους διαδρόμους τηλεοπτικών σταθμών κι εφημερίδων βαλίτσες με εκατομμύρια αλλάζουν χέρια όπως οι ιδεολογίες.

Με την επέλαση των ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών τη δεκαετία του 90΄ οι Έλληνες δεν ήταν μόνο οι οικονομικοί πρωτευουσιάνοι των Βαλκανίων αλλά αποκτούσαν και την φινέτσα του ευρωπαϊκού σύγχρονου life-style με τα αντίστοιχα πρότυπα και εικόνες. Ακολούθησε ο μικροαστισμός, ιδανική συνταγή για τον εξελισσόμενο καπιταλισμό. Δοξάστηκε το αγορασμένο σπίτι επί πιστώσει, το σπόρ αμάξι, η πετυχημένη επαγγελματική καριέρα, η γκλάμουρ διασκέδαση, το όνειρο του κάθε μαλάκα νέο-έλληνα μικροαστού. Η τηλεόραση όμως δεν επιβλήθηκε μόνο από την εξουσία. Η σχέση Μedia και τηλευπηκόοων δεν ήταν απλώς σχέση πομπού-δέκτη αλλά κι αντίστροφη. Οι τηλευπήκοοι αποζητούσαν περισσότερη αδρεναλίνη, ίντριγκες, δακρύβρεχτες ιστορίες και τα media έδωσαν reality-show, ηλίθια τηλεπαιχνίδια και χαζές σαπουνόπερες σαν εικονικά συμπληρώματα ζωής. Την ίδια στιγμή τα media μιλούσαν για ξενόφερτη εγκληματικότητα και ο κόσμος κοίταζε επιφυλακτικά τους μετανάστες γύρω του. Τα media διαμορφώνουν καθημερινά τις ζωές μας. Το χρόνο που απομένει από τη δουλειά, το σχολείο, από τις θεσμοποιημένες δραστηριότητες και υποχρεώσεις μας, προσπαθούν να τον διαμορφώσουν κατάλληλα για να είμαστε ελέγξιμοι και φρόνιμοι. Χειραγωγούν τα μυαλά μας καθημερινά για να γεμίζουμε τη ρεζέρβα του πειθαρχημένου χρόνου μας, με αξίες και λειτουργίες που τροφοδοτούν το σύστημα. Δημιουργούν πρότυπα συμπεριφοράς, προβάλλουν ψεύτικες εικόνες, διαμορφώνουν το δόγμα «κοίτα την πάρτη σου και πάτα πάνω στους άλλους για να πετύχεις» και καθορίζουν την οπτική μας για τον κόσμο. Τα media δεν λένε μόνο ψέμματα. Κάνουν κάτι χειρότερο, κατασκευάζουν αλήθειες. Όπως έλεγε και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζι, Γκέμπελς «Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει». Μας εμφυτεύουν τις κρίσεις τους, αργά και μεθοδικά και λειτουργούν σαν μηχανές παραγωγής φόβου καθώς διαμορφώνουν μονίμως συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Διοικούν τις εντολές του φόβου,«κλειδώσου στο σπίτι, υπάρχει εγκληματικότητα»,«πρόσεχε τι τρώς, υπάρχουν διατροφικά σκάνδαλα»,«πρόσεχε το παιδί σου, υπάρχει η μάστιγα των ναρκωτικών». Οι πληροφορίες τους παρουσιαζονται σαν αλήθειες, ενώ αποσυνδέουν κάθε γεγονός από το κοινωνικό του περιβάλλον, τις αιτίες που συμβάλλουν στην τέλεση του, το περιέχομενο του όπως και το νόημα του και το υποβιβάζουν στο κώδικα των συμβάντων. Έτσι ο λοιμός σε μια αφρικανική χώρα συμβαίνει παράλληλα με την τελευταία επίδειξη μόδας του Versage.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης, 17/2 στις 7:15, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αρχίσει, χτυπήσαμε το τηλεοπτικό σταθμό του Αlter. Πυροβολήσαμε επιλεκτικά τα βαν του καναλιού στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού. Χτυπώντας το συγκεκριμένο κανάλι στέλνουμε ένα τελεσίγραφο σε όλους τους δημοσιογράφους. Ο καιρός που είσασταν στο «απυροβόλητο» τελείωσε. Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο ελεεινοί και τιποτένιοι που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε τη συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρου φιάνων, προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μπόξ σε καμιά πορεία. Δε θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο αν αντικρίζαμε κάποιο γνωστό δημοσιογράφο. Να είναι σίγουροι πως μια από τις σφαίρες μας θα έβρισκε το κεφάλι του. Ας το γνωρίζουν πια οι εντολοδόχοι του συστήματος, ότι καμία πρόφαση δεν τους εξασφαλίζει την ασφάλεια τους. Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια που αφήνουν πίσω τους για να κολακεύουν τους καθεστωτικούς προϊσταμένους τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους, σύντομα θ΄αφήσουν κι αίμα. Αυτή η ένοπλη επίθεση όπως και η προηγούμενη, τις θεωρούμε κινήσεις ήπιας έντασης, προλογίζοντας αυτό που θα επακολουθήσει. Ήδη το σχέδιο της μόνιμης απειλής αρχίζει ν΄αποδίδει. Μια μέρα μετά την ένοπλη επίθεση μας στο Α.Τ. Κορυδαλλού, ο φρουρός του σπιτιού του αμερικάνου πρέσβη πυροβόλησε τον ένοπλο σεκιουριτά, τραυματίζοντας τον, υπο το φόβο της «τρομοκρατικής» απειλής, δυστυχώς όχι θανάσιμα. Επίσης ένας καθεστωτικος φρουρός των ΜΑΤ αυτοκτονώντας, επιβεβαίωσε τα σενάρια ότι η ζωή ενός μπάτσου κοστίζει όσο και μια σφαίρα. Κύριοι δημοσιογράφοι, αυτή τη φορά ήρθαμε σην πόρτα σας, την επόμενη φορά όμως θα μας βρείτε στα σπίτια σας.

Υ.Γ1: Όσον αφορά τον τεχνικό που συναντήσαμε την ώρα που κατευθυνόμασταν στο μέρος της επίθεσης πρέπει να καταλάβει αύτος όσο και άτομα που στο μέλλον θα παρεμβάλλονται σε κάποια επίθεση μας χωρίς να είναι στόχοι μας πως όταν κάποιος με όπλο στο χέρι τους λέει να φύγουν το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να απομακρύνονται αμέσως και να μην «παίζουν» τον αυτόπτη μάρτυρα που κοιτάει, γιατι αυτό ίσως να αποβεί προβληματικό για τους ίδιους κάποια άλλη φορά.

Υ.Γ2: Πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Τζωρτάτος αντί να ντρέπεται που συνεργάζεται με την αστυνομία αποσκοπώντας σε ευνοικότερη μεταχείρηση έδωσε συνέντεξη στην Ελευθεροτυπία μιλώντας για πράκτορες και ΚΥΠατζίδες που διαβρώνουν τις ένοπλες οργανώσεις. Είναι γνωστό το πόσο αχρείος ήταν αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Η επιλογή του μέρους που αφέθηκε η προκύρηξη έχει να κάνει με την υπόθεση του Σοριν Ματέι. Η πρώτη υπόθεση τηλεδιαχείρισης από τα media με τελική έκβαση τον θάνατο μιας κοπέλας και την δολοφονία του Ματέι στο νοσοκομείο από τους μπάτσους.

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

86
λουκας
29/07/2010 09:20
η προκηρυξη εχει λαθη και ισως να εχει γραφτει απο ανθρωπο 30 χρονων. αλλα τα περισσοτερα σχολια εχουν γραφτει απο παιδακια δημοτικου.
Mεμας Τηλεκαναλης
27/07/2010 22:58
Διαβασα καμποσα απο τα παραπανω μηνυματα και πραγματικα ,ελαχιστοτατα ειχαν ....πως να το πω...Υγεια ισως ειναι μια ταιριαστη λεξη.Ανθρωπακια που επιμενουν να αναλυσουν τα γιατι και τα διοτι του Πασοκ η της ΝΔ που χλευαζουν ,βριζουν ,η απλα κατηγορουν τη Σεχτα η τη Μεχτα η την οποια επ.οργανωση,η που προσπαθουν να βρουν τα υπερ και τα κατα της κοινωνιας. Η αποψη μου θα ηθελα να μοιαζει με τη γνωμη ενος παιδιου. Πιστευω λοιπον οτι δεν εχουμε (εννοειται) δημοκρατια,ειμαστε ενα ατυχο τσουρμο εκατομυριων ανθρωπων που ζει σε μια εξαιρετικα δυσκολη και κρισιμη εποχη ,που κοπανιεται με πολλους τροπους μες το σεικερ της πραγματικοτητας. Οι τρεις εξουσιες (νομοθετικη,δικαστικη,και εκτελεστικη)λοιπον,πιστευω οτι ειναι ο υπαλληλος του κεφαλαιου.Δουλεια τους ειναι να προστατευουν αυτους τους 100-200 μαγκες που κατεχουν τον πλουτο του πλανητη. Βεβαιως καμουφλαρονται δηλωνοντας οτι υπαρχουν για να υπηρετουν την ανθρωποτητα ,το πληθος δηλαδη,τη μαζα. Η αδικια ειναι κανονας πλεον και η δικαιοσυνη γενικως στον κοσμο μοιαζει εξαιρεση.Οσο περισοτερη εξουσια διαθετει καποιος η πλουτο(αν και αυτα πανε μαζι) τοσο πιο αχρειος ειναι.Αυτο ειναι ο κανονας.Οπωσδηποτε θα υπαρχει και καποια εξαιρεση. Ο βιοπαλαιστης και μιλαμε τωρα για την κυριως ανθρωπινη μαζα ,φτυνει αιμα καθημερινα μεσα σε ενα παλαβο οχταωρο χιλιαδες Ωρες μεχρι ναρθει η ωρα να τα φτυσει μια και καλη, να ξεκουραστει πια. Βρισκεις την καλοσυνη και την καθαρη ματια συνηθως αναμεσα σε ταλαιπωρημενους ανθρωπους,ασημαντους. Ο βουδας ειπε οτι η ζωη ειναι πονος πριν μερικες εκατονταδες χρονια.Αναρωτιεμαι τη στην ευχη θαλεγε σημερα. Τελειωνοντας,ζωντας καποιος μεσα σ ''αυτη τη θανασιμη ζωη οπου κυριολεκτικα πεθαινεις οχι για να ζησεις αλλα να επιβιωσεις ξεπουλωντας τον βιολογικο σου χρονο για λιγοτερο απο ενα κομματι ψωμι, δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα κρινει αν σωστα η λαθος καποιος οι καποιοι σαλταραν και σκοτωσαν αυτους που θεωρουν υπαιτιους της δυστυχιας και της σκλαβιας τους. Οπως και δεν γνωριζω αν η Χ η Ψ οργανωση εξυπηρετει τη δικη τους αγαναχτηση Η σκοπιμοτητες της Εξουσιας. Προσωπικα δεν μπορω να σκοτωσω ανθρωπο,δεν ξερω αν κινδυνευα εγω η καποιος αλλος θανασιμα πως θα λειτουργουσα .Ευχες για ενα καλυτερο αυριο αν και προβλεπω οτι θα περασουμε Συμπληγαδες για να το δουμε.
DCLXVI
23/02/2009 17:17
Οι υπολογιστές και αυτοί που δείχνουν με τον δείκτη του δεξιού τους χεριού τον ΦΠΑ δεν έχουν ευφυΐα .Τα μεγάλα μυαλά όπως ο ΦΠΑ έχουν σκοπούς. Τα μικρά που τον κατηγορούν έχουν μόνο την επιθυμία να του βρουν κάτι λάθος. Ούτε για λύπηση δεν είσθε!
αντωνης
23/02/2009 14:28
Στην αναλυση σου περι εγκληματος, ΦΠ, ξεχασες να αναφερεις το βασικοτερο προβλημα. Εχουμε ελευθερη βουληση και συνεπως ευθυνη για τις πραξεις μας η οχι. ;-) Κατα τα αλλα χρησιμοποιεις την ιδια παγια τακτικη.. Ξεκινας απο πραγματικα προβληματα, για να καταληξεις αυθαιρετα στο συμπερασμα, οτι για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ. Οχι οτι το ΠΑΣΟΚ δεν ευθυνεται κι αυτο για την καταντια της ελληνικης δικαιοσυνης. Ευθυνεται και παραευθυνεται. Ειχε ολη την δυνατοτητα και την ευκαιρια τοσα χρονια στην εξουσια να βελτιωσει την δικαιοσυνη, να την εξυγιανει και να την βοηθησει στην αποκτηση της ανεξαρτησια της, κτλ.. Πραγμα που δεν εκανε. Αλλα δεν ευθυνεται μονο αυτο. Το ιδιο και πολυ περισσοτερο ευθυνεται και η ΝΔ και τα προγονικα της κομματα. Παραδειγματα απλα, που τα ξερουμε ολοι μας λιγο πολυ, οι „δικες“ (παρωδιες) των κομμουνιστων και των αγωνιστων πριν μερικες δεκαετιες, τα κουκουλωματα των σκανδαλων επι χουντας, κτλ,κτλ. Εκει να δεις ανεξαρτητη δικαιοσυνη. Κι εχουμε φτασει στο σημειο, σαν λαος, να μην εχουμε πια καμμια εμπιστοσυνη σε εναν απο τους βασικοτερους θεσμους της δημοκρατιας. Και κατ επεκτασην φυσικα ουτε και στην ιδια την δημοκρατια, πραγμα που ισως (λεω ισως) σε χαροποιει. Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι πρεπει να ομολογησουμε, οτι υπαρχουν και δικαστες με ακεραια προσωπικοτητα, που δεν δεχονται να γινουν τσιρακια της εκτελεστικης εξουσιας. Σ“ αυτους οφειλουμε σεβασμο.. Τωρα οσον αφορα την τακτικη σου, εχω την εντυπωση, οτι το δεξι σου ματι δεν το χρησιμοποιεις. Κι οταν το χρησιμοποιεις το κανεις μονο για να προσδωσεις μια αληθοφανεια και μια δηθεν αντικειμενικοτητα σε αυτα που βλεπεις με το αριστερο σου. Γιαυτο κ. ΦΠ, κανεις δυστυχως προπαγανδα κι οχι κριτικη.
P.L
23/02/2009 14:16
Ine gelia i prokiriksi sas.
An mi ti allo prepi na tin exi grapsi enas ilikias 24-30 o opios atixos den exi grapsi ke polles ekthesis stin zoi tou,profanos variete pou zi ke vrike katafigio sto ke kala Adartiko poleon:))).As imaste sovari,afto to palikari den diavase pote tou Erithres Taksiarxies,Che,Fidel,kati pou na ton apasxolisi pio poli apo to na vazi vombes propaniou se dimosiografous?kala toso peran ine??ke kala ase tis epanalipsis sto kimeno tou,afto to min mpiote mprosta mas giati tha fate kamia sfera??poses sferes troi kapios diladi kathe mera?to rima dexome den to exi mathi sto sxolio?
O Alter tou eftekse?diladi ola ta alla epaggelmata litourgoun apsoga?an ine toso spirta as xtipisoun ta megala kefalia,o texnikos ke o dimosiografos ine ta megala kefalia?an aftous theoroun megala kefalia ,as pane stin mikono gia diakopes giati poli sidoma tha kanoun diakopes sto keli32
ade re piaste kamia doulia epanastates tis plakas. ta spate stis pories,kriveste san gomenakia mesa sto politexnio ke meta sas ftene ke oi mpatsoi. apo tin alli eprepe na sas spaosuin sto ksilo oi katastimatarxes,anarxes tou kolou,an katalavate pote ke afta pou grafi o Bakunin.
alla vriskete katafigio stin tromokratia,ti na pi kanis,vrikate vasi giati ola ine poulimena,ke ola ta kommata gia ton po...kavala ine
alla iste ena me tous mpatsous,les ke den sas kseroun,ksafnika ke esis emfanistikate ke thelete na ginete ke iroes,oust re.otan dolofonousan ta pedia stin Palestini pou isastan?i sas endiaferi mono o ellinas dimosiografos?pou ine oi vomves stous koloisrailites?siopisate kotoules opos ekane mouga ke o Mavroulis proedros,theli allagi,alla me ta israilitika kefalea pou ton stiriksan na vgi proedros ekane tin papia
Ade re sapioi vrite apasxolisi,Pambo tou poutsou
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
23/02/2009 07:42
Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ
Στις αλλοπρόσαλες τοποθετήσεις του δηλωσία Νοφικού εκπροσώπου της στήλης , αναφέρεται και το εξής αποκαλυπτικό του ήθους και του μίσους τους έναντι του κοινω- νικού συνόλου κ.λ.π. που απορρέουν από αυτές τις τοποθετήσεις , που είναι το εξής : ...για τους εγκληματίες το δίκαιον θα ήτο ο τείχος του αποσπάσματος. {Η ορθογ- ραφία είναι του εν λόγω διαφωτιστού του ΠΑΣΟΚ}. Ομως η διδασκουμένη άποψη περί εγκλήματος αναφέρει τα εξής : Πράξη ή παράλειψη που είναι άδικη και που τιμωρείται από το Νόμο. Πάνω σ’αυτό τον ορισμό δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά ! α}Τι είναι έγκλημα ; β} Ποίος διατυπώνει τη φόρμα του εγκλήματος ; γ} Ποίον εκπροσωπεί ο Νομοθέτης ; δ} Ο εγκληματίας γεννιέται εγκληματίας, ή μήπως οι κοινωνικές συνθήκες δημιουργούν τους εγκληματίες ; Θα μπορούσα να επεκταθώ και σε πληρέστερη ανάλυση . Ομως αν σκεφτούμε ότι οι νομοθέτες {Βουλή} και δη οι παριστάνοντας τους δημοκράτες , ψηφίζουν νόμους που τους επιτρέπουν κάθε λογής παρανομία ατιμωρητί , πως είναι δυνατό να χαρακτηρίζουν κάποιους άλλους ως εγκληματίες για τα ίδια αδικήματα που επιτρέπονται γι’αυτούς ; Κατά το Σύνταγμα υπάρχουν τρείς εξουσίες {Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική} για τις οποίες υπάρχει διαχωρισμός .Υπάρχει δηλαδή η διάκριση των Εξουσιών. Στην ουσία καταλύθηκε αυτή η διάκριση όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία . Ούτω όλες οι Εξουσίες υπάγονται στην κυβέρνηση. Η Δικαιοσύνη δε και η Αστυνομία που εκφράζουν τη νομιμότητα της βίας υπηρετούν δουλικώς την κυβέρνηση.Τα δυο χέρια του Νόμου! Το ένα με τη Ζυγαριά και το άλλο με τη Ρομφαία .Ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ έχει γνωμοδοτήσει ακριβώς επ’αυτού: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ. Ολοι μιλούν για δημοκρατία ενώ στην πραγματικότητα έχουμε στυγνή Κοινοβουλευτική Δικτατορία !...Αυτό συνέβη όταν αφαιρέθησαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες του θεσμού της Δημοκρατίας,επί Α. Παπανδρέου για να κάνει ανεξέλεγκτα τις business του ! Στην ουσία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστη διακοσμητικός και αχρείαστος . Εφτασε ο μέγας κομμουνιστοφάγος Κωστής Στεφανόπουλος που δεν βγήκε ούτε βουλευτής στις κάλπες με το κόμμα του ΔΗΑΝΑ ,να ενταχθεί στο άνευ ιδεολογίας ΠΑΣΟΚ. {Αν ήταν σοσιαλιστικό ποτέ δεν θα τον πρότεινε για Πρόεδρο}! Οταν δε τον έχρισε Πρόεδρο της Δημοκρατίας άλλαξε ιδέες και λεξιλόγιο και ξέχασε τη δήλωσή του ότι ποτέ δεν θα αναφέρει τη λέξη Εμφύλιος αλλά αυτό -που κατ’αυτόν- ήταν : Συμμοριτοπόλεμος!... Δυστυχώς αυτοί μας κυβερνούν !... Επίσης οι πρώην δηλωσίες που εξεδιώχθησαν απο το ΚΚΕ , βρήκαν στέγη στο όπως ανέφερα άνευ ιδεο- λογικής τοποθέτησης ΠΑΣΟΚ και παριστάνουν τους δημοκράτες , τους καλούς και τους νομοταγείς πολίτες .Ολοι αυτοί λόγω των...δημοκρατικών τους ιδεών είναι υπέρ της θανατικής ποινής , η οποία εξισώνει το έγκλημα και τους εγκληματίες από όπου κι’αν προέρχονται !...Τους αφήνω στην κρίση των πραγματικών προοδευτικών φίλων αυτής της στήλης . Ποίοι είναι αυτοί οι δήθεν αναμάρτητοι που ελαφρά τη καρδία ζητούν τη δολοφονία των συνανθρώπων τους ; Αυτοί δεν είναι εγκληματίες ; Κι’ αν όχι γιατί ; Εν κατακλείδι ο Βικτώρ Ουγκώ ανέφερεν επιγραμματικώς τα εξής : Το κεφάλι του λαού. Ιδού το πρόβλημα. Φωτίστε το, διότι ούτω δεν θα χρεισθεί να του το κόψετε. Φωτίστε μας λοιπόν κύριοι Εθνοπατέρες, δημοκράτες και ότι άλλο μπορεί να σημαίνουν αυτοί οι όροι ! Για να αντιληφθούμε σε ποία κατάσταση βρίσκεται το πνευματικό μας επίπεδο, δεν χρειάζονται ειδικές μελέτες .Μια απλή ανάγνωση σ’αυτά που διατυπώνουν οι περισσότεροι συνεργάτες αυτής της στήλης είναι αρκετή . 23-2-2009 Φ.Π.
apa pa
23/02/2009 05:12
kala kanoyn akoy ekei ta mme einai h dhmokratia
DORYFOROS TOURKIAS PROHN ELLAS
23/02/2009 01:41
XESTA MESA.TROMOKRATIKH ORGANOSH SYRIZOEIDON
va
23/02/2009 00:13
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ''70. ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΗΡΟΥ.
κτ
22/02/2009 23:16
Παλικάρια της Σεχτας να καταλάβετε ότι η ένοπλη πάλη εφαρμόζεται όταν βρίσκει το απόλυτο κοινωνικό έρεισμα και όταν τα μέτρα καταστολής έχουν επιστρατευθεί στο σύνολο τους για να σταματήσουν το μαζικό εργατικό κίνημα και όχι τις διαδηλώσεις 5000 και 10000 σκόρπιων συνδικαλιστών και σε χωρισμένες πορείες περιφρουρημένες και όλες αυτές οι μαμακιες...Δεν ειναι εργατικό κινημα αυτό.Πρώτα πρέπει να πειστεί ο λαός για τον άλλο δρόμο και μετά τα λέμε και με την εξουσία.Αυτή δε θα πειστεί ποτέ.Ο καθένας αντιλαμβάνεται αλλιώς τον αγώνα.
Ένας πολίτης
22/02/2009 23:03
Η πλύση εγκέφαλου από τα ΜΜΕ φέρνουν και σαν απετέλεσμα αυτό το φαινόμενο! Στο φαινόμενο της εγκληματικότητας! Ωμός εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και τόσο με την αντίληψη τους αυτή! Τον τελευταίο καιρό στα παράθυρα των καναλιών αλλά και γενικότερα σε ότι έχει σχέση με τα ΜΜΕ εμφανίζονται πόλοι να έχουν μπερδέψει την σημασία της λέξεως Δημοκρατία . Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει και εξασκείται από το λαό. Η ετυμολογία της λέξεως βρίσκεται στα συνθετικά δήμος (το σύνολο ή η συνέλευση των ανθρώπων που έχουν πολιτικά δικαιώματα) και κράτος (δύναμη, εξουσία, κυριαρχία). Κάτι που τα ΜΜΕ έχουν κόψη αυτήν την επαφή βάζοντας δικά τους συμφέροντα ανάμεσα στον λαό και στην οποιαδήποτε κυβέρνηση! Κάτι που τα ΜΜΕ έχουν καταφέρει σε χιλιάδες πoλιτές να μην ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα. Και ξανά τονίζω τα ΜΜΕ δεν είναι η δημοκρατία
ΛΑΒΑΣ
22/02/2009 21:01
@ Αντώνης 21/2/09

Επειδή αυτά που αναφέρεις αποτελούν δομικά υλικά μιάς τετράγωνης λογικής σκέψης, ανυπόκριτα τα δέχομαι.

Όταν στο διάβα της ζωής υπάρχουν μειοψηφικές αντιδράσεις με στοιχεία επιβολλής τότε η κοινωνική γαλήνη και συνταγματική τάξη διασαλεύονται από μια μικρή μερίδα, χωρίς κανένα πολιτικό υπόβαθρο, που ταϊζεται από την ανωμαλία κι η γαλήνη δεν την τρέφει.
Το τέλος μιας τέτοιας δράσης αναπόδραστα, δυστυχώς, είναι τάφος για τους άφταιγους και φυλακή για τούς εγληματίες, ενώ δίκαιον θα ήτο για τους τελευταίους να είναι ο τείχος του αποσπάσματος.
Trelli ki adespoti
22/02/2009 20:19
Pros XESTA Epanastaton, tou kol**: TO EIDOS TIS EPANASTASIS SAS LEGETAI STA GERMANIKA Stuhlgang, diladi xesim*! Opoios einai magas kai ta spaei, meta den krybetai! Lypamai, eisaste Dages! Oso gia tin ''xenoferti bia'' , I EGLIMATIKOTITA EINAI TO APOTELESMA TON POLEMIKON SYGROUSEON POU EPLIXAN TIS PERASMENES DEKAETIES TA BALKANIA KAI TI ROSSIA, otan ta tomaria ta opoia eseis simera ypireteite triban ta xeria tous kai o Ellinikos laos anamasouse ti gnosti DIKI SAS FRASI: MAKRIA AP'' TON K*** MOU, KI OPOU THELEI AS MPEI, PALIOKYPITES TOU KERATA, EISASTE TO IDIO K***GLYFTES OSO KAI ORISMENOI DIMOSIOGRAFOI!!
tsarli
22/02/2009 20:00
kala kanoun
αντωνης
22/02/2009 19:40
Αυτη η προκυρηξη ειναι ενα αλαλουμ απο επιφανειακα επιχειρηματα, επιδερμικες αναλυσεις και φασιστοειδεις αντιληψεις. Κατηγορουν την 4η εξουσια, γιατι, λενε, „αποκαλύπτει σκάνδαλα, ξεμπροστιάζει διεφθαρμένους πολιτικούς, καταγγέλει τους μπάτσους που αυθαιρετούν,...“, με αλλα λογια γιατι κανει την δουλεια της. (Τα μαγικα οτι τα κανει για να κερδισει την εμπιστοσυνη της κοινης γνωμης, ετσι ωστε να μπορει καλυτερα να την χειραγωγησει και να στηριξει τους κρατουντες, ειναι διασκεδαστικες λογικες ακροβασιες). Αν δεν τα εκαναν ολα αυτα, θα την κατηγορουσαν οτι δεν κρινει και δεν ελεγχει τους κρατουντες και συνεπως ειναι και παλι συνενοχη και τους στηριζει. Ωραια λογικη! Και το κερασακι... Βαθειες φιλοσοφικες αντιληψεις, τυπου..„ Όσο και να ρωτήσεις την οθόνη δεν θα σου απαντήσει„. Δεν ξερω ποσες φορες ρωτησαν κατι την οθονη, μεχρι να βγαλουν τετοιο απιθανο πορισμα... Αυτη η σεχτα δεν ειναι ουτε επαναστατικη, ουτε αριστερη οπως γραφουν μερικοι αναγνωστες. Η αριστερα αν μη τι αλλο ξερει τουλαχιστον να κανει πολιτικοκοινωνικες αναλυσεις. Αυτοι ειναι του τραλαλα.
P.L
22/02/2009 19:15
me tosa olofanera skandala,gia proti fora mas lene stin mapa san klevoume ,ke katapatoume ta pada ke vlepis oti akoma kivernoun,anti na exi ksesikothi o kosmos.alla ke apo tin alli ti vlepoume?skandala i nea dimokratia?..as psifisoume Pasok...kala afou ke to Pasok to kseroume ti tha allaksi diladi?den milame gia ta alla kommata...i Aleka exi mini stin epoxi Stalin...o Sinaspismos provari kenourgia poukamisa ke o Laos ine opou fisai kalitera. diladi giorgaki i kostaki?ke apo tin alli tin parthena pou lei ekso apo tin E.E?ADE AS PAME STIN ZOUGLA TOTE
P.L
22/02/2009 19:05
1.Ine kalo na kanis kritiki,pada kaloproereti ine,to vrisidi omos den teriazi. Sigoura den mas ipan ke kati kenourgio,oute kati pou den gnorizame.To na aferesis tin zoi omos kapiou den ine simio dimokratias ke sigoura den to exi kanis. Afto pou tha prepi na doun ine oti ine san na vazoun bomves stin evga tis gitonias,den prokite na alaksis kati,i ousia ke ta megala kefalia den ine oi stoxoi pou mas lene stis prokiriksis ,ke sigoura aftous tous stoxous den tha tous vroune stin Ellada.Karamalides ke giorgakides,Alekes ke Alekous tha vroune pollous,oi kakomoiroi apla pionakia ine,kanoun oti tous lene apo ekso,ke sigoura oi apo ekso kseroun polloi kala pios i pia tha ine o epomenos prothipourgos.Anoitoi ien oi Ellines pou kathe fora disanasxetoun ,kathe fora apergoun,alla molis erthi i periodos ton eklogon ke tous iposxode kati ,pathenoun black out ke tous ksanavgazoun.Efoson ksanavgazis tin sapila tote stamata na diamrtirese. O tipos kata 90%pada kitrinos itan ke den prokite na alaksi afto me sferes oute me apolies zoon,iparxoun anthropoi pou exoun poulithi apo ola ta epaggelmata. Den tha ksesikothi i maza an skotothoun anthropoi piu eksipiretoun simferonta,oute an kaoun deka trapezes ksenon simferonton.I ellada xriazete enan igeti pou na empnei,kati pou liges fores ixe stin istoria tis.An kitaksis stin vouli den prokite na vris ton igeti afton,alla afto den simeni oti prepi na anatinaksi kanis tin vouli,ine poulimenes psixes oloi tous ke to kseroume,i toulaxiston to kseroun ekini pou diavazoun ke kana vivlio,giati oi alloi pou asxolounte me ta koutsompolistika politismika ine makran. Diavaza ke gia kapious pou legan gia tin 17 Noemvri,tosa xronia pou itan energoi den ida ke kamia epanastasi apo ton lao,se ti diladi enempnefse?sto oti katharise merikous klooun?ok,alla to tsirko ine anixto ke se pliri anthirotita,as vrethoun alles lisis,alla afto den prokite na gini,o ellinas ine mexri aidias xreomenos ke partakias.
sexta sextadopoulou
22/02/2009 17:28
sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta sexta
Δημοκράτης
22/02/2009 17:20
Τιμή και δόξα στη ΣΕΧΤΑ...
Myst
22/02/2009 17:15
Ποιοι τρομοκράτες ρε παιδιά; Είπανε ποτέ αυτοί οι άνθρωποι ότι είναι τρομοκράτες; Οι άνθρωποι λένε ότι είναι επαναστάτες, και μάλιστα γράψανε και την αιτία. ( σύμφωνα με την άποψη τους αλλά σεβαστή και αυτή). Αλήθεια .. ποιους τρομοκρατούν οι τρομοκράτες; Τον κοσμάκη έξω; Ή μήπως τα λαμόγια, μεγαλοκαρχαρίες, ψεύτες και υποκριτές της πολιτικής και κοινωνικής μας ελίτ; Μάλλον το δεύτερο. Και να κάνω και μία ερώτηση; Ο μπάτσος που εκτέλεσε εν ψυχρώ ένα δεκαπεντάχρονο γιατί δεν λογίζεται ως τρομοκράτης; Ο δημοσιογράφος που έστησε την καριέρα του πάνω στο πτώμα της Αμαλίας Γκινάκη γιατί δεν λογίζεται ως τρομοκράτης; Γιατί την λέξη αυτή κάποιοι την κοτσάρουνε όπου τους έρχεται πιο βολικά για να κάνουν τα δικά τους. Συμβουλεύω τους "τρομοκράτες" της Σέχτας να τρομάξουν λίγο και τους εξής: Τις βλαμένες με τις μεσημεριανές εκπομπές, τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, (μήπως και σταματήσει να γαυγίζει το σύμπαν), τους διάφορους ακριβοπληρωμένους καλλιτεχναράδες και συνθέτες λαικό πόπ ασμάτων που έχουν στείλει την ελληνική κουλτούρα για βρούβες και επίσης τους τεχνοκράτες μαζί με τις κυρίες τους. Άντε παιδιά διευρύνετε λίγο τον κύκλο μήπως και μπει μία τάξη σε αυτό το μπουρδέλο. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος..! (όπως είδατε τα λέγε λέγε του Γκαίμπελς δεν μετράνε σε αυτήν την χώρα).
ThrylosOLE
22/02/2009 16:18
Pros TA NEA,

Stamatiste na dimosieuete auta ta skoupidia pou stelnoun ta fasistoeidei pou kryvontai katw apo onomata san "Sexta" kai alla tetoia sk-ta.
Den prosferete kammia ypiresia stin enimerwsi kai ston topo.

AGNOEISTE TOUS !!!

Mipws to kanete giati tous fovosaste? Megali xeftila...
Φευγάτος
22/02/2009 13:18
Δεν πιστεύω ότι η βία θα αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει μάρτηρες ανθρώπους ξεπουλημένους και προδότες. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι ο Έλληνας. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και σκέψη. Να φύγει από το κοίτα την πάρτι σου και άσε τους άλλους να πνηγούν. Να πάψει να είναι το κλασικό λαμόγιο και οκομπιναδόρος. Γιατί πολύ απλά στο τέλος πνήγετε και αυτός μαζί με τους άλλους. Όσο για τους υποστηρικτές τουεκάστοτε συστήματος, αυτοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να μπορέσει ο καθένας να αναλάβει τις ευθήνες του. Να ανοίξει το μυαλό του και να μπορέσει να δει πίσω από αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Αλλά κυρίος να αφήσει το μικροσυμφέρον του για το γενικότερο καλό. Κοινός χρειάζετε παιδεία και ανοιχτό μυαλό. Όχι άλλο κάρβουνο.
Αντωνης Συμεωνακης
22/02/2009 12:24
Οταν μιλαμε για τρομοκρατια και τρομοκρατες, ξεχναμε το δεξιος η αριστερος, ΝΔ η ΠΑΣΟΚ απλα την καταδιζουμε απεριφραστα σαν εχθρο ττων ελληνων προοδευτικων, σαν εχθρο του ελληνικου λαου, σαν εχθρο της ελληνικης δημοκρατιας, σαν ενα βρυκολακα που με την δρασει του ζημιωνει την χωρα μας και ωφελει τους εχθρους τους εθνους μας.
Δεν επιτρεπεται, δεν μπορουμε να κανουμε τα ιδια που καναμε με την 17Νοεμβρη, -καλα τον εκανε-
Εχουμε κρατος, εχουμε δικαιοσυνη, εχουμε αστυνομια, δεν ειναι οπως τα θελουμε αλλα ωφειλουμε να σταθουμε διπλα τους, διαφορετικα βοηθουμε την τρομοκρατια, καλυπτουμε την τρομοκρατια, δινουμε αλλοθι στους αλητες να συνεχισουν την εγκληματικοτητα τους.
ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣΤΕΡΟΙ, ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Αντε να στειλουμε τους τρομοκρατες εκει που ανηκουν, στο ψηχειατρικο τμημα των φυλακων.
Αντωνης Συμεωνακης
Αδελαιδα

ΑΣΤΡΑΧΑΝ.
22/02/2009 09:16
για ποια τρομοκρατια μιλατε ρε παιδια? μα οργανα των εκαστοτε "δημοκρατικων κυβερνησεων" ειναι... για βαλτε κατω απο ποτε αρχισε η τρομοκρατια στην ελλαδα? μα απο τοτε που εγινε "ελληνικη δημοκρατια".. απο ποτε αρχισαν τα ναρκωτικα να θεριζουν? μα απο τοτε που εγινε "ελληνικη δημοκρατια".. απο ποτε αρχισαν να τα σπανε-καινε ανενοχλητα διαφοροι κατεστραμμενοι? μα απο τοτε που αρχισε η "ελληνικη δημοκρατια"... απο ποτε αρχισαν να γδυνουν τον κοσμακη και να τον αφηνουν πανι με πανι? μα απο τοτε που αρχισε η "ελληνικη δημοκρατια".. απο ποτε αρχες και τις αξιες αυτου του τοπου? μα απο τοτε που αρχισε η "ελληνικη δημοκρατια" απο ποτε αρχισαν να ξεπουλανε την ελλαδα στους μεμετιδες και να ακολουθανε τον δρομο της καρπαζιας και της κοτας? μα απο τοτε που αρχισε η "ελληνικη δημοκρατια"... με λιγα λογια απο το 1974 και μετα... και ποιος φταει για ολα τα παραπανω?? ΕΣΕΙΣ!! ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ο κοσμος εχει νοσταλγισει την χουντα(ακομα και πασοκοι!!!!) και ειναι ακομα η αρχη...θα αναθεματισετε πολλες φορες ακομα στο μελλον με τα μυαλα που κουβαλατε σαν λαος και εισαστε με κομματικες παροπιδες στα ματια..προς το παρον ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
22/02/2009 08:34
@666 Σωστη η παρατηρηση σου. Ομως στη Ελλαδα δεν υπηρξε εξωκρατικη τρομοκρατια. Καποια διοικηση του κρατους την επεβαλε.
truth
22/02/2009 06:45
Distixws kai egw otan imouna mikros eixa oneira, ithela na allaksw ton kosmo. Twra megalwsa, eimai merow toy sistymatos, thelw lefta kai doylevw gia na apoktisw ta ylka agatha. Yparxei mia diafora, den kathomai na masisw oti mou dvsoun, ta media kai otidipote allo thewreite media. Exv apopsi kai krish. Ayth h xvra den tha allaksei. Corruption yparxei pantou kai tha yparxei panta. Thes na kaneis kati? Diavase, spoudase kai gine politikos, pigene na allakseis ton kosmo. Den tha ginei, tha se fane. Oute me to na skotwseis enan dhmosiografo tha katafereis tipota, ta megala kefalia poy ypokeinun ta panta tha einai pali ekei kai tha gelane. To mono pou kataferneis einai na diaxeieis fovo kai na eksyperitis ta symferonta allwn pou toys symferei mia tetoia katastasi. To poli na petaxtei kamia gria kai na pei "kala tous kanane". Ayto thes? Tin gnwmi ths grias? Emeis pou exoume krisi kai katalavame pws leitourgei to sistima den tha se epainepsoume, tha se thewrisume exthros mas. Den allazoun etsi ta pramata. Thes na peis kati gia tin diafthora? Mazepse apodeikseis vasimes kai vgaltes stin fora, tote tha se theopeisoume. Alliws gyriste ekei pou eisastan kai synexists tin zwi sas, kanenas fonos den tha ferei tin laiki epanastasi. Epanastasi kanoun aytoi po ftanoun se adieksodo.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ
22/02/2009 02:02
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΤΑ ΝΕΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΙΚΕΣ?Α ΡΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!!
PROS THN MEGALH PAREA TON "EIDIKON"
22/02/2009 02:00
MEGALH OI PAREA TON EIDIKON, TON DIAPISTEYMENON KAI MH, MEGALA LOGIA ALLA KOUFIA!! OLOI
"OI MANTROMENOI" FOBOUNTAI NA DOUN THN PRAGMATIKOTHTA!! FOBOUNTAI NA KANOUN MIA ANALYSH POU POTHEN ESXES THS DHMIOURGEIAS AYTA POU BLEPOUME STHN THLEORASH!! KAI DEN ENNOO MONO TIS EIDHSEIS, AKOMH KAI TA "PSYXAGOGIKA" SAPOUNOEKPOMPES k.a. !! DIABASA PRIN PERIPOU 7 XRONIA, OTAN KOUBALOUSA TIS BALITSES ME XRHMATA STHN ELBETIA, MIA MELETH POU EGINE "PARANOMA" SE PANEPHSTIMIO STHN OLANDIA (HARLEM), TIS OIKONOMIKES ETAIRIKES DOMES STHN EYROPH!!! PAIDIA EINAI KATHAROTATH EPISTHMONIKH ORGANOMENH PLEKTANH!! KAI TO LEO "PLEKTANH" EPEIDH STREFETAI SYNEIDHTA ENANTION THS KOINONIAS, THS DHMOKRATIAS KAI ELEYTHERIAS, APLA ENANTION TOU ANTHROPOU, ME THN METHODO TON SYGHNONOUNTON DOXEION TOU ARIMHDH!! TO FOROTEXNIKO SKELOS AYTHS THS PLEKTANHS EINAI MIA APOLAYSH!! EINAI TOSO APLO KAI ..... NOMIMO, STA PLAISIA TON NOMO THS E.E.!!! KAI AYTOMASTIGONOMAI KAI ROTO: ENAS KRATIKOS PARAGONTAS(p.x. STHN ELLADA) DEN MPOREI NA TO XEDIPLOSH;; OXI DIOTI EINAI NOMIMO!! MONO EAN EXEIS OS POLITIKOS POLITIKH SYNEIDHSH MPOREIS NA EPEMBHS!! POIOS EXEI PARAKALO SYNHDEISH;; THA YPOGRAPSH THN THANATIKH TOU KATADIKH!! THA AKOUSTEI "PARAXENA" AYTO POU THA DIATYPOSO: MONO OI ELLHNES MPOROUN NA TO MPLOKAROUN!! DIOTI KATEXOUN TON "LOGO" THS "SYNHDEISHS" KAI TOU "ASYNHDHTOU"!!
ASTA LA VISTA, ASTA NA PANE!!!
Μάγη
22/02/2009 01:37
Του ράιτ ιν γκρίκλις ιζ ας ριντικίουλους ας ρ?ιτινγκ ιν ίνγκλις γουίδ γκρίκ λέτερς. Μπισάιντζ ιξτρίμ στιουπίντιτι, ιτ όλσο σόους ιξτρίμ λάκ οφ ρισπέκτ φορ ολ δι άδερ ριντερς. Γουί σίμπλι κανότ ΡΙΝΤ δις σιτ. Στοπ δέ γκρίκλις νάου!!!!!!!!
Μεταναστης
21/02/2009 23:17
Αυτη η ελλ.αστυνομια τι κανει μονο να δερνει αλλοδαπους ξερει δεν μπορει να βρει μερικους αλητες που τρομοκρατουν ολους τους θεσμους μιας δημοκρατιας .Για φαντασθητε να φοβουνται οι δημασιογραφοι να γραψουν την γνωμητους .Αν η αστυνομια σηκωνει τα χερια μπροστα σ αυτους τους αλητες να μας το πει να φερουμε Γερμανους,Αγγλους κλπ.και λεω σ αυτους που αναφερονται σε χαζοεφημεριδες και χαζοπεριοδικα κανενας δεν τον υποχρεωνει να τα διαβασει ,αλλα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα σε μια δημακρατια να του τα στερισει
PASXALHS TSAKIRIDHS MONAXO
21/02/2009 22:59
TO KALOKAIRI PROBLEPO NA XTUPATE MUGES ,TOTE POU THA EINAI KAI PAXIES!! E RE GLENTIA MONO TA KAPH
ARGOUS ORESTIKOU ME THS KALAMARIAS THA KANOUN AGONES STHN XERH MAZU ME TO KAPH AGIAS BARBARAS
STA BAGKALOOUS STHN RODO,ENO TA KAPH NIGRHTAS
STO TABLI THA AGONIZONTE GIA TON THANASH ME TO GHROKOMEIO TURNABOU THA EXEI KAI MIA ZESTH.
ENO AGGLIDES NOSOKOMES ME GERMANOUS ANERGOUS
THA KANOUN DIAGONISMO MELODRAMATOS STHN KRHTH
ENO TSEXOI ME ALBANOUS MPILIARDO STHN KERKURA.
Γ.Μ
21/02/2009 22:44
Εσεις που γραφετε και κραζετε τη σεχτα επαναστατων εχετε κανει κατι καλο στη ζωη σας εκτος απο το να κοιτατε την παρταρα σας με αρνητικη εννοια?Βλεπω τοση ωρα τα σχολια σας και καταλαβαινω γιατι τοσα ατομα στην ελλαδα ασχολουνται με το σκακι και τα μαθηματικα...Αντι να προσπαθησετε να δειτε λιγο αντικειμενικα τα δεδομενα εχετε βγαλει με σιγουρια αξιωματα τα λετε και νομιζετε οτι εχετε δικιο.Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει η σεχτα των επαναστατων και τωρα ολοι οι μπατσοι και οι δημοσιογραφοι εχουν κλασει πανω τους,βεβαια πρεπει πολλα να γινουν.Σεβομαι τη γνωμη σας αλλα πιστεψτε με αυτη δεν ισχυει.Πολλες λυσεις θα μπορουσα να προτεινω,το θεμα ειναι συνθετο(αλλοι εφαγαν τα νιατα τους σε επιστημες και φιλοσοφιες).Ενα απο τα πολλα που θα ηθελα να δω ειναι ο καθενας να κοιταει τον εαυτο του με καλη εννοια και να βοηθαει γυρω του με καλη εννοια
L4D
21/02/2009 22:32
magkako laki galiouri etsi kai vretheis pote konta se epithesi to pio pithano einai na fas mia sfaira mesa sth mouri kai na se klaiei h manoula sou! Oso gia thn astinomia pou les na tous valei sto xeri to vriskw ligo xlwmo an analogistoume oti milame gia thn elliniki astinomia
Αντώνης
21/02/2009 22:03
Και κάτι ακόμη. Πόσο ειρωνικό, παράδοξο αλλά και αποδεικτικό για την υποκρισία σας, είναι το γεγονός ότι και εσείς τις προκυρήξεις σας, τις στέλνετε σε δημοσιογράφους για να κάνουν την δουλειά σας, να τις δημοσιοποιήσουν δηλαδή. Εσεις; οι πολέμιοι των δημοσιογράφων τι δουλειά έχετε να συναλλάσεστε μαζί τους, έστω και έτσι; Δεν τους νομιμοποιείτε με αυτήν σας την συμμετοχή; Γιατί δεν βρίσκετε άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσετε τις προκυρήξεις σας;
10''
21/02/2009 21:58
ΤΑ ΝΕΑ (παρά το λεπτό πολιτικό φίλτρο της σύνταξης) όντως είναι η πιο δημοκρατική εφημερίδα της Ελλάδας.
Αντώνης
21/02/2009 21:56
Πόσα χρόνια και πόσοι θάνατοι πρέπει να περάσουν έως ότου καταλάβουν οι άνθρωποι πως η βία δεν έφερε ποτέ αποτελέσματα, παρά μόνο περισσότερη βία, δυστυχία και άδικους θανάτους. Θα μπορούσα να συμφωνήσω με πολλά από αυτά που γράφετε, αλλά σκεφτείτε το εξής: με τις πράξεις σας γινόσαστε εσείς οι καλύτεροι σύμμαχοι του συστήματος, το οποίο εννοείται πως πολεμάτε. Γίνεστε το καλύτερο άλλοθι του συστήματος για περισσότερο έλεγχο. Επίσης σκεφτείτε και κάτι άλλο: Εννοείται πως είστε αντιεξουσιαστές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξουσιαστικό από το να αφαιρείς τη ζωή ενός ανθρώπου. Γίνεστε εκατό φορές χειρότεροι από το σύστημα με αυτά που κάνετε. Μήπως και εσείς τελικά είστε πρεζόνια εξουσίας που επειδή δεν μπορείτε να την έχετε αλλιώς, την αποκτάτε με φόνους; Δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι, απλά κάποιοι θα πάνε στον τάφο και έσεις κάποιοα στιγμή στην φυλακή. Η πραγματική δημοκρατία και η πραγματική ελευθερία κερδίζονται δεν επιβάλονται με φόνους!
LAKIS GALIOURIS
21/02/2009 20:48
TO TELEFTAIO PRAGMA POU XREIAZETE H PATRIDA MAS SHMERA, EINAI PSEFTOPALHKARADES DOLOFONOUS TROMOKRATES, STOUS DROMOUS THS A8HNAS.

TA KA8HMERINA PROVLHMATA ME TOUS MOGOLOUS, H PANGOSMIA OIKONOMIKH KRHSH, H PANTELH ELHPSH 8ESMON SE KA8E TOMEA THS DHMOSIAS ZOHS STHN
PATRIDA MAS, OI ASPONDH EX8ROI KAI FILOI MAS POU
KAIROFYLXTOUNE GIA NA MAS VLAPSOUNE. KANH THN
PAROUSIA PSEFTOPALIKARADON PISTOLADON MESA STOUS DROMOUS THS A8HNAS AKOMA PIO EPIVLAVH.

KOPROSKYLA TOU KERATA, OTAN SAS VALH STO XERH H ASTYNOMIA, 8A KLAITE KAI 8A KARFONETE O ENAS TON ALLON SAN POUTANITSES.

ELPIZO H TYXH NA TO FERH NA VRE8O KAMIA FORA AFTOPTHS MARTYRAS SE KAMIA APO TIS TROMOKRATIKES SAS EPI8ESEIS, TOTE 8A DHTE POU EXH H AXLADA THN OURA....

OMOS TI PERIMENHS ; OTAN SYSTHMATIKA TO "KOMA" TAFTHZETE ME TO "KRATOS", TA PANTA DIALEIONTE...!

EFXOME KALH EPITYXEIA STHN ELLHNIKH ASTYNOMIA, KAI
NA VALH STO XERH TOUS EKLHMATIES TROMOKRATES
OSO TO DYNATON PIO SYNTOMA.

lakis galiouris.ΝίκοςΒ
21/02/2009 20:04
Τώρα είναι αυτή υπεύθυνη δημοσιογραφία? Ο κάθε κομπλεξικός επαναστάτης του κώλου αποκτά βήμα για την ανοησία του? Η στάση σας υποστηρίζει την άποψή του με τον καλύτερο τρόπο. Υπ'' αυτή λοιπόν την έννοια ότι και αν σας συμβεί καλώς να συμβεί γιατί εσείς θα το έχετε προκαλέσει στον εαυτό σας.
Τ. Τ.
21/02/2009 20:01
Είναι η αξία ενός ανθρώπου, του οποιοδήποτε ανθρώπου, μόνο όσο και η αξία μιας σφαίρας; Βλέπει πραγματικά έτσι ο κάθε Έλληνας τον συνάνθρωπο του; Είναι ο γείτονας μας, ο συνάδελφος μας, ο φίλος μας ένα σκουπίδι χωρίς καμιά αξία;

Η ανευθυνότητα, ο εγωισμός, ο τσαμπουκάς μαστίζουν δυστυχώς την ελληνική κοινωνία. Και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν γίνει Μέσα Μαζικής Διασκέδασης, μιας κακόγουστης διασκέδασης μέσα από την οποία ο Ελληνας διασκεδάζει με τις αηδείες που βλέπει καθημερινά και δεν έχει χάσει όχι μόνο κάθε προσανατολισμό αλλά και την ανθρωπιά του. Έχει φτάσει στο σημείο να διασκεδάζει με τις πράξεις δολοφόνων και εγκληματιών: προχθές με τις απαγωγές πλουσίων, εχθές με τις εκρήξεις, τους εμπρησμούς και την καταστροφή περουσιών των άλλων, σήμερα με τις προκηρύξεις τρόμου και φόβου, αύριο με τις δολοφονίες δημοσιογράφων, μεθαύριο με τί; Θα ξυπνήσουμε μόνο όταν πέσει το δικό μας παιδί, όταν ο δικός μας γονιός γίνει θύμα του τρόμου και της βίας; Ή θα ψάχνουμε και τότε τις κάμερες;

Σηκώνεται ο Έλληνας και φωνάζει, αγωνίζεται, πολεμάει μόνο για το οικονομικό του συμφέρον; Όχι κύριοι! Είναι καιρός να σηκωθούμε όλοι τώρα για να σώσουμε την αξιοπιστία μας, την ανθρωπιά μας, το μέλλον των παιδιών μας, την Δημοκρατία, την δικιά μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Η αξία ενός ανθρώπου μετριέται από τις πράξεις του!

Είναι καιρός να δείξουμε ότι δεν δεχόμαστε μεν άλλο πια τα σκάνδαλα και της αηδείες των πολιτικών, των αξιωματούχων, των μεγάλων, αλλά ούτε δε και την βία και την απανθρωπιά των στοιχείων πού ξέρουν μόνο να σπέρνουν φόβο και βία!
ΝίκοςΒ
21/02/2009 19:55
Αγαπητοί μ.... της ΣΕΧΤΑΣ, Είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας σας ενάντια στον καπιταλισμό και τα ξεπουλημένα του media (μπράβο σας που καταλάβατε την αήθη σχέση τους) θα είναι πολύ πιό αποτελεσματικός αν αντί γιά σφαίρες και μπόμπες χρησιμοποιήσετε λογύδρια. Διάβασα την προκύρηξή σας και παραλίγο να μείνω ξερός από την πλήξη και τη βαρεμάρα. Με λίγη προπόνηση θα έχετε στα χέρια σας ένα όπλο αντίστοιχο της μπόμπας νετρονίου. ΥΓ Ο Versage γράφεται Versace - αλλά που να το ξέρετε φτωχοί αγράμματοι προλετάριοι...
τ
21/02/2009 19:46
Να ακόμη ένα από τα απόνερα της Νέας Διακυβέρνησης: Η διάλυση της αντιτρομοκρατικής και η νοσηρή κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει την δημόσια σφαίρα επέτρεψαν στον κοινωνικό βυθό να βγάλει τα αποβράσματά του στο περιθώριο, σε ένα τσούρμο ψυχοπαθείς να "ανθίσουν"... Τι να πω, αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές κύριοι επαναστάτες, να ξέρετε ότι είστε κότες. Και κάτι χειρότερο: Άρρωστες κότες.
Υ.Γ. Να μην πιάνετε στο στόμα σας την Ε.Ο.17Ν. Αυτοί δεν ήταν άνανδροι, με επιθέσεις ισλαμικού τύπου. Μελετήστε την επίθεση κατά Σώντερς ή την προκήρυξη για την Λουίζης Ριανκούρ και θα καταλάβετε. Αν μπορείτε να καταλάβετε...
ΟΘΝΒΤΧ
21/02/2009 19:01
Φ.Π. ΤΕΛΙΚΆ ΓΙΑ ΌΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ.ΓΙ Α ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΟΣΟ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: Η σημασια της βλακεια στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
OIK
21/02/2009 19:00
Σε παλαιοτερο κειμενο ειχαν γραψει οτι την επομενη φορα οι αστυνομικοι δεν θα ειναι τοσο τυχεροι. Εγω τους προτεινω την επομενη φορα που θα επισκευτουν ενα τμημα και πυροβολησουν να μεινουν εκει να περιμενουν να ερθουν τα ΕΚΑΜ. Τοτε θα τα πουμε.......
@/@
21/02/2009 18:38
Apantisi stous SOROS,Xenphon kai loipous karagkiozides: H xydaiotita kai o trisathlios politikos sas logos, sas kathista anaksious na krinetai prokhrykseis. Ante deite kanena matsaki stin t.v. kai pigainete gia kanena potaki malakes mikroastoi.... kai kati typous san esas eprepe na exoun sto stoxastro tous, afou apoteleite meros autis tis sapilas....
idead
21/02/2009 18:25
ego leo apla oti to kalitero ine na min iparxan anthropi-zoa makari na gini na katastrafi aftos o planitis kai na min mini kanenas orthios na mpori na dosi to sperma tou kapou na gennithoun nees zoes na doun afta pou tous etimazoume parakalo ti SEXTA kai the SEXTA ana ton planiti na enothoun oles mazi kai na dimiourgisoun tin ipervomva pou tha katastepsi olo to planiti an to kani kapios ego ime mesa na patiso ti skandali
M T
21/02/2009 17:58
ΟΚ το ξέρουμε ότι πολλοί δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι, (δυστυχώς λιγοστές οι εξαιρέσεις) αλλά μόνον αυτοί ξεπουλιούνται καθημερινά? δεν νομίζω ότι υπάρχει επαγγελματικός κλάδος που να μην έχει κακούς επαγγελματίες...είναι όμως λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακούλι, πόσο μάλλον να παίρνουμε τα κουμπούρια, κι'' όποιον παρει ο χάρος....
Σωστότερο θεωρώ ότι είναι να κλείνουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και να μήν αγοράζουμε χαζοεφημερίδες και χαζοπεριοδικά που υποβιβάζουν τη νοϋμοσύνη μας
SOROS
21/02/2009 17:47
Φ.Π. Διαβασε με προσοχή το κείμενό σας.Σκεφτήκατε ποτέ να το βγάλετε σε Μικυ μαους? Θα εχει πολλή πλάκα.
Xenphon
21/02/2009 17:36
To: SHEXTA?., XESTA?, XESTA MESA?..

Next time..can you do us a favor...WE..really going to appreciate your Information''s.
Please can you sent a message to the public and tell us:
1) Where do you get the "funds" for creating an operation such as "SEXTA"?
2) Who are your suppliers of "Weapons" ?
3) Who is your "Protector"...( or your chacha" )
4) Where do you get the "Intelligence" information''s before any actions taken?
5) How many "Names" can you supply us....?
Names of those that they pretend they know nothing about you. Names of Politicians who they support you. And Countries except Greece who are behind your operations?
EAN EISTE EPANASTATES...BGALTETA STIN FORA !
EAN EISTE ADELFES...NA PATE NA PHDHXTITE !

Λεωνίδας ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
21/02/2009 17:35
Προς τα μέλη της ΣΕΧΤΑΣ και του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αυτά που μας λέτε τα ξέρουμε , μας τα είπανε και μας τα λένε και άλλοι και μάλιστα πολύ καλλίτερα από εσάς . Καμιά ιδέα για το πώς θα αλλάξουμε τα πράγματα έχετε ! Για να σας βοηθήσω λύγο προς τα πού να ψάξετε θα σας πω ότι αυτό που ΚΥΡΙΩΣ φταίει είναι αυτή η ίδια η φύση του ανθρώπου που του υπαγορεύει κοίτα την πάρτη σου ! Μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξει αυτό ;
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ .
Η μόνη επαναστατική πράξη ακραίας βίας που δικαιούται να κάνει ο καθένας μας είναι να αυτοπυρποληθεί . Το έχω σκεφτεί συχνά για τον εαυτό μου αλλά δεν είχα ούτε έχω τα κότσια .
Γυρίστε στα γήπεδα οι μισοί και στις υπηρεσίες σας οι άλλοι μισοί !
Ξέρουμε το χάλι μας , δεν έχετε να μας πείτε τίποτα καινούριο .
Αν κάνατε τόσο σαματά για να μας πει ο κ. Σόμπολος αυτά τα συγκινητικά τότε άξιος ο μισθός ! Γέλασα !!!
G_G
21/02/2009 17:07
Mono k mono pou oi megalodimosiografoi 9a perpatane xesmenoi koitwntas aristera de3ia emena mou ftanei! Psemata, parapliroforisi k gleipsimata 9elate e? Lousteite ta twra!
Swstos k o Elladistanos.Giorgos
21/02/2009 17:04
Προσπαθώ να κατανοήσω τι σπρώχνει έναν άνθρωπο να πάρει ένα όπλο και να συμπεριφερθεί ως δικαστής, ένορκος και εκτελεστής ταυτόχρονα. Σίγουρα οι κοινωνίες δεν αλλάζουν με ευχολόγια και διαμαρτυριές "από του καναπέως" αλλά όσο και αν κατανοώ τη αγανάκτηση που προκαλεί η κρατική βία και η παράδοση κάποιων δημοσιογράφων στην άνεση μιας ζωής γεμάτη χλιδή και μισαλοδοξία, δεν μπορώ να δεχθώ ότι η λύση είναι η αφαίρεση ζωής. Αν και ο Γκάντι το είχε πιστέψει αυτό σήμερα θα μιλούσαμε για άλλον έναν πολέμαρχο-απελευθερωτή σαν τους εκατοντάδες που έγιναν αγάλματα σε πλατείες επειδή σκότωσαν χιλιάδες. Δεν μπορώ να το παίξω σοφός-δεν είμαι, μπορώ όμως με σιγουριά να πω ότι η ζωή είναι πολύτιμη και γι''αυτόν που τη χάνει αναντικατάστατη.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
21/02/2009 16:52
Η ΝΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Eπειδή το πιό πιθανό είναι να έχουν διαλύσει την Αντιτρομοκρατική μετά τη δήθεν σύλληψη των μελών της Ε.Ο. 17 Ν. και τους φερομένους ως μέλη της μικροκακοποιούς που τους χρησιμοποίησαν για να σβύσουν τα ίχνη τους , αν δεν είναι σενάριο τα πράγ- ματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να επανενεργοποιηθεί η Αντιτρομοκρατική με τα ικανά της στελέχη που σκοπίμως απεμάκρυναν. Για να διαπιστώσουμε την αλήθεια για τη Ε.Ο.17 Ν. αναφέρω ότι η C.I.A. και η ΕΛΑΣ έχουν γνωμοδοτήσει ότι τις προκη- ρύξεις της εν λόγω οργάνωσης , μόνο τέσσερα άτομα στην Ελλάδα ανηκόντων στον επαναστατικό χώρο, είχαν την επιστημονική κατάρτιση για τη σύνταξή τους . Επίσης είχαν άμεση πρόσβαση στα υψηλά κλιμάκια της Κ.Υ.Π. και έτσι αντλούσαν υπεραπόρρητες πληροφορίες την ίδια ημέρα που έφταναν στην ΚΥΠ.! Π.χ. Στις 15 Νοεμβρίου 1983, δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το κορυφαίο στέλεχος της C.I.A. Τζορτζ Τσάντες και ο Ελληνας οδηγός του Νίκος Βελούτσος . Ο Τσάντες υπηρετούσε στην Ιταλία και είχε ανάμιξη στη δολοφονία του Ιταλού ειρηνιστή Πίο Λατόρε. Την ευθύνη αυτής της δολοφονίας , την ανέλαβε η συνεργαζόμενη με τη C.I.A. τοπική Μαφία . Την εν Ελλάδι άφιξη του Τσάντες τη γνώριζε μόνον ένας ανώτατος υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος διεβίβασε τον φάκελο του Τσάντες στην Κ.Υ.Π. με απόλυτη μυστικότητα . Την ίδια κι’όλας ημέρα η Ε.Ο.17 Ν. ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του φακέλου , και μετ’ αλίγον εκτέλεσαν τον Τσάντες . Η αλεπού των μυστικών υπηρεσιών συνταγματάρχης Ι. Αλεξάκης είχε κατορθώσει να φτάσει στο κατώφλι της τρομοκρατίας , και ενημέρωνε κατευθείαν τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και τον εξ’απορρήτων γραμματέα του Μιχάλη Ζιάγκα .Τις πληρο- φορίες αυτές την ίδια μέρα τις γνώριζε και η 17 Νοέμβρη Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη του πράκτορα του Αλεξάκη Ντάνου Κρυστάλλη που είχε εισχωρήσει στην οργάνωση , αλλά μόλις έγινε επικίνδυνος για την αποκάλυψη της οργάνωσης τον συνέλαβε η...Αστυνομία , με αποτέλεσμα μόλις το έμαθε ο Αλεξάκης να λιποθυμήσει !... Οταν δε έγινε γνωστή η μυστική συμφωνία Παπαθεμελή – Ναϊλς για την τρομοκρατία και την εκμετάλλευση των αρχείων της ΣΤΑΖΙ κρίθηκε και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Σ. Παπαθεμελής επικίνδυνος και επειδή δεν μπορούσαν να διατάξουν την Αστυνομία να τον.....συλλάβει όπως τον Κρυστάλλη , ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου τον σχόλασε ! Ο δε αρχιπράκτορας της ΣΤΑΖΙ Βόϊτ που συνελήφθη προσωπικώς το 1992 από τον τότε επικεφαλής της Ασφάλειας κ. Νηστικάκη , προφανώς φοβούμενου διαρροή της πληροφορίας , που του διεβίβασε η γερμανική αστυνομία BUNDES CRIMINAL , η οποία επιθυμούσε την έκδοσή του στη Γερμανία για να δικασθεί για τα εγκλήματά του, απεκάλυψε ότι η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ ήταν το κέντρο επιχειρήσεων της ΣΤΑΖΙ .Οι δε τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη εικάζεται ότι είχαν στρατολογηθεί από τη ΣΤΑΖΙ και ο Βόϊτ θεωρείται ένας από τους καθοδηγητές της ελληνικής τρομοκρατίας . Δεν μας διαφεύγουν και οι κατηγορίες εναντίον μεγάλου σήμερα επιχειρηματία δημιουργηθέν- τος επί ΠΑΣΟΚ , υιού υπουργού της κυβέρνησης του ΕΑΜ για τις σχέσεις του με τη ΣΤΑΖΙ !... Δεν μας διαφεύγει επίσης και η μετατροπή του αδικήματος της συμμετοχής σε τρομοκρατική ομάδα , από κακούργημα σε πλημμέλημα από το ΠΑΣΟΚ . Κι’αυτό προκειμένου να αποφυλακιστούν οι Σκυφτούλης και Μπαλάφας και να μη συλληφθεί ο Αβραάμ Λεσπέρογλου που μαζί με τον Μπαλάφα και τον φονευθέντα συμπτωματικώς Τσουτσουβή ήσαν μέλη της δήθεν Αντικρατικής Πάλης Οπως απεκάλυψε η εφημερίδα ΑΥΓΗ χωρίς να διαψευστεί , η μοτοσυκλέτα στου Γκύζη ανήκε σε τρομοκράτες και όχι σε κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου. Ετσι έστειλαν ειδικές αντιτρομακρατικές δυνάμεις για να στήσουν μπλόκο, αλλά περιέργως οι δυνάμεις αυτές ανεκλήθησαν αρ- γότερα και εστάλη επί τόπου ένα περιπολικό του τμήματος διαρρηκτών για να...συλλάβει κοινούς λωποδυτάκους . Ετσι εξηγείται γιατί βγήκε μονάχα ένας αστυνομικός από το περιπολικό του καλού καιρού και ζήτησε με τα χέρια στις τσέπες τις ταυτότητες των... κοινών λωποδυτών, που όμως ήσαν οι τρομοκράτες οι οποίοι και ξάπλωσαν ακαριαία κάτω τους αστυνομικούς. Μόνο από σύμπτωση ο οδηγός του περιπολικού που σκοτώθη κε και αυτός , έτυχε νάναι άριστος σκοπευτής επί κινουμένου στόχου {μετέχων στη σκο- πευτική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ}και κατόρθωσε πριν εκπνεύσει να σκοτώσει τον Τσουτσουβή. Κατά πληροφορίες αντικατέστησε τελευταία στιγμή συνάδελφό του, και έτσι μετείχε στην ομάδα , που αντικατέστησε τους ειδικούς , και που την έστειλαν σε σίγουρη σφαγή κάποιοι επίορκοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ! Κατόπιν του επεισοδίου επενέβη ο τότε γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Κ.Τσίμας και ανέλαβε αυτός την έρευνα χωρίς να έχει καμιά δικαιοδοσία επ’ αυτού, και κάλυψε πλήρως τη σχέση των τρομοκρατών με το ΠΑΣΟΚ !...Πληροφορίες που δεν διαψεύθησαν ανέφεραν ότι ο νεκρός τρομοκράτης ανήκε στο στρατιωτικό τμήμα του Π.Α.Κ.{αυτό ουδέποτε διεψεύσθη} και ο ειδικά εκπαιδεμένος προς τούτο Γ. Γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ο οποίος είχε προκαλέσει το Πάσχα το γνωστό εθνικό σκάνδαλο, όταν με προφορική του διαταγή, πήδησε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και επέτρεψε να εισέλθουν στην Ελλάδα 3.000 ψεύτο - Σλαβομακεδόνες από τα Σκόπια , όπου δέκα ημέρες μετά είχεν εντοπισθεί ο ψυχρός εκτελεστής Τσουτσουβής , ο οποίος αποδεικνύεται ότι είχεν άμεση διασύνδεση με διεθνές δίκτυο τρομοκρατών. Η αυθαίρετη πρόσκληση από τον κ Κ.Τσίμα αποκάλυψε ένα υποκύκλωμα πραγματικής εξουσίας κάτω από το αρμόδιο κυβερνητικό και κομματικό επίπεδο του ΠΑΣΟΚ . Υποκύκλωμα που λαμβάνει κι’επιβάλλει στην κυβέρνηση αποφάσεις αντίθετες προς την επίσημη κυβερνητική πολιτική και δυνάμενες να οδηγήσουν, συν τοις άλλοις, σε εκτεταμένη διεθνή αποσ-ταθεροποίηση στα Βαλκάνια . Ουδείς δε αμφισβητεί ότι οι τρείς εκτελεστές μετέβαιναν για πολιτική δολοφονία που απεφέυχθη χάρις στην αιματηρή συμπλοκή τους με τους αστυνομικούς και ότι θα είχαν συλληφθεί και θα είχεν αποκαλυφθεί πλήρως το δίκτυο της 17ης Νοέμβρη , αν δεν μεσολαβούσαν οι παραλείψεις της Αστυνομίας και η επέμβα-ση του Γ. Γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Κ.Τσίμα . Επίσης παρά τις επώνυμες καταγγελίες κατά συγκεκριμένων ατόμων ουδείς εισαγγελεύς επελήφθη !... 21-2- 2009 Φ.Π.
666
21/02/2009 16:31
@nionios, τουλάχιστον θα συμφωνήσεις μαζί μου, πως το Internet είναι ένα ανοικτό βιβλίο και όταν μερικοί είναι ικανοί να μπαίνουν ακόμα και στο Πεντάγωνο, τότε καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικότεροι! Να είσαι καλά!
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
21/02/2009 16:14
Ειναι γεγονος οτι οταν το ΠΑΣΟΚ χρειζοταν βοηθεια η Ε.Ο. 17 Νοεμβρη ηταν παντοτε παρουσα !...
loulou
21/02/2009 15:56
tote apla kleiste tis tileoraseis...kai doste kammia praktiki simvouli ston kosmo na xezavlakosei.na vgei sto dromo na kanei mia volta tis prokopis xoris na stravosei me to kathe ti..mal**** to cd efe,mou ti spaei.kai an kai sosta ta lene to tromokratiko ifos sto telos poli efetzidiko episis,poluuu autareskeia.kai poli anapotelesmatiko..
an theleis kurios na allaxeis kati,prepei na katallaveis pos leitourgei to pragma.kai poies einai oi sunistamenes sou.me tetoio ifaki fortonei o kathe geros kai gria.kai psifizei to kathe apateona,kai vlepei tin xanthia kozanitisa.
xreiazetai eidikos tropos?nai den katalava?vevaia kai xreiazetai!.olo auto to frenokomeio einai aisthitikos fasismos.auta
Tourkos
21/02/2009 15:42
Etsi vravo paidia ante re kardashia kante kai na emfilio polemo na goustarome
Ελλαδιστανός
21/02/2009 15:39
Όσο καιρό η βία ήταν κρατική(ΕΛ.ΑΣ,ΚΥΠ κ.λ.π)δεν ανησυχούσε κανείς,τώρα πού ιδιωτικοποιήθηκε έχουν χεστεί όλοι!
Christos Z.
21/02/2009 15:09
Μια χαρά τα λένε, επιτέλους κάποιος μιλάει την γλώσσα που καταλαβαίνουν οι πολιτικοί... Μόνο άμα τα σπάσεις ή κλείσεις κανένα δρόμο σου τα σκάνε, όσο είχανε διάλογο με αγρότες κτλ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ και σε καμμία περίπτωση τα φασισταριά του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ. Χθες ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS και για την απόφαση που αφήνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στο απυρόβλητο (βλέπε www.elleos.gr). Αντε τώρα και είς ανώτερα, από αναψυκτήριο Μαγγίνα (κάντε το θερινό ρε παιδια χάρη σας ζητάω), Βουλή (μιλάμε γι α μεγάλη συγκίνηση), τα σπίτια του offshore Βουλγαράκη, το καραφλομπεμπέ Παπανδρέου, κτλ. Ζούμε μεγάλες στιγμές εδώ στο Ελλάντα... Υ.Γ. ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΕ CD ή laser εκτυπωτές, θα σας βρούνε πολύ εύκολα...
ALEX
21/02/2009 15:02
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ Η ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΚΔΟΤΗ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.......
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.......
Grevena
21/02/2009 14:57
Κάτι μου θυμίζει το κείμενο...τι να είναι - τι να είναι.... ΑΑΑ μοιάζει με τις προκυρήξεις της 17 Νοέμβρη. Τα ίδια και τα ίδια. Κάτι κοτούλες που αφού δεν μπορούν να μπουν στο κοινωνικοπολιτικό σύστημα και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν για μια πιο σωστή κοινωνία και πολιτεία παίρνουν ένα οπλάκι και βαράν όποιον τους ενοχλεί. Μπήτε ρε κότες στην κοινωνία και προσπαθήστε να αλλάξετε τα πράγματα. Μου φοράτε κουκούλες σαν τον στροθοκάμηλο, κρύβεστε να μη σας δουν, σκοτώνετε από δω, σκοτώνετε απο εκεί και νομίζετε ότι ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. Τάχα το παίζετε απονεμητές της δικαιοσύνης και καυχιέστε ότι είστε δημοκράτες. Αν δεν σας αρέσει η δημοκρατία μας, μαζέψτε τα και πηγαίντε να μείνετε στο δάσος. ΚΟΤΟΥΛΕΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ Φ
21/02/2009 14:40
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΤΒ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΘΕΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΣΟΠΟ.ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.Η ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Η Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ Η Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ)ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΑΒΡΑ.ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΘΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ)ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
nionios
21/02/2009 14:36
@ 666
Μεγάλη φαντασία έχεις. Φίλε μου όλοι όσοι γράφουμε εδω μέσα απλοί καθημερινοί άνθρωποι (θέλω) να πιστεύω ότι είμαστε! Τη γνώμη μας λέμε! Δεν περνιώμαστε και για ηγετικές μορφές, τόσο, που να ενοχλούνται οι διάφορες εξουσίες και να μας καθαρίζουν έναν-έναν. Μην φοβάσαι και κυρίως μην φοβίζεις τους υπόλοιπους!
hristos
21/02/2009 14:33
vre den xerete pos i tromokratia panta fwliazi eki pu yparhi ftwhia
vlepe latiniki ameriki kolomvia aravikes hores livanos palestini klp
opote an exalifti apo tin patrida mas i ftwhia tote tha pethani ke i tromo
dimitris korinthios
21/02/2009 14:31
AYRIO EXOYN SEIRA OI KOKKINOMALHDES . META OSOI FOROYN GIALIA . KATOPIN ME THN SEIRA KATHE ANOMALIA POY BLEPOYN OI PIO ANOMALOI . EOS FEROYME PALI MIA XOYNTA ANANEOMENH . GIA AYTOYS POY KANOYN THN ZOH MAS DYSKOLH.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
21/02/2009 14:13
ΥΠΟΘΕΣΗ '''' ΛΑΜΠΡΑΚΗ '''' , ΚΑΙ '''' ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΙΤ '''' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TRASH ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ..Η..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ '''' ΠΙΣΤΕΥΕΙ '''' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ....'''' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ '''' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ.. Ε ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ.....ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ..ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ..ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Rigas Ferraios
21/02/2009 14:13
Anotatoi dikastes kai krites oi eoanastates tis Sextas. Kai h dolofonia nomimopoiimeno meso politikis allagis. Arage katanooun oi "epanastates", mesa stin dikaiologimeni ideologikopolitiki apogoiteusi pou tous parakinei, oti me ton tropo pou prospathoun na allaksoun tin koinonia ginontai summaxos kai arogos ton fainomenon pou theloun na polemisoun? Mipos leitourgoun en telei opos kai ta dimosiografika korakia pou kataggeloun? Enisxuoun to fobo kai tin anasfaleia tis koinonias kai stirizoun kat'' auton ton tropo to uparxon sustuma pou epeduei ston fobo ton mazon gia na tis krataei kala demenes sto arma tou kapitalismou kai upodoules stin ideologikopolitiki atzenta ton oikonomikon elit? Den uparxoun arage alloi tropoi atnistasis para mono o rolos tou theou-kriti pou katexei tin apoluti alitheia kai to apoluto dikio kai os ek toutou apofasizei gia ti zoi kai to thanato? Ta adiedskoda tis authairetis enoplis bias einai dustuxos dedomena sto istoriko-politiko gignesthai. H ideologikopolitiki apogoiteusi kai o thumos einai dikaioma kai kathikon kathe ugios sekptomenou politi simera sta plaisia tis uparxousas politikis-oikonomikis katastasis. O tropos antidrasis kai antistasis omos prepei na einai prosektika epilegmenos an theloume kapoia stigmi na apodosei karpous kai na epiferei tin epithumiti koinoniki allagi. H authaireti enopli bia aplos tin empodizei.
awakened
21/02/2009 14:08
Δυστυχώς πολλά που αναφέρονται είναι αλήθεια. Ο κόσμος έχει αρχίσει να σαπίζει απο την απραξία και την ακινησία και μέρος του προβλήματος είναι και τα ΜΜΕ. Δεν χρειαζόμουνα καμία "επαναστατική οργάνωση" να μου πει το πόσο μας τυφλώνει η τηλεόραση, αλλά δυστυχώς ο κόσμος αρνείται να το δει αυτό το πράμα. Έχουμε γίνει ζόμπι που κοιτάνε μια οθόνη. Αν είναι δυνατόν να θεωρούμε καλύτερη χρήση του χρόνου μας να βλέπουμε να μας επιδικνύονται τα πλούτη αλλονών, πλούτη που αποκτήθηκαν απο τα δικά μας χέρια. Δεν συμφωνώ με καταστροφές και τέτοιου είδους κινήσεις, όχι γιατί είναι λάθος, αλλά ίσως να μην φέρουν το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Τέτοιου είδους κινήσεις μπορούν εύκολα να δώσουν το έναυσμα για δημιουργία μιας ακόμη πιο ελεγχόμενης "δημοκρατίας". Βρέστε άλλο τρόπο.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
21/02/2009 13:56
Εκτος απο τους πολιτικους οι δημοσιογραφοι και οι ιδιωκτητες εχουν πολυ μεγαλη ευθηνη για την καταντια μας σαν χωρα
στηριζουν με καθε τροπο τους αχρηστους πολιτικους
επιβαλουν μια υποκουλτουρα βιαζουν και παραποιουν τις ειδησεις προβαλουν τα ασημαντα και κρυβουν τα σημαντικά
λειτουργουν ως υπαλληλοι της εξουσιας και ειναι οι χειροτεροι απο καθε αλλο επαγκελματια διοτι ο γιατρος μπορει να παιρνει την μιζα αλλα τελικα κανει καλα τον ασθενη ολοι
μπορει να ειναι διεφθαρμενοι αλλα τελικα υπηρετουν τον κυριο σκοπο του επαγκελματος
ο δημοσιογραφος οταν γινεται σεναριογραφος και παραπλανει την κοινη γνωμη διαπρατει ενα τεραστιο εγκλημα
το οποιο εχει μακροπροθεσμες επιπτωσεις δεν επιτελει τον τελικο σκοπο του επαγκελματος και ειναι επικυνδινος για την κοινωνια
Αυτο εχουν αναγνωρισει οι ελληνες και δημοσιογραφουν στα
40000 μπλοκ δωρεαν σε λιγο οι δημοσιογραφοι θα μεινουν ολοι ανεργοι γιατι θα παρεχονται καλυτερες υπηρεσιες και μαλιστα χωρις αμοιβη.
Η καταχρηση εξουσιας η εληψη υθους η υπηρετηση συμφεροντων θα καταστρεψει το επαγκελμα τους
hndgs.mg@gmail.com
21/02/2009 13:55
Κάποιος θα έπρεπε να βάλει τους δημοσιογραφους στη θέση τους... Οι απειλές της προκήρυξης δεν είναι ισως ο καλύτερος τρόπος, αλλά ακούγεται σαν θεία δίκη...
ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ
21/02/2009 13:55
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ, ΑΣ ΤΟΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΧΑ ΧΑ
ΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ''''ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ''
Anti-aristero-dexio-fasisto-kentroos
21/02/2009 13:53
Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι υπόθεση όλων μας. Και δεν μιλώ φυσικά για τον χαφιεδισμό από πολίτη σε πολίτη. Μιλάω για την πάνδημη εκδήλωση ηθικής καταδίκης του φαινομένου.
Ξεχνάτε τι έγινε στην Ισπανία και σε άλλες χώρες με τις διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών εναντίων της (εγχώριας) τρομοκρατίας?
Όταν ο πολίτης έχει γίνει τηλε-καταναλωτής του καναπέ, τα άρρωστα μυαλά (παρακρατικά, αναρχικά ή οτιδήποτε άλλο, βασιλεύον).
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συμπολίτες μας επιχαίρουν της κατάστασης και επικροτούν αυτά τα φαινόμενα. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η δουλεία του νου. Ή ταύτιση του αυτονόητου (αναγνώριση της ύπαρξης προπαγάνδας από τα media πχ) με το ακραίο (τυφλή βία).
Η χώρα μας βιάζεται ασύστολα από παντού, από μέσα και από έξω. Οι αναρχικοί τα σπάνε, οι τρομοκράτες αλωνίζουν, οι Τούρκοι ξεσαλώνουν, ο Κώστας είναι ο καταλληλότερος αλλά ο Γιώργος ο επόμενος, το Carrefour έχει εκπτώσεις, η plasma μου θέλει αλλαγή, η γυναίκα μου δεν μου κάνει στοματικό, το αφεντικό μου με στραβοκοίταξε, τα μαλλιά μου πέφτουν, οι τρομοκράτες αλωνίζουν, οι Τούρκοι ξεσαλώνουν, οι αναρχικοί τα σπάνε…..
Οι συνδικαλιστές να ξέρετε είναι οι χειρότεροι εργοδότες
21/02/2009 13:51
“Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο ελεεινοί και τιποτένιοι που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε τη συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρου φιάνων, προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μπόξ σε καμιά πορεία. Δε θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο αν αντικρίζαμε κάποιο γνωστό δημοσιογράφο. Να είναι σίγουροι πως μια από τις σφαίρες μας θα έβρισκε το κεφάλι του. “

Όλο το ζουμί είναι σε αυτές τις γραμμές.

Στοιχείο πρώτο: Κατεβαίνουν σε πορείες και συμμετέχουν σε επεισόδια. Άρα δεν είναι από το ΚΚΕ διότι αυτοί κάνουν παρελάσεις.

Στοιχείο δεύτερο: Απειλούν με πυροβολισμό ενώ βρίσκονται σε πορεία άρα κατεβαίνουν στις πορείες ένοπλοι. Υπενθυμίζω ότι στα επεισόδια τους Δεκεμβρίου είχαν συλληφθεί και παραπεμφθεί κάποιοι ένοπλοι.

Στοιχείο τρίτο: Χρήση των λέξεων φράγκα, ξεπουλάνε, τσιράκια, αρχιρουφιάνων (<-ιδικά αυτή η λέξη πρέπει να προβληματίσει). Αυτό από ψυχολογικής άποψης δείχνει ότι είναι μισθοφόροι καθοδηγούμενοι.

Στοιχείο τέταρτο: Εξαιρούν (και μέσα από την προκήρυξη) από την στοχοποίηση τους τεχνικούς του καναλιού, διαβεβαιώνουν ότι δεν τους συμπαθούν και λένε ότι θα τους χρησιμοποιήσουν απλά ως σάκους του μποξ στις πορείες.

Πάλι από ψυχολογικής άποψης αυτό δείχνει ότι τους συμπαθούν διότι ταυτίζονται με τον ρόλο αυτό. Θεωρούν δηλαδή ότι και οι ίδιοι είναι τεχνικοί ενός παρόμοιου καναλιού και παίζουν τον ρόλο σάκου του μποξ σε πορείες.

Συμπέρασμα: Ή εγώ είμαι τρελός ή πρόκειται για μισθοφόρους αριστεριστές αναρχικούς οι οποίοι κατευθύνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και πληρώνονται με χρήματα που προέρχονται από ληστείες. Τουλάχιστον πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι έχουν αυτογνωσία.

Η πραγματική αιτία της επίθεσης είναι η άποψη που ακούστηκε στο συνέδριο του κόμματος ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι για την πτώση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις.

Παιδία φιλική συμβουλή. Μην το ξεκάνετε θα σας μαντρώσουν. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, θα σας κλείσουν μέσα και οι φυλακές έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.

Βρείτε άλλο επάγγελμα αυτό έχει υψηλό ρίσκο δεν σας κολλάνε ένσημα (σύνταξη γιοκ) και όσο πάει γίνεται όλο και πιο ανθυγιεινό.

Εν ολίγοις, όχι μόνο χάνετε χρόνο άσκοπα αλλά διακινδυνεύεται και την ελευθερία σας.
big boss
21/02/2009 13:46
Οι τρομοκράτες έκαναν το μοιραίο λάθος να τα βάλουν με τη μία και απόλυτη εξουσία αυτού του τόπου. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Σύντομα θα συλληφθούν. Έτσι απλά για να το εμπεδώσουν όλοι ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το απόλυτο αφεντικό. Τώρα δεν θα διαρρεύσουν οι μέθοδοι της αστυνομίας ούτε και οι έρευνές της έτσι απλά για να πουλήσει το δελτίο ειδήσεων
politis-x
21/02/2009 12:49
Πολλα απο αυτα που περιγραφονται ειναι σωστα ...... Εδω που τα λεμε η κοινωνικη αδικια και ο "δημοσιογραφικος" φασισμος εχουν δημιουργησει ενα αηδιαστικο μιγμα , που καταβροχθιζει η ηλιθια Νεοελληνικη μαζα και που δυστυχως καταντησε την Ελλαδα μια χωρα -ανεκδοτο. Ισως η αυτη η μορφη αντιδρασης να τους αξιζει ! Τι να πω ;
aaaaaaaaaaaaaaa
21/02/2009 12:40
ANTE NTE KAIROS ITANE NA ARXIZOUNE NA SFIGOUN OI KOLOI ANTEEEE
Vasilis
21/02/2009 12:40
Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε με κανένα επιχείρημα από την προκήρυξη. Είναι απλοϊκό και επικίνδυνο να παρουσιάζονται οι δημοσιογράφοι ως ένα απόλυτο κακό, άρα θα πρέπει να εξαλειφθεί (ποια η διαφορά με την ιδεολογία του φασισμού και του ναζισμού;). Εννοείται ότι πολλές φορές οι δημοσιογράφοι εξυπηρετούν συμφέροντα και λειτουργούν με τρόπο προπαγανδιστικό. Αλλά η δημοκρατία μάς προσφέρει την άνεση να ερμηνεύσουμε-αναλύσουμε τη συμπεριφορά τους, να την αποδεχτούμε ή να διαφωνήσουμε. Βασικά μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε (κάτι που δεν κάνουν και δεν θέλουν να αφήσουν τους άλλους να κάνουν οι δήθεν τιμωροί της σήψης και της διαφθοράς). Και φυσικα αντίδραση δε σημαίνει παίρνω ένα πιστόλι και πυροβολώ. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δώσουμε την απάντησή μας, πχ. κλείνω την τηλεόραση, δεν αγοράζω εφημερίδα κλπ. Αλίμονο αν ευαγγελιζόμαστε την εξάλειψή των δημοσιογράφων. Παρεπιπτόντως υπάρχουν και παραδείγματα που δημοσιογράφοι όχι μόνο λειτούργησαν υπέρ του κοινωνικού συνόλου αλλά ενεπλάκησαν σε καταστάσεις που οι ανεγκέφαλοι εγχώριοι τρομοκράτες θα τα έκαναν πάνω τους (βλ. watergate)
666
21/02/2009 12:39
Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι υπόθεση του κράτους όπως και η αμυντική ικανότητα της χώρας μας. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχουν όλοι τι γράφουν. Ποιος μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση να έχει εισχωρήσει ένας πραγματικός τρομοκράτης μέσα στην εφημερίδα σαν υπάλληλος που να μην του αρέσει η γνώμη σας και να σας περιμένει το βράδυ στην εξώπορτα με μια ανθοδέσμη.
Ασε να πανε
21/02/2009 12:35
Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο αναπτύσσεται η τρομοκρατία.Κάτι φταίει βέβαια. Σε ευνομούμενα κράτη η τρομοκρατία έιναι ελάχιστη ή και ανύπαρκτη. Επομένως κάποιοι έχουν αναλάβει το ρόλο του κριτή των πράξεων των "δυνατών" αυτού του τόπου. Και βέβαια ορισμένοι από τους δυνατούς είναι οι ''μεγαλοδημοσιογράφοι. Τέταρτη εξουσία την ονομάζουν, αλλά νομίζω ότι είναι πρώτη. Μπορούν πράγματι να αποδώσουν- μέσω της πληροφορίας- κάπως τη δικαιοσύνη. Δυστυχώς όμως , όπως σε όλους τους θεσμούς στην Ελλάδα, υπάρχει σήψη και στον κλάδο των δημοσιογράφων, όπως και στα ΑΕΙ, στην Εκκλησία, στην αστυνομία και παντού. Ποιος θα προστατευσει τον ταλαίπωρο αυτό λαό από αυτά όλα τα κοράκια; Όλοι περιμένουμε να τους τιμωρήσει ο Θεός, δυστυχώς και Αυτός μάλλον μας βαρέθηκε. Προσέξτε κύριοι μήπως κάνετε- χωρίς να το θέλετε- ήρωες ακόμα και τους τρομοκράτες. Αν παραλληλήσουμε τα εγκλήματα των τρομοκρατών με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά από κάποιους πολιτικούς, πανεπιστημιακούς, εκκλησιαστικούς κ.λπ, μάλλον οι τρομοκράτες μοιάζουν αγγελάκια.
Drephus Spiroson
21/02/2009 12:20
Τελικά για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση (ως γνωστό) μα αλήθεια αρμόζουν οι ''αντιδράσεις'' βίας στις ''δράσεις'' των δημοσιογράφων όπως τις γνωρίσαμε τις τελευταίες δυό δεκαετίες; Η βία δεν μπορεί να είναι απάντηση σε καμία αυθαιρεσία, γιατί η ζωή είναι πάνω απο όλα.. ομως αλήθεια εκείνο το DVD του Ζαχόπουλου τελικά το είδαν οι οχι οι ειδήσημονες γνωστού καναλιού ;
george
21/02/2009 11:27
Συμφωνώντας με τις πρώτες 2 παραγράφους σχεδόν 100% αλλά με το υπόλοιπο όχι, αναρωτιέμαι: Μήπως τις 2 πρώτες παραγράφους τις αντέγραψαν από κάπου και αυτοί συμπλήρωσαν το υπόλοιπο; Γιατί η ποιότητα και το ύφος του λόγου αλλάζει δραματικά μετά την 2η παράγραφο.
nemessis
21/02/2009 11:14
ΧΑ! Αυτο που επρεπε να κανουμε εμεις σας απλοι πολιτες, (να ξεφορτωθουμε δηλαδη ολους αυτους τους δηθεν δημοσιογραφους αφου ειναι γεγονος οτι ενεργουν οπως τους κατηγορουν), απειλουν οτι θα το κανουν οι τρομοκρατες με τον "ασχημο" τροπο... αντε να δουμε... δημοσιογραφοι... πλουσια αμοιβομενοι κανοντας απολυτως τιποτα, και προσφεροντας μονο προπαγανδα στην ελληνικη κοινωνια, αλαζονες λογω δηθεν θεαματικοτητας (;), δηθεν λογω αναγνωρησιμοτητας (!!), και γενικα ενα απο τα πλεον αχρηστα συνολα της κοινωνιας μας.. θα αλλαξουν τουλαχιστον συμπεριφορα αυτοι μεσα στο ολο αυτο σαπιο κατεστημενο των "παντογνωστων", "ξερολων", και δηθεν δημοσιογραφων;;;;
Νοτιος
21/02/2009 11:13
Λετε μεγαλες αληθειες αγαπητε "Vasilis", ομως στην Ελλαδα μας ατυχως,οι περισσοτεροι νομιζουν οτι Δημοκρατια και Προοδος σημαινουν Παραδωση σε Ιθαγενεις και Ξενους Πρακτορες, ολων των Αξιων που καθε Λαος φροντιζει και θα επρεπε να προστατευει.
Α.Α
21/02/2009 11:12
ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ...ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ....
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΑΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ Κ...........ΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΤΑ ΖΩΑ.
Vasilis
21/02/2009 10:29
Αφού θέλουν να σας σκοτώσουν γιατί δημοσιεύετε την προκύρηξη; Μήπως κατηγορηθείτε ότι φιμώνετε την ελευθερη έκφραση; Έτσι κι αλλιώς σύμφωνα μ'' αυτά τα γελοία φασιστικά ανθρωπάκια είστε καμμενο χαρτί. Χάρη τους κάνετε και τους δίνετε βήμα.
Anti-aristero-dexio-fasisto-kentroos
21/02/2009 10:06
Ότι σκοπούς και να εξυπηρετούν οι σκοτεινοί αυτοί τύποι, ένα είναι το βασικό συμπέρασμα.
Η χώρα μας, το κράτος, είναι ανοχύρωτο και ανίκανο να αντιμετωπίσει είτε τις εσωτερικές είτε τις εξωτερικές απειλές.
Πάνω από όλα όμως την εύθηνη τη φέρει ο λεγόμενος λαός. Αυτή η αποβλακωμένη μάζα που μέσα σε 10 χρόνια (ίσως και περισσότερο), αφού την έπεισαν ότι τα πάντα ρει, αποτίναξε από πάνω του κάθε έρεισμα εθνικής συλλογικότητας.
Έτσι, οι πολιτικάντηδες καλοθελητές υπηρέτες ξένων και εγχώριων συμφερόντων, μπορούν και κάνουν πάρτι με το μυαλό μας και να διαμορφώνουν τη κοινωνία όπως γουστάρουν.
Κατά τον ίδιο τρόπο, όλα αυτά οι άνανδροι υπάνθρωποι σκορπούν τη βία ανεξέλεγκτα υπηρετώντας τους ίδιους σκοπούς με άλλα μέσα .
Την πλήρη διάλυση και αποσύνθεση της κάποτε πιο ομογενούς χώρας της Ευρώπης. Την αναίμακτη γεωγραφική της διάσπαση και εθνική καθυπόταξη της στην Τουρκία και την νέα ανερχόμενη δύναμη, την Αλβανία. Την μετατροπή της σε περιφερικό κρατίδιο από την Πελοπόννησο μέχρι τη Λάρισα. Ένα απέραντο τουριστικό θέρετρο (βλέπε φωτιές 2007) για τους globalists της δύσης και όχι μόνο.
Η σιωπή μας είναι συνενοχή. Που είναι η αντίδραση της σιωπηρής πλειοψηφίας?
Φοβάμαι ότι τέτοια πλειοψηφία δεν υπάρχει.
Η σκλαβιά του νου είναι απείρως πιο βαριά από τη σκλαβιά του σώματος.
ΤΗΛΕΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
21/02/2009 09:41
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟ- ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΡΘΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟ ΜΕΝΟ ΡΟΛΛΟ ΤΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ο Υ Ν