Κουκουλοφόροι με «πολιτικά»

Βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και συνελάμβαναν διαδηλωτές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2008 07:00 |
 Κουκουλοφόροι με «πολιτικά»
Τα διαφορετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που βρίσκονται στη διάθεση των «ΝΕΩΝ» δείχνουν την ομάδα των «πολιτών» να έχει φιλική κουβέντα με τους αστυνομικούς. Τουλάχιστον δύο από τα μέλη της ομάδας αυτής έχουν αναγνωριστεί από συναδέλφους τους ως εν ενεργεία αστυνομικοί

Επικίνδυνα παιχνίδια με κουκουλοφόρους επέλεξε να παίξει η Ελληνική Αστυνομία. Χθες το πρωί, και ενώ συγκεντρωνόταν κόσμος για τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε κουκουλοφόρους να έχουν αγαστή συνεργασία με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ άλλοι κουκουλοφόροι να αναλαμβάνουν τις συλλήψεις διαδηλωτών.

Αρχικά στην οδό Κολοκοτρώνη εμφανίστηκε ομάδα ανθρώπων ντυμένων με πολιτικά, οι οποίοι είχαν φιλική κουβέντα με αστυνομικούς διμοιρίας των ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκεί. Οι περισσότεροι από τους «πολίτες» φορούσαν κουκούλες, ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα λευκό ρόπαλο.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, «άτομα ντυμένα με πολιτικά προκαλούσαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κρατούσαν πέτρες και αυτοσχέδια όπλα στα χέρια τους, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούσαν και συλλήψεις». Περίεργη κατάσταση
Θύμα μιας τέτοιας περίεργης κατάστασης καταγγέλλει πως έπεσε ο κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού. «Όταν τελείωσε η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, μαζί με ορισμένους φίλους μου καθηγητές στο Πανεπιστήμιο, πήγαμε σε βιβλιοπωλείο στην οδό Σταδίου να πιούμε καφέ. Βγαίνοντας από εκεί αντιληφθήκαμε πως κάποια γεγονότα εξελίσσονταν στην οδό Πανεπιστημίου, όπου και διαπιστώσαμε την ύπαρξη μιας ομάδας πέντε ανθρώπων με αθλητικές φόρμες, κουκούλες και κασκόλ μέχρι τη μύτη, σαν να φορούσαν μαντίλια, ενώ κρατούσαν στα χέρια τους πέτρες. Εμείς προσέξαμε την ευτραφή σωματική τους διάπλαση και το γεγονός πως ορισμένοι από αυτούς είχαν Βluetooth στα αυτιά, πράγμα που μας φάνηκε περίεργο για διαδηλωτές. Κάποιοι από την παρέα μου φώναξαν πως οι πέντε ήταν αστυνομικοί και τους ζητήσαμε ταυτότητες. Το αποτέλεσμα ήταν να φύγουν τρέχοντας» λέει ο κ. Μαργαρίτης, ο οποίος θεωρεί βέβαιο πως οι πέντε «κουκουλοφόροι» ήταν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί.

Διαψεύδει η Αστυνομία
Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επισήμως διέψευσε πως μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων δρούσαν και ομάδες μεταμφιεσμένων σε «κουκουλοφόρους» αστυνομικών. Ο φωτογραφικός όμως φακός συνέλαβε χθες το μεσημέρι ομάδα τριών «κουκουλοφόρων» οι οποίοι αρχικά έδειχναν να συμμετέχουν στα επεισόδια. Στη συνέχεια όμως συνέλαβαν έναν 15χρονο ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο και τον παρέδωσαν στις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, οι τρεις που ανέφεραν στον ανήλικο πως είναι αστυνομικοί φορούσαν ο ένας κουκούλα που του άφηνε ακάλυπτα μόνο τα μάτια, ο δεύτερος χειρουργική μάσκα και σκούφο και ο τρίτος μεγάλα πλαστικά γυαλιά.

Διασπείρουν φήμες
Ερωτηματικά όμως προκαλεί και η στάση αστυνομικών αρχών να διασπείρουν φήμες πως μετακινούνται ομάδες αναρχικών με λεωφορεία σε ελληνικές πόλεις από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προκαλέσουν χάος και να καταστρέψουν καταστήματα. Όπως καταγγέλλουν με ερώτηση που κατέθεσαν έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Προκόπη Παυλόπουλο σε Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Θήβα, Χαλκίδα και Κέρκυρα, συγκλήθηκαν συσκέψεις επιχειρηματιών με πρωτοβουλία των τοπικών επιμελητηρίων και άλλων φορέων. Στις συσκέψεις αυτές αναφέρθηκε ότι επίκειται μεταφορά κουκουλοφόρων στις πόλεις με λεωφορεία, ενώ για την Πάτρα κυκλοφόρησε η φήμη πως έρχονται ενισχύσεις των αναρχικών από την... Ιταλία. Σε αρκετές πόλεις μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, συντάχθηκε και κατάλογος πενήντα πολιτών, ο οποίος και παραδόθηκε στην Αστυνομία, με σκοπό την εκούσια επιστράτευση των πολιτών σε περίπτωση που οι κουκουλοφόροι εμφανίζονταν στην πόλη τους!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ
ότι «άτομα ντυμένα με πολιτικά κρατούσαν πέτρες και αυτοσχέδια όπλα, ενώ πραγματοποιούσαν και συλλήψεις»

Με εκκλήσεις προσπάθησαν να λύσουν την κατάληψη

ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ κλεφτοπόλεμος με πέτρες μολότοφ και δακρυγόνα επικράτησε για πέμπτη μέρα χθες στους δρόμους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά τις ανυπολόγιστες καταστροφές στη Νομική, τη Φιλοσοφική και το Πολυτεχνείο από τους κουκουλοφόρους και αφού είχαν προηγηθεί εκκλήσεις καθηγητών για άρση του ασύλου, που όμως έπεσαν στο κενό, χθες το απόγευμα συνεδρίασε εκτάκτως η Σύγκλητος με τη συμμετοχή μάλιστα και εκατοντάδων φοιτητών του Ιδρύματος. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, τα μέλη της Συγκλήτου, καθηγητές και φοιτητές- πάνω από 800 άνθρωποι- βγήκαν στον δρόμο μπροστά από το Αριστοτέλειο και ζήτησαν τόσο από τους αντιεξουσιαστές όσο και από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν.

«Αποχωρήστε»
«Είμαι ο πρύτανης. Είμαστε η Σύγκλητος του πανεπιστημίου. Δεν τιμάτε έτσι όμως τη μνήμη του παιδιού που χάθηκε. Το πανεπιστήμιο είναι δικό μας, όχι για να το καταστρέφουμε. Διεκδικήστε, αλλά σταματήστε να καταστρέφετε», είπε ο πρύτανης του Αριστοτελείου κ. Αν. Μάνθος απευθυνόμενος στους κουκουλοφόρους. Έως αργά χθες το βράδυ μάλιστα, η ομαδική έκκληση φάνηκε να έχει αποτέλεσμα, αφού οι ομάδες των νεαρών απομακρύνθηκαν, ενώ το ίδιο έκαναν αργότερα και τα ΜΑΤ.

«Υπήρχε μια επικοινωνία καθηγητών της Νομικής με τον πρύτανη του ΑΠΘ για να επέμβει η Αστυνομία. Ο πρύτανης αρνήθηκε να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο», καταγγέλλει στα «ΝΕΑ» ο καθηγητής της Νομικής κ. Γρηγόρης Καλφέλης και αναρωτιέται: «Αν όμως μπροστά σε μια τέτοια απίστευτη καταστροφή αρνούμαστε να ανιχνεύσουμε, έστω, την ενδεχόμενη άρση του ασύλου, τότε τι περιμένουμε; Την πλήρη ισοπέδωση των πάντων;» Η φωτογραφία με τον αστυνομικό των ΜΑΤ που τραβάει πιστόλι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι του φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ Ορέστη Παναγιώτου.


Ολοήμερος κλεφτοπόλεμος στο κέντρο της Αθήνας

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, έναν 16χρονο μαθητή και περαστικούς που τραυματίσθηκαν όταν βρέθηκαν εν μέσω ανταλλαγής πετρών και δακρυγόνων, συνεχίσθηκαν και χθες οι οδομαχίες στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τα νέα επεισόδια άρχισαν από το μεσημέρι, έπειτα από μαθητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εκσφενδόνιζαν πέτρες και καδρόνια εναντίον των ΜΑΤ, που απαντούσαν με εφόδους και δακρυγόνα. Οι οδομαχίες συνεχίσθηκαν στην Πανεπιστημίου έως τα Προπύλαια και την Πλατεία Κοραή, ενώ η δεύτερη εστία έντασης ήταν στην Πατησίων και όλους τους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.

Χθες το βράδυ τα ΜΑΤ έκαναν επιχείρηση «σκούπα» στους δρόμους που οδηγούν στο Πολυτεχνείο, απωθώντας με τη χρήση δακρυγόνων νεαρούς στην Κάνιγγος και σε άλλα στενά. Έως αργά τη νύχτα περισσότερα από τριακόσια άτομα παρέμεναν εντός του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, εισαγγελέας μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίσθηκε χθες το μεσημέρι ένας 16χρονος που συμμετείχε στα επεισόδια. Ο νεαρός υπεβλήθη σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν είχε τίποτα το σοβαρό και πήρε ήδη «εξιτήριο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος έφτασε χθες στην Αθήνα από την Κέρκυρα έπειτα από γραπτό μήνυμα- κάλεσμα που έλαβε στο κινητό του για να λάβει μέρος στις διαδηλώσεις. «Μάλλον από σιδερένιο αντικείμενο χτύπησε στη μέση, οι εξετάσεις όμως έδειξαν πως δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο», τόνισε στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, κ. Πάνος Ευσταθίου.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν τέσσερις ακόμη πολίτες, εκ των οποίων οι δύο τραυματίστηκαν από πέτρα ενώ οι άλλοι δύο παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στα σπίτια τους.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΣΚΟΥΠΑ»
χθες το βράδυ από τα ΜΑΤ στους δρόμους που οδηγούν στο Πολυτεχνείο, απωθώντας με δακρυγόνα νεαρούς

57
papatrexas
13/12/2008 02:43
otan eseie kaigate thn a8hna.. egw ΣΥΡΙΖΑ adiafora...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
13/12/2008 02:17
ainte re apo do giati re sys tosia kakia kai toso misos re
χαρης
13/12/2008 00:08
Ο αστυνομικος εδειχνε αρχικα διατεθειμενος να ζητησει επισημως συγνωμη στην οικογενεια του Αλεξη και να παραδεχτει το σφαλμα του. Εσφαλε και δεδομενου οτι ζουμε σε κρατος δικαιου δυσκολα θα αποφυγει την δαγκανα του νομου. Δεν επρεπε να πυροβολησει, δεν ειχε τετοια εντολη, δεν επρεπε να εγκαταλειψει το θυμα, δεν επρεπε καν να επιστρεψει στο σημειο εκεινο πεζος αλλα να απομακρυνθει. Δεν καταλαβα γιατι με τον Κουγια δικηγορο ο φρουρος απεφυγε τοσο ανοητα τον δρομο τηε μεταμελειας. Οι ανακριτες προσπαθησαν να του αποσπασουν καποιο εστω και αμυδρο "εσφαλα αλλα το μετανιωσα, βρεθηκα εν βρασμω ψυχης και εγκληματησα", εις ματην. Ο Κουγιας τον δασκαλεψε ουσιαστικα στην κοντρα που βεβαια τον συμφερει επαγγελματικα για λογους glamour αλλα δυσχεραινει σε μεγαλο βαθμο την θεση του κατηγορουμενου που θυμιζω ειναι πατερας τριων ανηλικων παιδιων που σιγουρα θα περασουν μαυρα χριστουγεννα. Μαθαινω μαλιστα οτι τρεφει και δυο αρρωστες αδερφες και απο τον ψευτικο ντουνια δεν περιμενει τον παραμικρο οικτο. Ειμαι πεπεισμενος οτι ο αστυνομικος αν δειξει μεταμελεια και αλλαξει δικηγορο θα βρει μια λυση στο δυσκολο προβλημα του. Με αυτον τον τροπο θα παψει να δινει αφορμες στις υστερικες κορωνες του τυπου που σε ΝΕΑ και Ελευθεροτυπα ξεφυγαν τελειως απο τις ραγες του Main Stream, προσφεροντας ως αλλοι αριστεριστες απο κατανοηση μεχρι και υποστηριξη στους εξεγερθεντες κλεφτοκοτταδες. Εντυπωση μου εκανε το χτεσινο αρθρο καποιου Κουφοντινα στα ΝΕΑ, κατα τον οποιον "τα πιο ευαίσθητα κομμάτια της κοινωνίας αντέδρασαν στο αποτρόπαιο έγκλημα με αυθόρμητη εξέγερση, τέτοια που δεν έχει άλλη να δείξει η πρόσφατη ιστορία της χώρας - σαρωνοντας οτιδηποτε εβρισκαν μπροστα τους. Προβληματα στην Ελλαδα σιγουρα υπαρχουν και μεγαλα, η ακριβεια ειναι αβασταχτη, η αισχροκερδεια δεν εχει οριο, η ηθικη σηψη εχει λαβει περιεργες εκτασεις, οι Ολυμπιακοι φουσκωσαν μια υπαναπτυκτη οικονομια που τωρα ξεφουσκωνει απειλητικα. Μα ειναι ποτε δυνατον να πιστευει κανεις οτι μετατρεποντας την Αθηνα σε Βαγδατη αυτα τα προβληματα θα βρουν επιτελους μια λυση; Ακομα και αν υποθεσουμε οτι το ποτηρι ξεχυλισε μπορουν ΤΑ ΝΕΑ και ο κυριος Αλαβανος να ανεχονται και κατα βαθος να νομιμοποιουν τοση ακατασχετη βια στο ονομα της ηθικης ανακαμψης του τοπου; Απιθανο μου φαινεται ...
ΕΜΥ
12/12/2008 23:38
Η Ελλάδα έγινε μπάχαλο συνκυβερνούν τα ΜΜΕ ,οι Δημοσιογράφοι και οι 300 της Βουλής. Όλοι μαζί αποφάσισαν να πετροβολήσουν τους Αστυνομικούς να τους σκοτώσουν γιατι χρησιμοποιούν δήθεν βία.Τα ΜΜε σπέρνουν τρομοκρατία,ρίχνουν λάδι στη φωτιά αντι να προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα παιδιά τα κατεβάζουν στους δρόμους.Τι δουλειά έχουν 7χρονα και 15χρονα παιδιά στο δρόμο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει Εισαγγελέας να επέμβει.Μας ζαλίσανε με τη δολοφονία.Οι ψευδομάρτυρες και εχθροί τις Αστυνομίας θριαμβεύουν. Να κατέβουν τότε στους δρόμους γονείς και συγγενείς των παιδιών που υπηρετούν στην Αστυνομία να πετροβολίσουν και αυτοί τους 300 βλάκες της Βουλής τις κυρα
Κατίνες των ΜΜΕ τους ηλίθιους της ραδιοαρβίλας τους πολύξερους και παραμορφωμένους Δημοσιογράφους που τα
έχουν ισοπεδώσει όλα και θέλουν να σταυρώσουν τους Αστυνομικούς. Στο τέλος αυτό θα γίνει.
Σας συχάθηκα όλους
Μανώλης Καρλάτος
12/12/2008 23:19
Όσοι καταπατάτε το δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να σπάει βιτρίνες είστε φασίστες!!!!

Απορώ με τη νοημοσύνη αναρχικών και υποστηρικτών τους. Και καλά, τα παιδάκια δεν τα έχουμε αφήσει να γίνουν σκεπτόμενα, είναι είτε παπαγαλάκια μεγάλων και σοφών κουβεντών, είτε προβατάκια που την παλεύουν μόνο με τον αλαβάνο βοσκό και τον τσίπρα τσοπανόσκυλο...

Αλλά οι μεγαλύτεροι? Αυτοί που είχαν περισσότερο χρόνο να μάθουν να σκέφτονται? (Λϊγότερο big brother, internet, tv λπ) Δικαιολογείται κάποιος πάνω από 20 να υποστηρίζει τις αναρχοπαπαριές? είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει ότι αν κάψει έναν ΜΑΤ θα αλλάξει τον κόσμο? Οι καθοδηγητές σας δεν σας έχουν δώσει να διαβάσετε τίποτα? Δεν έχετε μάθει ότι όλες οι αλλαγές στο σύστημα προέκυψαν από ενεργά μέρη του και όχι από περιθωριακούς?

Δεν καταλαβαίνετε ότι τα παιδάκια παίζουν? Νομίζετε ότι κάνουν επανάσταση? έτσι είναι οι επαναστάσεις? με 150 άτομα στα προπύλαια λόγω βροχής? ε ρε κακομοίρηδες... αύριο το μεσημέρι γιατί δεν κάνουν συλλαλητήριο οι επαναστάτες? γιατί έχει καφέ στο da capo?

Κακομοίρηδες 30ρηδες, 40ρηδες, 50ρηδες...δεν φτάνει που τα έχετε κάνει ζόμπι τα παιδάκια με την tv, τη δημοσιογραφία σας, την παιδεία σας", τον "πολιτισμό σας", συνεχίζετε να τα παίρνετε στο λαιμό σας...
Ζαχαρίας Μπατάλιας
12/12/2008 23:05
Σσσσσσστ!

Tα παιδάκια εκπαιδεύονται αυτές τις ημέρες...

Εκπαιδεύονται να γίνονται προβατάκια! Να υπακούνε σε διαταγές ανθρώπων που δεν γνωρίζουν... Να μην το ψάχνουν και πολύ το πράγμα...Να παίρνουν αυτά που τους πλασάρουν τα ΜΜΕ ως αληθινά... Να είναι όλα ομοιόμορφα ντυμένα... να τους αρέσουν τα ίδια πράγματα... Δεν έχει σημασία που δημιουργούν κάποια προβλήματα τώρα! Όταν θα πιάσουν δουλειά θα είναι οι τέλειοι υπάλληλοι... Να λουφάρουν τώρα για να μην μάθουν να σκέφτονται... έτσι αύριο δεν θα σκέφτονται για να μην μπορούν να λουφάρουν...

Όλοι στο σύνταγμα για διαδήλωση τώρα!
Πετάξτε όλοι πέτρες!

Αύριο θα σας πούμε να κάνετε κάτι άλλο και πρέπει να έχετε μάθει να συγχρονίζεστε...

σσσστττ!

τα παιδάκια εκπαιδεύονται...

βγείτε όλοι από το παιχνίδι! γίνετε αναρχικοί! Είστε πολύ πιο ακίνδυνοι στο περιθώριο...

σσσσστ!

τα παιδιά εκπαιδεύονται...
Περιλυπος
12/12/2008 21:41
Πποσοχη???? Οσοι περπατατε αποψε στα Εξαρχια???? Στην ιδια περιοχη περιπολει ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ με 10 μεσηλικες???Να εχετε μαζι σας ταυτοτητες???
spyropoulos georgios
12/12/2008 20:49
kato ta xeria apo tous mpatsous
politikoi kai mpatsoi dexontai tosi laspi.....
provokatores asfalites? apo pote?
i zartiniera skotose sto ksylo ton kuprio
anarxikoi eriksan tin sfaira,gia na enoxopoihsoun tous 2 athoous mpatsous
pes ta ola megale kougia
doste pistolia se olous tous...nomotageis polites
EISTE GIA GELIA KAI GIA KLAMMATA
NTROPI SAS
ARAGE OTAN SKOTOSUN TO DIKO SAS PAIDI,THA VALETE MYALO?
AMFIVALO
AKOMI KAI TOTE THA FONAZETE HI HITLER KAI THA ARNEISTE OTI EIMASTE IPEFTHINOI GIA TON KOSMO POY PARADIDOYME STA PAIDIA MAS
GENIA TOY..... POLITEXNEIOY KAI SKATA
Τ.Σ.
12/12/2008 20:09
Χρήστο είμαι 52 ετών και ήμουν εκεί !! Μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο και για τον εαυτό σου;;; Να σου θυμίσω οτι η ηγεσία του ΚΚΕ τότε καταδίκασε το Πολυτεχνείο ως προβοκάτσια;; για να βγει πολύ αργότερα και να το καπελώσει !! Να σου θυμίσω οτι ο οδηγός του τανκ (είναι εν ζωή) δεν είναι μόνιμος όπως λες αλλά έφεδρος ανθυπίλαρχος;; Να σου θυμίσω οτι τότε δεν κλαιγόμαστε σαν αδερφούλες παρόλο που πέφτανε αληθινές σφαίρες απο σκοπευτές ενώ τώρα μερικοί 13 χρονοι πλιατσικολόγοι κινητών γίνονται ξαφνικά ήρωες επειδή έπεσε κανά σκαμπίλι ή κανα δακρυγόνο... Να σου θυμίσω οτι τότε οι φοιτητές που δεν φορούσαν φυσικά κουκούλες κρατούσαν ελληνικές σημαίες κι οχι μαυροκόκκινες αναρχικές;; να σου θυμίσω οτι δεν κάνανε πλιάτσικο στα καταστήματα αλλά αντίθετα ο κόσμος οικειοθελώς τους πήγαινε απο τρόφιμα μέχρι ρούχα;;; να σου θυμίσω οτι τότε είχαμε δικτατορία και η όποια αντίδραση ήταν καθήκον ενω σήμερα υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα κι αρα δεν υπάρχει καμια δικαιολογία γι'' αυτα τα αίσχη;;; να σου θυμίσω οτι μόνο ο λαός μέσω της κάλπης μπορεί να γίνεοι ρυθμιστής πολιτικών εξελίξεων και όχι οι ανώνυμοι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι τους οποίους αριστοτεχνικά χειρίζεται ο κάθε Αλαβάνος προκειμένου να πετύχει όσα δεν μπόρεσε να πετύχει στη διάρκεια των εκλογών?? Είναι αδύνατο να ανοίξεις τα μάτια σου όμως...Καληνύχτα...
GM
12/12/2008 17:59
Πες μου το γκαλοπ σου, να σου πω τι... υποστηριζεις.

Εχω κουραστει απο τα ψευτο-γκαλοπ εκεινων των ΜΜΕ που ειναι σε εντεταλμενη υπηρεσια και δεν αναζητουν τη πραγματικη αποψη του κοσμου.

Παραδειγμα (Εφημ. Τα Νεα)

Μετά τα πρωτοφανή επεισόδια σε όλη την Ελλάδα ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής οφείλει::

να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.
να κάνει ριζικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
να ζητήσει την παραίτηση των υπεύθυνων υπουργών και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Δεν φέρει ευθύνη για τα επεισόδια, δεν πρέπει να κάνει κάτι.
Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.

Δεν υπαρχει καμια επιλογη για καποιον που πιστευει οτι η κυβερνηση εχει ευθυνες (οπως ειναι η αποψη της πλειοψηφιας) χωρις να παρει αμεσα εν θερμω αποφασεις.
Η επιλογη να παραιτηθει ο Κυβερνηση η να μη παραιτηθει θα ηταν πιο ουστικο ερωτημα.

Αλλα μαλλον Τα Νεα θα το εθεταν το διλημμα εως εξης

Δεν φέρει καμια ευθύνη να μη παραιτηθει
Να παραιτηθει

Ετσι ωστε οι συμετεχοντες που πιστευουν οτι η κυβερνηση εχει ευθυνη αλλα δε πρεπει να παραιτηθει για αυτο το λογο, να ψηφισουν τη δευτερη επιλογη.


Το γκαλοπ Των Νεων σου αφηνει επιλογη η Κυβερνηση να μην εχει καμια ευθυνη η'' να πρεπει να προβει σε κινησεις πανικου.
Μεση επιλογη δε υπαρχει.

Δημοσιαογραφοι, τα γκαλοπ ειναι δημοκρατικα μεσα μη τα υποβαθμιζετε.

Ελεος με τη βλακεια.
L.G.
12/12/2008 17:03
Πάντα ήταν γελοίο αυτό το σενάριο περί αστυνομικών που τα σπάνε. Όλοι το ξέρουν πως είναι πάγια πολιτική της αστυνομίας να έχει ασφαλίτες στις διαδηλώσεις. Αυτοί έχουν τριπλό ρόλο. Την ενημέρωση για την κατεύθυνση των αναρχικών ομάδων. Την σύλληψη των κοινών εγκληματιών που εισβάλλουν στις συγκεντρώσεις για προσωπικό όφελος , πλιάτσικο και τα λοιπά. Την χειραγώγηση των ομάδων πολλές φορές και με ενεργό συμμετοχή. Δυστυχώς η περιφρούρηση των συγκεντρώσεων από τους οργανωτές στην ελλάδα είναι ανύπαρκτη. Είναι λοιπόν δικό τους θέμα αν υπάρχουν σε αυτές προβοκάτορες. Σίγουρα όμως 400 άτομα που τα σπάνε στην Αθήνα δεν είναι μπάτσοι όλοι τους. Η γελοιότητα αυτή της εφημερίδας έχει πιάσει πάτο. ΝΤΡΟΠΗ.
Kαλλιοπη η καλυμνια
12/12/2008 16:13
Που ηταν τοσο καιρο κρυμμενοι ολοι αυτοι οι φασιστες ;
Κωνσταντινος Μ.
12/12/2008 15:15
Αν εξαιρεσουμε τις συμφωνιες με τους Ρωσους,αυτη η κυβερνηση δεν εχει κανει απολυτως τιποτα και ο κ.Καραμανλης εχει πλεον κατακτησει τον τιτλο του ανικανου.Το μονο που κανει ειναι να ψαχνει ευθυνες στο παρελθον και στο ΣΥΡΙΖΑ με την βοηθεια αλλων αντιδραστικων ακρων.Δυστυχως η προπαγανδα εναντιον του τελευταιου εχει πιασει τοπο σε πολλους ανθρωπους οι οποιοι αγνοουν θεσεις,προτασεις και δρασεις του συγκεκριμενου κομματος.Φυσικα τα ΜΜΕ αποκρυπτουν την αληθεια πισω απο αυτη την προπαγανδα.Να παει ο κοσμος σε συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σαν αυτη της Τεταρτης,εστω και αν δεν συμφωνει,να δει ποιοι ειναι οι <<κουκουλοφοροι>> και οι ανθελληνες.Να δει με τα ιδια του τα ματια,να μαθει τι λενε οι ιδιοι και οχι τι βαζουν στο στομα τους οι παπαγαλοι...
troktiko
12/12/2008 14:41
Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008
Σοβαρή καταγγελία αστυνομικού κατά του Μαργαρίτη(ΣΥΡΙΖΑ)
ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;

"ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ MΕΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΙΜΟΥΣ.

ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟ ,,ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ..

Ο ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Κ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ,ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ 30 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ!!ΕΜΕΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ..ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ !!ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΔΙΩΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΤΟΜΑ ,ΤΡΕΞΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...

ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΗΝΥΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ,ΕΜΠΛΟΚΗ!!
ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΑΥΤΑ!!
Η ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..
ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΣΤΟΧΟΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!!!!
ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ..ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ 18 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ..
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ"


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ!!!

TROKTIKO:

κ.Μαργαρίτη χθες περιγράψατε ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι το περιστατικό στα κανάλι. Μόνο που μας είπατε ότι όταν τους ζητήσατε τις ταυτότητες αυτοί άρχισαν να τρέχουν και εσείς με έναν άλλον μεσήλικα τους κυνηγήσατε! Αλλά δεν μας είπατε τι ακριβώς ειπώθηκε;

Αληθεύουν τα : "Είναι μπάτσοοι, σκοτώστε τους;"

Γιατί αν ισχύουν, τότε λογικό να το βάλουν στα πόδια.

Η καταγγελία έχει e-mail αλλά δεν το δίνουμε και ξέρετε γιατί; Επειδή και εσείς αόριστα βγήκατε και είπατε ότι είναι κουκολοφόροι-αστυνομικοί. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ούτε όμως υιοθετούμε την άποψη του αστυνομικού.

Από εσάς περιμένουμε την αλήθεια στα δελτία το βράδυ...

Και από μάρτυρες που θα βγούνε τηλεφωνικά
ΧΡΗΣΤΟΣ
12/12/2008 14:36
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ. ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ κκε) ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ, ΑΝΑΨΑΝΕ ΚΑΔΟΙ -ΝΑΙ Ω ΝΑ-Ι ΒΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΑΝΚ. ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΗΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
panos
12/12/2008 14:24
a re ellada. pou kantadies.... olloi sapila mazevtike stous dromous kai katastrefounai tin kinonia!! th tous ftaine re ta magazia? ta amaksia?

reziliki mas kanane se ollo ton kosmo..

olloi i anarxiki theloune skotoma!!!

den epitrepetai na xalasis kai to paramikro enos allounous!

afiste epitelos ton strato ekso.... kai olla ta kolopaida klisimo!
ΠΑΝΑΓΗΣ
12/12/2008 14:18
ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΙΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ

ΑΛΗΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
sod off
12/12/2008 13:49
@Zaxarias
viazesai na vgaleis siberasmata! den epikroto ti via agapite mou.alla i antidrasi se kati simainei igeia, pos na to kanoume diladi? mi me katataseis kapou, ama thes rota prota! loipon esi pou eisai xipnios giati psaroneis me tin propaganda?ase, xeroume gia tin elleipsi aftognosias! polloi ellines pasxoun apo afti tin arrostia distixos!kala miala!!!
xarisios kafteranis
12/12/2008 13:32
eukola apodidoume euthines eukola katadikazoume, ola mas ftene den lew o kosmos pou zoume den einai kai oti poio ugeies auti tin periodo.prite mou omos pote stamatisan ta provlimata?pote! kalo einai na doume protistos ta dika mas lathi pou kanoume kathimerina kai na diorthothoume oso mporoume perisotero kai ean exoume thetika apotelesmata ws pros tin diki mas sumperifora tote na epektathoume kai stin diorthwsei tis koinonias. auto den simenei oti vlepontas ola auta ta gegonota den tha prepei na antidrasoume, to thema einai poia tha einai i swsti antidrasi mas kai poios tropos tha einai o poio apotelesmatikos, giati ola ek tou apotelesmatos krinontai. euxomai kali dunami katharo mualo kai swstes epiloges se olous mas. me ton paniko ton fovo kai tin epipoleotita den kataferneis kati aksiologo antithetos dimiourgeis kai nea provlimata.
Ρ
12/12/2008 12:55
Δεν είμαι ικανοποιημένος με την πολιτική της κυβέρνησης και δεν την ψήφισα, δεν θέλω όμως να μου επιβάλλουν την κυβέρνηση που θέλουν κάποιοι κύκλοι με εκλογές κάτω από συνθήκες λατινικής Αμερικής. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι μια πρωτιά για την Ευρώπη, όπως ήταν ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας (λες και ήμασταν στο 1944).
Μην ξεχνάμε ότι ανατροπή της πολιτικής από πάνω δεν είναι ανατροπή. Και σίγουρα δεν θα ήθελα να δω πρωθυπουργό το αμερικανάκι.
ΕPAVNERIS
12/12/2008 12:27
..Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΜΜΕ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥΣ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ,ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ,ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ,ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΑΝΗ...Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΑΣΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ,ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ...Ο ''ΝΕΥΡΙΚΟΣ'' ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ''Ι''ΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΗΔΟΝΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ...ΤΑ ΜΕDIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΑΚΟΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ....Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΩΣ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ...ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ;;;;;ΝΑΙ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...ΟΙ ''ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ'' ΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΙΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ....ΚΑΙ ΕΔΩ,ΒΕΒΑΙΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΔΗΛ. ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΠΡΩΤΟΙ - ΠΡΩΤΟΙ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ...Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ''ΝΕΡ''Α'' ΤΗΣ,ΘΑΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΙ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ''ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ''....ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ''ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ'';;;;;;ΤΟ ΞΕΡΕΙ........Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ''ΠΡΟΒΑΤΑ'' ΤΟΥ;;;;;;;;;
Τ.Σ.
12/12/2008 10:35
Χρήστο είσαι για τα μπάζα... Η γενιά του 73 δεν λεηλατούσε τα καταστήματα ούτε έκαιγε τις περιουσίες του κοσμάκη. Επιπλέον δεν κρυβόταν πίσω απο την ανωνυμία της κουκούλας, όλα γίνονταν φανερά και παλικαρίσια και υπέμεναν τις συνέπειες, ξύλο, φυλακίσεις, εξορίες.. και αγωνιζόταν για ιδανικά.... Δεν είναι συγκρίσιμη με τα ανώνυμα 15 χρονα κουκουλοφόρικα τσογλανάκια που σπάνε την Cosmote για να κλέψουν κανένα 3G κινητό.. Κατάλαβες μάγκα;;; Η γενιά του 73 φώναζε στους ένστολους ακόμα και την ύστατη ώρα, όταν μάρσαρε το τανκ, "είστε αδέρφια μας".. δεν διανοήθηκε ποτέ να κάνει αναφορές σε "μπάτσους γουρούνια"... η γενιά του 73 κράταγε ψηλά την ελληνική σημαία και την πότιζε με το αίμα της.. δεν την έκαιγε όπως κάνουν τα κουκουλοφόρικα τσογλανάκια... αλλά τι να περιμένεις απο κάποιους που δεν αισθάνονται καν Έλληνες (και πως να αισθάνονται άλλωστε όταν έχουνε αλλοτριωθεί απο τις διεθνιστικές μπαρούφες και την αλβανολαγνεία του ΞΥΡΙΖΑ).. Άντε ψοφα καλύτερα που τολμάς να κάνεις και συγκρίσεις..
ismoke2joints
12/12/2008 10:16
KYRIES KAI KYRIOI,,,,,,,,NA ETOIMAZESTE GIA EKLOGES PLEON.........SE LIGOTERO APO 2 MHNES....... TRUST ME......... AFTH H KYVERNHSH HTAN OTI PIO KAKO,,OTI PIO TAPEINWTIKO EXEI ZHSEI H XWRA MAS SE OLH THS THN SYNXRONH ISTORIA........!!!! NA TO 8YMASE AYTO STO PARAVAN......AN 8ES NA LEGESE ELLHNAS,,K NA MHN PANE STRAFI OLA.......
KHGLH
12/12/2008 10:07
H 8ANATOS H A8ANATOS!!!!!!!!!!!!
Peter Kropotkin
11/12/2008 22:55
It is extremely sad that properties and businesses are destroyed. It is equally sad, if not more so, that young people feel they have no option in terms of their future but to use extreme actions to make their points. These extreme actions are the result of the extreme social conditions the young people are experiencing, and not isolated from them. If we want no destruction of property, businesses, cars, etc, then we ought to look at the root of the problem. Happy people do not riot. Unless we address the root of the problem, the story will repeat itself. A Chinese proverb: When the finger points to the moon, the idiot looks at the finger. For the social isolation of the young, huge responsibility falls upon the major political parties that have effected no real change for the future prospects of the majority of young people who resorted to destruction. I suspect that young people would rather have real future prospects, than engage in destruction. When this is addressed, there will be no fertile ground for the extremists.
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!
11/12/2008 22:12
Να πούμε απλά ότι αυτή είναι μια καθαρά αντικυβερνητική, υποκριτική και ανεύθυνη στάση, αυτής της καθαρά αριστερής εφημερίδας που όλα τα βλέπει να πηγαίνουν στραβά ανεξαρτήτως; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Φτάνει πια να θεωρείτε οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση λάθος!!
ΑΓ, ΑΘΗΝΑ
11/12/2008 18:35
Θα περίμενα από τους δημοσιογράφους των ΝΕΩΝ περισσότερο επαγγελματισμό. Κατ'αρχήν, δεν ελέγχετε τον ξένο τύπο; Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι έχουν δημοσιευτεί από διεθνή πρακτορεία φωτογραφίες όπου ''κουκουλοφόροι'', ακριβώς όπως αυτοί που απεικονίζονται στις δικές σας φωτογραφίες, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ διαδηλωτές; Δεύτερον, δε βλέπετε πως στη μία φωτογραφία ο ''κουκουλοφόρος'' κρατάει κανονικό αστυνομικό γκλομπ; Ποιος προβοκάτορας θα περνούσε απαρατήρητος με τέτοια αμφίεση; Ναι, πιστεύω ακράδαντα πως προβοκάτορες δρουν σε συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία και με στελέχη της αστυνομίας. Όμως θεωρώ απαράδεκτο να παρουσιάζετε αυτούς που μεταμφιέζονται σε κουκουλοφόρους ώστε να εισέρχονται στο πλήθος και να συλλαμβάνουν διαδηλωτές ως προβοκάτορες που παρακινούν τους πραγματικούς κουκουλοφόρους που σπάνε και καταστρέφουν! ΜΑΚΑΡΙ να κατέθετε κάποιος γνήσια, αξιόπιστα στοιχεία που να αποδεικνύουν πως η προβοκάτσια της αστυνομίας δεν είναι φαντασίωση των αριστερών -και μη- πολιτών. Πραγματικά στοιχεία χρειαζόμαστε για να αλλάξει κάτι, όχι ψευδο-στοιχεία που πουλάνε φύλλα ή αυξάνουν την ακροαματικότητα των καναλιών.
JBG
11/12/2008 18:10
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ. ΟΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΑΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ" ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ; ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ. ΡΟΛΩΝ, ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΛΕΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΜΕΝΟΥΝ ΠΧ ΣΤΟ Π. Ή Ν. ΨΥΧΙΚΟ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, Ή ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ" ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ Η ΥΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΩΝ / ΦΥΡΕΡ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ. ΜΗΝ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝX
11/12/2008 18:10
Loipon, epeidh exo kourastei me tin katastash ton teleutaion hmeron tha paratheso thn apopsi mou. Opoioi exoune kritikh skepsh as kathisoune na analysoune tin katastash k meta na apantisoune. Opoioi exoune mathei aviasta na dexontai oti tous plasaroun sto spiti, sto komma, stin oikogeneia, ston perigiro ...as kleisoun tin thleorash k as prospathisoun na afugkrastoun tin katastash prin speusoun na uiothetisoun k na anaparagoun oti tous servirete.

Kat''arxin , h epemvash ths ellhnikis astunomias kato apo maures koukoules, h aparadekth sumperifora, oi xulodarmoi, h diafthora (k o katalogos teleiomo den exei) einai dedomena.Exoune katagrafei me video, me fotografies -exoune dhmosieutei se ellhniko k xeno tupo. Allo oi kataskopoi k allo na prospatheis na dhmiourgiseis xaos gia tous gnostous k agnostous logos. Allo na kaneis tin douleia sou k allo na voithas sto na sxhmatistei mia asxhmh eikona sto antipalo stratopedo oste na exupiretithoun ta gnosta-agnosta sumferonta.

Auta pou legontai einai pantelos anegkefala sxolia pou metaferontai apo tous arxigous kommaton pros ta kato.Ean vgainei ena komma kerdismeno apo tin oli katastash , einai to PASOK tou opoiou ta pososta stin epomenh dhmoskopish tha einai idiaitera psila
Gia na katigorei kapoios to Syriza prepei na sumvainei ena apo ta parakato teina:

1) den exei idea pies einai oi theseis tou arxigou to kommatos k oi pagies kath''autes theseis tis parataxhs
2) exei polika sumferonta -katevenei h aristera anevenei to kentro
3)den exei idea pioies einai oi exegermenes koinonikes omades k ti shmainei ''anarxikos''. Etsi gia thn enimerosi, anarxikos einai autos pou den pisteuei stin taxh. a-taxia. Diladi apporiptei kathe morfh koinoniko taxeon. O anarxikos den anoikei se komma, den einai kommatopoihmenos k den dexete odigies apo hgesia giati den pisteuei se autin. Aporiptei ta kommata k tis morfes exousias....pos ginete loipon na tou dinonte entoles apo syriza?

En pasi periptosh, k to Pasok tha eprepe na einai to teleutaio komma pou tha eprepei na milaei se tetoies katastaseis dioti ginan ouk oliga paramoia epeisodia otan htan kuvernish (k anaferomai stous fonous apo astunomikous pou ek thaumatos athoothikan).Eixame mia entelos diethfarmenh kuvernisi tosa xronia k pisteuontas oti xeirotera den mporoun na ginoun ta pragmata , psifistike h ND h opoia telika katafere na apodeixei to aduanohto....oti nai! yparxun k xeirotera!!

Telos, exoume oloi pesei stin pagida ton politikon.Edo o kosmos kaigete, ena athoo paidi xathike, to maxairi ftanei sto kokalo k emeis prospathoume na doume pios xesikonei pion k pote tha ginoun ekloges.Kanenas den kathete na dei ta pragmata stin ousia tous k na exigisei ta koinonikopolitika auta fenomena protinontas orthologikes luseis. O kosmos prepei na enimerothei sosta, na psaxei , na analusei, na skeftei, k meta na krinei k na protinei...

H hmimatheia lene einai xeiroterh apo tin amatheia...ego tha prostheso ...k polu epikindinh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11/12/2008 18:08
PROS OLOUS AUTOUS OPOS PX TON N:R PROSOXI PROSOXI ATENCION ATENCION OPOIOS PROSPA8ISI NA KSANAEPANAFERI TO MISOS METAKSY ELLINON OPIOS PROSPA8ISI NA XORISI TOUS ELLINES DEKSIA KAI ARISTERA .skeftite tin somatiki sas akereotita OPIOS DEN AGAPAEI TON ELLINA OPOIOS DE SEVASTI TIN DIAFORETIKOTITA TOU SINAN8ROPOU TOU OPIOS OPIOS KAKOMIRIDES KAKOMIRIDES KOUNIA POU SAS KOUNAGE .
JBG
11/12/2008 17:27
ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ" ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΤΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΌ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, "ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝ / ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ), ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ "ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ". ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΙΚΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ), ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ), ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΤΑΞΗΣ".
ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΜΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΙ.
Ν.Ρ.
11/12/2008 16:38
Λογαριασμό θα σώσει στους αναρχοφασίστες η αστυνομία, για το πως θα κάνει τη δουλεία της δηλαδή; Πρώτη φορά ακούτε για κατασκόπους; Από τη μια τα ΝΕΑ κλαίγονται για απουσία της αστυνομίας, από την άλλη κατηγορούν τα πάντα και προασπίζουν τα καλόπαιδα-λουφαδόρους-πλιατσικολόγους. Αν γινόταν το λυπηρό περιστατικό επί ΠΑΣΟΚ την ίδια στάση θα τηρούσαν; Όσο για το άρθρο της liberation και τις σαχλαμάρες που αναμασά, όπως ότι "το Ευρώ κατέστρεψε την Ελλάδα, που θα ήταν πολύ καλύτερα με τη δραχμή (σοβαρά???)" και ότι "παραχωρήθηκαν οι εθνικές μεταφορές σε ξένους (αεροδρόμιο-λιμάνια... )" τι να πει κανείς λογικός άνθρωπος; Δηλαδή, τα Αγγλικά αεροδρόμια που τα ελέγχουν οι Ισπανοί κάνουν τους Άγγλους να τρέμουν απόβαση Ζαπατέρος; Στο δια ταύτα, εύχομαι να γίνει όντως η "Επανάσταση" που προβλέπουν οι αλλοπαρμένοι της liberation και να επικρατήσουν παντού οι Τσιπροαλαβανέοι, να τα κάψουν όλα, να καταργήσουν και την κακή την αστυνομία και μετά να δούμε ποιούς θα κρεμάσει ο λαός στο Σύνταγμα... άντε, γιατί έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρουν.
"Ziko tha provo se omotites!"
11/12/2008 16:33
Agapite Manik. Kai ego tha symfoniso mazi sou. Apla min xehnas oti se synthikes entonis fortisis kai kyrios otan epikratei i nootropia mazas&oxlou & o pio fylysyxos anthropos mporei na metamorfothei se therio. Sou leo to pio aplo: an exeis paei gipedo pote, tha exeis sigoura ekplagei me ton eayto sou me to ti ekstomizeis kai me to ti mporeis na kaneis. An oxi esy, toulaxiston me tous gyro sou. Epomenos o kathe pitsirikas i o opoiosdipote pou vionei mia polemiki katastasi,eykola tha heiragogithei i tha parasyrthei apo kapoion pou tha igithei. . opote ego leo to aplo: Asfalos kai oles oi epanastaseis den eginan me to seis kai me to sas. Sikonei megali kouventa to dogma "non violence" tou Ganti sto opoio emmesos anaferesai. proypothetei pano ap''ola paideia (pou amfivallo posi mas exei apomeinei..). Stin prokeimeni periptosi pou prokeitai gia maziki kai aythormiti exegersi olon ton anthropon pou tous apaxionoun kai tous xeytilizoun kathimerina, tha yparhoun&ekeinoi me pio akraies ekfanseis (isos giati einai pliros apaxiomenoi kai perithorioopoiimenoi apo to systima). To zitima einai oti&oi akraioi den tha kapsoun ti vivliothiki kai to panepistimio.Aytes einai energeies provokatorikes.Den yperaspizomai oute koukoules oute alavanous oute kanena. Apla leo proton oti i istoria exei deixei oti panta se ola ta mazika kinimata pareisfryoun provokatores&deyteron oti epnastaseis&exegerseis den eginan horis n''anoixei routhouni.
ΖΩΗ
11/12/2008 16:26
ΧΡΗΣΤΟΣ@
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΟΛΛΟΙ......
Κούλης
11/12/2008 15:24
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
Tas
11/12/2008 15:23
@ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ 11/12/2008 13:44

An petakseis mpoukali se astynomiko autos prepei na sylabei, na dikasteis kai na ektiseis thn opoia poinh sou, auto einai kratos dikaiou... oxi na se "peiraksei", oi douleia toys, to leitoyrghma tous (xa xa), einai na frontizoun na efarmozetai o nomos oxi na ton katapatoun, ama den mporoun na kanoun thn douleia toys... ta koubadakia toys kai s''allh paralia
Manik
11/12/2008 15:11
agaphte Ziko.....symfono apolyta mazi sou. O straggalismenos laos omws den ta espase......katebike sto kentro......fonakse ena gamostauridi stous mpatsous......prosfere louloudia, anapse ena keri gia ton aleksi kai poly kala ekane. To 8ema einai oti ekei teleiwnei h antidrash....giati aytoi pou spasan to kentro den einai epanastates.....einai xouligkania tou kerata pou brikan tin eukairia me ton 8anato tou Aleksi kai ta kanan lampogyalo. Oxi oti tous noiazei o Aleksis kai ti antiproswpeuei ayth tin stigmh gia olh thn Ellada. NAI.....einai apodeiksh probokatsias autes oi fotos. Oso einai kai h ypo8alpsh twn koukouloforwn apo to SYRIZA. Opws einai kai to ntoparisma apo ton Alabano me tis dilwseis tou na ksesikw8ei o kosmos. Mipws ta pitsirikia pou blepame stin TV na petane petres xwris koukoules douleuoun kai auta stin GADA? Autes oi praktikes 8a gyrisoun boomerang kai stous men kai stou de.
loukas
11/12/2008 14:52
πω πω τι κριμα ειδαμε τις φατσες των παρακρατικων δημοσιων υπαλληλων οι παραπρακτικες πρακτικες που εχουν δημιουργηση ολοι αυτη την κατασταση εναντιον της αστυνομιας, σαν αυτους ηταν αυτοι που εστειλαν στο νοσοκομειο τον κυπριο στην θεσ/νικη, αυτη δεν ειναι αστυνομια ειναι ενοπλοι με πολιτικα παρακρατικοι τραμπουκοι
A ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...
11/12/2008 14:04
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την δημοσίευση των φωτογραφιών των αστυνομικών! Μεγάλο κατόρθωμα... Γιατί δεν δημοσιεύετε τώρα και τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις τους για να μπορέσουν άνετα να τους "κανονίσουν" οι ταραξίες;;...
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
11/12/2008 13:44
Επειδή δεν πρόκειται να πετάξω μπουκάλια σε αστυνομικούς, δεν πρόκειται να με πειράξει κανένας αστυνομικός...

Κρίμα ρε γαμώτο, και τώρα πως θα πω ότι καταπιέζομαι?
"Ziko tha provo se omotites!"
11/12/2008 13:40
Fotografika reportage kai videos me asfalites eite san koukouloforoi (polytexneio paliotera) eite mesa sta black block (sti Genova kai allou), yparxoun apo palia. Palia texni koskino ton apantaxou katastaltikon mixanismon, i provokatsia.O kosmos omos den einai provata opos pistevoun oloi oi kathysterimenoi politikoi pou mas kyvernane.Palies taktikes pou oute paidakia den masane.Kati pio exypno k.HYNO-FOTI? Tipota allo Prokopako? Kamia syndromi apo tous prokatoxous fostires (Hrysohoidi kai sia?)
Oust apo do oloi sas pou thelete na amavrosete tin aythormiti antidrasi enos straggalismenou laou strefontas ton meso politi enantia se kathe morfi antidrasis kai antistasis. Lamogia e lamogia!
loukas
11/12/2008 13:34
μπραβο!!! καταλαβες και τι κομμα ψηφιζω βρηκες τον αρχηγο μου μηπως ξερεις και τι εφαγα το πρωι εαν ναι, πηγενε να γραψεις στη στηλη με τα ζωδια εκει δε χρειαζετε να φορας κουκουλα
Manik
11/12/2008 13:17
eno esy Louka, eleu8ere skeptomene Ellina, eytixos ta legomena sou ta lene ola afou sympiptoun me tin grammh tou proedrou sou Alabanou. Opote den xreiazete na apodeiksei kaneis oti kai esy ena bolemeno pioni eisai.
loukas
11/12/2008 12:59
μπουλη ανεστη δεν εχω κανενα λογο να διαφωνισω μαζι σου αλλα με προκαλει ο χαραχτηρισμος σου <<περι σκυλευση πτωματος>>, διχνει καθαρα οτι δεν εχεις προσωπικη αποψη και αντιγραφεις οτι διαβαζεις δεν θα μπω σε κοντρα μαζι σου γιατι πρωτα πρεπει να βγεις απο το κωμα της κακομοιρια σου, αγανακτησμενε <<ελληνα>>
XRHSTOS
11/12/2008 12:52
Είμαστε όλοι Έλληνες - Εξαιρετικό κείμενο από τη Liberationδημοσιεύτηκε σήμερα από anonymous
Η μεγάλης κυκλοφορίας γαλλική εφημερίδα "Liberation" με βαρυσήμαντο άρθρο της παίρνει ξεκάθαρα το μέρος των διαδηλωτών και δηλώνει "Είμαστε όλοι Έλληνες", ενώ ΕΞΗΓΕΙ τι συμβαίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό (και παράλληλα "τα χώνει" και στη Γαλλία).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 - Ουδείς υπενθυμίζει το γεγονός ότι η ζωή στην Ελλάδα έγινε πολύ ακριβή μετά την υιοθέτηση του Ευρώ, ο μέσος μισθός είναι κάτω από 1000 Ευρώ, στην πραγματικότητα 800 Ευρώ, ενώ οι τιμές των ειδών διατροφής το λιγότερο διπλασιάστηκαν.

2 - Ουδείς λέει ότι το Carrefour εξαγόρασε πολλά ελληνικά σούπερ-μάρκετ μετά την υιοθέτηση του Ευρώ, ότι η Εμπορική Τράπεζα (2η τράπεζα στην Ελλάδα), η Αγροτική Τράπεζα, η Γενική Τράπεζα εξαγοράστηκαν από γαλλικές τράπεζες, και συγκεκριμένα από ! την BNP. Ότι η απορύθμιση της αγοράς μετά την υιοθέτηση του Ευρώ οδήγησε στον καλπασμό των διεθνών εταιριών.

3 - Ουδείς λέει ότι η γαλλική πρεσβεία βρίσκεται εκεί μόνον ως αντιπρόσωπος αυτών των εταιριών, οι οποίες εξαγοράζουν τις ελληνικές,τουλάχιστον σε εκείνο το μέρος της αγοράς όπου παίζουν κάποιο ρόλο.

4 - Ουδείς λέει ότι το αεροδρόμιο των Αθηνών παραχωρήθηκε σε γερμανική εταιρία, ότι το λιμάνι του Πειραιά παραχωρήθηκε σε κινέζικη εταιρία. Σαν να λέμε ότι η Ελλάδα χάνει σιγά-σιγά τον έλεγχο των μέσων μεταφοράς.

5 - Ουδείς λέει ότι τα πολιτικά κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βρίσκονται στα χέρια των ίδιων οικογενειών εδώ και γενεές. Τέλος, οι έλληνες ζούσαν πολύ καλύτερα πριν την υιοθέτηση του Ευρώ, το οποίο συνιστά καταστροφή. Για την ελληνική νεολαία το κόμμα της κεντροδεξιάς έγινε το σύμβολο αυτής της εκχώρηση! ς των δικαιωμάτων τους, των προσδοκιών τους.

Καλή τύχη στους φορείς της ελπίδας. Οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι το κεφαλαιοκρατικό σύστημα πνέει τα λοίσθια, αλλά φοβούνται πολύ, πάρα πολύ μην χάσουν τα προνόμιά τους.
Και, αν οι πολιτικοί δεν το παραδεχτούν, τα πρόβατα θα γίνουν λύκοι.

Για τους έλληνες το Ευρώ είναι μια καταστροφή, περιμένετε όμως, δεν είναι μόνο για τους έλληνες, μου φαίνεται πως είναι για όλη την Ευρώπη. Η αγοραστική ικανότητα είναι πολύ πιο χαμηλή σε σχέση με το παρελθόν. Κι εδώ επίσης η κυβέρνηση κάνει τον κουφό, για αυτούς η κατάσταση βαίνει μια χαρά, υπάρχει μια κρίση, αλλά πέραν τούτου ουδέν.
Αλλά είναι φυσιολογικό ούτε καν να βλέπεις την κρίση να διέρχεται όταν παίρνεις μισθό 10000 Ευρώ το μήνα. Για κείνον όμως που κερδίζει 700 Ευρώ το μήνα ο τόνος δεν είναι ο ίδιος. Και νομίζω ότι οι νέοι δεν είναι ηλίθιοι,! ώστε να μην βλέπουν τι συμβαίνει. Εξ'' ου και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Η μοναρχία των πολιτικών: οι νέοι δεν θέλουν πια αυτό το σύστημα.
Δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τις τράπεζες, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για αυτοκίνητα, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για πολέμους, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τη διαβίωση των πολιτικών, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να βοηθήσουμε τις εταιρίες που ήδη διέθεταν δισεκατομμύρια, και για τους λαούς ψίχουλα.

Ωραία διανομή του πλούτου, ωραία δικαιοσύνη, οι συνταξιούχοι επιβιώνουν, οι νέοι δεν έχουν δουλειά, οι μισθωτοί παραπαίουν. Κανένα πρόβλημα αφού υπάρχουν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια.

Είμαι ελληνίδα και είμαι πολύ υπερήφανη. Να είστε σε ετοιμότητα. Τα > γεγονότα της Ελλάδας έρχονται στην Ευρώπη.
Ας ξαναγράψουμε το κείμενο βάζοντας στη θέση της Ελλάδας τη Γαλλία και έχουμε μια αρκετά ρεαλιστική απεικόνιση όσων μας περιμένουν τα επόμενα χρόνια (μήνες;).

Βλέποντας τα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των ειδήσεων για όσα
συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να μας έρχονται αβίαστα ορισμένες αναμνήσεις και να λέμε ότι τέτοιου είδους γεγονότα θα μπορούσαν κάλλιστα να συμβούν στη Γαλλία, αν η κυβέρνηση και ο Σαρκοζί δεν έπαιρναν κάποιες προφυλάξεις. Όλα τα συστατικά στοιχεία της ελληνικής εξέγερσης έχουν συναθροιστεί και εδώ, και ο Σαρκοζί δεν πρέπει να είναι πολύ ήσυχος αυτή τη στιγμή!

Από την Ελλάδα στη Γαλλία δεν είναι και πολύ μακριά. Μια σπίθα ίσως είναι αρκετή. Γάλλοι, άλλη μια φορά!

Σας καλώ από την Ιταλία: χρειαζόμαστε κάποια ελληνική διαδήλωση, διότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι πραγματικά σοβαρή. Ο νεανικός πληθυσμός δεν κατανοεί την αξία της ζωής και των πραγμάτων. Ο Μπερλουσκόνι είναι κακός, όχι όμως το απόλυτο κακό. Άλλαξε τη ζωή των ιταλών (όλων των ιταλών, δεξιών, κεντρώων, αριστερών) διαμέσου της τηλεόρασης και η ιταλική κοινωνία νοιάζεται μονάχα να ερμηνεύσει την πραγματικότητα με τις κατηγορίες της τηλεόρασης: την ομορφιά, την επιτυχία. Και είναι κυρίως οι νέοι των 600 Ευρώ το μήνα (και λιγότερο!) που το κάνουν αυτό.

Είμαστε όλοι έλληνες!
Ανέστης
11/12/2008 12:26
Τί λες ρε κακομοίρη Λουκά. Τόσα πιάνει το μυαλουδάκι σου και τόσα καταλαβαίνει. Αυτά σου έχουν πει να λές από το κόμμα σου και αυτά αναπαράγεις. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι δεξιός, ακροδεξιός φασίστας, ρατσιστής. Να σου πώ τί είμαι; Ένας αγανακτισμένος Έλληνας που έχω βαρεθεί όλους αυτούς που πουλάνε την ψήφο τους για να βολευτούν και έχουν καταντήσει την Ελλάδα έτσι. Αλλά και εσύ δεν ξεφεύγεις από αυτή την κατηγορία. Φαίνετε άλλωστε από την ευκολία που χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν συνφωνεί μαζί σου. ΞΥΠΝΑ ΜΠΟΥΛΗ γιατί σύντομα θα απογοητευτείς και εσύ με τις επιλογές σου αλλά τότε θα είναι αργά.
Ζαχαρίας Μπατάλιας
11/12/2008 12:01
Sod off

Oι αναρχικοί βλέπουν την αδικία με βάση τις ιδέες τους και τα σπάνε όλα. Σε τι διαφέρουν όμως από τους "νυκοκυραίους" που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους? Από τους μπατσους που βαράνε στο ψαχνό? Από τους χαφιέδες?

Να σου πω εγώ. Στην ταμπέλα! Όλοι πιόνια είστε και οι μεν και οι δε! Κι εγώ εξοργίζομαι με τα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Με το ότι με κλέβουν με εκμεταλλεύονται κλπ κλπ. Αλλά με ποιό δικαίωμα ο κουκουλοφόρος μιλά εξ''ονόματος μου?

Όλοι πιόνια είστε! Ξυπνήστε!
Μιλάτε για καταστολή...και κράτος καταστολής. Έχετε βγει εκτός ελλάδος να δείτε τι σημαίνει καταστολή? Βρήκατε τους φουκαράδες τους ευνουχισμένους και πουλάτε μαγκιά! Πηγαίνετε να τα κάνετε αυτά στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στην Ολλανδία...

Μόνοι σας φτιάχνετε μύθους περί αστυνομικού κράτους καταπίεσης και προσπαθείτε να τους γκρεμίσετε...Το μόνο που καταφέρνετε είναι να βοηθήσετε το σύστημα να αποκοιμήσει "τους υπηκόους" του...

ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ
11/12/2008 12:01
ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΘΑ.ΑΚΟΥΤΙ΄Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΩΣΙΑ(και φυσικα φταιει ο παμπλουτος εργοδοτης του)ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΑΜΠΑΡΙ(ρουφιανοι αιμοδιψεις εφοπλιστες)κλπ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ,ΟΤΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΙ ΑΔΡΩΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΚΛΕΑ,ΠΕΡΙ 1453,1821,1940,..
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΠΑΛΕΥΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ,ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ & ΣΤΗΝ ΜΑΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ,(ΟΡΑ ΑΛΕΚΟΣ,ΣΧΟΛ.ΜΩΡΑΙΤΗ,ΜΑΜΑ ΕΠΙΧΗΡ/ΤΙΑΣ,ΨΥΧΙΚΟ)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Η ΟΡΦΑΝΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΕΝΤΩΡΑ ΤΟΥ (ΠΑΤΕΡΑ)ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΡΚΟ-ΒΑΤΟ-ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ,ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΡΜΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ.ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.-
sod off
11/12/2008 11:37
@Zaxarias
esi Zaxaria mou se poia katigoria vazeis ton eafto sou? se poia xora zeis episis? mipos emeis oneirevomaste k nomizoume apo parexigisi oti mas klevoun, mas katapatoun ta dikaiomata, exoun rimaxei ta panda, mas skotonoun klpklp?k den dinoun k logariasmo k einai oloi ektos ''stenis''? esy poulaki mou zeis Ellada k den exeis niosei kati apo afta e?frape fandazomai den pineis...isos na eisai kapoutsinomangas!
loukas
11/12/2008 11:33
ο ανεστης που γραφει <<από άτομα που σκυλεύουν το πτώμα ενός παιδιού για πολιτικά οφέλη>> θα το δειτε και σε συγκεκριμενο μπλοκ ακροδεξιων νεοναζι αρα αλλος ενας σκυλος των νεοναζι γαυγιζει αυτοι ειναι οι εχθροι της δημοκρατιας και νοσταλγοι του χιτλερ.
XRHSTOS
11/12/2008 11:25
ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΑΚΟΥΣ, ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ; ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΠΕΠΤΗ ΑΠΛΟΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΑΠΙΔΕΥΤΑ ΜΥΑΛΑ
Politis
11/12/2008 11:01
Ως απάντηση των σκηνοθετημένων/μονταρισμένων/ετεροχρονισμένων φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν, δείτε και σε αυτό το βίντεο ποιοι παρέχουν πολιτική κάλυψη στους ταραξίες.

http://www.youtube.com/watch?v=EfpbHBO7mtQ
Γιώργος Θ.
11/12/2008 10:49
Ο Μαργαρίτης ενώ όλη η Αθήνα φλεγόταν πήγε για καφέ με τους συναδέλφους του, όταν αντελήφθει ορισμένα άτομα, κουκουλοφόρους, τα οποία δεν γνώριζε και τους ζήτησε ταυτότητες. Όταν αυτοί τράπηκαν σε φυγή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού συμπέρανε ότι αυτοί δεν ήταν δικοί τους άνθρωποι αλλά ή της αστυνομίας, ή χρυσαυγίτες, ή δεξιοί. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Μην ανησυχείτε κύριε Μαργαρίτη, ο λαός έχει μπουχτίσει από όλους σας και θα το λουστείτε και εσείς σύντομα γιατί δεν μας έχει μείνει πλέον άλλη υπομονή.
ΧΡΗΣΤΟΣ
11/12/2008 10:48
ΑΔΑΕΙΣ .ΑΣΧΕΤΟΙ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΜΥΡΗΚΑΣΤΙΚΑ, ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ- ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΟΛΑ .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ; ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΜΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΔΙΚΙ
11/12/2008 10:24
Μου το είπαν γνωστοί από Σέρρες ότι προχθές τα καταστήματα ήταν σε επιφυλακή και δεν το πίστευα! Τελικά οι βάρβαροι δεν έφτασαν!!!
Ανέστης
11/12/2008 10:13
Δηλαδή αν πας σε ενα κουκουλοφόρο και του ζητησεις ταυτότητα αυτός με χαρά θα την βγάλει και θα στην δείξει; Λίγο κοινή λογική κύριε Μαργαρίτη δεν βλάπτει. Και σε εσάς κύριε Βραδέλη που αναπαράγετε τέτοιες δηλώσεις από άτομα που σκυλεύουν το πτώμα ενός παιδιού για πολιτικά οφέλη.
Ζαχαρίας Μπατάλιας
11/12/2008 10:07
Το να πιάσουν ένα κουκουλοφόρο που τα σπάει άλλοι κουκουλοφόροι ή μη και να τον δώσουν στην αστυνομία δεν με ενοχλεί καθόλου. Αν μπορεί με αυτό τον τρόπο η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της καλύτερα ας το κάνει.

Οι πολίτες ήταν λέει της ΝΔ, ήταν χρυσαυγίτες...Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου, αρκεί να πιαστούν αυτοί που καταστρέφουν πόλεις και ανθρώπους από ένα δήθεν θυμό ενάντια στο σύστημα...

Μ''αρέσει πάντως που την ίδια στιγμή που τα σπάνε οι φραπεδόμαγκες, έχουν την απαίτηση η άλλη πλευρά να τηρήσει fair play! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογώ...