Hρθαν και στην Ελλάδα οι νέες σειρές ακουστικών βαρηκοΐας οι οποίες βασίζονται στη νέα επαναστατική πλατφόρμα κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας – Inium. Η Oticon πέτυχε να εφαρμόσει τετραπύρηνο επεξεργαστή – τον πλέον αποτελεσματικό επεξεργαστή που έχει κατασκευαστεί ποτέ – στις νέες σειρές ακουστικών της.

Έτσι οι νέες σειρές ακουστικών προσφέρουν απίστευτη διακριτικότητα καθώς κατασκευάζονται τα πλέον μικρά σε μέγεθος ακουστικά σε όλα τα μοντέλα (είτε σε αυτά που τοποθετούνται μέσα είτε πίσω από το αυτί).

Οι νέες σειρές ακουστικών προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν άνετη επικοινωνία ακόμα και σε περιβάλλον με θόρυβο.

Παράλληλα προσφέρουν μεγάλη οικονομία και άνεση καθώς έχουν ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας.

Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος έτσι και οι νέες σειρές ακουστικών δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευαστούν και να ρυθμιστούν βάσει των ατομικών αναγκών αλλά και προτιμήσεων προσφέροντάς προσωπική και εξατομικευμένη ακοή.

Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής, μπορούν να απολαμβάνουν ξανά την μουσική καθώς τα νέα ακουστικά ενισχύουν τα μπάσα και συνδεδεμένα με την συσκευή ακρόασης streamer δίνουν την αίσθηση ότι η μουσική είναι διάχυτη στο χώρο.

Δωρεάν Δοκιμή

Η Akoustica Medica προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν δοκιμής των σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς καμία δέσμευση είτε στα ακοολογικά κέντρα είτε στο σπίτι σας.

Τηλεφωνήστε για τη δωρεάν δοκιμή ή για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 800 11 65000 χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο, στο τηλ 210 3214463 από κινητό.