Αναδρομικά τεκμήρια για τα πολλά κυβικά

Όμηροι 235.000 ιδιοκτήτες μεγάλων αυτοκινήτων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Κανελλόπουλος   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2008 07:00 |
 Αναδρομικά τεκμήρια  για τα πολλά κυβικά

Περισσότεροι από 235.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 2.000 κυβικών και άνω είναι όμηροι της πρόθεσης της κυβέρνησης να επαναφέρει τα τεκμήρια στα Ι.Χ., καθώς θα επιβαρυνθούν με σημαντικά υψηλότερο φόρο εισοδήματος.
Πρόκειται για όσους πίστεψαν στην κατάργηση των τεκμηρίων και από το 2003 και μετά αγόρασαν αυτοκίνητα (τζιπ και άλλα Ι.Χ.) άνω των 2.000 κυβικών. Τώρα δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων που υπό την απειλή του νέου φοροκαπέλου εξετάζουν το ενδεχόμενο πώλησης του Ι.Χ. τους, ενώ όσοι σκόπευαν να προχωρήσουν σε αγορά ακυρώνουν τις παραγγελίες προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην αγορά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπόρων, οι ακυρώσεις παραγγελιών φθάνουν τις 2.500.

Από το 2003, όταν καταργήθηκαν τα τεκμήρια, μέχρι και τον Αύγουστο του 2008 πωλήθηκαν στη χώρα μας σχεδόν 200.000 καινούργια τέτοια οχήματα, ενώ κατά το ίδιο διάστημα οι πωλήσεις εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού (κυρίως τζιπ κ.λπ. που ξεπερνούν τα 2.500 κυβικά) ξεπέρασαν τις 36.000.

Σκέφτονται πώληση
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) τα οποία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά όσον αφορά τη μεγάλη αύξηση που σημείωσαν τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, ιδιαίτερα από το 2003 και μετά, όταν οι σημερινοί ιδιοκτήτες τους πίστεψαν ότι με την κατάργηση τότε των τεκμηρίων θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να βάλουν στο γκαράζ τους ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Πολλοί από τους ιδιοκτήτες αυτούς σκέφτονται πλέον να προχωρήσουν σε πώληση των οχημάτων τους, γεγονός που- όπως επισημαίνουν στελέχη της αγοράς - θα μπορούσε να προκαλέσει «χιονοστιβάδα» στην αγορά μειώνοντας τις τιμές των μεταχειρισμένων αλλά και τις πωλήσεις καινούργιων τέτοιων οχημάτων.


Υπερδιπλασιασμός πωλήσεων μετά το 2003

ΣΥΜΦΩΝΑ με τα στοιχεία των πωλήσεων, οι πωλήσεις σε Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού υπερδιπλασιάστηκαν μετά το 2003 σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη. Είναι ενδεικτικό ότι το 2000, όταν ίσχυαν τα τεκμήρια διαβίωσης για τα Ι.Χ., πωλήθηκαν 15.000 καινούργια και 2.700 εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα μεγάλου κυβισμού σε όλη τη χώρα. Το 2007 οι πωλήσεις τους εκτοξεύτηκαν στις 40.000 και 7.500 αντίστοιχα. Τα στοιχεία του ΣΕΑΑ δείχνουν ακόμη ότι από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2008 ταξινομήθηκαν (πωλήθηκαν)

28.500 καινούργια και 5.200 εισαγόμενα μεταχειρισμένα Ι.Χ. 2.000 κυβικών και άνω.

Για παράδειγμα, στην τσιμπίδα των τεκμηρίων πιάνεται ένας κάτοχος τζιπ 3.500 κυβικών τετραετίας, το οποίο αγοράστηκε μεταχειρισμένο έναντι περίπου 20.000 ευρώ (όσο δηλαδή ένα πλούσια εξοπλισμένο Ι.Χ. 1.600 κυβικών). Το τεκμήριο που θα κληθεί να καλύψει ο ιδιοκτήτης αυτός, αν ισχύσουν τα τεκμήρια του 2003, θα ανέρχεται σε 95.900 ευρώ!.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το επιπλέον ετήσιο κόστος χρήσης ενός τέτοιου οχήματος σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών ανέρχεται σε 2.500

ευρώ περίπου. Επίσης υπολογίζεται ότι ο οδηγός θα διανύει με το Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού περίπου 13.000 χλμ. τον χρόνο με κατανάλωση περίπου 15 λτ./100 χλμ. (από 8-10 λτ./100 χλμ. που καταναλώνει ένα Ι.Χ. 1.600 κ.εκ).
Έκρηξη αντιδράσεων από εμπόρους, μηχανικούς, εισαγωγείς Ι.Χ.

Η ΨΗΦΙΣΗ του φορολογικού νομοσχεδίου αλλά και η πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών και για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις με την επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης, προκαλούν έκρηξη αντιδράσεων. Έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι οδηγεί σε αδιέξοδο χιλιάδες επαγγελματίες.

● Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας έστειλαν και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπρόσωπων Αυτοκίνητων (ΣΕΑΑ), υποστηρίζοντας ότι η επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες στην αγορά αυτοκινήτου.

● Αντίθετοι στην πολιτική του υπουργείου δηλώνουν και οι έμποροι. Χθες οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου προανήγγειλαν κινητοποιήσεις εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο άρθρο 14 του φορολογικού νομοσχεδίου, λέγοντας ότι «στραγγαλίζει» 250.000 ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις ενώ δήλωσαν ότι εξετάζουν και το ενδεχόμενο προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να το προσβάλουν ως αντισυνταγματικό.

● Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Δ. Αρμενάκης, έχει αποφασιστεί επίσης να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την Ημέρα του Ελληνικού Εμπορίου (19-20 και 22 Σεπτεμβρίου). Ο κ. Αρμενάκης τόνισε ότι το εμπόριο αιφνιδιάστηκε από τις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου, ενώ κατήγγειλε ότι το νομοσχέδιο είναι βιαστικά γραμμένο και απόδειξη της προχειρότητάς του είναι οι τροποποιήσεις που έγιναν τόσο στο αρχικό σχέδιο όσο και οι αρχικές τροπολογίες που κατατέθηκαν στη Βουλή.

● Για αδικία εις βάρος χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών κάνει λόγο και ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι η θέσπιση συντελεστή 10% στους ελεύθερους επαγγελματίες καταστρατηγεί την αρχή της ισότητας των πολιτών.


Καθίζηση στην αγορά

ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ αυτοκινήτων αναφέρουν ότι περίπου 2.500 υποψήφιοι αγοραστές που είχαν παραγγείλει καινούργια ή μεταχειρισμένα οχήματα μεγάλου κυβισμού πριν από την εξαγγελία των μέτρων, τώρα ακυρώνουν τις παραγγελίες τους και ζητούν πίσω τις προκαταβολές.

Αυτό προκαλεί τεράστια προβλήματα τόσο στις αντιπροσωπείες όσο και στους πελάτες, καθώς τα αυτοκίνητα έχουν γίνει ειδική παραγγελία στα εργοστάσια- εάν πρόκειται για καινούργια- κομμένα και ραμμένα (έξτρα εξοπλισμοί, χρώματα κ.λπ.) στα μέτρα του αγοραστή.

134
ΜΠΕΣΑΛΗΣ
15/09/2008 17:46
Αγαπητέ Δημήτρη Ν.

Ούτε χαπακωμένος είμαι, ούτε άσχετος και σίγουρα ούτε και τόσο αγενής και φανατισμένος όσο είσαι εσύ. Και σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι εντολές για να γράφω ό,τι γράφω. Εκθέτω τις προσωπικές μου απόψεις μου, όπως εσύ, έχοντας το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης.

Ούτε καν υπονόησα αυτό που λες, ότι μόνο τα 4Χ4 είναι αυτοκίντα υψηλού κυβισμού. Το συμπέρασμα το έβγαλες εσύ αυθαίρετα. Ανέφερα τα τζιπ ως χαρακτηριστικό παράδειγμα που ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του σύγχρονου Έλληνα για ΠΕΡΙΤΤΗ ΧΛΙΔΗ. Δεν σου είπε κανείς να μην αγαπάς τη ρόδα. Μαγκιά σου και δεν δίνεις λογαριασμό. Όταν όμως βγαίνεις-όχι προσωπικά εσύ- με το Ι.Χ. για τσιγάρα με τα αλάρμ αναμμένα ή όταν καβαλάς πεζοδρόμια, είναι λογικό να εισπράττεις και το ανάλογο κράξιμο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση με ποδήλατο μέσα στην πόλη, ως απάντηση έχω να δώσω στον Δημήτρη Ν. ότι ούτε αερολογία είναι ούτε εξυπνάδα. Φίλτατε, κάνε μία βόλτα στην Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Μεσολλόγι και μετά έλα να μιλήσουμε για το ποδήλατο. Στη Θεσσαλονίκη όσοι το χρησιμοποιούμε- και σε διαβεβαιώνω είμαστε πολλοί- το χαιρόμαστε όσο τίποτα άλλο.


ΣΤΑΥΡΟΣ
15/09/2008 09:13
παρακολουθω το θεμα στα μ.μ.ε. και ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ συνεχιζεται ……… 1. στις ειδησεις εχθες το βραδυ …… θα τα επερναν πισω …… 2. “το θεμα” εχθες, ειχε ρεπορταζ για μειωση στο 50% του τι ισχυε το 2003 3. σημερα το πρωι στο mega ειχαν ρεπορταζ με πινακα απο το υπ.οικ. που εδειχνε π.χ. για τα 2000 κ.ε. τεκμηριο για συντηρηση 3000 …….. ολοι ισχυριζονται οτι οι πληροφοριες τους διαρρέονται κανονικοτατα απο το υπουργειο ……. ΔΗΛΑΔΗ … συνεχιζουν να μας ψαρευουν και να μας δουλευουν …………. κανονικα ….. οικονομικη πολιτικη γινεται με προγραμματισμο και συστημα συγκεκριμενο …….. οικονομικη πολιτικη με δηλωσεις, αναδιπλώσεις, επαναφορες, κατα την αντιδραση των πολιτων …… λεγεται αλλιως ……. πολιτικη των δημοσκοπησεων …………. λοιπον …. να μην υποκύψουμε και να συνεχιζουμε να τους στελνουμε το μηνυμα των δημοσκοπησεων ……… σοβαρευτείτε ……..
John Fistikis
14/09/2008 17:44
Ειμαι φοιτιτης Ε χω απο γονοικι παρωχι ενα σπητι εκατο τετραγονικα και 1400κε αυτοκοινιτο θα πληροσο φορο Μελτας Α 12/9/2008 10:10

Εσύ ειδικά θα πληρώσεις και φόρο ανορθογραφίας. Και φοιτητής!!!!!
ΣΤΑΥΡΟΣ
14/09/2008 13:05
Ο.Κ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΜΩΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
ΤΑ ΝΕΑ Administrator
14/09/2008 11:58

Αυτός ο ελληνικός εμφύλιος σταματάει εδώ.
Ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε και θα παραμείνει online για να θυμίζει πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί το μέτρο.
Δεν θα δημοσιευθούν άλλα σχόλια που δίνουν συνέχεια σε αυτή την κόντρα των Ελλήνων της Ελλάδας και των Ελλήνων του εξωτερικού.

ΤΑ ΝΕΑ Administrator 

GR T.
14/09/2008 07:19
PEDIA TOU EXOTERIKOU DEN THELO NA MALONETE GIA MERIKOUS ELLINES KOMBEXIKOUS EPIDI TOUS EXI MINEI ENA ONOIRO AX NA EIXA KE EGO ENA TETOIO OTITHIPOTE AMAXI MIXANAKI EKI EINE ZILOFTONI MERIKI AFISTE TOUS EKI POU EINE MIA MERA THA XIPNISOUN KE AUTI OLI I BLAXIA EXI MAZEUTI STIN ATHina giati blepis auti eine metanastes apo ta xoria tous den exoun ta kotsia na pane parapera thloun tin mama KAI TON MBAMBA APO KODA DEN MBOROUN NA ZISOUN MONITOUS EINE AXRISTI MERIKI MBOROUN DILADI TA 3 EKATOMMIRIA EXOUN LEFTA KE PROSPATOUN ME KATHE TROPO NA ZISOUN APO TOUS PLOUSIOUS A OTAN ERXODE I GIORTES PLAKONOUN STO XILO KAMIA GRIA GIA NA KANOUNE XRISTIOUGGENA KE META FONAZOUN I GALOPOULES EINE AGRIBES YES MBOUMBOUKIA GIA AUTO SAS LEO XOUDA KE PALI XOUDA EGO THELO PAPADOPOULO PISO TO 1974 NA THO PIA MOUMIA KOUNIETE POLITIKOU KE OXI KE SAS PIRAXAN TA KIBIKA GIA AUTO SAS LEO KANETE ADIGRAFI MERIKI APO ESAS TI AMAXIA ODIGAN I ALOI LAOI LIKE I GERMANOI ME TA BIG SUV BMW OI AMERIKANI ME TA CADILLAC EGO ODIGAO CHEVY TAHOE SO WHAT THEN KANO KANENA PARAPONO SE KANENAN.OUTE GLIFOUME POLITIKOUS SAN KE ESAS GIA NA MAS BALOUNE SE DOULIA ME 1000.00 KE 1200.00 EURO TO MINA MERIKI APO ESAS OI 25 XRONON MEXRI TA 40TOUS TAIZI I MAMA TOUS KE TOUS DINI KE LEFTA APO PANO.
SPIROS MONIMOS KATOIKOS BRAZIL
14/09/2008 06:52
RE KOROIDA GIATI TA BAZOUTE ME TOUS ELLINES EXOTERIKOU KE DEN TA BAZETE ME TOUS DIKOU SAS POLITIKOUS AUTI SAS KOROIDEOUN I ELLINES POLITIKI NA SAS PO KE TO ALLO OTI EXO FILOUS STIN AUTRALIA KE MOU LENE TO IDIO OTA GINETE KAMIA ELLINIKI GIOIRTI OR TO POLUTEXNIO TOUS ARESI NA PKLAKONESTE ME TIN ASTINOMIA EGO TOUS PAO TOUS MBATSOUS NA SAS BARANE GIATI EISTE GAIDOURIA MERIKI APO ESA POU TA SPATE OLA
USA
14/09/2008 05:08
ENO ESEIS OI XYPNOIOI POU SPOUDASATE DOULEVETE SERVITOROI;XORIS ELPIDA NA TA KONOMISETE POTES;MBOROI OI ELHNES PRIN POLA XRONIA STHN USA NA PLENANE KANA PIATO ALLA OI PERISOTEROI EINE ME LEFTA.ESEIS TI EXETE BOIDA;KAI ETIMASTITE GIA THN FOUSKA TON SPITION EKEI.POOULAGATE TA ERHPIA 100000 EYRO KAI BRISKATE KOROIDA KAI TA PERNANE.XREIAZOME PIATA THELH KANENAS NA ERTHI; XAXAXA
USA #1
14/09/2008 05:04
ELLHNES TIS ELLADAS EISTE TELEIOS AXRHSTOI.MEXROI KAI OI ALBANOI PROKOPSANE EKEI.TORA FATE THN PSEFTOEYROPEOI XAXAXAXA
ΣΤΑΥΡΟΣ
14/09/2008 01:05
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ........ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ........ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..... ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ......................
TASOS OIKONOMOU SAN DIEGO CALIFORNIA
14/09/2008 01:03
STAURO DEN XERIS OTI O PETROS LEI TIN ALIDIA SAS PIRAZI E EPIDI KATHETE STON KANAPE TOU KE APOLAMBANI ESAS POU KETE TO IDIO SAS TO KRATOS ADI NA PARI ENA MATSOUKI KE NA SA ARXISI APO TO KEFALI THES KE TA RESTASOU ESIS TIN KE TE TIN ELLADA OXI AUTOS POU KATHETE STON KANAPE KE GELAI ME TA XALIASAS EISTE MAMOTHREUTA ETSI EINE I ELLINES TIS ELLADOS XALANE TO KRATOS TOUS KE ZITOUN KAI TA RESTA APOPANO GIA AUTO SOU LEO I AGAPIMENI MOU FILOI EINE OI TSIGANI GIA MENA POU EINE PIO EUGENIKI KAI OLI OI ALLOI METANASTES POU EINAI STIN ELLADA OXI ESIS OI XOULIGAN GANSTER.OUST APO DO
ΣΤΑΥΡΟΣ
14/09/2008 01:02
. . . . ΠΆΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ! ! ! ...........ΤΟ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ......... .............ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "SHEVY" ............ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ "ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ - ΞΑΠΛΑ" .....................USA = THE WORST NATION EVER ...... ................ ΑΥΤΟ ΣΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ........ ............ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ...... ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΌΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ, ............... ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ............... ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ................... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 23:35
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΔΕΛΟ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ........ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ ! ! !
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 23:21
" ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ" ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΚΑΙ ΧΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ...... ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΕΙΕ ! ! ! ! ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΒΛΑΧΟΕΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ????? "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ " ΔΙΑΒΑΖΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ, ...... ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΡΗΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ................. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ....... ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ, (ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ?), ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ, ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ...... ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΔΕ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ????? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙ'' ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ........................
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 22:55
ΒΙΤΣΑ, Π....... , ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
STAVROS
13/09/2008 22:51
CANADA USA MEXICO = NORTH AMERICA UNION = THE NEW CURRENCY ... THE "AMERO" ........... SO .... ALL YOUR POLITICAL RIGHTS ARE GOING BE REMOVED ....... FOR EVER ............ WAIT AND YOU WILL SEE ......... THE ONLY THING YOU HAVE THERE FOR NOW, IS YOUR 20000 HUMMER ................ AND YOU DON''T HAVE OUR SYMPATHY ....... YOU KNOW "BILLY BOY" . . . WHY DON''T YOU SEE THE * "ZEITGEIST" ????? IS FORBIDDEN THERE ???? OR YOU THINK IS A LIE ????? * "ZEITGEIST" IS A DOCUMENTARY THAT YOU ALL MUST FIND AND WATCH .......
PERTROS PAPAXRISTOPOULOS CALIFIRNIA U.SA
13/09/2008 22:40
RE PEDIA MERIKI APO SAS THE XERO POS SKEUTOSTE EXO KANI POLLA TAXIDIA ELLADA U.SA KANADA MEXIKO KE EXO GNORISI POLOUS ELLINES KE PIO POLI EINE APO TIN ATHINA ENAN LOGO KALO DEN EXO AKOUSI APO AUTOUS GIA TIN ELLADA TO MONO POU EXO AKOUSI OTI DEN THINOUNE ENAN .......PAROLO POU EFIGAN TO KERO TO 50,60,70,80,KAI LIGI STAMESY TOU 1990 NA SAS PO TI GNOMI MOU OTI I ELLINIKI POLITIKI EINE GIA TON ......WHY? GIATI PADIA STIN ILIKIA MOU 28 MEXRI 35 XRONON DEN THELOUN NA GIRISOUN STIN ELLADA APO TIS ......POU BLEPOUN STA NEA OXI GIA TA KIBIKA GIA OTI DIPOTE POLITIKO SYSTIMA ALLOI YPIRETOUN STON AMERIKANIKO STRATO EPIDI PLIRONODAI KALITERA KAI EPIDI MBOROUN NA BROUN KE TO DIKIO TOUS SE MIA ANAGI EPIDI OI NOMI YPARXOUN ENO STIN ELLADA OLI GRAFOUN TO NOMO STA .......TOUS LIKE TOUS MBATSOUS DEN EIPOLOGIZOUN TIPOTA GIA PITE MOU ESIS AUTI EINE XORA TIS EUROPIS GIA NA KANIS EIKOGENIA MILISTE MOU EILIKRINA XORIS TA KATIGORITE TIN AMERIKANIKI KANADEZIKI OR THIN AUTRALEZIKI KIVERNISI OLOI APO OTI EXO DI STO INTERNET GRAFETE MBOURDES. ENAS KALOS THEN IPARXI.MONO O K LAZOPOULOS XERI KE MILAI STO AL TSADIRI NEWS.
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 22:35
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, "ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ" ...... ΒΡΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ! ! ! ΑΝΤΕ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 100000, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ .... ??? ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ??????? ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΕΙΤΕ ...... ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ... ΒΟΥΡΛΑ .... ΜΟΝΤΕΛΕΣ ! ! ! ! ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η "ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ" .......
ALBANIAN BOSS
13/09/2008 22:35
Re Amerikanakia , stamatiste na lete oti eiste Ellines.
Kai mi grafete edw , kaneis de zitise ti gnwmi sas. An de sas aresei i Ellada na min ksanarthete . Xaireste pou tha plirwnoume parapanw forous e? Alitarades, auta na erthete na mas ta peite apo konta re, oxi pisw apo ta pliktrologia.
Karagkiozides, mimeiste tous megaliterous m....s tou kosmou tous amerikanous, kai mas lete kai oti eiste perifanoi gi auto.
amerikanoi eiste kai faineste , min ksanamilisete gia ELLINES, tourkakia kai douloi , geloioi pou vgikate na mas kanete figoura me ta 2400 cc kai tin Arizona kai ta kerata sas ta tragia , peinales , se liga xronia tha trwte apo ta skoupidia , mi sas ksanakousw na lete oti eiste ELLINES THN MOURH SOU STON KATREFTH EVLEPES KAI TA EGRAFES;GIATI OLA AYTA XARAXTIRIZOUN TOUS ELLHNES THS ELLADAS
γιωργος α.
13/09/2008 22:16
επειδη εχουμε παρεξηγησει λιγο τα πραγματα...θα ηθελα να τονισω το εξης!!!
μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ειναι και μια mercedes 3200cc του 1970 mod, και καποιος ηλικιωμενος την ειχε και την εχει και καβλαντιζει που την εχει και την εχει για το μερακι του και μπορει να μην την κυκλοφορει και ποτε!!! αυτος θα μπει στην ιδια μοιρα με καποιον που εχει μια porche cayenne???
η αντιστοιχα καποιος εχει ενα land rover discovery 4000cc του 1996 mod και το αγορασε μεταχειρισμενο προς 13000euro!!! θα ειναι το ιδιο κι αυτος με καποιον που εχει ενα range rover sport supercharged???
λοιπον εαν ισχυσουν τα τεκμηρια οπως ηταν πριν..και βεβαια θα τους ισοσταθμησει ολους στην φορολογια κυβικων!!! και να πω και κατι αλλο? ο cayenne η ο X5 η ο escalade...δεν ειμαστε εμεις που συζηταμε εδω!!! ειναι αυτος που εχει μια εταιρεια και τυγχανει φοροαπαλλαγης απο ενα τετοιο αυτοκινητο, γιατι το εχει μισθωμενο με leasing και αυτος ειναι που το κυκλοφορει καθημερινα στο κεντρο της αθηνας, και στα αχαμνα του δηλαδη για τα τεκμηρια!!!!!
γι''αυτο αφηστε τις προσωπικες διαμαχες και επικεντρωστε το ενδιαφερον σας στο εαν και εφοσον ισχυσουν τα μετρα, με ποιο τροπο θα τους αντιμετωπισουμε!!!
γιάννης αγγέλου
13/09/2008 21:58
Οι έλληνες που ζουν στην Αμερική Καναδά και Αυστραλία είναι ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή ο ελληνισμός. Οι εδώ έλληνες βιώνουμε μια παρακμή και μια απογοήτευση για κάθε τομέα της ζωής μας. Η χρόνια προπαγάνδα των κομμάτων εξουσίας για την δήθεν υπεροχή της Ελλάδας δημιούργησε αυτή την κουρτίνα της υποκρισίας , που κατά την ευρώ εποχή δεν μπορεί να κρύψει την απίστευτα ελεεινή κατάσταση που βρισκόμαστε. Είναι κρίμα που το υγιέστερο κομμάτι του ελληνισμού βάλλεται από το άλλο το άρρωστο και αποκαμωμένο. Οι έλληνες της διασποράς είναι αυτοί που μας θυμίζουν ότι η φυλή μας δεν είναι τόσο άθλια όσο φαίνεται να είναι και ίσως μας εμπνεύσουν να ανακάμψουμε κάποτε.
SPIROS BOULMASAKOS KANADA
13/09/2008 20:56
O TAKHA LEI OTI EMIS FIGAME APO TIN ELLADA GIA NA PAROUME MIA SHEVY GAI AUTO SA LEO OTI EISTE AGRAMATI ETSI OPOS MILATE EDO RE MA**KA DEN XRIAZETE NA DOULEXIS SKLIRA GIA NA PARIS TA IDI ANAGIA ENA AMAXI O FILOS MOU GR T.SAS EIPE ALLA ESIS ALLA AKOUTE ALLA KATALABENETE OTI TA AMAXIA STIS U.S..A KANADA AUTRALIA TA PERNOUN SAN TA PODILATA EGO PBORO NA PARO OTI AMAXI THELO STI MISI TIMI EPIDI EDO STIS MEGALITERES BIOMIXANIES STIS U.S.A EXOUN FTIAXI ERGOSTASIA POU FTIAXNODE EDO EGO MBORY NA AGORASO TO HUMMER POU KANI KENOURGIO $45.000 SE SXESI ME TINELLADA $100.000 GIA AUTO SOU LEO THA TO PARO 2 I TRION XRONON ME $20.000 KE NA TOU PO OTI ERXOME STIN ELLADA DIO FORES TO XRONO KE ME OSOUS MILAO EINE APELPISMENI ME TIS KIBERNISIS KATHE KOMATOS RE.
SPIROS ATHANASOPOULOS NEW YORK
13/09/2008 20:09
RE PANAGIOTI KALA POU LEI O K LAZOPOULOS AUTI I XORA DEN EXI ONEIRO DILADI H ELLADA OTI THELI KANI O KATHENAS KE STON POU...TOU AMA THELIS NA RTOUME APO KODA NA STO PO STI MOURISOU TA KOTIA TA EXOUME KALITERA APO ESAS POU BRIZETE TOUS ELLINES POLITIKOUS GAIDOURIA ESIS DEN TOUS BGALATE KAI TORA TOUS KATIGORATE REMALIA TIS KINONIAS OLLA TA SPATE RE OTAN GINETE TO POLUTEXNIO KAI SAS BLEPO APO TON KANAPE MOU OTI TA SPATE OLLA APO POU THA TA BGALI TO KRATOS APO TIN TSEPI TOU RE PES MOU APO POU GIA AUTO THE SAS ANDEXOUME ALLO RE EDO GELLANE OI ELLINES TIS AMERIKIS KANADAS AUTRALIAS AKI KATHE KRATOUS TIS EUROPIS LIKEM OXI I ELLADA TO MBORDELO XAXAXAXA .
Τάκης Κοκμοτός
13/09/2008 19:23
ρε παιδια γιατι ασχολεισται με τα χαζοαμερικανακια ολοι αυτοι που τις δυσκολες στιγμες την εκαναν απο την ελλαδα και καναν το σ.....ο τους παξιμαδι στην αμερικη τον καναδα και την αυστραλια για να παρουν ενα jeep η μια chevy το μονο που θελουν ειναι να γυρισει η ελλαδα στην δεκαετια του πενηντα για να μπορουν να ερχονται στα χωρια τους να τρων και να πινουν τζαμπα στα σπιτια των συγγενων τους και να κουβαλανε πατσαβουρες (ρουχα) για να ντυσουν τους φτωχου συγγενεις. Ε λοιπον ΟΧΙ ΡΕ δεν σας θελουμε ουτε εσας ουτε τις κυβερνησεις των κρατων που ζειτε και αν θελετε να δειτε πως ζουν οι ελληνες ελατε μια βολτα στην ΕΛΛΑΔΑ αν σας φτανουν τα dollars που βγαζετε (αφου πληρωσετε τα ΤΑΧΕS) και αφηστε τα παραμυθια.
Παναγιώτης
13/09/2008 18:53
Re Amerikanakia , stamatiste na lete oti eiste Ellines.
Kai mi grafete edw , kaneis de zitise ti gnwmi sas. An de sas aresei i Ellada na min ksanarthete . Xaireste pou tha plirwnoume parapanw forous e? Alitarades, auta na erthete na mas ta peite apo konta re, oxi pisw apo ta pliktrologia.
Karagkiozides pithikoi, mimeiste tous megaliterous makakes tou kosmou tous amerikanous, kai mas lete kai oti eiste perifanoi gi auto.
amerikanoi eiste kai faineste , min ksanamilisete gia ELLINES, tourkakia kai douloi , geloioi pou vgikate na mas kanete figoura me ta 2400 cc kai tin Arizona kai ta kerata sas ta tragia , peinales , se liga xronia tha trwte apo ta skoupidia , sixamenoi, mi sas ksanakousw na lete oti eiste ELLINES.
Alexandros MINNESOTA
13/09/2008 17:10
STAVRO ESI POU ZIZ STIN GERMANIA EISE KALITEROS EXIS MINEI ME TA ELLINIKA MIALA RE OUST APO DO KE MIN KATIGORAS TA BOYS POU LES TA BOYS POU EINE STO IRAK SE FILANE KE GIA TIN TROMOKRATIA THEN BORIS NA PIS TIPOTA GIATI THEN PAS NA POLEMISIS ALLA NA MOU PIS ME TI AR**DIA ESI EISTE MONO GIA KAFENIO KE KOUTSOBOLIO KE MOU LES GIA TA AMAXIA THEN TO XERIS RE OTI EDO STIS U.S.A EXOUN TA ERGOSTASIA KE TA FTIAXNOUN ESIS STIN ELLADA TI FTIAXNETE I POTE THA ARXISETE NA DOULEUETE ME TOUS FUCKING POLITIKOUS POU EXETE
ΜΑΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
13/09/2008 14:22
Σήμερα είδα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 την τελετή ορκωμοσίας του νέου ΥΕΝ κ.Αναστάση Παπαληγούρα και παρατήρησα τα παρακάτω:
1.Ορκίστηκε ενώπιον παπάδων(ούτε στο Ισλαμαμπάντ!)
2.Ονομάζεται Παπα-ληγούρας και
3.Εκ των υπαιτίων που προκάλεσαν την παραίτηση(διώξιμο) του προκατόχου του είναι παπάδες.
Όσες ευχές και να του έδωσε ο κ.Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν βλέπω να πιάνουν τόπο. Μας τέλειωσαν και οι επιθεωρήσεις για να γελάει το χειλάκι μας.
Γειά σας.....και σ΄''αλλα με υγεία.........

STAVROS
13/09/2008 13:51
NOW I''M SURE YOU''RE JUST ONLY WRITE, AND NO READING THE POSTS AT ALL .... MAYBE ONLY NOW .... (IN ENGLISH) ...... YOU CAN''T READ GREEK , A ??????? CAN YOU ?????
STAVROS
13/09/2008 13:45
DON''T BLAME US, FOR YOUR BEHAVIOR, WHEN YOU GO THERE ....... ! ! ! ! MAYBE YOU DON''T KNOW, BUT YOU''RE A JOKE HERE, ABOUT THE WAY YOU ACT, JUST WHEN YOU GO TO THE STATES ...... JOKERS ....... YOU''RE THE ONLY ONE WHO GIVE YOUR ASS FOR A BIG CAR ....... YOU LEAVE FROM HERE WITH YOUR STOMACH EMPTY, FOR LONG LONG TIME ...... AND WHEN YOU CAME BACK FOR VISIT ..... YOU''RE DRESSED LIKE CLOWNS, AND DRIVE 7 METER CAR IN THE ALLEYS FOR EFFECT ! ! ! PLEASE TELL ME ... WHAT "FRIZAROUN TA LEKIA" IS, OR "GIROVOLIASTA BUILDINGS" .... ?????????? MAYBE THAT YOU CAN''T SPEAK OR WRITE BOTH LANGUAGES ???????
STAVROS
13/09/2008 13:31
HERE IS GREECE YOU WRITE MEN, IS NOT GREEK PEOPLE AROUND, IS GREEK PEOPLE, LIVING IN GREECE, ..... AND YOU KNOW SOMETHING ??? WE DON''T LIKE ASSAULTS HERE .... ... IS NOT USA HERE, IS BALKANS, GREECE .... IS NOT THE STORIES WHO ALL THE STUPID AN ALPHABETS TELL THERE FOR US (BECAUSE THERE UNABLE TO LIVE HERE) .... AND WE''RE NOT STUPID LIKE YOU THERE TO HEAR THOSE STORIES AND FEEL "SUPERIOR" .... YOU SPEAK EXACTLY LIKE THE ALBANIANS SPEAK HERE  ....... THINK ABOUT IT .................... YOU''RE NOTHING BUT LOSERS ..... SO GIVE US A BRAKE NO ONE ASK FOR YOUR ADVISE .....
Christos Karageorgiou
13/09/2008 13:03
KUR GIANNH U.S.A.
TA ROUXA TOU ENAI ATSALA,KAI GEMOUSI THN PSEIRA!!!!!!.
Christos Apo Germania.
STAVROS
13/09/2008 12:43
WHEN YOU SAY "SPITIA", YOU MEAN THE FANCY HOVELS YOU HAVE THERE ?????? THE PRICE HERE IS HALF, FOR SOLID HOUSES, WHO DON''T FALL APART DURING EARTHQUAKES ..... AND YOU TELL ME FOR CLOTHES ???? AND THEN THE BANKS TAKE THEM ALL BACK ???? IS NOT FOR THE HOUSE ST...., IS FOR THE LAND ...... THEN THE BANKS DEAL THE PROPERTIES IN OFFSHORE CO. WHO PLAY WITH THE (YOUR) PROPERTIES IN THE STOCK MARKET ......... SO....... DON''T PLAY THE "COOL" WITH US HERE, WE KNOW EXACTLY WHAT YOUR POSITION IS ........ SMARTY ......... WHAT EXACTLY IS YOUR PROBLEM HERE ???? TO "PLAY" THE "COOL GOLDEN BOY" ???????
STAVROS
13/09/2008 11:05
TO ALL THE AMERICAN SMART BOYS ................... YOU DON''T KNOW HOW TO READ MEN ????? BECAUSE YOU ACT LIKE YOU CAN''T ! ! ! ! ! MANY MANY TIMES WE HAVE ANSWER TO YOUR STUPID OPINION (THAT WE DON''T CARE ABOUT) .... AND ABOUT TO KEEP YOUR ADVISE FOR YOU CRIMINAL GOVERNMENT ...... WE PREFER THE WORST OF OUR POLITIC, THAN THE BEST OF YOURS ..... YOUR STUPID CAR(BOAT) IS PAINT WITH THE BLOOD OF MILLION INNOCENT PEOPLE .... MOST OF THEM CHILDREN ..... SO GIVE US A BRAKE .... AND IF YOU''RE SO SO SMART AND BRAVE ...... WHY DON''T YOU START TO WRITE IN USA FORUMS ............ ABOUT POLITIC -(s) AND SOME WORDS LIKE THE ONE YOU WRITE HERE ABOUT YOUR GOVERNMENT ...... SOMETHING ELSE .......... YOU''RE NOT IN THE POSITION TO TELL ME WHAT CAR I HAVE TO DRIVE ***MTHFCR*** O.K. BILLY BOY ????????????? .... IS NOT THAT YOU CAN''T READ, YOU CAN''T WRITE ALSO ..... CAN YOU WRITE IN GREEK THE NEXT TIME ?????? HARD TIMES THERE ?????? NO TIME FOR NOTHING ..... BIG CAR 2-3 TIMES BRAKE, AND ALL THE YEAR, YOU HEAD IN THE SHIT , A ????? .... YOU ARE THE ONES WHO SUPPORT N.D...... AND NOW YOU PLAY THE SMART (GOLD) BOY...... WE''RE POOR BECAUSE WE HAVE TO PAY YOUR GUNS EVERY YEAR .... OTHERWISE WE HAVE TO FACE YOUR UGLY BLACKMAIL FOR WAR WITH THE TURKS, THE FYROM, THE ALBANIANS, BULGARIANS ...... YOU KNOW .... YOUR PARTNERS .... SO................. YOU DON''T KNOW A THING ............... I DON''T GIVE A SH.. FOR THE DRIVING, YOU MEAN AUTOMATIC ??? . ...... YOU DON''T KNOW HOW TO DRIVE ....... FOR SURE ..... GO AND DRINK YOUR MILK NOW .... BILLY BOY ! ! ! ! ! !
ΝΙΚΟΣ
13/09/2008 09:55
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ....... ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ....... ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ....... ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!
Μιχαλης Γιαννακουλακος
13/09/2008 08:50
kala mas kanoun!emeis de tous psifizoume?h pleopsifia dhladh!apo mia meria pistebo ligo sta tekmhria!eixame gemish megala autokinhta k oute na kl....de mporousame!o ellhnas einai kai blakas!de tkoitaei th tseph tou alla to diplano tou!paei xreonete kai pernei kai autos kati kalutero apo to geitona!tora na katsei edo pano tora.....de mporei na deiloneis 11000 kai na exeis bmw,mercedes megalou kybismou!katse kai th pita olh kai to skhlo xortato de ginete!
Αριστείδης Διογένους
13/09/2008 08:44
Εγώ ας κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και ας πω το εξής: Σύμφωνα με το άρθρο, "Από το 2003, όταν καταργήθηκαν τα τεκμήρια, μέχρι και τον Αύγουστο του 2008 πωλήθηκαν στη χώρα μας σχεδόν 200.000 καινούργια τέτοια οχήματα, ενώ κατά το ίδιο διάστημα οι πωλήσεις εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού (κυρίως τζιπ κ.λπ. που ξεπερνούν τα 2.500 κυβικά) ξεπέρασαν τις 36.000..." Και ρωτάω, ένας που δηλώνει εισόδημα 20000-25000€ (ελεύθερος επαγγελματίας, μισθωτός, συνταξιούχος, κλπ) και πληρώνει φόρους κανονικά γι''αυτό το εισόδημα (το κορόϊδο...) και πριν το 2003 και μετά, εάν ήθελε, το έπαιρνε το 2λιτρο (γιατί του χρειάζεται, γιατί εχει παιδιά, γιατί δουλεύει 60 ώρες τη βδομάδα και άλλα πολλά). Όμως από το 2003 και μετά είχαμε Υπερδιπλασιασμό πωλήσεων σε αυτά τα κυβικά. Ας μου απαντήσει λοιπόν κάποιος τι συνέβη. Αυξήθηκαν τόσο πολύ τα εισοδήματά μας ξαφνικά και αρχίσαμε να αγοράζουμε? Άραγε αυξήθηκαν αντίστοιχα και τα δηλωμένα εισοδήματα, άρα και τα έσοδα του κράτους? Φαντάζομαι ότι, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, αφού οι πλουσιότεροι από εμάς είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Τέλος πάντων και για να μη παρεξηγηθώ, είμαι κατά των τεκμηρίων διαβίωσης, ειδικά στα αυτοκίνητα, γιατί αυτό δείχνει το λιγότερο αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του κράτους. Φιλικά πάντα
ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
13/09/2008 07:16
Ο κυβισμος ενος οχηματος σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να αποτελει τεκμηριο πλουτου προσεγγιση αυθαιρετη και συναμα αδικη. Η αξια και μονο του οχηματος δινει καποια ενδειξη ευμαρειας οταν αυτη υπερβαινει τα 50.000 ευρω μετρο σωστο οταν λαμβανονται υποψη ολες οι σχετικες παραμετροι παλαιοτητα κλπ. Αθλιοτητες αυτου του ειδους με τα τεκμηρια ξαναζησαμε στο παρελθον το 1978 και στη συνεχεια αποτυπωθηκαν με τραγικα αποτελεσματα στους δρομους με εκατομβες νεκρων και σακατεμενων απο τα πανακριβα χαμηλου κυβισμου αυτοκινητα που σε αυτα μας κατευθυναν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . -
YIANNIS U.S.A 2008
13/09/2008 04:34
AUTI POU XASANE TA SPITIA TOUS TA XASANE APO BLAKIA TOUS TA SPITIA AUTA DEN EINE TA IDIA SAN TIS ELADOS KOSTIZOUNE PANO APO $500.000 OTAN TA PIRANE MBOROUSAN KAI EPLIRONAN TI DOSI PERIPOU $1500.00 MEXRI KAI $3000.00 TO MINA ALLA DEN EIXAN KLISTO TOKO TO EIXAN FLEXIBLE TORA POU ANEBIKAN OI TOKI ALOI FAGANE BANANA ALLA AUTO EGINE MIA STA TOSA XRONIA STIN ELLADA OSO EIMOUN KATHE XRONO OLA ANEBENANE AUTOKINITA ROUXA NA PAS NA PIS ENAN KAFE TORA TO SKEFTESE I TA FERNIS ISA ISA OTAN MERIKA PEDIA APO ESAS MENETE ME TOU MBAMBADESAS KAI SAS TAIZOUN MEXRI NA PATREUTITE KAI EAN PATREUTITE PERNETE KAI KANA SPITI APO TI GINEKA AMA TO XI PRIKA GIA AUTOM SAS LEO I ELLADA POTE DEN THA FTIAXI POTE. OLLA TA ALLA KRATOI TIS EUROPIS DEN TIN PANE KAI MOU LES TORA  EPIDI OI AMERIKANI EXASAN SPITIA TA THELAN KAI TA EXASAN GIATI EMIS I ELLINES POU MENOUME MONIMA STIS U.S.A EIMASTE PIO PROSEKTIKI TO XERIS   OTI ESI THEN MBORIS NA PARIS OUTE RODA XORIS TI BOIDIA TIS GIGIASOU KAI MOULES GIA TO BLAZER   ENA AMAXI SOU EIPA EGO THEN ODIGAO TRAILBLAZER EXO ENA 2.400CC
Βασίλης Κ.
13/09/2008 03:47
Το κράτος είναι δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό ένας αυτόνομος κερδοσκοπικός οργανισμός, εντελώς αποκομένος από την πραγματικότητα και τον πολίτη, ο οποίος είναι ένοχος φοροδιαφυγής -και όχι μόνο- και πρέπει ο ίδιος να αποδείξει το αντίθετο... Η ισονομία είναι όρος συμβατικός πια και υπάρχει μόνο στα λεξικά, αφού τα όλα ισχύουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλα ισχύουν για τον πολίτη κι άλλα για το κράτος ή τους πολιτικούς.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω 2 παραδείγματα που πρόσφατα έμαθα κατά τη διάρκεια μιας ολιγοήμερης διαμονής στον τόπο της καταγωγής μου:
-Ένας ιδιώτης έφτιαξε ένα μικρό ανοιχτό θέατρο και αφού τον άφησαν να επενδύσει και να φτιάξει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, τον έκλεισε πέρισυ ο δήμος (σημειωτέον πως την προηγούμενη χρονιά ο ίδιος δήμαρχος έκανε τα εγκαίνια...), επικαλούμενος τη μη χορήγηση άδειας από την πολεοδομία. Απ'' ό,τι έμαθα, υπάρχει νομικό κενό όσον αφορά τις κατασκευές ανοιχτών θεάτρων και γι αυτό δεν χορηγούνται και άδειες από την πολεοδομία. Την ίδια στιγμή όμως ξεκίνησε ο δήμος την κατασκευή δικού του ανοιχτού θεάτρου...!
-Ένας φίλος έχει καφενείο που στεγάζεται σε πρών δημοτικό σχολείο. Το 12ετές συμβόλαιό του έχει λήξει εδώ και ενάμιση χρόνο και ο δήμος θέλει να τον βγάλει έξω. Πήραμε, λοιπόν, ένα φίλο δικηγόρο για να δούμε τις επιλογές του. Μας είπε πως είναι ''άτυχος'' που ιδιοκτήτης είναι το δημόσιο και έτσι μπορεί να τον βγάλει έξω όποτε θέλει, ενώ αν ήταν ιδιώτης θα έπερνε αυτόματα μια επιπλέον 4ετία (με την πάροδο 6 μηνών μετά τη λήξη του συμβολαίου)!

Το καθήκον έχει μεταλλαχτεί σε καθήκι και οι πολίτες σε αδαείς συνδρομητές/θεατές, που στην πρώτη ευκαιρία το μόνο που κάνουν είναι να παιρνουν την απόγνωσή τους -και κανένα προσωπικό δάνειο- και να πηγαίνουν διακοπές...
BASILIS IOWA U.S.A
13/09/2008 01:54
SIMFONO APOLITA ME TON K MPESALI GIA TA TZIP POU TI TA THELATE AFOU DEN PATE POUTHENA KAI SAS XRIAZETE ALLA BLEPIS TO ONOIRO TO ELLINA EINAI NA EXI MIA MERA ENA KALO KAI MEGALO AMAXI RE MIPOS ZILEUETE TOUS AMERIKANOUS ME TA BIG SUV CADILLAC BMW X5 LINCOLN FORD F150 TOYOTA TANDRA OLA AUTA FTIXNODE STIS U.S.A KAI EXIOU KAI TA KOROIDA POU AGORAZOUN ENA KAI PLIRONOUN GIA TRIA KE ESIS FISIKA EPILEXATE TO MAKRITERO.YISSAS BASILIS.
spiros
13/09/2008 01:11
auto pou kanoune einai ena esxos einai ntropi tous.
HERMES
13/09/2008 00:34
Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτοκίνητο, ανάλογα με τις ανάγκες του το γούστο του και την οικονομική του δυνατότητα. Τα τζίπ και τα πολλών κυβικών αυτοκίνητα, δεν είναι απλά για "μούρη" . Το επιλέγεις επειδή μπορείς να το αποκτήσεις και αισθάνεσαι ασφαλείς. Δε σε κρεμάει στα ταξίδια, στα προσπεράσμετα στις ανηφόρες. Το 4χ4 πάει όπου τα άλλα κολάνε, δε γλιστράει στα χιόνια, και δε σπάει στους ελληνικούς άθλιους δρόμους. Ο καθένας πρέπει να μπορεί να πάρει ότι θέλει λοιπόν αφού μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά (πχ 48..60..κλπ δόσεις!). Η μετέπειτα συντήρηση δεν αφορά το κράτος, μιας και πολλά αυτοκίνητα έχουν ακόμα και δωρεάν service.
Ας μην εκφράζουν αρνητικά σχόλια διάφοροι επειδή δε μπορούν ή δε θέλουν να αποκτήσουν καλό αυτοκίνητο. Είναι κομπλεξικό! Και ναί, συμφωνώ οτι στην Αμερικοί μπορούν και αλλάζουν κάθε τόσο αυτοκίνητα, και δεν είναι αναγκασμένοι λόγω των φόρων και τεκμηρίων να έχουν 1 για 10 χρόνια! Αν ανατρέξετε σε τιμές θα δείτε πχ οτι 1 jeep στην Αμερική έχει 22000$ τελική τιμή.στην ευρώπη έχει 40000euro. Τα συμπεράσματα δικά σας...για το τί είναι πολυτέλεια, τί ανάγκη και τί κέφι.
DIMITRIS OIKONOMOU KANADA.
12/09/2008 23:42
AGAPITI MOU FILI ELLINES SAS ARESI TO APOPISO DILADI TO SIKONETE TO SAKAKI TI TA THELATE TA MEGALA KIBIKA GIA FIGOURA APOLITOS YES. TORA TRABATE OLI TIN DEUTERA KAI POULISTETA STI MISI TIMI STON PEIRAIA POU ERXNDAI OI METANASTES APO AMERIKI KANADA AUTRALIA KAI GIA TOUS KAPETANIOUS POU DOULEOUNE OLI TOUS TI ZOH STI THALASA AUTI MPORI NA TA KIKLOFORISOUNE ME XENES PINAKIDES THLO KAI EGO ENA TZIP ME $13.000 APO 30.000 POU KANI KAINOURGO.
Δημήτρης Ν.
12/09/2008 22:50
Ρε ΜΠΕΣΑΛΗΣ χαπακωμένος είσαι όταν γράφεις; Μόνο τα 4χ4 είναι μεγάλου κυβισμού; Δηλαδή ένα Αvensis 2000 κυβικών είναι τζιπ; Πρόσεχε τι γράφεις γιατί φαίνεται θρασύτατα η ασχετοσύνη σου και η κατ''εντολήν γραφή σου...

Εγώ δεν νομίζω πάντως ότι θα τολμήσει ο Αλογομούρης να εισάγει με τέτοιο τρόπο τα τεκμήρια... Θα τον καθαρίσουν σε χρόνο dt. Εμείς οι Έλληνες αν κάτι αγαπάμε απο υλικά αγαθά είναι η ρόδα...Αν μας το στερήσουν και αυτό τότε να πάει στο διάολο και η κολοζωή εδώ που ζούμε και όλα. Αμάν πια μας έχουν κάνει τον πιο απαισιόδοξο λαό της Ευρώπης....στα τσακίδια όλοι τους οι δεξιοί....
γιωργος α.
12/09/2008 22:35
και για να λεμε και το σωστο και το λαθος...υπαρχουν ανθρωποι με 2 και με 3 και παραπανω παιδια που ισως το μονο οχημα που να τους εξυπηρετει χωροταξικα ειναι ενα suv.
υπαρχουν ανθρωποι που σαν μονη διασκεδαση, *αφου δουλευουν ολη την εβδομαδα 60 ωρες* που το σαββατοκυριακο τους θελουν να το περασουν στα ορη και στα βουνα,και θελουν ενα τετρακινητο οχημα.
υπαρχουν ανθρωποι που ενω εχουν ενα suv, χρησιμοποιουν τα μεσα μαζικης μεταφορας για την καθημερινοτητα η μηχανακι και εχουν το αυτοκινητο τους μονο για διακοπες και σαββατοκυριακα εκτος αθηνων...
και τελος υπαρχουν και οι βαρεμενοι, που εχουν τα suv για μοστρα και κυκλοφορουν με αυτα νυχθημερον, ακομα και για τσιγαρα!!!
προς θεου μην τοποθετειστε με τοσο καυστικα σχολια, και μην τους βαζετε ολους στο ιδιο καζανι..δεν ειναι σωστο!!!
ρυπογονοι ειμαστε εμεις οι ανθρωποι οχι τα αυτοκινητα. απλα εκει το αποδιδουν οι ιθυνοντες για να μας χειραγωγουν και να μας τα παιρνουν....γι''αυτο αφηστε τις αερολογιες και τα ποδηλατα στην ακρη.
εδω συζηταμε ενα προβλημα που αφορα μια τεραστια μεριδα πολιτων...και δεν οφελουν σε τιποτα οι εξυπναδες.
ΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
12/09/2008 22:11
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΠΑΡΚΙΝ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ.ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2003.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ. Π.Χ ΜΙΑ MERCEDES 2000CC ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50.000,00 ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΒΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ 19.000,00.ΤΑ ΑΝΩ Ι.Χ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΔΑΠΑΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ.
Παπαβλάχος
12/09/2008 22:10
Πάντως μετά την παραίτηση Βουλγαράκη εγώ πείστηκα για την ορθότητα των οικονομικών μέτρων, την γνησιότητα των αντιδράσεων Μανώλη, την δεινότητα του κ. Καταλληλότερου, την ειλικρίνεια του κ. Τράγκα , την θεοσέβεια το πνευματικού (Εφραίμ;) του κ. υπουργού Προπαγάνδας (πρώην ΚΚΕ εσ;) κτλ κτλ και θα πάω να κοιμηθώ ήσυχος...
ellas=karpazoespraxtoras ths oikoumenhs
12/09/2008 21:28
giati esena re papadopoule pou ntropiazhs kai to onoma o papou sou apo pou katebike sthn athina apo to fegari;xypnisste koblexikoi elhnes den eiste to fos ths oikoumenhs poniroblaxoi eiste
Στρόφαλης Χρήστος
12/09/2008 21:26
Εγω παρολο που είμαι εμποροβιοτέχνης δεν τα βλέπω και το ασχημα τα πράγματα. Το σπίτι το πήρε η πρώην γυναίκα μου,
Βάρκα δεν έχω, λόγο δουλειάς είμαι Black list άρα δεν έχω κάρτες, ενώ ταυτόχρονα έχω ένα 800 αρακι Matiz του 05 ατρακάριστο και λέω να το πουλήσω μετά το νόμο για τα τεκμήρια γύρω στα 30.000 ευρώ και να μήνω με το φορτηγάκι.
Sorry Gays είμαι τυχερός ?
Παναγιώτης
12/09/2008 21:22
Είναι πολύ απλό πως σκέφτηκαν οι κυβερνούντες (ανεξαρτήτως κόματος) στο θέμα των τεκμηρίων: Είδαν ότι δεν πουλιούνται αρκετά μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα όταν ίσχυαν τα τεκμήρια και χάνανε μεγάλα έσοδα από τα τέλη ταξινόμησης χωρίς να παίρνουν αρκετούς φόρους από τα τεκμήρια. Είδαν λοιπόν ότι συνέφερε να καταργήσουνε τα τεκμήρια. Όταν λοιπόν εισέπραξαν αρκετά τέλη ταξινόμησης από 250.000 αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που αγοράσθηκαν και ο αριθμός τους έγινε αρκετός για να συμφέρει η επαναφορά των τεκμηρίων, απλά βάλανε πάλι τα τεκμήρια. Ακόμη και ένας Αλογοσκούφης ή οποιοσδήποτε άλλος ανεγκέφαλος θα μπορούσε να το υπολογίσει αυτό. Καιρός να βρούνε τρόπους να πιάνουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν...αλλά ίσως δεν το θέλουν....
Γ ΜΙΣΣΙΡΛΗΣ, ΚΩΣ
12/09/2008 21:16
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΜΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΕΜΒΕ ΚΑΙ ΤΖΙΠ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΑΛΛΑΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ, ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΩ....
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΙΝΗ ΖΙΜΠΑΠΟΥΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Η ΛΥΣΗ? ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ...
thepos e-pasok
12/09/2008 21:01
Το πρόβλημα δεν είναι αν το αυτοκίνητο αυτό ή το άλλο είναι λιγώτερο ή περισσότερο βλαβερό ή απολαυστικό το πρόβλημα είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός που επιχειρείτε από αυτούς.Πρέπει να υπάρχει ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον όπως το ΠΑΣΟΚ προτείνει έτσι που αν θέλω και μπορώ να αποκτήσω κάτι να ξέρω και τις συνέπειες.Αυτά τα κουτοπόνηρα κολπάκια θυμίζουν κάτι μπακάληδες του προηγούμενου αιώνα ή μάλλον μπακαλόγατων
..Niotis !
12/09/2008 20:57
Οσο αφορά τον Αμερικάνο : για να ζεί στην Αμερική φαντάσου τι παιδί θα είναι δεν υπάρχει για μένα ο βλαχοΒLAZER .
Όσο αφορά τα τεκμήρια του Υπουργού : Υπουργέ εύχομαι να μείνεις ξεβράκωτος βλάκα ε βλάκα ...

lol...
apo makria
12/09/2008 20:45
aftos o amerikanogiftovlaxoxoriatis apo pou xefitrose?
YIANNIS FRORIDA U.S.A
12/09/2008 20:33
RE BLAXE ENAS AGNOSTOS KAI O HK EGO TIMO TON FILO MOU GT T GIATI SAS BLEPI SAN KRATOS NA TROGIESTE O GR T DO XERO POSOPIKA DEN TROI XAMBORKER TROI FILET MINION RE MAKAKES SAS APADISE ILIKRINIS EPIDI SAS BLEPI KAI TSAKONESTE ME TA KIBIKA AUTOS DOULEUI GIA TIN AMERIKANIKI KIVERNISI KAI GELAI MAZI SA ALLA OXI MONO AUTOS ALLA KAI ALLA 5 EKATOMURIA ELLINES PO ZOUN MONIMA STIA U.S.A KANADA AUTRALIA NA SAS PO TIN ALLITIHA MERIKI APO AUTOUS THEN SAS PANE i dont know why alla gia auto O GR T LEI OTA THA ERTI STIN ELLADA THAKOPES THA BRI KANENA AMAXI KAINOURGIO STI MISI TIMI APO KANENA MAKAKA ELLINA GIATI OI ELLINES TOUS ARESOUN NA ADIGRAFOUN APO XENOUS LAOUS TI EXOUNE TA BIG SUV TOUS GERMANOUS ME TA BMW KAI TOUS AMERIKANOUS ME TA CADILLAC KAI TOUS PARAPANO AGGLOUS ME TA GAGUAR AUTI OI LAOI EXOUN ERGOSTASIA DIKA TOUS I ELLADA DEN EXI ERGOSTASIO NA BGAZ OUTE KALTSES OUS APO DO ELLINES POLITIKI MO TIN KILIASAS KITATE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
12/09/2008 20:28
Μια ζωή σαν Έλληνας προσπαθούσα να έχω ένα καλό αυτοκίνητο.Οπως έχει κάθε Ευρωπαίος και Αμερικανός .Ομως λόγω των συνθηκών στην ελληνική φορολογία δεν τα κατάφερνα ..Μέχρι που ήρθε το 2002 και καταργήθηκαν τα τεκμήρια .Ετσι με δανεικά και γραμμάτια πήρα ένα μεταχειρισμένο jeep 3700cc Δεν το πήρα όμως για να πουλάω μούρη αλλά γιατί γουστάρω τοις αποδράσεις στην φύση και στην περιπέτεια.Το ψήλωσα του έβαλα mad λάστιχα και ξεκίνησα τοις αποδράσεις στα βουνά και τα ποτάμια .τώρα μετά από πέντε χρόνια το αυτοκίνητο ειναι ταλαιπωρημένο και δύσκολα θα πιάσει καλή τιμή αν το πουλήσω.Και τώρα έρχονται τα τεκμήρια μας αιφνιδιάζουν και μας λένε ότι πρέπει να έχω εισόδημα 101000 χιλ ευρω για να το συντηρήσω ...γιατί?? Θέλω 600 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και 700 ευρω ασφάλεια όσο για την βενζίνη ...όταν πάω κανένα ταξείδι καίει παραπάνω αλλά δεν το κυκλοφορώ στην πολύ γιατί έχει η γυναίκα μου ένα 1000 ρακι atos και έχω και ένα παπάκι. ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ?? ΠΟΙΟΣ ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ?? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ?? ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΎΣΑΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ?? ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ?? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ 35000χιλ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15000 ΧΙΛ ΕΥΡΟ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΊΑ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ) ΤΩΡΑ ....10000 ΧΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ?? ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ .. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΟΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!
ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΡ
12/09/2008 20:26
Ένα έχω να πω.. αίσχος έβαλαν το κοσμακι και πείρε αυτοκίνητα και τώρα τον βάζουν να πληρώσει.. σου λένε τεκμήριο διαβίωσης για να έχεις 2000cc για λόγους συντηρήσεως κτλ. Ποια συντήρηση ρε ηλίθιοι που ένα αμάξι 10τιας και άνω έχει περισσότερο κόστος συντήρησης από ένα καινούργιο 2000cc και το παλιό βγάζει και 2 φορές περισσότερους ρίπους .και για να καταλάβω και το έξεις δηλαδή ένα αυτοκίνητο 1400cc πχ golf gt το οποίο έχει κόστος 23.000€ με ένα 2000cc με το ίδιο κόστος πχ focus για το δεύτερο θα σου ζητήσουν τεκμήριο.. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι και τα δυο έχουν ακριβός το ίδιο κόστος συντήρησης service κτλ..
ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ
12/09/2008 20:04
ΑΑΑΑ KAI ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?. ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ U.S.A ΠΑΛΛΙΚΑΡΕ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ?? Η ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΒΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΣΤΟ U.S.A ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ(ΜΠΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ WHITE HOUSE. GREETINGS IN YOUR LANGUAGE AMERICAN BOY
ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ...
12/09/2008 19:41
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ CAYENNE ΚΑΙ BMW X5 ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 4χ4 ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ, ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΒΙΚΑ= ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ = ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ 4Χ4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑΚΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ
παπαδοπουλο
12/09/2008 18:42
ρε τραχανοπλαγια αμερικανακη καραβιδοβλαχε που μαΣ πηγεΣ στο αμερικα και μαΣ εγινεΣ πρωτευουσιανοΣ ρωτα τον παπου σου οταν ηταν στο χωριο και ηρθε για πρωτη φορα τρακτερ στο χωριο νομιζε οτι ηταν μουλαρι και το πηγε στην βρυση να πει νερο καραβλαχε
h.k
12/09/2008 18:42
den mas paratas bre xazoamerikanaki. exoume ta dika mas,exoume kai esena ton blaka.
NIKOS
12/09/2008 18:38
Parakalw poly o ypeythynos tou forum , na min epitrepei prosvlitika gia tous Ellines sxolia , apo diaforous , eidika amerikanous .
Mexri na symvei auto , to ypokeimeno me tin ypografi GR. T USA, mporei na paiksei me tin asteroessa , tin opoia kai na topothetisei se apokryfa simeia tou an thelei, kai na afisei ta sxolia gia tous Ellines.
Psit, amerikanaki, trava fae kana hamburger kai VOULWSE TO EPITELOUS. MH DHLWNEIS ELLHNAS , EISAI GLYFTHS AMERIKANWN, KOMPLEKSIKE.
Prepei na exeis faei poly karpazia ta kalokairia sto xwrio sou ,
e? xaxaxa.
ΓΑΒΡΙΗΛ Σ.
12/09/2008 18:33
ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ Ι. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ...
ΓΑΒΡΙΗΛ Σ.
12/09/2008 18:29
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ... Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ.
ΜΠΕΣΑΛΗΣ
12/09/2008 18:25
Αγαπητέ Κώστα Αργυρίου

Δουλεύω 8-10 ώρες την ημέρα και με τις απολαβές των 1000 ευρώ το μήνα είμαι - σε σχέση με άλλους-σε αρκετά καλή μοίρα. Υποχρεώσεις δεν έχω γιατί δεν είμαι οικογενειάρχης. Επίσης είμαι και ολιγαρκής. Σε ό,τι αφορά τη "μιζέρια των 1200cc" σε πληροφορώ ότι δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Κινούμαι καθημερινά με ποδήλατο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ΚΑΙ ΑΥΤΟ- ΦΙΛΕ- ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΙΑ!!! Έδωσα μόλις 450 ευρώ για ένα ποδήλατο πόλης (μαζί με τον έξτρα εξοπλισμό) και ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Να σου υπενθμίσω ότι ούτε καν υπονόησα αυτό που γράφεις- ότι όποιος έχει τζιπ είναι αναγκαστικά και φοροφυγάς-. Αυτό που είπα είναι ότι οι κάτοχοι τέτοιων αυτοκινήτων είναι συνήθως -κατά τη δική μου απόψη- άνθρωποι που κυνηγούν την κοινωνική καταξίωση μέσα από σύμβολα όπως ένα τζιπ τεραστίων διαστάσεων. Τέλος, σε διαβεβαιώνω ότι η φιγούρα που λές με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ και ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΤΖΙΠ!

Σε χαιρετώ με την ελπίδα να μάθεις ότι υπάρχει και ζωή και έξω από ένα 4Χ4.


GR .T. U.S.A
12/09/2008 18:21
KALO KAKO OLI TROGODE ME TA AMAXIA RE PEDIA DEN EXETE TOPOTA ALLO NA KANETE KE SKOTONESTE ME TA AMAXIA . H ELLADA EINE TO MONO KRATOS POU ASXOLITE ME TA AUTOKINITA KE TA KIBIKA EGO MENO MONIMA STIS U.S.A KAI DEN ASXOLOUME KATHOLOU ME TA AMAXIA AM THELO NA PARO AMAXI TO PERNO OTI ORA THELO KAI OTI AMAXI THELO EDO STIS U.S.A TA AMAXIA TA KIKLOFOROUN SAN TA PODILATA OI AMERIKANI THE XEROUN TI KIBIKA EXOUN TA AMAXIA TOUS TO MONO POU XEROUN OTI TA AMAXIA EXOUN 6 OR 8 KILINDROUS EGO BLEPO PAIDIA 18 MEXRI 30 XRONOL KE KIKLOFOROUN AMAXIA SAN TOUS POLITIKOUS STIN ELLADA BMW328 540 555 745 CADILLAC CHEVROLET TAHO TRAILBLAZER COMMADER LINCOLN CONTINENTAL TOYOTA CAMRY AVALON OTI AMAXI DEN MBORIS NA FADASTIS EGO EXO SONATA2.400CC KAI EIMAI MIA XARA ESIS TI TA THELETE AFOU DEN MBORITE NA TO EXETE POILISTETA SE ALODAPOUS THELO KAI EGO ENA 2.500CC OTAN THA ERTO DIAKOPES STIN ELLADA THE TO PARO APO KANENA KOROIDO STI MISI TIMI XIPNISTE KOUTABIA GREECE ESXOS.
D.ANASTAS
12/09/2008 17:50
Αφου ολοι οι Ελληνες ειμαστε κορόιδα. Πάλι θα ψηφίσουμε τους ίδιους ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.
Ρίξτε τον ψήφο κάπου αλλού να σταματήσουν τις απάτες.
Την ουρά στα σκέλια θα βάλουν.
Μιχάλης
12/09/2008 17:43
Αυτή η απίστευτη βαβούρα είναι εκτός τόπου και χρόνου την στιγμή που κάθε μας, ιδιαίτερα οικονομική, κίνηση καταγράφεται από ένα ισχυρότατο σύστημα διαχείρησης της πληροφορίας, το οποίο όταν διακρίνει κάποια οικονομική συμπεριφορά που βγαίνει από ορισμένα πλαίσια μπορεί να γίνεται αντικείμενο συζήτησης με έναν φιλικό και ορθολογικό εφοριακό σύμβουλο, σε ένα κλίμα αμφίδρομης εμπιστοσύνης.

Το να καίγεται το χλωρό και το ξηρό μαζι είναι η απόδειξη της παντελούς άγνοιας της σύχγρονης δημόσιας διοίκησης..
ΜΠΕΣΑΛΗΣ
12/09/2008 17:24
Αγαπητέ ή αγαπητή κ.χ., προσωπικά έχω μπει αρκετές φορές και σε JEEP και σε SUV, και ως πρακτικός άνθρωπος, εκτιμώ ότι στον προορισμό μου με εξυπηρετούν (όπως και εσένα και την οικογένειά σου) και Ι.Χ. 1600 και 1800 κ.ε. Μπορώ να σε ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, πόσες φορές, χρησιμοποιείς το 4Χ4 για να πας για ψάρεμα; Γιατί όσα βλέπω εγώ και όποτε τα βλέπω (πρωί, μεσημέρι, απογευμα, βράδυ, μεσάνυχτα-Φθινόπωρο -χειμώνα-άνοιξη-καλοκαίρι) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΣΚΟΝΗΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό σε παρακαλώ;
Επίσης,έχεις σκεφτεί ότι το κόστος σε βενζίνη για αυτά τα αυτοκίνητα κινείται σε δυσθεώρητα ύψη; Γνωρίζεις ότι ένα τέτοιο Ι.Χ. εκλύει σημαντικά περισσότερους και πιο επικίνδυνους ρίπους στην ατμόσφαιρα σε σχέση με τα ROADSTAR; Όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί; Σε απασχολούν καθόλου;
γιωργος α.
12/09/2008 17:18
διαβαζω τοση ωρα τα post και καταληγω στο εξης συμπερασμα!!! οτι ο ελληνας ειναι πολυ κοπανος, και το λεω αυτο διοτι ενω υπαρχει ενα τεραστιο προβλημα αυτη τη στιγμη που αγγιζει χιλιαδες φορολογουμενους..ο κυριος ουφο πριν εγραψε οτι *εγω εχω 2000cc...ας πιασει το νεο μετρο απο 2500cc και πανω* ενα αλλο ουφο εγραψε οτι τα τζιπ *ρυπαινουν το περιβαλλον* ενω τα 1400cc turbo χωρις καταλυτες και κωλοφτιαγμενα, οι μοτοσυκλετες με αλλαγμενες εξατμισεις, τα λεωφορεια και ταχι ΜΠΑΧΑΝΤΕΛΕΣ ρε ανεγκεφαλοι δεν ρυπαινουν το περιβαλλον??? ιδου ο ελληνας...θα σε φαω για να ζησω!!!
εκει στηριζονται ρε κουτορνιθια, οτι οταν πρεπει δεν ειμαστε ενωμενοι...και σας πληροφορω οτι ενα τζιπ, ρυπαινει πολυ λιγοτερο απο τα οχηματα που προαναφερα. μην περιμενετε να γινει κατι με αυτα τα μυαλα!!!
Ε.Σ.
12/09/2008 17:16
ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΠΩΣ/??MΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΛΛΕΣ.ENA ΣΠΙΤΙ,ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ,ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ..................ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΕΝΑ,ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΜΑΡΤ Η ΛΑΝΤΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ.ΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..
girgos p
12/09/2008 17:09
as mhn paei kanenas na psifisei stis epomenes ekloges kai tha sou po ego pos tha kanoun...
GR T. U.S.A
12/09/2008 16:55
OLI TYROGOSTE ME TA TZIP KAI TA IX AUTOKINITA DEN MOU LETE GIATI PERATE TZIP GIA NA PIGENETE STO BOUNO POU ESIS POU MENETE STIN ATHINA POU PATE ME TA TZIP AUTA GIA NA PAS BOLTA THELOUN POLU BENZINA KAI NA SAS PO KAI TO ALLO OTI PREPI NA DOULEXIS DIO EUDOMADES GIA NA TO GEMISIS EGO POU MENO MONIMA STIS U.S.A MBORO NA PARO OTI AMAXI THELO LIKE A HUMMER CHEVY TAHO .TRAILBLAZER BUT THEN TO XRIAZOME ETORA EKTOS KAI AN METAKOMISO SE ALLI POLI OPOS I CALIFORNIA ARIZONA ESIS TI TO THELETE TORA KALA NA PATHETE RE BLAXATHERA SAS PIASANE STI FAKA SAN TO PODIKO.GIORGOS U.S.A 2008
giannhs 1
12/09/2008 16:53
NTROPHTOYS TAGAIDOYRIA
KANDRIS A
12/09/2008 16:33
TO COMPLEX POU EXOUN ORISMENI ME TA JEEP KAI TA ROADSTER AS STAMATISI KAPIA STIGMI EPITELOS. ANIXTE TO MATI SAS KAI STAMATISTE NA EISTE TOSO OPISTODROMIKI, 2009 BENOUME. EAN KAPIOS DEN BORI NA AGORASI KATI AS MHN KRITIKARI AYTON POU BORI. ELFETHERI OIKONOMIA IPOTITHETE OTI EXOUME (AS GELASO). AKOMA DEN BORO NA PISTEPSO MIA KIVERNISI (POU H PROIGOUMENI KATARGISE TA TEKMIRIA) POS BORI NA TA XANA EFARMOZI, MA KALA DEN SKEFTONTE TO KOSMO KLP TI THA KANOUN?????? DILADI MOU EPITREPIS EDO KAI 5-6 XPONIA NA PARO TO AMAXI/SKAFOS TOU GUSTU MU KAI META ME VAZIS STO TOIXO KAI ME EKTELIS. MA EIMASTE SOVARI??????????? E TI GINETE SE AYTH THN XORA????????? POU ZOUME STO AFGHANISTAN?????????? KAI EMBAS IPERITOSI GIATI NA EIMASTE TOSO PISO ??? DILADI H KIVERNISI ETSI THA LISI TO PROVLIMA THS FORODIAFIGIS????? ELEOS PEDIA ELEOS.MIA ZOI KTIPAME KIVIKA/SKAFI KLP LES KAI EIMASTE 100 XPONIA PISO. ME PIO DIKAIOMA MIA KIVERNISI MOU KANONIZI THN PIOTITA ZOIS????? POIA DIMOKRATIA EXOUME???? PES MOU POU THN VRIKAME ???????????? EXO XASI KATHE EMBISTOSINI STHN XORA MAS (OXI OS XORA ALLA OS KRATOS) KAI ARXIZO KAI VLASTIMO THN ORA POU IRTHA STHN PATRIDA MOU NA ZISO. MAS EXETE TARAXI ME ALAGES, SKANDALA, FOROUS, KLP ALLA TELIKOS KANENAS POU FTAI DEN EXEI BEI FILAKI, O KOSMAKIS NA VYALI TO FIDI APO THN TRIPA KAI NA PLIRONI TA PSASMENA. ENA MEGALO AISXOS EXO NA PO GIA THN KIVERNISI POU TELIKOS KITOUN SAN LISASMENA SKILIA NA GEMISOUN TA TAMEIA (AFOU TA EXOUN FAI OLA). OLOI TA IDIA EISTE AYTO LEEI O KOSMOS. EISTE OLOI (KIVERNISI) EKTELESTES KAI TIRANI. MR K
ΗΛΙΑΣ.Δ
12/09/2008 16:16
ΚΥΡΙΟΙ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΜΕ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ?????
ΗΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ.......ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΦΙΝΗ ΠΑΤΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ???????????
ΚΥΡΙΟΙ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΝΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΠΥΡΟΣ. Μ
12/09/2008 15:59
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩΜΕ
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ???????????? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ???
ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ????
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
12/09/2008 15:55
ΦΙΛΕ ΜΠΕΣΑΛΗ
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ 1200CC ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΙΠ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΗ ΤΖΙΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ.
ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ.
ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ 1000-1200 ΚΥΒΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ???? ΠΟΤΕ???????? ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ??????????
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΤΖΙΠ Η ΟΧΙ??????????????
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ
Φορολόγος
12/09/2008 15:55
ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΔΑΠΑΝΩΝ ΖΩΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ......ΜΗΧΑΝΗ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΑΡΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ..... ΓΙΑΤΙ .... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ......ή ΓΙΑΤΙ ΤΑ ......ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ..... ΕΧΑΣΑΝ ......ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ......ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ......ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ,ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...ΕΕΕΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ
Ασχετος
12/09/2008 15:41
Αφου δεν έκανε τίποτα κακό (κατα τον κ. καταλληλότερο) ο Βουλγαράκης, γιατί παραιτήθηκε;
Μάνος Μ.
12/09/2008 15:35
Όπως δήλωσε και ο μεσιέ Στυλιανίδης, η κυβέρνηση δείχνει το φιλολαικό της πρεστίζ! Έτσι ακριβώς το είπε... ''πρεστίζ''. Όπως καταλαβαίνετε μια κυβέρνηση με...πρεστίζζζ δεν μπορεί να ασχολείται με τα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Αυτά είναι μόνο για αφαίμαξη.
Θυμήθηκα την περίοδο ''89-''93. Άλλα όργια τότε. ''Κάθαρση'' έλεγαν... κυρίως όμως ''Λιτότητα'' (όχι για τους ίδιους φυσικά...). Κι όμως...όλους αυτούς τους γκλαμουράτους, επαρμένους, υποκριτές, ανεπάγγελτους, χαραμοφάηδες, άχρηστους, τραμπούκους κλπ κλπ κάποιοι τους έκαναν ξανά κυβέρνηση. Ο λαός ξεχνάει. Τη μία τα κατορθώματα των ''κακών'', την άλλη των ''χειρότερων''. Και το φαγοπότι συνεχίζεται αέναο στις πλάτες του... Για τα υπόλοιπα κόμματα ούτε λόγος βέβαια... Wannabes...
Προσωπικά έχω επιλέξει, εδώ και χρόνια, να απέχω απ'' το εκλογικό παραμύθι. Τί θα μου κάνουν; Θα μου μπλοκάρουν το διαβατήριο; Ε και; Σιγά μη μπορέσω ποτέ με το μισθό που παίρνω να κάνω ταξίδια στο εξωτερικό! Και μη μου πει κανείς για ''δημοκρατίες'' και π...ριές καμαρωτές. Οι Αμερικανοί που ξήλωσαν όλους τους δικτάτορες, που οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει ανά τον πλανήτη, για να εγκαταστήσουν ''τσαμπουκά δημοκρατίες'' είναι ηλίθιοι; Όχι βέβαια. Απλώς τόσο τα κόμματα όσο και οι μάζες ελέγχονται πολύ πιο εύκολα μέσω του συγκεκριμένου πολιτεύματος. Όσο για την εδώ ''δημοκρατία της μπανανίας'', ας μου απαντήσει κάποιος στην εξής απλή ερώτηση... Πόσο δημοκρατικό θεωρείται ένα κράτος όταν ο εκλογικός του νόμος επιτρέπει οι 3 στους 10 (συνυπολογίζοντας και την αποχή) να βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση; Ας μην κοροιδευόμαστε... Ακόμα κι εσείς που έχετε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού γνωρίζετε ότι το μόνο που μας έχει μείνει είναι η δυνατότητα να λέμε ή να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας. Στο μέλλον βέβαια μπορεί κι αυτή να φορολογηθεί...
Ανωφελής
12/09/2008 15:33
Τελικά αφού τα πείτε ολα εδώ και ξεθυμάνετε θα ξαναψηφίσετε πάλι τον ... καταλληλότερο! Να μου το θυμάστε. Προβλέπω λιγο πριν τις επόμενες εκλογές θα σας ξαναμοιράζουν 3χίλιαρα... Οπου νάναι θα ξαναβγεί και ο εθνικός Γύφτος στο γυαλί (ποιός άραγε του δίνει αυτήν την τηλεθέαση;) να αναλάβει το έργο του...
thamnidis evangelos
12/09/2008 15:31
Einai dikaioma kathenos na agorazei oti kybismo thelei.
Ti TEKMHRIA kai xazomares einai auta ;
OUTE sto masaiona na zousame
Κωνσταντινα Μ. 12/9/2008
12/09/2008 15:25
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
12/09/2008 15:09
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 2000 ΚΚ.
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ 60000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑΣΕ ΚΑΙ 100000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΑ ΘΕΣ. ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2003 ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΜΙΣΘΑΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ
ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ-ΧΟΥΝΤ ΕΝΤ.
12/09/2008 15:05
ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΠΑΡΑ)ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! .:: ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΣΕ CHAT ROOMS, FORA KAI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΟΛΟΙ!!
ARIS KOUTOULOGENIS
12/09/2008 15:02
APOLYTO XAOS! SE EPIKOINWNIA MOU ME TO YPOURGEIO SHMERA MOY ELEGAN PWS TO TEKMHRIO THA ISXYSEI APO TH DHLWSH TOY 2010 GIA EISODHMATA TOU 2009! STHN OIKIA EFORIA MOU, MOU ELEGAN OTI DEN EXOUN KAMIA ENHMERWSH KAI TH DOY OPOU IPAGETAI MIA ETAIREIA XREWMENH ME AYTOKINHTO, OTI TA TEKMHRIA THA ISXYSOUN. EPITELOUS, APOFASISTE TI ISXYEI KAI PEITE MAS AN EINAI NA SAS KATATHESOUME PINAKIDES NA TIS BALETE EKEI POU XERETE!!!
ΤΟΥΝΤΑΣ Α.
12/09/2008 14:38
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ .... 300 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ .
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
DIMOS KANNELHS
12/09/2008 14:38
STAMATHSTE TO AISXOS TON TEKMHRION
APO EDO KAI STO EXIS NA OPISETE ENA POSON STA TELH KYKLOFORIAS ANALOGA ME TA KYBIKA KAI THN AXIA TOY I.X
MAS EXETE KATASTREPSEI STAMATHSE H AGOPA DEN KOYNIETAI FYLLO TI THA GINEI????????? POS THA PLIRISOME TA EXODA MAS???????? PROSOPIKO/FOROI/KTL
PEITE EPITELOYS TELOS TA TEKMHRIA NA JANAKINITHI H AGORA. ELEOS - BOHTHIA-BOYLIAZOME
κχ
12/09/2008 14:35
Οσο αφορά όλους εκείνους που κατακεραυνώνουν όλους έχουν JEEP ή SUV , θέλω να μου πουν αν έχουν μπει ποτέ σε κάποιο από αυτά μέσα ? Δεν θα προσπαθήσω να τους μεταπείσω , όπως δεν μπορούν και εκείνοι να κάνουν για μένα . Αλλά να μου πει κάποιος από αυτούς , εγω πόσα αυτοκίνητα θα πρέπει να έχω για να πηγαίνω στη δουλεία μου ( λόγω της φύσεώς της δεν μπορώ να εξυπηρετούμε με τα ΜΜΣ ) , για τη οικογένειά μου και τέλος για το χόμπι μου να πηγαίνω για ψάρεμα και ταξίδια με τη βάρκα μου Λοιπόν όσο άσχημα μπορεί να οδηγείτε εσείς με τα ROADSTAR ή με ότι άλλο σας αρέσει , ( έχουμε δει και τα λιμανάκια και τις κόντρες φανάρι – φανάρι , και όχι τα μεσάνυκτα αλλά μέρα μεσημέρι ) , το ίδιο συμβαίνει και με μας με JEEP και SUV
ΜΠΕΣΑΛΗΣ
12/09/2008 14:35
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος από όλους εσάς που διαμαρτύρεστε ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ Ή ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ; Τις οικογένειές σας πριν την επιβολή των τεκμηρίων την πρώτη φορά πώς τις μεταφέρατε; ΜΟΝΟ ΕΠ'' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΕΡ. Εξάλλου, πιστεύω ακράδαντα ότι η απόκτηση ενός μεγάλου αυτοκινήτου δεν εξυπηρετεί την ασφάλεια σας, αλλά την προσωπική σας ματαιοδοξία και την ανάγκη επιδειξης πλούτου και χλιδής μέσω της οποίας ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι γίνεστε κοινωνικά αποδεκτοί. Και ας επιχειρήσετε να με πείσετε για το αντίθετο με ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
12/09/2008 14:33
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ.
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ε.Τ.Α.Π
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.
ΔΙΟΔΙΑ.ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΤΗΡΙΟΥΣ ΟΔΟΥΣ
ΚΤΙΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ .ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
χ.κ.
12/09/2008 14:20
Με τέτοια μέτρα και τέτοιες ενέργειες , πιστεύει κανείς ότι θέλουν και προσπαθούν για μας ? Αν ήταν έτσι τα μέτρα θα τα έλεγαν για να ισχύσουν από την επόμενη χρονιά , όχι αναδρομικά . Μα καλά ποιος θα έρθει να επενδύσει σε αυτή τη χώρα , - χώρα??????? – όταν σε όλα τα ανεπτυγμένα και Δημοκρατικά κράτη η φορολογία είναι γνωστή πολύ πιο πριν . ( και δεν έχει ακουστή πουθενά για αναδρομική ισχύ ) Και τέλος αντί να γράφουμε εδώ και να λέμε τα ίδια και ίδια , πέστε μου ποιοι από σας – μας ( αν θέλετε ) θα κάνετε κάτι γι΄ αυτό ???? Ευτυχώς , εγώ τα καλύπτω τα τεκμήριά μου , 3 τον αριθμό
psilos
12/09/2008 14:14
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ

ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ "ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ?" ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ?

ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?
Δημήτρης Σπύρου
12/09/2008 13:53
Θα ρθει η επιστροφή φόρου στις εκλογές και θα είναι μεγάλη
για εκείνους που μας ταλαιπωρούν 5 χρόνια τώρα αν και τους
πιστέψαμε τώρα ούτε να τους δούμε δεν θέλουμε
Δημήτρης Γ.
12/09/2008 13:50
Αντίδραση έχει ήδη ξεκινήσει εναντίον της τρισάθλιας αυτής πολιτικής εξαπάτησης. Δείτε εδώ όσοι θέλετε να συμμετάσχετε πιο ενεργά: http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/ Μπορείτε επίσης όλοι να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου θα τους λέτε όσα λέτε και εδώ, για την εξαπάτηση και την υφαρπαγή ψήφων που μας έκαναν.
Γυρολόγος
12/09/2008 13:49
Ευτυχώς υπάρχει και ο Μανώλης που τον έβαλαν να παρηγορεί εμάς τους κοψοχέρηδες... κατά τα άλλα καλά να πάθουμε...
Μελτας ...Βήτα
12/09/2008 13:28
"Μελτα Α" είσαι "φοιτιτης" γράφεις.
Και μόνο γιά τη "γονοικι παρωχι" που σου άφησαν οι γονείς σου βρε "φοιτιτη" σου αξίζει να πληρώσεις τριπλάσιο φόρο!!
Εκτός κι αν είσαι ψεύτης...
ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ-ΧΟΥΝΤ ΝΤ. ΕΝΤ.
12/09/2008 13:25
Παρά να γεμίζουμε σελίδες απόψεων με αερολογίες και χαζομαρες απο τον υπολογιστή μας, γιατί δεν κατεβαίνουμε ΟΛΟΙ μπροστά στο Υπουργειο (παρα)Οικονομίας, να δούνε ότι δεν μασάμε. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΪ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! Κάναμε τα πάντα να πάρουμε ενα αυτοκίνητο της προκοπής (1600 - 2000 κ.εκ) και τώρα μας ζητάν κα τα ρέστα. Αντε να μαζέψετε τα χαμενα λεφτά σας απο το τη Μονη Βατοπεδίου ...πιο πολλά θα βγάλετε!!
ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ
12/09/2008 13:16
XOYNTA-XOYNTA-XOYNTA-XOYNTA......το ακουω ολο και πιο συχνα παντου γυρω μου,στο μετρο και τα λεωφορεια και τις πλατειες...παντου.Δεν ξερω εαν ειναι αυτη η λυση-καποτε ημουν σιγουρος πως δεν ειναι-τα τελευταια χρονια καθεται στην ακρη του μυαλου πολλων Ελληνων ειμαι σιγουρος.


Γ. Μαμάης
12/09/2008 13:16
Εγώ πιστεύω ότι τα αντικειμενικά κριτήρια πρέπει να υπάρχουν, αλλά όχι με τη μορφή που υπάρχουν σήμερα (ή μάλλον με αυτή που υπήρχαν πριν 5 χρόνια). Δεν μπορεί δηλαδή ένα Audi A5 1.8Τ που κάνει 50.000Ε να έχει τεκμήριο 15.000 ενώ ένα Cherokee 3.7 που κάνει 32.000 να έχει τεκμήριο 107.000! Θα πρέπει λοιπόν το υπουργείο να εγκαταλείψει την απαρχαιωμένη και άδικη μέθοδο υπολογισμού τεκμαρτής δαπάνης με βάση τα κυβικά και να πάει σε κάτι πιο εύλογο. Για παράδειγμα θα μπορούσε η τεκμαρτή δαπάνη να είναι το κόστος συντήρησης (βάσει των τιμοκαταλόγων της αντιπροσωπείας και βάσει των προβλεπόμενων service του κατασκευαστή) το κόστος βενζίνης (βάσει της μέσης κατανάλωσης που ορίζει το εργοστάσιο και για 15000χλμ/έτος) Έτσι θα προέκυπτε μια τεκμαρτή δαπάνη που θα είναι πολύ πιο ρεαλιστική και δίκαιη από είναι "αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού". Αντίθετα τώρα όχι μόνο είναι άδικο για πολλούς συμπολίτες μας, αλλά επιπλέον κάνει πιο "ελκυστικά" αυτοκίνητα συγκεκριμένων κατασκευαστών που έχουν επιλέξει να βάζουν στα αυτοκίνητα τους κινητήρες με turbo και όχι με πολλά κυβικά. Αν αυτό δεν είναι στρέβλωση της ελεύθερης αγοράς και αθέμιτος ανταγωνισμός προερχόμενος από το ίδιο το κράτος τότε τι είναι;
Iωάννης Ι.
12/09/2008 13:05
Ελπίζω να βάλουν όχι μόνο φόρους στα SUV, τζιπ και λοιπά οχήματα, αλλά και περιβαλλοντικούς φόρους, μήπως και αποθαρρυνθούν οι οδηγοί τους, και σταματήσουν να τα κυκλοφορούν, καθώς έτσι θα σωθεί το περιβάλλον από τους νεόπλουτους - επιδειξίες (νεο)έλληνες
ΤΖΙΟΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12/09/2008 12:59
Σηκωθηκε ο γυφτος να χορεψει κι εσπασε το νταουλι....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
12/09/2008 12:58
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ <ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ> ΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....
ΑΝΟΥΛΑ
12/09/2008 12:57
ΑΙΣΧΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ -ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ
ΡΕ ΟΥΣΤ
ΑΡΗΣ
12/09/2008 12:53
ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ . ΝΤΡΟΠΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩΜΕ
ΑΝΝΑ
12/09/2008 12:51
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ Ι.Χ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2ΟΟΟ ΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Ι.Χ 1200 ΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ???????????? ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ
12/09/2008 12:48
ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΘ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ"ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!
ΛΙΛΑ
12/09/2008 12:47
ΡΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ LADA ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΓΩ ΕΨΗΦΙΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ
Κώστας Κ.
12/09/2008 12:47
κ. Δημήτρη Δωρίδα,
θα πρέπει να ντρέπομαι επειδή αγόρασα νόμιμα και πληρώνοντας ότι φόρους μου αναλογούν για το εισόδημά μου και όχι μόνο, ένα αυτοκίνητο 2000 cc ;;;;
Σιγά το τέρας, σε οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα απο 2000 cc
ξεκινούν τα αυτοκίνητα. Τα 1200 , 1400 κλπ. φτιάχνονται ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα επειδή υπάρχει αυτό το καθεστώς των τεκμηρίων. Υπήρχε μάλλον και τώρα το επαναφέρουν!! Εκεί είναι η αντίρρησή μας. Στην επαναφορά τεκμηρίων!! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την α΄ κατοικία με τα τετραγωνικά μέτρα κλπ. κλπ.
Μας αλλάζουν την ζωή μας, επεμβαίνουν στον οικογενειακό μας σχεδιασμό. Επεμβαίνουν στο μέλλον μας και των παιδιών μας, φέρνουν τα πάνω κάτω , γιατί ;;;;;;
Δεν κάναμε κάτι παράνομο!!
Λειτουργούμε και πράττουμε με τούς νόμους του κράτους, δεν κάνουμε του κεφαλιού μας!
Αν ξέραμε ότι θα επαναφέρουν τα τεκμήρια , να είστε σίγουρος ότι κανείς από εμάς δεν θα αποτολμούσε κάτι τέτοιο!
Γιατί δεν εφαρμόζει τα τεκμήρια από του χρόνου και μετά;;;;
Να σας πώ εγώ λοιπόν : Γιατί δεν θα πιάσει κανέναν!!!!!
Ο στόχος λοιπόν είμαστε εμείς που κάναμε το λάθος. Μας έριξαν το δόλωμα και τσιμπήσαμε.
" Το τυρί το είδαμε , την φάκα όμως όχι !!! "
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΚΙΑΣ
12/09/2008 12:33
Ο Αλογοσκούφης και η Νέα Δημοκρατία αποφασισαν να αυτοκτονήσουν πολιτικά.Δικαίωμά τους.Δεν μπορούν να επιβάλλουν όμως στους μισθωτούς ή συνταξιούχους να κινούνται με 1400cc όταν οι ίδιοι κυκλοφορούν με τζάμπα μερσεντές πληρωμένες από τους πολίτες.Γιατί πρέπει να γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω και να αυξήσουμε τις πωλήσεις ορισμένων αυτοκινητοβιομηχανίων.Να αναστήσουμε τη Lada και τη Dacia επειδή έτσι τους κάπνισε; Γιατί ΄ενα αυτοκίνητο σαν το Golf R32 ή το Subaru Impreza ή ένα cherokee 2.500 cc μεταχειρισμάνο που πήρα 20.000 ευρώ 2ετίας να έχει τεκμήριο;Καθαρός λαικισμός.Επειδή δεν έχουμε όλοι off shore εταιρείες σαν το Βουλγαράκη να τα γράψουμε εκεί και να αγοράζουμε και λίμνες ολόκληρες ακόμη;Ντροπή τους και μόνο που το σκέφτηκαν.Εμείς οι πολίτες θα πρέπει να τους καταδικάσουμε στην αφάνεια δια παντός.Εγώ προσωπικά ξεκινάω λυσσαλέο αγώνα εναντίον τους.
Πατριώτης
12/09/2008 12:30
Αυτή η κυβέρνηση μόνο σε μια μπανανία θα μπορούσε να σταθεί. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός τους ψηφίζει και όχι κάποιος...αόρατος. Κάηκε η μισή Ελλάδα και τους ξαναψήφισαν! Και μάλιστα τους ξαναέβγαλαν αυτοδύναμους. Ο Καραμανλής που τα βρήκε έτοιμα και δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, πρωθυπουργός! Τα ύστερα του κόσμου...
Τους φοροφυγάδες τους ξέρουν κι όμως επανέρχονται σε παρωχημένες και αποτυχημένες ισοπεδωτικές πρακτικές, επειδή εντέλει τους καλύπτουν!
Το ΙΧ άλλωστε τους βολεύει ως "αγελάδα" για άρμεγμα, γι'' αυτό και δεν αναπτύσσουν συνειδητά τη δημόσια συγκοινωνία, όπως κάνουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στις μπανανίες όμως άλλα είναι τα κριτήρια!
Χρήστος Τσαβαλάς
12/09/2008 12:30
Δεν ξέρω αν μπορεί να τελματώσει ακόμη περισσότερο η Πολιτική και οι Πολιτικοί σε αυτή τη χώρα.
Κόμματα που, αφού εκλεγούν ξεχνούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και το προγραμμά τους (στοιχεία για τα οποία τα ψήφισε ο λαός)
Πολιτικοί που, αφού λάβουν την ασυλία της Βουλής επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομο μεγάλο φαγοπότι.
...και έχουν και θράσος!!!
Φωνάζουν στη Βουλή για να θεωρούμε ότι δικαίως παίρνουν το μισθό τους αφού πασχίζουν για το καλό μας!!!

Φωνάζουν οι επί εικοσαετίας κυβερνήσαντες για αντιλαϊκά μέτρα, ξεχνώντας τα δικά τους τεκμήρια,τα δικά τους αντικειμενικά κρητήρια και τις δικές τους έκτακτες εισφορές(πέραν της κανονικής φορολόγισης).

Φώναζαν τότε οι σημερινοί κυβερνώντες (ως αντιπολίτευση)για τα τότε αντιλαϊκά μέτρα.
Σήμερα όμως θεσπίζουν τα ίδια μέτρα ως αναγκαία και δίκαια.
Μάλλον όλοι υποτιμάνε την νοημοσήνη μας!!!
Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε
Αφελής
12/09/2008 12:20
Καλά να πάθουμε.... πιστέψαμε όλους αυτούς τους αγιογδύτες...
Δημητρης Δωριδας
12/09/2008 12:03
Αιδως Αργειοι! Λιγο ντροπη χρειαζεται...
Κανεις δεν λεει την αληθεια. Αυτοι οι 235000 ανθρωποι που θα πληρωσουν καποιο φορο λογω τεκμηριου ως διαθετοντες καποιο...τερας 2000 κ.κ.και βαλε θελουν να τους λυπηθουμε?
Αν αυτο δεν ειναι αντικοινωνικη συμπεριφορα τοτε τι ειναι?
Αλλα δυστυχως πρωτοι οι δημοσιογραφοι καλλιεργουν αυτοι την νοοτροπια γιατι ειναι πουλημενοι κονδυλοφοροι.....
Β.ΔΡΙΒΑΣ
12/09/2008 11:55
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Χ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
12/09/2008 11:48
Η αδεξιοτητα της δεξιας κυβερνησης, να καλυψει τα ποσα που κλέβουν αυτοι καθε μερα θα οδηγήσει εμας σε χρηματοδότες χωρις αντικρισμα.
Μετρα εκ του πονηρου δέν αρμόζουν σε ανθρωπους που δοιηκουν αλλα σε κλέφτες και κακής ποιοτητας manager.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ..............
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
12/09/2008 11:39
ΕΓΩ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑ .Ε.Π.Ε ΑΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ
Δημήτριος Νικολάου
12/09/2008 11:30
Σε ποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν τα τεκμήρια αυτοκινήτων;
Το γεγονός ότι οι Έλληνες αγοράζουν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία είναι και πιο ασφαλή, είναι έγκλημα;
Είναι οικονομικό έγκλημα να μεταφέρω την οικογένειά μου με μεγαλύτερη ασφάλεια με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο 26.000€;
Πρέπει να έχω ετήσιο εισόδημα 95.000-100.000€ για να το συντηρώ; Από πού προκύπτει αυτό;
Έχει η κυβέρνηση επαφή με την πραγματικότητα;;;

Λυπάμαι και ντρέπομαι που ζω σ'' αυτή τη χώρα.
Από την άλλη σκέπτομαι ένα σύνθημα που είδα γραμμένο σε ένα τοίχο:
"ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ"

Ας προσέχουμε λοιπόν λίγο παραπάνω κάθε τέσσερα χρόνια που ψηφίζουμε...
Λίλα Κ.
12/09/2008 11:29
Μάλιστα. Το ότι όλα αυτά τα θηριώδη αυτοκίνητα επιβαρύνουν τραγικά το περιβάλλον με ρύπους, το σκέφτηκε κανείς όταν τα αγόραζε; Σαφέστατα όχι. Ας μας εξηγήσει λοιπόν κάποιος τι δουλειά έχει ένα τζιπ στην Αθήνα (το οποίο καίει τρελή βενζίνη). Προφανώς, όπως όλοι διαπιστώνουμε, είναι το τέλειο όχημα για να καβαλάει πεζοδρόμια και συχνά για να πουλάει μούρη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
12/09/2008 11:21
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡςΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΝ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ
γιάννης θεσσαλονικιός
12/09/2008 11:13
αυτό που δεν καταλαβαίνω ως απλός πολίτης είναι γιατί τώρα αυτά τα μέτρα και όχι το 2004. Ήταν στο πρόγραμμα της Ν.Δ ; Τόση προχειρότητα δεν βρίσκεις ούτε σε Ο.Τ.Α επιπέδου κοινότητας. Είναι ηλίθιοι και τεμπέληδες, ευτυχώς όχι ηλίθιοι και εργατικοί που θα σήμαινε καταστροφή.
PANOS P.
12/09/2008 10:55
ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΑ!!
Μιχάλης
12/09/2008 10:54
Αυτός είναι ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ( άλλο πράγμα από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ), από την μία ορμάμε σε κάτι που ο άλλος έχει σαν μεράκι, που μπορεί να το κινεί 10 χιλιόμετρα την εβδομάδα, που η αξία κτήσεως έχει ψαλίδα ένα προς δέκα., από την άλλη έχουμε κάνει κάτι δρόμους πίστες ράλυ ή σβήνουμε από τον χάρτη την μόνη γνήσια εναλλακτική λύση, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο...
Σταυρος Τ.
12/09/2008 10:51
Μαυρο στους παλιο κλεφτες! Τους παλιο-κυφηνες! Να κοιταξουν να συμαζευτουν. Να φορολογησουν τις συναλλαγες με την Μονη Βατοπεδιου και τα παρε-δωσε με τα ακινητα του Βουλγαρακη. Εχουν πολυ πραγμα να μαζεψουν απο εκει. Και αν δεν τους φτανουν υπαρχουν και αλλα να βρουν! Να αφησουν τα κολπα με τεκμηρια και φορο-χαρατσια στον λαο! Α να χαθουνε πια! Τεμπεληδες, αρχοντες τις αρπαχτης και της ρεμουλας! Τι κρατος ειναι αυτο πια; ΕΛΕΟΣ!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
12/09/2008 10:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΩΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ! ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ) ΔΑΠΑΝΗ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ...
Ν.ΜΑΝΩΛΑΣ
12/09/2008 10:37
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ! ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΕΣΑΙΕΣ ΤΑΞΕΙΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!
ΕΛΕΝΗ
12/09/2008 10:30
ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΙΧΟΣ!!! ΑΠΑΤΗ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! ΤΕΚΜΗΡΙΟ 85000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50000 ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ!!!
ΤΑΚΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ
12/09/2008 10:28
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ "ΜΠΑΝΑΝΙΑ"! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΣΚΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ LSE ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ.
HARRIS
12/09/2008 10:15
Με πολύ μεγάλη έκπληξη, ενημερώθηκα προσφάτως κατά την έλευση μου στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου διαβιώ, ό,τι στη χώρα, θα εφαρμοστεί ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!! επιβολή ΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ για αυτοκίνητα μέσου και μεγάλου (υποθετικά) κυβισμού..και ΟΧΙ ΜΟΝΟ... (ακολουθούν το ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ για σπίτια κ.λπ.)... Αλήθεια, σε ποιο κράτος του κόσμου, εφαρμόζεται αναδρομικά η νομοθεσία? Κι αν δεχτούμε, ότι κάτι τέτοιο ισχύει (μάλλον ΑΠΙΘΑΝΟ) γιατί τότε να μη τεθεί σε εφαρμογή και κάτι ανάλογο για βουλευτές και λοιπούς κρατικοδίαιτους, κατα τ'' άλλα "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ", που είχαν την πρόνοια να θεσπίσουν νόμους ασπίδα στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους (ούκο λίγες, μαθαίνω...)??? Είναι κρίμα να επιστρέφεις από την αλλοδαπή και να βλέπεις αυτό το κατάντημα... Κρίμα για τον τόπο... Πολλοί νέοι άνθρωποι και ειδικά όσοι έχουν επιλογή (δυστυχώς, όμως, όχι και σχετικά νέοι γονείς που έχουν αρχίσει να φτιάχνουν εδώ τη ζώη τους...), πιθανώς να αναζητήσουν την τύχη τους σε πιο ΣΟΒΑΡΑ και ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ! Είδομεν.
Μελτας Α
12/09/2008 10:09
Ειμαι φοιτιτης Ε χω απο γονοικι παρωχι ενα σπητι εκατο τετραγονικα και 1400κε αυτοκοινιτο θα πληροσο φορο
Κ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
12/09/2008 10:06
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2000 ΚΥΒΙΚΩΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ!! ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2000cc ''Η ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ... ΟΧΙ ΣΤΑ 1200 KAI 1400!! TA 2500-3000 KYBIKA, NAI ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΚΜ
ΚΩΝ/ΝΟΣ Ξ
12/09/2008 10:05
ΝΤΡΟΠΗ - ΑΙΣΧΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ
Αντώνης Μιχαλόπουλος
12/09/2008 10:00
Την άποψη μου θα την εκφράσω στις επόμενες ευρωπαϊκές, δημοτικές και φυσικά Βουλευτικές εκλογές.