Επανεξέταση του τέλους μέσω ανάρτησης του στο Twitter

Διαφοροποιείται ο Ν. Παππάς για το φόρο σε κινητά και tablet

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2018 13:01 |
Διαφοροποιείται ο Ν. Παππάς για το φόρο σε κινητά και tablet
Μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκλήθηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζεται να τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης του ψηφιακού τέλους σε κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές και μέσα αποθήκευσης ζητεί ο Νίκος Παππάς (Φωτογραφία EUROKINISSI)

Μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκλήθηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζεται να τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης του ψηφιακού τέλους σε κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές και μέσα αποθήκευσης ζητεί ο Νίκος Παππάς.

«Η επιβολή του τέλους του 2% σε τάμπλετ/κινητά πρέπει να επανεξεταστεί. Είναι σημαντικό να υπάρχει εύλογο τίμημα για τα πνευματικά δικαιώματα αλλά χωρίς να προκαλούνται επιπλέον αχρείαστα προβλήματα ιδίως σε μία περίοδο που θέλουμε ο κόσμος να εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες» αναφέρει στην ανάρτηση του την Τετάρτη στο λογαριασμό του στο Twitter ο Ν. Παππάς.


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού η επιβάρυνση 2% έως 6% υπέρ τον δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων είναι «εύλογη».