Εφοριακοί και τελωνειακοί απέχουν από την αξιολόγηση

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2017 00:14 |
Εφοριακοί και τελωνειακοί απέχουν από την αξιολόγηση
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ - ΔΟΥ) δηλώνει ότι η αξιολόγηση «δεν εξυπηρετεί την ανάγκη επιστημονικής, τεχνικής και επαγγελματικής κατάρτισης και εξέλιξης των υπαλλήλων». Πηγή: ANA

Με εξώδικο που απέστειλαν στο Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί αρνούνται την αξιολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, με το εξώδικό της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ - ΔΟΥ) δηλώνει ότι οι υπάλληλοι θα απέχουν από τη διαδικασία της αξιολόγησης, υποστηρίζοντας ότι αυτή «δεν εξυπηρετεί την ανάγκη επιστημονικής, τεχνικής και επαγγελματικής κατάρτισης και εξέλιξης των υπαλλήλων».

Προσθέτει ακόμη ότι με την αξιολόγηση παραβιάζονται οι γενικές αρχές της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας κατά την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι εφοριακοί απορρίπτουν το σχέδιο του επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή για την εφάπαξ αξιολόγηση, η οποία αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα που θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Από το 2018 θα εφαρμόζεται ετήσια αξιολόγηση.

2
Ακις
19/10/2017 09:03
Απολύστε τους όλους.....Για ποιά επιστημονική και τεχνική κατάρτιση μιλάνε τα λαμόγια ? Αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα να χωρίσουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε ΔΟΥ και να κάνεις τη δουλειά σου....Δεν εξυπηρετούν κανένα, μόνο προβλήματα δημιουργούν.
......
19/10/2017 06:29
..... "δικός" τους είναι ο Πιτσιλής ότι θέλουν τον κάνουν .... εξάλλου αυτοί επιβάλουν τον τρόπο φολολόγησής μας και τις "κατά συρροή" αδικίες. Θα δώσουν και λόγο ;