Πλαίσιο

σε κερδοφορία

Κερδοφορίας συνέχεια για τον όμιλο Πλαίσιο και το 2016. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί καθώς ο όμιλος πέτυχε αύξηση των πωλήσεών του κατά 4%, με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να διαμορφώνονται στα 10,1 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η Πλαίσιο αποτελεί μια από τις ελληνικές εταιρείες τις οποίες δεν έπληξε η οικονομική κρίση. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Γεράρδος, κάνοντας μια αναδρομή στα ιστορικά στοιχεία των αποτελεσμάτων των εισηγμένων, ανέδειξε το γεγονός ότι η εταιρεία Πλαίσιο είναι μια από τις μόλις 32 εισηγμένες οι οποίες παρουσιάζουν συστηματική κερδοφορία από το 2008 έως το 2016, κατέχοντας τη 18η θέση σε κατάταξη αθροιστικών κερδών μετά φόρων στα εννέα έτη.

Αποφοίτηση

με έκπληξη

Ξεπέρασαν τους 700 οι απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που σε δύο τελετές(στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο αντίστοιχα) παρέλαβαν τα πτυχία τους από 25 διαφορετικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, δύο διακεκριμένων βρετανικών πανεπιστημίων, του University of East London που εκπροσώπησε η καθηγήτρια Nora Ann Colton, Deputy Vice Chancellor (Academic) του Πανεπιστημίου, και του Queen Margaret University που εκπροσώπησε ο Richard Butt, Vice-Principal. Η έκπληξη της αθηναϊκής εκδήλωσης ήταν η βράβευση του κορυφαίου Δημήτρη Διαμαντίδη για το ήθος και τη συμβολή του στις επιτυχίες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.