Μιχάλης Σάλλας: «Με στοχοποιούν»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2017 20:30 |
Μιχάλης Σάλλας: «Με στοχοποιούν»

Προσπάθεια στοχοποίησής του η οποία συνδέεται με τα νέα επενδυτικά του σχέδια καταγγέλει ο Μιχάλης Σάλλας σε ανακοίνωσή που εξέδωσε σχετικά με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει τα εξής:

«Πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι έχει ασκηθεί και σε βάρος μου ποινική δίωξη για ακίνητα που είχε αγοράσει με διαδικασίες τυπικές και διαφανείς η Τράπεζα Πειραιώς το 2006.

Με εξίσου διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες πώλησε τα ακίνητα αυτά, δέκα χρόνια μετά στην τιμή που τα είχε αποκτήσει, δηλαδή χωρίς καμία ζημία και μάλιστα αφού εν τω μεταξύ τα ιδιοχρησιμοποίησε για δέκα χρόνια εγγράφοντας και σημαντικά κέρδη.

Το γεγονός ότι η αγορά των ακινήτων δεν έχει προξενήσει ζημία στην Τράπεζα Πειραιώς έχει επιβεβαιώσει και η Τράπεζα της Ελλάδος σε σχετικό έλεγχό της.

Μολονότι μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχω λάβει επισήμως γνώση της δίωξης και του πορίσματος στο οποίo βασίζεται, δεν θεωρώ τυχαίο το χρόνο άσκησής της αφού συμπίπτει με την ανακοίνωση των νέων επενδυτικών μου σχεδίων.

Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στοχοποίησής μου, η οποία είμαι βέβαιος πως δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της Τράπεζας.

Λυπάμαι ωστόσο για το γεγονός πως μαζί μου, αδίκως ταλαιπωρούνται 30 ακόμη άνθρωποι της αγοράς και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς».

4
ΔΓΚ
20/04/2017 13:34
..τούς μάθαμε καλά τους..Τραπεζίτες στην χώρα μας...απόγονοι της οικογένειας του ..Γιαγκούλα...
TS.
20/04/2017 15:44
Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να ξεπουλήσει τις Τράπεζες, που ανήκαν στο Δημόσιο, σε ποσοστά από 47% έως 85% στο Δημόσιο, σε ξένα funds, για ένα "κομμάτι ψωμί"!!!
derkon
20/04/2017 09:52
"Φίλε" τραπεζίτη, αν τα πούλησες μετά από 10 χρόνια στην ίδια τιμή, υποθέτω ότι εσύ τσίμπησες το .....κατι τις σου!
Ωχ !!
20/04/2017 00:00
νέα επενδυτικά σχέδια !!! αραγε, είναι ενήμεροι οι μικροεπενδυτές (μικρομέτοχοι και μικροκαταθέτες) ???