Μικρότερη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας προβλέπει τώρα η Κομισιόν

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2017 16:36 |
Μικρότερη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας προβλέπει τώρα η Κομισιόν

«Ηπιότερη ανάπτυξη» για την ελληνική οικονομία, βλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2017, σε σχέση με τις προβλέψεις της το Φεβρουάριο, περίπου τρεις εβδομάδες πριν δημοσιοποιήσει τις εαρινές οικονομικές της προβλέψεις για τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί απάντησε τα εξής: «Λαμβάνουμε υπόψη τις οικονομικές προβλέψεις του ΔΝΤ. Η Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει τις επικαιροποιημένες εαρινές προβλέψεις της το Μάιο και θα συμπεριλάβει τα στοιχεία της προσεχούς αποστολής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ηπιότερη ανάπτυξη σε σχέση με τις τελευταίες προβλέψεις της Επιτροπής το Φεβρουάριο, δεδομένης της αβεβαιότητας που υπήρχε μέχρι πρόσφατα, γύρω από την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Η εύθραυστη κατάσταση της οικονομίας υπογραμμίζει την ανάγκη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό και καλωσορίζουμε τη συμφωνία του Eurogroup του Απριλίου που οδεύει προς αυτήν την κατεύθυνση».

3
bruidsjonker
20/04/2017 08:21
«Ηπιότερη ανάπτυξη» για την ελληνική οικονομία, βλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2017.....Και βέβαια ηπιότερη , μην μας έρθει σε μεγάλη δόση και πάθουμε τίπτις οι άνθρωποι .
Λογικός
20/04/2017 10:18
Μέρα νύχτα στον γκασμά για την Νουδούλα και δεν λέει να έρθει η ανάπτυξη. Μένει να σηκώσεις τα μανίκια, το πάρτι τελείωσε συναγωνιστή.
Σωθήκαμε
19/04/2017 16:47
Κυριάκο σήκωσε τα μανίκια χαχα