Με 20 νέα ξενοδοχεία την ερχόμενη δεκαετία, τέσσερα από τα οποία θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα έως τις αρχές του 2018, επεκτείνουν τη συνεργασία τους η Wyndham Hotel Group και η Zeus International.

Η στρατηγική συμφωνία του παγκόσμιου ξενοδοχειακού κολοσσού, που διαθέτει περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες και 18 brands παγκοσμίως, και της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων προβλέπει τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας θα λειτουργήσουν άλλα τέσσερα ξενοδοχεία, καθώς Zeus International και Wyndham έχουν αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Poseidon στο Λουτράκι, ενώ έχουν προχωρήσει σε μακροχρόνια μίσθωση (25 έτη) του Aqua Marina στη Νέα Μάκρη και του Mare Nostrum στη Βραυρώνα. Ετσι, τον Μάιο θα λειτουργήσουν δύο νέα ξενοδοχεία στις εγκαταστάσεις του Poseidon στο Λουτράκι. Πρόκειται για το Wyndham Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι, καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 207 σουίτες και μπανγκαλόου.

Το 2018 θα ακολουθήσουν άλλα δύο ξενοδοχεία, το Wyndham Garden Attica Riviera με 130 δωμάτια στις εγκαταστάσεις του Aqua Marina καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera με 352 δωμάτια στο πρώην Mare Nostrum.

Την αισιοδοξία του για την επέκταση της παρουσίας της Wyndham στην Ελλάδα εξέφρασε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group Τζεφ Μπαλότι, ο οποίος δήλωσε ότι «οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως η Wyndham, είναι σημαντικό να έχουν στην Ελλάδα έναν τοπικό εταίρο».