Σόιμπλε: Η αξιολόγηση θα μπορούσε να είχε κλείσει πολύ νωρίτερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2017 16:39 |
Σόιμπλε: Η αξιολόγηση θα μπορούσε να είχε κλείσει πολύ νωρίτερα

«Το θέμα της Ελλάδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Μην περιμένετε μια θεαματική συνεδρίαση. Η τρόικα, σε συνεργασία με την Ελλάδα, θα πρέπει να καταλήξουν στο συμπέρασμα εάν τηρούνται οι δεσμεύσεις του προγράμματος. Υπάρχουν σαφείς όροι για το πότε τηρούνται. Στην συνέχεια πιθανώς να υπάρξει συμφωνία. Μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης υπάρχει δυσκολία να βρεθεί συμφωνία. Θα μπορούσαμε να έχουμε ολοκληρώσει αυτό το θέμα (της αξιολόγησης) πολύ νωρίτερα, αλλά θα προχωρήσουμε τελικά προς την επίλυσή. Πάντως το ελληνικό θέμα δεν θα μας απασχολήσει πολύ σήμερα», είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup.

2
tt
20/03/2017 18:17
Όταν παίρνεις λεφτά Πρέπει να τα επιστρέφεις πίσω αλλιώς είσαι πάταξης τα λεφτά που πήρε η Ελλάδα και δεν μιλάει κανένας για την αλήθεια ούτε καν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα πήρε για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου επίσης να δώσει δάνεια για να αρχίζει να κινείται οικονομία Και να φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει αναπτύξει και αυτά τα λεφτά τα πήρανε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ένα μέρος της νέας Δημοκρατίας από αυτά τα λεπτά έκλεψε ο Τσοχατζόπουλος ο αλήτης ο Παπαντωνίου όλοι αλήτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έτσι στο τέλος είπε ο Πάγκαλος ότι όλοι μαζί τα φάγαμε Αυτός που είπε αυτό είναι σα να ειρωνεύεται τον ελληνικό λαό και θα έπρεπε σήμερα να είναι στη φυλακή όπως και πολύ του ΠΑΣΟΚ γιατί αυτή κυβέρνησαν για μεγάλο μέρος την χώρα το λοιπόν θα είναι αδικία οι έλληνες να βρίζουν τους Γερμανούς να βρίζουν τους ευρωπαίους να βρίζουν όλο τον κόσμο ενώ η αλήθεια είναι πως οι πολιτικοί τους Για να κερδίσουν ψήφους έκαναν ένα υπέρογκο δημόσιο δηλαδή προσλάμβαναν τον καθέναν λίγο τεμπέλη και επίσης σήμερα τους βγάζουν στη σύνταξη στα 50 και γι' αυτό τον λόγο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οι φόροι και οτιδήποτε άλλο καταστροφικό γίνεται στην Ελλάδα γίνεται μόνο και μόνο Για να συνεχίσουν οι πολιτικοί να πληρώνουν τους αλήτες στο Δημόσιο εδώ θα ήθελα να τονίσω πως ο Τσίπρας την ημέρα που βγήκε στην κυβέρνηση έπρεπε να έπαιρνα τα κεφάλια του Δημοσίου στη μέση όλοι οι μισθοί του Δημοσίου στη μέση όλες οι συντάξεις του Δημοσίου και να επαν έφερνε τους πενηντάρηδες Πίσω για να δουλέψουν σε θέσεις εργασίας όπου πάρα πολύ λοιπόν παραδείγματος χάριν στην αστυνομία λείπει προσωπικό θα μπορούσε αυτούς τους πενηντάρηδες εάν δεν μπορούσαν να είναι έξω μάχιμη να τους βάλεις τα γραφεία και τη νεολαία να της στείλει έξω να φυλάνε τον κόσμο στα νοσοκομεία νοσοκόμες και για τους που έστειλες στα 50 στη σύνταξη να τους έφερνε πίσω Για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο το λοιπόν εγώ δεν πιστεύω ότι ευρωπαίοι έχουν άδικο πιστεύω ότι οι πολιτικοί μας όλοι είναι για την φυλακή και πιστεύω πως αυτοί που ψηφίζουν σήμερα αυτά τα τομάρια τους κοροϊδεύουν τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια να είστε σίγουροι Εάν δεν γυρίσουν η πενηντάρηδες σε θέσεις εργασίας και αν δεν κοπούν οι μισθοί και συντάξεις του Δημοσίου ότι Ελλάδα θα είναι για άλλα 30 με 40 χρόνια σε αυτή την κατάσταση μπορεί να γίνει και χειρότερα πρέπει το λοιπόν ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος να κάνουν τα σωστά βήματα δεν υπάρχει άλλη λύση Αυτά που γράφω πρέπει να γίνουν αλλιώς δεν την βγάζει Ελλάδα καθαρή
Behind the scenes
20/03/2017 17:08
Αν η ελληνική δικαιοσύνη δεν εγκαταλείψει την ποινική δίωξη της Ελστατ, που ως αποτέλεσμα θα έχει το διεθνές ξεβράκωμα της Eurostat και της ίδιας της ΕΕ, η αξιολόγηση δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ !