ΔΕΗ: Παγώνει τα χρέη, επεκτείνει τις δόσεις

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2017 08:00 |
ΔΕΗ: Παγώνει τα χρέη, επεκτείνει τις δόσεις

Τη μάχη της ρευστότητας δίνει η ΔΕΗ που πασχίζει να εισπράξει όσο περισσότερα μπορεί από την τεράστια δεξαμενή των περίπου 1,52 εκατ. πελατών...

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
6
Ευαγγελία
11/01/2017 14:13
τΟ 25% που δεν έχει τρέξει να κάνει δόσεις, δεν έχει να πληρώσει τα 20 έως 100 ευρώ της μηνιαίας δόσης, συν τα τρέχοντα βεβαίως. Δεν ρωτάνε τί μισθό πάιρνει κάποιος, ή ΑΝ παίρνει μισθό. Κανονίζουν χωρίς να σκέφτονται τα θύματα της κρίσης.
Μηχανικός ΔΕΗ
10/01/2017 22:13
Παλικάρια ξυπνήστε, όνειρο ήτανε.. η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας έγινε. Όλοι προσφορές κάνουνε. Χρωστάτε τα κέρατα σας, βάλατε βαθιά το χέρι στο ασφαλιστικό των εργαζομένων και σας κυνηγάνε από παντού. Εγώ είμαι υπάλληλος σε αυτό το μπορ..λο που ονομάζετε οργανισμό-επιχείρηση ή ΔΕΗ ΑΕ και πληρώνω το ηλ. ρεύμα σε άλλο πάροχο, όχι μόνο επειδή με συμφέρει αλλά επειδή σας σιχάθηκε κάθε κύτταρο του οργανισμού μου. Εύχομαι να σας δω να ψάχνεται δουλειά στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης αγοράς εργασίας, χωρίς προσόντα οι περισσότεροι, διορισμένοι από 20 ετών με το γνωστό του γνωστού στη ΔΕΗ.
Ευαγγελία
11/01/2017 14:04
Δεν γίνεται να είσαι υπάλληλος κάπου, και να τους βρίζεις. Είναι ανήθικο. Επίσης, χρυσοπληρώνουμε το ρεύμα, για να χρυσοπληρώνεστε ΕΣΕΙΣ τους μισθούς και τα επιδόματα. Μην βγάζεις την ουράσου απ'έξω. Και όσοι ΈΧΟΥΜΕ και πληρώνουμε, ΟΚ. Αμοι συνάδελφοι σου κόψανε το ρεύμα σε πολλά σπίτια ανέργων και απόρων. ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ?????
Μηχανικός ΔΕΗ
12/01/2017 00:55
Ανήθικο είναι το πάρτι που κάνουνε. Δεν τους θεωρώ συνάδελφούς μου και επιθυμώ να επιλέγω σε ποιόν κερατά και για πόσο θα δουλεύω ,σε ποιόν πάροχο και με ποια τιμή και για πόσο θα αγοράζω το ηλ. ρεύμα. Επίσης δεν μου αρέσουν τα σωματεία ,ο συνδικαλισμός, ενώ επιθυμώ να δουλέψω για εργοδότες με αρ..δια και όχι αρ..δια εργοδότες. Σε ποια υγιή επιχείρηση έχουν γνώμη και λαμβάνουν αποφάσεις οι εργαζόμενοι..? Στις κατασκευαστικές ,τις ναυτιλιακές ,τις ενεργειακές..? Ζήσε λοιπόν το όνειρο σου...Όσο για τις απολαβές που ανέφερες 1000 ευρώ με 16 έτη ασφάλεια και τρία ανήλικα μηχανολόγος μηχανικός δεν τον αποκαλείς χρυσοπληρωμένο. Αλλά δεν πειράζει, δεν με απασχολεί η γνώμη κάποιου που δεν γνωρίζει. Ακόμα, δεν έχω ουρά. Αν καταφέρω να δώ τη κόρη μου να σχεδιάζει εργοστάσια, τον πρώτο μου γιό να ανακυκλώνει τα παλιοσίδερα από τα παλαιά εργοστάσια και το δεύτερο γιο να κατασκευάζει τα νέα εργοστάσια δεν θα μετανιώσω που τα μεγάλωσα στον Ελληνικό χώρο.
Καραγιαννίδης Κ.
10/01/2017 20:27
Εξετάζει η ΔΕΗ, αν όλοι, όσοι καταφεύγουν στις ρυθμίσεις, αδυνατούν πράγματι να πληρώσουν; Έχω την εντύπωση, ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τις ρυθμίσεις, παρά την οικονομική τους δυνατότητά.
Ευαγγελία
11/01/2017 14:09
Έχει καμιά σημασία???? Αντιθέτως,έχει τεράστια σημασια που οι άνεργοι είναι υπόχρεοι να πληρώνουν τα κοινωνικά αγαθά, διότι δεν έχουν γίνει ακόμη Δημόσια αγαθά.