Παπανάτσιου: «Kόκκινη γραμμή» το αφορολόγητο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2016 11:12 |
Παπανάτσιου: «Kόκκινη γραμμή» το αφορολόγητο

«Kόκκινη γραμμή» αποτελεί για την κυβέρνηση το να μη μειωθεί το αφορολόγητο, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στο «χτίσιμο» του αφορολογήτου με «πλαστικό χρήμα» η υφυπουργός επισήμανε πως θα εξαιρεθούν ορισμένες κατηγορίες πολιτών όπως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ). Ανέφερε πως σύντομα θα οριστικοποιηθούν οι δαπάνες που θα «χτίζουν» το αφορολόγητο και σημείωσε ότι εξετάζεται εκ νέου εάν θα υπολογίζονται στο αφορολόγητο οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης.

Η κ. Παπανάτσιου επισήμανε ότι είναι υπό εξέταση το ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.

Ερωτηθείσα τέλος σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, η υφυπουργός Οικονομικών εκτίμησε πως είναι θέμα ίσως και λίγων ωρών να ανοίξει το σύστημα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι. Αναγνώρισε, πάντως, πως υπάρχει πρόβλημα με τις περιοχές που θεωρούνται ορεινές και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξει ένα πιο δίκαιο σύστημα τη νέα χρονιά.

4
Ανδρέας
09/02/2017 19:20
Το ετήσιο αφορολόγητο εισόδημα πρέπει να αποτελεί κόκκινη γραμμή του κράτους και να μη μειωθεί γιατί μόνο αυτό το ποσό δηλώνουν ως δήθεν πραγματικό εισόδημα το 80% των επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών κρύβοντας τα πραγματικά τους κέρδη για φοροδιαφυγή κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας.
ΣΥΝ/ΧΟΣ ΝΑΤ
23/01/2017 10:59
ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .........ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ-------ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ?????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ???????????-------- ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ..........ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ????? Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟΥ ΜΑΛΑΜΟΥΤ???? ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ???????? ΑΥΤΟΙ ΓΕΕΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?????????? ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ????? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ????????
σταν
10/01/2017 14:13
Δεν ξερω τι λεει η τύπισσα αλλά το χαρατσακι των 400 ευρώ (40 περιπου ευρώ το μηνα μείωση μισθού) σε ΟΛΟΥΣ ερχεται κατα 90%, απο την μειωση του αφορολόγητου στα 6800 περίπου.Εμεις κοιμομαστε βλέπωντας τα καναλια να μας τα πρίζουν για τον καιρό ωστε να μην ξυπνήσουμε απο τον λίθαργο μας ενώ η πραγματικοτητα του Euroworking Group της Πεμπτης έρχεται. Α ρε Ελληνάρες!!!
Πότε φεύγετε;
25/12/2016 02:55
Ριγέ κοστουμάκι προβλέπω με τις τόσες κόκκινες γραμμές που μας κοτσάρετε!