Παπανάτσιου: «Kόκκινη γραμμή» το αφορολόγητο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2016 11:12 |
Παπανάτσιου: «Kόκκινη γραμμή» το αφορολόγητο
«Kόκκινη γραμμή» αποτελεί για την κυβέρνηση το να μη μειωθεί το αφορολόγητο, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στο «χτίσιμο» του αφορολογήτου με «πλαστικό χρήμα» η υφυπουργός επισήμανε πως θα εξαιρεθούν ορισμένες κατηγορίες πολιτών όπως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ). Ανέφερε πως σύντομα θα οριστικοποιηθούν οι δαπάνες που θα «χτίζουν» το αφορολόγητο και σημείωσε ότι εξετάζεται εκ νέου εάν θα υπολογίζονται στο αφορολόγητο οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης.

Η κ. Παπανάτσιου επισήμανε ότι είναι υπό εξέταση το ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.

Ερωτηθείσα τέλος σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, η υφυπουργός Οικονομικών εκτίμησε πως είναι θέμα ίσως και λίγων ωρών να ανοίξει το σύστημα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι. Αναγνώρισε, πάντως, πως υπάρχει πρόβλημα με τις περιοχές που θεωρούνται ορεινές και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξει ένα πιο δίκαιο σύστημα τη νέα χρονιά.
σταν
10/01/2017 14:13
Δεν ξερω τι λεει η τύπισσα αλλά το χαρατσακι των 400 ευρώ (40 περιπου ευρώ το μηνα μείωση μισθού) σε ΟΛΟΥΣ ερχεται κατα 90%, απο την μειωση του αφορολόγητου στα 6800 περίπου.Εμεις κοιμομαστε βλέπωντας τα καναλια να μας τα πρίζουν για τον καιρό ωστε να μην ξυπνήσουμε απο τον λίθαργο μας ενώ η πραγματικοτητα του Euroworking Group της Πεμπτης έρχεται. Α ρε Ελληνάρες!!!
Πότε φεύγετε;
25/12/2016 02:55
Ριγέ κοστουμάκι προβλέπω με τις τόσες κόκκινες γραμμές που μας κοτσάρετε!

όλες οι τελευταίες ειδήσεις