Τα νέα δρομολόγια που συνδέουν την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Κρήτη απευθείας με το Μόναχο, εγκαινίασε η Lufthansa, που τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν αποκτά ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας το πτητικό της πρόγραμμα με επιπλέον νησιωτικούς προορισμούς της χώρας.

Ειδικότερα, το νέο απευθείας δρομολόγιο Σαντορίνη – Μόναχο που εγκαινιάστηκε στις 14 Μαϊου θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο. Επίσης, την Παρασκευή ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά και το απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Κρήτης και Μονάχου, με αύξηση της συχνότητας των πτήσεων λόγω μεγάλης ζήτησης.

Ακόμα, η εταιρεία εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο Κέρκυρα – Μόναχο, με τη νέα πτήση να εκτελείται μια φορά την εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη Απριλίου εγκαινιάστηκε το νέο Satellite Terminal, που αποτελεί επέκταση του Terminal 2, στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Στις νέες εγκαταστάσεις που κόστισαν 900 εκατ. ευρώ έχουν δημιουργηθεί 5 νέες lounges της Lufthansa (μία First Class Lounge, δύο Senator Lounges, δύο Business Lounges) με συνολικό εμβαδόν 4.500 τ.μ. Oι νέες υποδομές προσφέρουν επιπλέον 27 νέες πύλες με δυνατότητα απευθείας επιβίβασης των ταξιδιωτών στα αεροσκάφη, χωρίς να δημιουργείται ανάγκη μεταφοράς τους με λεωφορείο.