Σε ισχυ το νέο προγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2016 16:54 |
Σε ισχυ το νέο προγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

Τέθηκε από την 1η Απριλίου σε εφαρμογή το νέο ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών καταναλωτών προς τη ΔΕΗ, καθώς και το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με παροχή έκπτωσης 10% στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, όπως υπενθυμίζει η επιχείρηση:

1. Όλοι οι πελάτες, για διάστημα 4 μηνών (01.04.2016 - 31.07.2016) μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή. Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και όσοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το προηγούμενο σύστημα. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή.

 Για τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την υποβολή της αίτησης ρύθμισης οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 - 16:00) καθώς και σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.

2. Ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν σε ρύθμιση, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΣΥΝΕΠΕΙΑ», που εγκαινίασε επίσης σήμερα η ΔΕΗ, που προβλέπει έκπτωση 10% στην αξία προμήθειας ρεύματος για τους συνεπείς πελάτες.

1
ταγκανικα
04/04/2016 11:53
Μειώστε το κόστος λειτουργίας, παραγωγής και συντήρησης.Προβείτε σε ριζικές αλλαγές τρόπου λειτουργίας.Αξιοποιήστε σωστά το εργατικό δυναμικό.Μειώστε τα εργατικά ατυχήματα εφαρμόζοντας αυστηρά την εργατική νομοθεσία.Εναρμονιστείτε με τους περιβαντολογικούς κανόνες και τους Ευρωπαϊκούς νόμους προκειμένου να αποφέυγονται τα πρόστιμα και να γίνει κοινωνικά φιλικότερη η Επιχείρηση.Με αυτούς τους απλόυς τρόπους δύναται να κερδίσουν όλοι.