Την δυναμική είσοδο των καταστημάτων Public στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Όπως τόνισαν, η επέκταση των Public και σε νέα προϊόντα, όπως είναι τα παιδικά παιχνίδια και ο εξοπλισμός για την παραλία, συνδυάζεται με την εξασφάλιση αποκλειστικών συνεργασιών με σημαντικούς προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Τα Public διαθέτουν πλέον ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες, καθώς και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τεχνολογίας των Public και πρόσθεσε: «Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα Public αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτo brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά».

Στο πλαίσιο αυτό, τα Public ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ «με ξεχωριστό design και προσιτές τιμές» και την ελληνική εταιρεία TerraNation™ η οποία «προσφέρει καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία».

Μέσω της SBS, ανέφερε ο κ. Σίμος, τα Public εξασφάλισαν τη διάθεση μιας σειράς sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες – περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, μια μεγάλη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ.

Ταυτόχρονα, τα Public διαθέτουν πλέον και τα προϊόντα της TerraNation™, «μιας ελληνικής εταιρείας που προσφέρει ποιοτικό εξοπλισμό για την παραλία», τόνισε ο κ. Σπήλιος Λαμπρόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας των Public.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, «τα προϊόντα της TerraNation™ περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και απορροφητικές πετσέτες, αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά».

Επιπλέον, τα Public ξεκίνησαν τη συνεργασία τους και με άλλες γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως οι: Waboba, Αγόρι, Micro, Nerf, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys. Παράλληλα, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τα εποχιακά είδη με εταιρείες όπως οι Fisher Price, Walt Disney, AS και Hasbro.