Σε νέες προσλήψεις προσωπικού ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει ο ΟΤΕ μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να καλύψει συγκεκριμένες ειδικότητες.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Ωστόσο, όπως ανέφεραν την Τετάρτη πηγές του ΟΤΕ, ο αριθμός των νεοπροσλαμβανομένων θα εξαρτηθεί από τα κενά που θα δημιουργηθούν, λόγω της εφαρμογής του νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου για περίπου 700 άτομα, που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.
Με την ολοκλήρωση και αυτών των προσλήψεων, ο Ομιλος θα έχει προσλάβει συνολικά πάνω από 2.000 νέους μέσα σε χρονικό διάστημα 2,5 ετών.
Συγκεκριμένα, ο Ομιλος ΟΤΕ θα προσλάβει:
* Τεχνικούς Πεδίου, στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε Ακαρνανία, Αρκαδία, Καβάλα, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Χανιά και Χίο.
* Β2Β Account Managers, στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
* Τεχνικούς Υπηρεσιών και Υπηρεσιακών Συστημάτων, στο νομό Αττικής.
* Πωλητές καταστημάτων, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους το αργότερο έως τις 3 Ιουνίου, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για το προφίλ και τις απαιτήσεις των θέσεων από τον ιστότοπο του ΟΤΕ (www.ote.gr).

Οπως επισημαίνει ο ΟΤΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, πλέον ακολουθείται ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!» Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου ΟΤΕ με επίκεντρο τον πελάτη.

Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση, καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής.