Πραγματοποιήθηκαν στις 17 Μαΐου τα εγκαίνια του νέου υγραεριοφόρου πλοίου VERONIKI IV, της εταιρείας MARE VERA στο λιμάνι της Ελευσίνας παρουσία αρκετών επισήμων και πλήθος κόσμου.

Το VERONlKl IV έχει την δυνατότητα μεταφοράς 1.650 Μετρικών Τόνων υγραερίου, ενός ενεργειακού προϊόντος κατ’ εξοχήν οικολογικού, εναλλακτικού και φιλικού προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία MARE VERA ανήκει στον όμιλο εταιρειών VERONIKI HOLDING. Στον ίδιο όμιλο εταιρειών ανήκουν μεταξύ των άλλων και η επίσης Ελληνική Ναυτική Εταιρεία VERONAUSκαι η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ηγέτιδα δύναμη στην Ελλάδα στην αγορά υγραερίου.

Εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, που βιώνουν οι Έλληνες και των συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί και δεν ευνοούν την επενδυτική δραστηριότητα, ο όμιλος VERONIKI HOLDING αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την βελτίωση του οικονομικού, εργασιακού και αναπτυξιακού κλίματος στη χώρα μας ενσωματώνοντας στην Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία ένα σύγχρονο και ασφαλές ελληνικό πλοίο, με Ελληνική σημαία και πλήρωμα.

Όραμα και συνάμα υπόσχεση του ομίλου είναι να συνεχίσει αυτή την πορεία, επιλέγοντας κατάλληλα επενδυτικά σχέδια, που θα συνεισφέρουν στην αναπτυξιακή πορεία του ομίλου και της χώρας μας και παράλληλα θα ενισχύουν την ασφαλή, αποδοτική και βιώσιμη ανάπτυξη του υγραερίου ως εναλλακτικού καυσίμου στο Ευρωπαϊκό ενεργειακό περιβάλλον.