Στην…ουρά από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρέθηκαν οι «φανατικοί» των κινητών τηλεφώνων iphone προκειμένου να αποκτήσουν πρώτοι τα νέαiPhone 6 και iPhone 6 Plus, που έφτασαν στην Ελλάδα και πωλούνται από τα καταστήματα των εταιρειών Cosmote, Vodafone, Wind και Public, καθώς και από άλλα δίκτυα διανομής.

Εως και την Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, αναμένεται να διατεθούν συνολικά περίπου 10.000 συσκευές, ενώ μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι πωλήσεις των iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε όλη την Ελλάδα, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 50.000!

Οι πρώτοι 100 φανατικοί των iPhone πήραν στα χέρια τους τις καινούργιες συσκευές στις 00.01΄ τη νύχτα της Παρασκευής από το Public café της Πλατείας Συντάγματος!

Τα καινούργια iPhone 6 είναι μεγαλύτερα και πιο λεπτά σε σχέση με τα iphone που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα, υποστηρίζοντας την παροχή υπηρεσιών mobile internet, μέσων των δικτύων 3G και 4G (αναλυτικά οι συσκευές είχαν παρουσιαστεί από ΤΑ ΝΕΑ την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου).

Στην επίσημη παρουσίαση που έγινε την Παρασκευή από την εταιρεία Vodafone, ανακοινώθηκε ότι οι τιμές των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ξεκινούν από τα 739 ευρώ και 859 ευρώ, αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο. Ωστόσο, οι συνδρομητές της εταιρείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν φθηνότερα έως και 300 ευρώ, ανάλογα με το συμβόλαιο που θα επιλέξουν να συνδεθούν και τη διάρκεια που αυτό θα έχει.

Αντίστοιχες προσφορές κάνουν και οι άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote και Wind.

Στη διάρκεια της παρουσίασης των νέων iPhone, ο head of terminals της Vodafone Ελλάδας, κ. Γιάννης Γκίκας, ανακοίνωσε την υπηρεσία iPhone 6 Gold Pack, η οποία κοστίζει 89 ευρώ, παρέχοντας στους συνδρομητές που θα την επιλέξουν συγκεκριμένα προνόμια, όπως:

* Επισκευή ή αντικατάσταση του κινητού σε περίπτωση τυχαίας καταστροφής ή βλάβης.

* Συσκευή αντικατάστασης (iPhone) για όσο χρόνο διαρκέσει η επισκευή της συσκευής.

* Δωρεάν μεταφορά δεδομένων και επαφών με την υπηρεσία My Transfer.

* Παραλαβή και επιστροφή συσκευής σε περίπτωση βλάβης.

* 24ωρη τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό στην Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone

Επίσης, ανακοινώθηκε πως όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone από τα καταστήματα Vodafone, θα μπορούν να επιλέξουν και τα κατάλληλα αξεσουάρ για iPhone 6 και iPhone 6 Plus με έκπτωση 10% ή να αγοράσουν το ειδικό πακέτο αξεσουάρ για iPhone 6 που περιλαμβάνει διάφανη Ultra Slim θήκη, αντάπτορα φόρτισης αυτοκινήτου και τρεις προστατευτικές μεμβράνες οθόνης. Το συγκεκριμένο πακέτο θα διατίθεται δωρεάν έως και την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα κοστίζει 14,90 ευρώ.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας Buy Back, οι συνδρομητές μπορούν να προσκομίσουν σε ένα κατάστημα το παλιό τους iPhone (iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c) και ανάλογα με την αξία του, να πάρουν έκπτωση για την αγορά των καινούργιων iPhone 6 ή iPhone 6 Plus.​