Εκατό χιλιάδες εισιτήρια των 19,99 ευρώ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη σε όλη την Ευρώπη και αντίστροφα προσφέρει η Ryanair με αφορμή την παρουσίαση του θερινού της προγράμματος για το 2015.

Η προσφορά της εταιρείας αφορά όσους κλείσουν εισιτήριο από το απόγευμα της Τετάρτης έως και τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου, για πτήσεις που θα γίνουν τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι αυξάνονται τα δρομολόγια της Ryanair από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και Χανιά, ενώ το πρόγραμμα των πτήσεων για Παρίσι (Μποβέ) θα ισχύσει και τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των πτήσεων Θεσσαλονίκη-Αθήνα, που ενισχύθηκε με ένα επιπλέον δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται καθημερινά έξι πτήσεις, θα ισχύει και τη θερινή περίοδο, δηλαδή από την 1η Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2015.

Παράλληλα, η πτήση Θεσσαλονίκη-Παρίσι (Μποβέ), που ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου, με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), επεκτείνεται και για τη θερινή περίοδο του 2015.

Επίσης, από την 1η Απριλίου, στις πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χανιά προστίθεται ακόμη μία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται επτά πτήσεις την εβδομάδα.

Συνολικά, το καλοκαίρι του 2015, ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 17 προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πραγματοποιώντας 103 πτήσεις εβδομαδιαίως.