Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο κλάδος λιανικής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών Αθήνας. Μετά το ιχθυοπωλείο, το παντοπωλείο παραδοσιακών προϊόντων και το αρτοποιείο, άνοιξε τις πόρτες του για τους καταναλωτές και το κρεοπωλείο της «Αγοράς».

Τα προϊόντα στο κατάστημα αυτό θα πωλούνται φθηνότερα κατά 20%-40%, λόγω της απευθείας διάθεσης τους από τους παραγωγούς και τους χονδρεμπόρους.

Τα καταστήματα λιανικής της Κεντρικής Αγοράς είναι ανοιχτά και τις επτά ημέρες της εβδομάδας από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Στο προσεχές διάστημα θα εγκαινιαστεί και οπωροπωλείο.

«Οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε καθημερινά στην κοινωνική αναγκαιότητα. Αυτός είναι ο ρόλος του Οργανισμού και πορευόμαστε με γνώμονα το συμφέρον των συνανθρώπων μας.

»Μετά την αναβάθμιση της παλαιάς Λαχαναγοράς και της Ιχθυόσκαλας, κύριο μέλημα μας ήταν η ανάπτυξη δικτύου λιανικής εντός του ΟΚΑΑ ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να ψωνίζουν απευθείας από την «πηγή» της διακίνησης προϊόντων.

»Η αρχή έγινε, ο κόσμος συρρέει στην αγορά του Αγ.Ι. Ρέντη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει αποκλιμάκωση τιμών από το σύνολο των μικρών και μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Σταμπουλίδης