Τα νέα προγράμματα επικοινωνίαςVodafone RED παρουσίασε χτες η εταιρεία Vodafone, ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

«Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους συνδρομητές συμβολαίου» που, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Γλαύκο Περσιάνη, «σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών συνδρομητών της».

Τα Vodafone RED δίνουν για πρώτη φορά στον συνδρομητή τη δυνατότητα να έχει:

– Απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα.

– Τη νέα υπηρεσία Internet 4 Sharing με την οποία μπορεί να μοιράζει τα ΜΒ του προγράμματός του στο κινητό, στο laptop και στο τάμπλετ, έχοντας έναν μόνο λογαριασμό.

– Προστασία και ασφάλεια για τη συσκευή και το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα, παρέχει δωρεάν την υπηρεσία επισκευής της συσκευής σε περίπτωση βλάβης, διασφαλίζει το περιεχόμενό της με την υπηρεσία Vodafone Cloud, ενώ – υπηρεσία Vodafone Protect παρέχει antivirus, εντοπισμό και κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Στην Ελλάδα λανσάρονται τα προγράμματα Vodafone RED 1, RED 2 και RED 3. Τα δύο πρώτα προσφέρουν ίδιο χρόνο ομιλίας και SMS (1.500 λεπτά και 1.500 SMS προς όλα τα δίκτυα) και πακέτα δεδομένων 500 ΜΒ (RED 1) και 2 GB (RED 2). Το Vodafone RED 3 προσφέρει 5.000 λεπτά ομιλίας και 5 GB mobile Ιnternet.

Οι συνδρομητές όλων των νέων πακέτων έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα MB του προγράμματός τους στο εξωτερικό με πολύ μικρό ημερήσιο κόστος, ενώ στα προγράμματα των επιχειρήσεων παρέχεται επιπλέον έκπτωση 20%.