Νέα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ ανακοίνωσε χθες ο ΟΤΕ. Πρόκειται για τα πακέτα «OTE Double Play Απεριόριστα Plus», τα οποία προσφέρουν μειώσεις στις χρεώσεις που φτάνουν έως και το 25%.

Με τα συγκεκριμένα προγράμματα οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορη σύνδεση στο Ιντερνετ Conn-x, απεριόριστη τηλεφωνία προς τα σταθερά τηλέφωνα και 60 λεπτά δωρεάν προς τα κινητά. Για τους πελάτες που επιθυμούν μόνο σταθερή τηλεφωνία, ο ΟΤΕ διαθέτει τα «ΟΤΕ Απεριόριστα» και «ΟΤΕ Απεριόριστα Plus», με απεριόριστη ομιλία προς σταθερά και 60 λεπτά δωρεάν προς κινητά, αντίστοιχα.

Τα νέα πακέτα «ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα Plus» προσφέρονται από 30,90 ευρώ/μήνα και έρχονται να προστεθούν στα προγράμματα «ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα» και «ΟΤΕ Double Play Economy», που ήδη διαθέτει ο ΟΤΕ.

Τα προγράμματα «ΟΤΕ Απεριόριστα» προσφέρονται από 19,90 ευρώ/μήνα. Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για τους πρώτους 6 μήνες και αφορούν τις συνδέσεις με ελάχιστη διάρκεια τους 12 μήνες.

Οι προσφορές αυτές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους συνδρομητές και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888 ή μέσω του δικτύου των καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE – CosmOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.