Μεγαλογιατροί με εισόδημα μισθωτού

Με ιατρεία στο Κολωνάκι δηλώνουν κάτω από 30.000 € τον χρόνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έλενα Λάσκαρη   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2009 07:00 |
 Μεγαλογιατροί  με εισόδημα μισθωτού

Φορο-έγκλημα στο... Κολωνάκι ανακάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με γιατρούς που διατηρούν τα ιατρεία τους σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας να δηλώνουν στην Εφορία εισοδήματα φτώχειας.

Από τους 151 γιατρούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κολωνακίου, ένας στους πέντε δήλωσε στην Εφορία καθαρά ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 10.000

ευρώ, άλλοι τόσοι δεν ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ και μόλις 11 γιατροί δήλωσαν καθαρό εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Τρεις γιατροί μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, δήλωσαν στην Εφορία καθαρό ετήσιο εισόδημα από 300 έως 1.002 ευρώ!

«Αν πιστέψει κανείς τα στοιχεία με τα μηνιαία καθαρά εισοδήματα της μεγάλης πλειονότητας των γιατρών στο Κολωνάκι, είναι κοντά στον κατώτερο μισθό. Είναι προφανές ότι υπάρχει μια μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτό που θα περίμενε κάποιος», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών δίνοντας το σήμα για το πρώτο κύμα ελέγχων.

Από κόσκινο 1 εκατ. επαγγελματίες
Οι γιατροί αποτελούν την πρώτη επαγγελματική ομάδα που θα βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών καθώς, όπως κατέστησε σαφές ο Γ. Παπακωνσταντίνου, θα ακολουθήσουν και άλλες επαγγελματικές ομάδες. «Η συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα αποτελεί το πρώτο βήμα, θα ακολουθήσουν κι άλλα, για αντίστοιχες επαγγελματικές ομάδες, για τις οποίες υπάρχει κοινό αίσθημα στους πολίτες ότι υπάρχει φοροδιαφυγή», είπε ο υπουργός δίνοντας εντολές σαρωτικών ελέγχων. Οι ελεγκτικές υπηρεσίες καλούνται σε πρώτη φάση να «ξεσκονίσουν» εισοδήματα, περιουσιακά στοιχεία, πόθεν έσχες, βιβλία και στοιχεία των συγκεκριμένων γιατρών του Κολωνακίου, εφαρμόζοντας κάθε δυνατότητα διασταυρώσεων και ελέγχου που παρέχεται από τον νόμο. Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογοι έλεγχοι σε μεγαλοδικηγόρους, μηχανικούς και εργολάβους αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται με συντήρηση κατοικιών (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.λπ.), οι οποίοι επίσης δηλώνουν εισοδήματα που σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών είναι ιδιαίτερα χαμηλά σε σχέση με την πραγματική οικονομική τους κατάσταση.

Το μεγάλο στοίχημα της φοροδιαφυγής
Η πάταξη της φοροδιαφυγής αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης καθώς από αυτήν την πηγή μπορούν να αντληθούν έσοδα δισεκατομμυρίων, ίσως στην πιο κρίσιμη, μέχρι σήμερα, συγκυρία για την ελληνική οικονομία, στη σύγχρονη δημοσιονομική της ιστορία. Η δεξαμενή των εν δυνάμει εσόδων από φοροδιαφυγή, εκτιμήθηκε πρόσφατα από την Τράπεζα της Ελλάδος στα 35 δισ. ευρώ, την ώρα που τα στατιστικά δεδομένα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων δείχνουν, κατά το οικονομικό επιτελείο, ότι: Εννιά στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες δηλώνουν ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 30.000 ευρώ, την ώρα που μισθωτοί και συνταξιούχοι χωρίς την παραμικρή δυνατότητα απόκρυψης εισοδημάτων δηλώνουν στην Εφορία το 68% των συνολικών εισοδημάτων και καταβάλλουν το 50,1% των συνολικών φόρων εισοδήματος.

Όπως προκύπτει από την επεξεργασία των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2007 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2006) που είναι και τα τελευταία διαθέσιμα, σε σύνολο 383.818 ελευθέρων επαγγελματιών οι 356.130 φορολογούμενοι (ή 93% του συνόλου) δηλώνουν εισόδημα κάτω από 30.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για 632.673 εμποροβιοτέχνες που αποτελούν το 92% σε σύνολο 666.838 εμποροβιοτεχνών.

Στους κόλπους αυτών των κατηγοριών αναζητά το οικονομικό επιτελείο του στόχους των επόμενων κυμάτων ελέγχου με τον υπουργό Οικονομικών να σημειώνει με νόημα: «Υπάρχει στη χώρα προκλητικός πλούτος, που φοροδιαφεύγει, και υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες δεν σηκώνουν το φορολογικό βάρος που τους αναλογεί. Αυτή η κυβέρνηση αυτό δεν θα το επιτρέψει».

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
αποτελούν την πρώτη επαγγελματική ομάδα που θα βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών

Απειλεί με λίστες φοροφυγάδων

ΑΝΟΙΧΤΟ αφήνει ο υπουργός Οικονομικών το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης λίστας φοροφυγάδων, εφόσον προηγουμένως πιστοποιηθούν οι παραβάσεις. «Δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα αυτήν τη στιγμή, γιατί πρέπει πρώτα να γίνει έλεγχος, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά, αν και η δημοσιοποίηση λίστας προσκρούει ενδεχομένως στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η πρακτική των εκτεταμένων διασταυρώσεων, πάντως, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της κυβέρνησης στην προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής. Στα σχέδια του υπουργού Οικονομικών παραμένει η εφαρμογή καθολικού πόθεν έσχες για εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία όλων των φορολογουμένων με την καταγραφή τους στο νέο βασικό έντυπο Ε1 της εφορίας, ώστε να διενεργούνται εν συνεχεία σαρωτικές διασταυρώσεις και να εντοπίζονται άμεσα ασυμφωνίες ανάμεσα σε δηλωθέντα εισοδήματα και δαπάνες διαβίωσης. Σε αυτήν την περίπτωση οι ελεγκτές της Εφορίας θα έχουν τον πρώτο λόγο.

153
Αναστασια
23/11/2009 15:22
@γιατρος 20/11/2009 11:00

Αξιότιμε γιατρέ"...

Δηλαδή αν σε χρειαστώ (αχρείαστος να είσαι) και σου πω όλα όσα θέλω να σου πω πριν με εξετάσεις,θα με εκδικηθείς με λάθος διαγνωση??? Λίγο άτοπη η τοποθέτησή σου αγαπητέ.. Πλήρωσε τις εισφορές σου όπως όλοι οφείλουν να κάνουν και η γκρίνια είναι περιττή...

Υ.Γ : γιατρός είστε κύριε, που είναι οι τρόποι σας??
Μάκης Π
22/11/2009 11:06
Τούλα Ν. έχεις απόλυτο δίκηο αλλά που να το βρεις..... Οι φιλάργυροι συμφεροντολόγοι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας .......
Pecos
22/11/2009 00:25
γιατρος 20/11/2009 11:00 Αγαπητέ έμπορα του πόνου και του θανάτου, χαίρομαι που μας θύμισες τι εστί γιατρός στην ελλάδα και πόσο εκτιμάς τους έχοντες ανάγκη θεραπεία. Εδώ στην μπανανία είμαστε η μονη χώρα της ΕΕ που εσείς οι γιατροί είστε στο απυρόβλητο και έχεται δικαίωμα ζωής και θανάτου στους ασθενείς σας χωρίς καμία συνέπεια του νόμου, γιατί για εσάς δεν υπάρχει νόμος. Για αυτό τον λόγω γράφεις αυτά που γράφεις παλιογυφτάκο. Σε πληροφορώ όμως ότι οι ώρες σας είναι λίγες γιατί σύντομα θα ανοίξει και το επάγγελμά σας και θα έρθουνε φθηνοί και καλύτεροι γιατροί από βουλγαρία και ρουμανία εδώ και μετά θ αβαράτε μύγες. Προσωπικά, εδώ και χρόνια οπότε έχω πρόβλημα υγείας πετάω για γερμανία ή γαλλία όπου δεν δείνω φακελάκι και έτσι μου βγαίνει πιο φθηνά και εκεί σε σέβονται ως ασθενή και σε προσέχουνε γιατί ξέρουνε ότι άμα κάνουνε βλακία θα πάνε φυλακή. Εσείς, οι δικηγόροι και οι πολιτικοί είστε τα κόπρανα της πατρίδας μας.
Nick the greek
22/11/2009 00:21
@ BABHS
Στην Αγγλία δεν χρειάζεται να φοροκλέψεις γιατί οι φορολογικοί και ασφαλιστικοί συντελεστές είναι πολύ πιο χαμηλοί από την Ελλάδα και οι μισθοί σαφέστατα πιο μεγάλοι. Οπότε για ποιο λόγο να ρισκάρεις; Δεν τίθεται καν θέμα.
Άλλος γιατρός
22/11/2009 00:13
@MA
Επειδή δε φαίνεται να πιστεύεις το οικονομικό και επαγγελματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται πάρα πολύ γιατροί ιδίως οι νέοι δες τα ποσοστά ανεργίας και υποαπασχόλησης τόσο το 2003 όσο και το 2009. Τα στατιστικά θα ήταν ακόμα χειρότερα αν πολλοί γιατροί δεν μεταναστεύαν κάθε χρόνο στο εξωτερικό.
Στοιχεία 2009
http://www.edugate.gr/ek-ty/08-08-09-10
Στοιχεία 2003
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.12.2003,id=84759212
Καλό είναι η κυβέρνηση να σταματήσει τον πόλεμο που έχει κυρήξει στους ελέυθερους επαγγελματίες γιατί οι άνθρωποι είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.
Αν η κυβέρνηση έχει οικονομικά προβλήματα να φέρει πίσω τα χρήματα που κλάπηκαν από τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους τα τελευταία 20 χρόνια και να μειώσει επιτέλους τις δάπάνες της (ή αλλιώς μίζες). Δεν το ζητάω μόνο εγώ. Το ζητάει η ΕΕ και ο ΟΑΣΑ.
Ηλιας
21/11/2009 21:05
Αν δε σταματησει τωρα η φοροδιαφυγη απο ολους , η Ελλαδα πεθανε. Οσοι φοροδιαφευγουν δεν ειναι πραγματικοι Ελληνες, ειναι προδοτες της Ελλαδας.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ
21/11/2009 20:30
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΩΣΑ 700ΕΥΡΩ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ. ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ . ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ - ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
Μεταναστης Αμβουργο
21/11/2009 20:07
Aκόμη στην ελλάδα έχουμε την ξιπασια σε ότι έχει να κάνει με κατηγοριες επαγγελμάτων ο κύριος Ιατρός η κυρια Ιατρού ο Δικαστής ο Αξιωματικός ο Ναύαρχος δεν το συζητάω για πολιτικο έχουν κάτι θεϊκό τους γλύφουνε οι πάντες παντρέψου τον βρε είναι επιστημων μηχανικός ποιον θα πάρεις αυτόν τον σερβιτόρο; αυτόν τον υπαλληλάκο ;να τον παντρευθείς να σε κάνει κυρα με τον υπαλληλάκο θα πεινάσεις !!!!να έχεις όνομα στην κοινωνία Ε!! λοιπόν και ο κάθε Βοναπάρτης το παίζει μετά θεός αφού του δίνουνε το δικαίωμα και θα κλέψει και θα σας κάνει και τον Βούδα αυτά μονο στην ψωροκώσταινα συμβαίνουν σε τέτοιο βαθμό όπως "στρωσατε" να κοιμηθείτε ,σιγά να μη τους πιάσετε να πληρώσουν φόρους για το θεαθήναι γίνονται όλα αυτά το δούλεμα είναι με ψιλό γαζι.o Παπανδρέου είναι μανούλα σαν τον μπαμπά του το μηλο έπεσε κάτω από την μηλια.
Βράσε ρύζι
21/11/2009 18:15
Αντε πάλι τα ίδια!
Ονόματα αυτών των γιατρών δεν υπάρχουν!
Όλοι τους γνωρίζετε, αλλά ...!
Πριν 2 χρόνια πλήρωσα 5.000 Ευρώ για μια μικρή εγχείρηση της γυναίκας μου διαρκειας 1 ώρας. εκείνη την ημέρα ο ίδιος γιατρός έκανε περίπου 9-10 όμοιες εγχειρίσεις (θυροειδή), δηλ. σύνολο μιας μέρας 40.000-50.000. Δεν γνωρίζω αν αυτό το κάνει κάθε μέρα. Αν το "κάρφωνα" στην εφορία μάλλον θα εύρισκα εγώ το μπελά μου, ως συκοφάντης. Ο εφοριακός μάλλον θα είχε λάβει τα μέτρα του.
TOTOS
21/11/2009 17:18
XM EXEIS DIKAIO ALLA H PIO SWSTH LISHS NA INE H PINIKWPIISHS AFTHS THS PRAXEWS
dimitris korinthios
21/11/2009 16:41
O κ. Παπακωνσταντίνου οφείλει να επιλέξει και τις περιοχές της σύγκρουσης, στις οποίες τελικώς θα κριθεί η τύχη της ελληνικής οικονομίας και το μέλλον του ιδίου.?
Βάγγος
21/11/2009 16:34
Όσο υπάρχει "φορολογικό σύστημα" χωρίς αστυνόμευση, επιτήρηση και έλεγχο, θα υπάρχουν και φοροφυγάδες. Δεν πρόκειται για ελληνική πρωτοτυπία. Η ανθρώπινη συμπεριφορά παντού είναι ίδια. Ο κ. υπουργός οφείλει να θεσπίσει δίκαιη φορολογία και αποτελεσματική είσπραξη. Δε βγαίνει τίποτα με τέτοιες σαπουνόφουσκες. Και αν δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. Παπακωνσταντίνου (ο υπουργός), τότε πραγματικά πρέπει να ανησυχούμε.
Πάνος
21/11/2009 16:19
Τα στατιστικά που δίνουν τα νέα για 92-93% με εισόδημα κάτω από 30000 ευρώ ετησίως είναι ρεαλιστικό. Τα λουκέτα και οι ακάλυπτες επιταγές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά οφείλονται ακριβώς σε αυτό το λόγο. Πόσο μάλλον όταν το κράτος καθυστερεί να πληρώσει τους ελεύθερους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες που συνεργάζονται μαζί του 4-5 χρόνια. Δηλαδή οι στατιστικές αυτές δεν είναι προιόν φοροδιαφυγής, και αποτυπώνουν τη δραματική κατάσταση που έχουν περιέλθει 900.000 αυταπασχολούμενοι. Περαιτέρω αύξηση φόρων θα οδηγήσει τους περισσότερους από αυτούς στην χρωκοπία, και το δημόσιο έλλειμα στο 15%.
Λυπάμαι αλλά η κυβέρνηση ψεύδεται ασυστόλως αν λέει ότι για το πρόβλημα της ευθύνεται η φοροδιαφυγή. Αντίθετα το πρόβλημα οφείλεται στη διαφθορά, την φοροκλοπή από τους πολιτικούς και την κατασπατάληση των δημοσίων εσόδων από πολιτικούς και κουμπάρους.
Κώστας Β.
21/11/2009 16:13
@Νικος UK Πέστα αλλά ποιος σε ακούει...Η φωνή της λογικής δεν είναι ποτέ πειστική στην χώρα μας
Κώστας Β.
21/11/2009 16:09
Ό,τι να ''ναι...Ο μέσος ιατρός είναι είτε άνεργος στα 35 του είτε με μισθό ΠΕΙΝΑΣ για την δουλειά που κάνει τόσο σωματική όσο και πνευματική, ασκώντας το ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Αντί να λαϊκίζουμε, καθώς θα την πληρώσουν οι μη προνομιούχοι ιατροί, βγάλτε στην φόρα και τους ΜΕΓΑΛΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ. Δεν περίμενα από τον Γιώργο να παίζει τέτοιο παιχνίδι με τον λαό...Κρίμα!
TOTOS
21/11/2009 13:49
yiatros htan kai o Aixman
mhpws ton zilevun oi yiatroi mas
san den ntrepeste kleftes
BABHS
21/11/2009 13:47
OPOTE DOCTOR APO TO UK
STHN AGLIA AN FOROKLEPSEIS TI SINEPIES EXEIS;;
RWTAW
STHN ELLADA AN FOROKLEPSEIS KATARGH8HKAN OLES OI SINEPEIES OPWS EITAN H PRWSOPOKRATISH .. KE H KATASXESH PERIUSIAKWN STOIXEIWN DEN YPHRXE POTE STHN EVRWPH AFTO YPARXEI STHN ELLADA OI BULHDES KE OI SIMHTIDES TA KATARGHSAN OLA
XALASAN TO PUBLIC SERVICE KE ENISXHSAN TO PRIVATE
OPOTE H ASHDOSIA KE H XAMILH POIWTHS TU DHMOSIU TOMEA YGEIAS SPWXNAN TON KOSMAKH STA IDIOTIKA
AN OXI GIA TON EAFTO THS H MHTERA ALLA GIA TO PEDI THS PIGENE STO IDIOTIKO GIATREION
APLWS DIOTI EIXE APELPISTEI APO TEIS EPITIDES KAKES YPIRESIES PU PARIXE O DHMOSIOS TOMEAS
AN H8ELES PEDIATRO PHGENES STO NOSOKOMEIO
KE SU ELEGAN EXUME PA8OLOGO NA DEI TO PEDI
DIOTI O PEDIATROS INE EFHMEREVWN 2 MERES THN VDOMADA STO DHMOSIO KE 3 MERES STON IDIOTIKO TOMEA
OPOTE TO KRATOS TON FOROLOGUSE GIA TIS 2 MERES
PU HXERE TI EPERNE KE OI 3 PHGENAN MAVRO XPHMA STHN TSEPH TU TAX FREE ZHTW H BANANIA MAS
TETIO KRATOS DEN YPAPXEI STHN E.E
FILE UTE STHN ITALIA DEN GINETE AFTO TO FIASKO
ΓΑΒΡΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΗ
21/11/2009 12:24
ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ . . ΠΑΠΑΣ. ΤΑ . . ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΕΩΣ 30 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ; ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;
Τούλα Ν.
21/11/2009 11:51
Καλημέρα σας. Καταρχήν θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να την πληρώνουν όλοι οι γιατροί και οι δικηγόροι και πάει λέγοντας επειδή κάποιοι μεγαλο-συνάδελφοι τους τα θέλουν όλα. Και τη θέση στο Πανεπιστήμιο, και το ιδιωτικό ιατρείο και τα φράγκα απο τα φακελάκια. Σε αυτό φταίει δυστυχώς η αλαζονία του ανθρώπινου είδους και η φιλαργυρία.
Να απαντήσω όμως καταρχήν στον κύριο Νικο UK ο οποίος αναφέρθηκε στους καθηγητές. Επειδή κι εγώ ζω από τα ιδιαίτερα και δεν είμαι διορισμένη στο δημόσιο, αναγκάζομαι να πληρώνω ΤΕΒΕ κάθε μήνα. Για να βγάλω μόνο το ΤΕΒΕ(που είναι κοντά στα 350 ευρώ το μήνα) πρέπει να κάνω 10 ώρες μάθημα τη βδομάδα και να χρεώνω από 35 ευρώ την ώρα. Αυτό φυσικά δε γίνεται. Έτσι αναγκάζομαι να κάνω περισσότερες ώρες και μέρες. Δουλέυω και Σαβ/Κυρ. σε αντίθεση με τους συναδέλφους που έχουν το στάνταρ μισθό αλλά και τους οποιουσδήποτε υπαλλήλους που έχουν την Κυριακή και ένα ρεπό. Εγώ ρεπό παίρνω μόνο τις γιορτές. ΕΠιπλέον, πρέπει να προβλέψω ότι το καλοκαίρι που η δουλειά σταματάει το ΤΕΒΕ τρέχει. ΕΠίσης τρέχει η ΔΕΗ, το νοίκι κτλ. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κι εγώ εξίσταμαι και θέλω να γίνεται έλεγχος στους μεγαλοκαρχαρίες όχι γιατί πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει στη δική μου ζωή -εγώ έτσι κι αλλιώς αποφάσισα να δουλέψω έτσι φίλε Μακη Π.- αλλά γιατί με θλίβει το θράσος ορισμένων να επικαλούνται ότι έχουν εισοδήματα κάτω του φορολογητέου ενώ έχουν τακτοποιήσει μέχρι και τα εγγόνια τους. Έτσι κι αλλιώς, η δικιά μου επιλογή για το επαγγελμά μου είναι και προσωπική μου ευθύνη.
Οπότε, καλώς και ψάχνουν τους γιατρούς, τους δικηγόρους. Και με τις ευχές να περάσουν στους καθηγητές των ΑΕΙ, της δευτεροβάθμιας κτλ... Έτσι ώστε τουλάχιστον ότι κερδίζεις να το δηλώνεις. Αυτό είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης και όχι μόνο παιδείας.
Σας ευχαριστώ θερμά
Τούλα Ν.
φιλόλογος
MA
21/11/2009 11:39
@ Άλλος γιατρός Δηλαδή μόνο 40- 50 γιατροί δεν δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα; Που ζεις; Είναι αστείο να υποτιμάς την νοημοσύνη πολλών από μας... @ Εύα Καστρινάκη Έχεις απόλυτο δίκιο. Όλοι γινόμαστε συνένοχοι μη ζητώντας αποδείξεις. Αυτό κι αν πρέπει να αλλάξει... @ΑΖ Πρώτον το επίπεδό σου είναι κάτω και από ενός ανειδίκευτου εργάτη του Περάματος. Δεύτερον κανένας γιατρός δεν ψωμοζεί. Όλοι ζουν αξιοπρεπώς βγάζοντας τουλάχιστον 3 χιλιάρικα το μήνα και μιλάμε για το τελευταίο γιατρουδάκι. Αλλά ωραία είναι να γίνονται διορθωτικές κινήσεις αλλά μόνο σε άλλους. Μην αγγίζει τίποτα εμάς... @ Γιατρός Πάρτο αλλιώς. Η εμπάθεια είναι για όλους όσους φοροδιαφεύγουν διότι ως γνωστός πάντα οι μισθωτοί βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Και το βαρεθήκαμε. Αυτά που λες για τα μπαρ και τα κομμωτήρια δείχνουν το πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι. Και ζητάμε αποδείξεις και μας τις δίνουν. Έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του καθενός. Τώρα αν σου τη δίνουν οι ευθύνες της διάγνωσης λυπάμαι. Πρέπει να κάνεις άλλο επάγγελμα. Δεν έχεις καταλάβει κάτι πολύ βασικό. Το επάγγελμά σου είναι ΚΑΙ λειτούργημα. Το πιο ευγενές από όλα. Αρπακτικά δεν χρειάζονται στο χώρο. Και χωρίς ανθρωπιά, που εμφανώς δεν έχεις, σίγουρα είσαι αποτυχημένος γιατρός. Σε λυπάμαι αλλά κυρίως λυπάμαι τους ασθενείς σου...
KOSTAS GIAVASOGLOU
21/11/2009 11:34
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται απότομα, εφαρμόζονται σταδιακά. Το σωστό είναι να πληρώσει και ο μεγαλογογιατρός και ο μεγαλοδικηγόρος και ο μισθωτός αναλογικά με τα εισοδήματά του σε μια ενιαία προοδευτική τιμαριθιμοποιημένη φορολογική κλίμακα. Ολοι πρέπει να πληρώσουν αναλογικά.Να μη στρέφονται εργαζόμενοι εναντίον αλλων.Η κυβέρνηση ορθά προχωρεί σε διασταυρώσεις στοιχείων. Ετσι λοιπόν θα μπορέσει να ελέγξει τον μεγαλογιατρό που δηλώνει 30.000 και έχει θαλαμηγό 30 μέτρων τι στιγμή που το 1/3 του Λαού είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Σύμφωνοι τα λεφτά του τα παίρνει με την αξία του γιατί έκανε θυσίες και ήταν σπασίκλας και άριστος μαθητής στο σχολείο, προσπάθησε , αγωνίστηκε και έγινε καθηγητής της ιατρικής. Εχει όμως ηυξημένη υποχρέωση να είναι εντάξει απέναντι στην Πολιτεία διότι είναι ταγός αυτής δεν είναι τυχαίος. Είναι θέμα τιμής γι''αυτόν να πληρώνει τους φόρους του. Ενας καταξιωμένος άνθρωπος στην κοινωνία οφείλει την καταξίωσή του στην αναγνώριση των άλλων ανθρώπων. Η κοινωνία τον τιμά και οφείλει και αυτός να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Το παράδειγμα πρέπει να το δίνουν οι αξίες. Οι ηθικές πνευματικές αξίες είναι ανώτερες από της υλικές και ένας ιατρός σίγουρα πρέπει να υπακούει στο αξίωμα ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ν.Κ
21/11/2009 11:25
Χρειαζεται περισσοτερη ψυχραιμια,αρκετη λογικη και πολυ σοβαροτητα.Υπαρχουν πολλες κατηγοριες επαγγελματιων,στις οποιες καποιοι φοροδιαφευγουν προκλητικα.Δεν ειναι ολοι ασφαλως, ειναι ακετοι ομως,Ειμαστε ολοι λιγο-πολυ,που την πατριδα την θυμόμαστε μονο οταν αφορα τους αλλους,και κυριως τους Δ.Υ,ταξη "δημοφιλη" και σε μονιμο διωγμό.. στο Forum.. Τωρα οτι υπαρχει κριση μεγαλης ανεργιας η υπο-απασχολησεως,και στο ιατρικο επαγγελμα ειναι βεβαιο, και για τους νεους γιατρους ειναι πολυ δυσκολα πια.Αυτο εχει ξεκινησει εδω και χρονια δεν ειναι καινούργιο φενομενο.
The American
21/11/2009 05:42
Polloi, polla lene edw mesa to explain the unexplained .... Kai egw sto e3wteriko menw (Ameriki) kaai eimai Purinikos Fusikos kai trww tin radienergeia stin mapa .... Terastio mis0o DEN pernw kai oute pou skeftmai na forodiafigo giati 0a me leisoun se kanena Guantanamo ... OK ? .... Se osous lipon super giatrous, super dikigorous, super politikous , super epixirimaties stin Ellada ena exw na pw ..... Xwris ta xrimata foron i xwra sas 0a katareusei .... Youa are the Kings of Shitpile .... na xaireste tin skatoxwra pou zeite .... Ti na ta kanw tis BMW, Mercede, kai Porsche otan zeite mesa stin mpordelo-Banania / Elladistan .... Na to xereste ...
Ku Bi
21/11/2009 04:20
Symwnw me Niko UK. Kseftyla tous exoune tos giatroys stin Ellada parolo pou afierwnun poly xrono kai energeia. Allou ginontai oi lamogies. Ase pou oi efriakoi oxi apla adwnontai,apaitoun kai lefta gia na mi broun lathi!

Oi giatroi einai isws oi monoi anthvpoi me kapoia paideia pou tha synatisun kapoioi feugonas apo sxoleio kai kalo tha ekane sto Paok namin ypobibasi kai pali to epaggelma!
DIONYSHS
21/11/2009 02:45
OI DYO GIATROI POU DHLOSAN 300000 PREPEI NA BALOUN NTELALH STO KOLONAKI NA KATHARISOUN TO ONOMA TOUS GIATI TORA THEOROUNTE KAI AYTOI LAMOGEIA

DEN GINONTE ETSI TA PRAGMATA SOBAREYTHTE

TEIRHSTE TOUS NOMOUS KAI AYTO EINAI ARKETH TIMOREIA
ALLA PREPEI NA ARXISETE APO ESAS KAI TOYS EFORIAKOUS
ΗΗ
21/11/2009 01:20
ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ.ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ....ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ,Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ..........ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...
ΔΙΚΑΙΟΣ
20/11/2009 23:45
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ 850 ΕΥΡΩ .
Μεταναστης Αμβουργο
20/11/2009 23:02
Δεν ξερω για την Πατριδα μας ,παντως στην Γερμανια που εχει ειδικο σωμα μεσα στην εφορια εσεις τους λετε ''''Αδιαφθορους'''' ''''ραμπο''''κοκ...
εχουν το δικαιωμα να σου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο ανα πασα στιγμη δε πα να ειναι βραδυ και εισαι με το βρακι η το μεσημερι με το ψωμι στο στομα μπαινουν μεσα κι οποιον παρει ο χαρος σου ψαχνουνε τα παντα ,ελεγχουν οτιδηποτε εχεις μεσα σε ντουλαπες ,πανερια ,καλαθια ,χαρτια κοκ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! ,φυσικα εχουν ιδη πληροφοριες για το τι κουμασι εισαι σιγουρα τους περασες για βλακες και τους κοροιδεψες την πρωτη φορα ..το βρισκετε σκληρο ; ε τι να γινει ; Η Γερμανια εχει απο τα πιο αξιολογα και καλλιτερα συστηματα προνοιας στον κοσμο πως θα εκανε αυτο ζηλευτο κρατος με πλατανοφυλλα η με βελανιδια ;σκληρη δουλεια και δικαιοσυνη για ολους οσο φυσικα ειναι δυνατον και εδω υπαρχει μαυρη εργασια ομως εαν σε πιασουν η δεν πληρωσεις η προσπαθησεις το ξαναλεω προσπαθησεις να κλεψης την εφορια,θα περνας τα κατα ματθαιου παθη ,δε πα να εισαι ο Παπανδρεου η ο Καραμανλης η Λατσης η ο Ρουβας και ο Πρετεντερης κτλ ειχαν μια σκασιλα ,το βρισκω σωστο και δικαιο .η πατριδα μας ειναι τουλαχιστον 50 χρονια πισω και αυτο απο την φοροδιαφυγη και την διαφθορα το βλεπεις η τωρα με την κρισι τωρα που το αδιεξοδο και οι φαυλες πολιτικες τα ''χαιδεματα'' εχουν παρει τελος ποτε θα το δεις ; τελικα κλαφτα χαραλαμπε,καλα ξεμπερδεματα.
Μάκης Π
20/11/2009 20:00
Πιάσαμε τώρα τους γιατρούς...... Άντε να παίρνουν σειρά κι οι τραγουδιστές....κι οι θεατράνθρωποι.....κι οι τηλεορασάνθρωποι.....κι οι χρυσοχόοι......κι οι ηλεκτρολόγοι και δεν τελειώνει με τίποτε. Όχι ρε παιδιά , ας σταματήσει αυτό το κακό επιτέλους. Διαβάζοντας μόνον τα σχόλια εδώ μέσα, χωρίς να διαβάζω πάντοτε και τα άρθρα μπορώ να καταλάβω ότι, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος άσκοπος και ισοπεδωτικός. Έρχεται κάποιος και λέει ότι ζει στη Χώρα του 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων κι έρχεται κι ο δημόσιος υπάλληλος και λέει ότι ζει στη Χώρα των 3.000.000 καταστηματαρχών και αφεντικών γενικότερα και όλοι φοροδιαφεύγουν σε βάρος του. Δίκηο έχουν και οι δύο. Τώρα μόλις θυμήθηκα ένα γκάλοπ, σύμφωνα με το οποίο η μικρή Αθήνα έχει περισσότερα ταξί απ'' όλη την Γαλλία !!!! Έρχεται ένας άλλος και γκρινιάζει ότι, πήρε ο τάδε σύνταξη νωρίς. Απ'' ότι φαίνεται όμως ο τάδε δεν θα αποφάσιζε ποτέ να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά, αν ήξερε ότι, θα έπρεπε να την κάνει μέχρι τα 65 του. Κι έτσι, έκανε μια καθόλα νόμιμη συμφωνία με τον "εργοδότη". Πως να το κάνουμε δηλαδή , δεν είναι όλες οι δουλειές το ίδιο εύκολες ή δύσκολες ή το ίδιο προσοδοφόρες και στο κάτω-κάτω της γραφής είναι και θέμα επιλογών του καθενός....... Αν ζηλεύουμε τώρα τον τάδε, ας πηγαίναμε τότε εμείς αν είχαμε τα μυαλά, τα κότσια και τα προσόντα να μάθουμε να κάνουμε την δουλειά του..... Εγώ επί παραδείγματι δεν θα είχα τα κότσια τουλάχιστον για να κάνω τη δουλειά του αεροπόρου ή του χειρούργου ή του κασκαντέρ ή πάρα πολλών άλλων..... Ένας άλλος τα έχει τα προσόντα - μαγκιά του, δέχομαι να πληρωθεί κι ανάλογα και να πάρει και σύνταξη όποτε κρίνει σκόπιμο ο εργοδότης του. Διότι όλα είναι συνδυασμός προσόντων και υποκείμενης φθοράς. Έτσι είναι ρε παιδιά. Ένας λοιπόν άρχισε μόνος του μια δύσκολη δουλειά από 17 χρονών και ξέχασε από τότε το "μαμά φαί - μπαμπά λεφτά" κι ένας άλλος συνέχισε να καλοπερνάει μέχρι τα 35 του, ή να φορτώνεται γνώσεις στα Πανεπιστήμια μέχρι τα 40 του και κάποτε αποφάσισε να δουλέψει επιτέλους. Ένας άλλος έχει 35 κιλά μυαλό, κατάφερε να γίνει πυρηνικός φυσικός και τρώει κάθε μέρα ραδιενέργεια στο Δημόκριτο...... Θα τολμήσω εγώ να αμφισβητήσω τα χρήματα που παίρνει και το πότε θα πρέπει να πάψει να φθείρεται για να πάρουμε στα ίσα τη σύνταξη; Γιατί έφαγα κι εγώ ραδιενέργεια ; Έχουμε το ίδιο μυαλό ή μαζί ξενυχτάγαμε να διαβάζουμε ; Όχι δεν θα τολμήσω παιδιά, διότι πολύ απλά δεν ζώ στην Ελλάδα των 3.000.000 πυρηνικών φυσικών........!!!!!!!!! Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπονται οι μισθοί "golden boys" ; Μα και βέβαια όχι, διότι τέτοιοι τερατώδεις μισθοί που ακούμε στην τηλεόραση μόνο σε επιστήμονες δεν δίδονται. Μεταξύ μας τώρα, ξέρουμε καλά ποιοι παίρνουν ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ και γιατί..... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η πολυμετωπική αντιπαράθεση διότι, δεν οδηγεί πουθενά και απλά μας φθείρει. Η πολιτεία θα πρέπει να θεσπίσει κάποια πράγματα κατά την κρίση της από μηδενική βάση, χωρίς να παρανομήσει η ίδια και χωρίς να αιφνιδιάσει κανέναν. Θα πρέπει παράλληλα να αναπτύξει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου κι απ'' εκεί και πέρα τέρμα οι φαμφάρες και επιτέλους έργα. Έκλεψες κύριε γιατρέ ή κύριε καταστηματάρχα ή κύριε δημόσιε υπάλληλε ; ΔΡΟΜΟ - ΣΕ ΚΛΕΙΝΩ - ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ..... Τόσα λόγια λέμε - τόση σάτυρα βλέπουμε εδώ και χρόνια. Ακούσατε πολλά μαγαζιά να τα κλείνει η εφορία ή γιατρούς να τους καταδικάζουν για χρηματισμό ; Απλά μένουμε στις φαμφάρες και στα άσκοπα γέλια χωρίς να τους αγγίζει τίποτε. Επιτέλους όμως, κάτι πρέπει να αλλάξει.
NIKOS UK
20/11/2009 19:28
KAT AΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.

ΣΑΦΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΗΘΙΚΗ.

ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

-ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΧΙ.
ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ 100 ΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Η'' ΓΙΑ ΦΙΑΛΗ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ..
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΟΧΙ.. ΕΑΝ Η ΚΑΦΕΤΕΤΡΙΑ ΦΤΙΑΞΕΙ 100 ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Χ4 ΕΥΡΩ Ο ΕΝΑΣ = 400 /ΗΜΕΡΑ = 12.000 ΑΝΑ ΜΗΝΑ ..ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ..

-ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ "ΦΑΚΕΛΑΚΙ " ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" - 8ΕΩΡΩ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΚΑΤΕΚΡΙΤΕΟ 100% ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ" Ε?

ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΜΕ 20ΑΡΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗ8ΗΚΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ.....
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ...


-ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΣΩΣΤΟ?


-ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΟΥΣ , ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑ8ΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ? (ΠΟΥ? ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ?)

ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..

Η'' ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? (ΣΥΓΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ..)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΥ8ΥΝΟΙ.
Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ
χριστινα
20/11/2009 19:15
Ντροπη και αισχος!!! Ελπιζω να τα πληρωσουν ολα αναδρομικα...και με προστιμα παρακαλω!!!!
άλλος γιατρός
20/11/2009 19:10
Έγώ είμαι του επαγγέλματος και τις προάλλες που είχα πάει στα γραφεία του οικείου συλλόγου στο τηλέφωνο ήταν συνάδελφος που κήρυσσε πτώχευση και ζητούσε οδηγίες. Ελπίζω αυτό να σας κατατοπίζει σχετικά με την ανεργία και την υποαπασχόληση που μαστίζει τα ιατρικά επαγγέλματα. Τώρα αν υπάρχουν 40- 50 γιατροί που δεν δηλώνουν το εισόδημά τους αυτό είναι λυπηρό αλλά δε θα σωθεί ο προϋπολογισμός ούτε θα αυξηθούν τα έσοδα του δημσίου κατά 4,5δισ αν τους πιάσουν. Ίσα ίσα με όλες αυτέ τις απειλές από την κυβέρνηση ο κόσμος θα φυλαέι τα λεφτά του, δεν θα κινείται το χρήμα, και η οικονομία μαζί με τον προϋπολογσμό θα καταρεύσουν.
ΑΦΜ
20/11/2009 19:00
Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται κανονικά. Τα ίδια έκανε και η ΝΔ και την καταψηφίσανε.
Όχι, το πρόβλημα δεν είναι ο προκλητικός πλούτος που φοροδιαφεύγει αλλά η προκλητική διαφθορά και η φοροσπατάλη.
Η πολιτικοί μας ας αναζητήσουν τα λεφτά που τους λείπουν στους λογαριασμόυς των συναδέλφων τους στην Ελβετία. Εκεί καταλήγουν οι φόροι μας.
Επιτέλους γιατί δεν κάνουν πράξη αυτό που τους ζητάει η ΕΕ.
ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ. Γιατί κάνουν την πάπια. Μήπως δε θα βγάλουν έτσι τις μίζες που τους αναλογούν. Γιατί υπάρχει ανεύθυνο για τους βουλευτές και τους υπουργούς; Γιατί δεν έχουν κι αυτοί πόθεν έσχες όπως και οι άλλοι;
Όπως είπε και η εκκλησία:
Δεν υπάρχει πόλεμος ή θεομηνία για να συνεισφέρουμε. Καλούμαστε, αντίθετα, να συνεισφέρουμε για τις ανύπαρκτες οικονομικές πολιτικές. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα άλλων
Βαγγελης Γ
20/11/2009 18:31
Κατ αρχην οι μεγαλογιατροι του Κολωνακιου (οπως τους γνωριζουμε) ειναι κατα κυριο λογο καθηγητες πανεπιστημιου , και φυσικα γιατροι του ΕΣΥ, διευθυντες κλινικων κλπ. οποτε, προφανως, τα ιατρεια τους ειναι παρανομα, και για τον λογο αυτο δεν δηλωνουν ουτε μια δεκαρα απο αυτα που εισπρατουν. Και μιλαμε για γιατρους τα ονοματα των οποιων ειναι γνωστα στο πανελληνιο.
Για τους μεγαλοδικηγορους ισχυει το ιδιο. Ειναι καθηγητες της νομικης, της Παντειου, και τα ονοματα τους τα εχουμε δει ειτε ως υπουργους, ειτε ως καθημερινους πανελλιστες της τηλεορασης (πχ γνωστος καθηγητης για τον οποιο γραφτηκε στο βετο οτι πηρε αμοιβη 1.600.000 $, και τραβιεται στα δικαστηρια γιατι δεν τα μοιραστηκε με τους συνεταιρους του, επισης γνωστους μεγαλοδικηγορους). Η απορια που μου γεννηθηκε ειναι αποδειξη εδωσε για αυτα;
Για μεγαλομηχανικους ακριβως το ιδιο (καθηγητες του ΕΜΠ, τα ονοματα των οποιων φιγουραρουν στα δυνατοτερα εργα).
Ολοι αυτοι οι μεγαλοτετοιοι, εχουν εναν κοινο παρανομαστη: Την βασικη τους απασχοληση στο Δημοσιο, η οποια, λογω και της αξιας τους προφανως, τους εκανε πασιγνωστους, και την δευτερευουσα απασχοληση τους , η οποια ειναι και η πλεον προσοδοφορα, και προφανως, ΜΑΥΡΗ, κατα τον μεγαλυτερο τουλαχιστον βαθμο.
Απο εκει, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να ξεκινησει η οποιαδηποτε ερευνα, διοτι κατα κυριο λογο, εκτος της φοροδιαφυγης, αν και οπου αυτη υφισταται, το βασικο ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος τον οποιο υφιστανται καθημερινα χιλιαδες αλλοι συναδελφοι τους, ελευθεροι επαγγελματιες, οι οποιοι υποτιθεται οτι ειναι, συμφωνα με τα λεγομενα και τα γραφομενα, οι μεγαλοι φοροφυγαδες, και η πληγη της χωρας.
Δυστυχως, η πραγματικη πληγη της χωρας ειναι ο Δημοσιος τομεας της με ολα τα παρακλαδια του. Γιατι εκτος απο τους μεγαλους, υπαρχουν και οι μικροτεροι, σε ολες τις περιφερειακες υπηρεσιες, οι οποιοι κανουν και δευτερη δουλεια, δημιουργωντας παραμαγαζα στον χωρο τους.
Georgios Syriotis
20/11/2009 17:30
Den einai mono oi giatroi tou kolonakiou afti fisika einai h hiroteri dioti ean pathis kanenan koliko apexo to giartio tous kai gelastis kai pas mesa se gdarane, kai sthn eparxia to idio einai kai eki kanenas den kovi apodixi, ala ti ginete me tous dikigorous me tous logistesme tous mixanikous to idio kai xirotera stous logistes dikigorous, mixanikous einai kai ta trabouka dithen na se glitosoun apo kapia koutamara pou ekanes sta pernoun kai ta mirazonte me eforiakous paleodomia h kapia ali yperesia, fteme kai emis dioti oloi hmaste forodiafigades otan gia na glitosoume to FPA den zitame apodixi eimaste o klepsas tou klepsantos giafto kai ypoferome theloume kai ta pathenoume ta theloume ola tzaba kai afto den yparxi nomizoume oti glitonoume kati kai apo thn aloi meria to plironoume duplo ean emeis den alaxoume den ginete tipota, otan doulebi kapios prepi na plirothi enas akadimaikos prepi na pari persotera apo enan ergati ala prepi na sylogisti kai ths efthines pou exi enanti tou synolou ean kanenas den plirosi foro ti ginete yparxoun kai xores pou den ispratoun forous opos h somalia ala ta konoman me ths piraties mipos prepi na kanoume kai emeis to idio
Isidore, Buenos Aires
20/11/2009 16:55
kai na fantasteis oti exouin spoudaseoi DWREAN me ta lefta apo tous forous tis giagiakas pou synexizoun na klevoun

POU iNE o IATRIKOS SYLLOGOS?? Giati den touds diagrafei -eine oloi tous synenoxoi!!!
ΜΚ
20/11/2009 16:19
@ Γιατρος

Κυριε Γιατρε,

Επιτρεψτε μου να παρατηρησω οτι η επιστολη σας ειναι λιγο προκλητικη και αλαζονικη. Σας δικαιολογουμε γιατι ισως να νιωθετε αρκετα ενοχλημενος απο τις δηλωσεις (πιθανοτατα μεροληπτικες) του κυριου Υπουργου.

Ολοι οι μισθοσυνταξιουχοι (και ολοι οι φορολογικα ειλικρινεις)
που πληρωνουν ολους τους φορους τους και τις εκτακτες εισφορες εχουν ΕΜΠΑΘΕΙΑ με ολους εκεινους (κυριως Ελευθερους Επαγγελματιες) που φοροδιαφευγουν. Δεν εχουν εμπαθεια με τους Γιατρους που προσφερουν τις υπηρεσιες τους αμισθι στην Αφρικη, στο Αφχανισταν (π.χ. Γιατροι Χωρις Συνορα) και αλλου.

Φυσικα θα ηταν καλυτερα αν ο κυριος Υπουργος μας περιελαμβανε (στο δειγμα του) περισσοτερους ελευθερους επαγγελματιες και οχι μονο τους Γιατρους του Κολωνακιου. Θα επρεπε ισως να αναφερθει και στους φτωχο-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, στους φτωχο-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ και σε αλλους φτωχο-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του Κολωνακιου χωρις διακρισεις.

Φυσικα και δεν ειναι ολοι οι ΓΙΑΤΡΟΙ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φοροφυγαδες. Φυσικα και οι Γιατροι της ομαδας ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ δεν φοροδιαφευγουν. Ομως, πρεπει μονοι σας να αποβαλετε τους φοροφυγαδες απο τις ταξεις σας για να αποκαταστησετε την φημη σας.

Περιμενουμε να δουμε τον κυριο Υπουργο να κανει πραξη τις προαγγελιες του και να εφαρμοσει το νομο για ολους (οχι μονο για μια κατηγορια ΓΙΑΤΡΩΝ) που φοροδιαφευγουν αμεσως και χωρις καμια ανοχη. Να μην περιμενει το 2010 αλλα να διαταξει επανελεγχο των φορολογικων δηλωσεων πολλων φτωχο-Ελευθερων Επαγγελματιων για τις προηγουμενες χρησεις.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ'' ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤ'' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

Με τιμη,

ΜΚ
ΧΜ
20/11/2009 16:17
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ.?
( ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ)
Ο ΚΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΓΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.
ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΜΙΧΑΛΗΣ
20/11/2009 16:14
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ...ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ / ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ / ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΣΙΝΤΣΟΝΓΙΑΝ ΤΩΝ 2000ΚΥΒ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΩΝ 1800...ΑΝΤΕΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ...
parthenios christos
20/11/2009 16:13
Τι ε κ π λ η ξ η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ανακαλυψαν ΦΟΡΟΔΥΑΦΥΓΗ.
Ξερεις φιλε μου κατι που να λειτουργει σωστα,και εγω δεν το γνωριζω??????
Βεβαια εγινε μια αρχη,αρκει να μην ξεφουσκωσει,διοτι ιδιον του ΠΑΣΟΚ ειναι να ανακαλυπτε τα αυτονοητα και να αποπροσανατολιζει την κοινη ΓΝΩΜΗ.
Ας δουμε και την συνεχεια του εργου και θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας.
Χ.Πι
"Ziko tha provo se omotites!"
20/11/2009 15:41
Goustaro!!O apoprosanatolismos se olo tou to megaleio! Sosto to sygkrotima..To aenao paihnidi tou kathestotos..Valte tis epaggelmatikes omades na fagonontai metaxy tous! Vale kai ligi piasariki saltsa gia to popolo "Μεγαλογιατροί με εισόδημα μισθωτού" kai to glyko einai etoimo..De mas eipate re paidia, oso emeis fagonomaste gia to an gia tin oikonomia ftaiei o giatros i o sakis o ydraylikos pou parexoun ypiresies mayra, mipos pernate sto en to metaxy kamia paragrafi gia kamia Siemens, kamia Vodafone, kamia Cosco, kana Germano, kamia anathesoula se kana Mpompola kai loipous imetereous? Etsi apo periergeia rotao gia poso Graikylous mas pernate..
Αρίσταρχος
20/11/2009 15:40
Γιατί δεν δημοσιεύονται τα ονόματά τους; Για να ξέρουν οι ασθενείς τους πόσο απατεώνες είναι! Διότι γιατρός που είναι τόσο φιλοχρήματος που να δηλώνει το 1/100 αυτών που βγάζει είναι ΑΝΗΘΙΚΟΣ και σίγουρα δεν θα έχει στο νου του το καλό των ασθενών του ούτε θα διαθέτει το απαιτούμενο σθένος να τα βγάλει πέρα σε πραγματικά δύσκολα περιστατικά! ΔΙΑΜΠΟΜΠΕΥΣΗ λοιπόν μέχρι να μείνουν χωρίς ασθενείς!!! Και φυσικά δίωξη κανονική, και τεκμαρτή φορολόγηση και δήμευση περιουσίας αν χρειαστεί! Αν θέλουμε να στρώσει κάποτε ο τόπος. Και αν δυσκολεύονται στο πολιτικό κόστος, ας μαζέψουν μερικά τέτοια θέματα, για διάφορες κατηγορίες αρπακτικών και ας κάνουν ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Και ας μας πιάσει ΟΛΟΥΣ. Π.χ. κρύβεις τρελά εισοδήματα; χάνεις τη δουλειά σου αν είναι στο Δημόσιο, την άδεια επαγγέλματος αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ. Τράβα να πουλάς CD στην Ομόνοια! Διότι αν εσύ κοροϊδεύεις το κράτος, αυτό γιατί να σε εμπιστεύεται ότι κατα τ''άλλα θα κάνεις σωστά τη δουλειά σου; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά που βγάζουν, αρκεί να τα δηλώνουν όλα και να πληρώνουν το νόμιμο! Γιατί αυτοι θα πάρουν και το επίδομα αλληλεγγύης στο τέλος!!! Και κάτι ακόμη: γιατί να μην δημοσιοποιούνται στο ίντερνετ όλες οι δηλώσεις (εντάξει μόνο συνολικά ποσά να μην θίγονται προσωπικά δεδομένα, ή και μόνο κατηγορίες π.χ. 100000-500000, άνω των 500000 κ.λπ.).
Κατερίνα
20/11/2009 15:05

Αγαπητέ GK και Αγαπητέ Γιατρέ,

Νομίζω ότι το ύφος σας δεν συνάδει με το επιστημονικό σας επίπεδο.

Δεν πιστεύω ότι αυτό που ενοχλεί τον κόσμο είναι το ότι κερδίζετε πολλά χρήματα.

Επάξια τα κερδίζετε για τα χρόνια σας που μελετήσατε και τους κόπους σας και για το λειτούργημα που ασκείτε.

Και για μένα καλώς έχετε και την ΜΕRCEDES και την MAISONNETTE εφ΄ όσον τα έχετε κερδίσει με σκληρή δουλειά. Τα δικαιούστε.

Όμως δεν είναι δίκαιο να πληρώνετε Εφορεία ανάλογη των όσων εισπράττετε ? Αν δεν πληρώσετε εσείς αρκετά χρήματα στο κράτος που έχετε, ποιός θα τα πληρώσει ?

Εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος ?

Δεν μπορεί κάποιοι επιστήμονες από εσάς, να ισχυρίζονται ότι δεν είναι σωστό να πληρώνει το κράτος για τους κάτω από τη βάση του 10 μαθητές (μέσω εμάς) και από την άλλη εσείς οι ίδιοι να μην εισφέρετε στο κράτος το αναλογούν σας χρηματικό ποσό.

Το Πανεπιστήμιο σας έμαθε πολλά πράγματ αλλά σε κάποιους από εσάς δυστυχώς ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και αυτό είναι μία αλήθεια, που ευτυχώς δεν ισχύει για όλους σας.

***
888
20/11/2009 14:47
@ γιατρος 20/11/2009 11:00

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ;

(@ 888 20/11/2009 12:40).

1. ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ;
2. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΕΣΥ;

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ!!!

888
ΘΕΟΣ
20/11/2009 14:43
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ?
Ευα Kαστρινάκη
20/11/2009 14:37
Δεν φταίνε οι γιατροί, οι υδραυλικοί, οι πάσης φύσεως, που φοροδιαφεύγουν, φταίμε εμείς!! Φταίμε γιατί δεν τους ζητάμε αποδείξεις, που αυτοί υποχρεούνται να μας δίνουν, χωρίς να τους ζητάμε, αλλά δεν το κάνουν!
΄Oποτε ο γιατρός μου ζητάει 70 Ευρώ για την επίσκεψη και με κοιτάει μες στα μάτια, εγώ δίνοντάς του τα χρήματα, του λέω ότι πρέπει να μου δώσει απόδειξη γιατί παίρνω τα λεφτά από την υπηρεσία μου ή από την ασφάλειά μου και τότε αμέσως μου δίνει. Στον υδραυλικό λέω ότι το σπίτι δεν είναι δικό μου και πρέπει να δώσω αυτή την απόδειξη στον ιδιοκτήτη για να μου δώσει πίσω τα χρήματα, πάλι μου δίνει.
Aφού δεν έχουνε φιλότιμο και κάνουνε την πάπια για να γλυτώσουνε την απόδειξη και γω βρίσκω μια δικαιολογία και την ζητώ!
Έχουμε μεγάλη ανοχή, έλα μωρέ τώρα σιγά μην ζητήσω απόδειξη, αυτό εκμεταλεύονται και γίνονται αυτοί πλουσιότεροι και μεις φτωχότεροι, σαν πολίτες και σαν κράτο!.

Εύα
ΑΜΙΧΑΛΗΣ
20/11/2009 14:33
Επιτέλους και μια σωστή ενέργεια - επιτέλους -
Ελπίζω να εφαρμοστεί χωρίς διακρίσεις σε όλους .
Ελπίζω να έχει ουσία και να μην είναι πυροτέχνημα .
Ελπίζω να έχει συνέχεια .
Μπράβο στην κυβέρνηση .
ΜΠΡΑΒΟ ......
MP
20/11/2009 14:33
Na arxisoun oi elegxoi pantou, oxi mono stous giatrous tou kolonakiou.
Kai nai na tous paroun tin adeia gia ena diastima kai genika na valoun sklira metra dioti den einai dinaton na plironoun mono oi misthotoi.
Exo na paratiriso omos oti ftaime kai emeis pou den zitame apodeiksi. Ftaiei kai to kratos pou den parexei ygeia kai den apozimionei ton kosmo pou thelei na episkeftei enan idioti, oste na zitisei apodeiksi. I peritlalpsi eidika sto IKA einai aisxri kai o kosmos anagkastika strefete se idiotes. I lisi einai na katargithei i perithalpsi tou IKA tora pou entaxthikan tosa tameia se afto. Idia dikaiomata gia olous.
BABHS
20/11/2009 14:25
YIATRE EISE MEGELE KE AIXMAN
NA NTREPESE
SU EFXWMAI NA KANEIS TA LEFTA SU ASPIRINES KE NA STA PARUN ALLOI
DIOTI EISAI ARPAXTHKO
EISAI APAN8RWPOS
O YIATROS PREPEI NA EINAI AN8RWPISTHS ESY EISAI APAN8ROPOS DEN EXEIS KA8WLU TSIPA PANW SU
KATANTHSATE REMALI THN XWRA MAS
PWS 8A BORESEI AFTH H XWRA NA SU PAREXEI ASFALEIA
DILADH NA PLHRWSEI ASTYNOMIA STRATO PYROSVESTIKH DROMUS DHMOSIUS YPALHLUS KLP AN DEN DWSEIS ESY AFTA PU OFILEIS
EISAI POLY XAMHLU YPSUS AN8RWPOS
KE PSEFTHS KE KLEFTHS THS KOINWNIAS
c c
20/11/2009 14:24
πιστευω πως θα ηταν καλο να ζητησουν και απο τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ των ως ανω κυριων να λογοδοτισουν για την φοροδιαφυγητους.
SKT
20/11/2009 14:23
Το μονο που μαθαίνουν οι γιατροί στο Πανεπιστήμιο είναι να πουλάνε μούρη και να τ'' αρπάζουν (νόμιμα και φακελωμένα) από τους ασθενείς.
Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι ανεκπαίδευτοι (μεγάλος αριθμός φοιτητών, φτωχές υποδομές, καθηγητές της πλακας) και συνεπώς άσχετοι και με μειωμένες αντιστάσεις στις πρακτικές του συρμού.
TOTOS
20/11/2009 14:18
GIAFTO OI YIATRULHDES PIASAN AGAZE THN NEA DHMAGWGIA SORRY DHMOKRATIA
GIA TO ARPAZE KE PSEVDESE
DILADH MUNTZWNUN TO KRATOS PU TUS SPUDASE
DWREAN PEDEIA PHRANE OPOTE TERMA TA PARAKALIA APXISETE NA PERNETE ADEIES EPAGELMATOS
AN DEN SIMORFW8UN AFTO AKRIVWS KANEI H KA8E XWRA STHN E.E MEXPI KE STHN KATASXESH PERIUSIAKWN STOIXEIWN PANE OI EVRWPAIKES XWRES KE OLA AFTA KANONIKA KE ME....TON NOMO
DIOTI O ARXIGIATRULHS KLEVEI THN KOINWNIA AFU PRATEI ETSI
DILADH EINAI SAPIOS KOINWNIKA
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
20/11/2009 13:44
Ε ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΙ ΚΑΤΙ;;
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ;;
Ξένος στον τόπο του
20/11/2009 13:42
Ολα είναι παραμύθια γιά αφελείς.Αν ήθελαν να τσιμπίσουν τους φοροφυγάδες θα το είχαν κάνει σε μιά μέρα,και την άλλη θα βούταγαν και τούς " μαύρους".Ελα όμως που μέσα σ΄αυτούς είναι πολιτικοί,δημοσιογράφοι,κολλητοί προμηθευτές και μεσάζοντες κάθε είδους,σχεδόν όλος ο δημόσιος τομέας (μίζες,μπαχτσίσι,λάδωμα,εκβιασμοί,μαύρες δουλιές κλπ) και γενικά όλο το εξουσιαστικό σύστημα.Η εύκολη λύση μεγάλα λόγια και κυνήγι του μικρομαγαζάτορα,του μικροβιοτέχνη,και στο περιθώριο όλη τη μή γλύφουσα και με πολλά πτυχία νεολαία. Ρέ άχρηστοι (όλα τα κόμματα) έχετε απαυτά να ανοίξετε στο φώς όλα τα περιουσιακά στοιχεία (ακίνητα,μετοχές,καταθέσεις,χρυσό,έργα τέχνης,οφσορ και του διαόλου τα εισοδήματα) όλων των εν ελλαδι να γελάσει κάθε πικραμένο χείλι,ή σας πιάνει πανικός με το γιούχα που θα φάτε ή και ακόμη χειρότερα τίποτα θερμοκέφαλοι με καλάζνικοφ που θα θελήσουν να το παίξουν Ρομπέν των πόλεων:
ευη
20/11/2009 13:35
Για όσους πιάνονται να φοροδιαφεύγουν να τους παίρνουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. !!! Εσχάτη προδοσία δεν είναι να κοροιδεύεις το κράτος!!
Για να δούμε ποιος μετά θα διανοηθεί να ξανακλέψει !!!
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΙΚΑ
20/11/2009 13:24
ΠΡΟΣ; γιατρος 20/11/2009 11:00

ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ?

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΙΓΟΥΜΕ?

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ?

Ν Τ Ρ Ο Π Η ... ΚΑΙ Α Ι Σ Χ Ο Σ ....

mx
20/11/2009 13:19
EPISIS GIA TA IDIAITERA KAI TOYS DASKALOUS GIATI DEN LETE TIPOTA????????????????????????????????????????? KSERETE POSA 50ARIKA TH MERA MAZEYOUN??? AGGLIKA - GALLIKA-KTL - MATHIMATIKA - FYSIKI - XHMEIA - ARXEIA - LATINIKA -KTL- EKEI GIA DEN KANOUN KANAN ELENXO.................?
Χαράλαμπος ο Έλλην
20/11/2009 13:15
Διερωτούμαι οι "κηφήνες" που θα "πετάξουν" ως το Κολωνάκι για να πράξουν τον οικονομικό έλεγχο των γιατρών ΤΙ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ???? Επίσης ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα δημοσιεύσει επιτέλους τα ονόματα των επίορκων εφοριακών που εκβιάζουν Έλληνες πολίτες φοροφυγάδες και ΜΗ??? Αγαπητέ υπουργέ το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Εφόσον οι συνδαιτημόνες σου στην βουλή δεν διώχθηκαν για το βατοπέδιο και οι "τελώνες εφοριακοί" επιχειρουν συνεχώς αφαίμεξη των πολιτών ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΑ ...ΛΕΠΙΑ παρακαλώ. Υ.Γ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
mx
20/11/2009 13:13
ena mpravo ston "ΓΙΑΤΡΟΣ" pou einai KI ntavatzis ths ygias MAS!!!!!!!!!!!!!oleeeeeeeeeeeeeeeee
Ε.ΠΟΛΙΤΗΣ
20/11/2009 13:08
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ximikos
20/11/2009 13:01
Άραγε δηλώνουν οι γιατροι τις "αμοιβές" απο τις φαρμακευτικες για τα "πρωτόκολλα", τις "μελέτες" και τις προμηθειες απο τα φαρμακα;
Αλλά κατί τετοια γινονται γαργάρα!
Ούτε ενοχλει κανέναν μας αν οι αμοιβή κάποιου είναι μεγάλη! Αρκει η κοροιδια να μην ειναι μεγαλύτερη!!
Άλλη συμπεριφορά ο γιατρός οταν τον βλέπεις στο ΙΚΑ άλλη οταν πας στο ιατρείο που σε βλέπει σαν 80αρι! Εχει αλλη αισθηση ε;!
ΕΒ
20/11/2009 12:58
Προς γιατρος 20/11/2009 11:00 . Νομιζω το θρασος σας ειναι απυθμενο!! Δεν ειναι μονο οτι εχετε κανει την υγεια εμπορευμα και ασυδοτης χοντροκονομας σε βαρος του ποπολου , δεν ειναι μονο οτι ξεπουπουλιαζετε τον απλο ανθρωπο βαζοντας τον να πληρωνει φανταστικα ποσα για ιατρικες επισκεψεις χωρις να κοβετε αποδειξη, δεν ειναι μονο που τα εχετε κανει πλακακια με τις φαρμακευτικες εταιριες και φαρμακαποθηκες προωθωντας τα εμπορευματα τους κερδοσκοποντας και εδω , δεν ειναι μονο που κατακλεβετε το δημοσιο στους φορους , δεν ειναι μονο που εχετε καταντησει αναλγητα γουρουνια γιατι η κονομα ειναι ο μπουσουλας σας και οχι η δημοσια υγεια η ο πονος του ασθενη, αλλα βγαινετε κι απο πανω και μου μιλατε για εμπαθεια! Η οπιοαδηποτε εμπεθεια αν υπαρχει οφειλεται μονο και μονο στην δικη σας συμπεριφορα και αντικοινωνικοτητα !!! Ευτυχως που μιλας μονο για εμπεθεια και οχι για απαιτηση στησηματος ανδριαντα στον αγνωστο ιδιωτικο γιατρο!! Αντιπαθητικοι λωποδυτες που φτυσατε καταμουτρα τον Ιπποκρατη και το ιατρικο λειτουργημα!!!
jr
20/11/2009 12:57
Είναι γεγονός ότι ένα μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών φοροδιαφεύγει, αλλά το ίδιο το κράτος το επιτρέπει αυτό καθώς έχει εισάγει τη διαδικασία περαίωσης κατά τακτά χρονικά διαστήματα, το οποίο βέβαια ως μέτρο χτυπάει δικαίους και αδίκους και καταλήγει κεφαλικός φόρος για αυτούς που είναι εντάξει, καθώς οι κλέφτες έχουν πολλαπλάσιο κέρδος σε σχέση με το κόστος περαίωσης. Προφανώς υπάρχουν τρόποι ελέγχου, αλλά αυτό θέλει πρώτα ένα αξιόπιστο και ανεξάρτητο ελεγκτικό μηχανισμό.
manos
20/11/2009 12:56
Diladi re eleftere epagelmatia pou exeis parei akalipti epitagi sou hrostame? I fori prepi na plironountai apo olous oxi na vheni o kathenas kai na lei ego palevo gia to merokamato!!! Ti egine an paleveis - diladi gia na pas sti doulia sou den pernas apo dromous ftiagmenous me forous kai ta pedia sou mipos den pane se sholia pou plironountai apo to kratos? I mipos den pas se nosokomeia dimoseia? Einai gegonos pou yparxei favlos kiklos kai prepei na ginei eksigiansi kai i arxei prepei na ginei apo kapou. Oso afora tous giatrous - sigoura den prepei na stoinontai ston toixo - ala oso afora gia to sistima pou exei epivlithei sto horo tis igeia einai APARADEKTO - de noite tou 2009 stin evropei na pas me to fakelaki akoma kai gia mia eksetasei.
giogud
20/11/2009 12:49
@γιατρος 20/11/2009 11:00 Δεν μας ενοχλεί η αμοιβή του γιατρού, αλλά η φοροδιαφυγή του. Όσο για τα άλλα που λες μάλλον προς το εκβιασμός μου κάνει. Παίζεις με την υγεία. Μάλλον για κάθαρμα μου κάνεις. Εκβιάζεις πάνω στην υγεία του άλλου. Με γιατρούς σαν και σένα πως μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα την άποψή σου;
Ασθενής
20/11/2009 12:46
Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.......
γιατρος 20/11/2009 11:00

Προς γιατρό..

Ευχαριστώ γιατρέ μου, θεέ και σωτήρα μου. Εσύ που κατέχεις τη σοφία και τη δύναμη να αποφασίζεις καθημερινά ποιός από μας τους κοινούς θνητούς θα επιζήσει.
Βλέπω έχετε πλήρης επίγνωση του λειτουργήματος που ασκείται. Την Κυριακή κιόλας θα σας ανάψω μια λαμπάδα ίσια με το μποί σας.
Ασθενής
Austerlitz
20/11/2009 12:45
@ γιατρός: Μάλιστα, δηλαδή επειδή τα μπαρ, κέντρα αισθητικής κλπ δεν δίνουν απόδειξη, δικαιούνται και οι γιατροί να μην δίνουν αποδείξεις. Τι μας λες βρε γιατρέ; Πρώτον, είναι δικαίωμα του καθενός να ξοδεύει τα χρήματα του όπως αυτός επιθυμεί και δεύτερον ξεχνάς μια θεμελιώδη έννοια του δικαίου ''ουκ ισότης εν τη παρανομία''. Και ας μην μιλήσουμε για τον ηθικό χαρακτηρισμό μιας τέτοιας παραβατικής συμπεριφοράς από υποτίθεται άτομα που επιτελούν ''λειτούργημα''. Όσο για τις απειλές σου για τα φάρμακα, κράτα τις για τον εαυτό σου, μόνο λυπάμαι τους ασθενείς σου.
ΠΟΛΙΤΗΣ
20/11/2009 12:41
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΣΟΔΑ, ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
Μανωλης ο Κρητικος
20/11/2009 12:41
Θελω να κα νω μια ερωτηση στον Γιατρο. Πες μου ποσα ατομα απασχολουνται στο Ιατρειο σου. ποσες κοπελες εχεις στην ρεσεσεψιον, ποσους βοηθους εχεις. Ποιος αλλος τρωει ψωμι απο εσενα? Κανενας. Ολοι οι γιατροι στην Ελλαδα ιδιοι ειναι. ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ αυτο ειναι. Ενας Οδοντιατρος δεν εχει ενα βοηθο να κανει προετοιμασια τιποτε, δεν εχει μια κοπελα για τα ραντεβου. Σταματαει επεμβαση για να σηκωσει το Τηλεφωνο και > ο πελατης< περιμενει με το στομα ανοιχτο να τελειωσει τα ραντεβου. Ο οφθαλμιατρος δεν εχει μια κοπελα να σου καθαρεισει το ματι , ο Χειρουργος κανει μικροεπεμβασεις χωρις βοηθο. Στο τελος εισπρατουν χωρις αποδειξη. ΓΙΑΤΙ ? Σας κακοφαινετε οτι σας λενε την αληθεια ετσι. Ας βγουνε τα καναλια να κανουν Ρεπορταζ για τους Γιατρους στην Ευρωπη και Ελληνες συναδελφους σας που ζουν στο εξωτερικο και τοτε > οι πελατες σας < δεν θα ξαναπατησουν στο ιατρειο σας. Αλλα ποιος θα βγει να κανει κατι τετοιο. Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.......ετσι δεν ειναι????? Καλημερα και...........περαστικα σας Φασκομηλο και τσικουδια με μελι το καλυτερο φαρμακο..
888
20/11/2009 12:40
Συμφωνώ με το ΣΠΥΡΟ αλλα με μερικές αλλαγές στην πρότασή του:
Δεν ειμαι γιατρος, έχω όμως παν. σπουδες στην πλατη μου και μεταπτυχιακό σέ Παν. του εξωτερικού τωρα στα 50.

1. ολοι οι γιατροι που εχουν ιδιωτικό ιατρείο να εχουν τεκμαρτό εισόδημα τουλαχιστον €80.000 το χρόνο.
2. Νεοι γιατροι σε αγροτικο μισθος €2500
3. Γιατροι σε ειδικότητα €3.000
4. Γιατροί ειδικευμενοι να ξεκινουν από €4.000

Αυτο θα δείξει ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις προσπάθιες, τις θυσιές και το κόπο που έκαναν τόσα χρονια σπουδων.
Παράλληλα θα ενδυναμώσει τα νοσοκομεια του ΕΣΥ σε ολη την Ελλάδα και θα ρίξει την ανεργία και την εκμετάλευση των νεων γιατρων απο τα κεντρα ελεγχου της υγειας στην χωρα.

Όσοι διαβάσουν αυτη την ιδεα ας το σκεφυθουν καλύτερα, αν θελουμε να παμε μπροστα σα χωρα και να προσφερουν επιστημονες στο κοινωνικο συνολο.

888
gk
20/11/2009 12:39
Γιατρός δεν είμαι και το ξεκαθαρίζω εξ αρχής. Όμως, δεν μπορώ να δεχτώ το κόμπλεξ που εκφράζουν πολλοί απέναντί τους. Διαβάστε πρώτα-αν μπορείτε-10 έως 12 χρόνια για πτυχίο Ιατρικής και ειδικότητα και ξαναμιλάμε. Ανεχτείτε τη μιζέρια του ΕΣΥ και όταν φτάσετε στα 45-50 να έχετε δικό σας ιατρείο να έχετε και άποψη. Ο γιατρός στο άρθρο του τα λέει μια χαρά. Καλύπτει τα χάλια του ΕΣΥ και του τη λέμε και από πάνω. Να μην πάτε αν δεν θέλετε στο γιατρό του Κολωνακίου, να πάτε στο γιατρό της Δραπετσώνας. Αμαν πια με το λαικισμό και τη μιζέρια. Ο άλλος έφτασε να μας λέει να τους πάρουν και τις ...΄΄Μερσεντέδες΄΄. Η ζήλεια αν ήταν ψώρα... Οι ΄΄Μερσεντέδες΄΄ μας πείραξαν και όχι το επίπεδό μας το μορφωτικό που μας επιτρέπει να γράφουμε τέτοιες αρλούμπες. Εσείς του ...λαού πάρτε Dacia και Lada όπως παλιά στους ΄΄παραδείσους΄΄ του τέως υπαρκτού σοσιαλισμού...
pikis
20/11/2009 12:36
Μόνο με 100% έκπτωση από το εισόδημα σε ΟΛΕΣ τις αποδείξεις θα φέρει κάθαρση στη φοροδιαφυγή. Αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και οι πολιτικοί που τα τσεπώνουν και κάνουν νταβατζιλίκια. Αλήθεια, τι έγινε με την υπόθεση του κρητικού λεβέντη Κεφαλογιάννη με την υπόθεση των εμπόρων ναρκωτικών που προσπάθησε να καλύψει; ΤΙΠΟΤΑ! Με τα λομόγια που φάγανε τα λεφτά των ασφ. ταμείων σε δομημένα; ΤΙΠΟΤΑ! Με τις μίζες της SIEMENS; ΤΙΠΟΤΑ! Ε, άστε στο διάολο και μετά μιλήστε μου για φοροδιαφυγή και κουραφέξαλα.
Steve Hutson
20/11/2009 12:29
@ Giatros: exeis dikio giatre mou alla kai eseis to para para kanetai
Plirwne twra
20/11/2009 12:27
H pleiopsifia tou kosmou den sympa8ei tous giatrous pou ta pairnoun. Dystyxws omws tous exoun anagki giafto kai den diamartyrontai.

Kalws tous exoun valei sto stoxastro, fysika prepei na plirwsoun forous; pragmatika den katalavainw giati diamartyrontai orismenoi. Diladi prepei prwta na plirwsoun forous oloi oi alloi epaggelmaties kai teleftaioi oi giatroi? Gia poio logo?
GeKa
20/11/2009 12:26
"Γιατί φωνάζουν και διαμαρτύρονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπαμπα? Μην κάνεις δύσκολες ερωτήσεις και πλήρωνε.... " Όποιος δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του, δεν φοβάται. Όλο λέμε ότι "είναι ένα μικρό ποσοσό αυτών των επαγγελματιών που δοροδιαφεύγουν και όταν γίνεται προσπάθεια να ληφθούν μέτρα, ξεσηκώνονται όλοι τους! Μεγάλο παράδοξο...
vasilis1
20/11/2009 12:25
papakonstantinou piase kai tous nonous tis nixtas pou dilonoun anergoi kai kikloforoun me cayene....ferrari...klp..lklp...
epeita kane mia volta stin ftoxomana tin ekali...politia...kifisia....esi kai oi elextes sou.............kai ase ton (kosmaki) pou ton exete rimaksei kai eseis kai oi alloi..........(isixo).....giati o kosmos den ta vgazei pera kai tou iposxethikate polla........logia...logia...logia!!!
ΑΖ
20/11/2009 12:23
Ρε Αει στο διάολο λαικιστές του κερατά. Κυττάχτε τα πολιτικά κομματοσκυλα (κάθε αποχρώσεως) ποσο εχουν ζημιωσει τη χώρα και μετά ασχοληθείτε με τους γιατρούς. που έτσι κι αλλιως οι περισσότεροι (εκτός χειρουργικών ειδικοτήτων) ψωμοζούν. ΕΛΕΟΣ!!
κ.π
20/11/2009 12:13
ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ? ΣΥΜΦΕΡΟΝ? ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ?) ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΣΑΚΗΣ
20/11/2009 12:06
ΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ Κ.
Για τους μεγαλογιατρούς λέμε τώρα, Ανδρέα.
Για τους άλλους... μετά.
Διακόσιοι από κάθε επάγγελμα, κάνουν τις 200.000 που είπες.
Αλλά, φίλε μου...θα γίνει τίποτε;;

Χρήστος.
Έρση Παπαχρυσάνθου
20/11/2009 12:06
Καλό θα ήταν, η επόμενη κατηγορία επαγγελματιών να είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν υπαλλήλους χωρίς χαρτιά, χωρίς ωράρια, υπό μεσαιωνικές συνθήκες. Εννοώ τα μεγάλα μπαρ και φαγάδικα της παραλιακής και του κέντρου. ερση
ΜΑΚΗΣ
20/11/2009 12:03
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ. ΚΑΚΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.ΘΑΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕ 10 ΓΙΑΤΡΟΥΣ,10 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,10 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, 10 ΑΓΡΟΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ
john
20/11/2009 12:03
@ giatros

File mou esy exeis orkistei???? Ayto einai to epipedo sou? Pragmatika den thelw na exw tetoious synadelfous. H iatrikh re kseftyla einai leitourghma. Den ta emathes ayta sth sxolh??? Kai twra ti mas les dhladh oti prepei na sou lene kai eyxaristw pou toys kopanas sto kefali? Ma kala den ntrepesai ligo?! Ektos twn allwn epeidh dhladh kaneis ayto pou kaneis prepei na forodiafeygeis? Lathos sou ta emathan filarako mou giatroudaki. Alla tha ksematheis omws. Kai an den thes esy tha se ksemathoume emeis file mou. Telos oi lamogies twn megalogiatrwn, megalodikhgoron, megaloergolavwn, megaloekdotwn klp klp klp. Katalavete to oti se ligo tha vgei o kosmos stous dromous kai oxi sto kentro alla sthn Ekalh kai sthn Khfisia kai tha sas parei kai tha sas shkwsei. Ante loufakse twra sto iatrio sou giati symfwna me ayta pou dhlwneis exeis ena pelath ton mhna max. NTROPH RE!
Κωνσταντινος Μ.
20/11/2009 12:00
Και ειναι λογος για πρωτοσελιδο αυτος;Να πανε να τους φορολογησουν και να αφησουν τις επικινδυνες τυμπανοκρουσιες και την ευκολη στοχοποιηση μεσα απο τα ΜΜΕ δικαιων και αδικων..Συλλογικη ευθυνη σε οποιον γουσταρουν,οποτε γουσταρουν...Καθε φορα που θελουν να αποπροσανατολισουν τον κοσμο στοχευουν και μια ομαδα ανθρωπων....Την μια τους ΔΥ,την αλλη τους λιμενεργατες,τους ταξιτζηδες,τους γιατρους,τους οικοδομους,τους εκπαιδευτικους και παει λεγοντας...Αμα δεν παρουν στα σοβαρα την κατασταση και συνεχισουν τα παραδοσιακα κολπακια την εχουμε κατσει την βαρκα...Τελειωνει ο χρονος Γιωργοοοοοοοοοο...
gp
20/11/2009 12:00
Μήπως πρέπει να καταργηθούν τελείως οι άμεσοι φόροι, να αυξηθεί το ΦΠΑ αναλογικά και μετά να εισπράτει το κράτος μόνο απ''την κίνηση της αγοράς? Έτσι κι αλλιώς αυτός που παίρνει μαύρα θα τα δώσει στην αγορά κάποια στιγμή και αν δεν φοβάται για άμεσους φόρους δεν θα έχει πρόβλημα να κόβει αποδείξεις με ΦΠΑ στους πελάτες του, ούτε να το αποδίδει μετά στην εφορία.
Παράγκας(μένω στη γη των 1.005.000(!!!) Δ.Υ.(and still growing!!!)
20/11/2009 11:56
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009, Πηγή: Η Ναυτεμπορική.___ “”"Η απασχόληση στο δημόσιο τομέα, όπου εργάζονται περίπου 1.005.000 άτομα, αναλογεί στο 22,2% του συνόλου των απασχολούμενων και στο 34,4% του συνόλου των μισθωτών. Η αύξηση της ανεργίας, η μείωση της απασχόλησης και της μισθωτής εργασίας, η αύξηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης και η συνακόλουθη μείωση της πλήρους και της μόνιμης απασχόλησης, η αύξηση των απολύσεων και τέλος το αρνητικό ισοζύγιο στην αναπλήρωση των θέσεων εργασίας, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την εικόνα στην αγορά εργασίας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ. Στην έρευνα, που επιμελήθηκε ο επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ κ. Γ. Κρητικίδης αναφέρεται ότι στο Β΄ τρίμηνο του 2009 το εργατικό δυναμικό της χώρας ανήλθε σε 4.974.476 άνδρες και γυναίκες, από τα οποία 4.531.914 είναι απασχολούμενοι, 442.562 είναι άνεργοι ενώ το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε πάνω από μιάμιση ποσοστιαία μονάδα έναντι του 2008 (8,9% έναντι 7,2%).""""
ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
20/11/2009 11:56
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ??
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΘΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΠΡΙΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ
Ιωαννης Ιωαννου
20/11/2009 11:52
Θανο να αγιασει το στομα σου και η πενα σου..
Τα καθηκια που μας πεινουν το αιμα να πανε φυλακη. Τα 300 τομαρια να γινουν 100 να περικοπουν δαπανες. Τις περισουσιες τους με τη ρουφιανια να την επιστρεψουν και να πανε και φυλακη. Ο ενας προστατευει τον αλλον και μαζι μας πατανε.Πριν φορολογησουν τον ελληνικο λαο να φορολογησουν τους εαυτους τους. Πως τις εκαναν τις περιουσιες τους ατομα αχρηστα που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους;
Παράγκας
20/11/2009 11:51
Τώρα θα δοθεί και φακελάκι από τα φακελάκια...για τακτοποίηση;;;;;;(Ο νοών νοείτω).....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ
20/11/2009 11:50
Κυριε Πρωθυπουργε

Ολοι αυτοι που εφεραν την Ελλαδα σε αυτα τα οικονομικα χαλια δεν θα διωχτουν??????????
Δηλαδη εχασαν τις εκλογες εχασαν τις θεσεις τους επηγαν σπιτι τους και ..καθαρισαν???????
Εαν και εγω κανω το ιδιο κλεψω η κακοδιαχειριστω τα χρηματα του Κρατους θα παθω τα ιδια?????? Ε τοτε να το κανω!!!!!!!!!!!!!!!
Οι γιατροι του......Κολωνακιου μας εμαραναν
Υ.Γ
Οι γιατροι π.χ στην Πρεβεζα δεν φοροδιαφευγουν?????????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ
nkMile64
20/11/2009 11:39
@ ΔΩΡΕΑΝ GOLDEN BOY

Αν έδωσες στον Επιπλοποιό 750 € χωρίς απόδειξη, σημαίνει οτι και εσύ ο ίδιος "γλύτωσες", δηλαδή απέφυγες να πληρώσεις Φ.Π.Α. ίσο με 750 Χ 19% = 143 €.

Με αυτή την διαδικασία, (α) ο Επιπλοποιός "μείωσε" το εμφανισθέν δηλωθέν εισόδημά του κατά 750 € (καθαρή αξία Τιμολογίου) πληρώνοντας έτσι μικρότερο φόρο εισοδήματος, (β) εσένα σου "μείνανε" 143 € στην τσέπη, (γ) το Δημόσιο όμως εισέπραξε 143 € λιγώτερα, λόγω μη απόδοσης του προβλεπομένου Φ.Π.Α.

Όπως καταλαβαίνεις έισαι εξίσου υπεύθυνος με τον Επιπλοποιό για (α) απόκρυψη δαπανών, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και τεκμήρια και (β) υστέρηση Δημοσίων Εσόδων του Κράτους.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να λυθεί το πρόβλημα της Φοροδιαφυγής, μπορείς ακόμα και τώρα να ζητήσεις Τιμολόγιο από τον Επιπλοποιό, καταβάλωντας το αντίστοιχο Φ.Π.Α. βέβαια.

Όλα τα άλλα είναι αόριστες γενικολογίες ηθικολογικού, δηλαδή αποφυγής της πραγματικότητας, περιεχομένου.
Willy
20/11/2009 11:36
Πριν καποια χρονια σε συζητηση με εναν δηκηγορο και υποψηφιο βουλευτη.Ποσο φορο πληρωνω,απαντηση>
Καθε μηνα σαν εργαζομενος που ειμαι,πανω απο 500
Ευρω μονο οι φοροι,καθε μηνα.Ο ιδιος ομως,με διαμερισματα στην επαρχια,Θεσσαλονικη και Αθηνα μου ειπε,οτι αυτα δεν
τα πληρωνει ολοκληρο τον χρονο.Δηλαδη λιγοτερα απο 500
Ευρω οταν κερδιζεις τεραστια ποσα απο την δουλεια σου και
με τοσο μεγαλη περιουσια.Αλλα,δεν ειναι μονο οι φοροφυγαδες,το ιδιο το κρατος,τι διαχειρηση κανει.Διωρισανε,ολοκληρες στρατιες απο αργομισθους,και ξεζουμιζουν τον απλο κοσμακη για να τους ταιζει,βαλε και
την φοροδιαφυγη,να λοιπον πως καταντησαμε μπαχαλο.


Georgios Syriotis
20/11/2009 11:32
Pos na min yparxoun xrimata, den einai amartia apo ton theo enas giatros sto nasokomio na pernei 2000 € to mina kai na douleboun kai 15 wres kai afti na douleboun 5-6 wres afta ta xrimata pou dilonoun na ta bgazoun se mia ebdomada kai na ta dilonoun etisio eisodima oi megalogiatri mesa sta nosokomia gia na se enxirisoun theloun aforologita ena fakelo gemato eurw to giati to xeroume pote apo aftous oxi mono den pige filaki ala oute prostimo plirosan pote alou ama piasoun giatro kai pire dorodokia gia na kanei ti doulia pou plironete kai ton piasoun thn ali mera tha kanei ton tzagari xeftila eimaste
Xenos
20/11/2009 11:32
Ena akoma idio tis Ellinikis nootropias...ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ !! Elpizo o Ypourgos na tous valei to heirorgiko nusteri para polu vathia gia na therapeutei autos o asineiditos kai "kakoithis ogkos" tis omis forodiafigis, epitelous. Kati tetioi, san tous giatrous tou Kolonakiou diasiroun tin Ellada me tin upermetri pleoneksia tous.
Mαρκος
20/11/2009 11:26
Ναι σας πιστεψαμε τωρα οτι οι μιζαδοροι της Siemens αφου κουκουλωσαν τον εαυτο τους θα πιασουν τους αλλους.
Χα χα χα αλλα αφου ο λαος σας πιστευει πειτε του και αλλες
μα,,,,ες
KANELOS
20/11/2009 11:25
O YIATROS POU DILONEI 300 EURO THN NIXTA KANEI

TON LOUSTRO KAI DILONEI MONO AUTA
SPYROS
20/11/2009 11:22
ΚΑΛΟ ΤΟ ''ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ'' ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ 90 ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ''ΕΣΥ'' ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 1800 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 6-8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΘΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ''Η ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ. ΘΑ ΣΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ?
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ! ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.
άλλος ένας ελεύθερος επαγγελματίας
20/11/2009 11:21
Ελεος πια με τον Παπακων/νου. Ο άνθρωπος είναι για γέλια. Bρήκε μια εξίσωση: Eλεύθερος επαγγελματίας=φοροφυγάς και μας έχει πρήξει. Απειλές, θα μας σαρώσει θα μας κάνει θα μας δείξει. Εγώ αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα το έκανα χωρίς να το λέω μπας και πιάσω κανέναν απροετοίμαστο. Και επιτέλους γατί τόσο μίσος για όλους εμάς που ξεκινάμε κάθε ημέρα χωρίς σίγουρο μεροκάματο , δουλεύουμε αργίες όταν οι Δημόσιοι ξύνονται, Σαββατοκύριακα που οι άλλοι παίζουν στοίχημα και έχουμε το άγχος μην πάρουμε στα χέρια μας και καμία ακάλυπτη επιταγή. Προσωπικά κυνηγάω εδώ και 1 1/2 χρόνο μια που....να που με φέσωσε και είναι στον Τειρεσία και φως δεν βλέπω. Αν ο Παπακων/νου τη διαγράψει από τον Τειρεσία θα φεσώσει κι άλλους. Αυτές οι εμπνεύσεις του είναι άλλο πράγμα....
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
20/11/2009 11:20
ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΣΑΚΗ:

Κάνεις πλάκα έτσι?
καμμιά 200 χιλ. είναι φοροφυγάδες.
εμένα ηλεκτρολόγος,αλουμινάς,υδραυλικός, πορτάς,πλακάς,
κανένας δεν μου έκοψε απόδειξη...............

έκπτωση 100% από το δηλωθέν εισόδημα και τότε να δεις έσοδα το κράτος ακι μηδενική φοροδιαφυγή......
όλοι θα παίρνουμε αποδείξεις.
Μ
20/11/2009 11:10
Πολύ καλό βήμα. Φυσικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ΝΔμοκράτες - ΚΚΕδες θέλουν να απαξιώσουν τα πάντα. Ναι τα σκάνδαλά υπάρχουν και στην πολιτική, αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Όσο για τον ΕΕ που θέλει και τον προθυπουργό να τον ελέγξει! τι να σου πω; καλά ξεμπερδέματα και καλά πρόστιμα. Τώρα που φύγαν τα λαμόγια από την εξουσία θα φάτε και τα υπόλοιπα λαμόγια καλά. Περαστικά σας.
γιατρος
20/11/2009 11:00
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ, Ή ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.......
john
20/11/2009 10:59
Nai einai oi giatroi megala lamogia. Kai sas to leei enas giatros. Na tous liwsei olous osous forodiafeygoun. Kseftyles me panakriva aytokinhta, spitia me pisines, koustoumia twn 2000 EUR klp klp klp klp klp me 10.000 eisodhma. Alla les kai den to kserame kai den to hkseran tosa xronia. Tous dikhgorous pou apoteloun kai thn pleiopsifia sth voulh tha tous peiraksei omws??? Alla lamogia ayta. Alles leres pou forodiafeygoun stis plates mas. Makari na ksypnhsan estw kai arga kai na allaksei kati se ayth th mpourdeloxwra. Alla den prepei mono na tous liwsei prepei na mhn tous afhsei perithwria na ksanashkwsoun kefali ta proklhtika kathikia.! Ean to kanoun einai enas logos na vgoume na giortasoume!
ο αντσο της μελκ
20/11/2009 10:58
λευτερια στο κολωνακι!!!! χαχαχα
ΜΑΝΑΒΗΣ
20/11/2009 10:53
ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ...

ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ?????
greg nikols
20/11/2009 10:53
Καθαρματα με ακριβα κουστουμια και υφος ημιθεου...... Ρε τομαρια τι διαφερεται απο τα κοινα λαμογια του πεζοδρομιου .
Εσεις ειστε χειροτεροι , γιατι παιζεται με την αναγκη και το φοβο .
ετσι......δωσε ....επιτελους... μας φαγανε...ζωντανους...
GREG NIKOLSON
20/11/2009 10:51
MΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ....ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ......
Giorgos
20/11/2009 10:48
Καλό είναι να ξεκινήσετε από τους γιατρούς σας , μετά τους μεγαλοκαθηγητές και στο τέλος αυτούς που ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια!Γιατί όλο μιλάτε για τους μεγαλοκαρχαρίες αλλά ΠΑΝΤΑ την πληρώνουν οι μικροί! Επίσης να μας εξηγήσετε αν αναφέρεστε σε μεικτά εισοδήματα ή ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ και αυτό γιατι αν βγαζω 50.000 κι έχω έξοδα 30000 για την εργασία μου τότε δηλώνω 20000,οπότε για πείτε μου: ο μισθωτός των 2000 τον μήνα(2000*14=24000) ΜΗΠΩΣ βγάζει περισσότερα? Άρα να προσέχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πως διατυπώνονται τα θέματα! Αντ''αυτου στείλτε ΤΟ ΙΚΑ και την εφορία καθε μερα στις καφετεριες και θα δειτε πως θα μειωθει η φοροδιαφυγη και η μαύρη εργασια. Καθηγητες-καφετεριες και offshore ΕΚΕΙ κρύβονται όλα!
dver
20/11/2009 10:42
Εξωφυλο σοβαρης εφημεριδας για 150 κλεφτες γιατρους! Oι αλλοι γιατροι ειναι καθαροι; Kαι οι εφοριακοι; To κολωνακι θα λυσει το προβλημα της οικονομιας κατα την γνωμη του ΠΑΣΟΚ; Φτηνος εντυπωσιασμος. Ουσια;
cthulhu
20/11/2009 10:40
Τσακίστε τους...
θανος
20/11/2009 10:38
Μάλιστα.Τώρα η κυβέρνηση άρχισε να ασχολείται με την φοροδιαφυγή.Και η προηγούμενη το ίδιο έκανε.Και η επόμενη το ίδιο θα κάνει.Γιατί?Απλά γιατί ο Έλληνας θα ψάχνει πάντα τρόπους να κλέβει το κράτος.Όχι όμως γιατί είναι κακός άνθρωπος (τουλάχιστον η πλειοψηφία). Ο Έλληνας κλέβει το κράτος άπο αντίδραση, άπο αγανάκτηση, για να πάρει αύτα που δεν του δίνει το κράτος του.Ο κάθε εργαζόμενος ξέρει (το έμαθε τόσα χρόνια) ότι όσο νομοταγής, και συνέπης, και τυπικός, να είναι απέναντι στο κράτος, η ανταπόδοση που θα έχει από αυτό στην ζωή του θα είναι ΜΗΔΕΝ, στην ύγεια, στην, παιδεία, στην καθημερινότητα του, στο μέλλον του. Οταν βλέπει την προκλητική συμπεριφορά αυτών που των κυβερνούν (αναφέρομαι και στα δύο κόμματα), τον πνίγει η αγανάκτιση. Αναρωτιόμουν πρόσφατα, ότι ένω για όλα τα έπαγγέλματα στην Έλλαδα, το συνταξιοδοτικό όριο είναι τα 35 χρόνια ύπαρχει εξαίρεση για ένα επάγγελμα.ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Στα 4 χρονια σύνταξη.Ε οχί κύριοι.Τι σόι δημοκρατία είναι αύτη.Είναι άπλο.Τι δουλειά έκανες κύριε μου πριν γίνεις βουλευτής?Θα παίρνεις κατά την διάρκεια της βουλευτικής σου ιδιότητας το μίσθο του βουλευτή, αλλά θα σου βάζουμε ένσημα στο ταμείο που είσουν ασφαλισμένος στην κύρια εργασία σου, και θα πάρεις την σύνταξη που δίνει το ταμείο σου.Ας αλλάξουν πρώτα αυτοί που μας πίνουν το αίμα τόσα χρόνια.Ας γίνουν πρώτα έλεγχοι σε όλους αυτούς που κατέχουν θέσεις με μεγάλα κουτάλια.Ας έλεγχουν πρώτα οι εφοριακοί , βουλευτές, διοικητές ΔΕΚΟ, και όλοι γενικά και μέτα να ζητήσουν άπο τον κόσμο να μην κλέβει το κράτος.Δεν φταίει ο κόσμος που έχασε την εμπιστοσύνη του στο κράτος.Αύτοι φταίνε, και αύτοι πρεπεί να διορθώσουν την κατάσταση δίνοντας το παράδειγμα προς τον κόσμο.
Dimitris K.
20/11/2009 10:34
Re Stella Petrides, ma kala Pontia eisai?? (ti rwtaw). fysika to neo den einai oti oi megalogiatroi sto kolwnaki kai allou einai forofygades, to neo einai oti epitelous 8a tous valoun xeri. Eleos me tin koutamara sou pou petas k eksypnades. trava des kana mesimeriatiko pou einai k tou epipedou sou!
Kαρκαμπούλιας Χρίστος
20/11/2009 10:30
Μηδενικοί! Ανίκανοι προς εργασίαν λόγω υποτέλειας! Το ελληνικό κράτος διοικείτο μέχρι προ τινος από λαμόγια και καιροσκόπους. Οχι, δηλαδή, ότι ελπίζουμε κάτι καλύτερο από τους διαδόχους" αλλά δεν έχουμε δικαίωμα ακόμη να τους κρίνουμε. 6 στους 10 γιατρούς στην περιοχή Κολωνακίου δηλώνουν εισόδημα κάτω από €10.000! Στα νυχτερινά κέντρα ο λογαρισμός έρχεται σε ένα άσπρο χαρτάκι με μόνο το ποσό γραμμένο πάνω του (αλήθεια, δεν πάει ποτέ κανείς εφοριακός στα μπουζούκια;). Απόδειξη; Μα τρελλαθήκατε; Κανείς δεν δίνει απόδειξη και - το χειρότερο - κανείς δεν ζητάει. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και το κεφάλι βρωμάει πάρα πολύ αν έχει άδειο ή σάπιο εγκέφαλο. Ζούμε σε ένα "χαμαιτυπείο". Ενα κράτος όπου όλοι φτύνουν τα μούτρα τους και βαυκαλίζονται ότι ευδαιμονούν. Οσοι ακόμη σκέπτονται και δεν τους ενδιαφέρει μόνο η Μηλιώνη, το mall, οι τσοκαρίες της τηλεόρασης και το string της Μπεζεντάκου ας αντιδράσουν. Δημοσιογράφοι, δημόσια πρόσωπα, επιχειρηματικοί παράγοντες, νοικοκυραίοι, διανοούμενοι που αντιλαμβάνονται τη ξεφτίλα ας βγουν να διαμαρτυρηθούν και να ξεμπροστιάσουν τον κύκλο της ηλιθιότητας που ισχυρίζεται ότι έχει λύσεις. Γιατί δεν υπάρχουν ομαλές λύσεις με έτσι γιατρούς, έτσι ΕΣΥ, έτσι δρόμους, έτσι φορολογικό σύστημα, έτσι δασκάλους και καθηγητές, έτσι αστυνομία και - το σημαντικότερο - έτσι πανεπιστήμια. Χρεωκοπήσανε! Και χρεωκοπήσατε και όλοι εσείς που τους στηρίξατε και τους στηρίζετε Θέμοι, Τρέμες, Τράγκες, Καμπουράκηδες, Οικονομέες, Χατηνικολάηδες και λοιποί. Πόση διάλυση και κακομοιριά για αυτή τη χώρα; Πόσο ψέμα και υποκρισία; Οπως παλιά φέρναμε ξένους διαιτητές για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ας φέρουμε τώρα ξένους πολιτικούς - managers μπας και μας βγάλουν από τα σκατά.
Giorgis Mpixtakis
20/11/2009 10:27
To na valei xeri se 150 giatrous mono deixnei kinisi entyposiasmou,tha eksigiso giati.Gia na lytehi to provlima tis forodiafygis kat arxas prepei na dosei stous polites oikonomika erethismata pou na tous kanoun na zitoun apodeiksis,gia paradeigma na mporei o kathenas na aferesei ta eksoda apo tin forologiki tou dilosi.An thelei i kyvernisi Papandreou na kanei anadianomi prepei na sygroustei me symferonta,ego pistevo einai skyli pou gavgizei alla den dagonei,me to pou paei na parei ena metro kai vlepei tis antidraseis tou ekastote kladou,dexetai pieseis kai to pernei piso.To oti tha ta parei apo 150 giatrous emena den mou leei tipota,ase pou sto telos oi sygekrimenoi tha ladosoun deksia aristera kai tha tin glitosoun.Den grafo polla edo mesa giati ksero akrivos ti tha ginei,palia legame den thelo na xalao tsampa melani:-)ksero me to ni kai me to sigma tin pagosmia istoria mexri to 2030.Meta kapia xronia i istoria tha arxisei na ksanagrafete se xarti,xarite loipon ton ypologisti sas kai grafete oti xazomara thelete,apolauste to.
ΜΑΚΗΣ
20/11/2009 10:24
ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛ.ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΚΟΨΤΕ ΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ
ΕΒ
20/11/2009 10:18
Υπαρχει κανενας στην Ελλαδα που πιστευει σε κυβερνητικες μπαρουφες τυπου ..το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο .. ; Το εχουμε ξανακουσει το παραμυθι παμπολλες φορες και δεν το πιστευουμαι πια. Οι αποκαλουμενοι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι η στηρηξη του συστηματος , του Γιωργακη και του Κωστακη. Και σε αυτον τον συρφετο πιστευει κανεις οτ θα βαλουν χερι ; Χα,χα,χα !!! Ειναι μικρη χωρα η Ελλαδα για να κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας! Ειναι μικρη χωρα η Ελλαδα για να μην ξερουμε πιος ειναι ο κλεφτης και ποιος ο φοροδιαφυγας!! Ολη η υποθεση βρωμαει επικοινωνιακη κινηση ελεινης μορφης! Δεν ειμαστε καφροι κε Γιωργακη , ουτε Αμερικανακια !!
ΕΔΩ ΤΟ "ΝΕΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ"
20/11/2009 10:11
ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ:
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ
Κ ΕΡΧΕΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ .
κατακαημένη Ρούμελη
20/11/2009 10:09
Φοροδιαφυγή;;; Ουάαααου!! Τελικά οι του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ έξυπνοι...Μα πως το καταλάβατε ρε παιδιά;Εμείς τόσα χρόνια δεν πήραμε χαμπάρι.Λαγωνικά σκέτα
Kontros
20/11/2009 10:01
ολοι το ήξεραν και κανένας δεν έκανε ποτέ τίποτα. Άντε για να δούμε...
Παράγκας
20/11/2009 09:59
Ωχ!! ΤΑ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!....... (Ποιος είναι χορηγός πριμοδότησης των σταζ(sic) ΔΗΜΟΣΙΟΥ;;;;;;;;;;Μήπως τα κεφάλαια-κονδύλια-εισφορές, που προορίζονταν στον Ιδιωτικό Υπάλληλο;;;;;;....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;;;)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΣΑΚΗΣ
20/11/2009 09:58
Σιγά ρε παιδιά, δεν είναι όλοι έτσι, καμία διακοσαριά άτομα είναι σε όλη τη χώρα. Και αν έκανε το κράτος τη δουλειά του δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... Μέσα σε δύο μέρες θα τους έβρησκε και θα τους φορολογούσε χωρίς φασαρίες... αλλά....

Χρήστος
ΔΩΡΕΑΝ GOLDEN BOY
20/11/2009 09:55
Κε ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ!
Π.Χ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 3000€ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ 100%, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3000€ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ 50% Κ.Τ.Λ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΗΡΘΕ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 750€. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Χρήστος Κ
20/11/2009 09:54
Από τα 35 δις που ανέφερε και ο Πρωθυπουργός, τελικά εγράφησαν στον προϋπολογισμό του 2010, ΜΟΝΟ 1,2 δις - γιατί άραγε; Θα ήθελα την συνέχεια του ρεπορτάζ. Τελικά, ΠΟΣΟ φόρο πλήρωσαν! Να θυμίσω τα 50.000.000 πρόστιμο στην vodafone που ΔΕΝ πληρώθηκε;;
Μαριάννα
20/11/2009 09:52
Οι εφοριακοί που θα κάνουν ελέγχους και διασταυρώσεις θα είναι αδιάφθοροι ή θα υποκύψουν σε λαδώματα και θα τους συγκαλύψουν; Είναι γνωστό ότι οι μεγαλογιατροί δεν πληρώνουν εφορία, ενώ εμάς τους μισθωτούς με τα μετρημένα κουκιά, μας αρμέγουν κανονικά !
"Ziko tha provo se omotites!"
20/11/2009 09:50
Gia ta epipeda diafthoras, nea meleti tis eyropaikis enosis mas katatassei stin teleytaia thesi mazi me tin Roumania kai kato apo ti Boulgaria klp..Re laikistes tou kerata, me tis aparheiomenes korones gia na poronete to popolo "..giatroi kai dikigoroi oi megistoi forofygades"..eimaste mia vatheia divromeni kai dieftharmeni koinonia opou o katheis ston mikrokosmo i megalokosmo tou, galouximenos me didaxes lamogias, roufianias kai rousfetiou, klevei. Xekinontas apo tous apantaxou "politikizontes" (airetous kai mi, paratrexamena volemena anepaggelta kommatoskyla-pou doxa to theo exei mpolika to kommatiko mas kratos-), megalolamogia yperano nomou me asylliptes katatheseis se off-shore, ergolavous, ypallilous se opoiadipote ypiresia (eforia, poleodomia, astynomia, dikaiosyni, nosokomeia) kai fysika eleytherous epaggelmaties (pou vevaia den einai mono oi giatroi kai oi dikigoroi, -apotyximenoi ftoxobinedes Rovespieroi tis kakias oras, sosialistes tou pisisnou- alla kai o ydravlikos pou tha sta kanei ola mayra afou tou kaneis temenades na erthei, o forotexnikos sou, o daskalos sto idiatero klp klp. kai stin teliki eseis oi idioi Rovespieroi tis kakias oras apaxiosate mia seira epaggelmaton kai epistimonon, eytelizontas tous, katarrakonontas tin ypostasi tous, me anergies, me 3kai60 misthus, tous exathliosate kai tous strepsate stin paraoikonomia..Kai fysika i monimi pipila "giatroi kai dikigoroi!". kai to apotelesma tis ftinis diaxronikis dimagogias sas Rovespieroi tis pipas, einai na leme oti o giatros pou zitise 50 eyro episkepsi einai agyrtis kai na kanoume gargara to 50ari pou zitise kai o ydravlikos gia to kazanaki..Kai mi vgei kaneis na milisei gia taxikous diahorismous, klasistikous aforismous kai loipes malakies giati apla tha epivevaiosei ta logia mou gia atoma kai genies pou galouxountai se mia loumpen apaideyti koinonia me tethlasmeni krisi oson afora tin axiokratia kai to aisthima tou sostou kai tou dikaiou..
ΜΙΧΑΛΗΣ
20/11/2009 09:48
ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΠΛΗΡΩΝΕ...
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
20/11/2009 09:48
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕ Η ΤΟΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΓΓΕΛΟΑ Σ
20/11/2009 09:46
ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΝΣ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤ ΟΙ ...ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.
Πολίτης Γιώργος
20/11/2009 09:39
..η φοροδιαφυγή μπορεί να αντιμετωπιστεί ..

..μόνον όταν οι φοροφυγάδες θα αντιμετωπίζονται απο την κοινωνία ως κοινοί απατεώνες και εχθροί του κοινωνικού συνόλου..

..οπως αξίζει δηλαδή να αντιμετωπίζεται αυτό το είδος πολίτη που αδιαφορεί προκλητικά και σε ένα βαθμό εγκληματικά απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών του..
Πολίτης Γιώργος
20/11/2009 09:38
..η φοροδιαφυγή μπορεί να αντιμετωπιστεί ..

..μόνον όταν οι φοροφυγάδες θα αντιμετωπίζονται απο την κοινωνία ως κοινοί απατεώνες και εχθροί του κοινωνικού συνόλου..

..οπως αξίζει δηλαδή να αντιμετωπίζεται αυτό το είδος πολίτη που αδιαφορεί προκλητικά και σε ένα βαθμό εγκληματικά απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών του..
ΜΙΧΑΛΗΣ
20/11/2009 09:23
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ...ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ...
ΛΙΤΣΑ
20/11/2009 09:23
Tι λέτε ρε παιδιά! Για νέο μας το λέτε? Ποιός δεν ήξερε ότι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι γιατροί?Και δη οι μεγαλογιατροί. Από τα φακελάκια του κακομοίρη του Έλληνα έφτιαξαν περιουσίες αυτοί οι ''κύριοι".Αν καταφέρει ο Παπακωνσταντίνου να βάλει χέρι σ΄αυτά τα λαμόγια, όλοι μαζί θα αναφωνήσομεν ΖΗΤΩΩΩ!!!
Stella Petrides
20/11/2009 09:20
Φορο-έγκλημα στο... Κολωνάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
AAAAAAAAAAAAX DEN TO ANTEXW TOSO GELIO, ANAKYNWNOUN TOUS ARXITEKTONES THS FORODIAFYGHS WS NEON THS HMERAS..........
KLAIME APO TA GELIA, TETOIA DHMOSIA YPOBA8MHSH TOU DEIKTH NOHMOSYNHS TOU ELLHNIKOU LAOU DEN EIXA POTE FANTASTEI................................................................
MA KALA PAR8ENOI STO MYALO EINAI OI PAPPOUDES KAI GIAGIADES THS ELLADOS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Soulis
20/11/2009 09:15
Σωστή ενέργεια και μακάρι να υλοποιηθούν τα υπεσχημένα του Υπουργού!
Επιτέλους να δωθεί ένα τέλος στην προκλητική απαλλαγή φοροεπιβάρυνσης σε ιατρούς - δικηγόρους - εργολάβους οικοδομών - ταξιτζίδες - καφετέριες - εστιατόρια κλπ κλπ που είναι γνωστό σε όλους ότι δηλώνουν ότι θέλουν και δεν καταβάλουν καθόλου φόρο. Αλλίμονο σε εμάς τους μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουμε πάρει εργολαβία την κάλυψη των δημοσιονομικών εσόδων και οι λοιποί απολαμβάνουν τα πανάκριβα τζιπ τους και τα σκαφάκια τους δηλώνοντας εισοδήματα της γενιάς των 700...
Άντε να δούμε!!!
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
20/11/2009 09:14
Ανεβειτε και Θεσσαλονικη ρε παιδιααααα,
εχει κιεδω τετοιους
ΓΙΑΝΝΗΣ Χ.ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ
20/11/2009 09:00
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ 20/11/09
mixalis
20/11/2009 08:59
Για να δει καλό αυτός ο τόπος θα πρέπει κάθε κυβέρνηση, απαρνούμενη τον εαυτό της και μη υπολογίζοντας πολιτικό κόστος να πάρει κάποια σκληρά μέτρα που θα δυσαρεστήσουν πολλούς. Δύσκολα πράγματα θα μου πείτε...Αν όμως βρεθεί κάποια κυβέρνηση που θα πατάξει την φοροδιαφυγή εγώ, ως μισθωτός μη δυνάμενος να φοροδιαφύγω, θα την ψηφίζω για το υπόλοιπο του βίου μου.
minas
20/11/2009 08:56
καλα μας δουλευουν τωρα οι κυβερνωντες? δεν το ξερανε τοσα χρονια? με αυτους πινανε καφεδακια στην ομωνυμη πλατεια τωρα εμαθαν για το εγκλημα? κανονικα πρεπει να τιμωρηθουν και οι υπαλληλοι της εκει εφοριας, δεν γνωριζαν οτι φοροδιαφευγουν? σαν πυροτεχνημα ακουγεται παντως, θα επρεπε να το εβγαζαν στον αερα αφου πρωτα τους εβαζαν προστιμο 150.000 ευρω στον καθενα και αφου πρωτα ελεγξουν τις φορολογικες δηλωσεις των γιατρων τα τελευταια 10 χρονια. και αν υποθεσουμε οτι εκλεβαν τα τελευταια 10 χρονια υπαρχει προστιμο? υπαρχει τιμωρια? ή θα περασει ο καιρος και θα ξεχαστουν ολα και θα συνεχισει ο κοσμακης να πληρωνει και να πληρωνει?
ΜΙΧΑΛΗΣ
20/11/2009 08:55
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΛΕΙΕΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ...ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ...ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ...ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ...ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΛΙΘΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΩΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ,,,ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ...
333
20/11/2009 08:51
Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει λέει ο λαός μας. Να δούμε να πληρώνουν και τις λίστες και όχι όπως πάντα λόγια μεγάλα και ωραία. - Και πρόταση - γιατί θα πρέπει η φορολογική δήλωση να είναι προσωπικό δεδομένο ??? Η φορολογική δήλωση των βουλευτών δεν είναι γιατί είναι των λαμογιών ???
anakin
20/11/2009 08:48
etsi...
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
20/11/2009 08:45
Καλή αρχή και ελπίζω να έχει και συνέχεια....
Άσε που πρέπει να καταργηθεί και το λεγόμενο φακελάκι...

Δηλαδή όλοι εμείς παίρνουμε φακελάκι για να κάνουμε την δουλειά μας..?

Δεν είναι γιατροί κοράκια είναι............

Και μην ξεχνάμε έπονται δικηγόροι,τραγουδιστές,αθλητές,τεχνίτες,κλπ.
Άντε να πληρώσει και κανένας άλλος πέρα απο τον μισθωτό και τον συνταξιούχο!!!!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
20/11/2009 08:44
Έλα Γιωργάκη............... , σε περιμένω Γιωργάκη...........στο γραφείο μου να με ελέγξεις Γιωργάκη ....αλλά αφού με ελέγξεις και αν διαπιστώσεις παραβάσεις Γιωργάκη και μου βάλεις πρόστιμο, θα με αφήσεις και μενα να ελέγξω εσένα Γιωργάκη .....και αν διαπιστώσω και εγώ παραβάσεις σε σας ....θα φύγεις ...Γιωργάκη...... το κατάλαβες ....Γιωργάκη.........?????
ΜΑΚΗΣ
20/11/2009 08:44
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ. ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΑΞΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΝΗΡΑ.
christi
20/11/2009 08:40
Άντε κύριε Παπακωνσταντίνου,να το δούμε και ας μην το πιστεύουμε ότι τα σπασμένα σε αυτή τη χώρα δεν θα τα πληρώνει μόνο ο λαουτζίκος...άντε μπράβο και εμείς μαζί σας είμαστε !!! Α, μην ξεχάστε και τους μεγαλογιατρούς της Μητροπόλεως(Θεσ/νίκη) που σε χρεώνουν 150ευρώ για ένα 10λεπτο, φυσικά χωρίς απόδειξη...και στα δύσκολα σε στέλνουν στο νοσοκομείο να σε αναλάβει ο γιατρουδάκος του ΕΣΥ.. Μόνο μην ξεχαστούμε κύριε Παπακωνσταντίνου, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......
ΥΨΗΛΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!
20/11/2009 08:40
ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ?? ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΩ ΓΙΑ 100.000 ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕ 5.000 !! ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΩ ΓΙΑ 80.000 ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕ 3.000 !!! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ??? ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ - ΤΑΡΙΦΕΣ (ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ) ΚΛΠ ΚΛΠ

akis
20/11/2009 08:39
Καθαρματα με ακριβα κουστουμια και υφος ημιθεου...... Ρε τομαρια τι διαφερεται απο τα κοινα λαμογια του πεζοδρομιου .
Εσεις ειστε χειροτεροι , γιατι παιζεται με την αναγκη και το φοβο .
costas dourtounis
20/11/2009 08:38
Το συγκροτημα τολμα να βγαινει με τετοια πρωτοσελιδα;Τολμα να μιλα για εγκληματα;Αυτοι που βυθισαν τη χωρα στη διαφθορα;Αντε παρτε κανενα δημοσιο εργο και κανενα ...μεγαρο ακομη ΓΕΛΟΙΟΙ!!
YANNIS
20/11/2009 08:35
KALA,MILAME EPESA APO TA SYNNEFA!EINAI DYNATON STHN ELLADA NA SYMBAINOUN AUTA;!AUTOS ME TA 300€ PWS SYNTHREI TO IATRIO TOU;
Dormisis Yiorgos
20/11/2009 08:34
Δεν είναι μόνο το Κολωνάκι είναι και η Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη!
γιαννης
20/11/2009 08:33
ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΤΩΡΑ!
Χρήστος
20/11/2009 08:29
Θα πρέπει άμεσα να συγκληθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να εξετάσει με σοβαρότητα και σε βάθος χρόνου πώς και γιατί το διαρκές σκάνδαλο της απίστευτης φοροδιαφυγής έγινε ανεκτό στη χώρα μας. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να μην επαναληφθούν λάθη και να καταπολεμηθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο. Αλήθεια, γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης σιωπούν στο θέμα της φοροδιαφυγής;
GR
20/11/2009 08:28
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.
jsiff
20/11/2009 08:08
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..........ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.............ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...........ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ...............ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.......
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!!!!
20/11/2009 08:06
Να τους κατασχέσει και τις Μερσεντέδες των κλεφταράδων!!