Σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι οι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στην συνέχεια, η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Ο Γιώργος Κοτανίδης, φίλος και συνάδελφος του Μηνά Χατζησάββα, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι επιθυμία του, επίσης, ήταν να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να συγκεντρωθούν και να δοθούν για την ενίσχυση των προσφύγων και των μεταναστών:

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει αύριο (σήμερα) Τετάρτη στις 12.00 στο Α’ Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.

Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανιψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.

Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Μερικές φωτογραφίες από το Globe theater στο Λονδίνο όπου παίξαμε τον «Περικλή». Στην τελευταία, κατάκοποι ως «ελεεινά χούφταλα» όπως μας άρεσε να λέμε ο ένας τον άλλον!».