Η κόρη της θρυλικής Γουίτνεϊ Χιούστον, η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας, περίπου επτά μήνες αφότου είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν αυτό το τελευταίο διάστημα στο πλάι της οικογένειας.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν ήταν η μοναχοκόρη της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον και του ράπερ Μπόμπι Μπράουν.

Στις 31Ιανουαρίου του 2014 είχε βρεθεί αναίσθητη στην γεμάτη με νερό μπανιέρα του σπιτιού της, στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Τη νεαρή βρήκε ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η Κριστίνα Μπράουν βρισκόταν σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν και η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη.

Υστερα από δυο μήνες έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική αποκατάστασης.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή κοντά στην οικογένεια, είχε μεταδώσει τότε ότι η κατάσταση της υγείας της Μπράουν δεν άλλαξε και παρέμενε κρίσιμη.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν, Γουίτνεϊ Χιούστον, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης κι ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.