Το Φεστιβάλ Αθηνών προέβη σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις που ακυρώνονται λόγω του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις που ακυρώνονται είναι οι:

Την Πέμπτη, στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά – Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Η συζήτηση του Δημήτρη Δημητριάδη με τους φίλους του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στις 20:00 αναβάλλεται.

Επίσης λόγω διεξαγωγής του δημοψηφίσματος η έκθεση του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά θα λειτουργήσει μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου. Την Κυριακή το μουσείο θα παραμείνει κλειστό.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260: Η θεατρική παράσταση Textilen, της Μαρίας Ευσταθιάδη σε σκηνοθεσία Βίκτωρα Αρδίττη. Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος: Το δρώμενο του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου». Αντ’ αυτού θα προστεθεί νέα ημέρα διεξαγωγής, την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τους Στέφανο Τσιαλή και Αλαίν Λεφέβρ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» για τις 5 Ιουλίου μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 6 Ιουλίου στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.

Για αυτούς που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω:

Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων απο τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.