Είναι ένα από τα απωθημένα του Χόλιγουντ. Πριν από χρόνια, ας πούμε, είχε ακουστεί ότι θα πρωταγωνιστούσε η Εύα Μέντες, σε ένα πρότζεκτ που δεν πήρε ποτέ μπρος. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε το όνομα της Μέριλ Στριπ, μέχρι που ο εμπλεκόμενος σκηνοθέτης, ο Μάικ Νίκολς, έφυγε από τη ζωή. Πιο φιλόδοξη από όλες τις προσπάθειες να μεταφερθεί η ζωή της Μαρίας Κάλλας και η σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση στη μεγάλη οθόνη φάνηκε εκείνη με την Εύα Γκριν, που θα βασιζόταν στο βιβλίο «Too proud, too fragile» του Αλφόνσο Σινιορίνι.

Και λίγο πριν όλοι πιστέψουν ότι ναυάγησε και αυτή, πρόσφατα στο συμβόλαιο, κάτω από τη λέξη σκηνοθέτις, μπήκε η υπογραφή της Νίκι Κάρο.

Η Νεοζηλανδή είναι υπεύθυνη για ταινίες όπως «Το σημάδι της φάλαινας» ή «Ανιση μάχη», το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως το συγκεντρώνει η νέα πρωταγωνίστρια. Δεν είναι άλλη από τη Σουηδή Νούμι Ραπάς, γνωστή για τους ρόλους της ως «Το κορίτσι με το τατουάζ» ή «Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά». Από την αφίσα που κυκλοφόρησε, ο ρόλος τής ταιριάζει γάντι – οπτικά τουλάχιστον.