Το «Fast & Furious 7» σπάει ρεκόρ στα ταμεία. Η ταινία – η τελευταία του Πολ Γουόκερ που έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα – έγινε η 5η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office και αναμένεται να ανέβει και ψηλότερα! Ωστόσο, θα βρει απέναντί της την ομάδα των υπερηρώων, «Οι Εκδικητές», που επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες από αυτή την εβδομάδα.

Με εισπράξεις μεγαλύτερες από 1,3 δισ. δολάρια, η 7η ταινία της δημοφιλούς σειράς, ξεπέρασε σε εισπράξεις το «Frozen» και αναρριχήθηκε την 5η θέση, πίσω από την τελευταία ταινία «Χάρι Πότερ». Η θέση του τελευταίου απειλείται, καθώς έχει και αυτός λίγα περισσότερα από 1,3 δισ. δολάρια εισπράξεις, ποσό που το «Fast & Furious 7» θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεπεράσει, καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του…

Μάλιστα, η ταινία έγινε η πρώτη που έφτασε τόσο σύντομα το ποσό του ενός δισ. δολαρίων, ξεπερνώντας το «Avatar» που κατείχε αυτό το ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Avatar» βρίσκεται στην πρώτη θέση του παγκόσμιου box-office όλων των εποχών, ακολουθούμενο από τον «Τιτανικό» – επίσης του Τζέιμς Κάμερον.

Δεδομένου, όμως, ότι στην τρίτη θέση του παγκόσμιου box-office βρίσκονται οι «Avengers», οι πρώτη ταινία με την ομάδα υπερηρώων της Marvel, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το «Fast and Furious 7» θα συναντήσει έντονο ανταγωνισμό από τη συνέχεια της ταινίας, το «Avengers: Age of Ultron».

Η ταινία έχει αρχίσει να προβάλλεται σε κάποιες χώρες και έχει ήδη κάνει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Ωστόσο, δεν έχει αρχίσει ακόμα να προβάλλεται στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα, το «Fast & Furious 7» έχει κόψει περισσότερα από 324.250 εισιτήρια, ενώ το «Avengers: Age of Ultron» θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη.