Ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό το πρώτο teaser τρέιλερ του «Spectre», της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τον 007 να έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Στο τρέιλερ η Μάνιπενι (Ναόμι Χάρις) ενημέρωνει τον Μποντ ότι μετά την καταστροφή του πατρικού του (στο τέλος του Skyfall) βρέθηκαν κάποια προσωπικά αρχεία του Μποντ. Βλέπουμε τον γνωστό πράκτορα να κρατά μία φωτογραφία που δείχνει δύο αγόρια και έναν ενήλικα -το πρόσωπο του ενός αγοριού δεν φαίνεται, καθώς η φωτογραφία έχει καεί από τη φωτιά.

Επίσης κρατά ένα έγγραφο κηδεμονίας, όπου ως κηδεμόνας του Μποντ ορίζεται ένας Χανς Ομπερχάουζεν (το όνομα αυτό φέρει ο Κρίστοφ Βαλτς που ερμηνεύει τον νέο κακό της ταινίας).

Η Μανιπένι λέει στον Μποντ ότι κρύβει ένα μυστικό που δεν θέλει να μάθει κανείς.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Σαμ Μέντες, προσπαθεί να δώσει μια αίσθηση συνέχειας στις ταινίες Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και αναφέρεται έτσι στο Quantum of Solace, παρουσιάζοντας τον Mr. White, τον αρχηγό της οργάνωσης Quantum (που πολλοί θεωρούν ότι είναι η ίδια με την Spectre), ο οποίος λέει με στόμφο στον Μποντ: «Είσαι ένας χαρταετός που χορεύει σε έναν τυφώνα, κύριε Μποντ».

Το τρέιλερ κλείνει με την παρουσίαση του Ομπερχάουζεν, με τον Κρίστοφ Βαλτς να εμφανίζεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Πολλοί θεωρούν ότι ο Ομπερχάουζεν είναι ο κλασικός κακός των ταινιών Μποντ, Σταύρος Μπλόφελντ (εξού και ο τίτλος Spectre).

Όσον αφορά τα Bond girls, η μόνη που βλέπουμε είναι η Μόνικα Μπελούτσι που φορά μαύρα και παρίσταται σε μία κηδεία, ενώ δεν βλέπουμε τη Λέα Σεϊντού.