Τη μάχη του σταυρού έδιναν μέχρι αργά το βράδυ οι 5.023 υποψήφιοι σε όλη τη χώρα. Με βάση την εικόνα που είχε σχηματιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Περιφέρεια Αργολίδας εκλέγονταν από τη ΝΔ ο Γιάννης Ανδριανός, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κοδέλας και από τη Χρυσή Αυγή ο Γεώργιος Γαλέος.

Στην Αρκαδία προηγούνταν από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Βλάσης, που έδινε ψήφο ψήφο μάχη με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Ζαχαρίας και από το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Στην Αρτα εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ολγα Γεροβασίλη και σε περίπτωση που ο πρόεδρος του κόμματος δεν επιλέξει την έδρα αυτής της περιφέρειας θα εκλεγεί και ο Βασίλης Τσίρκας, ενώ από τη ΝΔ ήταν μπροστά ο Γιώργος Στύλιος.

Στην Περιφέρεια Αχαΐας προηγούνταν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Βασίλης Χατζηλάμπρου, Μαρία Κανελλοπούλου και Σία Αναγνωστοπούλου. Από τη ΝΔ ο Ανδρέας Κατσανιώτης, τους ΑΝΕΛ ο Νίκος Νικολόπουλος, το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος, τη Χρυσή Αυγή ο Μιχάλης Αρβανίτης-Αβράμης και από Το Ποτάμι ο Ιάσων Φωτήλας.

Τις τρεις έδρες της Βοιωτίας καταλάμβαναν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας και από τη ΝΔ ο Γιάννης Καράμπελας, ενώ τη μονοεδρική των Γρεβενών που πήρε η ΝΔ ο Τιμολέων Κοψαχείλης.

Στα Δωδεκάνησα, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά οι Ηλίας Καματερός, Νεκτάριος Σαντορινιός, Δημήτρης Γάκης και Ματίνα Κατσιβέλη και της ΝΔ ο Μάνος Κόνσολας. Οι Γιώργος Καΐσας, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος προηγούνταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάσος Δημοσχάκης από τη ΝΔ.

Η Περιφέρεια Εύβοιας θα εκπροσωπείται από τους Βαγγέλη Αποστόλου, Γιώργο Ακριώτη, Αγγελική Καράπα και Νίκο Σιόλια από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Σίμο Κεδίκογλου από τη ΝΔ και τον Νίκο Μίχο από τη Χρυσή Αυγή. Στις μονοεδρικές Ευρυτανίας και Ζακύνθου, που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, προπορεύονταν οι Θωμάς Κώτσιας και Σταύρος Κοντονής.

Στην Ημαθία εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας, Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουσουρζίδης και από τη ΝΔ ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει στο Ηράκλειο τους Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Μιχάλη Κριτσωτάκη, η ΝΔ τον Λευτέρη Αυγενάκη, Το Ποτάμι τον Ρούσσο Κυπριωτάκη, το ΠΑΣΟΚ τον Βασίλη Κεγκέρογλου και οι ΑΝΕΛ τον Κωστή Δαμαβολίτη. Από τη Θεσπρωτία στα κοινοβουλευτικά έδρανα αναμένεται να καθήσουν από τη ΝΔ ο Βασίλης Γιόγιακας και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Οικονόμου.

Τέσσερις έδρες καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα, εκλέγοντας τους Χρήστο Μαντά, Γιάννη Στέφο, Μερόπη Τζούφη και Γιάννη Καραγιάννη, ενώ τη μία έδρα της ΝΔ παίρνει ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Στην Καβάλα εκλέγονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα και από τη ΝΔ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στην Κέρκυρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί από τους Στέφανο Σαμοΐλη και Φωτεινή Βακή και η ΝΔ από τον Στέφανο Γκίκα και στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς, που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, εκλεγόταν η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ο Γιώργος Γεωργαντάς από τη ΝΔ, ο Θόδωρος Παραστατίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Χατζησάββας από τη Χρυσή Αυγή ήταν μπροστά στο Κιλκίς.

Αντιστοίχως, στην Κοζάνη τη μάχη του σταυρού κέρδιζαν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ραχήλ Μακρή, Ευγενία Ουζουνίδου, Δημήτρης Δημητριάδης και Κωνσταντίνος Ζαγαράς και από τη ΝΔ ο Γιώργος Κασαπίδης. Στην Περιφέρεια Κορίνθου μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι Μαρία Θελερίτη, Φάνης Κουρεμπές και Γιώργος Ψυχογιός και στη ΝΔ ο Χρίστος Δήμας.

Στη Βουλή θα βρεθούν πιθανότατα από τις Κυκλάδες οι Νίκος Συρμαλένιος, Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Βρούτσης από τη ΝΔ. Στην τριεδρική Λακωνία πρώτοι ήταν στη ΝΔ ο Θανάσης Δαβάκης, στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Αραχωβίτης και στο ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Οι Αννα Βαγενά και Ηρώ Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονταν στη Λάρισα, μαζί με τους Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα από τη ΝΔ, τον Γιώργο Λαμπρούλη από το ΚΚΕ, τον Κωνσταντίνο Μπαργιώτα από Το Ποτάμι, τον Βασίλη Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ, ενώ σε περίπτωση που επιλέξει την έδρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Νίκος Τσιλιμίγκας.

Στο Λασίθι προηγούνταν ο Κωστής Δερμιτζάκης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Πλακιωτάκης της ΝΔ και στη Λέσβο από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ζερδέλης, από τη ΝΔ ο Χαράλαμπος Αθανασίου και από το ΚΚΕ ο Σταύρος Τάσσος. Με τον Σταύρο Γρηγόρη δείχνει να κερδίζει τη μονοεδρική της Λευκάδας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν επιλέξει τη Μεσσηνία, τότε θα εκλεγεί ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύονται οι Θανάσης Πετράκος, Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη, Ελένη Ψαρρέα και Ιωάννη Μαραβέλη. Στην Ξάνθη ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τους Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη και η ΝΔ τον Αλέξανδρο Κοντό.

Ο Γιώργος Καρασμάνης από τη ΝΔ, οι Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Σαχινίδης από τη Χρυσή Αυγή προηγούνται στην Πέλλα, ενώ στην Πιερία τις έδρες μοιράζονται ο Κώστας Κουκοδήμος από τη ΝΔ και οι Ζήσης Ζαννάς, Μπέττυ Σκούφα και Χαρίλαος Τζαμακλής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιστοίχως, στην Πρέβεζα από τον ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε ο Κώστας Μπάρκας και από την ΝΔ ο Στέργιος Γιαννάκης.

Στο Ρέθυμνο ήταν μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξάνθος και από τη ΝΔ ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Στην Περιφέρεια Ροδόπης από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και από τη ΝΔ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στη μονοεδρική Σάμου εκλέγεται η Αγνή Καλογερή του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τους Κωνσταντίνο Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή από τη ΝΔ, την Αφροδίτη Σταμπούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Μιχάλη Τζελέπη από το ΠΑΣΟΚ, τη Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά από τους ΑΝΕΛ και τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου από Το Ποτάμι θα εκπροσωπείται η Περιφέρεια Σερρών.

Στα Τρίκαλα εκλέγονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σάκης Παπαδόπουλος και Παναγιώτα Δριτσέλη, από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Σκρέκας και από το ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής. Στη Φθιώτιδα τις έδρες καταλάμβαναν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Βασίλης Κυριακάκης, Δημήτρης Βέττας και Απόστολος Καραναστάσης, από τη ΝΔ ο Χρήστος Σταϊκούρας και από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Γιαννόπουλος.

Οι Κωνσταντίνος Σέλτσας του ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννης Αντωνιάδης της ΝΔ αναδεικνύονται πρώτοι στη Φλώρινα και στη μονοεδρική της Φωκίδας, που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου. Οι τρεις έδρες της Χαλκιδικής κατανέμονται στον Χρήστο Σακκά του ΣΥΡΙΖΑ, στον Γιώργο Βαγιωνά της ΝΔ και στον Γιάννη Δριβελέγκα του ΠΑΣΟΚ, ενώ στα Χανιά ήταν πρώτοι σε σταυρούς από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης και Βάλια Βαγιωνάκη –από Το Ποτάμι θα εκλεγεί ο Γιώργος Μαρακάκης, σε περίπτωση που ο πρόεδρος του κόμματος δεν κρατήσει την έδρα. Ο Νότης Μηταράκης της ΝΔ και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν στην Χίο.