Μετά από πέντε μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας, ο Kosmos, το πιο «πολύχρωμο» ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ επιστρέφει με πλήρες ζωντανό πρόγραμμα, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου.

Ο σταθμός που στο playlist του έχει μουσικές από ολόκληρο τον κόσμο, θα εκπέμπει από τους 93.6, τους 106.7 και τους 107 στην Αθήνα, από τους 93.9 στη Θεσσαλονίκη και στις τοπικές συχνότητες της ΝΕΡΙΤ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, θα έχει διαδικτυακή παρουσία, όπως και τα υπόλοιπα ραδιόφωνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μέσα από την ιστοσελίδα www.nerit.gr/kosmos.

Σε καθημερινή βάση, οι μουσικοί παραγωγοί και οι dj του σταθμού, θα παίζουν για τους ακροατές έθνικ μελωδίες από κάθε σημείο του κόσμου. Έτσι, η λάτιν και η ρέγκε, η μουσική των βραζιλιάνικων φαβελών και οι ήχοι από την Αφρική, τα σύγχρονα ρεύματα, οι νέες φωνές, η ευρωπαϊκή τραγουδοποιία, η τζαζ, και η σολ και όλα τα χρώματα της μουσικής παίρνουν ξανά τη θέση τους. Μαζί τους θα «παίζουν» επίσης προτάσεις για τη ζωή στην πόλη, τη μαγειρική, την τεχνολογία, τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες και τα πιο ενδιαφέροντα events.