Θέμα συζήτησης στους δημοσιογραφικούς κύκλους έχει γίνει η άρνηση της ηθοποιού Αν Χάθαγουεϊ να δώσει το χέρι της σε αργεντίνο δημοσιογράφο στην πρεμιέρα της ταινίας της «Interstellar» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο αργεντίνος δημοσιογράφος Αλεξις Πουίγκ βρέθηκε από το Μπουένος Αϊρες στο Χόλιγουντ με την ελπίδα να πάρει συνέντευξη από την ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ και τους συμπρωταγωνιστές της. Οταν εκείνος συνάντησε τελικά τους συντελεστές του φιλμ θέλησε να τους σφίξει τα χέρια, ευχαριστώντας τους για την συνεργασία.

Ωστόσο η Χάθαγουεϊ αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον δημοσιογράφο.

Ο 31χρονος δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως η ηθοποιός αρνήθηκε αυτή την επαφή επειδή φοβόταν μήπως κολλήσει Εμπολα, μολονότι ο φονικός ιός δεν έχει κάνει την εμφάνιση του στη Νότια Αμερική.

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να κοινοποιήσει το περιστατικό και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter συμπληρώνοντας ότι κανείς άλλος από τους συντελεστές του «Interstellar» ταινίας δεν αρνήθηκε την χειραψία, ούτε ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν, ούτε οι ηθοποιοί Μάθιου ΜακΚόναχι και Τζέσικα Τσάστεν.

Οπως ήταν αναμενόμενο ο εκπρόσωπος της Χάθαγουεϊ απέρριψε τους ισχυρισμούς του Πουίγκ ως «ανοησίες» και υποστήριξε πως η ηθοποιός ήταν κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δεν ήθελε να κολλήσει κανέναν άλλον για αυτόν και δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν.

Η δήλωση του ατζέντη της Χάθαγουεϊ ακολούθησε αναφορές της ίδιας της ηθοποιού σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Τelegraph ότι για τις ανάγκες των απαιτητικών γυρισμάτων του «Interstellar» χρειάστηκε να παραμείνει βρεγμένη για ώρες, με συνέπεια να κρυολογήσει. Βέβαια το κρυολόγημα εξαιτίας των γυρισμάτων είχε συμβεί προ μηνών και κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας στο Χόλιγουντ, η Χάθαγουεϊ εμφανίστηκε με ένα ελαφρύ και αποκαλυπτικό φόρεμα…

Η ταινία του Νόλαν θα κάνει την πρεμιέρα της στα ελληνικά σινεμά στις 6 Νοεμβρίου.