Ενας γνωστός παραγωγός του χιπ χοπ και δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από σφαίρες αγνώστων σε κλαμπ του Λος Αντζελες, στη διάρκεια πάρτι για τα Βραβεία του MTV, που διοργάνωσαν ο σταρ της ραπ Κρις Μπράουν και η τραγουδίστρια Πία Μία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 1.30 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα), ενώ το κλαμπ 10ΟΑΚ ήταν γεμάτο σταρ της μουσικής βιομηχανίας, ανάμεσά τους οι Τζάστιν Μπίμπερ και Απλ ντε Απ των Black Eyed Peas, οι οποίοι βρίσκονται στο Λος Αντζελες για την τελετή των βραβείων που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι στόχος των δραστών ήταν ο ίδιος ο Κρις Μπράουν, τον οποίον φυγάδευσαν μέλη της ασφαλείας του, πιθανώς και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Μάριον Σουγκ Νάιτ, γνωστός παραγωγός του χιπ-χοπ και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Death Row Records, τραυματίστηκε από έξι σφαίρες στο στομάχι και το χέρι, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε και αναρρώνει στην εντατική.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν άλλοι δύο τραυματίες, μία 19χρονη και ένας 32χρονος, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα τους δρόμους γύρω από το κλαμπ και προσήγαγε δεκάδες θαμώνες για ανάκριση.

Ο 25χρονος Κρις Μπράουν βρίσκεται ελεύθερος υπό αστυνομική επιτήρηση, για πολλαπλές βίαιες επιθέσεις. Η πρώτη σημειώθηκε το 2009, όταν συνελήφθη για βίαιη επίθεση εναντίον της τότε φίλης του τραγουδίστριας Ριάνα.

Ο 49χρονος Σουγκ Νάιτ ήταν θύμα πυροβολισμού μια ακόμα φορά στο παρελθόν, το 2005, πάλι σε πάρτυ πριν τα βραβεία MTV στο Λος Αντζελες, το οποίο είχε διοργανώσει ο Κάνιε Γουέστ. Επίσης, ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον φίλο του Τουπάκ Σακούρ το 1996, όταν αυτός σκοτώθηκε από πυροβολισμούς αγνώστων.