Η πρώτη φωτογραφία της νέας Wonder Woman από την ταινία υπερηρώων «Batman v Superman: Dawn of Justice» αποκαλύφθηκε στο διάσημο φεστιβάλ κόμικ «Comic-Con» στο Σαν Ντιέγκο των Η.Π.Α..

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, o 48χρονος αμερικανός Ζακ Σνάιντερ, αν και δεν μίλησε πολύ για τη νέα του ταινία, επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στο κοινό.

Λίγο πριν εμφανιστεί στο φεστιβάλ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία της ισραηλινής ηθοποιού Γκαλ Γκαντότ, ντυμένη με τη στολή της Wonder Woman.

Η φωτογραφία της αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε οργανωθεί στο φεστιβάλ με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Μπεν Αφλεκ και Χένρι Κάβιλ.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε χαρίσει στους θαυμαστές της ταινίας και τη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Μπεν Αφλεκ, στην οποία εμφανιζόταν να φορά τη χαρακτηριστική μάσκα του Μπάτμαν.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016, ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις του φεστιβάλ υπάρχει αρκετό υλικό προς σχολιασμό.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, το κοστούμι της Γκαντότ έλαβε ανάμεικτες κριτικές και πολλοί το χαρακτήρισαν μουντό και αδιάφορο, ενώ τόνισαν πως έλειπε το χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ με πολλές ταινίες φαντασίας και δράσης στο ενεργητικό του, όπως «300» και «Ανθρωπος από Ατσάλι», φαίνεται να ετοιμάζει ένα υπερθέαμα σούπερ ηρώων.