Οπως αποκάλυψε, όλα βαίνουν καλώς στους αρχικούς σχεδιασμούς της για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Κερτ Κομπέιν. Εχει και πολλούς ηθοποιούς να περάσει από οντισιόν και όπως φαίνεται η τελική επιλογή της Κόρτνεϊ Λαβ, της χήρας του ηγέτη των Nirvana, δεν θα είναι ακριβώς εύκολη. Γιατί εν αναμονή της παραγωγής, που – αν όλα πάνε κατ’ ευχήν – θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά, αυτή την περίοδο φέρεται να ξεκοκαλίζει μαζί με τους συνεργάτες της αμέτρητα βίντεο που της απέστειλαν ηθοποιοί με την ελπίδα να πάρουν τον ρόλο.

Γίνονται και έτσι αυτές οι δουλειές και ίσως γι’ αυτό το μόνο πρόβλημα που της απομένει είναι η δυσκολία της επιλογής: «Αυτά τα αγόρια είναι τόσο όμορφα, τόσο γλυκά» έλεγε πρόσφατα σε συνέντευξή της. «Δεν θα πω ονόματα, γιατί δεν θέλω να γρουσουζέψω κανέναν, αλλά μιλάμε για 25χρονους που είναι ξανθοί, είναι υπέροχοι και είναι οι νέοι «Μπραντ Πιτ». Μερικοί είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, όχι απλώς ωραίες φάτσες».

Πάλι καλά να λένε όσοι αγάπησαν τον Κομπέιν για διαφορετικούς λόγους από την τυχόν ομοιότητά του στον γνωστό ηθοποιό. Μην ξεχνάμε ότι η Λαβ συζητούσε πρόσφατα και την πιθανότητα ενός μιούζικαλ με τη ζωή του μακαρίτη. Οχι ότι το εγκατέλειψε, απλώς η ταινία μοιάζει όντως να δρομολογείται. Παρ’ όλο δηλαδή που κανείς δεν έχει αναλάβει επισήμως τη σκηνοθεσία της, στις συναντήσεις δίνουν το «παρών» και ο Ορεν Μούβερμαν του «Παράπλευρες απώλειες», αλλά και ο Μαρκ Φόστερ του «Quantum of Solace». Κανείς τους πάντως δεν θυμίζει κάποιον διάσημο.